#mamasablovers Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mamasablovers and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
0.6
Average comment
0
Posts with video
9/36
Posts with photo
27/36

Hashtag Popularity

@mamasab_bella Profile picture

@mamasab_bella

Muar Bandar Diraja Johor

Tengok mama kita makan MINI PACK RED VELVET😋😋😋❤❤ Jangan tengok je cepat klik je link di bio ye 😊👍 #Kekviralmamasabbakery
#mamasablovers
#mamasabowesome
#mamasabbakery
#Mamasablovers
#mamasabmuar
#mamasabmuardelivery

Tengok mama kita makan MINI PACK RED VELVET😋😋😋❤❤ Jangan tengok je cepat klik je link di bio ye 😊👍 #Kekviralmamasabbakery 
#mamasablovers 
#mamasabowesome 
#mamasabbakery 
#Mamasablovers
#mamasabmuar 
#mamasabmuardelivery
0 0 14 seconds ago
@mamasab.bakeryofficialkuantan Profile picture

@mamasab.bakeryofficialkuantan

Sabrina Bakery Kuantan

Posted @withrepost@mamasab.bakeryofficial Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan.
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Posted @withrepost • @mamasab.bakeryofficial Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. 
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 3 minutes ago
@mamasabbakery.mas Profile picture

@mamasabbakery.mas

PROMO BROWNIES LEGEND!! RM30 ONLY
RM30 ONLY
.
MAMASAB Baik hati nak bagi #mamasablovers beli brownies legend paling topp dekat mamasab bakery. Nak rase brownies premiun penuh rase coklat mewah ni valid untuk hari RABU SAHAJA!! 16 October!
.
MURAHHNYE BROWNIES LEGEND MAMASAB
*SUPER SAVER WEDNESDAY - SAVE 14*

Brownies Legend 7" RM30
(Normal Price RM35)
.
😍😍JOM WHATSAPP SEKARANG KAMI DELIVER TERUS KE DEPAN RUMAH! 😍😍☺
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang

PROMO BROWNIES LEGEND!! RM30 ONLY
RM30 ONLY
.
MAMASAB Baik hati nak bagi #mamasablovers beli brownies legend paling topp dekat mamasab bakery. Nak rase brownies premiun penuh rase coklat mewah ni valid untuk hari RABU SAHAJA!! 16 October!
.
 MURAHHNYE BROWNIES LEGEND MAMASAB
*SUPER SAVER WEDNESDAY - SAVE 14*

Brownies Legend 7" RM30
(Normal Price RM35)
.
😍😍JOM WHATSAPP SEKARANG KAMI DELIVER TERUS KE DEPAN RUMAH! 😍😍☺
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang
0 0 3 minutes ago
@mamasab.bakeryofficialkuantan Profile picture

@mamasab.bakeryofficialkuantan

Sabrina Bakery Kuantan

Posted @withrepost@mamasab.bakeryofficial Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Posted @withrepost • @mamasab.bakeryofficial Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 3 minutes ago
@mamasabbakery.mas Profile picture

@mamasabbakery.mas

PROMO BROWNIES LEGEND!! RM30 ONLY
RM30 ONLY
.
MAMASAB Baik hati nak bagi #mamasablovers beli brownies legend paling topp dekat mamasab bakery. Nak rase brownies premiun penuh rase coklat mewah ni valid untuk hari RABU SAHAJA!! 16 October!
.
MURAHHNYE BROWNIES LEGEND MAMASAB
*SUPER SAVER WEDNESDAY - SAVE 14*

Brownies Legend 7" RM30
(Normal Price RM35)
.
😍😍JOM WHATSAPP SEKARANG KAMI DELIVER TERUS KE DEPAN RUMAH! 😍😍☺
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang

PROMO BROWNIES LEGEND!! RM30 ONLY
RM30 ONLY
.
MAMASAB Baik hati nak bagi #mamasablovers beli brownies legend paling topp dekat mamasab bakery. Nak rase brownies premiun penuh rase coklat mewah ni valid untuk hari RABU SAHAJA!! 16 October!
.
 MURAHHNYE BROWNIES LEGEND MAMASAB
*SUPER SAVER WEDNESDAY - SAVE 14*

Brownies Legend 7" RM30
(Normal Price RM35)
.
😍😍JOM WHATSAPP SEKARANG KAMI DELIVER TERUS KE DEPAN RUMAH! 😍😍☺
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang
0 0 4 minutes ago
@mamasabbakery_bukitberuntung Profile picture

@mamasabbakery_bukitberuntung

Bukit Sentosa/Bukit Beruntung

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulilah 🥰🌹
.
Setiap hari non stop mama anggarkan lebih 100 feedback #mamasablovers happy dengan products n service mamasab bakery
.
Terima kasih non stop support mama 💖💖💖 #mamasabbukitberuntung #mamasabbukitsentosa #mamasabbakery #kambingperapbukitberuntung

Alhamdulillah alhamdulillah alhamdulilah 🥰🌹
.
Setiap hari non stop mama anggarkan lebih 100 feedback #mamasablovers happy dengan products n service mamasab bakery
.
Terima kasih non stop support mama 💖💖💖 #mamasabbukitberuntung #mamasabbukitsentosa #mamasabbakery #kambingperapbukitberuntung
0 0 6 minutes ago
@aishahzainal_80 Profile picture

@aishahzainal_80

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan.
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Nak order meh wassap sis meh, click at bio atau https://60163322272kekmamasab.wasap.my
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#agenmamasab
#keklover
#keksedapviral

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. 
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Nak order meh wassap sis meh, click at bio atau https://60163322272kekmamasab.wasap.my
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#agenmamasab 
#keklover 
#keksedapviral
0 0 7 minutes ago
@zazasweetycake_mamasab Profile picture

@zazasweetycake_mamasab

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
.
NORMAL PRICE Rm30
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCookiesPGM
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
.
NORMAL PRICE Rm30 
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCookiesPGM
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 7 minutes ago
@mamasabviral_zaza Profile picture

@mamasabviral_zaza

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
.
NORMAL PRICE Rm30
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCookiesPGM
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
.
NORMAL PRICE Rm30 
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderCookiesPGM
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 8 minutes ago
@mamasabbakery.mas Profile picture

@mamasabbakery.mas

PROMO BROWNIES LEGEND!! RM30 ONLY
RM30 ONLY
.
MAMASAB Baik hati nak bagi #mamasablovers beli brownies legend paling topp dekat mamasab bakery. Nak rase brownies premiun penuh rase coklat mewah ni valid untuk hari RABU SAHAJA!! 16 October!
.
MURAHHNYE BROWNIES LEGEND MAMASAB
*SUPER SAVER WEDNESDAY - SAVE 14*

Brownies Legend 7" RM30
(Normal Price RM35)
.
😍😍JOM WHATSAPP SEKARANG KAMI DELIVER TERUS KE DEPAN RUMAH! 😍😍☺
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang

PROMO BROWNIES LEGEND!! RM30 ONLY
RM30 ONLY
.
MAMASAB Baik hati nak bagi #mamasablovers beli brownies legend paling topp dekat mamasab bakery. Nak rase brownies premiun penuh rase coklat mewah ni valid untuk hari RABU SAHAJA!! 16 October!
.
 MURAHHNYE BROWNIES LEGEND MAMASAB
*SUPER SAVER WEDNESDAY - SAVE 14*

Brownies Legend 7" RM30
(Normal Price RM35)
.
😍😍JOM WHATSAPP SEKARANG KAMI DELIVER TERUS KE DEPAN RUMAH! 😍😍☺
.
#brownieskedutsetiaalam #browniesbangi #brownieslegend #brownieskedutklang #brownieskedutsedap #browniesmurah #browniespuncakalam #browniesmurahkl #brownieskedut #browniesputrajaya #browniesmeru #browniesalmond #browniessedap #brownieskedutkajang #brownieshantaran #premiumbrownies #brownieskedutshahalam #congobar #congobarsedap #congobarmurah #congobarshahalam #congobarpuncakalam #congobarklang #congobarsetiaalam #congorbarkajang
0 0 9 minutes ago
@mr.kek_mamasab Profile picture

@mr.kek_mamasab

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! . .
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 @mr.kek_mamasab
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! . .
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2 @mr.kek_mamasab
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 10 minutes ago
@mamasab.bakerysenawang Profile picture

@mamasab.bakerysenawang

Morning kesayagan 💖🌹
.
Puluh ribu biji kek DFCC Standard Mamasab ni kuar Dr semua cawangan mama sejak tahun lepas
.
Chocolate cake yang dilapisi ganache dan cream cheese yang tebal. Disempurnakan dengan drizzle nutella dan salted caramel. Kesedapan yang melampaui batas!! 😍😍
.
Pilihan ramai untuk menyambut birthday, jamuan sekolah dan isteri mengidam juga 😋Sesuai untuk dihidang bagi apa jua majlis .
Saiz 7” Rm40
Saiz 10” Rm70
Saiz 12” Rm90
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Morning kesayagan 💖🌹
.
Puluh ribu biji kek DFCC Standard Mamasab ni kuar Dr semua cawangan mama sejak tahun lepas
.
Chocolate cake yang dilapisi ganache dan cream cheese yang tebal. Disempurnakan dengan drizzle nutella dan salted caramel. Kesedapan yang melampaui batas!! 😍😍
.
Pilihan ramai untuk menyambut birthday, jamuan sekolah dan isteri mengidam juga 😋Sesuai untuk dihidang bagi apa jua majlis .
Saiz 7” Rm40
Saiz 10” Rm70
Saiz 12” Rm90
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
3 0 10 minutes ago
@shuha_mamasab Profile picture

@shuha_mamasab

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
Cookies ni belum release lagi. Baru je keluar teaser tapi dah bermain2 di perasaan... .
Kejam kan? 🙃
.
Nantikan kemunculan cookies pada esok hari (16/10/2019) Hanya dari Mamasab Bakery 🥰🥰
.
NORMAL PRICE Rm30
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25
Buy 3 box Kak illa nak bagi freegift kat korang .
http://www.wasap.my/60148086311/promobrownies
http://www.wasap.my/60148086311/promobrownies
http://www.wasap.my/60148086311/promobrownies .
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
Cookies ni belum release lagi. Baru je keluar teaser tapi dah bermain2 di perasaan... .
Kejam kan? 🙃
.
Nantikan kemunculan cookies pada esok hari (16/10/2019) Hanya dari Mamasab Bakery 🥰🥰
.
NORMAL PRICE Rm30 
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 
Buy 3 box Kak illa nak bagi freegift kat korang .
http://www.wasap.my/60148086311/promobrownies
http://www.wasap.my/60148086311/promobrownies
http://www.wasap.my/60148086311/promobrownies .
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 10 minutes ago
@mamasab_bakerysue Profile picture

@mamasab_bakerysue

Sungai Buloh

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 .
Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan.
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 .
Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. 
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 11 minutes ago
@ieyra_mamasab Profile picture

@ieyra_mamasab

Combo Dahsyat by Mamasab Bakery ❤️🌹
.
Combo ni mmg DAHSYAT sebab dia ada 4 perisa yg mampu menumpaskan raksasa yg sedang kelaparan 😂😂😂
.
Ramai yg dah rasa kesedapannya 😱😱. Anda bila lagi??
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60179138275/combodasyat
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Combo Dahsyat by Mamasab Bakery ❤️🌹
.
Combo ni mmg DAHSYAT sebab dia ada 4 perisa yg mampu menumpaskan raksasa yg sedang kelaparan 😂😂😂
.
Ramai yg dah rasa kesedapannya 😱😱. Anda bila lagi??
.
RM40
RM40
RM40
.
www.wasap.my/60179138275/combodasyat
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 12 minutes ago
@sabrinabakery_shahalam_ Profile picture

@sabrinabakery_shahalam_

Bismillahirahmanirrahim.. Kek paling #mamasablovers suka
.
Sebab boleh rasa 4 jenis kek terus
Beli 1 kotak 1 harga 😘😘😘😍😍😍😍
.
Berbaloi kan
Dapat rasa
.
Dfcc
Red velvet
Pandan gula melaka
Pecan butterscotch cake
.
Alhamdulillah.. Happy mama combo ni dapat bantu ramai anak2 Mama yg menjadi wakil family untuk bersama Mama cuba support 🎉🎉🎉
.
Love n hug dari Mama ye
.
Cawangan mamasab Shah Alam seksyen 13 dah beroperasi.. Alhamdulillah.. Sambutan luar biasa.. Terima kasih anak2 mama 💖 💖. .
.
.Catalogue & Feedback KLIK LINK PROFIL 📲 +60182335144
.
Delivery dan submit oder isnin ~jumat 8am -5pm.
Sabtu delivery 8am ~1pm.
Area selangor pj, cberjaya, kuantan, kelantan, shah alam, johor
Area yang jauh dari outlet boleh oder dulu untuk ikut delivery ikut jadwal team roud tour.
.
Untuk elak anda kecewa tak dapat apa yang anda nak seelok2 nya submit oder sehari sebelum date dikarena stok yang sentiasa tak cukup.
.
*WALK IN /ONLINE SUBMIT ODER SEHARI SEBELUM*
.
Join AGEN MAMASAB KLIK LINK PROFIL MASUK GROUP FB .
.
.
#redvelvetkek #pandangulamelaka
#pecanbutterscotchcake #dfccmamasab
#kekmamasabbysabrinabakery
#keksabrinabakeryshahalam
#keksabrinabakery
#mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery
#kualititiptophargameletop
#kualititerbaik #bahanberkualititinggi
#kekpremium

Bismillahirahmanirrahim.. Kek paling #mamasablovers suka
.
Sebab boleh rasa 4 jenis kek terus
Beli 1 kotak 1 harga 😘😘😘😍😍😍😍
.
Berbaloi kan
Dapat rasa
.
Dfcc
Red velvet
Pandan gula melaka
Pecan butterscotch cake
.
Alhamdulillah.. Happy mama combo ni dapat bantu ramai anak2 Mama yg menjadi wakil family untuk bersama Mama cuba support 🎉🎉🎉
.
Love n hug dari Mama ye
.
Cawangan mamasab Shah Alam seksyen 13 dah beroperasi.. Alhamdulillah.. Sambutan luar biasa.. Terima kasih anak2 mama 💖 💖. .
.
.Catalogue & Feedback KLIK LINK PROFIL 📲 +60182335144
.
Delivery dan submit oder isnin ~jumat  8am -5pm. 
Sabtu delivery 8am ~1pm.
Area selangor pj, cberjaya, kuantan, kelantan, shah alam, johor 
Area yang jauh dari outlet  boleh oder dulu  untuk ikut delivery ikut jadwal team roud tour.
.
Untuk elak anda kecewa tak dapat apa yang anda nak seelok2 nya submit oder sehari sebelum date dikarena stok yang sentiasa tak cukup.
.
*WALK IN /ONLINE SUBMIT ODER SEHARI SEBELUM*
.
Join AGEN MAMASAB  KLIK LINK PROFIL MASUK GROUP FB .
.
.
#redvelvetkek  #pandangulamelaka 
#pecanbutterscotchcake #dfccmamasab 
#kekmamasabbysabrinabakery 
#keksabrinabakeryshahalam 
#keksabrinabakery 
#mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery 
#kualititiptophargameletop 
#kualititerbaik #bahanberkualititinggi 
#kekpremium
0 0 12 minutes ago
@mamasabbakery.bysue Profile picture

@mamasabbakery.bysue

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
.
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan.
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
.
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. 
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 12 minutes ago
@mamasabbakery.bysue Profile picture

@mamasabbakery.bysue

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
.
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
.
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 14 minutes ago
@mamasab_uitmshahalam Profile picture

@mamasab_uitmshahalam

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
Cookies ni belum release lagi. Baru je keluar teaser tapi dah bermain2 di perasaan... .
Kejam kan? 🙃
.
Nantikan kemunculan cookies pada harini (16/10/2019) Hanya dari Mamasab Bakery 🥰🥰
.
NORMAL PRICE Rm30
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #mamasabsek7 #mamasabshahalam #mamasabklang #mamasabuitmshahalam #mamasabmsushahalam #mamasabbukitjelutong

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
Cookies ni belum release lagi. Baru je keluar teaser tapi dah bermain2 di perasaan... .
Kejam kan? 🙃
.
Nantikan kemunculan cookies pada harini (16/10/2019) Hanya dari Mamasab Bakery 🥰🥰
.
NORMAL PRICE Rm30 
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers#mamasabsek7 #mamasabshahalam #mamasabklang #mamasabuitmshahalam #mamasabmsushahalam #mamasabbukitjelutong
0 0 15 minutes ago
@mamasabbakery_fatin Profile picture

@mamasabbakery_fatin

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
Cookies ni belum release lagi. Baru je keluar teaser tapi dah bermain2 di perasaan... .
Kejam kan? 🙃
.
Nantikan kemunculan cookies pada harini (16/10/2019) Hanya dari Mamasab Bakery 🥰🥰
.
NORMAL PRICE Rm30
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #mamasabsek7 #mamasabshahalam #mamasabklang #mamasabuitmshahalam #mamasabmsushahalam #mamasabbukitjelutong

Rasa fall in love pulak dgn cookies baru ni🥰🌹
.
PANDAN GULA MELAKA COOKIES
.
Cookies pandan yang wangi menyaluti kacang gajus yang ditumbuk bersama serbuk coklat yang emphhh lazatnya... Ditambah pula dgn sensasi gula melaka yang lemak manis dan Hawaiian Coconut yang rangup bermain-main di lidah... 😋😋
.
Cookies ni belum release lagi. Baru je keluar teaser tapi dah bermain2 di perasaan... .
Kejam kan? 🙃
.
Nantikan kemunculan cookies pada harini (16/10/2019) Hanya dari Mamasab Bakery 🥰🥰
.
NORMAL PRICE Rm30 
PROMO hanya RM25 ! Rm25 RM25 .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery .
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers#mamasabsek7 #mamasabshahalam #mamasabklang #mamasabuitmshahalam #mamasabmsushahalam #mamasabbukitjelutong
1 1 15 minutes ago
@wairah_agentmamasab Profile picture

@wairah_agentmamasab

Gigih team production siapkan order customer.. Proud with team production

#Repost @mamasab.bakeryofficial
• • • • • •
Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
.
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Gigih team production siapkan order customer.. Proud with team production

#Repost @mamasab.bakeryofficial
• • • • • •
Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
.
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 15 minutes ago
@mamasabbakery.bysue Profile picture

@mamasabbakery.bysue

Kek paling #mamasablovers suka
.
Sebab boleh rasa 4 jenis kek terus
Beli 1 kotak 1 harga 😘😘😘😍😍😍😍
.
Berbaloi kan
Dapat rasa
.
Dfcc
Red velvet
Pandan gula melaka
Pecan butterscotch cake
.
Alhamdulillah.. Happy mama combo ni dapat bantu ramai anak2 Mama yg menjadi wakil family untuk bersama Mama cuba support 🎉🎉🎉
.
Love n hug dari Mama ye
.
Cawangan mamasab Shah Alam seksyen 13 dah beroperasi.. Alhamdulillah.. Sambutan luar biasa.. Terima kasih anak2 mama 💖 💖

Kek paling #mamasablovers suka
.
Sebab boleh rasa 4 jenis kek terus
Beli 1 kotak 1 harga 😘😘😘😍😍😍😍
.
Berbaloi kan
Dapat rasa
.
Dfcc
Red velvet
Pandan gula melaka
Pecan butterscotch cake
.
Alhamdulillah.. Happy mama combo ni dapat bantu ramai anak2 Mama yg menjadi wakil family untuk bersama Mama cuba support 🎉🎉🎉
.
Love n hug dari Mama ye
.
Cawangan mamasab Shah Alam seksyen 13 dah beroperasi.. Alhamdulillah.. Sambutan luar biasa.. Terima kasih anak2 mama 💖 💖
0 0 16 minutes ago
@sabrinabakery_manisbp Profile picture

@sabrinabakery_manisbp

.
KAMBING PERAP MAMASAB
1/2 KG (3-4pcs)
1 KG (5-6pcs)
.
SOS PERAP MAMASAB
700G
.
Sekali order, repeat lagi 10 bekas bekas lagi! 😋
Wow ke wow sangat!! 😄
.
Kambing perap yg dijamin HALAL. Daging import dari New Zealand yg sgt lembut dan juicy diperap dgn 19 bahan termasuk 11 jenis rempah rahsia.
Sangat sedap dan mudah dimasak.
.
Sos perap nye pulak, boleh perap ayam, ikan, daging, seafood, ade jugak yg buat rencah Nasi Goreng ye, jgn x percaya.
Dan rase nye, terangkat bebb, mmg padu!
.
Sis karang2 ayat ni sambil telan air liur taw! 🤤
Sedap yakmat! 😆
.
Click link kt bio sis utk order sekarang
Delivery seluruh Malaysia
Tidak termasuk caj delivery
.
#kambingperapmamasab #sosperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #mamasabrina #mamasablovers #mamasab #mamasabrinabakery #mamasabcookies #mamasabmanisbp #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabbp #mamasabjb #mamasabdessert #mamasabcake #mamasabwarrior #sabrinabakery #mamasabjb #mamasabbatupahat #sisjual #sayajualdessert #sisjualdesserts #sayajual #desserttersedap #sedap #sedapgiler #foodpornmalaysia #dessertmalaysia

.
KAMBING PERAP MAMASAB
1/2 KG (3-4pcs)
1 KG (5-6pcs)
.
SOS PERAP MAMASAB
700G
.
Sekali order, repeat lagi 10 bekas bekas lagi! 😋
Wow ke wow sangat!! 😄
.
Kambing perap yg dijamin HALAL. Daging import dari New Zealand yg sgt lembut dan juicy diperap dgn 19 bahan termasuk 11 jenis rempah rahsia.
Sangat sedap dan mudah dimasak.
.
Sos perap nye pulak, boleh perap ayam, ikan, daging, seafood, ade jugak yg buat rencah Nasi Goreng ye, jgn x percaya.
Dan rase nye, terangkat bebb, mmg padu!
.
Sis karang2 ayat ni sambil telan air liur taw! 🤤
Sedap yakmat! 😆
. 
Click link kt bio sis utk order sekarang
Delivery seluruh Malaysia
Tidak termasuk caj delivery
.
#kambingperapmamasab #sosperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #mamasabrina #mamasablovers #mamasab #mamasabrinabakery #mamasabcookies #mamasabmanisbp #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabbp #mamasabjb #mamasabdessert #mamasabcake #mamasabwarrior #sabrinabakery #mamasabjb #mamasabbatupahat #sisjual #sayajualdessert #sisjualdesserts #sayajual #desserttersedap #sedap #sedapgiler #foodpornmalaysia #dessertmalaysia
4 0 17 minutes ago
@sabrinabakery_manisbp Profile picture

@sabrinabakery_manisbp

.
KAMBING PERAP MAMASAB
1/2 KG (3-4pcs)
1 KG (5-6pcs)
.
SOS PERAP MAMASAB
700G
.
Sekali order, repeat lagi 10 bekas bekas lagi! 😋
Wow ke wow sangat!! 😄
.
Kambing perap yg dijamin HALAL. Daging import dari New Zealand yg sgt lembut dan juicy diperap dgn 19 bahan termasuk 11 jenis rempah rahsia.
Sangat sedap dan mudah dimasak.
.
Sos perap nye pulak, boleh perap ayam, ikan, daging, seafood, ade jugak yg buat rencah Nasi Goreng ye, jgn x percaya.
Dan rase nye, terangkat bebb, mmg padu!
.
Sis karang2 ayat ni sambil telan air liur taw! 🤤
Sedap yakmat! 😆
.
Click link kt bio sis utk order sekarang
Delivery seluruh Malaysia
Tidak termasuk caj delivery
.
#kambingperapmamasab #sosperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #mamasabrina #mamasablovers #mamasab #mamasabrinabakery #mamasabcookies #mamasabmanisbp #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabbp #mamasabjb #mamasabdessert #mamasabcake #mamasabwarrior #sabrinabakery #mamasabjb #mamasabbatupahat #sisjual #sayajualdessert #sisjualdesserts #sayajual #desserttersedap #sedap #sedapgiler #foodpornmalaysia #dessertmalaysia

.
KAMBING PERAP MAMASAB
1/2 KG (3-4pcs)
1 KG (5-6pcs)
.
SOS PERAP MAMASAB
700G
.
Sekali order, repeat lagi 10 bekas bekas lagi! 😋
Wow ke wow sangat!! 😄
.
Kambing perap yg dijamin HALAL. Daging import dari New Zealand yg sgt lembut dan juicy diperap dgn 19 bahan termasuk 11 jenis rempah rahsia.
Sangat sedap dan mudah dimasak.
.
Sos perap nye pulak, boleh perap ayam, ikan, daging, seafood, ade jugak yg buat rencah Nasi Goreng ye, jgn x percaya.
Dan rase nye, terangkat bebb, mmg padu!
.
Sis karang2 ayat ni sambil telan air liur taw! 🤤
Sedap yakmat! 😆
. 
Click link kt bio sis utk order sekarang
Delivery seluruh Malaysia
Tidak termasuk caj delivery
.
#kambingperapmamasab #sosperapmamasab #kambingperapberapi #kambingperap #mamasabrina #mamasablovers #mamasab #mamasabrinabakery #mamasabcookies #mamasabmanisbp #mamasabbakery #mamasabjohor #mamasabbp #mamasabjb #mamasabdessert #mamasabcake #mamasabwarrior #sabrinabakery #mamasabjb #mamasabbatupahat #sisjual #sayajualdessert #sisjualdesserts #sayajual #desserttersedap #sedap #sedapgiler #foodpornmalaysia #dessertmalaysia
3 0 18 minutes ago
@dessert_with_haney Profile picture

@dessert_with_haney

Glenmarie, Shah Alam

.. Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Nutella yang memikat jiwa 😍🌹
.
Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang teba ! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻
.
.
.
Mamasab Bakery ada 5 cawangan • PJ
• Shah Alam
• Cyberjaya
• Kuantan • Johor Bharu
.
Delivery SETIAP HARI . • PJ
• KL (Lembah Klang) • Shah Alam
• Cyberjaya • Kuantan
• Johor Bharu
.
Delivery Negeri Lain Mengikut Jadual Roadtour.
.
.
📲📲📲
BERMINAT⁉️APA LAGI ⁉️
KLIK JE LINK DI BIO UNTUK WASAP HAKAK OK....
📲📲📲
. .
#cakedecorating #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #sabrinabakery #brownies #bake #cake #baking #food #bakery #foodporn #dessert #chocolate #foodie #pastry #cakes #foodphotography #tasty #patisserie #cookies #bread #cooking #cakedesign
#mamasablovers #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #mamasabwarrior #mamasabbakery

.. Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Nutella yang memikat jiwa 😍🌹
.
Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang teba ! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻
.
.
.
Mamasab Bakery ada 5 cawangan • PJ
• Shah Alam
• Cyberjaya
• Kuantan • Johor Bharu
. 
Delivery SETIAP HARI . • PJ
• KL (Lembah Klang) • Shah Alam
• Cyberjaya • Kuantan
• Johor Bharu
. 
Delivery Negeri Lain Mengikut Jadual Roadtour.
.
.
📲📲📲
BERMINAT⁉️APA LAGI ⁉️
KLIK JE LINK DI BIO UNTUK WASAP HAKAK OK....
📲📲📲
. .
#cakedecorating #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #sabrinabakery #brownies #bake #cake #baking #food #bakery #foodporn #dessert #chocolate #foodie #pastry #cakes #foodphotography #tasty #patisserie #cookies #bread #cooking #cakedesign
#mamasablovers #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #mamasabwarrior #mamasabbakery
2 0 19 minutes ago
@yuirazali Profile picture

@yuirazali

KAMBING PERAP
.
.
Nak tengok sikit mana peminat tegar kambing grilled kat sini??? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Kambing perap Sabrina Bakery bukan biasa2 tau. Kambing Import dari NEW ZEALAND!
.
.
Kenapa kita guna kambing Nee Zealand? Sebab isinya lebih lembut, bila digigit kena lidah tertusuk terus ke hati. Dengan perapan yang HIGH CLASS, confirm akan buatkan anda teringat2 setiap hari 🤤
.
.
Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
Nak order boleh klik link 👇🏼
ig : klik link di bio @yuirazali
fb : www.wasap.my/60173018346/kambingperap
.
#mamasablovers #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery #teamyui🦈 #cutecakemamasab #birthdaykek #kambingperap #kambingperapmamasab

KAMBING PERAP
.
.
Nak tengok sikit mana peminat tegar kambing grilled kat sini??? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Kambing perap Sabrina Bakery bukan biasa2 tau. Kambing Import dari NEW ZEALAND!
.
.
Kenapa kita guna kambing Nee Zealand? Sebab isinya lebih lembut, bila digigit kena lidah tertusuk terus ke hati. Dengan perapan yang HIGH CLASS, confirm akan buatkan anda teringat2 setiap hari 🤤
.
.
Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
Nak order boleh klik link 👇🏼
ig : klik link di bio @yuirazali 
fb : www.wasap.my/60173018346/kambingperap
.
#mamasablovers #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery #teamyui🦈 #cutecakemamasab #birthdaykek #kambingperap #kambingperapmamasab
2 0 22 minutes ago
@hafizah.mamasabbakery Profile picture

@hafizah.mamasabbakery

Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
www.wasap.my/60182880676/supersaverWednesday
www.wasap.my/60182880676/supersaverwednesday
www.wasap.my/60182880676/supersaverwednesday

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
www.wasap.my/60182880676/supersaverWednesday
www.wasap.my/60182880676/supersaverwednesday
www.wasap.my/60182880676/supersaverwednesday

#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 25 minutes ago
@mamasabbymi Profile picture

@mamasabbymi

KAMBING PERAP
.
.
Nak tengok sikit mana peminat tegar kambing grilled kat sini??? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Kambing perap Sabrina Bakery bukan biasa2 tau. Kambing Import dari NEW ZEALAND!
.
.
Kenapa kita guna kambing Nee Zealand? Sebab isinya lebih lembut, bila digigit kena lidah tertusuk terus ke hati. Dengan perapan yang HIGH CLASS, confirm akan buatkan anda teringat2 setiap hari 🤤
.
.
Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
Nak order boleh klik link 👇🏼
ig : klik link di bio @mamasabbymi
fb : www.wasap.my/60173018346/kambingperap
.
#mamasablovers #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery #teamyui🦈 #cutecakemamasab #birthdaykek #kambingperap #kambingperapmamasab

KAMBING PERAP
.
.
Nak tengok sikit mana peminat tegar kambing grilled kat sini??? 🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️ Kambing perap Sabrina Bakery bukan biasa2 tau. Kambing Import dari NEW ZEALAND!
.
.
Kenapa kita guna kambing Nee Zealand? Sebab isinya lebih lembut, bila digigit kena lidah tertusuk terus ke hati. Dengan perapan yang HIGH CLASS, confirm akan buatkan anda teringat2 setiap hari 🤤
.
.
Takde transport nak pickup? Dengan caj yang berpatutan, kami delivery terus ke hati ❤️
.
Nak order boleh klik link 👇🏼
ig : klik link di bio @mamasabbymi 
fb : www.wasap.my/60173018346/kambingperap
.
#mamasablovers #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery #teamyui🦈 #cutecakemamasab #birthdaykek #kambingperap #kambingperapmamasab
0 0 26 minutes ago
@mamasabbakery_byhazelyana Profile picture

@mamasabbakery_byhazelyana

Good morning semua 🌹💖
.
Mamasab panggil harini SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dptkan cepat2!
.
Delivery available ke seluruh Lembah Klang, JB & Kuantan. .
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasablovers

Good morning semua 🌹💖
.
Mamasab panggil harini SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dptkan cepat2!
.
Delivery available ke seluruh Lembah Klang, JB & Kuantan. .
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#mamasablovers
0 0 30 minutes ago
@mamasab.lena Profile picture

@mamasab.lena

Subang Jaya

SUPER SAVERS!!! 16 OCT 2019 ❤
BROWNIES GILA MAMASAB (size 7")
.
Promo ni arini je tau.. taikache kalau makan sekotak sorang ni... gila berantu tau brownies ni.. dapat masuk dalam microwave kasi panas sikit.. pastu keluarkan makan gituuu aduuhhh.. kelembutan dan nikmatnya.. ho ho ho 🤤🤤🤤
.
.
Normal price RM35.. untuk arini SAVE 14% 🤩🤩
.

Jom cepat grab ramai2.... klik link kat bio IG @mamasab.lena atau 👇🏻👇🏻👇🏻 wasap.my/60122900942/browniespromo16oct
.
.
#mamasablovers #mamasabwarrior #nonabestgrowingfnbbusinessaward2018 #lubukkekno1malaysia #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #supplementofhappiness #mamasabbakery #superbrandaward2019

SUPER SAVERS!!! 16 OCT 2019 ❤
BROWNIES GILA MAMASAB (size 7")
.
Promo ni arini je tau.. taikache kalau makan sekotak sorang ni... gila berantu tau brownies ni.. dapat masuk dalam microwave kasi panas sikit.. pastu keluarkan makan gituuu aduuhhh.. kelembutan dan nikmatnya.. ho ho ho 🤤🤤🤤
.
.
Normal price RM35.. untuk arini SAVE 14% 🤩🤩
.

Jom cepat grab ramai2.... klik link kat bio IG @mamasab.lena atau 👇🏻👇🏻👇🏻 wasap.my/60122900942/browniespromo16oct
.
.
#mamasablovers #mamasabwarrior #nonabestgrowingfnbbusinessaward2018 #lubukkekno1malaysia #mamasabbakeryformerlyknownassabrinabakery #supplementofhappiness #mamasabbakery #superbrandaward2019
0 0 30 minutes ago
@miesha_mieza_bakery Profile picture

@miesha_mieza_bakery

Kek diet nak bersiaran! 😉 Eh kek milk booster jugak nii. Kenapa? Sebab kek ni dipenuhi oats, almond yang memang bagus untuk ibu menyusu. Kek ni tanpa telur tau.. 🤗 So yang pantang telur ke, vegetarian ke boleh aje makan kek ni. Coklat takde ke ek? Ehhh mesti adaa 🤭 Ada layer dark chocolate tauu. Perfect sangat! Atas nye pulak Nutella. Nyumssss 😋Kek ni memang sangat mengenyangkan, buat breakfast pon cunn sangat. Grab yours todayyy. 🥰
.
.
🦋 Nutella Gunung Berapi RM40
.
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj dlvry mengikut kawasan yer
http://www.wasap.my/60176644995/HiSayaNakOrder (click link in bio 👆)
.
.
#agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab #mamasablovers #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #fsbakery #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #brownies #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #sedaplainmaciammmv2

Kek diet nak bersiaran! 😉 Eh kek milk booster jugak nii. Kenapa? Sebab kek ni dipenuhi oats, almond yang memang bagus untuk ibu menyusu. Kek ni tanpa telur tau.. 🤗 So yang pantang telur ke, vegetarian ke boleh aje makan kek ni. Coklat takde ke ek? Ehhh mesti adaa 🤭 Ada layer dark chocolate tauu. Perfect sangat! Atas nye pulak Nutella. Nyumssss 😋Kek ni memang sangat mengenyangkan, buat breakfast pon cunn sangat. Grab yours todayyy. 🥰
.
.
🦋 Nutella Gunung Berapi RM40
. 
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj dlvry mengikut kawasan yer
http://www.wasap.my/60176644995/HiSayaNakOrder (click link in bio 👆)
.
. 
#agentsabrinabakery #sabrinabakery #mamasab #keksabrinabakery #kekmamasab #cakesabrinabakery #cakemamasab #mamasablovers  #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #fsbakery #dfcc #kekkahwin #hantaran #kektunang #brownies #fooddelivery #cakedeliverykl #fooddeliveryselangor #sedaplainmaciammmv2
0 0 32 minutes ago
@mamasab.by.siti Profile picture

@mamasab.by.siti

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga & yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱😱
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Apa yg korang dapat dalam set combo ni 👇🏻👇🏻👇🏻
🌸 Brownies Legend
🌸 Brownies Mixnut 🌸 Nutella Gunung Berapi
🌸 CongoBar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
.
Nak order click link di bio..Delivery seluruh Malaysia
.

#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabagent
#dfccwithcheese
#keksumpahsedap
#sayajualdessert
#sayajualkeksedap
#sayajualkambingperap
#dessertismylove
#tartnenas
#brownies
#absolutchocolat
#kambingperap
#nutellacheesecake
#redvelvet
#kekbuah
#combodasyat
#kekcoklat

Combo Abang Sado yg paling HEBAT sebab paling senang nak jaga & yang penting tak pernah MeNgecewakan Uollsss..😱😱
.
✔ Tak perlu simpan dalam peti ais
✔ Letak je kat luar (suhu bilik)
✔ Beli 1 dapat makan empat jenis kek
✔ Hanya di Sabrina Bakery sahaja
.
Apa yg korang dapat dalam set combo ni 👇🏻👇🏻👇🏻
🌸 Brownies Legend
🌸 Brownies Mixnut 🌸 Nutella Gunung Berapi
🌸 CongoBar
.
Memang berbaloi uolsss 💪💪
. 
Nak order click link di bio..Delivery seluruh Malaysia
.

#mamasablovers
#mamasabwarrior
#mamasabagent
#dfccwithcheese
#keksumpahsedap
#sayajualdessert
#sayajualkeksedap
#sayajualkambingperap 
#dessertismylove
#tartnenas
#brownies
#absolutchocolat
#kambingperap
#nutellacheesecake
#redvelvet
#kekbuah
#combodasyat
#kekcoklat
0 0 33 minutes ago
@mamasab_bella Profile picture

@mamasab_bella

Muar Bandar Diraja Johor

Fuuhhh terliur x tengok cream cheese yang tebal tu

MINI PACK RED VELVET💋💋🎂🍰 RM12 je 😱 yee...btul... Dah jangan fikir2 lagi beli je..😍😘 For order dan Nak tengok banyak lagi kek viral Mamasab bole klik link di bio>>> #Kekviralmamasabbakery
#Mamasablovers
#Mamasabmuar
#Mamasabmuardelivery

Fuuhhh terliur x tengok cream cheese yang tebal tu

MINI PACK RED VELVET💋💋🎂🍰 RM12 je 😱 yee...btul... Dah jangan fikir2 lagi beli je..😍😘 For order dan Nak tengok banyak lagi kek viral Mamasab bole klik link di bio>>> #Kekviralmamasabbakery
#Mamasablovers
#Mamasabmuar
#Mamasabmuardelivery
0 0 36 minutes ago

Top #mamasablovers posts

@mysabrinabakery Profile picture

@mysabrinabakery

Teringin lak brownies hari ni kannnn. Tetiber telak ni choclat choclaty lak... byk pilihan lak tuuuuu. Klu all u all pilih yg mana?
.
.
Delivery SETIAP HARI .
• KL
• Selangor
• Kuantan
.
Delivery Negeri Lain Mengikut Jadual Roadtour.
.
.
📲📲📲
BERMINAT⁉️APA LAGI ⁉️
KLIK JE LINK DI BIO UNTUK WASAP ABAM OK❓🙆🏼‍♂️
📲📲📲
. .
#cakedecorating #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #sabrinabakery #brownies #bake #cake #baking #food #bakery #foodporn #dessert #chocolate #foodie #pastry #cakes #foodphotography #tasty #patisserie #cookies #bread #cooking #cakedesign
#mamasablovers #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #mamasabwarrior #mamasabbakery

Teringin lak brownies hari ni kannnn. Tetiber telak ni choclat choclaty lak... byk pilihan lak tuuuuu. Klu all u all pilih yg mana?
.
.
Delivery SETIAP HARI .
• KL
• Selangor
• Kuantan
.
Delivery Negeri Lain Mengikut Jadual Roadtour.
.
.
📲📲📲
BERMINAT⁉️APA LAGI ⁉️
KLIK JE LINK DI BIO UNTUK WASAP ABAM OK❓🙆🏼‍♂️
📲📲📲
. .
#cakedecorating #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #sabrinabakery #brownies #bake #cake #baking #food #bakery #foodporn #dessert #chocolate #foodie #pastry #cakes #foodphotography #tasty #patisserie #cookies #bread #cooking #cakedesign
#mamasablovers #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #mamasabwarrior #mamasabbakery
159 4 31 July, 2019
@mamasab.bakeryofficial Profile picture

@mamasab.bakeryofficial

Wisma Mamasab PJ

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan.
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Combo Dasyat Gilerrr 🥰🌹 Antara fav combo di Mamasab Bakery.
Ramai yang dah rasa..awak bila lagi?🙈 4 sekawan dalam 1 kotak 👇👇
💓️Pandan Gula Melaka
💓️Red Velvet full nutella
💓️Pecan Butterscotch
💓Devil Food Chocolate Cake

Sangat sesuai untuk pelbagai jenis majlis, kudap2 dalam perjalanan jauh, sebagai buah tangan. 
Eh, pendek kata semua pun boleh la 😉
.
Saiz 7"
Rm40 sahaja
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
108 11 1 hour ago
@mamasab.bakeryofficial Profile picture

@mamasab.bakeryofficial

Wisma Mamasab PJ

Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Nutella yang memikat jiwa jugak 😍🌹
.
Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang teba! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Selalu tengok Red velvet cheese sahaja, tapi di Mamasab kita ada red velvet Nutella yang memikat jiwa jugak 😍🌹
.
Dilapisi cream cheese dan limpahan Nutella yang teba! Fuhh memang terbaek 👍🏻👍🏻
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
413 28 16 hours ago
@mamasab.bakeryofficial Profile picture

@mamasab.bakeryofficial

Wisma Mamasab PJ

Amboiiii meleleh nya ya ampun 😍😍😍 DFCC nie
.
Versi double deck saiz 7" sahaja
.
Ditengahnya diisi dengan CHEESE yg PADU, didrizzle dengan nutella n caramel pastu ditindih lagi dengan kek yg gebu gebas 😋😋😋
.
Cukup ISTIMEWA lagi dibentukkan pula bunga chocolate 😋 allahu yg mencuba sahaja yg tahu 👍
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Amboiiii meleleh nya ya ampun 😍😍😍 DFCC nie
.
Versi double deck saiz 7" sahaja
.
Ditengahnya diisi dengan CHEESE yg PADU, didrizzle dengan nutella n caramel pastu ditindih lagi dengan kek yg gebu gebas 😋😋😋
.
Cukup ISTIMEWA lagi dibentukkan pula bunga chocolate 😋 allahu yg mencuba sahaja yg tahu 👍
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
180 43 14 October, 2019
@mamasab.bakeryofficial Profile picture

@mamasab.bakeryofficial

Wisma Mamasab PJ

Congo Bar by Mamasab Bakery 🌹🥳 Gilee banyak chocolate chip kat dalam tuuuuuuu 😂 lepastu tabur lagi chocolate chip 💖
.
Congobar saiz 7” Rm35
Congobar 12” rm60
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Congo Bar by Mamasab Bakery 🌹🥳 Gilee banyak chocolate chip kat dalam tuuuuuuu 😂 lepastu tabur lagi chocolate chip 💖
.
Congobar saiz 7” Rm35
Congobar 12” rm60
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
457 39 24 September, 2019
@mamasabrina_norin Profile picture

@mamasabrina_norin

Mama nak survey.. #mamasablovers ramai area mana 😘😘
.
Shah Alam tu area mana.. Bukan suggest tempat lain anak2 🥴🥴🥴

Mama nak survey.. #mamasablovers ramai area mana 😘😘
.
Shah Alam tu area mana.. Bukan suggest tempat lain anak2 🥴🥴🥴
217 110 9 August, 2019
@mamasabrina_norin Profile picture

@mamasabrina_norin

Bila kita idola kan seseorang
.
Insya Allah kita akan dapat sikit aura dia kan.. Tempias tempias pun syukur kan
.
Terima kasih anak2 Mama yg non stop support mamasab dari dulu.. #mamasabwarrior #mamasablovers #teamhebatmamasab
.
Walaupun Mama Korang ni budak baru nak up.. Julai lepas baru 2nd anniversary mamasab Bakery
.
Korang tetap terima mama seadanya
.
Insya Allah kita akan capai lebih dan lebih lagi.. Perjuangan kita baru bermula 🔥💪💪💖
.
Love n hug dari Mamasab untuk semua 💖💖💖

Bila kita idola kan seseorang
.
Insya Allah kita akan dapat sikit aura dia kan.. Tempias tempias pun syukur kan
.
Terima kasih anak2 Mama yg  non stop support mamasab dari dulu.. #mamasabwarrior #mamasablovers #teamhebatmamasab
.
Walaupun Mama  Korang ni budak baru nak up.. Julai lepas baru 2nd anniversary mamasab Bakery
.
Korang tetap terima mama seadanya
.
Insya Allah kita akan capai lebih dan lebih lagi.. Perjuangan kita baru bermula 🔥💪💪💖
.
Love n hug dari Mamasab untuk semua 💖💖💖
995 83 1 August, 2019
@mamasabrina_norin Profile picture

@mamasabrina_norin

Korang nampak mama happy takkkkk ni 🤣🤣🤣
.
Baru selesai sesi one to one dengan mentor mama doc @azizanosmanofficial
.
Tetiba mama rasa mcm dah siap dah 20 cawangan mamasab tahun depan tau 🤣🤣🤣
.
Tahap keyakinan mama naik sejuta kali ganda sekarang ni.. Bila mentor cakap apa yg mama plan tu betul 💪💪💪
.
Terus doc cakap lepas ni Mama sab sebulan hit 5juta sale 🤣🤣🤣💪💪💪
.
Amin amin 💖💖
.
Tq tau #mamasablovers yg non stop support mama yg shantek ni 🤪🤪🤪🤪
.
#mamasabbakery
#mamasabwarrior
#empayarmamasab
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#bakeryNo1Malaysia

Korang nampak mama happy takkkkk ni 🤣🤣🤣
.
Baru selesai sesi one to one dengan mentor mama doc @azizanosmanofficial
.
Tetiba mama rasa mcm dah siap dah 20 cawangan mamasab tahun depan tau 🤣🤣🤣
.
Tahap keyakinan mama naik sejuta kali ganda sekarang ni.. Bila mentor cakap apa yg mama plan tu betul 💪💪💪
.
Terus doc cakap lepas ni Mama sab sebulan hit 5juta sale 🤣🤣🤣💪💪💪
.
Amin amin 💖💖
.
Tq tau #mamasablovers yg non stop support mama yg shantek ni 🤪🤪🤪🤪
.
#mamasabbakery
#mamasabwarrior
#empayarmamasab
#bestgrowingFnBbisnesaward2018
#bakeryNo1Malaysia
220 19 20 June, 2019
@mamasab.bakeryofficial Profile picture

@mamasab.bakeryofficial

MamaSab Bakery

Sebab tu lah BELGIUM COOKIES mamasab orang beli macam beli nasi.. Makan pun macam makan nasi
.
Bila korang makan Belgium cookies ni.. Korang akan konfius.. Ni biskut ke Chocolate 😂😂
.
Tak pakai Chocolate murah nak aiiiii.. Pakai chocolate Callebaut Dr Belgian.. 1 Pack RM100++
.
DEMI CUSTOMERS 💪💪💪🌹🌹
RM12
RM12
RM12 .
tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialsentul
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Sebab tu lah BELGIUM COOKIES mamasab orang beli macam beli nasi.. Makan pun macam makan nasi
.
Bila korang makan Belgium cookies ni.. Korang akan konfius.. Ni biskut ke Chocolate 😂😂
.
Tak pakai Chocolate murah nak aiiiii.. Pakai chocolate Callebaut Dr Belgian.. 1 Pack RM100++
.
DEMI CUSTOMERS 💪💪💪🌹🌹
RM12 
RM12 
RM12 .
tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialsentul
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
556 34 14 hours ago