#mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery Instagram Photos & Videos

mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery - 56.3k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
5 minutes
Average like
1.1
Average comment
0
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

Gini ha layer dia sayang2 tauu 🤤🤤🤤🤤 red velvet ➡️cream cheese ➡️Nutella #redvelvetfullnutella
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
Nk order blh terus dm sy..
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#agenttrustedmamasabkotadamansara
#agenttrustedmamasabbangsar

Gini ha layer dia sayang2 tauu 🤤🤤🤤🤤 red velvet ➡️cream cheese ➡️Nutella #redvelvetfullnutella
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
Nk order blh terus dm sy..
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#agenttrustedmamasabkotadamansara
#agenttrustedmamasabbangsar
0 0 11 minutes ago

Setiap kali order,  bertan tan kilo kambing perap masuk dapur mamasab bakery .

Penternak lamb pun dah gelisah oiii. Asal bela lamb je, mesti kene korban. Hahaha.

Kami pakai lamb New Zealand. Sebab tu daging dia lembut ya ampun. Beza taw daging lamb dengan daging mutton. Daging lamb lagi lembut yer laling-laling semua. 😋

Pastu kita perap plak dengan 19 rempah rahsia. Memang sangat berempah, juicy , lembut dan terbaik la lamb perap mamasab.

Yang mana nak try makan lamb perap ala ala hotel tapi buat di rumah ajerrrrr

Klik  link ini👇👇👇 www.wasap.my/601134336663/lamb
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#mamasabkedah
#deliveryservice
#deliveryjitra
#deliveryuum
#deliveryavailable
#deliveryalorsetar
#lamb
#foodie
#foodlover

Setiap kali order,  bertan tan kilo kambing perap masuk dapur mamasab bakery .

Penternak lamb pun dah gelisah oiii. Asal bela lamb je, mesti kene korban. Hahaha.

Kami pakai lamb New Zealand. Sebab tu daging dia lembut ya ampun. Beza taw daging lamb dengan daging mutton. Daging lamb lagi lembut yer laling-laling semua. 😋

Pastu kita perap plak dengan 19 rempah rahsia. Memang sangat berempah, juicy , lembut dan terbaik la lamb perap mamasab.

Yang mana nak try makan lamb perap ala ala hotel tapi buat di rumah ajerrrrr

Klik  link ini👇👇👇 www.wasap.my/601134336663/lamb
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#mamasabkedah
#deliveryservice
#deliveryjitra
#deliveryuum
#deliveryavailable
#deliveryalorsetar
#lamb
#foodie
#foodlover
1 0 20 minutes ago

RED VELVET BY MAMASAB BAKERY🔥🔥
.
Red Velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang.
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet mamasab Bakery ni 🤫🤫🤫
.
Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu 🥳🥳
.
Nutella original dari botol, takde campur2 hokkey. . Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi lah tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
Rm12
Rm12
Rm12

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

RED VELVET BY MAMASAB BAKERY🔥🔥
. 
Red Velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang. 
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet mamasab Bakery ni 🤫🤫🤫
.
Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu 🥳🥳
.
Nutella original dari botol, takde campur2 hokkey. . Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi lah tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
Rm12
Rm12
Rm12

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 40 minutes ago

RED VELVET BY MAMASAB BAKERY🔥🔥
.
Red Velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang.
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet mamasab Bakery ni 🤫🤫🤫
.
Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu 🥳🥳
.
Nutella original dari botol, takde campur2 hokkey. . Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi lah tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
Rm12
Rm12
Rm12

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

RED VELVET BY MAMASAB BAKERY🔥🔥
. 
Red Velvet antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang. 
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet mamasab Bakery ni 🤫🤫🤫
.
Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu 🥳🥳
.
Nutella original dari botol, takde campur2 hokkey. . Sebab tu la peminat Red Velvet Full Nutella tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi lah tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
Rm12
Rm12
Rm12

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 41 minutes ago

Mamasab bakery bukan sahaja ada kek pandan gula melaka...cookies pun kami Ada tau🤗🤗🤗 dia ala2 onde2 giteww tapi versi cookies tau🤗🤗 #sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Mamasab bakery bukan sahaja ada kek pandan gula melaka...cookies pun kami Ada tau🤗🤗🤗 dia ala2 onde2 giteww tapi versi cookies tau🤗🤗 #sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 42 minutes ago

Ni la satu2 nye cookies Pandan Gula Melaka yg ada di mamasab bakery ...Yang dalam nye bila makan terasa kacang gajus bila makan rase crunch2 dan serbuk chocolate yang disaluti dengan choc pandan bukan itu saja cookies pgm juga disaluti kelapa parut Hawaii ....🌴🌴🌴 #sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Ni la satu2 nye cookies Pandan Gula Melaka yg ada di mamasab bakery ...Yang dalam nye bila makan terasa kacang gajus bila makan rase crunch2 dan serbuk chocolate yang disaluti dengan choc pandan bukan itu saja cookies pgm juga disaluti kelapa parut Hawaii ....🌴🌴🌴 #sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 43 minutes ago

DFCC by Mamasab Bakery 🌹
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
.
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
.
📲untuk order boleh klik di bawah 👇🏼
ig : mamasab_by_mybakery
fb : www.wasap.my/60172891157/dfcc
.
#sedaplainmacam
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

DFCC by Mamasab Bakery 🌹
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
.
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
.
📲untuk order boleh klik di bawah 👇🏼
ig : mamasab_by_mybakery
fb : www.wasap.my/60172891157/dfcc
.
#sedaplainmacam
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 47 minutes ago

Red Velvet Cake By Mamasab Bakery

Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Berries yang memikat jiwa 😍
.
Drizzle dengan nutella dan juga cream cheese yang sangat tebal diatas. Diwarnai buah buah Berries yang segar sebagai penyeri! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻 Nama satu je Tapi ade banyak jenis 😜
Dan ada 3 saiz, saiz 7 . 10 . 12 . 😍😍😍 Ada Full nutella ,
Ada Berry,
Ada doble deck,

Nak yang sihat??
Makan la yang ada
.
7inci rm60
10inci rm100
12inci rm130
.
www.wasap.my/60134020492/rv berries
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Red Velvet Cake By Mamasab Bakery

Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet  Berries yang memikat jiwa 😍
.
Drizzle dengan nutella dan juga cream cheese yang sangat tebal diatas. Diwarnai buah buah Berries yang segar sebagai penyeri! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻 Nama satu je Tapi ade banyak jenis 😜
Dan ada 3 saiz, saiz 7 . 10 . 12 . 😍😍😍 Ada Full nutella ,
Ada Berry,
Ada doble deck,

Nak yang sihat??
Makan la yang ada
.
7inci rm60
10inci rm100
12inci rm130
.
www.wasap.my/60134020492/rv berries
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 1 hour ago

Minipack redvelvet 💖💖
.
Ehhhh mamasab ada buat Mini pack jgk ke???? .
Mesti la ada.. Mini pack ni sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 dari mamasab...Confirm lepas rasa nak beli yang besar terus 😋😘Gerentiiiii repeat punya🤗🤗
.
Mini pack mamasab ni ada 3 jenis
❤Mini pack red velvet RM12
🖤Mini pack Brownies RM10
🧡Mini pack DFCC RM12
.
Mini pack mamasab ni memang laku keras...Hari2 pengeluaran untuk mini pack shj beribu box...Ini bukan cubaan menipu..ini kenyataan🤣
.
saiz je yang mini, tapi, rasa dia,sama je dengan yang standard size 💖🌹
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Minipack redvelvet 💖💖
.
Ehhhh mamasab ada buat Mini pack jgk ke???? .
Mesti la ada.. Mini pack ni sesuai untuk yang baru nak cuba kek2 dari mamasab...Confirm lepas rasa nak beli yang besar terus 😋😘Gerentiiiii repeat punya🤗🤗
.
Mini pack mamasab ni ada 3 jenis
❤Mini pack red velvet RM12
🖤Mini pack Brownies RM10
🧡Mini pack DFCC RM12
.
Mini pack mamasab ni memang laku keras...Hari2 pengeluaran untuk mini pack shj beribu box...Ini bukan cubaan menipu..ini kenyataan🤣
.
saiz je yang mini, tapi, rasa dia,sama je dengan yang standard size 💖🌹
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 1 hour ago

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
.
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tekan link wasap di bawah👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/+60194661837
www.wasap.my/+60194661837
www.wasap.my/+60194661837 .
#izielegacy
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
. 
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal  kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tekan link wasap di bawah👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/+60194661837 
www.wasap.my/+60194661837 
www.wasap.my/+60194661837 .
#izielegacy
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
4 0 1 hour ago

🔥🔥 RED VELVET BY MAMASAB BAKERY 🔥🔥
. 💕 Red Velvet antara kek yang famous & bertahan lama sampai sekarang 🥰
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet Standard Mamasab Bakery ni 😘😘😘
.
Keknya yang moist... di drizzle dgn nutella dan di topping dgn cream cheese tebal & gebu 🥰 .. kesedapannya mmg x leh bawak bincang 🥰🥰🥰
.
Nutella original dari botol taww... takde campur2 hokkey. . 🥰 Sebab tu la peminat *Red Velvet Full Standard* tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi kalau tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
📍 7” RM40
📍 10” RM70
📍 12” RM90
.
Klik link bio 👆🏾 utk order atau..
.
Klik link di bawah ya.. 👇🏾👇🏾 📲📲www.wasap.my/+60192811967
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasablovers

🔥🔥 RED VELVET BY MAMASAB BAKERY 🔥🔥
. 💕 Red Velvet antara kek yang famous & bertahan lama sampai sekarang 🥰
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet Standard Mamasab Bakery ni 😘😘😘
.
Keknya yang moist... di drizzle dgn nutella dan di topping dgn cream cheese tebal & gebu 🥰 .. kesedapannya mmg x leh bawak bincang 🥰🥰🥰
.
Nutella original dari botol taww... takde campur2 hokkey. . 🥰 Sebab tu la peminat *Red Velvet Full Standard* tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi kalau tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
📍 7”  RM40
📍 10”  RM70
📍 12”  RM90
.
Klik link bio 👆🏾 utk order atau..
.
Klik link di bawah ya.. 👇🏾👇🏾 📲📲www.wasap.my/+60192811967
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasablovers
2 0 1 hour ago

🔥🔥 RED VELVET BY MAMASAB BAKERY 🔥🔥
. 💕 Red Velvet antara kek yang famous & bertahan lama sampai sekarang 🥰
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet Standard Mamasab Bakery ni 😘😘😘
.
Keknya yang moist... di drizzle dgn nutella dan di topping dgn cream cheese tebal & gebu 🥰 .. kesedapannya mmg x leh bawak bincang 🥰🥰🥰
.
Nutella original dari botol taww... takde campur2 hokkey. . 🥰 Sebab tu la peminat *Red Velvet Full Standard* tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi kalau tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
📍 7” RM40
📍 10” RM70
📍 12” RM90
.
Klik link bio 👆🏾 utk order atau..
.
Klik link di bawah ya.. 👇🏾👇🏾 📲📲www.wasap.my/+60192811967
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasablovers

🔥🔥 RED VELVET BY MAMASAB BAKERY 🔥🔥
. 💕 Red Velvet antara kek yang famous & bertahan lama sampai sekarang 🥰
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya Red Velvet Standard Mamasab Bakery ni 😘😘😘
.
Keknya yang moist... di drizzle dgn nutella dan di topping dgn cream cheese tebal & gebu 🥰 .. kesedapannya mmg x leh bawak bincang 🥰🥰🥰
.
Nutella original dari botol taww... takde campur2 hokkey. . 🥰 Sebab tu la peminat *Red Velvet Full Standard* tak cari lain dah😊
.
😍Jom sayang2 rugi kalau tak rasa... Sedaapp betoii moist ya amatt🤤🤤
.
📍 7”  RM40
📍 10”  RM70
📍 12”  RM90
.
Klik link bio 👆🏾 utk order atau..
.
Klik link di bawah ya.. 👇🏾👇🏾 📲📲www.wasap.my/+60192811967
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasablovers
3 0 1 hour ago

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
.
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tekan link wasap di bawah👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/+60137910878
www.wasap.my/+60137910878
www.wasap.my/+60137910878
.
#izielegacy
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
. 
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal  kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tekan link wasap di bawah👇🏻👇🏻
.
www.wasap.my/+60137910878
www.wasap.my/+60137910878
www.wasap.my/+60137910878
.
#izielegacy
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 1 hour ago

SOS PERAP/SOS MAGIC MAMASAB
.
Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉
.
✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55
✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25

Nak order?
wasap link dibawah👇👇👇
www.wasap.my/60129250664

#sedaplainmaciammm #supplementofhappines #sukamakan #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #sosperapserbaguna #sosperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl

SOS PERAP/SOS MAGIC MAMASAB
.
Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉
.
✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55
✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25

Nak order?
wasap link dibawah👇👇👇
www.wasap.my/60129250664

#sedaplainmaciammm #supplementofhappines #sukamakan #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #sosperapserbaguna #sosperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl
0 0 1 hour ago

SOS PERAP/SOS MAGIC MAMASAB
.
Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉
.
✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55
✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25

Nak order?
wasap link dibawah👇👇👇
www.wasap.my/60129250664

#sedaplainmaciammm #supplementofhappines #sukamakan #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #sosperapserbaguna #sosperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl

SOS PERAP/SOS MAGIC MAMASAB
.
Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉
.
✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55
✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25

Nak order?
wasap link dibawah👇👇👇
www.wasap.my/60129250664

#sedaplainmaciammm #supplementofhappines #sukamakan #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #sosperapserbaguna #sosperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl
0 0 1 hour ago

Tengah musim cuti sekolah pasti ramai adik2 yang berkhatan kan..tapi pada masa yang sama nak sambut hari jadi pulak..aahh jangan risau mamasab bakery ada desert yang tak ada telur..khas buat adik2 yang berkhatan untuk sambut birthday🤗🤗🤗 satu box hanya Rm40 sahaja..
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok kat @mamasab_ainaschoice
.
Mana yg nak delivery boleh DM terus atau WhatsApp 👇👇👇
.
www.wasap.my/60197579691
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Tengah musim cuti sekolah pasti ramai adik2 yang berkhatan kan..tapi pada masa yang sama nak sambut hari jadi pulak..aahh jangan risau mamasab bakery ada desert yang tak ada telur..khas buat adik2 yang berkhatan untuk sambut birthday🤗🤗🤗 satu box hanya Rm40 sahaja..
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok kat @mamasab_ainaschoice
.
Mana yg nak delivery boleh DM terus atau WhatsApp 👇👇👇
.
www.wasap.my/60197579691
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 1 hour ago

SOS PERAP/SOS MAGIC MAMASAB
.
Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉
.
✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55
✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25

Nak order?
wasap link dibawah👇👇👇
www.wasap.my/60129250664

#sedaplainmaciammm #supplementofhappines #sukamakan #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #sosperapserbaguna #sosperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl

SOS PERAP/SOS MAGIC MAMASAB
.
Jangan risau bagi yang tak makan kambing..Kita ada juga SOS PERAP SERBAGUNA untuk kegunaan anda..Yang pasti Mudah & Jimat masa didapur😉😉
.
✔Kambing Perap 500gm RM35 ✔Kambing Perap 1kg RM55
✔Sos Perap Serbaguna 700gm RM25

Nak order?
wasap link dibawah👇👇👇
www.wasap.my/60129250664

#sedaplainmaciammm #supplementofhappines #sukamakan #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #sosperapserbaguna #sosperapmamasab #sosperap #mamasabwarrior #mamasablovers #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl
0 0 1 hour ago

Choc moist cake ni,
Dh jd kegilaan ramai,
Mana tak nya,
Kami guna kan premium choc,
Bukan besher2 tau.
😍😍😍
.
Sekali suap takleh berhenti,
Byg kan cake moist yg lembut,
Di limpahi choc lazat,
Masuk ke mulut anda,
Perkhhhhh!
Terangkattttt~
.
Untuk order boleh klik link di bio
Atau wasap 0194918846
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Choc moist cake ni,
Dh jd kegilaan ramai,
Mana tak nya,
Kami guna kan premium choc,
Bukan besher2 tau.
😍😍😍
.
Sekali suap takleh berhenti,
Byg kan cake moist yg lembut,
Di limpahi choc lazat,
Masuk ke mulut anda,
Perkhhhhh!
Terangkattttt~
.
Untuk order boleh klik link di bio
Atau wasap 0194918846
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 2 hours ago

#Repost @mamasab_bakeryofficial (with @report.for.insta)
...
Sos apa yang serba guna sangat nih..boleh buat apa je dengan sos ni🤔🤔 ahh yang mana tak tahu sos perap Mamasab Bakery nih boleh buat perap ayam,kambing,seafood,ikan ahh yang paling penting boleh buat rencah untuk goreng mee..soo apa tunggu lagi moh lerr grab laju2...😊😊
.
.

www.wasap.my/60173454261/naksosperap

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#mamasabbyhidayah

#Repost @mamasab_bakeryofficial (with @report.for.insta)
...
Sos apa yang serba guna sangat nih..boleh buat apa je dengan sos ni🤔🤔 ahh yang mana tak tahu sos perap Mamasab Bakery nih boleh buat perap ayam,kambing,seafood,ikan ahh yang paling penting boleh buat rencah untuk goreng mee..soo apa tunggu lagi moh lerr grab laju2...😊😊
.
.

www.wasap.my/60173454261/naksosperap

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#mamasabbyhidayah
0 0 2 hours ago

Peribahasa Melayu berbunyi "Orang Tamak Selalu Rugi"

Tapi.... Kalau nak rasa semua macam mana? Dahlah semua pun nampak macam sedap jer.. Dah teringin, takkan nak tahan2 pulak 😫😫 Ermmm, beli je laa terus 4 kotak sebab dah terbayang bayang je tengah makan kek DFCC, PGM, Pecan Butterscotch , dengan Red Velvet tu 🤤🤤
Japppp, eh ape tu kat gambar tu? 1 box terus ada 4 jenis kek ke? Betul ke ni? Betul ke?
.
.
Yerr.. Tu la namanya Combo Dasyat. Memang dasyat sebab beli 1 box terus dapat 4 jenis kek. So tak perlu lah nak beli 4 kotak untuk nak rasa 4 jenis kek tu tau 😉 So, jom la order combo ni "CONFIRM TAK RUGI !!"
.
Www.wasap.my/60195634104/cdhsyat
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia

Peribahasa Melayu berbunyi "Orang Tamak Selalu Rugi"

Tapi.... Kalau nak rasa semua macam mana? Dahlah semua pun nampak macam sedap jer.. Dah teringin, takkan nak tahan2 pulak 😫😫 Ermmm, beli je laa terus 4 kotak sebab dah terbayang bayang je tengah makan kek DFCC, PGM, Pecan Butterscotch , dengan Red Velvet tu 🤤🤤
Japppp, eh ape tu kat gambar tu? 1 box terus ada 4 jenis kek ke? Betul ke ni? Betul ke?
.
.
Yerr.. Tu la namanya Combo Dasyat. Memang dasyat sebab beli 1 box terus dapat 4 jenis kek. So tak perlu lah nak beli 4 kotak untuk nak rasa 4 jenis kek tu tau 😉 So, jom la order combo ni "CONFIRM TAK RUGI !!"
.
Www.wasap.my/60195634104/cdhsyat
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
1 0 2 hours ago

MINIPACK DFCC by Mamasab Bakery😍
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
.
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
Www.wasap.my/60142524066
Www.wasap.my/60142524066

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

MINIPACK DFCC by  Mamasab Bakery😍
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥
.
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
Www.wasap.my/60142524066
Www.wasap.my/60142524066

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 2 hours ago

Mamasab Partner Intake (Team Shila)
.
Serius gaya MLM sangat Korang tau 🙈🙈🙈
.
Tapi dorang memang dah mcm MLM pun.. Kat bawah dorang ada bawah lagi ada bawah lagi
.
Tapi beza #mamasabwarrior dengan MLM kami tak amik duit orang walaupun 10sen
.
Xda yuran pendaftaran ahli.. Takda min order.. Tak payah kuar modal 🤣🤣
.
Ada yek niaga tak payah kuar 10 sen pun.. Tau tau hari pertama niaga terus untung. Hanya gunakan talipon utk jana pendapatan...lain2 kita serahkn kepada team
.
Jual product laku keras

Makanan plak tu.. Yg semua manusia yg bernafas tu adalah target customers.. Repeat order tinggi plak tu.. Customers non stop ulang beli sebab kami ada lebih 300 menu.. Dah mcm kedai makan nasi Kelantan.. Tak jemu orang dtg sebab byk pilihan kan.. 😘😘😘🤣🤣🤣
.

Click link 👇👇👇 utk join pengambilan last batch utk seketika...rebut peluang sekarang!!! http://www.wasap.my/60183185945/nakjoinmamasab

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#teamerni
#agentaini
#agentwanted
#jawatankosong
#surirumah
#perkerjakerajaan
#pekerjasuwasta
#jutawanprodukorg
#kekbirthday
#delivery
#johor #cyberjaya #petalingjaya #subang #lembahklang #shahalam #jalanipoh #kuantan

Mamasab Partner Intake (Team Shila)
.
Serius gaya MLM sangat Korang tau 🙈🙈🙈
.
Tapi dorang memang dah mcm MLM pun.. Kat bawah dorang ada bawah lagi ada bawah lagi
.
Tapi beza #mamasabwarrior dengan MLM kami tak amik duit orang walaupun 10sen
.
Xda yuran pendaftaran ahli.. Takda min order.. Tak payah kuar modal 🤣🤣
.
Ada yek niaga tak payah kuar 10 sen pun.. Tau tau hari pertama niaga terus untung. Hanya gunakan talipon utk jana pendapatan...lain2 kita serahkn kepada team
.
Jual product laku keras

Makanan plak tu.. Yg semua manusia yg bernafas tu adalah target customers.. Repeat order tinggi plak tu.. Customers non stop ulang beli sebab kami ada lebih 300 menu.. Dah mcm kedai makan nasi Kelantan.. Tak jemu orang dtg sebab byk pilihan kan.. 😘😘😘🤣🤣🤣
.

Click link 👇👇👇 utk join pengambilan last batch utk seketika...rebut peluang sekarang!!! http://www.wasap.my/60183185945/nakjoinmamasab

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#teamerni
#agentaini 
#agentwanted
#jawatankosong
#surirumah
#perkerjakerajaan
#pekerjasuwasta
#jutawanprodukorg
#kekbirthday
#delivery
#johor #cyberjaya #petalingjaya #subang #lembahklang #shahalam #jalanipoh #kuantan
0 0 2 hours ago

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
.
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
Www.wasap.my/60142524066
Www.wasap.my/60142524066

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
. 
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal  kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
Www.wasap.my/60142524066
Www.wasap.my/60142524066

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 2 hours ago

Mamasab Partner Intake (Team Shila)
.
Serius gaya MLM sangat Korang tau 🙈🙈🙈
.
Tapi dorang memang dah mcm MLM pun.. Kat bawah dorang ada bawah lagi ada bawah lagi
.
Tapi beza #mamasabwarrior dengan MLM kami tak amik duit orang walaupun 10sen
.
Xda yuran pendaftaran ahli.. Takda min order.. Tak payah kuar modal 🤣🤣
.
Ada yek niaga tak payah kuar 10 sen pun.. Tau tau hari pertama niaga terus untung. Hanya gunakan talipon utk jana pendapatan...lain2 kita serahkn kepada team
.
Jual product laku keras

Makanan plak tu.. Yg semua manusia yg bernafas tu adalah target customers.. Repeat order tinggi plak tu.. Customers non stop ulang beli sebab kami ada lebih 300 menu.. Dah mcm kedai makan nasi Kelantan.. Tak jemu orang dtg sebab byk pilihan kan.. 😘😘😘🤣🤣🤣
.

Click link 👇👇👇 utk join pengambilan last batch utk seketika...rebut peluang sekarang!!! http://www.wasap.my/60183185945/nakjoinmamasab

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#teamerni
#agentaini
#agentwanted
#jawatankosong
#surirumah
#perkerjakerajaan
#pekerjasuwasta
#jutawanprodukorg
#kekbirthday
#delivery
#johor #cyberjaya #petalingjaya #subang #lembahklang #shahalam #jalanipoh #kuantan

Mamasab Partner Intake (Team Shila)
.
Serius gaya MLM sangat Korang tau 🙈🙈🙈
.
Tapi dorang memang dah mcm MLM pun.. Kat bawah dorang ada bawah lagi ada bawah lagi
.
Tapi beza #mamasabwarrior dengan MLM kami tak amik duit orang walaupun 10sen
.
Xda yuran pendaftaran ahli.. Takda min order.. Tak payah kuar modal 🤣🤣
.
Ada yek niaga tak payah kuar 10 sen pun.. Tau tau hari pertama niaga terus untung. Hanya gunakan talipon utk jana pendapatan...lain2 kita serahkn kepada team
.
Jual product laku keras

Makanan plak tu.. Yg semua manusia yg bernafas tu adalah target customers.. Repeat order tinggi plak tu.. Customers non stop ulang beli sebab kami ada lebih 300 menu.. Dah mcm kedai makan nasi Kelantan.. Tak jemu orang dtg sebab byk pilihan kan.. 😘😘😘🤣🤣🤣
.

Click link 👇👇👇 utk join pengambilan last batch utk seketika...rebut peluang sekarang!!! http://www.wasap.my/60183185945/nakjoinmamasab

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#teamerni
#agentaini 
#agentwanted
#jawatankosong
#surirumah
#perkerjakerajaan
#pekerjasuwasta
#jutawanprodukorg
#kekbirthday
#delivery
#johor #cyberjaya #petalingjaya #subang #lembahklang #shahalam #jalanipoh #kuantan
2 0 2 hours ago

KAMBING PERAP by MAMASAB

Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh PJ, KL, SHAH ALAM, CYBERJAYA, KUANTAN, JB setiap hari.

1kg - RM55 (5-6 slice)
1/2kg - RM35 (3-4 slice)
Sos perap RM25 (700 g)
Nak rasa tak kelembutan dan kesedapan Kambing Perap Mamasab?
Jiwa meronta menggoda selera kan?? 😋🤤😛 klik link👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60129250664/kambingperap

#sedaplainmaciammm #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabwarrior #mamasablovers #kambingperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #sosperapmamasab #sosperap #sosperapserbaguna #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl

KAMBING PERAP by MAMASAB

Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh PJ, KL, SHAH ALAM, CYBERJAYA, KUANTAN, JB setiap hari.

1kg - RM55 (5-6 slice)
1/2kg - RM35 (3-4 slice)
Sos perap RM25 (700 g) 
Nak rasa tak kelembutan dan kesedapan Kambing Perap Mamasab? 
Jiwa meronta menggoda selera kan?? 😋🤤😛 klik link👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60129250664/kambingperap

#sedaplainmaciammm #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabwarrior #mamasablovers #kambingperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #sosperapmamasab #sosperap #sosperapserbaguna #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl
0 0 2 hours ago

KAMBING PERAP by MAMASAB

Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh PJ, KL, SHAH ALAM, CYBERJAYA, KUANTAN, JB setiap hari.

1kg - RM55 (5-6 slice)
1/2kg - RM35 (3-4 slice)
Sos perap RM25 (700 g)
Nak rasa tak kelembutan dan kesedapan Kambing Perap Mamasab?
Jiwa meronta menggoda selera kan?? 😋🤤😛 klik link👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60129250664/kambingperap

#sedaplainmaciammm #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabwarrior #mamasablovers #kambingperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #sosperapmamasab #sosperap #sosperapserbaguna #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl

KAMBING PERAP by MAMASAB

Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh PJ, KL, SHAH ALAM, CYBERJAYA, KUANTAN, JB setiap hari.

1kg - RM55 (5-6 slice)
1/2kg - RM35 (3-4 slice)
Sos perap RM25 (700 g) 
Nak rasa tak kelembutan dan kesedapan Kambing Perap Mamasab? 
Jiwa meronta menggoda selera kan?? 😋🤤😛 klik link👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60129250664/kambingperap

#sedaplainmaciammm #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabwarrior #mamasablovers #kambingperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #sosperapmamasab #sosperap #sosperapserbaguna #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl
0 0 2 hours ago

Mamasab bakery tak ada kek dua tingkat tapi kami ada double deck tau🤗🤗 nama kek dalam gambar nih redvelvet standard double deck size 7 inch hanya Rm80 sahaja😘 kek ni kene pre order sehari sebelum tau🤗🤗
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Mamasab bakery tak ada kek dua tingkat tapi kami ada double deck tau🤗🤗 nama kek dalam gambar nih redvelvet standard double deck size 7 inch hanya Rm80 sahaja😘 kek ni kene pre order sehari sebelum tau🤗🤗
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
6 0 2 hours ago

KAMBING PERAP by MAMASAB

Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh PJ, KL, SHAH ALAM, CYBERJAYA, KUANTAN, JB setiap hari.

1kg - RM55 (5-6 slice)
1/2kg - RM35 (3-4 slice)
Sos perap RM25 (700 g)
Nak rasa tak kelembutan dan kesedapan Kambing Perap Mamasab?
Jiwa meronta menggoda selera kan?? 😋🤤😛 klik link👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60129250664/kambingperap

#sedaplainmaciammm #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabwarrior #mamasablovers #kambingperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #sosperapmamasab #sosperap #sosperapserbaguna #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl

KAMBING PERAP by MAMASAB

Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 19 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.

Penghantaran ke seluruh PJ, KL, SHAH ALAM, CYBERJAYA, KUANTAN, JB setiap hari.

1kg - RM55 (5-6 slice)
1/2kg - RM35 (3-4 slice)
Sos perap RM25 (700 g) 
Nak rasa tak kelembutan dan kesedapan Kambing Perap Mamasab? 
Jiwa meronta menggoda selera kan?? 😋🤤😛 klik link👇🏻👇🏻
www.wasap.my/60129250664/kambingperap

#sedaplainmaciammm #mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery #bestgrowingFnBbisnesaward2018 #bakeryNo1Malaysia #bakeryviral1Malaysia #offlinekitakuasaionlinekitatembusi #mamasabwarrior #mamasablovers #kambingperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #sosperapmamasab #sosperap #sosperapserbaguna #mamasabshahalam #mamasabkuantan #mamasabcyberjaya #mamasabpj #mamasabjb #mamasabkl
0 0 2 hours ago

Wisma Mamasab PJ

Gini ha layer dia sayang2 tauu 🤤🤤🤤🤤 red velvet ➡️cream cheese ➡️Nutella #redvelvetfullnutella
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Wisma Mamasab PJ

Gini ha layer dia sayang2 tauu 🤤🤤🤤🤤 red velvet ➡️cream cheese ➡️Nutella #redvelvetfullnutella
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 2 hours ago

Biskut cornflakes ni team buat mcm hari hari musim raya Kat mamasab bakery tau 🤣🤣🤣
.
Cornflakes ni tak tunggu raya baru #mamasablovers cari.. Sebab memang kudapan xda musim
.
RM 35
RM 35
RM 35
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCornflakesCookies
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Biskut cornflakes ni team buat mcm hari hari musim raya Kat mamasab bakery tau 🤣🤣🤣
.
Cornflakes ni tak tunggu raya baru #mamasablovers cari.. Sebab memang kudapan xda musim
.
RM 35
RM 35
RM 35
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCornflakesCookies
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 2 hours ago

Biskut cornflakes ni team buat mcm hari hari musim raya Kat mamasab bakery tau 🤣🤣🤣
.
Cornflakes ni tak tunggu raya baru #mamasablovers cari.. Sebab memang kudapan xda musim
.
RM 35
RM 35
RM 35
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCornflakesCookies
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Biskut cornflakes ni team buat mcm hari hari musim raya Kat mamasab bakery tau 🤣🤣🤣
.
Cornflakes ni tak tunggu raya baru #mamasablovers cari.. Sebab memang kudapan xda musim
.
RM 35
RM 35
RM 35
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCornflakesCookies
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 2 hours ago

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
.
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.
Berminat boleh wasap SALY laju-laju ya:- NAK ORDER:
wasap.my/60197821480/NCT 🛵🚙Delivery setiap hari sekitar - Petaling Jaya
- Cyberjaya
- Shah Alam
- Jalan Ipoh
- Kuantan
- Johor Bharu
🚚 Road Tour ke utara selatan 1 minggu sekali
✈️ Postage bagi item brownies & congo bar

Caj delivery dikenakan mengikut kawasan
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#teamfara
#echasquad

Tak menang tangan team production duk top up nutella cheese tart full nutella Mamasab Bakery, bakery no 1 di Malaysia. Asal bake je habis. Asal habis je bake. 😂
.
Rasa cheese dia light je walaupun cheese setebal kamus dewan. Tak muak plak tuh 🤭🤭🤭
.
Rasa pure nuttela yang superbbbb.. Cravinggg weiii
.
Nak yang nuttela cheese tart nutella atau yang tabur berrys pun ada 🌹🥰
.
Berminat boleh wasap SALY laju-laju ya:- NAK ORDER:
wasap.my/60197821480/NCT 🛵🚙Delivery setiap hari sekitar - Petaling Jaya
- Cyberjaya
- Shah Alam
- Jalan Ipoh
- Kuantan
- Johor Bharu
🚚 Road Tour ke utara selatan 1 minggu sekali
✈️ Postage bagi item brownies & congo bar

Caj delivery dikenakan mengikut kawasan
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#teamfara
#echasquad
1 0 2 hours ago

Good morning sunshine 💖🌹
.
Pertama dalam sejarah bakery yang sediakan 4 kek premium dengan 1 harga.
.
Sayang2 akan dapat Kek DFCC, kek Pandan Gula Melaka, Kek Red Velvet Full Nutella dan Kek Pecan Butterscotch.
.
Rm40
Rm40
Rm40
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.

Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning sunshine 💖🌹
.
Pertama dalam sejarah bakery yang sediakan 4 kek premium dengan 1 harga.
.
Sayang2 akan dapat Kek DFCC, kek Pandan Gula Melaka, Kek Red Velvet Full Nutella dan Kek Pecan Butterscotch.
.
Rm40
Rm40
Rm40
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.

Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 2 hours ago

THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘
.
Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆
.
Alhamdulillah brownies mendapat jemputan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus ye syg2 semua
.
📲www.wasap.my/601156983614/nakbrownies
.
#sedapdialainmacammmm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #mamasab.bakeryofficial
#teamfara
#echasquad

THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘
.
Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆
.
Alhamdulillah brownies mendapat jemputan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus ye syg2 semua
.
📲www.wasap.my/601156983614/nakbrownies
.
#sedapdialainmacammmm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers #mamasab.bakeryofficial
#teamfara
#echasquad
0 0 2 hours ago

DFCC by Mamasab Bakery 🌸
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥 .
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
.
Delivery Seluruh Malaysia ♥
.
Nak order boleh klik 📲👇🏻
www.wasap.my/60149378510
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#dfcc
#dfcclover
#dfccmamasab
#dfccyangmenambathati

DFCC by Mamasab Bakery 🌸
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥 .
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
.
Delivery Seluruh Malaysia ♥
.
Nak order boleh klik 📲👇🏻
www.wasap.my/60149378510
. 
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#dfcc 
#dfcclover 
#dfccmamasab 
#dfccyangmenambathati
2 0 3 hours ago

DFCC by Mamasab Bakery 🌸
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥 .
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
.
Delivery Seluruh Malaysia ♥
.
Nak order boleh klik 📲👇🏻
www.wasap.my/60149378510
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#dfcc
#dfcclover
#dfccmamasab
#dfccyangmenambathati

DFCC by Mamasab Bakery 🌸
.
Si gojes hitam manis paling TOP dekat Sabrina Bakery
.
Apa tu DFCC? Haaa maksudnya Devil Food Chocolate Cake. Memang kek coklat yang paling letops 🔥🔥🔥 .
Lapisan pertama ada coklat ganache, cheese , salted caramel & nutella 🌹😍 Harga pun RM40 jurrr gaiss ❗
.
Lepas makan confirm tersandar kekenyangan 🤤
.
Delivery Seluruh Malaysia ♥
.
Nak order boleh klik 📲👇🏻
www.wasap.my/60149378510
. 
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#dfcc 
#dfcclover 
#dfccmamasab 
#dfccyangmenambathati
4 0 3 hours ago

Top #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery posts

Good morning sunshine 🌹💖
.
THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘
.
Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆
.
Alhamdulillah brownies mendapat jemputan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤
.
Rm35
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning sunshine 🌹💖
.
THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘
.
Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆
.
Alhamdulillah brownies mendapat jemputan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤
.
Rm35
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
168 31 6 December, 2019

Dinner @wearemommi for a mix of Japanese and Peruvian dishes 🥢 📸 Anticuho lamb cutlets in a huacatay & miso dripping, smoked aubergine salsa, ginger with soy and honey roasted root veg.
#comedinewithmike

Dinner @wearemommi for a mix of Japanese and Peruvian dishes 🥢 📸 Anticuho lamb cutlets in a huacatay & miso dripping, smoked aubergine salsa, ginger with soy and honey roasted root veg. 
#comedinewithmike
135 10 16 hours ago

Cream cheese ni buat sayang2 tak tidoq lena dok pikiaq nak order kek nak order kannn 🤤🤤ke min je perasan 😆 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Cream cheese ni buat sayang2 tak tidoq lena dok pikiaq nak order kek nak order kannn 🤤🤤ke min je perasan 😆 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
546 17 27 November, 2019

Pagi ni team mama bercucuk tanam dengan keindahan hijau dan disiram dengan air gula melaka dan akhir sekali meletakkan baja coconut . Gitewwwwww 💖🌹
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Pagi ni team mama bercucuk tanam dengan keindahan hijau dan disiram dengan air gula melaka dan akhir sekali meletakkan baja coconut . Gitewwwwww 💖🌹
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
256 27 3 December, 2019

Whoopie in the making 💖🌹
.
Masih ada harga promosi tau 😱😱😱 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Whoopie in the making 💖🌹
.
Masih ada harga promosi tau 😱😱😱 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
788 30 28 November, 2019

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1,484 136 16 October, 2019

Cream cheese yang membuatkan sayang2 tak boleh bincang tak boleh decide nak order kek yang mana 😂😂 #dfcc #redvelvet #creamcheese #pelengkapkek .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Cream cheese yang membuatkan sayang2 tak boleh bincang tak boleh decide nak order kek yang mana 😂😂 #dfcc #redvelvet #creamcheese #pelengkapkek .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
506 11 21 November, 2019

Sekali lagi Ini adalah iklan hari raya #mamasabcookies 👻👻
.
Walaupun belum raya kan.. Team production biskut raya mama dah berpeluh..
.
Dorang pun tak sangka mamasab bakery ni hari hari customers kitorang sambut raya 😜😜
.

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018

Sekali lagi Ini adalah iklan hari raya #mamasabcookies 👻👻
.
Walaupun belum raya kan.. Team production biskut raya mama dah berpeluh..
.
Dorang pun tak sangka mamasab bakery ni hari hari customers kitorang sambut raya 😜😜
.

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
638 80 18 February, 2019

CHOC MOIST CAKE by mamasab Bakery 😍🌹
.
Keenakan choc moist dari hati by Sabrina Bakery.
.
Jelas terbukti bila ade yang datang beratus kali semata2 untuk chocolate moist.
.
Memang berbaloiii. Untuk doorgift pun ramai yang buat untuk bagi kepada tetamu yang datang ke majlis berbahagia syg2.
.
Mur mur RM7 je sebekas sayang😱😱😱.
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

CHOC MOIST CAKE by mamasab Bakery 😍🌹
.
Keenakan choc moist dari hati by Sabrina Bakery.
.
Jelas terbukti bila ade yang datang beratus kali semata2 untuk chocolate moist.
.
Memang berbaloiii. Untuk doorgift pun ramai yang buat untuk bagi kepada tetamu yang datang ke majlis berbahagia syg2.
.
Mur mur RM7 je sebekas sayang😱😱😱.
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
637 52 6 November, 2019