#maeltotey Instagram Photos & Videos

maeltotey - 4.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #maeltotey and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 hours
Average like
17.6
Average comment
0.1
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
15 0 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
22 0 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
23 0 13 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
15 0 13 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
16 0 13 hours ago

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link di bwah cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link di bwah cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
7 0 17 hours ago

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link di bwah cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link di bwah cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
7 0 17 hours ago

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link di bwah cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link di bwah cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
4 0 17 hours ago

Hello!!! Morning uallss 😚

Sapa yang belum ada lagi magic ilips ni?? Kalau belum ada, cepat2 try beli satu 😍

Dah try pakai magic ilips nih ,pasti berpuas hati punya lahhh 😆💋
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Hello!!! Morning uallss 😚

Sapa yang belum ada lagi magic ilips ni?? Kalau belum ada, cepat2 try beli satu 😍

Dah try pakai magic ilips nih ,pasti berpuas hati punya lahhh 😆💋
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
28 1 11 November, 2019

Hello!!! Morning uallss 😚

Sapa yang belum ada lagi magic ilips ni?? Kalau belum ada, cepat2 try beli satu 😍

Dah try pakai magic ilips nih ,pasti berpuas hati punya lahhh 😆💋
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Hello!!! Morning uallss 😚

Sapa yang belum ada lagi magic ilips ni?? Kalau belum ada, cepat2 try beli satu 😍

Dah try pakai magic ilips nih ,pasti berpuas hati punya lahhh 😆💋
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
9 0 11 November, 2019

Hello!!! Morning uallss 😚

Sapa yang belum ada lagi magic ilips ni?? Kalau belum ada, cepat2 try beli satu 😍

Dah try pakai magic ilips nih ,pasti berpuas hati punya lahhh 😆💋
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Hello!!! Morning uallss 😚

Sapa yang belum ada lagi magic ilips ni?? Kalau belum ada, cepat2 try beli satu 😍

Dah try pakai magic ilips nih ,pasti berpuas hati punya lahhh 😆💋
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
6 0 11 November, 2019

Nah admin nak share sikit dengan uolss pasal kelebihan magic ilip. Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link dio bio cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Nah admin nak share sikit dengan uolss pasal kelebihan magic ilip. Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link dio bio cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
2 0 11 November, 2019

Nah admin nak share sikit dengan uolss pasal kelebihan magic ilip. Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link dio bio cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Nah admin nak share sikit dengan uolss pasal kelebihan magic ilip. Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link dio bio cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
1 1 11 November, 2019

Nah admin nak share sikit dengan uolss pasal kelebihan magic ilip. Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link dio bio cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral

Nah admin nak share sikit dengan uolss pasal kelebihan magic ilip. Siapa kat sini nak bibir merah pink2 macam korea gitew🥳. Nak tak 🙋‍♀️? Mesti korang nak cantik macam korea kan🤔,haa jom beli magic ilip sekarang kerana magic ilip ni tahan lama tau, boleh melembapkan bibir, merawat bibir dari merekah dan hitam. Haa yang penting lelaki dan perempuan pun boleh pakai🥰. Apa tunggu lagi jom click link dio bio cepat💄
.
.
http://www.wassap.my/+601128940816/AfBeauty💙
.
.
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #dropshipwanted #dropship  #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal #giveawayafbeauty #tudungbawalexclusive #lipstickviral #blusherviralmurah #lynxsquad #viral
2 0 11 November, 2019

Top #maeltotey posts

How I get my mood on for Mael Totey Speaking English - Part 3 😬
Btw Mael Totey Part 3 is out now!
#bts #behindthescene #maeltotey

How I get my mood on for Mael Totey Speaking English - Part 3 😬
Btw Mael Totey Part 3 is out now!
#bts #behindthescene #maeltotey
8,308 113 23 December, 2018

Thank you boh
Posted @withrepost@fizomawarkitchen Kenal ke dok sapo mari makei di @fizomawarkitchen hari nih. Haaa Mael Totey dgn Mat Asif mari makei di FMKKB 😍
Makanan semo sedak 10/10 kato nyo @syahmisazli . Terima kasih kerana sudi mari di FMK KB dan raso menu-menu di FMK. Ore kelate wojik mari try nok tahu jolo ke dok gapo Syahmi oyk tuh.
.
‘Makan Thai,minum Thai’
#fizomawarkitchen
#fizomawar
#fizoomar
#fmkbangi
#fmkkb
#thaifood
#thaifoodlover
#syahmisazli
#maeltotey

Thank you boh 
Posted @withrepost • @fizomawarkitchen Kenal ke dok sapo mari makei di @fizomawarkitchen hari nih. Haaa Mael Totey dgn Mat Asif mari makei di FMKKB 😍
Makanan semo sedak 10/10 kato nyo @syahmisazli . Terima kasih kerana sudi mari di FMK KB dan raso menu-menu di FMK. Ore kelate wojik mari try nok tahu jolo ke dok gapo Syahmi oyk tuh.
.
‘Makan Thai,minum Thai’
#fizomawarkitchen 
#fizomawar
#fizoomar 
#fmkbangi
#fmkkb
#thaifood
#thaifoodlover
#syahmisazli
#maeltotey
1,120 5 25 April, 2019

bride to be @snenbdm 💕 yayy nasib menjadi suprise malam ni, Semoga semuanya dipermudahkan okay sayang , get readyy 🤪 .
.
#ticer #maeltotey #bridetobe #gengkartun

bride to be @snenbdm 💕 yayy nasib menjadi suprise malam ni, Semoga semuanya dipermudahkan okay sayang , get readyy 🤪 .
.
#ticer #maeltotey #bridetobe #gengkartun
3,906 6 25 June, 2019

Yeayyy jadi pun suprise untuk bride to be malam ni @snenbdm 💚
.
.
#bridalshower #teacherleen #maeltotey #syahmisazliproduction #gengbassekolah #gengkartun

Yeayyy jadi pun suprise untuk bride to be malam ni @snenbdm 💚
.
.
#bridalshower #teacherleen #maeltotey #syahmisazliproduction #gengbassekolah #gengkartun
16,876 117 25 June, 2019

Teacher Siti Bilang Cuti #maeltotey

Teacher Siti Bilang Cuti #maeltotey
107,553 307 29 June, 2019

Kena tinggal dengan marka tak sedih sangat , tapi kalau dengar lagu ni automatik sedih weyh 😭
#SekadarLakonanDanHiburan
.
.
*masih tak boleh move on dengan Mael Totey - Speaking English part 6* #trending no 1 Youtube ni
.
.
@syahmisazli @syahmisazlifilmproduction
#maeltotey #asifXhilmi #hilmihairivideo

Kena tinggal dengan marka tak sedih sangat , tapi kalau dengar lagu ni automatik sedih weyh 😭 
#SekadarLakonanDanHiburan
.
.
*masih tak boleh move on dengan Mael Totey - Speaking English part 6* #trending no 1 Youtube ni
.
.
@syahmisazli @syahmisazlifilmproduction 
#maeltotey #asifXhilmi #hilmihairivideo
1,152 23 27 February, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,020 131 3 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,774 1,095 2 March, 2019

ramai la terrr lelaki2 kat luar sana frust kan sbb @wanierohaimie dah berpunya..😍thanks syg hire kak ain hari ni utk big day wanie ❤️selamat pengantin baru syg ❤️❤️.
.
#makeupbynurulainabdullah #muamalaysia #muakelantan #weddingmakeup #maeltotey #waniedahberpunya

ramai la terrr lelaki2 kat luar sana frust kan sbb @wanierohaimie dah berpunya..😍thanks syg hire kak ain hari ni utk big day wanie ❤️selamat pengantin baru syg ❤️❤️.
.
#makeupbynurulainabdullah #muamalaysia #muakelantan #weddingmakeup #maeltotey #waniedahberpunya
2,647 43 27 March, 2019