#littlemisskhan Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #littlemisskhan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
4 hours
Average like
6.8
Average comment
0.3
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Tak sabarrrnyaa nak release lipmatte ni 😍
.
Sape nakk boleh preorder nau2!!! . .
Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Tak sabarrrnyaa nak release lipmatte ni 😍
. 
Sape nakk boleh preorder nau2!!! . . 
Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
4 0 6 hours ago
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
2 0 8 hours ago
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
1 0 8 hours ago
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
5 1 8 hours ago
@breakoutcreamkedah_ Profile picture

@breakoutcreamkedah_

Jom dapatkan kulit wajah yang GLOWING dengan @tasnimskin serum yang boleh membantu anda mendapatkan kulit wajah yang hampa mahukan 😍
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit

Jom dapatkan kulit wajah yang GLOWING dengan @tasnimskin serum yang boleh membantu anda mendapatkan kulit wajah yang hampa mahukan 😍
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit
5 0 10 hours ago
Setiap malam konsisten guna BOC kulit lembut n jerawat pun kecut😍
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit
6 0 11 hours ago
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Sabah, Malaysia

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
4 0 14 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Penang

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
2 0 14 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Danga Bay, Johor Bahru

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
1 0 14 September, 2019
@bougasbeautyterengganu Profile picture

@bougasbeautyterengganu

The FAQs of #advancedserum. Hope we saved your worries and answered your questions
-

So korg dah apply belum bougas serum pagi ni?jgn lupe apply tau sbelum kluar rumah😍confirm konfiden lain macam wlaupun xpakai makeup💞💞yg pasti serum ni xmelekit n sgt sesuai utk all skin types😍😍
-

To order:
📲wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu - 🎁free give for every item💞💞
-

#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasterengganu #BougasBeauty #bougasadvancedserum #bougasbeauty #elfiraloy #neelofa #littlemisskhan

The FAQs of #advancedserum. Hope we saved your worries and answered your questions
-

So korg dah apply belum bougas serum pagi ni?jgn lupe apply tau sbelum kluar rumah😍confirm konfiden lain macam wlaupun xpakai makeup💞💞yg pasti serum ni xmelekit n sgt sesuai utk all skin types😍😍
-

To order:
📲wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu - 🎁free give for every item💞💞
-

#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasterengganu #BougasBeauty #bougasadvancedserum #bougasbeauty #elfiraloy #neelofa #littlemisskhan
3 0 12 September, 2019
@bougasbeautyterengganu Profile picture

@bougasbeautyterengganu

BOUGAS SERUM INGREDIENTS THAT YOU NEED TO KNOW!💞
-
semue ingredients yg digunakan semuenye mmberi 1001 kebaikan untuk merawat kulit muke kite drpda plbagai masalah,cthnye mslh jerawat,parut,skin berminyak n byk lagi kbaikn yg dpt mmbuatkan skin kite lebih sihat n cantik dri sbelum ni😍😍semue mslh skin #bougasserum Boleh settle punye,yg psti kene konsisten bru ade hasil💖💖
-
So ape tunggu lagi guys???meh wsap sis sekarang slagi all stock msih available💖💖
-

To order👇
📲ws 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu -
🎁free gift utk every item😍😍 -
#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasterengganu #elfiraloy #neelofa #littlemisskhan #mirafilzah #benamir #tyaadnan #cantik #terbaikk #skincare #bobamilktea #teambougas #malaysia #negaraku #flawless #serumjerawat #serumviral #serumglowing

BOUGAS SERUM INGREDIENTS THAT YOU NEED TO KNOW!💞
-
semue ingredients yg digunakan semuenye mmberi 1001 kebaikan untuk merawat kulit muke kite drpda plbagai masalah,cthnye mslh jerawat,parut,skin berminyak n byk lagi kbaikn yg dpt mmbuatkan skin kite lebih sihat n cantik dri sbelum ni😍😍semue mslh skin #bougasserum Boleh settle punye,yg psti kene konsisten bru ade hasil💖💖
-
So ape tunggu lagi guys???meh wsap sis sekarang slagi all stock msih  available💖💖
-

To order👇
📲ws 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu -
🎁free gift utk every item😍😍 -
#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasterengganu #elfiraloy #neelofa #littlemisskhan #mirafilzah #benamir #tyaadnan #cantik #terbaikk #skincare #bobamilktea #teambougas #malaysia #negaraku #flawless #serumjerawat #serumviral #serumglowing
3 0 12 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
1 0 12 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
0 0 12 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
0 0 12 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Nenda Cafe

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
2 0 12 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Jitra Town

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
2 0 12 September, 2019
@breakoutcreamkedah_ Profile picture

@breakoutcreamkedah_

CALIT CALIT GEBU. Dengan hanya RM35 dan kesan seawal 3 HARI tunggu apa lagi cepat ws nana untuk dapatkan BREAKOUT CREAM 🍏
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit

CALIT CALIT GEBU. Dengan hanya RM35 dan kesan seawal 3 HARI tunggu apa lagi cepat ws nana untuk dapatkan BREAKOUT CREAM 🍏
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit
4 0 12 September, 2019
@youngandglow_officialagent Profile picture

@youngandglow_officialagent

Secret Recipe Bandar Darulaman Jitra

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu

Young and glow foundation ni dirumuskan daripada banyak jenis vitamin yang membantu merawat kulit wajah 🌷
Tak perlu risau kalau kulit anda bermasalah tapi nak pakai foundation 😉
.
Kenapa wajib ada young and glow foundation??
🌷Senang blend
🌸Sesuai untuk semua jenis atau warna kulit
🌷Merawat kulit wajah
🌸Cepat siap and semua boleh pakai
.
.
Jom Dapatkan #YoungAndGlowFoundation sekarang di @youngandglow_officialagent 
atau whatsapp
018.9411.358
.

#youngandglow #foundation #neelofa #ilofayou #naelofarhijab #mamalofa #raya #makeup #foundationmurah #athishakhan #littlemisskhan #lmk #noorkartini #noornabila #jebatjayden #sharnaazahmad #mirafilzah #sweetdreams  #benamir #cantik #flawless #ramadan #bazaarpaknil #youngandglowkedah #youngandglowkelantan #youngandglowjohor #youngandglowselangor #youngandglowkotabharu
4 0 12 September, 2019
@bougasbeautyterengganu Profile picture

@bougasbeautyterengganu

Korang tahu tak kenapa cleanser bougas ni mnjadi kegemaran and pujaan hati semue org??
-

1⃣Tekstur yang sgt lembut macam gel
2⃣Pencuci muka low pH(5.5)
3⃣Tidak berbuih & tidak mempunyai pewangi
4⃣Mempunyai bahan sakura lead extract dimana fungsi utamanya untuk mencerahkan kulit
5⃣Melembabkan kulit kerana #bougascleanser mempunyai bahan Hyaluronic Acid
6⃣Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif
7⃣150ml tahan 2-2bulan ++
8⃣Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-
✅KKM NOT : NOT190502791K
✅Halal : Buka website Halal produk dan masukkan "Bougas Empire" di ruangan search dan terpampang #bougasbeauty ni HALAL 💯
-
-
So ape tunggu lagi guyss,grab cepat cepat tau smentare stock masih adee😍😍
.
To order👇
📲ws 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu -
🎁free gift utk every itemm😍😍
-

#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasterengganu #BougasFaceScrub #BougasBeauty #bougasscrub #serumjerawat #serumviral #serumglowing #elfiraloy #tyaadnan #neelofa #littlemisskhan #malaysia #skincare #terbaikk

Korang tahu tak kenapa cleanser bougas ni mnjadi kegemaran and pujaan hati  semue org??
-

1⃣Tekstur yang sgt lembut macam gel
2⃣Pencuci muka low pH(5.5)
3⃣Tidak berbuih & tidak mempunyai pewangi
4⃣Mempunyai bahan sakura lead extract dimana fungsi utamanya untuk mencerahkan kulit
5⃣Melembabkan kulit kerana #bougascleanser mempunyai bahan Hyaluronic Acid
6⃣Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensetif
7⃣150ml tahan 2-2bulan ++
8⃣Sesuai untuk lelaki dan perempuan
-
✅KKM NOT : NOT190502791K
✅Halal : Buka website Halal produk dan masukkan "Bougas Empire" di ruangan search dan terpampang #bougasbeauty ni HALAL 💯
-
-
So ape tunggu lagi guyss,grab cepat cepat tau smentare stock masih adee😍😍
.
To order👇
📲ws 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu -
🎁free gift utk every itemm😍😍
-

#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasterengganu #BougasFaceScrub #BougasBeauty #bougasscrub #serumjerawat #serumviral #serumglowing #elfiraloy #tyaadnan #neelofa #littlemisskhan #malaysia #skincare #terbaikk
5 0 12 September, 2019
@breakoutcreamkedah_ Profile picture

@breakoutcreamkedah_

Alhamdulillah customer happy dengan perubahan kulit wajah dengan penggunaan WATERMELON BREAKOUT TREATMENT SERUM😍
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit

Alhamdulillah customer happy dengan perubahan kulit wajah dengan penggunaan WATERMELON BREAKOUT TREATMENT SERUM😍
.
Untuk yang nak dapatkan PRODUK by AMBERLY BEAUTY boleh ws 📲 016-8299746 untuk fast respond
.
Pengambilan agent serendah RM280 n dropship dibuka sekarang
.
.
#neelofa #sayajualmurah #dropshipneededmalaysia #datoalifsyukri #serumviral #swapreview #serumviral #littlemisskhan #krimjerawat #kulitputih #kulitcantik #kulitsensitif #kulitkering #bazarpaknil #bazarpaknilonline #bazarpaknilmurah #breakoutcream #breakoutcreamkedah #kedah #terapiinstagram #breakoutcreamhelwah #teamhanavengers #igersmalaysia #skincareroutine #skincare #skincaretips #naturalskincareproducts #youcandoit
2 0 11 September, 2019
@bougasbeautyterengganu Profile picture

@bougasbeautyterengganu

Bougas Beauty TV Commercial. Alhamdullilah dah officially keluar dekat TV3 semalam. Siapa kat sini yang dah tengok?
-

Dulu dah kluar dkt radio era dgn zayan,skrg kluar tv plk😍alhamdulillah,smue ni prove that #bougasbeauty Bukan calang calang jename tau😍n tiada keraguan lagi disitu ok😇 #bougasbeauty Bukan saje ade kkm tau,ade halal lagi😍😍nk cri produk yg ade kkm tu mmg bnyk,tpi yang ade halal?haa, #bougasbeauty 100% gune bhn semula jadi,so takmau ragu ii lagi na💞💞
-

So ape tunggu lgi guys??meh cpt dptkn #bougasadvancedserum #BougasFaceScrub #bougasfacialcleanser Sekarang tauu,cpt ii wsap sis😇 -
To order:
Wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu .
Free gift utk every item🎁🎁
.
#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasbeautyhq #BougasFaceScrub #bougasterengganu #elfiraloy #neelofa #littlemisskhan #mirafilzah #skincare #serumjerawat #serumviral

Bougas Beauty TV Commercial. Alhamdullilah dah officially keluar dekat TV3 semalam. Siapa kat sini yang dah tengok?
-

Dulu dah kluar dkt radio era dgn zayan,skrg kluar tv plk😍alhamdulillah,smue ni prove that #bougasbeauty Bukan calang calang jename tau😍n tiada keraguan lagi disitu ok😇#bougasbeauty Bukan saje ade kkm tau,ade halal lagi😍😍nk cri produk yg ade kkm tu mmg bnyk,tpi yang ade halal?haa,#bougasbeauty 100% gune bhn semula jadi,so takmau ragu ii lagi na💞💞
-

So ape tunggu lgi guys??meh cpt dptkn #bougasadvancedserum #BougasFaceScrub #bougasfacialcleanser Sekarang tauu,cpt ii wsap sis😇 -
To order:
Wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu .
Free gift utk every item🎁🎁
.
#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougasbeautyserum #bougaspahang #bougasbeautyhq #BougasFaceScrub #bougasterengganu #elfiraloy #neelofa #littlemisskhan #mirafilzah #skincare #serumjerawat #serumviral
4 0 11 September, 2019
@bougasbeautykl.siska Profile picture

@bougasbeautykl.siska

Pavillion, Kuala Kumpur

Wise words from @littlemisskhan. Couldnt agree more ! She knows which one is better people !
.
You might think “well, filter is enough to cover up my flaws” and yet “what happen if people that looked my picture in instagram and meet me in real life saying that IM FAKE”
.
The choice is yours ! I can help you with that fake and just be you! Filter is fun but once in awhile you should have a picture that has no filter 😇😇
.
Bougas beauty is here to help you ! I am your beauty consultant. Let me help you get your skin fix and be flawless ! TAKE ACTION NOW !
.
#bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #serumviral #viralvideos #sangkar #ardellaryana #meletop #neelofa #littlemisskhan

Wise words from @littlemisskhan. Couldnt agree more ! She knows which one is better people !
.
You might think “well, filter is enough to cover up my flaws” and yet “what happen if people that looked my picture in instagram and meet me in real life saying that IM FAKE”
.
The choice is yours ! I can help you with that fake and just be you! Filter is fun but once in awhile you should have a picture that has no filter 😇😇
.
Bougas beauty is here to help you ! I am your beauty consultant. Let me help you get your skin fix and be flawless ! TAKE ACTION NOW !
.
#bougasbeautyhq #bougasbeauty #bougasbeautyserum #bougasserum #bougaslover #bougasbeautykl #bougasbeautyselangor #bougasbeautyfacescrub #bougasbeautyfacialcleanser #serumviral #viralvideos #sangkar #ardellaryana #meletop #neelofa #littlemisskhan
13 1 10 September, 2019
@splurgemore Profile picture

@splurgemore

Searching for a good fd? Choose Young & Glow😘
.
Wear make up while treating your skin! worry free! 😘 A treating foundation with spf. Dont wait any longer, get yours now with only RM 60😘
.
.
Follow @splurgemore
Follow @splurgemore
Follow @splurgemore .
#youngandglow #youngandglowfoundation #youngandglowfeedback #youngandglowlabuan
#neelofa #littlemisskhan #neelofayoungandglow #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #foundationmurahmalaysia

Searching for a good fd? Choose Young & Glow😘
.
Wear make up while treating your skin! worry free! 😘 A treating foundation with spf. Dont wait any longer, get yours now with only RM 60😘
.
. 
Follow @splurgemore 
Follow @splurgemore 
Follow @splurgemore .
#youngandglow #youngandglowfoundation #youngandglowfeedback #youngandglowlabuan 
#neelofa #littlemisskhan #neelofayoungandglow #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #foundationmurahmalaysia
11 0 10 September, 2019
Searching for a good fd? Choose Young & Glow😘RM 60 ONLY
.
Asyik tengok ja, beli lah satu cuba!💞
.
.
. 
Follow @splurgemore 
Follow @splurgemore 
Follow @splurgemore .
#youngandglow #youngandglowfoundation #youngandglowfeedback #youngandglowlabuan 
#neelofa #littlemisskhan #neelofayoungandglow #makeuptutorial #makeupmurahmalaysia #foundationmurahmalaysia
15 0 10 September, 2019
@bougasbeautyterengganu Profile picture

@bougasbeautyterengganu

Mak/kawann tegur jerawat dh hilang😍parut dah pudar😍pori pori pun dah ta nmpak sgt😍waa,best kan klau ade member ke mak kite ke tegur skin kite dh ade perubahn💞💞yg penting konsisten insyaAllah akan dpt hasil sperti skin yg kite idam idamkan😍😍xpayah melabur ribu ii utk dptkn skin yg sihat n cantik😍apply #bougasserum Je,konfem xpandanng dah yang lain..haaa,nak ke xnakk???jom order sekarang tau sementre stock msih ade🎉🎉 - To order
📲wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu .
.
🎁free gift utk every itemm😍😍😍
.
.
#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bobamilktea #tealive #terbaikk #serumjerawat #serumviral #serumglowing #skincare #elfiraloy #neelofa #tyaadnan #littlemisskhan #mirafilzah #benamir #sweetdreams #moodrepublic #terbaikk #Terengganu #malaysia #mas #cantik #beautiful

Mak/kawann tegur jerawat dh hilang😍parut dah pudar😍pori pori pun dah ta nmpak sgt😍waa,best kan klau ade member ke mak kite ke tegur skin kite dh ade perubahn💞💞yg penting konsisten insyaAllah akan dpt hasil sperti skin yg kite idam idamkan😍😍xpayah melabur ribu ii utk dptkn skin yg sihat n cantik😍apply #bougasserum Je,konfem xpandanng dah yang lain..haaa,nak ke xnakk???jom order sekarang tau sementre stock msih ade🎉🎉 -  To order
📲wsap 01125364450 atau tkn je link dkt bio @bougasbeautyterengganu .
.
🎁free gift utk every itemm😍😍😍
.
.
#bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bobamilktea #tealive #terbaikk #serumjerawat #serumviral #serumglowing #skincare #elfiraloy #neelofa #tyaadnan #littlemisskhan #mirafilzah #benamir #sweetdreams #moodrepublic #terbaikk #Terengganu #malaysia #mas #cantik #beautiful
6 0 10 September, 2019
@mutyaraagen_bahau_jempol_pilah Profile picture

@mutyaraagen_bahau_jempol_pilah

Tak sempat nak oles kat rumah. Dalam kereta pun boleh oleskan Young & Glow Foundation ni😘,3 minit pun tak sampai.
Sekejap je, dep dep dep dah siap💃kan senang.
.
Tak caya korang boleh try sendiri💁.
Ada y nak grab box yang baru,meh wassap terus📲📲+60123896651.
.

#noorkartini #neelofa #neelofar #littlemisskhan #youngandglow_hq #youngandglownegerisembilan #mutyaraagen_bahau_jempol_pilah #youngandglowfoundation #youngandglow #bahautown #rompin #palong1 #palong2 #palong3 #palong456 #palong #bandarserijempolbahau #serting #sertingtengah #batukikirjambatanbosi #lonek #juasseh #kualapilah #hospitaljempol #hospitalkualapilah #uitmbeting #kolejkomunitijempol #klinikkesihatanjambu8 #masjid #instapic

Tak sempat nak oles kat rumah. Dalam kereta pun boleh oleskan Young & Glow Foundation ni😘,3 minit pun tak sampai.
Sekejap je, dep dep dep dah siap💃kan senang.
.
Tak caya korang boleh try sendiri💁.
Ada y nak grab box yang baru,meh wassap terus📲📲+60123896651.
.

#noorkartini #neelofa #neelofar #littlemisskhan #youngandglow_hq  #youngandglownegerisembilan #mutyaraagen_bahau_jempol_pilah #youngandglowfoundation #youngandglow #bahautown #rompin #palong1 #palong2 #palong3 #palong456 #palong #bandarserijempolbahau #serting#sertingtengah #batukikirjambatanbosi #lonek #juasseh #kualapilah #hospitaljempol #hospitalkualapilah #uitmbeting #kolejkomunitijempol #klinikkesihatanjambu8 #masjid #instapic
4 0 10 September, 2019
@bougasbeautyterengganu Profile picture

@bougasbeautyterengganu

#AdvancedSerum is our best selling product. Kulit akan lebih sihat, segar & glowing dengan satu pam setiap pagi & malam.haa,sape je xnk kulit sihat,bebas jerawat,less oily kan???just apply #bougasserum Confirm rmai yg akan jtuh cinte dgn sekali apply je,power xpowerr😍😍nk thu power ke x serum ni kene la try dluu,💖confirm lps ni korg akn berterime ksih sbb korg dh dpt skin yg mcm korg nak😇😇haa,so ape tunggu lgi,wsap sis laju laju okkk,all item ready stockk😍😍😍😍 To order:
📲wsap 01125364450
Atau tkn je link kat bio @bougasbeautyterengganu 🎉🎁free gift utk every itemn😍😍🎉 #bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougaspahang #bougasbeautyhq #BougasFaceScrub #bougasterengganu #bougaskualaterengganu #bougaspromotion #elfiraloy #mirafilzah #tyaadnan #neelofa #littlemisskhan #terbaikk #serum #serumjerawat #Terengganu #malaysia #bigstage #bobamilktea #moodrepublic #serumjerawat #cantikk

#AdvancedSerum is our best selling product. Kulit akan lebih sihat, segar & glowing dengan satu pam setiap pagi & malam.haa,sape je xnk kulit sihat,bebas jerawat,less oily kan???just apply #bougasserum Confirm rmai yg akan jtuh cinte dgn sekali apply je,power xpowerr😍😍nk thu power ke x serum ni kene la try dluu,💖confirm lps ni korg akn berterime ksih sbb korg dh dpt skin yg mcm korg nak😇😇haa,so ape tunggu lgi,wsap sis laju laju okkk,all item ready stockk😍😍😍😍 To order:
📲wsap 01125364450
Atau tkn je link kat bio @bougasbeautyterengganu 🎉🎁free gift utk every itemn😍😍🎉 #bougascleanserfeedback😍 #bougaspromotion #bougasdungun #bougasterbaik #bougaspahang #bougasbeautyhq #BougasFaceScrub #bougasterengganu #bougaskualaterengganu #bougaspromotion #elfiraloy #mirafilzah #tyaadnan #neelofa #littlemisskhan #terbaikk #serum #serumjerawat #Terengganu #malaysia #bigstage #bobamilktea #moodrepublic #serumjerawat #cantikk
6 0 9 September, 2019

Top #littlemisskhan posts

@rosixomar Profile picture

@rosixomar

Gilooo baby ni @littlemisskhan 😂🤣😅 #littlemisskhan

Gilooo baby ni @littlemisskhan 😂🤣😅 #littlemisskhan
3,345 41 1 April, 2019
@majalahnona Profile picture

@majalahnona

Mesti ramai lelaki yang takut nak dekat dengan adik kepada Neelofa, Ameera Khan @littlemisskhan ni kan? Hehehe... Walaupun mempunyai sifat yang tegas, Ameera kata bapanya seorang yang sangat penyayang tau 😍

#majalahnona #inspirasinona #nonasuperwoman #realitiimpianwanita #ameerakhan #littlemisskhan #lmk #neelofa

Mesti ramai lelaki yang takut nak dekat dengan adik kepada Neelofa, Ameera Khan @littlemisskhan ni kan? Hehehe... Walaupun mempunyai sifat yang tegas, Ameera kata bapanya seorang yang sangat penyayang tau 😍

#majalahnona #inspirasinona #nonasuperwoman #realitiimpianwanita #ameerakhan #littlemisskhan #lmk #neelofa
9,778 197 13 January, 2019
@lofalovee Profile picture

@lofalovee

Masha allah lawanya korang berdua ni 😍😍
Nak beraya kat mana tu
#neelofa #littlemisskhan #sobeautiful #socute #ilofayou #lofalovee #selamathariraya #loveyou 😘😘

Masha allah lawanya korang berdua ni 😍😍
Nak beraya kat mana tu 
#neelofa #littlemisskhan #sobeautiful #socute #ilofayou #lofalovee #selamathariraya #loveyou 😘😘
1,440 6 29 June, 2017
@azim.azmn Profile picture

@azim.azmn

Huh 🙄
. . (CHECK OUT MY FIRST SINGLE. LINK ON MY BIO)
Check out other videos👉 #azimbikinhal ❤️
. .
#littlemisskhan #neelofa #neelofateam

Huh 🙄
. . (CHECK OUT MY FIRST SINGLE. LINK ON MY BIO) 
Check out other videos👉 #azimbikinhal ❤️
. . 
#littlemisskhan #neelofa #neelofateam
671 17 6 March, 2019
@majalahnona Profile picture

@majalahnona

Ameera Khan atau Little Miss Khan wanita muda tapi penuh inspirasi! Nak sihat dan cantik macam Ameera Khan pun kena usaha lebih seperti pakai korset hari-hari walaupun ketika tidur! 😂

Saksikan video penuh di youtube Nona Mags, WIN TV www.nona.my atau klik link di bio
#majalahnona #inspirasinona #nonasuperwoman #realitiimpianwanita #ameerakhan #littlemisskhan #neelofa #lmk

Ameera Khan atau Little Miss Khan wanita muda tapi penuh inspirasi! Nak sihat dan cantik macam Ameera Khan pun kena usaha lebih seperti pakai korset hari-hari walaupun ketika tidur! 😂

Saksikan video penuh di youtube Nona Mags, WIN TV www.nona.my atau klik link di bio 
#majalahnona #inspirasinona #nonasuperwoman #realitiimpianwanita #ameerakhan #littlemisskhan #neelofa #lmk
1,829 61 2 February, 2019