#malaywedding Instagram Photos & Videos

malaywedding - 2.7m posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #malaywedding and here's what we found interesting.

Inside 71 Posts

Time between posts:
32 minutes
Average like
7.7
Average comment
0.1
Posts with video
5/71
Posts with photo
66/71

Hashtag Popularity

Zipper pouch for @rootremedies 😘

Kepada yang masih tercari2 kat mana nak tempah packaging menarik macam ni, uols usah risau lagi. Kak Hawa sedia membantu dalam menyediakan dan merealisasikan goodies bag idaman uols, ewahhh 😁. WhatsApp akak ok kita deal sampai jadi, simple 😘
___________________________

Selain dijadikan sebagai goodies bag majlis Perkahwinan/Pertunangan/Birthday, pouch bag ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai packaging produk terutamanya untuk pemilik2 perniagaan
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌 Pakaian Muslimah
📌 Telekung
📌 Tudung & Shawl
📌 Kosmetik Wanita
📌 Pakaian Lokal Brand
📌 Pomade & Beard Oil
📌 Perfume
📌 Barang kemas, Emas
📌 Aksesori Wanita
📌 Pakaian Bundle
📌 Kasut, Beg
📌 DLL
___________________________

For order & inquiry 👇👇👇
WHATSAPP // 0128399688
Please share & repost ye 😄

#sayajual #kamijual #pouchbag #pouchbagmurah #totebag #beguncang #drawstringbag #muslinbag #goodiesbag #dustbag #weddinggoodiesbag #wedding #malaywedding #malaysiawedding #bruneiwedding #event #product #packaging #pomade #perfume #shawl #jewellery #lokalah #instashops #igshops #igersmalaysia #kainbatik #malaysia #singapore #brunei

Zipper pouch for @rootremedies 😘

Kepada yang masih tercari2 kat mana nak tempah packaging menarik macam ni, uols usah risau lagi. Kak Hawa sedia membantu dalam menyediakan dan merealisasikan goodies bag idaman uols, ewahhh 😁. WhatsApp akak ok kita deal sampai jadi, simple 😘
___________________________

Selain dijadikan sebagai goodies bag majlis Perkahwinan/Pertunangan/Birthday, pouch bag ini juga sangat sesuai dijadikan sebagai packaging produk terutamanya untuk pemilik2 perniagaan
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌 Pakaian Muslimah
📌 Telekung
📌 Tudung & Shawl
📌 Kosmetik Wanita
📌 Pakaian Lokal Brand
📌 Pomade & Beard Oil
📌 Perfume
📌 Barang kemas, Emas
📌 Aksesori Wanita
📌 Pakaian Bundle
📌 Kasut, Beg
📌 DLL
___________________________

For order & inquiry 👇👇👇
WHATSAPP // 0128399688 
Please share & repost ye 😄

#sayajual #kamijual #pouchbag #pouchbagmurah #totebag #beguncang #drawstringbag #muslinbag #goodiesbag #dustbag #weddinggoodiesbag #wedding #malaywedding #malaysiawedding #bruneiwedding #event #product #packaging #pomade #perfume #shawl #jewellery #lokalah #instashops #igshops #igersmalaysia #kainbatik #malaysia #singapore #brunei
0 0 19 November, 2019
#malaywedding 
#pelaminkhawin
0 0 19 November, 2019

...
Alhamdulillah syukur hampir setiap hari suha terima feedback dari customers tau...
.
Suha tawar kan high Dull Satin ini dengan harga yang murah sebab niat nak bagi semua customer memilki kain kami...
Suha paham tidak ramai Di luar sana yang mampu beli pada harga pasaran...
.
Bila customer happy sebab dapat kain yang cantik Dan Best ni...terus berbunga2 hati suha tau...so anda bila lagi nak miliki kain kami ni 😍😍
.
Nak order...
Mehhhh whatsapp suha 0183222186
Atau klik je link dekat bio
.
#malaywedding #malayweddingguide
#malayweddingdress #kainpasang #kainpasangmurah #dullsatinlovers #dullsatinmurah #valentinodullsatin #bridemaids #weddingmalay #bajusanding #pelamin #minipelamin #photographernikah #bajusanding #tehsongket #sewahantaran #dulanghantaran #laceweddingdress #lacenikah #lacekahwin #pario #kainpariomurah #kainpariobatik #kainpariomurahmalaysia #lacekahwineksklusif #lacemurah #lacevietnammalaysia #lacevietnamcantik #lacevietnammurah #lacevietnam

...
Alhamdulillah syukur hampir setiap hari suha terima feedback dari customers tau...
.
Suha tawar kan high Dull Satin ini dengan harga yang murah sebab niat nak bagi semua customer memilki kain kami...
Suha paham tidak ramai Di luar sana yang mampu beli pada harga pasaran...
.
Bila customer happy sebab dapat kain yang cantik Dan Best ni...terus berbunga2 hati suha tau...so anda bila lagi nak miliki kain kami ni 😍😍
.
Nak order...
Mehhhh whatsapp suha 0183222186
Atau klik je link dekat bio
.
#malaywedding #malayweddingguide
#malayweddingdress #kainpasang #kainpasangmurah #dullsatinlovers #dullsatinmurah #valentinodullsatin #bridemaids #weddingmalay #bajusanding #pelamin #minipelamin #photographernikah #bajusanding #tehsongket  #sewahantaran #dulanghantaran #laceweddingdress #lacenikah #lacekahwin #pario #kainpariomurah #kainpariobatik #kainpariomurahmalaysia #lacekahwineksklusif #lacemurah #lacevietnammalaysia #lacevietnamcantik #lacevietnammurah #lacevietnam
2 0 19 November, 2019

8m left last stock #salekasiclear



MINIMA PEMBELIAN 2M⠀
NO BACKOUT BUYER NO FUSSY BUYER⠀

⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀

DEPOSIT ACCEPTED ⠀ ⠀
Bagaimanapun Fast payment diutamakan⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450⠀


⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻⠀

8m left last stock #salekasiclear⠀
⠀
⠀
⠀
MINIMA PEMBELIAN 2M⠀
NO BACKOUT BUYER NO FUSSY BUYER⠀
⠀
⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
⠀
DEPOSIT ACCEPTED ⠀ ⠀
Bagaimanapun Fast payment diutamakan⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
TO ORDER: ⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450⠀
🤳🏻 Screenshot dan Whatsapp +6016-2223450⠀
⠀
⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀
Contest komen kreatif, like gamba dan tag kekawan di ig @jizanlykl masih berlangsung. Anda bakal menang  lace percuma tau yuhuuu bestnya. Jomla join 😻⠀
12 1 19 November, 2019

Venue kami mempunyai 2 entrance. Yang dalam gambar merupakan 2nd entrance. Kalau bride and groom berada di muka pintu, pemain kompang, sedara mara rombongan semua pengunjung tak nampak. Jadi kita buat 2nd entrance ini supaya semua satu rombongan SENANG NAMPAK oleh pengunjung semua dan tak kepanasan sementara menanti selawat di pintu masuk itu tamat. Amacam .. smart tak wedding planner kami? hehe⁠
.⁠
.⁠
Untuk maklumat lanjut mengenai wedding planning, decoration, venue dan sebagainya, sila hubungi 016 2635517.⁠
.⁠
.⁠
#partymalaysia #petalingjaya #bride #weddinginspiration #weddingphotography #weddingdress #weddingideas #weddingplanning #bridal #groom #weddings #bridetobe #weddingplanner #instawedding #flowers #beautiful #theknot #malaywedding #prewedding #malayweddingguide #kahwin #malaysiawedding #pakejperkahwinanmurah #pakejfotomurah #weddingku #elaisygarden

Venue kami mempunyai 2 entrance. Yang dalam gambar merupakan 2nd entrance. Kalau bride and groom berada di muka pintu, pemain kompang, sedara mara rombongan semua pengunjung tak nampak. Jadi kita buat 2nd entrance ini supaya semua satu rombongan SENANG NAMPAK oleh pengunjung semua dan tak kepanasan sementara menanti selawat di pintu masuk itu tamat. Amacam .. smart tak wedding planner kami? hehe⁠
.⁠
.⁠
Untuk maklumat lanjut mengenai wedding planning, decoration, venue dan sebagainya, sila hubungi 016 2635517.⁠
.⁠
.⁠
#partymalaysia #petalingjaya #bride #weddinginspiration #weddingphotography #weddingdress #weddingideas #weddingplanning #bridal #groom #weddings #bridetobe #weddingplanner #instawedding #flowers #beautiful #theknot #malaywedding #prewedding #malayweddingguide #kahwin #malaysiawedding #pakejperkahwinanmurah #pakejfotomurah #weddingku #elaisygarden
3 0 19 November, 2019

Venue kami mempunyai 2 entrance. Yang dalam gambar merupakan 2nd entrance. Kalau bride and groom berada di muka pintu, pemain kompang, sedara mara rombongan semua pengunjung tak nampak. Jadi kita buat 2nd entrance ini supaya semua satu rombongan SENANG NAMPAK oleh pengunjung semua dan tak kepanasan sementara menanti selawat di pintu masuk itu tamat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk maklumat lanjut mengenai wedding planning, decoration, venue dan sebagainya, sila hubungi 016 2635517.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#partymalaysia #petalingjaya #bride #weddinginspiration #weddingphotography #weddingdress #weddingideas #weddingplanning #bridal #groom #weddings #bridetobe #weddingplanner #instawedding #flowers #beautiful #theknot #malaywedding #prewedding #malayweddingguide #kahwin #malaysiawedding #pakejperkahwinanmurah #pakejfotomurah #weddingku #elaisygarden #olyconcept

Venue kami mempunyai 2 entrance. Yang dalam gambar merupakan 2nd entrance. Kalau bride and groom berada di muka pintu, pemain kompang, sedara mara rombongan semua pengunjung tak nampak. Jadi kita buat 2nd entrance ini supaya semua satu rombongan SENANG NAMPAK oleh pengunjung semua dan tak kepanasan sementara menanti selawat di pintu masuk itu tamat.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Untuk maklumat lanjut mengenai wedding planning, decoration, venue dan sebagainya, sila hubungi 016 2635517.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#partymalaysia #petalingjaya #bride #weddinginspiration #weddingphotography #weddingdress #weddingideas #weddingplanning #bridal #groom #weddings #bridetobe #weddingplanner #instawedding #flowers #beautiful #theknot #malaywedding #prewedding #malayweddingguide #kahwin #malaysiawedding #pakejperkahwinanmurah #pakejfotomurah #weddingku #elaisygarden #olyconcept
6 0 19 November, 2019

“In all the world, there is no heart for me like yours. In all the world, there is no love for you like mine.”
.
.
Event : Reception
Client : @araihanana
Henna : @syillaroslan_hennalovers
MUA : @seriheza
Pelamin : @helmijebat
Location : Bukit Naga, Shah Alam
.
.
Open booking for November, December 2019 AND 2020! 😉
.
DM atau whatsapp kami untuk lokasi studio dan pakej fotografi 😀
.
Kami adalah jurugambar anda untuk SEGALA JENIS MAJLIS
☺ 👇⁣
✅ Wedding⁣
✅ Convocation⁣
✅ Birthday⁣
✅ Aqiqah⁣
✅ Company Event
✅ Fashion
===================================⁣
KENAPA ANDA PERLU PILIH KAMI 😉👇⁣
👍 Syarikat berdaftar SSM.⁣
👍 Sangat dipercayai.⁣
👍 Deposit serendah RM200!⁣
👍 Kualiti terbaik.⁣
👍 Pembayaran secara berperingkat atau ansuran.⁣
👍 Pemakaian yang sentiasa kemas.⁣
👍 Datang cepat ke lokasi.⁣
👍 Peramah.⁣
👍 Gaya dan posing akan ditunjuk ajar.⁣
👍 Album boleh dapat sepantas 3 minggu daripada tarikh majlis.⁣
==================================⁣
.⁣
📱 Tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan, lokasi studio, dan sebutharga.
.⁣
✅ Turn On Post Notifications⁣
.⁣
.⁣
Follow Facebook, Twitter dan Instagram⁣. Subscribe juga YouTube channel 😉
.⁣
🔥 @ikhtiarstudio
.⁣
.⁣
#ikhtiarstudio #inspirasipengantinmuslim #malayweddingdress #malayweddingguide #weddingdiarieskl #weddingmalaysia #pesonapengantin #jurugambarkahwin #jurugambarkahwinmurah #gambarkahwin #malaywedding #wedpedia #photographermalaysia #photographerkl #photographeraqiqah #jomkahwin #studiofotografi #studiogambar #studiofotografiampang #studiogambarampang #photographerkonvo #birthdayphotography #birthdayphotographer #birthday #birthdayparty #malaysiaeventphotographer #photographerbirthday #jurugambarbirthday

“In all the world, there is no heart for me like yours. In all the world, there is no love for you like mine.”
.
.
Event : Reception
Client : @araihanana
Henna : @syillaroslan_hennalovers
MUA : @seriheza
Pelamin : @helmijebat
Location : Bukit Naga, Shah Alam
.
.
Open booking for November, December 2019 AND 2020! 😉
.
DM atau whatsapp kami untuk lokasi studio dan pakej fotografi 😀
.
Kami adalah jurugambar anda untuk SEGALA JENIS MAJLIS
☺ 👇⁣
✅ Wedding⁣
✅ Convocation⁣
✅ Birthday⁣
✅ Aqiqah⁣
✅ Company Event
✅ Fashion
===================================⁣
KENAPA ANDA PERLU PILIH KAMI 😉👇⁣
👍 Syarikat berdaftar SSM.⁣
👍 Sangat dipercayai.⁣
👍 Deposit serendah RM200!⁣
👍 Kualiti terbaik.⁣
👍 Pembayaran secara berperingkat atau ansuran.⁣
👍 Pemakaian yang sentiasa kemas.⁣
👍 Datang cepat ke lokasi.⁣
👍 Peramah.⁣
👍 Gaya dan posing akan ditunjuk ajar.⁣
👍 Album boleh dapat sepantas 3 minggu daripada tarikh majlis.⁣
==================================⁣
.⁣
📱 Tekan link di bio untuk sebarang pertanyaan, lokasi studio, dan sebutharga.
.⁣
✅ Turn On Post Notifications⁣
.⁣
.⁣
Follow Facebook, Twitter dan Instagram⁣. Subscribe juga YouTube channel 😉
.⁣
🔥 @ikhtiarstudio
.⁣
.⁣
#ikhtiarstudio #inspirasipengantinmuslim #malayweddingdress #malayweddingguide #weddingdiarieskl #weddingmalaysia #pesonapengantin #jurugambarkahwin #jurugambarkahwinmurah #gambarkahwin #malaywedding #wedpedia #photographermalaysia #photographerkl #photographeraqiqah #jomkahwin #studiofotografi #studiogambar #studiofotografiampang #studiogambarampang #photographerkonvo #birthdayphotography #birthdayphotographer #birthday #birthdayparty #malaysiaeventphotographer #photographerbirthday #jurugambarbirthday
8 0 19 November, 2019

Anggun sungguh @haxiexah_91 donning Kurung Kedah Mawar ni 💯. Memang sangat selesa digayakan untuk ke majlis dan pegi office.
PROMO PRICE: RM99.00 ( termasuk postage )
MATERIAL: Dull Satin

Yg penting, ada size ya. Bukan free size, ada size dari S sampai 2XL 💃. Sekiranya berminat boleh DM atau Whatsapp number di bawah untuk pertanyaan dan pembelian. 👇
011 11577905 📲

Photog: @mohdfaizalbakar & @codeofmemories

#supercomfy
#bajukurung
#kurungkedah
#bajucantik
#bajumurahmalaysia
#bajubridesmaid
#bajumurah
#bajukerja
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#majliskahwin
#kendurikahwin
#kurungkedahmoden
#bajukedah
#bajubridesmaidmurah
#bajubridesmaidcantik
#malaywedding
#cikgumalaysia
#cikgucikgi
#kainseragamcikgumurahcantik
#ootd
#rtw

Anggun sungguh @haxiexah_91 donning Kurung Kedah Mawar ni 💯. Memang sangat selesa digayakan untuk ke majlis dan pegi office. 
PROMO PRICE: RM99.00 ( termasuk postage )
MATERIAL: Dull Satin

Yg penting, ada size ya. Bukan free size, ada size dari S sampai 2XL 💃. Sekiranya berminat boleh DM atau Whatsapp number di bawah untuk pertanyaan dan pembelian. 👇
011 11577905 📲

Photog: @mohdfaizalbakar & @codeofmemories

#supercomfy 
#bajukurung 
#kurungkedah
#bajucantik 
#bajumurahmalaysia
#bajubridesmaid 
#bajumurah 
#bajukerja 
#bajuplussizemurah 
#bajuplussize 
#majliskahwin 
#kendurikahwin 
#kurungkedahmoden
#bajukedah 
#bajubridesmaidmurah 
#bajubridesmaidcantik
#malaywedding
#cikgumalaysia
#cikgucikgi
#kainseragamcikgumurahcantik
#ootd
#rtw
2 0 19 November, 2019

Anggun sungguh @haxiexah_91 donning Kurung Kedah Mawar ni 💯. Memang sangat selesa digayakan untuk ke majlis dan pegi office.
PROMO PRICE: RM99.00 ( termasuk postage )
MATERIAL: Dull Satin

Yg penting, ada size ya. Bukan free size, ada size dari S sampai 2XL 💃. Sekiranya berminat boleh DM atau Whatsapp number di bawah untuk pertanyaan dan pembelian. 👇
011 11577905 📲

Photog: @mohdfaizalbakar & @codeofmemories

#supercomfy
#bajukurung
#kurungkedah
#bajucantik
#bajumurahmalaysia
#bajubridesmaid
#bajumurah
#bajukerja
#bajuplussizemurah
#bajuplussize
#majliskahwin
#kendurikahwin
#kurungkedahmoden
#bajukedah
#bajubridesmaidmurah
#bajubridesmaidcantik
#malaywedding
#cikgumalaysia
#cikgucikgi
#kainseragamcikgumurahcantik
#ootd
#rtw

Anggun sungguh @haxiexah_91 donning Kurung Kedah Mawar ni 💯. Memang sangat selesa digayakan untuk ke majlis dan pegi office. 
PROMO PRICE: RM99.00 ( termasuk postage )
MATERIAL: Dull Satin

Yg penting, ada size ya. Bukan free size, ada size dari S sampai 2XL 💃. Sekiranya berminat boleh DM atau Whatsapp number di bawah untuk pertanyaan dan pembelian. 👇
011 11577905 📲

Photog: @mohdfaizalbakar & @codeofmemories

#supercomfy 
#bajukurung 
#kurungkedah
#bajucantik 
#bajumurahmalaysia
#bajubridesmaid 
#bajumurah 
#bajukerja 
#bajuplussizemurah 
#bajuplussize 
#majliskahwin 
#kendurikahwin 
#kurungkedahmoden
#bajukedah 
#bajubridesmaidmurah 
#bajubridesmaidcantik
#malaywedding
#cikgumalaysia
#cikgucikgi
#kainseragamcikgumurahcantik
#ootd
#rtw
1 0 19 November, 2019

Jean x Fizah
.
.
Photographed by @fidphoto

Jean x Fizah
.
.
Photographed by @fidphoto
13 1 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
8 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
5 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
3 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
3 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
2 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
3 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
3 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
2 0 19 November, 2019

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran
#sewahantaranmurah
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers
#gubahanhantaranmurah
#hantaranmurah
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran
#sewahantaranselangor
#sewahantarankl
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan
#hantarankahwin
#hantarantunang
#jomkahwin
#malaywedding
#malayweddingguide
#pesonapengantin
#kahwinmalaysia
#jomnikah
#tipsperkahwinan

White & Gold Theme ⭐️
High Golden Tray ( OUR BEST SELLER )
.
.
.

Kenapa sibuk sibuk nak DIY sendiri sedangkan sewa lebih mudah dan jimat ? Jom sewa dengan kami, anda cuma perlu hantar barang hantaran kami akan siapkan semua nya, tinggal pickup je. Mudah kan ?
.
.

Sewa Hantaran Murah by Razz
📱: +60175657041 ( whatsapp only )
📍: Bukit Hatamas, Cheras KL ( kami available di seluruh semenanjung kecuali perlis & pahang )
.
.
.

#theshm
#sewahantaran 
#sewahantaranmurah 
#sewadulanghantarab
#gubahanartificialflowers 
#gubahanhantaranmurah 
#hantaranmurah 
#gubahanmurah
#hantaranviral
#hantaran 
#sewahantaranselangor 
#sewahantarankl 
#sewahantarancheras
#sewahantaranampang
#hantarannikah
#hantaranpernikahan 
#hantarankahwin 
#hantarantunang 
#jomkahwin 
#malaywedding
#malayweddingguide 
#pesonapengantin 
#kahwinmalaysia 
#jomnikah
#tipsperkahwinan
4 0 19 November, 2019

Photographer Alif Nashriq
Client : Tuan Azwan & Puan Afiqah
Lokasi Photoshot : Taman Botani, Shah Alam

#alifnashriq
#photography
#weddingphotographer
#malaywedding
#busanawedding
#malaysianphotograpger
#henna
#pengantin

Photographer Alif Nashriq
Client : Tuan Azwan & Puan Afiqah
Lokasi Photoshot : Taman Botani, Shah Alam

#alifnashriq
#photography 
#weddingphotographer
#malaywedding
#busanawedding
#malaysianphotograpger
#henna
#pengantin
1 0 19 November, 2019

Getting ready timeline

Honestly, getting ready is one of the important things in solemnization or reception. Why? Because theres nothing like inticipation on a wedding day. Your adrenaline secreted at the beginning of the day are at their highest. The encitement is palpable. The emotion is raw. So many unexpexted moments will happen before the ceremony and guests even arrive. Its describe all in one story 🌿

Regards
THERGHTHABDFILMS

Getting ready timeline

Honestly, getting ready is one of the important things in solemnization or reception. Why? Because theres nothing like inticipation on a wedding day. Your adrenaline secreted at the beginning of the day are at their highest. The encitement is palpable. The emotion is raw. So many unexpexted moments will happen before the ceremony and guests even arrive. Its describe all in one story 🌿

Regards
THERGHTHABDFILMS
23 1 19 November, 2019

Alhamdulillah💕

My Client : Kak Nida
Di 🏠 : Studio DyazamDina
Makeup : Event ( Annvsry)
Request💄 : sweet 18 gitu😍
Tq for hire me💕

utk sebarang pertanyaan berkenaaan makeup
http://www.wasap.my/60145022727
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dyazamdina #dyazamdinamakeup #dyazamdinafullfb #muakemaman #muakuantan #muamalay #mua #muamalaysia #muapahang #muaterengganu #muaganu #muakahwin #kuantanese #kuantanpahang #kemaman #kerjakahwin #malaysia #malaywedding #malaysiamakeup #malaysiamakeupartists
#makeupclass #bridalmamakeupclass #makeupclassdyazamdina #personalmakeupclass #classmakeupkemaman #muakemamankuantan #muakemasik #muakertih #muadungunpakaterengganu

Alhamdulillah💕

My Client : Kak Nida
Di 🏠 : Studio DyazamDina
Makeup : Event ( Annvsry)
Request💄 : sweet 18 gitu😍 
Tq for hire me💕

utk sebarang pertanyaan berkenaaan makeup 
http://www.wasap.my/60145022727
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#dyazamdina #dyazamdinamakeup #dyazamdinafullfb #muakemaman #muakuantan #muamalay #mua #muamalaysia #muapahang #muaterengganu#muaganu#muakahwin#kuantanese #kuantanpahang #kemaman #kerjakahwin #malaysia #malaywedding #malaysiamakeup #malaysiamakeupartists 
#makeupclass#bridalmamakeupclass#makeupclassdyazamdina#personalmakeupclass #classmakeupkemaman#muakemamankuantan #muakemasik#muakertih#muadungunpakaterengganu
98 0 18 November, 2019

Top #malaywedding posts

Makeup nikah | L I N A 💕
kening teknik gam
silibin
.
.
.
Booking/quotation
 whatsaap 0175187578
#muaipoh #muaperak #makeupartist  #makeupsanding #makeupnikah #malaywedding#makeupmalaysia#makeupnikah #makeuptunang #makeupdinner #makeupconvo #makeupbridesmaid  #muabridal #bridesmaid #muamalaysia  #keningteknikgam
556 13 19 November, 2019
Dari kerana mataaaa 😍😍💐💐
.
.
client request look yg pntg cantik n xover.. sbb client risau xpernah mekap.. jadi utk look nikah, kita just pop up seri dia sahaja.. ☺️ hehe .
. . . . . .
. 
#muabp #muajb #muabatupahat #muaserimedan #muagelangpatah #muaskudai #muakulai #muapontian #muajohor #mualabis #muaayerhitam #muapasirgudang #muaulutiram #muanusantara #mualarkin #mekapsanding #perkahwinanmelayu #malaywedding #mekapnikah #mekapbertandang #preweddingmakeup #solemnization #reception #bridalclass #makeupclass #personalmakeupclass #bridalmakeup #tutorialmekap #tutorialmakeup
556 7 18 November, 2019

Bile model pandai pose, woww gittew.. Pening dah nak pilih semua gambar.. up jelaa smua😂
Tq my beautiful talent @jihazainuddin ❤️ Instagram : www.instagram.com/ctieyhusna

Whatsapp link :
http://www.wasap.my/+60179857289/Bookmakeup

#Beforeandafter
#Engagement #Solemnization #Reception
#Malaywedding #Weddingday #MakeupMalamBerinai #MakeupAddict
#MakeupLovers #MakeupArt #Makeuponfleek #Makeupgoals #Makeupartist #Makeupservice
#MuaJengka #MuaTemerloh #MuaJerantut
#MuaMentakab #MuaMaran #MuaChenor
#MuaTriang #MuaLanchang #MuaTravel #MuaPahang #MuaMalaysia
#makeuphotoshot #makeupconvo

Bile model pandai pose, woww gittew.. Pening dah nak pilih semua gambar.. up jelaa smua😂
Tq my beautiful talent @jihazainuddin ❤️ Instagram : www.instagram.com/ctieyhusna

Whatsapp link :
http://www.wasap.my/+60179857289/Bookmakeup

#Beforeandafter
#Engagement #Solemnization #Reception
#Malaywedding #Weddingday #MakeupMalamBerinai #MakeupAddict
#MakeupLovers #MakeupArt #Makeuponfleek #Makeupgoals #Makeupartist  #Makeupservice 
#MuaJengka #MuaTemerloh #MuaJerantut
#MuaMentakab #MuaMaran #MuaChenor
#MuaTriang #MuaLanchang #MuaTravel #MuaPahang #MuaMalaysia
#makeuphotoshot #makeupconvo
146 5 19 November, 2019

aduhhh mami bz gile arini. non stop jumpa client. baru sekarang sempat nak upload gambar. .
siapa sukaaa??? meh cepat, panas baru kluar dr oven 🥰🥰🥰
.

ANY INQUIRY PLS CALL OR WALK IN:-
.

Alamat .
Lot 301, JALAN 3, TAMAN AMPANG UTAMA, SELANGOR
.
Call /wa 01110354006 / 0145824006 .
.

#bajusanding #sewabajusanding #muaampang #weddingplannermalaysia #bridalampang #bajuakadnikah #sewabajuakadnikah #sewabajusanding #bajusanding #muslimahwedding #malaywedding #muamalaysia #ampang #bridalampang #butikpengantinampang #ballgown #malayweddingpackage #pakejakadnikah #amnibridetobe #tukangjahit #jahitbajunikah #tailor #jahitbajusanding

aduhhh mami bz gile arini. non stop jumpa client. baru sekarang sempat nak upload gambar. .
siapa sukaaa??? meh cepat, panas baru kluar dr oven 🥰🥰🥰
.

ANY INQUIRY PLS CALL OR WALK IN:-
.

Alamat .
Lot 301, JALAN 3, TAMAN AMPANG UTAMA, SELANGOR
.
Call /wa 01110354006 / 0145824006 .
.

#bajusanding #sewabajusanding #muaampang #weddingplannermalaysia #bridalampang #bajuakadnikah #sewabajuakadnikah #sewabajusanding #bajusanding #muslimahwedding #malaywedding #muamalaysia #ampang #bridalampang #butikpengantinampang #ballgown #malayweddingpackage #pakejakadnikah #amnibridetobe #tukangjahit #jahitbajunikah #tailor #jahitbajusanding
1,735 17 17 November, 2019

@ctdk wearing a custom stocking pink kebaya with vintage gold lace by @rizmanruzaini 😍🥰 Mua @epie_temerloh Photo @blackpepperproduction
.
.
.
One-stop centre for planning your dream wedding🎉😊
.
.
.
Do tag your partner. Thank you😊☺️✌️️
Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content😊
.
.
.
Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tudung #like4like #countingdays #muakualalumpur #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #kahwinjer #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2019

@ctdk wearing a custom stocking pink kebaya with vintage gold lace by @rizmanruzaini 😍🥰 Mua @epie_temerloh Photo @blackpepperproduction
.
.
.
One-stop centre for planning your dream wedding🎉😊
.
.
.
Do tag your partner. Thank you😊☺️✌️️
Do follow us at @weddingdiaries.kl, join the family and don't miss all the awesome daily content😊
.
.
.
Use hashtag #weddingdiarieskl or tag @weddingdiaries.kl at your wedding photos if you want to be featured😊😊😊
_________________________________________
#repost #weddingdiarieskl #weddingphotographer #malaydiaries #bridestory #weddingideasmalaysia #malayweddingguide #gambarkahwin #malaywedding #klwedding #malayphotographer
_________________________________________

#tudung  #like4like #countingdays #muakualalumpur  #makeupnikah #lofattah #f4f #malaybridesmaids #bridesmaids #pakejperkahwinan #makeupkahwin #kahwinjer #malaypretty #creativeshot #inspirasiperkahwinan #malayvideographer #bridalguide #pelamin2019
421 1 19 November, 2019

PROMO JIMAT SEHINGGA RM121!!
.
Kt tgh peomo tau uolls.. semua baju kami adelah pre order ok.. sepasang baju ni kalau x harga asal nyer Rm520 tp skrg kt tgh promo hanya tinggal Rm399 shj.. uolls boleh pilih warna pilihan uolls ok.. .
.
Kalau nk booking pun hanya serendah RM50 je uolls.. berminat nk buat tempahan??
.
.
..Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je
terus click link di bio 👆🏻utk whatsapp kami sekarang
-
.

#songketdress #songketlembut #songket #inspirasiperkahwinan #pernikahan #malayweddingdress #butikpengantin #sweetsweetkahwin #butikpengantinkualalumpur #bridaltailoring #persandingan #bajudulanggirl #bajupengantin #songketasli #personapengantin #onlinetailor #busanapengantin #kainsongket #malayweddings #malayweddingguide #on9tailor #malaywedding #kebaya #kebayamodern #jualkebaya #muslimweddingideas #kahwin #inspirasikebaya #kebayapengantin #pakejkahwin

PROMO JIMAT SEHINGGA RM121!!
.
Kt tgh peomo tau uolls.. semua baju kami adelah pre order ok.. sepasang baju ni kalau x harga asal nyer Rm520 tp skrg kt tgh promo hanya tinggal Rm399 shj.. uolls boleh pilih warna pilihan uolls ok.. .
.
Kalau nk booking pun hanya serendah RM50 je uolls.. berminat nk buat tempahan??
.
.
..Nak Order??
.
Screenshot & whatsapp je
terus click link di bio 👆🏻utk whatsapp kami sekarang
-
.

#songketdress #songketlembut #songket #inspirasiperkahwinan #pernikahan #malayweddingdress #butikpengantin #sweetsweetkahwin #butikpengantinkualalumpur #bridaltailoring #persandingan #bajudulanggirl #bajupengantin #songketasli #personapengantin #onlinetailor #busanapengantin #kainsongket #malayweddings #malayweddingguide #on9tailor #malaywedding #kebaya #kebayamodern #jualkebaya #muslimweddingideas #kahwin #inspirasikebaya #kebayapengantin #pakejkahwin
251 6 19 November, 2019