#lc135 Instagram Photos & Videos

lc135 - 203.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lc135 and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
68.5
Average comment
1.2
Posts with video
18/48
Posts with photo
30/48

Hashtag Popularity

moto aku enjin barai bai 😭 pedih dia kalah putus cinta terpaksa towing dari Beladin ke simunjan dgn jarak (109km) lenguh bai kaki
hujan lebat...kilat memang sejarah ride aku 2020
#kronilc135 #lc135 #likeforlikes #yamaha

moto aku enjin barai bai 😭 pedih dia kalah putus cinta terpaksa towing dari Beladin ke simunjan dgn jarak (109km) lenguh bai kaki
hujan lebat...kilat memang sejarah ride aku 2020 
#kronilc135 #lc135 #likeforlikes #yamaha
3 0 20 January, 2020

Korang pilih yang mana cer komen sikit.. 😅😅 Acc:@muhd_shahrizal .
.
.
.
.
.
.
#lc135 #lc135united @lc135_semalaya @lc_super_spirit_ @lc135_v456 @lcgombak @lc135kualaloco

Korang pilih yang mana cer komen sikit.. 😅😅 Acc:@muhd_shahrizal .
.
.
.
.
.
.
#lc135 #lc135united @lc135_semalaya @lc_super_spirit_ @lc135_v456 @lcgombak @lc135kualaloco
25 7 20 January, 2020

tq boss mai support up spec and pasang arm😊 #alexwaah_motorwork #lc135 #lc135malaysia #lc135v4

tq boss mai support up spec and pasang arm😊  #alexwaah_motorwork  #lc135 #lc135malaysia #lc135v4
8 0 20 January, 2020
credit: @noormxn_... 𝑶𝒉 𝑴𝒚 𝑫𝒂𝒓𝒍𝒊𝒏𝒈 𝑰𝒍𝒐𝒗𝒆𝒚𝒐𝒖⚡️ @geng_lc135 @geng_lc135 @geng_lc135 .
.
.
#kronilc135 #lcmania #135lcfamilia #lc135malaysia #geng_135v456#teamlc135 #team_135lc_malaya #team_135lc_familia #lc_super_spirit #lc135 #teamlc135familia #lc135seremban_
4 0 20 January, 2020

#Repost @sshukur._
• • • • •
Bila hati kecewa edit pun sakit hati #lc135 #followforfollowback @kapcaimalaya #kapcaijahat #brokenheart

#Repost @sshukur._
• • • • •
Bila hati kecewa edit pun sakit hati  #lc135 #followforfollowback @kapcaimalaya #kapcaijahat  #brokenheart
10 0 20 January, 2020
#Repost @amirmusa19
• • • • •
Suatu Hari Nanti Tuhan Akan Hantar seseorang Yang Bakal Mangubah Hidup Kau ♥️✔️
. . .

#kronirempit #kapcaijahat #kapcaimalaya #lc_super_spirit #lc135 #v1buruk #kronirempitofficial #matrempit #belakang❌sampai #kakimotor #sangap_highway #duniapermotoran #duniakapcai_ #jantanxguna #kronilc135official #matmotor #lcgombak #lcv1malaysia
85 0 20 January, 2020

#Repost @el.elxna
• • • • •
𝑩𝒐𝒍𝒆𝒉 𝒄𝒂𝒌𝒂𝒑 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒈𝒊 𝒎𝒂𝒏𝒂 𝒌𝒂𝒖 𝒏𝒂𝒌 𝒄𝒂𝒌𝒂𝒑. 𝑻𝒂𝒑𝒊 𝒔𝒆𝒍𝒊𝒕𝒌𝒂𝒏 𝒋𝒖𝒈𝒂𝒌 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒃𝒆𝒓𝒔𝒚𝒖𝒌𝒖𝒓, 𝒔𝒆𝒃𝒂𝒃 𝒕𝒖𝒉𝒂𝒏 𝒎𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒋𝒂𝒈𝒂 𝒂𝒊𝒃 𝒌𝒂𝒖.

#lc135 #igers

#Repost @el.elxna
• • • • •
𝑩𝒐𝒍𝒆𝒉 𝒄𝒂𝒌𝒂𝒑 𝒔𝒆𝒍𝒂𝒈𝒊 𝒎𝒂𝒏𝒂 𝒌𝒂𝒖 𝒏𝒂𝒌 𝒄𝒂𝒌𝒂𝒑. 𝑻𝒂𝒑𝒊 𝒔𝒆𝒍𝒊𝒕𝒌𝒂𝒏 𝒋𝒖𝒈𝒂𝒌 𝒓𝒂𝒔𝒂 𝒃𝒆𝒓𝒔𝒚𝒖𝒌𝒖𝒓, 𝒔𝒆𝒃𝒂𝒃 𝒕𝒖𝒉𝒂𝒏 𝒎𝒂𝒔𝒊𝒉 𝒋𝒂𝒈𝒂 𝒂𝒊𝒃 𝒌𝒂𝒖.

#lc135 #igers
42 0 20 January, 2020

Alhamdulillah, stock Spring Fork Tie dah restock yea .
berminat sila klik link ini
http://www.wasap.my/+60172184590
http://www.wasap.my/+60182739934

like fb kami :
https://www.facebook.com/KLPARTS79/
follow ig kami :
https://www.instagram.com/klparts79 ✅waktu beroperasi 3pm - 2am
✅untuk location waze klparts79
✅pemasangan disediakan
✅turunkan fork 4skru kita layan
✅postage kita layan

#Alhamdulillah #klparts79 #sukanpermotoran #hobikamimahal #jenterakita #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #lc135 #kronilc135 #mxking #exciter #semakindidepan #y15zrmalaysia #y15zr #y15 #ysuku #y15z #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #y15umc #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregiomelaka #y15zrklangrepublicowner #y15zrtranungregion #y15malaya #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew

Alhamdulillah, stock Spring Fork Tie dah restock yea . 
berminat sila klik link ini 
http://www.wasap.my/+60172184590
http://www.wasap.my/+60182739934

like fb kami :
https://www.facebook.com/KLPARTS79/
follow ig kami :
https://www.instagram.com/klparts79 ✅waktu beroperasi 3pm - 2am
✅untuk location waze klparts79
✅pemasangan disediakan
✅turunkan fork 4skru kita layan
✅postage kita layan

#Alhamdulillah #klparts79 #sukanpermotoran #hobikamimahal #jenterakita #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcaijahat #lc135 #kronilc135 #mxking #exciter #semakindidepan #y15zrmalaysia #y15zr #y15 #ysuku #y15z #y15zrmovistar #y15zrmalaya #y15zrmalaya0fficial #y15umc #y15zrsabahcommunity #y15zrsouthernregiomelaka #y15zrklangrepublicowner #y15zrtranungregion #y15malaya #y15zr_rocket #y15zrkelantancrew
214 0 20 January, 2020

Sekarang tengah musim kan ? meh min up sikit gambar 3kembar ni 😂😂 bashah tak ? Goodnight 😘😘
▪️
▪️
▪️
▪️
▪️ 📷 Tag owner
▪️
▪️
▪️
▪️
▪️
#lc135 #lc135malaysia #yamaha #kronilc135 #y15malaya_official #lcgombak #tautausampai #lc135united #lc135v4 #lc135v4jahat #lc135ownerclub #lc135_army #lc135superspirit #x1rmalaya #lc135racing #bo55ku #onxon #maluaperrr #boshku #maluaperrrbosskurr

Sekarang tengah musim kan ? meh min up sikit gambar 3kembar ni 😂😂 bashah tak ? Goodnight 😘😘
▪️
▪️
▪️
▪️
▪️ 📷 Tag owner
▪️
▪️
▪️
▪️
▪️
#lc135 #lc135malaysia #yamaha #kronilc135 #y15malaya_official #lcgombak #tautausampai #lc135united #lc135v4 #lc135v4jahat #lc135ownerclub #lc135_army #lc135superspirit #x1rmalaya #lc135racing #bo55ku #onxon #maluaperrr #boshku #maluaperrrbosskurr
20 0 20 January, 2020

Pm sapa yg nk barang moto ori lcv1 barang halal moto dh lama xde duit nk buat semua baru sbb tu buka satu ii jual satu ii PM tepi moto ada lagi owner nya harga blh bincang @ahmadmotorworks.cheras @lcgombak @lc135_semalaya @135lc_familia @team_lc135_malaya #lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #yamahalc135 #lc135sempoirideclub #lc135v4 #lc135v2 #lc135specialist #lc135n9 #lc135padu #teamlc135malaysia @zulfikahmad TLG ye promote barang halal

Pm sapa yg nk barang moto ori lcv1 barang halal moto dh lama xde duit nk buat semua baru sbb tu buka satu ii jual satu ii PM tepi moto ada lagi owner nya harga blh bincang @ahmadmotorworks.cheras @lcgombak @lc135_semalaya @135lc_familia @team_lc135_malaya #lc135malaysia #lc135 #lc135v1 #yamahalc135 #lc135sempoirideclub #lc135v4 #lc135v2 #lc135specialist #lc135n9 #lc135padu #teamlc135malaysia  @zulfikahmad  TLG ye promote barang halal
2 0 20 January, 2020

Bearing gearbox out lak..
Owner mtk upgrade..
Ade misi lain katanya..
Owner steady..🤙🏻
68/12
22/25
#ilikespeed
#AEMMotorsports
#lc135

Bearing gearbox out lak..
Owner mtk upgrade..
Ade misi lain katanya..
Owner steady..🤙🏻
68/12
22/25
#ilikespeed
#AEMMotorsports
#lc135
460 7 20 January, 2020
Thank you boss utk support kami 🤝

Coverset : 135 LC V6 Blue Original Yamaha HLY 😎

#135lc #135lcv6 #lc135 #lc135v6 #lcspareparts #lccoverset #lcv6 #lcv6biru #kapchaimalaya #pencintaduaroda #roadracer #tamilanmotorclub #rxztamilancrew #spark #shuibchannel #lc135malaya #coversetlc135
12 0 20 January, 2020

Thank support Audi signal light 2in1 signal hujan Buat masa terkini Ada buat motor LC V2-3-4-5-6 warna ada biru merah biruais purple putih 1 lamp 1 colour pnp sahaja siap suis on off Yang minat boleh inbox atau terus WhatsApp ke http://www.wasap.my/60163522838 Thank for your support Thank for your support #kronilc135 #kronilc135v1v2v3v4 #lcv2 #lcv4semalaya #lcv3 #yamahalc135v4 #yamahalc135malaysia #kronilc135lc #lcv5semalaya #lc135 #lc135v4 #lc135v2 #

Thank support Audi signal light 2in1 signal hujan Buat masa terkini Ada buat motor LC V2-3-4-5-6 warna ada biru merah biruais purple putih 1 lamp 1 colour pnp sahaja  siap suis on off Yang minat  boleh inbox atau terus WhatsApp ke http://www.wasap.my/60163522838 Thank for your support Thank for your support #kronilc135 #kronilc135v1v2v3v4 #lcv2 #lcv4semalaya #lcv3 #yamahalc135v4 #yamahalc135malaysia #kronilc135lc #lcv5semalaya #lc135 #lc135v4 #lc135v2 #
116 1 20 January, 2020

Thank you boss utk support kami 🤝 Dari puchong Cod kat sentul tq bos🤝

Coverset : 135 LC V1 Dusk dawn Grey 2020💜

#135lcexciter #135lc #135lcv1 #lc135 #lc135v1 #kronilcv1 #kronilc135 #lc135united #duskgrey #duskdawn2020 #135lcfamilia #exciter135 #exciter135lc #lcv1 #lcv1malaysia

Thank you boss utk support kami 🤝 Dari puchong Cod kat sentul tq bos🤝

Coverset : 135 LC V1 Dusk dawn Grey 2020💜

#135lcexciter #135lc #135lcv1 #lc135 #lc135v1 #kronilcv1 #kronilc135 #lc135united #duskgrey #duskdawn2020 #135lcfamilia #exciter135 #exciter135lc #lcv1 #lcv1malaysia
28 0 20 January, 2020
Hiburan semata-mata

Cc:@faisalhasmazi._ 
#lc135 #lcv1 #lc135malaysia #135lc
25 2 20 January, 2020

•••
jangan sibuk kutip batu yang disangka emas, sampaikan tak nampak kita sudah ada berlian☺️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lcv4 #kapcai #lc135 #yamaha #kronilc135 #4lejang #jenterapejuang #klang #kapcaijahat #budakmoto #standardkilang @kapcai_135lc @team_lc135_malaya

•••
jangan sibuk kutip batu yang disangka emas, sampaikan tak nampak kita sudah ada berlian☺️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#lcv4 #kapcai #lc135 #yamaha #kronilc135 #4lejang #jenterapejuang #klang #kapcaijahat #budakmoto #standardkilang @kapcai_135lc @team_lc135_malaya
34 2 20 January, 2020

Top #lc135 posts

bapa selalu cakap, "kau istimewa,
kau ada sesuatu yang mereka tiada, 
jadi jangan hilang itu, kau anak saya, 
pasti suatu hari nanti kau dapat piala." lagu ni kan?😂
.
.

#jaispeed#lc135#lc135_army #lc135united #lc135malaysia #lc135ownerclub #lcv4 #lc135v4 #yamahalc135 #kronilc135 #jiwamatmoto#lc135v4 #kapcaijahat #kapcaisado #kapcaimalaya #kapcaiborneo #lcv6 #kapcaiwengweng #pejuanghighway #matmotor #rempitmalaya #rempit #lc #laici135 #sistormalaya #jupiter_modifikasi #kapcailover #kapcainoob #kapcai135lc #flynicotine #x1rlover
3,048 10 20 January, 2020