#macammananakkurus Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #macammananakkurus and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
104.3
Average comment
1.9
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 18 minutes ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Apa kelebihan #amaura sebenarnya ni? Mungkin ada lagi yang taktahu kann? Tapiii korang have to know jugak #amaura ni taksesuai untuk ibu mengandung okay. Macam Reen sekarang tengah pregnant memang Reen stop dulu Amaura. So nanti dalam pantang boleh sambung minum balik 🤗😁 Sebab Amaura ni dikhaskan untuk menurunkan berat badan dengan sihat & juga untuk meremajakan kulit kita. Yang penting kulit lembab and susah nak naik jerawat 🥰 So you guys boleh direct dm Reen or boleh komen dekat bawah ni okay ! 💋 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
0 0 18 minutes ago
@cikgueileen Profile picture

@cikgueileen

Gantian untuk G. O. R. E. N. G
.
Lagi S. I. H. A. T
.
Sbb kurang lemak kurang kalori #kaloridefisit
.
Anak2 pun suka cara masakan ni.
.
Intake U Fit Online dibuka
. ✔️ Mealplan lengkap
. ✔️ 1-1 & Group Coaching
. ✔️ Ilmu diet
. ✔️ Tips Workout
. ✔️ Senarai Grocery List
.
@cikgueileen +60125230933
.
#kurusfitbertenaga #jomkurussihat #tipsmakansihat #tipsawetmuda #isetanklcc #pavilionkl #ketodiet #herbalifenutrition #atkinsdiet #dietseimbang #mindfuleating #masakanibu #jomkurussekolah #akasia #macammananakkurus #turunberat #skirtjeans

Gantian untuk G. O. R. E. N. G
.
Lagi S. I. H. A. T
.
Sbb kurang lemak kurang kalori #kaloridefisit
.
Anak2 pun suka cara masakan ni.
.
Intake U Fit Online dibuka
. ✔️ Mealplan lengkap
. ✔️ 1-1 & Group Coaching
. ✔️ Ilmu diet
. ✔️ Tips Workout
. ✔️ Senarai Grocery List
.
@cikgueileen +60125230933
.
#kurusfitbertenaga #jomkurussihat #tipsmakansihat #tipsawetmuda #isetanklcc #pavilionkl #ketodiet #herbalifenutrition #atkinsdiet #dietseimbang #mindfuleating #masakanibu #jomkurussekolah #akasia #macammananakkurus #turunberat #skirtjeans
14 0 1 hour ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
4 0 1 hour ago
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Bijak Tentang Diet Keluarga Anda.
Ramai orang berfikiran bahawa makan secara sihat bermakna harus makan makanan yang tidak enak, hambar dan membosankan. Tetapi makan secara sihat adalah tentang “gabungan” pemakanan yang betul. Anda tidak perlu mengorbankan makanan yang anda gemari. Apa yang anda perlu lakukan hanyalah mengamalkan “Keseimbangan (Balance), Kesederhanaan (Moderation), dan Kepelbagaian (Variety)”. Ini bererti mengambil hidangan yang Seimbang, dalam sukatan yang Sederhana, dengan Pelbagai makanan berasaskan Piramid Makanan Malaysia. .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
1 1 1 hour ago
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|ADA SESAPE YG RASA CENGGINI?|😅😂
.
If dapat exercise 1 jam pon paling lama. Lagi 8jam tido. Lagi 15jam tak jaga mkn. Takkan kurus gak sis 😂😅
.
.
.
SAPE SETUJU CAKAP "Saya!"🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

|ADA SESAPE YG RASA CENGGINI?|😅😂
.
If dapat exercise 1 jam pon  paling lama. Lagi 8jam tido. Lagi 15jam tak jaga mkn. Takkan kurus gak sis 😂😅
.
.
.
SAPE SETUJU CAKAP "Saya!"🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
178 4 7 hours ago
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Baru tahu warna tag dekat bungkusan roti tu menunjukkan hari apa roti itu dibuat.😆
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
19 0 23 hours ago
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|Kat Malaysia ni jarang atau susahnya nak jumpa kes kematian sebab tak cukup makan, yang banyak kes kematian sebab penyakit yang terlebih makan| 😰
.
Malaysia mewah dengan makanan 24/7 dengan semua nya mudah nak dapat. Sambil baring pon bole order makanan
.
Marilah kita guna kan kemudahan dan kelebihan ini dengan sebaiknya, jangan sampai memudaratkan badan sendiri k
.
Jangan hidup untuk makan, tapi makan lah untuk hidup.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus

|Kat Malaysia ni jarang atau susahnya nak jumpa kes kematian sebab tak cukup makan, yang banyak kes kematian sebab penyakit yang terlebih makan| 😰
.
Malaysia mewah dengan makanan 24/7 dengan semua nya mudah nak dapat. Sambil baring pon bole order makanan
.
Marilah kita guna kan kemudahan dan kelebihan ini dengan sebaiknya, jangan sampai memudaratkan badan  sendiri k
.
Jangan hidup untuk makan, tapi makan lah untuk hidup.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus
13 1 19 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Sambil kurus sambil tu boleh merawat masalah muka.😍Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 19 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Semalam mlm (jumaat) plan pagi ni (sabtu) nk cycling 🚵🏻.
.
Last2 ini jadinya...
.
.
.
SAPE SLALU GINI???🙋🏼🙋🏻‍♂️ angkat tangan KOMEN: "Saya lah tu✌🏻😅"
.
.
.
PROJEK KURUS SEBELUM TAHUN 2020!!!
-----------------------------------------
💥 Program Kurus Online Sesi November
📲 Jom daftar sekarang!
.
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Online Coaching Group
✔️ Daily Meal Check
.

Coach Nurulami 017-2656673
.
#teambestnyekurus

Semalam mlm (jumaat) plan pagi ni (sabtu) nk cycling 🚵🏻.
.
Last2 ini jadinya...
.
.
.
SAPE SLALU GINI???🙋🏼🙋🏻‍♂️ angkat tangan KOMEN: "Saya lah tu✌🏻😅"
.
.
.
PROJEK KURUS SEBELUM TAHUN 2020!!!
-----------------------------------------
💥 Program Kurus Online Sesi November
📲 Jom daftar sekarang!
.
✔️Mealplan mudah untuk kurus
✔️ Online Coaching Group
✔️ Daily Meal Check
.

Coach Nurulami 017-2656673
.
#teambestnyekurus
1,032 9 18 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Antara sebahagian result new coachee intake Oktober #teambestnyekurus pada minggu pertama👆
.
Awesome ke awesome?
.
Nak remind sekali lagi, result yang awesome datang dari usaha yang konsisten ya kawan-kawan!✌️😉
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus

Antara sebahagian result new coachee intake Oktober #teambestnyekurus pada minggu pertama👆
.
Awesome ke awesome?
.
Nak remind sekali lagi, result yang awesome datang dari usaha yang konsisten ya kawan-kawan!✌️😉
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus
52 1 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
38 0 18 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Jangan biarkan kulit muka korang bermasalah dengan teruk. Cepat2 mengatasi masalah ini. Korang tak stress ke bila muka banyak jerawat? Mesti stress kan ! Sebab tu Reen cakap dari dulu lagi. Mulakan dari dalam untuk mencantikan kulit. Bila dalam dah bersih automatik luaran akan bersih. 😊 Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. . .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
3 0 18 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Bila kawan-kawan ajak makan-makan tapi uolls tengah diet nak kurus..
.
Mesti uolls stress n tefikir, WHY NOW?🥴
Instead of WHY NOT?😎
.
Yes! WHY NOT!🤩
Cari solution, take action!
Uolls bole prepare healthy meal dan ajak kawan-kawan join makan healthy meal to sekali!
.
Mana tau dengan inisiatif kita sediakan healthy food tu berjaya buat kawan-kawan kita nak berubah tabiat makan sihat sama-sama dengan kita😍
.
Tak semestinya kita je yang kena ikut the crowd, kita je kena berkorban, tapi kita bole jadi agent of change, kita buat dan lead by example💪
.
Tahniah Coachee #teambestnyekurus Safarina yang dah lost 38.8kg for the good idea!👏😍
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus

Bila kawan-kawan ajak makan-makan tapi uolls tengah diet nak kurus..
.
Mesti uolls stress n tefikir, WHY NOW?🥴
Instead of WHY NOT?😎
.
Yes! WHY NOT!🤩
Cari solution, take action!
Uolls bole prepare healthy meal dan ajak kawan-kawan join makan healthy meal to sekali!
.
Mana tau dengan inisiatif kita sediakan healthy food tu berjaya buat kawan-kawan kita nak berubah tabiat makan sihat sama-sama dengan kita😍
.
Tak semestinya kita je yang kena ikut the crowd, kita je kena berkorban, tapi kita bole jadi agent of change, kita buat dan lead by example💪
.
Tahniah Coachee #teambestnyekurus Safarina yang dah lost 38.8kg for the good idea!👏😍
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus
34 1 18 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
42 1 18 October, 2019
Salam jumaat..
.

Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
0 0 18 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

PROJEK KURUS SEBELUM 2020!
.
Kami bersedia membantu dengan:
✔️memberi tunjuk ajar cara pemakanan sihat
✔️memberi meal plan sihat yang berkesan dan mudah disediakan (boleh makan nasi 😊)
✔️memantau progress setiap minggu
✔️memberi kelas pemakanan sihat secara online dimana selepas melalui kelas-kelas ini, akan lebih memahami konsep pemakanan sihat
.
** SEMUA COACHING DILAKUKAN 100% ONLINE
** Tidak mengganggu pekerjaan dan masa harian.
** Boleh ikut program di mana-mana.
.
Jom daftar sekarang untuk intake NOVEMBER! Klik link di bio👆
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami

PROJEK KURUS SEBELUM 2020!
.
Kami bersedia membantu dengan:
✔️memberi tunjuk ajar cara pemakanan sihat
✔️memberi meal plan sihat yang berkesan dan mudah disediakan (boleh makan nasi 😊)
✔️memantau progress setiap minggu
✔️memberi kelas pemakanan sihat secara online dimana selepas melalui kelas-kelas ini, akan lebih memahami konsep pemakanan sihat
.
** SEMUA COACHING DILAKUKAN 100% ONLINE
** Tidak mengganggu pekerjaan dan masa harian.
** Boleh ikut program di mana-mana.
.
Jom daftar sekarang untuk intake NOVEMBER! Klik link di bio👆
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
12 1 17 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

😇VS😈
.
😇: Yes, aku akan konsisten diet!
😈: Ala, enjoy je makan! esok boleh start balik!
.
Siapa selalu ada si baik n si nakai ni dalam diri dia especially bila berdiet!Uolls selalu bagi siapa yang menang?🤔
.
.
.
😇 atau 😈?
.
Jom komen kat bawah siapa yang selalu menang👇
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 10 tahun)
. #teambestnyekurus

😇VS😈
.
😇: Yes, aku akan konsisten diet!
😈: Ala, enjoy je makan! esok boleh start balik!
.
Siapa selalu ada si baik n si nakai ni dalam diri dia especially bila berdiet!Uolls selalu bagi siapa yang menang?🤔
.
.
.
😇 atau 😈?
.
Jom komen kat bawah siapa yang selalu menang👇
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 10 tahun)
.  #teambestnyekurus
1,701 13 17 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
7 0 17 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya

Alhamdulillah,ramai kejar #amauracrystal semakin hari semakin banyak testimoni yg kami dpt dari cust2 kami. Setiap testimoni yg kami paparkan adalah 💯% tulen daripada pengguna2 kami & tiada unsur2 penipuan. .
Berminat boleh terus whatsapp sy okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
2 0 17 October, 2019
Korang dah beli ke #amaura sekarang #amaura masih lagi harga promo.😍 cepat2 beli sorang satu & dapat gift bukan satu je tau tapi lebih pada 1 .😊 kurus dan sihat. .

Berminat nak cuba amaura WhatsApp  okay : +60194674909 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimony #raya
1 0 17 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Bila kita bermula hari kita dgn SARAPAN TERBAIK, ia adalah permulaan terbaik utk hari kita!
.
Pakar Sedunia setuju sarapan adalah makanan paling penting setiap hari. Kebanyakan Badan Penyelidikan Antarabangsa setuju yg SARAPAN membantu org dewasa & kanak-kanak memenuhi nutrisi yg disarankan.
.
Setelah kita "berpuasa" dlm 8 hingga 12 jam tanpa makan, badan dan otak perlu diisi semula. Sarapan yg sihat & seimbang memberikan permulaan baik kpd metabolisme & bekal nutrisi kpd minda & badan.
.
Sarapan yang betul bantu beri tenaga sepanjang hari
.
Apa itu sarapan yang betul?
.
Sarapan dgn kuantiti yang banyak atau sarapan dgn menu yang berkualiti?
.
Kuantiti ATAU Kualiti???
.
Dua2 sama penting!
.
Menu yang berkualiti adalah makanan yang cukup nutrisi untuk badan dalam kuantiti yg diperlukan.
.
Jom periksa sarapan kita pagi ni😊
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus

Bila kita bermula hari kita dgn SARAPAN TERBAIK, ia adalah permulaan terbaik utk hari kita!
.
Pakar Sedunia setuju sarapan adalah makanan paling penting setiap hari. Kebanyakan Badan Penyelidikan Antarabangsa setuju yg SARAPAN membantu org dewasa & kanak-kanak memenuhi nutrisi yg disarankan.
.
Setelah kita "berpuasa" dlm 8 hingga 12 jam tanpa makan, badan dan otak perlu diisi semula. Sarapan yg sihat & seimbang memberikan permulaan baik kpd metabolisme & bekal nutrisi kpd minda & badan.
.
Sarapan yang betul bantu beri tenaga sepanjang hari
.
Apa itu sarapan yang betul?
.
Sarapan dgn kuantiti yang banyak atau sarapan dgn menu yang berkualiti?
.
Kuantiti ATAU Kualiti???
.
Dua2 sama penting!
.
Menu yang berkualiti adalah makanan yang cukup nutrisi untuk badan dalam kuantiti yg diperlukan.
.
Jom periksa sarapan kita pagi ni😊
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus
10 1 17 October, 2019
@saidah_ismail Profile picture

@saidah_ismail

IKUT MEAL PLAN + ENJOY = Turun 20 Kg 😍 Enjoy ni memang saya nak y'all enjoy betul betul tau. Lauk tak perlu rebus rebus dan kering je. Kalau boleh masak lauk sedap asalkan within calory requirement, tetap boleh kuruslah ! ENJOY ❤️ .
JOM JOIN PROGRAM KURUS 30 HARI.
CLICK LINK AT BIO FOR DETAILS
.
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-50 Kg Now
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia

IKUT MEAL PLAN + ENJOY = Turun 20 Kg 😍 Enjoy ni memang saya nak y'all enjoy betul betul tau. Lauk tak perlu rebus rebus dan kering je. Kalau boleh masak lauk sedap asalkan within calory requirement, tetap boleh kuruslah ! ENJOY ❤️ .
JOM JOIN PROGRAM KURUS 30 HARI.
CLICK LINK AT BIO FOR DETAILS
.
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-50 Kg Now
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia
3 2 16 October, 2019
@saidah_ismail Profile picture

@saidah_ismail

Let's make it happen before 2020 ladies! 🤩
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-15 Kg Now!
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia

Let's make it happen before 2020 ladies! 🤩
=============================
PROGRAM KURUS 30 HARI
✔️ TURUN 5-15 Kg Now!
✔️ Mealplan Mudah untuk Kurus
✔️ Coaching group yang supportive
✔️ Kelas Online Kurus
✔️ Food Diary Checking !
✔️ 100% ONLINE & EFFECTIVE
💯 Turun Berat jika ikut guidelines
🌻 Herbalife Coach : PROGRAM KURUS/NUTRISI SIHAT
📱Coach Saidah 0199876331
.
#TeamSuriKurus
#ProgramKurus30Hari
#CoachKurusOnline
#HerbalifeCoachMalaysia
#HerbalifeMalaysia
10 1 16 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

TAHNIAH!! CONGRATULATION!

FAIZUL TURUN 8KG SESI PROGRAM KURUS 21 HARI INTAKE SEPTEMBER 2019 Latest Update: Total Turun 10.4kg!
.
Faizul join program setelah lama ikut page coach #teambestnyekurus dan dapatkan tips-tips turunkan berat badan dengan jaga pemakanan cara sihat
.
Beliau seorang yang aktif sebelum ini, tapi disebabkan kecederaan lutut, Faizul tak bole berlari seperti biasa yang menjadi favourite exercise sebelum ni
.
Berat badannya menaik bila kurang bersenam dan dia tahu hanya dengan belajar cara menjaga pemakanan dia boleh mendapatkan berat badan sihatnya semula.
.
Alhamdulillah melalui komitmen dan usaha Faizul, serta bimbingan dari TeamBestNyeKurus Online Coaching, dengan izin Allah, beliau berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 10.4kg
.
Faizul sangat bersemangat dan rejoin program sesi Oktober untuk teruskan misinya mendapatkan berat badan yang diinginkan
.
Tahniah Faizul!!
.
**Disclaimer: Keputusan adalah tidak tipikal. Keputusan individu berbeza-beza bergantung kepada usaha mereka ikut cakap coach, jaga pemakanan dan amalkan kehidupan aktif. dan dia tahu hanya dengan cara belajar cara menjaga pemakanan dia boleh mendapatkan berat badan sihatnya semula.
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus

TAHNIAH!! CONGRATULATION!

FAIZUL TURUN 8KG SESI PROGRAM KURUS 21 HARI INTAKE SEPTEMBER 2019 Latest Update: Total Turun 10.4kg!
.
Faizul join program setelah lama ikut page coach #teambestnyekurus dan dapatkan tips-tips turunkan berat badan dengan jaga pemakanan cara sihat
.
Beliau seorang yang aktif sebelum ini, tapi disebabkan kecederaan lutut, Faizul tak bole berlari seperti biasa yang menjadi favourite exercise sebelum ni
.
Berat badannya menaik bila kurang  bersenam dan dia tahu hanya dengan belajar cara menjaga pemakanan dia boleh mendapatkan berat badan sihatnya semula.
.
Alhamdulillah melalui komitmen dan usaha Faizul, serta bimbingan dari TeamBestNyeKurus Online Coaching, dengan izin Allah, beliau berjaya menurunkan berat badannya sebanyak 10.4kg
.
Faizul sangat bersemangat dan rejoin program sesi Oktober untuk teruskan misinya mendapatkan berat badan yang diinginkan
.
Tahniah Faizul!!
.
**Disclaimer: Keputusan adalah tidak tipikal. Keputusan individu berbeza-beza bergantung kepada usaha mereka ikut cakap coach, jaga pemakanan dan amalkan kehidupan aktif. dan dia tahu hanya dengan cara belajar cara menjaga pemakanan dia boleh mendapatkan berat badan sihatnya semula.
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus
18 1 16 October, 2019
@amauracrystal Profile picture

@amauracrystal

Wakaf Baharu

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura bukan hanya untuk kurus tapi mencantikkan kulit dan dalaman kita. Apa lagi tunggu cepat2 consume amaura !💋 nak cantik jangan malas. .

Tinggalkan nombor telefon sekarang !👇🏻 .

Whatsapp Reen sekarang untuk dapatkan amaura: 013 9068007. 🌹
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@amaura_hq Profile picture

@amaura_hq

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
10 1 16 October, 2019
@amaura.beauty Profile picture

@amaura.beauty

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya

Amaura ni bukan sahaja untuk kurus. Tetapi dia boleh merawat kulit kita yang masalah teruk. Sebab itu Reen cakap nak kulit cantik mula dari dalam.😍Korang boleh share dengan kawan2 ok kebaikan #amaura ni 🤗 Forward kepada kawan korang seramai yang mungkin ya 😁 Thank you lovely LADIES !! 💋💋💋💋 .

Nak kulit cantik,badan kurus  terus whatsapp : +60194674909 okay 😁
.
#amaura #amauracrystal #kesihatansebenar #slimmingandwhitening #kurus #putih #nakkurus #nakputih #nakcantik #jomkurus #cepatkurus #nakcepatkurus #kurusberkesan #nakputihcepat #nakputihberkesan #nakcepatputih #putihberkesan #jomputih #sayanakkurus #macammananakkurus #jualubatkurus #kurusdengancepat
#naturalingridients #kurusdengansihat  #produkkurus #produkcepatkurus #amauratestimoni #testimoni #raya
2 0 16 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Zero calorie! Bole try untuk mereka yang cari cara nak skip calorie😬
.
Yang nak belajar cara kurus dengan makan cukup kalori sihat bole klik link di bio😉
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus

Zero calorie! Bole try untuk mereka yang cari cara nak skip calorie😬
.
Yang nak belajar cara kurus dengan makan cukup kalori sihat bole klik link di bio😉
.
🌟PROJEK KURUS SESI NOVEMBER 2019🌟
-----------------------------------------
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teambestnyekurus
402 31 16 October, 2019

Top #macammananakkurus posts

@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Nasib pandai cover, kalo tak siap laaa😏👊

Nasib pandai cover, kalo tak siap laaa😏👊
1,935 15 14 September, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|Jom tidur!😴Mana tau esok kurus!|
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus

|Jom tidur!😴Mana tau esok kurus!|
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#TeamBestnyeKurus
701 20 17 hours ago
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|SALAM JUMAAT SEMUA!|✌🏻😊
.
Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
.
.
.
SAPE RASA BEST HARI NI?🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#teambestnyekurus

|SALAM JUMAAT SEMUA!|✌🏻😊
.
Semoge hari ni kita lebih baik dari yg semalam k!
.
.
.
SAPE RASA BEST HARI NI?🙋🏼🙋🏻‍♂️
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.

#teambestnyekurus
4,071 7 18 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

👆Bila lapar...😂😂😂
.
Ada yang tak Snacking pagi lagi ke? Jangan sampai jadi macam 👆ni bila lapar ya
.
Bila lapar, emosi tak stabil, kurang sabar, cepat marah, semua benda nak cepat, tak bole fikir rasional
.
So makanlah sebelum lapar supaya tak jadi seperti di atas ni ya!
.
.
.
Tag kawan-kawan yang selalu tak sabar bila lapar ✌🏻😋
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
#TeamBestnyeKurus

👆Bila lapar...😂😂😂
.
Ada yang tak Snacking pagi lagi ke? Jangan sampai jadi macam 👆ni bila lapar ya
.
Bila lapar, emosi tak stabil, kurang sabar, cepat marah, semua benda nak cepat, tak bole fikir rasional
.
So makanlah sebelum lapar supaya tak jadi seperti di atas ni ya!
.
.
.
Tag kawan-kawan yang selalu tak sabar bila lapar ✌🏻😋
.
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS JE!✌🏻😊
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#mudahnyekurusfitbilaadacoach #teamcoachingnurulami
#TeamBestnyeKurus
1,334 44 3 September, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|Teka teki: air apa yang 0 kalori dan takde gula?|🤔
.
Tahukah anda, Malaysia adalah negara tertinggi diabetes di Asia!
.
Tanpa sedar kita minum gula lebih dari keperluan sehari.
.
.
.
DALAM BANYAK2 MINUMAN KAT ATAS, MANA ORANG MALAYSIA PALING SUKA?😋👍🏻
.
.
.
Itu belum kira dari makanan. Jadi bayangkan berapa banyak gula yang kita makan dan minum
.
Perasan tak, kita lebih sanggup bayar mahal untuk air bergula dari jimat untuk air kosong yang kosong kalori dan lebih sihat
.
Jadi sebelum minum, fikir-fikirkan
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

|Teka teki: air apa yang 0 kalori dan takde gula?|🤔
.
Tahukah anda, Malaysia adalah negara tertinggi diabetes di Asia!
.
Tanpa sedar kita minum gula lebih dari keperluan sehari.
.
.
.
DALAM BANYAK2 MINUMAN KAT ATAS, MANA ORANG MALAYSIA PALING SUKA?😋👍🏻
.
.
.
Itu belum kira dari makanan. Jadi bayangkan berapa banyak gula yang kita makan dan minum
.
Perasan tak, kita lebih sanggup bayar mahal untuk air bergula dari jimat untuk air kosong yang kosong kalori dan lebih sihat
.
Jadi sebelum minum, fikir-fikirkan
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus
1,460 51 13 September, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|100 kalori vs 44 kalori.
Mana yang lebih kenyang?|🤔
.
100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
44 kalori: karbo kompleks dan serat
.
.
YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...✌🏻😁
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

|100 kalori vs 44 kalori.
Mana yang lebih kenyang?|🤔
.
100 kalori: karbo ringkas dan trans lemak
44 kalori: karbo kompleks dan serat
.
.
YANG MANA SATU PILIHAN U OLS? Cer KOMEN...✌🏻😁
.
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
4,189 50 4 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

👆|Untuk uolls yang baru nak mula exercise atau memang suka exercise|
.
.
.
SAPE SUKA BERSENAM SAY "SAYA!🙋🏼🙋🏻‍♂️"
.
.
.
Please elak lakukan kesalahan diatas bila nak bersenam.
.
Selamat bersenam uolls🏃‍♀️🏃‍♂️
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

👆|Untuk uolls yang baru nak mula exercise atau memang suka exercise|
.
.
.
SAPE SUKA BERSENAM SAY "SAYA!🙋🏼🙋🏻‍♂️"
.
.
.
Please elak lakukan kesalahan diatas bila nak bersenam.
.
Selamat bersenam uolls🏃‍♀️🏃‍♂️
.
p/s: TURN ON NOTIFICATION di profile @coach_nurulami supaya anda tak terlepas info dan tips menarik untuk KURUS DAN SIHAT dengan mudah
.
UNTUK PERTANYAAN & DAFTAR PROGRAM KURUS ONLINE:
.
📲Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
📲Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
1,045 10 17 October, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

|Simple tips untuk student yang nak kurus tapi bajet| 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓
.
Uolls just kena tukar apa yang uolls selalu makan dan minum je.
.
Mostly ramai yang simpan stok 3 in 1, especially coffee.So bole ganti dengan pure coffee tanpa gula.
.
Mee segera tu memang paling famous dalam stok simpanan student, cuba tukar dengan roti wholemeal dan telur. Kalau uolls bole masak maggi, uolls bole je buat telur rebus.
.
Nasi goreng pon antara menu famous yg student selalu makan. Uolls bole tukar nasi putih, ayam atau ikan goreng dan sayur fresh (timun, ulam).
.
Lagi 1 jimatkan duit dari air manis. Minum air kosong je.
.
Senang je kan?Nak buat dengan tak nak je.
.
p/s: coach pon penah jadi student n naik berat mendadak time student.
.
🌟*PROJEK KURUS SESI OGOS*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

|Simple tips untuk student yang nak kurus tapi bajet| 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓
.
Uolls just kena tukar apa yang uolls selalu makan dan minum je.
.
Mostly ramai yang simpan stok 3 in 1, especially coffee.So bole ganti dengan pure coffee tanpa gula.
.
Mee segera tu memang paling famous dalam stok simpanan student, cuba tukar dengan roti wholemeal dan telur. Kalau uolls bole masak maggi, uolls bole je buat telur rebus.
.
Nasi goreng pon antara menu famous yg student selalu makan. Uolls bole tukar nasi putih, ayam atau ikan goreng dan sayur fresh (timun, ulam).
.
Lagi 1 jimatkan duit dari air manis. Minum air kosong je.
.
Senang je kan?Nak buat dengan tak nak je.
.
p/s: coach pon penah jadi student n naik berat mendadak time student.
.
🌟*PROJEK KURUS SESI OGOS*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 5-15kg & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
2,574 32 27 July, 2019
@coach_nurulami Profile picture

@coach_nurulami

Dari dulu tak pernah tengok Erra gemuk, kecuali masa berlakon filem Cinta Kolestrol (tu pon gemuk yang dibuat-buat😁)
.
Antara tips Erra maintain kurus walopon dah berusia 40 an:
👉Tak menahan lapar (yang selalu tahan lapar tu cuba cek,uolls da turun berapa kg?)
👉Amalkan diet sihat
👉Makan dengan kerap dalam kuantiti yang sedikit
.
Tips dan amalan pemakanan Erra ni juga antara cara pemakanan yang kami anjurkan dalam program kurus online #teambestnyekurus
.
Jom folow dan selamat beramal😁
.
🌟*PROJEK KURUS SESI NOV*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
#teambestnyekurus

Dari dulu tak pernah tengok Erra gemuk, kecuali masa berlakon filem Cinta Kolestrol (tu pon gemuk yang dibuat-buat😁)
.
Antara tips Erra maintain kurus walopon dah berusia 40 an:
👉Tak menahan lapar (yang selalu tahan lapar tu cuba cek,uolls da turun berapa kg?)
👉Amalkan diet sihat
👉Makan dengan kerap dalam kuantiti yang sedikit
.
Tips dan amalan pemakanan Erra ni juga antara cara pemakanan yang kami anjurkan dalam program kurus online #teambestnyekurus
.
Jom folow dan selamat beramal😁
.
🌟*PROJEK KURUS SESI NOV*🌟
.
KEPAKARAN KAMI DGN BANTU ANDA:
✅Turun 3,5,10,15,20kg atau lebih & shapeloss
✅100% Online & worldwide
✅Daily meal checking
✅Mealplan Mudah Untuk Kurus
✅Support group yang sentiasa bagi semangat
.
UNTUK 18 TAHUN KE ATAS SAHAJA
.
Coach Nurul 013-3116180
(Total turun 22kg lps deliver 2 baby & maintain Berat Ideal)
.
Coach Ami 017-2656673
(Total turun 10kg & maintain Berat Ideal 9tahun)
.
 #teambestnyekurus
1,602 7 13 October, 2019