#lcsuperspirit Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lcsuperspirit and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
36 minutes
Average like
126.4
Average comment
3.3
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@azamarsyad_ Profile picture

@azamarsyad_

"Jatuh bangun ,jatuh bangun sampaila kau jumpa kejayaan and kebahagian yg kau nk❤️,ingat! Bkn senang nk berjaya dlm hidup,kau kene buat persiapan untuk bangun bila jatuh nanti🔥."
-
-
-
#lc135malaysia #santaiact #kakyfly #lc135superspirit #kronilc135 #hobikamimahal #taktiputakdepan #lamputajam #racingitukejam #cuncunuob #kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #budak_kapcai_ #lcsuperspirit #135lcunited #yamaha135lc #lc135united #lc135v4 #yamahalc135 #135lcfamilia #rempitmalaya #lc135malaysia

"Jatuh bangun ,jatuh bangun sampaila kau jumpa kejayaan and kebahagian yg kau nk❤️,ingat! Bkn senang nk berjaya dlm hidup,kau kene buat persiapan untuk bangun bila jatuh nanti🔥."
-
-
-
#lc135malaysia #santaiact #kakyfly#lc135superspirit #kronilc135 #hobikamimahal#taktiputakdepan #lamputajam #racingitukejam #cuncunuob #kapcai #kapcaimalaya #kapcaisado #kapcailover #kapcaiborneo #budak_kapcai_ #lcsuperspirit #135lcunited #yamaha135lc #lc135united #lc135v4 #yamahalc135 #135lcfamilia #rempitmalaya #lc135malaysia
49 0 35 minutes ago
@kroni_lc_ipoh Profile picture

@kroni_lc_ipoh

#Repost @black_aka69
• • • • • •
Ade yg nk kawan x berdua je with @isoneare #xramai #lcsuperspirit #lcssmanjung

#Repost @black_aka69
• • • • • •
Ade yg nk kawan x berdua je with @isoneare #xramai #lcsuperspirit #lcssmanjung
9 0 1 hour ago
@ladies_super_spirit Profile picture

@ladies_super_spirit

#Repost @izuddin_00
• • • • • •
Bolh kot simpan sini depa kata x hilang😝
#donelatakekabu
#lcsuperspirit
#kulim_eagle_yamaha

#Repost @izuddin_00
• • • • • •
Bolh kot simpan sini depa kata x hilang😝
#donelatakekabu 
#lcsuperspirit 
#kulim_eagle_yamaha
11 0 5 hours ago
@yoplining Profile picture

@yoplining

Tukar baju je..masih lagi setia bersama..
#yamahalc135
#kronilc135
#lc135
#lcsuperspirit
#kingdragmalaysia

Tukar baju je..masih lagi setia bersama..
#yamahalc135 
#kronilc135 
#lc135 
#lcsuperspirit 
#kingdragmalaysia
9 1 6 hours ago
@lc_super_spirit Profile picture

@lc_super_spirit

#Repost @izuddin_00
• • • • • •
Bolh kot simpan sini depa kata x hilang😝
#donelatakekabu
#lcsuperspirit
#kulim_eagle_yamaha

#Repost @izuddin_00
• • • • • •
Bolh kot simpan sini depa kata x hilang😝
#donelatakekabu 
#lcsuperspirit 
#kulim_eagle_yamaha
272 0 8 hours ago
@lc_super_spirit Profile picture

@lc_super_spirit

#Repost @izuddin_00
• • • • • •
Bolh kot simpan sini depa kata x hilang😝
#donelatakekabu
#lcsuperspirit
#kulim_eagle_yamaha

#Repost @izuddin_00
• • • • • •
Bolh kot simpan sini depa kata x hilang😝
#donelatakekabu 
#lcsuperspirit 
#kulim_eagle_yamaha
117 0 8 hours ago
#Repost @s.nrfatihah
• • • • •
Standart tak kena apa apa kan 😆
#lcsuperspirit #gadiskapcai #kapcai135lc #lc135semalaya #kronilc135 #kroni_135_lc
64 0 13 hours ago
@megatjahat2 Profile picture

@megatjahat2

Pineng

Nak seru aku tak perlu pakai asap..voice bahasa melayu hantar pakai wasap..maaf lambat tayar kecik... #lcsemalaya #lcsuperspirit #lc_super_spirit_community #lowergang

Nak seru aku tak perlu pakai asap..voice bahasa melayu hantar pakai wasap..maaf lambat tayar kecik... #lcsemalaya #lcsuperspirit #lc_super_spirit_community #lowergang
62 4 20 hours ago
Standard kilang takpekan ?🤪💦
📸: @mhdammarr_ 
#lcsuperspirit #kronilc135 #jantan❌guna #kakimotor #lctaklaju #kakirempit
118 4 20 hours ago
@erulthenangg_ Profile picture

@erulthenangg_

Jadilah orang yang syukur atas rezeki yang diberikan. Maka, Allah akan menjadi kita kaya pada hari ini🙌🌈
.
.
.
.
#lcmania #lcsuperspirit #kitasetsetlcbro #ylcc_kluang #kronijupitermx #kroni_135_lc #lcgombak #kapcailc135 #desolc135 #rarecing #pejuanglc135 #lc135united #lc135malaysia #jantan❌guna #kronigabok #kronilc135_batupahat

Jadilah orang yang syukur atas rezeki yang diberikan. Maka, Allah akan  menjadi kita kaya pada hari ini🙌🌈
.
.
.
.
#lcmania #lcsuperspirit #kitasetsetlcbro #ylcc_kluang #kronijupitermx #kroni_135_lc #lcgombak #kapcailc135 #desolc135 #rarecing #pejuanglc135 #lc135united #lc135malaysia #jantan❌guna #kronigabok #kronilc135_batupahat
108 1 20 hours ago

Top #lcsuperspirit posts

@adikroyalz Profile picture

@adikroyalz

Kuala Lumpur, Malaysia

Zaman dulu orang main motor jangan kata tangan pomen, tangan owner pun hitam sekali. Porting block pakai kikir segi tiga. Setting minjet pilot dari pagi sampai tengah malam. Tido malam kain selimut pun bau petrol. Nak dapat title king tu merata trek sprint test pergi terjah. Tapi budak sekarang, kehulu kehilir pakai pouch bag Gucci, baju Champion, pergi kedai hulur duit je. Lepas tu tau-tau nak motor laju. Tangan sikit pun tak hitam. Yang lagi tak boleh blah tu muka bangga je beli sportrim Racing Boy harga 4k. Dia tak tau ke barang Racing Boy tu anak-anak cikgu, anak-anak ustazah je yang pakai dulu? 😃 @amran_fans77 -
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #x1r_malaya #KapcaiJahat #santaiact #lc135 #yamahalc135 #kapcaijahat #kapcaisado #onxon #kakifly #kakymotor #hobikamimahal #pencintakelajuan #pencinta_duaroda #y15 #esrmotor #lcsuperspirit #Yamahalc135 #kapcaimalaya #kapcaijahat

Zaman dulu orang main motor jangan kata tangan pomen, tangan owner pun hitam sekali.  Porting block pakai kikir segi tiga. Setting minjet pilot dari pagi sampai tengah malam. Tido malam kain selimut pun bau petrol.  Nak dapat title king tu merata trek sprint test pergi terjah.  Tapi budak sekarang, kehulu kehilir pakai pouch bag Gucci, baju Champion, pergi kedai hulur duit je. Lepas tu tau-tau nak motor laju. Tangan sikit pun tak hitam. Yang lagi tak boleh blah tu muka bangga je beli sportrim Racing Boy harga 4k.  Dia tak tau ke barang Racing Boy tu anak-anak cikgu, anak-anak ustazah je yang pakai dulu? 😃 @amran_fans77 -
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #x1r_malaya #KapcaiJahat #santaiact #lc135 #yamahalc135 #kapcaijahat #kapcaisado #onxon #kakifly #kakymotor #hobikamimahal #pencintakelajuan #pencinta_duaroda #y15 #esrmotor #lcsuperspirit #Yamahalc135 #kapcaimalaya #kapcaijahat
12,433 48 11 July, 2019
@myx.v Profile picture

@myx.v

Adat lah tu benda yang elok tak semua kekal elok, mesti ada rosak. Macam tu lah setiap hubungan, tak semuanya selalu bahagia mesti ada sedihnya. Yang penting setia. Tiber
.
.
.
.
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #sukanpermotoran #kapcaisado #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #kapcaiborneo #jenterasado #jenterapadu #familiaridergroup #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #y15 #peminatrxz125z #4stroke #lc135 #lc135malaysia #lcsuperspirit #kronilc135 #kingdrag

Adat lah tu benda yang elok tak semua kekal elok, mesti ada rosak. Macam tu lah setiap hubungan, tak semuanya selalu bahagia mesti ada sedihnya. Yang penting setia. Tiber
.
.
.
.
#x1r #x1rlover #x1rmalaya #sukanpermotoran #kapcaisado #kapcaijahat #kapcaimalaya #kapcai #kapcaiborneo #jenterasado #jenterapadu #familiaridergroup #jentera_duaroda #jentera_kapcai1 #y15 #peminatrxz125z #4stroke #lc135 #lc135malaysia #lcsuperspirit #kronilc135 #kingdrag
8,241 11 15 August, 2019