#licenserum Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #licenserum and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
2.1
Average comment
0.2
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Jum kenali Pinkish White Set! ☝🤓
.
Apakah kelebihan Pinkish White Set?
- Memutihkan pinkish kulit 5x ganda
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Menhilangkan jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Mengurangkan blackhead
- Mengurangkan whitehead
- Melembutkan kulit
- Menghaluskan kulit
- ❌Tiada kesan sampingan
- ❌Tanpa bahan merkuri, hydroquinone & paraben
- ✔️Sesuai untuk wanita remaja berumur 13 tahun ke atas
.
Nota: Pengguna yang baru kan memakai PWS, please rehatkan daripda skincare/makeup lain selama 3-5 days/1-2 weeks. Lapas atu proceed to PWS, kalau boleh penguna memakai PWS jangan ada yang teskip jika ingin mendapat result yang bagus ✨😉
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Jum kenali Pinkish White Set! ☝🤓
.
Apakah kelebihan Pinkish White Set?
- Memutihkan pinkish kulit 5x ganda
- Mencerahkan kulit
- Mengecilkan pori-pori terbuka
- Menhilangkan jerawat
- Memudarkan bekas jerawat
- Menghilangkan jeragat
- Mengurangkan blackhead
- Mengurangkan whitehead
- Melembutkan kulit
- Menghaluskan kulit
- ❌Tiada kesan sampingan
- ❌Tanpa bahan merkuri, hydroquinone & paraben
- ✔️Sesuai untuk wanita remaja berumur 13 tahun ke atas
.
Nota: Pengguna yang baru kan memakai PWS, please rehatkan daripda skincare/makeup lain selama 3-5 days/1-2 weeks. Lapas atu proceed to PWS, kalau boleh penguna memakai PWS jangan ada yang teskip jika ingin mendapat result yang bagus ✨😉
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 4 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

“ 2 MINGGU KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik tiya?! kulit makin kusam aa?. Nada sampai sebulan kulit jadi breakout teruk eh“ - customer junni.⁣

Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣

👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya bila skin kitani brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣


Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣

Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣

Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻 Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6737146016
Instagram: @modestlybeauty_by_haayat
• Reseller Wanted ~
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

“ 2 MINGGU KULIT NAMPAK GLOWING , FLAWLESS. Makin lama makin banyak jerawat naik tiya?! kulit makin kusam aa?. Nada sampai sebulan kulit jadi breakout teruk eh“ - customer junni.⁣
⁣
Sedihkan bila asalnya kulit cantik, flawless tapi disebabkan nak MENCUBA, skin jadi ROSAK TERUK. Menyesal guna produkk .....⁣
⁣
👆🏻 inilah rintihan setiap hari team junni dengar. Sangat sangat bahaya bila skin kitani brekout. Memang akan ambil masa yang sangat lama untuk pulih. Makan berbulan bulan.⁣
⁣
⁣
Sebelum skin uols rosak & breakout, cuba korang teliti ingredients dalam skincare uols ada tak ....⁣
❌hydroquinone⁣
❌Paraben⁣
❌cinnabaris⁣
❌merkuri iodide⁣
❌tretinoin⁣
⁣
Haaa kalau ada tu cepat cepat la buat tindakan & pergi berjumpa dengan pakar jika skin uols meradang & pedih.⁣
⁣
Siapa pernah alami kulit breakout? Cuba share sikit pengalaman uols bawah ni 👇🏻 Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6737146016
Instagram: @modestlybeauty_by_haayat
• Reseller Wanted ~
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 4 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Sapa tau kelebihan #PWIS, sis bagi usin awal ani! Tapi esen sis hehe 👋😝
.
okey sis ceta sikit pasal PWIS ani aa. So PWIS ani singkatan nama dari Pinkish White Instant Scrub atau whitening Scrub (yg ni keluaran baru) 🙈💓
.
Iyanya berfungsi untuk: 👇👇👇
▶Merawat kulit kusam
▶Menanggal sel kulit mati
▶Kesan Instant dgn sekali pengunaan
▶Kulit kekal putih
.
Bagaimana cara pemakaiannya? ada 2 cara ⤵
.
📌For scrubbing:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Urut peralahan² selama 3-5 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
📌For maskerring:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Biarkan selama 15 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
**Sis recommended pakai maskerring kalau mau lebih efektif 😉👍
.
Mau? Pm sis saja kalau mau. Ada tu linknya pat bio sis kalau kan contact sis ✨😘
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Sapa tau kelebihan #PWIS, sis bagi usin awal ani! Tapi esen sis hehe 👋😝
.
okey sis ceta sikit pasal PWIS ani aa. So PWIS ani singkatan nama dari Pinkish White Instant Scrub atau whitening Scrub (yg ni keluaran baru) 🙈💓
.
Iyanya berfungsi untuk: 👇👇👇
▶Merawat kulit kusam
▶Menanggal sel kulit mati
▶Kesan Instant dgn sekali pengunaan
▶Kulit kekal putih
.
Bagaimana cara pemakaiannya? ada 2 cara ⤵
.
📌For scrubbing:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Urut peralahan² selama 3-5 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
📌For maskerring:-
1)Ambil sedikit pwis.
2)Sapu merata di tempat gelap.
3)Biarkan selama 15 mins.
4)Bilas dengan air sehingga bersih.
.
**Sis recommended pakai maskerring kalau mau lebih efektif 😉👍
.
Mau? Pm sis saja kalau mau. Ada tu linknya pat bio sis kalau kan contact sis ✨😘
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 5 hours ago
@modestlybeauty_by_haayat Profile picture

@modestlybeauty_by_haayat

Pinkish soap ses kajap abis? Nah ada ni nah cara jimat pemakaian pinkish soap! Confirm lapasni batah sikit kan abis. Haa kan giteww 🙊🙈
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare

Pinkish soap ses kajap abis? Nah ada ni nah cara jimat pemakaian pinkish soap! Confirm lapasni batah sikit kan abis. Haa kan giteww 🙊🙈
.
.
#yayahjunnisquad #junnibrunei #junniskincare #testimonijunni #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #PinkishWhiteSet #LicenSerum #PutihKorea #PWIS #instabrunei #resellerbrunei #bruneifm #muabrunei #MABH_TheJunniSkincare
0 0 5 hours ago
@junni_miracle Profile picture

@junni_miracle

Seremban (City)

Routine harian @memey.riza . Mesti kena apply serum setiap hari untuk dapatkan skin glowing and moisture inside out.
Apa yang bestnya dengan licen serum ni? Yang bestnya sebab TAK MELEKIT LANGSUNG and cepat meresap dalam kulit🥰

Tak payah nak susah susah nak beli produk mahal untuk dapatkan skin macam baby sebab apa?? Sebab licen serum ni bukan je glowingkan skin korang, tapiiii boleh
✨MELEMBABKAN SKIN
✨MEMUDARKAN PARUT
✨MEMBUATKAN SKIN SEMAKIN GLOWING
✨MENGECILKAN LUBANG PORI
.

RM52 / 15ml - penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu 💕.
.

Jom sama sama GLOWING MACAM MEY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis #0162562640 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnisiti #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod
#nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin

Routine harian @memey.riza . Mesti kena apply serum setiap hari untuk dapatkan skin glowing and moisture inside out. 
Apa yang bestnya dengan licen serum ni? Yang bestnya sebab TAK MELEKIT LANGSUNG and cepat meresap dalam kulit🥰

Tak payah nak susah susah nak beli produk mahal untuk dapatkan skin macam baby sebab apa?? Sebab licen serum ni bukan je glowingkan skin korang, tapiiii boleh
✨MELEMBABKAN SKIN
✨MEMUDARKAN PARUT
✨MEMBUATKAN SKIN SEMAKIN GLOWING
✨MENGECILKAN LUBANG PORI
.

RM52 / 15ml - penggunaan tahan 30-45 hari mengikut individu 💕.
.

Jom sama sama GLOWING MACAM MEY ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp sis #0162562640 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai 😘
.
.
#thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnisiti #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod
#nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin
6 0 5 hours ago
@junnibeauty_moon Profile picture

@junnibeauty_moon

Lagi dan lagi #feedbackjunniangles (SLIDE TEPIIII) .
Wahh hasil konsisten skin customer sangat lah beri kesan yang happy uolls. 🌼
.
Nak order?
.
Wasap : 01117167104 / klik link di bio
RESELLER SAH THEJUNNI TEAM #NORAKITTYEMPIRE 🧚🏻
.
#codpandanuptown #codkotatinggi #codkulai #codbandartenggara #codmutiararini #kotatinggi #feldaairtawar1 #feldaairtawar2 #feldaairtawar3 #feldaairtawar4 #feldaairtawar5 #bandarpenawar #desaru #pwis #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #glowingskin #skincare #bodycare #nomercury #nochemical #trustedseller

Lagi dan lagi #feedbackjunniangles (SLIDE TEPIIII) . 
Wahh hasil konsisten skin customer sangat lah beri kesan yang happy uolls. 🌼
. 
Nak order?
. 
Wasap : 01117167104 / klik link di bio
RESELLER SAH THEJUNNI TEAM #NORAKITTYEMPIRE 🧚🏻
. 
#codpandanuptown #codkotatinggi #codkulai #codbandartenggara #codmutiararini #kotatinggi #feldaairtawar1 #feldaairtawar2 #feldaairtawar3 #feldaairtawar4 #feldaairtawar5 #bandarpenawar #desaru #pwis #licenserum #putihkorea #pinkishwhite #glowingskin #skincare #bodycare #nomercury #nochemical #trustedseller
2 0 5 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗Pinkish Cream
❗Pinkish Soap
❗Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp nana #0124424176 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada nana untuk nana suggest produk yang sesuai 😘
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

KULIT BREAKOUT😭😭 KULIT SENSITIVE SEMUA BENDA TAK BOLEH PAKAI 😭😭😭 - customer The Junni.
.

Hi dear! Siapa ada masalah seperti di atas?? Kalau ada nak tahu yang pinkish white boleh pulihkan skin korang dalam masa 1-2 minggu tau. Bukan pulih sepenuhnyaaa yaa angels! Tapi menyihatkannn dulu skin uols.
.

Lagi lagi yang ada masalah kulit breakout dari produk merkuri tu wajibbb guna pinkish white tau angels!
.

Apa yang ada dalam pinkish white set ni?
❗Pinkish Cream
❗Pinkish Soap
❗Pinkish Day Cream
.

Day pinkish ada SPF 50 🌞 So tak perlu nak guna sunscreen.
.

Pinkish cream pulak 2 in one dijadikan sebagai NIGHT CREAM + MOISTURISER 😱 So uols tak perlu lagi nak beli moisturiser✨.
.

So dengan 3 item ni uols dah dapat skin flawless macam awek korea 😍😍.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp nana #0124424176 -
-
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada nana untuk nana suggest produk yang sesuai 😘 
#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 6 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

Putih korea adalah serbuk kemam jadi korang cuba perlu buka sachet, masukkan serbuk Putih korea ke bawah lidah dan kemam kemudian tidur. Mudah kan? ☺ Bangun esok pagi, inshaaAllah kulit korang boleh jadi lebih cerah 5x ganda. 😍
.
Nak tahu apa kelebihan Putih korea?
🔥 Mencerahkan & memutihkan seluruh tubuh.
🔥 Mengawal penumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat kronik.
🔥 Membuat kulit lembap secara semulajadi.
🔥 Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🔥 Membantu mengatasi masalah pigmentasi
.
Dah lah SELAMAT, banyak kelebihan pulak tu! 😱 Siapa nak kulit flawless, komen SAYA NAK di bawah untuk dapatkan FREE skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

Putih korea adalah serbuk kemam jadi korang cuba perlu buka sachet, masukkan serbuk Putih korea ke bawah lidah dan kemam kemudian tidur. Mudah kan? ☺ Bangun esok pagi, inshaaAllah kulit korang boleh jadi lebih cerah 5x ganda. 😍
.
Nak tahu apa kelebihan Putih korea?
🔥 Mencerahkan & memutihkan seluruh tubuh.
🔥 Mengawal penumbuhan bakteria yang menyebabkan jerawat kronik.
🔥 Membuat kulit lembap secara semulajadi.
🔥 Mengatasi masalah tona kulit tak sekata
🔥 Membantu mengatasi masalah pigmentasi
.
Dah lah SELAMAT, banyak kelebihan pulak tu! 😱 Siapa nak kulit flawless, komen SAYA NAK di bawah untuk dapatkan FREE skin consultation. 😍

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 6 hours ago
@junni_beautykajang Profile picture

@junni_beautykajang

Kajang, Malaysia

MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT ❗

Pentingnya serum dalam skincare routine kita adalah untuk kelembapan kulit. Licen serum ni bukan sahaja apply waktu malam je, sekurangnya 3 kali sehari yaaa. 😍
Kelebihan Licen Serum ; ✅ Melembut & melembapkan kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menarik lebihan minyak dalam kulit
✅ Membaiki sel-sel kulit
✅ Mengecilkan pori-pori

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya

MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT ❗

Pentingnya serum dalam skincare routine kita adalah untuk kelembapan kulit. Licen serum ni bukan sahaja apply waktu malam je, sekurangnya 3 kali sehari yaaa. 😍
Kelebihan Licen Serum ; ✅ Melembut & melembapkan kulit
✅ Mengecutkan jerawat
✅ Memudarkan parut jerawat
✅ Menarik lebihan minyak dalam kulit
✅ Membaiki sel-sel kulit
✅ Mengecilkan pori-pori

#JunniBeauty #BeYouTiyah #TeamQueenFatiah #PinkishWhiteSet #PWIS #LicenSerum #PutihKorea #KulitFlawless #skincaremudah #skincareroutine #tjcodkajang #codkajang #tjcodputrajaya #codputrajaya #tjcodbangi #codbangi #codbangikajangputrajaya
3 1 6 hours ago
@junni.sakina Profile picture

@junni.sakina

Uols nak tahu tak??
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! .

Nak ORDER ??? WhatsApp Sakina 017-7639816 atau klik link di bio ✨✨✨✨ .

#junnibeauty #TeamWardahRangers #LiCENserum

Uols nak tahu tak??
Kulit kita ni perlukan KELEMBAPAN. Kenapaaa? Kerana kulit yang lembap dan kenyal adalah salah satu ciri kulit yang sihat. Pentingnya sekali untuk menjaga kelembapan kulit wajah agar terhindar dari berbagai permasalahan kulit yang mengganggu.
.
SERUM TOMATO AJAIB BOLEH MENYERAP SEPANTAS 5 SAAT 😱😱. MACAM TEPEK TOMATO ATAS SKIN 🤦‍♀️🤦‍♀️.
.

Ajaib tak ajaib tapi serum ni dari tomato & arbutin tau angels! Senang senang je nak settle kan masalah skin korang yang 👇🏻
❗️WHITEHEAD
❗️BLACKHEAD
❗️PARUT JERAWAT
❗️JERAWAT
❗️KULIT KUSAM
.

Licen Serum RM52 exclude postage.
.

Jom sama sama FLAWLESS ! .

Nak ORDER ??? WhatsApp Sakina 017-7639816 atau klik link di bio ✨✨✨✨ .

#junnibeauty #TeamWardahRangers #LiCENserum
5 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
1 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
0 0 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
5 3 6 hours ago
@dayah.junnibeauty Profile picture

@dayah.junnibeauty

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral

Dah try “pinkish white instant scrub” JUNNI BEAUTY? Jom baca manfaatnya •
• "UISH LUNTUR LAA SKIN KENA BLEACHING 😭😭"
.
Amboii ingat ni bleaching rambut atau baju kee apa uolls ni . Ada yang khas untuk skin dan sangat selamat sebab tu laaa ada nombor KKM ❗ Kalau letak bahan pengawet yang merosakkan kulit mesti dah ramai CONDEM THE JUNNI ‼️
.
Jangan kata muka tangan je tauu boleh guna ❗ Celah ketiak Celah Miss V semua boleh guna tauu 💕💕
.
Tak payah pergi SPA SAUNA nak cerahkan *celah celah* uolls tu tauu ❗ guna jee PWIS 😍
.
#thejunniangels bagitahu sikit ape Yang best nyaa tentang PWIS NI ⬇️⬇️
.
.
.
.
.
#thejunni #tipscantik #supplement #thejunnilovers #pinkishwhite #putihkorea #licenserum #produkjerawat #produkkkm #produkjeragat #glasskin #sunburn #jerawat #jeragat #produkputihgebu #viral
1 0 6 hours ago
@junnibeauty__klang Profile picture

@junnibeauty__klang

Best ke Putih Korea ni ?
Of course lah !
Sebab dengan kemam 2 sudu mampu menghilangkan jerawat dan memutihkan seluruh badan.

Tak perlu bancuh ❌
Tak perlu buat air❌
Bukan sachet ❌

Semudah ABC je bila guna Putih Korea 😍
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini

Best ke Putih Korea ni ? 
Of course lah ! 
Sebab dengan kemam 2 sudu mampu menghilangkan jerawat dan memutihkan seluruh badan.

Tak perlu bancuh ❌
Tak perlu buat air❌
Bukan sachet ❌

Semudah ABC je bila guna Putih Korea 😍
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm  #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini
0 0 7 hours ago
@junnibeauty_kkpapar Profile picture

@junnibeauty_kkpapar

MASALAH BURN TERUKK ❗️❗️
FEEDBACK PWIS #realtestimoni .
.
"kulit dah tak burn lagi sejak pakai pwis. Muka rasa lembut, semua kotoran degil pun hilang. Best sangat pwis ni." .
.
Siapa ada kulit yang burn & berbelang ? Jujur yaa .. Sebab shae nak syorkan korang pakai PWIS ! 💞 ramai dah fall in love dengan keberkesanan PWIS ni tauu 😍
.
.
So yang nak dptkan pwis tu meh DM OR TEKAN LINK KAT BIO OK👌
.
.
#thejunnilovers #thejunnireseller #putihkoreaRESELLER #thejunniPWIS #LiCENserum #tjcodkotakinabalu #tjcodpenampang #dsshaekkpapar #sunburn #putihgebu #bebasdaki #smoothskin #instantwhite #kkm

MASALAH BURN TERUKK ❗️❗️
FEEDBACK PWIS #realtestimoni .
.
"kulit dah tak burn lagi sejak pakai pwis. Muka rasa lembut, semua kotoran degil pun hilang. Best sangat pwis ni." .
.
Siapa ada kulit yang burn & berbelang ? Jujur yaa .. Sebab shae nak syorkan korang pakai PWIS ! 💞 ramai dah fall in love dengan keberkesanan PWIS ni tauu 😍
.
.
So yang nak dptkan pwis tu meh DM OR TEKAN LINK KAT BIO OK👌
.
.
#thejunnilovers #thejunnireseller #putihkoreaRESELLER #thejunniPWIS #LiCENserum #tjcodkotakinabalu #tjcodpenampang #dsshaekkpapar #sunburn #putihgebu #bebasdaki #smoothskin #instantwhite #kkm
2 0 7 hours ago
@junnibeauty__klang Profile picture

@junnibeauty__klang

*KELEBIHAN PUTIH KOREA* 💖

Serbuk Kemam Putih Korea mampu mencerahkan & memutihkan badan anda. Dengan kesan *SEAWAL 7 HARI* 😱😱😱 ✔ Merawat masalah *kulit gelap* (badan & Wajah) ✔ Menghilangkan *sunburn* (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah *jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu* (badan & wajah) ✔Mengurangkan *blackhead & whitehead* ✔Mengurangkan *jeragat, tompok hitam* (darkspot) ✔ Menghilangkan & memudarkan *parut* (badan & wajah) ✔ Mengimbangkan *minyak berlebihan di wajah*
✔ Merawat kulit *kusam & kering serta mengelupas*
✔Kesan *glowing* yang cantik pada wajah ✔Mengurangkan *segugut & memberikan tenaga* semasa period / darah nifas ✔ *Melawaskan* pencernaan / sembelit 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 ❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada efek buah pinggang
❌ Tidak menyebabkan healing process
Kecuali anda alergik kepada seafood atau bahan kandungan di dalam Putih Korea❗ *Kesan cepat / lambat Bergantung pada antibody dan penerimaan individu. Sekiranya anda kurang buang air besar / kecil , kurang minum air mineral & minum minuman berkafein bermungkinan kesannya akan lambat*
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini

*KELEBIHAN PUTIH KOREA* 💖

Serbuk Kemam Putih Korea mampu mencerahkan & memutihkan badan anda. Dengan kesan *SEAWAL 7 HARI* 😱😱😱 ✔ Merawat masalah *kulit gelap* (badan & Wajah) ✔ Menghilangkan *sunburn* (badan & wajah)
✔ Merawat kulit yang bermasalah *jerawat pasir , jerawat bernanah, Jerawat batu* (badan & wajah) ✔Mengurangkan *blackhead & whitehead* ✔Mengurangkan *jeragat, tompok hitam* (darkspot) ✔ Menghilangkan & memudarkan *parut* (badan & wajah) ✔ Mengimbangkan *minyak berlebihan di wajah*
✔ Merawat kulit *kusam & kering serta mengelupas*
✔Kesan *glowing* yang cantik pada wajah ✔Mengurangkan *segugut & memberikan tenaga* semasa period / darah nifas ✔ *Melawaskan* pencernaan / sembelit 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 ❌ Tiada kesan sampingan
❌ Tiada efek buah pinggang
❌ Tidak menyebabkan healing process 
Kecuali anda alergik kepada seafood atau bahan kandungan di dalam Putih Korea❗ *Kesan cepat / lambat Bergantung pada antibody dan penerimaan individu. Sekiranya anda kurang buang air besar / kecil , kurang minum air mineral & minum minuman berkafein bermungkinan kesannya akan lambat*
.

Jom sama sama FLAWLESS WITH 💯 NO MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi 
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp aini
.
.
#freegiftselambak #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #babywhite #thejunnibeauty #thejunnihq #gengsisjunnitini #thejunniangels #jutawanthejunni #licenserumhq #licenserum #pinkishwhite #putihkorea #thejunniputihkorea #thejunnipinkishwhite #thejunnilicenserum #thejunnimaylaskincare #tjcod #tjcodklang #tjcodsetiaalam #tjcodkajang #tjcodbalakong #tjcodbangi #tjcodshahalam #tjcodukm  #01160598476 #putihbersama #janganraguragu #jomorderdenganaini
1 0 7 hours ago
@thejunnibeauty.official Profile picture

@thejunnibeauty.official

GILA MAKEUP?? NAK MAKEUP SMOOTH & TAHAN LAMA?? PALING PENTING NAK MAKEUP TAK MEREKAH??....⁣ ⁣

Ni tips sis nak share dekat uols! Sebelum makeup, uols apply licen serum dekat skin. Dah la merawat skin lepas tu makeup texture nampak smooth pulak tu ❗️Wow ❗️⁣

Tak perlu risau pakai makeup tebal 5 inchi sekali pun. Apa yang penting SKIN dah dilindungi dengan Licen Serum! Sambil cantik sambil tu SKIN uols DIRAWAT 👏🏼👏🏼.⁣

𝘙𝘔𝟻𝟸// 𝟷𝟻𝘔𝘓 // 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘢𝘯 𝟹𝟶-𝟺𝟻 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘪𝘬𝘶𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶.⁣


Jom sama sama GLOWING TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant sue
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai😘‌.
.
.
#norakittyempire #thejunni #thejunniangels #thejunnitestimoni #thejunnitips #dropshipwanted #miniagentwanted #soaljawabthejunni #agentsahthejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #putihkorea #licenserum #instantscrub #thejunnitestimoni #tjcod #tjcodrengit #tjcoddataran #tjcodjohorbahru #tjcoddataranmerdeka #tjcodsenggarang #bestoftheday #beautyandthebeast #pinkishwhiteinstantscrub

GILA MAKEUP?? NAK MAKEUP SMOOTH & TAHAN LAMA?? PALING PENTING NAK MAKEUP TAK MEREKAH??....⁣ ⁣
⁣
Ni tips sis nak share dekat uols! Sebelum makeup, uols apply licen serum dekat skin. Dah la merawat skin lepas tu makeup texture nampak smooth pulak tu ❗️Wow ❗️⁣
⁣
Tak perlu risau pakai makeup tebal 5 inchi sekali pun. Apa yang penting SKIN dah dilindungi dengan Licen Serum! Sambil cantik sambil tu SKIN uols DIRAWAT 👏🏼👏🏼.⁣
⁣
𝘙𝘔𝟻𝟸// 𝟷𝟻𝘔𝘓 // 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘵𝘢𝘩𝘢𝘯 𝟹𝟶-𝟺𝟻 𝘩𝘢𝘳𝘪 𝘮𝘦𝘯𝘨𝘪𝘬𝘶𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘨𝘨𝘶𝘯𝘢𝘢𝘯 𝘪𝘯𝘥𝘪𝘷𝘪𝘥𝘶.⁣
⁣
⁣
Jom sama sama GLOWING TANPA MERKURI ! Kita akan consult skin korang sampai jadi⁣
untuk FAST RESPONSE terus whatsapp beauty consultant sue
-⁣
SKIN CONSULTATION PERCUMA hanya perlu hantar gambar before pada admin untuk kami suggest produk yang sesuai😘‌.
.
.
#norakittyempire #thejunni #thejunniangels #thejunnitestimoni #thejunnitips #dropshipwanted #miniagentwanted #soaljawabthejunni #agentsahthejunni #thejunnipinkishwhite #thejunniskincare #putihkorea #licenserum #instantscrub #thejunnitestimoni #tjcod #tjcodrengit #tjcoddataran #tjcodjohorbahru #tjcoddataranmerdeka #tjcodsenggarang #bestoftheday #beautyandthebeast #pinkishwhiteinstantscrub
6 0 8 hours ago
@junnibeauty_kotakinabalu Profile picture

@junnibeauty_kotakinabalu

BERSILAT GUYS URUS STOCK 💃
PASTU KIRA2 STOCK AIPPP NAK LICIN PULAAA?😭😂 APE KES??
.
.
.
angels junni nie awaii naww kebas stock..takut kehabisan letuuuuu😋
Sbb FREE GIFT BEST nawwwww🤗grab yours now
.
.
.
For order📲
0146922736/ KLIK LINK DI BIO
#farhanalegacy
#billionarelegacy
#thejunniangels
#Thejunnipinkishwhite
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni #ThejunniLicenSerum
#Licenserum #LicenSerumbythejunni
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
#InstantScrub #ThejunniInstantScrub
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub

BERSILAT GUYS URUS STOCK 💃
PASTU KIRA2 STOCK AIPPP NAK LICIN PULAAA?😭😂 APE KES??
.
.
.
angels junni nie awaii naww kebas stock..takut kehabisan letuuuuu😋
Sbb FREE GIFT BEST nawwwww🤗grab yours now
.
.
.
For order📲
0146922736/ KLIK LINK DI BIO
#farhanalegacy
#billionarelegacy
#thejunniangels
#Thejunnipinkishwhite 
#PinkishWhiteSet #PinkishwhiteByThejunni #ThejunniLicenSerum 
#Licenserum #LicenSerumbythejunni
#SerbukKemam #putihKorea #ThejunniPutihkorea #PutihKoreaBythejunni
#InstantScrub #ThejunniInstantScrub 
#InstantScrubByTheJunni #PinkishWhiteInstantScrub ⠀
7 0 8 hours ago
@junni_miracle Profile picture

@junni_miracle

Seremban (City)

READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
BETUL KE BOLEH PUTIH ? SLIDE tepi Sekarang....
.
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss.

Dapatkan free consultation✅
WhatsApp Wawa sekarang 📲
0162562640

#thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnitini #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod
#nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin #dropshipwanted #dropshipjunni #jutawanjunni #teamfairywawa #putihkekal #tipscantik

READY STOCK ‼️ HARINI BANK IN HARINI POST ‼️ terus ke rumah anda 😍
.
.
Pinkish white INSTANT SCRUB ni dalam minggu ni jaaa ramai orang berebut nak. 
Stokis pun restock non stop tau .
.
Kesan pencerahan SEAWAL 15 min ! 
Kesan bleaching macam kat spa tapi.... ada kelulusan KKM (tengok bahagian highlight) -
-
BETUL KE BOLEH PUTIH ? SLIDE tepi Sekarang....
.
Harga : RM 39 / 80 gram untuk 1-2 bulan penggunaan ☑️ boleh pakai kat muka & badan ya uolsss.

Dapatkan free consultation✅
WhatsApp Wawa sekarang 📲 
0162562640

#thejunni #thejunnilovers #PWIS #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #gengsisjunnitini #pinkishwhite #putihkorea #tjcodseremban #tjcodkajang #tjcodnilai #tjcodlabu #tjcodbandarainsdale #tjcod
#nakcantik #thejunniputihkorea #glassskin #teamjunnilisa #junniseremban #agentjunnibeauty #agentseremban #agentjunnibeautyseremban #koreanskin #dropshipwanted #dropshipjunni #jutawanjunni #teamfairywawa #putihkekal #tipscantik
6 0 8 hours ago
@junnieima_ Profile picture

@junnieima_

Shah Alam, Malaysia

JANGAN BELI SERUM NI ❌❌ SERUM NI CUMA TAHAN SELAMA.....
.
Ni lah serum yang selalu angels sebut2 dan berhantu tuh masuk stock je habis masuk je habis macam goreng pisang baru land je habis fuhhh power gilaaa 🔥🔥
.
Produk ni local tau, lagi best bila baru apply je terus meresap 5 saat tak berminyak fuhh order tak henti masuk ni berhantu kan eima kata fuhh 😥😥
.
Meh lekaih ws atau dm eima dengan hanya klik di bio 👆👆
.
WASAP 01121257549 📲
WASAP 01121257549 📲
WASAP 01121257549 📲
.
#eimajualjunni #jomsyantikdenganeima #codrawang #codaeonrawang #codbandartasikputeri #maylaadvance #maylasoap #maylanightcream #maylaskincare #pinkishwhitenormalset #soap #licenserum #kolejmatrikulasiselangor #kolejprofessionalmarabandarpenawar #universititeknoloogimara #beyourself #beyourownkind #neverstop #bebeautiful #iamme #beyoutiyah #teamqueenfatihah #eimafadhil

JANGAN BELI SERUM NI ❌❌ SERUM NI CUMA TAHAN SELAMA.....
.
Ni lah serum yang selalu angels sebut2 dan berhantu tuh masuk stock je habis masuk je habis macam goreng pisang baru land je habis fuhhh power gilaaa 🔥🔥
.
Produk ni local tau, lagi best bila baru apply je terus meresap 5 saat tak berminyak fuhh order tak henti masuk ni berhantu kan eima kata fuhh 😥😥
.
Meh lekaih ws atau dm eima dengan hanya klik di bio 👆👆
.
WASAP 01121257549 📲
WASAP 01121257549 📲
WASAP 01121257549 📲
.
#eimajualjunni#jomsyantikdenganeima#codrawang#codaeonrawang#codbandartasikputeri#maylaadvance#maylasoap#maylanightcream#maylaskincare#pinkishwhitenormalset#soap#licenserum#kolejmatrikulasiselangor#kolejprofessionalmarabandarpenawar#universititeknoloogimara#beyourself#beyourownkind#neverstop#bebeautiful#iamme#beyoutiyah#teamqueenfatihah#eimafadhil
2 0 8 hours ago
@junnibeauty_myra Profile picture

@junnibeauty_myra

Si botol putih tu laa penghalau jerawat🙈
Dia juga penanggal jeragat & parut comot kat muka ni.Kulit kering kusam pun dimanja nya sehingga lembab berseri!

#LicenSerum bukan rahsia lagi.Kehadiran nya untuk shantiks kan sissss berjemaah.Gitu😜

Si botol putih tu laa penghalau jerawat🙈
Dia juga penanggal jeragat & parut comot kat muka ni.Kulit kering kusam pun dimanja nya sehingga lembab berseri!

#LicenSerum bukan rahsia lagi.Kehadiran nya untuk shantiks kan sissss berjemaah.Gitu😜
1 0 9 hours ago
@junnibeauty.bwn Profile picture

@junnibeauty.bwn

💐Penggunaan Produk Junni Beauty selama 1 months🙈
.
"Alhamdulillah sis, my jeragat hitam makin berkurangan, bisai sis dis produk!😍 " "Sis, my sunburn ilang sudah sis😂bisai aa d pwis scrub atu" "Pinkish White set atu nyman bau nya rsa kn dmkn ahaha n pinkish cream nya i laik cus ya moisturize n my kradut kulit makin nda kradut sis mcm makin licin sudah n soft kulit ani😍" Sis², try our Junni Product sangat² berkesan n kami akan guide kamu cara penggunaan, Jangan risau😘

So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sis sekrang!
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

💐Penggunaan Produk Junni Beauty selama 1 months🙈
.
"Alhamdulillah sis, my jeragat hitam makin berkurangan, bisai sis dis produk!😍 " "Sis, my sunburn ilang sudah sis😂bisai aa d pwis scrub atu" "Pinkish White set atu nyman bau nya rsa kn dmkn ahaha n pinkish cream nya i laik cus ya moisturize n my kradut kulit makin nda kradut sis mcm makin licin sudah n soft kulit ani😍" Sis², try our Junni Product sangat² berkesan n kami akan guide kamu cara penggunaan, Jangan risau😘

So tunggu apa lagi? Jom whatsapp sis sekrang!
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738919316
Instagram: @junnibeauty.bwn
• Reseller Wanted

#yayahjunnisquad #legacyofyayah #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
3 0 9 hours ago
@dinzaqil_love Profile picture

@dinzaqil_love

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌
Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌. Lakastah sama² lawa😍
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738254930
Instagram: @dinzaqil_love

#haayatjunnisquad #Teamhaayat #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei

Anyeong Angels! Percaya tak kalau kita guna PINKISH SOAP ni skin kita bersih sampai ke akar??
.

Nak tahu sebab apa? Sebab pinkish soap ni diperbuat daripada
❗️VITAMIN A,C & E
❗️ GLYCERIN
❗️PATI GLUTA
❗️MINYAK BADAM
❗️EKSTRAK STRAWBERRY
❗️EKSTRAK BUAH DELIMA

Kesemua bahan ni selamat 💯 dari KKM ❗️ Tidak melukakan kulit ❌ 
Tidak mengelupaskan kulit ❌ Tidak menghakis kulit ❌. Lakastah sama² lawa😍
.
Click link in bio to purchase!
Whatsapp: +6738254930
Instagram: @dinzaqil_love

#haayatjunnisquad #Teamhaayat #junnibrunei #resellerbrunei #thejunniangels #iklanbrunei #bruneiadvert #bruneifm #bruneionlinestore #bruneionlineshop #pinkishwhiteset #putihkorea #pwisscrub #pwis #licenserum #instabrunei
7 0 9 hours ago

Top #licenserum posts

@junnibeautynora Profile picture

@junnibeautynora

SEDIHNYA ALAHAI... Ehh lagu macam tak kena je ? 😂 tak apa laa, yang penting malam ni, kak Nora nak share feedback pengguna Putih Korea ❤
.
.
Dah ramai yang berjaya dapat selesai kan masalah kulit selepas consume PUTIH KOREA. Kulit semakin sihat & cerah seluruh badan, uollss boleh tengok feedback dalam feed & high light kak nora ye. If dekat HQ dah ramai sgt yg guna PUTIH KOREA HOT SELLING THE JUNNI 🔥 But sedih maybe PUTIH KOREA dah takde lepas ni 😭
.
.
.
Tinggal stock last berapa ketul je ni haa so siapa yg nak tu ws jelaa Kak Nora sementara stock masih ada , TQ semua yg pernah beli PUTIH KOREA dgn Kak Nora 😊❤
.
.
.
.
#junniteamnora #dropshipwanted #freemarketing #freeguide #dropshipmalaysia #trusted #trusterseller #thejunniRESELLER #putihkoreaRESELLER #buat2incomesebulan #buatduit #bisnesonlinemalaysia #dropshipneeded #sideincome #highdemand #freemarketingtips #sisguidesampaijadi #kongsirezeki #semogamurahrezekithejunninora #kaknorashare #rengit #alamatnyacinta #cintabukankristal #jomcantik #licenserum #naturalbeauty #rengit #batupahat #bpmall #putihkorea #fansthejunninora

SEDIHNYA ALAHAI... Ehh lagu macam tak kena je ? 😂 tak apa laa, yang penting malam ni, kak Nora nak share feedback pengguna Putih Korea ❤
.
.
Dah ramai yang berjaya dapat selesai kan masalah kulit selepas consume PUTIH KOREA. Kulit semakin sihat & cerah seluruh badan,  uollss boleh tengok feedback dalam feed & high light kak nora ye. If dekat HQ dah ramai sgt yg guna PUTIH KOREA  HOT SELLING THE JUNNI 🔥 But sedih maybe PUTIH KOREA dah takde lepas ni 😭
.
.
.
Tinggal stock last berapa ketul je ni haa so siapa yg nak tu ws jelaa Kak Nora sementara stock masih ada , TQ semua yg pernah beli PUTIH KOREA dgn Kak Nora 😊❤
.
.
.
.
#junniteamnora #dropshipwanted #freemarketing #freeguide  #dropshipmalaysia #trusted #trusterseller #thejunniRESELLER #putihkoreaRESELLER #buat2incomesebulan #buatduit #bisnesonlinemalaysia  #dropshipneeded #sideincome #highdemand #freemarketingtips #sisguidesampaijadi #kongsirezeki #semogamurahrezekithejunninora #kaknorashare #rengit #alamatnyacinta #cintabukankristal #jomcantik #licenserum #naturalbeauty #rengit #batupahat #bpmall #putihkorea #fansthejunninora
165 6 4 October, 2018
@junnibeautynora Profile picture

@junnibeautynora

Rengit

BIG GIVEAWAY 7K START ! 👑 #giveawaythejunninora
Kak Nora nak belanja FREE LICEN SERUM & FREE MASCARA DYXY ORIGINAL kepada 3 org winner yg bertuah 🌹
.
.
.
Syaratnya :
1. Follow @thejunni.nora
2. Repost post ni (tukar caption sendiri. wajib mention @thejunni.nora)
3. Tag 3org kawan untuk join giveaway ni sekali
4. dah siap buat syarat 1- 3 komen "DONE"
5. wajib isi form #fansthejunninora & jadi active follower di ig Kak Nora okeys 😉
.
.
.
Okey tu saje... Good Luck uollss 😘
.
.
#giveaways #contest
#biggiveawaythejunninora #junniteamnora #noralegacy #kaknorashare #thejunnilovers #love #bestproduct #stokistjbatupahat #koreanmakeup #bebasjerawat #bebasmercury #serum #serumviral #licenserum #thejunnireseller #tjcodbatupahat #tjcodrengit #rengit #batupahat #senggarang #bpmall #lastimkk

BIG GIVEAWAY 7K START ! 👑 #giveawaythejunninora
Kak Nora nak belanja FREE LICEN SERUM & FREE MASCARA DYXY ORIGINAL kepada 3 org winner yg bertuah 🌹
.
.
.
Syaratnya : 
1. Follow @thejunni.nora
2. Repost post ni (tukar caption sendiri. wajib mention @thejunni.nora) 
3. Tag 3org kawan untuk join giveaway ni sekali 
4. dah siap buat syarat 1- 3 komen "DONE" 
5. wajib isi form #fansthejunninora & jadi active follower di ig Kak Nora okeys 😉
.
.
.
Okey tu saje... Good Luck uollss 😘
.
.
#giveaways #contest
#biggiveawaythejunninora #junniteamnora #noralegacy #kaknorashare #thejunnilovers #love #bestproduct #stokistjbatupahat #koreanmakeup #bebasjerawat #bebasmercury #serum #serumviral #licenserum #thejunnireseller #tjcodbatupahat #tjcodrengit #rengit #batupahat #senggarang #bpmall #lastimkk
130 2,218 6 December, 2018
@junnibeautynora Profile picture

@junnibeautynora

repost from riannemua 🌹
.
DIY Avocado & Tomato Mask 🥑🍅 Leave on for 10 mins!
____
AVOCADO BENEFITS:
__
🥑The healthy fats in avocados are great for moisturising your skin
🥑The oils can penetrate deep into the skin, helping to soften the skin and hydrate any dry and flaky patches
🥑Treats and prevents acne
🥑Contains chlorophyll which reduces inflammation
🥑Contains Vitamin E to promote softness and prevents wrinkles
____
TOMATO BENEFITS:
__
🍅Reduces irritation
🍅Tightens your pores
🍅Balances your pH levels in the skin (which is what a toner does)
🍅Rich in vitamin C which eliminates acne and brightens dull skin
___
Test patch first.
.
.
.
.
.
.
#kaknorashare #beauty #scrubs #diy #kulitflawless #cantik #thejunnireseller #thejunnistokis #bebasjerawat #jomcuba #foundation #tipscantik #bestproducts #TheJunniPinkishWhite #licenserum #serummurah #viral #luckydrawthejunni #beautytips

repost from riannemua 🌹
.
DIY Avocado & Tomato Mask 🥑🍅 Leave on for 10 mins!
____
AVOCADO BENEFITS:
__
🥑The healthy fats in avocados are great for moisturising your skin
🥑The oils can penetrate deep into the skin, helping to soften the skin and hydrate any dry and flaky patches
🥑Treats and prevents acne
🥑Contains chlorophyll which reduces inflammation
🥑Contains Vitamin E to promote softness and prevents wrinkles
____
TOMATO BENEFITS:
__
🍅Reduces irritation
🍅Tightens your pores
🍅Balances your pH levels in the skin (which is what a toner does)
🍅Rich in vitamin C which eliminates acne and brightens dull skin
___
Test patch first.
.
.
.
.
.
.
#kaknorashare #beauty #scrubs #diy #kulitflawless #cantik #thejunnireseller #thejunnistokis #bebasjerawat #jomcuba #foundation #tipscantik #bestproducts #TheJunniPinkishWhite #licenserum #serummurah #viral #luckydrawthejunni #beautytips
189 4 3 October, 2018
@junnibeautyhq Profile picture

@junnibeautyhq

Kalau nampak 'SOMETHING' yang pelik atau awesome dalam gambar ni komen kat bawah apa yang korang perasan... 👇🏻 #junnibeauty #thejunnipinkishwhite #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #putihkorea

Kalau nampak 'SOMETHING' yang pelik atau awesome dalam gambar ni komen kat bawah apa yang korang perasan... 👇🏻 #junnibeauty #thejunnipinkishwhite #pinkishwhiteinstantscrub #licenserum #putihkorea
288 30 4 October, 2019
@junnibeautynora Profile picture

@junnibeautynora

Rengit

TOMATO COMEL DALAM BOTOL 🍅
.
.
.
Korang suka makan tomato tak ? haaaa if korang nak tau licen serum menggunakan extract tomato tau. Tau kan tomato bagus untuk kulit ?
.
.
.
Siapa nak kak Nora buat BIG GIVEAWAY sempena 7K followers nanti ? haaa if nak start harini kena la rajin REPOST + LIKE + TAG kawan2 korang follow kak Nora 😘 Siapa paling active kak nora list kan dalam list #fansthejunninora ! bile dah masuk dlm tu lagi senang la nak menang sbb Kak Nora dah kenal uollss ❤
.
.
.
.
#giveaways #contest
#biggiveawaythejunninora #junniteamnora #noralegacy #kaknorashare #thejunnilovers #love #bestproduct #stokistjbatupahat #koreanmakeup #bebasjerawat #bebasmercury #serum #serumviral #licenserum #thejunnireseller #tjcodbatupahat #tjcodrengit #rengit #batupahat #senggarang #bpmall #lastimkk

TOMATO  COMEL DALAM BOTOL 🍅
.
.
.
Korang suka makan tomato tak ? haaaa if korang nak tau licen serum menggunakan  extract tomato tau. Tau kan tomato bagus untuk kulit ?
.
.
.
Siapa nak kak Nora buat BIG GIVEAWAY sempena 7K followers nanti ?  haaa if nak start harini kena la rajin REPOST + LIKE + TAG kawan2 korang follow kak Nora 😘 Siapa paling active kak nora list kan dalam list #fansthejunninora ! bile dah masuk dlm tu lagi senang la nak menang sbb Kak Nora dah kenal uollss ❤
.
.
.
.
#giveaways #contest
#biggiveawaythejunninora #junniteamnora #noralegacy #kaknorashare #thejunnilovers #love #bestproduct #stokistjbatupahat #koreanmakeup #bebasjerawat #bebasmercury #serum #serumviral #licenserum #thejunnireseller #tjcodbatupahat #tjcodrengit #rengit #batupahat #senggarang #bpmall #lastimkk
138 124 4 December, 2018
@thejunnibynurr_ Profile picture

@thejunnibynurr_

Best ke LICEN SERUM ni❓😕 Best sebab........ Licen Serum ni berasaskan tomato. Macam yg kita tahu, tomata sangat bagus untuk kulit. Baik dimakan atau digunakan. Kebaikan tomato yg sangat berkhasiat membantu mecerahkan dan menyihatkan kulit kita.

Diformulasikan untuk zaman kini yg semakin bekerjaya dah tiada masa nak blend tomato tepek kat muka. Perlukan masa. Balik kerja nak masak nak kemas rumah layan suami dan ank2 . Memang bukan mudah nak agihkan masa untuk diri sendiri. Jadi The Junni memgeluarkan 1 produk yg dapat membantu wanita2 atau lelaki yg terutama bkerjaya yg tiada masa nak blend tomato tu boleh sangt2 amalkn LICEN SERUM ni.. Jangan risau bahan kita lulus kkm. Original. Dan tiada bahan merkuri. Ye mmg kesan lambat tapi ingt. Makin cepat kesan makin banyak bahan trlarang. Dan mmg mula2 wow cepat sgt2 kesan dan akhirnya nnti anda yg merana dan merosakkan kulit anda sendiri

#licenserum #licenserummurah #pink #putihkorea #pwis #pwismurah #normalset #pinkishwhitethejunni #pinkissoap #pinkishwhitening #putihseluruhbadan

Best ke LICEN SERUM ni❓😕 Best sebab........ Licen Serum ni berasaskan tomato. Macam yg kita tahu, tomata sangat bagus untuk kulit. Baik dimakan atau digunakan. Kebaikan tomato yg sangat berkhasiat membantu mecerahkan dan menyihatkan kulit kita.

Diformulasikan untuk zaman kini yg semakin bekerjaya dah tiada masa nak blend tomato tepek kat muka. Perlukan masa. Balik kerja nak masak nak kemas rumah layan suami dan ank2 . Memang bukan mudah nak agihkan masa untuk diri sendiri. Jadi The Junni memgeluarkan 1 produk yg dapat membantu wanita2 atau lelaki yg terutama bkerjaya yg tiada masa nak blend tomato tu boleh sangt2 amalkn LICEN SERUM ni.. Jangan risau bahan kita lulus kkm. Original. Dan tiada bahan merkuri. Ye mmg kesan lambat tapi ingt. Makin cepat kesan makin banyak bahan trlarang. Dan mmg mula2 wow cepat sgt2 kesan dan akhirnya nnti anda yg merana dan merosakkan kulit anda sendiri

#licenserum #licenserummurah #pink #putihkorea #pwis #pwismurah #normalset #pinkishwhitethejunni #pinkissoap #pinkishwhitening #putihseluruhbadan
287 1 31 March, 2019