#makeupbyme Instagram Photos & Videos

makeupbyme - 10.3m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #makeupbyme and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
45 minutes
Average like
20.6
Average comment
0.8
Posts with video
4/71
Posts with photo
67/71

Hashtag Popularity

Make up & Hair : @sri.pang #sripangmakeup x @wara_official
PHOTO : @attapmrk
STYLE : @kanisornv
Model : @ninnosleep .
.
.
#makeup #makeupartist #makeupbyme #mymakeup #magazine #instagram #ช่างแต่งหน้า

Make up & Hair : @sri.pang #sripangmakeup x @wara_official 
PHOTO : @attapmrk 
STYLE : @kanisornv 
Model : @ninnosleep .
.
.
#makeup #makeupartist #makeupbyme #mymakeup #magazine #instagram  #ช่างแต่งหน้า
0 0 6 hours ago


2019 Winter Makeup for Your Inner Snow Queen👸💫


쌀쌀한 겨울을 맞이한 메이크업이에요!🧣
날이 추워지면 많은 분들이 겨울메이크업으로 짙은 금빛 혹은 은빛 컬러의 섀도우, 립은 누드계열로 사용하시곤하죠-

비유하자면 차가운 보드카의 느낌보다, 올해는 따뜻함을 북돋아주는 레드 와인 느낌을 표현해냈어요. 따뜻해보이면서도 사랑스러워 보이기도 해서 1석2조의 메이크업이란 요런 것,,❣

차가워진 온도로 거칠어진 피부를 맑게하고, 적당한 하이라이티드 스킨을 위해 VDL 수프림 프라이머를 먼저 사용해준뒤 파운데이션을 얇게, 여러번 올려줬어요!

아이섀도우와 블러셔는 모두 셰포라의 블러셔 Heated컬러를 사용해줬답니다 :D 컬러감이 장미빛 95% + 핑크빛 5% 가미된 느낌인데, 일반 로드샵에도 요런 비슷한 느낌의 섀도우나 블러셔들이 많으니 색감참고만 하셔도 될 것 같아요!

유독 추울것으로 예상되는 올해 겨울,
2019 Inner Queen Winter Makeup으로 따뜻하고 러블리하게 보내보아요-!😘❤


#2019겨울메이크업 #겨울메이크업 #메이크업튜토리얼 #VDL수프림프라이머 #VDL퍼펙트핏파운데이션 #포렌코즈벨벳틴트 #세포라블러셔 #세포라추천 #VDL추천 #포렌코즈추천 #겨울메이크업방법 #2019wintermakeup #koreanwintermakeup #wintermakeup #koreanhotmakeup #makeupbyme #koreanmakeuptutorial #koreanmakeuptutorials

⠀
2019 Winter Makeup for Your Inner Snow Queen👸💫
⠀
⠀
쌀쌀한 겨울을 맞이한 메이크업이에요!🧣
날이 추워지면 많은 분들이 겨울메이크업으로 짙은 금빛 혹은 은빛 컬러의 섀도우, 립은 누드계열로 사용하시곤하죠-
⠀
비유하자면 차가운 보드카의 느낌보다, 올해는 따뜻함을 북돋아주는 레드 와인 느낌을 표현해냈어요. 따뜻해보이면서도 사랑스러워 보이기도 해서 1석2조의 메이크업이란 요런 것,,❣
⠀
차가워진 온도로 거칠어진 피부를 맑게하고, 적당한 하이라이티드 스킨을 위해 VDL 수프림 프라이머를 먼저 사용해준뒤 파운데이션을 얇게, 여러번 올려줬어요!
⠀
아이섀도우와 블러셔는 모두 셰포라의 블러셔 Heated컬러를 사용해줬답니다 :D 컬러감이 장미빛 95% + 핑크빛 5% 가미된 느낌인데, 일반 로드샵에도 요런 비슷한 느낌의 섀도우나 블러셔들이 많으니 색감참고만 하셔도 될 것 같아요!
⠀
유독 추울것으로 예상되는 올해 겨울,
2019 Inner Queen Winter Makeup으로 따뜻하고 러블리하게 보내보아요-!😘❤
⠀
⠀
#2019겨울메이크업 #겨울메이크업 #메이크업튜토리얼 #VDL수프림프라이머 #VDL퍼펙트핏파운데이션 #포렌코즈벨벳틴트 #세포라블러셔 #세포라추천 #VDL추천 #포렌코즈추천 #겨울메이크업방법 #2019wintermakeup #koreanwintermakeup #wintermakeup #koreanhotmakeup #makeupbyme #koreanmakeuptutorial #koreanmakeuptutorials
3 0 6 hours ago
In love with this adorable and creative photo of @josie_annabelle from our shoot in Arizona a few weeks ago!
@kathywhittakerphotography ❄️ Hair and makeup by me. .
.
.
#arizona #winter #headshot #beauty #model #makeup #hair #actress #curls #pageantgirl #travel #beautymakeup #glam #natural #naturalbeauty #hairstylist #hairbyme #makeupbyme #hmua #stylist #azgirl #sweaterweather
1 0 6 hours ago

#makeupbyna
#makeupbyme
#côdâu
#japan
#aki
Cũng học hành ra mặc dù k lâu nhưng cviec nên cũng phải cgang làm và hoàn thiện dần
Hn được cô giáo dạy ngày trk khen bài chỉnh chu hơn.thật auwj rất vui
E sẽ cgang nhiều hơn để được như mọi người,như cô giáo,và cgang để k bị chê nữa
Và tất nhiên chỉ có cô giáo chê thẳng thắn mới làm e nhận ra và khắc phục được
Cám ơn team #THl luôn dõi theo e

#makeupbyna
#makeupbyme
#côdâu 
#japan
#aki 
Cũng học hành ra mặc dù k lâu nhưng cviec nên cũng phải cgang làm và hoàn thiện dần
Hn được cô giáo dạy ngày trk khen bài chỉnh chu hơn.thật auwj rất vui
E sẽ cgang nhiều hơn để được như mọi người,như cô giáo,và cgang để k bị chê nữa
Và tất nhiên chỉ có cô giáo chê thẳng thắn mới làm e nhận ra và khắc phục được
Cám ơn team #THl luôn dõi theo e
0 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
1 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
1 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
1 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
2 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
2 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
1 0 6 hours ago

Keisengan hari ini... No camera No ring light... Cuma pake hand phone... #belajardanterusbelajar
#makeupbyme
#makeupweddingsimple
HWD santi dan adie..

Keisengan hari ini... No camera No ring light... Cuma pake hand phone... #belajardanterusbelajar
#makeupbyme
#makeupweddingsimple
HWD santi dan adie..
0 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
1 0 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
2 0 6 hours ago

BRIGHT ✔️ BLONDE ✔️ BEAUTIFUL ✔️

BRIGHT ✔️ BLONDE ✔️ BEAUTIFUL ✔️
2 1 6 hours ago
Makeup🌸
---------------------------------------
Owner @sustiiana.hs
Fast respon 📲
WA : 085242611961
----------------------------------------
.
.

#sustimakeup #makeup #makeupwisuda #makeuptari #makeuplamaran #makeuppesta #makeupmapettuada #makeupprewed #makeuptutorial #makeupsoft #makeupnatural #makeupsimpel #makeupcantik #makeupbiasa #makeupgraduation #makeupbyme #makeupsidrap #makeupmakassar
1 0 6 hours ago

Hair & Make-up by me 🌸 @vanessa_blumhagen 🤗 morgen sehen wir uns schon wieder 🎉😘 #makeup #makeupartist #makeupbyme #barbarella #berlin #job #beauty #work #skirt #black #pink #adler

Hair & Make-up by me 🌸 @vanessa_blumhagen 🤗 morgen sehen wir uns schon wieder 🎉😘 #makeup #makeupartist #makeupbyme #barbarella #berlin #job #beauty #work #skirt #black #pink #adler
1 0 6 hours ago

🔊🔊🔊 улётная новость 🔊🔊🔊 На российском рынке появился Марроканский бренд экологичных косметических средств который быстро завоевал популярность. В Челябинске, про них ещё мало кто слышал 🤫

Их хна сразу попала в мой арсенал - ведь всё самое лучшее у вас появляется у первых 🦋

Что в ней нового, почему я в неё влюбилась:
🌿 ооооочень пигментированна- и кожа моментально принимает цвет- более выразительный эффект биотатуажа; 🌿отлично прорисовывает контуры; 🌿 дольше держится на коже; 🌿 время выдержки с 30 минут сократилось до 5.

Что осталось неизменным, ведь и до этого было супер: 🌿 премиальное качество;
🌿 экологичность;
🌿 Максимально естественные оттенки.
🌿 Мгновенный эффект ухоженных бровей, красивых от природы.
🌿 Бесконечная цветовая палитра благодаря возможности смешивания тонов.
🌿 Питание и защита каждого волоска.
🌿 Стимулирование роста новых волос по контуру окрашивания.

Для изготовления красящего состава используют сырье, произрастающее в районах Марокко, где с давних времен выращивают хну, а также растения и деревья, из которых впоследствии добывают ценные косметические масла. Хорошая экология при отсутствии крупных промышленных производств - вот основное преимущество марроканского сырья перед недорогими аналогами из Индии.

Сейчас, когда идёт то снег, то дождь, когда несмотря и даже вопреки погодным условиям хочется выглядеть ещё более ухоженно и бровки хочется поярче- я советую попробовать новую хну всем 👌🏻 перед новогодними каникулами уверена процедуру-повторите.
Летом, когда четкости и косметики на лице хочется минимум- на этой же хне останутся те, кто как и я страдает «проплешинами», те кто отращивает, те, кто просто любит чётко 👌🏻. Остальные же, счастливые обладатели густых бровей, вероятно предпочтут вернуться к Sexy henna, дающей еле заметную тень на коже от якобы имеющихся волосков.
P/sы: для пополнения портфолио новыми бровями, мне требуются модели! Девочки 15-17 лет с нетронутыми бровушками 🙏🏻 Оплата только материала. Принимаю 2/2 в салоне красоты на Чайковского 54б, занятость— 30 минут.

🔊🔊🔊 улётная новость 🔊🔊🔊 На российском рынке появился Марроканский бренд экологичных косметических средств который быстро завоевал популярность. В Челябинске, про них ещё мало кто слышал 🤫

Их хна сразу попала в мой арсенал - ведь всё самое лучшее у вас появляется у первых 🦋

Что в ней нового, почему я в неё влюбилась:
🌿 ооооочень пигментированна- и кожа моментально принимает цвет- более выразительный эффект биотатуажа; 🌿отлично прорисовывает контуры; 🌿 дольше держится на коже; 🌿 время выдержки с 30 минут сократилось до 5.

Что осталось неизменным, ведь и до этого было супер: 🌿 премиальное качество;
🌿 экологичность;
🌿 Максимально естественные оттенки.
🌿 Мгновенный эффект ухоженных бровей, красивых от природы.
🌿 Бесконечная цветовая палитра благодаря возможности смешивания тонов.
🌿 Питание и защита каждого волоска.
🌿 Стимулирование роста новых волос по контуру окрашивания.

Для изготовления красящего состава используют сырье, произрастающее в районах Марокко, где с давних времен выращивают хну, а также растения и деревья, из которых впоследствии добывают ценные косметические масла. Хорошая экология при отсутствии крупных промышленных производств - вот основное преимущество марроканского сырья перед недорогими аналогами из Индии.

Сейчас, когда идёт то снег, то дождь, когда несмотря и даже вопреки погодным условиям хочется выглядеть ещё более ухоженно и бровки хочется поярче- я советую попробовать новую хну всем 👌🏻 перед новогодними каникулами уверена процедуру-повторите. 
Летом, когда четкости и косметики на лице хочется минимум- на этой же хне останутся те, кто как и я страдает «проплешинами», те кто отращивает, те, кто просто любит чётко 👌🏻. Остальные же, счастливые обладатели густых бровей, вероятно предпочтут вернуться к Sexy henna, дающей еле заметную тень на коже от якобы имеющихся волосков. 
P/sы: для пополнения портфолио новыми бровями, мне требуются модели! Девочки 15-17 лет с нетронутыми бровушками 🙏🏻 Оплата только материала. Принимаю 2/2 в салоне красоты на Чайковского 54б, занятость— 30 минут.
4 1 6 hours ago

A little glam and glitter 💫

A little glam and glitter 💫
1 3 6 hours ago

แต่งหน้าให้คุณส้ม marketing คนสวยแห่งบ้าน Gucci #makeupbyme #mywork #makeup #makeupartist #makeuptutorial #makeupnude #beautiful #gorgeous

แต่งหน้าให้คุณส้ม marketing คนสวยแห่งบ้าน Gucci  #makeupbyme #mywork #makeup #makeupartist #makeuptutorial #makeupnude #beautiful #gorgeous
1 0 7 hours ago

Hi gurls! Have you get your lunch? Its a lunch time 🥳 Seperti janji sistur kemarin, kali ini kita akan bahas masalah base make up. Hmm kita mulai dari abjad aja kali ya hihi, mulai dari BB Cream 😉 Ok lets start .. Jadi BB Cream atau lengkapnya Beauty Balm Cream bisa kita sebut dengan pelembab berwarna. BB Cream memiliki tekstur yang lebih ringan dari Foundation namun lebih berat dari CC Cream. Kebanyakan dari BB Cream biasanya sudah memiliki kandungan SPF dan PA loh gurls 😆 Yang mana kita tau bahwa 2 kandungan tersebut dapat melindungi kulit kita dari paparan sinar matahari. Aman kannnn? Selain itu BB Cream memiliki antioksidan sebagai kandungan utama, sangat bermanfaat untuk melindungi kulit terhadap radikal bebas dan polusi gurls. Wawwww 🤩🤩 So, menurut Sistur nih.. BB Cream ini cocok digunakan bagi kalian yang memiliki banyak aktivitas di luar ruangan atau kegiatan lapangan gurls. Eitts, tp jangan lupa tetap gunakan sun screen/sun protection ya 🤗 [next time kita bahas mengenai SS dan SP ini, wait for it! Hihi]. Sekarang kita udah gausah bingung lagi deh gurls, udah banyak banget brand make up yang ngeluarin produk BB Cream ini loh. Jadi tinggal gurls semua sesuaikan dengan kebutuhan kulit kalian yaa 😉 #makeuptips #tips #cosmetics #makeupjunkie #glam #makeup #makeupbyme #beauty #beautiful #face #healty #follow #makeupideas #makeuplook #art #makeuplife #bbcream #muaindonesia #explorepage #daily #skincare #makeupartistsworldwide

Hi gurls! Have you get your lunch? Its a lunch time 🥳 Seperti janji sistur kemarin, kali ini kita akan bahas masalah base make up. Hmm kita mulai dari abjad aja kali ya hihi, mulai dari BB Cream 😉 Ok lets start .. Jadi BB Cream atau lengkapnya Beauty Balm Cream bisa kita sebut dengan pelembab berwarna. BB Cream memiliki tekstur yang lebih ringan dari Foundation namun lebih berat dari CC Cream. Kebanyakan dari BB Cream biasanya sudah memiliki kandungan SPF dan PA loh gurls 😆 Yang mana kita tau bahwa 2 kandungan tersebut dapat melindungi kulit kita dari paparan sinar matahari. Aman kannnn? Selain itu BB Cream memiliki antioksidan sebagai kandungan utama, sangat bermanfaat untuk melindungi kulit terhadap radikal bebas dan polusi gurls. Wawwww 🤩🤩 So, menurut Sistur nih.. BB Cream ini cocok digunakan bagi kalian yang memiliki banyak aktivitas di luar ruangan atau kegiatan lapangan gurls. Eitts, tp jangan lupa tetap gunakan sun screen/sun protection ya 🤗 [next time kita bahas mengenai SS dan SP ini, wait for it! Hihi]. Sekarang kita udah gausah bingung lagi deh gurls, udah banyak banget brand make up yang ngeluarin produk BB Cream ini loh. Jadi tinggal gurls semua sesuaikan dengan kebutuhan kulit kalian yaa 😉 #makeuptips #tips #cosmetics #makeupjunkie #glam #makeup #makeupbyme #beauty #beautiful #face #healty #follow #makeupideas  #makeuplook #art #makeuplife  #bbcream  #muaindonesia #explorepage #daily  #skincare #makeupartistsworldwide
1 0 7 hours ago
Purple smokey vibes 🤗 using @hudabeauty @hudabeautyshop Mercury retrograde palette 💜💜 @flutterlashesinc Intoxicating lashes (my fav of all time 🙌🏽)💜💜 @benefitcosmetics Precisely my brow pencil 💜💜 @hudabeauty Life liner & Girlfriend liquid lipstick topped with Angelic lip gloss 💜💜 @morphebrushes used 💜💜 .
. .
.
.
. .
 #alyakattan #hudabeauty #hudabeautyshop
#monakattan #vegas_nay #sephora  #makeupbyme #makeuptutorials #motd #allmodernmakeup  #benefitbrows #benefitcosmetics #hudabeautyoverachiever #morphebabe  #contour #makeupvid #natashadenona  #makeupartist #brian_champagne  #morphebrushes  #anastasiabeverlyhills #makegirlz #makeupviddeoss #wakeupandmakeup #melformakeup #mua #hudabeautymercuryretrograde #hudabeautylifeliner
41 7 7 hours ago

CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay
Apa perbezaannya? 🤔 💜 CC CREAM MARY KAY 💜 ✅Litupannya agak nipis dari Liquid foundation
✅Digunakan sebagai day cream juga
✅Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat boleh pakai CC cream
✅Nampak natural look
✅Ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dari UV sinaran matahari
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
. 💛 LIQUID FOUNDATION MARY KAY 💛 ✅Litupannya tebal dari CC Cream
✅Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah
✅Tiada SPF
✅Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering
.
So dah tau kan? Dua-dua pun ada kelebihan masing-masing. Lagi bagus kalau combine and blend sekali dua-dua ni. Lagi banyakkk kelebihan yang dapat dan yang penting mesti nampak lagi cun melecun! 💃 INA 📲 www.wasap.my/60172710210
#closing
#basicmakeup
#makeup
#makeupartist
#makeupaddict
#makeuplover
#makeupjunkie
#makeuptutorial
#makeupforever
#makeupbyme
#makeupoftheday
#bestsellers
#marykay
#marykaymakeup
#marykaylovers
#marykayintouch
#marykaylife
#marykaymakeup
#marykaymysg
#marykaymalaysia
#marykaypetalingjaya
#marykaysubangjaya
#marykaypuchong
#marykayshahalam
#marykaykualalumpur
#marykayputrajaya
#marykaybeautyconsultant

CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay 
Apa perbezaannya? 🤔 💜 CC CREAM MARY KAY 💜 ✅Litupannya agak nipis dari Liquid foundation
✅Digunakan sebagai day cream juga
✅Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat boleh pakai CC cream
✅Nampak natural look
✅Ada spf15 so dapat melindungi kulit wajah dari UV sinaran matahari
✅Sesuai untuk semua jenis kulit
. 💛 LIQUID FOUNDATION MARY KAY 💛 ✅Litupannya tebal dari CC Cream
✅Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah
✅Tiada SPF
✅Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering
. 
So dah tau kan? Dua-dua pun ada kelebihan masing-masing. Lagi bagus kalau combine and blend sekali dua-dua ni. Lagi banyakkk kelebihan yang dapat dan yang penting mesti nampak lagi cun melecun! 💃 INA 📲 www.wasap.my/60172710210
#closing 
#basicmakeup
#makeup
#makeupartist
#makeupaddict
#makeuplover
#makeupjunkie
#makeuptutorial
#makeupforever
 #makeupbyme
#makeupoftheday
#bestsellers
#marykay
#marykaymakeup
#marykaylovers 
#marykayintouch
#marykaylife 
#marykaymakeup 
#marykaymysg
#marykaymalaysia 
#marykaypetalingjaya
#marykaysubangjaya
#marykaypuchong
#marykayshahalam
#marykaykualalumpur
#marykayputrajaya
#marykaybeautyconsultant
0 0 7 hours ago

🌿🌈
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
@anastasiabeverlyhills - 'Medium Brown' Dipbrow
@bhcosmetics - 'Take Me Back to Brazil' Palette
@australiscosmetics - 'Mixologist' Lip Palette
@jeffreestarcosmetics - 'Ice Cold' Skin Frost
@kyliecosmetics - 'Koko K' Lipliner
@covergirl - 'Caramel Kiss' Lipstick
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#bhcosmetics #anastasiabeverlyhills #australiscosmetics #artwork #jeffreestarcosmetics #colourfuleyeshadow #BeautyBlog #MakeupOfTheDay #MakeupByMe #MakeupLife #MakeupTutorial #InstaMakeup #MakeupLover #Cosmetics #BeautyBasics #MakeupJunkie #InstaBeauty #MOTD #WakeUpAndMakeup #BeautyProducts #ILoveMakeup #MakeupMafia #NaturalBeauty #OrganicBeauty

🌿🌈
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
@anastasiabeverlyhills - 'Medium Brown' Dipbrow 
@bhcosmetics - 'Take Me Back to Brazil' Palette 
@australiscosmetics - 'Mixologist' Lip Palette 
@jeffreestarcosmetics - 'Ice Cold' Skin Frost 
@kyliecosmetics - 'Koko K' Lipliner 
@covergirl - 'Caramel Kiss' Lipstick
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
#bhcosmetics #anastasiabeverlyhills #australiscosmetics #artwork #jeffreestarcosmetics #colourfuleyeshadow #BeautyBlog #MakeupOfTheDay #MakeupByMe #MakeupLife #MakeupTutorial #InstaMakeup #MakeupLover #Cosmetics #BeautyBasics #MakeupJunkie #InstaBeauty #MOTD #WakeUpAndMakeup #BeautyProducts #ILoveMakeup #MakeupMafia #NaturalBeauty #OrganicBeauty
1 0 7 hours ago


2019 Winter Makeup for Your Inner Snow Queen👸💫

~product~

(primer)
*VDL 페이스 수프림 프라이머
42,000krw

(eyebrow)
*VDL 엑스퍼트 아이브로우 북 No.2 - 5색 팔레트
21,000krw

(shadow & blusher)
*셰포라 블러셔 - Heated
$18

(lip)
*포렌코즈 타투 끌레르 벨벳 틴트 12
19,000krw

(lens)
*렌즈나인 디저트 모카 롤 케이크
25,000krw


#2019겨울메이크업 #겨울메이크업 #메이크업튜토리얼 #VDL수프림프라이머 #VDL퍼펙트핏파운데이션 #포렌코즈벨벳틴트 #세포라블러셔 #세포라추천 #VDL추천 #포렌코즈추천 #겨울메이크업방법 #2019wintermakeup #koreanwintermakeup #wintermakeup #koreanhotmakeup #makeupbyme #koreanmakeuptutorial #koreanmakeuptutorials

⠀
2019 Winter Makeup for Your Inner Snow Queen👸💫
⠀
~product~
⠀
(primer)
*VDL 페이스 수프림 프라이머
42,000krw
⠀
(eyebrow)
*VDL 엑스퍼트 아이브로우 북 No.2 - 5색 팔레트
21,000krw
⠀
(shadow & blusher)
*셰포라 블러셔 - Heated
$18
⠀
(lip)
*포렌코즈 타투 끌레르 벨벳 틴트 12
19,000krw
⠀
(lens)
*렌즈나인 디저트 모카 롤 케이크
25,000krw
⠀
⠀
#2019겨울메이크업 #겨울메이크업 #메이크업튜토리얼 #VDL수프림프라이머 #VDL퍼펙트핏파운데이션 #포렌코즈벨벳틴트 #세포라블러셔 #세포라추천 #VDL추천 #포렌코즈추천 #겨울메이크업방법 #2019wintermakeup #koreanwintermakeup #wintermakeup #koreanhotmakeup #makeupbyme #koreanmakeuptutorial #koreanmakeuptutorials
9 0 7 hours ago

Wedding makeup plays a huge role in giving you the look of your dreams.
Our Makeup Artist, @sumitra_rai10 // @vurvesalon gave a perfect look for this bride with HD makeup.
...
Finding a perfect bridal look? Meet & get a Bridal Consultation with our Directors @vurvesalon
...
For bridal makeup, please call us at: +917338897219
.
.
.
.
.
.
.
#southindianweddings #makeupoftheday #beautifulbride #mua #bridal #weddingmakeup #makeupbyme #makeup #makeupwedding #smokeyeye #smokeyeyes #chennaimakeupartist #southindianbride #bridalhair #vurvesalon #weddinghair #eyemakeup #makeuplove #hdmakeup #bridalinspo #bridalhairstyle #southindianjewellery #bride #bridalmakeup #beautyhair #lehenga #beautiful #bridaljewelry #bridalhairflowers #makeuplooks

Wedding makeup plays a huge role in giving you the look of your dreams. 
Our Makeup Artist, @sumitra_rai10 // @vurvesalon gave a perfect look for this bride with HD makeup.
...
Finding a perfect bridal look? Meet & get a Bridal Consultation with our Directors @vurvesalon
...
For bridal makeup, please call us at: +917338897219
.
.
.
.
.
.
.
#southindianweddings #makeupoftheday #beautifulbride #mua #bridal #weddingmakeup #makeupbyme #makeup #makeupwedding #smokeyeye #smokeyeyes #chennaimakeupartist #southindianbride #bridalhair #vurvesalon #weddinghair #eyemakeup #makeuplove #hdmakeup #bridalinspo #bridalhairstyle #southindianjewellery #bride #bridalmakeup #beautyhair #lehenga #beautiful #bridaljewelry #bridalhairflowers #makeuplooks
65 0 7 hours ago

❤❤❤❤❤❤❤
Lakme professional combo
❤❤❤❤❤❤❤ ❤lakme 2in1 compact 1pc
❤ Lakme foundation 1pc
❤ Lakme cc cream 1p
❤lakme mascara 1pc
❤ Lakme eyeliner 1pc ❤ Lakme lipstick enrich1pc
❤ Lakme lip stick absolute 1pc
❤ Maybelline lip balm 1pc
❤ Lakme pen eyeliner 1pc
❤ mac lipstick 2pc
❤ Lakme crayon lip stick 1pc
❤ Lakme kajal 1pc ❤ Lakme 9to5 liquid lip stick 1pc
❤ Lakme absolutel liquid lip stick 1pc ❤ Lakme mousse 1pc
❤ Pocket parfum 1pc
❤ Brick 1pc
❤ glitter eyeshedow 1pc
❤ M&m eyeshedow 1pc
❤ Gel nail polish 1pc ❤ Insight nail polish 1pc
❤ Missy gel nail polish 1pc 💥 Price 2399₹
free shipping all india 🔴Free Treckon courier service only
INBOX US FOR PRICE🙏🌹
Shop the cosmetic 🌹 link in bio 🌼❤
.
@_first_trend_ for clothing 👗👚
@cosmeticinternational for makeup 💄🎨
.
WhatsApp 9319631473 or DM for more details.
.
.
#instagram #art #makeupideas #makeupjunkie #girl #makeupoftheday #wakeupandmakeup #mac #make #maccosmetics #hairstyle #halloweenmakeup #photooftheday #bride #makeuplook #motd #makeuplife #selfie #photoshoot #bridalmakeup #glam #nails #makeupbyme #lips #likeforlikes #bhfyp #eyes #eyebrows #cute #muas

❤❤❤❤❤❤❤
Lakme professional combo
❤❤❤❤❤❤❤ ❤lakme 2in1 compact 1pc
❤ Lakme foundation 1pc
❤ Lakme cc cream 1p
❤lakme mascara 1pc
❤ Lakme eyeliner 1pc ❤ Lakme lipstick enrich1pc
❤ Lakme lip stick absolute 1pc
❤ Maybelline lip balm 1pc
❤ Lakme pen eyeliner 1pc
❤ mac lipstick 2pc
❤ Lakme crayon lip stick 1pc
❤ Lakme kajal 1pc ❤ Lakme 9to5 liquid lip stick 1pc
❤  Lakme absolutel liquid lip stick 1pc ❤ Lakme mousse 1pc
❤ Pocket parfum 1pc
❤ Brick 1pc
❤ glitter eyeshedow 1pc
❤ M&m eyeshedow 1pc
❤ Gel nail polish 1pc ❤ Insight nail polish 1pc
❤ Missy gel nail polish 1pc 💥 Price 2399₹ 
free shipping all india 🔴Free Treckon courier service only
INBOX US FOR PRICE🙏🌹
Shop the cosmetic 🌹 link in bio 🌼❤
.
 @_first_trend_ for clothing 👗👚
@cosmeticinternational for makeup 💄🎨
.
WhatsApp 9319631473  or DM for more details.
.
.
#instagram #art #makeupideas #makeupjunkie #girl #makeupoftheday #wakeupandmakeup #mac #make #maccosmetics #hairstyle #halloweenmakeup #photooftheday #bride #makeuplook #motd #makeuplife #selfie #photoshoot #bridalmakeup #glam #nails #makeupbyme #lips #likeforlikes #bhfyp #eyes #eyebrows #cute #muas
3 0 7 hours ago

Eyebrow transformation 🌟 Swipe for Reveal ➡️ I feel the exact same girl... OMG 😍😍 #browsbyerica

Eyebrow transformation 🌟 Swipe for Reveal ➡️ I feel the exact same girl... OMG 😍😍 #browsbyerica
17 4 7 hours ago

Kylie highly pigmented matte lipstick
Formula non sticky long lasting upto 24 hour's
INBOX US FOR PRICE🙏🌹
Shop the cosmetic 🌹 link in bio 🌼❤
.
@_first_trend_ for clothing 👗👚
@cosmeticinternational for makeup 💄🎨
.
WhatsApp 9319631473 or DM for more details.
.
.
#instagram #art #makeupideas #makeupjunkie #girl #makeupoftheday #wakeupandmakeup #mac #make #maccosmetics #hairstyle #halloweenmakeup #photooftheday #bride #makeuplook #motd #makeuplife #selfie #photoshoot #bridalmakeup #glam #nails #makeupbyme #lips #likeforlikes #bhfyp #eyes #eyebrows #cute #muas

Kylie highly pigmented matte lipstick
Formula non sticky long lasting upto 24 hour's 
INBOX US FOR PRICE🙏🌹
Shop the cosmetic 🌹 link in bio 🌼❤
.
 @_first_trend_ for clothing 👗👚
@cosmeticinternational for makeup 💄🎨
.
WhatsApp 9319631473  or DM for more details.
.
.
#instagram #art #makeupideas #makeupjunkie #girl #makeupoftheday #wakeupandmakeup #mac #make #maccosmetics #hairstyle #halloweenmakeup #photooftheday #bride #makeuplook #motd #makeuplife #selfie #photoshoot #bridalmakeup #glam #nails #makeupbyme #lips #likeforlikes #bhfyp #eyes #eyebrows #cute #muas
6 0 7 hours ago

всем доброе утро! • ДЕНЬ 57 • и вот такой вот розовый девчачий макияжик 🌸 выполненный на моей новой просто обалденной палетке от #HudaBeauty Rose Gold Remastered 🔥
.
#mussbeauty100daysofmakeup

всем доброе утро! • ДЕНЬ 57 • и вот такой вот розовый девчачий макияжик 🌸 выполненный на моей новой просто обалденной палетке от #HudaBeauty Rose Gold Remastered 🔥
.
#mussbeauty100daysofmakeup
38 5 7 hours ago

As pretty as a petal 🌸 @__maddisonruby fresh faced for the most beautiful French farm shoot at @deuxbelettes 🌾 Shots by the talented @caseyjane_photography

Key Products:
@goodieco Dream Serum
@glowrecipe Watermelon Glow Moisturiser
@lauramercier Illuminating Primer
@lauramercier Illuminating Tinted Moisturiser
@bareminerals Serum Concealer
@makeup_weapons Brow Balm
@chanel.beauty Tan De Soleil Cream Bronzer
@iconic.london Original Illuminator
@meccacosmetica Enlightened Powder Highlight
@nudestix Sweet Peach Peony Blush
@napoleonperdis Flushing Mosaic
@meccacosmetica Lip De Luscious
@eyeofhoruscosmetics Goddess Mascara

As pretty as a petal 🌸 @__maddisonruby fresh faced for the most beautiful French farm shoot at @deuxbelettes 🌾 Shots by the talented @caseyjane_photography✨

Key Products:
@goodieco Dream Serum
@glowrecipe Watermelon Glow Moisturiser
@lauramercier Illuminating Primer
@lauramercier Illuminating Tinted Moisturiser
@bareminerals Serum Concealer
@makeup_weapons Brow Balm
@chanel.beauty Tan De Soleil Cream Bronzer
@iconic.london Original Illuminator 
@meccacosmetica Enlightened Powder Highlight
@nudestix Sweet Peach Peony Blush
@napoleonperdis Flushing Mosaic
@meccacosmetica Lip De Luscious
@eyeofhoruscosmetics Goddess Mascara
34 2 7 hours ago

My cousin is actual goals 😍🙌 @themakeupworkshop Super freak & Powerhouse to make the lids shine ✨ #melbournemakeupartist #mua

My cousin is actual goals 😍🙌 @themakeupworkshop Super freak & Powerhouse to make the lids shine ✨ #melbournemakeupartist #mua
10 2 7 hours ago

James Charles eyeshadow palette
Most awaited eyeshadow
In stock
Only in 799
INBOX US FOR PRICE🙏🌹
Shop the cosmetic 🌹 link in bio 🌼❤
.
@_first_trend_ for clothing 👗👚
@cosmeticinternational for makeup 💄🎨
.
WhatsApp 9319631473 or DM for more details.
.
.
#instagram #art #makeupideas #makeupjunkie #girl #makeupoftheday #wakeupandmakeup #mac #make #maccosmetics #hairstyle #halloweenmakeup #photooftheday #bride #makeuplook #motd #makeuplife #selfie #photoshoot #bridalmakeup #glam #nails #makeupbyme #lips #likeforlikes #bhfyp #eyes #eyebrows #cute #muas

James Charles eyeshadow palette
Most awaited eyeshadow
In stock
Only in 799
INBOX US FOR PRICE🙏🌹
Shop the cosmetic 🌹 link in bio 🌼❤
.
 @_first_trend_ for clothing 👗👚
@cosmeticinternational for makeup 💄🎨
.
WhatsApp 9319631473  or DM for more details.
.
.
#instagram #art #makeupideas #makeupjunkie #girl #makeupoftheday #wakeupandmakeup #mac #make #maccosmetics #hairstyle #halloweenmakeup #photooftheday #bride #makeuplook #motd #makeuplife #selfie #photoshoot #bridalmakeup #glam #nails #makeupbyme #lips #likeforlikes #bhfyp #eyes #eyebrows #cute #muas
1 0 7 hours ago
Makeup akad nikah
Mua @fanny_citra
Bride @gwen_tifanny
📍Bukittinggi
.
Booking makeup sekarang juga 😇
———————👇👇👇👇——————
WhatsApp : 0813-6432-5898
Atau klik link di bio profil (untuk cara mudah add whatsapp nya)
http://bit.ly/Fannymua
.
.
#mua #muahits #makeupartists #makeupartistpadang #makeupartistsumbar #makeup #muapadang #muasumbar #makeupbaralek #makeupakadnikah #muajakarta #makeupartisjakarta #makeupjakarta #muajkt #muapekanbaru #muapainan #makeupwisudasumbar #makeuppengantinpadang #makeupbyme #profesionalmakeup #makeupwisuda #bridesmaids #makeuppadang #mua #muasumbar #muapasamanbarat #pasbar #makeuppasaman #muapasaman #muapadang #muapadangpanjang #muasolok #muapariaman
30 0 7 hours ago

Mamá e hija🙌🏻🙌🏻.
Mónica makeup by @carlabrizuela.mua y Paola makeup by me.
#soulbeauty #beyondmakeup by #berthasalas #makeupbyme #momanddoughter #makeup #makeupartist

Mamá e hija🙌🏻🙌🏻.
Mónica makeup by @carlabrizuela.mua y Paola makeup by me.
#soulbeauty #beyondmakeup by #berthasalas #makeupbyme #momanddoughter #makeup #makeupartist
5 0 7 hours ago

Go follow my business IG @alicia.cosmetics

Go follow my business IG @alicia.cosmetics
4 1 7 hours ago

💎Makeup for @clubexxclothing @dollskill by @kanexbratt 💎Hair by @superstarmala

💎Makeup for @clubexxclothing @dollskill by @kanexbratt 💎Hair by @superstarmala
20 1 7 hours ago
Makeup akad nikah
Mua @fanny_citra
Bride @gwen_tifanny
📍Bukittinggi
.
Booking makeup sekarang juga 😇
———————👇👇👇👇——————
WhatsApp : 0813-6432-5898
Atau klik link di bio profil (untuk cara mudah add whatsapp nya)
http://bit.ly/Fannymua
.
.
#mua #muahits #makeupartists #makeupartistpadang #makeupartistsumbar #makeup #muapadang #muasumbar #makeupbaralek #makeupakadnikah #muajakarta #makeupartisjakarta #makeupjakarta #muajkt #muapekanbaru #muapainan #makeupwisudasumbar #makeuppengantinpadang #makeupbyme #profesionalmakeup #makeupwisuda #bridesmaids #makeuppadang #mua #muasumbar #muapasamanbarat #pasbar #makeuppasaman #muapasaman #muapadang #muapadangpanjang #muasolok #muapariaman
14 0 7 hours ago
Makeup akad nikah
Mua @fanny_citra
Bride @gwen_tifanny
📍Bukittinggi
.
Booking makeup sekarang juga 😇
———————👇👇👇👇——————
WhatsApp : 0813-6432-5898
Atau klik link di bio profil (untuk cara mudah add whatsapp nya)
http://bit.ly/Fannymua
.
.
#mua #muahits #makeupartists #makeupartistpadang #makeupartistsumbar #makeup #muapadang #muasumbar #makeupbaralek #makeupakadnikah #muajakarta #makeupartisjakarta #makeupjakarta #muajkt #muapekanbaru #muapainan #makeupwisudasumbar #makeuppengantinpadang #makeupbyme #profesionalmakeup #makeupwisuda #bridesmaids #makeuppadang #mua #muasumbar #muapasamanbarat #pasbar #makeuppasaman #muapasaman #muapadang #muapadangpanjang #muasolok #muapariaman
23 0 7 hours ago

The amount of love I got from this look is insane. Thankyou to all the people supporting me. You mean the world 💖

The amount of love I got from this look is insane. Thankyou to all the people supporting me. You mean the world 💖
35 5 14 hours ago

Top #makeupbyme posts

𝐕 𝐢 𝐨 𝐥 𝐞 𝐭 𝐥 𝐨 𝐯 𝐞 𝐫 💜💖✨.



Para turnos y consultas 📲0985643185 🧡

#makeup #makeupart #makeuplook #beauty #maquillaje #makeupoftheday #makeupbyme #makeupartist #makeuplover #brows #eyes #eyelook #makeuplooks #makeuptutorial

𝐕 𝐢 𝐨 𝐥 𝐞 𝐭  𝐥 𝐨 𝐯 𝐞 𝐫 💜💖✨.
◦
•
◦ 
Para turnos y consultas 📲0985643185 🧡

#makeup#makeupart#makeuplook#beauty#maquillaje#makeupoftheday#makeupbyme#makeupartist#makeuplover#brows#eyes#eyelook#makeuplooks#makeuptutorial
810 14 17 hours ago

Pisouuuu demais!! Obrigada por trazer seu carisma e abrilhantar nosso clipe!! Vc arrasa muitoooooo! 😍👏🏻✨ Quero ver todos vcs meus lindos entrando no desafio #tudookchallenge 😍👌🏻✔️
#Repost @luccasluccas
・・・
#TUDOOKCHALLENGE🤪🔥
.
.
.
.
Mais um lipsync pra vocês amores !!! QUE VÍCIO QUE EU ESTOU NESSA MÚSICA, VOCÊS NÃO FAZEM IDEIA 🤤🤤🤤 Hohe saiu o vídeo clip e eu estava louco pra lançar logo esse vídeo 🤪😍😍Obrigado @eumila , @jsomaodeouro e @thiaguinhomtoficial por esse ICONE de música ❤️❤️❤️
.
.
.
🔊 TUDO OK - @jsomaodeouro @thiaguinhomtoficial @eumila ♥️♥️♥️
.
.
.
.
ESCUTEM A MÚSICA NO YOUTUBE⬇️ https://youtu.be/n_Pf1BgHS7c
.
.
.
.
.
.


#beautiful #video #glam #cosmetics #wakeupandmakeup #makeupbyme #explore #makeupmafia #make #undiscovered_muas #makeuplook #universodamaquiagem_oficial #slave2beauty #makeupgoals #makeuplooks #norvina #makeupartist #makeup #maquiagembrasil #makeuptutorial #makeuptutorialsx0x #hudabeauty #beauty #eyes

Pisouuuu demais!! Obrigada por trazer seu carisma e abrilhantar nosso clipe!! Vc arrasa muitoooooo! 😍👏🏻✨ Quero ver todos vcs meus lindos entrando no desafio  #tudookchallenge 😍👌🏻✔️
#Repost @luccasluccas
・・・
#TUDOOKCHALLENGE🤪🔥
.
.
.
.
Mais um lipsync pra vocês amores !!! QUE VÍCIO QUE EU ESTOU NESSA MÚSICA, VOCÊS NÃO FAZEM IDEIA 🤤🤤🤤 Hohe saiu o vídeo clip e eu estava louco pra lançar logo esse vídeo 🤪😍😍Obrigado @eumila , @jsomaodeouro e @thiaguinhomtoficial por esse ICONE de música ❤️❤️❤️
.
.
.
🔊 TUDO OK - @jsomaodeouro @thiaguinhomtoficial @eumila ♥️♥️♥️
.
.
.
.
ESCUTEM A MÚSICA NO YOUTUBE⬇️ https://youtu.be/n_Pf1BgHS7c
.
.
.
.
.
.
—
—
#beautiful #video #glam #cosmetics #wakeupandmakeup #makeupbyme #explore #makeupmafia #make #undiscovered_muas #makeuplook #universodamaquiagem_oficial #slave2beauty #makeupgoals #makeuplooks #norvina #makeupartist #makeup #maquiagembrasil #makeuptutorial #makeuptutorialsx0x #hudabeauty #beauty #eyes
7,914 179 18 hours ago

A EXPECTATIVA DA MAKE QUE EU QUERIA PRO EPISÓDIO DE HOJE 😂 Desculpa @karenbachini e @herdeiradabeleza 😂❤️
É isso gente, estou no flop essa semana, mas com o coração cheio do carinho que estou recebendo de vocês! 😱 CONTINUEM TORCENDO #TEAMTABS

A EXPECTATIVA DA MAKE QUE EU QUERIA PRO EPISÓDIO DE HOJE 😂 Desculpa @karenbachini e @herdeiradabeleza 😂❤️
É isso gente, estou no flop essa semana, mas com o coração cheio do carinho que estou recebendo de vocês! 😱 CONTINUEM TORCENDO #TEAMTABS
5,226 173 11 hours ago

Feeling snuggly 🐻 Been taking my @sugarbearhair vitamins for as long as I can remember, they are part of my daily routine so I never forget to take them! They help with hair & nail growth because of the many nutrients they contain, I can't recommend them enough ❤️ #sugarbearhair #ad

Feeling snuggly 🐻 Been taking my @sugarbearhair vitamins for as long as I can remember, they are part of my daily routine so I never forget to take them! They help with hair & nail growth because of the many nutrients they contain, I can't recommend them enough ❤️ #sugarbearhair #ad
1,400 25 12 hours ago

Hoćemo jedan #stepbystepmakeup za ovaj look? 🥰
.
.
.
Makeup details:
EYES:
@inglotsrbija eyeshadow base;
@doseofcolors friendcation palette;
@artdeco_srbija all in one mascara; high precision liquid liner 01;
@mac.usce Teddy eye liner;
@queen_pigments Kohi pigment;
@vestacke__trepavice h-16 lashes;
@anastasiabeverlyhills @sephorasrbija dipbrow pomade in soft brown;

FACE:
@kryolanserbia FS38 tv paint stick;
@najolearibeauty @jasmin.parfimerije blooming bb foundation in 04 biscotto;
@maybelline fit me concealer;
@najolearibeauty @jasmin.parfimerije lovely cheek blush in 01 pesca dorato;
@katvondbeauty @sephorasrbija shade + light contour duo palette in medium;
@mac.usce @mac.anabella.bg hyper real glow; pro conceal and correct palette in light;

LIPS:
@golden.rose.srbija lipliner 211; liquid matte lipstick 13;
@aurakozmetika star gloss in supernova 04;

#jelenamihailovicmakeup #minutsajelenom #maccosmetics #inglotsrbija #sephorasrbija #morphebrushes #clientmakeup #mymakeup #makeupbyme #mua #makeup #makeuptutorial #beautyinfluencer #makeupinfluencer #abhprlistsearch #makeupartist #wedding #weddingmakeup #prom #prommakeup #sminkazamaturu #sminkazamladu #sminkazavencanjeprofesionalnosminkanje #sminkazasveprilike #profesionalnosminkanjebeograd #sminkanje #sminkanjebeograd #belgrade #beograd

Hoćemo jedan #stepbystepmakeup za ovaj look? 🥰
.
.
.
Makeup details:
EYES:
@inglotsrbija eyeshadow base;
@doseofcolors friendcation palette;
@artdeco_srbija all in one mascara; high precision liquid liner 01;
@mac.usce Teddy eye liner;
@queen_pigments Kohi pigment;
@vestacke__trepavice h-16 lashes; 
@anastasiabeverlyhills @sephorasrbija dipbrow pomade in soft brown;

FACE:
@kryolanserbia FS38 tv paint stick;
@najolearibeauty @jasmin.parfimerije blooming bb foundation in 04 biscotto;
@maybelline fit me concealer;
@najolearibeauty @jasmin.parfimerije lovely cheek blush in 01 pesca dorato;
@katvondbeauty @sephorasrbija shade + light contour duo palette in medium;
@mac.usce @mac.anabella.bg hyper real glow; pro conceal and correct palette in light;

LIPS:
@golden.rose.srbija lipliner 211; liquid matte lipstick 13;
@aurakozmetika star gloss in supernova 04;

#jelenamihailovicmakeup #minutsajelenom #maccosmetics #inglotsrbija #sephorasrbija #morphebrushes #clientmakeup #mymakeup #makeupbyme #mua #makeup #makeuptutorial #beautyinfluencer #makeupinfluencer  #abhprlistsearch #makeupartist #wedding #weddingmakeup #prom #prommakeup #sminkazamaturu #sminkazamladu #sminkazavencanjeprofesionalnosminkanje #sminkazasveprilike #profesionalnosminkanjebeograd #sminkanje #sminkanjebeograd #belgrade #beograd
408 14 16 hours ago

#이니스프리 코랄컬렉션으로 #메이크업 !
최근에 했던 메이크업 중에서 제일 마음에 들었던 메컵 !!!
.
이니스프리에서 코랄컬렉션 선물 보내주신지 좀 됐는데
최근에야 사용을 해본거 있죠😭
코랄코랄한게 컬러들이 참 좋더라구요 !!!!!!!
컬러 조합은 윤아 소프트 모닝 코랄룩 그대로 !
블러셔 5호 포근한 코랄을 광대보다 높게, 눈 밑에 발라서
섀도우부터 코랄 컬러를 연결시켜봤는데
색감 지인짜 마음에 드는거 있죠~
.
립은 제가 좋아하는 뷰티유튜버 소봉님 @sobong_official
최근 립 꿀조합을 살짝 따라해봤어용
소봉님은 #맥 레이디 비 굳 컬러 발랐는데
저는 맥 카인다섹시 & 루즈 디올 울트라 케어 리퀴드 635 !
이 조합 요즘 빠져서 맨날맨날 바르고 있답니다🥰~
.
@innisfreeofficial my eyeshadow matte 54, 55 & my eyeshadow shimmer 48 & my eyeshadow glitter 37
@innisfreeofficial my blusher 05
@maccosmeticskorea lipsitck kinda sexy
@diormakeup rouge dior ultra care liquid 635

#이니스프리 코랄컬렉션으로 #메이크업 !
최근에 했던 메이크업 중에서 제일 마음에 들었던 메컵 !!!
.
이니스프리에서 코랄컬렉션 선물 보내주신지 좀 됐는데
최근에야 사용을 해본거 있죠😭
코랄코랄한게 컬러들이 참 좋더라구요 !!!!!!!
컬러 조합은 윤아 소프트 모닝 코랄룩 그대로 !
블러셔 5호 포근한 코랄을 광대보다 높게, 눈 밑에 발라서
섀도우부터 코랄 컬러를 연결시켜봤는데 
색감 지인짜 마음에 드는거 있죠~
.
립은 제가 좋아하는 뷰티유튜버 소봉님 @sobong_official
최근 립 꿀조합을 살짝 따라해봤어용
소봉님은 #맥 레이디 비 굳 컬러 발랐는데
저는 맥 카인다섹시 & 루즈 디올 울트라 케어 리퀴드 635 !
이 조합 요즘 빠져서 맨날맨날 바르고 있답니다🥰~
.
@innisfreeofficial my eyeshadow matte 54, 55 & my eyeshadow shimmer 48 & my eyeshadow glitter 37
@innisfreeofficial my blusher 05
@maccosmeticskorea lipsitck kinda sexy
@diormakeup rouge dior ultra care liquid 635
1,258 8 21 hours ago

MULLED WINE 🍷
I’ve actually never had mulled wine, I’ve had the warm cranberry juice in Lapland but no mulled wine 😂 I’m going to a Christmas event tomorrow so maybe I’ll be able to try it there! Should I wear this look there? It’s been a while since my last burgundy look but I needed to get my dark red fix back 😂
PRODUCTS USED
@colourpopcosmetics fresh concealer
@bperfectcosmetics @makeupwithjah clientele palette
@ofracosmetics eyeliner
@unicorncosmetics pixi wisp lashes
Hope you love this!
#colourpop #colourpopcosmetics #bperfect #bperfectcosmetics #ofra #ofracosmetics #makeup #beauty #makeupartist #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #lashes #cosmetics #eyeshadow #maquillaje #instamakeup #art #makeupideas #makeupjunkie #makeupoftheday #wakeupandmakeup #motd #makeuplife #makeupbyme #eyes #eyebrows #cute #muas

MULLED WINE 🍷 
I’ve actually never had mulled wine, I’ve had the warm cranberry juice in Lapland but no mulled wine 😂 I’m going to a Christmas event tomorrow so maybe I’ll be able to try it there! Should I wear this look there? It’s been a while since my last burgundy look but I needed to get my dark red fix back 😂
PRODUCTS USED 
@colourpopcosmetics fresh concealer 
@bperfectcosmetics @makeupwithjah clientele palette 
@ofracosmetics eyeliner 
@unicorncosmetics pixi wisp lashes 
Hope you love this! 
#colourpop #colourpopcosmetics #bperfect #bperfectcosmetics #ofra #ofracosmetics #makeup #beauty #makeupartist #makeuptutorial #makeuplover #makeupaddict #lashes #cosmetics #eyeshadow #maquillaje #instamakeup #art #makeupideas #makeupjunkie #makeupoftheday #wakeupandmakeup #motd #makeuplife #makeupbyme #eyes #eyebrows #cute #muas
13,303 125 16 hours ago

Perfect brows and a smooth matte base on the eyes for that perfect fresh face glam 🤤❤️ I used @maybelline age rewind concealer which dries down to a gorgeous matte texture that doesn’t crease once set. I used @fentybeauty Honey setting powder to set the eyes. Make sure you guys are following my cosmetics page @syxbeauty for updates, big giveaway coming up


Slay Jay 💄
For bookings/YouTube Channel & all inquires
**CLICK LINK IN MY BIO**💋
#SlayJayBaes #SlayJayBeauty
#makeupforblackwomen #blackgirlmakeup #makeupforever #makeupformelaningirls #explore #makeupartist #beccacosmetics #juviasplace #bkmua #makeupforwomenofcolor #morphegirl #makeupbyme #makeuptutorials #undiscovered_muas #makeupaddict #maccosmetics #wakeupandmakeup #glammakeup #muanation #makeupartistworldwide #blackownedbusiness #makeupartistsworldwide #nycmua #universodamaquiagem_oficial #brian_champagne

Perfect brows and a smooth matte base on the eyes for that perfect fresh face glam 🤤❤️ I used @maybelline age rewind concealer which dries down to a gorgeous matte texture that doesn’t crease once set. I used @fentybeauty Honey setting powder to set the eyes. Make sure you guys are following my cosmetics page @syxbeauty for updates, big giveaway coming up
•
•
 Slay Jay 💄
For bookings/YouTube Channel & all inquires
**CLICK LINK IN MY BIO**💋
#SlayJayBaes #SlayJayBeauty
#makeupforblackwomen #blackgirlmakeup #makeupforever #makeupformelaningirls #explore #makeupartist #beccacosmetics #juviasplace #bkmua #makeupforwomenofcolor #morphegirl #makeupbyme #makeuptutorials #undiscovered_muas #makeupaddict  #maccosmetics #wakeupandmakeup #glammakeup #muanation #makeupartistworldwide #blackownedbusiness #makeupartistsworldwide  #nycmua #universodamaquiagem_oficial #brian_champagne
1,493 11 18 November, 2019