#lelakikirimantuhan Instagram Photos & Videos

lelakikirimantuhan - 182.4k posts

    Selamat Ulang Tahun Kelahiran Suami ku tercinta 💋🎂🎊🌹
Dikau adalah Abbi terbaik untuk anak2ku & lelaki terhebat dlm hidupku.. 🥰
Semoga dikurniakan kesihatan yg sihat, tercapai cita2 yg diimpikan, dlimpahi rezeki yg luas dan sentiasa bahagia bersama kami.. 👨‍👩‍👧‍👧
Semoga cinta dan sayang kite sentiasa terpelihara dan akan terus kekal hingga ke jannah.. amin..😇🤲 🎁
Anie Sayang Abang Dunia Akhirat.. 😘😍
#suamikusurgaku 
#lelakikirimantuhan 
#alhamdulillah 
#hadiahtahunninote10plus

    Selamat Ulang Tahun Kelahiran Suami ku tercinta 💋🎂🎊🌹
    Dikau adalah Abbi terbaik untuk anak2ku & lelaki terhebat dlm hidupku.. 🥰
    Semoga dikurniakan kesihatan yg sihat, tercapai cita2 yg diimpikan, dlimpahi rezeki yg luas dan sentiasa bahagia bersama kami.. 👨‍👩‍👧‍👧
    Semoga cinta dan sayang kite sentiasa terpelihara dan akan terus kekal hingga ke jannah.. amin..😇🤲 🎁
    Anie Sayang Abang Dunia Akhirat.. 😘😍
    #suamikusurgaku
    #lelakikirimantuhan
    #alhamdulillah
    #hadiahtahunninote10plus

    1 0 7 minutes ago
    Pipi pau??? 😱

Ni kes Setiap minggu 2kg berat badan sa bertambah🤣 
Apa tidaknya, apa saja yang mahu dimakan semua dilayan c laki😅 Alhamdulillah..🤭 Rasanya kalau ku mahu makan daging unta pun dapat juga kali arr🤔😆 Selama preggy ni, sehari sampai 4-5x sa makan siang😰 Belum lagi masuk masa malam😆 Mana makan biskut dan minum milo panass( panas tahap gaban kalau laki sa yang buat)😂 Syukur alhamdulillah..🤲🏻
Semua itu rezeki.. biarpun preggy kali ni banyak ujiannya, sa harap semoga semuanya dipermudahkan hingga akhirnya🥰 Aamiin🤲🏻☺️ Terima kasih suamiku #lelakikirimantuhan @penjaga_kebun  kerana sudah menjaga sa dengan cukup baik☺️Semoga Allah juga menjaga hubungan kita sampai ke syurga.. Aamiin🥰

#27w3dpregnant 
#MohdRazinHannan
#MohdAfeefAffan

    Pipi pau??? 😱

    Ni kes Setiap minggu 2kg berat badan sa bertambah🤣
    Apa tidaknya, apa saja yang mahu dimakan semua dilayan c laki😅 Alhamdulillah..🤭 Rasanya kalau ku mahu makan daging unta pun dapat juga kali arr🤔😆 Selama preggy ni, sehari sampai 4-5x sa makan siang😰 Belum lagi masuk masa malam😆 Mana makan biskut dan minum milo panass( panas tahap gaban kalau laki sa yang buat)😂 Syukur alhamdulillah..🤲🏻
    Semua itu rezeki.. biarpun preggy kali ni banyak ujiannya, sa harap semoga semuanya dipermudahkan hingga akhirnya🥰 Aamiin🤲🏻☺️ Terima kasih suamiku #lelakikirimantuhan @penjaga_kebun kerana sudah menjaga sa dengan cukup baik☺️Semoga Allah juga menjaga hubungan kita sampai ke syurga.. Aamiin🥰

    #27w3dpregnant
    #MohdRazinHannan
    #MohdAfeefAffan

    3 0 42 minutes ago
    Masalah Jeragat  Semakin Pudar, Cerah!!!! Dengan Produk Semulajadi Mary Kay! *Lumivie Mary Kay!!!* 😍 *Kulit semakin cerah berseri!*
Contoh skincare yang mencerahkan kulit secara sihat 👇🏻 ✖Tak menipiskan kulit
✖Tak merengsakan kulit
✖Tak merosakkan kulit
✖Kulit tidak kemerahan tanda kulit sensitif

Skincare pencerahan kulit yang terbaik  dan selamat. *Manfaat Set Lumivie  Mary Kay:* ✅Meningkatkan kilauan kulit
✅Mencerahkan kulit
✅Meningkatkan kelembapkan kulit
✅Menjadikan tona lebih sekata ✅Mengurangkan kemunculan tompok gelap
✅Memudarkan jeragat dan parut gelap
✅Menyerlahkan keserian, kejernihan dan penampilan kulit yang sihat

Nak skincare yang selamat dan berkesan?

Pastikan *Lumivie Mary Kay* menjadi pilihan ❤

Akmal
www.wasap.my/601112920336
Beauty Consultant Mary Kay

#marykaybeautyconsultant 
#marykayreadystock 
#marykaymalaysia 
#marykaylimitededition 
#marykayterenganu 
#marykaymarang 
#setjeragat 
#lumivieserum 
#pujaanhatikanda🎬🎥 #pujaanhatikandaraya 
#lelakikirimantuhan

    Masalah Jeragat Semakin Pudar, Cerah!!!! Dengan Produk Semulajadi Mary Kay! *Lumivie Mary Kay!!!* 😍 *Kulit semakin cerah berseri!*
    Contoh skincare yang mencerahkan kulit secara sihat 👇🏻 ✖Tak menipiskan kulit
    ✖Tak merengsakan kulit
    ✖Tak merosakkan kulit
    ✖Kulit tidak kemerahan tanda kulit sensitif

    Skincare pencerahan kulit yang terbaik dan selamat. *Manfaat Set Lumivie Mary Kay:* ✅Meningkatkan kilauan kulit
    ✅Mencerahkan kulit
    ✅Meningkatkan kelembapkan kulit
    ✅Menjadikan tona lebih sekata ✅Mengurangkan kemunculan tompok gelap
    ✅Memudarkan jeragat dan parut gelap
    ✅Menyerlahkan keserian, kejernihan dan penampilan kulit yang sihat

    Nak skincare yang selamat dan berkesan?

    Pastikan *Lumivie Mary Kay* menjadi pilihan ❤

    Akmal
    www.wasap.my/601112920336
    Beauty Consultant Mary Kay

    #marykaybeautyconsultant
    #marykayreadystock
    #marykaymalaysia
    #marykaylimitededition
    #marykayterenganu
    #marykaymarang
    #setjeragat
    #lumivieserum
    #pujaanhatikanda 🎬🎥 #pujaanhatikandaraya
    #lelakikirimantuhan

    0 0 2 hours ago
    Sy mencari orang yg betul2 serius nak turunkan berat September ini dan reshape.
.
Masih berbaki 4 bulan lagi kita menuju tahun baru 2020. Yg nak nampak kurus di hari bahagia, nak cantik untuk suami dan nak kurus untuk mudah beribadah boleh sahaja join program KFOC ni.
.
Program simple boleh makan 5x sehari lepas tu kurus pula dan resepi sihat yg mudah turut disediakn.
.
Komen DM jika serius nak kurus September ini.

    Sy mencari orang yg betul2 serius nak turunkan berat September ini dan reshape.
    .
    Masih berbaki 4 bulan lagi kita menuju tahun baru 2020. Yg nak nampak kurus di hari bahagia, nak cantik untuk suami dan nak kurus untuk mudah beribadah boleh sahaja join program KFOC ni.
    .
    Program simple boleh makan 5x sehari lepas tu kurus pula dan resepi sihat yg mudah turut disediakn.
    .
    Komen DM jika serius nak kurus September ini.

    9 1 2 hours ago
    salam hari Rabu
Hari Kokurikulum
unituniform

hihihi..coach teruskan amalan hidup sihat

happy happy selalu ya 
Rahsia sihat dan awet muda.
😍😍😍
sapa nak coach bantu turun berat badan 
jom.
ikti program kurus sihat
TUSYEN KURUS ONLINE (TKO)
 intake sept dah bermula
klik bio di atas☝☝☝☝☝ atau wasap coach imah
📲📲📲📲📲
+0125614627

Apa yang anda dapat jika join proram kami?? ✅ Meal Plan zigzag 25 (hari )
✅Kurus tanpa berlapar boleh makan nasi ✅Grocery List
✅Combo workout
✅25 Topik berkenaan diet sihat
✅1 on 1 coach with coach
✅Group support 100% online
✅Segalanya dapat direct coaching melalui whatapp
✅Berpeluang menang Hadiah dari Coach

Untuk Now intake August dah buka untuk registartion 🛫🛫🛫 Ada yuran kemasukan 
Berumur 18 tahun kr atas
BML 23+  atau lebih 5kg dari berat badan ideal.

coach imah
@coachnorimah_rashid 📞 +60125614627

www.wasap.my/60125614627

#artismalaysia
#muslimahclothing
#bosskur
#penyanyiwanita
#pujaanhatikanda
#lelakikirimantuhan
#brunei
#tv3malaysia
#sufiansuhaimi
#dramamelayu
#mirafilzah

    salam hari Rabu
    Hari Kokurikulum
    unituniform

    hihihi..coach teruskan amalan hidup sihat

    happy happy selalu ya
    Rahsia sihat dan awet muda.
    😍😍😍
    sapa nak coach bantu turun berat badan
    jom.
    ikti program kurus sihat
    TUSYEN KURUS ONLINE (TKO)
    intake sept dah bermula
    klik bio di atas☝☝☝☝☝ atau wasap coach imah
    📲📲📲📲📲
    +0125614627

    Apa yang anda dapat jika join proram kami?? ✅ Meal Plan zigzag 25 (hari )
    ✅Kurus tanpa berlapar boleh makan nasi ✅Grocery List
    ✅Combo workout
    ✅25 Topik berkenaan diet sihat
    ✅1 on 1 coach with coach
    ✅Group support 100% online
    ✅Segalanya dapat direct coaching melalui whatapp
    ✅Berpeluang menang Hadiah dari Coach

    Untuk Now intake August dah buka untuk registartion 🛫🛫🛫 Ada yuran kemasukan
    Berumur 18 tahun kr atas
    BML 23+ atau lebih 5kg dari berat badan ideal.

    coach imah
    @coachnorimah_rashid 📞 +60125614627

    www.wasap.my/60125614627

    #artismalaysia
    #muslimahclothing
    #bosskur
    #penyanyiwanita
    #pujaanhatikanda
    #lelakikirimantuhan
    #brunei
    #tv3malaysia
    #sufiansuhaimi
    #dramamelayu
    #mirafilzah

    12 0 3 hours ago

Top #lelakikirimantuhan posts