#makcikbawang Instagram Photos & Videos

makcikbawang - 76.2k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #makcikbawang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
53 minutes
Average like
138.5
Average comment
3.7
Posts with video
14/36
Posts with photo
22/36

Hashtag Popularity

NATURAL TEETH WHITENING
Gigi kuning?
Nafas berbau?
Masalah karang gigi?
Gusi berdarah?
Jom selesaikan masalah dengan teeth whitening
👇👇👇👇👇
KELEBIHAN :- 😁 Boleh memutihkan gigi kuning kesan drp pemakanan ,rokok,masalah karang ,masalh gusi berdarah dan sebagainya.
😁Kesan dapat dilihat seawal seminggu **bergantung pada masalah gigi
😁Selamat digunakan ,tidak menipiskan dan tidak mereputkan gigi
😁Halal digunakan &bahan 100% organik
😁Sesuai semua peringkat umur
😁 Pakai braces besi, besi braces tidak akan berkarat, selamat digunakan

#agent #stokis #Diperlukan 💕
#sayajualpemutihgigi #charcoalwhiteningmurah #teethwhiteningmurah #teethwhiteningmalaysia #aranggigimurah #aranggigiampang #aranggigikl #teethwhiteningkl #pemutihgigimurah #aranggigiterengganu #charcoalteethmurah #charcoalteethmalaysia #teethwhitening #arangpemutihgigi #sayajualarangpemutihgigi #trustedseller #arangpemutihgigimurah #senyumsokmo #hidupsihat #infomenarik #dimatamu #kebayamerah #makcikbawang

NATURAL TEETH WHITENING 
Gigi kuning?
Nafas berbau?
Masalah karang gigi?
Gusi berdarah?
Jom selesaikan masalah dengan teeth whitening
👇👇👇👇👇
KELEBIHAN :- 😁 Boleh memutihkan gigi kuning kesan drp pemakanan ,rokok,masalah karang ,masalh gusi berdarah dan sebagainya.
😁Kesan dapat dilihat  seawal seminggu **bergantung pada masalah gigi
😁Selamat digunakan ,tidak menipiskan dan tidak mereputkan gigi
😁Halal digunakan &bahan 100% organik
😁Sesuai semua peringkat umur
😁 Pakai braces besi, besi braces tidak akan berkarat, selamat digunakan

#agent #stokis #Diperlukan 💕
#sayajualpemutihgigi #charcoalwhiteningmurah #teethwhiteningmurah #teethwhiteningmalaysia #aranggigimurah #aranggigiampang #aranggigikl #teethwhiteningkl #pemutihgigimurah #aranggigiterengganu #charcoalteethmurah #charcoalteethmalaysia #teethwhitening #arangpemutihgigi #sayajualarangpemutihgigi #trustedseller #arangpemutihgigimurah #senyumsokmo #hidupsihat #infomenarik #dimatamu #kebayamerah #makcikbawang
8 0 2 hours ago

aku rindu pada masa kecilku. Semua begitu sederhana. Saat aku terjatuh, hanya kaki dan tanganku yang terluka bukan hati ☹️
.
.
.
.
#makeup #bercuti #perlis #jalanjalan #makanangin #makcikbawang #akusuka #sayasuka #like #viral

aku rindu pada masa kecilku. Semua begitu sederhana. Saat aku terjatuh, hanya kaki dan tanganku yang terluka bukan hati ☹️
.
.
.
.
#makeup #bercuti #perlis #jalanjalan #makanangin #makcikbawang #akusuka #sayasuka #like #viral
4 0 2 hours ago

Ada orang tanya aku tadi pasal ni so daripada aku just share kat dia sorang je , baik aku share kat semua orang kan ? So here you go . Abaikan typo ke apa kat situ . Ini cara aku build self-confidence , kalau tak suka / tak setuju boleh lah share cara korang kat comment and please jangan judge . Aku just share pendapat aku so kalau tak suka tak perlulah lemparkan kata kata yang boleh membuatkan aku down . #spreadlove #nohate
.
#islamicquotes #twitterquotes #twitter #quotes #twittermemes #ayatsentap #makcikbawang #deepquotes #takreleven #cakapmanis #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #muhasabahdiri #cariakudisyurga #dakwah #pendakwahmuda #syasyanbhah_

Ada orang tanya aku tadi pasal ni so daripada aku just share kat dia sorang je , baik aku share kat semua orang kan ? So here you go . Abaikan typo ke apa kat situ . Ini cara aku build self-confidence , kalau tak suka / tak setuju boleh lah share cara korang kat comment and please jangan judge . Aku just share pendapat aku so kalau tak suka tak perlulah lemparkan kata kata yang boleh membuatkan aku down . #spreadlove #nohate
.
#islamicquotes #twitterquotes #twitter #quotes #twittermemes #ayatsentap #makcikbawang #deepquotes #takreleven #cakapmanis #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #muhasabahdiri #cariakudisyurga #dakwah #pendakwahmuda #syasyanbhah_
93 2 2 hours ago

orang tak suke kite , cerita blakang kite . kite gelak je sebab dia tk bagi makan pon kat kite 🤣
.
.
.
.
.
#makeup #bercuti #perlis #jalanjalan #makanangin #makcikbawang #akusuka #sayasuka #like #viral

orang tak suke kite , cerita blakang kite . kite gelak je sebab dia tk bagi makan pon kat kite 🤣
.
.
.
.
.
#makeup #bercuti #perlis #jalanjalan #makanangin #makcikbawang #akusuka #sayasuka #like #viral
6 0 3 hours ago
tag crush korg ! 👀❤️
.
.
.
.
.
.
.
.
.
@syasyaavideo @syasyaavideo 
#crush #makcikbawang #makcikhot #makauisapbong #makcikpuaka #syasyaavideo
14 0 6 hours ago

nahhh untuk mkcik yang suka membawang 😂🙏 .
.
.
.
#ayatdeepsikit😂 #makcikbawang

nahhh untuk mkcik yang suka membawang 😂🙏 .
.
.
.
#ayatdeepsikit😂#makcikbawang
22 0 10 hours ago

Assalamualaikum.. 🙋🏻‍♀️😉
Kurus sihat itu satu perjuangan. Perjuangan & penghijrahan ke arah yg lebih baik.. ❤️
.
.
🌸 𝙊𝙠 𝙨𝙚𝙠𝙖𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙍𝘼𝙎𝙈𝙄𝙉𝙔𝘼 ✅ 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙥𝙚𝙣𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙨𝙞 𝙅𝘼𝙉𝙐𝘼𝙍𝙄 2020 𝙪𝙩𝙠 𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧 𝙨𝙚𝙜𝙚𝙧𝙖 𝙠𝙡𝙞𝙠 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙙𝙞 𝙗𝙞𝙤 𝙄𝙂 @𝙘𝙤𝙖𝙘𝙝.𝙡𝙞𝙯𝙖 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙙𝙞𝙧𝙚𝙘𝙩 𝙬𝙝𝙖𝙩𝙨𝙖𝙥𝙥 📲 .
.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING POWERFIT MALAYSIA
.
.
📲(klik link di bio ig @coach.liza untuk direct whatsapp) (perempuan sahaja) .
.
.
✔️ Personal coach 1 to 1.
✔️ Resipi sihat. Mealplan zig zag kalori.
✔️ WhatsApp group support.
✔️ Daily topik pemakanan.
✔️ Daily nutrition.
✔️ Home workout video
✔️ 100% online .
.
#tudungbawal #cantik #bajutunang #kurustanpaberlapar #kurus #muamalaysia #dietseimbang #nakkurus #sihatdanslim #gengdietkekliza #sayasukamakan #uqashasenrose2 #kurussebelumkahwin #teampowerfitmalaysia #makcikbawang #eatcleanmalaysia #tipskuruscepat #dietsukuseparuh #ariani #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #sukusukuseparuh #gegarvaganza2019 #instamalaysia #adelleasofea #tv3

Assalamualaikum.. 🙋🏻‍♀️😉
Kurus sihat itu satu perjuangan. Perjuangan & penghijrahan ke arah yg lebih baik.. ❤️
.
.
🌸 𝙊𝙠 𝙨𝙚𝙠𝙖𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙍𝘼𝙎𝙈𝙄𝙉𝙔𝘼 ✅ 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙥𝙚𝙣𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙨𝙞 𝙅𝘼𝙉𝙐𝘼𝙍𝙄 2020 𝙪𝙩𝙠 𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧 𝙨𝙚𝙜𝙚𝙧𝙖 𝙠𝙡𝙞𝙠 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙙𝙞 𝙗𝙞𝙤 𝙄𝙂 @𝙘𝙤𝙖𝙘𝙝.𝙡𝙞𝙯𝙖 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙙𝙞𝙧𝙚𝙘𝙩 𝙬𝙝𝙖𝙩𝙨𝙖𝙥𝙥 📲 .
.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING POWERFIT MALAYSIA
.
.
📲(klik link di bio ig @coach.liza untuk direct whatsapp) (perempuan sahaja) .
.
.
✔️ Personal coach 1 to 1.
✔️ Resipi sihat. Mealplan zig zag kalori.
✔️ WhatsApp group support.
✔️ Daily topik pemakanan.
✔️ Daily nutrition.
✔️ Home workout video
✔️ 100% online .
.
#tudungbawal #cantik #bajutunang  #kurustanpaberlapar #kurus #muamalaysia #dietseimbang #nakkurus #sihatdanslim  #gengdietkekliza  #sayasukamakan #uqashasenrose2 #kurussebelumkahwin #teampowerfitmalaysia #makcikbawang #eatcleanmalaysia  #tipskuruscepat #dietsukuseparuh #ariani #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #sukusukuseparuh #gegarvaganza2019 #instamalaysia #adelleasofea #tv3
13 0 13 hours ago

no more dream,but it's reality...
.
.
.
.
#greenteam #viralphoto #makcikbawang
#staytuned

no more dream,but it's reality...
.
.
.
.
#greenteam #viralphoto #makcikbawang 
#staytuned
101 0 14 hours ago

Perlu ke ZAKAR BESAR?
_
Lelaki dayus akan cakap tak perlu konon skill mengatasi segala nya.
Aku nak tanya kau ni laki.
Kau nak Bini kau TETEK BESAR ke kecik?
Kalau rasa suka yang BESAR.
Bini kau pon suka yang BESAR jugak bro.
jom whatsapp BIGGEST kat
010 8344290
_
#BiggestEnlargementOil
#MinyakPembesarZakar
#PembesarZakar
#PenisEnlargementOil #isteripuasmenikmati
#isteripuassuamihebatdiranjang #konektegang #konektahanlamaisteripuas #zakarbesarpanjang #zakarbermasalah #minyakdhab #minyakbelacak #minyaktahanlama #konekberurat #matmotobukanmatrempit✌️️ #makcikbawang #tiktok #awekmantap #awekhot #janda #AbangSapuSayangSedap
#BiggestAlwaysKing
#LulusKKM_NOT170900001K
#DropshipDiperlukan -

Perlu ke ZAKAR BESAR?
_
Lelaki dayus akan cakap tak perlu konon skill mengatasi segala nya.
Aku nak tanya kau ni laki.
Kau nak Bini kau TETEK BESAR ke kecik?
Kalau rasa suka yang BESAR.
Bini kau pon suka yang BESAR jugak bro. 
jom whatsapp BIGGEST kat 
010 8344290
_
#BiggestEnlargementOil
#MinyakPembesarZakar
#PembesarZakar
#PenisEnlargementOil #isteripuasmenikmati
#isteripuassuamihebatdiranjang #konektegang #konektahanlamaisteripuas #zakarbesarpanjang #zakarbermasalah #minyakdhab #minyakbelacak #minyaktahanlama #konekberurat #matmotobukanmatrempit✌️️ #makcikbawang #tiktok #awekmantap #awekhot #janda #AbangSapuSayangSedap
#BiggestAlwaysKing
#LulusKKM_NOT170900001K
#DropshipDiperlukan -
4 0 21 hours ago

HAPPY CREAM
#PINKLADY
_
• Pleasant smell.
• Works for all skin types.
• No side effects.
• Contains natural ingredients.
• 100% organics.
• Gets absorbed fast.
• Safe for infant and children.
• Edible substances.
• Quick results.
• Contains herbal extracts.
• Works well even after pregnancy.
• Moisturising.

_
Whatsapp now!!! 010 8344290

#PINKLADY
#PINKLADYHAPPYCREAM
#pinkladybodyperfectionoriginal
#girlfitness
#journeyofgirls
#sistalove
#sistoidola
#sisto
#jamumodern
#pinkladybiggest
#teamsucantik
#makcikbawang
#malamjumaat
#workout

HAPPY CREAM
#PINKLADY
_
• Pleasant smell.
• Works for all skin types.
• No side effects.
• Contains natural ingredients.
• 100% organics.
• Gets absorbed fast.
• Safe for infant and children.
• Edible substances.
• Quick results.
• Contains herbal extracts.
• Works well even after pregnancy.
• Moisturising.

_
Whatsapp now!!! 010 8344290

#PINKLADY 
#PINKLADYHAPPYCREAM
#pinkladybodyperfectionoriginal 
#girlfitness 
#journeyofgirls 
#sistalove 
#sistoidola 
#sisto 
#jamumodern 
#pinkladybiggest 
#teamsucantik 
#makcikbawang 
#malamjumaat 
#workout
1 0 22 hours ago
#makcikbawang
15 0 14 December, 2019

Becinta dgn dia .. tapi kawin dgn org lain..Tipu lh klu kmu x nngis tngu ni.. Follow @milopingkolo untuk lebih banyak lagi info sama ada lucu iatau tidak😢📌😆😆😆👇👇!! .

My hashtag >>> #milopingkolo
.
Jangan lupaa Tag kawan2 kamuu!!😊
[FOLLOW MILOPINGKOLO STUDIO, LIKE THIS POST , KOMEN & SHARE!!!😙] .
.
.
.
.
#kakimancing #makcikbawang #nak #naksentap
#nakngepek #like #likeforlikes #likeforlikeback #followforfollowback #love #memes #malaysia #follow4followback #followbackinstantly
#instagram_kids #instagram_kids #instagram #milopingkolo

Becinta dgn dia .. tapi kawin dgn org lain..Tipu lh klu kmu x nngis tngu ni.. Follow @milopingkolo untuk lebih banyak lagi info sama ada lucu iatau tidak😢📌😆😆😆👇👇!! .

My hashtag >>> #milopingkolo
.
Jangan lupaa Tag kawan2 kamuu!!😊
[FOLLOW MILOPINGKOLO STUDIO, LIKE THIS POST , KOMEN & SHARE!!!😙] .
.
.
.
.
#kakimancing #makcikbawang #nak#naksentap
#nakngepek #like #likeforlikes #likeforlikeback #followforfollowback #love #memes #malaysia #follow4followback #followbackinstantly
#instagram_kids  #instagram_kids #instagram #milopingkolo
90 2 14 December, 2019
tag bf/gf/bae/bestf 🤪❤️
.
.
.
.
.
.
.
@syasyaavideo @syasyaavideo 
#crush #slowmotion #makcikbawang #makcikhot #makcikpuaka #tiktok #trendterkini #patahhati
23 2 14 December, 2019

Diet dah cantik tukar, dah eat clean... Jommm lakukan sikit 6 gerakan ni untuk perut rata macam anak dara... 😉❤️
.
.
🌸 𝙊𝙠 𝙨𝙚𝙠𝙖𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙍𝘼𝙎𝙈𝙄𝙉𝙔𝘼 ✅ 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙥𝙚𝙣𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙨𝙞 𝙅𝘼𝙉𝙐𝘼𝙍𝙄 2020 𝙪𝙩𝙠 𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧 𝙨𝙚𝙜𝙚𝙧𝙖 𝙠𝙡𝙞𝙠 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙙𝙞 𝙗𝙞𝙤 𝙄𝙂 @𝙘𝙤𝙖𝙘𝙝.𝙡𝙞𝙯𝙖 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙙𝙞𝙧𝙚𝙘𝙩 𝙬𝙝𝙖𝙩𝙨𝙖𝙥𝙥 📲 .
.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING POWERFIT MALAYSIA
.
.
📲(klik link di bio ig @coach.liza untuk direct whatsapp) (perempuan sahaja) .
.
.
✔️ Personal coach 1 to 1.
✔️ Resipi sihat. Mealplan zig zag kalori.
✔️ WhatsApp group support.
✔️ Daily topik pemakanan.
✔️ Daily nutrition.
✔️ Home workout video
✔️ 100% online .
.
#tudungbawal #cantik #bajutunang #kurustanpaberlapar #kurus #muamalaysia #dietseimbang #nakkurus #sihatdanslim #gengdietkekliza #sayasukamakan #uqashasenrose2 #kurussebelumkahwin #teampowerfitmalaysia #makcikbawang #eatcleanmalaysia #tipskuruscepat #dietsukuseparuh #ariani #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #sukusukuseparuh #gegarvaganza2019 #instamalaysia #adelleasofea #tv3

Diet  dah cantik tukar, dah eat clean... Jommm lakukan sikit 6 gerakan ni untuk perut rata macam anak dara... 😉❤️
.
.
🌸 𝙊𝙠 𝙨𝙚𝙠𝙖𝙧𝙖𝙣𝙜 𝙨𝙚𝙘𝙖𝙧𝙖 𝙍𝘼𝙎𝙈𝙄𝙉𝙔𝘼 ✅ 𝙨𝙖𝙮𝙖 𝙤𝙥𝙚𝙣 𝙥𝙚𝙣𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧𝙖𝙣 𝙨𝙚𝙨𝙞 𝙅𝘼𝙉𝙐𝘼𝙍𝙄 2020 𝙪𝙩𝙠 𝙙𝙖𝙛𝙩𝙖𝙧 𝙨𝙚𝙜𝙚𝙧𝙖 𝙠𝙡𝙞𝙠 𝙡𝙞𝙣𝙠 𝙙𝙞 𝙗𝙞𝙤 𝙄𝙂 @𝙘𝙤𝙖𝙘𝙝.𝙡𝙞𝙯𝙖 𝙪𝙣𝙩𝙪𝙠 𝙙𝙞𝙧𝙚𝙘𝙩 𝙬𝙝𝙖𝙩𝙨𝙖𝙥𝙥 📲 .
.
.
UNTUK PERTANYAAN DAN DAFTAR PROGRAM ADVANCE COACHING POWERFIT MALAYSIA
.
.
📲(klik link di bio ig @coach.liza untuk direct whatsapp) (perempuan sahaja) .
.
.
✔️ Personal coach 1 to 1.
✔️ Resipi sihat. Mealplan zig zag kalori.
✔️ WhatsApp group support.
✔️ Daily topik pemakanan.
✔️ Daily nutrition.
✔️ Home workout video
✔️ 100% online .
.
#tudungbawal #cantik #bajutunang  #kurustanpaberlapar #kurus #muamalaysia #dietseimbang #nakkurus #sihatdanslim  #gengdietkekliza  #sayasukamakan #uqashasenrose2 #kurussebelumkahwin #teampowerfitmalaysia #makcikbawang #eatcleanmalaysia  #tipskuruscepat #dietsukuseparuh #ariani #bajubesarmalaysia #dietkirakalori #sukusukuseparuh #gegarvaganza2019 #instamalaysia #adelleasofea #tv3
58 0 14 December, 2019

Betul ke bawang ni dh mahal skrg..?
.
Kredit: Mark Jan
.
.
.
#bawang #membawang #makcikbawang #bawangbesar #bawangkecik #bawangmerahbawangputih #bawangputih #katering

Betul ke bawang ni dh mahal skrg..?
.
Kredit: Mark Jan
.
.
.
#bawang #membawang #makcikbawang #bawangbesar #bawangkecik #bawangmerahbawangputih #bawangputih #katering
285 27 14 December, 2019

Top #makcikbawang posts

BOUQUET OF VEGETABLES... MMG RARE...
.
asyik bagi bunga aje kan... Bagus gak idea ni bagi sejambak sayuran... 🥒🌶️🥦🥬🍄...
.
Tag partner anda supaya next time birthday, anniversary boleh bagi sejambak sayuran... Murah pun ya jugak... Sihat pun sama😁😁😁
.
🔴On notification dan follow ig @liz_fitsihat utk dapatkan lagi Banyak tips Dan panduan utk turun berat badan serta resepi2 makanan sihat & sedap
.
👧Coach Liz
📲0175328284
@liz_fitsihat
Personally berjaya turun 40kg

BOUQUET OF VEGETABLES... MMG RARE...
.
asyik bagi bunga aje kan... Bagus gak idea ni bagi sejambak sayuran... 🥒🌶️🥦🥬🍄...
.
Tag partner anda supaya next time birthday, anniversary boleh bagi sejambak sayuran... Murah pun ya jugak... Sihat pun sama😁😁😁
.
🔴On notification dan follow ig @liz_fitsihat utk dapatkan lagi Banyak tips Dan panduan utk turun berat badan serta resepi2 makanan sihat & sedap
.
👧Coach Liz
📲0175328284 
@liz_fitsihat
Personally berjaya turun 40kg
3,300 13 12 December, 2019

𝕋𝕆𝕃𝕆ℕ𝔾 𝕋𝔸𝔾 𝕂𝔸𝕎𝔸ℕ ℍ𝔸𝕄ℙ𝔸 𝕊ℝ𝕌ℍ 𝔹𝔸ℂ𝔸 ℂ𝔸ℙ𝕋𝕀𝕆ℕ 𝕊𝕄ℙ𝔸𝕀 ℍ𝔸𝔹𝕀𝕊😔
.
.
.
.
𝗦𝗲𝗮𝗻𝗱𝗮𝗶𝗻𝘆𝗮 𝗸𝗶𝘁𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗮𝗵 '𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗷𝘂𝗿' 𝗺𝗲𝗹𝗮𝗸𝘂𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗲𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵𝗮𝗻🙂, 𝗷𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝗻𝗴𝗴𝘂𝗵 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁 𝗱𝗮𝗻 𝗮𝗻𝗴𝗴𝗮𝗽𝗹𝗮𝗵 𝘀𝗲𝗽𝗲𝗻𝘂𝗵𝗻𝘆𝗮 𝗯𝗮𝗵𝗮𝘄𝗮 𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁 𝗶𝘁𝘂 𝗮𝗱𝗮𝗹𝗮𝗵 𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗸𝗵𝗶𝗿😊🌹. 𝗞𝗲𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁:
𝟭) 𝗗𝗶𝘀𝗮𝘆𝗮𝗻𝗴𝗶 𝗔𝗟𝗟𝗔𝗛.
𝟮) 𝗗𝗶𝗱𝗼𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗽𝗮𝗿𝗮 𝗠𝗮𝗹𝗮𝗶𝗸𝗮𝘁.
𝟯) 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗽𝘂𝗻𝗸𝗮𝗻 𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗔𝗟𝗟𝗔𝗛.
𝟰) 𝗗𝗶𝗺𝘂𝗿𝗮𝗵𝗸𝗮𝗻 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗸𝗶.
𝟱) 𝗗𝗶𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀𝗸𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗴𝗮𝗹𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵.
𝟲) 𝗗𝗶𝗺𝘂𝗹𝗶𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗿𝘂𝗮𝗵𝗻𝘆𝗮.
𝟳) 𝗖𝗶𝗿𝗶 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗲𝗿𝗶𝗺𝗮𝗻.

#alquran #cariakudisyurga #funimate #sayangkamu #jommuhasabahdiri #ayatsentap #makcikbawang #deepquotes #takreleven #cakapmanis #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #elephant #nakbebel #jentikhati #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #quotes #ccp #ccptutorial #gengtakbolemoveon #sakithati #cakapmanis #vscomalaysia #brokenheart #dakwahmuslimah #dakwahpositif #muhasabahdiri

𝕋𝕆𝕃𝕆ℕ𝔾 𝕋𝔸𝔾 𝕂𝔸𝕎𝔸ℕ ℍ𝔸𝕄ℙ𝔸 𝕊ℝ𝕌ℍ 𝔹𝔸ℂ𝔸 ℂ𝔸ℙ𝕋𝕀𝕆ℕ 𝕊𝕄ℙ𝔸𝕀 ℍ𝔸𝔹𝕀𝕊😔
.
.
.
.
𝗦𝗲𝗮𝗻𝗱𝗮𝗶𝗻𝘆𝗮 𝗸𝗶𝘁𝗮 𝘁𝗲𝗹𝗮𝗵 '𝘁𝗲𝗿𝗹𝗮𝗻𝗷𝘂𝗿' 𝗺𝗲𝗹𝗮𝗸𝘂𝗸𝗮𝗻 𝗸𝗲𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵𝗮𝗻🙂, 𝗷𝗮𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝗻𝗴𝗴𝘂𝗵 𝘂𝗻𝘁𝘂𝗸 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁 𝗱𝗮𝗻 𝗮𝗻𝗴𝗴𝗮𝗽𝗹𝗮𝗵 𝘀𝗲𝗽𝗲𝗻𝘂𝗵𝗻𝘆𝗮 𝗯𝗮𝗵𝗮𝘄𝗮 𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁 𝗶𝘁𝘂 𝗮𝗱𝗮𝗹𝗮𝗵 𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁 𝘆𝗮𝗻𝗴 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗸𝗵𝗶𝗿😊🌹. 𝗞𝗲𝗹𝗲𝗯𝗶𝗵𝗮𝗻 𝗯𝗲𝗿𝘁𝗮𝘂𝗯𝗮𝘁: 
𝟭) 𝗗𝗶𝘀𝗮𝘆𝗮𝗻𝗴𝗶 𝗔𝗟𝗟𝗔𝗛. 
𝟮) 𝗗𝗶𝗱𝗼𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗽𝗮𝗿𝗮 𝗠𝗮𝗹𝗮𝗶𝗸𝗮𝘁.
𝟯) 𝗗𝗶𝗮𝗺𝗽𝘂𝗻𝗸𝗮𝗻 𝗼𝗹𝗲𝗵 𝗔𝗟𝗟𝗔𝗛. 
𝟰) 𝗗𝗶𝗺𝘂𝗿𝗮𝗵𝗸𝗮𝗻 𝗿𝗲𝘇𝗲𝗸𝗶. 
𝟱) 𝗗𝗶𝗹𝗲𝗽𝗮𝘀𝗸𝗮𝗻 𝘀𝗲𝗴𝗮𝗹𝗮 𝗺𝗮𝘀𝗮𝗹𝗮𝗵. 
𝟲) 𝗗𝗶𝗺𝘂𝗹𝗶𝗮𝗸𝗮𝗻 𝗺𝗮𝗿𝘂𝗮𝗵𝗻𝘆𝗮. 
𝟳) 𝗖𝗶𝗿𝗶 𝗼𝗿𝗮𝗻𝗴 𝗯𝗲𝗿𝗶𝗺𝗮𝗻.

#alquran #cariakudisyurga #funimate  #sayangkamu #jommuhasabahdiri #ayatsentap #makcikbawang #deepquotes #takreleven #cakapmanis #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #elephant #nakbebel #jentikhati #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #quotes #ccp #ccptutorial #gengtakbolemoveon #sakithati #cakapmanis #vscomalaysia #brokenheart #dakwahmuslimah #dakwahpositif  #muhasabahdiri
5,187 45 5 December, 2019

CUBA TAG KAWAN PEREMPUAN HAMPA🧕🏻📝
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــي
ﺍﻟﺴَّﻼَﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ﻭَﺭَﺣْﻤَﺔُ ﺍﻟﻠﻪِ ﻭَﺑَﺮَﻛَﺎﺗُﻪُ
#twitterquotes #twittermemes #ayatsentap #makcikbawang #deepquotes #quotes #ayatsentap #takreleven #cakapmanis #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #quotes #ccp #ccptutorial #gengtakbolemoveon #sakithati #cakapmanis #vscomalaysia #sayangsayang #brokenheart #dakwahmuslimah #dakwahpositif #cariakudisyurga #muhasabahdiri #niqabis

CUBA TAG KAWAN PEREMPUAN HAMPA🧕🏻📝
بِسۡـــــــــمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡـمَـٰنِ ٱلرَّحِـــــــي
ﺍﻟﺴَّﻼَﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻜُﻢْ ﻭَﺭَﺣْﻤَﺔُ ﺍﻟﻠﻪِ ﻭَﺑَﺮَﻛَﺎﺗُﻪُ
#twitterquotes #twittermemes #ayatsentap #makcikbawang #deepquotes #quotes #ayatsentap #takreleven #cakapmanis #secebiskenangan #tolongdengar #kitakankekasih #lawakhambar #nakbebel #jentikhati #nakpesan #akuokayofficial #roadtohalal #quotes #ccp #ccptutorial #gengtakbolemoveon #sakithati #cakapmanis #vscomalaysia #sayangsayang #brokenheart #dakwahmuslimah #dakwahpositif #cariakudisyurga #muhasabahdiri #niqabis
8,258 63 26 September, 2019