#maeltoteyspeakingenglish Instagram Photos & Videos

maeltoteyspeakingenglish - 43 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #maeltoteyspeakingenglish and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
141 hours
Average like
1659.9
Average comment
43.7
Posts with video
12/36
Posts with photo
24/36

Hashtag Popularity

😂😂lawak.... #maeltoteyspeakingenglish

😂😂lawak....#maeltoteyspeakingenglish
11 0 17 September, 2019

With @snenbdm ❤️ Alhamduliliah dapat juga saya bertemu dengan Kak Lyn depan mata. Dahlah cantik & peramah orangnya.

Suka tengok lakonan Kak Lyn jadi teacher Mael Totey Speaking English.

Bilalah nak berlakon balik @snenbdm 😩 Rindu dengan lakonan teacher 😭

#MaelTotey
#MaelToteySpeakingEnglish
#SpeakingEnglish
#Teacher
#Parody
#LawakSpontan
#DramaSpontan
#SyahmiSazliProduction
#Ambassador
#InstaBeauty
#Beautiful

With @snenbdm ❤️ Alhamduliliah dapat juga saya bertemu dengan Kak Lyn depan mata. Dahlah cantik & peramah orangnya.

Suka tengok lakonan Kak Lyn jadi teacher Mael Totey Speaking English.

Bilalah nak berlakon balik @snenbdm 😩 Rindu dengan lakonan teacher 😭

#MaelTotey
#MaelToteySpeakingEnglish
#SpeakingEnglish
#Teacher
#Parody
#LawakSpontan
#DramaSpontan
#SyahmiSazliProduction
#Ambassador 
#InstaBeauty
#Beautiful
70 0 26 August, 2019

.
Hi guys ada yang dah sampai office ke tu? 😍 Hehe jangan lupa tau pakai magic ilip untuk nampak bibir cantik dan menawan 💋💋. Sis ni cakap dulu dia ada masalah bibir kering, tapi dengan adanya magic ilip ni dah takde masalah bibir kering.. Terus jatuh cinta dengan magic ilip ni 😭. Cepat2 grab magic ilip Harga RM 35 exc Postage. Setiap pembelian dapat free gift tau! Tekan link dekat bio ✨
.
Item ready stock | postage isnin- sabtu 😍| cod everday
.
#bibirtakhitamdah #bibirdahtakkering #iliphebat #ilipterbaik #iliplawa #ilipslawa #ilipsenangdapat #lipglossterbaik #rugitakbeli #macambibirasal #magicilips_hq #magicilip #byanissafaizul #syahmisazli #santansegar #ramaigunamagicilip #ramaifallinlove #cosmeticmurah #magicilipviral #maeltoteyspeakingenglish #sayajualdeh #sayapakawei #afbeautyteamakma #afbeautyhq

.
Hi guys ada yang dah sampai office ke tu? 😍 Hehe jangan lupa tau pakai magic ilip untuk nampak bibir cantik dan menawan 💋💋. Sis ni cakap dulu dia ada masalah bibir kering, tapi dengan adanya magic ilip ni dah  takde masalah bibir kering.. Terus jatuh cinta dengan magic ilip ni 😭. Cepat2 grab magic ilip Harga RM 35 exc Postage. Setiap pembelian dapat free gift tau! Tekan link dekat bio ✨
.
Item ready stock | postage isnin- sabtu 😍| cod everday
.
#bibirtakhitamdah #bibirdahtakkering #iliphebat #ilipterbaik #iliplawa #ilipslawa #ilipsenangdapat #lipglossterbaik #rugitakbeli #macambibirasal #magicilips_hq #magicilip #byanissafaizul #syahmisazli #santansegar #ramaigunamagicilip #ramaifallinlove #cosmeticmurah #magicilipviral #maeltoteyspeakingenglish #sayajualdeh #sayapakawei #afbeautyteamakma #afbeautyhq
7 0 11 July, 2019

.
Hi guys ada yang dah sampai office ke tu? 😍 Hehe jangan lupa tau pakai magic ilip untuk nampak bibir cantik dan menawan 💋💋. Sis ni cakap dulu dia ada masalah bibir kering, tapi dengan adanya magic ilip ni dah takde masalah bibir kering.. Terus jatuh cinta dengan magic ilip ni 😭. Cepat2 grab magic ilip Harga RM 35 exc Postage. Setiap pembelian dapat free gift tau! Tekan link dekat bio ✨
.
Item ready stock | postage isnin- sabtu 😍
.
#bibirtakhitamdah #bibirdahtakkering #iliphebat #ilipterbaik #iliplawa #ilipslawa #ilipsenangdapat #lipglossterbaik #rugitakbeli #macambibirasal #magicilips_hq #magicilip #byanissafaizul #syahmisazli #santansegar #ramaigunamagicilip #ramaifallinlove #cosmeticmurah #magicilipviral #maeltoteyspeakingenglish #sayajualdeh #sayapakawei #afbeautyteammai #afbeautyhq

.
Hi guys ada yang dah sampai office ke tu? 😍 Hehe jangan lupa tau pakai magic ilip untuk nampak bibir cantik dan menawan 💋💋. Sis ni cakap dulu dia ada masalah bibir kering, tapi dengan adanya magic ilip ni dah  takde masalah bibir kering.. Terus jatuh cinta dengan magic ilip ni 😭. Cepat2 grab magic ilip Harga RM 35 exc Postage. Setiap pembelian dapat free gift tau! Tekan link dekat bio ✨
.
Item ready stock | postage isnin- sabtu 😍
.
#bibirtakhitamdah #bibirdahtakkering #iliphebat #ilipterbaik #iliplawa #ilipslawa #ilipsenangdapat #lipglossterbaik #rugitakbeli #macambibirasal #magicilips_hq #magicilip #byanissafaizul #syahmisazli #santansegar #ramaigunamagicilip #ramaifallinlove #cosmeticmurah #magicilipviral #maeltoteyspeakingenglish #sayajualdeh #sayapakawei #afbeautyteammai #afbeautyhq
5 0 11 July, 2019

Tenkiuuuu customer kita yg maneh ni grab Magic Ilips. Magicilips dh smpi dan dah apply dh pon, happy je...yang penting bibir tuh nampak natural je...sesuai utk yg bukan penggemar lipmatte.....!!! ...so mana yg nak order Magicilips blh 📲📲 klik link di bio utk fast respond...
.
.
@zurizaarriffin .
.
#magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #anissafaizul #merawatbibir # #magicilipsviral #magicilipshq #magicilip_hq #magicilipsbest #maeltoteyspeakingenglish #syahmisazli #syahmisazliproduction #dhiaessence #teammakcikilips #teambukanbeshe2 #teamluarbiasa

Tenkiuuuu customer kita yg maneh ni grab Magic Ilips. Magicilips dh smpi dan dah apply dh pon, happy je...yang penting bibir tuh nampak natural je...sesuai utk yg bukan penggemar lipmatte.....!!! ...so mana yg nak order Magicilips blh 📲📲 klik link di bio utk fast respond...
.
.
@zurizaarriffin .
.
#magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #anissafaizul #merawatbibir ##magicilipsviral #magicilipshq #magicilip_hq #magicilipsbest #maeltoteyspeakingenglish #syahmisazli #syahmisazliproduction #dhiaessence #teammakcikilips #teambukanbeshe2 #teamluarbiasa
7 0 25 June, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam magicilips kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. -
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram ya! @idamagicslips
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #selangor #selamathariraya #aidilfitri -
-
@afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam magicilips kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. -
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram ya! @idamagicslips
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #bandartunhusseinonn #cheras #kajang #selangor #selamathariraya #aidilfitri -
-
@afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
48 0 16 June, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa ni mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Jom grab sekrng...harga sgt mampu milik...blh click link di bio utk order🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah #kualalumpur #cheras #bandartunhusseinonn #selangor

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa ni mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Jom grab sekrng...harga sgt mampu milik...blh click link di bio utk order🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah #kualalumpur #cheras #bandartunhusseinonn #selangor
31 2 24 May, 2019
Ada yang nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
16 0 22 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
18 2 20 May, 2019

Hahahahaha sapa yg penah jd mcm ni?? Tgok dekat ig model pki baju tu cantik jee, sekali bila kita fitting hodoh terus 🤣🤣🤣. Cuba tag kwn2 korg 😌
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3 #ustazhamadi #nur2 #babysayang #mirafilzah #klubnalaleh #klubnalalehhq

Hahahahaha sapa yg penah jd mcm ni?? Tgok dekat ig model pki baju tu cantik jee, sekali bila kita fitting hodoh terus 🤣🤣🤣. Cuba tag kwn2 korg 😌
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
20 1 20 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
18 5 18 hours ago

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
13 1 11 May, 2019

Hahahahaha kehilangan yg paling menggembirakan🤗. Siapa2 nak cuba hilang sesuatu, tp gembira, tak sedih, boleh WA sy kt 0133551104 utk kita berkongsi kegembiraan itu 😇
.
.
.

#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3 #ustazhamadi #nur2 #babysayang #mirafilzah #klubnalaleh #klubnalalehhq

Hahahahaha kehilangan yg paling menggembirakan🤗. Siapa2 nak cuba hilang sesuatu, tp gembira, tak sedih, boleh WA sy kt 0133551104 utk kita berkongsi kegembiraan itu 😇
.
.
.

#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
23 0 8 May, 2019
Ada yang nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
9 0 7 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
7 1 5 May, 2019

NEW GIFT in the HOUSEEE ❤️
.
Nak ke idokk rantai cantikk ni..
meh wssp ima di 0133551104 sekarang 😍
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

NEW GIFT in the HOUSEEE ❤️
.
Nak ke idokk rantai cantikk ni..
meh wssp ima di 0133551104 sekarang 😍
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
13 1 4 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
12 2 4 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
19 0 30 April, 2019

Iphone 7plus LCD replacement ✅
Thanks teacher tukar LCD dgn kitorg.Haaa sapa yg tgk video mael totey mesti kenal siapa org ni kan.yg mana tak tgk lagi boleh search je kt youtube tu 😅

Terus Whatsapp kami utk FREE CONSULTATION dan set appointment 🤙🏽🤙🏽
.
Anuar 📞 +601110019109
http://matgadgetfixservices1.wasap.my
.
Mirul 📞 +60102490192
http://matgadgetfixservices2.wasap.my
.
#matgadget #fixservices #repairphone #screenreplacement #tukarskrin #tukarbateri #skrinpecah #onthespot #facetoface #apple #iphone #huawei #xiaomi #asus #oppo #lenovo #repairphoneKL #iphone7plus #maeltoteyspeakingenglish

Iphone 7plus LCD replacement ✅ 
Thanks teacher tukar LCD dgn kitorg.Haaa sapa yg tgk video mael totey mesti kenal siapa org ni kan.yg mana tak tgk lagi boleh search je kt youtube tu 😅

Terus Whatsapp kami utk FREE CONSULTATION dan set appointment 🤙🏽🤙🏽
.
Anuar 📞 +601110019109
http://matgadgetfixservices1.wasap.my
.
Mirul 📞 +60102490192
http://matgadgetfixservices2.wasap.my
.
#matgadget #fixservices #repairphone #screenreplacement #tukarskrin #tukarbateri #skrinpecah #onthespot #facetoface #apple #iphone #huawei #xiaomi #asus #oppo #lenovo #repairphoneKL #iphone7plus #maeltoteyspeakingenglish
33 0 30 April, 2019

Mael totey 8 dh keluar kt youtube... jum tgok guysss... kita support anak muda melayu jd youtuber... video mael totey ni dh siap trending guysss .
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Mael totey 8 dh keluar kt youtube... jum tgok guysss... kita support anak muda melayu jd youtuber... video mael totey ni dh siap trending guysss .
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
87 1 28 April, 2019

Fresh Feedback 💖 -

Siapa yang nak cari foundation yang tak melekat kat tudung ni ? Boleh try pakai iFace Foundation ni tau ! Sebab apa sebab iFace Foundation ni tak akan melekat dekat tudung tau 😍 wahh menarikkan, Jom boleh try ramai2 iFace Foundation ni 😘 -

#ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardhiah #afbeautyhq #magicilipshq #cosmetics #afbeautyhq #maeltoteyspeakingenglish #asif #asifnyanyi #santansyahmisazli #lipsglossbyanissa #ifacefoundationkb #foundationbyanissafaizul #foundationcantik #makeup #makeupcantik #cantiksepantas5saat #videoviral #foundationviral #foundationpuashati #foundationsenangbawak

Fresh Feedback 💖 -

Siapa yang nak cari foundation yang tak melekat kat tudung ni ? Boleh try pakai iFace Foundation ni tau ! Sebab apa sebab iFace Foundation ni tak akan melekat dekat tudung tau 😍 wahh menarikkan, Jom boleh try ramai2 iFace Foundation ni 😘 -

#ifacefoundation #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardhiah #afbeautyhq #magicilipshq #cosmetics #afbeautyhq #maeltoteyspeakingenglish #asif #asifnyanyi #santansyahmisazli #lipsglossbyanissa #ifacefoundationkb #foundationbyanissafaizul #foundationcantik #makeup #makeupcantik #cantiksepantas5saat #videoviral #foundationviral #foundationpuashati #foundationsenangbawak
28 0 28 March, 2019

Sultan pun suka tgk mael totey.......
#maeltoteyspeakingenglish

Sultan pun suka tgk mael totey.......
#maeltoteyspeakingenglish
7 0 22 March, 2019

Posted @withrepost@syahmisazli Siapa dh tgk Mael Totey 7 tdi? Part mana yg lawak? #maeltotey7
.
.
Hahahahaha! Bunyi cicak? Papuduuu. Jum layan video ni kt youtube syahmisazli. Sumpah lawak 🤣🤣🤣
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Posted @withrepost • @syahmisazli Siapa dh tgk Mael Totey 7 tdi? Part mana yg lawak? #maeltotey7
.
.
Hahahahaha! Bunyi cicak? Papuduuu. Jum layan video ni kt youtube syahmisazli. Sumpah lawak 🤣🤣🤣
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
450 15 19 March, 2019

Fresh customer ✨

Haa excited betul customer kita barang dah sampai 🤭. Dah try pun magic ilip, cantikkan sis kita ni guna magic ilip 😍. Bau dia pun wangi tau, fruity2 gituu. Jom order click link dekat bio

#videopendek #viralmagicilip #magicilipmemejadi #magiclipprincess #princessainul #ainulmardiah #magiciliphebatsengoti #magickal #magichebat #baresohor #gunolahmagicilip #cosmeticsohor #nakcantik #sayapakai #sayajualdeh #sayabeli #maeltoteyspeakingenglish #naturaljepakaiilip #naturalbeauty

Fresh customer ✨

Haa excited betul customer kita barang dah sampai 🤭. Dah try pun magic ilip, cantikkan sis kita ni guna magic ilip 😍. Bau dia pun wangi tau, fruity2 gituu. Jom order click link dekat bio

#videopendek #viralmagicilip #magicilipmemejadi #magiclipprincess #princessainul #ainulmardiah #magiciliphebatsengoti #magickal #magichebat #baresohor #gunolahmagicilip #cosmeticsohor #nakcantik #sayapakai #sayajualdeh #sayabeli #maeltoteyspeakingenglish #naturaljepakaiilip #naturalbeauty
8 0 15 March, 2019

Fresh Feedback 💖 -

Jangan risau tau magic ilips ni tak keringkan bibir korang semua yerr ! Malah ilips ni boleh membantu untuk bibir yang kering menjadi lembab tau ! Sape taknak bibir kering boleh grab ilips tau -

#magicilips #magicilipshq #afbeautyhq #afbeautycosmetics #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardhiah #lipstickcantik #maeltoteyspeakingenglish #makeup #cantikbersama #cosmetics #sayasukailips #ilipshebat #sayapakai #cosmetictelajakmurah #sayangilip #ilipsglosshebat #ramaifallinlove #barangmurah #ilipmerawat

Fresh Feedback 💖 -

Jangan risau tau magic ilips ni tak keringkan bibir korang semua yerr ! Malah ilips ni boleh membantu untuk bibir yang kering menjadi lembab tau ! Sape taknak bibir kering boleh grab ilips tau -

#magicilips #magicilipshq #afbeautyhq #afbeautycosmetics #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #ainulmardhiah #lipstickcantik #maeltoteyspeakingenglish #makeup #cantikbersama #cosmetics #sayasukailips #ilipshebat #sayapakai #cosmetictelajakmurah #sayangilip #ilipsglosshebat #ramaifallinlove #barangmurah #ilipmerawat
22 0 11 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
16,436 294 7 March, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,020 131 3 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,774 1,095 2 March, 2019

Pengaruh Mael Totey 😂 Di sini kasihku abadi ✨ . semput lame tak nyanyi 🤭

#maeltotey #maeltoteyspeakingenglish #disinikasihkuabadi #cover #smulecover #smulevip #vipsmule #syahmisazli #shortcover #syirahnyanyi

Pengaruh Mael Totey 😂 Di sini kasihku abadi ✨ . semput lame tak nyanyi 🤭

#maeltotey #maeltoteyspeakingenglish #disinikasihkuabadi #cover #smulecover #smulevip #vipsmule #syahmisazli #shortcover #syirahnyanyi
266 8 27 February, 2019

Fresh customer ✨

Ramai customer yang nk repeat order magic ilip ni 😘 katanya warna natural, calit sikit-sikit je dah merah. Nampak natural pink gitu. Jom click link untuk order

#magicilipmemejadi #magicilip #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq #afbeautyofficial #asifnyanyi #maeltoteyspeakingenglish #makeup #maeltoteypart6 #misanul #babyainul #trendingdimalysia #trendingno1 #baremurohsengoti #cosmeticsohor #anokmi

Fresh customer ✨

Ramai customer yang nk repeat order magic ilip ni 😘 katanya warna natural, calit sikit-sikit je dah merah. Nampak natural pink gitu. Jom click link untuk order

#magicilipmemejadi #magicilip #magicilips_hq #afbeautyco #afbeautycosmetic #afbeautyhq #afbeautyofficial #asifnyanyi #maeltoteyspeakingenglish #makeup #maeltoteypart6 #misanul #babyainul #trendingdimalysia #trendingno1 #baremurohsengoti #cosmeticsohor #anokmi
24 0 25 February, 2019

Fresh customer ✨

Haa excited betul customer kita barang dah sampai 🤭. Dah try pun magic ilip, cantikkan sis kita ni guna magic ilip 😍. Bau dia pun wangi tau, fruity2 gituu. Jom order click link dekat bio

#videopendek #viralmagicilip #magicilipmemejadi #magiclipprincess #princessainul #ainulmardiah #magiciliphebatsengoti #magickal #magichebat #baresohor #gunolahmagicilip #cosmeticsohor #nakcantik #sayapakai #sayajualdeh #sayabeli #maeltoteyspeakingenglish #naturaljepakaiilip #naturalbeauty

Fresh customer ✨

Haa excited betul customer kita barang dah sampai 🤭. Dah try pun magic ilip, cantikkan sis kita ni guna magic ilip 😍. Bau dia pun wangi tau, fruity2 gituu. Jom order click link dekat bio

#videopendek #viralmagicilip #magicilipmemejadi #magiclipprincess #princessainul #ainulmardiah #magiciliphebatsengoti #magickal #magichebat #baresohor #gunolahmagicilip #cosmeticsohor #nakcantik #sayapakai #sayajualdeh #sayabeli #maeltoteyspeakingenglish #naturaljepakaiilip #naturalbeauty
26 0 24 February, 2019

Top #maeltoteyspeakingenglish posts

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,774 1,095 2 March, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,020 131 3 March, 2019

Pengaruh Mael Totey 😂 Di sini kasihku abadi ✨ . semput lame tak nyanyi 🤭

#maeltotey #maeltoteyspeakingenglish #disinikasihkuabadi #cover #smulecover #smulevip #vipsmule #syahmisazli #shortcover #syirahnyanyi

Pengaruh Mael Totey 😂 Di sini kasihku abadi ✨ . semput lame tak nyanyi 🤭

#maeltotey #maeltoteyspeakingenglish #disinikasihkuabadi #cover #smulecover #smulevip #vipsmule #syahmisazli #shortcover #syirahnyanyi
266 8 27 February, 2019

Mael totey 8 dh keluar kt youtube... jum tgok guysss... kita support anak muda melayu jd youtuber... video mael totey ni dh siap trending guysss .
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Mael totey 8 dh keluar kt youtube... jum tgok guysss... kita support anak muda melayu jd youtuber... video mael totey ni dh siap trending guysss .
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
87 1 28 April, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap dlm kereta (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway emas 916”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️ @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq -
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
16,436 294 7 March, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya?
.
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
12 2 4 May, 2019

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3

Ada yang dah ready nak dapatkan KLUBNALALEH untuk stok bulan puasa? Nak kurus time raya? .
.
jom wssp sis di 0133551104 ❤️
.
.
#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3
19 0 30 April, 2019

Hahahahaha kehilangan yg paling menggembirakan🤗. Siapa2 nak cuba hilang sesuatu, tp gembira, tak sedih, boleh WA sy kt 0133551104 utk kita berkongsi kegembiraan itu 😇
.
.
.

#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #maeltotey7 #syahmisazli #asalkandiabahagia #dramasangat #bintangbersamabintang2019 #tv3malaysia #akasiatv3 #ustazhamadi #nur2 #babysayang #mirafilzah #klubnalaleh #klubnalalehhq

Hahahahaha kehilangan yg paling menggembirakan🤗. Siapa2 nak cuba hilang sesuatu, tp gembira, tak sedih, boleh WA sy kt 0133551104 utk kita berkongsi kegembiraan itu 😇
.
.
.

#maeltotey#maeltotey6#maeltoteyspeakingenglish#maeltotey7#syahmisazli#asalkandiabahagia#dramasangat#bintangbersamabintang2019#tv3malaysia#akasiatv3#ustazhamadi#nur2#babysayang#mirafilzah#klubnalaleh#klubnalalehhq
23 0 8 May, 2019