#magicilips Instagram Photos & Videos

magicilips - 8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #magicilips and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
22 minutes
Average like
11.5
Average comment
0.1
Posts with video
13/36
Posts with photo
23/36

Hashtag Popularity

“EII BIBIR DAH LAH HITAM MENGELUPAS PULAK TU😭”
.
.
Hmm malunyaa, lepasni awak dah tak malu sebab MAGIC ILIPS by @anissafaizul ni boleh selesai sup sap terus masalah awak😍 lelaki perempuan boleh pakai.
.
.
nak bagi harga promo+freegift ni cepat pm umi, click link di bio📲
.
#magicilips #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #magicilipsviral #magicilipsterengganu #magicilipsunisza #magicilipsbest #magicilipsterbaik #magicilipsmurah

“EII BIBIR DAH LAH HITAM MENGELUPAS PULAK TU😭”
.
.
Hmm malunyaa, lepasni awak dah tak malu sebab MAGIC ILIPS by @anissafaizul ni boleh selesai sup sap terus masalah awak😍 lelaki perempuan boleh pakai.
.
.
nak bagi harga promo+freegift ni cepat pm umi, click link di bio📲
.
#magicilips #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #magicilipsviral #magicilipsterengganu #magicilipsunisza #magicilipsbest #magicilipsterbaik #magicilipsmurah
0 0 10 minutes ago

“EII BIBIR DAH LAH HITAM MENGELUPAS PULAK TU😭”
.
.
Hmm malunyaa, lepasni awak dah tak malu sebab MAGIC ILIPS by @anissafaizul ni boleh selesai sup sap terus masalah awak😍 lelaki perempuan boleh pakai.
.
.
nak bagi harga promo+freegift ni cepat pm umi, click link di bio📲
.
#magicilips #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #magicilipsviral #magicilipsterengganu #magicilipsunisza #magicilipsbest #magicilipsterbaik #magicilipsmurah

“EII BIBIR DAH LAH HITAM MENGELUPAS PULAK TU😭”
.
.
Hmm malunyaa, lepasni awak dah tak malu sebab MAGIC ILIPS by @anissafaizul ni boleh selesai sup sap terus masalah awak😍 lelaki perempuan boleh pakai.
.
.
nak bagi harga promo+freegift ni cepat pm umi, click link di bio📲
.
#magicilips #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #magicilipsviral #magicilipsterengganu #magicilipsunisza #magicilipsbest #magicilipsterbaik #magicilipsmurah
0 0 12 minutes ago

“EII BIBIR DAH LAH HITAM MENGELUPAS PULAK TU😭”
.
.
Hmm malunyaa, lepasni awak dah tak malu sebab MAGIC ILIPS by @anissafaizul ni boleh selesai sup sap terus masalah awak😍 lelaki perempuan boleh pakai.
.
.
nak bagi harga promo+freegift ni cepat pm umi, click link di bio📲
.
#magicilips #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #magicilipsviral #magicilipsterengganu #magicilipsunisza #magicilipsbest #magicilipsterbaik #magicilipsmurah

“EII BIBIR DAH LAH HITAM MENGELUPAS PULAK TU😭”
.
.
Hmm malunyaa, lepasni awak dah tak malu sebab MAGIC ILIPS by @anissafaizul ni boleh selesai sup sap terus masalah awak😍 lelaki perempuan boleh pakai.
.
.
nak bagi harga promo+freegift ni cepat pm umi, click link di bio📲
.
#magicilips #magicilipshq #magicilipsbyanissafaizul #magicilipslipgloss #magicilipsviral #magicilipsterengganu #magicilipsunisza #magicilipsbest #magicilipsterbaik #magicilipsmurah
0 0 13 minutes ago

Busy macam mana pun, bibir kena lah nampak berseri untuk bagi positive vibes dekat diri sendiri..Tak perlu amik masa yang lama untuk touch calit Lipmatte bagai.. Calit depan cepan camera fon pun boleh sebab #magicilips sangat cepat dan mudah pakai dan terus jadi natural lawaa sangat..Bibir yang pucat terus nampak berseri seri 😍

#magicilipswakahaik #magicilipstawang #magicilipsbachok #magicilipsanissafaizul #magicilips_hq #magicilipshebat #magicilipsterbaik #magicilipsviral #magicilipsbest #codareakelantan #codwakahaik #codbachok #codtawang #codkelantanmagicilips

Busy macam mana pun, bibir kena lah nampak berseri untuk bagi positive vibes dekat diri sendiri..Tak perlu amik masa yang lama untuk touch calit Lipmatte bagai.. Calit depan cepan camera fon pun boleh sebab #magicilips sangat cepat dan mudah pakai dan terus jadi natural lawaa sangat..Bibir yang pucat terus nampak berseri seri 😍

#magicilipswakahaik #magicilipstawang #magicilipsbachok #magicilipsanissafaizul #magicilips_hq #magicilipshebat #magicilipsterbaik #magicilipsviral #magicilipsbest #codareakelantan #codwakahaik #codbachok #codtawang #codkelantanmagicilips
2 0 2 hours ago

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilips #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipscod #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessence #afbeauty

http://www.wasap.my/60145222630/MagicIlips

Lawa kan founder kita ni tapi lagi lawa kalau pakai magicilips. .
Uisyy kalau laki pakwe pakcik tgk mesti berkenan nk buat menantu😂
.
Aihh yg mana tgh cari calon tu elok lah mai try magicilips ni. Confirm hujung tahun ni kawen🤭

#magicilips_hq #magicilips #magicilipsviral #magicilipshq #magicilipslipgloss #magicilipsbyanissafaizul #magicilipshebat #magicilipscod  #anissafaizul #syahmisazliproduction #syahmisazli #kosmetikmurah #bendaviral #bibircantik #bibirmerah #bibirhitam #bibirsehat #youtube #instagram #asifsuhaimi #dhiaessence #dhiaessence #afbeauty

http://www.wasap.my/60145222630/MagicIlips
0 0 2 hours ago

Boleh tekan link di Bio utk order atau DM je skrg 😍💄
.
.
#magicilips #magicilipspahang #bibirsyantik #bibircantik #takkeringkanbibir

Boleh tekan link di Bio utk order atau DM je skrg 😍💄
.
.
#magicilips #magicilipspahang #bibirsyantik #bibircantik #takkeringkanbibir
0 0 4 hours ago

“3 KALI MAKAN PUN MAINTAIN LAGI WARNA ILIPS”
.
Mana lagi nak cari lip gloss yang tahan lama macam #magicilips ni
#magicilipskuantan

“3 KALI MAKAN PUN MAINTAIN LAGI WARNA ILIPS”
.
Mana lagi nak cari lip gloss yang tahan lama macam #magicilips ni
#magicilipskuantan
11 0 5 hours ago

Feedback penggunaan magic ilips❤️
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten

Feedback penggunaan magic ilips❤️
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten
7 0 6 hours ago

- 👄
Baru lepas lunch kan..
Haa kenapa ? .
Takde lah tengok bibir tu msih lagi merah 😁 ehh mstilah sebab tahan 8-12jam taw 😃
.
Padahal pakai sekali pagi tadi je tapi msih lagi merah 😉
.
Bestnye dpt pujian mcm ni 👍 merawat secara sihat n konsisten 🤗
.
For order click link at bio ♥
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten

- 👄
Baru lepas lunch kan..
Haa kenapa ? .
Takde lah tengok bibir tu msih lagi merah 😁 ehh mstilah sebab tahan 8-12jam taw 😃
.
Padahal pakai sekali pagi tadi je tapi msih lagi merah 😉
.
Bestnye dpt pujian mcm ni 👍 merawat secara sihat n konsisten 🤗
.
For order click link at bio ♥
.
#magicilips
#afbeauty
#lipgloss
#khasiatbuah
#konsisten
14 2 6 hours ago

- 👄
Hebat x hebat ni lah ilips unisex sebab laki puan bleh pkai 🤗 xdok masalah pun 👍 hok jenis brehi isap rokok tu digalakkan sgt pkai magic ilips ni ✨ .
Bila apply trus jadi merah pink² gitu 💋 takde lah nmpk bibir hitam kesan merokok tu kan 😉
.
.
For order click link at bio ♥
.
#nufirose #magicilips #masalahdibibirselesai #masalahbibirkeringhilang #merahkanbibirmu #lipgloss #lipbalm #byanissafaizul #khasiatbuahbuahan

- 👄
Hebat x hebat ni lah ilips unisex sebab laki puan bleh pkai 🤗 xdok masalah pun 👍 hok jenis brehi isap rokok tu digalakkan sgt pkai magic ilips ni ✨ .
Bila apply trus jadi merah pink² gitu 💋 takde lah nmpk bibir hitam kesan merokok tu kan 😉
.
.
For order click link at bio ♥
.
#nufirose #magicilips #masalahdibibirselesai #masalahbibirkeringhilang #merahkanbibirmu #lipgloss #lipbalm #byanissafaizul #khasiatbuahbuahan
16 0 6 hours ago

- 👄
Ehh magic btol laa sapa kan 3 in 1 bleh buat bila apply Magic ilips nim 🙂
.
Eyeshadow ✨
Blusher ✨
Lipgloss ✨
.
Wah² suke nye rasa 🤗
.
.
For order click link at bio ♥
.
#nufirose #byanissafaizul #khasiatbuahbuahan #sepantas5saat #masalahdibibirselesai #masalahbibirkeringhilang #merahkanbibirmu #magicilips #lipbalm #lipgloss

- 👄
Ehh magic btol laa sapa kan 3 in 1 bleh buat bila apply Magic ilips nim 🙂
.
Eyeshadow ✨
Blusher ✨
Lipgloss ✨
.
Wah² suke nye rasa 🤗
.
.
For order click link at bio ♥
.
#nufirose #byanissafaizul #khasiatbuahbuahan #sepantas5saat #masalahdibibirselesai #masalahbibirkeringhilang #merahkanbibirmu #magicilips #lipbalm #lipgloss
16 0 6 hours ago

Dulu rasa insecure tengok bibir orang lain nampak moist je, pastu merah2 gitu
.
Lepas pakai #magicilips ni. Orang lain pulak cakap kat kita “lawanya bibir, pakai apa?”🤭🤭
.
Nak cuba ke? Ws link di bio tau💋

Dulu rasa insecure tengok bibir orang lain nampak moist je, pastu merah2 gitu
.
Lepas pakai #magicilips ni. Orang lain pulak cakap kat kita “lawanya bibir, pakai apa?”🤭🤭
.
Nak cuba ke? Ws link di bio tau💋
20 0 8 hours ago

Sekali pakai terus jatuh cinta🥰🥰🥰 meh rapat2 pm siti cpt sebelum kehabisan stock😉 .
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty

Sekali pakai terus jatuh cinta🥰🥰🥰 meh rapat2 pm siti cpt sebelum kehabisan stock😉 .
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty
0 0 9 hours ago

MAGIC ILIPS adalah lipgloss yg mengikut darah si pemakai..xmelekit,terus meresap ke bibir n tahan sehingga 8-12 jam😉
.
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty

MAGIC ILIPS adalah lipgloss yg mengikut darah si pemakai..xmelekit,terus meresap ke bibir n tahan sehingga 8-12 jam😉
.
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty
1 0 9 hours ago

siti lanje feedback cust yg comel ni..😘 xde mood nk bersiap katanya..calit je MAGIC ILIPS dh naik seri wajah🥰 nak mkn apa pom xkisah. xperlu nk touch up balik sbb MAHLGIC ILIPS tahan 8-12jam tahu. 💄
.
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty

siti lanje feedback cust yg comel ni..😘 xde mood nk bersiap katanya..calit je MAGIC ILIPS dh naik seri wajah🥰 nak mkn apa pom xkisah. xperlu nk touch up balik sbb MAHLGIC ILIPS tahan 8-12jam tahu. 💄
.
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty
1 0 9 hours ago

baru rasa sihat sedikit dr semalam..alhamdulillah..😊 kalau xde update bukan dh hilang terus dr radar ye sayang2🥰 .
.
.
ad lg ke yg nk selit order.. sakit2 pom kene usaha ye dok😘 bab kata pepatah rezeki tidak dtg bergolek kalau tiada usaha🤗 .
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty

baru rasa sihat sedikit dr semalam..alhamdulillah..😊 kalau xde update bukan dh hilang terus dr radar ye sayang2🥰 .
.
.
ad lg ke yg nk selit order.. sakit2 pom kene usaha ye dok😘 bab kata pepatah rezeki tidak dtg bergolek kalau tiada usaha🤗 .
.
For order http://www.wasap.my/60129609121
.
.
#magicilips #masalahdibibirselesai #byanissafaizul #lipgloss #khasiatbuahbuahan #nufirose #merahkanbibirmu #ilips #terbaik #berkesan #sepantas5saat #sitionlineshop #sitiafbeauty
2 0 9 hours ago

Rugi tak try magicilips ni produk tgh hotttt sgt skrng ni girlssssss💋
.
.
KELEBIHAN MAGICILIPS 👄sesuai utk lelaki dan perempuan
👄dapat mencantikkan bibir
👄dapat melembapkan bibir
👄dapat merawat bibir kering dan hitam
👄lip yg mngikut wrna darah 👄tahan 8-12 jam dan tak mudah pudar warna
.
.
.
For order click at bio😘cpt2 dm/ws zaza tau uollsssss
#magicilips #ilips #lipbalm #lipgloss #anissafaizul #zazabeauty

Rugi tak try magicilips ni produk tgh hotttt sgt skrng ni girlssssss💋
.
.
KELEBIHAN MAGICILIPS 👄sesuai utk lelaki dan perempuan
👄dapat mencantikkan bibir
👄dapat melembapkan bibir
👄dapat merawat bibir kering dan hitam
👄lip yg mngikut wrna darah 👄tahan 8-12 jam dan tak mudah pudar warna
.
.
.
For order click at bio😘cpt2 dm/ws zaza tau uollsssss
#magicilips#ilips#lipbalm#lipgloss#anissafaizul#zazabeauty
3 0 9 hours ago

Bile kenal dengan #magicilips try beli bile sapu tak pedih dan gatal ..Ajaibnyaa😍.. Sebab ape , sebab magic ilips ni mengandungi extra dari buah buahan mengandungi vitamin taw tuk lembab kan bibir n sihat bebas dari bahaye 😊. Alhamdulilah tak rugi mencube ... RM35 SAHAJA ! ! ! HARGA MAMPU MILIK .

POS - Seluruh Malaysia 💌
COD - Paka,Dungun,Kerteh 🚗
berminat boleh pm 👇🏻 #MAGICILIPSPAKA #MAGICILIPSBYANNISAFAIZUL #MAGICILIPSLIPGLOSS #LOOKNATURAL #SYAHMISAZLIPRODUCTION

Bile kenal dengan #magicilips try beli bile sapu tak pedih dan gatal ..Ajaibnyaa😍.. Sebab ape , sebab magic ilips ni mengandungi extra dari buah buahan mengandungi vitamin taw tuk lembab kan bibir n sihat bebas dari bahaye 😊. Alhamdulilah tak rugi mencube ... RM35 SAHAJA ! ! !  HARGA MAMPU MILIK .

POS - Seluruh Malaysia 💌
COD - Paka,Dungun,Kerteh 🚗
berminat boleh pm 👇🏻 #MAGICILIPSPAKA #MAGICILIPSBYANNISAFAIZUL #MAGICILIPSLIPGLOSS #LOOKNATURAL #SYAHMISAZLIPRODUCTION
17 0 9 hours ago

Bile kenal dengan #magicilips try beli bile sapu tak pedih dan gatal ..Ajaibnyaa😍.. Sebab ape , sebab magic ilips ni mengandungi extra dari buah buahan mengandungi vitamin taw tuk lembab kan bibir n sihat bebas dari bahaye 😊. Alhamdulilah tak rugi mencube ... RM35 SAHAJA ! ! ! HARGA MAMPU MILIK .

Www.wasap.my/60179272151/magicilips
Www.wasap.my/601129351843/magicilips

#MAGICILIPSPAKA #MAGICILIPSBYANNISAFAIZUL #MAGICILIPSLIPGLOSS #LOOKNATURAL #SYAHMISAZLIPRODUCTION

Bile kenal dengan #magicilips try beli bile sapu tak pedih dan gatal ..Ajaibnyaa😍.. Sebab ape , sebab magic ilips ni mengandungi extra dari buah buahan mengandungi vitamin taw tuk lembab kan bibir n sihat bebas dari bahaye 😊. Alhamdulilah tak rugi mencube ... RM35 SAHAJA ! ! !  HARGA MAMPU MILIK .

Www.wasap.my/60179272151/magicilips
Www.wasap.my/601129351843/magicilips

#MAGICILIPSPAKA #MAGICILIPSBYANNISAFAIZUL #MAGICILIPSLIPGLOSS #LOOKNATURAL #SYAHMISAZLIPRODUCTION
5 0 11 hours ago

KELEBIHAN MAGIC ILIPS BY ANISSA FAIZUL 💋
.
🍃 dpt mencantikkn bibir
🍃 dpt melembabkn bibir 🍃 merawat bibir kering, hitam, merekah dll 🍃 tahan 8-12jam
🍃 ikut warna darah 🍃 mengandungi 5 khasiat buah buahan .
Banyak betul KELEBIHAN #magicilips nim 😍
Dh tu xkan nak tengok jer 😅

#nufirose #khasiatbuahbuahan #merahkanbibirmu #byanissafaizul #berkesan #lipgloss #magicilips #lipbalm #sitionlineshop
#sitiafbeauty

KELEBIHAN MAGIC ILIPS BY ANISSA FAIZUL 💋
.
🍃 dpt mencantikkn bibir
🍃 dpt melembabkn bibir 🍃 merawat bibir kering, hitam, merekah dll 🍃 tahan 8-12jam
🍃 ikut warna darah 🍃 mengandungi 5 khasiat buah buahan .
Banyak betul KELEBIHAN #magicilips nim 😍
Dh tu xkan nak tengok jer 😅

#nufirose #khasiatbuahbuahan #merahkanbibirmu #byanissafaizul #berkesan #lipgloss #magicilips #lipbalm #sitionlineshop
#sitiafbeauty
6 0 11 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
15 0 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
22 0 12 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
23 0 13 hours ago

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal

Admin nak bagitahu stock iFace memang terhad sekarang yerr sebab HQ takkan restock dah iFace lepas ni 😢 sekarang iFace hanya tinggal bawah 50pcs dah 😩 so sesiapa yang nak order iFace dengan admin boleh tekan link dekat bio ig sekarang ‼️ order cepat sebelum terlambat gaiss 💖 -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #macambibirasal
15 0 13 hours ago

Top #magicilips posts

Siapa kat sini ada masalah kulit muka berjerawat, masalah parut hm 😢 dah try macam macam produk tapi tak berkesan pun 😭 kat sini Hajar nak share @dhiaessencehq yang boleh merawat kulit muka yang berjerawat dah parut 😊 -

Yang nak tahu lebih detail pasai DHIA ESSENCE ni boleh cepat cepat tekan link dekat bio ✨ Nak cantik hari harikan jangan sayang duit 😜 - -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #DHIAESSENCE

Siapa kat sini ada masalah kulit muka berjerawat, masalah parut hm 😢 dah try macam macam produk tapi tak berkesan pun 😭 kat sini Hajar nak share @dhiaessencehq yang boleh merawat kulit muka yang berjerawat dah parut 😊 -

Yang nak tahu lebih detail pasai DHIA ESSENCE ni boleh cepat cepat tekan link dekat bio ✨ Nak cantik hari harikan jangan sayang duit 😜 - -

#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #magicilipshq #afbeautyco #afbeautyofficial #anissafaizul #syahmisazli #magicilipsbyanissafaizul #ifacefoundationbyanissfaizul #syahmisazliproduction #santansyahmisazli #maeltotey #ainulmardhiah #trandingtopic #instagram #youtube #makeup #makeuplife #makeupcantik #tahanlama #afcosmetic #cosmeticsohor #cosmeticmurah #DHIAESSENCE
476 1 10 November, 2019

Dengar apa yang asif explain fungsi2 setiap produk kami. Wahh kalau dapat satu set ni meletop letop la uolls. Siapa nak special price? Admin nak bagi kat uolls ni haa. Cepat tekan link whatsapp di bio ❤️✨
-
Boleh dapatkan iface foundation, @dhiaessencehq dan magic ilips dengan admin tau 😍
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Dengar apa yang asif explain fungsi2 setiap produk kami. Wahh kalau dapat satu set ni meletop letop la uolls. Siapa nak special price? Admin nak bagi kat uolls ni haa. Cepat tekan link whatsapp di bio ❤️✨
-
Boleh dapatkan iface foundation, @dhiaessencehq dan magic ilips dengan admin tau 😍
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
639 4 10 October, 2019

Satu calit je terus dapat kesan merah merah manja kat bibir. Sebab magic ilips ni ikut warna darah dan suhu badan tau, so dah tak payah nak apply lipstick lain. Dalam masa yang sama boleh merawat masalah bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Satu calit je terus dapat kesan merah merah manja kat bibir. Sebab magic ilips ni ikut warna darah dan suhu badan tau, so dah tak payah nak apply lipstick lain. Dalam masa yang sama boleh merawat masalah bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
930 14 24 July, 2019
“Pakai pakai dah merah”. Walapun magic ilips ni hanya ada satu code, tapi dia boleh ikut semua warna darah dan suhu badan kita. Lelaki perempuan pun boleh pakai, dalam masa yang sama dapat merawat bibir uolls ❤️✨
-
#dhiaessence #essence #serum #merawatjerawat #merawatjeragat #merawatkulit #merawatparutjerawat #skincareroutine #magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
229 7 30 September, 2019

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction

Which one buah kegemaran uolls dalam gmbr ni?🍎🍏🍊
Tau tak dalam @magicilips_hq kita ada ekstrak buah? And jugak vitamin! Sbb tu if uolls konsisten pakai, insyaallah yang ada masalah bibir kering & bibir gelap akan nampak perubahan! Tapi uolss mmg kena konsisten tau! Nissa sendiri mmg konsisten pakai tau sbb isteri mmg kena berhias untuk suami (dapat pahala tau🤪)
-
Skrg semua dah nak nampak cantik natural-natural je. Habis dah musim cantik dgn makeup tebal ni. Jadi, sebab ramai yang nak cantik nampak fresh gitu harga @magicilips_hq mmg harga mampu milik! RM35 (FREE POSTAGE) & skrg Nissa tgh buat “Giveaway” emas 916 & tudung Bawal Exclusive🍎
-
Untuk chit chat dgn admin dgn pantas terus klik link di bio instagram diorang! @afbeautyofficial @afbeautyco @magicilips_hq
-
#maeltotey #maeltotey6 #maeltoteyspeakingenglish #afbeauty #magicilips #ifacefoundation #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #nakcantikjangankedekut #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction
24,020 131 3 March, 2019

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah

Karna ku selow, sungguh selow😂 Last minit bersiap sbb mengada nak ikut Bosmi gi cari barang kedai santan (muka pun tak ckup rehat sbb tidur 5jam je🤱🏻)
-
Bibirku apply magic ilips, 3 saat dah naik seri.. Tak suka glossy boleh lap dgn tisu, if lap pun mmg bibir still mantain merah. Nak cantik lagi boleh apply lipmatte kegemaran uolls. Nissa mmg tak suka sgt lipmatte sbb tak ssuai dgn Nissa.
-
Sempena bulan March ni Nissa buat “Giveaway”, setiap pembelian produk Nissa automatik akan join “Giveaway”. Nak lebih details boleh komen “NAK” nanti admin-admin akan reply🍎❤️
-
#maeltoteyspeakingenglish #maeltotey #magicilips #afbeauty #anissafaizul #syahmisazli #tipsbibirmerah #bibir #bibirmerah #nakcantik #nakcantikcarisaya #nakcantikcepat #3saatbibirmerah
17,774 1,095 2 March, 2019

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 raya pun dah nak dekat, baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial # #afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup

Wahhh kalini boleh cantik dengan harga diskaun laa 😍 raya pun dah nak dekat, baik pulak ladyboss nak buat combo + freegift + harga diskaun. Cepat whatsapp kami untuk dapatkan harga yang pecah kepala ❤️✨
-
#magicilips #ifacefoundation #afbeautyhq #afbeautyofficial ##afbeautyco #beautysecret #pretty #natural #tutorialmakeup #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey6 #trending #youtube #instagram #asifnyanyi #ainulmardhiah #cosmeticsmurah #sayajual #sayapakai #simplemakeup
815 111 18 April, 2019

Rahsia kecantikkan founder kita @anissafaizul semestinya iface foundation. Texture yang ringan dan matte membuat kita selesa sepanjang hari. Bukan tu je, iface foundation ada spf30+ yang dapat menggantikan sunscreen. Tahan hingga 8jam uolls, paling best sebab boleh apply hari hari ❤️✨
-
Tekan link di bio untuk tahu details 😍
-
#magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral

Rahsia kecantikkan founder kita @anissafaizul semestinya iface foundation. Texture yang ringan dan matte membuat kita selesa sepanjang hari. Bukan tu je, iface foundation ada spf30+ yang dapat menggantikan sunscreen. Tahan hingga 8jam uolls, paling best sebab boleh apply hari hari ❤️✨
-
Tekan link di bio untuk tahu details 😍
-
#magicilips #ifacefoundation #anissafaizul #syahmisazli #syahmisazliproduction #maeltotey #asifnyanyi #ainulmardhiah #sayajual #sayapakai #cantiksepantas5saat #naturalbeauty #cosmeticsmurah #cosmeticsviral #youtube #instagram #sayajualmagicilips #sayajualfoundation #lipstickviral #foundationviral
776 24 31 March, 2019

Magic ILips 💄.
.
.
Lepasnie dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah, Magic iLips ada 😉 Yang merokok pun sesuai sangat pakai . Bestnya perempuan lelaki boleh pakai 😍. .
.
Nak order ? Boleh tekan link di bio yana ye 😜.
.
.
#magicilipsbyanissafaizul #magicilipshq #magicilipscodkotabharu #magicilips

Magic ILips 💄.
.
.
Lepasnie dah tak risau masalah bibir hitam, kering, merekah, Magic iLips ada 😉 Yang merokok pun sesuai sangat pakai . Bestnya perempuan lelaki boleh pakai 😍. .
. 
Nak order ? Boleh tekan link di bio yana ye 😜.
.
.
#magicilipsbyanissafaizul #magicilipshq #magicilipscodkotabharu #magicilips
136 10 19 June, 2019