#lipmatteviral Instagram Photos & Videos

lipmatteviral - 175.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lipmatteviral and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
14 minutes
Average like
2.2
Average comment
0.2
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

Untuk order:
Wa:089601263283
.
.
Tutorial make up simple dengan lipcream fabil beauty . .
.
Dari yang tadinya pucet langsung fresh banget. Bikin blush on panas demam cukup pakai lipcream aja, warnanya pigmented. .
.
Pakai dikit aja langsung keluar banget warnanya. Sudah pasti aman karena ada izin BPOM nya .
.
.
#lipcreammurah
#lipcreammatte
#lipsbalm
#lipstikmurah
#lipstick
#lipmatteviral
#lipmattefabil

Untuk order:
Wa:089601263283
.
.
Tutorial make up simple dengan lipcream fabil beauty . .
.
Dari yang tadinya pucet langsung fresh banget. Bikin blush on panas demam cukup pakai lipcream aja, warnanya pigmented. .
.
Pakai dikit aja langsung keluar banget warnanya. Sudah pasti aman karena ada izin BPOM nya .
.
.
#lipcreammurah 
#lipcreammatte 
#lipsbalm 
#lipstikmurah 
#lipstick 
#lipmatteviral 
#lipmattefabil
1 0 4 minutes ago

.
Tadi dah terjumpa angry bird, ni kita tengok pulak macam mane nak calit warna tak berapa nak angry ni 🤣🤣 Jangan main main COMBO SUCI ni paling keras laku 🤩
.
Tapi nak cakap betul. COMBO SUCI ni stock dah nak licin habis 😢 ⤵️
📲 0182213586
.
#kekasihtulusuci #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #kekasihwarriors #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #makeup #barangmakeupmurah #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #stokisselangor #stokiskekasih

.
Tadi dah terjumpa angry bird, ni kita tengok pulak macam mane nak calit warna tak berapa nak angry ni 🤣🤣 Jangan main main COMBO SUCI ni paling keras laku 🤩
.
Tapi nak cakap betul. COMBO SUCI ni stock dah nak licin habis 😢 ⤵️
📲 0182213586
.
#kekasihtulusuci #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #kekasihwarriors #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #makeup #barangmakeupmurah #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #stokisselangor #stokiskekasih
1 0 2 hours ago

.
𝘛𝘦𝘯𝘨𝘰𝘬 18 𝘬𝘢𝘭𝘪 𝘮𝘢𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘯𝘨𝘳𝘺 𝘣𝘪𝘳𝘥𝘴, 𝘬𝘢𝘭𝘪 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘬𝘦 19 𝘵𝘦𝘯𝘨𝘰𝘬 𝘱𝘳𝘩𝘩𝘩 𝘢𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘪𝘢 𝘔𝘢𝘴𝘺𝘢𝘢𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘭𝘢𝘸𝘢 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘞𝘈𝘙𝘕𝘈 𝘗𝘜𝘕𝘎𝘎𝘜𝘒 𝘯𝘪. 𝘚𝘪𝘴 𝘯𝘢𝘬 𝘢𝘯𝘨𝘳𝘺 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘴 𝘵𝘦𝘳𝘨𝘰𝘥𝘢. 𝘉𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘭𝘢𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘪𝘢 𝘬𝘢𝘭𝘪 𝘯𝘪 𝘥𝘦𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘊𝘖𝘔𝘉𝘖 𝘚𝘜𝘊𝘐
.
Bila rase tak nampu nak tolok, sila lah wasap ⤵️
📲 0182213586
.
#kekasihtulusuci #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #kekasihwarriors #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #makeup #barangmakeupmurah #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #stokisselangor #stokiskekasih

.
𝘛𝘦𝘯𝘨𝘰𝘬 18 𝘬𝘢𝘭𝘪 𝘮𝘢𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘯𝘨𝘳𝘺 𝘣𝘪𝘳𝘥𝘴, 𝘬𝘢𝘭𝘪 𝘺𝘢𝘯𝘨 𝘬𝘦 19 𝘵𝘦𝘯𝘨𝘰𝘬 𝘱𝘳𝘩𝘩𝘩 𝘢𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘪𝘢 𝘔𝘢𝘴𝘺𝘢𝘢𝘭𝘭𝘢𝘩 𝘭𝘢𝘸𝘢 𝘣𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘞𝘈𝘙𝘕𝘈 𝘗𝘜𝘕𝘎𝘎𝘜𝘒 𝘯𝘪. 𝘚𝘪𝘴 𝘯𝘢𝘬 𝘢𝘯𝘨𝘳𝘺 𝘵𝘦𝘳𝘶𝘴 𝘵𝘦𝘳𝘨𝘰𝘥𝘢. 𝘉𝘦𝘵𝘶𝘭 𝘭𝘢𝘪𝘯 𝘮𝘢𝘤𝘢𝘮 𝘢𝘶𝘳𝘢 𝘥𝘪𝘢 𝘬𝘢𝘭𝘪 𝘯𝘪 𝘥𝘦𝘯𝘨𝘢𝘯 𝘊𝘖𝘔𝘉𝘖 𝘚𝘜𝘊𝘐
.
Bila rase tak nampu nak tolok, sila lah wasap ⤵️
📲 0182213586
.
#kekasihtulusuci #kekasihlipmatte #kekasihthemelvins #kekasihwarriors #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #makeup #barangmakeupmurah #dropshipwanted #agentwanted #stokiswanted #stokisselangor #stokiskekasih
1 0 3 hours ago

Be Marilyn, even by hearing the name uols dah boleh tau yang warna ni untuk buat uols nampak BOLD, BERANI! Tak semua berani nak pakai warna terang, tapi no one can go wrong with a red lipstick! 💋
.
.
www.meeracle.com.my .
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#lipmattemeeraclexrcw
#lipmattemeeracle
#lipmatte
#lipmatteviral
#lipmatteliquid
#lipmattemerawat

Be Marilyn, even by hearing the name uols dah boleh tau yang warna ni untuk buat uols nampak BOLD, BERANI! Tak semua berani nak pakai warna terang, tapi no one can go wrong with a red lipstick! 💋
.
. 
www.meeracle.com.my .
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#lipmattemeeraclexrcw 
#lipmattemeeracle 
#lipmatte 
#lipmatteviral 
#lipmatteliquid 
#lipmattemerawat
0 0 4 hours ago

Sometimes you don't have to do much to look extra, just a plain white top and red lip would do! So take 'Be Marilyn' with you!
.
Price:$16.90, DM to grab one📲
.
www.meeracle.com.my
.
.
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#lipmattemeeraclexrcw
#lipmattemeeracle
#lipmatteliquid
#lipmatteviral
#lipmattecantik

Sometimes you don't have to do much to look extra, just a plain white top and red lip would do! So take 'Be Marilyn' with you!
.
Price:$16.90, DM to grab one📲
.
www.meeracle.com.my
.
.
#meeracleface
#allnewmeeracle
#formulagemstone
#menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou
#meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove
#lipmattemeeraclexrcw 
#lipmattemeeracle 
#lipmatteliquid 
#lipmatteviral 
#lipmattecantik
0 0 4 hours ago
KEKASIH PEACOCK EDITION

COMBO TULUS
- Merpati
- Pipit

COMBO SUCI
- Merak
- Pungguk

PRICE:
RM 39 SMNJG
RM 43 SABAH SARAWAK

POSTAGE RM 8 SMNJG
RM 13 SBH SRWAK

#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #makeupmurah #samtilla #kosmetik #bibircantik #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
#lipmatteserikembangan
#lipmatteutara
#lipmattekedah
1 0 6 hours ago

⚡EYESHADOW PALING PANTAS DI MALAYSIA ⚡
Memang best, Senang pakai, tekan-tekan dan calit je dah siap. Tahan lama, waterproof & mesra wudhu. Warna yang pigmented, nampak mata lebih berseri. 🌹

To puchase you can WhatsApp 👇🏻
Yaya 0103736342 📲
Yaya 0103736342 📲
Yaya 0103736342 📲

#sobella #lipmatte #lipmatteviral #fruitliptint #liptint #Eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellaEyeshadow #eyeshadow2minute #sobellablusher #sobellawonderblush #sobellawonderloveblush #sobellahoneygoldserum #sobellaperlis #sobellaarau #sobellakangar #sobellakualaperlis #sobellapadangbesar #sobellamurahmalaysia #sobellalovers

⚡EYESHADOW PALING PANTAS DI MALAYSIA ⚡
Memang best, Senang pakai, tekan-tekan dan calit je dah siap. Tahan lama, waterproof & mesra wudhu. Warna yang pigmented, nampak mata lebih berseri. 🌹

To puchase you can WhatsApp 👇🏻
Yaya 0103736342 📲
Yaya 0103736342 📲
Yaya 0103736342 📲

#sobella #lipmatte #lipmatteviral #fruitliptint #liptint #Eyeshadow #blusher #sobellalipmatte #sobellaliptint #sobellaEyeshadow #eyeshadow2minute #sobellablusher #sobellawonderblush #sobellawonderloveblush #sobellahoneygoldserum #sobellaperlis #sobellaarau #sobellakangar #sobellakualaperlis #sobellapadangbesar #sobellamurahmalaysia #sobellalovers
1 0 6 hours ago

Korang bila lagi nak try LIPMATTE KEKASIH EDISI PEACOCK ni??
-
-
KEKASIH PEACOCK EDITION

COMBO TULUS
- Merpati
- Pipit

COMBO SUCI
- Merak
- Pungguk

PRICE:
RM 39 SMNJG
RM 43 SABAH SARAWAK

POSTAGE RM 8 SMNJG
RM 13 SBH SRWAK

#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #makeupmurah #samtilla #kosmetik #bibircantik #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
#lipmatteserikembangan
#lipmatteutara
#lipmattekedah

Korang bila lagi nak try LIPMATTE KEKASIH EDISI PEACOCK ni??
-
-
KEKASIH PEACOCK EDITION

COMBO TULUS
- Merpati
- Pipit

COMBO SUCI
- Merak
- Pungguk

PRICE:
RM 39 SMNJG
RM 43 SABAH SARAWAK

POSTAGE RM 8 SMNJG
RM 13 SBH SRWAK

#kekasihhq #kekasihlipmatte #themelvinscircle #makeupmurah #samtilla #kosmetik #bibircantik #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipmatteviral #lipmatteliquid #lipmattetahanlama #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
#lipmatteserikembangan
#lipmatteutara
#lipmattekedah
0 0 6 hours ago

RK Lipcream Dengan Varian 5 Warna Unik Dan Terlaris!!!!!
✅Produk BPOM
✅Matte
✅Waterproof
✅Elegant
✅Non Sticky
✅Tahan Lama
✅Harga Terjangkau
✅Kualitas Terbaik
✅Warna Cetar dan Viral

RK lip cream matte Udah di swatch dan tester ke kulit tangan dan bibir no transfer tissu Moist teksturnya gak retak/pecah dan warna nya pigment banget 😊
Ini gak perlu bolak balik kamu timpa karena sekali swatch aja udah keluar warnanya...
Wajib bnget untuk kamu punya...
Harga murce Kualitas super Ringan anti gumpal tahan lama Ada 5 warna : *gladiol
*daisy
*allamanda
*lily
*camelia

Cuss diorder shay dijamin Best Seller paraaaaah 📲 081311318003

#lipcreammatte
#lipcreamRK
#lipstikmatte
#lipsmatteRK
#lispiktahanlama
#lipstikantiair
#lipstikbpom
#lipsmatte
#lipstikmurah
#lipmatteviral
#tutorialmakeup
#makeup
#PTanj
#anj
#PTafforneojaya
#viral
#cantik
#wanitacantik

RK Lipcream Dengan Varian 5 Warna Unik Dan Terlaris!!!!!
✅Produk BPOM
✅Matte
✅Waterproof
✅Elegant
✅Non Sticky
✅Tahan Lama
✅Harga Terjangkau
✅Kualitas Terbaik
✅Warna Cetar dan Viral

RK lip cream matte Udah di swatch dan tester ke kulit tangan dan bibir no transfer tissu Moist teksturnya gak retak/pecah dan warna nya pigment banget 😊
Ini gak perlu bolak balik kamu timpa karena sekali swatch aja udah keluar warnanya...
Wajib bnget untuk kamu punya...
Harga murce Kualitas super Ringan anti gumpal tahan lama Ada 5 warna : *gladiol
*daisy
*allamanda
*lily
*camelia

Cuss diorder shay dijamin Best Seller paraaaaah 📲 081311318003

#lipcreammatte
#lipcreamRK
#lipstikmatte
#lipsmatteRK
#lispiktahanlama
#lipstikantiair
#lipstikbpom
#lipsmatte
#lipstikmurah
#lipmatteviral
#tutorialmakeup
#makeup
#PTanj
#anj
#PTafforneojaya
#viral
#cantik
#wanitacantik
0 0 6 hours ago

KEKASIH BY THE MELVINS CEKELAT EDITION
.
COMBO JIWA
⬇️
💋CAROL
💋DIANA

COMBO RAGA
⬇️
💋DELAILA
💋MARY
.
🌸VITAMIN E
🌸ARGAN OIL
🌸SHEA BUTTER .
.
BENEFITS :
.
💋4 GORGEOUS NUDE SHADES
💋PETITE SIZE
💋TRAVEL FRIENDLY
💋LONG LASTING
💋PIGMENTED
💋WATER PROOF
💋LIGHTWEIGHT
💋NON STICKY .
💋LIGHT TEXTURED
💋SMELLS NICE
💋EASY TO REMOVE
💋TREATS DRY AND CHAPPED LIPS
.
💌DM us to order
.
#kekasihsingapore
#kekasihsg
#kekasihlipmatte
#lipmatteviral
#lipmattetahanlama
#wajahfoundation
#foundationbest
#tahanlama
#mesrawudhuk
#meletop
#bukanbiashebiashe
#themelvincircle
#satukekasihcukupke
#glamzbynr
#glamzsquad
#makeupbeaute.co
#lipmattesg
#muasg

KEKASIH BY THE MELVINS CEKELAT EDITION
.
COMBO JIWA
⬇️
💋CAROL
💋DIANA

COMBO RAGA
⬇️
💋DELAILA
💋MARY
.
🌸VITAMIN E
🌸ARGAN OIL
🌸SHEA BUTTER .
. 
BENEFITS :
.
💋4 GORGEOUS NUDE SHADES
💋PETITE SIZE
💋TRAVEL FRIENDLY
💋LONG LASTING
💋PIGMENTED
💋WATER PROOF
💋LIGHTWEIGHT
💋NON STICKY .
💋LIGHT TEXTURED
💋SMELLS NICE
💋EASY TO REMOVE
💋TREATS DRY AND CHAPPED LIPS
.
💌DM us to order
.
#kekasihsingapore
#kekasihsg 
#kekasihlipmatte 
#lipmatteviral
#lipmattetahanlama
#wajahfoundation
#foundationbest
#tahanlama
#mesrawudhuk
#meletop
#bukanbiashebiashe 
#themelvincircle
#satukekasihcukupke
#glamzbynr
#glamzsquad
#makeupbeaute.co
#lipmattesg
#muasg
3 0 6 hours ago

Hye penah dengar pasal ratasya lipmatte?
Lipmatte yg diperbuat dari ~MADU yang pertama Di MALAYSIA yang mampu memelihara bibir kering dan megelupas ~SHEA BUTTER yang mampu melembapkan bibir secara semula jadi ~VITAMIN A yang melindungi bibir dari sinaran sepanjang hari ~OLIVE yang mengatasi masalah bibir gelap ~NO PARABEN ratasya sangat menjaga kualiti, tiada barangan terlarang dalam setiap lipmatte keluaran RATASYA
Nak tahu lebih lanjut bole dm saya 😘😘 #ratasyacosmeticsarah #ratasya #ratasyalicious #ratasyalipmatte #sitisarahraisuddin #lipmatteviral #lipmattemadu

Hye penah dengar pasal ratasya lipmatte? 
Lipmatte yg diperbuat dari ~MADU yang pertama Di MALAYSIA yang mampu memelihara bibir kering dan megelupas ~SHEA BUTTER yang mampu melembapkan bibir secara semula jadi ~VITAMIN A yang melindungi bibir dari sinaran sepanjang hari ~OLIVE yang mengatasi masalah bibir gelap ~NO PARABEN ratasya sangat menjaga kualiti, tiada barangan terlarang dalam setiap lipmatte keluaran RATASYA 
Nak tahu lebih lanjut bole dm saya 😘😘 #ratasyacosmeticsarah #ratasya #ratasyalicious #ratasyalipmatte #sitisarahraisuddin #lipmatteviral #lipmattemadu
0 0 6 hours ago

feedback panass panas🔥🔥 ramai yang jatuh cinta tau bila dah cuba lipmatte Mary Kay niii. so korang yang baca nii takkan nak tengok je? skrang tengah jimat tauu, beli 1 percuma 1. jadilah pengguna yang bijak💋
.
.
SitiFadz
Beauty Consultant Mary Kay
📱019-3933076

#marykayainsdale #marykayserembangateway #marykaynilai3 #lipmatteviral #lipmattemurah #feedbackmarykay #feedbacklipmatte #lipmattemarykay #marykayatplay #lipjunkie #lipstickmurah #marykaybysitifadz #care4skin #penggunabijak #buy1get1free #christmasgifts #yearendsale #marykaymalaysia #marykaypromo #wira #gegarvaganza2019

feedback panass panas🔥🔥 ramai yang jatuh cinta tau bila dah cuba lipmatte Mary Kay niii. so korang yang baca nii takkan nak tengok je? skrang tengah jimat tauu, beli 1 percuma 1. jadilah pengguna yang bijak💋
.
.
SitiFadz
Beauty Consultant Mary Kay
📱019-3933076

#marykayainsdale #marykayserembangateway #marykaynilai3 #lipmatteviral #lipmattemurah #feedbackmarykay #feedbacklipmatte #lipmattemarykay #marykayatplay #lipjunkie #lipstickmurah #marykaybysitifadz #care4skin #penggunabijak #buy1get1free #christmasgifts #yearendsale #marykaymalaysia #marykaypromo #wira #gegarvaganza2019
1 0 6 hours ago

Kekasih Lipmatte by The Melvins nie bukan beshe beshe taw hampa
.
Paling best tu tekstur lipmatte yang ringan soft sangat dan tahan lama . Colour semua lawalawa weii merecikss hawau 😘
.
Meh grab sekarang produk laku keras nohh
Stok tak banyak dah hampa oii 😁
. .

#kekasih_hq
#kekasihlipmatte
#themelvinscircle
#suresuccessteamxthemelvins
#kekasihjiwaraga
#themelvins #edisicekelat
#lipmatte #lipmattemalaysia
#lipmattemurah #lipmatteviral
#juallipmatte
#bazaarpaknilmurah
#ctdk #noradanish #neelofa
#zahirAh #fattzura

Kekasih Lipmatte by The Melvins nie bukan beshe beshe taw hampa
.
Paling best tu tekstur lipmatte yang ringan soft sangat dan tahan lama . Colour semua lawalawa weii merecikss hawau 😘
.
Meh grab sekarang produk laku keras nohh
Stok tak banyak dah hampa oii 😁
. .

#kekasih_hq 
#kekasihlipmatte
#themelvinscircle 
#suresuccessteamxthemelvins 
#kekasihjiwaraga
#themelvins #edisicekelat
#lipmatte #lipmattemalaysia
#lipmattemurah #lipmatteviral
#juallipmatte 
#bazaarpaknilmurah 
#ctdk #noradanish #neelofa 
#zahirAh  #fattzura
2 0 6 hours ago

KEKASIH BY THE MELVINS LATEST EDITION, PEACOCK
.
2 COMBO SET AVAILABLE
.
SUCI
💄PUNGGUK
💄MERAK
.
TULUS
💄MERPATI
💄PIPIT
.
$16 only per combo set.
Worth the buy as you can get 2 shades in a combo set. The lipmatte is also easy to bring along whereever you go and it have a fruity smell.
.
We heard that Suci set is almost sold out😱 Have you grab yours? Come DM us @makeupbeaute.co to purchase ladies before its sold out🤗
.
#kekasihsingapore
#kekasihsg
#kekasihlipmatte
#lipmatteviral
#lipmattetahanlama
#wajahfoundation
#foundationbest
#tahanlama
#mesrawudhuk
#meletop
#bukanbiashebiashe
#themelvincircle
#satukekasihcukupke
#glamzbynr
#glamzsquad
#makeupbeaute.co
#lipmattesg
#muasg
#makeupsg

KEKASIH BY THE MELVINS LATEST EDITION, PEACOCK
.
2 COMBO SET AVAILABLE
.
SUCI
💄PUNGGUK
💄MERAK
.
TULUS
💄MERPATI
💄PIPIT
.
$16 only per combo set.
Worth the buy as you can get 2 shades in a combo set. The lipmatte is also easy to bring along whereever you go and it have a fruity smell.
.
We heard that Suci set is almost sold out😱 Have you grab yours? Come DM us @makeupbeaute.co to purchase ladies before its sold out🤗
.
#kekasihsingapore
#kekasihsg 
#kekasihlipmatte 
#lipmatteviral
#lipmattetahanlama
#wajahfoundation
#foundationbest
#tahanlama
#mesrawudhuk
#meletop
#bukanbiashebiashe 
#themelvincircle
#satukekasihcukupke
#glamzbynr
#glamzsquad
#makeupbeaute.co
#lipmattesg
#muasg
#makeupsg
4 0 6 hours ago

Cantik bukan warna warna kekasih ni🤤.. Lipmatte yg menawan ni kalau digabungkan dengan anda pasti ramai yang akan tertawan😍.. Mari dapat kan edisi terhad combo Tulus dan Suci sementara stok masih ada💋

#lippmatte #lipmattemalaysia #lipmatemurah #lipmatteviral #lipmattekekasih #lipmattekekasihbythemelvins #teamsarafighter #teamkekasihatin #wangsamaju #wangsamelawati #wangsawalk #setapak #ampang #kualalumpur #bangi

Cantik bukan warna warna kekasih ni🤤.. Lipmatte yg menawan ni kalau digabungkan dengan anda pasti ramai yang akan tertawan😍.. Mari dapat kan edisi terhad combo Tulus dan Suci sementara stok masih ada💋

#lippmatte #lipmattemalaysia #lipmatemurah #lipmatteviral #lipmattekekasih #lipmattekekasihbythemelvins #teamsarafighter #teamkekasihatin #wangsamaju #wangsamelawati #wangsawalk #setapak #ampang #kualalumpur #bangi
6 1 7 hours ago

Anak sapa niiii lawaaa sangattt 😍😍😍
.
Tengok sampai habihhh nohhhh ada featured TULUSUCI 🥰♥️
.
FENOMENA NEW EDITION OF KEKASIH LIPMATTE THE MELVINS !! (3rd EDITION)💄💄💄💄
.
Dah try ke KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION? 🦚
.
Ready stock here!!! Lipmatte paling best di abad ini, 4 shades of color yg cantik gilerrr sesuai utk semua tones skin , very light texture, tak cracked
and very pigmented! Received thousand of good reviews dari KEKASIH lovers everyday 😍
.
Combo TULUS: Code MERPATI & PIPIT
Combo SUCI: Code MERAK & PUNGGUK
.
Two lipmattes in ONE BOX at RM39 only 🤩
.
Whatsapp now to order! Link at bio 😘
.
🚗 FREE COD/Delivery Area: BANGI, NILAI & SEMENYIH
📦 Pos seluruh Malaysia
.

#themelvins #kekasihlipmatte #combotulusuci #kekasihbythemelvins #kekasihlipmatteviral #kekasihlipmattebangi #kekasihlipmattenilai #kekasihlipmattesemenyih #lipmattemalaysia2019 #lipmatteviral #agentkekasihthemelvins #agentkekasihlipmatte #agentkekasihlipmattebangi #agentkekasihlipmattenilai #agentkekasihlipmattesemenyih #teamkekasihshushy #teamshushy #themelvincircle

Anak sapa niiii lawaaa sangattt 😍😍😍
.
Tengok sampai habihhh nohhhh ada featured TULUSUCI 🥰♥️
.
FENOMENA NEW EDITION OF KEKASIH LIPMATTE THE MELVINS !! (3rd EDITION)💄💄💄💄
.
Dah try ke KEKASIH LIPMATTE PEACOCK EDITION? 🦚
.
Ready stock here!!! Lipmatte paling best di abad ini, 4 shades of color yg cantik gilerrr sesuai utk semua tones skin , very light texture, tak cracked
and very pigmented! Received thousand of good reviews dari KEKASIH lovers everyday 😍
.
Combo TULUS: Code MERPATI & PIPIT
Combo SUCI: Code MERAK & PUNGGUK
.
Two lipmattes in ONE BOX at RM39 only 🤩
.
Whatsapp now to order! Link at bio 😘
.
🚗 FREE COD/Delivery Area: BANGI, NILAI & SEMENYIH
📦 Pos seluruh Malaysia
.

#themelvins #kekasihlipmatte #combotulusuci #kekasihbythemelvins #kekasihlipmatteviral #kekasihlipmattebangi #kekasihlipmattenilai #kekasihlipmattesemenyih #lipmattemalaysia2019 #lipmatteviral #agentkekasihthemelvins #agentkekasihlipmatte #agentkekasihlipmattebangi #agentkekasihlipmattenilai #agentkekasihlipmattesemenyih #teamkekasihshushy #teamshushy #themelvincircle
0 0 7 hours ago

Special discount !
For purchase of any 2 combos
Save the Date : 12.12 💕
Dont miss it dearies ☝️
#themaqbeaute
#lipmattemalaysia
#lipmatteviral
#lipmatteviral

Special discount !
For purchase of any 2 combos
Save the Date : 12.12 💕
Dont miss it dearies ☝️
#themaqbeaute
#lipmattemalaysia
#lipmatteviral 
#lipmatteviral
2 0 7 hours ago

Sexy Nude 💋
From Hersheys Combo !
#themaqbeaute
#lipmattemalaysia
#lipmatteviral

Sexy Nude 💋
From Hersheys Combo !
#themaqbeaute 
#lipmattemalaysia 
#lipmatteviral
6 0 7 hours ago

Special discount !
For purchase of any 2 combos
Save the Date : 12.12 💋💋💋
Dont miss it dearies ☝️
#themaqbeaute
#lipmattemalaysia
#lipmatteviral
#lipmatteviral

Special discount !
For purchase of any 2 combos
Save the Date : 12.12 💋💋💋
Dont miss it dearies ☝️
#themaqbeaute
#lipmattemalaysia
#lipmatteviral 
#lipmatteviral
3 0 7 hours ago

Ibu & Anak
Tq for your support!
You made our day 💕
#lipmattemalaysia
#lipmatteviral
#themaqbeaute

Ibu & Anak
Tq for your support!
You made our day 💕
#lipmattemalaysia 
#lipmatteviral 
#themaqbeaute
1 0 7 hours ago

FRUIT LIPTINT SOBELLA
.
. . 🔥 bersifat waterbased dan semi gel
. . 🔥 boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
. . 🔥sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
. . 🔥 sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
. 🔥 Harga mampu milik hanya RM36 sahaja .
.
.
#liptintkorea #sayajualmekap #sayajualmakeupmurah #sobella #ootd #dailymakeup #sobellalabis #lipmatteviral #liptintsobella #lip #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #sayajualmakeup #daily #bibirkering #cantikcantik #liptint #liptintmurah #lipsticks #lips💋 #lipfiller #eyeshadows #eyeshadowlooks #eyesmakeup #eyeshadow #blusher #sobellablusher #eyeshadowstick

FRUIT LIPTINT SOBELLA
.
. . 🔥 bersifat waterbased dan semi gel
. . 🔥 boleh dipanggil cat bibir jugak, sekali sapuan sahaja dah melekat di bibir. Nak tidur pun tak risau akan ada kesan liptint di cadar
. . 🔥sah solat since texture jenis yang meresap ke dalam bibir. Tak ada lapisan di atas kulit bibir yang akan membatalkan syarat sah wudhuk.
. . 🔥 sifat lebih ringan compare dengan lipmatte. Kalau yang jenis duduk rumah tapi suka untuk tampil segar, berseri dan cantik boleh cuba pakai setiap masa. Tak rasa apa apa pun. .
. 🔥 Harga mampu milik hanya RM36 sahaja .
.
.
#liptintkorea #sayajualmekap #sayajualmakeupmurah #sobella #ootd #dailymakeup #sobellalabis #lipmatteviral #liptintsobella #lip #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #sayajualmakeup #daily #bibirkering #cantikcantik #liptint #liptintmurah #lipsticks #lips💋 #lipfiller #eyeshadows #eyeshadowlooks #eyesmakeup #eyeshadow #blusher #sobellablusher #eyeshadowstick
4 0 7 hours ago

SoBella Friendship Edition..👭👭 3 code kaler baru..Partner In Crime..Dear Bestie..My BFF..what are u waiting for??grab yours now girls! ❤️❤️ .
.
Interested??Juz PM me..😘😘
.
RM38.00 (normal size)
RM19.00 (baby size)
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellasquad #sobellajb #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellacosmetics #sobellaviral #sobellababylipmatte #sobellabeauty #lipstickviral #lipmatte #lipmatteviral #lipstick #lipsticksobella #lipmattesobella #babylipmatte #babylipmattesobella #sobellalipstick

SoBella Friendship Edition..👭👭 3 code kaler baru..Partner In Crime..Dear Bestie..My BFF..what are u waiting for??grab yours now girls! ❤️❤️ .
.
Interested??Juz PM me..😘😘
.
RM38.00 (normal size)
RM19.00 (baby size)
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellasquad #sobellajb #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellacosmetics #sobellaviral #sobellababylipmatte #sobellabeauty #lipstickviral #lipmatte #lipmatteviral #lipstick #lipsticksobella #lipmattesobella #babylipmatte #babylipmattesobella #sobellalipstick
0 0 7 hours ago

CALIT LEXA LIPMATTE JERR.. PUN BOLEH CANTIK 😳
.
Lexa Lipmatte ni bukan sembarangan tau . Bahan-bahan yang digunakan sangat berkualiti ! Mengandungi MINYAK ARGAN dan KOLAGEN dan boleh MERAWAT BIBIR !! Bestnyaaa😚
.
Jadi , korang yang ada masalah bibir sensitif , kering dan kusam mesti cuba Lexa Lipmatte ni . Tekstur dia macam mana ? Tekstur yang merencikk . Sangat ringan sampai korang tak rasa macam pakai lipmatte . Bau macam milo . Susah nak tanggal semasa makan dan minum .
.
Bila dah konsisten pakai Lexa Lipmatte ni , slow2 akan nampak dan rasa kesan . Masa tu , baru korang perasan , bibir yang dulu gelap , kusam , langsung tak berseri , tetibe dah makin cantik dan lembap . Seronoknyaaaa😍
.
#lexacosmetics #lexalipmatte #lexacosmeticsagent #lexababes #flaunttherealyou

CALIT LEXA LIPMATTE JERR.. PUN BOLEH CANTIK 😳
.
Lexa Lipmatte ni bukan sembarangan tau . Bahan-bahan yang digunakan sangat berkualiti ! Mengandungi MINYAK ARGAN dan KOLAGEN dan boleh MERAWAT BIBIR !! Bestnyaaa😚
.
Jadi , korang yang ada masalah bibir sensitif , kering dan kusam mesti cuba Lexa Lipmatte ni . Tekstur dia macam mana ? Tekstur yang merencikk . Sangat ringan sampai korang tak rasa macam pakai lipmatte . Bau macam milo . Susah nak tanggal semasa makan dan minum .
.
Bila dah konsisten pakai Lexa Lipmatte ni , slow2 akan nampak dan rasa kesan . Masa tu , baru korang perasan , bibir yang dulu gelap , kusam , langsung tak berseri , tetibe dah makin cantik dan lembap . Seronoknyaaaa😍
.
#lexacosmetics #lexalipmatte #lexacosmeticsagent #lexababes #flaunttherealyou
3 4 8 hours ago

Kelebihan Liptint, selain dapat melembap dan merawat bibir yang kering & pecah, dapat juga menyerikan muka. Paling suka sebab tak payah siap beriya, calit je liptint. Ringkas! 😘
.
.
Jom whatsapp sekarang untuk dapatkannya 📲 EFFA 017-7029827 @ Klik je link kat bio.
.
.
#squadwanikepoks #waniempire
#squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticsjohor #obsesscosmeticspontian #obsesspontian #alhaalfa #dyxy #feverglam #lipmatte #sobella #obsessddcushion #lipmatteviral #ddcushionviral #ddcushion #obsesswave #makeupmurah #obsessjohor #obsesspasirgudang #muajb #muapasirgudang #muajohor #iamfounder #rezekiAllahluas #codpasirgudang #codtamancendana #codserialam #codkotamasai #TCF

Kelebihan Liptint, selain dapat melembap dan merawat bibir yang kering & pecah, dapat juga menyerikan muka. Paling suka sebab tak payah siap beriya, calit je liptint. Ringkas! 😘
.
.
Jom whatsapp sekarang untuk dapatkannya 📲 EFFA 017-7029827 @ Klik je link kat bio.
.
.
#squadwanikepoks#waniempire
#squadsyiera #obsesscosmetics #obsesscosmeticsjohor #obsesscosmeticspontian #obsesspontian #alhaalfa #dyxy #feverglam #lipmatte #sobella #obsessddcushion #lipmatteviral #ddcushionviral #ddcushion #obsesswave #makeupmurah #obsessjohor #obsesspasirgudang #muajb #muapasirgudang #muajohor #iamfounder #rezekiAllahluas #codpasirgudang #codtamancendana #codserialam #codkotamasai #TCF
3 0 8 hours ago
RM40/set
.
.
💛💛Best on the lip Tick Tick ORIGINAL by Kiss Beauty
.
.
1 set 4pcs 4 color 
2 in 1 - lipstick and lipgloss
.
.

How to order ? Screenshot the item you want and whatsapp me at the link in the bio!
.
.
#kabuki #kabukiwarriors #kabukimurah #kabukimakeup #kabukibrush #kabukibrushmurah #kabukibrushsetmurah #kabukibrushmalaysia #kabukibrushberkualiti #kabukicosmeticbrush #kabukibrushes #likeforlikes #like4likes #likeforfollow #likelike #like4follow #likesforlikesback #bazarpaknil #uitm #tiktok #tiktokmalaysia #awekcun #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviral #lipcreammurah #makeupmurah #makeupmurahmalaysia
16 0 8 hours ago

SoBella Friendship Edition..👭👭 3 code kaler baru..Partner In Crime..Dear Bestie..My BFF..what are u waiting for??grab yours now girls! ❤️❤️ .
.
Interested??Juz PM me..😘😘
.
RM38.00 (normal size)
RM19.00 (baby size)
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellasquad #sobellajb #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellacosmetics #sobellaviral #sobellababylipmatte #sobellabeauty #lipstickviral #lipmatte #lipmatteviral #lipstick #lipsticksobella #lipmattesobella #babylipmatte #babylipmattesobella #sobellalipstick

SoBella Friendship Edition..👭👭 3 code kaler baru..Partner In Crime..Dear Bestie..My BFF..what are u waiting for??grab yours now girls! ❤️❤️ .
.
Interested??Juz PM me..😘😘
.
RM38.00 (normal size)
RM19.00 (baby size)
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellasquad #sobellajb #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellacosmetics #sobellaviral #sobellababylipmatte #sobellabeauty #lipstickviral #lipmatte #lipmatteviral #lipstick #lipsticksobella #lipmattesobella #babylipmatte #babylipmattesobella #sobellalipstick
0 0 8 hours ago

SoBella Friendship Edition..👭👭 3 code kaler baru..Partner In Crime..Dear Bestie..My BFF..what are u waiting for??grab yours now girls! ❤️❤️ .
.
Interested??Juz PM me..😘😘
.
RM38.00 (normal size)
RM19.00 (baby size)
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellasquad #sobellajb #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellacosmetics #sobellaviral #sobellababylipmatte #sobellabeauty #lipstickviral #lipmatte #lipmatteviral #lipstick #lipsticksobella #lipmattesobella #babylipmatte #babylipmattesobella #sobellalipstick

SoBella Friendship Edition..👭👭 3 code kaler baru..Partner In Crime..Dear Bestie..My BFF..what are u waiting for??grab yours now girls! ❤️❤️ .
.
Interested??Juz PM me..😘😘
.
RM38.00 (normal size)
RM19.00 (baby size)
.
#sobella #sobellalipmatte #sobellalovers #sobellasquad #sobellajb #sobellajohor #sobellajohorbahru #sobellacosmetics #sobellaviral #sobellababylipmatte #sobellabeauty #lipstickviral #lipmatte #lipmatteviral #lipstick #lipsticksobella #lipmattesobella #babylipmatte #babylipmattesobella #sobellalipstick
1 0 8 hours ago

Top #lipmatteviral posts

BRAND LOCAL TAPI SETARAF INTERNATIONAL 🔥
Yang penting, HARGA MAMPU MILIK 💯

Kelebihannya:
- Tak merekah
- Tak melekit
- Meresap pada bibir
- Long lasting
- Harga Berbaloi
- Warna yang trending

Mengapa bayar lebih untuk lipmatte yang berkualiti dan setanding jenama antabangsa??
Grab sekarang 🔜selagi stok masih ada , click link di bio utk fast respon 💋
#7amlipmatte #7amcosmetics #7amcrush #lipmattelocaltarafinternational #lipmatteviral #lipmatteviralmalaysia #dropshipwanted #opendropship

BRAND LOCAL TAPI SETARAF INTERNATIONAL 🔥
Yang penting, HARGA MAMPU MILIK 💯

Kelebihannya:
- Tak merekah
- Tak melekit
- Meresap pada bibir
- Long lasting
- Harga Berbaloi
- Warna yang trending

Mengapa bayar lebih untuk lipmatte yang berkualiti dan setanding jenama antabangsa??
Grab sekarang 🔜selagi stok masih ada , click link di bio utk fast respon 💋
 #7amlipmatte #7amcosmetics #7amcrush #lipmattelocaltarafinternational #lipmatteviral #lipmatteviralmalaysia #dropshipwanted #opendropship
116 5 3 October, 2019

Geng , sorry dh lama x upload pasal bisness hehehe 😁 Bemad & @raiiraihanah bz sikit mggu lps byk knduri kawen di KL . Okay semalam ade yg dah gaji kan 🤔 So korang dh boleh dptkan Nuraila Candy Lipmatte cepat2 🤭 Sebab stock dh xbyk ni . Lepas ni edisi CANDY dah nak pupus 🤣 #nurailahq #nurailacandylipmatte #lipmatteviral .
.
www.wasap.my/01128791818/NakLIPMATTE

Geng , sorry dh lama x upload pasal bisness hehehe 😁 Bemad & @raiiraihanah  bz sikit mggu lps byk knduri kawen di KL . Okay semalam ade yg dah gaji kan 🤔 So korang dh boleh dptkan Nuraila Candy Lipmatte cepat2 🤭 Sebab stock dh xbyk ni . Lepas ni edisi CANDY dah nak pupus 🤣 #nurailahq #nurailacandylipmatte #lipmatteviral .
.
www.wasap.my/01128791818/NakLIPMATTE
1,331 7 26 November, 2019
Hasil Look "Ranggi" by @muabellaz
.
.
Bellaz pakai lipstick merah hati code #Hubby

#muahbybellaz #MuahByBellazBeauty2.0 #lipmatte #lipstickbellaz #lipmattemalaysia #bellazbeauty #bellazbeautyhq #lipmatteviral #softlipmatte #gincubellaz #
1,144 27 15 November, 2019

Mary oh Mary 💋💋
.
Waah !! Gorgeous sangat Datin @syafiqamelvin kan 😍😍
Nak gorgeous look macam Datin ??
Haaa haruss laaa hampa berLipmatte dengan kekasih Edisi Cekelat jugak !!!!💋
.
Stok lipmatte edisi cekelat skrg memang sangat limited..so cecepat grab kekasih u olls 😘😘
.
.
#EAF190910
#kekasih_hq #themelvinscircle
#kekasihselangor
#lipmatteviral
#Edisicekelat #lipmatte
#suresuccessteamxthemelvins
#lipmatteviralmalaysia
#noradanish #ctdk
#neelofa
#cintabelumtamattempoh

Mary oh Mary 💋💋
.
Waah !! Gorgeous sangat Datin @syafiqamelvin kan 😍😍
Nak gorgeous look macam Datin ??
Haaa haruss laaa hampa berLipmatte dengan kekasih Edisi Cekelat jugak !!!!💋
.
Stok lipmatte edisi cekelat skrg memang sangat limited..so cecepat grab kekasih u olls 😘😘
.
.
#EAF190910
#kekasih_hq #themelvinscircle
#kekasihselangor 
#lipmatteviral 
#Edisicekelat #lipmatte
#suresuccessteamxthemelvins
#lipmatteviralmalaysia 
#noradanish #ctdk
#neelofa 
#cintabelumtamattempoh
125 38 18 September, 2019

FRIENDSHIP EDITION 👯‍♀️
.
Yang mana satu kah pilihan kalbu? 💋
.
SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick
.
💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium.
💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping
💋Colour yang limited
💋Tahan lama
💋Waterproof
💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut
💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir
💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan.
💋Mesra Wudhuk
.
.
WhatsApp Cikya now 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig ✨

FRIENDSHIP EDITION 👯‍♀️
.
Yang mana satu kah pilihan kalbu? 💋
.
SoBella HoneyMatte Liquid Lipstick
.
💋Mengandungi Madu Lebah asli sebagai bahan premium.
💋Merawat dan memulihkan bibir yang bermasalah, kusam, kering dan berkuping
💋Colour yang limited
💋Tahan lama
💋Waterproof
💋Tidak melekit atau melekat jika pakai kerana tekstur nya sangat lembut
💋Applicator yang dicustomed khas dan unik untuk menyempurnakan sapuan lipmatte pada bibir
💋Bau honeydew yang sangat wangi dan menyenangkan.
💋Mesra Wudhuk
.
. 
WhatsApp Cikya now 📲 0145102086 atau direct click link di bio ig ✨
564 4 12 August, 2019

Glowing lips 💋
#tutorial
.
.
Cc @jucy__x

Glowing lips 💋
#tutorial
.
.
Cc @jucy__x
563 1 28 September, 2019

Sedapnyaaa bau lipmatte dlm Edisi Cekelat ni 💕 Betul2 bau coklat 🍫🍪
.
.
Code : Carol
.
.
#kekasihhq
#cekelat
#themelvinscircle
#lipmattekekasih
#lipmatteviral

Sedapnyaaa bau lipmatte dlm Edisi Cekelat ni 💕 Betul2 bau coklat 🍫🍪
.
.
Code : Carol
.
.
#kekasihhq 
#cekelat
#themelvinscircle 
#lipmattekekasih
#lipmatteviral
838 268 13 September, 2019

Warna ii lipmatte dalam Edisi Cekelat ni semua klasik2 tauuu... Memang love sangat ii 😍😍😍
.
.
Sebelum stok licin habih, baii korang order lekaih! 💨💨💨
Klik link di bio profile atau trus whatsapp 0193419826 .
Code Mary & Delaila. ( COMBO RAGA ) 💖
.
.
#EAF190914
#themelvinscircle
#cekelat #lipmatteviral
#kekasihjiwadanraga
#lipmattekekasih
#kekasihbythemelvins_banting
#suresuccessteamxthemelvins
#codbantingarea
#makeuplover

Warna ii lipmatte dalam Edisi Cekelat ni semua klasik2 tauuu... Memang love sangat ii 😍😍😍
.
.
Sebelum stok licin habih, baii korang order lekaih! 💨💨💨
Klik link di bio profile atau trus whatsapp 0193419826 .
Code Mary & Delaila. ( COMBO RAGA ) 💖
.
.
#EAF190914
#themelvinscircle 
#cekelat #lipmatteviral
#kekasihjiwadanraga
#lipmattekekasih
#kekasihbythemelvins_banting 
#suresuccessteamxthemelvins 
#codbantingarea 
#makeuplover
119 43 20 September, 2019