#letscantik Instagram Photos & Videos

letscantik - 305k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #letscantik and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
3.4
Average comment
0.5
Posts with video
5/48
Posts with photo
43/48

Hashtag Popularity

Hai uolls, bne dah berwajah baru‼️‼️
Lagi cantik gais😍😍
.
Sekali calit pasti jatuh cinta❤️
.
Harga yang mampu milik hanya RM20 sahaja❗❗❗
.
Cepat cepat ws 📞 0172305311
✨✨✨ #jomcantiksamasama
#letscantik

Hai uolls, bne dah berwajah baru‼️‼️
Lagi cantik gais😍😍
.
Sekali calit pasti jatuh cinta❤️
.
Harga yang mampu milik hanya RM20 sahaja❗❗❗
.
Cepat cepat ws 📞 0172305311
✨✨✨ #jomcantiksamasama
#letscantik
0 0 18 January, 2020

CONTEST ONZZ!!
.
Okay, chill la kita rehat jap makan ice cream. Asyik Shima je belanja #Demicaicecream Malam ni Shima nak bagi #demicaicecream kepada 3 follower Shima yg bertuah dan sambung ayat ni.

Saya nak #demicaicecream SEBAB.... 3 PALING BEST Shima nak bagi FREE produk baru Demica.😘 #Demica #DemiCantik #Demicaicecream #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #teamdemicablitz #shahalam #vistaalam #stadiumshahalam #dataranshahalam #puchong #damansara #sungaibuluh #cod #free #letscantik #sabah #sarawak #malaysia

CONTEST ONZZ!!
.
Okay, chill la kita rehat jap makan ice cream. Asyik Shima je belanja #Demicaicecream Malam ni Shima nak bagi #demicaicecream kepada 3 follower Shima yg bertuah dan sambung ayat ni.

Saya nak #demicaicecream SEBAB.... 3 PALING BEST Shima nak bagi FREE produk baru Demica.😘 #Demica #DemiCantik #Demicaicecream #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #teamdemicablitz #shahalam #vistaalam #stadiumshahalam #dataranshahalam #puchong #damansara #sungaibuluh #cod #free #letscantik #sabah #sarawak #malaysia
3 0 18 January, 2020

Antara kelebihan #TCF ni bukan mencantikkan & merawat saja. Sesuai untuk kulit sensitif juga tau. Ye lahh, kadang nak jugak pakai pondesen tapi pakai produk lain tak sesuai kat muka. Keluar bintik-bintik merah la, kulit jadi kering la and macam-macam lagi. Tapi.... #TCF tak akan mudaratkan muka korang 😎
.
#teamalphaobsess #teamveeangels #teamgodzillaesumilynns #agentobsesssabah #letscantik #jomjadicantik #sayajual #sayapakai #beautybycikdaa

Antara kelebihan #TCF ni bukan mencantikkan & merawat saja. Sesuai untuk kulit sensitif juga tau. Ye lahh, kadang nak jugak pakai pondesen tapi pakai produk lain tak sesuai kat muka. Keluar bintik-bintik merah la, kulit jadi kering la and macam-macam lagi. Tapi.... #TCF tak akan mudaratkan muka korang 😎
.
#teamalphaobsess #teamveeangels #teamgodzillaesumilynns #agentobsesssabah #letscantik #jomjadicantik #sayajual #sayapakai #beautybycikdaa
2 0 18 January, 2020

Sebelum pakai beshe beshe jur, tapi lepas pakai terus jadi LUAR BIASAA! Mak aii syantik nya
.
#teamalphaobsess #teamveeangels #teamgodzillaesumilynns #agentobsesssabah #letscantik #jomjadicantik #sayapakai #sayajual #beautybycikdaa

Sebelum pakai beshe beshe jur, tapi lepas pakai terus jadi LUAR BIASAA! Mak aii syantik nya
.
#teamalphaobsess #teamveeangels #teamgodzillaesumilynns #agentobsesssabah #letscantik #jomjadicantik #sayapakai #sayajual #beautybycikdaa
0 0 18 January, 2020

Tak acah acah ehhh. Ramai yang dah try and cakap memang ringan macam tak pakai pondesen pun, ada wangi vanilla pulak tu
.
#teamalphaobsess #teamveeangels #teamgodzillaesumilynns #agentobsesssabah #letscantik #jomjadicantik #sayapakai #sayajual #beautybycikdaa

Tak acah acah ehhh. Ramai yang dah try and cakap memang ringan macam tak pakai pondesen pun, ada wangi vanilla pulak tu
.
#teamalphaobsess #teamveeangels #teamgodzillaesumilynns #agentobsesssabah #letscantik #jomjadicantik #sayapakai #sayajual #beautybycikdaa
0 0 18 January, 2020

JANGAN BERANGAN NAK BODY CANTIK DAN RAMPING KALAU MASIH BERKIRA NAK BELI BENGKUNG.

Bengkung @nursajat23 sangat selesa dipakai harian dan gripnya padu uolss 🔥🔥 Boleh rasai kesannya dalam masa 3 hari. Dari size M boleh turun ke size S kalau rajin pakai hari-hari selama 8 jam 💋💋 READY STOK
---------------------------------------
1) BENGKUNG FABULOUS RM149.90 .
2) BENGKUNG GORGEOUS RM149.90 .
3) BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 TULANG RM139.90 .
4) BENGKUNG 18 TULANG RM89.90 .
5) BENGKUNG BETIS DAN PEHA RM79.90 .
6) GIRDLE FUHH TONGGEK RM130 (BLACK/NUDE)

#bengkung #bengkungfabulous #bengkungsajat #bengkungbetisdanpeha #bengkungdiamondgold #bengkunggorgeous #girdle #girdlefuhhtonggek #letscantik #waisttrainer #hiptrainer #malaysia #postagemurah #codbengkungsajat

JANGAN BERANGAN NAK BODY CANTIK DAN RAMPING KALAU MASIH BERKIRA NAK BELI BENGKUNG.

Bengkung @nursajat23 sangat selesa dipakai harian dan gripnya padu uolss 🔥🔥 Boleh rasai kesannya dalam masa 3 hari. Dari size M boleh turun ke size S kalau rajin pakai hari-hari selama 8 jam 💋💋 READY STOK
---------------------------------------
1) BENGKUNG FABULOUS RM149.90 .
2) BENGKUNG GORGEOUS RM149.90 .
3) BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 TULANG RM139.90 .
4) BENGKUNG 18 TULANG RM89.90 .
5) BENGKUNG BETIS DAN PEHA RM79.90 .
6) GIRDLE FUHH TONGGEK RM130 (BLACK/NUDE)

#bengkung #bengkungfabulous #bengkungsajat #bengkungbetisdanpeha #bengkungdiamondgold #bengkunggorgeous #girdle #girdlefuhhtonggek #letscantik #waisttrainer #hiptrainer #malaysia #postagemurah #codbengkungsajat
2 0 18 January, 2020

Episode 2 : #AdaKamu Series ⁣⁣
Haa ingat pagi episode 1 𝘓𝘰𝘷𝘦 dapat apa kan ? ⁣
Ini sambunganya.... And nampaknya 𝘓𝘰𝘷𝘦 dah tak risau lagi buat aktiviti luar sebab ada PWISCRUB ni kan 😍⁣
⁣siapa pengguna PWISCRUB mesti inlove macam 𝘓𝘰𝘷𝘦⁣
Bila selfie + sunkiss lagi fuhhh onpoint sangat kan ? ⁣

Ikuti kisah #AdaKamu Series sehingga episode ke-4 ⁣⁣
Dan jawab soalan mudah untuk menang PRODUK dari @junnibeautyhq ⁣⁣
⁣⁣
𝙎𝙤𝙖𝙡𝙖𝙣 𝙚𝙥𝙞𝙨𝙤𝙙𝙚 2 👇🏻⁣⁣
𝘼𝙥𝙖 3 𝙠𝙖𝙣𝙙𝙪𝙣𝙜𝙖𝙣 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙖𝙡𝙖𝙢 #𝙋𝙞𝙣𝙠𝙞𝙨𝙝𝙒𝙝𝙞𝙩𝙚𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙎𝙘𝙧𝙪𝙗⁣ ?⁣⁣

#AdaKamu #JunniBeauty⁣⁣

🎁 Hadiah akan di beri untuk 1 pemenang yang jawab semua soalan di setiap episode dengan jawapan yang tepat ☺️ #junnibeauty #junnibeautyhq #lasego #tanjungmalim #politeknikbehrang #letscantik

Episode 2 : #AdaKamu Series ⁣⁣
Haa ingat pagi episode 1 𝘓𝘰𝘷𝘦 dapat apa kan ? ⁣
Ini sambunganya.... And nampaknya 𝘓𝘰𝘷𝘦 dah tak risau lagi buat aktiviti luar sebab ada PWISCRUB ni kan 😍⁣
⁣siapa pengguna PWISCRUB mesti inlove macam 𝘓𝘰𝘷𝘦⁣
Bila selfie + sunkiss lagi fuhhh onpoint sangat kan ? ⁣
⁣
Ikuti kisah #AdaKamu Series sehingga episode ke-4 ⁣⁣
Dan jawab soalan mudah untuk menang PRODUK dari @junnibeautyhq ⁣⁣
⁣⁣
𝙎𝙤𝙖𝙡𝙖𝙣 𝙚𝙥𝙞𝙨𝙤𝙙𝙚 2 👇🏻⁣⁣
𝘼𝙥𝙖 3 𝙠𝙖𝙣𝙙𝙪𝙣𝙜𝙖𝙣 𝙮𝙖𝙣𝙜 𝙖𝙙𝙖 𝙙𝙖𝙡𝙖𝙢 #𝙋𝙞𝙣𝙠𝙞𝙨𝙝𝙒𝙝𝙞𝙩𝙚𝙄𝙣𝙨𝙩𝙖𝙣𝙩𝙎𝙘𝙧𝙪𝙗⁣ ?⁣⁣
⁣
#AdaKamu #JunniBeauty⁣⁣
⁣
🎁 Hadiah akan di beri untuk 1 pemenang yang jawab semua soalan di setiap episode dengan jawapan yang tepat ☺️ #junnibeauty #junnibeautyhq #lasego #tanjungmalim #politeknikbehrang #letscantik
0 0 18 January, 2020

BILA KURUS, MESTI CANTIK!!!
.
.
Betulkan???
.
.
Hidup pun bahagia kan bila kurus!!!
.
.
Dptkan rangkaian produk Sexycurve yg boleh buat anda hilang kalau tak 5kg mesti 10kg, kalau tak 10kg mesti 15kg
.
.
Nak takkk???
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera

BILA KURUS, MESTI CANTIK!!!
.
.
Betulkan???
.
.
Hidup pun bahagia kan bila kurus!!!
.
.
Dptkan rangkaian produk Sexycurve yg boleh buat anda hilang kalau tak 5kg mesti 10kg, kalau tak 10kg mesti 15kg
.
.
Nak takkk???
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera
2 0 18 January, 2020
DARI XXL ke S!! Awk rase geram x skrng???
.
.
Nak kurus utk tahun 2020???
.
.
Dah sedia nk ubah hidup???
.
.
Kalau dah, dptkan rangkaian produk Sexycurve utk bantu anda kurus!
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera
1 0 18 January, 2020

SET MAKE UP BAJET RM20 🔥🔥 Set ni bukan sahaja murah Tau!!!
Bila make up kulit nampak cantik GLOWING ja.. sambil2 tu dia boleh merawat kulit muka jugak nah 😘

www.wasap.my/60179308932/setmakeupbajet

#KHAYLABEAUTY
#LETSCANTIK
#SETMAKEUPBAJET

SET MAKE UP BAJET RM20 🔥🔥 Set ni bukan sahaja murah Tau!!!
Bila make up kulit nampak cantik GLOWING ja.. sambil2 tu dia boleh  merawat kulit muka jugak nah 😘

www.wasap.my/60179308932/setmakeupbajet

#KHAYLABEAUTY
#LETSCANTIK
#SETMAKEUPBAJET
0 0 18 January, 2020

"GEGARAN BERLAKU BILA AKU BERJALAN...." Bila berjalan bagaikan berlaku gempa bumi mana tak nya takde angin takde ribut tapi perut bergoyang bila berjalan. Malu kan orang tengok 😔
.
Jangan risau meh sini sis bantu. Korang guna #Annette body soap ni secara konsisten dan tengok dalam masa sebulan peha korang dah tak bergesel lagi. .
Senang je nak guna abs ni sental² je kat badan masa korang mandi. Abs ni mampu cairkan lemak kaw kaw tau.
.
Untuk dapatkan hasil yang berganda korang boleh dapatkan girdle dari annette ni jugak. Boleh cover perut sampai peha takde lagi peha bergesel bila berjalan, dah takde perut bergoyang bak ditiup angin. .
#annetteteam #annettebodygel #annetteshapingwear #annettelovers #annettelonggirdle #annettesexybengkung #annettefitcorset #annettebodygel #annettelovers #annetteshapingwear #health #fit #kurussihat #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #waisttrainer #letscantik #girdlepant #kualalumpur #mandipunpecahlemak #sabunsauna

"GEGARAN BERLAKU BILA AKU BERJALAN...." Bila berjalan bagaikan berlaku gempa bumi mana tak nya takde angin takde ribut tapi perut bergoyang bila berjalan. Malu kan orang tengok 😔
. 
Jangan risau meh sini sis bantu. Korang guna #Annette body soap ni secara konsisten dan tengok dalam masa sebulan peha korang dah tak bergesel lagi. . 
Senang je nak guna abs ni sental² je kat badan masa korang mandi. Abs ni mampu cairkan lemak kaw kaw tau.
. 
Untuk dapatkan hasil yang berganda korang boleh dapatkan girdle dari annette ni jugak. Boleh cover perut sampai peha takde lagi peha bergesel bila berjalan, dah takde perut bergoyang bak ditiup angin. . 
#annetteteam #annettebodygel #annetteshapingwear #annettelovers #annettelonggirdle #annettesexybengkung #annettefitcorset #annettebodygel #annettelovers #annetteshapingwear #health #fit #kurussihat #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #waisttrainer #letscantik #girdlepant #kualalumpur #mandipunpecahlemak #sabunsauna
2 0 18 January, 2020

RepostBy @sashaabdulaziz:
______________________________________________________________

Wearing girdle pants from @sexycurve_ today for work out.
So COMFORTABLE 🔥🔥
.
.

Whatsapp 📲 +601116378281 hari ini utk peha halus, kaki seksi dan pinggang tiada lemak !
.
.
Dapatkan hari ini!
.
.
.
#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.

RepostBy @sashaabdulaziz: 
______________________________________________________________

Wearing girdle pants from @sexycurve_  today for work out.
So COMFORTABLE 🔥🔥
.
.

Whatsapp 📲 +601116378281 hari ini utk peha halus, kaki seksi dan pinggang tiada lemak !
.
.
Dapatkan hari ini!
.
.
.
#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.
1 0 18 January, 2020

Tips to have a bikini body ;
1.wear girdle pants 8hours a day
2.Cut off white rice & sugar
3 cardio at least 30minutes
4 drink mineral water .
.
.

Whatsapp 📲 +601116378281 hari ini utk peha halus, kaki seksi dan pinggang tiada lemak !
.
.
Dapatkan hari ini!
.
.
.
#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.

Tips to have a bikini body ;
1.wear girdle pants 8hours a day
2.Cut off white rice & sugar
3 cardio at least 30minutes 
4 drink mineral water .
.
.

Whatsapp 📲 +601116378281 hari ini utk peha halus, kaki seksi dan pinggang tiada lemak !
.
.
Dapatkan hari ini!
.
.
.
#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.
5 0 18 January, 2020

RepostBy @sashaabdulaziz:
______________________________________________________________
When people ask me which part in myself that I find it sexy?
I don’t have answer for that but I just wanna say thanks to @sexycurve_ for making me fabulous everyday!
Tips from me ;
1.Pls cut off rice/carbs/sugar
2.Workout regularly
3.Use sexycurve regularly
4.Do not malas & be consistent
5.Drink only mineral water.If you are a coffee drinker make sure you drink black coffee without sugar🙏
.
.

Whatsapp 📲 +601116378281 hari ini utk peha halus, kaki seksi dan pinggang tiada lemak !
.
.
Dapatkan hari ini!
.
.
.
#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.

RepostBy @sashaabdulaziz: 
______________________________________________________________
When people ask me which part in myself that I find it sexy?
I don’t have answer for that but I just wanna say thanks to @sexycurve_ for making me fabulous everyday!
Tips from me ;
1.Pls cut off rice/carbs/sugar
2.Workout regularly
3.Use sexycurve regularly
4.Do not malas & be consistent
5.Drink only mineral water.If you are a coffee drinker make sure you drink black coffee without sugar🙏
.
.

Whatsapp 📲 +601116378281 hari ini utk peha halus, kaki seksi dan pinggang tiada lemak !
.
.
Dapatkan hari ini!
.
.
.
#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.
2 0 18 January, 2020

THANKYOU FOR HAVING ME😁✨MAKEUP MAJLIS TUNANG ❤️
.
.
.
SERVICE MAKEUP💄✨
.
MURAH‼️😱MAMPU MILIK‼️😱
.
YANG PENTING TAK PAKAI PRODUK FAKE , MUKA BEBAS DARI BAHAN KIMIA‼️😱 WOW..‼️Wow..‼️wow..‼️BESTKAN?JOM BOOK SEBELUM TERLEPAS😍✨
.
.
www.wasap.my/60182622190
.
#makeupmurah #makeupbajet #originalmakeup #muaselayanggombak #makeupmurahmampumilik #promomakeup #gojes #beautiful #letscantik #lovemakeup #makeupmakeupmakeup

THANKYOU FOR HAVING ME😁✨MAKEUP MAJLIS TUNANG ❤️
.
.
.
SERVICE MAKEUP💄✨
.
MURAH‼️😱MAMPU MILIK‼️😱
.
YANG PENTING TAK PAKAI PRODUK FAKE , MUKA BEBAS DARI BAHAN KIMIA‼️😱 WOW..‼️Wow..‼️wow..‼️BESTKAN?JOM BOOK SEBELUM TERLEPAS😍✨
.
.
www.wasap.my/60182622190
.
#makeupmurah #makeupbajet #originalmakeup #muaselayanggombak #makeupmurahmampumilik #promomakeup #gojes #beautiful #letscantik #lovemakeup #makeupmakeupmakeup
6 0 18 January, 2020

Cara minum air manis atau bergas adalah punca kepada masalah susah turun berat badan!

Kadang exercise dah buat, makan dah kurang tp air manis xdapat stop!

Tu yg berat susah nak turun 🤔

Biasakan minum air masak. In shaa Allah berat badan yg susah sgt tu pasti jadi lebih lancar 😍

Cuba ya!

#annetteteam #annettebodygel #annetteshapingwear #annettelovers #annettelonggirdle #annettesexybengkung #annettefitcorset #annettebodygel #annettelovers #annetteshapingwear #health #fit #kurussihat #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #waisttrainer #letscantik #girdlepant #kualalumpur #mandipunpecahlemak #sabunsauna

Cara minum air manis atau bergas adalah punca kepada masalah susah turun berat badan!

Kadang exercise dah buat, makan dah kurang tp air manis xdapat stop!

Tu yg berat susah nak turun 🤔

Biasakan minum air masak. In shaa Allah berat badan yg susah sgt tu pasti jadi lebih lancar 😍

Cuba ya!

#annetteteam #annettebodygel #annetteshapingwear #annettelovers #annettelonggirdle #annettesexybengkung #annettefitcorset #annettebodygel #annettelovers #annetteshapingwear #health #fit #kurussihat #kurussebelumkahwin #kuruslepasbersalin #waisttrainer #letscantik #girdlepant #kualalumpur #mandipunpecahlemak #sabunsauna
11 0 18 January, 2020

Kulit kering? Jom try 4 steps ni ☝️ #letscantik #cantiksamasama #kulitterjaga #tipsforu

Kulit kering? Jom try 4 steps ni ☝️ #letscantik #cantiksamasama #kulitterjaga #tipsforu
0 0 18 January, 2020

'' tiada lagi jeragat, tiada lagi jerawat dan tiada lagi kulit kusam! cerah seluruh badan dari kulit asal '' 🥰
.
Apa itu Nano Md?? No matter the season, it is important to protect your skin from UV damage. NanoMD Bright™ protects, repairs and brightens skin from the inside out. Its nano formula addresses pigmentation and provides an additional sun damage reduction. .
Also NanoMD Bright™ adds years to healthy, glowing skin ❤
.
Belum dapatkan ? Dm Kyra sekarang untuk order okay!
.
Klik link di bio untuk dapatkan diskaun voucher terhad 3 orang sahaja setiap hari!
.
#hannanmedispa #hannanmedispakotatinggi #medispa #kotatinggi #johor #hms #facialtreatment #letscantik #cantikselalu #nakcantiknaksihat #diskaunvoucher #pastiberkesan #kulitcantik #hannanangels #bmf #buymuslimfirst #bmp #buymuslimproduct #facialmurahjohor #facialmurahkotatinggi #facialterbaikjohor #facialterbaikkotatinggi

'' tiada lagi jeragat, tiada lagi jerawat dan tiada lagi kulit kusam! cerah seluruh badan dari kulit asal '' 🥰
.
Apa itu Nano Md?? No matter the season, it is important to protect your skin from UV damage. NanoMD Bright™ protects, repairs and brightens skin from the inside out. Its nano formula addresses pigmentation and provides an additional sun damage reduction. .
Also NanoMD Bright™ adds years to healthy, glowing skin ❤
.
Belum dapatkan ? Dm Kyra sekarang untuk order okay!
.
Klik link di bio untuk dapatkan diskaun voucher terhad 3 orang sahaja setiap hari!
.
#hannanmedispa #hannanmedispakotatinggi #medispa #kotatinggi #johor #hms #facialtreatment #letscantik #cantikselalu #nakcantiknaksihat #diskaunvoucher #pastiberkesan #kulitcantik #hannanangels #bmf #buymuslimfirst #bmp #buymuslimproduct #facialmurahjohor #facialmurahkotatinggi #facialterbaikjohor #facialterbaikkotatinggi
1 0 18 January, 2020

BAYANGKAN KALAU SEGALA JERAWAT DAN PARUT JERAWAT PADA MUKA ANDA BOLEH HILANG???🥰🥰
.
Sebelum ni muka ada bintik-bintik merah..jerawat pula bernanah..parut jerawat pula nampka ketara...malu nk jumpa orang..pakai krim muka pun orang nampak jerawat...😱..Tak tahu nak rawat macam mana lagi😰
.
Haaaa jangan risau..meh tengok antara salah satu testimoni #hannanangels yang berjaya selesaikan MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT GELAP tau. Terbukti berkesan dengan kepakaran doktor dan beautician kami❗❕❗❕
.
Nak tahu lebih details tentang rawatan masalah jerawat??? KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP ANIS ATAU CLAIM SOMETHING SPECIAL😍😍
.
.
#hannanmedispakualaselangor #letscantik #hannanmedispalovers #kualaselangor #hms #nakcantiknaksihat #hannan #selangor #cantikselalu #noweveryonecancantik #freevoucher

BAYANGKAN KALAU SEGALA JERAWAT DAN PARUT JERAWAT PADA MUKA ANDA BOLEH HILANG???🥰🥰
.
Sebelum ni muka ada bintik-bintik merah..jerawat pula bernanah..parut jerawat pula nampka ketara...malu nk jumpa orang..pakai krim muka pun orang nampak jerawat...😱..Tak tahu nak rawat macam mana lagi😰
.
Haaaa jangan risau..meh tengok antara salah satu testimoni #hannanangels yang berjaya selesaikan MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT GELAP  tau. Terbukti berkesan dengan kepakaran doktor dan beautician kami❗❕❗❕
.
Nak tahu lebih details tentang rawatan masalah jerawat??? KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP ANIS ATAU CLAIM SOMETHING SPECIAL😍😍
.
.
#hannanmedispakualaselangor #letscantik #hannanmedispalovers #kualaselangor #hms #nakcantiknaksihat #hannan #selangor #cantikselalu #noweveryonecancantik #freevoucher
0 0 18 January, 2020

.
BAYANGKAN KALAU SEGALA JERAWAT DAN PARUT JERAWAT PADA MUKA ANDA BOLEH HILANG???🥰🥰
.
Sebelum ni muka ada bintik-bintik merah..jerawat pula bernanah..parut jerawat pula nampka ketara...malu nk jumpa orang..pakai krim muka pun orang nampak jerawat...😱..Tak tahu nak rawat macam mana lagi😰
.
Haaaa jangan risau..meh tengok antara salah satu testimoni #hannanangels yang berjaya selesaikan MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT GELAP tau. Terbukti berkesan dengan kepakaran doktor dan beautician kami❗❕❗❕
.
Nak tahu lebih details tentang rawatan masalah jerawat??? KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP BELLA ATAU CLAIM SOMETHING SPECIAL😍😍
.
#hannanmedispa #hannan #hannanmedispabandarpenawar #letscantik #hms #johor #nakcantiknaksihat #letsbeauty #freevoucher #cantikselalu #freefacialtreatment #nakcantik #buymuslimproduct #facialmurah #facialuntukcantik #bmp #hannanangels #hannanmedispano1inMalaysia #satumalaysia #facialtreatment #bestfacial #noweveryonecancantik #HANNANMEDISPA2020 #hannanmedispacny

.
BAYANGKAN KALAU SEGALA JERAWAT DAN PARUT JERAWAT PADA MUKA ANDA BOLEH HILANG???🥰🥰
.
Sebelum ni muka ada bintik-bintik merah..jerawat pula bernanah..parut jerawat pula nampka ketara...malu nk jumpa orang..pakai krim muka pun orang nampak jerawat...😱..Tak tahu nak rawat macam mana lagi😰
.
Haaaa jangan risau..meh tengok antara salah satu testimoni #hannanangels yang berjaya selesaikan MASALAH JERAWAT DAN PARUT JERAWAT GELAP  tau. Terbukti berkesan dengan kepakaran doktor dan beautician kami❗❕❗❕
.
Nak tahu lebih details tentang rawatan masalah jerawat??? KLIK LINK DI BIO UNTUK DIRECT WHATSAPP BELLA ATAU CLAIM SOMETHING SPECIAL😍😍
.
#hannanmedispa #hannan #hannanmedispabandarpenawar #letscantik #hms #johor #nakcantiknaksihat #letsbeauty #freevoucher #cantikselalu #freefacialtreatment #nakcantik #buymuslimproduct #facialmurah #facialuntukcantik #bmp #hannanangels #hannanmedispano1inMalaysia #satumalaysia #facialtreatment #bestfacial  #noweveryonecancantik  #HANNANMEDISPA2020 #hannanmedispacny
2 0 18 January, 2020

WELCOME TO THE REAL TESTIMONI ZONE🚫🚫🚫🚫🚫🚫
.
Malas nak cakap banyak, uolls tengok la sendiri macam mana Facial Treatment di Hannan Medispa .
Power tak power?
.
Kakak2, abang2, makcik pakcik, adik2 yang tengah runsing tentang masalah kulit tu
.
sampai bila nak biar masalah berlarutan?
.
Benda boleh settle, kami di Hannan Medispa Kluang sedia membantu
.
Apa tunggu lagi
.
Tempah temu janji anda dengan kami sekarang
.
Pengunjung bertuah akan mendapat hadiah misteri
.
...............................................
[BONUS]- DISKAUN VOUCHER FOR FACIAL TREATMENT + FACE ANALYSIS 💕
...............................................
.
Melalui Facial Analysis hampa boleh tengok :

1. Kulit muka tu banyak whitehead ke blackhead .
2. Boleh nmpak kulit yang bahagian dalam tu dah start jeragat jugak ke
.
3. Kulit tu jenis berminyak atau kering
.
4. Apa product yang sebenarnya sesuai dgn kulit uolls
.
Klik link di bio sekarang utk dapatkan DISKAUN VOUCHER dr HM KLUANG 😍🌹
.
#hannanmedispa #orangkluang #letscantik #famous #cantik #newyearsale #hannanmedispakluang #johorians #noweveryonecancantiks #letsflawless

WELCOME TO THE REAL TESTIMONI ZONE🚫🚫🚫🚫🚫🚫
.
Malas nak cakap banyak, uolls tengok la sendiri macam mana Facial Treatment di Hannan Medispa .
Power tak power?
.
Kakak2, abang2, makcik pakcik, adik2 yang tengah runsing tentang masalah kulit tu
.
sampai bila nak biar masalah berlarutan?
.
Benda boleh settle, kami di Hannan Medispa Kluang sedia membantu
.
Apa tunggu lagi
.
Tempah temu janji anda dengan kami sekarang
.
Pengunjung bertuah akan mendapat hadiah misteri
.
...............................................
[BONUS]- DISKAUN VOUCHER FOR FACIAL TREATMENT + FACE ANALYSIS 💕
...............................................
.
Melalui Facial Analysis hampa boleh tengok :

1. Kulit muka tu banyak whitehead ke blackhead .
2. Boleh nmpak kulit yang bahagian dalam tu dah start jeragat jugak ke
.
3. Kulit tu jenis berminyak atau kering
.
4. Apa product yang sebenarnya sesuai dgn kulit uolls
.
Klik link di bio sekarang utk dapatkan DISKAUN VOUCHER dr HM KLUANG 😍🌹
.
#hannanmedispa #orangkluang #letscantik #famous #cantik #newyearsale #hannanmedispakluang #johorians #noweveryonecancantiks #letsflawless
6 0 18 January, 2020

Siapa yang alah atau sensitif dengan Chemical Sunscreen, boleh pakai Honey Glow ni tau.
.
Sebab ianya adalah Physical Sunscreen. Honey Glow ni ada SPF 35 / PA++. Bagus untuk melindungi kulit kita daripada UVA dan UVB.
.
So tiada alasan lagi untuk tidak memakai Sunscreen. 😎 Inilah masanya nak pakai sunscreen yg ringan dan tidak melekit plus cantik pulakkkk 🥰
Your beauty consultant 💁
📲011-26450784 (EZZATI)

Atau klik sajew link ni 👇
http://EzzatiMaryKayPenang.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #mantap #sihat #lawa #outfitoftheday #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam

Siapa yang alah atau sensitif dengan Chemical Sunscreen, boleh pakai Honey Glow ni tau.
.
Sebab ianya adalah Physical Sunscreen. Honey Glow ni ada SPF 35 / PA++. Bagus untuk melindungi kulit kita daripada UVA dan UVB.
.
So tiada alasan lagi untuk tidak memakai Sunscreen. 😎 Inilah masanya nak pakai sunscreen yg ringan dan tidak melekit plus cantik pulakkkk 🥰
Your beauty consultant 💁
📲011-26450784 (EZZATI)

Atau klik sajew link ni 👇
http://EzzatiMaryKayPenang.wasap.my

#marykay #marykaymalaysia #marykayutara #marykaypenang #marykaykedah #marykayperak #instafamous #sayajual #letscantik #gebu #anjal #mantap #sihat #lawa #outfitoftheday #glowing #marykaypenangisland #marykaygeorgetown #marykayayeritam #marykaybayanlepas #marykaysungainibong #marykaygelugor #marykaybalikpulau #marykaybutterworth #marykaybukitmertajam
2 0 18 January, 2020

Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic.

Yang mana satu sesuai?? #wonderlab
#wonderlabskincare
#wonderlab_bangsar
#organik
#haruharumalaysia
#lezacuckoo
#letscantik
#sissweet
#ME

Haruharu WONDER Black Rice Hyaluronic.

Yang mana satu sesuai?? #wonderlab
#wonderlabskincare
#wonderlab_bangsar
#organik
#haruharumalaysia
#lezacuckoo
#letscantik
#sissweet
#ME
2 0 18 January, 2020

Keras bengkung gorgeous fabulous, lepas girdle Tonggek and baju kain songket Bunga Tabur Italian fabric baju Melayu slim fit ... call for more info 0102208803 #stokissahnursajat #bajukainsongketbungataburviral #letscantik @mokkay_ @diamonds_isabella @diamonds_isabella_official

Keras bengkung gorgeous fabulous, lepas girdle Tonggek and baju kain songket Bunga Tabur Italian fabric baju Melayu slim fit ... call for more info 0102208803 #stokissahnursajat #bajukainsongketbungataburviral #letscantik @mokkay_ @diamonds_isabella @diamonds_isabella_official
9 1 18 January, 2020

Honey Glow Finisher ni sebenarnya adalah makeup base yang kita apply sebelum foundation atau CC cream, untuk bagi dewy effect & nampak glowing dari dalam. Orang tengok pun mesti toleh dua kali sebab nampak berseri sangat hihihi :-D
Fungsi lain Honey Glow Finisher ni :-
* memberikan effect glowing secara natural
* mencerahkan kulit wajah
* tahan lama
* mengurangkan garis & kedutan halus
* mengandungi SPF untuk melindungi dari sinaran UV

Dan yg bestnya Mary Kay takkan keluarkan sesuatu produk tu untuk nampak cantik semata-mata. Mesti ada khasiat lain jugak untuk kulit wajah. Sebab tu I seronok gunakan makeup Mary Kay tanpa risau kulit rosak 💖💖💖
jom lelekasss whatsapp wanie👇👇 www.wasap.my/60134044789

dapat lagi free seperti dibawah😍
💖free postage. cod available ❤️
💖free gift
💖free sample
💖free catalogue
💖free consultation
💖free makeup class
💖free skin analysis

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#letscantik #pinksale
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya #berusmuka
#salegaji #marykaykelantan #marykaypahang #marykaygentinghigland
#foundation #perfume
#luminious #glowing #koreanmakeup #koreanlook
#matte #skinvigorate #skinvigoratebrush #skinvi

Honey Glow Finisher ni sebenarnya adalah makeup base yang kita apply sebelum foundation atau CC cream, untuk bagi dewy effect & nampak glowing dari dalam. Orang tengok pun mesti toleh dua kali sebab nampak berseri sangat hihihi :-D 
Fungsi lain Honey Glow Finisher ni :-
* memberikan effect glowing secara natural
* mencerahkan kulit wajah
* tahan lama
* mengurangkan garis & kedutan halus
* mengandungi SPF untuk melindungi dari sinaran UV

Dan yg bestnya Mary Kay takkan keluarkan sesuatu produk tu untuk nampak cantik semata-mata. Mesti ada khasiat lain jugak untuk kulit wajah. Sebab tu I seronok gunakan makeup Mary Kay tanpa risau kulit rosak 💖💖💖
jom lelekasss whatsapp wanie👇👇 www.wasap.my/60134044789

dapat lagi free seperti dibawah😍
💖free postage. cod available ❤️
💖free gift
💖free sample
💖free catalogue
💖free consultation
💖free makeup class
💖free skin analysis

#bazaarpaknil
#marykay
#marykaysubang
#marykaysetiaalam
#marykayklang
#lipstik
#makeup
#rayaootd
#letscantik #pinksale
#marykaysgmy
#marykaymalaysia
#raya #berusmuka
#salegaji #marykaykelantan #marykaypahang #marykaygentinghigland
#foundation #perfume
#luminious #glowing #koreanmakeup #koreanlook 
#matte #skinvigorate #skinvigoratebrush #skinvi
0 0 18 January, 2020

Mulut berbau selepas makan makanan berbau? Merokok? Hantu petai? Durian? Gosok gigi banyak kali pun tak hilang bau tu?
.
Spray Nora Essential, sekelip mata bau makanan hilang. Keyakinan diri bertambah. Whatsapp ke 01116942045 untuk pembelian.
.
Rm85/30ml tahan 3-4bulan.
Halal, lulus KKM & natural
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #noraessentialmurahgila #noraessentialbreathspray #noraessential #noraessentialmurah #noraessentialpewangimulut #perfumemulutviral #perfumemulut #pewangimulut #perfumemulutviral #wangi #mulutbusuk #rawatgigi #letscantik #ootd #abpbh2019 #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #abpbh32 #lelakimuyangdulu #neelofa #fattahamin #mirafilzah #lelakikirimantuhan #fattzura #noradanish #jannanick #syafiqkyle

Mulut berbau selepas makan makanan berbau? Merokok? Hantu petai? Durian? Gosok gigi banyak kali pun tak hilang bau tu?
.
Spray Nora Essential, sekelip mata bau makanan hilang. Keyakinan diri bertambah. Whatsapp ke 01116942045 untuk pembelian.
.
Rm85/30ml tahan 3-4bulan.
Halal, lulus KKM & natural
.
.
#ajimaura #terapiinstagram #noraessentialmurahgila #noraessentialbreathspray #noraessential #noraessentialmurah #noraessentialpewangimulut #perfumemulutviral #perfumemulut #pewangimulut #perfumemulutviral #wangi #mulutbusuk #rawatgigi #letscantik #ootd #abpbh2019 #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #abpbh32 #lelakimuyangdulu #neelofa #fattahamin #mirafilzah #lelakikirimantuhan #fattzura #noradanish #jannanick #syafiqkyle
3 0 18 January, 2020

1 1 18 January, 2020

Sekali try terus jatuh cinta😍😍

Sekali try terus jatuh cinta😍😍
2 1 18 January, 2020

Choose your fav item ladies!

Choose your fav item ladies!
0 1 18 January, 2020

Woww perubahan yg sgt ketara 😍
.
.
Jom amalkan maaez coffee skrg utk kulit putih, glowing dan bebas jerawat 💓
.
.
FUNGSI MAAEZ WHITE COFFEE 👇
.
🌻Mencerahkan kulit seluruh badan
🌻Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
🌻Membantu memudarkan parut jerawat
🌻membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan proces penuaan
🌻Membantu mencegah kerosakan kulit akibat radikal bebas
🌻Memberi tenaga dan mencergaskan badan
.
.
🌸Cod Gombak, sri gombak, setapak dan sekitar. Nak cuba white coffee jom ws sis skrg 0182061631 @ click link di bio
.
.
Atau terus ws skrg di
http://www.wasap.my/60182061631/NakOrderSusuMaaez
.
.
#READYSTOCK #SUSUMAAEZ_GOMBAK
#susumaaez #maaezoriginal #letscantik #beauty #susukambingoriginal #susumaaezsrigombak #susumaaezsungaipusu #maaezwhitecoffeegombak #maaezgombak #susumaaezuiagombak #uiagombak #maaezkelantan #maaezkotabharu #maaezpengkalanchepa #produkputihkankulit #produkputihsatubadan #putihgebu
#maaezselangor
#maezgombak

Woww perubahan yg sgt ketara 😍
.
.
Jom amalkan maaez coffee skrg utk kulit putih,  glowing dan bebas jerawat 💓
.
.
FUNGSI MAAEZ WHITE COFFEE 👇
.
🌻Mencerahkan kulit seluruh badan
🌻Membantu mengatasi masalah tona kulit tidak sekata
🌻Membantu memudarkan parut jerawat
🌻membantu meremajakan kulit dan memperlambatkan proces penuaan
🌻Membantu mencegah kerosakan kulit akibat radikal bebas
🌻Memberi tenaga dan mencergaskan badan
.
.
🌸Cod Gombak,  sri gombak,  setapak dan sekitar.  Nak cuba white coffee jom ws sis skrg 0182061631 @ click link di bio
.
.
Atau terus ws skrg di 
http://www.wasap.my/60182061631/NakOrderSusuMaaez
.
.
#READYSTOCK  #SUSUMAAEZ_GOMBAK
#susumaaez #maaezoriginal #letscantik #beauty #susukambingoriginal #susumaaezsrigombak #susumaaezsungaipusu #maaezwhitecoffeegombak #maaezgombak #susumaaezuiagombak #uiagombak #maaezkelantan #maaezkotabharu #maaezpengkalanchepa #produkputihkankulit #produkputihsatubadan #putihgebu 
#maaezselangor
#maezgombak
0 0 18 January, 2020

FUHH! BERPELUH SIS TGK GAMBA TESTIMONI NI!
.
.
Rupanya lawa gileeee dia ni! Cuma selama ni kecantikannya tersorok oleh lemak. Kini, wanita ini cantik bagai bidadari setelah berjaya menurunkan berat badan lebih 10kg!
.
.
Anda pula bagaimana??
.
. .
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

FUHH! BERPELUH SIS TGK GAMBA TESTIMONI NI!
.
.
Rupanya lawa gileeee dia ni! Cuma selama ni kecantikannya tersorok oleh lemak. Kini, wanita ini cantik bagai bidadari setelah berjaya menurunkan berat badan lebih 10kg!
.
.
Anda pula bagaimana??
.
. .
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
0 0 18 January, 2020

Mana satu perisa favret korang? Coklat, asli, strawberri, anggur atau mangga? .
.
Takde alasan lgi utk tidak minum susu, sbb susu maaez ni di datangi dgn 5 jenis perisa tauu! Tiada lgsung bau hamis kambing🙆
.
.
Susu Maaez, Susu untuk Kulit & IQ....
.
Kandungan susu maaez...
💙Sarang Burung Walet
💙Habbatus Sauda
💙Kismis
💙Buah Tin
💙Delima
💙Kurma
💙Madu
💙Susu Kambing, iaitu susu terbaik didunia selepas susu ibu...
.
Kelebihan susu maaez:
.
🌸Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ 🌸Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 🌸Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit 🌸Mengatasi Kulit kering & Bersisik 🌸 Meremajakan & menghaluskan kulit yang kasar 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah 🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan...
.
Nak cuba? Jom ws sis skrg http://www.wasap.my/60182061631/NakOrderSusuMaaez
atau click link di bio skrg

#susumaaez #maaezoriginal #authorizedagent #letscantik #beauty #susukambingoriginal #susumaaezsrigombak #susumaaezsetapak #maaezwhitecoffeegombak #maaezwhiteningsoapgombak #maaezgombak #susumaaezuiagombak #uiagombak #maaezpengkalanchepa #maaezpantaisabak #susumaaezpengkalanchepa #maaezwhitecoffee #maaezwarriors

Mana satu perisa favret korang? Coklat,  asli,  strawberri,  anggur atau mangga? .
.
Takde alasan lgi utk tidak minum susu, sbb susu maaez ni di datangi dgn 5 jenis perisa tauu! Tiada lgsung bau hamis kambing🙆
.
.
Susu Maaez,  Susu untuk Kulit & IQ....
.
Kandungan susu maaez...
💙Sarang Burung Walet
💙Habbatus Sauda
💙Kismis
💙Buah Tin
💙Delima
💙Kurma
💙Madu
💙Susu Kambing, iaitu susu terbaik didunia selepas susu ibu...
.
Kelebihan susu maaez:
.
🌸Meningkatkan kecerdasan minda,  IQ dan EQ 🌸Mengatasi masalah jerawat dan parut jerawat 🌸Membantu mengatasi masalah kulit ekzema, Panau serta gatal-gatal pada kulit 🌸Mencerahkan,  melicinkan dan menganjalkan kulit 🌸Mengatasi Kulit kering & Bersisik 🌸 Meremajakan & menghaluskan kulit yang kasar 🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah 🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan...
.
Nak cuba? Jom ws sis skrg http://www.wasap.my/60182061631/NakOrderSusuMaaez
atau click link di bio skrg

#susumaaez #maaezoriginal #authorizedagent #letscantik #beauty #susukambingoriginal #susumaaezsrigombak #susumaaezsetapak #maaezwhitecoffeegombak #maaezwhiteningsoapgombak #maaezgombak #susumaaezuiagombak #uiagombak  #maaezpengkalanchepa #maaezpantaisabak #susumaaezpengkalanchepa #maaezwhitecoffee #maaezwarriors
1 0 18 January, 2020
Thank you U! Beli De Tea Detox drink from sexycurve ❤️ Saya pakai saya jual

Best product eva 💕

Jom la kita cantik sama-sama💕
. 
DM me to order / for more details:
012-444.99.42 bellaibrahim

#sayapakaisayajual#bengkungviral
#agentbella #pinggangramping 
#agentpenangisland #teamfaraujeok #superrichteam #penang #sexycurve #KokoShakes #waisttrainer #girdlepants #detea #wondercurve #fit #fitness #healthylifestyle #beauty #ubatkurus #bodycantik #misskerengge #bengkung #jomkurus #jomsihat #health #healthylifestyle #produkkecantikan #letscantik 
#detox #agentprodukkecantikan
12 0 18 January, 2020
Thank you U! Beli waist trainer from sexycurve
❤️ Saya pakai saya jual

Best product eva 💕

Jom la kita cantik sama-sama💕
. 
DM me to order / for more details:
012-444.99.42 bellaibrahim

#sayapakaisayajual#bengkungviral
#agentbella #pinggangramping 
#agentpenangisland #teamfaraujeok #superrichteam #penang #sexycurve #KokoShakes #waisttrainer #girdlepants #detea #wondercurve #fit #fitness #healthylifestyle #beauty #ubatkurus #bodycantik #misskerengge #bengkung #jomkurus #jomsihat #health #healthylifestyle #produkkecantikan #letscantik 
#detox #agentprodukkecantikan
12 0 18 January, 2020
Thank you U!
Beli De Tea Detox drink from sexycurve ❤️ Saya pakai saya jual

Best product eva 💕

Jom la kita cantik sama-sama💕
. 
DM me to order / for more details:
012-444.99.42 bellaibrahim

#sayapakaisayajual#bengkungviral
#agentbella #pinggangramping 
#agentpenangisland #teamfaraujeok #superrichteam #penang #sexycurve #KokoShakes #waisttrainer #girdlepants #detea #wondercurve #fit #fitness #healthylifestyle #beauty #ubatkurus #bodycantik #misskerengge #bengkung #jomkurus #jomsihat #health #healthylifestyle #produkkecantikan #letscantik 
#detox #agentprodukkecantikan
10 0 18 January, 2020

Don’t forget to DETOX with Body Flush. Get Body Flush, TRY it for 10 DAYS and you will see the difference 😍 Detox your body with Body Flush, Light Matcha Flavour. Matcha has so many benefits! While you detox your body, it will also calms the mind and relax the body ❤️ get Body Flush on our shopee and get 10% cashback! Limited time offer beauties, hit link on bio 😍
.
Wanna try combo set? DM or whatsapp 016-3457060
.
#beautyvaletklang #beautyvaletbanting #beautyvaletagent #beautyvaletagentklang #jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet #jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet #nakkurus #kuruscepat #produkkurus #nakcantik #beauty #fitnessmalaysia #beautymalaysia #slimmingproductmalaysia

Don’t forget to DETOX with Body Flush. Get Body Flush, TRY it for 10 DAYS and you will see the difference 😍 Detox your body with Body Flush, Light Matcha Flavour. Matcha has so many benefits! While you detox your body, it will also calms the mind and relax the body ❤️ get Body Flush on our shopee and get 10% cashback! Limited time offer beauties, hit link on bio 😍
.
Wanna try combo set? DM or whatsapp 016-3457060
.
#beautyvaletklang #beautyvaletbanting #beautyvaletagent #beautyvaletagentklang #jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet#jomkurus #letscantik #supplementkurus #kurus #cantik #badancantik #bodylab #bodylabmalaysia #beautyvalet #nakkurus #kuruscepat #produkkurus #nakcantik #beauty #fitnessmalaysia #beautymalaysia #slimmingproductmalaysia
7 0 18 January, 2020

PEHA TU DAH KECIK KE BELUM?
.
.
Belum kan !
.
.
Haaa! Tau dah!!!
.
.
Kalau masih belum, jom pakai girdle pants dari Sexycurve hari ini!
.
.
Girdle pants dari Sexycurve bukan je bantu kecikan peha tapi jugak menghilangkan lemak, mengurangkan selulit, membakar lemak tepu dan mengecilkan bahagian peha dan bontot tau!
.
.
Dptkan skrg!
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.

PEHA TU DAH KECIK KE BELUM?
.
.
Belum kan !
.
.
Haaa! Tau dah!!!
.
.
Kalau masih belum, jom pakai girdle pants dari Sexycurve hari ini!
.
.
Girdle pants dari Sexycurve bukan je bantu kecikan peha tapi jugak menghilangkan lemak, mengurangkan selulit, membakar lemak tepu dan mengecilkan bahagian peha dan bontot tau!
.
.
Dptkan skrg!
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.
0 0 18 January, 2020

Selamat pagi wanita wanita cantik di Malaysia!!!
.
.
ade sikit pesanan utk anda semua
.
.
.
Nak order barang2 sexycurve leh click kat bio, DM atau Whatsapp saya 019 - 222 5649 ok 😉
.
.
💥BENGKUNG STRAP SC - RM 110
💥GIRDLE PANTS (short) - RM 99
💥GIRDLE PANTS (long) - RM 129.90
💥WONDERCURVE HOT LOTION - RM 88
💥DE TEA (15 sachets) - RM 65.90
💥KOKO SHAKE (15 sachets) - RM 139.90
.
.
Postage (WM)/ COD: RM 10
.
COD AREA:
🔻 Gombak
🔻 Batu Caves
🔻 Taman Melati
🔻 Taman Bunga Raya
🔻 Setapak
🔻 Sentul
🔻 Wangsa Maju
🔻 Taman Melawati
🔻 Setiawangsa
🔻 Sri Rampai
🔻 Keramat
🔻 Ampang
🔻 Damansara
** selain dari tempat- tempat di atas nak COD pun boleh. 😘
.
.
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPORE
.
.
p/s: ada surprise gift 🎁 untuk sesiapa yang beli barang sexycurve kat saya. 💋
.
.
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera

Selamat pagi wanita wanita cantik di Malaysia!!!
.
.
ade sikit pesanan utk anda semua
.
.
.
Nak order barang2 sexycurve leh click kat bio, DM atau Whatsapp saya 019 - 222 5649 ok 😉
.
.
💥BENGKUNG STRAP SC - RM 110
💥GIRDLE PANTS (short) - RM 99
💥GIRDLE PANTS (long) - RM 129.90
💥WONDERCURVE HOT LOTION - RM 88
💥DE TEA (15 sachets) - RM 65.90
💥KOKO SHAKE (15 sachets) - RM 139.90
.
.
Postage (WM)/ COD: RM 10
.
COD AREA:
🔻 Gombak
🔻 Batu Caves
🔻 Taman Melati
🔻 Taman Bunga Raya
🔻 Setapak
🔻 Sentul
🔻 Wangsa Maju
🔻 Taman Melawati
🔻 Setiawangsa
🔻 Sri Rampai
🔻 Keramat
🔻 Ampang
🔻 Damansara
** selain dari tempat- tempat di atas nak COD pun boleh. 😘
.
.
📦 POSTAGE SELURUH MALAYSIA, BRUNEI, SINGAPORE
.
.
p/s: ada surprise gift 🎁 untuk sesiapa yang beli barang sexycurve kat saya. 💋
.
.
#misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kualalumpur #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #indonesia #wondercurve #newwomen #newera
2 0 18 January, 2020

SIAPA LEMAK TERKELUAR???
.
.
Mesti ramai kan yg ade masalah pakai baju lemak terkeluar
.
.
Masalahnya terkeluar bukan sikit tapi byk🙈
.
.
Sarung je girdle pants dari Sexycurve dan selesai masalah korang tu
.
.
Utk long term use, lama2 lemak tu akan hilang dan anda akan kurus!!
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.

SIAPA LEMAK TERKELUAR???
.
.
Mesti ramai kan yg ade masalah pakai baju lemak terkeluar
.
.
Masalahnya terkeluar bukan sikit tapi byk🙈
.
.
Sarung je girdle pants dari Sexycurve dan selesai masalah korang tu
.
.
Utk long term use, lama2 lemak tu akan hilang dan anda akan kurus!!
.
.

#ladymarinahsquad #misskerengga #sexycurve #fitness #fit #beauty #health #gym #inspiration #waisttrainer #detea #detox #bengkung #weightlossprogram #jomkurus #jomsihat #kuchingonlineshop #malaysia #letscantik #produkkecantikan #produkkurus #kurusdalam2minggu #ubatkurus #agentprodukkecantikan #singapura #girdlepant #letskuruswithsasha #wondercurve #newwomen #newera.
1 0 18 January, 2020

Top #letscantik posts

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD!!! menjadi bualan mereka nak cantik macam saya‼️‼️‼️‼️‼️
SAY NO SURGERY 💉💉💉💉
RAJIN BERBENGKUNG,PAKAI GIRDLE DAN RAJIN BUAT SENAMAN,body boleh lawa macam ini uols👍👍👍👍
permakanan perlu sihat!!! jangan ambil makanan yang berminyak!!! lelaki dan wanita boleh dapt 6pax!!! tetapi saya SETIAP MALAM,tido pakai LETS BENGKUNG!!! kalau nak kulit cantik,saya makan @bonggamama_hq ,kalau nak kulit muka cantik,saya pakai KING COSMETICS,seminggu sekali saya akan buat SRUB WHITENING TREATMENT DI BEAUTICIAN,semurah rm150 jer!!! nak cuba,boleh lah cuba..kita ini,cantik pun orang mengata,tak cantik pun orang mengata!!! so lantak kan jer uols!! yang penting kita kena happy!!! happy itu adalah TREATMENT UNTUK CANTIK!!! kalau kita disekelilingi dengan aura negative!!! lama lama muka kita jadi macam muka PENBUNUH!!! ngerii sangat!!!🧟‍♂️🧟‍♀️...
apa apa pun,LETS CANTIK💋💋💋
JANGAN MENGATA❤️❤️❤️
yang penting i tak bunuh orang..
saya nak pakai apa pun,itu hak saya.. ini IG SAYA,sapa tengok sakit mata,saya minta maaf,sesiapa pandangan dari sudut nak cantik,nak lawa,boleh ambil sebagai motivation gitew!!! #mahlukpenggoda #nursajat23 #nursajadiah #janganmengata #letscantik #letsbengkungdiamondgold #letsgirdle #squats #bodypositive #perempuanfuhh #koader #bikinigirls #summer #kyliejenner #idola

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD!!! menjadi bualan mereka nak cantik macam saya‼️‼️‼️‼️‼️
SAY NO SURGERY 💉💉💉💉
RAJIN BERBENGKUNG,PAKAI GIRDLE DAN RAJIN BUAT SENAMAN,body boleh lawa macam ini uols👍👍👍👍
permakanan perlu sihat!!! jangan ambil makanan yang berminyak!!! lelaki dan wanita boleh dapt 6pax!!! tetapi saya SETIAP MALAM,tido pakai LETS BENGKUNG!!! kalau nak kulit cantik,saya makan @bonggamama_hq ,kalau nak kulit muka cantik,saya pakai KING COSMETICS,seminggu sekali saya akan buat SRUB WHITENING TREATMENT DI BEAUTICIAN,semurah rm150 jer!!! nak cuba,boleh lah cuba..kita ini,cantik pun orang mengata,tak cantik pun orang mengata!!! so lantak kan jer uols!! yang penting kita kena happy!!! happy itu adalah TREATMENT UNTUK CANTIK!!! kalau kita disekelilingi dengan aura negative!!! lama lama muka kita jadi macam muka PENBUNUH!!! ngerii sangat!!!🧟‍♂️🧟‍♀️...
apa apa pun,LETS CANTIK💋💋💋
JANGAN MENGATA❤️❤️❤️
yang penting i tak bunuh orang..
saya nak pakai apa pun,itu hak saya.. ini IG SAYA,sapa tengok sakit mata,saya minta maaf,sesiapa pandangan dari sudut nak cantik,nak lawa,boleh ambil sebagai motivation gitew!!! #mahlukpenggoda #nursajat23 #nursajadiah #janganmengata #letscantik #letsbengkungdiamondgold #letsgirdle #squats #bodypositive #perempuanfuhh #koader #bikinigirls #summer #kyliejenner #idola
11,079 121 21 August, 2019

sedap nya makanan kat sini!! lauk pauk macam macam ada dari sarapan pagi, makan tengahari, minum petang ke makan mlm bersama ahli keluarga tercinta ke boleh lah datang ke Restoran Seri Bagan Pinang di Bazaar 8 Presint 8 Putrajaya 🤩🤩🤩
Pelbagai makanan sedap yg sajat suka kat sini seperti satay, nasi lemak ayam berempah, makanan panas ala thai & mcm2 ada. So apa tggu lagi!!! Jom datang ke
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8

@baganpinang
@baganpinang
@baganpinang
@baganpinang
atau boleh contact
017-3306136/018-2708824
017-3306136/018-2708824
017-3306136/018-2708824
017-3306136/018-2708824

#janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh
#letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme

sedap nya makanan kat sini!! lauk pauk macam macam ada dari sarapan pagi, makan tengahari, minum petang ke makan mlm bersama ahli keluarga tercinta ke boleh lah datang ke Restoran Seri Bagan Pinang di Bazaar 8 Presint 8 Putrajaya 🤩🤩🤩
Pelbagai makanan sedap yg sajat suka kat sini seperti satay, nasi lemak ayam berempah, makanan panas ala thai & mcm2 ada. So apa tggu lagi!!! Jom datang ke 
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8
Restoran Seri Bagan Pinang Presint 8

@baganpinang 
@baganpinang 
@baganpinang 
@baganpinang 
atau boleh contact 
017-3306136/018-2708824
017-3306136/018-2708824
017-3306136/018-2708824
017-3306136/018-2708824

#janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket 
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme
3,656 50 18 September, 2019

wahhh meriah uols‼️‼️‼️‼️
stokis kita top up barang lagi🤩🤩🤩
stokis ini berasal dari SINGAPORE 🇸🇬 tetapi berniaga dengan product malaysia 🇲🇾 lets cantik by nursajat ‼️‼️‼️‼️
so product i laku keras di singapore tau uols!!! jgn tak caya,sehari stokis kita ini boleh jual product di singapore sebanyak 25pcs -40pcs.. secara COD ATAU POSTAGE TAU!!! memang giler giler lah buat sale!! pi tengok BARANG KEMAS DIA‼️‼️ patut lah bertingkat tingkat!!!!
SALE MELETOP UOLS😘‼️😘‼️😘‼️
kepada mereka yang dari singapore tu,ini MG STOKIS KITA YANG BERDAFTAR DI BAWAH HQ KAMI🏢🏢🏢🏢🏢
FOLLOW IG DIA LAJU LAJU💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
@party.minishop
@party.minishop
@party.minishop
@party.minishop
ATAU WHATAPPS DIA TERUS DI📲📲📲 +6591909135
+6591909135
+6591909135
+6591909135

if uols nak berniaga pun boleh!!! menjadi agent di bawah MG STOKIS KAMI!! boleh lah BAWA BERBINCANG DENGAN STOKIS KAMI INI!!! keuntungan sebanyak 20% tau!!
meletop gitew👍👍👍👍👍👍
yang penting ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
JANGAN MENGATA ❤️❤️❤️
LETS CANTIK 💋💋💋
PEREMPUAN FUHH🤞🏼💨💨💨
#letsbengkungdiamondgold #letscantik #nursajat23 #nursajadiah #perempuanfuhh #gitew #stokisnursajat #singapore

wahhh meriah uols‼️‼️‼️‼️
stokis kita top up barang lagi🤩🤩🤩
stokis ini berasal dari SINGAPORE 🇸🇬 tetapi berniaga dengan product malaysia 🇲🇾 lets cantik by nursajat ‼️‼️‼️‼️
so product i laku keras di singapore tau uols!!! jgn tak caya,sehari stokis kita ini boleh jual product di singapore sebanyak 25pcs -40pcs.. secara COD ATAU POSTAGE TAU!!! memang giler giler lah buat sale!! pi tengok BARANG KEMAS DIA‼️‼️ patut lah bertingkat tingkat!!!!
SALE MELETOP UOLS😘‼️😘‼️😘‼️
kepada mereka yang dari singapore tu,ini MG STOKIS KITA YANG BERDAFTAR DI BAWAH HQ KAMI🏢🏢🏢🏢🏢
FOLLOW IG DIA LAJU LAJU💃🏼💃🏼💃🏼💃🏼
@party.minishop 
@party.minishop 
@party.minishop 
@party.minishop 
ATAU WHATAPPS DIA TERUS DI📲📲📲 +6591909135
+6591909135
+6591909135
+6591909135

if uols nak berniaga pun boleh!!! menjadi agent di bawah MG STOKIS KAMI!! boleh lah BAWA BERBINCANG DENGAN STOKIS KAMI INI!!! keuntungan sebanyak 20% tau!!
meletop gitew👍👍👍👍👍👍
yang penting ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
JANGAN MENGATA ❤️❤️❤️
LETS CANTIK 💋💋💋
PEREMPUAN FUHH🤞🏼💨💨💨
#letsbengkungdiamondgold #letscantik #nursajat23 #nursajadiah #perempuanfuhh #gitew #stokisnursajat #singapore
1,133 43 9 August, 2019

OMG!!! sehari boleh buat sale RM2k uols!!! biar betul!!! ini lah terbuktinya uols!!! bukan ia cerita dongeng semata mata‼️‼️‼️tetapi ini adalah reality uols!!! yang penting kita ada usaha gitew🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼
WAHHH NEW STOKIS KITA IN THE HOUSE!!!!🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼
ramai giler org nak menjadi team kami uols‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
memang tahu,bila berniaga product sajat,mesti laku keras sis!!menjadi stokis keuntungan sebanyak 40% tau!! barang bagus,lepas tu senang nak jual,sebab. product kita memang sangat laris giler giler gitew👍👍👍👍👍👍👍👍👍
NOW STOKIS KITA MENCARI SESIAPA NAK BERNIAGA TANPA MODAL JOIN DENGAN KAMI!!! uols boleh WHATAPPS LAJU LAGU DENGAN NEW STOKIS KAMI😚😚😚😚
WHATAPPS NOW NOW NOW🏃🏼‍♀️💨💨💨 📲 0196098885
📲 0196098885
📲 0196098885

ATAU FOLLOW IG NEW STOKIS KAMI DI👇🏽
@stokisnursajat23_terengganu
@stokisnursajat23_terengganu
@stokisnursajat23_terengganu
@stokisnursajat23_terengganu
atau boleh FACEBOOK BELIAU DI👇🏽👇🏽👇🏽
stokisnursajat Terengganu
stokisnursajat Terengganu
stokisnursajat Terengganu

IF UOLS NAK WALK IN BELI BARANGAN SAJAT DI TERENGGANUNG,boleh datang ke🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢 11B Tingkat 1 Dataran Panji Curve
Panji Curve Business Park
21100 jalan panji alam
kuala terengganu (persimpangan sekolah menengah khairiah)

MACAM MACAM ADIK AYU BERNIAGA PRODUCT NURSAJAT!!! seperti💋💋💋
✅LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD
✅LETS GIRDLE TONGGEK FUHH
✅LETS BENGKUNG BETIS DAN PEHA

so tunggu apa lagi uols!!! cepat cepat jangan lambat lambat untuk REMBAT,CEPAT,DAN PANTAS MENDAPATKAN PRODUCT DARI NURSAJAT💋💋💋💋💋💋💋 YANG PENTING,JANGAN MENGATA,
LETS CANTIK💋💋💋💋💋💋💋 #janganmengata #stokisnursajat #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh
#letsbengkungbetisdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme

OMG!!! sehari boleh buat sale RM2k uols!!! biar betul!!! ini lah terbuktinya uols!!! bukan ia cerita dongeng semata mata‼️‼️‼️tetapi ini adalah reality uols!!! yang penting kita ada usaha gitew🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼
WAHHH NEW STOKIS KITA IN THE HOUSE!!!!🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼
ramai giler org nak menjadi team kami uols‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️
memang tahu,bila berniaga product sajat,mesti laku keras sis!!menjadi stokis keuntungan sebanyak 40% tau!! barang bagus,lepas tu senang nak jual,sebab. product kita memang sangat laris giler giler gitew👍👍👍👍👍👍👍👍👍
NOW STOKIS KITA MENCARI SESIAPA NAK BERNIAGA TANPA MODAL JOIN DENGAN KAMI!!! uols boleh WHATAPPS LAJU LAGU DENGAN NEW STOKIS KAMI😚😚😚😚
WHATAPPS NOW NOW NOW🏃🏼‍♀️💨💨💨 📲 0196098885
📲 0196098885
📲 0196098885

ATAU FOLLOW IG NEW STOKIS KAMI DI👇🏽
@stokisnursajat23_terengganu 
@stokisnursajat23_terengganu 
@stokisnursajat23_terengganu 
@stokisnursajat23_terengganu 
atau boleh FACEBOOK BELIAU DI👇🏽👇🏽👇🏽
stokisnursajat Terengganu
stokisnursajat Terengganu
stokisnursajat Terengganu

IF UOLS NAK WALK IN BELI BARANGAN SAJAT DI TERENGGANUNG,boleh datang ke🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢🏢 11B Tingkat 1 Dataran Panji Curve
Panji Curve Business Park
21100 jalan panji alam
kuala terengganu (persimpangan sekolah menengah khairiah)

MACAM MACAM ADIK AYU BERNIAGA PRODUCT NURSAJAT!!! seperti💋💋💋
✅LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD
✅LETS GIRDLE TONGGEK FUHH
✅LETS BENGKUNG BETIS DAN PEHA

so tunggu apa lagi uols!!! cepat cepat jangan lambat lambat untuk REMBAT,CEPAT,DAN PANTAS MENDAPATKAN PRODUCT DARI NURSAJAT💋💋💋💋💋💋💋 YANG PENTING,JANGAN MENGATA,
LETS CANTIK💋💋💋💋💋💋💋 #janganmengata #stokisnursajat #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkungbetisdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket 
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme
1,100 31 10 September, 2019

bila selalu pakai lets girdle tonggek fuhh dan lets bengkung diamond gold!! mesti body cun melecun!!! cuba lah!!! uols!!! bukan selalu body cun!!! nak cantik kena gigih!! tak gigih,tak boleh lah cantik uols🤩
😀 @nursajat_stokisselangor
(SUBANG) 0122095082
😃 @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517
😄 @party.minishop (singapore)+6591909135
😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 😆 @jimmypandastore_bwn
(brunei/Miri) +6737153186
☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik
(SENAI/JB) 01123408489
😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400
🙂 @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625
😇 @blushbeautysabah
(sabah) 60125650511
🙃 @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129
😉 @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412
🥰 @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186
😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776
😗 @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344
😙 @cintabelleza (singapore) +6587480969
😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944
😋 @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531
😛 @bengkungnursajat_borneo
(MIRI SARAWAK) 0168322915
😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829
😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997
😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah
(sabah) 01120388898
🤩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063
🥳 @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166
🤓 @sitinurqharisya 01123450511/0122747072
( klia,sepang,bdr saujana putra)
🤗 @addaramajesty (KL/WP) 01111988694
🤠 @romahcanteks_beauty
(LANGKAWI/KDH) 01111416977
🤪 @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🤫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803
😏 @stokisnursajat23_terengganu
(TERENGGANUNG) 0196098885

#janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh
#letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme

bila selalu pakai lets girdle tonggek fuhh dan lets bengkung diamond gold!! mesti body cun melecun!!! cuba lah!!! uols!!! bukan selalu body cun!!! nak cantik kena gigih!! tak gigih,tak boleh lah cantik uols🤩
😀 @nursajat_stokisselangor
(SUBANG) 0122095082
😃 @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517
😄 @party.minishop (singapore)+6591909135
😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 😆 @jimmypandastore_bwn
(brunei/Miri) +6737153186
☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik
(SENAI/JB) 01123408489
😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400
🙂 @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625
😇 @blushbeautysabah
(sabah) 60125650511
🙃 @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129
😉 @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412
🥰 @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186
😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776
😗 @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344
😙 @cintabelleza (singapore) +6587480969
😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944
😋 @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531
😛 @bengkungnursajat_borneo
(MIRI SARAWAK) 0168322915
😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829
😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997
😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah
(sabah) 01120388898
🤩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063
🥳 @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166
🤓 @sitinurqharisya 01123450511/0122747072
( klia,sepang,bdr saujana putra)
🤗 @addaramajesty (KL/WP) 01111988694
🤠 @romahcanteks_beauty
(LANGKAWI/KDH) 01111416977
🤪 @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🤫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803
😏 @stokisnursajat23_terengganu
(TERENGGANUNG) 0196098885

#janganmengata #stokisnursajat #nursajat23 #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkungbetistdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket 
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme
3,122 81 21 September, 2019

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 tulang by nursajat rm139.90 sahaja!!!
mempunyai saiz STOCK IN
XS,S, dan M
memang boleh kurus pakai lets bengkung diamond gold ini!!! terbaik uols🤩🤩🤩
😀 @nursajat_stokisselangor
(SUBANG) 0122095082
😃 @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517
😄 @party.minishop (singapore)+6591909135
😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 😆 @jimmypandastore_bwn
(brunei/Miri) +6737153186
☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik
(SENAI/JB) 01123408489
😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400
🙂 @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625
😇 @blushbeautysabah
(sabah) 60125650511
🙃 @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129
😉 @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412
🥰 @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186
😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776
😗 @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344
😙 @cintabelleza (singapore) +6587480969
😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944
😋 @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531
😛 @bengkungnursajat_borneo
(MIRI SARAWAK) 0168322915
😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829
😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997
😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah
(sabah) 01120388898
🤩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063
🥳 @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166
🤓 @sitinurqharisya 01123450511/0122747072
( klia,sepang,bdr saujana putra)
🤗 @addaramajesty (KL/WP) 01111988694
🤠 @romahcanteks_beauty
(LANGKAWI/KDH) 01111416977
🤪 @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🤫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803
😏 @stokisnursajat23_terengganu
(TERENGGANUNG) 0196098885

#janganmengata #stokisnursajat #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh
#letsbengkungbetisdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme

LETS BENGKUNG DIAMOND GOLD 24 tulang by nursajat rm139.90 sahaja!!!
mempunyai saiz STOCK IN 
XS,S, dan M
memang boleh kurus pakai lets bengkung diamond gold ini!!! terbaik uols🤩🤩🤩
😀 @nursajat_stokisselangor
(SUBANG) 0122095082
😃 @sabun_putih_cantik (JB ) 0177371517
😄 @party.minishop (singapore)+6591909135
😁 @stokis_bengkung_sajat_pahang (PAHANG) 0199907854 😆 @jimmypandastore_bwn
(brunei/Miri) +6737153186
☺️ @stokis_kecantikan_mampu_milik
(SENAI/JB) 01123408489
😊 @nursajat_shah_alam_stokis_hq (SHAH ALAM) 0162361400
🙂 @empire_afif_qalesya (AMPANG/selangor) 0126692625
😇 @blushbeautysabah
(sabah) 60125650511
🙃 @nursajat_kualalumpur (KUALA LUMPUR) 0172772129
😉 @nursajat.stokiskedah (KEDAH)0163287051 😍 @sishoney_beauty_shoppe (PENANG) 0174924412
🥰 @nursajat_jb_stokis (johor bharu) 0197778186
😘 @nursajat_stokis.sabah (SABAH) 0143526162 / 0139461776
😗 @nursajat_kgmelayujb (JB) 0127148344
😙 @cintabelleza (singapore) +6587480969
😚 @nursajat_stokishq (SUNGAI BULOH) 0172496944
😋 @bbeautybhealthy (BRUNEI) +6738751531
😛 @bengkungnursajat_borneo
(MIRI SARAWAK) 0168322915
😝 @nursajatkotakinabalu (KOTA KINABALU) 0128278829
😜 @bengkungsajat.Selangor (BANGI) 0173450997
😎 @nursajat_stokis_tuaran_sabah
(sabah) 01120388898
🤩 @sg_stockist_bynursajat (SINGAPORE)+6588187063
🥳 @Quinnli88 (SINGAPORE) +6593711166
🤓 @sitinurqharisya 01123450511/0122747072
( klia,sepang,bdr saujana putra)
🤗 @addaramajesty (KL/WP) 01111988694
🤠 @romahcanteks_beauty
(LANGKAWI/KDH) 01111416977
🤪 @nursajat_stokismaster.klumpur (KUALA LUMPUR) 0126848177 🤫 @shukriahrahman (SERI KEMBANGAN) 0102208803
😏 @stokisnursajat23_terengganu
(TERENGGANUNG) 0196098885

#janganmengata #stokisnursajat #perempuanfuhh #letsbengkungdiamondgold #letsgirdletonggekfuhh 
#letsbengkungbetisdanpeha #letsbodycun #letscantik #2019 #menujukeroket 
#love, #instagood, #photooftheday, #tbt, #beautiful, #cute, #me, #happy, #fashion, #followme
1,655 53 14 September, 2019