#lelakimuyangdulu Instagram Photos & Videos

lelakimuyangdulu - 60k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lelakimuyangdulu and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 minutes
Average like
2.3
Average comment
0.6
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

👁️ 1minuteMiracleEyebrow
.
RM28/BOX
.
.
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2  #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2  #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik
.
Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata
.
✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown
✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown
✏include spoolie Brush dan angle Brush
.
DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio)
.
.
#eyebrows #eyebrow #1mmeyebrow #1minutemiracle #makeup #sayajualmakeup #makeupaddict #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu

👁️ 1minuteMiracleEyebrow
.
RM28/BOX
.
.
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik
.
Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata
.
✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown
✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown
✏include spoolie Brush dan angle Brush
.
DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio)
.
.
#eyebrows #eyebrow #1mmeyebrow #1minutemiracle #makeup #sayajualmakeup  #makeupaddict #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
0 0 24 minutes ago

👁️ 1minuteMiracleEyebrow
.
RM28/BOX
.
.
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2  #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2  #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik
.
Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata
.
✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown
✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown
✏include spoolie Brush dan angle Brush
.
DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio)
.
.
#eyebrows #eyebrow #1mmeyebrow #1minutemiracle #makeup #sayajualmakeup #makeupaddict #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu

👁️ 1minuteMiracleEyebrow
.
RM28/BOX
.
.
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik
.
Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata
.
✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown
✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown
✏include spoolie Brush dan angle Brush
.
DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio)
.
.
#eyebrows #eyebrow #1mmeyebrow #1minutemiracle #makeup #sayajualmakeup  #makeupaddict #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
0 0 24 minutes ago

👁️ 1minuteMiracleEyebrow
.
RM28/BOX
.
.
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2  #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2  #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik
.
Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata
.
✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown
✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown
✏include spoolie Brush dan angle Brush
.
DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio)
.
.
#eyebrows #eyebrow #1mmeyebrow #1minutemiracle #makeup #sayajualmakeup #makeupaddict #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu

👁️ 1minuteMiracleEyebrow
.
RM28/BOX
.
.
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #mata dlm 1 batang
❤ 1st in Malaysia eyebrow yg ada 2 #warna dlm 1 batang
❤ siap ada Brush blend,dan angle brush yg super duper halus...(sama sejebon mcm tarte)
❤ harga tersangat lah mmpu milik
.
Sebatang Eyebrow Pensil ada 2 mata
.
✏1mata kecil dan halus untuk lukis bingkai kening..warna dark Brown
✏1mata tebal rectangle untuk warnakan bahgian dlm kening..warna light brown
✏include spoolie Brush dan angle Brush
.
DM atau WS 0127585848 (tekan link di bio)
.
.
#eyebrows #eyebrow #1mmeyebrow #1minutemiracle #makeup #sayajualmakeup  #makeupaddict #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #wawabeauty #sobella #muabellaz #naelofarhijab #pia #nur2 #meletop #donde #malaysia #syafiqkyle #zizanrazak #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu #demirindumu
0 0 24 minutes ago

Komen je DM SAYA..😃
.

INTAKE BULAN DISEMBER DAH DIBUKA💃🏼🕺🏼
🌈25 days Meal Plan & Healthy Recipes
🌈Group Support & Combo Workout
🌈Groceries List
🌈1 on 1 Coaching with Coach Nasofia
🌈Info & Topic Healthy Lifestyle

Share & Tagged kawan-kawan anda

Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#mimpikita #viral #onlinecoach #dolsa #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #lelakimuyangdulu #singaporefood #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #meletop #fattzura #lelakimuyangdulu #tv3 #kualalumpurfood #hannanmedispa #bellaamara #makan #diet #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnasofia

Komen je DM SAYA..😃
.

INTAKE BULAN DISEMBER DAH DIBUKA💃🏼🕺🏼
🌈25 days Meal Plan & Healthy Recipes
🌈Group Support & Combo Workout
🌈Groceries List
🌈1 on 1 Coaching with Coach Nasofia
🌈Info & Topic Healthy Lifestyle

Share & Tagged kawan-kawan anda

Coach Sofia +0167228646
Coach Nasri +0167118645
.
#mimpikita #viral #onlinecoach #dolsa #nakkurus #jentikhati #tudung #zonkucing #jentikhati #moodrepublik #jubahmurah #lelakimuyangdulu #singaporefood #radiusite #999malaysia #hijabista #resepibonda #shawl #neelofa #meletop #fattzura #lelakimuyangdulu #tv3 #kualalumpurfood #hannanmedispa #bellaamara #makan #diet #primavalet #malaysianfood #properhijab #teamnasofia
1 0 25 minutes ago

Tajuk : Bos Paling Romantik
Penulis : Cystal Anabella
Harga : RM27.00
ISBN : 9789671540862
Sinopsis
Pertemuan pertama, pipi Luth calar kena tampar. Pertemuan kedua, jantung Elena hampir tercabut. Pertemuan ketiga, Luth Zafrel mengisytiharkan perang buat Ammara Elena. Perang menyakat dan buat gadis itu malu bertingkat-tingkat.
“Bagi saya bos tak ada gaya lelaki yang dilamun cinta. Gaya lain ada.”- Elena
“Gaya apa?” - Luth
“Gaya playboy.” - Elena
“Playboy paling hot, paling handsome dan paling seksi yang pernah awak lihat, kan?”- Luth
Luth dan ayat-ayat manisnya umpama isi dan kuku. Elena boleh kena diabetes bila bersama pemuda itu. Sikap ambil berat dan prihatinnya buat hati Elena jadi jelly. Tapi, boleh ke dia mempercayai jejaka yang terkenal dengan sikap kaki perempuan itu? “Saya betul-betul tak berminat masuk campur hal maksiat bos. Dengar pun saya tak ingin. Rasa berdosa sangat.” – Elena.
Bila Elena buat keras kepala, Luth mati kutu untuk memujuk. Tanpa Elena Luth tak senang duduk.
“Maaf kerana gagal mengawal hati ini daripada terus menginginkan sesuatu yang mustahil untuk saya miliki.” – Luth
“Semuanya dah terlewat.”- Elena.
Cinta mereka dipenuhi ranjau berduri. Pelbagai masalah memunculkan diri. Nyawa Elena hampir melayang dan Luth sama terluka. Bisakah Luth dan Elena merentasi semua halangan itu? Adakah benar Ammara Elena bidadari Luth Zafrel? #Iloveyoustupid #akudiadanpinkypromise #akudiadanpinkypromiseextended #Rahsiahati #13jama380 #Diapengantinku #setelahkudimiliki #marrymesenorita #kembalimencintai #cikisteridanenciksuami #diaisteritakmakansaman #qalifwatakcintaterindah #panahancintamragoraphobia #Rahsiahati #Seadanyaaku #tuandanial #manuskripcinta #sweetdreams #dramasweetdreams #alergimamatromantik #lelakimuyangdulu #biarjadikaktus #Rahsiahati #13jama380 #dheos #7harimencintaiku2 #demirindumu #Seadanyaaku #

Tajuk : Bos Paling Romantik
Penulis : Cystal Anabella
Harga : RM27.00
ISBN : 9789671540862
Sinopsis
Pertemuan pertama, pipi Luth calar kena tampar. Pertemuan kedua, jantung Elena hampir tercabut. Pertemuan ketiga, Luth Zafrel mengisytiharkan perang buat Ammara Elena. Perang menyakat dan buat gadis itu malu bertingkat-tingkat.
“Bagi saya bos tak ada gaya lelaki yang dilamun cinta. Gaya lain ada.”- Elena
“Gaya apa?” - Luth
“Gaya playboy.” - Elena
“Playboy paling hot, paling handsome dan paling seksi yang pernah awak lihat, kan?”- Luth
Luth dan ayat-ayat manisnya umpama isi dan kuku. Elena boleh kena diabetes bila bersama pemuda itu. Sikap ambil berat dan prihatinnya buat hati Elena jadi jelly. Tapi, boleh ke dia mempercayai jejaka yang terkenal dengan sikap kaki perempuan itu? “Saya betul-betul tak berminat masuk campur hal maksiat bos. Dengar pun saya tak ingin. Rasa berdosa sangat.” – Elena.
Bila Elena buat keras kepala, Luth mati kutu untuk memujuk. Tanpa Elena Luth tak senang duduk.
“Maaf kerana gagal mengawal hati ini daripada terus menginginkan sesuatu yang mustahil untuk saya miliki.” – Luth
“Semuanya dah terlewat.”- Elena.
Cinta mereka dipenuhi ranjau berduri. Pelbagai masalah memunculkan diri. Nyawa Elena hampir melayang dan Luth sama terluka. Bisakah Luth dan Elena merentasi semua halangan itu? Adakah benar Ammara Elena bidadari Luth Zafrel?#Iloveyoustupid #akudiadanpinkypromise #akudiadanpinkypromiseextended #Rahsiahati #13jama380 #Diapengantinku #setelahkudimiliki #marrymesenorita #kembalimencintai #cikisteridanenciksuami #diaisteritakmakansaman #qalifwatakcintaterindah #panahancintamragoraphobia #Rahsiahati #Seadanyaaku #tuandanial #manuskripcinta #sweetdreams #dramasweetdreams #alergimamatromantik #lelakimuyangdulu #biarjadikaktus #Rahsiahati #13jama380 #dheos #7harimencintaiku2 #demirindumu #Seadanyaaku #
3 0 29 minutes ago

"Dah tidur 8 jam, tapi kenapa masih ngantuk?"
.
.

Pernah tak korang rasa macam tu? Sebenarnya bukan soal tidur yang lama, tapi tidur yang lena. Deep Sleep.
.
.
Zaman sekarang , tak lepas dari gadget. Sampai nak tidur pun masih pegang fon. Sebaiknya 1 jam sebelum tidur dah flight mode, tutup fon. Letak fon jauh- jauh. .
.

Radiasi dari gadget ni, mengganggu penghasilan hormon melatonin. Hormon melatonin ni penting untuk beri "signal" pada tubuh manusia supaya tidur dan berehat. (MashaAllah begitu sekali Allah jaga kita kan?) .
.
Untuk kurangkan kesan radiasi pada tubuh kita, dan bantu kita dapatkan tidur lena, ganti lampu tidur dengan lampu garam bukit. Lampu tidur pun sumber radiasi juga tau.
.
.
Haa..jom pakat on lampu garam. Nak order click link di bio ye 💖

"Dah tidur 8 jam, tapi kenapa masih ngantuk?"
.
.

Pernah tak korang rasa macam tu? Sebenarnya bukan soal tidur yang lama, tapi tidur yang lena. Deep Sleep.
.
.
Zaman sekarang , tak lepas dari gadget. Sampai nak tidur pun masih pegang fon. Sebaiknya 1 jam sebelum tidur dah flight mode, tutup fon. Letak fon jauh- jauh. .
.

Radiasi dari gadget ni, mengganggu penghasilan hormon melatonin. Hormon melatonin ni penting untuk beri "signal" pada tubuh manusia supaya tidur dan berehat. (MashaAllah begitu sekali Allah jaga kita kan?) .
.
Untuk kurangkan kesan radiasi pada tubuh kita, dan bantu kita dapatkan tidur lena, ganti lampu tidur dengan lampu garam bukit. Lampu tidur pun sumber radiasi juga tau.
.
.
Haa..jom pakat on lampu garam. Nak order click link di bio ye 💖
0 1 31 minutes ago

.
.
.
Dengarkan kisah seorang peserta kami yang joined program hanya kerana nak tahu ‘macam mana nak jaga makan’ selepas disuruh oleh doktor. Alhamdulillah kesihatannya bertambah baik.
.
| CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |

#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #zulariffin #jomkurus #mirafilzah #benamir #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #lelakimuyangdulu #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #sarasajeeda #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan

.
.
.
Dengarkan kisah seorang peserta kami yang joined program hanya kerana nak tahu ‘macam mana nak jaga makan’ selepas disuruh oleh doktor. Alhamdulillah kesihatannya bertambah baik.
.
| CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |

#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #zulariffin #jomkurus #mirafilzah #benamir #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #lelakimuyangdulu #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #sarasajeeda #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan
3 0 31 minutes ago

Tajuk : Sudi Jadi Isteri Saya?
Penulis : Maya Adiraa
Harga : RM27.00
ISBN : 9789670185620
Sinopsis
Salahkah jika dia tidak lagi percayakan cinta? Berdosakah dia, menidakkan cinta yang dihulur barisan perawan yang ada. Huh, cinta! Bagi Irfad Haji Muzir, cinta adalah penipuan. Cinta adalah permainan. Maaf, dia tidak lagi percayakan perkataan itu. Ya, dia pernah mencintai dengan setulus hati lelakinya. Namun, baru ingin dipetik sebagai suri, cinta itu terbang pergi.
Permainan waktu menemukan mereka. Hatinya remuk, hancur diinjak sang tunang dan sahabat baiknya, dua insan paling disayanginya. Dia mengalah untuk tidak mahu bernafas lagi. Apa gunanya? Aflah tekad, dia mesti pergi. Kenapa mesti dia diselamatkan? Dia mahu mati!
Mulut kata jauh, hati kata datang. Otak kata benci, rindu khabar sayang. Kasih hampir bertaut. Namun belum sempat diikat, Nadya yang dipuja Irfad pula datang. Nadya yang menyesali tindakannya. Perkahwinannya tidak bahagia, terdera katanya. Hati Irfad mula goyah. Cinta lama yang masih bersisa atau kasih baru yang mahu bertaut?
Aflah menjauh, tersiksa dalam kerinduan. Nadya kian dekat, mahu cinta kembali berulang. Ada rahsia yang disimpan, petunjuk isteri pilihan. #Iloveyoustupid #akudiadanpinkypromise #akudiadanpinkypromiseextended #Rahsiahati #13jama380 #Diapengantinku #setelahkudimiliki #marrymesenorita #kembalimencintai #cikisteridanenciksuami #diaisteritakmakansaman #qalifwatakcintaterindah #panahancintamragoraphobia #Rahsiahati #Seadanyaaku #tuandanial #manuskripcinta #sweetdreams #dramasweetdreams #alergimamatromantik #lelakimuyangdulu #biarjadikaktus #Rahsiahati #13jama380 #dheos #7harimencintaiku2 #demirindumu #Seadanyaaku #

Tajuk : Sudi Jadi Isteri Saya?
Penulis : Maya Adiraa
Harga : RM27.00
ISBN : 9789670185620
Sinopsis
Salahkah jika dia tidak lagi percayakan cinta? Berdosakah dia, menidakkan cinta yang dihulur barisan perawan yang ada. Huh, cinta! Bagi Irfad Haji Muzir, cinta adalah penipuan. Cinta adalah permainan. Maaf, dia tidak lagi percayakan perkataan itu. Ya, dia pernah mencintai dengan setulus hati lelakinya. Namun, baru ingin dipetik sebagai suri, cinta itu terbang pergi.
Permainan waktu menemukan mereka. Hatinya remuk, hancur diinjak sang tunang dan sahabat baiknya, dua insan paling disayanginya. Dia mengalah untuk tidak mahu bernafas lagi. Apa gunanya? Aflah tekad, dia mesti pergi. Kenapa mesti dia diselamatkan? Dia mahu mati!
Mulut kata jauh, hati kata datang. Otak kata benci, rindu khabar sayang. Kasih hampir bertaut. Namun belum sempat diikat, Nadya yang dipuja Irfad pula datang. Nadya yang menyesali tindakannya. Perkahwinannya tidak bahagia, terdera katanya. Hati Irfad mula goyah. Cinta lama yang masih bersisa atau kasih baru yang mahu bertaut?
Aflah menjauh, tersiksa dalam kerinduan. Nadya kian dekat, mahu cinta kembali berulang. Ada rahsia yang disimpan, petunjuk isteri pilihan.#Iloveyoustupid #akudiadanpinkypromise #akudiadanpinkypromiseextended #Rahsiahati #13jama380 #Diapengantinku #setelahkudimiliki #marrymesenorita #kembalimencintai #cikisteridanenciksuami #diaisteritakmakansaman #qalifwatakcintaterindah #panahancintamragoraphobia #Rahsiahati #Seadanyaaku #tuandanial #manuskripcinta #sweetdreams #dramasweetdreams #alergimamatromantik #lelakimuyangdulu #biarjadikaktus #Rahsiahati #13jama380 #dheos #7harimencintaiku2 #demirindumu #Seadanyaaku #
3 0 36 minutes ago

.
"Admin, saya xtau nak beli Adult ke Student planner. Hmmm..."
.
Jangan pening2, meh admin cerita beza keduanya. Lepas ni senangla nak tentukan mana sesuai dengan awak 😘

Perbezaan

Adult:
1. Sesuai untuk 18tahun ke atas (student pun sesuai guna)
2. Content lebih banyak
3. 280 m/s
4. Tiga freegift : Budget Planner, Wall Calendar, Bookmark
5. RM25
6. Background halaman plain

Student:
1. Sesuai untuk student2 sekolah rendah & menengah
2. Content lebih sedikit berbanding adult
3. 208 m/s
4. Dua freegift : Notebook, Bookmark
5. RM20
6. Background halaman bercorak

Ha dah nampak beza dia? Cover & content lain2, boleh refer di highlight dekat atas 😙

Nak order Planner paling best dalam dunia? Whatsapp us
📲 011-39215872
📲 011-39215872
📲 011-39215872
.
.
.
.
#planner2020 #plannermurah #diari2020 #viralmalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2020murah #planner2020malaysia #plannersyabab #plannerislamik #dramasangat #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #studentplanner2020 #diari2020malaysia #plannerviral #semuasalahku #demirindumu #gegarvaganza #1111sale #cemburuseorangperempuan #plannersingapore #sarasajeeda #setelahkudimiliki #kauyangpertama #plannerbrunei #gegarvaganza2019 #ajariplayboyitu #lelakimuyangdulu #gv2019

.
"Admin, saya xtau nak beli Adult ke Student planner. Hmmm..."
.
Jangan pening2, meh admin cerita beza keduanya. Lepas ni senangla nak tentukan mana sesuai dengan awak 😘

Perbezaan

Adult:
1. Sesuai untuk 18tahun ke atas (student pun sesuai guna)
2. Content lebih banyak
3. 280 m/s
4. Tiga freegift : Budget Planner, Wall Calendar, Bookmark
5. RM25
6. Background halaman plain

Student:
1. Sesuai untuk student2 sekolah rendah & menengah
2. Content lebih sedikit berbanding adult
3. 208 m/s
4. Dua freegift : Notebook, Bookmark
5. RM20
6. Background halaman bercorak

Ha dah nampak beza dia? Cover & content lain2, boleh refer di highlight dekat atas 😙

Nak order Planner paling best dalam dunia? Whatsapp us
📲 011-39215872
📲 011-39215872
📲 011-39215872
.
.
.
.
#planner2020 #plannermurah #diari2020 #viralmalaysia #giveawaymalaysia #videoviral #planner2020murah #planner2020malaysia #plannersyabab #plannerislamik #dramasangat #planneraddictmalaysia #plannermuslimah #studentplanner2020 #diari2020malaysia #plannerviral #semuasalahku #demirindumu #gegarvaganza #1111sale #cemburuseorangperempuan #plannersingapore #sarasajeeda #setelahkudimiliki #kauyangpertama #plannerbrunei #gegarvaganza2019 #ajariplayboyitu #lelakimuyangdulu #gv2019
10 1 38 minutes ago

Jom cuci cuci mata tengok bawal corak simple ni 😍😍😍.
Tak sarat. Just NICE !
Harga mampu milik.
RM20 sahaja exclude postage.
Whatsapp 👉🏻 0195165706.
Fast Response Fast Deal Fast You Get Your Percel 😊.

#bawalairispremium #bawalairisrosegold #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawal #premium #kongsirezeki #lelakimuyangdulu #demirindumu #minilove #alorsetar #kelantan #perak #syurgatudung #terlajaklaris

Jom cuci cuci mata tengok bawal corak simple ni 😍😍😍.
Tak sarat. Just NICE !
Harga mampu milik.
RM20 sahaja exclude postage.
Whatsapp 👉🏻 0195165706.
Fast Response Fast Deal Fast You Get Your Percel 😊.
•
#bawalairispremium #bawalairisrosegold #bawalcottonvoile #bawalmurah #bawal #premium #kongsirezeki #lelakimuyangdulu #demirindumu #minilove #alorsetar #kelantan #perak #syurgatudung #terlajaklaris
1 0 39 minutes ago

Ini memang WOWWW la kan🔥makan SKD je dah berdaging breast nya..kalau tambah dengan SKK tak tau la cheq apa jadi😆
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60179529360
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#lelakimuyangdulu
#akuyangposkauyangpanas
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#kelantan
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#jamususukdara
#ysuku
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#terengganu
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#ctdk

Ini memang WOWWW la kan🔥makan SKD je dah berdaging breast nya..kalau tambah dengan SKK tak tau la cheq apa jadi😆
.
.
.
HARGA SERENDAH RM50 MASALAH MISS V, PASTI SELESAI, GUARANTEE + CONFIRMED!!
.
.
Sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah seperti :
.
.
•Longgar
•Kentut faraj
•Keputihan
•Faraj gatal gatal
•Rahim jatuh
•Period tidak teratur
•Faraj jerawat
•Bau ikan hanyir
•Berlecak
•Berair
•Kurang ghairah
•Payudara lebih montok
•Punggung lebih bulat
•Putih Cerah Miss Faraj
•Seri pengantin
•Sukar mempunyai zuriat
•PCOS / TYROID
.
.
Dalam masa 1-3 hari masalah anda semua CONFIRMED GURANTEE PASTI SELESAI!! .
________________________________________
.
FOR MORE INFO , JUST CLICK 👇🏻👇🏻
.
http://www.wasap.my/60179529360
.
_____________________________________________
🌏Shipped Worldwide .
.
#lelakimuyangdulu
#akuyangposkauyangpanas
#missvlonggar
#ubatkuat
#jamuketat
#zuriat
#kelantan
#manjakani
#jamuperapat
#buahzuriat
#keputihan
#shahalam
#jamususukdara
#ysuku
#kopijamu
#jamulicious
#syintagila
#terengganu
#fattzura
#jsd
#crecionbysitinurhaliza
#kakkm
#payudaramontok
#premiumjamu
#pinklady
#pengerasmalamjumaat
#aliffterlajaklaris
#kaklishomemadejamu
#homemadejamu
#ctdk
0 0 48 minutes ago

.
.
MEREKA SUDAH TURUN BERAT ANDA BILA LAGI??
. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
💃🏻 🕺🏻 💃🏻 🕺🏻💃🏻 🕺🏻 💃🏻 🕺🏻💃🏻 🕺🏻 *2nd SCALE SEASON 51*
*11 NOVEMBER 2019* 📍 Masukkan total kg lost🔥🔥🔥 (kiraan dari first submit video timbang)
Cth : tuti ⬇ lose 3kg ⛔untuk yg period
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 1. Nadya⬇ 1.8kg
2. Mimi ⬇1.8kg
3. K.Moon⬇0.8kg
4. Rosniza⬇ 0.8kg
5. Ros ⬇1.8kg

6. Emi ⬇ 2kg
7. Ikin ⬇ 2.75kg
8.norlinda 1kg
9. Tiqa ⬇ 0.9kg
10. Jannah 2.1kg

11. Yatie ⬇ 1.6kg ⛔
12. Tuty ⬇5.5kg
13 lina ⬇ 2kg
14. Sarah ⬇ 1.3kg
15. Yusriyyah ⬇ 2kg

16.diyana ⬇ 1kg
17.nelly ⬇ 2kg 🎉 *Tahniah 👏🏻 untuk result anda*
🎉 *AMAZING EFFORT!* ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼
.
.
@misicoachtuti _ .
JOM JOIN SLOT DECEMBER 2019 sebelum terlambat, ready je yang tak ready tu yang payah. .
Turun berat 3-11kg dalam 1 season 😲😲
.
⛔️⛔️SLOT TERHAD
.
.
Tagged and shared .
atau pm 017-2075458 .http://misicoachtuti.wasap.my/
.
.
#workfromhome
#onlinecoaching
#kurusuntuksuami #youcanlostweightfromhome
#misicoachtuti_
#misimengecil
.
#iphonemurah #abpbh32
#carakurusmudah #lelakimuyangdulu
#jomkurus #healthymealmalaysia #mealprepmalaysia #blousebesar #bajubaby #lisasurihani #umrah #bajuonline #tuandanial #lelakimuyangdulu #mfmirafilzah
#bajubesar #jubahsouq #tuti.zenol #benamir #setelahkudimiliki #gym

.
.
MEREKA SUDAH TURUN BERAT ANDA BILA LAGI??
. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
💃🏻 🕺🏻 💃🏻 🕺🏻💃🏻 🕺🏻 💃🏻 🕺🏻💃🏻 🕺🏻 *2nd SCALE SEASON 51*
*11 NOVEMBER 2019* 📍 Masukkan total kg lost🔥🔥🔥 (kiraan dari first submit video timbang) 
Cth : tuti ⬇ lose 3kg ⛔untuk yg period
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 1. Nadya⬇ 1.8kg
2. Mimi ⬇1.8kg
3. K.Moon⬇0.8kg
4. Rosniza⬇ 0.8kg
5. Ros ⬇1.8kg

6. Emi ⬇ 2kg
7. Ikin ⬇ 2.75kg
8.norlinda 1kg
9. Tiqa ⬇ 0.9kg
10. Jannah 2.1kg

11. Yatie ⬇ 1.6kg ⛔
12. Tuty ⬇5.5kg
13 lina ⬇ 2kg
14. Sarah ⬇ 1.3kg
15. Yusriyyah ⬇ 2kg

16.diyana ⬇  1kg
17.nelly ⬇ 2kg 🎉 *Tahniah 👏🏻 untuk result anda*
🎉 *AMAZING EFFORT!* ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼💃🏻🕺🏼
.
.
@misicoachtuti _ .
JOM JOIN SLOT DECEMBER 2019 sebelum terlambat, ready je yang tak ready tu yang payah. .
Turun berat 3-11kg dalam 1 season 😲😲
.
⛔️⛔️SLOT TERHAD
.
.
Tagged and shared .
atau pm 017-2075458 .http://misicoachtuti.wasap.my/
.
.
#workfromhome 
#onlinecoaching 
#kurusuntuksuami #youcanlostweightfromhome 
#misicoachtuti_
#misimengecil
.
#iphonemurah #abpbh32
#carakurusmudah #lelakimuyangdulu
#jomkurus #healthymealmalaysia #mealprepmalaysia #blousebesar #bajubaby #lisasurihani #umrah #bajuonline #tuandanial #lelakimuyangdulu #mfmirafilzah
#bajubesar #jubahsouq #tuti.zenol #benamir #setelahkudimiliki #gym
2 0 1 hour ago

.
.
Kesan dan akibat turun berat:-
.
📝nampak lebih muda
📝kesihatan meningkat
📝baju senang nak beli
📝mudah solat
.
Ada yang nak rasai kesan ini??🤔🤔
.

@misicoachtuti _ .
JOM JOIN SLOT DECEMBER 2019 sebelum terlambat, ready je yang tak ready tu yang payah. .
Turun berat 3-11kg dalam 1 season 😲😲
.
⛔️⛔️SLOT TERHAD
.
.
Tagged and shared .
atau pm 017-2075458 .http://misicoachtuti.wasap.my/
.
.
#workfromhome
#onlinecoaching
#kurusuntuksuami #youcanlostweightfromhome
#misicoachtuti_
#misimengecil
.
#iphonemurah #abpbh32
#carakurusmudah #lelakimuyangdulu
#jomkurus #healthymealmalaysia #mealprepmalaysia #blousebesar #bajubaby #lisasurihani #umrah #bajuonline #tuandanial #lelakimuyangdulu #mfmirafilzah
#bajubesar #jubahsouq #tuti.zenol #benamir #setelahkudimiliki #gym

.
.
Kesan dan akibat turun berat:-
.
📝nampak lebih muda
📝kesihatan meningkat
📝baju senang nak beli
📝mudah solat
.
Ada yang nak rasai kesan ini??🤔🤔
.

@misicoachtuti _ .
JOM JOIN SLOT DECEMBER 2019 sebelum terlambat, ready je yang tak ready tu yang payah. .
Turun berat 3-11kg dalam 1 season 😲😲
.
⛔️⛔️SLOT TERHAD
.
.
Tagged and shared .
atau pm 017-2075458 .http://misicoachtuti.wasap.my/
.
.
#workfromhome 
#onlinecoaching 
#kurusuntuksuami #youcanlostweightfromhome 
#misicoachtuti_
#misimengecil
.
#iphonemurah #abpbh32
#carakurusmudah #lelakimuyangdulu
#jomkurus #healthymealmalaysia #mealprepmalaysia #blousebesar #bajubaby #lisasurihani #umrah #bajuonline #tuandanial #lelakimuyangdulu #mfmirafilzah
#bajubesar #jubahsouq #tuti.zenol #benamir #setelahkudimiliki #gym
0 0 1 hour ago

Best kan😍 Sama-sama on journey ke arah yang lebih baik. Sama-sama make a decision untuk berubah. Sama-sama kurus. Sama-sama lebih sihat. Sama-sama jadi lebih cantik. Abg Shidi and Kak Ita pasangan suami isteri yang sampai sekarang maintain kurus n sihat Alhamdulillah. Jom ajak pasangan kita sekali jom. Tag pasangan anda ☺️.
.
PT/COACH ATIKAH 📲📲📲+60128583425.
.
| CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |

#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #zulariffin #jomkurus #mirafilzah #benamir #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #lelakimuyangdulu #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #sarasajeeda #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan

Best kan😍 Sama-sama on journey ke arah yang lebih baik. Sama-sama make a decision untuk berubah. Sama-sama kurus. Sama-sama lebih sihat. Sama-sama jadi lebih cantik. Abg Shidi and Kak Ita pasangan suami isteri yang sampai sekarang maintain kurus n sihat Alhamdulillah. Jom ajak pasangan kita sekali jom. Tag pasangan anda ☺️.
.
PT/COACH ATIKAH 📲📲📲+60128583425.
.
| CERTIFIED HEALTH & WELLNESS COACH | CERTIFIED PERSONAL TRAINER | NUTRITIONIST | FOOD TECHNOLOGIST |

#nakkurus #kuruscepat #kevinzahri #zulariffin #jomkurus #mirafilzah #benamir #coachkurus #ariani #tipskuruscepat #coachturunberat #lelakimuyangdulu #jannajick #primavalet #menusihat #neelofar #sarasajeeda #youcanloseweightfromhome #teamfadzil #jubahbesar #jalanjalancarimakan #tv3 #ubatkurus #isihatmagazine #setelahkudimiliki #cemburuseorangperempuan
2 0 1 hour ago

LUNA SKINZ BY MIRA FILZAH 🌻
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari.
Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.
#lunaskinz #lunaskinzkajang #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzbangi #lunaskinzchetas #mirafilzah #mirafilzahfans #dramasweetdreams #ctdk #pusaka #setelahkudimiliki #surikatriana #kauyangpertama #gegarvaganza2019 #gv6 #adelleasofea #mirafilzah #intannajuwa #kilang #akasiatv3 #mentor #cemburuseorangperempuan #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia #pesanpadahati #heayang #satukanrasa #ask2019

LUNA SKINZ BY MIRA FILZAH 🌻
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari. 
Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.
#lunaskinz #lunaskinzkajang #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzbangi #lunaskinzchetas #mirafilzah #mirafilzahfans  #dramasweetdreams #ctdk #pusaka  #setelahkudimiliki #surikatriana #kauyangpertama #gegarvaganza2019 #gv6 #adelleasofea #mirafilzah #intannajuwa #kilang #akasiatv3 #mentor #cemburuseorangperempuan #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia #pesanpadahati #heayang  #satukanrasa #ask2019
3 0 1 hour ago

LUNA SKINZ BY MIRA FILZAH 🌻
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari.
Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.
#lunaskinz #lunaskinzkajang #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzbangi #lunaskinzchetas #mirafilzah #mirafilzahfans #dramasweetdreams #ctdk #pusaka #setelahkudimiliki #surikatriana #kauyangpertama #gegarvaganza2019 #gv6 #adelleasofea #mirafilzah #intannajuwa #kilang #akasiatv3 #mentor #cemburuseorangperempuan #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia #pesanpadahati #heayang #satukanrasa #ask2019

LUNA SKINZ BY MIRA FILZAH 🌻
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari. 
Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.
#lunaskinz #lunaskinzkajang #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzbangi #lunaskinzchetas #mirafilzah #mirafilzahfans  #dramasweetdreams #ctdk #pusaka  #setelahkudimiliki #surikatriana #kauyangpertama #gegarvaganza2019 #gv6 #adelleasofea #mirafilzah #intannajuwa #kilang #akasiatv3 #mentor #cemburuseorangperempuan #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia #pesanpadahati #heayang  #satukanrasa #ask2019
1 0 1 hour ago

LUNA SKINZ BY MIRA FILZAH 🌻
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari.
Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.
#lunaskinz #lunaskinzkajang #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzbangi #lunaskinzchetas #mirafilzah #mirafilzahfans #dramasweetdreams #ctdk #pusaka #setelahkudimiliki #surikatriana #kauyangpertama #gegarvaganza2019 #gv6 #adelleasofea #mirafilzah #intannajuwa #kilang #akasiatv3 #mentor #cemburuseorangperempuan #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia #pesanpadahati #heayang #satukanrasa #ask2019

LUNA SKINZ BY MIRA FILZAH 🌻
'“All you need is a beauty sleep to get a beautiful skin, darling!”- MF

LUNA adalah minuman yang merangkumi semua aspek kesihatan dan kecantikan.

Dengan pengambilan, LUNA DAY pada waktu siang, ia berfungsi untuk mencerahkan kulit, melindungi kulit dr sinar UV, mengekalkan keanjalan kulit dan memberikan tenaga luar biasa sepanjang hari. 
Sementara itu, pengambilan LUNA NIGHT pada waktu malam yang berfungsi untuk memberi anda tidur yg lena dan nyenyak secara langsung nya membenarkan kulit kita melalui proses baik pulih termasuklah menghilangkan masalah jerawat dan parut degil.
#lunaskinz #lunaskinzkajang #lunaskinzkualalumpur #lunaskinzbangi #lunaskinzchetas #mirafilzah #mirafilzahfans  #dramasweetdreams #ctdk #pusaka  #setelahkudimiliki #surikatriana #kauyangpertama #gegarvaganza2019 #gv6 #adelleasofea #mirafilzah #intannajuwa #kilang #akasiatv3 #mentor #cemburuseorangperempuan #artismalaysia #runningman #lelakimuyangdulu #slotakasiatv3 #tv3malaysia #pesanpadahati #heayang  #satukanrasa #ask2019
0 0 1 hour ago

[LUNA BLOUSE]
2 helai RM120 FREE POSTAGE (Jimat sgt2)
.
.
Material : Mix Cotton. (90% cotton, 10% nylon)
Available Size : XS - XL
Size : Refer #sizelunablouse1
Nursing friendly : YES (zipper)
Wudhu friendly: Yes (button cuff)
Cutting : Loose (belakang baju ada kedut utk cutting lebih loose)
Keistimewaan : .
💕 preggy mom 🤰boleh pakai sehingga 9 bln kandungan 💕 material tak panas, flowy dan loose
💕 mudah iron. Kalau tak iron pun boleh terus pakai. .
.
👉 Whatsapp 0173263079

#bajukurungmurahmalaysia #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungraya #bajukurung2019 #cikgumalaysia #cikgucantik #lelakimuyangdulu #setelahkudimiliki

[LUNA BLOUSE]
2 helai RM120 FREE POSTAGE (Jimat sgt2)
.
.
Material : Mix Cotton. (90% cotton, 10% nylon)
Available Size : XS - XL
Size : Refer #sizelunablouse1
Nursing friendly : YES (zipper)
Wudhu friendly: Yes (button cuff)
Cutting : Loose (belakang baju ada kedut utk cutting lebih loose)
Keistimewaan : .
💕 preggy mom 🤰boleh pakai sehingga 9 bln kandungan 💕 material tak panas, flowy dan loose
💕 mudah iron. Kalau tak iron pun boleh terus pakai. .
.
👉 Whatsapp 0173263079

#bajukurungmurahmalaysia #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungraya #bajukurung2019 #cikgumalaysia #cikgucantik #lelakimuyangdulu #setelahkudimiliki
3 0 1 hour ago

Code : H162
Height : 5 cm / 1.968 inch
Colour: Cream, White

Rm65. 00 👣 Size 35 = Feet Length 22.5cm 👣 Size 36 = Feet Length 23.0cm 👣 Size 37 = Feet Length 23.5cm 👣 Size 38 = Feet Length 24.0cm 👣 Size 39 = Feet Length 24.5cm ⭐ If you have wider feet, kindly take one size bigger

Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60164554071
+60164554071
+60164554071

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO .
.
P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
. .
🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK PRODUKTERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹

Code : H162
Height : 5 cm / 1.968 inch
Colour: Cream, White

Rm65. 00 👣 Size 35 = Feet Length 22.5cm 👣 Size 36 = Feet Length 23.0cm 👣 Size 37 = Feet Length 23.5cm 👣 Size 38 = Feet Length 24.0cm 👣 Size 39 = Feet Length 24.5cm ⭐ If you have wider feet, kindly take one size bigger

Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60164554071
+60164554071
+60164554071

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO .
.
P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
. .
🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK PRODUKTERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹
0 1 1 hour ago

[LUNA BLOUSE]
2 helai RM120 FREE POSTAGE (Jimat sgt2)
.
.
Material : Mix Cotton. (90% cotton, 10% nylon)
Available Size : XS - XL
Size : Refer #sizelunablouse1
Nursing friendly : YES (zipper)
Wudhu friendly: Yes (button cuff)
Cutting : Loose (belakang baju ada kedut utk cutting lebih loose)
Keistimewaan : .
💕 preggy mom 🤰boleh pakai sehingga 9 bln kandungan 💕 material tak panas, flowy dan loose
💕 mudah iron. Kalau tak iron pun boleh terus pakai. .
.
👉 Whatsapp 0173263079

#bajukurungmurahmalaysia #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungraya #bajukurung2019 #cikgumalaysia #cikgucantik #lelakimuyangdulu #setelahkudimiliki

[LUNA BLOUSE]
2 helai RM120 FREE POSTAGE (Jimat sgt2)
.
.
Material : Mix Cotton. (90% cotton, 10% nylon)
Available Size : XS - XL
Size : Refer #sizelunablouse1
Nursing friendly : YES (zipper)
Wudhu friendly: Yes (button cuff)
Cutting : Loose (belakang baju ada kedut utk cutting lebih loose)
Keistimewaan : .
💕 preggy mom 🤰boleh pakai sehingga 9 bln kandungan 💕 material tak panas, flowy dan loose
💕 mudah iron. Kalau tak iron pun boleh terus pakai. .
.
👉 Whatsapp 0173263079

#bajukurungmurahmalaysia #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungraya #bajukurung2019 #cikgumalaysia #cikgucantik #lelakimuyangdulu #setelahkudimiliki
3 0 1 hour ago

Code : H163
Height: 2cm / 0.787inch
Colour: Black, White, Red

RM60. 00

Size 35 = Feet Length 22.5 cm
Size 36 = Feet Length 23.0 cm
Size 37 = Feet Length 23.5 cm
Size 38 = Feet Length 24.0 cm
Size 39 = Feet Length 24.5 cm
Size 40 = Feet Length 25.0 cm
⭐ If you have wider feet, kindly take one size bigger

Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60164554071
+60164554071
+60164554071

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO .
.
P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
. .
🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK PRODUKTERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹

Code : H163
Height: 2cm / 0.787inch
Colour: Black, White, Red

RM60. 00

Size 35 = Feet Length 22.5 cm 
Size 36 = Feet Length 23.0 cm 
Size 37 = Feet Length 23.5 cm 
Size 38 = Feet Length 24.0 cm 
Size 39 = Feet Length 24.5 cm
Size 40 = Feet Length 25.0 cm
⭐ If you have wider feet, kindly take one size bigger

Berminat sila hubungi WHATSAPP /SMS . . +60164554071
+60164554071
+60164554071

ATAU KLIK LINK WHATSAPP DI BIO .
.
P/S :- SCREENSHORT KASUT DAN WARNA YANG BERMINAT UNTUK ORDER
. .
🍁 FOLLOW INSTAGRAM/PAGE KAMI UNTUK PRODUKTERBARU DAN PROMOSI TERKINI... 🌹🌹
1 1 1 hour ago

[LUNA BLOUSE]
2 helai RM120 FREE POSTAGE (Jimat sgt2)
.
.
Material : Mix Cotton. (90% cotton, 10% nylon)
Available Size : XS - XL
Size : Refer #sizelunablouse1
Nursing friendly : YES (zipper)
Wudhu friendly: Yes (button cuff)
Cutting : Loose (belakang baju ada kedut utk cutting lebih loose)
Keistimewaan : .
💕 preggy mom 🤰boleh pakai sehingga 9 bln kandungan 💕 material tak panas, flowy dan loose
💕 mudah iron. Kalau tak iron pun boleh terus pakai. .
.
👉 Whatsapp 0173263079

#bajukurungmurahmalaysia #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungraya #bajukurung2019 #cikgumalaysia #cikgucantik #lelakimuyangdulu #setelahkudimiliki

[LUNA BLOUSE]
2 helai RM120 FREE POSTAGE (Jimat sgt2)
.
.
Material : Mix Cotton. (90% cotton, 10% nylon)
Available Size : XS - XL
Size : Refer #sizelunablouse1
Nursing friendly : YES (zipper)
Wudhu friendly: Yes (button cuff)
Cutting : Loose (belakang baju ada kedut utk cutting lebih loose)
Keistimewaan : .
💕 preggy mom 🤰boleh pakai sehingga 9 bln kandungan 💕 material tak panas, flowy dan loose
💕 mudah iron. Kalau tak iron pun boleh terus pakai. .
.
👉 Whatsapp 0173263079

#bajukurungmurahmalaysia #bajukurung #bajukurunglace #bajukurungraya #bajukurung2019 #cikgumalaysia #cikgucantik #lelakimuyangdulu #setelahkudimiliki
3 0 1 hour ago

11.11
.
De'Xandra MegaBonanza. Kita ada 4 pilihan pakej yang amat2 berbaloii tauu! Jom dapatkan De'Xandra sekarang! DM atau terus ws tya di 0127585848 (tekan link di bio) 😘😘
.
Alpha Package
1 EDP + 1Set Twist & Spray
Rm99
.
Beta Package
2 Set Twist & Spray + 1 Refill Rm99
.
Gamma Package
10 Air Freshener + 2 Free Air Freshener
Rm99
.
Bonus Bonanza Package
2 EDP + 1 Set Twist & Spray Rm149
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandramegabonanza #99megabonanza #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab #guccimalaysia #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu

11.11
.
De'Xandra MegaBonanza. Kita ada 4 pilihan pakej yang amat2 berbaloii tauu! Jom dapatkan De'Xandra sekarang! DM atau terus ws tya di 0127585848 (tekan link di bio) 😘😘
.
Alpha Package
1 EDP + 1Set Twist & Spray 
Rm99
.
Beta Package
2 Set Twist & Spray + 1 Refill Rm99
.
Gamma Package
10 Air Freshener + 2 Free Air Freshener 
Rm99
.
Bonus Bonanza Package
2 EDP + 1 Set Twist & Spray Rm149
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandramegabonanza #99megabonanza #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
1 0 1 hour ago

De'Xandra MegaBonanza. Kita ada 4 pilihan pakej yang amat2 berbaloii tauu! Jom dapatkan De'Xandra sekarang! DM atau terus ws tya di 0127585848 (tekan link di bio) 😘😘
.
Alpha Package
1 EDP + 1Set Twist & Spray
Rm99
.
Beta Package
2 Set Twist & Spray + 1 Refill Rm99
.
Gamma Package
10 Air Freshener + 2 Free Air Freshener
Rm99
.
Bonus Bonanza Package
2 EDP + 1 Set Twist & Spray Rm149
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandramegabonanza #99megabonanza #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab #guccimalaysia #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu

De'Xandra MegaBonanza. Kita ada 4 pilihan pakej yang amat2 berbaloii tauu! Jom dapatkan De'Xandra sekarang! DM atau terus ws tya di 0127585848 (tekan link di bio) 😘😘
.
Alpha Package
1 EDP + 1Set Twist & Spray 
Rm99
.
Beta Package
2 Set Twist & Spray + 1 Refill Rm99
.
Gamma Package
10 Air Freshener + 2 Free Air Freshener 
Rm99
.
Bonus Bonanza Package
2 EDP + 1 Set Twist & Spray Rm149
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandramegabonanza #99megabonanza #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
1 0 1 hour ago

11.11
.
De'Xandra MegaBonanza. Kita ada 4 pilihan pakej yang amat2 berbaloii tauu! Jom dapatkan De'Xandra sekarang! DM atau terus ws tya di 0127585848 (tekan link di bio) 😘😘
.
Alpha Package
1 EDP + 1Set Twist & Spray
Rm99
.
Beta Package
2 Set Twist & Spray + 1 Refill Rm99
.
Gamma Package
10 Air Freshener + 2 Free Air Freshener
Rm99
.
Bonus Bonanza Package
2 EDP + 1 Set Twist & Spray Rm149
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandramegabonanza #99megabonanza #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab #guccimalaysia #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu

11.11
.
De'Xandra MegaBonanza. Kita ada 4 pilihan pakej yang amat2 berbaloii tauu! Jom dapatkan De'Xandra sekarang! DM atau terus ws tya di 0127585848 (tekan link di bio) 😘😘
.
Alpha Package
1 EDP + 1Set Twist & Spray 
Rm99
.
Beta Package
2 Set Twist & Spray + 1 Refill Rm99
.
Gamma Package
10 Air Freshener + 2 Free Air Freshener 
Rm99
.
Bonus Bonanza Package
2 EDP + 1 Set Twist & Spray Rm149
.
.
#dexandra #dexandraoriginal #dexandrajohor
#dexandramelaka #dexandrapenang #dexandrakl #dexandrashahalam #dexandrakuantan #hantarandexandra #dexandramegabonanza #99megabonanza #dexandrabytya #teamdywanzsxandra2u #neelofarhijab  #guccimalaysia #meletop #senafasrindu #donde #malaysia #neelofa #sepahtureunionlive #fattzura #ctdk #viralmalaysia #Instaseleb #setelahterlafaznyaakad #dramasweetdreams #lelakimuyangdulu
1 0 1 hour ago

“BEING APPRECIATED IS THE BEST FEELING IN THE WORLD. APPRECIATE YOUR LOVED ONES WITH A LITTLE SURPRISE”🥰💋
••
Kotak cinta yg comel cute nie namamya Mini explosion box. Kenape mini?? Saiz dia kecik ke mummy?? Ehh tak lahhh, saiz same mcm box lain cume yg nie satu layer sahaja dan boleh letak 4 keping gmbr ONLY 🥰
-
Kalau ramai scandal dekat wechat pastu semua merajuk, blh la bg kotak cinta nie sorang satu sbb harga dia harga rakyat marhean jee🙊😂
••
Semua kotak kami fully handmade okey. Takde pakai machine pun😫 so please JANGAN ORDER LAST MINIT 🔥 ORDER HARI NIE NAK ESOK MMG MUMMY TAK LAYAN😤
••
🎁 Postage seluruh Malaysia
🚗 Self pick up di Bandar Saujana Putera
💌 Please order 5 hari sebelum. Urgent order can be consider😊
📲 Whatsapp mummy 014-8247738 skrg for details
••
#hadiahuntukisteri #hadiahbirthday #birthdaygift #hadiahuntuksuami #hadiahcouple #explosionboxmurah #explosionboxmalaysia #scrapbookmurah #infinitybox #surprisedeliverykl #surprisedeliverymurah #teddybearmurah #lelakimuyangdulu #mirafilzah #neelofa #aqeefanaqi #amyramar #uqashasenrose #meletop #mukbangvideo #mirafilzah #surprisedelivery #illustration #illustratormalaysia #makeuptutorial #cemburuseorangperempuan #miracap #zahirah

“BEING APPRECIATED IS THE BEST FEELING IN THE WORLD. APPRECIATE YOUR LOVED ONES WITH A LITTLE SURPRISE”🥰💋
••
Kotak cinta yg comel cute nie namamya Mini explosion box. Kenape mini?? Saiz dia kecik ke mummy?? Ehh tak lahhh, saiz same mcm box lain cume yg nie satu layer sahaja dan boleh letak 4 keping gmbr ONLY 🥰
-
Kalau ramai scandal dekat wechat pastu semua merajuk, blh la bg kotak cinta nie sorang satu sbb harga dia harga rakyat marhean jee🙊😂
••
Semua kotak kami fully handmade okey. Takde pakai machine pun😫 so please JANGAN ORDER LAST MINIT 🔥 ORDER HARI NIE NAK ESOK MMG MUMMY TAK LAYAN😤
••
🎁 Postage seluruh Malaysia
🚗 Self pick up di Bandar Saujana Putera
💌 Please order 5 hari sebelum. Urgent order can be consider😊
📲 Whatsapp mummy 014-8247738 skrg for details
••
#hadiahuntukisteri #hadiahbirthday #birthdaygift #hadiahuntuksuami #hadiahcouple #explosionboxmurah #explosionboxmalaysia #scrapbookmurah #infinitybox #surprisedeliverykl #surprisedeliverymurah #teddybearmurah #lelakimuyangdulu #mirafilzah #neelofa #aqeefanaqi #amyramar #uqashasenrose #meletop #mukbangvideo #mirafilzah #surprisedelivery #illustration #illustratormalaysia #makeuptutorial #cemburuseorangperempuan #miracap #zahirah
1 0 1 hour ago

.
.
💖 GIVEAWAY 5.0 UTK AKTIF FOLLOWERS.. LIKE • KOMEN • TAG • SHARE & WIN 💖
.
.
HOT ITEM BACK IN STOCK 🎈
.
💦 VANS SLIP ON DISNEY MICKEY MOUSE
💦 36EU - 44EU
💦 💯COPY ORI 1:1
💦 💯READYSTOCK, PAY HARINI ESOK KAMI TERUS POS
.
.
Interested?
Screen shot & for fast respon plz whatsapp link di bio 💕
.
.
.
#malaysiacover #viralmalaysia #naksentap #nakbebel #malaysiatrending #hogohpahanghogoh #selamanyaharimaumalaya #kakifutsalmalaysia #cemburuseorangperempuan #nakpickupline #singgahsekejap
#officialdramasangat #jarang_jarang_racing #kapcaimalaya #jenterapejuang #jenterasado #kapcaiwengweng #malaysiavines #igshopmalaysia #kasutmurahmalaysia #bolasepakmalaysia #arenafutsalmalaysia #lelongkasut #ligasupermalaysia #ekorharimausejati #lelakimuyangdulu #kasutmurah #kasut #giveawaymalaysia

.
.
💖 GIVEAWAY 5.0 UTK AKTIF FOLLOWERS.. LIKE • KOMEN • TAG • SHARE & WIN 💖
.
.
HOT ITEM BACK IN  STOCK 🎈
.
💦 VANS SLIP ON DISNEY MICKEY MOUSE
💦 36EU - 44EU
💦 💯COPY ORI 1:1
💦 💯READYSTOCK, PAY HARINI ESOK KAMI TERUS POS
.
.
Interested?
Screen shot & for fast respon plz whatsapp link di bio 💕
.
.
.
#malaysiacover #viralmalaysia #naksentap #nakbebel #malaysiatrending #hogohpahanghogoh #selamanyaharimaumalaya #kakifutsalmalaysia #cemburuseorangperempuan #nakpickupline #singgahsekejap
#officialdramasangat #jarang_jarang_racing #kapcaimalaya #jenterapejuang #jenterasado #kapcaiwengweng  #malaysiavines #igshopmalaysia #kasutmurahmalaysia #bolasepakmalaysia #arenafutsalmalaysia #lelongkasut #ligasupermalaysia  #ekorharimausejati #lelakimuyangdulu #kasutmurah #kasut #giveawaymalaysia
3 5 1 hour ago

.
.
💖 GIVEAWAY 5.0 UTK AKTIF FOLLOWERS.. LIKE • KOMEN • TAG • SHARE & WIN 💖
.
.
HOT ITEM BACK IN STOCK 🎈
.
💦 VANS SLIP ON DISNEY MICKEY MOUSE
💦 36EU - 44EU
💦 💯COPY ORI 1:1
💦 💯READYSTOCK, PAY HARINI ESOK KAMI TERUS POS
.
.
Interested?
Screen shot & for fast respon plz whatsapp link di bio 💕
.
.
.
#malaysiacover #viralmalaysia #naksentap #nakbebel #malaysiatrending #hogohpahanghogoh #selamanyaharimaumalaya #kakifutsalmalaysia #cemburuseorangperempuan #nakpickupline #singgahsekejap
#officialdramasangat #jarang_jarang_racing #kapcaimalaya #jenterapejuang #jenterasado #kapcaiwengweng #malaysiavines #igshopmalaysia #kasutmurahmalaysia #bolasepakmalaysia #arenafutsalmalaysia #lelongkasut #ligasupermalaysia #ekorharimausejati #lelakimuyangdulu #kasutmurah #kasut #giveawaymalaysia

.
.
💖 GIVEAWAY 5.0 UTK AKTIF FOLLOWERS.. LIKE • KOMEN • TAG • SHARE & WIN 💖
.
.
HOT ITEM BACK IN  STOCK 🎈
.
💦 VANS SLIP ON DISNEY MICKEY MOUSE
💦 36EU - 44EU
💦 💯COPY ORI 1:1
💦 💯READYSTOCK, PAY HARINI ESOK KAMI TERUS POS
.
.
Interested?
Screen shot & for fast respon plz whatsapp link di bio 💕
.
.
.
#malaysiacover #viralmalaysia #naksentap #nakbebel #malaysiatrending #hogohpahanghogoh #selamanyaharimaumalaya #kakifutsalmalaysia #cemburuseorangperempuan #nakpickupline #singgahsekejap
#officialdramasangat #jarang_jarang_racing #kapcaimalaya #jenterapejuang #jenterasado #kapcaiwengweng  #malaysiavines #igshopmalaysia #kasutmurahmalaysia #bolasepakmalaysia #arenafutsalmalaysia #lelongkasut #ligasupermalaysia  #ekorharimausejati #lelakimuyangdulu #kasutmurah #kasut #giveawaymalaysia
4 9 1 hour ago

Dah nak masuk tahun baru 2020 ni. Kalau masih tak berubah. Berat susah nak turun. Kesihatan pun boleh terjejas
.
Baca lebih details :
.
Kesalahan pertama : tak kira kalori harian. Setiap orang keperluan makan berbeza kalau diet tapi terlebih kalori atau terlalu rendah kalori berat kita susah nak turun.
.
Kesalahan kedua : tak sarapan dengan seimbang. Sarapan adalah kunci kepada nak naikkan metabolisme supaya badan lebih efisien bakar lemak. Jika sarapan kurang protien, fiber, karbo, lemak, vitamin dan minerals, berat kita agak perlahan nanti nak turun.
.
Kesalahan ketiga : tak minum air dengan cukup. Air adalah bahan penting untuk pencernaan, kulit, mata, otak, organ lain2 untuk jalankan metabolisme badan dengan baik. Ambil lah minimum 8 gelas air sehari.
.
.
Saya nak bantu 5 orang lagi untuk turun berat dgn mealplan makan 5x sehari ❤️❤️❤️ details program dan yuran klik link di bio @aqila_fittrainer sekarang

Dah nak masuk tahun baru 2020 ni. Kalau masih tak berubah. Berat susah nak turun. Kesihatan pun boleh terjejas
.
Baca lebih details :
.
Kesalahan pertama : tak kira kalori harian. Setiap orang keperluan makan berbeza kalau diet tapi terlebih kalori atau terlalu rendah kalori berat kita susah nak turun.
.
Kesalahan kedua : tak sarapan dengan seimbang. Sarapan adalah kunci kepada nak naikkan metabolisme supaya badan lebih efisien bakar lemak. Jika sarapan kurang protien, fiber, karbo, lemak, vitamin dan minerals, berat kita agak perlahan nanti nak turun.
.
Kesalahan ketiga : tak minum air dengan cukup. Air adalah bahan penting untuk pencernaan, kulit, mata, otak, organ lain2 untuk jalankan metabolisme badan dengan baik. Ambil lah minimum 8 gelas air sehari.
.
.
Saya nak bantu 5 orang lagi untuk turun berat dgn mealplan makan 5x sehari ❤️❤️❤️ details program dan yuran klik link di bio @aqila_fittrainer sekarang
4 1 2 hours ago

KHUSUS UNTUK WANITA- WANITA❤️
.
Eksklusif wanita sangat istimewa
Ada highlite khusus ayat tuk wanita dalam AlQuran ini
.
Selain itu, lengkap dengan : .
✔️Asbabun Nuzul
✔️Asmaul Husna
✔️Hadith Sahih
✔️Kod Tajwid Bewarna
✔️Terjemahan Bahasa Malaysia
✔️Resan Uthmani Bahasa Melayu
.
Lagi apa yang BEST❓
.
✔ Mudah di bawa ke mana-mana .
✔ Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI .
✔ Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. .
✔ Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. .
.
✔COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK.
.
.
BEST…SESUAI SGT2 JIKA;-
.
💓dijadikan hadiah buat adik beradik.
💓HANTARAN @ hadiah untuk pengantin.
💓SURPRISE hadiah kepada pasangan.
💓buat anak-anak Makin semangat nak mengaji, Al Quran kan cantik.
💓untuk mak sangat sesuai sebab saiznya yang sederhana
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 0168504939 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.

KHUSUS UNTUK WANITA- WANITA❤️
.
Eksklusif wanita sangat istimewa
Ada highlite khusus ayat tuk wanita dalam AlQuran ini
.
Selain itu, lengkap dengan : .
✔️Asbabun Nuzul
✔️Asmaul Husna
✔️Hadith Sahih
✔️Kod Tajwid Bewarna
✔️Terjemahan Bahasa Malaysia
✔️Resan Uthmani Bahasa Melayu
.
Lagi apa yang BEST❓
.
✔ Mudah di bawa ke mana-mana .
✔ Isi dalam PELANGI,BERWARNA WARNI .
✔ Terdapat penanda quran comel yang mengandungi Doa Sujud Tilawah, Doa Permulaan Baca Al-Quran. .
✔ Malah juga terdapat penanda quran comel yang mengandungi Panduan Tajwid Kod Berwarna, Tanda Waqaf dan Panduan Berwaqaf. .
.
✔COVER AL QURAN lebih menarik, berkualiti tinggi dan LEBIH TAHAN LASAK.
.
.
BEST…SESUAI SGT2 JIKA;-
.
💓dijadikan hadiah buat adik beradik.
💓HANTARAN @ hadiah untuk pengantin.
💓SURPRISE hadiah kepada pasangan.
💓buat anak-anak Makin semangat nak mengaji, Al Quran kan cantik.
💓untuk mak sangat sesuai sebab saiznya yang sederhana
.
.
Cara Tempahan :
.
1. Whatsapp 0168504939 @ KLIK LINK BIO laju-laju
.
Atau
.
2. Comment "NO FON ANDA" di ruangan comment nanti saya DM 😊
.
5 1 2 hours ago

FIX & GLOW Vitamin Setter 👉 Glowing mekup spray
👉 Kaya Vitamin C
👉 Melembabkan dan tidak mengeringkan mekup
👉 Sangat Sesuai untuk yang cepat berpeluh
👉 Mekup tahan lebih 16Jam dan tidak bercapuk
👉 Sesuai digunakan siang dan malam untuk proses merawat tekstur kulit
👉 Wangi extra buah buahan 👉 Kualiti international harga mampu milik
👉 KKM Approved

#Dior #Chanel #Prada #Fendi #sugargold #sugargoldbellaz #serumviral #bellaz #muabellaz #sugargold #maicuba #viral #bellaz #muabellaz #SugarGoldOil #sugargoldmalaysia #sugargoldkissproof #sugargoldkissprooflipmatte #sugargoldsetcombo #SugarGoldFaceWash #sugargoldfixglow #kauyangpertama #letscantik #lelakimuyangdulu #codareapenang #maicuba #MAIPM

FIX & GLOW Vitamin Setter 👉 Glowing mekup spray
👉 Kaya Vitamin C
👉 Melembabkan dan tidak mengeringkan mekup
👉 Sangat Sesuai untuk yang cepat berpeluh
👉 Mekup tahan lebih 16Jam dan tidak bercapuk
👉 Sesuai digunakan siang dan malam untuk proses merawat tekstur kulit
👉 Wangi extra buah buahan 👉 Kualiti international harga mampu milik
👉 KKM Approved

#Dior #Chanel #Prada #Fendi #sugargold #sugargoldbellaz #serumviral #bellaz #muabellaz #sugargold #maicuba #viral #bellaz #muabellaz #SugarGoldOil #sugargoldmalaysia #sugargoldkissproof #sugargoldkissprooflipmatte #sugargoldsetcombo #SugarGoldFaceWash #sugargoldfixglow #kauyangpertama #letscantik #lelakimuyangdulu #codareapenang #maicuba #MAIPM
1 0 2 hours ago

Top #lelakimuyangdulu posts

Yea sayg..kita ada je ni..tengah layan novel kat @esentral_my
Ade lebih 250,000 novel lagi tak baca ni.. jom la sayg baca novel kat e-Sentral 😊😊
https://www.e-sentral.com

novel #lelakimuyangdulu & #pujaanhatikanda pon Ada tau..kalau reendu #kaksu & #faiqa jom baca novel kat e-Sentral @esentral_my 😘

@esentral_my
@esentral_my
@esentral_my
#ebook #esentral #novel #drama #malaysiamembaca #dekadmembacakebangsaan #wbc2020

Yea sayg..kita ada je ni..tengah layan  novel kat @esentral_my 
Ade lebih 250,000 novel lagi tak baca ni.. jom la sayg baca novel kat e-Sentral 😊😊
https://www.e-sentral.com

novel #lelakimuyangdulu & #pujaanhatikanda pon Ada tau..kalau reendu #kaksu & #faiqa jom baca novel kat e-Sentral @esentral_my 😘

@esentral_my 
@esentral_my 
@esentral_my 
#ebook #esentral #novel #drama #malaysiamembaca #dekadmembacakebangsaan #wbc2020
21,166 111 31 October, 2019

Elehhh dah last episode baru cakap suke kite...💘 _______________________________________________________

Makeu by @valshuq
Dress by @anuarfaizalofficial
#makeupbyvalshuq
#reenonset
#reenrahim
#reenduyou
#teamlelakumuyangdulu
#job #dramasangat #28episod #slotakasia #tv3 #macheallstar #lelakimuyangdulu #satujam #syukur #syukurselalu #amin #work

Elehhh dah last episode baru cakap suke kite...💘 _______________________________________________________

Makeu by @valshuq 
Dress by @anuarfaizalofficial 
#makeupbyvalshuq 
#reenonset
#reenrahim 
#reenduyou 
#teamlelakumuyangdulu
#job #dramasangat #28episod #slotakasia #tv3 #macheallstar #lelakimuyangdulu #satujam #syukur #syukurselalu #amin #work
56,593 367 28 October, 2019
Safe flight princess 💜💜💜💜💜 #nelydiasenrose #nelydiajewels #safeflight #lelakimuyangdulu #cintatiadaganti
2,908 8 10 November, 2019

Thank you for loving FAIKA.emm ramai dah lupa KAK SU.. _______________________________________________________

Makeu by @valshuq
Dress by @anuarfaizalofficial
#makeupbyvalshuq
#reenonset
#reenrahim
#reenduyou
#teamlelakumuyangdulu
#job #dramasangat #28episod #slotakasia #tv3 #macheallstar #lelakimuyangdulu #satujam #syukur #syukurselalu #amin #work

Thank you for loving FAIKA.emm ramai dah lupa KAK SU.. _______________________________________________________

Makeu by @valshuq 
Dress by @anuarfaizalofficial 
#makeupbyvalshuq 
#reenonset
#reenrahim 
#reenduyou 
#teamlelakumuyangdulu
#job #dramasangat #28episod #slotakasia #tv3 #macheallstar #lelakimuyangdulu #satujam #syukur #syukurselalu #amin #work
25,458 252 28 October, 2019

Nazli out! 😎
.
Terima kasih semua yang mengikuti drama LelakiMuYangDulu dari awal episode sehingga lah penghujung episode! Minta maaf kalau ada kekurangan dari saya! 😉🙏🏼
.
#NazliOut #LelakiMuYangDulu #RedzaRosli #RRSupporters #RR

Nazli out! 😎
.
Terima kasih semua yang mengikuti drama LelakiMuYangDulu dari awal episode sehingga lah penghujung episode! Minta maaf kalau ada kekurangan dari saya! 😉🙏🏼
.
#NazliOut #LelakiMuYangDulu #RedzaRosli #RRSupporters #RR
22,417 319 28 October, 2019

We r coming to the end.. but every ending is a start to a new beginning.. rainbow never promise to always appear every time it rains, but if you look hard its always there.. #lelakimuyangdulu #hazrul #daliya
@dramasangat @nelydiasenrose #episodakhir

We r coming to the end.. but every ending is a start to a new beginning.. rainbow never promise to always appear every time it rains, but if you look hard its always there.. #lelakimuyangdulu #hazrul #daliya 
@dramasangat @nelydiasenrose #episodakhir
36,769 316 28 October, 2019