#lawaktahapdewa Instagram Photos & Videos

lawaktahapdewa - 192.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lawaktahapdewa and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
444.4
Average comment
10.1
Posts with video
33/71
Posts with photo
38/71

Hashtag Popularity

Cuba bagi pendapat anda 😔⁣
.⁣
p/s : halalkan admin ambil video korang⁣
.⁣
.⁣
Tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
Follow us:⁣
@infolawak
@infolawak
@infolawak
@infolawak
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakbodoh #ngakak #lawakan #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakking #lawakhangit #videongakak #mudahterhibur #lawakkeder #lawakmalaysia #kelakar #lawaksangat

Cuba bagi pendapat anda 😔⁣
.⁣
p/s : halalkan admin ambil video korang⁣
.⁣
.⁣
Tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
Follow us:⁣
⏩@infolawak ⁣
⏩@infolawak ⁣
⏩@infolawak ⁣
⏩@infolawak ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakbodoh #ngakak #lawakan #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakking #lawakhangit #videongakak #mudahterhibur #lawakkeder #lawakmalaysia #kelakar #lawaksangat
81 4 25 February, 2020
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
400 0 25 February, 2020

Korang pernah tk rasa benda yg sama ? 🙃

Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️

[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow

Follow My Ig @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral

Korang pernah tk rasa benda yg sama ? 🙃

Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ @mhdnielll_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
237 1 25 February, 2020

FOLLOW, LIKE DAN SHARE
yang baik sama-sama kira kongsikan,yang buruk sama-sama kita elakkan ..insyallah.. nak kami repost video anda?
gunakan hastag kongsislamikrepost
☺️☺️
Follow kami untuk pelbagai video yg menarik, Tazkirah setiap hri..☺️☺️ #ustazwadiannuar #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazjafriabubakarmahmoodi #khalidbasalamah #ustadabdulsomad #ustazadihidayat #hananataki #okisetianadewi #hadifayyadh #jentikhati #nakpesan #lawakxsentap_ #kongsislamik
#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa #lawakxsentap
Video lawak @lawakxsentap_
update video setiap hari

FOLLOW, LIKE DAN SHARE
yang baik sama-sama kira kongsikan,yang buruk sama-sama kita elakkan ..insyallah.. nak kami repost video anda?
gunakan hastag kongsislamikrepost
☺️☺️
Follow kami untuk pelbagai video yg menarik, Tazkirah setiap hri..☺️☺️ #ustazwadiannuar #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazjafriabubakarmahmoodi #khalidbasalamah #ustadabdulsomad #ustazadihidayat #hananataki #okisetianadewi #hadifayyadh #jentikhati #nakpesan #lawakxsentap_ #kongsislamik
#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan#paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending#vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa #lawakxsentap
Video lawak @lawakxsentap_
update video setiap hari
37 0 25 February, 2020

Aku je ke yg xboleh moveon dengan persembahan @erniezakri ni😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍weh tiap hari ulang siot lagu ni yg versi AJL . sumpah gempak😍😍😍😍😍
.
.
.
#lawaktahapdewa #lawakhambar #lawak #malaysian #ingatlawak

Aku je ke yg xboleh moveon dengan persembahan @erniezakri ni😂😂😂😍😍😍😍😍😍😍weh tiap hari ulang siot lagu ni yg versi AJL . sumpah gempak😍😍😍😍😍
.
.
.
#lawaktahapdewa #lawakhambar #lawak #malaysian #ingatlawak
70 10 25 February, 2020

Biasanya buku sejarah yang macam ni⁣
.⁣
.⁣
Tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
Follow us:⁣
@infolawak
@infolawak
@infolawak
@infolawak
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakbodoh #ngakak #lawakan #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakking #lawakhangit #videongakak #mudahterhibur #lawakkeder #lawakmalaysia #kelakar #lawaksangat

Biasanya buku sejarah yang macam ni⁣
.⁣
.⁣
Tag orang tersayang 😘😘😘⁣
. ⁣
.⁣
Follow us:⁣
⏩@infolawak ⁣
⏩@infolawak ⁣
⏩@infolawak ⁣
⏩@infolawak ⁣
.⁣
.⁣
.⁣
#lawak #lawakbodoh #ngakak #lawakan #lawaklucu #lawaktahapdewa #lawakkampus #lawakking #lawakhangit #videongakak #mudahterhibur #lawakkeder #lawakmalaysia #kelakar #lawaksangat
187 0 25 February, 2020

Siapa orang ganu? hany diorang je faham 😂😂😂 .
.
Haa! korang yang belum follow tu 🤔
.
Jom tag member korang 👇🏻 Haa! korang yang belum follow tu 🤔
Jom la follow
.
.
.
• •
Like ❤
Share📣
Comment💭
support 10k❤ .
.
.
.
.

#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #videokelakar #lawaktahapdewa #lawakxsentap

Siapa orang ganu? hany diorang je faham 😂😂😂 .
.
Haa! korang yang belum follow tu 🤔
.
Jom tag member korang 👇🏻 Haa! korang yang belum follow tu 🤔
Jom la follow
.
.
.
• •
Like ❤
Share📣
Comment💭
support 10k❤ .
.
.
.
.

#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan#paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending#vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #videokelakar #lawaktahapdewa  #lawakxsentap
31 1 25 February, 2020

SERUM PAYUDARA & PUNGGUNG [NO.1] DI MALAYSIA . ❤️
.
Ingredients sangat2 PEKAT & MUDAH RATA bila disapukan. Sebab tu ramai yg mendapat KESAN AWAL.😍
.
Jom try dengan HARGA PROMOSI utk 10 org terawal harini. Klik link di bio.💕
.
.
.

#penang #payudarakencang #igshopmalaysia #terengganu #igshopmalaysiamurah #barangmurah #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #kedah #sabah #sarawak #melaka #penang #selangor #barangmurah #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #pahang #terlajakmurah #pembesarpayudara #produksuamiisteri #johor #melaka #kelantan

SERUM PAYUDARA & PUNGGUNG [NO.1] DI MALAYSIA . ❤️
.
Ingredients sangat2 PEKAT & MUDAH RATA bila disapukan. Sebab tu ramai yg mendapat KESAN AWAL.😍
.
Jom try dengan HARGA PROMOSI utk 10 org terawal harini. Klik link di bio.💕
.
.
.

#penang #payudarakencang #igshopmalaysia #terengganu #igshopmalaysiamurah #barangmurah #shahalam #klang #kualalumpur #kelantan #kedah #sabah #sarawak #melaka #penang #selangor #barangmurah #lawaktahapdewa #lawakhangit #lawakhambar #pahang #terlajakmurah #pembesarpayudara #produksuamiisteri #johor #melaka #kelantan
118 0 25 February, 2020

Life Hacks 2020

Bagi mengelakkan berlakunya copyright kita terpaksa mute..
.
Full video dengan sound boleh ke profil dan tekan link..Jangan lupa subscribe dan tekan belon
.
#lawakteroks #lifehacks #lawakhambar2 #lawakterkini #lawakbodoh #lawakviral #lawakhangit #lawakstudent #lawaktahapdewa #lawakhambarmalaysia #lawakkampus #lawakboring #lawaktakjadi #lawakkerder #kakishare #kakiviral #hacker #belon

Life Hacks 2020

Bagi mengelakkan berlakunya copyright kita terpaksa mute..
.
Full video dengan sound boleh ke profil dan tekan link..Jangan lupa subscribe dan tekan belon
.
#lawakteroks #lifehacks #lawakhambar2 #lawakterkini #lawakbodoh #lawakviral #lawakhangit #lawakstudent #lawaktahapdewa #lawakhambarmalaysia #lawakkampus #lawakboring #lawaktakjadi #lawakkerder #kakishare #kakiviral #hacker #belon
7 0 25 February, 2020

Macam iras member korang yg mana ek? Tag sikit.😝 Btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
.
.
Tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [PRODUK VIRAL] FEMINI original dari @femini.breastbutt. Sekali sapuan pun dah mula rasa TEGANG, BOLAT & MAMPAT. Sampai buah hati pun puji body makin SEKSI skrng.🙈
.
Follow 👇 utk FREE TIPS & FREEGIVEAWAY
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅Resepi tradisional semulajadi.
✅Bebas kimia.
✅Kesan seawal 3 hari.
✅Sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi

Macam iras member korang yg mana ek? Tag sikit.😝 Btw follow @femini.breastbutt atau slide ke tepi kalau nk miss b cantik.
.
.
Tiada lagi masalah kecik, besar sebelah atau kendur lepas pakai [PRODUK VIRAL] FEMINI original dari @femini.breastbutt. Sekali sapuan pun dah mula rasa TEGANG, BOLAT & MAMPAT. Sampai buah hati pun puji body makin SEKSI skrng.🙈
.
Follow 👇 utk FREE TIPS & FREEGIVEAWAY 
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
@femini.breastbutt
.
✅Resepi tradisional semulajadi.
✅Bebas kimia.
✅Kesan seawal 3 hari.
✅Sapu luaran shj & cepat meresap.
✅❌injection,❌pil hormon
✅5000+ feedbacks berjaya.
.
check out @femini.breastbutt for more info.😘
.
.
#lawak #lawakhambar #lawakkeder #lawakhangit #lawakterkini #lawaklucu #lawakmalaysia #lawakan #lawakkerder #lawaktahapdewa #mudahterhibur #brocuba #himpunanlawakmalays #malaysiaboleh #videolawak #nakbebel #nakfakta #nakpickupline #naksentap #atukpesan #seribusatucerita #nakkongsi
655 62 25 February, 2020

GIRLSSS CHECK THIS OUT😍
.
Cantiknya colour Huarache ni😍 Setiap size ade 2 pasang sahaje! Cepat klik terus link kat bio sebelum stock habis🏃💨
--------------------------------------------
Nike Huarache Khaki💥
💵Normal: Rm99😐
🔰Our Price: Rm85 je bosskurr😚
🚚 Free Postage 1 Malaysia😍
📏Size: 36-40🙆
💣Berkualiti TINGGI, Confirm PUAS HATI
🗨Click Link dekat Bio untuk order
---------------------------------------------
▶LEBIH JIMAT
▶FREEGIFT RARE
▶SERVIS TERBAIKK
▶HARINI BAYAR, ESOK PAGI SIS POS
.
.
#mudahterhibur #lawakhambar #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia #barangfreemalaysia #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #tiktokmalaysia #syoktube #cintalemonmadu #coversong #videolawakmalaysia #maaftakindah #larasyakila #dramachandelier #7harimencintaiku2 #pesanpadahati #jujurlahnikahiaku #tolongsempurnakanceritamami #dropshipneeded #dropshipwantedmalaysia

GIRLSSS CHECK THIS OUT😍
.
Cantiknya colour Huarache ni😍 Setiap size ade 2 pasang sahaje! Cepat klik terus link kat bio sebelum stock habis🏃💨
--------------------------------------------
Nike Huarache Khaki💥
💵Normal: Rm99😐
🔰Our Price: Rm85 je bosskurr😚
🚚 Free Postage 1 Malaysia😍
📏Size: 36-40🙆
💣Berkualiti TINGGI, Confirm PUAS HATI
🗨Click Link dekat Bio untuk order
---------------------------------------------
▶LEBIH JIMAT
▶FREEGIFT RARE
▶SERVIS TERBAIKK
▶HARINI BAYAR, ESOK PAGI SIS POS
.
.
#mudahterhibur #lawakhambar  #lawak #ceritalawak #videolawak #igshopmalaysia  #barangfreemalaysia #lawakboring #lawaktahapdewa #lawakmalaysia #lawaksavage  #kiniviral #lawakking #lawaktwitter #bolasepak #tiktokmalaysia #syoktube #cintalemonmadu #coversong #videolawakmalaysia #maaftakindah #larasyakila #dramachandelier #7harimencintaiku2 #pesanpadahati #jujurlahnikahiaku #tolongsempurnakanceritamami #dropshipneeded #dropshipwantedmalaysia
8 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
126 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
109 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
95 2 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
182 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
280 1 25 February, 2020

Cantiknyaaaa @sarahaeee_ 😍😍. Lagi bertambah-tambah cantik bila menggayakan handsock warda ni🤗 Happy kan bila aurat kita dijaga dengan sempurna dengan memakai handsock dan stokin❤️
.
Ada sape² dekat sini peminat warda🙋, kalau ada moh le beli handsock warda ni ha... Yang belum ada, boleh beli juga😆 bila dah pakai..sejuk je rasanya ha bila pakai handsock ni😄...
.
Colour & code: Mocha Red (saiz S)
.
Untuk details dan order boleh WhatsApp +601155912166 atau klik link di bio atau komen "NAK" dan saya akan DM anda😊
.
Follow @hanarizqi_
Follow @hanarizqi_
.
.
#handsockmuslimah #handsocks #handsockmurah #kataloghanarizqi_ #harmoneefamily #nakbebel #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #bazarpaknil #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #atukpesan #sayajualonline #diacrush #hatikecai #lawakhambar #cakapmanis #vscomalaysia #bazarmalaysia

Cantiknyaaaa @sarahaeee_ 😍😍. Lagi bertambah-tambah cantik bila menggayakan handsock warda ni🤗 Happy kan bila aurat kita dijaga dengan sempurna dengan memakai handsock dan stokin❤️
.
Ada sape² dekat sini peminat warda🙋, kalau ada moh le beli handsock warda ni ha... Yang belum ada, boleh beli juga😆 bila dah pakai..sejuk je rasanya ha bila pakai handsock ni😄...
.
Colour & code: Mocha Red (saiz S)
.
Untuk details dan order boleh WhatsApp +601155912166 atau klik link di bio atau komen "NAK" dan saya akan DM anda😊
.
Follow @hanarizqi_
Follow @hanarizqi_
.
.
#handsockmuslimah #handsocks #handsockmurah #kataloghanarizqi_ #harmoneefamily #nakbebel #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #igersmalaysia #tarbiahsentap #jomdakwah #naksentap #bazarpaknil #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #nakpickupline #tolongdengar #seribusatucerita #nakngepek #apakes #atukpesan #sayajualonline #diacrush #hatikecai #lawakhambar #cakapmanis #vscomalaysia #bazarmalaysia
10 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
191 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼️
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼️
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
655 2 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
114 0 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
319 3 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
350 1 25 February, 2020

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
.
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼️
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor

hmmm...jgn percaya sangat cakap manis diorang tu😞
.
Untuk girl yg nak kelihatan cantik & sexy secara semulajadi without any side effect, check out ig di bawah 💕 😘
. 
@femini.beauty
@femini.beauty
@femini.beauty
.
10 Fungsi FEMINI pada breast & butt 😘
❤Menganjalkan & membesarkan
❤Menegangkan &menyegarkan tisu dalaman.
❤Memantapkan otot pengembang
❤Melembapkan & melembutkan permukaan kulit
❤Menjadikan saiz sama bagi wanita yg mengalami masalah tak sama saiz
❤Mengatasi masalah puting payudara / punggung hitam
❤Mengatasi masalah tekstur punggung menggerutu
❤Membulatkan bentuk dgn memperbaiki kandungan lemak dalam kulit
❤Melancarkan pengedaran darah
❤Melindungi sei-sel daripada ancaman kerosakan
.
Min dgr cerita ig nie bagi promo kaw kaw kat 20 org terawal‼️
.
#perak #nakbebel #terengganu #kiniviral #penang #pahang #kualalumpur #lawakhambar #kelantan #lawakhangit #lawaktahapdewa #selangor #shahalam #ampang #melaka #johor
184 1 25 February, 2020

Sekarang mcm tak ada sdh filem-filem bertarung mcm Jackie Chan ni, skarang smua pkai tali, CGI, bom dll. Hanya mmpu mennton filem lama sja😔. Msti korang minat dia kan😀
.
Tag rakan korang yg minat Jackie Chan.
.
IG recommendation, follow👇
@zonviral
@memeximoff
@tujuh7viral
@lawak.woi
@fakta_mereciks
@fynawords

Sekarang mcm tak ada sdh filem-filem bertarung mcm Jackie Chan ni, skarang smua pkai tali, CGI, bom dll. Hanya mmpu mennton filem lama sja😔. Msti korang minat dia kan😀
.
Tag rakan korang yg minat Jackie Chan.
.
IG recommendation, follow👇
⚡@zonviral ⚡
⚡@memeximoff
⚡@tujuh7viral ⚡
⚡@lawak.woi ⚡
⚡@fakta_mereciks ⚡
⚡@fynawords ⚡
92 1 25 February, 2020

Punca kerja tak siap
-
-
Follow ig 👇👇👇
@chocoa.my
@chocoa.my
@chocoa.my
@chocoa.my
@chocoa.my

Punca kerja tak siap
-
-
Follow ig 👇👇👇
@chocoa.my 
@chocoa.my 
@chocoa.my 
@chocoa.my 
@chocoa.my
425 7 25 February, 2020

Jangan cabar polis india lagi power dari apa yg disangka
______________________________________
.
.follow: @lawak_udang @lawak_udang
@lawak_udang @lawak_udang
@lawak_udang @lawak_udang ______________________________________
. 👥tag rakan korang
.❤like 💬comment and share
______________________________________
.
.
.❌✖❌✖ignore tags✖❌✖❌
#lawaksangat #lawaktahapdewa #lawaking #lawakbodoh #lawak #lawakteroks #lawakkeder #lawakhambar #lawakhangit #lawakmalaysia #lawakan #lawakterkini #madlipz #madlipzmalaysia #igshop #igshopmalaysia #zonlawak
#lawakkerder #lawakboring #lawaklucu #lawakgram

Jangan cabar polis india lagi power dari apa yg disangka
______________________________________
.
.follow: @lawak_udang @lawak_udang
@lawak_udang @lawak_udang
@lawak_udang @lawak_udang ______________________________________
. 👥tag rakan korang
.❤like 💬comment and share
______________________________________
.
.
.❌✖❌✖ignore tags✖❌✖❌
#lawaksangat #lawaktahapdewa #lawaking #lawakbodoh #lawak #lawakteroks #lawakkeder #lawakhambar #lawakhangit #lawakmalaysia #lawakan #lawakterkini #madlipz #madlipzmalaysia #igshop #igshopmalaysia #zonlawak
#lawakkerder #lawakboring #lawaklucu #lawakgram
54 2 25 February, 2020

Cuba bagi pendapat anda 😔
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
📽 Credit : Tiktok | zie_fcr
.
.
untuk kongsi video sila tag
@iglelakivsperempuan
@lelakivsperempuanvideo
@igtvlelakivsperempuan
.
#iglelakivsperempuan #lelakivsperempuanvideo #igtvlelakivsperempuan #lawakhambar #lawakhangit #atukpesan #lawaktahapdewa #himpunanbahanlawak

Cuba bagi pendapat anda 😔
.
p/s : halalkan admin ambil video korang
.
📽 Credit : Tiktok | zie_fcr
.
.
untuk kongsi video sila tag 
@iglelakivsperempuan 
@lelakivsperempuanvideo 
@igtvlelakivsperempuan
.
#iglelakivsperempuan#lelakivsperempuanvideo#igtvlelakivsperempuan#lawakhambar#lawakhangit#atukpesan#lawaktahapdewa#himpunanbahanlawak
11,519 375 25 February, 2020

FOLLOW, LIKE DAN SHARE
yang baik sama-sama kira kongsikan,yang buruk sama-sama kita elakkan ..insyallah.. nak kami repost video anda?
gunakan hastag kongsislamikrepost
☺️☺️
Follow kami untuk pelbagai video yg menarik, Tazkirah setiap hri..☺️☺️ #ustazwadiannuar #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazjafriabubakarmahmoodi #khalidbasalamah #ustadabdulsomad #ustazadihidayat #hananataki #okisetianadewi #hadifayyadh #jentikhati #nakpesan #lawakxsentap_ #kongsislamik
#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan #paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending #vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa #lawakxsentap
Video lawak @lawakxsentap_
update video setiap hari

FOLLOW, LIKE DAN SHARE
yang baik sama-sama kira kongsikan,yang buruk sama-sama kita elakkan ..insyallah.. nak kami repost video anda?
gunakan hastag kongsislamikrepost
☺️☺️
Follow kami untuk pelbagai video yg menarik, Tazkirah setiap hri..☺️☺️ #ustazwadiannuar #ustazwadi #ustazwadianuar #ustazazharidrus #ustazjafriabubakarmahmoodi #khalidbasalamah #ustadabdulsomad #ustazadihidayat #hananataki #okisetianadewi #hadifayyadh #jentikhati #nakpesan #lawakxsentap_ #kongsislamik
#lawakwakturehat
#lawaking #naksentap #nakpesan#paidreviewmalaysia #padubeb #paidreviewrm10
#himpunanlawakmalays #malaysiatrending#vscomalaysia #lawakkerder #paidreview #lawak #lawaktahapdewa #lawakxsentap
Video lawak @lawakxsentap_
update video setiap hari
207 2 25 February, 2020

Top #lawaktahapdewa posts

Kangen jaman dulu :’)
-
Credit : twitr/dioprtma_ •
Tag teman kamu biar bisa ketawa bareng😆


Suka & terhibur ? Follow kita ya😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow kita ya kak @lawk_id
Follow kita ya kak @lawk_id
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖


#Lawakindonesia #lawakhambar #lawakhipster #himpunanbahanlawak #lawak2019 #lawakterbaru #lawakinsaf #lawakkeder #lawakmalaysia #lawakindonesia #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakbodoh #jenishaiwan #lawak #himpunanlawakmalays #lawaking #lawakhangit #lawaklapuk #viralvideos #lawakkampus #videolawak #tiktok #tiktokmalaysia #swapreview #sayajualmurah #sneakersmurah #gadgetmurah #janganbencicintaku

Kangen jaman dulu :’)
-
Credit : twitr/dioprtma_ •
Tag teman kamu biar bisa ketawa bareng😆
•
•
Suka & terhibur ? Follow kita ya😊
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Follow kita ya kak @lawk_id ✔
Follow kita ya kak @lawk_id ✔
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
•
•
#Lawakindonesia #lawakhambar #lawakhipster #himpunanbahanlawak #lawak2019 #lawakterbaru #lawakinsaf #lawakkeder #lawakmalaysia #lawakindonesia #lawaktahapdewa #lawakbatak #lawakterkini #lawakbodoh #jenishaiwan #lawak #himpunanlawakmalays #lawaking #lawakhangit #lawaklapuk #viralvideos #lawakkampus #videolawak #tiktok #tiktokmalaysia #swapreview #sayajualmurah #sneakersmurah #gadgetmurah #janganbencicintaku
4,656 18 22 February, 2020
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
3,732 16 23 February, 2020
Still or Not?
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
884 27 25 February, 2020

Betul ke Girl?🤔
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️

[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow

Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral

Betul ke Girl?🤔
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
1,421 19 24 February, 2020
Tag Someone Bf, Gf, Crush, Gaiss🥰❤️✔️
•
[Share In Your Story ❤️]
••
(Mention Me In Your Story And Bypih Akan repost✅)
••
Like,Share,Comments And Follow
•
Follow My Ig @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ @bypihh__ @bypih_ 
#jomrepost #instadaily #nasihatbuathati #nasihatbuatdiri #nakbebel #lawakhambar #nakfakta #lawakkeder #lawakhangit #lawak #lawakinsta #lawakfans #tarbiahsentap #jentikhati #jomdakwah #naksentap #lawaksentap #nakpesan #iglelakivsperempuan #lawaktahapdewa #tolongdengar #mudahterhibur #explorepagenoticeme #explore #explorepage #ayatkotakviral
2,767 32 23 February, 2020