#makinlamamakinsayang Instagram Photos & Videos

makinlamamakinsayang - 496 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #makinlamamakinsayang and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
270 hours
Average like
80.3
Average comment
1.8
Posts with video
8/48
Posts with photo
40/48

Hashtag Popularity

❤u sian @aby_sihombing
#makinlamamakinsayang
10 0 1 July, 2019

Menyayangi org terdekat kita dengan segala kelebihan dan kekurangannya, krn tdk ada yg sempurna di dunia ini.Selalu ada untuk mrk, doakan mrk, dan bimbing ke arah yang lebih positif, smg mnjd pribadi yg lebih baik. jadilah pendengar yang setia, tdk menyudutkan atau menghakiminya, tdk slalu mencari" kesalahannya,berusaha saling mengerti, memahami dan saling memaafkan satusama lain. (Reminder bt diri sendiri) #lovequotes #❤ #selfreminder #mamak3anak #🤪😆🤪😆🤪😆🤪 #sayanganak #sayangsuami #makinlamamakinsayang

Menyayangi org terdekat kita dengan segala kelebihan dan kekurangannya, krn tdk ada yg sempurna di dunia ini.Selalu ada untuk mrk, doakan mrk, dan bimbing ke arah yang lebih positif, smg mnjd pribadi yg lebih baik. jadilah pendengar yang setia, tdk menyudutkan atau menghakiminya, tdk slalu mencari" kesalahannya,berusaha saling mengerti, memahami dan saling memaafkan satusama lain. (Reminder bt diri sendiri)#lovequotes #❤ #selfreminder #mamak3anak #🤪😆🤪😆🤪😆🤪 #sayanganak #sayangsuami #makinlamamakinsayang
44 2 26 June, 2019

Happy father's day bie... Terima kasih sbb jd abi terbaik utk ank2.. Suami terbaik utk ayg.. Smoga sentiasa dlm keberkatan Allah utk memimpin keluarga.. Smoga kehadiran baby baru nt akan lebih menyerikan keluarga kita.. WE LOVE YOU ❤️💕💖💞💗 #happyfathersday2019
#sayangfamily
#makinlamamakinsayang

Happy father's day bie... Terima kasih sbb jd abi terbaik utk ank2.. Suami terbaik utk ayg.. Smoga sentiasa dlm keberkatan Allah utk memimpin keluarga.. Smoga kehadiran baby baru nt akan lebih menyerikan keluarga kita.. WE LOVE YOU ❤️💕💖💞💗 #happyfathersday2019
#sayangfamily
#makinlamamakinsayang
19 0 18 June, 2019

Reposted from @as.legacymalaysia - AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat @as.legacymalaysia @as.legacymalaysia - #regrann
Klik www.wasap.my/60197557581/aslegacy

#mieyagroup
#aslegacycyberjaya

Reposted from @as.legacymalaysia -  AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat @as.legacymalaysia  @as.legacymalaysia - #regrann 
Klik www.wasap.my/60197557581/aslegacy

#mieyagroup 
#aslegacycyberjaya
13 1 16 March, 2019

JengJengJeng 👀 #87daystogo apakah itu? 🤔 Apapun I suka lah gambar ni walaupun kain I di pijak dengan @edyzaz 😒
#dupdapdupdap #makinlamamakinsayang
#mizaXshidibigday #staytuned

JengJengJeng 👀 #87daystogo apakah itu? 🤔 Apapun I suka lah gambar ni walaupun kain I di pijak dengan @edyzaz 😒 
#dupdapdupdap #makinlamamakinsayang 
#mizaXshidibigday #staytuned❤
34 6 18 December, 2018

Denger sholawatan tangan diangkat terus joded-joged, betapa senengnya jihan sama Nabinya... #anaksolehah #makinlamamakinsayang #anakayahbunda #kebanggaanayahbunda😘😘😘 #

Denger sholawatan tangan diangkat terus joded-joged, betapa senengnya jihan sama Nabinya... #anaksolehah #makinlamamakinsayang #anakayahbunda #kebanggaanayahbunda😘😘😘 #
18 0 13 December, 2018

jatuh cinta lagi..lagi lagi ku jatuh cinta hahahaha

#makinlamamakinsayang
#hondars150r
#cherasramblercrew

jatuh cinta lagi..lagi lagi ku jatuh cinta hahahaha

#makinlamamakinsayang
#hondars150r 
#cherasramblercrew
20 8 24 October, 2018

SALE! SALE! SALE!
.
20% Discount untuk 5 Essential Oils Hot ni!!!
.
Frankincense 15ml
Before : RM428.50
After : RM342.80
.
Thieves 15ml
Before : RM201.50
After : RM161.20
.
Lavender 15ml
Before : RM140.00
After : RM112.00
.
Lemongrass 15ml
Before : RM66.00
After : RM52.00
.
Lemon 15ml
Before : RM66. 00
After : RM52.00
.
Untuk 1 hari sahaja!!! Tawaran berlangsung untuk esok SAHAJA!!! ESOK!!!
.
JOM awak- awak❤
.
#makinlamamakinsayang
#makminyak
#essentialoilmalaysia
#younglivingdistributorkuantan
#younglivingbuatsalesgiler
#rambangmata

SALE! SALE! SALE!
.
20% Discount untuk 5 Essential Oils Hot ni!!!
.
Frankincense 15ml
Before : RM428.50
After : RM342.80
.
Thieves 15ml
Before : RM201.50
After : RM161.20
.
Lavender 15ml
Before : RM140.00
After : RM112.00
.
Lemongrass 15ml
Before : RM66.00
After : RM52.00
.
Lemon 15ml
Before : RM66. 00
After : RM52.00
.
Untuk 1 hari sahaja!!! Tawaran berlangsung untuk esok SAHAJA!!! ESOK!!!
.
JOM awak- awak❤
.
#makinlamamakinsayang
#makminyak 
#essentialoilmalaysia 
#younglivingdistributorkuantan 
#younglivingbuatsalesgiler
#rambangmata
5 0 22 October, 2018

Fall In Love .
Fall in love betul dengan YL nie, xpernah- xpernah YL buat sale 20% untuk Essential Oil nie.
.
Dah la yang best2 semua dia bagi.. kene grab nie buat simpanan❤
.
Jom- jom siapa nk selit order, meh whatsapp, meh DM📲 013.446.2983
.
Promosi 1 hari sahaja tau awak-awak.. iaitu 23/10/2018 sampai 11.59pm je😁
.
Cepat-cepat..yang best!! EO 15ml tuuuu!!!
.
Love Ct💖

#younglivingdistributorkuantan
#younglivingessentialoils
#makminyak
#makinlamamakinsayang
#essentialoilmalaysia

Fall In Love .
Fall in love betul dengan YL nie, xpernah- xpernah YL buat sale 20% untuk Essential Oil nie.
.
Dah la yang best2 semua dia bagi.. kene grab nie buat simpanan❤
.
Jom- jom siapa nk selit order, meh whatsapp, meh DM📲 013.446.2983
.
Promosi 1 hari sahaja tau awak-awak.. iaitu 23/10/2018 sampai 11.59pm je😁
.
Cepat-cepat..yang best!! EO 15ml tuuuu!!!
.
Love Ct💖

#younglivingdistributorkuantan
#younglivingessentialoils 
#makminyak 
#makinlamamakinsayang
#essentialoilmalaysia
3 0 22 October, 2018

Sampai masa kena tukar itu ini.
Biasalah. That's life.
Nanti ikut umi balik Kluang eh.
Love you 😂 Tiber

#makinlamamakinsayang #yamaha #siscuba

Sampai masa kena tukar itu ini.
Biasalah. That's life.
Nanti ikut umi balik Kluang eh.
Love you 😂 Tiber

#makinlamamakinsayang #yamaha #siscuba
14 1 16 October, 2018

Alhamdulillah uda 2 tahun bersamamu..
setiap hari tak henti_hentin doa yg terbaik selalu buatmu..
Panjang umur..sehat..makin pintar..dan jadilah anak yg sholeh amiin..amiin ya rabbal aalamiin.
.
.
.
.
. #myboybirthday🎂🎂🎁🎁🎉🎉🎉🎊🎊🎊 . #makinlamamakinsayang . #MuhammadGibranRizaDevanka

Alhamdulillah uda 2 tahun bersamamu..
setiap hari tak henti_hentin doa yg terbaik selalu buatmu..
Panjang umur..sehat..makin pintar..dan jadilah anak yg sholeh amiin..amiin ya rabbal aalamiin.
.
.
.
.
.#myboybirthday🎂🎂🎁🎁🎉🎉🎉🎊🎊🎊 .#makinlamamakinsayang .#MuhammadGibranRizaDevanka
14 4 7 September, 2018
Cabul 2k18
.
.
.
#makinlamamakinsayang #jumatkeramat #sintanggodfather
31 0 1 September, 2018

Ada yang lagi ceramah... #anakayahbunda # pinterbangetjihan #semogajadianaksolehah #ekspresinyaituloh #makinlamamakinsayang

Ada yang lagi ceramah... #anakayahbunda # pinterbangetjihan #semogajadianaksolehah #ekspresinyaituloh #makinlamamakinsayang
11 1 27 July, 2018
Bundanya diomelin... #anakayah #jihanbelainayahnya #makinlamamakinsayang
10 0 27 July, 2018

Aduch..klo uda kaya gini makin gemeuuss..Walaupun masih kurang jelas setidknya dev uda berusaha...semangat dev..😄😄😆😆😍😍
.
.
.
. #anakasieksklusif . #makinlamamakinsayang . #MuhammadGibranRizaDevanka . #1tahun20bulan

Aduch..klo uda kaya gini makin gemeuuss..Walaupun masih kurang jelas setidknya dev uda berusaha...semangat dev..😄😄😆😆😍😍
.
.
.
.#anakasieksklusif .#makinlamamakinsayang .#MuhammadGibranRizaDevanka .#1tahun20bulan
5 0 13 July, 2018

Membantu anda beraksi LEBIH LAMA & LEBIH PUAS ketika bersama dgn pasangan..Nahh ini rahsia LELAKI SEJATI..Aummm
.
✔ harga istimewa
✔ dapat free gift lg
.
Berminat??? Jom order sekarang..
.
Whatsapp je 📲 011.5674.6327

#kamamax_spray_tahan_lama #kamamax #ubatkuat #lelaki #padu #skillbaekpunya #henjutsampaikejang #isteri #sayang #puas #padu #makinlamamakinsayang #viral #selangor #malaysia #2018

Membantu anda beraksi LEBIH LAMA & LEBIH PUAS ketika bersama dgn pasangan..Nahh ini rahsia LELAKI SEJATI..Aummm
.
✔ harga istimewa
✔ dapat free gift lg
.
Berminat??? Jom order sekarang..
.
Whatsapp je 📲 011.5674.6327

#kamamax_spray_tahan_lama #kamamax #ubatkuat #lelaki #padu #skillbaekpunya #henjutsampaikejang #isteri  #sayang #puas  #padu #makinlamamakinsayang #viral #selangor #malaysia #2018
32 4 2 July, 2018

Alkisah..,
Kanak² riang,
Jakun melompat² atas titi..😁😁 #makinlamamakinsayang
#takkanterpisah

Alkisah..,
Kanak² riang,
Jakun melompat² atas titi..😁😁 #makinlamamakinsayang 
#takkanterpisah
14 2 30 June, 2018

Mengucapkan ☆ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN ☆ kepada semua followers dan pengguna KAMA-MAX
.
Nak lg LAMA & POWER beraksi jom order sekarang!
.
Whatsapp 📲 011 5674 6327
.
#kamamax_spray_tahan_lama #selangor #malaysia #ubatkuatlelaki #lelaki #gagah #maskulin #isteri #holiday #sayang #skillbaekpunya #henjutsampaikejang #pasanganbahagia #pengantinbaru #malampertama #malamjumaat #tiaptiapmalam #makinlamamakinsayang #produktoq #viral #padu #raya2018

Mengucapkan ☆ SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR & BATIN ☆ kepada semua followers dan pengguna KAMA-MAX
.
Nak lg LAMA & POWER beraksi jom order sekarang!
.
Whatsapp 📲 011 5674 6327
.
#kamamax_spray_tahan_lama #selangor #malaysia #ubatkuatlelaki #lelaki #gagah #maskulin #isteri #holiday #sayang #skillbaekpunya #henjutsampaikejang #pasanganbahagia #pengantinbaru #malampertama #malamjumaat #tiaptiapmalam #makinlamamakinsayang #produktoq #viral #padu #raya2018
19 2 17 June, 2018

Tdo dulula... Sok nak bangun sahur..... 😴😴😴 #nyawaduniaakhirat
#amanahallah
#makinlamamakinsayang

Tdo dulula... Sok nak bangun sahur..... 😴😴😴 #nyawaduniaakhirat 
#amanahallah 
#makinlamamakinsayang
33 4 17 May, 2018
lata belatan✔
#grouppalingbising
#makinlamamakinsayang
63 0 13 May, 2018

orang tua kata makin lama kita hidup dgn orang tersayang, makin sama perangai gn rupa kita. sama x? 😂😂 @vokeyzsha
.
#VocXLyst #avakinlove #avakinmalaysia #makinlamamakinsayang #playavakin #onlyone

orang tua kata makin lama kita hidup dgn orang tersayang, makin sama perangai gn rupa kita. sama x? 😂😂 @vokeyzsha
.
#VocXLyst #avakinlove #avakinmalaysia #makinlamamakinsayang #playavakin #onlyone
4 4 12 May, 2018

Lepas ni dah boleh tahan lama beraksi & puaskan pasangan bro..barula sodapp ♥
.
✔ harga istimewa
✔ dapat free gift lg
.
Berminat??? Jom order sekarang..
.
Whatsapp je 📲 011.5674.6327

#kamamax_spray_tahan_lama #kamamax #ubatkuat #lelaki #padu #skillbaekpunya #henjutsampaikejang #isteri #sayang #puas #padu #makinlamamakinsayang #viral #selangor #malaysia

Lepas ni dah boleh tahan lama beraksi & puaskan pasangan bro..barula sodapp ♥
.
✔ harga istimewa
✔ dapat free gift lg
.
Berminat??? Jom order sekarang..
.
Whatsapp je 📲 011.5674.6327

#kamamax_spray_tahan_lama #kamamax #ubatkuat #lelaki #padu #skillbaekpunya #henjutsampaikejang #isteri  #sayang #puas  #padu #makinlamamakinsayang #viral #selangor #malaysia
22 3 2 May, 2018

Alhamdulillah..semoga terus di beri ruang peluang dan keizinan utk meneruskan perjuangan..
Tq buat insan2 sekeliling yg banyak membantu sis..anda tau siapa anda yg sis maksudkan.. 😘😘😘
.

#asalnyasukasukaje
#makinlamamakinsayang
#semakinjatuhcintapula

Alhamdulillah..semoga terus di beri ruang peluang dan keizinan utk meneruskan perjuangan..
Tq buat insan2 sekeliling yg banyak membantu sis..anda tau siapa anda yg sis maksudkan.. 😘😘😘
.

#asalnyasukasukaje
#makinlamamakinsayang
#semakinjatuhcintapula
27 6 1 May, 2018
#Makinlamamakinsayang... #Tilljannah..
9 1 30 April, 2018

Top #makinlamamakinsayang posts

Jalan2 cari pasal.......Hehehehehehehe....... #ckgusenget
#countingdays12togo
#makinlamamakinsayang

Jalan2 cari pasal.......Hehehehehehehe....... #ckgusenget
#countingdays12togo
#makinlamamakinsayang
14 4 1 June, 2015

Tinggal mak jena sorang yg still fans mntk bergmbr.. 😂😂😂 @jannanick #zombielalala alala #DFKL2016 #Abpbh29 #artisbaruwanitapopular #actresspilihan @abpbh29 @tv3malaysia

Tinggal mak jena sorang yg still fans mntk bergmbr.. 😂😂😂 @jannanick #zombielalala alala #DFKL2016 #Abpbh29 #artisbaruwanitapopular #actresspilihan @abpbh29 @tv3malaysia
14 2 21 February, 2016

Buat hal da orang tua ni..nseb sayang..haha
#makinlamamakinsayang #sayangawakketat2#

Buat hal da orang tua ni..nseb sayang..haha
#makinlamamakinsayang#sayangawakketat2#
4 0 16 April, 2016

Menyayangi org terdekat kita dengan segala kelebihan dan kekurangannya, krn tdk ada yg sempurna di dunia ini.Selalu ada untuk mrk, doakan mrk, dan bimbing ke arah yang lebih positif, smg mnjd pribadi yg lebih baik. jadilah pendengar yang setia, tdk menyudutkan atau menghakiminya, tdk slalu mencari" kesalahannya,berusaha saling mengerti, memahami dan saling memaafkan satusama lain. (Reminder bt diri sendiri) #lovequotes #❤ #selfreminder #mamak3anak #🤪😆🤪😆🤪😆🤪 #sayanganak #sayangsuami #makinlamamakinsayang

Menyayangi org terdekat kita dengan segala kelebihan dan kekurangannya, krn tdk ada yg sempurna di dunia ini.Selalu ada untuk mrk, doakan mrk, dan bimbing ke arah yang lebih positif, smg mnjd pribadi yg lebih baik. jadilah pendengar yang setia, tdk menyudutkan atau menghakiminya, tdk slalu mencari" kesalahannya,berusaha saling mengerti, memahami dan saling memaafkan satusama lain. (Reminder bt diri sendiri)#lovequotes #❤ #selfreminder #mamak3anak #🤪😆🤪😆🤪😆🤪 #sayanganak #sayangsuami #makinlamamakinsayang
44 2 26 June, 2019

Reposted from @as.legacymalaysia - AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat @as.legacymalaysia @as.legacymalaysia - #regrann
Klik www.wasap.my/60197557581/aslegacy

#mieyagroup
#aslegacycyberjaya

Reposted from @as.legacymalaysia -  AS Legacy menghargai wanita diseluruh dunia. 💕✨
Dengan menggunakan produk kesihatan dan kecantikan dalaman Harumnita, produk ini dapat membantu anda dalam menyelesaikan masah kewanitaan.

Dapatkan GENTEL HARUMNITA sekarang sebelum terlambat @as.legacymalaysia  @as.legacymalaysia - #regrann 
Klik www.wasap.my/60197557581/aslegacy

#mieyagroup 
#aslegacycyberjaya
13 1 16 March, 2019

Join booth kali ni paling best. Best sebab ramai kawan kawan. Lebih lebih lagi dorang berdua ni. 😍😍
Yang tgh tu owner @gerobok.anakku, walaupun baru kenal. Yampunnnn sama sama potpet non stop. Hahaha. Sebelum ni pernah order baju2 je ngan dia, skang dah jadi kawan. Korang nk order baju carters ke bonds ke, barang2 hiasan rumah ke, cari Ain tau. Wiwi

Yang hujung pegang anak tu, Lala, owner @chummy.lummy. Queen typo tapi comel! Pun potpet non stop. Hahahaha. Yg ni kalau korang nk buat custom toppers kan, carik Lala. Tak rugi buat ngan dia. Hehe.

Yampun rindunya dorang. Kije berjalan p booth dorang je. Kejap2 muncul. Kejap2 dtg. Kejap2 jumpa tgh jalan. Kejap2 bawak anak melepak kat booth. Best sgt! Dah macam family. Insyaallah ada rezeki kita join lagi ok. Kot2 lepas ni kita amik satu booth kita bertiga. Confirm xjadik niaga. Hahahahaha

#msgforlyfez #groupmakmaksaja #groupsupportnonstop #makinlamamakinsayang

Join booth kali ni paling best. Best sebab ramai kawan kawan. Lebih lebih lagi dorang berdua ni. 😍😍
Yang tgh tu owner @gerobok.anakku, walaupun baru kenal. Yampunnnn sama sama potpet non stop. Hahaha. Sebelum ni pernah order baju2 je ngan dia, skang dah jadi kawan. Korang nk order baju carters ke bonds ke, barang2 hiasan rumah ke, cari Ain tau. Wiwi

Yang hujung pegang anak tu, Lala, owner @chummy.lummy. Queen typo tapi comel! Pun potpet non stop. Hahahaha. Yg ni kalau korang nk buat custom toppers kan, carik Lala. Tak rugi buat ngan dia. Hehe.

Yampun rindunya dorang. Kije berjalan p booth dorang je. Kejap2 muncul. Kejap2 dtg. Kejap2 jumpa tgh jalan. Kejap2 bawak anak melepak kat booth. Best sgt! Dah macam family. Insyaallah ada rezeki kita join lagi ok. Kot2 lepas ni kita amik satu booth kita bertiga. Confirm xjadik niaga. Hahahahaha

#msgforlyfez #groupmakmaksaja #groupsupportnonstop #makinlamamakinsayang
42 3 13 June, 2017
❤u sian @aby_sihombing
#makinlamamakinsayang
10 0 1 July, 2019