#liangporibesar Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #liangporibesar and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
54 minutes
Average like
8.4
Average comment
0.9
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

@bluebell_skincare_natural Profile picture

@bluebell_skincare_natural

Musim jerebu skrg ni, kulit muka sure jadi kering kan.. Don't worry dan jgn pening², #BluebellHydratingFaceMist kan ada. Byk sgt manfaat antaranya :
.
💓 Melembutkan kulit yang kasar
💓Melembapkan kulit agar kelihatan segar dan bermaya
💓 Mengurangkan minyak di wajah
💓Memudarkan bekas jerawat dan cela di wajah
💓Memperlambatkan proses penuaan kulit
.
Selain tu, nk pesan jgn lupa bykkan minum air kosong tau!!
.
.
📦📦POSTAGE📦📦
.
📮SEMENANJUNG: RM8
📮SABAH DAN SARAWAK: RM12
.
✔ Lulus KKM
✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔ Persijilan HALAL JAKIM
✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
✔️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( https://wa.me/601133485468 )
.
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
⛔️Note⛔️
DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam
.
.
#bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia

Musim jerebu skrg ni, kulit muka sure jadi kering kan.. Don't worry dan jgn pening², #BluebellHydratingFaceMist kan ada. Byk sgt manfaat antaranya :
.
💓 Melembutkan kulit yang kasar
💓Melembapkan kulit agar kelihatan segar dan bermaya
💓 Mengurangkan minyak di wajah
💓Memudarkan bekas jerawat dan cela di wajah
💓Memperlambatkan proses penuaan kulit
.
Selain tu, nk pesan jgn lupa bykkan minum air kosong tau!!
.
.
📦📦POSTAGE📦📦
.
📮SEMENANJUNG: RM8
📮SABAH DAN SARAWAK: RM12
.
✔ Lulus KKM
✔ Menjalani lab test di SIRIM QAS INTERNATIONAL
✔ Persijilan HALAL JAKIM
✔ Winner Reader' Choice Awards 2017 dari Natural Health
✔ Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi dan natural
✔️ Produk bumiputera
.
.
Whatsapp segera:-
( https://wa.me/601133485468 )
.
(Malas nak save number?boleh tekan link whatsapp dekat bio😊)
.
.
⛔️Note⛔️
DM dan COMMENT akan dibalas dalam masa 24jam
.
.
#bluebellskincare #cleanser #nightmoisturiser #dailydefence #radianceserum #hydratingfacemist #jerawat #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #jeragat #jeragatdegil #jeragattebal #parutjerawat #blackheads #whiteheads #garishalus #antipenuan #liangpori #liangporibesar #liangporiterbuka #kulitberminyak #kulitkusam #bmf #skincarehalal #buymuslimfirst #muslimproduk #skincaremalaysia #malaysia
1 0 52 minutes ago
@profix.bangsar Profile picture

@profix.bangsar

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

JIMAT RM65!!!
-
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 1 hour ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 5 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
21 4 5 hours ago
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

Walaupon tak 💯 tapi effect cover parut dia memang cun teruk !!! Cubremi matte foundation nie LULUS KKM tau.
-
SPF 50 lagi tau
-
Efrect glowing bila berpeluh. Tahan lebih dari 8 jam. Tak melekit dan bercapuk
-
Siap merawat kulit yang bermasalah lagi
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

Walaupon tak 💯 tapi effect cover parut dia memang cun teruk !!! Cubremi matte foundation nie LULUS KKM tau.
-
SPF 50 lagi tau
-
Efrect glowing bila berpeluh. Tahan lebih dari 8 jam. Tak melekit dan bercapuk
-
Siap merawat kulit yang bermasalah lagi
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
2 0 8 hours ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 8 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

2 UNIT PUN FREE POS!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
27 4 8 hours ago
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

APA KATA PENGGUNA SETIA CUBREMI MATTE FOUNDATION?? -
💞Muka makin glowing
💞Full coverage
💞Jerawat makin kecut
💞Dapat tutup jerawat dan parut u jerawat
💞Ada SPF50
💞Senang nak blend (pakai jari pon boleh)
💞2 in 1 (Foundation + Concealer)
💞Sesuai untuk semua jenis tone kulit
💞Melembapkan kulit
💞Kulit tak berminyak
💞Makeup tak crack
💞Tekstur yang sangat ringan
💞Tak perlu dah pakai bedak 💞Tahan lama dan tak bercapuk
💞1 bekas tahan berbulan-bulan bergantung kepada penggunaan
-
Hanya RM28 untuk foundation magikkk nie .
Meh order sementara stock masih ada
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

APA KATA PENGGUNA SETIA CUBREMI MATTE FOUNDATION?? -
💞Muka makin glowing
💞Full coverage
💞Jerawat makin kecut
💞Dapat tutup jerawat dan parut u jerawat
💞Ada SPF50
💞Senang nak blend (pakai jari pon boleh)
💞2 in 1 (Foundation + Concealer)
💞Sesuai untuk semua jenis tone kulit
💞Melembapkan kulit
💞Kulit tak berminyak
💞Makeup tak crack
💞Tekstur yang sangat ringan
💞Tak perlu dah pakai bedak 💞Tahan lama dan tak bercapuk
💞1 bekas tahan berbulan-bulan bergantung kepada penggunaan
-
Hanya RM28 untuk foundation magikkk nie .
Meh order sementara stock masih ada
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
1 0 8 hours ago
@profix_alva Profile picture

@profix_alva

‪PENAWAR MASALAH MUKA ANDA 😎‬ ⠀

Dengan Profix Cream masalah jerawat ke , parut jerawat ke atau muka berlubang boleh diselesaikan tau 😱🤩 Diiktiraf KKM ✅ ⠀


Item ni memang sangat limited . So PM admin secepat mungkin takut melepas pulak . Jika berminat sila whatsapp 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 ⠀

#profixvitaminmukaberlubang #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang

‪PENAWAR MASALAH MUKA ANDA 😎‬ ⠀
⠀
Dengan Profix Cream masalah jerawat ke , parut jerawat ke atau muka berlubang boleh diselesaikan tau 😱🤩 Diiktiraf KKM ✅ ⠀
⠀

Item ni memang sangat limited . So PM admin secepat mungkin takut melepas pulak . Jika berminat sila whatsapp 013-6433246 atau klik link di bio kami 😊 ⠀
⠀
#profixvitaminmukaberlubang  #rawatkulitmukaberlubang #profixklang #profixttdikl #profixdamansara #profixskudai #profixjohor #ubatmukaberlubang #testimoniprofix #testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #mukaberjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #qalishcleansinggel #neelofa #fattzura #profixmurah #skincaremalaysia #profixoriginal #profixmalaysia #agentswanted #borongprofix #monthlygiveaway #giveawaymalaysia
#solusimukaberlubang
0 0 8 hours ago
@wdtaofficial_kelantan Profile picture

@wdtaofficial_kelantan

Melor, Kelantan, Malaysia

Pernah dengar petua letak ubat gigi pada jerawat boleh kecutkannya? Mesti pernah dengar kannn.
.
Adakah penggunaan ubat gigi ni suatu cara yang berkesan untuk dapatkan kulit muka yang flawless, cantik dan bersih? Ada kesan sampingan atau tak ya?
.
⚀MENGERINGKAN JERAWAT
.
Seorang pakar dermatologi di New York, Amerika menyatakan, ubat gigi mengandungi bahan seperti hidrogen peroksida, soda penaik dan methol yang berfungsi keringkan jerawat dan bersifat anti bakteria.
.
Pengeringan kulit muka yang dilakukan oleh ubat gigi boleh mengakibatkan keradangan kulit yang melibatkan kemerah-merahan dan pengelupasan tidak normal.
.
Jadi, kalau nak sapu ubat gigi pada muka, jangan biar lama ya!
Terus cuci untuk elak kulit terlebih kering.
.
⚀UBAT GIGI + GARAM
.
Campuran ini bermanfaat untuk proses pengelupasan (eksfoilasi) bikin jeragat menyusut. Garam juga bagus untuk haluskan kulit.
.
Cara pakainya, campur 1 sudu teh garam + 1 sudu teh ubat gigi mint. Kacau sampai sekata. Sapukan adunan tadi ke bahagian yang ada jeragat.
.
Biarkan selama 5 minit. Tekan-tekan lembut dengan jari yang bersih. Basuh dengan air bersih.
.
Kemudian, tekan-tekan hidung dengan sudu dingin yang telah dimasukkan dalam peti ais untuk menutup pori-pori kulit. Kulit akan terasa lebih lembut serta jeragat berkurangan.
.
Selamat mencuba!
Nak lebih mudah rawat masalah kulit, jom cuba WD😚
.
#ubatparut #kulitgebu #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitflawless #kulitsihat #liangporibesar #tolongdengar #calitcalitcantik #kulitlicin #kulitkusam #nakcantik #nakcantikcarisaya #naklawa #nakputih #nakflawless #produkputih #ajimaura #bazarpaknil #cikguseo #aurainsta #bazaarpaknil #bazaaronline #kuasaviral #womendesiree #codkelantan

Pernah dengar petua letak ubat gigi pada jerawat boleh kecutkannya? Mesti pernah dengar kannn.
.
Adakah penggunaan ubat gigi ni suatu cara yang berkesan untuk dapatkan kulit muka yang flawless, cantik dan bersih? Ada kesan sampingan atau tak ya?
.
⚀MENGERINGKAN JERAWAT
.
Seorang pakar dermatologi di New York, Amerika menyatakan, ubat gigi mengandungi bahan seperti hidrogen peroksida, soda penaik dan methol yang berfungsi keringkan jerawat dan bersifat anti bakteria.
.
Pengeringan kulit muka yang dilakukan oleh ubat gigi boleh mengakibatkan keradangan kulit yang melibatkan kemerah-merahan dan pengelupasan tidak normal.
.
Jadi, kalau nak sapu ubat gigi pada muka, jangan biar lama ya!
Terus cuci untuk elak kulit terlebih kering.
.
⚀UBAT GIGI + GARAM
.
Campuran ini bermanfaat untuk proses pengelupasan (eksfoilasi) bikin jeragat menyusut. Garam juga bagus untuk haluskan kulit.
.
Cara pakainya, campur 1 sudu teh garam + 1 sudu teh ubat gigi mint. Kacau sampai sekata. Sapukan adunan tadi ke bahagian yang ada jeragat.
.
Biarkan selama 5 minit. Tekan-tekan lembut dengan jari yang bersih. Basuh dengan air bersih.
.
Kemudian, tekan-tekan hidung dengan sudu dingin yang telah dimasukkan dalam peti ais untuk menutup pori-pori kulit. Kulit akan terasa lebih lembut serta jeragat berkurangan.
.
Selamat mencuba!
Nak lebih mudah rawat masalah kulit, jom cuba WD😚
.
#ubatparut #kulitgebu #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitflawless #kulitsihat #liangporibesar #tolongdengar #calitcalitcantik #kulitlicin #kulitkusam #nakcantik #nakcantikcarisaya #naklawa #nakputih #nakflawless #produkputih #ajimaura #bazarpaknil #cikguseo #aurainsta #bazaarpaknil #bazaaronline #kuasaviral  #womendesiree #codkelantan
15 0 10 hours ago
@wdecbeauty Profile picture

@wdecbeauty

Kuala Lumpur, Malaysia

Pernah dengar petua letak ubat gigi pada jerawat boleh kecutkannya? Mesti pernah dengar kannn.
.
Adakah penggunaan ubat gigi ni suatu cara yang berkesan untuk dapatkan kulit muka yang flawless, cantik dan bersih? Ada kesan sampingan atau tak ya?
.
⚀MENGERINGKAN JERAWAT
.
Seorang pakar dermatologi di New York, Amerika menyatakan, ubat gigi mengandungi bahan seperti hidrogen peroksida, soda penaik dan methol yang berfungsi keringkan jerawat dan bersifat anti bakteria.
.
Pengeringan kulit muka yang dilakukan oleh ubat gigi boleh mengakibatkan keradangan kulit yang melibatkan kemerah-merahan dan pengelupasan tidak normal.
.
Jadi, kalau nak sapu ubat gigi pada muka, jangan biar lama ya!
Terus cuci untuk elak kulit terlebih kering.
.
⚀UBAT GIGI + GARAM
.
Campuran ini bermanfaat untuk proses pengelupasan (eksfoilasi) bikin jeragat menyusut. Garam juga bagus untuk haluskan kulit.
.
Cara pakainya, campur 1 sudu teh garam + 1 sudu teh ubat gigi mint. Kacau sampai sekata. Sapukan adunan tadi ke bahagian yang ada jeragat.
.
Biarkan selama 5 minit. Tekan-tekan lembut dengan jari yang bersih. Basuh dengan air bersih.
.
Kemudian, tekan-tekan hidung dengan sudu dingin yang telah dimasukkan dalam peti ais untuk menutup pori-pori kulit. Kulit akan terasa lebih lembut serta jeragat berkurangan.
.
Selamat mencuba!
Nak lebih mudah rawat masalah kulit, jom cuba WD😚
.
#ubatparut #kulitgebu #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitflawless #kulitsihat #liangporibesar #tolongdengar #calitcalitcantik #kulitlicin #kulitkusam #nakcantik #nakcantikcarisaya #naklawa #nakputih #nakflawless #produkputih #ajimaura #bazarpaknil #cikguseo #aurainsta #bazaarpaknil #bazaaronline #kuasaviral #womendesiree #codkelantan

Pernah dengar petua letak ubat gigi pada jerawat boleh kecutkannya? Mesti pernah dengar kannn.
.
Adakah penggunaan ubat gigi ni suatu cara yang berkesan untuk dapatkan kulit muka yang flawless, cantik dan bersih? Ada kesan sampingan atau tak ya?
.
⚀MENGERINGKAN JERAWAT
.
Seorang pakar dermatologi di New York, Amerika menyatakan, ubat gigi mengandungi bahan seperti hidrogen peroksida, soda penaik dan methol yang berfungsi keringkan jerawat dan bersifat anti bakteria.
.
Pengeringan kulit muka yang dilakukan oleh ubat gigi boleh mengakibatkan keradangan kulit yang melibatkan kemerah-merahan dan pengelupasan tidak normal.
.
Jadi, kalau nak sapu ubat gigi pada muka, jangan biar lama ya!
Terus cuci untuk elak kulit terlebih kering.
.
⚀UBAT GIGI + GARAM
.
Campuran ini bermanfaat untuk proses pengelupasan (eksfoilasi) bikin jeragat menyusut. Garam juga bagus untuk haluskan kulit.
.
Cara pakainya, campur 1 sudu teh garam + 1 sudu teh ubat gigi mint. Kacau sampai sekata. Sapukan adunan tadi ke bahagian yang ada jeragat.
.
Biarkan selama 5 minit. Tekan-tekan lembut dengan jari yang bersih. Basuh dengan air bersih.
.
Kemudian, tekan-tekan hidung dengan sudu dingin yang telah dimasukkan dalam peti ais untuk menutup pori-pori kulit. Kulit akan terasa lebih lembut serta jeragat berkurangan.
.
Selamat mencuba!
Nak lebih mudah rawat masalah kulit, jom cuba WD😚
.
#ubatparut #kulitgebu #ubatjerawat #ubatjeragat #kulitflawless #kulitsihat #liangporibesar #tolongdengar #calitcalitcantik #kulitlicin #kulitkusam #nakcantik #nakcantikcarisaya #naklawa #nakputih #nakflawless #produkputih #ajimaura #bazarpaknil #cikguseo #aurainsta #bazaarpaknil #bazaaronline #kuasaviral  #womendesiree #codkelantan
4 0 10 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

PROMOSI SEMPENA ANNIVERSARI QALISH SAMPAI 20/9!
.
.
FREE POSTAGE!
.
4 UNIT RN180 FREE POS!!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

PROMOSI SEMPENA ANNIVERSARI QALISH SAMPAI 20/9!
.
.
FREE POSTAGE!
.
4 UNIT RN180 FREE POS!!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
25 5 11 hours ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
2 0 11 hours ago
@cubremi.fd_viral Profile picture

@cubremi.fd_viral

Mekap lebih nmpk segar dan overdose glowing dgn Glow setter 😍

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220

Mekap lebih nmpk segar dan overdose glowing dgn Glow setter 😍

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
2 1 21 hours ago
@cubremi.fd_viral Profile picture

@cubremi.fd_viral

Opsss ni bkn telur ayam ye.. Ni telo geboo nyut2.... 😍😍 Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220

Opsss ni bkn telur ayam ye.. Ni telo geboo nyut2.... 😍😍 Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
6 1 21 hours ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

1 UNIT PUN FREE POS!!
.
.
✅PROFIX; Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

1 UNIT PUN FREE POS!!
.
.
✅PROFIX; Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 22 hours ago
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

1 UNIT PUN FREE POS!!
.
.
Qalish Cleansing Oil utk mengawal pengeluaran minyak di muka.
.
.
✅Profix, produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

1 UNIT PUN FREE POS!!
.
.
Qalish Cleansing Oil utk mengawal pengeluaran minyak di muka.
.
.
✅Profix, produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
35 4 22 hours ago
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

Awak tak nak Tersenyum macam pengguna ni jugak ke??
.
.
Mehla grab.
Promosi POS PERCUMA ni sampau 20/9 ni aje.
Beli 1 unit pun penggantaran percuma.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Awak tak nak Tersenyum macam pengguna ni jugak ke??
.
.
Mehla grab.
Promosi POS PERCUMA ni sampau 20/9 ni aje.
Beli 1 unit pun penggantaran percuma.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
1 0 17 September, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Awak tak nak Tersenyum macam pengguna ni jugak ke??
.
.
Mehla grab.
Promosi POS PERCUMA ni sampau 20/9 ni aje.
Beli 1 unit pun penggantaran percuma.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

Awak tak nak Tersenyum macam pengguna ni jugak ke??
.
.
Mehla grab.
Promosi POS PERCUMA ni sampau 20/9 ni aje.
Beli 1 unit pun penggantaran percuma.
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
47 4 17 September, 2019
@dhiadaiahnh Profile picture

@dhiadaiahnh

Dhia ada tak mask untuk kulit berjerawat dan berminyak ? .
Mestila ada ‼️ cakap ja nak apa semua ada Dhia akan suggest janji sesuai dengan masalah kulit korang 😘
__.
DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK 🖤🖤🖤
__.
Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah👇🏻
__.
#kulitberminyak (Fungsi charcoal akan menarik segala lebihan minyak dan kotoran ) ✅ #poritersumbat (Charcoal akan menarik dan membersih sehingga ke dalam pori , korang akan nampak tompokan putih tau dkt kawasan yang banyak minyak 😱
#berjerawat (Membantu mengurangkan penghasilan jerawat)
#liangporibesar (Disebabkan charcoal ni mampu menarik keluar segala kotoran sehingga ke dalam pori , so pori kita akan less visible dan bantu untuk reduce kan size pori korang #best kan 😍
✅Kulit kusam (Yang best lagi mask ni akan buang sel #selkulitmati yang termendap dan mengelakkan kulit korang daripada kena infection sebabkan charcoal tadi 💃🏼😌 Ni bukan mask yg tarik tarik tu tau , kita taknak yang sakit tu. Lepas guna kulit rasa lembut dan less shining 😍 📲0179104744... 💗Dhiadaiahnh..
👜Mary kay independent beauty consultant..
🌸Let's stay healthy&beauty with me..

Dhia ada tak mask untuk kulit berjerawat dan berminyak ? .
Mestila ada ‼️ cakap ja nak apa semua ada Dhia akan suggest janji sesuai dengan masalah kulit korang 😘
__.
DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK 🖤🖤🖤
__.
Sesuai untuk anda yang mempunyai masalah👇🏻
__.
✅#kulitberminyak (Fungsi charcoal akan menarik segala lebihan minyak dan kotoran ) ✅#poritersumbat (Charcoal akan menarik dan membersih sehingga ke dalam pori , korang akan nampak tompokan putih tau dkt kawasan yang banyak minyak 😱
✅#berjerawat (Membantu mengurangkan penghasilan jerawat)
✅#liangporibesar (Disebabkan charcoal ni mampu menarik keluar segala kotoran sehingga ke dalam pori , so pori kita akan less visible dan bantu untuk reduce kan size pori korang #best kan 😍
✅Kulit kusam (Yang best lagi mask ni akan buang sel #selkulitmati yang termendap dan mengelakkan kulit korang daripada kena infection sebabkan charcoal tadi 💃🏼😌 Ni bukan mask yg tarik tarik tu tau , kita taknak yang sakit tu.  Lepas guna kulit rasa lembut dan less shining 😍 📲0179104744... 💗Dhiadaiahnh..
👜Mary kay independent beauty consultant..
🌸Let's stay healthy&beauty with me..
5 0 17 September, 2019
@profix.bangsar Profile picture

@profix.bangsar

FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

FREE POSTAGE 
FREE POSTAGE
FREE POSTAGE
.
harga asal:
👉🏻 profix - rm69
👉🏻 cleanser - rm69
👉🏻 scrub - rm49
-
harga promosi
👉🏻 profix - rm49
👉🏻 cleanser - rm49
👉🏻 scrub - rm39
👉🏻 postage - free
-
jika korang ambik set trio ataupun pembelian 3 unit dan ke atas, hq akan payung postage untuk korang😍😍😍 tak kira semenanjung ataupun sabah sarawak!!!
-
ye inila masa yang sesuai untuk grab harga promosi🙈 cepat dm atau tekan link di bio sekarang!! stok sanga sangat limited 🙏🏻
-
-
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
2 0 17 September, 2019
@cubremi.fd_viral Profile picture

@cubremi.fd_viral

Jeragat pon foundation ni tapau habis... Makin berseri ngn fd cubremi... Tekstur dia sgt ringan kt muka😍

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220

Jeragat pon foundation ni tapau habis... Makin berseri ngn fd cubremi... Tekstur dia sgt ringan kt muka😍

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
1 1 17 September, 2019
@nbcream_semenyih Profile picture

@nbcream_semenyih

Hanya 11 hari😍power krim berubat ni.. 😉

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220

Hanya 11 hari😍power krim berubat ni.. 😉

Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
1 1 17 September, 2019
@scrubdistrict_milla Profile picture

@scrubdistrict_milla

Jerawat ssh nak naik gara2 scrub..gaiss pori2 dh bersih.. Mmg jerawat pon segan nak naikkk.😍😉 Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220

Jerawat ssh nak naik gara2 scrub..gaiss pori2 dh bersih.. Mmg jerawat pon segan nak naikkk.😍😉 Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
3 1 17 September, 2019
@scrubdistrict_milla Profile picture

@scrubdistrict_milla

Cantiknteeee lahai scrub wane pink2 ni.. Mmg warna fav sis taw pink2 ni... Dh la kandungan scrub ni meletop taw... Import from korea lgi.. Jom dptknn hari ini!! Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220

Cantiknteeee lahai scrub wane pink2 ni.. Mmg warna fav sis taw pink2 ni... Dh la  kandungan scrub ni meletop taw... Import from korea lgi.. Jom dptknn hari ini!! Whatsapp 👇
017 2511220
017 2511220
017 2511220
0 1 17 September, 2019
@ayuby.profix Profile picture

@ayuby.profix

BUY ANY SKINCARE PRODUCTS OF QALISH WITH FREE POSTAGE!!
.
.
Promotion ends 20/9!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

BUY ANY SKINCARE PRODUCTS OF QALISH WITH FREE POSTAGE!!
.
.
Promotion ends 20/9!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
2 0 17 September, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

BUY ANY SKINCARE PRODUCTS OF QALISH WITH FREE POSTAGE!!
.
.
Promotion ends 20/9!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage

BUY ANY SKINCARE PRODUCTS OF QALISH WITH FREE POSTAGE!!
.
.
Promotion ends 20/9!
.
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia #codprofix #bigstage
62 6 17 September, 2019
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

Punya la FULL COVERAGE Cubremi Matte Foundation nie, habis segala parut jerawat dia cover.
-
Sekadar calit dap2 sikit pun dah cukup..tak payah banyak2..Korang tak nak pakai bedak pun dah okay..
-
Makin lama,makin glowing peloless makin menjadi-jadi pulak tu
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

Punya la FULL COVERAGE Cubremi Matte Foundation nie, habis segala parut jerawat dia cover.
-
Sekadar calit dap2 sikit pun dah cukup..tak payah banyak2..Korang tak nak pakai bedak pun dah okay..
-
Makin lama,makin glowing peloless makin menjadi-jadi pulak tu
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
4 0 17 September, 2019
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

CUBREMI MATTE FOUNDATION TAK BERCAPUK WALAUPON KUAT BERPELUH 😱
-
Seronok kan? 💃 Korang tak payah nak touch up banyak2 kali, jimat masa korang 😀
-
In luff sangat dengan cubremi matte nie, harga pon mampu milik uollss..hanya rm28 jerrr.. tapi dia punya effect tahan sampai 8 jam.. dah la makin lama pakai makin nampak glowing 😘
-
Korang yang tengah2 usha tu meh wassap2 Ain..
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

CUBREMI MATTE FOUNDATION TAK BERCAPUK WALAUPON KUAT BERPELUH 😱
-
Seronok kan? 💃 Korang tak payah nak touch up banyak2 kali, jimat masa korang 😀
-
In luff sangat dengan cubremi matte nie, harga pon mampu milik uollss..hanya rm28 jerrr.. tapi dia punya effect tahan sampai 8 jam.. dah la makin lama pakai makin nampak glowing 😘
-
Korang yang tengah2 usha tu meh wassap2 Ain..
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
2 0 17 September, 2019
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

CUBREMI MATTE FOUNDATION dicipta untuk DAILY USED.
-
Semudah ABC je korang dah boleh cantik 😉
-
🌲Mudah diblend
🌲Tak bercapuk
🌲Tak berminyak
🌲Tak merekah
🌲Setanding international foundation
🌲Makin lama pakai,makin glowing
🌲Melindungi dari sinaran UV kerana mengandungi SPF50
🌲Lulus KKM dan LAB TEST
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

CUBREMI MATTE FOUNDATION dicipta untuk DAILY USED.
-
Semudah ABC je korang dah boleh cantik 😉
-
🌲Mudah diblend
🌲Tak bercapuk
🌲Tak berminyak
🌲Tak merekah
🌲Setanding international foundation
🌲Makin lama pakai,makin glowing
🌲Melindungi dari sinaran UV kerana mengandungi SPF50
🌲Lulus KKM dan LAB TEST
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
3 0 17 September, 2019
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

Masih tercari2 foundation yang best ke uollsss?
-
Cubremi matte foundation kan hado..Buat ape cari yang lain lagi 😘
-
Dah la murah,best pulak tu..Makeup pon automatic nampak glowing dan flawless..Sepantas 2 mint je untuk efek macam tu
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

Masih tercari2 foundation yang best ke uollsss?
-
Cubremi matte foundation kan hado..Buat ape cari yang lain lagi 😘
-
Dah la murah,best pulak tu..Makeup pon automatic nampak glowing dan flawless..Sepantas 2 mint je untuk efek macam tu
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
2 0 17 September, 2019
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

Masih tak terbuka hati lagi ke tu nak try cubremi matte nie. Dah berapa ramai mak2 jadi anak dara lepas pakai #cubremi nie 😍
-
Sapu calit sikit zasss jadi syantik persis bidadari terus.
Jangan jadi pemerhati je tau..wajib beli kalau nak jadi macam anak dara 😀
-
✅FULL COVERAGE tutup parut2 jerawat.
✅SPF50.
✅GLOWING.
✅TAK MELEKIT & TAK BERMINYAK.
✅TEKSTUR RINGAN.
✅NATURAL LOOK.
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

Masih tak terbuka hati lagi ke tu nak try  cubremi matte nie. Dah berapa ramai mak2 jadi anak dara lepas pakai #cubremi nie 😍
-
Sapu calit sikit zasss jadi syantik persis bidadari terus.
Jangan jadi pemerhati je tau..wajib beli kalau nak jadi macam anak dara 😀
-
✅FULL COVERAGE tutup parut2 jerawat.
✅SPF50.
✅GLOWING.
✅TAK MELEKIT & TAK BERMINYAK.
✅TEKSTUR RINGAN.
✅NATURAL LOOK.
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
4 0 17 September, 2019
@aindin_ain Profile picture

@aindin_ain

💞 CUBREMI MATTE FOUNDATION 💞
-
Hanya secalit CUBREMI sahaja dihujung jari menjadikan makeup korang mudah dan ringkas, bukan sahaja untuk mencantikkan dan menutup cela2 di wajah malah mengandungi bahan2 utama seperti ARGAN OIL, VITAMIN C & VITAMIN E. -
Membantu merawat kulit wajah bermasalah, malahan memberi efek glowing dan flawless pada kulit wajah si pemakai. -
❤ KELEBIHAN DAN KEBAIKAN CUBREMI ❤
-
⚡Menghilangkan garis2 halus pada wajah.
⚡Melindungi kulit dari sinaran UV.
⚡Mengandungi SPF50.
⚡Tidak bercapuk dan tahan lama.
⚡Mengecilkan liang pori yang terbuka.
⚡Sesuai untuk semua jenis kulit.
⚡Tekstur ringan dan senang diblend.
⚡Tidak berminyak dan xmelekit.
⚡Memberi kelembapan pada wajah.
⚡Anti rekahan- mekap tak mudah crack.
⚡Memberi efek glowing dan flawless.
⚡Boleh dijadikan concealer untuk kening.
⚡Bersifat kalis air.
⚡Sangat mudah dicuci.
⚡Quality setanding international Fd.
-
👌MENDAPAT KELULUSAN KKM
👌LULUS LAB TEST
-
RM28
-
🔹 BERAT & KUANTITI 🔹
⏩7gm (Tahan 1-3 bulan bergantung kepada penggunaan)
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi

💞 CUBREMI MATTE FOUNDATION 💞
-
Hanya secalit CUBREMI sahaja dihujung jari menjadikan makeup korang mudah dan ringkas, bukan sahaja untuk mencantikkan dan menutup cela2 di wajah malah mengandungi bahan2 utama seperti ARGAN OIL, VITAMIN C & VITAMIN E. -
Membantu merawat kulit wajah bermasalah, malahan memberi efek glowing dan flawless pada kulit wajah si pemakai. -
❤ KELEBIHAN DAN KEBAIKAN CUBREMI ❤
-
⚡Menghilangkan garis2 halus pada wajah.
⚡Melindungi kulit dari sinaran UV.
⚡Mengandungi SPF50.
⚡Tidak bercapuk dan tahan lama.
⚡Mengecilkan liang pori yang terbuka.
⚡Sesuai untuk semua jenis kulit.
⚡Tekstur ringan dan senang diblend.
⚡Tidak berminyak dan xmelekit.
⚡Memberi kelembapan pada wajah.
⚡Anti rekahan- mekap tak mudah crack.
⚡Memberi efek glowing dan flawless.
⚡Boleh dijadikan concealer untuk kening.
⚡Bersifat kalis air.
⚡Sangat mudah dicuci.
⚡Quality setanding international Fd.
-
👌MENDAPAT KELULUSAN KKM
👌LULUS LAB TEST
-
RM28
-
🔹 BERAT & KUANTITI 🔹
⏩7gm (Tahan 1-3 bulan bergantung kepada penggunaan)
.
.
#liangpori #liangporibesar #poribesar #poriporiterbuka #liangporiterbuka #poriporiwajah #foundationmalaysia #foundationkecantikan #cubremifoundation #treatmentfoundation #foundationcubremi #tutupparut #cubremi #cubremimatte #krimwajah #pelembapwajah #viral #2019 #productviral #thebestloosepowderever #cubremiloosepowder #cubremicreamblush #cubremiglowsetterspray #codcheras #codkl #codsgbesi
3 0 17 September, 2019

Top #liangporibesar posts

@womendesiree.terbaik Profile picture

@womendesiree.terbaik

Memang takkan percaya Lagi lagi orang akan tanya betul ke @womendesiree.terbaik ni calit calit dekat nadi sahaja boleh dapat kulit bersih macam ni. Yang dah konsisten je yang akan tau macam mana rasanya dapat kulit bersih glowing Hanya dengan Calit calit sahaja.
.
.
APA YANG BEST DENGAN WDTA
✅Calit calit pada 3 nadi
✅kulit cerah
✅Kulit tegang
✅Kulit Anjal
✅jerawat hilang
✅pori mengecil
.
Banyak lah yang akan korang dapat dalam 1 krim ni. Rugilah Siapa yang stop tu
.
Nak order Klik je Link Di Bio
👆🏻whatsap 011-65065122 Dapatkan Harga Kombo promosi sekarang Jangan terlambat ok
.
#jerawat #jeragat #parutjerawat #pori #liangporibesar #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #singapore #brunei #usa #seremban #seremban2 #parut

Memang takkan percaya Lagi lagi orang akan tanya betul ke @womendesiree.terbaik ni calit calit dekat nadi sahaja boleh dapat kulit bersih macam ni. Yang dah konsisten je yang akan tau macam mana rasanya dapat kulit bersih glowing Hanya dengan Calit calit sahaja.
.
.
APA YANG BEST DENGAN WDTA
✅Calit calit pada 3 nadi
✅kulit cerah
✅Kulit tegang
✅Kulit Anjal
✅jerawat hilang
✅pori mengecil
.
Banyak lah yang akan korang dapat dalam 1 krim ni. Rugilah Siapa yang stop tu
.
Nak order Klik je Link Di Bio
👆🏻whatsap 011-65065122 Dapatkan Harga Kombo promosi sekarang Jangan terlambat ok
.
#jerawat #jeragat #parutjerawat #pori #liangporibesar #poribesar #jerawatbatu #jerawatpasir #jerawatparah #singapore #brunei #usa #seremban #seremban2 #parut
229 17 21 July, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Khas untuk ladies out there!
.
.
Now dah ad solution utk jerawat yg selalu bertenggek bila hormon berubah. .
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

Khas untuk ladies out there!
.
.
Now dah ad solution utk jerawat yg selalu bertenggek bila hormon berubah. .
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
160 12 11 June, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

[ NAK RAYA DAH?? JOM FLAWLESS SEKARANG! ] .
.
Korang ada masalah muka macam jalan tar, kulit kusam, sunburn. Mesti korang sekarang ni tengah kabut cari produk nak flawless sebelum raya ni kan.
.
.
Sini sis bagitahu apa 5 sebab korang kena dapat profix sebelum raya
1. Confirm kulit korang kering bulan puasa ni
2. Kita bagi harga murah sempena aidilfitri ni
3. Kesan seawal 7 hari ( ada je 2 hari dah nampak efffect?
4. Ingredients tip top
5.Takde pantang larang nak guna
.
.
Jom dapatkan dan cantik sebelum raya sekarang! ⬇️
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

[ NAK RAYA DAH?? JOM FLAWLESS SEKARANG! ] .
.
Korang ada masalah muka macam jalan tar, kulit kusam, sunburn. Mesti korang sekarang ni tengah kabut cari produk nak flawless sebelum raya ni kan.
.
.
Sini sis bagitahu apa 5 sebab korang kena dapat profix sebelum raya 
1. Confirm kulit korang kering bulan puasa ni
2. Kita bagi harga murah sempena aidilfitri ni
3. Kesan seawal 7 hari ( ada je 2 hari dah nampak efffect?
4. Ingredients tip top
5.Takde pantang larang nak guna
.
.
Jom dapatkan dan cantik sebelum raya sekarang! ⬇️
.
.
PROMOSI AIDILFITRI KINI KEMBALI!!
.
.
Dapatkan produk anda pada harga promosi sekarang.
Sempat lagi nak beraya dengan muka flawless!! .
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #tiktokmalaysia #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
144 60 28 May, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

Masih ada harga PRPMOSI bg mereka yg wassap sis ya.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

Masih ada harga PRPMOSI bg mereka yg wassap sis ya.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
205 25 31 July, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
393 26 6 June, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

APA RAHSIA YAN SAMPAI FLAWLESS CMNI??
.
Jom baca!
.
Another proven testimony by our agen.
.
.
Sebelum jadi agen.
Jadi pengguna dulu.
.
.
Let the products talk itself.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN!
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia

APA RAHSIA YAN SAMPAI FLAWLESS CMNI??
.
Jom baca!
.
Another proven testimony by our agen.
.
.
Sebelum jadi agen.
Jadi pengguna dulu.
.
.
Let the products talk itself.
.
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut Jerawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
P/s: DROPSHIP/AGENT DIPERLUKAN! 
Click link di BIO kami utk PENDAFTARAN! ☝🏻☝🏻 #ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #raya2019 #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #bazaarpaknil #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#maluapabossku #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixkl #agentwanted #giveaway #giveawaymalaysia
656 38 11 July, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

MUKA BARAI DIA CAKAP 😂😂
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK PURCHASE! ATAU CLICK LINK DIOBIO SIS NOW
😘
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu

MUKA BARAI DIA CAKAP 😂😂
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK PURCHASE! ATAU CLICK LINK DIOBIO SIS NOW
😘
.
Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi.
.
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang #senafasrindu
373 53 7 March, 2019
@ayuby_profix Profile picture

@ayuby_profix

MORNING! Korang kalau nak rasa WOW juga boleh try profix. Sementara stock promosi masih ada😉😉
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara #ubatmukaberlubang #testimoniprofix
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang

MORNING! Korang kalau nak rasa WOW juga boleh try profix. Sementara stock promosi masih ada😉😉
.
KOMEN "NAK" DIBAWAH SKRG UNTUK REEDEM HARGA PROMOSI !
.
✅Produk ini di jamin 100% selamat dan semulajadi
EXTRACT SNOW ALGA, PHYTOFUSE merupakan #premium organic yg khas diimport dari Australia, bahan lain termasuk ACB FRUIT MIX, yang mengandungi VITAMIN E yang tinggi bagi merawat masalah kulit antaranya :
.
✅Parut J3rawat
✅Chickenpox
✅Parut Kemalangan
✅Parut Gelap
✅Parut Luka
✅Parut berlubang
✅J3rawat
✅Sun.burn
✅Tona tidak sekata
.
kesan seawal 7 HARI !
.
❤Ramai yang berpuas hati selepas menggunakan PROFIX VITAMIN❤
.
Komen “NAK” untuk kami bantu 😘
.
**100 pelanggan pertama akan menerima harga SPECIAL ‼
#ayubyzone #jgnbagimukasisbreakout #profix #profixcheras #profixbangsar #profixampang #profixgombak #profixwangsamaju #profixttdikl #profixsetapak #profixsentul #profixmurah #profixdamansara#ubatmukaberlubang #testimoniprofix 
#testimonikulitmukaberlubang #ubatjerawat #bekasjerawat #liangporibesar #resdung #ubatparut #neelofa #fattzura #profixmurah #profixKL #agentswanted #monthlygiveaway #giveawaymalaysia #solusimukaberlubang
337 47 13 hours ago