#makandam Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #makandam and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 minutes
Average like
41
Average comment
0.7
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Kak Aieshah | Photoshoot 📸
.
Sejenis cantik yang tak masuk akal. Simple makeup je sebab dia dah semulajadi cantik 🥰 Thankyou for having me kakak , hope you like it 😘✨
.
#makeupbyfieta #makeupartist #mua #wakeupandmakeup #muakl #fietanofita #muaselangor #muashahalam #muasubang #makandam #makeuptunang #photoshoot #modelmuslimah #modelmakeup #makeupsanding #makeupnikah #makeupdinner #ferrarossabeauty #sephora #alhaalfacosmetics #nars #guardian #beauty #maccosmetics #tampilcantik #ragamkecantikan
53 1 1 hour ago
Repeat kali ke -3 Qaira nak cikmoy makeupkan katanya. 
Nahhj, gud luck untuk pertandingan harini. Siap bawak kawan nak makeup sama cikmoy. 
Cikmoy buat yang terbaik ni, good luck ok darling 😘
.
#chimoytouch #muanismilan #kemanes #smmakeupteam #muasenawang #muaampangan #makandam #freelancemakeupartist #wakeupandmakeup #wedding  #makeup #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupmurahseremban #muanegerisembilan #muaseremban #freelancemodel #talentseremban
#makeupartist #muanewbie #makeupservice #chimoybeauty #makeuplover #lovemakeup #muamalaysia
9 0 5 hours ago
@muasaedah Profile picture

@muasaedah

Makeup Dinner
Look request dari Customer😊
Tq Having Me As Mua

#makeupdinner
#makeupevent
#makeupartist
#muapenang
#muabalikpulau
#muautara
#mua
#muamalaysia
#makeupartistpenang
#jurumakeuppenang
#jurumakeup
#makandam
#makeuplovers
#saedahdbeautytouch💋💄 For Booking Service Makeup 0174815246

Makeup Dinner
Look request dari Customer😊
Tq Having Me As Mua

#makeupdinner 
#makeupevent 
#makeupartist
#muapenang
#muabalikpulau
#muautara
#mua 
#muamalaysia
#makeupartistpenang 
#jurumakeuppenang 
#jurumakeup
#makandam
#makeuplovers 
#saedahdbeautytouch💋💄 For Booking Service Makeup 0174815246
2 0 13 hours ago
@young.and.glow.foundation Profile picture

@young.and.glow.foundation

UFORA Sunscreen ☀️
.
Pakai sunscreen tapi dalam masa yang sama dapat tutup segala parut dan cela area wajah
.
Ciri-ciri dan kelebihan sunscreen ufora
.
➡️Based skin tone
▶️Tekstur yang sangat smooth
➡️Senang blend
▶️Tidak berminyak
.
☝🏻 tu semua ciri ciri Sunscreen by Ufora. Yang penting dan ramai sangat tanya melekit tak?
.
✌️Berminyak tak? No no no. memang tak berminyak and pakai ni je meresap terus dalam kulit dan rasa soft soft je kulit kita
.
Kebaikan? Kelebihan?
.
➡️ mengelakkan kulit dari kering, sebab kalau kulit kita kering, jeragat akan mula tumbuh. pakai awal bagi mencegah dari tumbuhnya jeragat.
.
Klik link whatsapp di bio untuk order

UFORA Sunscreen ☀️
.
Pakai sunscreen tapi dalam masa yang sama dapat tutup segala parut dan cela area wajah
.
Ciri-ciri dan kelebihan sunscreen ufora
.
➡️Based skin tone
▶️Tekstur yang sangat smooth
➡️Senang blend
▶️Tidak berminyak
.
☝🏻 tu semua ciri ciri Sunscreen by Ufora. Yang penting dan ramai sangat tanya melekit tak?
.
✌️Berminyak tak? No no no. memang tak berminyak and pakai ni je meresap terus dalam kulit dan rasa soft soft je kulit kita
.
Kebaikan? Kelebihan?
.
➡️ mengelakkan kulit dari kering, sebab kalau kulit kita kering, jeragat akan mula tumbuh. pakai awal bagi mencegah dari tumbuhnya jeragat.
.
Klik link whatsapp di bio untuk order
1 1 16 hours ago
@syicca_sakhari Profile picture

@syicca_sakhari

Masjid Kariah Paya Datuk

Makeup look bride indonesia versi saya insipired by @khadijahazzahra_makeup ...
.
@nrcosmetics_my @feverglam.my @amwaymy @silkygirlcosmetics @peniaga_makeup_online @
.
.
.
Yg masih tercari service mekap/asst mua/ pass job makeup untuk sebarang majlis wasap 01123103601 💌 lock your date
Atau klik link nie
👇👇👇
https://linktr.ee/syicca_sakhari

#muamelaka #freelancemekap #dinner #bertunang# #nikah #wedding #makandam #travelmua #makeupmurah #makeupartistmalaysia

Makeup look bride indonesia versi saya insipired by @khadijahazzahra_makeup ...
.
@nrcosmetics_my @feverglam.my @amwaymy @silkygirlcosmetics @peniaga_makeup_online @
.
.
.
Yg masih tercari service mekap/asst mua/ pass job makeup untuk sebarang majlis  wasap 01123103601 💌 lock your date
Atau klik  link  nie
👇👇👇
https://linktr.ee/syicca_sakhari

#muamelaka #freelancemekap #dinner #bertunang# #nikah #wedding #makandam #travelmua #makeupmurah #makeupartistmalaysia
13 2 17 hours ago
@syicca_sakhari Profile picture

@syicca_sakhari

Masjid Kariah Paya Datuk

Makeup look bride indonesia versi saya insipired by @khadijahazzahra_makeup ...
.
@nrcosmetics_my @feverglam.my @amwaymy @silkygirlcosmetics @peniaga_makeup_online @
.
.
.
Yg masih tercari service mekap/asst mua/ pass job makeup untuk sebarang majlis wasap 01123103601 💌 lock your date
Atau klik link nie
👇👇👇
https://linktr.ee/syicca_sakhari

#muamelaka #freelancemekap #dinner #bertunang# #nikah #wedding #makandam #travelmua #makeupmurah #makeupartistmalaysia

Makeup look bride indonesia versi saya insipired by @khadijahazzahra_makeup ...
.
@nrcosmetics_my @feverglam.my @amwaymy @silkygirlcosmetics @peniaga_makeup_online @
.
.
.
Yg masih tercari service mekap/asst mua/ pass job makeup untuk sebarang majlis  wasap 01123103601 💌 lock your date
Atau klik  link  nie
👇👇👇
https://linktr.ee/syicca_sakhari

#muamelaka #freelancemekap #dinner #bertunang# #nikah #wedding #makandam #travelmua #makeupmurah #makeupartistmalaysia
9 0 17 hours ago
💄M A R I A💄

Gadis-gadis cantik diluar sana boleh whatsapp 0172059276 untuk booking makeup. Lebiu 😘 
#mua #muakl #muaklselangor #makandam #kakandam #makeup #nikah #sanding #bertandang #bridesmaids #makeupmampumilik #makeupbynuraidadarnizul #sephora #maccosmetics #katvond #narsfoundation #nyxcosmetics
35 0 20 hours ago
💄Before After💄

Gadis-gadis cantik diluar sana boleh whatsapp 0172059276 untuk booking makeup. Lebiu 😘 
#mua #muakl #muaklselangor #makandam #kakandam #makeup #nikah #sanding #bertandang #bridesmaids #makeupmampumilik #makeupbynuraidadarnizul #sephora #maccosmetics #katvond #narsfoundation #nyxcosmetics
35 0 20 hours ago
@majahenna Profile picture

@majahenna

Felda Ulu Tebrau, Ulu Tiram, Johor.

R.E.C.E.P.T.I.O.N AZIELA
📍Felda Ulu Tebrau | 21 Sept19
.
.
.
Makeupby @majahenna
Hijab Styling @majahenna
Bridal @prettyphannatiq .
.
.
Direct Wassap : +60173473521
(Click link at profile)
❌DM for fastrespond
FB : Maja Henna Full
.
.
#muajb #muamelaka #muajohor #mekapartis #mekapmurah #mekapnikah #mekapartis #mekapdinner #mekappengantin #mekaptunang #mekapcantik #makandam #mekapartisperempuan #softmekap #makeuptutorial #makeup #makeupspore #muaspore #muasingapura

R.E.C.E.P.T.I.O.N AZIELA
📍Felda Ulu Tebrau | 21 Sept19
.
.
.
Makeupby @majahenna
Hijab Styling @majahenna
Bridal @prettyphannatiq .
.
.
Direct Wassap : +60173473521
(Click link at profile)
❌DM for fastrespond
FB : Maja Henna Full
.
.
#muajb #muamelaka #muajohor #mekapartis #mekapmurah #mekapnikah #mekapartis #mekapdinner #mekappengantin #mekaptunang #mekapcantik #makandam #mekapartisperempuan #softmekap #makeuptutorial #makeup #makeupspore #muaspore #muasingapura
342 3 20 hours ago
@ringlightselfie.co Profile picture

@ringlightselfie.co

Alhamdulilah stock sampai lagi ! Tapi ramai dah bertuan uolss ... sabar yer 😘, nanti saya up tracking number masing2 tau ! Stay tuned . .
.
.
Ringlight murah2 je saya nak jual . Harga mampu milik .. siap bagi free gift backdrop sequin 1 tu taktahan uols 😍 ! Dgn syarat, uolss kene beli 1 ringlight (16cm /26cm ) tau .
.
.
Gak pernah kecewa la sis ! Guarantee puas hati ! Do whatsapp me ok girlsss ☺️ ! .
.
#makeupbagmurah #Makeuplover #Makandam #ringlightmalaysia #ringlightmurah #Tiktok #tiktokmalaysia #pubg #gamergirl #ringlightselfie #ringlightmedan #makeupselangor #makeupterengganu

Alhamdulilah stock sampai lagi ! Tapi ramai dah bertuan uolss ... sabar yer 😘, nanti saya up tracking number masing2 tau ! Stay tuned . .
.
.
Ringlight murah2 je saya nak jual . Harga mampu milik .. siap bagi free gift backdrop sequin 1 tu taktahan uols 😍 ! Dgn syarat, uolss kene beli 1 ringlight (16cm /26cm ) tau .
.
.
Gak pernah kecewa la sis ! Guarantee puas hati ! Do whatsapp me ok girlsss ☺️ ! .
.
#makeupbagmurah #Makeuplover #Makandam #ringlightmalaysia #ringlightmurah #Tiktok #tiktokmalaysia #pubg #gamergirl #ringlightselfie #ringlightmedan #makeupselangor #makeupterengganu
26 2 20 hours ago
Repeat kali ke -3 Qaira nak cikmoy makeupkan katanya. 
Nahhj, gud luck untuk pertandingan harini. Siap bawak kawan nak makeup sama cikmoy. 
Cikmoy buat yang terbaik ni, good luck ok darling 😘
.
#chimoytouch #muanismilan #kemanes #smmakeupteam #muasenawang #muaampangan #makandam #freelancemakeupartist #wakeupandmakeup #wedding  #makeup #muakl #muaselangor #makeupmurah #makeupmurahseremban #muanegerisembilan #muaseremban #freelancemodel #talentseremban
#makeupartist #muanewbie #makeupservice #chimoybeauty #makeuplover #lovemakeup #muamalaysia
9 1 21 hours ago
@sobella.cosmetics.beauty Profile picture

@sobella.cosmetics.beauty

Wonder Blush tahan lama  melekat kat pipi dengan efek glowing tambahkan seri muka. Datang opis muka adaa manisss. Datang aura ceria tu. Senyumm 😍
.
👉 new packaging lebih unik
👉teksture lebih baik untuk kulit yg berminyak tiada masalah untuk tahan lebih lama.
.
Try one , tak kan kau sesali. so easy 2 minit da siap,tak leceh. 😍
.
WhatsApp cikQa 0194735223

Wonder Blush tahan lama  melekat kat pipi dengan efek glowing tambahkan seri muka. Datang opis muka adaa manisss. Datang aura ceria tu. Senyumm 😍
.
👉 new packaging lebih unik
👉teksture lebih baik untuk kulit yg berminyak tiada masalah untuk tahan lebih lama.
.
Try one , tak kan kau sesali. so easy 2 minit da siap,tak leceh. 😍
.
WhatsApp cikQa 0194735223
4 1 21 hours ago

Top #makandam posts

@atiharun Profile picture

@atiharun

.
C O L O u R F u L C O L L e C T i O N S • A L Y A
.
sesekali guna natural lighting kt depan pintu.. nampak dark sikit.. tp makeup tu nampak jelas.. dulu sini la tempat lighting paling on point.. skg amik depan cermin je..
.
.
@colourfulcollections@alyimn@syakircokerlat@atiharun
.
.
.
#makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #muakl #muashahalam #makeupnikah #malaywedding #makeupsanding #makeupphotoshoot #mekap #mekapkahwin #makeupmalaysia #muaklang #mekapnatural #hijabfashion #muaselangor #mekapphotoshoot #makeupkahwin #takcukurkening #mekapartis #mekapsanding #nikah #sanding #makandam #jurusolek #malayweddingguide #makeupnatural

.
C O L O u R F u L C O L L e C T i O N S •  A L Y A
.
sesekali guna natural lighting kt depan pintu.. nampak dark sikit.. tp makeup tu nampak jelas.. dulu sini la tempat lighting paling on point.. skg amik depan cermin je..
.
.
@colourfulcollections • @alyimn • @syakircokerlat • @atiharun
.
.
.
#makeupartistmalaysia #muamalaysia #makeupartistkl #muakl #muashahalam #makeupnikah #malaywedding #makeupsanding #makeupphotoshoot #mekap #mekapkahwin #makeupmalaysia #muaklang #mekapnatural #hijabfashion #muaselangor #mekapphotoshoot #makeupkahwin #takcukurkening #mekapartis #mekapsanding #nikah #sanding #makandam #jurusolek #malayweddingguide #makeupnatural
627 7 25 July, 2019