#lemonfit Instagram Photos & Videos

lemonfit - 86.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lemonfit and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
3.7
Average comment
0.4
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

#Repost @chocofit_jb_delicious
• • • • • •
Giler la! Testimoni hebat ni! 🔥🔥Makin kurus makin menawan!
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
#chocofit #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam  #sayajual #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar  #plussizemalaysia #lemonfit #olsjakarta #olsmedan #chocofitmurah #kasutmurah #chocofitjakarta

#Repost @chocofit_jb_delicious
• • • • • •
Giler la! Testimoni hebat ni! 🔥🔥Makin kurus makin menawan! 
SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu. 
#chocofit #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam  #sayajual #fattzura #bazarpaknil #plussize #bajubesarmalaysia #bajubesar  #plussizemalaysia #lemonfit #olsjakarta #olsmedan #chocofitmurah #kasutmurah #chocofitjakarta
2 0 2 hours ago

Assalamualaikum jom gantikan nasi perang dengan chocofit... Nak tahu kenapa??? Dua2 sama mengawal cara mengambil makanan,, tapi dgn chocofit boleh ambil nasi putih but still kena ambil separuh sahaja.. Nasi perang ambil separuh pun tetap tak akan kenyang... .....,.................... #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat #weightloss #rizmansuraya #zarinaanjoulie

Assalamualaikum jom gantikan nasi perang dengan chocofit... Nak tahu kenapa??? Dua2 sama mengawal cara mengambil makanan,, tapi dgn chocofit boleh ambil nasi putih but still kena ambil separuh sahaja.. Nasi perang ambil separuh pun tetap tak akan kenyang... .....,.................... #lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat #weightloss #rizmansuraya #zarinaanjoulie
2 2 2 hours ago

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
6 0 2 hours ago

[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
__
1 GELAS SEBELUM TIDUR, ESOK CONFIRM LEGA 😉
.
Perut buncit❓
Perut menggeleber❓
Lemak perut terkeluar keluar❓
.
Ok jangan stress❗
LEMONFIT kan ada❗
.
LEMONFIT membantu proses turun berat badan dengan cepat sebab dah cuci usus dan buang semua toksin dalam badan! 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi

[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
[LEMONFIT BEST ‼]
__
1 GELAS SEBELUM TIDUR, ESOK CONFIRM LEGA 😉
.
Perut buncit❓
Perut menggeleber❓
Lemak perut terkeluar keluar❓
.
Ok jangan stress❗
LEMONFIT kan ada❗
.
LEMONFIT membantu proses turun berat badan dengan cepat sebab dah cuci usus dan buang semua toksin dalam badan! 1 sachet setiap hari sebelum tidur dapat TURUN 3kg-7kg tauu! gilaaaa WOW! 🙀
.
Tunggu apa lagi? Jom grab sekarang sebab sis akan guide uolls sampai jadi tau 😚👏🏼 #lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi
4 0 2 hours ago

#Repost @chocoft_ ・・・ GOOD NIGHT!
.
Besok adalah hari yg baru, seberapa sulit hari ini? Pakaian kamu ukuran apa beb?
Pengen cheating day tapi masih ragu2 BB naik?? Ga pengen gitu beb minggu depan ukuran pakaian kamu berubah ke ukuran lebih kecil?
.
Berapa kali tubuh kamu melakukan detoksifikasi dalam seminggu?
Kenapa harus lemon untuk detoksifikasi setiap hari?
.
Bebss, di LEMONFIT lebih & sangat sangat efektif detoksifikasi.
Mau segala apapun yg tidak diserap dengan baik oleh tubuhmu akan dihapus semuanya!
Enak kan? Mau sebanyak apapun kamu makan seharian, ga usah khawatir lemak nya bakal tinggal di tubuh kamu, LEMONFIT bakal buang itu semua.
Jadi diet tanpa rasa bersalah ga masyaaalaaahh~
.
.
#lemonfit #detoxbadan #lemonfitkl #lemonfitmedan #lemonfitmurahmedan #lemonfitmurah #jualchocofitoriginalmurah

#Repost @chocoft_ ・・・ GOOD NIGHT!
.
Besok adalah hari yg baru, seberapa sulit hari ini? Pakaian kamu ukuran apa beb?
Pengen cheating day tapi masih ragu2 BB naik?? Ga pengen gitu beb minggu depan ukuran pakaian kamu berubah ke ukuran lebih kecil?
.
Berapa kali tubuh kamu melakukan detoksifikasi dalam seminggu?
Kenapa harus lemon untuk detoksifikasi setiap hari?
.
Bebss, di LEMONFIT lebih & sangat sangat efektif detoksifikasi. 
Mau segala apapun yg tidak diserap dengan baik oleh tubuhmu akan dihapus semuanya!
Enak kan? Mau sebanyak apapun kamu makan seharian, ga usah khawatir lemak nya bakal tinggal di tubuh kamu, LEMONFIT bakal buang itu semua.
Jadi diet tanpa rasa bersalah ga masyaaalaaahh~
.
.
 #lemonfit #detoxbadan #lemonfitkl #lemonfitmedan #lemonfitmurahmedan #lemonfitmurah #jualchocofitoriginalmurah
1 0 2 hours ago

🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 CHOCO FIT🍫🍫
.
.
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
❌Tak rasa berdebar jantung🤔
✔ 100% tiada kesan sampingan
✔ Turun berat badan seminggu
✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
✔ KKM approved
✔ HALAL
❌ Sesuai bagi ibu menyusu
.
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
.
.
Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 .
CARA MINUM CHOCOFIT ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.

http://etinchocofitbanting.wasap.my/ . 🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
.

#teamaizan #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi @chocoft_ @chocofit_shahalam

🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? .
.
🤷🏻‍Jangan risau CHOCO FIT ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 CHOCO FIT🍫🍫
.
.
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
❌Tak rasa berdebar jantung🤔
✔ 100% tiada kesan sampingan
✔ Turun berat badan seminggu
✔ Sesuai utk lelaki & perempuan
✔ KKM approved
✔ HALAL
❌ Sesuai bagi ibu menyusu
.
.
10 FUNGSI CHOCO FIT
✔Membakar lemak & kalori dgn pantas
✔Meningkatkan metabolisma dengan selamat
✔Mengurangkan selera makan
✔Mencantikkan kulit
✔Membuang toksin & mengempiskan perut
✔Mengecilkan pinggang ala barbie doll utk wanita
✔Lulus kementerian kesihatan
✔Cabohydrate Blocker (bila makan nasi Chocofit akan terus bakar)
.
.
Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 .
CARA MINUM CHOCOFIT ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.

http://etinchocofitbanting.wasap.my/ . 🚗 COD SETIAP HARI..!!
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
.

#teamaizan #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi @chocoft_ @chocofit_shahalam
5 0 2 hours ago

- Cocotrim Sedap Dari Milo atau Vico tau.. X percaya meh la minun cocotrim.. Sedapp 😜😜😜
.
.
- PRODUCT COCOTRIM HANYA SESUAI UNTUK ORANG MASALAH GEMUK YANG SANGAT SUSAH NAK TURUN.
.
Yang senang jangan beli!!!.
.
Yang mudah turun jangan beli!!.
.
Sesuai untuk diet2 itu ini , makan produk itu itu ini tak berkesan.
.
Soooo... anda.. andas yang susah gila nak turun sis sangat recomend cuba cocotrim!.
. .
BERMINAT NAK DAPATKAN #cocotrim

Whatsapp kami 0176314059 atau terus dm or click link di ig kami
.
.
🚗 COD area #kualalumpur #Cheras #Ampang #putrajaya #cyberjaya dan #selangor yang berdekatan
.
.
#naddrybeaute
#cocotrim #cocotrimhq
#chocofitkl
#chocofitputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocofithq
#lemonfit
#produkviral
#cikepal
#bellaastilah
#raya2019
#bodydream
#bellashake
#viralpost
#produkviral
#produkkurus
#bizzibody
#rotikaya
#kurussebelumraya
#kebayachallenge
#tipscantik
#produkkurus
#terlajaklaris
#siakapkeli

- Cocotrim Sedap Dari Milo atau Vico tau.. X percaya meh la minun cocotrim.. Sedapp 😜😜😜
.
.
-  PRODUCT COCOTRIM HANYA SESUAI UNTUK ORANG MASALAH GEMUK YANG SANGAT SUSAH NAK TURUN.
.
Yang senang jangan beli!!!.
.
Yang mudah turun jangan beli!!.
.
Sesuai untuk diet2 itu ini , makan produk itu itu ini tak berkesan.
.
Soooo... anda.. andas yang susah gila nak turun sis sangat recomend cuba cocotrim!.
. .
BERMINAT NAK DAPATKAN #cocotrim

Whatsapp kami 0176314059 atau terus dm or click link di ig kami
.
.
🚗 COD area #kualalumpur #Cheras #Ampang #putrajaya #cyberjaya dan #selangor yang berdekatan
.
.
#naddrybeaute
#cocotrim #cocotrimhq 
#chocofitkl
#chocofitputrajaya
#chocofitmalaysia
#chocofithq
#lemonfit
#produkviral 
#cikepal
#bellaastilah
#raya2019
#bodydream
#bellashake
#viralpost
#produkviral
#produkkurus
#bizzibody
#rotikaya 
#kurussebelumraya
#kebayachallenge
#tipscantik
#produkkurus
#terlajaklaris
#siakapkeli
5 4 4 hours ago

Assalamualaikum nak tahu tak nape setiap kali nak diet mesti kena makan nasi perang,, n bila makn nasi perang mesti boleh makan banyak kali tapi adakah still kenyang??? Meh sini saya cerita,, nasi perang dia hanya menambahkan lagi pengambilan makanan sbb apa tgk la nasi brown 80% karbohidrat dia... So korang rasa macam mana,,, tapi kalau yang ada bajet tu dia bolehlah mkan nasi brown, boleh pegi gym n ada coash yang boleh bantu anda, tapi bagi yang tak ada bajet boleh ke tahan nak makan nasi perang tu,, n masa tempoh nak makan nasi perang tu korang kena elak makanan seperti biskut, coklat, keropok dan lain2 lagi la... Sebb tu orang tua kita nasihat nak kurus just ambil nasi putih setengah je bukan melaparkan anda... So jangan seksa perut anda.
Kalau anda rasa apa yang saya tulis ni betul dm je saya,, saya akan bantu anda dengan cara betul untuk kuruskan anda
. . . . .
#lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat #weightloss #rizmansuraya #zarinaanjoulie

Assalamualaikum  nak tahu tak nape setiap kali nak diet mesti kena makan nasi perang,, n bila makn nasi perang mesti boleh makan banyak kali tapi adakah still kenyang??? Meh sini saya cerita,, nasi perang dia hanya menambahkan lagi pengambilan makanan sbb apa tgk la  nasi brown 80% karbohidrat  dia... So korang rasa macam mana,,, tapi kalau yang ada bajet tu dia bolehlah mkan nasi brown, boleh pegi gym n ada coash yang boleh bantu anda, tapi bagi yang tak ada bajet boleh ke tahan nak makan nasi perang tu,, n masa tempoh nak makan nasi perang tu korang kena elak makanan seperti biskut, coklat, keropok dan lain2 lagi la... Sebb tu orang tua kita nasihat nak kurus just ambil nasi putih setengah je bukan melaparkan anda... So jangan seksa perut anda. 
Kalau anda rasa apa yang saya tulis ni betul dm je saya,, saya akan bantu anda dengan cara betul untuk kuruskan anda
. . . . . 
#lemonfit #chocofit #detoks #detox #teamcodkl #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon #chocolateforfitness #nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat #weightloss #rizmansuraya #zarinaanjoulie
2 0 4 hours ago

TODAY STORY
#POWERAGENT #RESTOCK
#TEAMCHOCOFITHONEYDA
#TEAMCOCOCURVEMY .
.
Salam all, u olls yang ada dia area #muar #batupahat #parityusof #peseraibatupahat #muarbandardiraja #bengkalis #tangkak #johor boleh dapatkan #originalchocofit #originalcococurv dengan poweragent kami @achanatash4.cf.lf @cococurv_muar .
.
.
Jom,tunggu apa lagi,DM PM Wasap Kak Nieda cepat2.
🔰🔰🔰
.
www.wasap.my/+60167733626/resellerCFCC
.
@chocoft.johor.honeyda
@chocoft.johor.honeyda
@chocoft.johor.honeyda .
.
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia .
.
📦📦📦 #postage everywhere everyday malaysia singapore batam tanjungpinang riau indonesia
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #malaysia #indonesia #singapore #serawak #sabah #batam #riau #agentwanted #resellerwanted #viralbrand #coklatsedap

TODAY STORY
#POWERAGENT #RESTOCK
#TEAMCHOCOFITHONEYDA
#TEAMCOCOCURVEMY .
.
Salam all, u olls yang ada dia area #muar #batupahat #parityusof #peseraibatupahat #muarbandardiraja #bengkalis  #tangkak #johor boleh dapatkan #originalchocofit #originalcococurv dengan poweragent kami @achanatash4.cf.lf  @cococurv_muar .
.
.
Jom,tunggu apa lagi,DM PM Wasap Kak Nieda cepat2.
🔰🔰🔰
.
www.wasap.my/+60167733626/resellerCFCC
.
@chocoft.johor.honeyda 
@chocoft.johor.honeyda 
@chocoft.johor.honeyda .
.
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia 
@cococurv.chocofit.malaysia .
.
📦📦📦 #postage everywhere everyday malaysia singapore batam tanjungpinang riau indonesia
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #malaysia #indonesia #singapore #serawak #sabah #batam #riau #agentwanted #resellerwanted #viralbrand #coklatsedap
5 0 4 hours ago

#Repost @cococurv.chocofit.malaysia
• • • • • •
TODAY STORY
#POWERAGENT #RESTOCK
#TEAMCHOCOFITHONEYDA
#TEAMCOCOCURVEMY .
.
Salam all, u olls yang ada dia area #muar #batupahat #parityusof #peseraibatupahat #muarbandardiraja #bengkalis #tangkak #johor boleh dapatkan #originalchocofit #originalcococurv dengan poweragent kami @achanatash4.cf.lf @cococurv_muar .
.
.
Jom,tunggu apa lagi,DM PM Wasap Kak Nieda cepat2.
🔰🔰🔰
.
www.wasap.my/+60167733626/resellerCFCC
.
@chocoft.johor.honeyda
@chocoft.johor.honeyda
@chocoft.johor.honeyda .
.
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia .
.
📦📦📦 #postage everywhere everyday malaysia singapore batam tanjungpinang riau indonesia
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #malaysia #indonesia #singapore #serawak #sabah #batam #riau #agentwanted #resellerwanted #viralbrand

#Repost @cococurv.chocofit.malaysia
• • • • • •
TODAY STORY
#POWERAGENT #RESTOCK
#TEAMCHOCOFITHONEYDA
#TEAMCOCOCURVEMY .
.
Salam all, u olls yang ada dia area #muar #batupahat #parityusof #peseraibatupahat #muarbandardiraja #bengkalis  #tangkak #johor boleh dapatkan #originalchocofit #originalcococurv dengan poweragent kami @achanatash4.cf.lf  @cococurv_muar .
.
.
Jom,tunggu apa lagi,DM PM Wasap Kak Nieda cepat2.
🔰🔰🔰
.
www.wasap.my/+60167733626/resellerCFCC
.
@chocoft.johor.honeyda 
@chocoft.johor.honeyda 
@chocoft.johor.honeyda .
.
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia 
@cococurv.chocofit.malaysia .
.
📦📦📦 #postage everywhere everyday malaysia singapore batam tanjungpinang riau indonesia
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #malaysia #indonesia #singapore #serawak #sabah #batam #riau #agentwanted #resellerwanted #viralbrand
2 0 4 hours ago

#testimony #chococare Tq si cantik Azua sudi share testimoni dengan Kak Nieda.. Alhamdulillah, sis Azua sangat berpuashati dengan set CHOCOCARE ni
.
❤ Jom dapatkan set Chococare❤ yang tengah meletop viral ni, ramai berpuas hati pakai Lana Dream Skin, kulit cantik glowing kesan 3hari TANPA PENGELUPASAN! Satu2nya produk kesan hebat dalam masa 3 hari, TANPA PENGELUPASAN! •
.
PROMOSI bulan Nov SAHAJA, Beli Choco Glow Treatment Foundation FREE PRO GLOW Beauty Blender ya! Untung sangat sbb Choco Glow ni HIGH COVERAGE & ads SPF 50! So xyah risau pakai pondesen lama2 sbb Choco Glow adalah PONDESEN RAWATAN kulit! Jgn terkejut lagi lama pakai, lagi cantik kulit kita! •
.
Penggemar coklat, nak kulit cantik dari dalam, bibir pink & rambut lebat & banyak lagi khasiat lain utk kulit, WAJIB minum CHOCO WHITE k! Rasa coklat Belgium setanding rasa Chocofit tau! so boleh ambik 2x sehari perut kosong okay❤

Jom dapatkan rangkaian Chococare❤ sblm kehabisan!

http://www.wasap.my/60167733626/chococareTCH

Dapatkan segera! LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #chococarejohor #chocowhitejohor

@chocoft.johor.honeyda @lanadreamskinhq @lanadreamskinofficial @lanadreamskinmalaysia @chocoft_

#testimony #chococare Tq si cantik Azua sudi share testimoni dengan Kak Nieda.. Alhamdulillah, sis Azua sangat berpuashati dengan set CHOCOCARE ni
.
❤ Jom dapatkan set Chococare❤ yang tengah meletop viral ni, ramai berpuas hati pakai Lana Dream Skin, kulit cantik glowing kesan 3hari TANPA PENGELUPASAN! Satu2nya produk kesan hebat dalam masa 3 hari, TANPA PENGELUPASAN! •
.
PROMOSI bulan Nov SAHAJA, Beli Choco Glow Treatment Foundation FREE PRO GLOW Beauty Blender ya! Untung sangat sbb Choco Glow ni HIGH COVERAGE & ads SPF 50! So xyah risau pakai pondesen lama2 sbb Choco Glow adalah PONDESEN RAWATAN kulit! Jgn terkejut lagi lama pakai, lagi cantik kulit kita! •
.
Penggemar coklat, nak kulit cantik dari dalam, bibir pink & rambut lebat & banyak lagi khasiat lain utk kulit, WAJIB minum CHOCO WHITE k! Rasa coklat Belgium setanding rasa Chocofit tau! so boleh ambik 2x sehari perut kosong okay❤
•
Jom dapatkan rangkaian Chococare❤ sblm kehabisan!
•
http://www.wasap.my/60167733626/chococareTCH

Dapatkan segera! LANA DREAM SKIN, CHOCO GLOW TREATMENT FOUNDATION & CHOCO WHITE❤❤ #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare
#chocofit #lemonfit #lemon 
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #chococarejohor #chocowhitejohor

@chocoft.johor.honeyda @lanadreamskinhq @lanadreamskinofficial @lanadreamskinmalaysia @chocoft_
7 0 4 hours ago

TODAY STORY
#POWERAGENT #RESTOCK
#TEAMCHOCOFITHONEYDA
#TEAMCOCOCURVEMY .
.
Salam all, u olls yang ada dia area #muar #batupahat #parityusof #peseraibatupahat #muarbandardiraja #bengkalis #tangkak #johor boleh dapatkan #originalchocofit #originalcococurv dengan poweragent kami @achanatash4.cf.lf @cococurv_muar .
.
.
Jom,tunggu apa lagi,DM PM Wasap Kak Nieda cepat2.
🔰🔰🔰
.
www.wasap.my/+60167733626/resellerCFCC
.
@chocoft.johor.honeyda
@chocoft.johor.honeyda
@chocoft.johor.honeyda .
.
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia .
.
📦📦📦 #postage everywhere everyday malaysia singapore batam tanjungpinang riau indonesia
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #malaysia #indonesia #singapore #serawak #sabah #batam #riau #agentwanted #resellerwanted #viralbrand #coklatsedap

TODAY STORY
#POWERAGENT #RESTOCK
#TEAMCHOCOFITHONEYDA
#TEAMCOCOCURVEMY .
.
Salam all, u olls yang ada dia area #muar #batupahat #parityusof #peseraibatupahat #muarbandardiraja #bengkalis  #tangkak #johor boleh dapatkan #originalchocofit #originalcococurv dengan poweragent kami @achanatash4.cf.lf  @cococurv_muar .
.
.
Jom,tunggu apa lagi,DM PM Wasap Kak Nieda cepat2.
🔰🔰🔰
.
www.wasap.my/+60167733626/resellerCFCC
.
@chocoft.johor.honeyda 
@chocoft.johor.honeyda 
@chocoft.johor.honeyda .
.
@cococurv.chocofit.malaysia
@cococurv.chocofit.malaysia 
@cococurv.chocofit.malaysia .
.
📦📦📦 #postage everywhere everyday malaysia singapore batam tanjungpinang riau indonesia
.
#chocofit #lemonfit #cococurv #berrycurv #malaysia #indonesia #singapore #serawak #sabah #batam #riau #agentwanted #resellerwanted #viralbrand #coklatsedap
5 3 4 hours ago

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #chocofitsingapore

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #chocofitsingapore
1 0 7 hours ago

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #chocofitsingapore

BESTNYA DETOX DENGAN LEMONFIT! 🍋
__
Lemonfit ni adalah minuman detox viral pertama yang diminati ramai! Jom uolls detox bersama Lemonfit. Dapat menyelesaikan masalah yang sis senaraikan kat gambar 👌🏼
.
Detox adalah proses membersihkan usus di mana segala toksin, lemak dan lendir yang melekat di dinding usus dikeluarkan melalui pembuangan air besar. Selepas dinding usus kita bersih, barulah badan kitla dapat menyerap nutrien pada tahap optimum. Kerana itulah detox sangat penting sebelum mengambil apa-apa vitamin atau supplement supaya tahap penyerapan nutrien pada kadar paling optimum 😍
.
#lemonfit #lemonfitbest #lemonfitpower #lemonfitsuperb #memangjadi #kasijadi #plankurus #plandiet #resepikurus #resepidiet #resepisihat #lemakhilang #lemaktakdatanglagi #kurussihat #coklatkurussedap #nakkurus #minumankurus #kurussampaijadi #guidekasijadi #chocofitsingapore
0 0 7 hours ago

**CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan

10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi.
10 sachet X 20 gram . 🤩🤩🤩🤩
RM 79 FOR 1 BOX
🤩🤩🤩🤩 Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
@azah_vogue
@azah_vogue
@azah_vogue

#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion

**CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu mebuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 🤔 Anda stress nak kurus??
🤔 Nak kurus tapi malas exercise??
🤔 Nak kurus tapi nk makan sedap??
🤔 Nak kurus tapi tak nak berlapar??
🤔 Nak kurus secara sihat semulajadi?? 🤷🏻‍♀ Jangan risau *CHOCO FIT* ada penyelesaian, anda boleh makan banyak tanpa perlu risau tentang berat badan anda😍 *CHOCO FIT*🍫🍫
❌NO side effect
❌Turun berat 3kg seminggu
❌Tak perlu berlapar
❌Tak perlu bersenam
✅Sesuai utk lelaki & perempuan

10 FUNGSI *CHOCO FIT* ✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakkan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

Berdaftar KKM - No KKM 020418/03/253 *INGREDIENT CHOCO FIT*
🍫GUARANA 🍫ALOE VERA
🍫HOODIA
🍫FRUCTOSE
🍫COCOA POWDER
🍫NON DAIRY CREAMER *CARA MINUM CHOCOFIT* ☕
✅ Tuang 120ml air sejuk ke dalam shaker
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast.
✅ Minum bnyk air kosong

Lebih daripada 1000 testimoni telah berjaya, anda bila lagi. Dapatkan sekarang pada harga promosi. 
10 sachet X 20 gram . 🤩🤩🤩🤩
RM 79 FOR 1 BOX
🤩🤩🤩🤩 Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
Www.wasap.my/+60197901970
@azah_vogue
@azah_vogue
@azah_vogue

#chocofitputrajaya #chocofitkajang #chocofitbangi #chocofitserikembangan #chocofitdengkil #chocofitpuchong #chocolateforfitness #coklatviral #jomkurusdansihat #lemonfit #slimmingproduct #suplemenkurus #fatburner #carboblocker #detoxdetoks #zulinAziz #chococurve #losyenkurus #slimminglotion
4 0 7 hours ago

Posted @withrepost@chocofit_kota_bharu Hoi! Diri aku ke ni?🤣🤣🤪🤪 Gambo Nov 2018 tu masa bercuti di Bandung.
Yg June 2019 gambo raya ke-3 yg lepas.
Mmg sgt ketara kan perubahan tu 😁

Kak Nun start minum #chocofit + #lemonfit pd hujung bln April 2019.
Yg bestnya kak Nun mkn macam biasa, tak perlu ikat perut, tak buat diet ketat, tak sukat makanan..berat tetap turun tau.
Best ke best.
Jom la uolls kita kurus bersama Chocofit dan Lemonfit 😘

Nota kaki: yg penting masa mok mok tu tetap feeling diriku goges & menawan. Ape buruk sgt perangaiku wei 😅😅😅 #codchocofitkelantan #nakkurus 0199961392

Posted @withrepost • @chocofit_kota_bharu Hoi! Diri aku ke ni?🤣🤣🤪🤪 Gambo Nov 2018 tu masa bercuti di Bandung. 
Yg June 2019 gambo raya ke-3 yg lepas. 
Mmg sgt ketara kan perubahan tu 😁

Kak Nun start minum #chocofit + #lemonfit pd hujung bln April 2019. 
Yg bestnya kak Nun mkn macam biasa, tak perlu ikat perut, tak buat diet ketat, tak sukat makanan..berat tetap turun tau. 
Best ke best. 
Jom la uolls kita kurus bersama Chocofit dan Lemonfit 😘

Nota kaki: yg penting masa mok mok tu tetap feeling diriku goges & menawan. Ape buruk sgt perangaiku wei 😅😅😅 #codchocofitkelantan #nakkurus 0199961392
8 0 7 hours ago

SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
.

#chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitpengkalanchepa #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitcodkotabharu #chocofitkotabharu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #zulinaziz #kuruscepat #selfie #ctdk

SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!

1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱

Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas!
CARA MINUM CHOCOFIT ✅ Tuang 100ml air panas atau sejuk ke dalam cawan
✅ Tuangkan 1 sachet chocofit.
✅ Jika guna air panas kacau seperti biasa.
✅ Jika guna air sejuk, shake sampai sebati
✅ Sesuai juga diambil bersama ais
✅ Minum 1 sachet sehari selepas breakfast/sahur

Oh ya,jangan risau ini bukan ubat kurus ye,ini minuman yang memberi tenaga,tak de pantang larang,hanya korang kena minum air masak banyak-banyak je bila amalkan Choco Fit ni ye.Eh kalau tak amalkan pun air masak memang kena minum banyak la setiap hari,baru la sihat dan kulit cantik,haaa gituuu.Dan jangan risau untuk ambil serbuk coklat ajaib ni dah di sahkan selamat dan ada pengesahan KKM ni nombornya 020418/03/253 ,haaa sila minum tanpa ragu-ragu.
.

#chocofithq #chocofitoriginal #lemonfit #slimmingproductmalaysia #kuruscantik #kurussihat #bestslimmingproduct #sayanakkurus #chocofitkelantan #chocofitpengkalanchepa #chocofitperak #chocofitterengganu #chocofitcodkotabharu #chocofitkotabharu #chocofitjohor #chocofitmalaysia #chocofitkedah #chocofitkualalumpur #chocofitselangor #zulinaziz #kuruscepat #selfie #ctdk
3 0 7 hours ago

kan seronok makan macam biasa tapi BERAT tetap turun 💅💅
.
BERAT MASIH SAMA JE???!
.
📌Selalu complain BERAT TAK TURUN pun
📌DUIT habis beratus, badan STILL macam tu jee
📌Lepas consume produk BERKESAN tapi bila STOP berat jadi 2 kali ganda NAIK 😤😤😩😤😩
.
Stress kan kalau jadi macamtu.Tapi jangan risau lagi dengan adanya CHOCOFIT ☕, semua masalah kat atas tu boleh selesai dengan 1 KOTAK sahaja 😱😱😱
.
Siapa nak TURUN BERAT BADAN dengan serius boleh terus WHATSAPP OR DM saya ok. INGAT yang serius je tau.😋😋😋
.
📢📢kepada yang ingin cuba KEBERKESANAN chocofit ini, boleh lah WHATSAPP OR DM Kami
.
📱018 350 5263
📱018 350 5263
📱018 350 5263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofit #chocofitampang #chocofithq #kurus #produkkurus #cantik #coklat #ampang #chocofitampang #pandanindah #tescoampang #chocofitoriginal #chocofithq #hospitalampang #langsing #coklatviral #zulinaziz #aircoklat #hululangat #ampangpoint #lemonfithq #lemonfit #detox

kan seronok makan macam biasa tapi BERAT tetap turun 💅💅
.
BERAT MASIH SAMA JE???!
.
📌Selalu complain BERAT TAK TURUN pun
📌DUIT habis beratus,  badan STILL macam tu jee
📌Lepas consume produk BERKESAN tapi bila STOP berat jadi 2 kali ganda NAIK 😤😤😩😤😩
.
Stress kan kalau jadi macamtu.Tapi jangan risau lagi dengan adanya CHOCOFIT ☕, semua masalah kat atas tu boleh selesai dengan 1 KOTAK sahaja 😱😱😱
.
Siapa nak TURUN BERAT BADAN dengan serius boleh terus WHATSAPP OR DM saya ok.  INGAT yang serius je tau.😋😋😋
.
📢📢kepada yang ingin cuba KEBERKESANAN chocofit ini,  boleh lah WHATSAPP OR DM Kami
.
📱018 350 5263
📱018 350 5263
📱018 350 5263
.
❌ JANGAN risau kami adalah yang BERDAFTAR dari CHOCOFITHQ
✔ DELIVERY DAN COD SETIAP HARI
.
#chocofit #chocofitampang #chocofithq #kurus #produkkurus #cantik #coklat #ampang #chocofitampang #pandanindah #tescoampang #chocofitoriginal #chocofithq #hospitalampang #langsing #coklatviral #zulinaziz #aircoklat #hululangat #ampangpoint #lemonfithq #lemonfit #detox
3 0 10 hours ago

Tu diaaaaa..TESTIMONI DASYAT DARI CUSTOMER AKA SEDARA SIS NI 🥰
Dari berat 55kg skang 51kg..turun 4kg uols hanya 1 BOX uols..amazing!!!
Alhamdulillah syukur... Happy x terkata katenye!😍😍😍
.
.
.
Korang yg nk turunkn berat badan blh terus hubungi sis okey.
.
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.
.
watsap.me/send/60132465682/chocofitiG
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
. 🚗COD SETIAP HARI..!! .
.

#teamaizan #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi @chocoft_ @reenazach @chocofit_shahalam

Tu diaaaaa..TESTIMONI DASYAT DARI CUSTOMER AKA SEDARA SIS NI 🥰
Dari berat 55kg skang 51kg..turun 4kg uols hanya 1 BOX uols..amazing!!!
Alhamdulillah syukur... Happy x terkata katenye!😍😍😍
.
.
.
Korang yg nk turunkn berat badan blh terus hubungi sis okey.
.
.
Nak lebih INFO!!!
Tekan je 📲WhatsApp di link bio IG @cf_lanadreamskinbanting 👇👇
.
.
watsap.me/send/60132465682/chocofitiG
. 📮 POS SELURUH MALAYSIA setiap isnin hingga jumaat..!!
. 🚗COD SETIAP HARI..!! .
.

#teamaizan #chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitbanting #chocofitsijangkang #chocofittelokpanglimagarang #chocofitterengganu #chocofitkualaterengganu #chocofitshahalam #chocofitmarang #chocofitbsp #lemonfit #fazura #syafiqkyle #ctdk #zulinaziz #chocofithq #projekkurussebelumraya #lanadreamskin #chocowhite #chocoglowfd #chococare #khaibahar #aliffaziz #bellaastillah #elfaris #sufiansuhaimi @chocoft_ @reenazach @chocofit_shahalam
3 0 10 hours ago

2 SET COMBO DIPINANG !!
COD 2 customer harini.
#alhamdulillah
..
Jangan ragu2 dengan Chocofit. Berkesan Kurus seawal seminggu. 3-7 kilo nak turun memang dalam tangan 😊👍
..
"KURUS SEAWAL 7 HARI + FREE SHAKER"
.
Kami akan bantu guide tanpa perlu senam atau berlapar secara PERCUMA !!
.
Rasa air coklat sangat sedap , kami jamin uols minum tanpa stress.
.
Wasap no dibawah untuk Order PROMOSI COMBO !!!
.
watsap 0133730694
..
chocofit
#allahuakhbar
#subhanallah
#allahuakhbar
#chocofitkeramat
#chocofitsetapak
#chocofitwangsamaju
#chocofitsetiawangsa
#chocofitkl
#chocofitklcc
#lemonfit
#nakkurus
#tipskurus
#naksihat
#diet
#detox
#keramat
#setapak
#wangsamaju
#setiawangsa
#chocofitslimkl
#teammmc
#srtigpost1311_noon

2 SET COMBO DIPINANG !!
COD 2 customer harini.
#alhamdulillah
..
Jangan ragu2 dengan Chocofit. Berkesan Kurus seawal seminggu. 3-7 kilo nak turun memang dalam tangan 😊👍
..
"KURUS SEAWAL 7 HARI + FREE SHAKER"
.
Kami akan bantu guide tanpa perlu senam atau berlapar secara PERCUMA !!
.
Rasa air coklat sangat sedap , kami jamin uols minum tanpa stress.
.
Wasap no dibawah untuk Order PROMOSI COMBO !!!
.
watsap 0133730694
..
chocofit
#allahuakhbar
#subhanallah
#allahuakhbar
#chocofitkeramat
#chocofitsetapak 
#chocofitwangsamaju
#chocofitsetiawangsa
#chocofitkl
#chocofitklcc
#lemonfit
#nakkurus
#tipskurus
#naksihat
#diet
#detox
#keramat
#setapak
#wangsamaju
#setiawangsa
#chocofitslimkl
#teammmc
#srtigpost1311_noon
6 5 11 hours ago

Posted @withrepost@azmi.house Ceritanya kemaren stok sampai box nya banyak yg peot begini,mungkin ditimpa" dikargo,nah jdi ini mau aku sale 150rb aja per box nya. Cuma ada 70box aja. Siapa yg mau langsung watsap ya 0822-7373-9700

#lemonfit #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #lemonfitmedan #lemonfitmurah #lemonfitindonesia

Posted @withrepost • @azmi.house Ceritanya kemaren stok sampai box nya banyak yg peot begini,mungkin ditimpa" dikargo,nah jdi ini mau aku sale 150rb aja per box nya. Cuma ada 70box aja. Siapa yg mau langsung watsap ya 0822-7373-9700

#lemonfit #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #lemonfitmedan #lemonfitmurah #lemonfitindonesia
2 1 11 hours ago

Posted @withrepost@azmi.house Ceritanya kemaren stok sampai box nya banyak yg peot begini,mungkin ditimpa" dikargo,nah jdi ini mau aku sale 150rb aja per box nya. Cuma ada 70box aja. Siapa yg mau langsung watsap ya 0822-7373-9700

#lemonfit #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #lemonfitmedan #lemonfitmurah #lemonfitindonesia

Posted @withrepost • @azmi.house Ceritanya kemaren stok sampai box nya banyak yg peot begini,mungkin ditimpa" dikargo,nah jdi ini mau aku sale 150rb aja per box nya. Cuma ada 70box aja. Siapa yg mau langsung watsap ya 0822-7373-9700

#lemonfit #lemonfitmalaysia #lemonfitkl #lemonfitmedan #lemonfitmurah #lemonfitindonesia
0 0 11 hours ago

Hoi! Diri aku ke ni?🤣🤣🤪🤪 Gambo Nov 2018 tu masa bercuti di Bandung.
Yg June 2019 gambo raya ke-3 yg lepas.
Mmg sgt ketara kan perubahan tu 😁

Kak Nun start minum #chocofit + #lemonfit pd hujung bln April 2019.
Yg bestnya kak Nun mkn macam biasa, tak perlu ikat perut, tak buat diet ketat, tak sukat makanan..berat tetap turun tau.
Best ke best.
Jom la uolls kita kurus bersama Chocofit dan Lemonfit 😘

Nota kaki: yg penting masa mok mok tu tetap feeling diriku goges & menawan. Ape buruk sgt perangaiku wei 😅😅😅 #codchocofitkelantan #nakkurus 0199961392

Hoi! Diri aku ke ni?🤣🤣🤪🤪 Gambo Nov 2018 tu masa bercuti di Bandung. 
Yg June 2019 gambo raya ke-3 yg lepas. 
Mmg sgt ketara kan perubahan tu 😁

Kak Nun start minum #chocofit + #lemonfit pd hujung bln April 2019. 
Yg bestnya kak Nun mkn macam biasa, tak perlu ikat perut, tak buat diet ketat, tak sukat makanan..berat tetap turun tau. 
Best ke best. 
Jom la uolls kita kurus bersama Chocofit dan Lemonfit 😘

Nota kaki: yg penting masa mok mok tu tetap feeling diriku goges & menawan. Ape buruk sgt perangaiku wei 😅😅😅 #codchocofitkelantan #nakkurus 0199961392
0 0 12 hours ago

TEH PAGI ☀️ : Membantu menghapuskan air yang berlebihan dalam badan melalui membuang air kecil, menaikkan kadar metabolisme, memberi tenaga, mengawal selera makan, dan mengawal pengambilan gula dalam badan serta mencantikkan kulit.
.
TEH MALAM 🌙 : Membantu melancarkan penghadaman, melegakan kembung perut dan sembelit. Membantu detofikasi badan. Memberikan anda tenang dan relaks serta tidur yang nyaman.
.
.
#Avasanomalaysia #avasanoampang #avasanofit #avasanotea #bengkungsajat #lemonfit #avasanosetapak #avasanogombak #avasanowangsamaju #avasanoshahalam #avasanokualalumpur #avasanokl #fitnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #teadetox #avasanoindonesia #avasanosingapura #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia

TEH PAGI ☀️ : Membantu menghapuskan air yang berlebihan dalam badan melalui membuang air kecil, menaikkan kadar metabolisme, memberi tenaga, mengawal selera makan, dan mengawal pengambilan gula dalam badan serta mencantikkan kulit.
.
TEH MALAM 🌙 : Membantu melancarkan penghadaman, melegakan kembung perut dan sembelit. Membantu detofikasi badan. Memberikan anda tenang dan relaks serta tidur yang nyaman.
.
.
#Avasanomalaysia #avasanoampang  #avasanofit #avasanotea#bengkungsajat #lemonfit #avasanosetapak#avasanogombak #avasanowangsamaju#avasanoshahalam #avasanokualalumpur#avasanokl#fitnessmalaysia #ubatkurus #kuruscepat #teadetox #avasanoindonesia #avasanosingapura #sayanakkurus #jomkurus #detoxmalaysia #kurussebelumraya #kuruscantik #kuruslangsing #kurusselamat #kuruscepat #tipskurus #nakkuruscepat #zumbamalaysia
3 0 13 hours ago

Selamat pagi semuaa kesayangan sis! Jangan lupa ya ambik heavy breakfast dulu sblm minum Chocofit ya!
Sis suka bantai segala nasi pagi2 camni, badan pun bertenaga je sbb perut dh terisi nasi & uols xkan mengantuk sbb Chocofit dh bg tenaga sepanjang hari!

Tips:- Utk bancuhan Chocofit, guna air sejuk lagi power kesan dia dari guna air panas ya😋 nak lagi sedap letak ais, yuhuuuu!

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘
Sapu Chococurve lotion bila2 masa utk buang lemak2 tepu tmpat uols nak! 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition pearl green color yg sgt cun!
Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

Selamat pagi semuaa kesayangan sis! Jangan lupa ya ambik heavy breakfast dulu sblm minum Chocofit ya! 
Sis suka bantai segala nasi pagi2 camni, badan pun bertenaga je sbb perut dh terisi nasi & uols xkan mengantuk sbb Chocofit dh bg tenaga sepanjang hari!

Tips:- Utk bancuhan Chocofit, guna air sejuk lagi power kesan dia dari guna air panas ya😋 nak lagi sedap letak ais, yuhuuuu!

Jgn lupa buang toksik2 dalam badan minum Lemonfit🍋 & of coz raja segalaaaa pelangsing badan Chocofit🍫 okay😘 
Sapu Chococurve lotion bila2 masa utk buang lemak2 tepu tmpat uols nak! 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition pearl green color yg sgt cun! 
Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat
8 0 14 hours ago

Repost from @chocofitampang @TopRankRepost #TopRankRepost 🍫 *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻
.
10 FUNGSI *CHOCO FIT*
.
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru
.
NAK TAHU LEBIH LANJUT CEPAT² DM SIS UTK DETAILS OK
.
SIS GUIDE SAMPAI UOLLS BETUL² KURUS DAN DAPAT BERAT YG DIIDAMKAN.
.
PROMO 3 KOTAK CHOCOFIT 🎁 Free mcm2 ada hihiih 📬 Free postage 📮postage seluruh MALAYSIA
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke SURI PUTERI SERVICED APARTMENTS 📲wassap terus 0192200611 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit

#chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsubang #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #kurustanpasenam #lemonfit #kurus #slim #detoxlemon #ubatkurussihat #ubatkurusselamat #menusihat #dietsihat #bakarlemak #tipskurussihat #tipsdetox #tipsturunkanberatbadan #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #lemonfit
#nakkurus #cepatkurus #bestslimmingproductmalaysia
@chocofithq

Repost from @chocofitampang @TopRankRepost #TopRankRepost 🍫 *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻
.
10 FUNGSI *CHOCO FIT*
.
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru
.
NAK TAHU LEBIH LANJUT CEPAT² DM SIS UTK DETAILS OK
.
SIS GUIDE SAMPAI UOLLS BETUL² KURUS DAN DAPAT BERAT YG DIIDAMKAN.
.
PROMO 3 KOTAK CHOCOFIT 🎁 Free mcm2 ada hihiih 📬 Free postage 📮postage seluruh MALAYSIA
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke SURI PUTERI SERVICED APARTMENTS 📲wassap terus 0192200611 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit

#chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsubang #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #kurustanpasenam #lemonfit #kurus #slim #detoxlemon #ubatkurussihat #ubatkurusselamat #menusihat #dietsihat #bakarlemak #tipskurussihat #tipsdetox #tipsturunkanberatbadan #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #lemonfit 
#nakkurus #cepatkurus #bestslimmingproductmalaysia 
@chocofithq
9 0 14 hours ago

🍫 *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 10 FUNGSI *CHOCO FIT*
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

PROMO 3 KOTAK CHOCOFIT 🎁 Free mcm2 ada hihiih 📬 Free postage 📮postage seluruh MALAYSIA
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke SURI PUTERI SERVICED APARTMENTS 📲wassap terus 0192200611 (Atau tekan link dipage hakak ni k)
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit

#chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsubang #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #kurustanpasenam #lemonfit #kurus #slim #detoxlemon #ubatkurussihat #ubatkurusselamat #menusihat #dietsihat #bakarlemak #tipskurussihat #tipsdetox #tipsturunkanberatbadan #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #lemonfit
#nakkurus #cepatkurus #bestslimmingproductmalaysia
@chocofithq

🍫 *CHOCO FIT* dicipta khas & terbukti mampu menurunkan berat badan & menghilangkan perut buncit/boroi dengan pantas!!!. Sekotak shj mampu membuang lemak lebih 5kg seminggu. Ramai yg telah berjaya 👍🏻👍🏻 10 FUNGSI *CHOCO FIT*
✅Menurunkan berat badan dgn pantas
✅Membakar lemak
✅Membuang toksin
✅Anti penuaan
✅Antioxident
✅Mengelakan sembelit
✅Memperbaiki sistem pensernaan
✅Meningkatkan metabolisma
✅Mengurangkan selera makan
✅Menghalang pembetukan lemak baru

PROMO 3 KOTAK CHOCOFIT 🎁 Free mcm2 ada hihiih 📬 Free postage 📮postage seluruh MALAYSIA
🚙 cod seluruh Shah Alam
🚖 pick up terus ke SURI PUTERI SERVICED APARTMENTS 📲wassap terus 0192200611 (Atau tekan link dipage hakak ni k) 
Ws hakak jika ingin tahu lebih about 💜 Chocofit

watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit
watsap.me/send/60192200611/chocofit

#chocofit #chocofitselangor #chocofitmalaysia #chocofitklang #chocofitshahalam #chocofitsubang #jomcantik #kurustanpaperluberlapar #kurustanpasenam #lemonfit #kurus #slim #detoxlemon #ubatkurussihat #ubatkurusselamat #menusihat #dietsihat #bakarlemak #tipskurussihat #tipsdetox #tipsturunkanberatbadan #eatclean #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #lemonfit 
#nakkurus #cepatkurus #bestslimmingproductmalaysia 
@chocofithq
4 0 14 hours ago

Assalamualaikum and good morning you alls 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
So macam mana nak dapatkan ? Jom ws scha segera. Segala details akan diberi. You alls nak cantik tak? Nak slimming tak? Jum cuba COCOTRIM by @naddrybeaute_kuantan 👍🏻❤️ .
.
PROMOSI GEMPAK❗❗❗❗❗
📦📦 2 BOX COCOTRIM 🏷️ After DISCOUNT Price : RM170 + 🎁 FREE FOUNDATION + 🍶1 SHAKER + 🍱 FREE GUIDE + 🚖 FREE DELIVERY / 📪 POSTAGE I BELANJA 📯
.
.
#naddrybeaute
#cocotrimladies
#cocotrimfighter
#cocotrimangels
#cocotrimkuantan
#cocotrimbest
#cocotrimcodkuantan
#anehaneh
#codkuantanmurah
#cocotrimlovers
#chocofit
#chocofitkuantan
#kuantan
#cocotrimpahang
#chocofithq
#chocofitkuantan
#lemonfit
#produkviral
#viralchocofit #alhaalfa #bizzybody #bizziflush #kurussebelum2020 #tipscantik #cococurve #fatburnermalaysia #cocotrimoriginal #kuantancocotrim

Assalamualaikum and good morning you alls 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
So macam mana nak dapatkan ? Jom ws scha segera.  Segala details akan diberi.  You alls nak cantik tak? Nak slimming tak? Jum cuba COCOTRIM by @naddrybeaute_kuantan 👍🏻❤️ .
.
PROMOSI GEMPAK❗❗❗❗❗
📦📦 2 BOX COCOTRIM 🏷️ After DISCOUNT Price : RM170 + 🎁 FREE FOUNDATION + 🍶1 SHAKER + 🍱 FREE GUIDE + 🚖 FREE DELIVERY / 📪 POSTAGE I BELANJA 📯
.
.
#naddrybeaute 
#cocotrimladies 
#cocotrimfighter 
#cocotrimangels 
#cocotrimkuantan 
#cocotrimbest 
#cocotrimcodkuantan 
#anehaneh 
#codkuantanmurah 
#cocotrimlovers 
#chocofit 
#chocofitkuantan 
#kuantan 
#cocotrimpahang 
#chocofithq 
#chocofitkuantan 
#lemonfit 
#produkviral 
#viralchocofit #alhaalfa #bizzybody #bizziflush #kurussebelum2020 #tipscantik #cococurve #fatburnermalaysia #cocotrimoriginal #kuantancocotrim
4 0 14 hours ago

Top #lemonfit posts

Repost from @chocofithq Gemorninggg kesayangan sis❤ cantik kan shaker terbaru kami kaler pink purple giteww!! Makesure semua color shaker uols simpan okay sbb setiap color yg kami keluarkan adalah terhad & takkan keluar lagi color yg sama! Itulah keistimewaan Chocofit & rangkaiannya yg lain!
Jgn lupa lepas breakfast sat lagi minum Chocofit okay sygkuuuu😍

Tips:- bancuh Chocofit🍫 & Lemonfit🍋 dengan air sejuk atau ais kesan lagi POWER dari guna air panas ya😋 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition pearl purple pink color yg sgt cun!
Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

Repost from @chocofithq Gemorninggg kesayangan sis❤ cantik kan shaker terbaru kami kaler pink purple giteww!! Makesure semua color shaker uols simpan okay sbb setiap color yg kami keluarkan adalah terhad & takkan keluar lagi color yg sama! Itulah keistimewaan Chocofit & rangkaiannya yg lain! 
Jgn lupa lepas breakfast sat lagi minum Chocofit okay sygkuuuu😍

Tips:- bancuh Chocofit🍫 & Lemonfit🍋 dengan air sejuk atau ais kesan lagi POWER dari guna air panas ya😋 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition pearl purple pink color yg sgt cun! 
Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat
3,570 310 7 December, 2018

Abis lebaran jangan ikut lebar-an yak !! Akhirnyaa ready stock juga di Mks Lemonfit super best seller ini yg testimoninya sdh banyak skali buktikan, cek @chocofit.mksofficial 👏🏻 ⁣

dah lama mau order buat hempas perut buncit suami hihi eh malah sy ikut minum juga krna fungsinya bagus banget buat tubuh :⁣
🍋mengeluarkan racun dari dalam tubuh⁣
🍋menurunkan kolesterol⁣
🍋mengontrol kadar gula darah⁣
🍋meluruhkan lemak⁣
🍋mencerahkan warna kulit⁣

diminum sbelum tidur untuk mendetox tubuh 🔥 ⁣
Buruan cek di @chocofit.mksofficial
Bisa order per sachet juga loh.⁣
Healthy & happy diet !⁣
Pengiriman dari Makassar, Aceh, Medan ! Dijamin Original 100% ✔️ hati2 yg palsu.⁣

Thanks dear, #endorsenunu
📸by @nudipictures

Abis lebaran jangan ikut lebar-an yak !! Akhirnyaa ready stock juga di Mks Lemonfit super best seller ini yg testimoninya sdh banyak skali buktikan, cek @chocofit.mksofficial 👏🏻 ⁣
⁣
dah lama mau order buat hempas perut buncit suami hihi eh malah sy ikut minum juga krna fungsinya bagus banget buat tubuh :⁣
🍋mengeluarkan racun dari dalam tubuh⁣
🍋menurunkan kolesterol⁣
🍋mengontrol kadar gula darah⁣
🍋meluruhkan lemak⁣
🍋mencerahkan warna kulit⁣
⁣
diminum sbelum tidur untuk mendetox tubuh 🔥 ⁣
Buruan cek di @chocofit.mksofficial ⁣
Bisa order per sachet juga loh.⁣
Healthy & happy diet !⁣
Pengiriman dari Makassar, Aceh, Medan ! Dijamin Original 100% ✔️ hati2 yg palsu.⁣
⁣
Thanks dear, #endorsenunu⁣
📸by @nudipictures
740 11 14 June, 2019

“Strive for progress not perfection”. Don’t be too hard on yourself if you couldn’t adhere to your healthy routine today. Tomorrow is a new day and a new chance. Appreciate how much you have achieved and how far you have come.
#weightlossjourney #nablofa #chocofit #lemonfit #weightloss #weightlossmotivation

“Strive for progress not perfection”. Don’t be too hard on yourself if you couldn’t adhere to your healthy routine today. Tomorrow is a new day and a new chance. Appreciate how much you have achieved and how far you have come. 
#weightlossjourney #nablofa #chocofit #lemonfit #weightloss #weightlossmotivation
205 22 30 April, 2019

Adoilaaa, nape nak sekat2 makan bagai sebab nak kurus tapi tak kurus2??? Chocofit kan adaa, haishhh😋
Selamat pagiii semuaa kesayangan bosku 😘😘 📣📣 Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun!
Selagi stock masih ada ya!!!
+6010-6634719
#chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

Adoilaaa, nape nak sekat2 makan bagai sebab nak kurus tapi tak kurus2??? Chocofit kan adaa, haishhh😋 
Selamat pagiii semuaa kesayangan bosku 😘😘 📣📣 Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun! 
Selagi stock masih ada ya!!!
+6010-6634719 
#chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat
225 17 9 February, 2019

SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!
.
Sis nak bantu mereka yang ada masalah serius berat badan! Sekotak murahh gilaa okay!
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱
.
Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! Sis @reenazach pun dah berpuas hati dengan beratnya sekarang! Kembali anak dara uols!
.
PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋
.
Selagi stock masih ada ya😍
.
Jom tgk testimoni gemuk gila yg dh kurus di
@chocofithq
@chocofithq
.
Mahu menjadi sebahagian dari team Dropship kami?
Jom pm kami segera 0182904708
.
#chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus

SERBUK COKLAT SEDAP PENCAIR LEMAK- KURUS CEPAT & SELAMAT!
.
Sis nak bantu mereka yang ada masalah serius berat badan! Sekotak murahh gilaa okay!
.
1kotak boleh turun 3-7kg😱
2kotak boleh turun 5-10kg😱
3kotak boleh turun 10-15kg😱
.
Jangan terkejut ada yg boleh turun LEBIH dari yang diatas! Sis @reenazach pun dah berpuas hati dengan beratnya sekarang! Kembali anak dara uols!
.
PROMOSI TERBARU, beli 3KOTAK  Chocofit dengan harga lagi murah daripada harga asal, dapat PERCUMA Lemon Fit & water bottle😋
.
Selagi stock masih ada ya😍
.
Jom tgk testimoni gemuk gila yg dh kurus di
@chocofithq
@chocofithq
.
Mahu menjadi sebahagian dari team Dropship kami? 
Jom pm kami segera 0182904708
.
#chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus
557 91 9 September, 2018

CABARAN KURUS BERSAMA MEQLA

JANGAN TENGOK SAJA, BERTINDAK!! 2019, jangan kecewa kalau uols masih mok2 & bam2 sebab masih berkira2 nak minum Chocofit tahun 2018! Bila tgk kawan2 dh kurus slim mengancam sbb minum Chocofit tapi kita masih lagi Mok2 & bam2, jgn nangis tepi bucu katil okay! Masih ada peluang uols sbb dengan Chocofit sekotak sahaja uols boleh turun 3-5kg! Ada yg turun smpai 7kg! Itu terjadi kalau berat terlalu gemuk, mmg akan nampak perubahan besar!
So apa tunggu lagi, nak kurus cantik 2019 kena minum Chocofit & cuba geng yg lain Lemonfit & Chococurve okay!
Nak kulit cantik tanpa kerak2 hitam wajib sental dgn sabun daki Choco Bar Soap okay😍 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Royal Blue pearl color yg sgt cun & Chocofit Notebook yg comel!

Follow now
@Meklachocofitshahalam
@Meklachocofitshahalam
@Meklachocofitshahalam

Wasap terus 0193239534

Selagi stock masih ada ya!!! #chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cepatkurus #teammeqla
#cabarankurusbersamamekla

CABARAN KURUS BERSAMA MEQLA

JANGAN TENGOK SAJA, BERTINDAK!! 2019, jangan kecewa kalau uols masih mok2 & bam2 sebab masih berkira2 nak minum Chocofit tahun 2018! Bila tgk kawan2 dh kurus slim mengancam sbb minum Chocofit tapi kita masih lagi Mok2 & bam2, jgn nangis tepi bucu katil okay! Masih ada peluang uols sbb dengan Chocofit sekotak sahaja uols boleh turun 3-5kg! Ada yg turun smpai 7kg! Itu terjadi kalau berat terlalu gemuk, mmg akan nampak perubahan besar! 
So apa tunggu lagi, nak kurus cantik 2019 kena minum Chocofit & cuba geng yg lain Lemonfit & Chococurve okay! 
Nak kulit cantik tanpa kerak2 hitam wajib sental dgn sabun daki Choco Bar Soap okay😍 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition Royal Blue pearl color yg sgt cun & Chocofit Notebook yg comel!

Follow now
@Meklachocofitshahalam
@Meklachocofitshahalam
@Meklachocofitshahalam

Wasap terus 0193239534

Selagi stock masih ada ya!!! #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #cepatkurus#teammeqla
#cabarankurusbersamamekla
3,223 52 26 January, 2019

"DENGARKAN SUARA MEQLA MEMPROMOSIKAN LANA DREAM SKIN DI RADIO TRENGGANUNG FM SEBELUM AZAN BERBUKA"

Brand Awareness sangat penting dalam sesuatu produk! Alhamdulillah akhirnya meqla boleh dengar suara meqla sendiri kat radio😍

Skincare pertama TANPA PENGELUPASAN dan kesan glowing gebu seawal 3hari!

Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAWAT kronik
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN
❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN

Jangan lupa follow meqla :

@lanadreamskinofficial
@meqlachocofitshahalam

#lanadreamskin #chocowhite
#chocoglow #chococare #chocofit
#teammeqla #kurussihat
#meqlabillionaireempire
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat #agentindonesiawanted
#chocolateforfitness#
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #cantikmenarik #cepatkurus #manisfm #terangganufm #terengganufans

"DENGARKAN SUARA MEQLA MEMPROMOSIKAN LANA DREAM SKIN DI RADIO TRENGGANUNG FM SEBELUM AZAN BERBUKA"

Brand Awareness sangat penting dalam sesuatu produk! Alhamdulillah akhirnya meqla boleh dengar suara meqla sendiri kat radio😍

Skincare pertama TANPA PENGELUPASAN dan kesan glowing gebu seawal 3hari!
•
Kebaikan Lana Dream Skin:- ❤ Merawat masalah pigmentasi & kekeringan kulit.
❤ Merawat masalah parut berlubang akibat jerawat
❤ Merawat masalah JERAWAT  kronik
❤ Merangsang pertumbuhan sel kulit baru setiap hari TANPA PENGELUPASAN
❤ Merawat masalah degil JERAGAT TANPA PENGELUPASAN
❤ Melindungi kulit daripada UV berbahaya ❤ Mengecilkan liang pori & merawat white head & black head
❤ Kulit kelihatan kemas, gebu & bercahaya selepas pemakaian
❤ Mengembalikan keseimbangan PH kulit & menyegarkan kulit muka. ❤ Memperbaharui kulit yang kusam. ❤ Mengetatkan pori - pori ❤ Mengelakkan kulit anda mengelupas dan kering. ❤ Kulit wajah sihat, segar, kekal anjal dan berseri-seri. ❤ Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut pada wajah. ❤ Kesan luarbiasa kulit lembab, halus bercahaya seawal 3 hari TANPA PENGELUPASAN

Jangan lupa follow meqla :

@lanadreamskinofficial
@meqlachocofitshahalam

#lanadreamskin #chocowhite
#chocoglow #chococare #chocofit
#teammeqla#kurussihat
#meqlabillionaireempire
#chocofit #lemonfit #lemon #chocobarsoap #sabuncoklat#agentindonesiawanted
#chocolateforfitness#
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik#cantikmenarik #cepatkurus#manisfm#terangganufm#terengganufans
1,055 0 8 May, 2019

Gemorningggg😍
#Repost @zulinaziz
• • • • •
Saya di @suriamalaysia .. bersama @shieraijoy @fizialisuria .

Kembali ber3 😂. Saja dorang panggil harini sebab producer dia xmoveon @diyanaamira
Yang penting saya takkan lupa @chocofithq .Bangun 5 pagi tido 3 pagi pun xde hal tenaga begini💪🏻. 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun!
Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap #slimmingproductmalaysia #bestslimmingproductmalaysia #dropshipwanted #dropship #agentwanted #jomkurus #tipskurus #tipscantik #nakkuruscepat

Gemorningggg😍 
#Repost @zulinaziz
• • • • •
Saya di @suriamalaysia .. bersama @shieraijoy @fizialisuria .

Kembali ber3 😂. Saja  dorang panggil harini sebab producer dia xmoveon @diyanaamira 
Yang penting saya takkan lupa @chocofithq .Bangun 5 pagi tido 3 pagi pun xde hal tenaga begini💪🏻. 📣📣 BERITA BAIK, ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMO KOMBO HARGA KETUK MEJA DITERUSKAN!! Promosi, beli 3kotak CHOCOFIT🍫 & 1kotak LEMONFIT🍋percuma CHOCOCURVE LOTION yang bernilai RM48 & shaker limited edition purple color yg sgt cun! 
Selagi stock masih ada ya!!! #chococurve #losyenkuruscoklat #belgiumcoklat #cadbury #chocofit #lemonfit #lemon 
#chocolateforfitness
#nakkurus #cepatkurus #airsedap#slimmingproductmalaysia#bestslimmingproductmalaysia#dropshipwanted #dropship#agentwanted #jomkurus #tipskurus#tipscantik #nakkuruscepat
1,181 12 7 November, 2018

O volume perdeu se a definição está a voltar... Antes do acidente 82, Agora 77.
#fitfam #competiçaoacaminho #betterthenever
#autoestima #automotivacion #gogogo #fitnessportugal #lemonfit #fitnessindia #immystrength

O volume perdeu se a definição está a voltar... Antes do acidente 82, Agora 77. 
#fitfam #competiçaoacaminho #betterthenever
#autoestima #automotivacion #gogogo #fitnessportugal #lemonfit #fitnessindia #immystrength
142 7 6 November, 2018