#maduajaib Instagram Photos & Videos

maduajaib - 22.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #maduajaib and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
4.8
Average comment
0.1
Posts with video
2/48
Posts with photo
46/48

Hashtag Popularity

Eh bukan orang muda je tau yang boleh beli, golongan ibu2, mama2, mommy2 lagi perlukan Unicorn Kit ni sebab dah cukup satu set ❗
.
Takyah leceh2 beli satu2 kat drugstore ke, sephora ke, semua da ada dalam 1 box WAWA Unicorn Kit😍
.
Ada 5 items 🖐🏻
💎 Lipmatte
💎 Lipmatte
💎 Lip Balm
💎 Blusher
.
🎊 FREEGIFT EYEBROW (no more kening sin chan❌ )
.
.
Grab sementara stok masih ada. Sebab kat HQ completely sold out. Tinggal ada dengan stokis2 atau agent2 ja😢
.
DM / Whatsapp link pada bio ya ❗
.
.
#tipswithWAWA #wawazainal #premiumkit #maduajaib #travelkitwawa #wawalipmatte #wawasoftlens #wawaliptreatment #wawafoundation #wawaserum #wawacleanser #wawasettingspray #wawapremiumkit #wawaloosetravelkit #travelkit #wawaserum #wawacosmeticswawazainal #wawatravelkit #maduajaibturkey #kosmetikmurah #lipmattemurah #eyeshadowmurah #blushermurah #followforfollow #viralmalaysia #unicornkit #wawaunicornkit

Eh bukan orang muda je tau yang boleh beli, golongan ibu2, mama2, mommy2 lagi perlukan Unicorn Kit ni sebab dah cukup satu set ❗
.
Takyah leceh2 beli satu2 kat drugstore ke, sephora ke, semua da ada dalam 1 box WAWA Unicorn Kit😍
.
Ada 5 items 🖐🏻
💎 Lipmatte
💎 Lipmatte
💎 Lip Balm
💎 Blusher
.
🎊 FREEGIFT EYEBROW (no more kening sin chan❌ )
.
.
Grab sementara stok masih ada. Sebab kat HQ completely sold out. Tinggal ada dengan stokis2 atau agent2 ja😢
.
DM / Whatsapp link pada bio ya ❗
.
.
#tipswithWAWA#wawazainal#premiumkit#maduajaib#travelkitwawa#wawalipmatte#wawasoftlens#wawaliptreatment#wawafoundation#wawaserum#wawacleanser#wawasettingspray#wawapremiumkit#wawaloosetravelkit#travelkit#wawaserum#wawacosmeticswawazainal#wawatravelkit#maduajaibturkey#kosmetikmurah#lipmattemurah#eyeshadowmurah#blushermurah#followforfollow#viralmalaysia#unicornkit#wawaunicornkit
0 0 7 minutes ago

Selain membantu masalah kesuburan, Madu Ajaib Turki ini juga berupaya untuk stabilkan hormon & melancarkan peredaran haid.

Apabila haid teratur, InsyaAllah mudah untuk tentukan bila waktu subur bagi wanita.

Jom baca apa kata pengguna Madu Ajaib😘
.
.
.
🍯RM 65
🍯Combo 2 botol = RM 120
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#masalahwanita
#periodproblems
#hormones
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri
#boostersuamiisteri
#maduajaibturkiputrajaya
#codPUTRAJAYA
#putrajayapeople
#komunitiputrajaya
#kongsirezeki

Selain membantu masalah kesuburan, Madu Ajaib Turki ini juga berupaya untuk stabilkan hormon & melancarkan peredaran haid.

Apabila haid teratur, InsyaAllah mudah untuk tentukan bila waktu subur bagi wanita.

Jom baca apa kata pengguna Madu Ajaib😘
.
.
.
🍯RM 65
🍯Combo 2 botol = RM 120
📲017-5241211.
🚗💨COD PUTRAJAYA || CYBERJAYA
📮Pos seluruh Malaysia
🎁Free gift untuk setiap pembelian
.
.
#masalahwanita
#periodproblems
#hormones
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri
#boostersuamiisteri 
#maduajaibturkiputrajaya 
#codPUTRAJAYA 
#putrajayapeople 
#komunitiputrajaya 
#kongsirezeki
1 0 54 minutes ago

Madu Ajaib Soullead dari Turkey 🍯

Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita
1. Meningkatkan keupayaan libido
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan

Dan sesuai juga untuk yang :
✔️ Inginkan ZURIAT / Ikhtiar HAMIL
✔️ Haid TIDAK LANCAR & TERATUR
✔️ Kurang TENAGA / Mudah LESU
✔️ Hormon TIDAK STABIL
✔️ Ada masalah SENGGUGUT, PCOS, MENOPAUSE
✔️ Sesuai untuk Lelaki & Wanita

Harga RM65 sebotol

#soulleadtgmalim #tgmalim #protoncity
#soulleadprotoncity #upsi
#soulleadbehrang #behrang2020
#soulleadperak #maduajaibperak #maduajaib

Madu Ajaib Soullead dari Turkey 🍯

Kebaikan Untuk Kedua-dua Lelaki & Wanita 
1. Meningkatkan keupayaan libido 
2. Meningkatkan tahap kesuburan
3. Anti-penuaan
4.Meningkatkan imuniti badan

Dan sesuai juga untuk yang :
✔️ Inginkan ZURIAT / Ikhtiar HAMIL
✔️ Haid TIDAK LANCAR & TERATUR
✔️ Kurang TENAGA / Mudah LESU
✔️ Hormon TIDAK STABIL
✔️ Ada masalah SENGGUGUT, PCOS, MENOPAUSE
✔️ Sesuai untuk Lelaki & Wanita

Harga RM65 sebotol

#soulleadtgmalim #tgmalim #protoncity
#soulleadprotoncity #upsi
#soulleadbehrang #behrang2020
#soulleadperak #maduajaibperak #maduajaib
1 0 1 hour ago
Alhamdulillah. Dengan izin Allah lagi sekali Soullead.hq terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖
.
Cuma amalkan setengah sudu kecil setiap pagi selepas sarapan🌸
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #iktiarhamil #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserum #bougasbeauty #caryacosmetics #fashion
0 0 1 hour ago
Alhamdulillah. Dengan izin Allah lagi sekali Soullead.hq terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖
.
Cuma amalkan setengah sudu kecil setiap pagi selepas sarapan🌸
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #iktiarhamil #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserum #bougasbeauty #caryacosmetics #fashion
1 0 1 hour ago
SOULLEAD MADU TURKEY ✔️
Alhamdullilah, positive feedback dari customer 🤗
.
Insyaallah Ikhtiar dengan SOULLEAD MADU TURKEY ini akan dapat membantu masalah dalaman wanita dan juga lelaki. Yang penting, istiqamah, usaha, doa dan tawakal 🤲🏻
.
Untuk order :-
📲 013 956 2574
.
#madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik #hamil #pregnant #ikhtiarhamildenganmadu #maduuntukhamil #madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik
#madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik
0 0 1 hour ago
SOULLEAD MADU TURKEY ✔️
Alhamdullilah, positive feedback dari customer 🤗
.
Insyaallah Ikhtiar dengan SOULLEAD MADU TURKEY ini akan dapat membantu masalah dalaman wanita dan juga lelaki. Yang penting, istiqamah, usaha, doa dan tawakal 🤲🏻
.
Untuk order :-
📲 013 956 2574
.
#madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik #hamil #pregnant #ikhtiarhamildenganmadu #maduuntukhamil #madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik
#madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik
0 0 1 hour ago
SOULLEAD MADU TURKEY ✔️
Alhamdullilah, positive feedback dari customer 🤗
.
Insyaallah Ikhtiar dengan SOULLEAD MADU TURKEY ini akan dapat membantu masalah dalaman wanita dan juga lelaki. Yang penting, istiqamah, usaha, doa dan tawakal 🤲🏻
.
Untuk order :-
📲 013 956 2574
.
#madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik #hamil #pregnant #ikhtiarhamildenganmadu #maduuntukhamil #madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik
#madu #turkey #madeinturkey #maduturkey #maduaerilwawa #maduajaib #ikhtiarhamil #soullead #soulleadmadu #madusoullead #sayajualmadu #madumurah #madusedap #maduterbaik
0 0 1 hour ago

Ain nk kenalkan salah satu bahan yg terdapat dalam Madu Ajaib Turkey, Ia adalah MULBERRY MOLASSESS.
MULBERRY adalah jenis tanaman yang tumbuh dengan sinar matahari sehingga tanaman ini dapat tumbuh pada ketinggian lebih dari 100m dari permukaan laut.
.
Buah Mulberry mengandungi asid sitrik, gula dan vitamin C. Daun Mulberry pula mengandungi adenin, amilas, asid suksinik, karotena dan kolin. Biji Mulberry mengandungi ureas. Manakala kulit akar pokok mulberry mengandungi beta-amirin, minyak meruap, resinotanol dan sitosterol.
.
Beberapa khasiat daun mulberry pada tubuh manusia, diantaranya:

1. Penawar dan mencegah penyakit kencing manis (diabetes)
2. Mengawal serta mengurangkan kolesterol dalam pembuluh darah
3. Mengawal serta mengurangkan tekanan darah tinggi
4. Membantu mengelakkan serangan sakit jantung
5. Membantu dalam kehilangan berat badan
6. Mengurangkan keadaan asma yang teruk
7. Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kekuatan anda
8. Mengurangkan risiko kerapuhan tulang kerana kandungan kalsium yang tinggi
9. Meredakan batuk, perasaan cemas dan kegelisahan
10. Mengurangkan kesakitan ketika datang haid
11. Membantu perjalanan haid yang tidak teratur
12. Menambahkan tenaga tubuh badan

Nak order ke? Nak tanya dulu?
Boleh DM ye ☺
.
#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #madu #teammaduummi #soullead #produkkesihatan #agentsentul #madukesihatan

Ain nk kenalkan salah satu bahan yg terdapat dalam Madu Ajaib Turkey, Ia adalah MULBERRY MOLASSESS. 
MULBERRY adalah jenis tanaman yang tumbuh dengan sinar matahari sehingga tanaman ini dapat tumbuh pada ketinggian lebih dari 100m dari permukaan laut.
.
Buah Mulberry mengandungi asid sitrik, gula dan vitamin C. Daun Mulberry pula mengandungi adenin, amilas, asid suksinik, karotena dan kolin. Biji Mulberry mengandungi ureas. Manakala kulit akar pokok mulberry mengandungi beta-amirin, minyak meruap, resinotanol dan sitosterol.
.
Beberapa khasiat daun mulberry pada  tubuh manusia, diantaranya:

1. Penawar dan mencegah penyakit kencing manis (diabetes)
2. Mengawal serta mengurangkan kolesterol dalam pembuluh darah
3. Mengawal serta mengurangkan tekanan darah tinggi
4. Membantu mengelakkan serangan sakit jantung
5. Membantu dalam kehilangan berat badan
6. Mengurangkan keadaan asma yang teruk
7. Melambatkan proses penuaan dan meremajakan kekuatan anda
8. Mengurangkan risiko kerapuhan tulang kerana kandungan kalsium yang tinggi
9. Meredakan batuk, perasaan cemas dan kegelisahan
10. Mengurangkan kesakitan ketika datang haid
11. Membantu perjalanan haid yang tidak teratur
12. Menambahkan tenaga tubuh badan

Nak order ke? Nak tanya dulu? 
Boleh DM ye ☺
.
#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #madu #teammaduummi #soullead #produkkesihatan #agentsentul #madukesihatan
1 1 3 hours ago

👉Madu Super Virgin Merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan, kebugaran.
.
.
.
🍯Madu super virgin aman diminum dan bebas efek samping karena megandung bahan-bahan alami
pilihan. .
.
👸Madu super virgin menjadikan wanita percaya diri dan berkharisma
.
.
.
💯Manfaat : ⤵️⤵️⤵️
.
.
➡️Memulihkan elastisitas organ intim wanita (mengencangkan otot serviks yang sudah kendor menjadi kencang kembali)
➡️Merapatkan organ intim wanita
➡️Menghilangkan bau tidak sedap pada organ intim wanita
➡️Menghilangkan gatal-gatal serta membantu mengobati masalah keputihan
➡️Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin / haid)
➡️Mencegah kanker serviks
➡️Membantu menjaga kebugaran dan membuat awet muda
➡️Meluruhkan lemak (melangsingkan badan)
➡️Membantu menambah keharmonisan dan kehangatan rumah tangga .
.
.
🚫PERINGATAN :
❌Tidak dianjurkan untuk wanita hamil dan wanita menstruasi .
.
.
.
🍃Komposisi :
➡️Madu
➡️Kunyit putih
➡️Asem jawa
➡️Kapulaga
➡️Kayu rapet
➡️Sirih
➡️Cinsen
➡️Pinang cina, dll hingga 100% 👩‍⚕️Anjuran Minum :
➡️2 sendok makan pagi dan malam
➡️Untuk hasil yang lebih maksimal sebaiknya hindari mengkonsumsi buah pisang dan mentimun
➡️Dikocok dulu sebelum minum

Netto +/- 350 gram
Dinkes P.IRT No. 209327501765
Diproduksi oleh : CV. JFI .
.
👩‍💻Order : WA 0895-7086-80011
.
.
.

#geraipasutri
#antigemuk #jualladiesv #ladiesvmurah #ladiesvmedan #ladiesvaceh #resellerladiesv #bisniskesehatan #obatvirgin #obatkeputihan #ladiesvori #jamuherbal #manjakanimedan #madumedan #medanfreeongkir #jualanonline #MANFAAT #Madurapet #madumissv #medan #medanolshop #ladiesvjakarta #ladiesvjogja #maduajaib #makinrapet

👉Madu Super Virgin Merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan, kebugaran.
.
.
.
🍯Madu super virgin aman diminum dan bebas efek samping karena megandung bahan-bahan alami 
pilihan. .
.
👸Madu super virgin menjadikan wanita percaya diri dan berkharisma
.
.
.
💯Manfaat : ⤵️⤵️⤵️
.
.
➡️Memulihkan elastisitas organ intim wanita (mengencangkan otot serviks yang sudah kendor menjadi kencang kembali)
➡️Merapatkan organ intim wanita
➡️Menghilangkan bau tidak sedap pada organ intim wanita
➡️Menghilangkan gatal-gatal serta membantu mengobati masalah keputihan
➡️Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin / haid)
➡️Mencegah kanker serviks
➡️Membantu menjaga kebugaran dan membuat awet muda
➡️Meluruhkan lemak (melangsingkan badan)
➡️Membantu menambah keharmonisan dan kehangatan rumah tangga .
.
.
🚫PERINGATAN :
❌Tidak dianjurkan untuk wanita hamil dan wanita menstruasi .
.
.
.
🍃Komposisi :
➡️Madu
➡️Kunyit putih
➡️Asem jawa
➡️Kapulaga
➡️Kayu rapet
➡️Sirih
➡️Cinsen
➡️Pinang cina, dll hingga 100% 👩‍⚕️Anjuran Minum :
➡️2 sendok makan pagi dan malam
➡️Untuk hasil yang lebih maksimal sebaiknya hindari mengkonsumsi buah pisang dan mentimun
➡️Dikocok dulu sebelum minum

Netto +/- 350 gram
Dinkes P.IRT No. 209327501765
Diproduksi oleh : CV. JFI .
.
👩‍💻Order : WA 0895-7086-80011
.
.
.

#geraipasutri 
#antigemuk #jualladiesv #ladiesvmurah #ladiesvmedan #ladiesvaceh #resellerladiesv #bisniskesehatan #obatvirgin #obatkeputihan #ladiesvori #jamuherbal #manjakanimedan #madumedan #medanfreeongkir #jualanonline #MANFAAT #Madurapet #madumissv #medan #medanolshop #ladiesvjakarta #ladiesvjogja #maduajaib #makinrapet
1 0 3 hours ago

👉Madu Super Virgin Merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan, kebugaran.
.
.
.
🍯Madu super virgin aman diminum dan bebas efek samping karena megandung bahan-bahan alami
pilihan. .
.
👸Madu super virgin menjadikan wanita percaya diri dan berkharisma
.
.
.
💯Manfaat : ⤵️⤵️⤵️
.
.
➡️Memulihkan elastisitas organ intim wanita (mengencangkan otot serviks yang sudah kendor menjadi kencang kembali)
➡️Merapatkan organ intim wanita
➡️Menghilangkan bau tidak sedap pada organ intim wanita
➡️Menghilangkan gatal-gatal serta membantu mengobati masalah keputihan
➡️Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin / haid)
➡️Mencegah kanker serviks
➡️Membantu menjaga kebugaran dan membuat awet muda
➡️Meluruhkan lemak (melangsingkan badan)
➡️Membantu menambah keharmonisan dan kehangatan rumah tangga .
.
.
🚫PERINGATAN :
❌Tidak dianjurkan untuk wanita hamil dan wanita menstruasi .
.
.
.
🍃Komposisi :
➡️Madu
➡️Kunyit putih
➡️Asem jawa
➡️Kapulaga
➡️Kayu rapet
➡️Sirih
➡️Cinsen
➡️Pinang cina, dll hingga 100% 👩‍⚕️Anjuran Minum :
➡️2 sendok makan pagi dan malam
➡️Untuk hasil yang lebih maksimal sebaiknya hindari mengkonsumsi buah pisang dan mentimun
➡️Dikocok dulu sebelum minum

Netto +/- 350 gram
Dinkes P.IRT No. 209327501765
Diproduksi oleh : CV. JFI .
.
👩‍💻Order : WA 0895-7086-80011
.
.
.

#geraipasutri
#antigemuk #jualladiesv #ladiesvmurah #ladiesvmedan #ladiesvaceh #resellerladiesv #bisniskesehatan #obatvirgin #obatkeputihan #ladiesvori #jamuherbal #manjakanimedan #madumedan #medanfreeongkir #jualanonline #MANFAAT #Madurapet #madumissv #medan #medanolshop #ladiesvjakarta #ladiesvjogja #maduajaib #makinrapet #gagbau #missvsehat #disayangsuami #maduvirgin #mencegahkanker

👉Madu Super Virgin Merupakan minuman khusus bagi wanita modern berbahan dasar madu yang berkhasiat untuk menjaga kesehatan organ reproduksi wanita, kecantikan, kebugaran.
.
.
.
🍯Madu super virgin aman diminum dan bebas efek samping karena megandung bahan-bahan alami 
pilihan. .
.
👸Madu super virgin menjadikan wanita percaya diri dan berkharisma
.
.
.
💯Manfaat : ⤵️⤵️⤵️
.
.
➡️Memulihkan elastisitas organ intim wanita (mengencangkan otot serviks yang sudah kendor menjadi kencang kembali)
➡️Merapatkan organ intim wanita
➡️Menghilangkan bau tidak sedap pada organ intim wanita
➡️Menghilangkan gatal-gatal serta membantu mengobati masalah keputihan
➡️Merawat rahim dan membersihkan (selepas bersalin / haid)
➡️Mencegah kanker serviks
➡️Membantu menjaga kebugaran dan membuat awet muda
➡️Meluruhkan lemak (melangsingkan badan)
➡️Membantu menambah keharmonisan dan kehangatan rumah tangga .
.
.
🚫PERINGATAN :
❌Tidak dianjurkan untuk wanita hamil dan wanita menstruasi .
.
.
.
🍃Komposisi :
➡️Madu
➡️Kunyit putih
➡️Asem jawa
➡️Kapulaga
➡️Kayu rapet
➡️Sirih
➡️Cinsen
➡️Pinang cina, dll hingga 100% 👩‍⚕️Anjuran Minum :
➡️2 sendok makan pagi dan malam
➡️Untuk hasil yang lebih maksimal sebaiknya hindari mengkonsumsi buah pisang dan mentimun
➡️Dikocok dulu sebelum minum

Netto +/- 350 gram
Dinkes P.IRT No. 209327501765
Diproduksi oleh : CV. JFI .
.
👩‍💻Order : WA 0895-7086-80011
.
.
.

#geraipasutri 
#antigemuk #jualladiesv #ladiesvmurah #ladiesvmedan #ladiesvaceh #resellerladiesv #bisniskesehatan #obatvirgin #obatkeputihan #ladiesvori #jamuherbal #manjakanimedan #madumedan #medanfreeongkir #jualanonline #MANFAAT #Madurapet #madumissv #medan #medanolshop #ladiesvjakarta #ladiesvjogja #maduajaib #makinrapet #gagbau #missvsehat #disayangsuami #maduvirgin #mencegahkanker
0 0 3 hours ago

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan  #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion
9 0 3 hours ago

Masih ternanti-nanti zuriat tapi tak tahu nak ikhtiar macam mana ?
.
@maduajaibrawang
@maduajaibrawang
.
MADU AJAIB TURKEY adalah salah satu ikhtiar hamil yang membantu tambahkan kesuburan dalaman lelaki dan perempuan
. 🌸 Alhamdulillah dah ramai berjaya hamil dengan asbab consume MADU AJAIB TURKEY ni sis 💋 tak salah kalau sis nak cuba kan ? 😊
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
WHATSAPP 0146715726
Atau klik link di bio
.
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟭 🍯 = 𝗥𝗠𝟲𝟱
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟮 🍯 = 𝗥𝗠𝟭𝟮𝟬 (𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟭𝟬)
.
COD AREA 🚗🚗 .
RAWANG / SELAYANG / SG BULOH / KG MELAYU SUBANG / SUBANG PERDANA / SUBANG BESTARI / BUKIT JELUTONG / KUALA SELANGOR
.
#maduajaib #maduajaibselayang #maduajaibturkeyrawang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibrawangcod #soulleadrawang #maduikhtiarhamil #madurawang #maduturkeyrawang

Masih ternanti-nanti zuriat tapi tak tahu nak ikhtiar macam mana ?
.
@maduajaibrawang
@maduajaibrawang
.
MADU AJAIB TURKEY adalah salah satu ikhtiar hamil yang membantu tambahkan kesuburan dalaman lelaki dan perempuan
. 🌸 Alhamdulillah dah ramai berjaya hamil dengan asbab consume MADU AJAIB TURKEY ni sis 💋 tak salah kalau sis nak cuba kan ? 😊
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
WHATSAPP 0146715726
Atau klik link di bio
.
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟭 🍯 = 𝗥𝗠𝟲𝟱
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟮 🍯 = 𝗥𝗠𝟭𝟮𝟬 (𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟭𝟬)
. 
COD AREA 🚗🚗 . 
RAWANG / SELAYANG / SG BULOH / KG MELAYU SUBANG / SUBANG PERDANA / SUBANG BESTARI / BUKIT JELUTONG / KUALA SELANGOR
. 
#maduajaib #maduajaibselayang #maduajaibturkeyrawang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibrawangcod #soulleadrawang #maduikhtiarhamil #madurawang #maduturkeyrawang
14 0 3 hours ago

Ramai yang bertanya, bila makan madu ajaib turki, boleh ke nak makan sekali dgn folic acid? Jawapannya, BOLEH & takda masalah pun nak ambil sekali asalkan ADA GAP. .
Gap at least 4-5 jam, baru boleh makan folic acid or any ubat yang korang ambil tu tau 😊
.
#soulleadbangi #maduajaibbangi #maduajaibbandarseriputra #maduajaibturki #maduajaibturkeybywawa #maduturkeyajaib #maduajaib #maduajaibkajang #maduajaibbandarenstek #ikhtiarhamil #tipshamil #nakhamil

Ramai yang bertanya, bila makan madu ajaib turki, boleh ke nak makan sekali dgn folic acid? Jawapannya, BOLEH & takda masalah pun nak ambil sekali asalkan ADA GAP. .
Gap at least 4-5 jam, baru boleh makan folic acid or any ubat yang korang ambil tu tau 😊
.
#soulleadbangi #maduajaibbangi #maduajaibbandarseriputra #maduajaibturki #maduajaibturkeybywawa #maduturkeyajaib #maduajaib #maduajaibkajang #maduajaibbandarenstek #ikhtiarhamil #tipshamil #nakhamil
3 0 4 hours ago
Alhamdulillah. Dengan izin Allah lagi sekali Soullead.hq terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖
.
Cuma amalkan setengah sudu kecil setiap pagi selepas sarapan🌸
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #iktiarhamil #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserum #bougasbeauty #caryacosmetics #fashion
1 0 5 hours ago

Feedback #wawafantasydream set dream 💙.
-
" lipbalmnya wangi lepastu mengasi merah bibir 💋"
-
Yeahhh thank you 💕. Ws 0195362006 sekarang sementara stock masih ada 😎. #wawatravelkit #wawamascara #wawa #wawalover #wawalipmatte #wawapremiumrayakit #wawacollection #wawamakeupkit #wawafoundation #wawaserum #kotakinabalu #sabahan #yourwawacosmeticskk #agentsabah #agentmadu #maduajaib

Feedback #wawafantasydream set dream 💙.
-
" lipbalmnya wangi lepastu mengasi merah bibir 💋"
-
Yeahhh thank you 💕. Ws 0195362006 sekarang sementara stock masih ada 😎. #wawatravelkit #wawamascara #wawa #wawalover #wawalipmatte #wawapremiumrayakit #wawacollection #wawamakeupkit #wawafoundation #wawaserum #kotakinabalu #sabahan #yourwawacosmeticskk #agentsabah #agentmadu #maduajaib
0 0 5 hours ago

SIAPA YANG PATUT CUBA?
.
💐Pasangan suami isteri yg sedang mencari ikhtiar untuk menimang cahaya mata.
🚴🏻‍♀Sebelum bersukan & ahli sukan.
🙍🏼‍♀Anak dara yang mempunyai masalah haid & senggugut yang tidak teratur.
💆🏻‍♂Orang yang mengalami sakit sendi/urat/angin dalam badan.
🙇🏻‍♂Lelaki yang mempunyai masalah tahap kesuburan yg lemah.
.
RM 65 sebotol / RM120 dua botol 🌸
.
Link wasap kat bio 😊 0132191431 (Fatin)
DS sah under #HanaSquad💋
Cod Seluruh Kelantan 🚗💨 .
.
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturkeykelantan #agentmaduajaibturkeykelantan #maduajaibkelantan #ikhtiarhamil #produkikhtiarhamil #maducintaturki #maducintaturkikelantan #produkikhtiarhamilmalaysia #rahsiasuamiisteri #maduajaibturki #maduajaibturkeysoulled #maduajaibturkeybywawa #maduajaibturkeywawazainal #maduajaibwawazainal #maduajaibturkikelantan #agentmaduajaibkelantan #mixedhoney #mixedhoneykelantan #maduajaibwawaaeril #maduajaibturkeymurah #agentmixedhoneykelantan #agentsoulleadkelantan #agentmaduajaibturkeysoullead .

SIAPA YANG PATUT CUBA?
.
💐Pasangan suami isteri yg sedang mencari ikhtiar untuk menimang cahaya mata.
🚴🏻‍♀Sebelum bersukan & ahli sukan.
🙍🏼‍♀Anak dara yang mempunyai masalah haid & senggugut yang tidak teratur.
💆🏻‍♂Orang yang mengalami sakit sendi/urat/angin dalam badan.
🙇🏻‍♂Lelaki yang mempunyai masalah tahap kesuburan yg lemah.
.
RM 65 sebotol / RM120 dua botol 🌸
.
Link wasap kat bio 😊 0132191431 (Fatin)
DS sah under #HanaSquad💋
Cod Seluruh Kelantan 🚗💨 .
.
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturkeykelantan #agentmaduajaibturkeykelantan #maduajaibkelantan #ikhtiarhamil #produkikhtiarhamil #maducintaturki #maducintaturkikelantan #produkikhtiarhamilmalaysia #rahsiasuamiisteri #maduajaibturki #maduajaibturkeysoulled #maduajaibturkeybywawa #maduajaibturkeywawazainal #maduajaibwawazainal #maduajaibturkikelantan #agentmaduajaibkelantan #mixedhoney #mixedhoneykelantan #maduajaibwawaaeril #maduajaibturkeymurah #agentmixedhoneykelantan  #agentsoulleadkelantan #agentmaduajaibturkeysoullead .
4 0 5 hours ago

🌸😁 Kebaikan Madu Ajaib Turki
1) Meningkatkan daya ingatan
2) Meningkatkan libido
3) Anti penuaan
4) Meningkatkan sistem imuniti badan
5) Anti oksidan
6) Menambahkan tenaga
7) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
.
RM 65 sebotol / RM120 dua botol 🌸
.
Link wasap kat bio 😊 0132191431 (Fatin)
DS sah under #HanaSquad💋
Cod Seluruh Kelantan 🚗💨 .
.
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturkeykelantan #agentmaduajaibturkeykelantan #maduajaibkelantan #ikhtiarhamil #produkikhtiarhamil #maducintaturki #maducintaturkikelantan #produkikhtiarhamilmalaysia #rahsiasuamiisteri #maduajaibturki #maduajaibturkeysoulled #maduajaibturkeybywawa #maduajaibturkeywawazainal #maduajaibwawazainal #maduajaibturkikelantan #agentmaduajaibkelantan #mixedhoney #mixedhoneykelantan #maduajaibwawaaeril #maduajaibturkeymurah #agentmixedhoneykelantan #agentsoulleadkelantan #agentmaduajaibturkeysoullead .

🌸😁 Kebaikan Madu Ajaib Turki
1) Meningkatkan daya ingatan 
2) Meningkatkan libido
3) Anti penuaan
4) Meningkatkan sistem imuniti badan 
5) Anti oksidan
6) Menambahkan tenaga
7) Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
.
RM 65 sebotol / RM120 dua botol 🌸
.
Link wasap kat bio 😊 0132191431 (Fatin)
DS sah under #HanaSquad💋
Cod Seluruh Kelantan 🚗💨 .
.
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturkeykelantan #agentmaduajaibturkeykelantan #maduajaibkelantan #ikhtiarhamil #produkikhtiarhamil #maducintaturki #maducintaturkikelantan #produkikhtiarhamilmalaysia #rahsiasuamiisteri #maduajaibturki #maduajaibturkeysoulled #maduajaibturkeybywawa #maduajaibturkeywawazainal #maduajaibwawazainal #maduajaibturkikelantan #agentmaduajaibkelantan #mixedhoney #mixedhoneykelantan #maduajaibwawaaeril #maduajaibturkeymurah #agentmixedhoneykelantan  #agentsoulleadkelantan #agentmaduajaibturkeysoullead .
3 0 6 hours ago

Untuk Lelaki dan Perempuan serta asbab ikhtiar pasangan yang ingin cahaya mata. 👶🏻❤️
.
Madu Ajaib Macun ini merupakan madu herba yang paling TOP di negara Turki dan Eropah Timur / Asia Barat .
.
Disyorkan bagi Mereka yang nak tingkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan ) dan mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata, 100% natural dan halal.

Hye akak2 dan abang2
Mesti rasa tertarik nak cuba makan Madu Ajaib Turkey ni kan
Tambah-tambah, banyak betul feedback2 positive daripada customer
✅ Ada yang Berjaya Hamil selepas beberapa tahun menunggu
✅ Ada yang sentiasa bertenaga sepanjang hari
✅ Ada juga yang period semakin lancar mengikut kitaran yang betul
✅ Ada juga senggugut dah makin berkurang
✅ Ada juga yang semakin subur selepas amalkan Madu
✅ Paling bahagia, bila pasangan suami isteri makin hari makin mesra
.
RM 65 sebotol / RM120 dua botol 🌸
.
Link wasap kat bio 😊 0132191431 (Fatin)
DS sah under #HanaSquad💋
Cod Seluruh Kelantan 🚗💨 .
.
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturkeykelantan #agentmaduajaibturkeykelantan #maduajaibkelantan #ikhtiarhamil #produkikhtiarhamil #maducintaturki #maducintaturkikelantan #produkikhtiarhamilmalaysia #rahsiasuamiisteri #maduajaibturki #maduajaibturkeysoulled #maduajaibturkeybywawa #maduajaibturkeywawazainal #maduajaibwawazainal #maduajaibturkikelantan #agentmaduajaibkelantan #mixedhoney #mixedhoneykelantan #maduajaibwawaaeril #maduajaibturkeymurah #agentmixedhoneykelantan #agentsoulleadkelantan #agentmaduajaibturkeysoullead .

Untuk Lelaki dan Perempuan serta asbab ikhtiar pasangan yang ingin cahaya mata. 👶🏻❤️
.
Madu Ajaib Macun ini merupakan madu herba yang paling TOP di negara Turki dan Eropah Timur / Asia Barat .
.
Disyorkan bagi Mereka yang nak tingkatkan tenaga batin (lelaki dan perempuan ) dan mereka yang sedang berusaha untuk mendapatkan cahaya mata, 100% natural dan halal.

Hye akak2 dan abang2
Mesti rasa tertarik nak cuba makan Madu Ajaib Turkey ni kan 
Tambah-tambah, banyak betul feedback2 positive daripada customer
✅ Ada yang Berjaya Hamil selepas beberapa tahun menunggu
✅ Ada yang sentiasa bertenaga sepanjang hari
✅ Ada juga yang period semakin lancar mengikut kitaran yang betul
✅ Ada juga senggugut dah makin berkurang
✅ Ada juga yang semakin subur selepas amalkan Madu
✅ Paling bahagia, bila pasangan suami isteri makin hari makin mesra
.
RM 65 sebotol / RM120 dua botol 🌸
.
Link wasap kat bio 😊 0132191431 (Fatin)
DS sah under #HanaSquad💋
Cod Seluruh Kelantan 🚗💨 .
.
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturkeykelantan #agentmaduajaibturkeykelantan #maduajaibkelantan #ikhtiarhamil #produkikhtiarhamil #maducintaturki #maducintaturkikelantan #produkikhtiarhamilmalaysia #rahsiasuamiisteri #maduajaibturki #maduajaibturkeysoulled #maduajaibturkeybywawa #maduajaibturkeywawazainal #maduajaibwawazainal #maduajaibturkikelantan #agentmaduajaibkelantan #mixedhoney #mixedhoneykelantan #maduajaibwawaaeril #maduajaibturkeymurah #agentmixedhoneykelantan  #agentsoulleadkelantan #agentmaduajaibturkeysoullead .
2 0 6 hours ago

Dont wish for it, work for it 💙
-
Bahh marilah bermimpi dengan set dream 🦄
-
Ws 0195362006 @ click link on bio 💕

#wawatravelkit #wawamascara #wawafantasydream #wawafoundation #wawamakeupkit #wawalover #wawalipmatte #wawacollection #wawacosmetics #wawazainal #yourwawacosmeticskk #kotakinabalu #sabahan #agentmadu #agentsabah #maduajaib

Dont wish for it,  work for it 💙
-
Bahh marilah bermimpi dengan set dream 🦄
-
Ws 0195362006 @ click link on bio 💕

#wawatravelkit #wawamascara #wawafantasydream #wawafoundation #wawamakeupkit #wawalover #wawalipmatte #wawacollection #wawacosmetics #wawazainal #yourwawacosmeticskk #kotakinabalu #sabahan #agentmadu #agentsabah #maduajaib
2 0 7 hours ago

Masih ternanti-nanti zuriat tapi tak tahu nak ikhtiar macam mana ?
.
@maduajaibrawang
@maduajaibrawang
.
MADU AJAIB TURKEY adalah salah satu ikhtiar hamil yang membantu tambahkan kesuburan dalaman lelaki dan perempuan
. 🌸 Alhamdulillah dah ramai berjaya hamil dengan asbab consume MADU AJAIB TURKEY ni sis 💋 tak salah kalau sis nak cuba kan ? 😊
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
WHATSAPP 0146715726
Atau klik link di bio
.
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟭 🍯 = 𝗥𝗠𝟲𝟱
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟮 🍯 = 𝗥𝗠𝟭𝟮𝟬 (𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟭𝟬)
.
COD AREA 🚗🚗 .
RAWANG / SELAYANG / SG BULOH / KG MELAYU SUBANG / SUBANG PERDANA / SUBANG BESTARI / BUKIT JELUTONG / KUALA SELANGOR
.
#maduajaib #maduajaibselayang #maduajaibturkeyrawang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibrawangcod #soulleadrawang #maduikhtiarhamil #madurawang #maduturkeyrawang

Masih ternanti-nanti zuriat tapi tak tahu nak ikhtiar macam mana ?
.
@maduajaibrawang
@maduajaibrawang
.
MADU AJAIB TURKEY adalah salah satu ikhtiar hamil yang membantu tambahkan kesuburan dalaman lelaki dan perempuan
. 🌸 Alhamdulillah dah ramai berjaya hamil dengan asbab consume MADU AJAIB TURKEY ni sis 💋 tak salah kalau sis nak cuba kan ? 😊
.
Sis whatsapp kami ya , kami reply secepat mungkin 🌼
.
WHATSAPP 0146715726
Atau klik link di bio
.
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟭 🍯 = 𝗥𝗠𝟲𝟱
𝗕𝗲𝗹𝗶 𝟮 🍯 = 𝗥𝗠𝟭𝟮𝟬 (𝗝𝗜𝗠𝗔𝗧 𝗥𝗠𝟭𝟬)
. 
COD AREA 🚗🚗 . 
RAWANG / SELAYANG / SG BULOH / KG MELAYU SUBANG / SUBANG PERDANA / SUBANG BESTARI / BUKIT JELUTONG / KUALA SELANGOR
. 
#maduajaib #maduajaibselayang #maduajaibturkeyrawang #maduajaibturkeyselayang #maduajaibrawangcod #soulleadrawang #maduikhtiarhamil #madurawang #maduturkeyrawang
24 0 8 hours ago

"Benda boleh ikhtiar, kenapa tak cuba Madu Ajaib Turkey ni?"
-
Bagi pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin atau yang baru sahaja berkahwin yang ikhtiar untuk dapatkan zuriat sangat sesuai untuk anda cuba Madu Ajaib Turkey ini...
-
Sebab apa kami cadangkan kepada anda untuk mencuba madu ini?
.
Ini antara kelebihan madu ajaib ni.
🥰🥰🥰
.
Kebaikan Madu Ajaib Turki : 🤓 Meningkatkan daya ingatan
🥰 Meningkatkan libido
💫 Anti penuaan
🤺 Meningkatkan sistem imuniti badan
🌞 Anti oksidan
💪Menambahkan tenaga
♂️♀️ Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
-
Boleh slide sebelah untuk feedback!
Nak order madu ajaib Turkey?
Click link whatsapp di bio to order 🥰🥰🥰 -
#maduajaib #maduturkey #wawazainal #maduwawazainal #maduipoh #madujb #maduajaibturkey #maduajaibwawazainal

"Benda boleh ikhtiar, kenapa tak cuba Madu Ajaib Turkey ni?"
-
Bagi pasangan suami isteri yang sudah lama berkahwin atau yang baru sahaja berkahwin yang ikhtiar untuk dapatkan zuriat sangat  sesuai untuk anda cuba Madu Ajaib Turkey ini...
-
Sebab apa kami cadangkan kepada anda untuk mencuba madu ini?
.
Ini antara kelebihan madu ajaib ni.
🥰🥰🥰
.
Kebaikan Madu Ajaib Turki : 🤓 Meningkatkan daya ingatan
🥰 Meningkatkan libido
💫 Anti penuaan
🤺 Meningkatkan sistem imuniti badan
🌞 Anti oksidan
💪Menambahkan tenaga
♂️♀️ Meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita
-
Boleh slide sebelah untuk feedback! 
Nak order madu ajaib Turkey?
Click link whatsapp di bio to order 🥰🥰🥰 -
#maduajaib #maduturkey #wawazainal #maduwawazainal #maduipoh #madujb #maduajaibturkey #maduajaibwawazainal
4 0 8 hours ago

Bertahun tahun menanti.
Sehinggalah ikhtiar dengan Madu Ajaib Turkey, akhirnya selepas 5tahun 9 bulan berjaya hamil. Suami macam tak percaya. 🤭
.
.
Awak nak juga cuba? Tapi tak yakin? Awak cuba tengok feedback saya share ni. Semuanya kisah REALITI 😍
.
.
.

Nak order ke? Nak tanya dulu?
Boleh Whatsapp jannah 019-4528240
.
#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #madu #teammadujannah #soulleadrangers

Bertahun tahun menanti. 
Sehinggalah ikhtiar dengan Madu Ajaib Turkey, akhirnya selepas 5tahun 9 bulan berjaya hamil. Suami macam tak percaya. 🤭
.
.
Awak nak juga cuba? Tapi tak yakin? Awak cuba tengok feedback saya share ni. Semuanya kisah REALITI 😍
.
.
.

Nak order ke? Nak tanya dulu? 
Boleh Whatsapp jannah 019-4528240
.
#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #madu #teammadujannah #soulleadrangers
4 0 9 hours ago

Apa kandungan Madu ajaib ni?
.
Haaa mai nak habaq, Madu Ajaib Turkey ni memang 💯 Natural
.
🌺 Main Ingredient :
1) Madu bunga
2) Bee pollen
3) Mulberry
4) Carob
5) Horny Goat Weed
.
Apa tu Horny Goat Weed? 😅
.
Herba utama ‘Madu Ajaib’ rumpai kambing horny adalah suplemen herba yang diperbuat daripada spesies Epimedium.
.
Dalam Perubatan Tradisional Cina (TCM) rumpai kambing horny dipanggil Yin-Yang-Huo, yang dianggap aphrodisiac semula jadi.
.
Kelebihan ia dpt meningkatkan rangsangan seksual, membantu mengimbangi hormon, mengurangkan kelesuan, dan meningkatkan ‘muscle’ otot dan kepadatan tulang. .
#maduajaibturkey #madu #madubywawazainal #maduwanitahamil #maduajaib #soullead #soulleadbywawa #wawa #aeril #tipshamil #ikhtiarhamil #maduajaibbywawazainal

Apa kandungan Madu ajaib ni?
.
Haaa mai nak habaq, Madu Ajaib Turkey ni memang 💯 Natural
.
🌺 Main Ingredient :
1) Madu bunga
2) Bee pollen 
3) Mulberry
4) Carob 
5) Horny Goat Weed
.
Apa tu Horny Goat Weed? 😅
.
Herba utama ‘Madu Ajaib’ rumpai kambing horny adalah suplemen herba yang diperbuat daripada spesies Epimedium.
.
Dalam Perubatan Tradisional Cina (TCM) rumpai kambing horny dipanggil Yin-Yang-Huo, yang dianggap aphrodisiac semula jadi.
.
Kelebihan ia dpt meningkatkan rangsangan seksual, membantu mengimbangi hormon, mengurangkan kelesuan, dan meningkatkan ‘muscle’ otot dan kepadatan tulang. .
#maduajaibturkey #madu #madubywawazainal #maduwanitahamil #maduajaib #soullead #soulleadbywawa #wawa #aeril #tipshamil #ikhtiarhamil #maduajaibbywawazainal
0 0 9 hours ago

Salam Semua. 😍
.
Jannah mencari agen bagi negeri2 berikut KEDAH, PERLIS, PERAK, KELANTAN, TERENGGANU, MELAKA, N.SEMBILAN, PAHANG, JOHOR dan SARAWAK.
.
Modal SERENDAH RM192 SAHAJA.Keuntungan sebotol RM17. .
.
🔥 Ada group support .
🔥 Coaching secara personal & kumpulan
🔥 Gambar dan Video diberi .
🔥 Berpeluang mengikuti perjumpaan bersama HQ (boleh jumpa Wawa & Aeril) .
.
Jangan lepaskan peluang, inilah masanya untuk tambah pendapatan. Bermula dari modal kecil, asalkan kene RAJIN dan sentiasa BERSEMANGAT. .
.

Nak order ke? Nak tanya dulu?
Boleh Whatsapp jannah 019-4528240
.
#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #madu #teammadujannah #soulleadrangers

Salam Semua. 😍
.
Jannah mencari agen bagi negeri2 berikut KEDAH, PERLIS, PERAK, KELANTAN, TERENGGANU, MELAKA, N.SEMBILAN, PAHANG, JOHOR dan SARAWAK.
.
Modal SERENDAH RM192 SAHAJA.Keuntungan sebotol RM17. .
.
🔥 Ada group support .
🔥 Coaching secara personal & kumpulan
🔥 Gambar dan Video diberi .
🔥 Berpeluang mengikuti perjumpaan bersama HQ (boleh jumpa Wawa & Aeril) .
.
Jangan lepaskan peluang, inilah masanya untuk tambah pendapatan. Bermula dari modal kecil, asalkan kene RAJIN dan sentiasa BERSEMANGAT. .
.

Nak order ke? Nak tanya dulu? 
Boleh Whatsapp jannah 019-4528240
.
#maduajaib #aerilzafrel #wawazainal #madu #teammadujannah #soulleadrangers
3 0 9 hours ago

Minum NesV jadi Perawan lagi, kok bisa?

Gak percaya kan..??? Cobain NesV dulu dech dan rasakan bedanya..
Beehhh.... serasa PENGANTIN BARU cyiinn..
LIKE VIRGIN EVERY DAY...
Sudah pernah berapa kali bongkar mesin..?? 2x..?? 3x..?? Gak masalah..pake NesV..Bereeessss...ߑͰߏ𗸚
Istrinya yang minum NesV nya.. Tapi suaminya yg merasakan manfaat nya..ߑϰߏ Ayoo bun..buat suaminya penasaran yuk.
Pasti suaminya bilang begini dech.. "kok beda ya bun..lebih keseett,sempit,gk bisa masuk..atiittttt" xixixixi...ݰߘ& Yg TERPENTING bisa mencegah Kanker serviks & kanker payudara juga lhoooooooo!! Makjusss g tuuh?!
݊Penasaran kan bun..?? Biar gk kepo terus cobain dech....harga RINGAN dikantong.. __________________________
keuntungan minum NesV :
- mencegah kanker serviks ( penyebab kematian no.1 wanita)
- rahim bersih dari hal-hal yang menyebabkan peyakit kewanitaan
- haid lancar tanpa nyeri
- misv keset rapet no becek no keputihan
- kulit cerah
- PD kenceng
- daya tahan tubuh meningkat
- no gatel no bau
- suami makin gemessh pastinya

Jangam hanya dibaca tapi ikut minum, biar tau dan merasakan manfaatnya 😊

info lanjut inbox aj yah
Wa 081554541594

Order ➡ Keep ➡ Transfer ➡ Barang dikirim ✈
Amanah 🙏
click our link in bio 🙏🙏 #nesv #kembaliperawan #maduajaib #nesvori #hwi #nesvjakarta #nesvmedan #nesvbanjarmasin #nesvmartapura #nesvciledug #nesvsurabaya #hwishop #hwiasli #viahwi #jualnesv #wmp #dtozym #paketdiet #dietcepat #dietenak

Minum NesV jadi Perawan lagi, kok bisa?

Gak percaya kan..??? Cobain NesV dulu dech dan rasakan bedanya..
Beehhh.... serasa PENGANTIN BARU cyiinn..
LIKE VIRGIN EVERY DAY...
Sudah pernah berapa kali bongkar mesin..?? 2x..?? 3x..?? Gak masalah..pake NesV..Bereeessss...ߑͰߏ𗸚
Istrinya yang minum NesV nya.. Tapi suaminya yg merasakan manfaat nya..ߑϰߏ Ayoo bun..buat suaminya penasaran yuk.
Pasti suaminya bilang begini dech.. "kok beda ya bun..lebih keseett,sempit,gk bisa masuk..atiittttt" xixixixi...ݰߘ& Yg TERPENTING bisa mencegah Kanker serviks & kanker payudara juga lhoooooooo!! Makjusss g tuuh?!
݊Penasaran kan bun..?? Biar gk kepo terus cobain dech....harga RINGAN dikantong.. __________________________
keuntungan minum NesV :
- mencegah kanker serviks ( penyebab kematian no.1 wanita)
- rahim bersih dari hal-hal yang menyebabkan peyakit kewanitaan
- haid lancar tanpa nyeri
- misv keset rapet no becek no keputihan
- kulit cerah
- PD kenceng
- daya tahan tubuh meningkat
- no gatel no bau
- suami makin gemessh pastinya

Jangam hanya dibaca tapi ikut minum, biar tau dan merasakan manfaatnya 😊

info lanjut inbox aj yah
Wa 081554541594

Order ➡ Keep ➡ Transfer ➡ Barang dikirim ✈
Amanah 🙏
click our link in bio 🙏🙏 #nesv #kembaliperawan #maduajaib #nesvori #hwi #nesvjakarta #nesvmedan #nesvbanjarmasin #nesvmartapura #nesvciledug #nesvsurabaya #hwishop #hwiasli #viahwi #jualnesv #wmp #dtozym #paketdiet #dietcepat #dietenak
0 0 9 hours ago

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan  #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion
21 2 10 hours ago

11 TAHUN PENANTIAN AKHIRNYA ALLAH BAGI JUGA ZURIAT 😍😍😍 Alhamdulillah, di pagi jumaat yang indah ini kami ingin berkongsi berita gembira dengan semua.

Rezeki itu milik Allah. Bila dia nak bagi, Dia bagi. Kita sebagai hamba kene ikhtiar sahaja. Diberi peluang untuk ikhtiar dengan Madu Ajaib Turkey, seronoknya rasa bila disahkan hamil dan bakal menimang cahaya mata ❤

Tahniah kepada mereka yang berjaya hamil asbab madu ajaib turkey. Pada yang sedang berusaha jangan pernah putus asa. Selagi Allah bagi jalan kepada kita untuk ikhtiar, kita ikhtiar ye 💕 Kita berusaha, InsyaAllah, Allah bantu 🤲🏻 Madu Ajaib Turkey by wawa zainal untuk membantu sesiapa yang masih belum mempunyai zuriat. Kita ikhtiar ye.

FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60164064292

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey #soulleadhq #soulleadmelaka #madu

11 TAHUN PENANTIAN AKHIRNYA ALLAH BAGI JUGA ZURIAT 😍😍😍 Alhamdulillah, di pagi jumaat yang indah ini kami ingin berkongsi berita gembira dengan semua.

Rezeki itu milik Allah. Bila dia nak bagi, Dia bagi. Kita sebagai hamba kene ikhtiar sahaja. Diberi peluang untuk ikhtiar dengan Madu Ajaib Turkey, seronoknya rasa bila disahkan hamil dan bakal menimang cahaya mata ❤

Tahniah kepada mereka yang berjaya hamil asbab madu ajaib turkey. Pada yang sedang berusaha jangan pernah putus asa. Selagi Allah bagi jalan kepada kita untuk ikhtiar, kita ikhtiar ye 💕 Kita berusaha, InsyaAllah, Allah bantu 🤲🏻 Madu Ajaib Turkey by wawa zainal untuk membantu sesiapa yang masih belum mempunyai zuriat. Kita ikhtiar ye.

FAST RESPOND WhatsApp
https://wa.me/60164064292

#maduajaibturkey #maduajaibturki #maduturkey #ikhtiarzuriat #suamiisteri #zuriat #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeyalorgajah  #melakabandarayabersejarah #maduturkeyportdickson #kualalumpur #portdickson #seremban #masjidtanahmelaka #ikhtiarhamil #likeforlike #follow #maduajaib #honey  #soulleadhq #soulleadmelaka #madu
3 0 10 hours ago
Alhamdulillah. Dengan izin Allah lagi sekali Soullead.hq terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖
.
Cuma amalkan setengah sudu kecil setiap pagi selepas sarapan🌸
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #iktiarhamil #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserum #bougasbeauty #caryacosmetics #fashion
4 0 10 hours ago

Madu ni boleh membantu tak untuk masalah keputihan? 😣
.
Ye boleh sangat sis. Memang sangat membantu untuk mengurangkan masalah keputihan. Keputihan yang banyak mengakibatkan kita sebagai wanita tidak selesa, berbau busuk dan mengakibatkan suami tidak mahu mendekati kita. .
Dengan minum madu ni, dapat megurangkan keputihan yg melanda pada diri kita. Memudahkan untuk bersama suami serta dapat memberi keselesaan pada diri kita. .
Dengan ini, membantu untuk memudahkan untuk dapatkan zuriat. 😊
Kerana masu dapat merawat masalah dalaman seorang wanita.
.
🍯 1BOTOL RM65 / 🍯🍯 2BOTOL RM120 (Jimat RM10)
** EXCLUDE POSTAGE & DELIVERY **
.
📍DELIVERY area Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam & Puchong
📍POSTAGE Mon - Fri
📱Whatsapp 0182626949
or tekan je link bawah ni terus okay 😘
.
http://www.wasap.my/60182626949/nakmaduturkey
.
❤️FOR SERIOUS BUYER ONLY❤️
.
#maduajaibturkey
#maduajaib
#maduajaibturki
#maduajaibturkeybywawa
#maduajaibwawazainal
#maduajaibturkeykl
#maduajaibturkeysubangjaya
#maduajaibturkeysubang
#maduajaibturkeyshahalam
#maduajaibturkeyselangor
#maduajaibturkeyputraheights
#maduajaibturkeypuchong
#madu
#honey
#healthyfood

Madu ni boleh membantu tak untuk masalah keputihan? 😣
.
Ye boleh sangat sis. Memang sangat membantu untuk mengurangkan masalah keputihan. Keputihan yang banyak mengakibatkan kita sebagai wanita tidak selesa, berbau busuk dan mengakibatkan suami tidak mahu mendekati kita. .
Dengan minum madu ni, dapat megurangkan keputihan yg melanda pada diri kita. Memudahkan untuk bersama suami serta dapat memberi keselesaan pada diri kita. .
Dengan ini, membantu untuk memudahkan untuk dapatkan zuriat. 😊
Kerana masu dapat merawat masalah dalaman seorang wanita.
.
🍯 1BOTOL RM65 / 🍯🍯 2BOTOL RM120 (Jimat RM10)
** EXCLUDE POSTAGE & DELIVERY **
.
📍DELIVERY area Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam & Puchong
📍POSTAGE Mon - Fri
📱Whatsapp 0182626949
or tekan je link bawah ni terus okay 😘
.
http://www.wasap.my/60182626949/nakmaduturkey
.
❤️FOR SERIOUS BUYER ONLY❤️
.
#maduajaibturkey 
#maduajaib
#maduajaibturki 
#maduajaibturkeybywawa
#maduajaibwawazainal 
#maduajaibturkeykl 
#maduajaibturkeysubangjaya
#maduajaibturkeysubang
#maduajaibturkeyshahalam
#maduajaibturkeyselangor
#maduajaibturkeyputraheights
#maduajaibturkeypuchong
#madu
#honey
#healthyfood
16 0 10 hours ago

Soalan lazim yang sering ditanya.
.
.
✅ Madu ni berapa ml? .
❤️ Madu ni seberat 43gm. Madu ni x dikira dalam ml. Tapi dalam gram. .
.
✅ Boleh tahan berapa lama? .
❤️ Boleh makan dalam 2- 3 minggu sekiranya makan secara konsisten. .
.
🍯 1BOTOL RM65 / 🍯🍯 2BOTOL RM120 (Jimat RM10)
** EXCLUDE POSTAGE & DELIVERY **
.
📍DELIVERY area Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam & Puchong
📍POSTAGE Mon - Fri
📱Whatsapp 0182626949
or tekan je link bawah ni terus okay 😘
.
http://www.wasap.my/60182626949/nakmaduturkey
.
❤️FOR SERIOUS BUYER ONLY❤️
.
#maduajaibturkey
#maduajaib
#maduajaibturki
#maduajaibturkeybywawa
#maduajaibwawazainal
#maduajaibturkeykl
#maduajaibturkeysubangjaya
#maduajaibturkeysubang
#maduajaibturkeyshahalam
#maduajaibturkeyselangor
#maduajaibturkeyputraheights
#maduajaibturkeypuchong
#madu
#honey
#healthyfood

Soalan lazim yang sering ditanya.
.
.
✅ Madu ni berapa ml? .
❤️ Madu ni seberat 43gm. Madu ni x dikira dalam ml. Tapi dalam gram. .
.
✅ Boleh tahan berapa lama? .
❤️ Boleh makan dalam 2- 3 minggu sekiranya makan secara konsisten. .
.
🍯 1BOTOL RM65 / 🍯🍯 2BOTOL RM120 (Jimat RM10)
** EXCLUDE POSTAGE & DELIVERY **
.
📍DELIVERY area Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam & Puchong
📍POSTAGE Mon - Fri
📱Whatsapp 0182626949
or tekan je link bawah ni terus okay 😘
.
http://www.wasap.my/60182626949/nakmaduturkey
.
❤️FOR SERIOUS BUYER ONLY❤️
.
#maduajaibturkey 
#maduajaib
#maduajaibturki 
#maduajaibturkeybywawa
#maduajaibwawazainal 
#maduajaibturkeykl 
#maduajaibturkeysubangjaya
#maduajaibturkeysubang
#maduajaibturkeyshahalam
#maduajaibturkeyselangor
#maduajaibturkeyputraheights
#maduajaibturkeypuchong
#madu
#honey
#healthyfood
11 0 10 hours ago

Selepas keguguran, pasti akan rasa sedih. Rasa nak cepat cepat dapat pengganti baru. .
.
Boleh ke selepas keguguran nak makan madu ni?? .
Boleh sis. Selepas 5 hari keguguran, sis dah boleh mula makan madu ajaib turkey ni. Madu ni dapat bantu merawat kembali rahim sis. 😊
.
🍯 1BOTOL RM65 / 🍯🍯 2BOTOL RM120 (Jimat RM10)
** EXCLUDE POSTAGE & DELIVERY **
.
📍DELIVERY area Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam & Puchong
📍POSTAGE Mon - Fri
📱Whatsapp 0182626949
or tekan je link bawah ni terus okay 😘
.
http://www.wasap.my/60182626949/nakmaduturkey
.
❤️FOR SERIOUS BUYER ONLY❤️
.
#maduajaibturkey
#maduajaib
#maduajaibturki
#maduajaibturkeybywawa
#maduajaibwawazainal
#maduajaibturkeykl
#maduajaibturkeysubangjaya
#maduajaibturkeysubang
#maduajaibturkeyshahalam
#maduajaibturkeyselangor
#maduajaibturkeyputraheights
#maduajaibturkeypuchong
#madu
#honey
#healthyfood

Selepas keguguran, pasti akan rasa sedih. Rasa nak cepat cepat dapat pengganti baru. .
.
Boleh ke selepas keguguran nak makan madu ni?? .
Boleh sis. Selepas 5 hari keguguran, sis dah boleh mula makan madu ajaib turkey ni. Madu ni dapat bantu merawat kembali rahim sis. 😊
.
🍯 1BOTOL RM65 / 🍯🍯 2BOTOL RM120 (Jimat RM10)
** EXCLUDE POSTAGE & DELIVERY **
.
📍DELIVERY area Subang Jaya, Putra Heights, Shah Alam & Puchong
📍POSTAGE Mon - Fri
📱Whatsapp 0182626949
or tekan je link bawah ni terus okay 😘
.
http://www.wasap.my/60182626949/nakmaduturkey
.
❤️FOR SERIOUS BUYER ONLY❤️
.
#maduajaibturkey 
#maduajaib
#maduajaibturki 
#maduajaibturkeybywawa
#maduajaibwawazainal 
#maduajaibturkeykl 
#maduajaibturkeysubangjaya
#maduajaibturkeysubang
#maduajaibturkeyshahalam
#maduajaibturkeyselangor
#maduajaibturkeyputraheights
#maduajaibturkeypuchong
#madu
#honey
#healthyfood
16 0 10 hours ago

. .

Mari kita amalkan doa ini semoga selalu dilindungi dari keburukkan, musibah yang tidak diingini dan semoga pegangan ukhuwah suami isteri lebih erat dan diberkati sepanjang hidup. Amin♥️
.
.

#maduajaibturkeysingapore
#maduajaibturkey
#maduajaibturki
#maduajaib

. .

Mari kita amalkan doa ini semoga selalu dilindungi dari keburukkan, musibah yang tidak diingini dan semoga pegangan ukhuwah suami isteri lebih erat dan diberkati sepanjang hidup. Amin♥️
.
.

#maduajaibturkeysingapore
#maduajaibturkey
#maduajaibturki
#maduajaib
1 0 10 hours ago

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan  #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion
59 3 11 hours ago

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan  #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion

Anda sukar untuk hamil?
Sudah lebih setahun anda berkahwin tetapi belum hamil?
.
Sudah pelbagai cara anda mencuba untuk hamil tetapi gagal?
.
Anda pernah mengalami keguguran dan untuk hamil kembali masih tidak berjaya?
.
Anda tertekan dengan keadaan orang sekeliling seolah-olah mengatakan anda ‘mandul’?
.
InshaAllah selain kita berdoa bertawakal , kita usaha cuba amalkan #maduajaibturki , tahniah bagi mana pasangan yg sudah berjaya hamil dgn izin Allah setelah amalkan madu ajaib turki ni 💚.
.
Berminat boleh comment 'nak', nanti admin dm satu2 k 😊
.
#madu #honey #turkey #turki #maduajaib #madumadeinturkey #madeinturkey #wawazainal #aerilzafrel #madubunga #beepollen #mulberry #carob #hornygoatweed #rahsiasuamiisteri
#madu #turkey #madeinturkey #instagramhub #iphoneonly #follow #dyxy #igdaily #bestoftheday #wawacosmetics #picstitch #wawaserun #tagblender #nofilter #fashion
6 0 11 hours ago
Harga Unicorn Kit di pasaran 💎
.
💋 Semenanjung - RM 65
💋 Sabah & Sarawak - RM 69
.
COMBO 2 BOX - RM 120 (less RM 10)
.
Grab sementara stok masih ada😍
.
DM / Whatsapp link pada bio 💄
.
#tipswithWAWA#wawazainal#premiumkit#maduajaib#travelkitwawa#wawalipmatte#wawasoftlens#wawaliptreatment#wawafoundation#wawaserum#wawacleanser#wawasettingspray#wawapremiumkit#wawaloosetravelkit#travelkit#wawaserum#wawacosmeticswawazainal#wawatravelkit#maduajaibturkey#kosmetikmurah#lipmattemurah#eyeshadowmurah#blushermurah#followforfollow#viralmalaysia#unicornkit
4 0 11 hours ago

Tak sampai sebotol amalkan Madu Ajaib, sis ni dah positif hamil anak kedua! 😍😍😍
Alhamdulillah sis ni jumpa madu herba ajaib ni, selepas 3 tahun penantian...
.
.
Yang penting, suami isteri kena sama2 berusaha 😉
Boleh klik link di bio utk info lanjut 👆👆👆
.
.
#berjayahamil
#ikhtiarzuriat
#ikhtiarhamil
#rahsiakebahagiaansuamiisteri
#rahsiasuamiisteribahagia
#maduajaibturkey
#maduajaib
#madumacun
#wawazainal
#aerilzafril
#soulleadhq

Tak sampai sebotol amalkan Madu Ajaib, sis ni dah positif hamil anak kedua! 😍😍😍
Alhamdulillah sis ni jumpa madu herba ajaib ni, selepas 3 tahun penantian...
.
.
Yang penting, suami isteri kena sama2 berusaha 😉
Boleh klik link di bio utk info lanjut 👆👆👆
.
.
#berjayahamil 
#ikhtiarzuriat 
#ikhtiarhamil 
#rahsiakebahagiaansuamiisteri
#rahsiasuamiisteribahagia 
#maduajaibturkey 
#maduajaib 
#madumacun 
#wawazainal 
#aerilzafril
#soulleadhq
1 0 11 hours ago

[ JANGAN PUTUS ASA]
'

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna  #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey  #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib  #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeymalaysia

[ JANGAN PUTUS ASA]
'

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia#maduajaib #madu#sihatdankuatdenganmaduajaibturkey#maduajaibturkeymelaka#maduajaibturkeymalaysia
1 0 12 hours ago

[ JANGAN PUTUS ASA]
'

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna  #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey  #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib  #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeymalaysia

[ JANGAN PUTUS ASA]
'

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia#maduajaib #madu#sihatdankuatdenganmaduajaibturkey#maduajaibturkeymelaka#maduajaibturkeymalaysia
0 0 12 hours ago

[ JANGAN PUTUS ASA]
'

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna  #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey  #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib  #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey #maduajaibturkeymelaka #maduajaibturkeymalaysia

[ JANGAN PUTUS ASA]
'

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia#maduajaib #madu#sihatdankuatdenganmaduajaibturkey#maduajaibturkeymelaka#maduajaibturkeymalaysia
0 0 12 hours ago

"Benda boleh ikhtiar, kenapa tak cuba Madu Ajaib Turkey ni?"
.
Bagi pasangan suami isteri yg sudah lama berkahwin atau yang baru sahaja berkahwin yang ikhtiar utk dapatkan zuriat sangat sesuai utk anda cuba Madu Ajaib Turkey ini...
.
Nak order madu ajaib Turkey?
Click link whatsapp di bio to order 🥰🥰🥰
.
#maduajaibturkey #madu #rahsiasuamiisteribahagia #syukuralhamdulillah #maducintaturkey #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #madu #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey #tipshamil #ikhtiarhamil #maducintaturki #maducinta #siserikongsi #madu #maducinta #ubattenaga #nakmaducinta #maduviral #madupenyuburkandungan

"Benda boleh ikhtiar, kenapa tak cuba Madu Ajaib Turkey ni?"
.
Bagi pasangan suami isteri yg  sudah lama berkahwin atau yang baru sahaja berkahwin yang ikhtiar utk dapatkan zuriat sangat  sesuai utk anda cuba Madu Ajaib Turkey ini...
.
Nak order madu ajaib Turkey?
Click link whatsapp di bio to order 🥰🥰🥰
.
#maduajaibturkey #madu #rahsiasuamiisteribahagia #syukuralhamdulillah #maducintaturkey #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia  #madu #sihatdankuatbersamamaduajaibturkey #maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey #tipshamil #ikhtiarhamil #maducintaturki #maducinta  #siserikongsi #madu #maducinta #ubattenaga #nakmaducinta #maduviral #madupenyuburkandungan
3 0 12 hours ago

LADIESV peduli keputihan
LADIESV peduli gatal gatal
LADIESV peduli missV bau
LADIESV peduli haid tidak lancar
LADIESV peduli missV longgar
LADIESV bisa segalanya....
MENGATASI segala masalah kewanitaan mu sayyy 💕💕 pingin promil LADIESV aja 🤰👨‍👩‍👧‍👦
pingin payudara naik LADIESV aja😍😍 LADIESV bekerja secara alami...
tidak bikin efek samping
💯terbuat dari bahan herbal alami...
tidak bikin ketergantungan...
dan aman❤

Info produk :
Novita infinesse
WA: 082222268260

#ladiesvasli #ladiesvmurahmeriah #ladiesvjakarta #ladiesvsurabaya #ladiesvoriginal #pelancarhaid #madupelancarhaid #madubikinvirgin #mommys #babyshower #pengencangpayudara #kembaliperawan #suamimakinsayang #suamibetahdirumah #maduajaib #resepantipelakor #masakanrumahanenak #hijabstyle

LADIESV peduli keputihan
LADIESV peduli gatal gatal
LADIESV peduli missV bau
LADIESV peduli haid tidak lancar
LADIESV peduli missV longgar
LADIESV bisa segalanya....
MENGATASI segala masalah kewanitaan mu sayyy 💕💕 pingin promil LADIESV aja 🤰👨‍👩‍👧‍👦
pingin payudara naik LADIESV aja😍😍 LADIESV bekerja secara alami...
tidak bikin efek samping
💯terbuat dari bahan herbal alami...
tidak bikin ketergantungan...
dan aman❤

Info produk :
Novita infinesse
WA: 082222268260

#ladiesvasli #ladiesvmurahmeriah #ladiesvjakarta #ladiesvsurabaya #ladiesvoriginal #pelancarhaid #madupelancarhaid #madubikinvirgin #mommys #babyshower #pengencangpayudara #kembaliperawan #suamimakinsayang #suamibetahdirumah #maduajaib #resepantipelakor #masakanrumahanenak #hijabstyle
2 0 14 hours ago

LADIESV peduli keputihan
LADIESV peduli gatal gatal
LADIESV peduli missV bau
LADIESV peduli haid tidak lancar
LADIESV peduli missV longgar
LADIESV bisa segalanya....
MENGATASI segala masalah kewanitaan mu sayyy 💕💕 pingin promil LADIESV aja 🤰👨‍👩‍👧‍👦
pingin payudara naik LADIESV aja😍😍 LADIESV bekerja secara alami...
tidak bikin efek samping
💯terbuat dari bahan herbal alami...
tidak bikin ketergantungan...
dan aman❤

Info produk :
Novita infinesse
WA: 082222268260

#ladiesvasli #ladiesvmurahmeriah #ladiesvjakarta #ladiesvsurabaya #ladiesvoriginal #pelancarhaid #madupelancarhaid #madubikinvirgin #mommys #babyshower #pengencangpayudara #kembaliperawan #suamimakinsayang #suamibetahdirumah #maduajaib #resepantipelakor #masakanrumahanenak #hijabstyle

LADIESV peduli keputihan
LADIESV peduli gatal gatal
LADIESV peduli missV bau
LADIESV peduli haid tidak lancar
LADIESV peduli missV longgar
LADIESV bisa segalanya....
MENGATASI segala masalah kewanitaan mu sayyy 💕💕 pingin promil LADIESV aja 🤰👨‍👩‍👧‍👦
pingin payudara naik LADIESV aja😍😍 LADIESV bekerja secara alami...
tidak bikin efek samping
💯terbuat dari bahan herbal alami...
tidak bikin ketergantungan...
dan aman❤

Info produk :
Novita infinesse
WA: 082222268260

#ladiesvasli #ladiesvmurahmeriah #ladiesvjakarta #ladiesvsurabaya #ladiesvoriginal #pelancarhaid #madupelancarhaid #madubikinvirgin #mommys #babyshower #pengencangpayudara #kembaliperawan #suamimakinsayang #suamibetahdirumah #maduajaib #resepantipelakor #masakanrumahanenak #hijabstyle
2 0 14 hours ago

LADIESV peduli keputihan
LADIESV peduli gatal gatal
LADIESV peduli missV bau
LADIESV peduli haid tidak lancar
LADIESV peduli missV longgar
LADIESV bisa segalanya....
MENGATASI segala masalah kewanitaan mu sayyy 💕💕 pingin promil LADIESV aja 🤰👨‍👩‍👧‍👦
pingin payudara naik LADIESV aja😍😍 LADIESV bekerja secara alami...
tidak bikin efek samping
💯terbuat dari bahan herbal alami...
tidak bikin ketergantungan...
dan aman❤

Info produk :
Novita infinesse
WA: 082222268260

#ladiesvasli #ladiesvmurahmeriah #ladiesvjakarta #ladiesvsurabaya #ladiesvoriginal #pelancarhaid #madupelancarhaid #madubikinvirgin #mommys #babyshower #pengencangpayudara #kembaliperawan #suamimakinsayang #suamibetahdirumah #maduajaib #resepantipelakor #masakanrumahanenak #hijabstyle

LADIESV peduli keputihan
LADIESV peduli gatal gatal
LADIESV peduli missV bau
LADIESV peduli haid tidak lancar
LADIESV peduli missV longgar
LADIESV bisa segalanya....
MENGATASI segala masalah kewanitaan mu sayyy 💕💕 pingin promil LADIESV aja 🤰👨‍👩‍👧‍👦
pingin payudara naik LADIESV aja😍😍 LADIESV bekerja secara alami...
tidak bikin efek samping
💯terbuat dari bahan herbal alami...
tidak bikin ketergantungan...
dan aman❤

Info produk :
Novita infinesse
WA: 082222268260

#ladiesvasli #ladiesvmurahmeriah #ladiesvjakarta #ladiesvsurabaya #ladiesvoriginal #pelancarhaid #madupelancarhaid #madubikinvirgin #mommys #babyshower #pengencangpayudara #kembaliperawan #suamimakinsayang #suamibetahdirumah #maduajaib #resepantipelakor #masakanrumahanenak #hijabstyle
3 0 14 hours ago

Top #maduajaib posts

hai korang yang mana insan-insan yang tengah ikhtiar untuk mengandung tu..meh lah cube makan madu ajaib turkey by wawazainal ni..😊😊
.
.
insyaAllah ade rezeki puan-puan untuk dapat zuriat..😊😊like our boss..jauh dia merantau untuk cari cara untuk ikhtiar mengandung..
.
.
Jangan cepat mengalah ok😊
.
.

area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#wawalipmatte #mascarawawa #wawacosmeticsnini #makeuplookinspiration #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #tutorialmekap #tutorialmakeup #mengandung #supplement #intimsuamiisteri
#wawapremiumrayakit #wawacosmetics #codn9 #codnegerisembilan #uitmshahalam #teamfyza
#maduajaibturkey #turkey #luarbiasa #suamiisteribahagia
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey

hai korang yang mana insan-insan yang tengah ikhtiar untuk mengandung tu..meh lah cube makan madu ajaib turkey by wawazainal ni..😊😊
.
.
insyaAllah ade rezeki puan-puan untuk dapat zuriat..😊😊like our boss..jauh dia merantau untuk cari cara untuk ikhtiar mengandung..
.
.
Jangan cepat mengalah ok😊
.
.

area yang saya cover..shah alam,tampin ,gemencheh,gemas,usj 21,main place
.
FREE COD :UITM SHAH ALAM

APE?NAK BELI ?MEH LAH WHATSAPP NINI ;
.
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
Whatsapp 011 10641207
.

#wawalipmatte #mascarawawa #wawacosmeticsnini #makeuplookinspiration #makeupartistmalaysia #makeuptutorial #tutorialmekap #tutorialmakeup #mengandung #supplement #intimsuamiisteri 
#wawapremiumrayakit #wawacosmetics #codn9 #codnegerisembilan #uitmshahalam #teamfyza
#maduajaibturkey #turkey #luarbiasa #suamiisteribahagia
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey
295 17 16 July, 2019

Selamat menyambut hari Kebangsaan yg ke-62🇲🇾
.
Semoga kita semua mendapatkan erti kemerdekaan bermakna dalam kehidupan😇
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturki #soulleadhq #soullead #merdeka

Selamat menyambut hari Kebangsaan yg ke-62🇲🇾
.
Semoga kita semua mendapatkan erti kemerdekaan bermakna dalam kehidupan😇
.
#maduajaib #maduajaibturkey #maduajaibturki #soulleadhq #soullead #merdeka
3,141 312 31 August, 2019

Perjalanan Wawa Zainal & Aeril Zafrel ke Turki sebulan yg lepas adalah bukan perjalanan yg sia sia......
.
Pencarian "madu" di Turki bukanlah "madu" utk memenuhi kuota 3 tmpt kosong.....
.
Tetapi "madu" inilah yg dicari untuk memberikan manfaat dan kelebihan kpd penggunanya tersendiri.....
.
"Madu" ini bukan besye-besye yaa, kerana "madu" ini insha Allah dgn izin Allah, adalah merupakan 1 cara ikhtiar bagi pasangan suami isteri yg sudah lama ingin menimang cahaya mata 🤰🤱
.
Memperkenalkan 🐝🍯🇹🇷 Madu Ajaib Turkey yg memberikan manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat.
.
#madu #madeinturkey #turkey #maduajaib #maduikhtiar

Perjalanan Wawa Zainal & Aeril Zafrel ke Turki sebulan yg lepas adalah bukan perjalanan yg sia sia......
.
Pencarian "madu" di Turki bukanlah "madu" utk memenuhi kuota 3 tmpt kosong.....
.
Tetapi "madu" inilah yg dicari untuk memberikan manfaat dan kelebihan kpd penggunanya tersendiri.....
.
"Madu" ini bukan besye-besye yaa, kerana "madu" ini insha Allah dgn izin Allah, adalah merupakan 1 cara ikhtiar bagi pasangan suami isteri  yg sudah lama ingin menimang cahaya mata 🤰🤱
.
Memperkenalkan 🐝🍯🇹🇷 Madu Ajaib Turkey yg memberikan manfaat kepada kedua-dua lelaki & wanita dalam membantu mereka meningkatkan libido & kekal anggun di usia yang meningkat.
.
#madu #madeinturkey #turkey #maduajaib #maduikhtiar
428 84 17 April, 2019

SALAM RAMADAN
.
Wawa dan Aeril nak mengajak semua amalkan doa ini bersama satu sudu kecil madu setiap hari ya🍯
.
Semoga Allah pelihara hubungan kita bersama suami/isteri hingga ke jannah. Aamiin
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #ramadan #doasuamiisteribahagia

SALAM RAMADAN
.
Wawa dan Aeril nak mengajak semua amalkan doa ini bersama satu sudu kecil madu setiap hari ya🍯
.
Semoga Allah pelihara hubungan kita bersama suami/isteri hingga ke jannah. Aamiin
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #ramadan #doasuamiisteribahagia
536 77 17 May, 2019

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey

Kami dapat berita gembira lagi ! Alhamdulillah dengan izin Allah lagi sekali kami terima berita gembira kehamilan pengguna #maduajaibturkey 💖.
.
Amalkan Madu ini sebagai ikhtiar, InsyaAllah ada rezeki yang dinanti-nanti selama ini😍. Cuma amalkan 1 sudu teh kecil setiap pagi sebelum/selepas sarapan atau amalkan suami & isteri 30 minit sebelum ‘bersama’.
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib #madu #sihatdankuatdenganmaduajaibturkey
865 809 5 September, 2019

Salam Ramadan 🌙
.
MACA💪🏼
.
Antara bahan-bahan yang mempunyai khasiat tersendiri yang terdapat didalam MADU AJAIB TURKEY🍯
.
Wawa dan Aeril nak ingatkan semua ya. Jangan lupa amalkan madu ajaib Turkey untuk tenaga yang luar biasa💪🏼
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib

Salam Ramadan 🌙
.
MACA💪🏼
. 
Antara bahan-bahan yang mempunyai khasiat tersendiri yang terdapat didalam MADU AJAIB TURKEY🍯
.
Wawa dan Aeril nak ingatkan semua ya. Jangan lupa amalkan madu ajaib Turkey untuk tenaga yang luar biasa💪🏼
.
#maduajaibturkey #rahsiasuamiisteribahagia #maduajaib
150 136 11 May, 2019

Setelah 4 tahun menunggu.
Apa perasaan bila check nampak 2 line? Alhamdulillah asbab amalkan #maduajaibturkey .
Mudah-mudahan anugerah terindah ini mengeratkan lagi hubungan cinta isteri dengan suami, hubungan cinta pasangan dengan Allah.InshaAllah.
.
#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri

Setelah 4 tahun menunggu.
Apa perasaan bila check nampak 2 line? Alhamdulillah asbab amalkan #maduajaibturkey .
Mudah-mudahan anugerah terindah ini mengeratkan lagi hubungan cinta isteri dengan suami, hubungan cinta pasangan dengan Allah.InshaAllah.
.
#maduajaibturkey #maduajaib #originalfromturkey #suamiisteri
662 480 28 July, 2019

Alhamdulillah asbab amalkan #maduajaib turki ini masalah batu karang makin pulih.
.
Dulu pernah operate beberapa kali disebabkan batu karang , kini pulih sediakala , syukur 💚.
.
#maduajaib #batukarang #batuajaibturki #madeinturkey

Alhamdulillah asbab amalkan #maduajaib turki ini masalah batu karang makin pulih.
.
Dulu pernah operate beberapa kali disebabkan batu karang , kini pulih sediakala , syukur 💚.
.
#maduajaib #batukarang #batuajaibturki #madeinturkey
423 438 30 July, 2019

Cara yang betul melakukan UPT ialah menggunakan “midstream urine” di awal pagi iaitu wanita itu harus kencing dahulu sedikit dan kemudian tahan.
Tadahkan air kencing dalam urine container untuk mengumpulkan air kencing.
Kemudian titikkan air kencing ke tempat yang disediakan pada alat UPT.
.
Cara terbaik melakukan ujian itu ialah pada waktu pagi sebelum sarapan bagi mengelakkan kecairan air kencing ini.Kecairan air kencing berlaku apabila wanita itu melakukannya di waktu tengah hari dan petang.
.
Sumber:  Dr Zubaidi Hj Ahmad (131210)
.
#soulleadhq #ikhtiarhamil #maduajaibturkey #maduajaib

Cara yang betul melakukan UPT ialah menggunakan “midstream urine” di awal pagi iaitu wanita itu harus kencing dahulu sedikit dan kemudian tahan.
Tadahkan air kencing dalam urine container untuk mengumpulkan air kencing. 
Kemudian titikkan air kencing ke tempat yang disediakan pada alat UPT.
.
Cara terbaik melakukan ujian itu ialah pada waktu pagi sebelum sarapan bagi mengelakkan kecairan air kencing ini.Kecairan air kencing berlaku apabila wanita itu  melakukannya di waktu tengah hari dan petang.
.
Sumber:  Dr Zubaidi Hj Ahmad (131210)
.
#soulleadhq #ikhtiarhamil #maduajaibturkey #maduajaib
483 459 13 September, 2019