#mahuhamil Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mahuhamil and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
11 hours
Average like
7.5
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

@mamadil.pekan_official Profile picture

@mamadil.pekan_official

Women Love bukan ubat hamil ye, tapi ramai yang amik WL ni berjaya hamil. Women Love ni berfungsi membersihkan dalaman wanita. Jadi bila rahim bersih, darah² kotor disingkirkan, maka mudahlah nak lekat.
.

Ramai wanita yang dah bertahun² mencuba berjaya hamil asbab Women Love. Tak salah mencuba, mana tau rezeki. .

Berminat nak tau lebih lagi, boleh dm/whatsapp 0199092906 atau klik je link kat bio 😄 .
#mudahhamil
#ibumuda #cucirahim
#expectingmom #bakalibu #pregnant #pregnancy #mahuhamil #mama #mommy #umi #kelabibumalaysia

Women Love bukan ubat hamil ye, tapi ramai yang amik WL ni berjaya hamil. Women Love ni berfungsi membersihkan dalaman wanita. Jadi bila rahim bersih, darah² kotor disingkirkan, maka mudahlah nak lekat.
.

Ramai wanita yang dah bertahun² mencuba berjaya hamil asbab Women Love. Tak salah mencuba, mana tau rezeki. .

Berminat nak tau lebih lagi, boleh dm/whatsapp 0199092906 atau klik je link kat bio 😄 .
#mudahhamil
#ibumuda #cucirahim
#expectingmom #bakalibu #pregnant #pregnancy #mahuhamil #mama #mommy #umi #kelabibumalaysia
73 1 13 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
2 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

OPK
.
Ovulation predictor kits (OPK) ialah alat untuk menguji waktu subur wanita. Alat ini membantu wanita mengesan hari ovulasi dengan tepat (99.6%). Alat ini akan membantu anda menentukan tahap lonjakan hormone LH. Ianya alat untuk meningkatkan lagi peluang kehamilan dengan mengetahui waktu subur kita.
.
Apa itu hormon LH?
.
Luteinizing Hormon (LH) adalah hormon uang berfungsi mengeluarkan ovum dari ovari. Pada hari subur, kandungan LH berada dalam tahap tertinggi. Hari kesuburan berlangsung satu hari dan kadang kala berpanjangan selama tiga hari. Ianya berlainan antara satu wanita dengan wanita lain.
.
RM1.00 /pcs Min. Order 10pcs (exc postage)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 12 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

GUNA OPK UNTUK KESAN HARI SUBUR. AKHIRNYA BERJAYA KESAN POSITIF OPK PADA HARI KE 17
.
Dah ada OPK kenapa nak berkira-kira untuk tahu hari subur? Celup2 dalam urine je dah tahu hari subur tu bila. Senang ya hamatt!
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
7 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

RAMAINYA YANG OVULASI (HARI SUBUR) LAMBAT 😱😱
.
.
Salah satu faktor mengapa awak selalu lewat haid adalah kerana awak telah ovulai / hari subur awak lambat ketika kitaran haid tersebut. Apabila hari subur awak lambat, haid awak pun akan berganjak dan berubah. Sebab tu ramai yang fikir mereka dah lewat haid. Padahal, mereka tidak lewat haid pun lagi.
.
.
Faham sayang? 😁
.
Belajar tahu hari subur untuk ikhtiar hamil dengan betul 😉 Guna OPK inshaAllah membantu awak.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
17 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

TAK SEMUA ORANG HARI SUBUR NYA PADA HARI KE 14. SETIAP ORANG TAKKAN SAMA ❣️
.
.
Ramai ttcians yg nak ikhtiar hamil tapi taknak ambik berat pasal hari subur sendiri. Mereka menganggap setiap org akan sama hari subur iaitu pada hari ke 14.
.
Tapi.. ternyata mereka salah dan setiap org memang takkan sama ya. Kerana setiap wanita mempunyai kitaran haid yg tak sama. Jadi hari subur pun takkan sama ye, terutama mereka yang mempunyai kitaran haid tak teratur 😊
.
Boleh lihat sendiri testimoni customer kami yg menggunakan OPK untuk mengesan hari subur, dan dia berjaya jumpa hari subur dia pada hari ke 27.
.
.
Guna OPK untuk memudahkan awak mengesan hari subur dengan mudah. Baru lah senang nak ikhtiar hamil 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 10 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KESAN KEHAMILAN SEAWAL MUNGKIN UNTUK MENGELAKKAN KEGUGURAN 😊
.
.
Ada wanita yang suka melakukan aktiviti lasak tetapi tidak tahu bahawa dia sedang hamil. Cepat-cepat test pregnancy awak supaya boleh berjaga-jaga diperingkat awak bagi mengelakkan keguguran.
.
URINE PREGNANCY TEST - STRIP UJI KEHAMILAN
.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu senstivity (sangat sensitif utk mengesan diawal kehamilan
✔️Mengesan kehamilan sebelum lewat haid
✔️Murah. Beli banyak2 untuk dapatkan result yang lebih tepat
✔️Expired 2022
———————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 9 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

IKHTIAR HAMIL TANPA MENYAKITKAN
.
.
Nak hamil tapi tak nak tahu hari subur yang sebenar memang rugi sangat awak. Sebab pada waktu subur itulah waktu yang membuka peluang awak untuk cepat hamil.
.
Tak tahu hari subur yang tepat ? Guna je OPK.. in shaa Allah hari subur awak senang nak tracking setiap bulan.
.
OVULATION TEST STRIP - STRIP UJIAN HARI SUBUR.
——————————————————-
✔️99.6% tepat
✔️10miu / pink color (demand tinggi)
✔️Result pantas
✔️Celup dalam urine je
✔️KITA AJAR CARA GUNA (T&C)
——————————————————
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
8 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SELALU TAK DENGAR ORANG CAKAP, KALAU GUGUR SENANG NAK ‘LEKAT’ BALIK?
.
.
Ya, ada betul juga sebab ramai customer kami yg macam tu. Ada diantara mereka yg dah pregnant dan gugur, kemudian mereka teruskan usaha lg ditambaj dgn guna OPK utk kesan hari subur, akhirnya berjaya mengandung lagi ! Wowww.. Mudahkan? Alhamdulillah.. dgn izin Allah SWT.
.
.
Bagi mereka yg baru gugur, memang kami tak sarankan awak cepat2 mengandung bila dah gugur. Kena tanya doktor tahap kesihatan rahim awak juga ya. Namun, jika doktor cakap rahim awak tak ada masalah, awak boleh je terus usaha lagi. Yg penting tahu kondisi rahim sendiri ya.
.
Dan lagi pentingggg... nak hamil lagi wajib guna OPK. OPK memang membantu sangat2 untuk awak kesan hari subur yg tepat. Bila tahu hari subur tu, senang lah nak kerja keras time tu kan? 😆
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
3 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SUKAR NAK PERCAYA DIRI BETUL2 HAMIL. SELEPAS GUNA OPK 2 BULAN, AKHIRNYA BERHASIL.
.
Alhamdulillah.. bertambah lagi baby 2020 @i.hamil. #projekhamil2019 membawa hasil.
.
Customer ni jenis period tetap dgn cycle day 27 hari setiap bulan. Tetapi masih belum2 mengandung. Selepas cuba menggunakan OPK selama 2 bulan, dia berjaya hamil selepas ikhtiar hamil dgn kesan hari subur.
.
.
Guna OPK xsemestinya bulan pertama guna terus hamil ye. Awak memerlukan kesabaran kerana OPK hanya tools untuk kesan hari subur. Jika awak dah guna selama 6cycle dan masih tak hamil2, kami sarankan awak berjumla dgn doktor untuk membuat pemeriksaan kesuburan. Mungkin ada masalah kesuburan dari awak atau pasangan.
.
Walaupun awak dlm ikhtiar kesuburan dihospital, OPK tetap awak perlu guna. Nak tahu hari subur setiap bulan tu wajib. Jadi nak tahu hari subur yg tepat guna OPK je senang 😉
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
4 0 5 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
3 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 0 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

PENTING SANGAT KAH NAK TAHU HARI SUBUR NI??
.
.
.
Ohhh my dearrr... memang sangat penting sayang. Awak nak hamil kan? Nak anak kan? Perkara WAJIB awak kena tahu dulu adalah HARI SUBUR awak ☝️
.
.
Kenapa perlu tahu?
Sebab nya, pada waktu tersebut ovum / telur awak akan keluar dari ovari awak. Sperma suami awak perlu bertemu dengan ovum tersebut untuk proses persenyawaan dan untuk berlaku kehamilan.
.
Hari subur ni pulak dipanggil ovulasi. Ovulasi wanita hanya berlaku sekali dalam sebulan. Korang nak tahu hari ovulasi ni memang kena tahu hari yang tepat tau. Sebab ovum korang yang keluar tu takkan hidup lama selepas dilepaskan dari ovari. Sperma kena cepat-cepat dating dengan ovum kalau nak proses persenyawaan berlaku.
.
.
HARI SUBUR BUKAN HARI KE 14 KE KAK DAYAH ?
.
.
Ini yang salah nih... ingat ya sayang.. mostly setiap orang takkan sama hari subur / ovulasi nya. Atas sebab setiap orang ada perubahan hormon masing-masing. Adakala korang boleh jadi ovulasi awak dari biasa @ lebih lambat dari biasa.
.
.
Ramai customer Kak Dayah yang dapat track hari subur mereka tapi bukan pada pada hari ke 14. Cara termudah guna OPK lah sayang.
.
OPK adalah alat uji hari subur wanita yang detect direct hormon. So korang jangan sesekali percaya pada aplikasi period kalendar tu lagi ya. Apps cuma apps dan tak dapat detect perubahan hormon awak. Mostly tak betul guna apps. Adakala betul pun cuma nasib je 😊
.
.
Nak try OPK tapi tak tahu guna? Jom dapatkan dari Kak Dayah sekarang. Kita jual, kita ajar cara guna 😉
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

PENTING SANGAT KAH NAK TAHU HARI SUBUR NI??
.
.
.
Ohhh my dearrr... memang sangat penting sayang. Awak nak hamil kan? Nak anak kan? Perkara WAJIB awak kena tahu dulu adalah HARI SUBUR awak ☝️
.
.
Kenapa perlu tahu?
Sebab nya, pada waktu tersebut ovum / telur awak akan keluar dari ovari awak. Sperma suami awak perlu bertemu dengan ovum tersebut untuk proses persenyawaan dan untuk berlaku kehamilan.
.
Hari subur ni pulak dipanggil ovulasi. Ovulasi wanita hanya berlaku sekali dalam sebulan. Korang nak tahu hari ovulasi ni memang kena tahu hari yang tepat tau. Sebab ovum korang yang keluar tu takkan hidup lama selepas dilepaskan dari ovari. Sperma kena cepat-cepat dating dengan ovum kalau nak proses persenyawaan berlaku.
.
.
HARI SUBUR BUKAN HARI KE 14 KE KAK DAYAH ?
.
.
Ini yang salah nih... ingat ya sayang.. mostly setiap orang takkan sama hari subur / ovulasi nya. Atas sebab setiap orang ada perubahan hormon masing-masing. Adakala korang boleh jadi ovulasi awak dari biasa @ lebih lambat dari biasa.
.
.
Ramai customer Kak Dayah yang dapat track hari subur mereka tapi bukan pada pada hari ke 14. Cara termudah guna OPK lah sayang.
.
OPK adalah alat uji hari subur wanita yang detect direct hormon. So korang jangan sesekali percaya pada aplikasi period kalendar tu lagi ya. Apps cuma apps dan tak dapat detect perubahan hormon awak. Mostly tak betul guna apps. Adakala betul pun cuma nasib je 😊
.
.
Nak try OPK tapi tak tahu guna? Jom dapatkan dari Kak Dayah sekarang. Kita jual, kita ajar cara guna 😉
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
31 2 4 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

BAGAIMANA UPT ( URINE PREGNANCY TEST ) BERFUNGSI 👇
.
.
UPT akan menguji kandungan hormon kehamilan yang dipanggil human chorionic gonadotropin (hCG) melalui air kencing.
.
Kalau nak keputusan lebih tepat, (sama ada hamil atau tidak) ujian kehamilan bolej dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu selepas terleway haid.
.
Namun, jika anda menggunakan UPT yang mempunyai sensitivity yang tinggi, anda boleh mengesan kehamilan seawal 4 hari sebelum haid anda dijangka tiba.
.
UPT dari @i.hamil adalah contoh UPT yang sangat sensitif berkepekatan 10miu dan boleh mengesan diawal kehamilan iaitu 4 hari sebelum haid dijangka tiba.
.
Bermodalkan kos yang rendah, anda boleh test seberapa banyak kali yang anda nak.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

BAGAIMANA UPT ( URINE PREGNANCY TEST ) BERFUNGSI 👇
.
.
UPT akan menguji kandungan hormon kehamilan yang dipanggil human chorionic gonadotropin (hCG) melalui air kencing.
.
Kalau nak keputusan lebih tepat, (sama ada hamil atau tidak) ujian kehamilan bolej dibuat sekurang-kurangnya 2 minggu selepas terleway haid.
.
Namun, jika anda menggunakan UPT yang mempunyai sensitivity yang tinggi, anda boleh mengesan kehamilan seawal 4 hari sebelum haid anda dijangka tiba.
.
UPT dari @i.hamil adalah contoh UPT yang sangat sensitif berkepekatan 10miu dan boleh mengesan diawal kehamilan iaitu 4 hari sebelum haid dijangka tiba.
.
Bermodalkan kos yang rendah, anda boleh test seberapa banyak kali yang anda nak.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
2 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Klik link di BIO ☝️ untuk sebarang pertanyaan untuk pembelian dan guide selepas pembelian 😘
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
6 0 3 September, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

SHARING BENAR AHLI FURMON : PENANTIAN 3 TAHUN, PERIOD TAK TERATUR “ Salam sis,alhamdulilah sy dh pregnant tapi awal lagi baru 5w..Awal Dec sy amik set suami isteri,belom hbs guna dh rezeki.Alhamdulilah.
penantian 3thn masalah period tak teratur. “ - umi,terengganu
.
.
#PenantianJadiRealiti #ikthiarHamil #MahuHamil #inginHamil #senangHamil #mariHamil #jomhamil #ttc #ttcsisters #ttcmalaysia #trb #furmon ...

SHARING BENAR AHLI FURMON : PENANTIAN 3 TAHUN, PERIOD TAK TERATUR “ Salam sis,alhamdulilah sy dh pregnant tapi awal lagi baru 5w..Awal Dec sy amik set suami isteri,belom hbs guna dh rezeki.Alhamdulilah.
penantian 3thn masalah period tak teratur. “ - umi,terengganu
.
.
#PenantianJadiRealiti #ikthiarHamil #MahuHamil #inginHamil #senangHamil #mariHamil #jomhamil #ttc #ttcsisters #ttcmalaysia #trb #furmon ...
2 0 3 September, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat. Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

Terlewat haid dan tanda kehamilan❓Boleh dapatkan Urine Pregnancy Test (Tester Kehamilan) untuk menguji adakah anda positif hamil @ tidak 🚼🚼
.
Zaman ekonomi gawat zaman GST ni lah kita perlu berjimat.  Selagi boleh jimat perlu la kita jimat. Dah ada yang murah buat apa nak membazir beli yang mahal.
.
Kualiti setanding yang dijual di farmasi. Yang  penting berkualiti. Accuracy 99.9% tau.. 😄
.
RM1.00 /pcs. exc postage.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
0 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
4 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki

🌸 CARA TERMUDAH UNTUK HAMIL DENGAN HANYA TAHU HARI SUBUR 🌸
.
✔️Tak perlu berhabis wang yang banyak dengan mengambil bermacam-macam suppliment
✔️Cara TERMURAH dari rawatan dihospital
✔️Harga MAMPU MILIK untuk memberikan semua orang peluang untuk ikhtiar tanpa STRESS dengan bayaran yang MAHAL. Nak hamil tak boleh STRESS ya..
✔️Mengurangkan kerisauan anda adakah sudah terlepas hari subur @ tidak
.
CARA TERMUDAH DAN TERMURAH DENGAN OPK❗️
OPK (ovulation predictor kit) membantu mengesan hormon LH iaitu hormon kesuburan. Apabila hormon LH meningkat, hari SUBUR anda sudah semakin hampir dan peluang kehamilan semakin tinggi.
.
RM1.00 /pcs kami percaya semua orang mampu memilikinya. .
Bagaimana ingin mendapatkan produk TTC ini?
.
PM/Whatsapp kami sekarang! Bukan nanti.. Orang lain ikhtiar dan berjaya, awal tengok jer.. 🙂
.
.
Save nombor kami sekarang❗️Kami bantu anda berikhtiar bersama ❗️
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki
1 0 29 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

KENAPA NAK MUDARATKAN BADAN SENDIRI KALAU ADA YG SELAMAT UNTUK IKHTIAR HAMIL?
.
.
SEMASA IKHTIAR MENDAPATKAN ANAK, JANGAN SEMBARANGAN MENGAMBIL UBATAN @ JAMU YG TIDAK DISARANKAN OLEH DOKTOR. IA BOLEH MENGGANGGU ORGAN ANDA YG LAIN. PASTIKAN CARA IKHTIAR ANDA ADALAH SELAMAT.
.

OPK (ALAT UJI HARI SUBUR WANIT) ADALAH TOOLS / ALAT UJI PENGESAN PERLONJAKN HORMON LH (HORMON SUBUR) APABILA BERLAKU OVULASI.
.
NAK PLAN UNTUK MENGANDUNG, WAKTU YG TERBAIK UNTUK BERSAMA PASANGAN ADALAH PADA WAKTU OVULASI (HARI SUBUR)
.
GUNA OPK DAN HANYA PERLU CELUP DLM URINE (AIR KENCING) UNTUK MENGETAHUI ADAKAH ANDA BEROVULASI PADA HARI TERSEBUT.
.
OVULATION PREDICTOR KIT (OPK) TELAH MENDAPAT SOKONGAN DOKTOR. KEBANYAKKAN CUSTOMER KAMI MEMBELI OPK SEBAB DISARANKAN OLEH DOKTOR.
.
SERENDAH RM1.00 DENGAN KUALITI YG TERBAIK DAN KETEPATAN YG TINGGI.
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
2 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SETIAP YANG SABAR, PASTI ADA GANJARANNYA. GANJARAN HAMIL, HABUAN PALING INDAH 😍
.
Ok kita cerita sikit pasal customer ni ya. Customer ni tinggal berasingan dgn suaminya. Jarang2 berjumpa dgn suami. PJJ (Perhubungan Jarak Jauh) tidak membataskan dia untuk ikhtiar hamil walaupun suami tidak bersama.
.
Kami memang menggalakkan mereka yang PJJ untuk guna OPK ni supaya senang awak nak track hari subur setiap bulan. Apabila awak dah kesan hari subur awak, awak masih ada masa 2-3hari lagi untuk bertemu pasangan. Jadi senang nak plan kan bila dah guna OPK ni.
.
Ini lah yang customer ni buat. Bila dia hampir2 nak dapat POSITIF OPK, dia cepat2 bertemu dengan suami untuk ‘make love’ 🙈
.
Kitaran haid dia 28 hari setiap bulan. Tapi masih tak hamil jugak. Dia sangka dia subur pada hari ke 14 seperti yang org kata. Tapi tidak, dia subur lewat dari tu.
.
Dan selepas guna OPK dan dapat kesan hari subur, akhirnya selepas 3 bulan penggunaan, dia dah berjaya hamil. Alhamdulillah.. rezeki dari asbab OPK dan izin Allah. Siapa cakap kena guna je terus hamil? Ingat, OPK hanya membantu memudahkan. Nak overclaimed awak PASTI BERJAYA HAMIL ADALAH TIDAK YA 😐
.
Jika awak dah guna OPK beberapa bulan dan masih tak hamil2, kita amat galakkan awak untuk check dengan pakar. Mungkin awak ada masalah kesuburan yang lain seperti cyst, fibroid, hormon, masalah suami dll.
.
OPK hanya mengesan hari subur untuk memudahkan hamil. Tapi OPK tak boleh rawat penyakit ya. Sebab OPK bukan ubat pun. OPK ikhtiar hamil paling SELAMAT awak patut cuba 👏👏
.
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
25 0 28 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019

SERVIS TIPTOP DARI @i.hamil 🥰🥰
.
.
Feedback jujur dari customer kami yang berpuas hati dengan servis kami. Alhamdulillah..
.
Ramai yang tanya, customer kami ni ramai ke yang dah berjaya hamil? Alhamdulillah setakat ni dengan guide yang betul, kami dah melahirkan beribu ibu baru dari asbab penggunaan OPK.
.
Dengan pengalaman bisnes ni selama hampir 5tahun, kami lebih komited dan bertanggungjawab untuk membantu ramai ttcians diluar sana untuk mencapai impian mereka untuk mendapatkan zuriat.
.
.
Semoga kalian yang masih intai-intai dan berkira-kira untuk guna OPK ni, di lorongkan jalan untuk try OPK ni dan dapatkan ia dari kami.
.
Kerana servis kami adalah servis yang terbaik 👍🏼👍🏼
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #hamil #tipshamil #senanghamil #mudahhamil #zuriat #anak #babycomel #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2019
1 0 28 August, 2019

Top #mahuhamil posts

@ellza_beauty Profile picture

@ellza_beauty

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah:
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan  bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara 
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan 
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari 
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah: 
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur
1 0 5 August, 2019
@ellza_beauty Profile picture

@ellza_beauty

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah:
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan  bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara 
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan 
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari 
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah: 
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur
1 0 5 August, 2019
@ellza_beauty Profile picture

@ellza_beauty

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah:
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan  bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara 
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan 
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari 
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah: 
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur
1 0 5 August, 2019
@ellza_beauty Profile picture

@ellza_beauty

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah:
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan  bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara 
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan 
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari 
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah: 
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur
3 0 5 August, 2019
@ellza_beauty Profile picture

@ellza_beauty

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah:
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan  bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara 
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan 
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari 
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah: 
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur
0 0 5 August, 2019
@ellza_beauty Profile picture

@ellza_beauty

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah:
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur

Ok. Sebelum tido jangan lupa telan 3 biji Jsp ni dulu tau. Bangun pagi esok, badan rasa ringan dan  bertenaga je. Tak rasa letih pun. Dalaman dan luaran pun In sha Allah dijamin sihat jugak😊.
.
.
Macam sy, sy amalkan 3 biji je sebelum tido. Sebab lebih kepada nak 'repair' n jag allignment😁. .
.
Yang nak subur(preggy) boleh amalkan 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum tido. Sy tak nak subur subur lagi buat masa terdekat ni. Alesha zahra kecil lagi. Kang tak pepasal tahun depan booking labour room lagi😅
.
.
Untuk lebih details sy share cara makan Jsp yang sebetul nya dan boleh follow cara makan yang ni ikut masalah masing masing ye.
😊
.
.
Cara Makan JAMU SERI PEMIKAT CLV
.
.
Makan Ikut masalah.
Datang BULAN (PERIOD) STOP ❌ semua pengambilan Jamu.
🙅🏼🙅🏼Tiada pantang larang.🙅🏼🙅🏼
.
.
Keputihan anak dara 
Amal 2 biji SEBELUM tido
Teruk Sgt keputihan 
Baru amik 3 biji sebelum tido
.
.
❤️Nak ketat (dah kawin)
Insert sebiji shaja 1-2 jam SEBELUM 'ON'
('Insert' selang 2-3 hari seminggu)
Amalkan 3 biji sebekembalidara #.
Keputihan Teruk & kentut vagina
Insert sebiji
Selang 2-3 hari 
Amal 3 biji sebelum tido
.
.
Nak subur (preggy)
2 biji pagi 2 biji mlm
.
.
Nak merancang
Selepas bersama TERUS makan 5 biji JSP
.
.
💋💋💋💋💋💋💋💋
📢 SILA MINUM AIR MASAK YG MENCUKUPI MENGIKUT BERAT BADAN
Sebanyak satu liter adalah untuk setiap 25 kg berat badan.
.
.
Contohnya, katakan berat badan anda ialah 75 kg, maka pengiraannya ialah: 
25 kg= 1 liter
.
.
75kg ÷25kg =3 liter
.
.
Maka jumlah air yang diperlukan oleh tubuh anda ialah tiga liter SEHARI👍🏻👍🏻
.
Salam Love bergetar💓💓💓
.
Gud nite sayang sayang💋
.
www.wasap.my/60199058672 .
.
.
#JamuSeriPemikat #jamuseripemikat #jamuketatmencengkam #kembalidara #impianhamil #mahuhamil #ubatsubur
2 0 5 August, 2019
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

Kak Dayah doakan siapa yang ternampak posting dak tecik ni diberikan zuriat yang comel dgn senyuman manis seperti ini. Haish memikat hati betul kamu ni tau syg 😍
.
.
Adakah awak bersedia nak jadi ibu?
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

Kak Dayah doakan siapa yang ternampak posting dak tecik ni diberikan zuriat yang comel dgn senyuman manis seperti ini. Haish memikat hati betul kamu ni tau syg 😍
.
.
Adakah awak bersedia nak jadi ibu?
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
524 15 26 February, 2018
@i.hamil Profile picture

@i.hamil

TERLEWAT HAID ❓TEST KEHAMILAN MAHAL ❓DAPATKAN DARI KAMI ❗️
.
UPT ➡️ URINE PREGNANCY TEST mengesan kehamilan wanita yang terlewat haid. Strip kami dapat mengesan kehamilan seawal 4hari sebelum tarikh period anda.
.
👨‍👩‍👦‍👦 Mengesan hormon HCG iaitu hormon kehamilan dalam badan wanita.
.
❗️MUDAH
❗️SELAMAT
❗️JIMAT
❗️TEPAT
.
💰 RM1.00 /pcs
MIN. ORDER 10pcs
.
📬 EXCLUDE POSTAGE
RM8 (sm) / RM12 (ss)
.
📦 2-3HARI PROSES PENGEPOSAN (DEPENDS PADA POSLAJU)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018

TERLEWAT HAID ❓TEST KEHAMILAN MAHAL ❓DAPATKAN DARI KAMI ❗️
.
UPT ➡️ URINE PREGNANCY TEST mengesan kehamilan wanita yang terlewat haid. Strip kami dapat mengesan kehamilan seawal 4hari sebelum tarikh period anda.
.
👨‍👩‍👦‍👦 Mengesan hormon HCG iaitu hormon kehamilan dalam badan wanita.
.
❗️MUDAH
❗️SELAMAT
❗️JIMAT
❗️TEPAT
.
💰 RM1.00 /pcs 
MIN. ORDER 10pcs
.
📬 EXCLUDE POSTAGE 
RM8 (sm) / RM12 (ss)
.
📦 2-3HARI PROSES PENGEPOSAN (DEPENDS PADA POSLAJU)
.
“Jom ikhtiar hamil bersama kami”
.
+601128217300📲
+601128217300📲
+601128217300📲
.
#saudagaropkupt #opkmurah #uptmurah #opkborong #uptborong #hamil #mahuhamil #ikhtiarhamil #penang #kualalumpur #johor #selangor #kedah #alatujiankehamilan #alatujiankesuburan #homespermtest #alatujiankesuburanlelaki #testkehamilan #testkesuburan #testkesuburanlelaki #projekhamil2018
4 2 20 June, 2019