#leadertemyracle Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #leadertemyracle and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
152 hours
Average like
22.6
Average comment
0.7
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Finally it's weekend bebeh! Tapi takboleh nak keluar banyak sangat kan since jerebu teruk ni 😭 Please minum air banyak2 & kurangkan aktiviti luar. Duk je rumah layan Netflix ke, baca buku ke or manjakan diri korang dgn scrub, contohnya dgn coffee scrub ni. Boleh buat mask utk lembapkan kulit muka, masalah kulit kering musim jerebu ni pun boleh dikurangkan, kan? 😘 .

Siapa nak try coffee scrub ni Whatsapp Nabila atau boleh beli terus melalui Shopee Nabila, klik je link kat bio. Coffee scrub RM29 🥰  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
7 0 14 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
15 0 8 September, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Masjid BTHO

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? 🤗 .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 😉 Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub

Korang dah try body scrub Temyracle? Jangan tak tahu body scrub ni memang hot item dari mula2 release lagi. Bau wangi, kesan pun best! Kulit jadi lembut & kulit lebih cerah 😍 .

Semua ni sama je function cuma berbeza pada flavor. Purple bau manis, merah bau fresh & hijau bau vanila. Agak2 korang suka bau mana? 🤗 .

Nak try body scrub boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 😉 Atau boleh order kat Shopee utk free pos RM40 ke atas ☺ .
 COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #temyraclekl #temyraclecheras #temyraclebtho #btho #stokistemyracle #bodyscrub
15 0 28 August, 2019
Yasss 🔥🔥 Glowingnyaaa. Ni regular customer bagi feedback fresh lagi. Love sangat kan? Serum Temyracle ni available dgn Nabila. Siapa nak free postage boleh klik kat bio Nabila ok 😘 Nak COD pun boleh. RM69 20ml. Whatsapp 014-3895980 #bodyscrubnabila #temyraclecodkotabharu #temyracle #temyraclesayamesticari  #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb  #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #coffeescrub #coffeescrubtemyracle #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle
7 0 21 August, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

COD tempat kerja terus! Regular customer Nabila ni, tq Jey 😘

Coffee scrub & body scrub. Combo RM49. Korang boleh pilih flavor body scrub sama ada.mixed fruits, milk yogurt & tomato. Thanks awk COD dgn Nabila, alhamdulillah 🥰 Nak COD? Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh terus order through Shopee Nabila ok! 🙋🏻 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

COD tempat kerja terus! Regular customer Nabila ni, tq Jey 😘

Coffee scrub & body scrub. Combo RM49. Korang boleh pilih flavor body scrub sama ada.mixed fruits, milk yogurt & tomato. Thanks awk COD dgn Nabila, alhamdulillah 🥰 Nak COD? Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh terus order through Shopee Nabila ok! 🙋🏻 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
10 0 29 July, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Ha tau tak, bila guna body scrub & sponge ni masa mandi, lagi best? Sponge tu Nabila bagi free je utk setiap pembelian body scrub. Dah takyah susah2 cari kat kedai dah 🙆🏻 . Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu 😋 Harga body scrub RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

Ha tau tak, bila guna body scrub & sponge ni masa mandi, lagi best? Sponge tu Nabila bagi free je utk setiap pembelian body scrub. Dah takyah susah2 cari kat kedai dah 🙆🏻 .  Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu 😋 Harga body scrub RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
21 0 11 July, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Restockkk untuk kesejahteraan customers, baru best bila orang nak Temyracle, stok sentiasa ada! 🥰 #teamnabilaa #leadertemyracle #throwback 4 July 2019

Restockkk untuk kesejahteraan customers, baru best bila orang nak Temyracle, stok sentiasa ada! 🥰 #teamnabilaa #leadertemyracle #throwback 4 July 2019
39 3 10 July, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Salah satu tips 'rahsia' untuk korang 😘 Nah ni Nabila nak share macam mana nak buat ice cube coffee scrub + plain yogurt. Korang boleh ambil cube yg dah dibekukan & gesek2 kat muka. Amalkan buat 3x seminggu tau! Mesti nampak kesan positif, selamat mencuba 😘😘 #coffeescrubrm29 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

Salah satu tips 'rahsia' untuk korang 😘 Nah ni Nabila nak share macam mana nak buat ice cube coffee scrub + plain yogurt. Korang boleh ambil cube yg dah dibekukan & gesek2 kat muka.  Amalkan buat 3x seminggu tau! Mesti nampak kesan positif, selamat mencuba 😘😘 #coffeescrubrm29 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
22 0 27 June, 2019
@cantik_temyracle Profile picture

@cantik_temyracle

Pagi lagi nak kena bersih muka🥰

Sebab Hari Hari duk perap Kat umah,duk main atas jalan Kan debu,Habuk selalu Ade maka Kita jaga skin Kita dari sekarang lah yang pasti product Ni bebas kimia homemade, natrual 😚

#detoxmaskmalaysia
#detoxmaskmurah
#homemadeproduct
#natrual
#makeuplife
#kemamanidaman
#leadertemyracle
#chukaikemaman
#murahmurah
#produkbebaskimia
#productscrub

Pagi lagi nak kena bersih muka🥰

Sebab Hari Hari duk perap Kat umah,duk main atas jalan Kan debu,Habuk selalu Ade maka Kita jaga skin Kita dari sekarang lah yang pasti product Ni bebas kimia homemade, natrual 😚

#detoxmaskmalaysia 
#detoxmaskmurah 
#homemadeproduct 
#natrual 
#makeuplife 
#kemamanidaman 
#leadertemyracle 
#chukaikemaman 
#murahmurah
#produkbebaskimia 
#productscrub
14 2 17 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush (promo raya RM21) ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
17 1 6 June, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

The Grand Renai Hotel

Ha tau tak, bila guna body scrub & sponge ni masa mandi, lagi best? Sponge tu Nabila bagi free je utk setiap pembelian body scrub. Dah takyah susah2 cari kat kedai dah 🙆🏻 . Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu 😋 Harga body scrub RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

Ha tau tak, bila guna body scrub & sponge ni masa mandi, lagi best? Sponge tu Nabila bagi free je utk setiap pembelian body scrub. Dah takyah susah2 cari kat kedai dah 🙆🏻 .  Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu 😋 Harga body scrub RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
11 1 18 hours ago
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

BODY SCRUB TEMYRACLE. Awak suka yg mana? Mixed fruits? Tomato? Atau milk & yogurt? 🙆🏻 Mixed fruits: bau manis
Tomato: bau fresh
Milk & yogurt: bau vanila .

Setiap pembelian dgn Nabila akan dapat free sponge mandi (selagi stok ada tau). Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu haha. Harganya, RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

BODY SCRUB TEMYRACLE. Awak suka yg mana? Mixed fruits? Tomato? Atau milk & yogurt? 🙆🏻 Mixed fruits: bau manis
Tomato: bau fresh
Milk & yogurt: bau vanila .

Setiap pembelian dgn Nabila akan dapat free sponge mandi (selagi stok ada tau). Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu haha. Harganya, RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
17 0 11 May, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Awak suka yg mana? Mixed fruits? Tomato? Atau milk & yogurt? 🙆🏻 Mixed fruits: bau manis
Tomato: bau fresh
Milk & yogurt: bau vanila .

Setiap pembelian dgn Nabila akan dapat free sponge mandi (selagi stok ada tau). Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu haha. Harganya, RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

Awak suka yg mana? Mixed fruits? Tomato? Atau milk & yogurt? 🙆🏻 Mixed fruits: bau manis
Tomato: bau fresh
Milk & yogurt: bau vanila .

Setiap pembelian dgn Nabila akan dapat free sponge mandi (selagi stok ada tau). Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu haha. Harganya, RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
21 1 6 May, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Universiti Malaysia Kelantan

Thanks dik, purchase coffee scrub dgn Nabila 😘 Hot spot COD ni. Mana lagi geng UMK Pengkalan Chepa nak COD dgn Nabila? Boleh roger terus genggg. 014-3895980 🤙🏻 Nak pos pun boleh, postage free kalau pembelian RM40 ke atas ❤ Klik je link kat bio Nabila k #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019

Thanks dik, purchase coffee scrub dgn Nabila 😘 Hot spot COD ni. Mana lagi geng UMK Pengkalan Chepa nak COD dgn Nabila? Boleh roger terus genggg. 014-3895980 🤙🏻 Nak pos pun boleh, postage free kalau pembelian RM40 ke atas ❤ Klik je link kat bio Nabila k #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
24 1 25 April, 2019
@cantik_temyracle Profile picture

@cantik_temyracle

Tudiaaa agent ratu body scrub maiii sudah restock, mestilah restock scrub temyracle fresh korang ❤️ Korang nak Cuba body scrub temyracle wassp ifa ok.

#agentrestock
#terapiinstagram
#cantiktanpakimia
#ubatputih
#ubatjerawat
#leadertemyracle

Tudiaaa agent ratu body scrub maiii sudah restock, mestilah restock scrub temyracle fresh korang ❤️ Korang nak Cuba body scrub temyracle wassp ifa ok.

#agentrestock
#terapiinstagram 
#cantiktanpakimia 
#ubatputih
#ubatjerawat
#leadertemyracle
23 0 22 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Sweet customer ni grab 2 set terus. 1 untuk letak atas dulang habtaran, 1 lagi utk pakai before kahwin 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019

Sweet customer ni grab 2 set terus. 1 untuk letak atas dulang habtaran, 1 lagi utk pakai before kahwin 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 1 22 April, 2019
@cantik_temyracle Profile picture

@cantik_temyracle

Good morning my friend 😘

Semoga ceria Dan bersemangat Hari ini🌹

#temyraclescrub
#homemade
#leadertemyracle
#bandarchukai

Good morning my friend 😘

Semoga ceria Dan bersemangat Hari ini🌹

#temyraclescrub 
#homemade 
#leadertemyracle
#bandarchukai
7 0 21 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle ❤
Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 . .

Ada 3 flavors. Verry bery, sweet passion & peanut butter brownies. RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
16 1 18 April, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub 😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
20 0 29 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Bosan juga kan asyik bibir kering & menggelupas je! Ha ramai tak tahu yg sebenarnya penjagaan bibir kena jaga. Selain pakai pelembap & minum air yg cukup, kena scrub bibir juga at least 3x seminggu. .

Temyracle ada 3 flavors.
Very berry: rasa manis berries
Coco madness: coklat moist* (discontinue)
Peanut butter: rasa peanut
Sweet passion: rasa buah markisa .

Semua sama je fungsi dia, cuma flavor je lain 😄 RM23 free lips brush untuk senang nak scrub. Whatsapp Nabila 014-3895980 @ order through Shopee Nabila klik link kat bio ok! ❤❤ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle

Bosan juga kan asyik bibir kering & menggelupas je! Ha ramai tak tahu yg sebenarnya penjagaan bibir kena jaga. Selain pakai pelembap & minum air yg cukup, kena scrub bibir juga at least 3x seminggu. .

Temyracle ada 3 flavors. 
Very berry: rasa manis berries
Coco madness: coklat moist* (discontinue)
Peanut butter: rasa peanut
Sweet passion: rasa buah markisa .

Semua sama je fungsi dia, cuma flavor je lain 😄 RM23 free lips brush untuk senang nak scrub. Whatsapp Nabila 014-3895980 @ order through Shopee Nabila klik link kat bio ok! ❤❤ #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle
22 0 16 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

KPTM KOTA BHARU

Tekstur body scrub! So yummy & bau dia tak tahan betul! Ada 3 bau: .

Purple: bau manis
Merah: bau fresh
Putih: bau vanila .

Setiap pembelian dgn Nabila akan dapat free sponge mandi (selagi stok ada tau). Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu haha. Harganya, RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub

Tekstur body scrub! So yummy & bau dia tak tahan betul! Ada 3 bau: .

Purple: bau manis
Merah: bau fresh
Putih: bau vanila .

Setiap pembelian dgn Nabila akan dapat free sponge mandi (selagi stok ada tau). Mesti korang akan experienced kepuasan menyental daki bila guna sponge tu haha. Harganya, RM20 each. Boleh Whatsapp Nabila 014-3895980 @ boleh order kat Shopee Nabila, click link kat bio Nabila ya #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #bodyscrub
17 0 12 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

KPTM KOTA BHARU

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

One of the most common questions! 👀 .

Jawapannya: Body scrub Temyracle  ni beza dari segi bau je. Purple bau manis, merah bau fresh & putih bau vanila. Dari segi tekstur, kelebihan semua sama tau! .

Nak usha harga & kelebihan? Swipe ke kanan okay 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah  #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas  #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #bodyscrub #skrubbadan #skrub #doorgift #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 5 March, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kuala Lumpur, Malaysia

Gituuuu. Kenapa bayar lebih sedangkan ada cara lain untuk jimat duit tapi dapat yg lebih berkualiti? 😘 . Lips scrub Temyracle ni siap dapat free lips brush lagi untuk memudahkan kita scrub 😍 .

Uols nak try lips scrub Temyracle.. Boleh Whatsapp Nabila. 014-3895980 @ boleh order terus di Shopee Nabila (klik link kat bio Nabila) okay 🌹 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Gituuuu. Kenapa bayar lebih sedangkan ada cara lain untuk jimat duit tapi dapat yg lebih berkualiti? 😘 .  Lips scrub Temyracle ni siap dapat free lips brush lagi untuk memudahkan kita scrub 😍 .

Uols nak try lips scrub Temyracle.. Boleh Whatsapp Nabila. 014-3895980 @ boleh order terus di Shopee Nabila (klik link kat bio Nabila) okay 🌹 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
21 0 24 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

"Skin jadi lebih smooth lepas bilas tu. Skincare & make up pun senang nak absorb" Of course, sel kulit mati dah takde, semua senang nak absorb kannn ❤ Thanks customer share feedback ❤😘 .

Siapa nak try? Whatsapp Nabila atau boleh terus klik bio utk order kat Shopee Nabila, free pos! 😘 #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #watermelonscrubmask #watermelon #watermelonscrub #watermelonmask

"Skin jadi lebih smooth lepas bilas tu. Skincare & make up pun senang nak absorb" Of course, sel kulit mati dah takde, semua senang nak absorb kannn ❤ Thanks customer share feedback ❤😘 .

Siapa nak try? Whatsapp Nabila atau boleh terus klik bio utk order kat Shopee Nabila, free pos! 😘  #temyracle #temyraclesayamesticari #irissentialtemybold #jerawat #parut #scrubhomemade #homemadeproduct #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #kopiskrub #kopi #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #temyraclekotabharu #leadertemyracle #stokistemyracle #watermelonscrubmask #watermelon #watermelonscrub #watermelonmask
17 0 21 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Lips scrub Temyracle. Who need thissss:
✅ Orang yg ada bibir gelap ✅ Orang yg ada bibir kering & merekah
✅ Orang yg suka pakai lipmatte .

Scrub bibir ni bantu buang sel kulit mati kat bibir. Ha takde la tiap kali apply lipmatte nampak berkeruping je bibir tu. Pastu salahkan lipmatte tak best, ish bukan camtu tau! Kadang2 sebab kita lupa nak scrub bibir tu yg jadi  makin gelap & kering tu. So.. penggunaannya korang scrub bibir 3x seminggu dgn berus lips scrub (swipe left)😘 .

Lips scrub RM23 each free lips brush ❤ Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio Nabila k!  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
28 0 19 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Kisah petang tadi masa COD item @kaymanbeauty.fn kat sorang customer ni. Bila dia tahu Nabila jual Temyracle, ni respon dia. Tersenyum lebar Nabila bila tahu Temyracle berjaya pikat banyak hati kat luar sana 😘 Alhamdulillah. Selama 4 tahun bersama Temyracle, Nabila semakin hari semakin yakin Temyracle boleh pergi jauh. Thank you @temytemybold for creating Temyracle ❤💗 #soproud #leadertemyracle

Kisah petang tadi masa COD item @kaymanbeauty.fn kat sorang customer ni. Bila dia tahu Nabila jual Temyracle, ni respon dia. Tersenyum lebar Nabila bila tahu Temyracle berjaya pikat banyak hati kat luar sana 😘 Alhamdulillah. Selama 4 tahun bersama Temyracle, Nabila semakin hari semakin yakin Temyracle boleh pergi jauh. Thank you @temytemybold for creating Temyracle ❤💗 #soproud #leadertemyracle
12 0 18 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

6 sebab kenapa Nabila suka dengan watermelon ni 🍉🍉 .

1. Bau dia super sweeet mcm bubblegum
2. Tekstur sangat soft, cair kat kulit bila apply!
3. Boleh scrub laju laju sbb tekstur dia so softtt! So kalau rushing, takpelah nak scrub laju pun 😋
4. Kalau buat mask, kulit tak rasa heavy
5. Lepas bilas boleh terus rasa kulit lebih lembut & lembap! (jangan lupa cuci muka dgn cleanser ye)
6. Kulit jadi smooth, nak blend foundation pun senang ❤❤ .

Nak try? Whatsapp 014-3895980 @ klik link kat bio utk free postageee! 🍉🍉🍉 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
39 1 18 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

"Sis...mcm mana cara nak guna watermelon scrub ni?" .

Ni Nabila bgtahu cara utk guna sbg scrub ye. Kalau nak guna sebagai mask, tempek2 je & bilas selepas 5 minit! .

Jangan tanya Nabila kenapa kulit makin lembut & glowing lepas bilas. Tak mampu nak jawab 😋 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
49 3 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

WATERMELON SCRUB & MASK . 🍉Texture: gooey, bubblegum-y
🍉Scent: watermelon. Just like watermelon bubblegum in our school days!
🍉exfoliation factor: gentle
🍉 Suitable for all skin types
🍉price: RM45
🍉weight: 85g (41% more than written on the box!)
.
Comment something if you love this photo! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

WATERMELON SCRUB & MASK . 🍉Texture: gooey, bubblegum-y
🍉Scent: watermelon. Just like watermelon bubblegum in our school days!
🍉exfoliation factor: gentle
🍉 Suitable for all skin types
🍉price: RM45
🍉weight: 85g (41% more than written on the box!)
.
Comment something if you love this photo! #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
41 2 16 February, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Kota Bharu

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Seharian kulit terdedah dengan kotoran; asap, debu, cahaya matahari & dsbg. Jangan lupa balik scrub muka buang kotoran tu okay? .

Yg penting time scrub jangan gelojoh & kuat sangat. Buat dengan kasih sayang, barulah kulit sihat! ❤ Coffee scrub RM29, Whatsapp 014-3895980 😊  #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
68 3 13 February, 2019

Top #leadertemyracle posts

@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa

Bersih kulit dia! 😍 Thanks for sharing this photo sweetie! Customer ni pakai detox mask & coffee scrub. Detox mask utk buang kotoran dalam pori & coffee scrub untuk cerahkan kulit. Coffee scrub boleh pakai kat badan jugak tau, campur body scrub lagi best! 🔥 Detox mask & coffee scrub RM71 free postage, klik link Shopee kat bio Nabila. COD Kota Bharu & Bandar Tun Hussein Onn. 014-3895980 Whatsapp #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat #ubatparut #ubatputih #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #temyraclekl #bebasmerkuri #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa
11 0 11 September, 2019
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Hospital Shah Alam

Good Morning semua. Hari ini temyracle masuk paper kosmo lagi 😍

Siapa nak menang full set temyracle & lipstick mac korang kene selfie dgn artikel tu & post kat fb/ig dgn hashtag #temyraclescrubhomemadeno1dimalaysia

Cuba jangan tak cuba okey mana tahu dapat kan dah jimat dah dapat full set spa dekat rumah 😍

Raya nak dekat ni. Okey nanti kita selfie sama-sama okey. Hehehe

#leadertemyracle
#teamfit

Good Morning semua. Hari ini temyracle masuk paper kosmo lagi 😍

Siapa nak menang full set temyracle & lipstick mac korang kene selfie dgn artikel tu & post kat fb/ig dgn hashtag #temyraclescrubhomemadeno1dimalaysia

Cuba jangan tak cuba okey mana tahu dapat kan dah jimat dah dapat full set spa dekat rumah 😍

Raya nak dekat ni. Okey nanti kita selfie sama-sama okey. Hehehe

#leadertemyracle
#teamfit
27 1 4 May, 2017
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Ni gambar lama. Saja nak remind korang yg postage onzzz macam biasa. Nak free postage? Order through Shopee Nabila tau! Kalau nak order biasa pun no problem, boleh sembang2 dulu kat Whatsapp. Whatsapp Nabila tau, 014-3895980 🥰 #teamnabilaa #leadertemyracle

Ni gambar lama. Saja nak remind korang yg postage onzzz macam biasa. Nak free postage? Order through Shopee Nabila tau! Kalau nak order biasa pun no problem, boleh sembang2 dulu kat Whatsapp. Whatsapp Nabila tau, 014-3895980 🥰 #teamnabilaa #leadertemyracle
43 0 3 July, 2019
@scrub.nabila Profile picture

@scrub.nabila

Alhamdulillah. Walaupun dah ada kerja hakiki & student, masing2 dah tak bergantung pada satu income je kannn. Yeay! Nabila happy for you guys, seronok kan dapat kongsi rezeki sama2 😘 .

Top agen: @nachooral.kl
Top mini agen: @temyracle.halisa
Top dropship: @nrs.mimie .
Jom siapa nak join #teamnabilaa sebagai dropship, mini agen atau agen boleh terus contact Nabila 014-3895980 😘❤ #leadertemyracle

Alhamdulillah. Walaupun dah ada kerja hakiki & student, masing2 dah tak bergantung pada satu income je kannn.  Yeay! Nabila happy for you guys, seronok kan dapat kongsi rezeki sama2 😘 .

Top agen: @nachooral.kl 
Top mini agen: @temyracle.halisa 
Top dropship: @nrs.mimie .
Jom siapa nak join #teamnabilaa sebagai dropship, mini agen atau agen boleh terus contact Nabila 014-3895980 😘❤ #leadertemyracle
91 8 1 August, 2018
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Good morning gojes. Semoga hari ni permulaan hari yang Indah & jangan lupa set target untuk minggu ni.
.
Target untuk jadi muslimah lebih baik? Target kerja lebih baik atau yang bisnis macam fit jugak target sale lebih baik daripada last week. .
Semoga sahabat-sahabat fit sentiasa positive 😘
.
#leadertemyracle #temyracle #ukhwah

Good morning gojes. Semoga hari ni permulaan hari yang Indah & jangan lupa set target untuk minggu ni.
.
Target untuk jadi muslimah lebih baik? Target kerja lebih baik atau yang bisnis macam fit jugak target sale lebih baik daripada last week. .
Semoga sahabat-sahabat fit sentiasa positive 😘
.
#leadertemyracle #temyracle #ukhwah
11 0 10 September, 2017
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

Pernah tak kalau kita cuci beras mak kita suruh basuh muka dengan air beras tu, mak cakap bagus untuk haluskan kulit muka
.
Sekarang ni tak perlu dah buat macam tu, dalam Iris milk soap ni ada beras untuk lembutkan kulit muka sehalus kulit baby tau
.
Iris milk soap ni sesuai untuk kulit berminyak sahaja ye just whatapp fit 018-962 4037 untuk consult skin ❤️
.
#temyracle #kulitberminyak #leader #leadertemyracle #temyracleshahalam

Pernah tak kalau kita cuci beras mak kita suruh basuh muka dengan air beras tu, mak cakap bagus untuk haluskan kulit muka
.
Sekarang ni tak perlu dah buat macam tu, dalam Iris milk soap ni ada beras untuk lembutkan kulit muka sehalus kulit baby tau
.
Iris milk soap ni sesuai untuk kulit berminyak sahaja ye just whatapp fit 018-962 4037 untuk consult skin ❤️
.
#temyracle #kulitberminyak #leader #leadertemyracle #temyracleshahalam
14 1 21 September, 2017
@fitrihasanalegasi Profile picture

@fitrihasanalegasi

AEON MALL Shah Alam

Kunyit kaya dengan anti-bacteria yang sangat bagus untuk atasi masalah acne .
Sambil tunggu #detoxmask tu kering kita baca buku dulu 😘
.
#temyracle #leadertemyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #agentwanted #dropshipwanted

Kunyit kaya dengan anti-bacteria yang sangat bagus untuk atasi masalah acne .
Sambil tunggu #detoxmask tu kering kita baca buku dulu 😘
.
#temyracle #leadertemyracle #temyracleshahalam #temyracleklang #agentwanted #dropshipwanted
20 0 2 October, 2017
Thank you Iqa! Regular customer Nabila ni hehe alhamdulillah mmg selalu repeat order 🙆🏻 Siapa lagi nak join COD? Postage pun boleh, RM40 ke atas dapat free postage. Jimat masa tunggu je abang posman datang 😊 Whatsapp 014-3895980 #temyracle #temyraclesayamesticari #bibirmerekah #bibir #merekah #jerawat #parut #temyraclehomemade #homemadeproduct #luluskkm #kotabharu #kelantan #codkb #codkotabharu #temyraclekb #ubatjerawat  #scrubmurah #bibirgelap #bibirmenggelupas #organik #bebasmerkuri #cantiktanpakimia #produkbebaskimia #kotabharu #codkb #temyraclecodkotabharu #temyraclekotabharu #temyraclekelantan #leadertemyracle #teamnabilaa #raya #raya2019
18 0 18 April, 2019