#lotionviral Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #lotionviral and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
0.4
Average comment
0
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

@demicasepang Profile picture

@demicasepang

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

KENAPA PERLU PAKAI DEMICA WHITENING LOTION?
.
.
Salah satu fungsi #DemicaWhiteningLotion adalah utk melindungi kulit kita dari sinaran cahaya matahari yg makin hari makin panas ☀️
.
Apa akan terjadi pada kulit jika tidak dapat sebarang perlindungan??
.
• Akan mempercepat proses penuaan.
• Membuat kulit terbakar.
• Kulit akan menjadi gelap.
• Meningkatkan risiko kanser kulit.
• Bintik-bintik pd kulit
.
.
Nak kulit putih dgn #DemicaWhiteningLotion ??
DM fon number sekarang tau ♥️
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
4 0 1 hour ago
@demicasepang Profile picture

@demicasepang

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

SAPU JE TERUS PUTIH!😱 Macam MAGIC #DemicaWhiteningLotion ni. Tau-tau dah putih. 10 saat je uolss😍 Ramai yg tnya " #DemicaWhiteningLotion boleh sapu kt seluruh badan ke?"
.
Tentulah boleh sbb dlm #DemicaWhiteningLotion ni takde mercury atau bahan² yg boleh membahayakan kulit, malah kulit makin lembut dan putih dgn sekali sapuan #DemicaWhiteningLotion .
.
Satu botol boleh digunakan diseluruh bdan, jimatkan?
.
.
NAK PUTIH SEPUTIH GADIS KOREA?
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
3 0 1 hour ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@snowwhitehq_penang Profile picture

@snowwhitehq_penang

Jarang ada lotion boleh sapu dekat muka kan? Tapi SNOWHITE treatment lotion nie special sangat. Bukan saja boleh pakai dekat badan, dekat muka pun boleh sambil merawat kulit. Ada spf 30 ☀ .
.
.
Kalau dah malas sangat korang tepek2 je treatment lotion (moisturizer + merawat + mencerahkan secara kekal) dan snowy lotion (sunblock SPF50), kan nampak macam dah pakai bedak kan, So untuk pengetahuan korang pakai foundation tiap2 hari pun tak elok untuk kulit muka..
.
.
Kini tak perlu risau dah liang- liang pori terkangkang dan menyumbat sana sini😁 semudah ABC sental je snowy lotion abis kulit muka glowing teruss..
.
.
#snowhitehq #eczema #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #lotionviral #lotionviral2019 #lotionsusuunta #whiteninglotion #spf50 #sunscreen #vitaminc #snowwhitetablet #lotionviral #gebugebas #artismalaysia #snowylotion #snowwhiteviral #detox #kurusbadan #bazarpaknil #tutorialmakeup #putih #ruam #bellaastilah #InspirasiCantikTanpaSuntikan

Jarang ada lotion boleh sapu dekat muka kan? Tapi SNOWHITE treatment lotion nie special sangat. Bukan saja boleh pakai dekat badan, dekat muka pun boleh sambil merawat kulit. Ada spf 30 ☀ .
.
.
Kalau dah malas sangat korang tepek2 je treatment lotion (moisturizer + merawat + mencerahkan secara kekal) dan snowy lotion (sunblock SPF50), kan nampak macam dah pakai bedak kan, So untuk pengetahuan korang pakai foundation tiap2 hari pun tak elok untuk kulit muka..
.
.
Kini tak perlu risau dah liang- liang pori terkangkang dan menyumbat sana sini😁 semudah ABC sental je snowy lotion abis kulit muka glowing teruss..
.
.
#snowhitehq #eczema #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #lotionviral #lotionviral2019 #lotionsusuunta #whiteninglotion #spf50 #sunscreen #vitaminc #snowwhitetablet #lotionviral #gebugebas #artismalaysia #snowylotion  #snowwhiteviral #detox #kurusbadan #bazarpaknil #tutorialmakeup #putih #ruam #bellaastilah #InspirasiCantikTanpaSuntikan
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sekarang ♥️.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DM sekarang ♥️.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@snowwhitehq_penang Profile picture

@snowwhitehq_penang

Jarang ada lotion boleh sapu dekat muka kan? Tapi SNOWHITE treatment lotion nie special sangat. Bukan saja boleh pakai dekat badan, dekat muka pun boleh sambil merawat kulit. Ada spf 30 ☀ .
.
.
Kalau dah malas sangat korang tepek2 je treatment lotion (moisturizer + merawat + mencerahkan secara kekal) dan snowy lotion (sunblock SPF50), kan nampak macam dah pakai bedak kan, So untuk pengetahuan korang pakai foundation tiap2 hari pun tak elok untuk kulit muka..
.
.
Kini tak perlu risau dah liang- liang pori terkangkang dan menyumbat sana sini😁 semudah ABC sental je snowy lotion abis kulit muka glowing teruss..
.
.
#snowhitehq #eczema #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #lotionviral #lotionviral2019 #lotionsusuunta #whiteninglotion #spf50 #sunscreen #vitaminc #snowwhitetablet #lotionviral #gebugebas #artismalaysia #snowylotion #snowwhiteviral #detox #kurusbadan #bazarpaknil #tutorialmakeup #putih #ruam #bellaastilah #InspirasiCantikTanpaSuntikan

Jarang ada lotion boleh sapu dekat muka kan? Tapi SNOWHITE treatment lotion nie special sangat. Bukan saja boleh pakai dekat badan, dekat muka pun boleh sambil merawat kulit. Ada spf 30 ☀ .
.
.
Kalau dah malas sangat korang tepek2 je treatment lotion (moisturizer + merawat + mencerahkan secara kekal) dan snowy lotion (sunblock SPF50), kan nampak macam dah pakai bedak kan, So untuk pengetahuan korang pakai foundation tiap2 hari pun tak elok untuk kulit muka..
.
.
Kini tak perlu risau dah liang- liang pori terkangkang dan menyumbat sana sini😁 semudah ABC sental je snowy lotion abis kulit muka glowing teruss..
.
.
#snowhitehq #eczema #hilangkanjerawat #hilangkanjeragat #lotionviral #lotionviral2019 #lotionsusuunta #whiteninglotion #spf50 #sunscreen #vitaminc #snowwhitetablet #lotionviral #gebugebas #artismalaysia #snowylotion  #snowwhiteviral #detox #kurusbadan #bazarpaknil #tutorialmakeup #putih #ruam #bellaastilah #InspirasiCantikTanpaSuntikan
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DMsekarang ♥️.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

3 RAHSIA PRO VITAMIN B3 UTK KULIT CANTIK YG RAMAI TAK TAHU
.
.
1️⃣menjaga kulit agar tetap sihat
2️⃣mengecutkan jerawat
3️⃣melembapkan kulit
.
Apa yg bestnya kita campurkan Pro vitamin B3 ni ke dlm #DemicaWhiteningLotion utk pastikan kulit uols sentiasa sihat & cantik. Best kan?
.
Nak kulit seputih gadis Korea?
Jom DMsekarang ♥️.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

WHITENING LOTION NOMBOR 1 MALAYSIA
.
.
Wowww lotion apa tu? Halahhh uols ni takkan tak kenal #DemicaWhiteningLotion yg tgh viral skrg ni. Semua peringkat umur boleh pkai tau.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan UV ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
Harga bawah RM50 jerrr. Best ke best sangat??🥰
.
Nak order boleh terus DM nombor fon okay.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

MASALAH KULIT KUSAM, KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

MASALAH KULIT KUSAM,  KULIT GELAP & TONA TIDAK SEKATA ?
.
.
Dah sapu #DemicaWhiteningLotion ke belum ni? Ke usha usha je dari awal tahun? Usha je tak cukup sayang sayang, kulit cantik gebu takkan datang sendiri tanpa usaha. Lain lah kalau memang dah genetik kulit lawa ala gadis Korea.💁🏻‍♀️
.
Sekali sapu #DemicaWhiteningLotion je confirm kulit terus berubah jadi
🌷lebih cerah
🌷rawat sunburn
.
Sape nak kulit seputih gadis Korea?
Jom laaa dapatkan #DemicaWhiteningLotion dgn harga tak sampai RM50 pn.
.
👉DM sekarang utk order.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

HAMPIR JATUH HATI DENGAN 1 SEMBURAN
.
Dengan satu semburan demica , dah hampir jatuh hati?? Satu botol Demica, bersamaan 700 semburan confirm jatuh cinta😁❤️
.
.
✅ HARGA MAMPU MILIK .
✅ BERFUNGSI MERAWAT MASALAH KULIT .
✅ MEMBERI KELEMBAPAN PADA KULIT
✅ MENCERAHKAN KULIT .
✅ MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV
✅ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP DAN SUNBLOCK
✅ BAU WANGI
✅ TESKTUR MUDAH MERESAP
.
.
Lebih 1000++ pengguna #DemicaWhiteningLotion berpuas hati dengan kesan Demica 👍🏻
.
.
Cepat dm to grab yours❤
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

HAMPIR JATUH HATI DENGAN 1 SEMBURAN
.
Dengan satu semburan demica , dah hampir jatuh hati?? Satu botol Demica, bersamaan 700 semburan confirm jatuh cinta😁❤️
.
.
✅ HARGA MAMPU MILIK .
✅ BERFUNGSI MERAWAT MASALAH KULIT .
✅ MEMBERI KELEMBAPAN PADA KULIT
✅ MENCERAHKAN KULIT .
✅ MELINDUNGI KULIT DARI SINAR UV
✅ BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP DAN SUNBLOCK
✅ BAU WANGI
✅ TESKTUR MUDAH MERESAP
.
.
Lebih 1000++ pengguna #DemicaWhiteningLotion berpuas hati dengan kesan Demica 👍🏻
.
.
Cepat dm to grab yours❤
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicasepang Profile picture

@demicasepang

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini Sya ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini Sya ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN UOLS NAK GRAB HARINI JUGAK
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau bunga, lembut mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 10 saat terus meresap dlm kulit.
.
.
Bestkan?? Jom dapatkan kulit putih seputih gadis Korea!
.
DM now!♥️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
•#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
DM nombor fon uols SEKARANG okay📱.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
Dm sekarang!
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

3 SEBAB BEST UOLS WAJIB DAPATKAN DEMICA WHITENING LOTION DGN HARGA TAK SAMPAI RM50
.
.
1️⃣BOLEH DIJADIKAN PELEMBAP
-Bukan hanya pelembap kulit, nak sapu kat muka, kaki & seluruh badan pn bolehhh. Anytime boleh pakai tau ♥️.
.
2️⃣BOLEH DIJADIKAN BASE MAKEUP
•Sblm make up tu, sapu dulu #DemicaWhiteningLotion utk smooth kan kulit berkerak uols. Then nampak efek terus glowing & licin, make up pun senanggg je. Yeayyy !👏🏻
.
3️⃣BOLEH DIJADIKAN SUNBLOCK
•#DemicaWhiteningLotion ni ada SPF50 tau, so dah selamat kulit uols dr terbakorrr time main panas kat luar rumah atau kat tepi pantai. 🌊
.
.
Best keee best sangat #DemicaWhiteningLotion ni???
Tak sabar lettuww nak grab kan kan?😘
.
Dm sekarang!
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicanilai_ Profile picture

@demicanilai_

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM sekarang!
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted

GONCANG, SPRAY, SAPU, TERUS PUTIH
.
.
Pastikan keluar rumah dgn perlindungan #DemicaWhiteningLotion 😍👍🏻
.
Size botol Demica Whitening Lotion ni comel sangat & mudah dibawa ke mana jer. Letak dlm handbag pn bolehhh. Paling best boleh dipakai bila² masa sahajaaa 👯 .
.
.
Mcm mana nak dapatkan lotion putih viral ni??
👉DM sekarang!
.
.
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicaputrajaya #demicacyberjaya #demicashahalam #bengkungdemica #putihsemulajadi #lotionputihmurah #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis #teamTasya #dropshipwanted #dropshipwantedmalaysia #dropshipdemicawanted
0 0 2 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

[ATTENTION]- 3 RAHSIA SUSU DALAM #DemicaWhiteningLotion YANG BOLEH SETTLEKAN MASALAH KULIT KORANG
.
.
1) Pelembap Untuk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yang dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, dan menjadikan kulit lembut dan bersinar.
.
2) Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yang tinggi yang mempunyai sifat pencerah pada kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
3) Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yang terbakar dengan bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yang rosak.
.
So yang mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sangat sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.

Klik link pada bio ig SEKARANG.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

[ATTENTION]- 3 RAHSIA SUSU DALAM #DemicaWhiteningLotion YANG BOLEH SETTLEKAN MASALAH KULIT KORANG
.
.
1) Pelembap Untuk Kulit Kering
-Susu merupakan campuran dari air, lemak, dan protein yang dapat menggantikan kembali masalah kulit kering, dan menjadikan kulit lembut dan bersinar.
.
2) Mencerahkan Kulit
-Susu mengandungi asid laktik yang tinggi yang mempunyai sifat pencerah pada kulit. Selain itu susu juga akan dapat membersihkan sel-sel kulit mati. .
.
3) Merawat SUNBURN
-Susu dapat menyejukkan kulit yang terbakar dengan bantuan anti-inflamasi, pelembap, dan memperbaiki kulit yang rosak.
.
So yang mana nak cantik, putih dan ada masalah kulit sangat sesuai guna #DemicaWhiteningLotion .
.

Klik link pada bio ig SEKARANG.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
0 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

#DemicaWhiteningLotion SAPU SAPU TERUS GEBU
.
.
Wajib ada dlm handbag, so kulit tak sunburn dgn adanya SPF50. Dah takde masalah nak salam dgn sedara mara raya ni 😉.
.
Putih ✅
Wangi ✅
Kulit lembap ✅
Dapat perlindungan Uv ✅
Dannnnnnn boleh sapu di muka ✅
.
1 botol ada 1001 kebaikan, so tunggu apa lagi girls & guys? Dapatkan #DemicaWhiteningLotion sekarang!
.
.
Klik link pada bio ig SEKARANG utk order.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
0 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

[ATTENTION] : 4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN KORANG NAK PAKAI HARI-HARI.
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau best mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 5 saat terus meresap dlm kulit.
.
Bestkan?? .
Klik link kat Bio IG
ATAU
DM nombor fon korang SEKARANG.
.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

[ATTENTION] : 4 KELEBIHAN #DEMICAWHITENINGLOTION YG BUATKAN KORANG NAK PAKAI HARI-HARI.
.
.
1)Botol comel
•Size botol 50ml sangat mudah dibawa ke mana sahaja. Letak dlm handbag pun tak rasa berat 😉
.
2)Lotion spray
•Sangat mudah digunakan. Hanya goncangkan & spray sahaja di kawasan yg terdedah dgn cahaya matahari.
•Cth: muka, tangan & kaki
.
3)SPF 50
•Melindungi kulit dari sinar UVA & UVB yg boleh menyebabkan kulit kemerah-merahan & sunburn.
.
4)Bau wangi & tekstur halus
•Wowww lotion ni bau best mcm bau baby je. Spray je, ratakan tak sampai 5 saat terus meresap dlm kulit.
.
Bestkan?? .
Klik link kat Bio IG
ATAU
DM nombor fon korang SEKARANG.
.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
1 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

[ATTENTION] : 3 PETUA CARA DAPATKAN KULIT WAJAH PUTIH GEBU MACAM AWEK KOREA
.
.
1)Petua Gebukan Kulit Wajah Dengan Putih Telur
Ambil sebiji ayam dan pecahkan untuk asingkan putih telur dan kuning telur. Gunakan putih telur tadi dan sapukan ke seluruh permukaan wajah. Biarkan dalam 20-30 minit sebelum mencuci muka dgn air bersih. Cara ini sesuai diamalkan jika anda seorang yang boleh tahan dengan bau telur dan kena amalkan selalu untuk mendapatkan hasilnya.
.
2)Tips Gebukan Kulit Wajah Dengan Tomato
Gelatin pada tomato adalah bahan yg berkesan dan sesuai utk menghilangkan parut. Tomato juga boleh digunakan untuk menggebukan kulit wajah kita. Sediakan dan parut tomato yang sudah masak. Selepas itu, sapukan di permukaaan kulit wajah dgn perlahan. Biarkan dalam 20-30 minit sebelum cuci wajah dgn air bersih.
.
3)Petua Gebukan Kulit Wajah Dengan Air Susu
Sediakan air susu dgn air panas dan biarkan sehingga suam. Kemudian sapukan ke wajah dan biarkan dalam 10-15 minit atau sehingga kering. Lepas tu, bilas muka dgn air suam. Amalkan sekurang-kurangnya 3,4 kali seminggu untuk melihat hasilnya kulit muka cerah dan gebu.
.
Kalau nak senang & cepat sis suggest korang sapu je #DemicaWhiteningLotion . Bukan je mengandungi susu, tp 3 lagi bahan semulajadi iaitu serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3.
.
.
Nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?? #DemicaSquad boleh COD.
.
DM nombor fon korang SEKARANG📱. #demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

[ATTENTION] : 3 PETUA CARA DAPATKAN KULIT WAJAH PUTIH GEBU MACAM AWEK KOREA
.
.
1)Petua Gebukan Kulit Wajah Dengan Putih Telur
Ambil sebiji ayam dan pecahkan untuk asingkan putih telur dan kuning telur. Gunakan putih telur tadi dan sapukan ke seluruh permukaan wajah. Biarkan dalam 20-30 minit sebelum mencuci muka dgn air bersih. Cara ini sesuai diamalkan jika anda seorang yang boleh tahan dengan bau telur dan kena amalkan selalu untuk mendapatkan hasilnya.
.
2)Tips Gebukan Kulit Wajah Dengan Tomato
Gelatin pada tomato adalah bahan yg berkesan dan sesuai utk menghilangkan parut. Tomato juga boleh digunakan untuk menggebukan kulit wajah kita. Sediakan dan parut tomato yang sudah masak. Selepas itu, sapukan di permukaaan kulit wajah dgn perlahan. Biarkan dalam 20-30 minit sebelum cuci wajah dgn air bersih.
.
3)Petua Gebukan Kulit Wajah Dengan Air Susu
Sediakan air susu dgn air panas dan biarkan sehingga suam. Kemudian sapukan ke wajah dan biarkan dalam 10-15 minit atau sehingga kering. Lepas tu, bilas muka dgn air suam. Amalkan sekurang-kurangnya 3,4 kali seminggu untuk melihat hasilnya kulit muka cerah dan gebu.
.
Kalau nak senang & cepat sis suggest korang sapu je #DemicaWhiteningLotion . Bukan je mengandungi susu, tp 3 lagi bahan semulajadi iaitu serbuk mutiara, minyak zaitun & pro vitamin B3.
.
.
Nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ?? #DemicaSquad boleh COD.
.
DM nombor fon korang SEKARANG📱. #demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
0 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

PUTIHKAN KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #DemicaWhiteningLotion tau, please sayangi kulit kita dr sinaran cahaya matahari yg panas terik. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh.
.
Dlm losyen ni ada susu & SPF50 so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada hokeyy. So putih berkekalan la nnti kulit kita kalau pakai secara konsisten.👍🏻
.
.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

PUTIHKAN KULIT SEBELUM KELUAR RUMAH
.
.
Sebelum keluar rumah wajib sapu #DemicaWhiteningLotion tau, please sayangi kulit kita dr sinaran cahaya matahari yg panas terik. Nk pakai losyen ni dekat muka pun boleh.
.
Dlm losyen ni ada susu & SPF50 so kulit terasa lembut je, serbuk mutiara pun ada hokeyy. So putih berkekalan la nnti kulit kita kalau pakai secara konsisten.👍🏻
.
.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
0 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

NAK PUTIH MCM AWEK KOREA ??
.
.
Dlm #DemicaWhiteningLotion ni ada susu, serbuk mutiara, pro vitamin B3 & minyak zaitun yg akan kekalkan kelembapan kulit korang.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan #DemicaWhiteningLotion ni. .
DM nombor fon korang SEKARANG📱. #demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

NAK PUTIH MCM AWEK KOREA ??
.
.
Dlm #DemicaWhiteningLotion ni ada susu, serbuk mutiara, pro vitamin B3 & minyak zaitun yg akan kekalkan kelembapan kulit korang.
.
Terbaik la lotion ni boleh bantu korang yg ada masalah kulit kering, kulit kusam, kulit gelap semuanya selesai dengan #DemicaWhiteningLotion ni. .
DM nombor fon korang SEKARANG📱. #demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
1 0 4 hours ago
@demica.kotakinabalu Profile picture

@demica.kotakinabalu

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲 https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
.
#DemicaWhiteningLotion #lotionviral #Demicasabah #Demicakotakinabalu #teamazierah #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu
#teamazierah #demicasquadsabah
#viralsabah #viralmalaysia

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲 https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
https://wa.me/60102063916
.
#DemicaWhiteningLotion #lotionviral #Demicasabah #Demicakotakinabalu #teamazierah #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu 
#teamazierah #demicasquadsabah
#viralsabah #viralmalaysia
0 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

MAKE UP DGN DEMICA LOTION
.
.
Akan ada hari malas nak makeup, nak simple simple je tapi taknak keluar dgn muka pucat so penyelesaiannya sapu je #DemicaWhiteningLotion sbg sunblock dgn SPF50. Lepastu nak tepek blusher ke, eyeshadow ke onz jeee.
.
Sebelum keluar rumah wajib pakai #DemicaWhiteningLotion sbb tanak kulit gelap, kering dan kusam ❤️
.
.
Sis open ORDER #DemicaWhiteningLotion .
Klik link pada bio ig SEKARANG utk booking.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik .

MAKE UP DGN DEMICA LOTION
.
.
Akan ada hari malas nak makeup, nak simple simple je tapi taknak keluar dgn muka pucat so penyelesaiannya sapu je #DemicaWhiteningLotion sbg sunblock dgn SPF50. Lepastu nak tepek blusher ke, eyeshadow ke onz jeee.
.
Sebelum keluar rumah wajib pakai #DemicaWhiteningLotion sbb tanak kulit gelap, kering dan kusam ❤️
.
.
Sis open ORDER #DemicaWhiteningLotion .
Klik link pada bio ig SEKARANG utk booking.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik .
0 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

[ATTENTION] : 5 TIPS PENJAGAAN KULIT SETIAP HARI
.
1.MINUM AIR MINERAL YANG CUKUP
•Air merupakan elemen yang penting kepada tubuh dan kulit. Memilih air yang bersih dan mempunyai mineral sangat membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit. Selain minum air putih, jus buah-buahan juga menyumbang cairan kepada tubuh. Jika kadar air mencukupi kulit secara tidak langsung kelihatan sihat dan segar.
.
2.RAJIN MENCUCI MUKA SETIAP HARI
•Demi memiliki kadar kelembapan yang cukup, apa yang perlu dilakukan adalah rajin dan teliti membersih kulit wajah. Bersihkan wajah dengan sabun yang sesuai dengan kulit dan bilas dengan air suam agar pori-pori wajah terbuka. Kemudian bilas semula dengan air yang sejuk agar pori-pori tertutup kembali.
.
3.CUKUP TIDUR
•Tidur merupakan salah satu kunci kecantikan kepada wanita. Tidur yang cukup dan berkualiti mempengaruhi kesihatan kulit. Tempoh tidur yang diperlukan untuk mendapatkan kulit yang sihat adalah di antara enam hingga lapan jam sehari.
.
4.AMALKAN MENGGUNAKAN SERUM
•Kini sudah tiba masanya untuk menukar rutin sebelum tidur. Sapu serum sebelum tidur untuk menjaga kelembapan kulit wajah. Ketika bangun pagi, kulit akan terasa lebih anjal dan segar. Ia juga akan membetulkan semula struktur wajah. .
5.LOTION DEMICA
•Sebelum keluar rumah jangan lupa apply #DemicaWhiteningLotion dulu untuk kulit uols sentiasa terlindung daripada sinaran UV dan mengelakkan kulit uols kering. .
So, yang mana nak kulit sentiasa sihat dan cantik, sangat sesuai untuk uols amalkan #DemicaWhiteningLotion. .
.
Macam mana nak order #Demicawhiteninglotion?
DM no fon korang SEKARANG untuk order📲

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

[ATTENTION] : 5 TIPS PENJAGAAN KULIT SETIAP HARI
.
1.MINUM AIR MINERAL YANG CUKUP
•Air merupakan elemen yang penting kepada tubuh dan kulit. Memilih air yang bersih dan mempunyai mineral sangat membantu untuk mengekalkan kelembapan kulit. Selain minum air putih, jus buah-buahan juga menyumbang cairan kepada tubuh. Jika kadar air mencukupi kulit secara tidak langsung kelihatan sihat dan segar.
.
2.RAJIN MENCUCI MUKA SETIAP HARI
•Demi memiliki kadar kelembapan yang cukup, apa yang perlu dilakukan adalah rajin dan teliti membersih kulit wajah. Bersihkan wajah dengan sabun yang sesuai dengan kulit dan bilas dengan air suam agar pori-pori wajah terbuka. Kemudian bilas semula dengan air yang sejuk agar pori-pori tertutup kembali.
.
3.CUKUP TIDUR
•Tidur merupakan salah satu kunci kecantikan kepada wanita. Tidur yang cukup dan berkualiti mempengaruhi kesihatan kulit. Tempoh tidur yang diperlukan untuk mendapatkan kulit yang sihat adalah di antara enam hingga lapan jam sehari.
.
4.AMALKAN MENGGUNAKAN SERUM
•Kini sudah tiba masanya untuk menukar rutin sebelum tidur. Sapu serum sebelum tidur untuk menjaga kelembapan kulit wajah. Ketika bangun pagi, kulit akan terasa lebih anjal dan segar. Ia juga akan membetulkan semula struktur wajah. .
5.LOTION DEMICA
•Sebelum keluar rumah jangan lupa apply #DemicaWhiteningLotion dulu untuk kulit uols sentiasa terlindung daripada sinaran UV dan mengelakkan kulit uols kering. .
So, yang mana nak kulit sentiasa sihat dan cantik, sangat sesuai untuk uols amalkan #DemicaWhiteningLotion. .
.
Macam mana nak order #Demicawhiteninglotion?
DM no fon korang SEKARANG untuk order📲

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
1 0 4 hours ago
@demicaperak Profile picture

@demicaperak

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh ORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik

MURAH TAPI BERBALOI DENGAN #DemicaWhiteningLotion
.
.
Ramai sangat sekarang tengah cari lotion yang murah tapi risau tak dapat kesan sama macam lotion mahal . Haa meh sini Mimi kongsi apa kelebihan yang ada pada #DemicaWhiteningLotion . .
.
✔️ 1 Botol tahan utk 1 hingga 2 bulan
✔️Menggelakkan dari sinar UV
✔️Bau yg sangat wangi
✔️Merawat kulit kusam dan meratakan tona kulit
✔️Kesan seawal 5 saat
✔️Dijadikan sbg Sunblock
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak dapatkan #DemicaWhiteningLotion ni kan. Tapi takpew, korang boleh ORDER SEKARANG❗️
.
.
Macam mana nak order ?
Komen ‘DM’ SEKARANG.

#demicakualakangsar #demicaipoh #demicataiping #demicaperak #demicantik #demicasquad #demicawhiteninglotion #demicaskincare #demicamurah #lotionpemutih #lotion #lotionviral #jomcantik #demicakk #demicamanjung #demicachandanputri #demicasayong #demicatambun #demicaklebang #demicaairkuning #demicajelapang #demicameru #demicaulukinta #teamYayapower  #postage #putihgebu #kulitsihat #tipscantik
2 0 4 hours ago
@demica_pahang Profile picture

@demica_pahang

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM? .
.
Takpayah pening2, sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sebab harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari.
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna.
💥 Merawat sunburn. .
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ??
.
.
Kalau ON, DM je nombor fon utk admin contact okay ❤️
.
#demicawhiteninglotion #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #demicacantik #lotionputihajaib #lotionmurah #nakcantik #nakgebu #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #tipsputih #kulitsihat #kulitlembut #agentwanted #teamnad #codarea #temerloh #mentakab #kgawah #chenor #lotionpemutihkulit #lotionkecantikan #lotionviral

TERCARI-CARI LOTION PUTIH YG HALAL & LULUS KKM? .
.
Takpayah pening2, sapu je #DemicaWhiteningLotion kat tangan, muka & kaki. Jimat sangattt sebab harga tak sampai RM50 pn uols.
.
100% halal & lulus KKM (NOT190105668K).
.
.
Ni antara fungsi #DemicaWhiteningLotion :
💥Melindungi kulit dari sinaran matahari.
💥Putih yg berkekalan bila selalu guna.
💥 Merawat sunburn. .
So far, amacam #DemicaWhiteningLotion ??
.
.
Kalau ON, DM je nombor fon utk admin contact okay ❤️
.
#demicawhiteninglotion #demicapahang #demicatemerloh #demicasquad #demicatestimoni #demicacantik #lotionputihajaib #lotionmurah #nakcantik #nakgebu #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #dropshipwanted #teamAnis #tipsputih #kulitsihat #kulitlembut #agentwanted #teamnad #codarea #temerloh #mentakab #kgawah #chenor #lotionpemutihkulit #lotionkecantikan #lotionviral
2 0 5 hours ago
@demica__penang Profile picture

@demica__penang

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionviral #lotionpemutih #putihmelepak #putih

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionviral #lotionpemutih #putihmelepak #putih
0 0 5 hours ago
@demica__penang Profile picture

@demica__penang

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionviral #lotionpemutih #putihmelepak #putih

NAK NAMPAK GLOWING SEMUDAH ABC
.
.
Mehh sini mimi ajar mcm mana nak nampak glowing seawal 3 saat. Cara dia sangat mudah.
.
1️⃣ Goncangkan botol lotion.
2️⃣ Spray ke bahagian yg nak nampak putih.
3️⃣ Sapu lotion hingga rata dan biarkan ia meresap ke dlm kulit.
.
SIAP !
1 botol tahan 1-2 bulan bergantung kpd penggunaan. Paling best lagi SPRAY je kat muka & tangan terus nampak GLOWING🥰
.
.
Mesti uolss tak sabarkan nak nampak glowing dgn #DemicaWhiteningLotion ?
.
DM no fon SEKARANG utk order 📲📲
.
.
#DemicaWhiteningLotion #Demica #Demicantik #jomputih #lotionputih #lotionputihajaib #Lotionputihgebu #sayanakputih #putihcepat #putihsihat #tipsputih #nakputih #putihgebu #kulitputih #kulitcantik #kulitsihat #kulitlembut #nakcantik #tipscantik #putihberseri #seputihgadiskorea #demicawhiteninglotionpenang #demicapenang #codpenang #codpenangisland #lotionviral #lotionpemutih #putihmelepak #putih
0 0 5 hours ago
@snowhite.lotion_ Profile picture

@snowhite.lotion_

❤SNOWY WHITENING LOTION❤ 🦄KKM NOT 181201764K🦄 🦄100ML / SPF 30🦄 🦄MENGANDUGI SERBUK IBU PUTIH GRED A+ 🦄KESAN PUTIH SEAWAL 7 HARI
🦄MENGANDUGI SUSU UNTA
🦄MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT DAN ANTI PENUAN
🦄MELEMBABKAN KULIT BADAN/WAJAH SECARA SEMULA JADI
🦄TIDAK MELEKIT DAN MUDAH MERESAP
🦄BOLEH DIGUNAKAN PERINGKAT REMAJA SEHINGGA WARGA TUA.


klik link whtsapp dibio 💕


#PutihGebu #LotionPemutih #Lotionsusuunta #SWTABLET #LotionWhitening #LotionTreatment #SnowyLotion #SapuSapuTerusCerah #NakPutih #NakGebu #PutihTanpaSuntikan #LotionViral #visitmyig #IgMalaysia #ArtisMalaysia #IgShope #Like #KulitPutih #SnowHite #Snowhitelotion #Snowhiteviral #WhiteningLotion #TreatmentLotion #KluangJohor #KluangMall #Kluang #Johor #snowhite #inspirasiCantikTanpaSuntikan

❤SNOWY WHITENING LOTION❤ 🦄KKM NOT 181201764K🦄 🦄100ML / SPF 30🦄 🦄MENGANDUGI SERBUK IBU PUTIH GRED A+ 🦄KESAN PUTIH SEAWAL 7 HARI
🦄MENGANDUGI  SUSU UNTA
🦄MEMBANTU MERAWAT MASALAH KULIT DAN ANTI PENUAN
🦄MELEMBABKAN KULIT BADAN/WAJAH SECARA SEMULA JADI
🦄TIDAK MELEKIT DAN MUDAH MERESAP
🦄BOLEH DIGUNAKAN PERINGKAT REMAJA SEHINGGA WARGA TUA.
•
•
klik link whtsapp dibio 💕
•
•
#PutihGebu #LotionPemutih #Lotionsusuunta #SWTABLET #LotionWhitening #LotionTreatment #SnowyLotion #SapuSapuTerusCerah #NakPutih #NakGebu #PutihTanpaSuntikan #LotionViral #visitmyig #IgMalaysia #ArtisMalaysia #IgShope #Like #KulitPutih #SnowHite #Snowhitelotion #Snowhiteviral #WhiteningLotion #TreatmentLotion #KluangJohor #KluangMall #Kluang #Johor #snowhite #inspirasiCantikTanpaSuntikan
1 0 5 hours ago

Top #lotionviral posts

@rkcosmetic_semarang Profile picture

@rkcosmetic_semarang

💖👉SALAM CANTIK DARI BEAUTY LOTION VIRAL👈💖 BEAUTY LOTION aman & sdh BPOM yaaa😍😍
Buat kulit yg susah putih jg bs yaa😊😊
Yakin nggak mau coba??👇 ☆Cukup oleskan BEAUTY LOTION ketangan & kaki yg gelap & belang.Sekali oles langsng rata & meresap d kulit.Pakai teratur u/ hasil yg permanen.

Mau cantik tanpa ribet?? Yukk kepoin sekarang😍😍
Admin WA fast respon http://Www.wasap.my/6281912559714

LINE id hestibvr123 #beautylotion #beautylotionviral #lotionviral #perawatanwajah #perawatanwajahalami #perawatanbadan #cantikindonesia #cantikalami #wajahcantik #lotionpemutihbadan #cantikviral #beauty #perawatan #cantikcantik #cantikalami

💖👉SALAM CANTIK DARI BEAUTY LOTION VIRAL👈💖 BEAUTY LOTION aman & sdh BPOM yaaa😍😍
Buat kulit yg susah putih jg bs yaa😊😊
Yakin nggak mau coba??👇 ☆Cukup oleskan BEAUTY LOTION ketangan & kaki yg gelap & belang.Sekali oles langsng  rata & meresap d kulit.Pakai teratur u/ hasil yg permanen.

Mau cantik tanpa ribet?? Yukk kepoin sekarang😍😍
Admin WA fast respon http://Www.wasap.my/6281912559714

LINE id hestibvr123  #beautylotion #beautylotionviral #lotionviral #perawatanwajah #perawatanwajahalami #perawatanbadan #cantikindonesia #cantikalami #wajahcantik #lotionpemutihbadan #cantikviral #beauty #perawatan #cantikcantik #cantikalami
141 1 31 January, 2019
@demicasepang Profile picture

@demicasepang

MASALAH KULIT BERBELANG?
.
.
Sya bukan nak cerita pasal kuda belang, tp hakikat yg jadi pada kulit kita yg kerap berjemur tengah panas, naik motor atau selalu drive iaitu masalah SUNBURN 🥵.
.
Sape ada masalah mcm kat gambar ni?
.
Cepat DOUBLE TAP sekarang & tag rakan uols yg ada masalah sama.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis

MASALAH KULIT BERBELANG?
.
.
Sya bukan nak cerita pasal kuda belang, tp hakikat yg jadi pada kulit kita yg kerap berjemur tengah panas, naik motor atau selalu drive iaitu masalah SUNBURN 🥵.
.
Sape ada masalah mcm kat gambar ni?
.
Cepat DOUBLE TAP sekarang & tag rakan uols yg ada masalah sama.
.
Berminat sila dm no telefon anda atau click link di bio untuk fast respond. Thank you ❣️
.
#demicawhiteninglotion #demicasquad #demicasepang #demicabaganlalang #demicadengkil #demicaklia #demicasalaktinggi #demicakotawarisan #demicanilai #demicasepang #demicatestimoni #demicafeedback #teamanis #seputihgadiskorea #putihsepantas10saat #lotionpemutih #lotionviral #lotionviralputih #teamanis
203 2 28 September, 2019
@ohanacosmetic_hq Profile picture

@ohanacosmetic_hq

PERTAMA DI MALAYSIA PULANGKAN WANG JIKA MELEKIT❗
.
Serius ramai sangat PM & KOMEN dekat leez, tanya lipmatte cantik sangat.
.
Dulu 1 box sekarang dah keluar loose Allahu.. teruja sangat sebab semua warna lipmatte ohana ini cantik2, boleh tukar2 warna setiap hari..and lipmatte ohana ini nie paling ngam sangat dengan leez 🥰
.
Sekali apply jer warna dia melekat cantik dekat bibir, langsung tak keringkan bibir..senang jew remove dengan wet tissue.. so nie antara fav color leez ye🥰

#Ohana #WhiteningLotionExpert
#OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni
#OhanaFeedback #SkinCare
#PersonalCare #Cosmetics #OhanaOriginal #LotionPutihViral
#OhanaMalaysia #OhanaBeauty
#NakPutih #LotionViral #ProdukViral
#ReviewOhana #Real_Touch

PERTAMA DI MALAYSIA PULANGKAN WANG JIKA MELEKIT❗
.
Serius ramai sangat PM & KOMEN dekat leez,  tanya lipmatte cantik sangat.
.
Dulu 1 box sekarang dah keluar loose Allahu.. teruja sangat sebab semua warna lipmatte ohana ini cantik2,  boleh tukar2 warna setiap hari..and lipmatte ohana ini  nie paling ngam sangat dengan leez 🥰
.
Sekali apply jer warna dia melekat cantik dekat bibir, langsung tak keringkan bibir..senang jew remove dengan wet tissue.. so nie antara fav color leez ye🥰

#Ohana #WhiteningLotionExpert 
#OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni
#OhanaFeedback #SkinCare
#PersonalCare #Cosmetics #OhanaOriginal #LotionPutihViral
#OhanaMalaysia #OhanaBeauty
#NakPutih #LotionViral #ProdukViral
#ReviewOhana #Real_Touch
149 27 27 August, 2019
@asmakhusnii Profile picture

@asmakhusnii

Losyen pemutih Ohana tidak seperti losyen pemutih yg lain. Tekstur nya sgt lembut dan licin bila disapu. Best sgt pakai losyen Ohana ni ,bau pn wangi but please jgn MAKAN okay😍 Losyen Ohana boleh disapu di seluruh badan termasuk muka sekali taw!😱 For those yg malas pakai skincare muka and lotion badan yg berlainan, OHANA ni sesuai sgt untuk korang. satu losyen bwk kemana je kita pergi tapi ada mcm mcm kegunaan. BEST kan?❤️❤️😙🙈 Ohana ni water proof taw. Lps disapu pada kulit,terus meresap jauh ke dlm kulit. kalau kena air or mandi pn warna takkan pudar kecuali kalau betul betul guna sabun je. kalau tak , kekal SEPANJANG HARI💕😬 Ohana lotion pure formula daripada korea. Organik dan 100% selamat.
Tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya, amat sesuai digunakan pada seluruh badan dan muka🌹Banyak sgt kelebihan Ohana antaranya
✅boleh lembapkan kulit dan kekalkan kelembapan kulit muka/seuruh badan
✅bertindak senagai pelindung dari sinaran UV.Elak daripada cpt sunburn😋
✅boleh jadikan sebagai base makeup.
✅mesra wudhu’ dan solat. dijamin selamat dan halal.
✅ada kelulusan KKM
✅merawat kulit dari dalam

paling penting selamat dan halal😊
*KKM NOT170705304K*
Untuk dapatkan ohana, Boleh follow ig :
@ohana.wani @armay_asyraf
@ohana.wani @armay_asyraf
@ohana.wani @armay_asyraf
Confirm tak menyesal!!!😻😻😻 #Ohana #WhiteningLotionExpert
#OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni
#Ohanafeedback #Skincare #PersonalCare #Cosmetics
#OhanaOriginal #LotionPutihViral #OhanaMalaysia
#Ohanawhiteninglotionexpert
#Nakputih #Lotionviral #Productviral
#reviewohana #igreviewmalaysia #giftreviewmalaysia
#giftreviewbyasmak #reviewdanpakai
#instashopmalaysia #tipscantik #beautytips #basemakeup
#videooftheday #photoftheday #blessed #positivevibes

Losyen pemutih Ohana tidak seperti losyen pemutih yg lain. Tekstur nya sgt lembut dan licin bila disapu. Best sgt pakai losyen Ohana ni ,bau pn wangi but please jgn MAKAN okay😍 Losyen Ohana boleh disapu di seluruh badan termasuk muka sekali taw!😱 For those yg malas pakai skincare muka and lotion badan yg berlainan, OHANA ni sesuai sgt untuk korang. satu losyen bwk kemana je kita pergi tapi ada mcm mcm kegunaan. BEST kan?❤️❤️😙🙈 Ohana ni water proof taw. Lps disapu pada kulit,terus meresap jauh ke dlm kulit. kalau kena air or mandi pn warna takkan pudar kecuali kalau betul betul guna sabun je. kalau tak , kekal SEPANJANG HARI💕😬 Ohana lotion pure formula daripada korea. Organik dan 100% selamat.
Tidak mengandungi bahan kimia yg berbahaya, amat sesuai digunakan pada seluruh badan dan muka🌹Banyak sgt kelebihan Ohana antaranya
✅boleh lembapkan kulit dan kekalkan kelembapan kulit muka/seuruh badan
✅bertindak senagai pelindung dari sinaran UV.Elak daripada cpt sunburn😋
✅boleh jadikan sebagai base makeup.
✅mesra wudhu’ dan solat. dijamin selamat dan halal.
✅ada kelulusan KKM
✅merawat kulit dari dalam

paling penting selamat dan halal😊
*KKM NOT170705304K* 
Untuk dapatkan ohana, Boleh follow ig :
@ohana.wani @armay_asyraf 
@ohana.wani @armay_asyraf 
@ohana.wani @armay_asyraf 
Confirm tak menyesal!!!😻😻😻 #Ohana#WhiteningLotionExpert
#OhanaTrustedBrand#Ohanatestimoni
#Ohanafeedback#Skincare#PersonalCare#Cosmetics
#OhanaOriginal#LotionPutihViral#OhanaMalaysia
#Ohanawhiteninglotionexpert
#Nakputih#Lotionviral#Productviral
#reviewohana#igreviewmalaysia#giftreviewmalaysia
#giftreviewbyasmak#reviewdanpakai
#instashopmalaysia#tipscantik#beautytips#basemakeup
#videooftheday#photoftheday#blessed#positivevibes
269 4 5 January, 2019
@ayueyuyu_official Profile picture

@ayueyuyu_official

Hahhhhh #99senIsBack? its for real? 😱😱😱 Serious laaa Ratasya nak bagi korang SPECIAL PRICE lagi, menangis la yee semua TAPI ada syaratnya tau sayang hehe, Haa sebelum kita bagitau syarat how to get 99sen promo baik korang turn on notification NOW! NANTI ADA YANG TERLEPAS AWAS! 😋

Sebarang Pertanyaan sila Wsap Ayue :
www.wasap.my/601121900709
#lipmatte #ratasyalipmatte #lipmatteviral #lipmatteartis #lipmattemadu #ratasyacosmetics #lipmattevelvet #lipmattemurah #bibirmunggil #loudlikesarah #shuibsepahtu #lipmattesitisarah #pinkypinkyskincare #trialset #pinkypinkysitisarah #pinkypinky #sitisarah #skincareviral #goldglowingserum #goldcollagenwhiteningsoap #snowlotion #lotionpemutih #lotionviral #sabunviral #codraub #agentsitisarah #dropshipwanted #teamayueyuyu #sitisarahraissuddin

Hahhhhh #99senIsBack? its for real? 😱😱😱 Serious laaa Ratasya nak bagi korang SPECIAL PRICE lagi, menangis la yee semua TAPI ada syaratnya tau sayang hehe, Haa sebelum kita bagitau syarat how to get 99sen promo baik korang turn on notification NOW! NANTI ADA YANG TERLEPAS AWAS! 😋

Sebarang Pertanyaan sila Wsap Ayue : 
www.wasap.my/601121900709 
#lipmatte #ratasyalipmatte #lipmatteviral #lipmatteartis #lipmattemadu #ratasyacosmetics #lipmattevelvet #lipmattemurah #bibirmunggil #loudlikesarah #shuibsepahtu #lipmattesitisarah #pinkypinkyskincare #trialset #pinkypinkysitisarah #pinkypinky #sitisarah #skincareviral #goldglowingserum #goldcollagenwhiteningsoap  #snowlotion #lotionpemutih #lotionviral #sabunviral #codraub #agentsitisarah #dropshipwanted #teamayueyuyu #sitisarahraissuddin
106 0 27 August, 2019
@syafikanabihah Profile picture

@syafikanabihah

Best sangat
Whitening Lotion Expert
------------------------------------------
✅putih sepantas 3 saat sapuan
✅ putih kekal walaupun selepas dibasuh
✅boleh digunakan seluruh badan dan muka
✅melembapkn kulit sepanjang hari
✅ tidak luntur macam kapur
✅ menaikkan seri kulit & kulit bertambah glowing
Jangan lupa follow @ohana.dila
#Ohana
#WhiteningLotionExpert
#OhanaTrustedBrand
#Ohanatestimoni
#OhanaFeedback
#SkinCare
#PersonalCare
#Cosmetics
#OhanaOriginal
#LotionPutihViral
#OhanaMalaysia
#OhanaBeauty
#NakPutih
#LotionViral
#ProdukViral
#ReviewOhana

Best sangat 
Whitening Lotion Expert
------------------------------------------
✅putih sepantas 3 saat sapuan
✅ putih kekal walaupun selepas dibasuh
✅boleh digunakan seluruh badan dan muka
✅melembapkn kulit sepanjang hari
✅ tidak luntur macam kapur
✅ menaikkan seri kulit & kulit bertambah glowing 
Jangan lupa follow @ohana.dila 
#Ohana
#WhiteningLotionExpert 
#OhanaTrustedBrand
#Ohanatestimoni
#OhanaFeedback
#SkinCare
#PersonalCare
#Cosmetics
#OhanaOriginal
#LotionPutihViral
#OhanaMalaysia
#OhanaBeauty
#NakPutih
#LotionViral
#ProdukViral
#ReviewOhana
267 25 14 October, 2018
@zatyy27 Profile picture

@zatyy27

Pkul 4.17 a.m baru smpai ganu 🥴

Demi stock #demicawhiteninglotion utk ank team kita merdeka atas jalan mlm ni🤣. Lapar stock skmo sek dia nih sapa ke bos sndri turun padang packing sekali 👍
Stock ni pn mmg tak tahan lama rasa nya. Tggl suku je lg masih tak bertuan . Yg lain semua agent book dh .
So sape yg nk dpt kan lotion demica boleh bgtau location uols kt mana agent2 kita akan cod sampai depan tangga 🤩

Btw ad lgi ke yg nk join #teamzalah modal serendah Rm112 shj, kita akan guide sampai jadi 🔥

www.wasap.my/601116518138

#agentwantedmalaysia #lotionpemutih #lotionviral #demicawhiteninglotion #dropshipwanted #bodylotion #putih

Pkul 4.17 a.m baru smpai ganu 🥴

Demi stock #demicawhiteninglotion utk ank team kita merdeka atas jalan mlm ni🤣. Lapar stock skmo sek dia nih sapa ke bos sndri turun padang packing sekali 👍 
Stock ni pn mmg tak tahan lama rasa nya. Tggl suku je lg masih tak bertuan . Yg lain semua agent book dh . 
So sape yg nk dpt kan lotion demica boleh bgtau location uols kt mana agent2 kita akan cod sampai depan tangga 🤩

Btw ad lgi ke yg nk join #teamzalah modal serendah Rm112 shj, kita akan guide sampai jadi 🔥

www.wasap.my/601116518138

#agentwantedmalaysia #lotionpemutih #lotionviral #demicawhiteninglotion #dropshipwanted #bodylotion #putih
210 0 30 August, 2019
@khiriah17 Profile picture

@khiriah17

Alamakkkkkkk ! Seriussss arrr ??! 😱 gerammmmnyaaaa 😭😭 Awatlaaaaa , warna² syantikkk sangattt , sampaiii pening kepala teman nak milihhh mengkome oiiiii , jahat nauu HQ OHANA nihhh! 🤭
Udahlerrr warna syantik , haishlaaa mudah pulak tu nak apply , calit² jerr udohhh siappp .. haaa yg mana nak jimat masa & sllu last minute tuuu .. , WAJIB CUBA Lipmatte by OHANA ni 🥰❤ Okeyyyyy cakap panjang lebor pon tak gune , baik korang PM SEKARANG! diorang tengah open PROMOSI GEMPAK!

PROMOSI TERHAD!
PROMOSI TERHAD!
PROMOSI TERHAD!

@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq

PM SEKARANG! harga sangat berpatutan! Pelbagai warna kesukaan korang boleh dapat 😘
.
.
.

#Ohana #WhiteningLotionExpert
#OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni
#OhanaFeedback #SkinCare
#PersonalCare #Cosmetics #OhanaOriginal #LotionPutihViral
#OhanaMalaysia #OhanaBeauty
#NakPutih #LotionViral #ProdukViral
#ReviewOhana #Real_Touch #LipmatteOhana

Alamakkkkkkk ! Seriussss arrr ??! 😱 gerammmmnyaaaa 😭😭 Awatlaaaaa , warna² syantikkk sangattt , sampaiii pening kepala teman nak milihhh mengkome oiiiii , jahat nauu HQ OHANA nihhh! 🤭 
Udahlerrr warna syantik , haishlaaa mudah pulak tu nak apply , calit² jerr udohhh siappp .. haaa yg mana nak jimat masa & sllu last minute tuuu .. , WAJIB CUBA Lipmatte by OHANA ni 🥰❤ Okeyyyyy cakap panjang lebor pon tak gune ,  baik korang PM SEKARANG! diorang tengah open PROMOSI GEMPAK!

PROMOSI TERHAD!
PROMOSI TERHAD!
PROMOSI TERHAD!

@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq
@ohanacosmetic_hq

PM SEKARANG!  harga sangat berpatutan!  Pelbagai warna kesukaan korang boleh dapat 😘
.
.
.

#Ohana #WhiteningLotionExpert 
#OhanaTrustedBrand #Ohanatestimoni
#OhanaFeedback #SkinCare
#PersonalCare #Cosmetics #OhanaOriginal #LotionPutihViral
#OhanaMalaysia #OhanaBeauty
#NakPutih #LotionViral #ProdukViral
#ReviewOhana #Real_Touch #LipmatteOhana
2,029 39 10 September, 2019
@olennnnnnn Profile picture

@olennnnnnn

INSTANT WHITENING LOTION by BELLAROSS .
.
❤sapu2 dan terus putih dalam 3 saat.
❤kekal putih selepas 7hari jika selalu pakai
❤lotion sangat-sangat wangi dan harum sepanjang masa
❤Membekalkan vitamin E dan vitamin C yang diperlukan secukupnya untuk kulit ❤mengurangkan parut-parut biasa / hitam dan strechmark
❤kulit lembut seperti kulit bayi
❤lulus kkm dan mempunyai NOT
❤Menyelesaikan masalah kulit seperti parut, regangan kulit lepas bersalin, kudis, ruam pada bayi dan lain-lain ❤sebagai losyen harian
❤Kesan menakjubkan PUTIH,GEBU,LEMBUT,WANGI ❤tumit kaki yang kasar , pecah & merekah
parut parut hitam kesan accident , minyak panas & gigitan ❤selulit yang teruk di peha dah perut ❤bahagian anggota yang kehitaman seperti leher , siku , lutut , ketiak ❤memutihkan kulit badan dengan selamat ❤kulit tangan /kaki gelap dan terbakar .
❤mempunyai masalah bau badan .
❤sebagai deadorant.
❤membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan kulit ❤paling best losyen ne mesra
Jika berminat boleh wssp 0138843669 dan follow @princessbeauty.co by @_farahanahsaad
.
.
#teambellaross
#lotionviral
#losyenviral #bellarosscollagen #letsprettywithme
#feedbackbellaross #feedbackcustomer

INSTANT WHITENING LOTION by BELLAROSS .
.
❤sapu2 dan terus putih dalam 3 saat.
❤kekal putih selepas 7hari jika selalu pakai
❤lotion sangat-sangat wangi dan harum sepanjang masa
❤Membekalkan vitamin E dan vitamin C yang diperlukan secukupnya untuk kulit ❤mengurangkan parut-parut biasa / hitam dan strechmark
❤kulit lembut seperti kulit bayi
❤lulus kkm dan mempunyai NOT
❤Menyelesaikan masalah kulit seperti parut, regangan kulit lepas bersalin,  kudis, ruam pada bayi dan lain-lain ❤sebagai losyen harian
❤Kesan menakjubkan PUTIH,GEBU,LEMBUT,WANGI ❤tumit kaki yang kasar , pecah & merekah 
parut parut hitam kesan accident , minyak panas & gigitan ❤selulit yang teruk di peha dah perut ❤bahagian anggota yang kehitaman seperti leher , siku , lutut , ketiak ❤memutihkan kulit badan dengan selamat ❤kulit tangan /kaki gelap dan terbakar .
❤mempunyai masalah bau badan .
❤sebagai deadorant.
❤membaiki dan membina sel-sel baru pada permukaan kulit ❤paling best losyen ne mesra 
Jika berminat boleh wssp 0138843669 dan follow @princessbeauty.co by @_farahanahsaad
.
.
#teambellaross
#lotionviral
#losyenviral #bellarosscollagen #letsprettywithme 
#feedbackbellaross #feedbackcustomer
442 20 6 May, 2017