#makeupoftheday Instagram Photos & Videos

makeupoftheday - 10.7m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #makeupoftheday and here's what we found interesting.

Inside 60 Posts

Time between posts:
172 hours
Average like
19
Average comment
1.9
Posts with video
12/60
Posts with photo
48/60

Hashtag Popularity

.
COLORFUL MAKEUP
Usando mi paleta de #memyselfandmmmmitchell @mmmmitchell X @beautybaycom
Makeup and Hair: @verozub.mkup
#makeupbyverozubiaur
.
Luz profesional / luz natural
Un look donde no importa la iluminación, se ve igual de intenso. .
.
.
.
.
.
.
#beauty #makeup #colorfulmakeup #colorful #motd #sunsetmakeup #makeupoftheday #blendtherules #browsonfleek #byverozubiaur #makeupartist #makeupideas #makeuplover #makeupaddict #mexicanmuas #verozubiaurmakeupstudio

.
COLORFUL MAKEUP 
Usando mi paleta de #memyselfandmmmmitchell @mmmmitchell X @beautybaycom 
Makeup and Hair: @verozub.mkup 
#makeupbyverozubiaur
.
Luz profesional / luz natural 
Un look donde no importa la iluminación, se ve igual de intenso. .
.
.
.
.
.
.
#beauty #makeup #colorfulmakeup #colorful #motd #sunsetmakeup #makeupoftheday #blendtherules #browsonfleek #byverozubiaur #makeupartist #makeupideas #makeuplover #makeupaddict #mexicanmuas #verozubiaurmakeupstudio
14 0 28 minutes ago

Ada saatnya kmu males banget namanya makeupan tp harus pergi , mau pergi tp ga mau wajah kucel & pucat .
kami wajib punya produk ini Watermelon Hydrating Juice , Day Cream Whitening & Lipcream dari @msglowbeauty 💛😘
Fungsi Watermelon Hydrating ini agar kulit kamu lembab, bersinar dan segar . produk ini wangi banget , harumnya lebih ke arah wangi buah-buahan gitu.. day cream whitening merupakan produk agar kulit kamu lebih cerah seakan-akan udah pakai alas bedak karena produk ini sudah sekalian sebagai foundie jd ga ush pakai bedak tebel-tebel lagi deh 😘

Lipcream dari @msglowbeauty aku suka banget ringan di bibir, warnanya gelap gtu jd enak aja kalo di pake dan menyesuaikan dengan kulit orang indonesia ❤️
.
.
#makeup  #makeuptutorial  #makeupnatural #makeupartist  #mkeuppagaralam #makeupoftheday  #makeupofinstagram #makeupideas

Ada saatnya kmu males banget namanya makeupan tp harus pergi , mau pergi tp ga mau wajah kucel & pucat .
kami wajib punya produk ini Watermelon Hydrating Juice , Day Cream Whitening & Lipcream dari @msglowbeauty 💛😘
Fungsi Watermelon Hydrating ini agar kulit kamu lembab, bersinar dan segar . produk ini wangi banget , harumnya lebih ke arah wangi buah-buahan gitu.. day cream whitening merupakan produk agar kulit kamu lebih cerah seakan-akan udah pakai alas bedak karena produk ini sudah sekalian sebagai foundie jd ga ush pakai bedak tebel-tebel lagi deh 😘

Lipcream dari @msglowbeauty aku suka banget ringan di bibir, warnanya gelap gtu jd enak aja kalo di pake dan menyesuaikan dengan kulit orang indonesia ❤️
.
.
#makeup #makeuptutorial #makeupnatural#makeupartist #mkeuppagaralam#makeupoftheday #makeupofinstagram#makeupideas
0 0 29 minutes ago

Ada saatnya kmu males banget namanya makeupan tp harus pergi , mau pergi tp ga mau wajah kucel & pucat .
kami wajib punya produk ini Watermelon Hydrating Juice , Day Cream Whitening & Lipcream dari @msglowbeauty 💛😘
Fungsi Watermelon Hydrating ini agar kulit kamu lembab, bersinar dan segar . produk ini wangi banget , harumnya lebih ke arah wangi buah-buahan gitu.. day cream whitening merupakan produk agar kulit kamu lebih cerah seakan-akan udah pakai alas bedak karena produk ini sudah sekalian sebagai foundie jd ga ush pakai bedak tebel-tebel lagi deh 😘

Lipcream dari @msglowbeauty aku suka banget ringan di bibir, warnanya gelap gtu jd enak aja kalo di pake dan menyesuaikan dengan kulit orang indonesia ❤️
.
.
#makeup #makeuptutorial #makeupnatural #makeupartist #mkeuppagaralam #makeupoftheday #makeupofinstagram #makeupideas

Ada saatnya kmu males banget namanya makeupan tp harus pergi , mau pergi tp ga mau wajah kucel & pucat .
kami wajib punya produk ini Watermelon Hydrating Juice , Day Cream Whitening & Lipcream dari @msglowbeauty 💛😘
Fungsi Watermelon Hydrating ini agar kulit kamu lembab, bersinar dan segar . produk ini wangi banget , harumnya lebih ke arah wangi buah-buahan gitu.. day cream whitening merupakan produk agar kulit kamu lebih cerah seakan-akan udah pakai alas bedak karena produk ini sudah sekalian sebagai foundie jd ga ush pakai bedak tebel-tebel lagi deh 😘

Lipcream dari @msglowbeauty aku suka banget ringan di bibir, warnanya gelap gtu jd enak aja kalo di pake dan menyesuaikan dengan kulit orang indonesia ❤️
.
.
#makeup #makeuptutorial #makeupnatural #makeupartist #mkeuppagaralam #makeupoftheday #makeupofinstagram #makeupideas
1 0 29 minutes ago

Puedes aplicar nuestro highlighter en barra a toquesitos, para lograr un buen acabado👍🏼
💰: L. 200
🚚 : Entregas en Tegucigalpa (Cascadas Mall, Santa Monica)
✨: Disponible para entrega inmediata

Puedes aplicar nuestro highlighter en barra a toquesitos, para lograr un buen acabado👍🏼
💰: L. 200
🚚 : Entregas en Tegucigalpa (Cascadas Mall, Santa Monica)
✨: Disponible para entrega inmediata
1 1 29 minutes ago

bitches be maddd because im THA bitch and they NOT lmaoo, imma stay tf up foreveaa boo 🤪😘 | my makeup was lookin goodd gooddddd this dayyy thoo !! | #makeup #makeupartist #bookme #makeupforever #makeuplife #dallasmua #texasmua #makeuptutorial #makeupideas #lashes #eyebrows #makeuplover #makeupoftheday #makeupaddict #makeuplooks

bitches be maddd because im THA bitch and they NOT lmaoo, imma stay tf up foreveaa boo 🤪😘 | my makeup was lookin goodd gooddddd this dayyy thoo !! | #makeup #makeupartist #bookme #makeupforever #makeuplife #dallasmua #texasmua #makeuptutorial #makeupideas #lashes #eyebrows #makeuplover #makeupoftheday #makeupaddict #makeuplooks
1 0 29 minutes ago

Tunnel Vision 👏🏽🤟🏽 @_macxrosee Was Preachingggggg to me & im Back Ona Ass 🤣🤣 ——————————————————————————————————————————————————————
.
.
.
.
#morphebrushes #eyemakeup #fashion #makeupoftheday #makeup #makeuplife #mua #beauty #makeuplook #makeupbyKD👩🏽‍🎨 #nyxcosmetics #makeupjunkie #instamakeup #undiscoveredmuas #makeupartistsworldwide #morphe #makeupideas #motd #undiscovered_muas #makeupartist #makeupinspo #makeupaddict #makeuptutorial #love #anastasiabeverlyhills #makeupmafia #eyeshadow #wakeupandmakeup

Tunnel Vision 👏🏽🤟🏽 @_macxrosee Was Preachingggggg to me & im Back Ona Ass 🤣🤣 ——————————————————————————————————————————————————————
.
.
.
.
#morphebrushes #eyemakeup #fashion #makeupoftheday #makeup #makeuplife #mua #beauty #makeuplook #makeupbyKD👩🏽‍🎨 #nyxcosmetics #makeupjunkie #instamakeup #undiscoveredmuas #makeupartistsworldwide #morphe #makeupideas #motd #undiscovered_muas #makeupartist #makeupinspo #makeupaddict #makeuptutorial #love #anastasiabeverlyhills #makeupmafia #eyeshadow #wakeupandmakeup
1 1 30 minutes ago

Reich ist wer genug hat. 👌

Reich ist wer genug hat. 👌
2 1 30 minutes ago

Bulu mata palsu kode HL 40

Bulu Mata Premium

Bulu mata ini sangat ringan dan natural
Kelebihannya adalah -Bulu mata ringan dan berkualitas
-Bisa dipakai 2-3 kali dengan syarat setelah dipakai ditempel kembali pada tempatnya dan jika tidak menempel dikasihkan lem bulu mata lagi atau tergantung pemakaian

#flushylashes #bulumatapalsu #bulumata #bulumatamurah #bulumatamurahpurbalingga #eye #eyeslashes #eyelashextensions #makeup #rias #riaspengantin #riaspengantinmuslim #riaspengantinmodern #makeupoftheday #makeuplooks #bulumatacantik #bulumatalentik #bulumatabagus #bulumatapalsunatural #bulumatagrosir #bulumatanatural #bulumatanatural

Bulu mata palsu kode HL 40

Bulu Mata Premium

Bulu mata ini sangat ringan dan natural 
Kelebihannya adalah -Bulu mata ringan dan berkualitas
-Bisa dipakai 2-3 kali dengan syarat setelah dipakai ditempel kembali pada tempatnya dan jika tidak menempel dikasihkan lem bulu mata lagi atau tergantung pemakaian

#flushylashes #bulumatapalsu #bulumata #bulumatamurah #bulumatamurahpurbalingga #eye #eyeslashes #eyelashextensions #makeup #rias #riaspengantin #riaspengantinmuslim #riaspengantinmodern #makeupoftheday #makeuplooks #bulumatacantik #bulumatalentik  #bulumatabagus #bulumatapalsunatural #bulumatagrosir #bulumatanatural #bulumatanatural
0 0 30 minutes ago

If I had a flower for every time I thought of you...I could walk through my garden forever.

Devine Florals 🌺
Published in @horizontmag Issue 3 Vol 4.
————————————————————————————————
Model - @laraagibson
HMUA - @melljohnstonmakeup
Photography - @dm_captures_
Fashion Designer - @fiorenzabridal
Floral Crown - @sheliachan_floradesigns

If I had a flower for every time I thought of you...I could walk through my garden forever.

Devine Florals 🌺
Published in @horizontmag Issue 3 Vol 4.
————————————————————————————————
Model - @laraagibson
HMUA - @melljohnstonmakeup
Photography - @dm_captures_
Fashion Designer - @fiorenzabridal
Floral Crown - @sheliachan_floradesigns
2 1 31 minutes ago

Ada saatnya kmu males banget namanya makeupan tp harus pergi , mau pergi tp ga mau wajah kucel & pucat .
kami wajib punya produk ini Watermelon Hydrating Juice , Day Cream Whitening & Lipcream dari @msglowbeauty 💛😘
Fungsi Watermelon Hydrating ini agar kulit kamu lembab, bersinar dan segar . produk ini wangi banget , harumnya lebih ke arah wangi buah-buahan gitu.. day cream whitening merupakan produk agar kulit kamu lebih cerah seakan-akan udah pakai alas bedak karena produk ini sudah sekalian sebagai foundie jd ga ush pakai bedak tebel-tebel lagi deh 😘

Lipcream dari @msglowbeauty aku suka banget ringan di bibir, warnanya gelap gtu jd enak aja kalo di pake dan menyesuaikan dengan kulit orang indonesia ❤️
.
Order wa : 081362493241
.
#makeup #makeuptutorial #makeupnatural #makeupartist #mkeuppagaralam #makeupoftheday #makeupofinstagram #makeupideas #msglowsiantar #msglowpematangsiantar #hissiantar

Ada saatnya kmu males banget namanya makeupan tp harus pergi , mau pergi tp ga mau wajah kucel & pucat .
kami wajib punya produk ini Watermelon Hydrating Juice , Day Cream Whitening & Lipcream dari @msglowbeauty 💛😘
Fungsi Watermelon Hydrating ini agar kulit kamu lembab, bersinar dan segar . produk ini wangi banget , harumnya lebih ke arah wangi buah-buahan gitu.. day cream whitening merupakan produk agar kulit kamu lebih cerah seakan-akan udah pakai alas bedak karena produk ini sudah sekalian sebagai foundie jd ga ush pakai bedak tebel-tebel lagi deh 😘

Lipcream dari @msglowbeauty aku suka banget ringan di bibir, warnanya gelap gtu jd enak aja kalo di pake dan menyesuaikan dengan kulit orang indonesia ❤️
.
Order wa : 081362493241
.
#makeup #makeuptutorial #makeupnatural #makeupartist #mkeuppagaralam #makeupoftheday #makeupofinstagram #makeupideas#msglowsiantar #msglowpematangsiantar#hissiantar
0 0 32 minutes ago

Bulu mata palsu kode HL 41

Bulu Mata Premium

Bulu mata ini sangat ringan dan natural
Kelebihannya adalah -Bulu mata ringan dan berkualitas
-Bisa dipakai 2-3 kali dengan syarat setelah dipakai ditempel kembali pada tempatnya dan jika tidak menempel dikasihkan lem bulu mata lagi atau tergantung pemakaian

#flushylashes #bulumatapalsu #bulumata #bulumatamurah #bulumatamurahpurbalingga #eye #eyeslashes #eyelashextensions #makeup #rias #riaspengantin #riaspengantinmuslim #riaspengantinmodern #makeupoftheday #makeuplooks #bulumatacantik #bulumatalentik #bulumatabagus #bulumatapalsunatural #bulumatagrosir #bulumatanatural #bulumatanatural

Bulu mata palsu kode HL 41

Bulu Mata Premium

Bulu mata ini sangat ringan dan natural 
Kelebihannya adalah -Bulu mata ringan dan berkualitas
-Bisa dipakai 2-3 kali dengan syarat setelah dipakai ditempel kembali pada tempatnya dan jika tidak menempel dikasihkan lem bulu mata lagi atau tergantung pemakaian

#flushylashes #bulumatapalsu #bulumata #bulumatamurah #bulumatamurahpurbalingga #eye #eyeslashes #eyelashextensions #makeup #rias #riaspengantin #riaspengantinmuslim #riaspengantinmodern #makeupoftheday #makeuplooks #bulumatacantik #bulumatalentik  #bulumatabagus #bulumatapalsunatural #bulumatagrosir #bulumatanatural #bulumatanatural
1 0 32 minutes ago

First set! Thank you @linzsteffanie for prettying me up.. Lol it really is a once in a blue moon kinda thing.. Even my FaceID having a hard time recognising my face after she is done with my make up. 😂😂😂
.
.
.
Anyone interested in dolling yourself up for a special event, please check out @linzsteffanie . Amazing make up ❤️ .
.
#makeup #makeupartist #event #bridalmakeup #makeupoftheday #makeupwedding #makeuptransformation #makeupjakarta #makeover #makeupprewedding #linzsteffanie #hairdo #hairstyles #accessories

First set! Thank you @linzsteffanie for prettying me up.. Lol it really is a once in a blue moon kinda thing.. Even my FaceID having a hard time recognising my face after she is done with my make up. 😂😂😂
.
.
.
Anyone interested in dolling yourself up for a special event, please check out @linzsteffanie . Amazing make up ❤️ .
.
#makeup #makeupartist #event #bridalmakeup #makeupoftheday #makeupwedding #makeuptransformation #makeupjakarta #makeover #makeupprewedding #linzsteffanie #hairdo #hairstyles #accessories
2 0 32 minutes ago

Dear you,
.
I love you, but I'm not loving how this video turned out but I've put too much effort in so here it goes. I actually did this look for Valentine's but I'm too slow to upload. I'm sorry. .
Hope you like it.
Lots of ❤️,
@dewi.asyiquinn
.
@rimmellondonmy Crimson Palette
@catrice.cosmetics Liquid Metal Cream Eyeshadow
@palladiomy The Definer Contour Palette
@palladiobeauty Matte Blush
@wetnwildbeautymy Megaglo Highlighter
@catrice.us Dewy Butter Lips
@rimmellondonus Stay Satin Liquid Lipstick
.
.
.
#wakeupandmakeup #underratedmua #muamalaysia #muakl #mua_underdogs #underratedmakeupbabes #undiscoveredmua #malaysianbeautysquad #malaysianbeautybabe #mbbgirlgang #makeupoftheday #valentinesdaymakeup #vdaymakeup

Dear you,
.
I love you, but I'm not loving how this video turned out but I've put too much effort in so here it goes. I actually did this look for Valentine's but I'm too slow to upload. I'm sorry. .
Hope you like it.
Lots of ❤️,
@dewi.asyiquinn
.
@rimmellondonmy Crimson Palette
@catrice.cosmetics Liquid Metal Cream Eyeshadow
@palladiomy The Definer Contour Palette
@palladiobeauty Matte Blush
@wetnwildbeautymy Megaglo Highlighter
@catrice.us Dewy Butter Lips
@rimmellondonus Stay Satin Liquid Lipstick
.
.
.
#wakeupandmakeup #underratedmua #muamalaysia #muakl #mua_underdogs #underratedmakeupbabes #undiscoveredmua #malaysianbeautysquad #malaysianbeautybabe #mbbgirlgang #makeupoftheday #valentinesdaymakeup #vdaymakeup
1 0 33 minutes ago

For someone who does their makeup every day, I constantly forget to take pictures of it. But heres a glittery soft look for you guys!

For someone who does their makeup every day, I constantly forget to take pictures of it. But heres a glittery soft look for you guys!
2 1 33 minutes ago

#pressplay #pressplay▶️ She has a way with words, red lipstick and making an entrance! Tag a makeup lover💄
🎀
🎀
🎀P.s the full video is on my channel! Subscribe!! PRODUCT DEETS

FACE
L’oreal Infallible Full wear Concealer @lorealmakeup
Zikel Concealer @zikelcosmetics
Mac Foundation NW48 @maccosmetics
Fenty beauty Trophy Wife highlighter @fentybeauty
BESTOPE Makeup brushes @bestopeclub
Tee’s Cosmetics Beauty Blender @teescosmetic
Black Opal True Color Foundation Stick CoCoa @blackopalbeauty
C.Y.O bronzing rocks @cyocosmetics
Mac studio fix Powder NCW 48 @maccosmetics
EYES 👀
JUVIA’s place-Nubian 3 coral palette, zulu palette, and Douce palette 🎨 @juviasplace
Lips 👄
Retro Matte lipstick-Feel so grand 💄 @maccosmetics
#makeup #makeuplover #makeuplife #makeupoftheday #makeupaddict #red #redlips #redlipstick #melaninpoppin #melaniemartinez #darkskin #darkskingirls #lacewigs #eyeshadow #eyeshadowtutorial #youtube #youtuber #valentines #influencer #toniaokolie #press #shimmer #shimmereyeshadow #beautyaddict #beautiful #beauty #beautybloggers #beautyinfluencer

#pressplay #pressplay▶️ She has a way with words, red lipstick and making an entrance! Tag a makeup lover💄
🎀
🎀
🎀P.s the full video is on my channel! Subscribe!! PRODUCT DEETS

FACE 
L’oreal Infallible Full wear Concealer @lorealmakeup 
Zikel Concealer @zikelcosmetics 
Mac Foundation NW48 @maccosmetics 
Fenty beauty Trophy Wife highlighter @fentybeauty 
BESTOPE Makeup brushes @bestopeclub 
Tee’s Cosmetics Beauty Blender @teescosmetic 
Black Opal True Color Foundation Stick CoCoa @blackopalbeauty 
C.Y.O bronzing rocks @cyocosmetics 
Mac studio fix Powder NCW 48 @maccosmetics 
EYES 👀 
JUVIA’s place-Nubian 3 coral palette, zulu palette, and Douce palette 🎨 @juviasplace 
Lips 👄 
Retro Matte lipstick-Feel so grand 💄 @maccosmetics 
#makeup #makeuplover #makeuplife #makeupoftheday #makeupaddict #red #redlips #redlipstick #melaninpoppin #melaniemartinez #darkskin #darkskingirls #lacewigs#eyeshadow #eyeshadowtutorial #youtube #youtuber #valentines #influencer #toniaokolie #press #shimmer #shimmereyeshadow #beautyaddict #beautiful #beauty #beautybloggers #beautyinfluencer
3 1 34 minutes ago

Modelo: @larissabrandaooo
Make by: @fannygomes20
Todos os produtos utilizados neste vídeo estão disponíveis na nossa loja ❤️
#makeup #makeupartist #makeupoftheday #makebrasil

Modelo: @larissabrandaooo 
Make by: @fannygomes20 
Todos os produtos utilizados neste vídeo estão disponíveis na nossa loja ❤️
#makeup #makeupartist #makeupoftheday #makebrasil
5 0 34 minutes ago

Optimals Body Firming Lotion - Botanical Peptide.
250 ml. .
.
.
.
High performance body lotion that makes skin noticeably tighter, firmer and more toned in appearance. With BodyShape Complex, which boosts collagen and elastin synthesis for improved skin firmness, texture, and elasticity. For all skin types.
.
. .
High performance cellulite targeting gel with roller ball massaging applicator visibly reduces the appearance of cellulite and smoothes out dimpled skin. With CelluSmooth Complex, which stimulates fat breakdown while improving blood microcirculation, for a smoother, more toned skin appearance. For all skin types.

How to use
Twist applicator head to open and then press tube to dispense gel.Twist applicator head to close and then massage in using circular motions until completely absorbed. (Apply twice daily to problem areas.)Wipe applicator clean after use.
.
. 📦For order inbox 💸cash on delivery 🚚 all over Pakistan🇵🇰. .
Follow us on Instagram @oriflamebyaf Get yours now!
Your Favourite Oriflame Products at your doorstep with best price

#Makeup #Makeupartist #Makeupaddict #Makeupjunkie #Makeuplover #Makeupforever #Makeupbyme #Makeupmafia #Makeupmurah #Makeupoftheday #Makeuplook #socialgrowthmedia #Mascara #Makeupgeek #Makeuplovers #Instamakeup #Instamakeupartist #Makeupporn @socialgrowthmedia #Makeupobsessed #Beauty #Eyeliner #Eyeshadow #Lipgloss #Makeuptalk #Makeuptutorial #Makeuplove #Kyliejenner #Lipkit #Anastasia #Glowkit.

Optimals Body Firming Lotion - Botanical Peptide. 
250 ml. .
.
.
.
 High performance body lotion that makes skin noticeably tighter, firmer and more toned in appearance. With BodyShape Complex, which boosts collagen and elastin synthesis for improved skin firmness, texture, and elasticity. For all skin types.
.
. .
High performance cellulite targeting gel with roller ball massaging applicator visibly reduces the appearance of cellulite and smoothes out dimpled skin. With CelluSmooth Complex, which stimulates fat breakdown while improving blood microcirculation, for a smoother, more toned skin appearance. For all skin types.

How to use 
Twist applicator head to open and then press tube to dispense gel.Twist applicator head to close and then massage in using circular motions until completely absorbed. (Apply twice daily to problem areas.)Wipe applicator clean after use.
.
. 📦For order inbox 💸cash on delivery 🚚 all over Pakistan🇵🇰. . 
Follow us on Instagram @oriflamebyaf Get yours now!
Your Favourite Oriflame Products at your doorstep with best price

#Makeup #Makeupartist #Makeupaddict #Makeupjunkie #Makeuplover #Makeupforever #Makeupbyme #Makeupmafia #Makeupmurah #Makeupoftheday #Makeuplook #socialgrowthmedia #Mascara #Makeupgeek #Makeuplovers #Instamakeup #Instamakeupartist #Makeupporn @socialgrowthmedia #Makeupobsessed #Beauty #Eyeliner #Eyeshadow #Lipgloss #Makeuptalk #Makeuptutorial #Makeuplove #Kyliejenner #Lipkit #Anastasia #Glowkit.
1 0 35 minutes ago

I wanted to share some of my favorite/most recent makeup looks with you guys. I love expressing my creative side through makeup. I love the way I’m 100% anxiety/depression free for those few hours I spend painting my face. I love the way I can pour my emotion into a detailed look. I love the way my passion speaks through my makeup. I just love everything about this form of art. It’s hard to believe that in high school, people would make fun of me for wearing too much makeup.. or telling the guy I was dating to “take me swimming”. (Hunny that’s what waterproof is for;) But at the end of the day, this is my favorite thing to do, it’s my hobby and my passion! I am comfortable without makeup and I love myself, but I feel empowered and bad a** with a full glam baby 🤪😘 #thisismyart #myfaceismycanvas #mybodyosmycanvas #makeupartist #makeup #makeupismypassion #eyeshadowgamestrong #loveyourself #confidence #beauty #makeupoftheday #makeuplover #brightcolors #vibrant #naturalisbeautiful #youarebeautiful

I wanted to share some of my favorite/most recent makeup looks with you guys. I love expressing my creative side through makeup. I love the way I’m 100% anxiety/depression free for those few hours I spend painting my face. I love the way I can pour my emotion into a detailed look. I love the way my passion speaks through my makeup. I just love everything about this form of art. It’s hard to believe that in high school, people would make fun of me for wearing too much makeup.. or telling the guy I was dating to “take me swimming”. (Hunny that’s what waterproof is for;) But at the end of the day, this is my favorite thing to do, it’s my hobby and my passion! I am comfortable without makeup and I love myself, but I feel empowered and bad a** with a full glam baby 🤪😘 #thisismyart #myfaceismycanvas #mybodyosmycanvas #makeupartist #makeup #makeupismypassion #eyeshadowgamestrong #loveyourself #confidence #beauty #makeupoftheday #makeuplover #brightcolors #vibrant #naturalisbeautiful #youarebeautiful
12 2 36 minutes ago

Smart RING GLUE HOLDER perfect for lash technicians ⭐️ Lightweight and adjustable it is suitable to fit over any finger. It’s unique design helps prevent glue evaporation and spillage 👀 Now available in BULK!!!

Smart RING GLUE HOLDER perfect for lash technicians ⭐️ Lightweight and adjustable it is suitable to fit over any finger. It’s unique design helps prevent glue evaporation and spillage 👀 Now available in BULK!!!
3 1 36 minutes ago

Why don't you play with bows and arrows?
-
Eyes: @juviasplace masquerade palette
@suvabeauty single pressed shadows
@wetnwildbeauty liquid eyeliner hydraliner
@anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in dark brown
@milanicosmetics highly rated mascara
face: @juviasplace masquerade palette for the blush
@lagirlcosmetics foundation I never use but really like this one
Coty airspun loose powder
@colourpopcosmetics super shock highlighter in over the moon
lippie: @colourpopcosmetics ultra blotted lip in cypress chill, lipgloss so juicy idr

Why don't you play with bows and arrows?
-
Eyes: @juviasplace masquerade palette 
@suvabeauty single pressed shadows 
@wetnwildbeauty liquid eyeliner hydraliner 
@anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in dark brown 
@milanicosmetics highly rated mascara 
face: @juviasplace masquerade palette for the blush
@lagirlcosmetics foundation I never use but really like this one 
Coty airspun loose powder 
@colourpopcosmetics super shock highlighter in over the moon
lippie: @colourpopcosmetics ultra blotted lip in cypress chill, lipgloss so juicy idr
3 1 36 minutes ago

Cakey Foundation is a thing of the past, and sheer/light coverage is making a come back! Evening glam doesnt have to be heavy applied either. This client has naturally radiant and dewy skin. I made an imperative choice to use less than one pump of @tartecosmetics Amazonian Clay Full Coverage Foundation, only applied to specific areas. I then paired it w/ @fentybeauty Pro Filt'r Instant Retouch concealer to hightlight the face. Choose loose powders are light and airy. These powders are perfect to set and lock in that sheer and luminous foundation.Show some more skin, you're beautiful ladies!🙌🏾😉😍




#redlips #radiant
#dewy #glowing
#skinlikefoundation
#hightlight #sunkissed
#alluring #impeccable
#lovely #luminous
#bronzed #glam
#byebyeheavycontour

Cakey Foundation is a thing of the past, and sheer/light coverage is making a come back! Evening glam doesnt have to be heavy applied either. This client has naturally radiant and dewy skin. I made an imperative choice to use less than one pump of @tartecosmetics Amazonian Clay Full Coverage Foundation, only applied to specific areas. I then paired it w/ @fentybeauty Pro Filt'r Instant Retouch concealer to hightlight the face. Choose loose powders are light and airy. These powders are perfect to set and lock in that sheer and luminous foundation.Show some more skin, you're beautiful ladies!🙌🏾😉😍
•
•
•
•
#redlips#radiant
#dewy#glowing
#skinlikefoundation
#hightlight#sunkissed
#alluring#impeccable
#lovely#luminous
#bronzed#glam
#byebyeheavycontour
0 1 2 hours ago

No filter! First impressions of my new makeup

That highlight is life! Check the live on the FB page to see what I did

Ask me how you can get 50% off all your makeup

No filter! First impressions of my new makeup

That highlight is life! Check the live on the FB page to see what I did

Ask me how you can get 50% off all your makeup
4 1 4 hours ago

‘It's a beautiful tragedy, You wanna be sick like me?’ 🕷🦇

‘It's a beautiful tragedy, You wanna be sick like me?’ 🕷🦇
196 8 6 hours ago

🎞Old Hollywood GLAMOUR 🎞💋 ——————————————
BASE:
@kvdveganbeauty Portrait Foundation in Tan 066
@juviasplace I AM MAGIC CONCEALER in #13
@sephora Foundation powder in “Toffee Peach”
@bennyemakeup Banana Luxury Powder
EYES:
@urbandecaycosmetics Naked 2 Palette
@wetnwildbeauty Icon Kohl pencil liner in “Black Black” ( + used for brows )
@kvdveganbeauty Go Big or Go Home Mascara
@ardellbeauty Wispies
LIPS:
@kvdveganbeauty Studded Kiss Lipstick in Slayer + A touch of Vaseline for glossy effect






#oldhollywood #oldhollywoodglamour #makeup #makeuplook #motd #makeupoftheday #alternative #goth #vintage #vintagemakeup #retro #glamour #1920s #1940s #1950s #creativemakeup #makeupinspo #makeupinspiration #darkmakeup #latina #morena #kvdveganbeauty #urbandecaycosmetics #bennye

🎞Old Hollywood GLAMOUR 🎞💋 ——————————————
BASE: 
@kvdveganbeauty Portrait Foundation in Tan 066 
@juviasplace I AM MAGIC CONCEALER in #13 
@sephora Foundation powder in “Toffee Peach” 
@bennyemakeup Banana Luxury Powder 
EYES: 
@urbandecaycosmetics Naked 2 Palette 
@wetnwildbeauty Icon Kohl pencil liner in “Black Black” ( + used for brows )
@kvdveganbeauty Go Big or Go Home Mascara
@ardellbeauty Wispies 
LIPS:
@kvdveganbeauty Studded Kiss Lipstick in Slayer + A touch of Vaseline for glossy effect
•
•
•
•
•
•
#oldhollywood #oldhollywoodglamour #makeup #makeuplook #motd #makeupoftheday #alternative #goth #vintage #vintagemakeup #retro #glamour #1920s #1940s #1950s #creativemakeup #makeupinspo #makeupinspiration #darkmakeup #latina #morena #kvdveganbeauty #urbandecaycosmetics #bennye
55 8 23 hours ago

: 𝐎𝐌𝐆 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭. 🍇 •

𝐄𝐲𝐞𝐬: @rimmellondonus 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐠𝐧𝐢𝐟’𝐄𝐲𝐞𝐬 𝐑𝐞𝐥𝐨𝐚𝐝𝐞𝐝 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧, 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐔𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐦𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞𝐫 𝐰/ 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐒𝐜𝐚𝐧𝐝𝐚𝐥 𝐄𝐲𝐞𝐬 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐦𝐞 𝐨𝐧 𝐃𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐚. • @pixibeauty 𝐏𝐢𝐱𝐢 𝐛𝐲 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐚 𝐕𝐞𝐥𝐯𝐞𝐭 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭 𝐄𝐧𝐝𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐢𝐥𝐤𝐲 𝐄𝐲𝐞 𝐏𝐞𝐧 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐧𝐞.
𝐋𝐢𝐩𝐬: 𝐏𝐨𝐩 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐎𝐌𝐆 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭 𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐩 𝐩𝐚𝐢𝐧𝐭
𝐅𝐚𝐜𝐞: @bobbibrown 𝐁𝐨𝐛𝐛𝐢 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧 𝐬𝐭𝐢𝐜𝐤 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 • @freck 𝐅𝐫𝐞𝐜𝐤 𝐟𝐫𝐞𝐜𝐤𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩
𝐁𝐫𝐨𝐰𝐬: @benefitcosmetics 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭 𝐜𝐨𝐬𝐦𝐞𝐭𝐢𝐜𝐬 𝐏𝐫𝐞𝐜𝐢𝐬𝐞𝐥𝐲, 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥 𝐰/ 𝐩𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫




#makeup #wakeupandmakeup #makeupartist#makeup #ritaalexandra#makeup #mua #makeupartist #beauty #beautyblogger #beautybloggers #wakeupandmakeup #glam #makeuplooks #makeuplife #makeupoftheday #motd #beautylover #artistsoninstagram #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #undiscoveredmuas #brows #browsonfleek #beautyphotography #rimmellondon #morphebabe #freckles #girlswithfreckles #valentinesmakeup #sallymade #popbeauty #popette

: 𝐎𝐌𝐆 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭. 🍇 •

𝐄𝐲𝐞𝐬: @rimmellondonus 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐌𝐚𝐠𝐧𝐢𝐟’𝐄𝐲𝐞𝐬 𝐑𝐞𝐥𝐨𝐚𝐝𝐞𝐝 𝐄𝐝𝐢𝐭𝐢𝐨𝐧, 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐔𝐥𝐭𝐢𝐦𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐨𝐨𝐬𝐭 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐦𝐞 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐞𝐫 𝐰/ 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐒𝐜𝐚𝐧𝐝𝐚𝐥 𝐄𝐲𝐞𝐬 𝐕𝐨𝐥𝐮𝐦𝐞 𝐨𝐧 𝐃𝐞𝐦𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐚. • @pixibeauty 𝐏𝐢𝐱𝐢 𝐛𝐲 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐚 𝐕𝐞𝐥𝐯𝐞𝐭 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭 𝐄𝐧𝐝𝐥𝐞𝐬𝐬 𝐒𝐢𝐥𝐤𝐲 𝐄𝐲𝐞 𝐏𝐞𝐧 𝐨𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐚𝐭𝐞𝐫 𝐥𝐢𝐧𝐞. 
𝐋𝐢𝐩𝐬: 𝐏𝐨𝐩 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐎𝐌𝐆 𝐕𝐢𝐨𝐥𝐞𝐭 𝐦𝐚𝐭𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐩 𝐩𝐚𝐢𝐧𝐭 
𝐅𝐚𝐜𝐞: @bobbibrown 𝐁𝐨𝐛𝐛𝐢 𝐁𝐫𝐨𝐰𝐧 𝐬𝐭𝐢𝐜𝐤 𝐟𝐨𝐮𝐧𝐝𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 • @freck 𝐅𝐫𝐞𝐜𝐤 𝐟𝐫𝐞𝐜𝐤𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 
𝐁𝐫𝐨𝐰𝐬: @benefitcosmetics 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭 𝐜𝐨𝐬𝐦𝐞𝐭𝐢𝐜𝐬 𝐏𝐫𝐞𝐜𝐢𝐬𝐞𝐥𝐲, 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥 𝐰/ 𝐩𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫
•
•
•

#makeup #wakeupandmakeup #makeupartist ⁣ #makeup #ritaalexandra ⁣ #makeup #mua #makeupartist #beauty #beautyblogger #beautybloggers #wakeupandmakeup #glam #makeuplooks #makeuplife #makeupoftheday #motd #beautylover  #artistsoninstagram #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #undiscoveredmuas #brows #browsonfleek #beautyphotography #rimmellondon #morphebabe #freckles #girlswithfreckles #valentinesmakeup #sallymade #popbeauty #popette
187 20 15 February, 2020

: “𝐏𝐮𝐫𝐩𝐥𝐞 𝐡𝐚𝐳𝐞 𝐚𝐥𝐥 𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐞𝐲𝐞𝐬” 💟 - 𝐇𝐞𝐧𝐝𝐫𝐢𝐱. // .
.
𝐌𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 𝐃𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬-𝐄𝐲𝐞𝐬: 𝐌𝐨𝐫𝐩𝐡𝐞 𝟑𝟓𝟏 𝐈𝐜𝐲 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐲 𝐩𝐚𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞, 𝐏𝐢𝐱𝐢 𝐛𝐲 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐞𝐫, 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐒𝐜𝐚𝐧𝐝𝐚𝐥 𝐄𝐲𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐚, 𝐀𝐫𝐝𝐞𝐥𝐥 𝐅𝐚𝐮𝐱 𝐌𝐢𝐧𝐤 𝐥𝐚𝐬𝐡𝐞𝐬.
.
𝐋𝐢𝐩𝐬: 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐢𝐧 “𝐒𝐩𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐍𝐮𝐝𝐞” 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐍𝐚𝐫𝐬 “𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐃𝐞 𝐉𝐨𝐮𝐫” 𝐕𝐞𝐥𝐯𝐞𝐭 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐩 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥. .
𝐁𝐫𝐨𝐰𝐬: 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭 𝐏𝐫𝐞𝐜𝐢𝐬𝐞𝐥𝐲, 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐛𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫.
.
.
.
.

#makeup #wakeupandmakeup #makeupartist#makeup #ritaalexandra#makeup #mua #makeupartist #beauty #beautyblogger #beautybloggers #wakeupandmakeup #glam #makeuplooks #makeuplife #makeupoftheday #motd #beautylover #artistsoninstagram #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #undiscoveredmuas #brows #browsonfleek #beautyphotography #rimmellondon #morphebabe #sallymade

: “𝐏𝐮𝐫𝐩𝐥𝐞 𝐡𝐚𝐳𝐞 𝐚𝐥𝐥 𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐞𝐲𝐞𝐬” 💟 - 𝐇𝐞𝐧𝐝𝐫𝐢𝐱. // .
.
𝐌𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 𝐃𝐞𝐭𝐚𝐢𝐥𝐬-𝐄𝐲𝐞𝐬: 𝐌𝐨𝐫𝐩𝐡𝐞 𝟑𝟓𝟏 𝐈𝐜𝐲 𝐅𝐚𝐧𝐭𝐚𝐬𝐲 𝐩𝐚𝐥𝐞𝐭𝐭𝐞, 𝐏𝐢𝐱𝐢 𝐛𝐲 𝐏𝐞𝐭𝐫𝐚 𝐥𝐢𝐧𝐞𝐫, 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐒𝐜𝐚𝐧𝐝𝐚𝐥 𝐄𝐲𝐞𝐬 𝐦𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫𝐚, 𝐀𝐫𝐝𝐞𝐥𝐥  𝐅𝐚𝐮𝐱 𝐌𝐢𝐧𝐤 𝐥𝐚𝐬𝐡𝐞𝐬.
.
𝐋𝐢𝐩𝐬: 𝐑𝐢𝐦𝐦𝐞𝐥 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐞𝐫 𝐢𝐧 “𝐒𝐩𝐢𝐜𝐞𝐝 𝐍𝐮𝐝𝐞” 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐍𝐚𝐫𝐬 “𝐁𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐃𝐞 𝐉𝐨𝐮𝐫” 𝐕𝐞𝐥𝐯𝐞𝐭 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐞 𝐥𝐢𝐩 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥. .
𝐁𝐫𝐨𝐰𝐬: 𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐭 𝐏𝐫𝐞𝐜𝐢𝐬𝐞𝐥𝐲, 𝐌𝐲 𝐁𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐞𝐧𝐜𝐢𝐥 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐛𝐫𝐨𝐰 𝐩𝐨𝐰𝐝𝐞𝐫.
.
.
.
.

#makeup #wakeupandmakeup #makeupartist ⁣ #makeup #ritaalexandra ⁣ #makeup #mua #makeupartist #beauty #beautyblogger #beautybloggers #wakeupandmakeup #glam #makeuplooks #makeuplife #makeupoftheday #motd #beautylover  #artistsoninstagram #undiscoveredmuas #undiscovered_muas #undiscoveredmuas #brows #browsonfleek #beautyphotography #rimmellondon #morphebabe #sallymade
223 42 11 February, 2020

Top #makeupoftheday posts

🔥ashy brown and orange go so well together .
All products that were sent to me as PR/gifted are marked with “•”.
Use code “RALUCA” for @sigmabeauty to save some 💸
.
FACE:
@nablacosmetics close-up foundation in shades L10 and L30 mixed together •
@nablacosmetics close-up concealer in shade “porcelain” •
@sigmabeauty sculpt palette •
@sigmabeauty blush palette •
@nablacosmetics highlighter in shade “amnesia”• .
EYES:
@meltcosmetics Vida eyeshadow palette •
@meltcosmetics Impulsive eyeshadow palette •
@nablacosmetics Major pleasure mascara •
LIPS:
@meltcosmetics ultra matte lipstick in shade “mural” •
@meltcosmetics allday/everyday ultra matte lip liner in shade “ambrosia” •
.
#vidapalette #impulsivepalette #meltcoetics #sigmabeauty #copperytones #copper #bronzymakeup #bonzy #bronzylook #gradientlip #colorfulmakeup #editorialmakeup #smokeyeye #orangeeyeshadow #highlighter #bronzedmakeup #bronzed #sigmabeauty #nabla #nablacosmetics #makeupoftheday #makeupinspo

🔥ashy brown and orange go so well together .
All products that were sent to me as PR/gifted are marked with “•”.
Use code “RALUCA” for @sigmabeauty to save some 💸
.
FACE:
@nablacosmetics close-up foundation in shades L10 and L30 mixed together •
@nablacosmetics close-up concealer in shade “porcelain” •
@sigmabeauty sculpt palette •
@sigmabeauty blush palette •
@nablacosmetics highlighter in shade “amnesia”• .
EYES:
@meltcosmetics Vida eyeshadow palette •
@meltcosmetics Impulsive eyeshadow palette •
@nablacosmetics Major pleasure mascara •
LIPS:
@meltcosmetics ultra matte lipstick in shade “mural” •
@meltcosmetics allday/everyday ultra matte lip liner in shade “ambrosia” •
.
#vidapalette #impulsivepalette #meltcoetics #sigmabeauty #copperytones #copper #bronzymakeup #bonzy #bronzylook #gradientlip #colorfulmakeup #editorialmakeup #smokeyeye #orangeeyeshadow #highlighter #bronzedmakeup #bronzed #sigmabeauty #nabla #nablacosmetics #makeupoftheday #makeupinspo
743 8 5 hours ago

😍😍 dance show ready

😍😍 dance show ready
820 35 10 hours ago

Elopement Wedding • Desert Wedding 🤍 quem mais aí ama essa ideia?⠀ ⠀⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
Decoração: @bellecoupe.festas
Fotografia: @caiodantasfotografia
Vestido: @grupoglamour
Make e Hair: @maymachadomake
Grinaldas: @vaidefua
Traje do noivo: @fillipmiranda
Papelaria: @papelraro
Noiva: @rebecabelli
Noivo: @victorlimarf ⠀ ⠀⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
#maymachado #makeup #beauty #💄💋 #makeupartist #makeuptutorial #makeupaddict #makeuplover #mua #makeupjunkie #makeupoftheday #makeuplife #photography #photographer #photooftheday #photo #photoshoot #photos #art #instagood #makeupjp #makeupjoaopessoa #wedding #bride #casamentosjoaopessoa

Elopement Wedding • Desert Wedding 🤍 quem mais aí ama essa ideia?⠀ ⠀⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
Decoração: @bellecoupe.festas
Fotografia: @caiodantasfotografia
Vestido: @grupoglamour
Make e Hair: @maymachadomake
Grinaldas: @vaidefua
Traje do noivo: @fillipmiranda 
Papelaria: @papelraro
Noiva: @rebecabelli 
Noivo: @victorlimarf ⠀ ⠀⠀
⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀⠀
#maymachado #makeup #beauty  #💄💋 #makeupartist #makeuptutorial #makeupaddict #makeuplover #mua #makeupjunkie #makeupoftheday #makeuplife #photography #photographer #photooftheday #photo #photoshoot #photos #art #instagood #makeupjp #makeupjoaopessoa #wedding #bride #casamentosjoaopessoa
214 19 4 hours ago

Is my food ready yet? 😟 | Ph. @byjjamie

Is my food ready yet? 😟 | Ph. @byjjamie
1,281 23 8 hours ago

✨🧖🏽‍♀️✨
.
.
Make: pelas mãos da @licastagna.makeup
Hair: pelas mãos de @serginho_studioa (pra quem perguntou da cor) #makeup #make #makeupartist #makeuplover #wunderlust #lover #makeupoftheday #beauty #makes #licastagnamakeup

✨🧖🏽‍♀️✨
.
.
Make: pelas mãos da @licastagna.makeup
Hair: pelas mãos de @serginho_studioa (pra quem perguntou da cor) #makeup #make #makeupartist #makeuplover #wunderlust #lover #makeupoftheday #beauty #makes #licastagnamakeup
162 16 3 hours ago

🦋 Porque o senhor é bom a todo tempo 🦋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eae meninas estão me acompanhando no meu insta de make ? @viitoryaa_nogueira . Estão gostando ?🦋 #makeup #makeuplover #makeuptutorial #makeupoftheday #maquiagembrasil #maquiagem_insta #azul #borboletas #rings #olhotudobocanada #loirasbrasileiras #loiras #batomnude #olhoazul #inspiração #inspirandomakeup 📸

@viitoryaa_nogueira

🦋 Porque o senhor é bom a todo tempo 🦋
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Eae meninas estão me acompanhando no meu insta de make ? @viitoryaa_nogueira . Estão gostando ?🦋 #makeup #makeuplover #makeuptutorial #makeupoftheday #maquiagembrasil #maquiagem_insta #azul #borboletas #rings #olhotudobocanada #loirasbrasileiras #loiras #batomnude #olhoazul #inspiração #inspirandomakeup 📸

@viitoryaa_nogueira
620 120 6 hours ago

Já testando a maquiagem que vou usar no proximo sábado (22/02)! Afinal, nós do @almadancantestudio estaremos no sambódromo em Jundiaí e vamos sair junto com a @leoesdahortolandia! Venham nos prestigiar ♥️🎊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Habibas no sambódromo 💃🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bellydance #jundiai #maquiagem #maquiagembrasil #maquiagemcarnaval #maquiagem_insta #carnaval2020 #brasil #girls #beauty #influencer #wakeupandmakeup #makecarnaval #makeupoftheday #ruiva #ruivanatural #makeupartist

Já testando a maquiagem que vou usar no proximo sábado (22/02)! Afinal, nós do @almadancantestudio estaremos no sambódromo em Jundiaí e vamos sair junto com a  @leoesdahortolandia! Venham nos prestigiar ♥️🎊
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Habibas no sambódromo 💃🏼
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#bellydance #jundiai #maquiagem #maquiagembrasil #maquiagemcarnaval #maquiagem_insta #carnaval2020 #brasil #girls #beauty #influencer #wakeupandmakeup #makecarnaval #makeupoftheday #ruiva #ruivanatural #makeupartist
678 14 10 hours ago

What you water, that’s what grows 🌱 -
Makeup details:
@fentybeauty profiltr foundation, concealer, setting powder, sunstalkr bronzer in i$land ting, flyliner, ginger binge/moscow mule killawatt, glossbomb
@anastasiabeverlyhills @norvina brow wiz, clear brow gel, @amrezy glow
@benefitcanada roller lash

What you water, that’s what grows 🌱 -
Makeup details:
@fentybeauty profiltr foundation, concealer, setting powder, sunstalkr bronzer in i$land ting, flyliner, ginger binge/moscow mule killawatt, glossbomb
@anastasiabeverlyhills @norvina brow wiz, clear brow gel, @amrezy glow
@benefitcanada roller lash
459 81 9 hours ago