#malaysiaonlineshop Instagram Photos & Videos

malaysiaonlineshop - 2.3m posts

    ❤️ Sobella Friendship Edition utk Raya haji ni dah open order uollss 😍
.
❤️ Mak n baby sobella available
.
❤️ tak try tak tahu, dah try confirm jatuh hati dengan lipmatte sobella ni.
.
❤️ yang paling best, lipmatte sobella ni xkan buat bibir kita kering
.
Cepat grab uolls sebelum stok licin, whatsapp 0199152117

    ❤️ Sobella Friendship Edition utk Raya haji ni dah open order uollss 😍
    .
    ❤️ Mak n baby sobella available
    .
    ❤️ tak try tak tahu, dah try confirm jatuh hati dengan lipmatte sobella ni.
    .
    ❤️ yang paling best, lipmatte sobella ni xkan buat bibir kita kering
    .
    Cepat grab uolls sebelum stok licin, whatsapp 0199152117

    0 1 50 seconds ago
    Ada orang tanya kenapa mahal Cuckoo ni, kan ada je penapis air jenama Ali Abu (bukan nama sebenar) beli cash 3 suhu pun tak sampai RM1000? 
Inilah sebabnya, sebab Cuckoo ada service team yang begitu terbilang. Setiap 4 bulan service lady akan contact customer sendiri untuk set appointment (customer juga ada option untuk set appointment menggunakan apps Cuckoo+), bila dah datang itu layanan mesra, service lady bukan sahaja akan tukar filter dan bersihkan mesin malah akan sterelize sekali sinki dan chopping board customers. Janganlah dibandingkan dengan jenama Ali Abu yang servis setahun sekali (itupun kalau ada!), even worse yang tak termasuk service package pun. Bila tambah service dan filter package, rupanya kena tambah lagi RM500-RM1000.

Paling best, service lady takkan menjual dengan customer! Memang selesalah sebab dulu aku pernah ada experience pakai jenama lain dari Korea juga, setiap kali dia datang service dia akan promote suruh beli product lain pula. Dah ada penapis air, dia suruh beli penapis udara. Dah ada dua-dua, dia suruh tambah penapis udara dalam bilik pula. It’s just uncomfortable sebab kita dah ada agent yang kita selesa untuk deal in case kita nak beli, now nak kena deal dengan tukang service pula.

Dengan Cuckoo, setiap 4 bulan service lady akan datang purely untuk service dan bersihkan product kita tanpa menjual. Tiada extra charge, tiada hidden cost. Cuckoo, products beyond standard, service juga beyond standard!

Klik https://store.cuckoo.com.my/estore/rsn/ untuk pembelian sekarang
. . 
Klik  http://www.wasap.my/60133732142 untuk berhubung terus dengan saya
. . 
#cuckooprimex1 #outdoorfilter #cuckoooutdoorfilter #cuckoowaterpurifier #waterpurifier #penapisair #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckoobeyondstandard #airpurifier #waterdispenser #periuknasi #penapisudara #bazaarpaknil #lokalah #multicooker #kitchenappliance #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

    Ada orang tanya kenapa mahal Cuckoo ni, kan ada je penapis air jenama Ali Abu (bukan nama sebenar) beli cash 3 suhu pun tak sampai RM1000?
    Inilah sebabnya, sebab Cuckoo ada service team yang begitu terbilang. Setiap 4 bulan service lady akan contact customer sendiri untuk set appointment (customer juga ada option untuk set appointment menggunakan apps Cuckoo+), bila dah datang itu layanan mesra, service lady bukan sahaja akan tukar filter dan bersihkan mesin malah akan sterelize sekali sinki dan chopping board customers. Janganlah dibandingkan dengan jenama Ali Abu yang servis setahun sekali (itupun kalau ada!), even worse yang tak termasuk service package pun. Bila tambah service dan filter package, rupanya kena tambah lagi RM500-RM1000.

    Paling best, service lady takkan menjual dengan customer! Memang selesalah sebab dulu aku pernah ada experience pakai jenama lain dari Korea juga, setiap kali dia datang service dia akan promote suruh beli product lain pula. Dah ada penapis air, dia suruh beli penapis udara. Dah ada dua-dua, dia suruh tambah penapis udara dalam bilik pula. It’s just uncomfortable sebab kita dah ada agent yang kita selesa untuk deal in case kita nak beli, now nak kena deal dengan tukang service pula.

    Dengan Cuckoo, setiap 4 bulan service lady akan datang purely untuk service dan bersihkan product kita tanpa menjual. Tiada extra charge, tiada hidden cost. Cuckoo, products beyond standard, service juga beyond standard!

    Klik https://store.cuckoo.com.my/estore/rsn/ untuk pembelian sekarang
    . .
    Klik http://www.wasap.my/60133732142 untuk berhubung terus dengan saya
    . .
    #cuckooprimex1 #outdoorfilter #cuckoooutdoorfilter #cuckoowaterpurifier #waterpurifier #penapisair #penapisaircuckoo #cuckoo #cuckoobeyondstandard #airpurifier #waterdispenser #periuknasi #penapisudara #bazaarpaknil #lokalah #multicooker #kitchenappliance #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #malaysiaonlineshop #bazaar #bazaaronline #sapotlokal #lokalbrand

    0 1 19 minutes ago
    RIFFA DI HATI (Riffaa Dhati)
CONCEALER (5gm) 
Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)

http://www.wasap.my/60133732142

Cari concealer ke uolls?
Meh nak kenalkan Riffa Concealer yg digunakan oleh MUA Bella.

Sebenarnya, nk mekap lebih cantik mestila guna concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation

Apa gunanya concealer?.
Uolls nk kening on fleek mesti tutup kening berlebihan. baru la kening tu elok je bentuknya

Yang ada jerawat dan parut jerawat, tutup dulu dengan corrector, pastu tutup dengan concealer.
hilang dah jerawat dan parut jerawat pastu pakai la foundation.

RIFFAA CONCEALER

FUNGSI
- MENCERAHKAN KULIT
- MEMUDARKAN PARUT
- MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
- MENUTUP CELA PADA WAJAH
- MENUTUP LIANG PORI
- MENGATASI EYEBAG
- BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
- MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

CARA PENGAMBILAN - SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH - GUNAKAN SEBELUM MAKEUP

#riffaadihati #riffaaconcealer #concealer #makeup #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

    RIFFA DI HATI (Riffaa Dhati)
    CONCEALER (5gm)
    Dengan Kelulusan KKM (NOT170807813K)

    http://www.wasap.my/60133732142

    Cari concealer ke uolls?
    Meh nak kenalkan Riffa Concealer yg digunakan oleh MUA Bella.

    Sebenarnya, nk mekap lebih cantik mestila guna concealer sebab teksturnya berbeza dari foundation

    Apa gunanya concealer?.
    Uolls nk kening on fleek mesti tutup kening berlebihan. baru la kening tu elok je bentuknya

    Yang ada jerawat dan parut jerawat, tutup dulu dengan corrector, pastu tutup dengan concealer.
    hilang dah jerawat dan parut jerawat pastu pakai la foundation.

    RIFFAA CONCEALER

    FUNGSI
    - MENCERAHKAN KULIT
    - MEMUDARKAN PARUT
    - MENGATASI JERAWAT & JERAGAT
    - MENUTUP CELA PADA WAJAH
    - MENUTUP LIANG PORI
    - MENGATASI EYEBAG
    - BUAT SEBAGAI CONCEALER KENING
    - MELINDUNGI KULIT DARI PANCARAN UV

    CARA PENGAMBILAN - SAPUKAN DIBAHAGIAN BERMASALAH - GUNAKAN SEBELUM MAKEUP

    #riffaadihati #riffaaconcealer #concealer #makeup #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

    0 0 23 minutes ago
    HERV
SOOTHE HYDRA+ CLEANSER 60ML
- Mixberry
- Strawberry

http://www.wasap.my/60133732142

SOOTHE HYDRA CLEANSER terbaru daripada HERV NATURAL

Ade 2 size: 60ml & 150ml
Dan ada 2 flavour Strawberry & Mixberry yang ada fungsi tersendiri:

Skin breakout, sensitive, kekotoran, pori besar?
Seeloknya pakai yg Strawberry sebab:

Extract Strawberry - Bau dia macam yogurt masam manis.
- Anti aging sebab boleh atasi radikal punca penuaan.
- 2x kelembapan. Sesuai untuk extra kering dan oily

Utk extra lembap, nk lagi skin super duper power (mean kulit dia normal or kering), jerawat, skin berminyak Sebaiknya cube Mixberry sebab:

Extract Mixberry - Bau sejibik chew gum. Yummy macam sugus
- 2x kelembapan. Both extra kering dan oily boleh guna
- Ada vitamin C. Dapat seimbangkan kulit yang rosak

Tapi dua2 pun bau best sangat, wangi dengan extrak buah

Berminyak, berjerawat, breakout dan lebih2 lagi yang extra kering ‼
Bagaimana Herv Soothe Hydra Cleanser ni dapat membantu skin korang yg rosak tu - NO SLS (langsung tiada buih) macam Cetaphil
- NO paraben
- 2 Kali penghidratan
- Soothing & Moisturizing
- Deep Cleanse
- Sesuai untuk dry, oily & sensitive skin
- With vitamin C sebagai anti oxidant & anti radang
- Anti penuaan
- Hydrating
- Mengecutkan jerawat
- Menanggalkan sel kulit mati
- Mengecilkan pori

#herv ##cleanser #soothinghydracleanser #hervsoothinghydracleanser #pencucimukaherv #pencucimuka  #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

    HERV
    SOOTHE HYDRA+ CLEANSER 60ML
    - Mixberry
    - Strawberry

    http://www.wasap.my/60133732142

    SOOTHE HYDRA CLEANSER terbaru daripada HERV NATURAL

    Ade 2 size: 60ml & 150ml
    Dan ada 2 flavour Strawberry & Mixberry yang ada fungsi tersendiri:

    Skin breakout, sensitive, kekotoran, pori besar?
    Seeloknya pakai yg Strawberry sebab:

    Extract Strawberry - Bau dia macam yogurt masam manis.
    - Anti aging sebab boleh atasi radikal punca penuaan.
    - 2x kelembapan. Sesuai untuk extra kering dan oily

    Utk extra lembap, nk lagi skin super duper power (mean kulit dia normal or kering), jerawat, skin berminyak Sebaiknya cube Mixberry sebab:

    Extract Mixberry - Bau sejibik chew gum. Yummy macam sugus
    - 2x kelembapan. Both extra kering dan oily boleh guna
    - Ada vitamin C. Dapat seimbangkan kulit yang rosak

    Tapi dua2 pun bau best sangat, wangi dengan extrak buah

    Berminyak, berjerawat, breakout dan lebih2 lagi yang extra kering ‼
    Bagaimana Herv Soothe Hydra Cleanser ni dapat membantu skin korang yg rosak tu - NO SLS (langsung tiada buih) macam Cetaphil
    - NO paraben
    - 2 Kali penghidratan
    - Soothing & Moisturizing
    - Deep Cleanse
    - Sesuai untuk dry, oily & sensitive skin
    - With vitamin C sebagai anti oxidant & anti radang
    - Anti penuaan
    - Hydrating
    - Mengecutkan jerawat
    - Menanggalkan sel kulit mati
    - Mengecilkan pori

    #herv # #cleanser #soothinghydracleanser #hervsoothinghydracleanser #pencucimukaherv #pencucimuka #bazarpaknil #sayajualonline #malaysiabazaar #sayajual #sayajualmurah #jualanku #malaysia #festival #malaysiaonlineshop #beautycare #beautyshop

    1 0 24 minutes ago
    Deep V Floral Bodycon
Price: RM68
Colour: As Shown in the Pictures
Size: S, M, L, XL
To Order:
WhatsApp +60143050978 
Facebook PM or Insta DM
Email coutureanddoll@gmail.com

    Deep V Floral Bodycon
    Price: RM68
    Colour: As Shown in the Pictures
    Size: S, M, L, XL
    To Order:
    WhatsApp +60143050978
    Facebook PM or Insta DM
    Email coutureanddoll@gmail.com

    4 1 33 minutes ago
    Pre Order 2-3weeks

Price RM51
Code : MZ61

Size: Free Size
 Bust98 Length60

We guarantee the real products will be 98% similar to the photos. 
Read before order: 
1. Goods will be ready around 2-3weeks once the pre order date is closed. 
2. We accept down payment 50% to deal the order,  balance can be paid once the goods is ready
3. Please check the size before purchasing

Happy shopping 😃😃 #onlineshoppingmalaysia
#igshopmalaysia
#asianfashion
#malaysiaonlineshop
#malaysiawomanwear

    Pre Order 2-3weeks

    Price RM51
    Code : MZ61

    Size: Free Size
    Bust98 Length60

    We guarantee the real products will be 98% similar to the photos.
    Read before order:
    1. Goods will be ready around 2-3weeks once the pre order date is closed.
    2. We accept down payment 50% to deal the order, balance can be paid once the goods is ready
    3. Please check the size before purchasing

    Happy shopping 😃😃 #onlineshoppingmalaysia
    #igshopmalaysia
    #asianfashion
    #malaysiaonlineshop
    #malaysiawomanwear

    4 0 42 minutes ago
    Bell Sleeve 🧡
Color : Milk Tea
Fit XS sampai L
*swipe gambar sebelah for measurements

Effortless! Simple and ayu je orang tengok tau. Now tengah promo price, you save banyak tau kalau beli sekarang.

Click link dekat bio utk dapat harga promo 🥰 Grab now before harga back to normal!

    Bell Sleeve 🧡
    Color : Milk Tea
    Fit XS sampai L
    *swipe gambar sebelah for measurements

    Effortless! Simple and ayu je orang tengok tau. Now tengah promo price, you save banyak tau kalau beli sekarang.

    Click link dekat bio utk dapat harga promo 🥰 Grab now before harga back to normal!

    2 1 43 minutes ago
    Bell Sleeve 🧡

One of hot design yg selalu customer cari. Bell sleeve ni offer material yang ringan tau, which is "Chiffon Crepe". And this style effortless gila 😍 You pakai la pergi any event pun, for sure girls yang lain jealous yall, tengok you lalu 🤭

    Bell Sleeve 🧡

    One of hot design yg selalu customer cari. Bell sleeve ni offer material yang ringan tau, which is "Chiffon Crepe". And this style effortless gila 😍 You pakai la pergi any event pun, for sure girls yang lain jealous yall, tengok you lalu 🤭

    3 1 1 hour ago
    🇰🇷 KOREA EUNDAN VITAMIN C 1000 mg. Vitamin C terbaik di Korea🇰🇷
🇰🇷 KOREA EUNDAN VITAMIN C memenangi anugerah "The Most Valuable Product of Korea" (Paling Berharga Produk Korea) sebagai vitamin terbaik di negara Korea.
🇰🇷 Yang berbeza dari jenama lain vitamin C, dia menggunakan ekstrak jagung yang ditanam dari England.Tanpa GMO, Jagung yang telah dituai dengan baik dari syarikat DSM (pemimpin dalam pengeluaran ramuan vitamin bertaraf dunia).
.
🇰🇷Saiz tablet tepat, mudah dimakan.
➡️Makan 1 tablet sehari dengan makanan, masa yang disyorkan ialah pada 9-10 pagi disebabkan masa tersebut badan menyerap nutrien.
.
➡️Vitamin C ini baik untuk dimakan.Bantu dengan selesema, dan alergi produk sampingan, kulit yang jelas cerah dalam 1 bungkus.
➡️Faedah-faedah vitamin C:
 1. Vitamin C diperlukan untuk struktur dan tisu dalam badan.
 2. Membantu menyerap Iron dalam badan lebih baik.
 3. Membantu memerangi radikal bebas yang sangat berkesan.
 4. Kurangkan kejadian penuaan.  Membantu melembutkan penuaan, membantu kulit menjadi jelas, licin, lembut cara semula jadi.
 5. Membantu sistem kekebalan tubuh menjadi lebih kuat dan lebih berkesan
 6. Membantu mengurangkan risiko dan berlakunya banyak jenis kanser.
 7. Membantu mengurangkan gejala akibat alergi
.
.
🍊1 tablet mengandungi vitamin C 1000 mg.
🌽 100% diekstrak dari jagung semula jadi.
✅ Oleh syarikat yang menghasilkan ramuan vitamin C pertama di dunia, tidak lemak, tanpa tepung.
✅ Mudah makan tidak menyebabkan berat badan naik atau gemuk.
.
🇰🇷1 sachet mengandungi 60 tablet.
(Boleh digunakan selama 2 bulan.)
💯GMP,HACCP,CEP,ISO‐9001,ISO‐14001 dan FSSC22.000.
💯Thailand Import Berdaftar No :  74-2-03357-5-0226
.
.
🔖Price : Rm49.90
.(PRE ORDER)
.
.
#sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping #jualanoline #jualanmurah #poslajuseluruhmalaysia #onlineShopMalaysia #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #Singapore #Brunei #Indonesia #Laos #Myanmar #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #bkk__skincare

    🇰🇷 KOREA EUNDAN VITAMIN C 1000 mg. Vitamin C terbaik di Korea🇰🇷
    🇰🇷 KOREA EUNDAN VITAMIN C memenangi anugerah "The Most Valuable Product of Korea" (Paling Berharga Produk Korea) sebagai vitamin terbaik di negara Korea.
    🇰🇷 Yang berbeza dari jenama lain vitamin C, dia menggunakan ekstrak jagung yang ditanam dari England.Tanpa GMO, Jagung yang telah dituai dengan baik dari syarikat DSM (pemimpin dalam pengeluaran ramuan vitamin bertaraf dunia).
    .
    🇰🇷Saiz tablet tepat, mudah dimakan.
    ➡️Makan 1 tablet sehari dengan makanan, masa yang disyorkan ialah pada 9-10 pagi disebabkan masa tersebut badan menyerap nutrien.
    .
    ➡️Vitamin C ini baik untuk dimakan.Bantu dengan selesema, dan alergi produk sampingan, kulit yang jelas cerah dalam 1 bungkus.
    ➡️Faedah-faedah vitamin C:
    1. Vitamin C diperlukan untuk struktur dan tisu dalam badan.
    2. Membantu menyerap Iron dalam badan lebih baik.
    3. Membantu memerangi radikal bebas yang sangat berkesan.
    4. Kurangkan kejadian penuaan. Membantu melembutkan penuaan, membantu kulit menjadi jelas, licin, lembut cara semula jadi.
    5. Membantu sistem kekebalan tubuh menjadi lebih kuat dan lebih berkesan
    6. Membantu mengurangkan risiko dan berlakunya banyak jenis kanser.
    7. Membantu mengurangkan gejala akibat alergi
    .
    .
    🍊1 tablet mengandungi vitamin C 1000 mg.
    🌽 100% diekstrak dari jagung semula jadi.
    ✅ Oleh syarikat yang menghasilkan ramuan vitamin C pertama di dunia, tidak lemak, tanpa tepung.
    ✅ Mudah makan tidak menyebabkan berat badan naik atau gemuk.
    .
    🇰🇷1 sachet mengandungi 60 tablet.
    (Boleh digunakan selama 2 bulan.)
    💯GMP,HACCP,CEP,ISO‐9001,ISO‐14001 dan FSSC22.000.
    💯Thailand Import Berdaftar No :  74-2-03357-5-0226
    .
    .
    🔖Price : Rm49.90
    .(PRE ORDER)
    .
    .
    #sayajual #sayajualcream #sayajualsupplement #sayajualcollagen #sayajualsabun #sayajuallotion #oryginal #onlineShop #onlinemalaysia #malaysiaonlineshop #malaysiaigshop #malaysiaonlineshopping #jualanoline #jualanmurah #poslajuseluruhmalaysia #onlineShopMalaysia #InstaShopMalaysia #InstaShoppingMalaysia #Singapore #Brunei #Indonesia #Laos #Myanmar #Semenanjung #Sabah #Sarawak #WhatsApp #HotItem #bkk__skincare

    0 0 1 hour ago

Top #malaysiaonlineshop posts

    *PEGILAH MAMPOS*😱 .
.
Selalunya org akan tak PUASHATI kalau kita ada kelebihan drpd dia.. Tak kira lah dr Segi Harta Benda .. Duit.. Kecantikan.. Popular.. BYK JOB.. 👍
PERASAAN IRI HATI dlm Sanubari bagaikan tersusuk sembilu.. PASTU mulalah duk buat Fitnah & Aibkan .. Jatuhkan Bisnes kalau boleh biar sampai MELINGKUP! Cuba Menghasut org lain jgn dekat atau beli produk MISS DIVA! Yg paling SADIS gunakan ILMU SIHIR supaya MAMPOS CEPAT!Haiyoo!! APOO!! Ko ingat ko tu TUHAN?Suka2 nak sihir org bagi mati!
.
.
Ini adalah kisah benar hidup MISS DIVA yg org taktau maybe .. 🙄 .
.
Allah SWT ada .. Jgn pikir ko hebat sgt! Allah SWT lagi berkuasa.. 🤲
.
.
MISS DIVA tak suka melayan benda2 NEGATIVE ini! So fokus MISS DIVA hanya pd Family,karier & bisnes ..💪
.
.
Miss Diva cuba buktikan keupayaan & Bakat Miss Diva ni sebaik yg mungkin.. Dpt membantu org2 lain keluar dr masalah hidup mereka.. dpt bersama2 membimbing mereka utk menjana pendapatan mereka dgn berniaga bersama @solidmolidhq Dan @starvendors 💪
.
.
So jom kita hidup dgn cara POSITIF
*SIHAT CANTIK LENTIK* dgn @solidmolidhq ❤️ .
.
DAPATKAN NEW LOOK SOLID MOLID [SILVER EDITION]
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Beli 4 kotak PERCUMA Miracle Nano Lift Cleanser + LIPMATTE Diva'sSecret🎁
Beli 4 kotak PERCUMA Miracle Nano Lift Cleanser + LIPMATTE Diva'sSecret🎁
Beli 4 kotak PERCUMA Miracle Nano Lift Cleanser + LIPMATTE Diva'sSecret🎁
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Promo ini hanya melalui @solidmolidhq sahaja. 
Boleh order terus direct tekan link di bio👆🏻
Pastikan korang jangan beli produk FAKE‼️
Jangan TERTIPU ‼️
.
JOM TURUN BERAT KILO-KILO🔥 
SIHAT KURUS CANTIK LENTIK ---------------------------------------------------
📲 WS no dibawah untuk pembelian
wasap.my/60193722975
wasap.my/60193722975
.
.
#ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyIfaraziah #divassecret #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping#viral#lebihvogue#shoppeeMY #lebihhavoc#inibaruraya #yayayahariraya #ifaraziah#ceo #missdiva #starlela#starvendors#solidmolid#starvendorsjohormegafest2019

    *PEGILAH MAMPOS*😱 .
    .
    Selalunya org akan tak PUASHATI kalau kita ada kelebihan drpd dia.. Tak kira lah dr Segi Harta Benda .. Duit.. Kecantikan.. Popular.. BYK JOB.. 👍
    PERASAAN IRI HATI dlm Sanubari bagaikan tersusuk sembilu.. PASTU mulalah duk buat Fitnah & Aibkan .. Jatuhkan Bisnes kalau boleh biar sampai MELINGKUP! Cuba Menghasut org lain jgn dekat atau beli produk MISS DIVA! Yg paling SADIS gunakan ILMU SIHIR supaya MAMPOS CEPAT!Haiyoo!! APOO!! Ko ingat ko tu TUHAN?Suka2 nak sihir org bagi mati!
    .
    .
    Ini adalah kisah benar hidup MISS DIVA yg org taktau maybe .. 🙄 .
    .
    Allah SWT ada .. Jgn pikir ko hebat sgt! Allah SWT lagi berkuasa.. 🤲
    .
    .
    MISS DIVA tak suka melayan benda2 NEGATIVE ini! So fokus MISS DIVA hanya pd Family,karier & bisnes ..💪
    .
    .
    Miss Diva cuba buktikan keupayaan & Bakat Miss Diva ni sebaik yg mungkin.. Dpt membantu org2 lain keluar dr masalah hidup mereka.. dpt bersama2 membimbing mereka utk menjana pendapatan mereka dgn berniaga bersama @solidmolidhq Dan @starvendors 💪
    .
    .
    So jom kita hidup dgn cara POSITIF
    *SIHAT CANTIK LENTIK* dgn @solidmolidhq ❤️ .
    .
    DAPATKAN NEW LOOK SOLID MOLID [SILVER EDITION]
    🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
    Beli 4 kotak PERCUMA Miracle Nano Lift Cleanser + LIPMATTE Diva'sSecret🎁
    Beli 4 kotak PERCUMA Miracle Nano Lift Cleanser + LIPMATTE Diva'sSecret🎁
    Beli 4 kotak PERCUMA Miracle Nano Lift Cleanser + LIPMATTE Diva'sSecret🎁
    🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟 Promo ini hanya melalui @solidmolidhq sahaja.
    Boleh order terus direct tekan link di bio👆🏻
    Pastikan korang jangan beli produk FAKE‼️
    Jangan TERTIPU ‼️
    .
    JOM TURUN BERAT KILO-KILO🔥
    SIHAT KURUS CANTIK LENTIK ---------------------------------------------------
    📲 WS no dibawah untuk pembelian
    wasap.my/60193722975
    wasap.my/60193722975
    .
    .
    #ifaraziah #pukpukpukk #solidmolid #solidmolidbyIfaraziah #divassecret #kuruscantiklentik #malaysiaonlineshop #onlineshopping #viral #lebihvogue #shoppeeMY #lebihhavoc #inibaruraya #yayayahariraya #ifaraziah #ceo #missdiva #starlela #starvendors #solidmolid #starvendorsjohormegafest2019

    1,534 69 15 August, 2019