#maeltotey6 Instagram Photos & Videos

maeltotey6 - 167 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #maeltotey6 and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
132 hours
Average like
20.3
Average comment
1.1
Posts with video
6/36
Posts with photo
30/36

Hashtag Popularity

Pakai magic ilip best sangat, rasa soft je.. Fall in love betul dengan magic ilip ni. Magic ilip ni memang ikut darah pakai pagi malam still merah-merah lagi 😘 jom order click link dekat bio ✨
.
#magicilipmemejadi #afbeautyhq #foundation #maeltotey6 #makeup #makeupideas #makeuplife #asifnyanyi #santansyahmi #anissafaizul
#syahmisazli #syahmisazliproduction #syahmisazlifans #magicilips_hq #magicilipmemebest #magicilipawesome

Pakai magic ilip best sangat, rasa soft je.. Fall in love betul dengan magic ilip ni. Magic ilip ni memang ikut darah pakai pagi malam still merah-merah lagi 😘 jom order click link dekat bio ✨
.
#magicilipmemejadi #afbeautyhq #foundation #maeltotey6 #makeup #makeupideas #makeuplife #asifnyanyi #santansyahmi #anissafaizul
#syahmisazli #syahmisazliproduction #syahmisazlifans #magicilips_hq #magicilipmemebest #magicilipawesome
5 0 16 November, 2019

Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #magicilips_hq

Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #magicilips_hq
4 0 16 November, 2019

Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? .
Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. .
Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
Berminat boleh tekan link di bio ✨ .
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul

Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? .
Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. .
Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
 Berminat boleh tekan link di bio ✨ .
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul
1 0 16 November, 2019

Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? .
Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. .
Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
Berminat boleh tekan link di bio ✨ .
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul

Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? .
Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. .
Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
 Berminat boleh tekan link di bio ✨ .
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul
1 0 16 November, 2019

Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? .
Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. .
Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
Berminat boleh tekan link di bio ✨ .
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul

Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? .
Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. .
Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
 Berminat boleh tekan link di bio ✨ .
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul
4 0 16 November, 2019
Pakai Magic ilip je dah nampak cantik. Pakai 3saat je dah merah2 pink2 gitu 😍. .
Jatuh cinta dengan magic ilip ❤️ Harga RM35 sahaja. Cepat tekan link dekat bio kalau nak order ❤️💓 .
#magicilipawesome #magicilips_hq #magicilip #magicilipbest #merahpink #feedbackbanyak #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #sungguhcome #comelotey #byanissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #misanul #afbeautyhq #afbeautyco #sangatmurah #freepostage #sangatcantik #jatuhcintadgnmagicilip #ifacefoundation #ainulmardiah #anissafaizul #maeltotey6 #iliphebat
7 0 15 November, 2019

💋
Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. #makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq

💋
Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. #makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq
0 0 6 September, 2019

💋
Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
.
.
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul

💋
Siapa kat sini bibir hitam, kering, bibir merekah? Haa Lepas ni dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah. Magic Ilip ni dah ada 💓. Yang merokok pun sesuai sangat pakai. Bestnya perempuan lelaki boleh pakai. .
.
.
#magicilip #magicilips_hq #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #byanissafaizul #merahpink #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardiah #hassif #maeltotey6 #magicilipbest #ilipcantik #sesuaiutklelakidanperempuan #freepostage #hargamurah #tekanlinkutkorder #sangatbest #ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #beautyblendar #misanul
0 0 6 September, 2019

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial # #afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial ##afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup
29 0 13 August, 2019

Betapa pentingnya SPF dalam pemakaian cosmetic kita setiap hari. Dengan iface foundation korang dah tak payah risau, dalam ni dah ada SPF yang dapat melindungi kulit kita dari sinaran matahari ❤️✨
-
Untuk join postage esok, boleh klik link di bio 😍
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial #magicilipshq #afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup

Betapa pentingnya SPF dalam pemakaian cosmetic kita setiap hari. Dengan iface foundation korang dah tak payah risau, dalam ni dah ada SPF yang dapat melindungi kulit kita dari sinaran matahari ❤️✨
-
Untuk join postage esok, boleh klik link di bio 😍
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial #magicilipshq #afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup
28 0 30 July, 2019

.
Pakai Magic ilip je dah nampak cantik. Pakai 3saat je dah merah2 pink2 gitu 😍. Jatuh cinta dengan magic ilip ❤️ Harga RM35 dapat free gift tau setiap pembelian . Tak rugi tau grab! .
.
Cepat tekan link dekat bio kalau nak order ❤️💓item ready stock! .
.
#magicilipawesome #magicilips_hq #magicilip #magicilipbest #merahpink #feedbackbanyak #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #sungguhcome #comelotey #byanissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #misanul #afbeautyhq #afbeautyco #sangatmurah #freepostage #sangatcantik #jatuhcintadgnmagicilip #ifacefoundation #ainulmardiah #anissafaizul #maeltotey6 #iliphebat #afbeautyteammai

.
Pakai Magic ilip je dah nampak cantik. Pakai 3saat je dah merah2 pink2 gitu 😍. Jatuh cinta dengan magic ilip ❤️ Harga RM35 dapat free gift tau setiap pembelian . Tak rugi tau grab! .
. 
Cepat tekan link dekat bio kalau nak order ❤️💓item ready stock! .
.
 #magicilipawesome #magicilips_hq #magicilip #magicilipbest #merahpink #feedbackbanyak #sayajualmagicilip #sayapakaimagicilip #sungguhcome #comelotey #byanissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #misanul #afbeautyhq #afbeautyco #sangatmurah #freepostage #sangatcantik #jatuhcintadgnmagicilip #ifacefoundation #ainulmardiah #anissafaizul #maeltotey6 #iliphebat #afbeautyteammai
22 0 5 July, 2019

"Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq #codkuantan

"Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq #codkuantan
6 0 29 June, 2019

Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq

Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq
7 0 25 June, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam magicilips kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. -
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram ya! @idamagicslips
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #selangor #selamathariraya #aidilfitri -
-
@afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam magicilips kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. -
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram ya! @idamagicslips
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #selangor #selamathariraya #aidilfitri -
-
@afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
48 0 16 June, 2019

"Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq"

"Fresh customer ✨

Feedback dari customer kita ni dah seminggu dah pakai magic ilip, nampak selesa sangat. Tak bercampur pun dengan lipstick lain, tengok nampak kan merah-merah pink gitu 😍. Click link di bio ✨

#makeup #makeupideas #makeupaddicts #makeuplife #makpakai #maeltotey6 #masihmerahpink #merahmenawan #mudahkiro #magicilipmemebest #masihmerahcantik #nakglowing #nakcantik #naturaljepakaiilip #ifacefoundationviral #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq"
3 0 11 June, 2019
Ada yang nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
16 0 22 May, 2019

Salam Nuzul Al-Quran semua✨ Korang tau tak peristiwa Nuzul Al-Quran ni merupakan peristiwa turunnya ayat al-Qur'an yang pertama kepada Nabi Muhammad SAW hingga seterusnya berperingkat-peringkat menjadi lengkap sebagaimana kitab al-Quran yang ada pada hari ini. Peristiwa Nuzul Al-Quran berlaku pada malam Jumaat, 17 Ramadan, tahun ke-41 daripada keputeraan Muhammad ketika baginda sedang beribadat di Gua Hira’, bersamaan dengan tanggal 6 Ogos 610M. Perkataan "Nuzul" bererti turun atau berpindah dari atas ke bawah. Bila disebut bahawa Al-Quran adalah mukjizat terbesar Nabi Muhammad SAW maka ianya memberi makna terlalu besar kepada umat Islam terutamanya yang serius memikirkan rahsia al-Quran.
-
#byfns_beauty #anissafaizul #syahmisazli #afbeautybyanissafaizul #magicilipsbyanissafaizul #afbeautyofficial #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautycosmetics #magicilips #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilips_hq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipsmalaysia #ifacefoundation #santansyahmisazli #santansyahmi #syahmisazliproduction #maeltotey #maeltotey6 #mailtotey #youtube #ainulmardhiah #babyainul #babyainulmardhiah #afbeauty #bibirnatural #bibirmerah #bibirkering #byfns_beauty

Salam Nuzul Al-Quran semua✨ Korang tau tak peristiwa Nuzul Al-Quran ni merupakan peristiwa turunnya ayat al-Qur'an yang pertama kepada Nabi Muhammad SAW hingga seterusnya berperingkat-peringkat menjadi lengkap sebagaimana kitab al-Quran yang ada pada hari ini. Peristiwa Nuzul Al-Quran berlaku pada malam Jumaat, 17 Ramadan, tahun ke-41 daripada keputeraan Muhammad ketika baginda sedang beribadat di Gua Hira’, bersamaan dengan tanggal 6 Ogos 610M. Perkataan "Nuzul" bererti turun atau berpindah dari atas ke bawah. Bila disebut bahawa Al-Quran adalah mukjizat terbesar Nabi Muhammad SAW maka ianya memberi makna terlalu besar kepada umat Islam terutamanya yang serius memikirkan rahsia al-Quran.
-
#byfns_beauty #anissafaizul #syahmisazli #afbeautybyanissafaizul #magicilipsbyanissafaizul #afbeautyofficial #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautycosmetics #magicilips #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilips_hq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipsmalaysia #ifacefoundation #santansyahmisazli #santansyahmi #syahmisazliproduction #maeltotey #maeltotey6 #mailtotey #youtube #ainulmardhiah #babyainul #babyainulmardhiah #afbeauty #bibirnatural #bibirmerah #bibirkering #byfns_beauty
10 0 22 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
18 2 20 May, 2019

Hahahahaha sapa yg penah jd mcm ni?? Tgok dekat ig model pki baju tu cantik jee, sekali bila kita fitting hodoh terus 🤣🤣🤣. Cuba tag kwn2 korg 😌
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3 #ustazhamadi #nur2 #babysayang #mirafilzah #klubnalaleh #klubnalalehhq

Hahahahaha sapa yg penah jd mcm ni?? Tgok dekat ig model pki baju tu cantik jee, sekali bila kita fitting hodoh terus 🤣🤣🤣. Cuba tag kwn2 korg 😌
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
20 1 20 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
18 5 13 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
13 1 11 May, 2019

Hahahahaha kehilangan yg paling menggembirakan🤗. Siapa2 nak cuba hilang sesuatu, tp gembira, tak sedih, boleh WA sy kt 0133551104 utk kita berkongsi kegembiraan itu 😇
.
.
.

#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3 #ustazhamadi #nur2 #babysayang #mirafilzah #klubnalaleh #klubnalalehhq

Hahahahaha kehilangan yg paling menggembirakan🤗. Siapa2 nak cuba hilang sesuatu, tp gembira, tak sedih, boleh WA sy kt 0133551104 utk kita berkongsi kegembiraan itu 😇
.
.
.

#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
23 0 8 May, 2019
Ada yang nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
9 0 7 May, 2019

Top #maeltotey6 posts

Mael dah berbaik dngn teacher. Terpaksa lah wanyamar cari penganti lain
.
Dah tengok ke belum #maeltoteyspeakingenglish6 #Maeltotey6
.
Cantikkan baju kurung batik wanie dari @thecalice @thecalice @thecalice .
.
Credit to @anssyhrah @hananimasturina

Mael dah berbaik dngn teacher. Terpaksa lah wanyamar cari penganti lain
.
Dah tengok ke belum #maeltoteyspeakingenglish6 #Maeltotey6
.
Cantikkan baju kurung batik wanie dari @thecalice @thecalice @thecalice .
.
Credit to @anssyhrah @hananimasturina
20,808 193 26 February, 2019

Kita layan dulu teaser seminit Wanie cover lagu Disini Kasihku Abadi. Tunggu trending #1, mi publish full version dekat Youtube! #maeltotey6 #up #trending1 @wanierohaimie @snenbdm @anissafaizul

Kita layan dulu teaser seminit Wanie cover lagu Disini Kasihku Abadi. Tunggu trending #1, mi publish full version dekat Youtube! #maeltotey6 #up #trending1 @wanierohaimie @snenbdm @anissafaizul
56,125 500 26 February, 2019

Alhamdulillah!!! #Maeltotey6 dah #trending1 di Malaysia ni semua sbb usaha team & paling penting support dari followers2 kesayangan. Thankyou so much guys .
Wanyamar love u ❤️ .
Next video weols janji akn bg yg terbaik lagi!

Alhamdulillah!!! #Maeltotey6 dah #trending1 di Malaysia ni semua sbb usaha team & paling penting support dari followers2 kesayangan. Thankyou so much guys .
Wanyamar love u ❤️ .
Next video weols janji akn bg yg terbaik lagi!
36,924 183 27 February, 2019

Alhamdulillah, we did it! Mael Totey 6 sudah trending #1 di Malaysia🙏 Terima kasih sangat2 semua yg mana terus support Mael Totey. Tahniah buat talent mi yg sentiasa usaha keras @wanierohaimie @snenbdm @anissafaizul #Asif ❤️ It’s so nice to be appreciated. #MaelTotey6

Alhamdulillah, we did it! Mael Totey 6 sudah trending #1 di Malaysia🙏 Terima kasih sangat2 semua yg mana terus support Mael Totey. Tahniah buat talent mi yg sentiasa usaha keras @wanierohaimie @snenbdm @anissafaizul #Asif ❤️ It’s so nice to be appreciated. #MaelTotey6
73,673 481 27 February, 2019

Kata nak berduet Asif , apa ni semua nak nyanyi , chorus mai la aku dulu , satgi hg la pulak 😩 adoiii 🤦🏻‍♂️ RAHMAT - DI SINI KASIHKU ABADI Cover by @hilmi_hairi ft #Asif .
.
.
Yang tak boleh move on lagi dengan si #Asif Mael Totey ni , kita geng 🤙🏻🤣🤣
.
.
@syahmisazli @syahmisazlifilmproduction #maeltotey #maeltotey6 #trending #malaysiatrending #asifXhilmi

Kata nak berduet Asif , apa ni semua nak nyanyi , chorus mai la aku dulu , satgi hg la pulak 😩 adoiii 🤦🏻‍♂️ RAHMAT - DI SINI KASIHKU ABADI Cover by @hilmi_hairi ft #Asif .
.
.
Yang tak boleh move on lagi dengan si #Asif Mael Totey ni , kita geng 🤙🏻🤣🤣
.
.
@syahmisazli @syahmisazlifilmproduction #maeltotey #maeltotey6 #trending #malaysiatrending  #asifXhilmi
1,570 44 28 February, 2019

.
Hai jodoh janganlah nk lari2 penat wanie nk kejar.
.
Kita stop dlu la nah layan #Maeltotey6 dngr kata #trending1 lagi betoi ka hampa? .
Yeayy finally baju yang wanie order dah sampai thanks @litsolo.co... kain yang lembut dan selesa sgt bila wanie pakai... love it so much 😘
-
Sape2 yang nak buat tshirt printing baju, wanie nak suggest kat korang follow ig @litsolo.co ni... murah dan servis memang awesome sangat2 😍 thanks kepada owner igshop ni @ammarsyafiq7 💪

.
Hai jodoh janganlah nk lari2 penat wanie nk  kejar.
.
Kita stop dlu la nah layan #Maeltotey6 dngr kata #trending1 lagi betoi ka hampa? .
Yeayy finally baju yang wanie order dah sampai thanks @litsolo.co... kain yang lembut dan selesa sgt bila wanie pakai... love it so much 😘
-
Sape2 yang nak buat tshirt printing baju, wanie nak suggest kat korang follow ig @litsolo.co ni... murah dan servis memang awesome sangat2 😍 thanks kepada owner igshop ni @ammarsyafiq7 💪
20,068 163 28 February, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,023 132 3 March, 2019

🍃💔 BAYANGKAN NANTI SATU SAAT ORANG YANG KITA SAYANG PERGI TINGGALKAN KITA SELAMANYA 🍃💔
-
TAG ORANG TERSAYANG 🍃😌
-
•🅛🅐🅖🅤 | saat terakhirku
-
•VIDEO BY @are.tien
•LIKE|FOLLOW|SHARE|
•Support Acc Instagram⬇️
@video_sedih_4i97
@ayatcinta4i97
@are.tien -
#lovestory #kawan #lagujiwang #lagusedih #ayatsedih #ayatsayang #ayatjiwang #moveon #ayatpasrah #ayatcinta #ayatmanis #videojiwang #ayatsentap #cintamonyet #tiktokmalaysia #sayang #sedih #jiwang #alone #vivavideo #videobroken #videosentap #videosedih #videolagu #videopasrah #ai97iz #cinta #broken #maeltotey #maeltotey6

🍃💔 BAYANGKAN NANTI SATU SAAT ORANG YANG KITA SAYANG PERGI TINGGALKAN KITA SELAMANYA 🍃💔
-
TAG ORANG TERSAYANG 🍃😌
-
•🅛🅐🅖🅤 | saat terakhirku
-
•VIDEO BY @are.tien
•LIKE|FOLLOW|SHARE|
•Support Acc Instagram⬇️
•@video_sedih_4i97
•@ayatcinta4i97
•@are.tien -
#lovestory#kawan #lagujiwang #lagusedih #ayatsedih #ayatsayang #ayatjiwang #moveon #ayatpasrah #ayatcinta #ayatmanis #videojiwang #ayatsentap #cintamonyet #tiktokmalaysia #sayang #sedih #jiwang #alone #vivavideo #videobroken #videosentap #videosedih #videolagu #videopasrah #ai97iz #cinta #broken #maeltotey #maeltotey6
2,305 82 2 March, 2019

🌹
𝕿𝖆𝖌 𝖔𝖗𝖆𝖓𝖌 𝖞𝖆𝖓𝖌 𝖕𝖊𝖗𝖓𝖆𝖍 𝖑𝖚𝖐𝖆𝖐𝖆𝖓 𝖍𝖆𝖙𝖎 𝕶𝖔𝖗𝖆𝖓𝖌🍃
-
•🅛🅐🅖🅤 | ᴅɪ ꜱɪɴɪ ᴋᴀꜱɪʜᴋᴜ ᴀʙᴀᴅɪ
•🅟🅔🅝🅨🅐🅝🅨🅘 | @wanierohaimie
@syahmisazli
-
•VIDEO BY @are.tien
•LIKE|FOLLOW|SHARE|
•Support Acc Instagram⬇️
@video_sedih_4i97
@ayatcinta4i97
@are.tien :::•°•::: #lovestory #kawan #lagujiwang #lagusedih #ayatsedih #ayatsayang #ayatjiwang #moveon #ayatpasrah #ayatcinta #ayatmanis #videojiwang #ayatsentap #cintamonyet #tiktokmalaysia #sayang #sedih #jiwang #alone #vivavideo #videobroken #videosentap #videosedih #videolagu #videopasrah #ai97iz #cinta #broken #maeltotey #maeltotey6

🌹
𝕿𝖆𝖌 𝖔𝖗𝖆𝖓𝖌 𝖞𝖆𝖓𝖌 𝖕𝖊𝖗𝖓𝖆𝖍 𝖑𝖚𝖐𝖆𝖐𝖆𝖓 𝖍𝖆𝖙𝖎 𝕶𝖔𝖗𝖆𝖓𝖌🍃
-
•🅛🅐🅖🅤 | ᴅɪ ꜱɪɴɪ ᴋᴀꜱɪʜᴋᴜ ᴀʙᴀᴅɪ
•🅟🅔🅝🅨🅐🅝🅨🅘 | @wanierohaimie
@syahmisazli
-
•VIDEO BY @are.tien
•LIKE|FOLLOW|SHARE|
•Support Acc Instagram⬇️
•@video_sedih_4i97
•@ayatcinta4i97
•@are.tien :::•°•::: #lovestory#kawan #lagujiwang #lagusedih #ayatsedih #ayatsayang #ayatjiwang #moveon #ayatpasrah #ayatcinta #ayatmanis #videojiwang #ayatsentap #cintamonyet #tiktokmalaysia #sayang #sedih #jiwang #alone #vivavideo #videobroken #videosentap #videosedih #videolagu #videopasrah #ai97iz #cinta #broken #maeltotey #maeltotey6
964 0 28 February, 2019