#lelakimelayuterakhir Instagram Photos & Videos

lelakimelayuterakhir - 5.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lelakimelayuterakhir and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 hours
Average like
84.1
Average comment
4
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

15122019 - PACAT OH PACAT
Siapa suruh gatai hiking ke gunung musim hujan, kan dah kena gigit pacat. Kerana hujan berterusan selama dua hari, pacat mesti segar mencari mangsa. all video ini di rakamkan ketika hikers MPSJ tiba di kem sungai kering selepas turun dari puncak Gunung Besar Hantu, Jelebu semalam...
Sorry tak dpt nk update, line takdo boh. Ingat selalu, pacat and hikers takleh dipisahkan... klu takut pacat takleh jadi hikers kental.
yang pasti makan five star kalah hotel punya

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

15122019 - PACAT OH PACAT
Siapa suruh gatai hiking ke gunung musim hujan, kan dah kena gigit pacat. Kerana hujan berterusan selama dua hari, pacat mesti segar mencari mangsa. all video ini di rakamkan ketika hikers MPSJ tiba di kem sungai kering selepas turun dari puncak Gunung Besar Hantu, Jelebu semalam...
Sorry tak dpt nk update, line takdo boh. Ingat selalu, pacat and hikers takleh dipisahkan... klu takut pacat takleh jadi hikers kental.
yang pasti makan five star kalah hotel punya

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
15 3 7 hours ago

Banyak betul jemputan kenduri hari ni hehe..asyik p kenduri orang je..bila kenduri kahwin kita awak?🙈...hehehehe insha Allah nanti saya jemput kawan2 semua datang ke kenduri kahwin saya pulak🤭.
#lifestyle #bangsawan #style #royal #jejaka #lelakimelayuterakhir #luxury

Banyak betul jemputan kenduri hari ni hehe..asyik p kenduri orang je..bila kenduri kahwin kita awak?🙈...hehehehe insha Allah nanti saya jemput kawan2 semua datang ke kenduri kahwin saya pulak🤭.
#lifestyle #bangsawan #style #royal #jejaka #lelakimelayuterakhir #luxury
10 4 10 hours ago

Street Dakwah [14/12/19]
*
Alhamdulillah 😊settle sudah program street dakwah bersempena Program Wanita Bidadari Syurga brsama sobat2 hok hebat2 n biso2, biarlh laki x rmai pun 😂tapi lamo ado..Alhamdulillah, blh jupo alumni falahiah jugok, jejak kasih gitu..Sir Syafiq & Madani 😍mace2 sy dpt drp program ni..🤩Alhamdulillah, dpt menang cabutan brtuah dgn no.18 🤭bukan aura 19 tau..
*
#streetdakwah
#wanitabidadarisyurga
#lelakimelayuterakhir
#tutupaurat #kbmall #digitalcitykbmall #madani #disebalikalunanadarahsianya #ukhuwah #auratkumaruahku #jaheaik #nisa #mpkbbri #instaseleb #falahiah #smkaf #KelantanCaknaAurat

Street Dakwah [14/12/19]
*
Alhamdulillah 😊settle sudah program street dakwah bersempena Program Wanita Bidadari Syurga brsama sobat2 hok hebat2 n biso2, biarlh laki x rmai pun 😂tapi lamo ado..Alhamdulillah, blh jupo alumni falahiah jugok, jejak kasih gitu..Sir Syafiq & Madani 😍mace2 sy dpt drp program ni..🤩Alhamdulillah, dpt menang cabutan brtuah dgn no.18 🤭bukan aura 19 tau..
*
#streetdakwah
#wanitabidadarisyurga
#lelakimelayuterakhir
#tutupaurat #kbmall #digitalcitykbmall #madani #disebalikalunanadarahsianya #ukhuwah #auratkumaruahku #jaheaik #nisa #mpkbbri #instaseleb #falahiah #smkaf #KelantanCaknaAurat
153 17 14 December, 2019

12122019 - TROWBACK BROGA
Ke mana ku pergi,
bukit gunung ku daki,
tiada lagi pilihan hati,
ini saja yang ku perolehi... Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

12122019 - TROWBACK BROGA
Ke mana ku pergi, 
bukit gunung ku daki,
tiada lagi pilihan hati,
ini saja yang ku perolehi... Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
19 0 13 December, 2019
BADAN JADI SEGAR & TAK PENAT

Lepas 3 hari minum, dah nampak kesan positifnya. Kemain jahat tak bagi "rehat" lagi dah. Almaklum badan semakin #bertenaga.

Lain macam #powernya💪⤵️⤵️ #JamuSeriDewiMalam #SDMKualaLumpur 
#ProdukSuamiIsteri #Kopiherba #KopiJamu #pujaanhatikanda #delivery #produkviral #combo #mantap #runner #lemau #lesu
#abanggagah #abangpower #abangbomba #sayangabang #lelakimelayuterakhir #lelaki
#AGENTDROPSHIPWANTED #honeymoon #suami #isteri #cemburuseorangperempuan
1 2 10 December, 2019

LELAKI vs KOPI

Memang dah jadi #bff dahh. Sehari tak pekene #kopi rasa tak lengkap, rasa macam tak makan² lagi kan?

Kalau sebelum ni puan² #isteri sediakan kopi kosong je. Sesekali bagilah encik #suami tu kopi berisi. Yang #kuat bertambah kuat, yang #cergas semakin #bertenaga sentiasa😍

Kopi apa yang "berisi" tu? Haa ikut Kak Rieta pada next posting ya💋

#JamuSeriDewiMalam
#ProdukSuamiIsteri
#Kopiherba #KopiJamu #pujaanhatikanda #delivery
#produkviral #combo #mantap
#runner #lemau #lesu
#abanggagah #abangpower
#abangbomba #sayangabang
#lelakimelayuterakhir #lelaki
#AGENTDROPSHIPWANTED
#honeymoon

LELAKI vs KOPI

Memang dah jadi #bff dahh. Sehari tak pekene #kopi rasa tak lengkap, rasa macam tak makan² lagi kan?

Kalau sebelum ni puan² #isteri sediakan kopi kosong je. Sesekali bagilah encik #suami tu kopi berisi. Yang #kuat bertambah kuat, yang #cergas semakin #bertenaga sentiasa😍

Kopi apa yang "berisi" tu? Haa ikut Kak Rieta pada next posting ya💋

#JamuSeriDewiMalam
#ProdukSuamiIsteri
#Kopiherba #KopiJamu #pujaanhatikanda #delivery 
#produkviral #combo #mantap
#runner #lemau #lesu
#abanggagah #abangpower
#abangbomba #sayangabang
#lelakimelayuterakhir #lelaki
#AGENTDROPSHIPWANTED
#honeymoon
2 0 10 December, 2019

08122019 - MOUNT ANGSI
Cerita kami hari dalam program Charity Hike 0.5 Angsi.
Segala peristiwa menarik dan manis harus dijadikan kenangan, Yang kurang enak pula harus ditambah gulanya.
Kami turut bersama lebih 150 peserta dan krew memeriahkan programme amal yang diadakan di Gunung Angsi hari ini.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

08122019 - MOUNT ANGSI
Cerita kami hari dalam program Charity Hike 0.5 Angsi.
Segala peristiwa menarik dan manis harus dijadikan kenangan, Yang kurang enak pula harus ditambah gulanya.
Kami turut bersama lebih 150 peserta dan krew memeriahkan programme amal yang diadakan di Gunung Angsi hari ini.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
33 2 8 December, 2019

05122019 - BERBASIKAL BROGA PEAKS - TROWBACK
Biasa kita lihat hanya orang hiking di Bukit Broga, Kini sekali sekala kita akan dpt lihat orang berbasikal naik ke puncak 2, rare kan.... Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

05122019 - BERBASIKAL BROGA PEAKS - TROWBACK
Biasa kita lihat hanya orang hiking di Bukit Broga,  Kini sekali sekala kita akan dpt lihat orang berbasikal naik ke puncak 2, rare kan.... Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
22 1 6 December, 2019

05122019 - BROGAHILL
Team hiking sepak daun mendaki lago di Bukit Broga dan tunggu hingga sunset menjelma. memang win hari ini.
@syqhrvl_ dpt masak dan mkn maggie kat puncak dua bersama cappuccino panas selepas hampa semalam.

Mcm biasalah, sebelum gerak hiking, kami pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga di puncak dan tak rasa penat.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

05122019 - BROGAHILL
Team hiking sepak daun mendaki lago di Bukit Broga dan tunggu hingga sunset menjelma. memang win hari ini.
@syqhrvl_ dpt masak dan mkn maggie kat puncak dua bersama cappuccino panas selepas hampa semalam.

Mcm biasalah, sebelum gerak hiking, kami pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga di puncak dan tak rasa penat.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
25 0 5 December, 2019

04122019 - BROGAHILL
Saya dan team ambil fitness sebelum naik angsi ahad ini. Team hiking sepak daun dan lalang yang menghijau di Bukit Broga di waktu senja. akan datang dan dlm proses sebagai Kelab Pendaki Solo.
Sorry @syqhrvl_kerana tak dpt mkn maggie kat puncak kerana angin kuat n sukar utk proses memasak.
Mcm biasalah, sebelum gerak hiking, kami pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga di puncak dan tak rasa penat.
Tahniah kpd student UKM kerana berjaya mendaki Broga Peaks hari ini.
Mcm biasa pekena cappuccino panas sebelum turun dengan sinaran headlamp.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

04122019 - BROGAHILL
Saya dan team ambil fitness sebelum naik angsi ahad ini. Team hiking sepak daun dan lalang yang menghijau di Bukit Broga di waktu senja. akan datang dan dlm proses sebagai Kelab Pendaki Solo.
Sorry @syqhrvl_kerana tak dpt mkn maggie kat puncak kerana angin kuat n sukar utk proses memasak.
Mcm biasalah, sebelum gerak hiking, kami pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga di puncak dan tak rasa penat.
Tahniah kpd student UKM kerana berjaya mendaki Broga Peaks hari ini.
Mcm biasa pekena cappuccino panas sebelum turun dengan sinaran headlamp.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
26 0 4 December, 2019

Wayang jer lebih kau 🙄🙄
.
. 👉Hashtag👈
#jgnjadibodoh
#abaikanperut
#lelakimelayuterakhir
#budakgemok

Wayang jer lebih kau 🙄🙄
.
. 👉Hashtag👈
#jgnjadibodoh
#abaikanperut
#lelakimelayuterakhir
#budakgemok
177 1 2 December, 2019

• Dare to be different •
.
.
.
.
.
In malay :
pergi la buat benda lain , asik buat benda sama je hari2 bila nak maju...
.
#champion #adidas #yankees #yankeesmalaysia #gunungbanang #maju #lelakimelayuterakhir #takterakhirlagisebenarnya #1stdecember #2019

• Dare to be different •
.
.
.
.
.
In malay : 
pergi la buat benda lain , asik buat benda sama je hari2 bila nak maju...
.
#champion #adidas #yankees #yankeesmalaysia #gunungbanang #maju #lelakimelayuterakhir #takterakhirlagisebenarnya #1stdecember #2019
86 10 1 December, 2019

01122019 - BATU SAWAHILL
Tetiba hari ini aku sebagai lelakimelayuterakhir bersama pendaki solo junior, @syqhrvl_
sepak daun dan lalang yang menghijau di Bukit Batu Sawa.
Mcm biasalah, sebelum gerak dari rumah, kamj pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga dj puncak dan tak rasa penat.
di puncak, mcm biasa pekena nasi lemak seringit dan mineral water.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

01122019 - BATU SAWAHILL
Tetiba hari ini aku sebagai lelakimelayuterakhir bersama pendaki solo junior, @syqhrvl_
sepak daun dan lalang yang menghijau di Bukit Batu Sawa.
Mcm biasalah, sebelum gerak dari rumah, kamj pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga dj puncak dan tak rasa penat.
di puncak, mcm biasa pekena nasi lemak seringit dan mineral water.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
22 0 1 December, 2019

Sopan santun...
Anak melayu..
Biar setinggi mana pon dikau berada,jangan ditinggal akhlak muliamu kerana itulah yang membuatkan kau istimewa dimata semua..
@remyishak
#lelakikirimantuhan
#lelakimelayuterakhir

Sopan santun...
Anak melayu..
Biar setinggi mana pon dikau berada,jangan ditinggal akhlak muliamu kerana itulah yang membuatkan kau istimewa dimata semua..
@remyishak 
#lelakikirimantuhan 
#lelakimelayuterakhir
22 1 30 November, 2019

Sesungguhnya wanita itu diciptakan dari tulang rusuk lelaki..
bukan dari kepalanya untuk dijunjung,
bukan dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya...
dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan
dekat dengan hatinya untuk dicintai...♥
#lelakikacaktaksemestinyabijak #lelakimelayuterakhir
#hensemituindah
#likers #vsco #follower

Sesungguhnya wanita itu diciptakan dari tulang rusuk lelaki..
bukan dari kepalanya untuk dijunjung,
bukan dari kakinya untuk dijadikan pengalas, tetapi dari sisinya...
dekat dengan lengannya untuk dilindungi dan
dekat dengan hatinya untuk dicintai...♥
#lelakikacaktaksemestinyabijak #lelakimelayuterakhir
#hensemituindah
#likers #vsco #follower
19 5 30 November, 2019

29112019 - BROGAHILL
Bila dah lama tak hiking ni, tiba hari ini aku sebagai lelakimelayuterakhir bersama pendaki solo junior, @syqhrvl_
sepak daun dan lalang yang menghijau di Bukit Broga.
Mcm biasalah, sebelum gerak dari rumah, kamj pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga dj puncak dan tak rasa penat.
di puncak, mcm biasa pekena nasi lemak seringit dan miniral water.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

29112019 - BROGAHILL
Bila dah lama tak hiking ni, tiba hari ini aku sebagai lelakimelayuterakhir bersama pendaki solo junior, @syqhrvl_
sepak daun dan lalang yang menghijau di Bukit Broga.
Mcm biasalah, sebelum gerak dari rumah, kamj pekena dahuhu Prime Plus. Memang tak henti melangkah sehingga dj puncak dan tak rasa penat.
di puncak, mcm biasa pekena nasi lemak seringit dan miniral water.

Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
32 1 29 November, 2019

15112019 - GASING HILL
Bila dah berhari-hari tak hiking ni, tiba hari ini bersama geng santaj hiking di sekitar trek Bukit Gasing.
Tidak dijangka hike kali ini kerana bekas bos aku, Hj. Tham Foo Kam ketika di Berita Harian tahun 1988 yg kini berusia 64 tahun turut sama dan kini aktif hiking.
Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
.
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet

15112019 - GASING HILL
Bila dah berhari-hari tak hiking ni, tiba hari ini bersama geng santaj hiking di sekitar trek Bukit Gasing. 
Tidak dijangka hike kali ini kerana bekas bos aku, Hj. Tham Foo Kam ketika di Berita Harian tahun 1988 yg kini berusia 64 tahun turut sama dan kini aktif hiking. 
Prime Plus memberi FAST ENERGY LUAR BIASA. Hardrun itu PADU. Utamakan INBOUND demi memajukan industri pelancongan negara.

Semua ini hanya untuk
Reaching the Frontier 2020.
1- Climbing 165 hours Mount Kinabalu for first World Record.
2- Climbing 24 hours non-stop Mount Kinabalu for first junior World Record.
. 
#pendakisolo #teampendakisolo #diemduroil #hardrunitupadu #longrun2titikje #worldrecords #staircase #mountkinabalu #peaks #reachingthefrontier #solo #asiabookofrecords #trekking #worldkings #hiking #climbing #sabahpark #kltower #travel #climber #nature #mountain #hikers #solo #adventure #photography #lelakimelayuterakhir #respet
30 1 25 November, 2019

Umur 44 tahun,surinrumah anak 4 susah nak turun berat cekedaut gambar akk ni sebelum
.
Amazing kan dapat turun 25++ .
Actually xde yang mustahil dalam hidup ni,kalau kita berkehendak dan memang betul2 menginginkan nya InshAllah Allah permudahkan journey kita
.
Sebab tu berbeza bila diet sensorang dengan diet sendiri. Dengan ada nya coach dapat membantu anda untuk capai target anda , just be consisten and commit ,Senang je pun😉 Kan 😍
. .
🧕@coachsiti_rizo .
📲+60182132993
http://hicsneedhelp.wasap.my/
❤Personal Wellness Coach 🏋
#CoachMamyawesome
#teamcoachsiti_rizo
#coachawesome #vacation
#coachsiti_rizo #birthdaygirl #imgoingtobarcelona .
#nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #cintalemonmadu #halalkanhatiyangkaucuri #jannanick #primavalet #youcanloseweightfromhome #pujaanhatikanda #lelakimelayuterakhir #healthylifestyle #jomkurus #isterikuoranggajiku #jubahbesar #tv3 #jalanjalancarimakan #progressontrack #misimengecil #bazarpaknil #gemokisawesome

Umur 44 tahun,surinrumah anak 4 susah nak turun berat cekedaut gambar akk ni sebelum
.
Amazing kan dapat turun 25++ .
Actually xde yang mustahil dalam hidup ni,kalau kita berkehendak dan memang betul2 menginginkan nya InshAllah Allah permudahkan journey kita
.
Sebab tu berbeza bila diet sensorang dengan diet sendiri. Dengan ada nya coach dapat membantu anda untuk capai target anda , just be consisten and commit ,Senang je pun😉 Kan 😍
. .
🧕@coachsiti_rizo .
📲+60182132993
http://hicsneedhelp.wasap.my/
❤Personal Wellness Coach 🏋
#CoachMamyawesome
#teamcoachsiti_rizo
#coachawesome #vacation
#coachsiti_rizo #birthdaygirl #imgoingtobarcelona .
#nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #cintalemonmadu #halalkanhatiyangkaucuri #jannanick #primavalet #youcanloseweightfromhome #pujaanhatikanda #lelakimelayuterakhir #healthylifestyle #jomkurus #isterikuoranggajiku #jubahbesar #tv3 #jalanjalancarimakan #progressontrack  #misimengecil #bazarpaknil #gemokisawesome
20 0 24 November, 2019

Ada ke nak g kenduri hari ni? .
Haaa jgn rosak diet anda kerana kenduri ya
.
Pastikan follow tips2 diatas
.
.
1.Sebelum Nak Gi Kenduri Make sure Makan dulu supaya x lapar sangat, so bila sampai x la meninggi nasi tu setinggi - tinggi gunung kinabalu 😂
2.Pilih Nasi Putih Berbanding Nasi Minyak. Sebab xde brown rice. Amik nasi tu agak²juga tau amik sebesar penumbuk anda.
3.Makan Buah Dan sayur Dulu.
4.Bawa Air masak Jangan Minum Air Manis
5.Pilih Ayam berbanding Daging
6.Jangan Amik kuah
.
.
Ok Selamat Untuk Semua Yang Tengah ON program 😉.
. 🧕@coachsiti_rizo .
📲+60182132993
http://hicsneedhelp.wasap.my/
❤Personal Wellness Coach 🏋
#CoachMamyawesome
#teamcoachsiti_rizo
#coachawesome #vacation
#coachsiti_rizo #birthdaygirl #imgoingtobarcelona .
#nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #cintalemonmadu #halalkanhatiyangkaucuri #jannanick #primavalet #youcanloseweightfromhome #pujaanhatikanda #lelakimelayuterakhir #healthylifestyle #jomkurus #isterikuoranggajiku #jubahbesar #tv3 #jalanjalancarimakan #progressontrack #misimengecil #bazarpaknil #gemokisawesome

Ada ke nak g kenduri hari ni? .
Haaa jgn rosak diet anda kerana kenduri ya
.
Pastikan follow tips2 diatas
.
.
1.Sebelum Nak Gi Kenduri Make sure Makan dulu supaya x lapar sangat, so bila sampai x la meninggi nasi tu setinggi - tinggi gunung kinabalu 😂
2.Pilih Nasi Putih Berbanding Nasi Minyak. Sebab xde brown rice. Amik nasi tu agak²juga tau amik sebesar penumbuk anda. 
3.Makan Buah Dan sayur Dulu. 
4.Bawa Air masak Jangan Minum Air Manis 
5.Pilih Ayam berbanding Daging
6.Jangan Amik kuah
.
.
Ok Selamat Untuk Semua Yang Tengah ON program 😉.
. 🧕@coachsiti_rizo .
📲+60182132993
http://hicsneedhelp.wasap.my/
❤Personal Wellness Coach 🏋
#CoachMamyawesome
#teamcoachsiti_rizo
#coachawesome #vacation
#coachsiti_rizo #birthdaygirl #imgoingtobarcelona .
#nakkurus #naksihat #nakcantik #healthydiet #cintalemonmadu #halalkanhatiyangkaucuri #jannanick #primavalet #youcanloseweightfromhome #pujaanhatikanda #lelakimelayuterakhir #healthylifestyle #jomkurus #isterikuoranggajiku #jubahbesar #tv3 #jalanjalancarimakan #progressontrack  #misimengecil #bazarpaknil #gemokisawesome
456 0 24 November, 2019

Aq diam bukan takut tapi hormat 😉 #jejakamelayu #kacakdantidakmerokok #lelakimelayuterakhir

Aq diam bukan takut tapi hormat 😉#jejakamelayu #kacakdantidakmerokok #lelakimelayuterakhir
171 1 22 November, 2019

Alhamdulillah

Agok² nok masuk AF lepas dok ni??🤭🤭🤭 Tanye jerrr🤣🤣🤣 #lelakimelayuterakhir

Alhamdulillah

Agok² nok masuk AF lepas dok ni??🤭🤭🤭 Tanye jerrr🤣🤣🤣 #lelakimelayuterakhir
13 2 22 November, 2019

Ehem ehem pilih Kiri ke Kanan? @izzueislam
#lelakimelayuterakhir hahahaha!!

Ehem ehem pilih Kiri ke Kanan? @izzueislam
#lelakimelayuterakhir  hahahaha!!
155 3 20 November, 2019
Dulang boy yang dah habis waktu bekerja
.
.
.
#lelakikirimantuhan #abangabangcoway #kamisayangibukami #rosakmajlisorang #lelakimelayuterakhir #lelakikacak
108 23 19 November, 2019

Top #lelakimelayuterakhir posts

Mencari jalan ke pintu hatimu .♥♥ #teamrayajohor #raya2019 #photographer #johorean#matriye #lelakimelayuterakhir
319 1 7 June, 2019

Harini bermula hidupnya @umieaida9 sebagai DIRECTOR.. tak sabar nk ketuk kepala dia kalau salah 🤭🤭🤭🤭 mcmana satu ketika dulu bade tunjal kepala aku seminggu sblm jd director hanya utk belajar camera orientation. TQ Papa @badehjazmi kerana itulh aku jadi apa yg aku jd ketika ini.
#lelakimelayuterakhir

Harini bermula hidupnya @umieaida9  sebagai DIRECTOR.. tak sabar nk ketuk kepala dia kalau salah 🤭🤭🤭🤭 mcmana satu ketika dulu bade tunjal kepala aku seminggu sblm jd director hanya utk belajar camera orientation. TQ Papa @badehjazmi kerana itulh aku jadi apa yg aku jd ketika ini.
#lelakimelayuterakhir
11,857 108 30 December, 2018

Bila kami duduk serumah...riuh rendah..mujur artis2 yg pergi semua bukan diva...
#bukancintaaku
#lelakimelayuterakhir
#disebalikkasyafmu

Bila kami duduk serumah...riuh rendah..mujur artis2 yg pergi semua bukan diva...
#bukancintaaku 
#lelakimelayuterakhir 
#disebalikkasyafmu
22,562 215 31 December, 2018

everything that happens in our lives is best according to his calculations. though not good in our opinion, there must be a beautiful wisdom behind the destiny that has been set by him @ayob_konalepee 📷📸
.
.
.
#island #mylife #lake #traveling #nationalearth #photography #wowplacestogo #model #lelakimelayuterakhir #LANGKAWI #pulaulangkawi #gunungraya #people #canon #picoftheday #fokus #cute #colour #sharp #pic #shoot

everything that happens in our lives is best according to his calculations. though not good in our opinion, there must be a beautiful wisdom behind the destiny that has been set by him @ayob_konalepee 📷📸
.
.
.
#island #mylife #lake #traveling #nationalearth #photography #wowplacestogo #model #lelakimelayuterakhir #LANGKAWI #pulaulangkawi #gunungraya #people #canon #picoftheday #fokus #cute #colour #sharp #pic #shoot
918 6 13 January, 2019

Org kata sy asyik2 ambik Remy jer bila drama terbitan sy. Well! Dia salah seorang pelakun yg sy hargai bakatnya...pd sy dia bkn saja pelakun tapi adik sy juga..so nantikan drama arahan pertama @umieaida9 lakunan @remyishak hanya di TV 🤔🤔🤔🤔 tak tau lagi..nanti aku update. 😊😊😊
#lelakimelayuterakhir

Org kata sy asyik2 ambik Remy jer bila drama terbitan sy. Well! Dia salah seorang pelakun yg sy hargai bakatnya...pd sy dia bkn saja pelakun tapi adik sy juga..so nantikan drama arahan pertama @umieaida9  lakunan @remyishak  hanya di TV 🤔🤔🤔🤔 tak tau lagi..nanti aku update. 😊😊😊
#lelakimelayuterakhir
26,361 449 31 December, 2018

ade je ni.hehehe asaalammualaikum morning..😊
#lelakimelayuterakhir
#ezwanbrootwinz

ade je ni.hehehe asaalammualaikum morning..😊
#lelakimelayuterakhir 
#ezwanbrootwinz
679 3 11 March, 2019