#lembahkeramat Instagram Photos & Videos

lembahkeramat - 9.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lembahkeramat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
8
Average comment
0.3
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

YOU MAKE ME MAKE ME WANNA CRY! .
💕SALES 12.12💕
.
SKINDARA LIPMATTE hanya RM35 SAHAJA.
.
RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA. WOW❗

Jom order sekarang whatsapp

0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka

YOU MAKE ME MAKE ME WANNA CRY! .
💕SALES 12.12💕
.
SKINDARA LIPMATTE hanya RM35 SAHAJA.
.
RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA. WOW❗

Jom order sekarang whatsapp

0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar  #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka
1 0 3 hours ago

YOU MAKE ME MAKE ME WANNA CRY! .
💕SALES 12.12💕
.
SKINDARA LIPMATTE hanya RM35 SAHAJA.
.
RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA. WOW❗

Jom order sekarang whatsapp

0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka

YOU MAKE ME MAKE ME WANNA CRY! .
💕SALES 12.12💕
.
SKINDARA LIPMATTE hanya RM35 SAHAJA.
.
RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA. WOW❗

Jom order sekarang whatsapp

0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar  #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka
4 0 3 hours ago

YOU MAKE ME MAKE ME WANNA CRY! .
💕SALES 12.12💕
.
SKINDARA LIPMATTE hanya RM35 SAHAJA.
.
RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA. WOW❗

Jom order sekarang whatsapp

0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka

YOU MAKE ME MAKE ME WANNA CRY! .
💕SALES 12.12💕
.
SKINDARA LIPMATTE hanya RM35 SAHAJA.
.
RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA. WOW❗

Jom order sekarang whatsapp

0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar  #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka
3 0 3 hours ago

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen 
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral
35 0 16 hours ago

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen 
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral
36 0 16 hours ago

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen 
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral
36 0 16 hours ago

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen 
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral
35 0 16 hours ago

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen 
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral
34 0 16 hours ago

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral

.
5 SEBAB KENAPA KITA PERLU AMBIL KOLAGEN
.
Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak anda sebenarnya kolagen ni sangat banyak kebaikkannya.
.
Sebenarnya Kolagen ni bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda & ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan dan garis- garis halus tau.
.
KakOnie | 019-2282190
.
#collagenpowdershaklee #thebestcollagen #oniehealthy #kenapacollagen 
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #wangsamaju #keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral
1 0 16 hours ago

TEAM KUALA LUMPUR DIPERLUKAN!
.
Sekarang HQ @shikinlicious_oatmeal.hq nak cari lagi team KL sebab masih lagi tak menang tangan untuk delivery area seluruh KL

Ni lah peluang terbaik untuk sesiapa yang nak join team!
.
Ramai yang mencari Overnight Yogurt Oatmeal dan Fruity Ice cream viral kami di sana. Dua produk kami ni memang laju keluar dari freezer

Cepat sertai kami! Jom contact HQ @shikinlicious_oatmeal.hq jom! Segala tunjuk ajar akan diberi 😍
.
#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #petalingjaya #kualalumpur #wangsamaju #lembahkeramat #melawati #setiawangsa #srirampai #wangsawalk #setapakcentral #klsentral #melawatimall #agentwanted #teamwanted

TEAM KUALA LUMPUR DIPERLUKAN!
.
Sekarang HQ @shikinlicious_oatmeal.hq nak cari lagi team KL sebab masih lagi tak menang tangan untuk delivery area seluruh KL

Ni lah peluang terbaik untuk sesiapa yang nak join team!
.
Ramai yang mencari Overnight Yogurt Oatmeal dan Fruity Ice cream viral kami di sana. Dua produk kami ni memang laju keluar dari freezer

Cepat sertai kami! Jom contact HQ @shikinlicious_oatmeal.hq jom! Segala tunjuk ajar akan diberi 😍
.
#shikinliciousoatmeal #overnightyogurtoatmeal #overnightoats #fruityicecream #icecreamhomemade #petalingjaya #kualalumpur #wangsamaju  #lembahkeramat #melawati #setiawangsa #srirampai #wangsawalk #setapakcentral #klsentral #melawatimall #agentwanted #teamwanted
11 8 17 hours ago

RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA.

Simply the best. Kat mana mana pun boleh, makan pun boleh berskindara minum pun boleh berskindara macam si cantik manis @st.srh . 😍 . 🎥 : @zulhairisme_

Hanya RM39 per lipmatte ❗

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka

RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA.

Simply the best. Kat mana mana pun boleh, makan pun boleh berskindara minum pun boleh berskindara macam si cantik manis @st.srh . 😍 . 🎥 : @zulhairisme_

Hanya RM39 per lipmatte ❗

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar  #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka
4 0 18 hours ago

RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA.

Simply the best. Kat mana mana pun boleh, makan pun boleh berskindara minum pun boleh berskindara macam si cantik manis @st.srh . 😍 . 🎥 : @zulhairisme_

Hanya RM39 per lipmatte ❗

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka

RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA.

Simply the best. Kat mana mana pun boleh, makan pun boleh berskindara minum pun boleh berskindara macam si cantik manis @st.srh . 😍 . 🎥 : @zulhairisme_

Hanya RM39 per lipmatte ❗

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar  #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka
1 0 18 hours ago

Alhamdullilah... Another box for @izalyana 😻
This time a platter of flavors🎉
Such a colorful box... Thank you sis for the repeat order of @bubuscreampuff
#creampuffs #crispycreampuff #japanesecreampuff
#uluklang #lembahkeramat #ampang

Alhamdullilah... Another box for @izalyana 😻
This time a platter of flavors🎉
Such a colorful box... Thank you sis for the repeat order of @bubuscreampuff 
#creampuffs #crispycreampuff #japanesecreampuff 
#uluklang #lembahkeramat #ampang
8 0 18 hours ago

Whimsical box with a mix of Chocolate Puffs 😊
Dr Ariff order for Balik Kampung trip😻

Sis wonder sempat ke sampai kampung little Puffs.. ke habis dlm perjalanan je ni nanti 😉
#creampuffs by @bubuscreampuff
#cookies&cream #chocolate #vanilla
#crispycreampuff #japanesecreampuff
#uluklang #ppukm #cheras #lembahkeramat

Whimsical box with a mix of Chocolate Puffs 😊
Dr Ariff order for Balik Kampung trip😻

Sis wonder sempat ke sampai kampung little Puffs.. ke habis dlm perjalanan je ni nanti 😉 
#creampuffs by @bubuscreampuff 
#cookies&cream #chocolate #vanilla 
#crispycreampuff #japanesecreampuff 
#uluklang #ppukm #cheras #lembahkeramat
5 0 18 hours ago

RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA.

Simply the best. Kat mana mana pun boleh, makan pun boleh berskindara minum pun boleh berskindara macam si cantik manis @st.srh . 😍 . 🎥 : @zulhairisme_

Hanya RM39 per lipmatte ❗

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka

RUGI KALAU TAK ADA SKINDARA.

Simply the best. Kat mana mana pun boleh, makan pun boleh berskindara minum pun boleh berskindara macam si cantik manis @st.srh . 😍 . 🎥 : @zulhairisme_

Hanya RM39 per lipmatte ❗

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN #mirafilzah #adellasofea
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #meebandung #muar  #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #bubblebee #melaka
6 0 18 hours ago

.
1,450 biji peneram hari ini.
.
1,300 biji peneram biasa dan 150 biji peneram bijan.
.
Terima kasih kepada customer-customer dan agen kami.
.
Alhamdulillah, kelmarin ada seorang hamba Allah yang mesej, menawarkan diri untuk menjadi agen kami. Terkejut juga sebab nak ambil agen untuk peneram ni masih dalam perancangan kami lagi, bukanlah dalam masa yang terdekat ni.
.
Apa pun rezeki daripada Allah jua. Mungkin selepas ini, ada rezeki untuk dia dan juga kami. 😊
.
.
.
#openorder #setiapkunyahanpenuhmakna #terimakasihcustomer #customerorder #tempahancustomer #tempahan #kuihwarisan #kuihpeneram #kuihdenderam #kuihpenderam #peneram #penderam #denderam #penerambijan #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #gombak #ampang #kualalumpur

.
1,450 biji peneram hari ini.
.
1,300 biji peneram biasa dan 150 biji peneram bijan.
.
Terima kasih kepada customer-customer dan agen kami.
.
Alhamdulillah, kelmarin ada seorang hamba Allah yang mesej, menawarkan diri untuk menjadi agen kami. Terkejut juga sebab nak ambil agen untuk peneram ni masih dalam perancangan kami lagi, bukanlah dalam masa yang terdekat ni.
.
Apa pun rezeki daripada Allah jua. Mungkin selepas ini, ada rezeki untuk dia dan juga kami. 😊
.
.
.
#openorder #setiapkunyahanpenuhmakna #terimakasihcustomer #customerorder #tempahancustomer #tempahan #kuihwarisan #kuihpeneram #kuihdenderam #kuihpenderam #peneram #penderam #denderam #penerambijan #coqpeneram #kuihtelingakeling #kudapkudapan
.
#ulukelang, #hulukelang, #ukayperdana, #bukitantarabangsa #tamanmelawati, #tamanpermata, #lembahkeramat #sgsering #sungaisering #gombak #ampang #kualalumpur
6 0 22 hours ago

- Mobile Facial Ke Tempat Anda
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Masalah Berkaitan Wajah?
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

- Mobile Facial Ke Tempat Anda
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Masalah Berkaitan Wajah?
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
3 0 11 December, 2019

- Mobile Facial Ke Tempat Anda
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Masalah Berkaitan Wajah?
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

- Mobile Facial Ke Tempat Anda
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Masalah Berkaitan Wajah?
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #tamanmelati #tamanmelawati #brunei #wangsamaju #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
1 0 11 December, 2019

Selamat pagi .
Ceria betul pagi ni bila kita dapat feedback dari pengguna skindara yang pertama kali try macam mana bestnya skindara ni.
.
RM39 per lipmatte

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes

Selamat pagi .
Ceria betul pagi ni bila kita dapat feedback dari pengguna skindara yang pertama kali try macam mana bestnya skindara ni.
.
RM39 per lipmatte

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes
3 0 11 December, 2019

Bukan bibir je cantik. Muka pun kena cantik juga.
.
Haaa siapa beli skindara lipmatte tak kira 1,2,3,4,5. Tetap dapat lipmask dan face mask.
.
Beli 5 lipmatte free postage tau. 😁
.
RM39 per lipmatte

1 lipmatte + 1 free lipmask + extra free gift
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)+free postage
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes

Bukan bibir je cantik. Muka pun kena cantik juga.
.
Haaa siapa beli skindara lipmatte tak kira 1,2,3,4,5. Tetap dapat lipmask dan face mask.
.
Beli 5 lipmatte free postage tau. 😁
.
RM39 per lipmatte

1 lipmatte + 1 free lipmask + extra free gift
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)+free postage
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes
4 0 11 December, 2019

الصلاة عماد الدين = solat itu tiang agama.

Bacaan dalam solat, Hafazan dan Al Quran juga diperkenalkan dan diterapkan di Ehsan Islamic Preschool Kemensah Height.
.
. ******************************* .
.
Pendaftaran 2020 kini telah dibuka.
Tempat terhad.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi
Pn Mar 011 6192 1181
Atau whatapps teruk di link berikut
www.wasap.my/601161921181/EhsanPreschoolKemensah

#ehsankemensah #ehsanislamicpreschool #preschool #playschool #transit #playbased #iqra #readeasy #cahayaku #taekwando #belakangzoonegara #since1995 #pendafataran2020 #registration2020 #zooview #kemensah #kemensahheight #kemensahvilla #personavilla #masjidaliman #kemensahgrocer #tamanmelawati #tadikakemensah #tadikatamanmelawati #tamanpermata #wangsamelawati #ukayperdana #lembahkeramat

الصلاة عماد الدين = solat itu tiang agama.

Bacaan dalam  solat, Hafazan dan Al Quran juga diperkenalkan dan diterapkan di  Ehsan Islamic Preschool Kemensah Height.
.
. ******************************* .
.
Pendaftaran 2020 kini telah dibuka.
Tempat terhad.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi
Pn Mar 011 6192 1181
Atau whatapps teruk di link berikut
www.wasap.my/601161921181/EhsanPreschoolKemensah

#ehsankemensah #ehsanislamicpreschool #preschool #playschool #transit #playbased #iqra #readeasy #cahayaku #taekwando #belakangzoonegara #since1995 #pendafataran2020 #registration2020 #zooview #kemensah #kemensahheight #kemensahvilla #personavilla #masjidaliman #kemensahgrocer #tamanmelawati #tadikakemensah #tadikatamanmelawati #tamanpermata #wangsamelawati #ukayperdana #lembahkeramat
2 0 10 December, 2019

.
TESTIMONI COLLAGEN POWDER 👆👆👆
.
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee dan rasai effectnya sendiri. Whatsapp Kak Onie untuk sebarang order dan pertanyaan.
.
📲 019-2282190 Kak Onie
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #padangau5clembahkeramat
#keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral #collagenpowdershaklee

.
TESTIMONI COLLAGEN POWDER 👆👆👆
.
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee dan rasai effectnya sendiri. Whatsapp Kak Onie untuk sebarang order dan pertanyaan.
.
📲 019-2282190 Kak Onie
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #padangau5clembahkeramat
#keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral #collagenpowdershaklee
2 0 10 December, 2019

.
TESTIMONI COLLAGEN POWDER 👆👆👆
.
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee dan rasai effectnya sendiri. Whatsapp Kak Onie untuk sebarang order dan pertanyaan.
.
📲 019-2282190 Kak Onie
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #padangau5clembahkeramat
#keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral #collagenpowdershaklee

.
TESTIMONI COLLAGEN POWDER 👆👆👆
.
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee dan rasai effectnya sendiri. Whatsapp Kak Onie untuk sebarang order dan pertanyaan.
.
📲 019-2282190 Kak Onie
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #padangau5clembahkeramat
#keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral #collagenpowdershaklee
4 0 10 December, 2019

.
TESTIMONI COLLAGEN POWDER 👆👆👆
.
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee dan rasai effectnya sendiri. Whatsapp Kak Onie untuk sebarang order dan pertanyaan.
.
📲 019-2282190 Kak Onie
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang #shakleetamanpermata #shakleemelawati #shakleewangsamaju #shakleeklsentral #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #padangau5clembahkeramat
#keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral #collagenpowdershaklee

.
TESTIMONI COLLAGEN POWDER 👆👆👆
.
Collagen Powder Shaklee ni power sikit. Dalam bahasa mudah faham, kalau kesan ambil set kecantikan lain macam kapal terbang,haa Collagen ni effect dia macam rocket 🚀. Lagi cepatttttt! Serious talk .
.
Pernah nampak tak orang yang ada masalah jerawat bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut berkawah berlubang pada skin? Haaaaa nah, collagen powder bagus untuk consume😊 .
.
Raya-rata testimoni kan, .
• Kulit cerah sekata seluruh muka dan badan
• Kulit lebih moist and glowing naturally
• Jerawat susah nak tumbuh, kalau ada pun kecik dan cepat kecut
• Parut cepat hilang, bukan parut jerawat jer parut kena minyak panas and lain lain jugak
• Pori muka lebih kecil, kulit nampak smooth
• Blackheads & whiteheads kurang sangat sangat
• Rambut tak gugur banyak and banyak baby hair tumbuh .
.
Jom dapatkan Collagen Powder Shaklee dan rasai effectnya sendiri. Whatsapp Kak Onie untuk sebarang order dan pertanyaan.
.
📲 019-2282190 Kak Onie
.
#shakleekeramat #shakleekeramatau #shakleeulukelang  #shakleetamanpermata #shakleemelawati  #shakleewangsamaju #shakleeklsentral  #shakleeqsentral #shakleenusentral #shakleewangsamelawati #oniehealthy #keramat #setiawangsa #padangau5clembahkeramat
#keramatau #lembahkeramat #tamankeramat #ulukelang #zoonegara #melawatimall #hulukelang #melawati #wangsamelawati #dataranwangsamelawati #klsentral #nusentral #collagenpowdershaklee
3 0 10 December, 2019

Antara aktiviti yang best bila sesi Art and Craft.
Macam macam telatah anak anak nak menunjukkan kreativiti masing masing.

Latih otak kanan. Ransangan untuk otak kanan.

Jom follow kami @ehsan_preschool_kemensah untuk dapatkan info dan Update terkini. 🙂

Pendaftaran 2020 kini dah dibuka.
Tempat terhad.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi
Pn Mar 011 6192 1181
Atau whatapps teruk di link berikut
www.wasap.my/601161921181/EhsanPreschoolKemensah

#ehsankemensah #ehsanislamicpreschool #preschool #playschool #transit #playbased #iqra #readeasy #cahayaku #taekwondo #belakangzoonegara #since1995 #pendafataran2020 #registration2020 #zooview #kemensah #kemensahheight #kemensahvilla #personavilla #masjidaliman #kemensahgrocer #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamelawati #ukayperdana #lembahkeramat #tadikakemensah #tadikatamanmelawati #preschoolkemensah

Antara aktiviti yang best bila sesi Art and Craft.
Macam macam telatah anak anak nak menunjukkan kreativiti masing masing.

Latih otak kanan. Ransangan untuk otak kanan.

Jom follow kami @ehsan_preschool_kemensah untuk dapatkan info dan Update terkini. 🙂

Pendaftaran 2020 kini dah dibuka.
Tempat terhad.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi
Pn Mar 011 6192 1181
Atau whatapps teruk di link berikut
www.wasap.my/601161921181/EhsanPreschoolKemensah

#ehsankemensah #ehsanislamicpreschool #preschool #playschool #transit #playbased #iqra #readeasy #cahayaku #taekwondo #belakangzoonegara #since1995 #pendafataran2020 #registration2020 #zooview #kemensah #kemensahheight #kemensahvilla #personavilla #masjidaliman #kemensahgrocer #tamanmelawati #tamanpermata #wangsamelawati #ukayperdana #lembahkeramat #tadikakemensah #tadikatamanmelawati #preschoolkemensah
3 0 10 December, 2019

Morning❤
.
skindara saiz travel ni sumpah besttt!!!! kecil kecil cili padi, senang nak bawak if korang nak pergi mana mana . Beg kecik pun boleh selitkan dalam tu, mudah kan." .
Nak order whatsaap laju2⤵️
📲0193362336
📲0193362336
📲0193362336
.
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower #skindaraeffakl
#motifviral #skindaraviral #lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes"

Morning❤
.
skindara saiz travel ni sumpah besttt!!!! kecil kecil cili padi, senang nak bawak if korang nak pergi mana mana . Beg kecik pun boleh selitkan dalam tu, mudah kan." .
Nak order whatsaap laju2⤵️
📲0193362336
📲0193362336
📲0193362336
.
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower #skindaraeffakl
#motifviral #skindaraviral #lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes"
9 0 9 December, 2019

Pilihan di tangan akak2 semua nak cepat cantik tapi akhirnya derita.. banyak sangat mereka jual cantik seawal 3Hari ada..cantik seawal 7Hari pun ada.. Macam2 kan🧐 sian dekat depa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #Jdt #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik

Pilihan di tangan akak2 semua nak cepat cantik tapi akhirnya derita.. banyak sangat mereka jual cantik seawal 3Hari ada..cantik seawal 7Hari pun ada.. Macam2 kan🧐 sian dekat depa ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
--------------------------------------------------
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
"Mobile Facial Ke Tempat Anda"
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🔹Kulit kering
🔹Kulit kusam
🔹Kulit berminyak
🔹Kulit gelap
🔹Kulit terbakar
🔹Warna kulit tidak sekata
🔹Jerawat
🔹Jeragat
🔹Resdung
🔹Muka berlubang
🔹White heads
🔹Black heads
🔹Parut
🔹Kedut
🔹Eye bags
🔹Eczema
🔹Double chin
🔹Dan lain-lain
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Siapa Saya?
🔹Syarikat yang berdaftar (002879043-P)
🔹Beroperasi secara mobile terus ke tempat anda
🔹Menggunakan mesin specialist buatan Korea berteknologi tinggi, terkini serta selamat
🔹100% halal
🔹100% tanpa bahan kimia
🔹Mempunyai kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia
🔹Beauty consultant yang professional dan terlatih
🔹Menjaga kebersihan tahap maksimum
🔹100% perkhidmatan tanpa was-was

Kawasan Beroperasi?
🔹Putrajaya
🔹Ampang
🔹Bukit Antarabangsa
🔹Gombak
🔹Kemensah
🔹Lembah Keramat
🔹Setiawangsa
🔹Taman Melati
🔹Taman Melawati
🔹Ulu Kelang

#medanour #mobilefacial #facialbergerak #vshapefacial #majlisperkhawinan #majlispertunangan #ampang #bukitantarabangsa #gombak #johor #lembahkeramat #setiawangsa #putrajaya #tamanmelawati #brunei #Jdt #jerawat #jeragat #resdung #kulitgelap #parutjerawat #kulitberminyak #kulitkusam #kulitsensitif #kulitkering #masalahkulit #penuaan #kulitflawless #kulitglowing #nakcantik
0 0 9 December, 2019

💕
.
Dengan 1 Kotak Chocofit anda mampu menurunkan berat badan dari 3 kg hingga 7kg tau. Sebab dengan 1 sachet sahaja anda umpama berlari 5km . Jadi jom dapatkan Chocofit harini untuk dapatkan berat badan yang Ideal 💃
.
COD AREA : 📌AMPANG( PANDAN INDAH, LEMBAH MAJU, PANDAN MEWAH, HOSPITAL AMPANG, LEMBAH JAYA, KOSAS, TAMAN CAHAYA ) HULU LANGAT
📌 AMPANG POINT, KG MELAYU, UKAY PERDANA, ULU KLANG, MELAWATI, MELATI, GOMBAK
📌CHERAS, BANDAR TASIK SELATAN, SUNGAI BESI, KG MALAYSIA
📌 REQUEST DI TEMPAT ANDA
.
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocoftampang #chocofitoriginal #chocofithq #chocofitampangtestimoni #lembahkeramat #pandanjaya #chocofitgombak #chocofituluklang #keramat #cheras #sgbesi #melawati #ampangpoint #ampanghilir #tescoampang #lembahjaya #kosas #tamancahaya #ampang #hululangat #bangsar #petalingjaya #codpj #codampang #pandanindah #maluri #tamanmaluri #codkl #bukitantarabangsa

💕
.
Dengan 1 Kotak Chocofit anda mampu menurunkan berat badan dari 3 kg hingga 7kg tau. Sebab dengan 1 sachet sahaja anda umpama berlari 5km . Jadi jom dapatkan Chocofit harini untuk dapatkan berat badan yang Ideal 💃
.
COD AREA : 📌AMPANG( PANDAN INDAH,  LEMBAH MAJU,  PANDAN MEWAH,  HOSPITAL AMPANG, LEMBAH JAYA,  KOSAS, TAMAN CAHAYA ) HULU LANGAT
📌 AMPANG POINT, KG MELAYU, UKAY PERDANA, ULU KLANG, MELAWATI, MELATI, GOMBAK
📌CHERAS,  BANDAR TASIK SELATAN,  SUNGAI BESI,  KG MALAYSIA
📌 REQUEST DI TEMPAT ANDA
.
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
📱Whatsapp : 018 3505263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocoftampang #chocofitoriginal #chocofithq #chocofitampangtestimoni #lembahkeramat #pandanjaya #chocofitgombak #chocofituluklang #keramat #cheras #sgbesi #melawati #ampangpoint #ampanghilir #tescoampang #lembahjaya #kosas #tamancahaya #ampang #hululangat #bangsar #petalingjaya #codpj #codampang #pandanindah #maluri #tamanmaluri #codkl #bukitantarabangsa
3 0 9 December, 2019

WALAUPUN BERGEGAR TETAP.

CANTIK DENGAN SKINDARA.
.
Thank you for sharing @littleohime
RM39 per lipmatte

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes

WALAUPUN BERGEGAR TETAP.

CANTIK DENGAN SKINDARA.
.
Thank you for sharing @littleohime 
RM39 per lipmatte

1 lipmatte + 1 free lipmask
3 lipmatte + 3 free lipmask + extra free gift
5 lipmatte + 5 free lipmask + extra free gift + SILVER PENDANT (Limited PCS)
.
Jom order sekarang whatsapp

0127639379
0127639379

atau klik link kat bio untuk Instagram

https://erickaskindara.wasap.my/
https://erickaskindara.wasap.my/
.
#skindarasungaibuloh #skindaragombak #skindaradamansara #surikatriana #HHDN
#skindaralipmatteterbaik
#skindaraeffakl #Stokisskindarakl #susahsenangbersama #SDEFFAFIGHTER #skindaralipmatteviral #skindaralipmattepower
#lipmatteviral #lembahkeramat #wangsamaju #ampang #skindaralipmattesiblingsedition 
#skindaramalaysia #skindaraviral #thebestlipmatte #codareakl #visitmyig #malaysian #malaysia #like4likes #likeforlikes
4 0 8 December, 2019

Top #lembahkeramat posts

Bersama kawan-kawan dari zaman sekolah rendah sampai la sekarang. Sekian lama tak berjumpa. Happy dapat jumpa masing2. #SekolahRendahKebangsaanTamanMelawati #SekolahMenegahKebangsaanTamanMelawati #LembahKeramat #TamanKeramat #Gombak #Ampang

Bersama kawan-kawan dari zaman sekolah rendah sampai la sekarang. Sekian lama tak berjumpa. Happy dapat jumpa masing2. #SekolahRendahKebangsaanTamanMelawati #SekolahMenegahKebangsaanTamanMelawati #LembahKeramat #TamanKeramat #Gombak #Ampang
3,562 13 27 July, 2015

Petang ni kami masih di SMK Lembah Keramat bersama form 2. Terima kasih korang sudi bersama & mendengar. Semoga korang menjadi pemimpin yang hebat 1 hari nanti. Kalau tak jadi pemimpin negara & dunia, menjadi pemimpin keluarga & diri sendiri. Take care, jaga maruah diri, jaga akhlak, jaga adab dengan ibu bapa & guru. Masa depan Malaysia perlukan remaja yang ada fokus, menjaga maruah diri, yang ada akhlak mulia. Sehingga bertemu lagi. Terima kasih Cikgu-Ustazah yang melayan kami. .
#ABJZ #AndaBijakJauhiZina #ABJZPreview #ABJZKL #SMKLembahKeramat #SMKLK #LembahKeramat #ProgramSahsiahDiri #SayaBijakJauhiZina

Petang ni kami masih di SMK Lembah Keramat bersama form 2. Terima kasih korang sudi bersama & mendengar. Semoga korang menjadi pemimpin yang hebat 1 hari nanti. Kalau tak jadi pemimpin negara & dunia, menjadi pemimpin keluarga & diri sendiri. Take care, jaga maruah diri, jaga akhlak, jaga adab dengan ibu bapa & guru. Masa depan Malaysia perlukan remaja yang ada fokus, menjaga maruah diri, yang ada akhlak mulia. Sehingga bertemu lagi. Terima kasih Cikgu-Ustazah yang melayan kami. .
#ABJZ #AndaBijakJauhiZina #ABJZPreview #ABJZKL #SMKLembahKeramat #SMKLK #LembahKeramat #ProgramSahsiahDiri #SayaBijakJauhiZina
232 18 7 May, 2018

Our utmost respect to all losing sleep, digging deep to prepare their killer rides!
#AOS2015
#Repost @altimet_ ・・・
I'm learning a new trade, in case this music thing doesnt work out, lol. Repost from @kerkuscycles #sr400 #sr400tracker #tracker #caferacerofinstagram #caferacermalaya #caferacers #returnofcaferacer #bikexif #gulf #periodcorrecthipster #garagelife #bikebuild #customculture #artofspeedmy #aosmy15 #lembahkeramat #kualalumpur #malaysia

Our utmost respect to all losing sleep, digging deep to prepare their killer rides!
#AOS2015 
#Repost @altimet_ ・・・
I'm learning a new trade, in case this music thing doesnt work out, lol. Repost from @kerkuscycles #sr400 #sr400tracker #tracker #caferacerofinstagram #caferacermalaya #caferacers #returnofcaferacer #bikexif #gulf #periodcorrecthipster #garagelife #bikebuild #customculture #artofspeedmy #aosmy15 #lembahkeramat #kualalumpur #malaysia
425 2 30 May, 2015
Hari sukan negara #hsn2017 #alyssadezek #jomturunpadang #despacito #lembahkeramat
5,009 76 14 October, 2017

Dulu lepas form 5 jammin lagu diorang..tak sangka pulak satu stage dengan otai-otai ni..n keciknya dunia..abg lola drummer #xpdc senior satu sekolah dan taman daa #lembahkeramat dulu.. 🤘🏻😁🤘🏻 #hujanband #xpdc #raingers #hujanXxpdc

Ps: jumpa korang 9 april, auditorium perdana angkasapuri, RTM1

Dulu lepas form 5 jammin lagu diorang..tak sangka pulak satu stage dengan otai-otai ni..n keciknya dunia..abg lola drummer #xpdc senior satu sekolah dan taman daa #lembahkeramat dulu.. 🤘🏻😁🤘🏻#hujanband #xpdc #raingers #hujanXxpdc

Ps: jumpa korang 9 april, auditorium perdana angkasapuri, RTM1
697 4 4 April, 2019

Hai korang ita nak tanya
last korang SCRUB BIBIR bila?
.
.
Mungkin scrub bibir bagi korang benda remeh korang akan kata "alah bibir je pun". Tapi korang tau tak bibir yang cantik pinkish n sentiasa moist tu bermula dengan rajin scrub bibir untuk buang sel kulit mati.
.
.
*BAHAN-BAHAN LIPSCRUB*
👄 organic cane sugar
👄sweet almond oil
👄shea butter premium
👄vitamin E
👄beeswax
👄strawberry extract
.
Bahan bahan dalam lips scrub tixara ni semua berkualiti dan premium. Harga rakya marhaen tapi kualiti produk have have giteww.

012 2037649 klik link di bio untuk oder
#bibirkering #bibirmengelupas #tixaracosmetics #rahsiabibirpinkish #bibirmoistberseri #hulukelangkgpasir #ukperdana #ampang #tamanmelawati #melawatimall #wangsamaju #srirampai #setiawangsa #lembahkeramat #au5 #au4 #johorbahru #perak #melakapeople #kelantan #pahangdarulmakmur

Hai korang ita nak tanya
last korang SCRUB BIBIR bila?
.
.
Mungkin scrub bibir bagi korang benda remeh korang akan kata "alah bibir je pun". Tapi korang tau tak bibir yang cantik pinkish n sentiasa moist tu bermula dengan rajin scrub bibir untuk buang sel kulit mati.
.
.
*BAHAN-BAHAN LIPSCRUB*
👄 organic cane sugar
👄sweet almond oil
👄shea butter premium
👄vitamin E
👄beeswax
👄strawberry extract
.
Bahan bahan dalam lips scrub tixara ni semua berkualiti dan premium. Harga rakya marhaen tapi kualiti produk have have giteww.

012 2037649 klik link di bio untuk oder
#bibirkering #bibirmengelupas #tixaracosmetics #rahsiabibirpinkish #bibirmoistberseri #hulukelangkgpasir #ukperdana #ampang #tamanmelawati #melawatimall #wangsamaju #srirampai #setiawangsa #lembahkeramat #au5 #au4 #johorbahru #perak #melakapeople #kelantan #pahangdarulmakmur
102 0 11 October, 2019