#mamasabwarrior Instagram Photos & Videos

mamasabwarrior - 151.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #mamasabwarrior and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
1 minutes
Average like
1.2
Average comment
0.1
Posts with video
10/36
Posts with photo
26/36

Hashtag Popularity

Pecan Butterscotch 🔥🔥🔥
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream Dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krap krup🌹💖
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang Manis) membuatkan rasa enak sehingga bergetar lidah. 😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅. .
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery

Pecan Butterscotch 🔥🔥🔥
.
Kek butter premium yg sangat ringan dan lembut toink toink.. Di tanam atasnya Dengan bunga khas special cream Dan di tabur pula dgn kacang pecan caramel yg rangup krap krup🌹💖
.
Belum siap lagi! Sos Butterscotch yg manis² malu (kurang Manis) membuatkan rasa enak sehingga bergetar lidah. 😍😍
.
Haa, terliur ke terliur sangat tu 😅. .
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery
0 0 2 minutes ago

Ni combo MamaForPresident murah je tau 3 box hanya Rm90...Jom share ramai-ramai dengan kawan beli combo ni.. Grab cepat2 🤗🤗Jimat sangat grab comboForPresident 😘😘😘 .
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Ni combo MamaForPresident murah je tau 3 box hanya Rm90...Jom share ramai-ramai dengan kawan beli combo ni.. Grab cepat2 🤗🤗Jimat sangat grab comboForPresident 😘😘😘 .
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 3 minutes ago

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special 🌹💖
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab. Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah yee 🤭🤭🤭🤭🤭
.
Semenanjung Rm45
Sabah & sarawak Rm55
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special 🌹💖
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab. Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah yee 🤭🤭🤭🤭🤭
.
Semenanjung Rm45
Sabah & sarawak Rm55
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery
0 0 7 minutes ago

Haii korang ni antara kek minipack dari MAMASAB , korang penah cube ke tidak ?? Kita ada minipack REDVELVET , DFCC , MOIST CHOC & BROWNIES LEGEND .. yang teringin sgt nak mkn kek MAMASAB tapi tak bole nak abiskn yg besar korang bole order yg minipack ni , dijamin semua sedap2 tak rugi korang beli 😘😘😘 .

MINIPACK REDVELVET = RM12.00
MINIPACK DFCC = RM12.00
MOIST CHOC = RM7.00
NUTTELA CHEESE CAKE SLICE = RM10.00
.

Utk order boleh terus DM/WHATSAPP kami terus.. ready stok, no minimum order, fresh bake dan expert runner disediakan seluruh lembah klang.
📲wasap.my/60176364910
.
Setiap hari delivery siang/mlm
💖Selangor dan Kuala Lumpur
💞Putrajaya & Cyberjaya
💞Kuantan
💞Johor Bharu
.
#borntobeasfighter
#aswarrior
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Haii korang ni antara kek minipack dari MAMASAB , korang penah cube ke tidak ?? Kita ada minipack REDVELVET , DFCC , MOIST CHOC & BROWNIES LEGEND .. yang teringin sgt nak mkn kek MAMASAB tapi tak bole nak abiskn yg besar korang bole order yg minipack ni , dijamin semua sedap2 tak rugi korang beli 😘😘😘 .

MINIPACK REDVELVET = RM12.00
MINIPACK DFCC = RM12.00
MOIST CHOC = RM7.00
NUTTELA CHEESE CAKE SLICE = RM10.00
.

Utk order boleh terus DM/WHATSAPP kami terus.. ready stok, no minimum order, fresh bake dan expert runner disediakan seluruh lembah klang.
📲wasap.my/60176364910
.
Setiap hari delivery siang/mlm
💖Selangor dan Kuala Lumpur
💞Putrajaya & Cyberjaya
💞Kuantan
💞Johor Bharu
.
#borntobeasfighter
#aswarrior
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 8 minutes ago

KAMBING PERAP VIRAL
- - -
First time order satu bekas 1kg, second time repeat order borong daging kambing perap 10kg terus 😱😱
.
.
Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging biri-biri import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 24 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.
.
.
1kg - RM55 shj (7-9pcs)
1.5kg - RM90 shj (10-14pcs)
2kg - RM110 shj (16-18pcs)
.
.
Untuk order klik link di bio⬆️ @ pm wanie
.
#pleasurewithoutguilty
#mamasabwarrior
#mamasablovers
#bakeryno1Malaysia
#bakeryviralmalaysia
#surprisedeliveryselangor
#kambingperapsedapmurah
#sosperapmamasab
#dramakorea
#teamwanie
#viralvideos
#halal
#kek
#viral

KAMBING PERAP VIRAL
- - -
First time order satu bekas 1kg, second time repeat order borong daging kambing perap 10kg terus 😱😱
.
.
Kambing perap yang dijamin HALAL. Daging biri-biri import dari new Zealand yang sangat lembut dan juicy diperap dengan 24 jenis rempah rahsia. Sangat sedap dan mudah di masak.
.
.
1kg - RM55 shj (7-9pcs)
1.5kg - RM90 shj (10-14pcs)
2kg - RM110 shj (16-18pcs)
.
.
Untuk order klik link di bio⬆️ @ pm wanie
.
#pleasurewithoutguilty 
#mamasabwarrior 
#mamasablovers 
#bakeryno1Malaysia 
#bakeryviralmalaysia 
#surprisedeliveryselangor
 #kambingperapsedapmurah
#sosperapmamasab
#dramakorea
#teamwanie
#viralvideos
#halal
#kek 
#viral
1 0 10 minutes ago

Tak pernah rasa kek Mamasab..???
Ermmmm.... Risau tak kena dengan selera.? Apa nak risau kan... Meh try mini pack. Jangan tak tau kek #Mamasab ada yg mini pack version... Takut korang lah dah makan nanti rasa tak cukup pula.. 😅

Tapiiiii..... Korang ajak lah kawan2.. Adik beradik... Sedara mara ke oder sama boleh lah tongtong delivery cas🤗
Baru lah berbaloi nak oder minipack macam ni... Tak giteww....
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers@Wisma MamasabPJ
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery

Tak pernah rasa kek Mamasab..???
Ermmmm.... Risau tak kena dengan selera.? Apa nak risau kan... Meh try mini pack. Jangan tak tau kek #Mamasab ada yg mini pack version... Takut korang lah dah makan nanti rasa tak cukup pula.. 😅

Tapiiiii..... Korang ajak lah kawan2.. Adik beradik... Sedara mara ke oder sama boleh lah tongtong delivery cas🤗
Baru lah berbaloi nak oder minipack macam ni... Tak giteww....
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers@Wisma MamasabPJ
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery
0 0 10 minutes ago

Hello semua😍😍😍
Jom makan kek premium sedap ,Combo MAMACANTIQUE😋😋😋
Gabungan kek pecan butterscotch yang gebu & DFCC No Cheese,kek coklat berhantu dilimpahi bunga2 cinta ganache yang tebal.
Padu meletops..💥💥💥💥💥
.
Beli 1 Mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask (bernilai RM8)😍
.
Stok Terhad ! First come, first serve.
.
Rm40.00 jer🔥
Rm40.00 jer🔥
Rm40.00 jer🔥
.
Boleh pm sis ok😊😊😊
www.wasap.my/60182077279/combomamashantik

#mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #mamacantique #pecanbutterscotch #dfccnocheese
#deliverykekselango #deliverykekshahalam #deliverydessertshahalam #keksedapmamasab #sedaplainmaciammm #combomamashantik

Hello semua😍😍😍
Jom makan kek premium sedap ,Combo  MAMACANTIQUE😋😋😋
Gabungan kek pecan butterscotch yang gebu & DFCC No Cheese,kek coklat berhantu dilimpahi bunga2 cinta ganache yang tebal.
Padu meletops..💥💥💥💥💥
.
Beli 1 Mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask (bernilai RM8)😍
.
Stok Terhad ! First come, first serve.
.
Rm40.00 jer🔥
Rm40.00 jer🔥
Rm40.00 jer🔥
.
Boleh pm sis ok😊😊😊
www.wasap.my/60182077279/combomamashantik

#mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasablovers #mamacantique #pecanbutterscotch #dfccnocheese
 #deliverykekselango #deliverykekshahalam #deliverydessertshahalam #keksedapmamasab #sedaplainmaciammm #combomamashantik
0 0 11 minutes ago

Team mama tengah restock restock restock !!! .
Ada yang buat dfcc , nutella cheese cake & mama chantique 💖🌹
.
Yang mana satu pujaan hati sayang2 🤭🤭🤭🤭
.
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh ke cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu syg2 😘
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Team mama tengah restock restock restock !!! .
Ada yang buat dfcc , nutella cheese cake & mama chantique 💖🌹
.
Yang mana satu pujaan hati sayang2 🤭🤭🤭🤭
.
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh ke cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu syg2 😘
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 1 13 minutes ago

Selamat petang gaiss✌❤.
.
Team mama tengah restock restock restock !!! .
Team mama ada yang buat dfcc , nutella cheese cake & mama chantique 💖🌹
.
Yang mana satu pujaan hati sayang2 🤭🤭🤭🤭
.
.
www.wasap.my/60199738227
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Selamat petang gaiss✌❤.
.
Team mama tengah restock restock restock !!! .
Team mama ada yang buat dfcc , nutella cheese cake & mama chantique 💖🌹
.
Yang mana satu pujaan hati sayang2 🤭🤭🤭🤭
.
.
www.wasap.my/60199738227
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 14 minutes ago

Kejap tau team mama tengah restock combo mamacantique ni 💖🌹
.
Jom makan2 tambah cantique dengan combo baru MAMACANTIQUE 💖💖
.
Beli 1 mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask ( bernilai RM8)
.
Stok terhad ! First come , first serve 🌹🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery

Kejap tau team mama tengah restock combo mamacantique ni 💖🌹
.
Jom makan2 tambah cantique dengan combo baru MAMACANTIQUE 💖💖
.
Beli 1 mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask ( bernilai RM8)
.
Stok terhad ! First come , first serve 🌹🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#kekkajang #kekbangi #kekputrajaya #kekipoh #kekchemor #kekshahalam #kekmamasab #sedaplainmaciammm #mamasabwarrior #kekkl #kekcyberjaya #sayajualkek #kekseremban #kekserdang #kekbalakong #kekkuantan #kekJB
.
www.wasap.my/60132386411/mamasabbakery
0 0 15 minutes ago

Minipack dfcc is done.. dapppnyerr 🌹🥰
.
Banyak nye lahhh team letak Topping Dfcc Mini Pack hari ni 🥰 Mcm kene sumpahan plak mamasab bakery hari ni . Sumpahan Devil food chocolate cake 🤭🤭🤭
.
Nak beli yg besar byk sgt kan.. Just nak makan2 sendiri je kan.. Tu ramai orang suka borong saiz mini Pack.. RM12 sahaja!!! Tgok tu.. Sungguh sungguh team Mama Sabrina Topping dgn cheese Penuh2 🤩🤩🤩🤩
.
Rm12
Rm12
Rm12
.
www.wasap.my/60199738227
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Minipack dfcc is done.. dapppnyerr 🌹🥰
.
Banyak nye lahhh team letak Topping Dfcc Mini Pack hari ni 🥰 Mcm kene sumpahan plak mamasab bakery hari ni . Sumpahan Devil food chocolate cake 🤭🤭🤭
.
Nak beli yg besar byk sgt kan.. Just nak makan2 sendiri je kan.. Tu ramai orang suka borong saiz mini Pack.. RM12 sahaja!!! Tgok tu.. Sungguh sungguh team Mama Sabrina Topping dgn cheese Penuh2 🤩🤩🤩🤩
.
Rm12
Rm12
Rm12
.
www.wasap.my/60199738227
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 17 minutes ago

Brownies Extra Drizzle Mamasab 💖🌹
.
Brownies mama memang topseller dari dulu. Memang legend!! Brownies yang lembut penuh dengan rasa coklat 😋 Ditambah pulak drizzle nutella yang melimpah ruah ke ladang gandum 😱😱 memang puas hati sangat bila makan! .
Rm40
Rm40
Rm40
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog
Jom wasap kak hidayah

www.wasap.my/60173454261/nakkek
@Mamasab.bakeryofficialshahalam
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers
#mamasabbyhidayah

Brownies Extra Drizzle Mamasab 💖🌹
.
Brownies mama memang topseller dari dulu. Memang legend!! Brownies yang lembut penuh dengan rasa coklat 😋 Ditambah pulak drizzle nutella yang melimpah ruah ke ladang gandum 😱😱 memang puas hati sangat bila makan! .
Rm40
Rm40
Rm40
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog 
Jom wasap kak hidayah

www.wasap.my/60173454261/nakkek
 @Mamasab.bakeryofficialshahalam
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
#mamasabbyhidayah
0 0 17 minutes ago

#mamasabbywanina(with @report.for.insta)
...
nak cite pasal abam Sado dan combo dahsyat
.
Combo Sado
Super jimat combo! ❤
4 jenis flavor .
.
👉 brownies legend
👉🏻 nutella oatbar
👉🏻 congobar. 👉🏻 mixnut brownies😍
Combo dahsyat
👍pgm cake
👍dfcc standard 👍Red velvet cake
👍Pecan butterscotch cake

4 items only for RM40 excluding delivery charge
.
Ramai yg dah rasa kesedapannya 😱😱. Anda bila lagi?? .
Jangan tenung lama2! Jom bertindak.. .

Submit order dengan mak cepat. Sapa lambat RUGI 😍😍😍😍 .
Meh order cepat2.....delivery or self pick up

Klik link whatsapp di bio ... www.wassap.my/60179318342/nkcombo

PREMIUM CAKE WITH LOVELY TASTE

#mamasabklangvalley
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #keksedap #kekkawin #combodasyat #agentwanted #premiumcake #alinspremiumcake #kekpremium

#mamasabbywanina(with @report.for.insta)
...
nak cite pasal abam Sado dan combo dahsyat
.
Combo Sado 
Super jimat combo! ❤
4 jenis flavor .
.
👉 brownies legend
👉🏻 nutella oatbar
👉🏻 congobar. 👉🏻 mixnut brownies😍 
Combo dahsyat
👍pgm cake
👍dfcc standard 👍Red velvet cake
👍Pecan  butterscotch cake

4 items only for RM40 excluding delivery charge
.
Ramai yg dah rasa kesedapannya 😱😱. Anda bila lagi?? .
Jangan tenung lama2! Jom bertindak.. .

Submit order dengan mak cepat. Sapa lambat RUGI 😍😍😍😍 .
Meh order cepat2.....delivery or self pick up

Klik link whatsapp di bio ... www.wassap.my/60179318342/nkcombo

PREMIUM CAKE WITH LOVELY TASTE

#mamasabklangvalley
#sabrinabakery #mamasab #lubukkekno1malaysia
#mamasabwarrior
#thebestfnbbusiness2018
#deliveryseluruhselangor
#deliveryseluruhkl #nilai #mantin #fattzura #keksedap #kekkawin #combodasyat #agentwanted #premiumcake #alinspremiumcake #kekpremium
0 0 19 minutes ago

Kejap tau team mama tengah restock combo mamacantique ni 💖🌹
.
Jom makan2 tambah cantique dengan combo baru MAMACANTIQUE 💖💖
.
Beli 1 mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask ( bernilai RM8)
.
Stok terhad ! First come , first serve 🌹🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat www.shira.mamasab.biz
.
Order: wasap.my/60192009360/mamacantique
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Kejap tau team mama tengah restock combo mamacantique ni 💖🌹
.
Jom makan2 tambah cantique dengan combo baru MAMACANTIQUE 💖💖
.
Beli 1 mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask ( bernilai RM8)
.
Stok terhad ! First come , first serve 🌹🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat www.shira.mamasab.biz
.
Order: wasap.my/60192009360/mamacantique
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 24 minutes ago

Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Cream Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 🌹💖
.
Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiin" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋
.

Nak order boleh klik link👇
www.wasap.my/60137729101/pgm
.
#mamasablovers #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Kek tradisional yang dimodenkan dengan bahan-bahan premium antaranya Pati Pandan Original dan Butter Cream Import. Dua bahan rahsia ni diblendkan sangat teliti membuatkan rasa kek Pandan Gula Melaka ni lebih meletop dan lebih meresap 🌹💖
.
Toppingnya pula direnjiskan dengan air gula melaka yang dimasak sendiri dari dapur Mamasab dan ditaburkan dengan "Hawaiin" Coconut untuk melengkapkan lagi citarasa tradisional Kek Pandan Gula Melaka 😋😋
.

Nak order boleh klik link👇
www.wasap.my/60137729101/pgm
.
#mamasablovers #mamasabbakery #mamasabwarrior #mamasabrinabakery
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1 0 25 minutes ago

Tak pernah rasa kek Mamasab..???
Ermmmm.... Risau tak kena dengan selera.? Apa nak risau kan... Meh try mini pack. Jangan tak tau kek #Mamasab ada yg mini pack version... Takut korang lah dah makan nanti rasa tak cukup pula.. 😅

Tapiiiii..... Korang ajak lah kawan2.. Adik beradik... Sedara mara ke oder sama boleh lah tongtong delivery cas🤗
Baru lah berbaloi nak oder minipack macam ni... Tak giteww....
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Tak pernah rasa kek Mamasab..???
Ermmmm.... Risau tak kena dengan selera.? Apa nak risau kan... Meh try mini pack. Jangan tak tau kek #Mamasab ada yg mini pack version... Takut korang lah dah makan nanti rasa tak cukup pula.. 😅

Tapiiiii..... Korang ajak lah kawan2.. Adik beradik... Sedara mara ke oder sama boleh lah tongtong delivery cas🤗
Baru lah berbaloi nak oder minipack macam ni... Tak giteww....
.
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
19 2 25 minutes ago

Perghh. Kte close up sket topping DFCC Standard nihh. Mengegarkan jiwa tak? 🤭 Tebal kan topping nye. Cream Cheese di atas n bawahnye Chocolate Ganache..thennn kte tambah lagi drizzle Caramel n Nutella kat atas Cream Cheese tu 🤤🤤🤤
.
Awesome kannn. Serius sedap serius berbaloi n serius tak dapat harga kek camni kat kedai lain 🤗 Jom grab yours today! For your love ones n yourself 😘
.
🦋 DFFC Standard

7" RM40
10" RM70
12" RM90
.
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60176269765/Hi,Adah.SayaNakOrderKekSedap (click link in bio 👆)
.
.
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #fsbakery #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2

Perghh. Kte close up sket topping DFCC Standard nihh. Mengegarkan jiwa tak? 🤭 Tebal kan topping nye. Cream Cheese di atas n bawahnye Chocolate Ganache..thennn kte tambah lagi drizzle Caramel n Nutella kat atas Cream Cheese tu 🤤🤤🤤
.
Awesome kannn. Serius sedap serius berbaloi n serius tak dapat harga kek camni kat kedai lain 🤗 Jom grab yours today! For your love ones n yourself 😘
.
🦋 DFFC Standard

7" RM40
10" RM70
12" RM90
. 
DELIVERY KL SELANGOR, 1 MALAYSIA okayyyy 😘 Caj mengikut kawasan ye
.
.
Whatsapp: www.wasap.my/60176269765/Hi,Adah.SayaNakOrderKekSedap (click link in bio 👆)
.
. 
#agentmamasab #mamasab #mamasablovers #kekmamasab #cakemamasab #mamasabwarrior #openhouse #birthdaycake #kekbirthday #kekcoklat #desserts #kekcyberjaya #kekputrajaya #kekshahalam #kekpuncakalam #keksubang #keksungaibuloh #fsbakery #dfcc #kekkahwin #kektunang #brownies #sosperap #kambingperap #uitmpuncakalam #sedaplainmaciammmv2
0 0 26 minutes ago

JOM MASAK 🤪🌠
.
.
Masak² dan jadilah ia menu yg sedap marvellous hingga ke lubuk jiwa (sampai lubuk jiwa ok). Jgn lupa baca bismillah 😁🤤
.
.
.
Pada yg sudi follow kami thank you so much kami ucapkan, stay tuned for next update 🐐💕
.
.
IG : @kambingperapsooosedap
.
FB : www.fb.com/kambingperapsooosedap
.
.
Utk pertanyaan, klik link ws at @kambingperapsooosedap .
.
#kambingperap
#kambingperapfrozen
#kambingperapmamasab
#kambinggrill
#lambgrill
#lambgrillmalaysia
#kambingbakar
#kambingmurah
#satekambing
#kambinggolek
#kambingperapfrozen
#jbfooddelivery
#jbfoodie
#klfood
#klfooddelivery
#fooddeliveryjb
#fooddeliverykuantan
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverycyberjaya
#fooddeliverypetalingjaya
#fooddeliverykl
#fooddeliverymelaka
#fooddeliverypenang
#dropshipwanted
#dropshipmakanan
#zeromodal
#agentwantedmalaysia
#mamasabwarrior
#teamハミザ

JOM MASAK 🤪🌠
.
.
Masak² dan jadilah ia menu yg sedap marvellous hingga ke lubuk jiwa (sampai lubuk jiwa ok). Jgn lupa baca bismillah 😁🤤
.
.
.
Pada yg sudi follow kami thank you so much kami ucapkan, stay tuned for next update 🐐💕
.
.
IG : @kambingperapsooosedap
.
FB : www.fb.com/kambingperapsooosedap
.
.
Utk pertanyaan, klik link ws at @kambingperapsooosedap .
.
#kambingperap
#kambingperapfrozen
#kambingperapmamasab
#kambinggrill
#lambgrill
#lambgrillmalaysia
#kambingbakar
#kambingmurah
#satekambing
#kambinggolek
#kambingperapfrozen
#jbfooddelivery
#jbfoodie
#klfood
#klfooddelivery 
#fooddeliveryjb
#fooddeliverykuantan
#fooddeliveryshahalam
#fooddeliverycyberjaya
#fooddeliverypetalingjaya
#fooddeliverykl
#fooddeliverymelaka
#fooddeliverypenang
#dropshipwanted
#dropshipmakanan
#zeromodal
#agentwantedmalaysia
#mamasabwarrior
#teamハミザ
0 0 28 minutes ago

MAKAN KEK RED VELVET FULL NUTELLA PUN DAPAT PELUANG MENANG EMAS PULAK😱

WOW KE WOW SANGAT KORG🥰🥰 Sayang2 tunggu apa lagi jom laa join kempen emas nihh🤗🤗 senang jee tau dengan langkah 1 2 3 jer..nak tahu step dia sayang2 boleh DM Nabilah skrg🤗🤗✨✨✨ Whatsapp Nabilah utk full katalog
http://www.wasap.my/+60175649150
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

MAKAN KEK RED VELVET FULL NUTELLA PUN DAPAT PELUANG MENANG EMAS PULAK😱

WOW KE WOW SANGAT KORG🥰🥰 Sayang2 tunggu apa lagi jom laa join kempen emas nihh🤗🤗 senang jee tau dengan langkah 1 2 3 jer..nak tahu step dia sayang2 boleh DM Nabilah skrg🤗🤗✨✨✨ Whatsapp Nabilah utk full katalog
http://www.wasap.my/+60175649150
.
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
0 0 32 minutes ago

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special 🌹💖
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab. Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah yee 🤭🤭🤭🤭🤭
.
Semenanjung Rm45
Sabah & sarawak Rm55
:

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #mamasabsabahsarawak #mamasab1malaysia #mamasabbukitjelutong #mamasabuitm #mamasabpenang #mamasabutara #mamasabpuncakalam #mamasabuitm

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special 🌹💖
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab. Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah yee 🤭🤭🤭🤭🤭
.
Semenanjung Rm45
Sabah & sarawak Rm55
:

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers#mamasabsabahsarawak #mamasab1malaysia#mamasabbukitjelutong#mamasabuitm#mamasabpenang#mamasabutara#mamasabpuncakalam #mamasabuitm
0 0 33 minutes ago

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special 🌹💖
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab. Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah yee 🤭🤭🤭🤭🤭
.
Semenanjung Rm45
Sabah & sarawak Rm55
:

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers #mamasabsabahsarawak #mamasab1malaysia #mamasabbukitjelutong #mamasabuitm #mamasabpenang #mamasabutara #mamasabpuncakalam #mamasabuitm

INILAH KEK PERTAMA YG BOLEH DIPOS KE SELURUH MALAYSIA 🤯😱
.
Seriously tak kan jumpa dekat mana2 u olss, kek dari Mamasab je boleh dipos ! Mamasab dah sediakan 2 jenis kek special 🌹💖
.
Kek Brownies dan Kek Congobar memang hot selling dekat Mamasab. Mana yang mengidam nak merasa tu silakan lah yee 🤭🤭🤭🤭🤭
.
Semenanjung Rm45
Sabah & sarawak Rm55
:

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers#mamasabsabahsarawak #mamasab1malaysia#mamasabbukitjelutong#mamasabuitm#mamasabpenang#mamasabutara#mamasabpuncakalam #mamasabuitm
1 0 33 minutes ago

Dfcc double deck maltesers,
Kek 2 tingkat bersaiz 7 inci,
Sesuai sgt utk majlis mkn2 korg,
Budak2 pun suka tau.
😘😘😘
.
Lapisan topping cheese yg tebal,
Di tambah dgn drizzle,
Salted caramel & nutella,
Tak lupa jgk lapisan,
Dark chocolate ganache. 😍😍😍
.
Combination tu mmg wallllaaaaaaa!!! Syurga dunia lah ni. 😂😂😂
.
Untuk delivery dm ig @mamasab.by.nrl

#dfccmaltesers
#mamasabwarrior
#mamasablovers
#mamasabagent
#dessertlover
#dessertismylove

Dfcc double deck maltesers, 
Kek 2 tingkat bersaiz 7 inci, 
Sesuai sgt utk majlis mkn2 korg, 
Budak2 pun suka tau.
😘😘😘
.
Lapisan topping cheese yg tebal,
Di tambah dgn drizzle, 
Salted caramel & nutella, 
Tak lupa jgk lapisan, 
Dark chocolate ganache. 😍😍😍
.
Combination tu mmg wallllaaaaaaa!!! Syurga dunia lah ni. 😂😂😂
.
Untuk delivery dm ig @mamasab.by.nrl

#dfccmaltesers
#mamasabwarrior
#mamasablovers
#mamasabagent
#dessertlover
#dessertismylove
0 0 34 minutes ago

Jom makan2 tambah cantique dengan combo baru MAMACANTIQUE 💖💖
.
Beli 1 mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask ( bernilai RM8)
.
Stok terhad ! First come , first serve 🌹🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
Jom wasap sy untuk dapatkan mamacantique dan percuma mask ni

http://www.wasap.my/601111914784/mamacantique
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Jom makan2 tambah cantique dengan combo baru MAMACANTIQUE 💖💖
.
Beli 1 mamacantique + PERCUMA 1 Honey Dew Red Mask ( bernilai RM8)
.
Stok terhad ! First come , first serve 🌹🥰
.
Rm40
Rm40
Rm40
.
Jom wasap sy untuk dapatkan mamacantique dan percuma mask ni

http://www.wasap.my/601111914784/mamacantique
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 36 minutes ago

Yang mana nak brownies tapi nk letak buah kt atas Jangan risau dekat mamasab bakery Ada tau..sayang2 kene pre order dulu sebelum pickup🤗🤗
.
RM 55
RM 55
RM 55
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderBrowniesBerrys
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Yang mana nak brownies tapi nk letak buah kt atas Jangan risau dekat mamasab bakery Ada tau..sayang2 kene pre order dulu sebelum pickup🤗🤗
.
RM 55
RM 55
RM 55
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderBrowniesBerrys
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 36 minutes ago

SI HIJAU YANG TENANG
SI HIJAU YANG LEMAH LEMBUT .
Kek Pandan Gula Melaka terbaik dari ladang sabrina bakery yang menggunakan 💯 % butter 🥳🥳
.
Dilayer dengan swiss meringue cream yang sangat “ringan”. Perasa nya pula menggunakan Daun pandan asli dari “Zimbabwe” yang harum semerbak sehingga mak ayah nenek atok semua gemarkannya🥰
.
Sebelum direnjis renjis dipilis dengan gula melaka asli, kita letak sedikit parutan kelapa hawaiian untuk melengkapkan rasa sehingga begegar urat tekak yang memakannya 😊
.
Saiz 7” Rm40
Saiz 10” Rm70
Saiz 12” Rm90
.
Nak rasa?
Nak cuba?
Meh wasup wanie 😍😍 .
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Nahhh edit nama n fon no taww🔥🔥

SI HIJAU YANG TENANG
SI HIJAU YANG LEMAH LEMBUT .
Kek Pandan Gula Melaka terbaik dari ladang sabrina bakery yang menggunakan 💯 % butter 🥳🥳
.
Dilayer dengan swiss meringue cream yang sangat “ringan”. Perasa nya pula menggunakan Daun pandan asli dari “Zimbabwe” yang harum semerbak sehingga mak ayah nenek atok semua gemarkannya🥰
.
Sebelum direnjis renjis dipilis dengan gula melaka asli, kita letak sedikit parutan kelapa hawaiian untuk melengkapkan rasa sehingga begegar urat tekak yang memakannya 😊
.
Saiz 7” Rm40
Saiz 10” Rm70
Saiz 12” Rm90
.
Nak rasa?
Nak cuba?
Meh wasup wanie 😍😍 .
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers

Nahhh edit nama n fon no taww🔥🔥
2 0 36 minutes ago

Yang mana nak brownies tapi nk letak buah kt atas Jangan risau dekat mamasab bakery Ada tau..sayang2 kene pre order dulu sebelum pickup🤗🤗
.
RM 55
RM 55
RM 55
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderBrowniesBerrys
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Yang mana nak brownies tapi nk letak buah kt atas Jangan risau dekat mamasab bakery Ada tau..sayang2 kene pre order dulu sebelum pickup🤗🤗
.
RM 55
RM 55
RM 55
.
Berminat boleh WhatsApp📲⤵
http://www.wasap.my/+60134898086/NakOrderBrowniesBerrys
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
2 0 37 minutes ago

*COMBO MAMACANTIQUE* 💖

Cepat korang makan kek terus cantek 😂

Betul ni.. kita nak bagi free facemask 😃
Limited time offer🎉

Jgn tunggu lama2 tauuu 😘
RM40 jer size 7"

Kombinasi Pecan Butterscotch yg mewah & DFCC yang padu 😍

Kami hantar sampai ke pintu hati 🤭

www.wasap.my/60129088155/mamacantique

#mamasabwarrior

*COMBO MAMACANTIQUE* 💖

Cepat korang makan kek terus cantek 😂

Betul ni.. kita nak bagi free facemask 😃
Limited time offer🎉

Jgn tunggu lama2 tauuu 😘
RM40 jer size 7"

Kombinasi Pecan Butterscotch yg mewah & DFCC yang padu 😍

Kami hantar sampai ke pintu hati 🤭

www.wasap.my/60129088155/mamacantique

#mamasabwarrior
0 0 37 minutes ago

SPECIAL JIMAT SEHINGGA RM30 UNTUK SEMUA GENG2 OFFICE YG BEKERJA 🎉
.
Dah alang2 satu office kan ramai, apa kata sekarang ni tong2 grab offer set Mama untuk bawak balik rumah lepas keje nanti. Mesti happy family dekat rumah dapat buah tangan. ♥️
.
Sayang Family klik link dibawah: >>> wasap.my/60132178472/SetMama
>>> wasap.my/60132178472/SetMama
>>> wasap.my/60132178472/SetMama

#combojimat #combohebat #dfccnocheese #pecanbutterscotch #congobar #brownise #nutellaoatbar #sedaplainmaciammm #supplimentofhappinest #supportprodukmuslim #mamasabwarrior #mamasablovers #mamacikbakery #mamasabcake #deliverycake #deserttable #sweettooth #birthdaycakeidea #birthdaypresent #birthdaycake #birthdaycelebrations #kenduri #dewiremaja #adelleasofia #meletop #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #cakelover

SPECIAL JIMAT SEHINGGA RM30 UNTUK SEMUA GENG2 OFFICE YG BEKERJA 🎉
.
Dah alang2 satu office kan ramai, apa kata sekarang ni tong2 grab offer set Mama untuk bawak balik rumah lepas keje nanti. Mesti happy family dekat rumah dapat buah tangan. ♥️
.
Sayang Family klik link dibawah: >>> wasap.my/60132178472/SetMama
>>> wasap.my/60132178472/SetMama
>>> wasap.my/60132178472/SetMama

#combojimat #combohebat #dfccnocheese #pecanbutterscotch #congobar #brownise #nutellaoatbar #sedaplainmaciammm #supplimentofhappinest #supportprodukmuslim #mamasabwarrior #mamasablovers #mamacikbakery #mamasabcake #deliverycake #deserttable #sweettooth #birthdaycakeidea #birthdaypresent #birthdaycake #birthdaycelebrations #kenduri #dewiremaja #adelleasofia #meletop #sabakbernam #sungaibesar #telukintan #hutanmelintang #cakelover
0 0 40 minutes ago

MAMACANTIQUE + FREE HONEY DEW RED MASK

makan2 tambah cantik,
makan2 tambah gojes,
makan2 shuben tambah sayang oppss.

First in Malaysia sayang2 beli kek percuma mask muka. Memang rare sangat, bila2 masa je akan sold put mask muka ni.

Grab sekarang !!!
.
Tekan link kat BIO azyan untuk order

MAMACANTIQUE + FREE HONEY DEW RED MASK

makan2 tambah cantik,
makan2 tambah gojes,
makan2 shuben tambah sayang oppss.

First in Malaysia sayang2 beli kek percuma mask muka. Memang rare sangat, bila2 masa je akan sold put mask muka ni.

Grab sekarang !!!
.
Tekan link kat BIO azyan untuk order
1 1 43 minutes ago

MAMACANTIQUE + FREE HONEY DEW RED MASK

makan2 tambah cantik,
makan2 tambah gojes,
makan2 shuben tambah sayang oppss.

First in Malaysia sayang2 beli kek percuma mask muka. Memang rare sangat, bila2 masa je akan sold put mask muka ni.

Grab sekarang !!!
.
Tekan link kat BIO azyan untuk order

MAMACANTIQUE + FREE HONEY DEW RED MASK

makan2 tambah cantik,
makan2 tambah gojes,
makan2 shuben tambah sayang oppss.

First in Malaysia sayang2 beli kek percuma mask muka. Memang rare sangat, bila2 masa je akan sold put mask muka ni.

Grab sekarang !!!
.
Tekan link kat BIO azyan untuk order
2 1 44 minutes ago

Minipack Choc Moist by Mamasab Bakery
Keenakan choc moist dari hati by Sabrina Bakery.

Jelas terbukti bila ade yang datang beratus² kali semata² untuk chocolate moist.

Memang berbaloiii. Untuk doorgift pun ramai yang buat untuk bagi kepada tetamu yang datang ke majlis berbahagia syg²

Mur mur je RM7 je sebekas sayang😱😱😱.
www.wasap.my/60128872120 /mamasabbakerychocmoist

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2019
#mamasablovers

Minipack Choc Moist by Mamasab Bakery 
Keenakan choc moist dari hati by Sabrina Bakery.

Jelas terbukti bila ade yang datang beratus² kali semata² untuk chocolate moist.

Memang berbaloiii. Untuk doorgift pun ramai yang buat untuk bagi kepada tetamu yang datang ke majlis berbahagia syg²

Mur mur je RM7 je sebekas sayang😱😱😱.
www.wasap.my/60128872120 /mamasabbakerychocmoist

#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2019 
#mamasablovers
1 0 44 minutes ago

Special buat peminat cheese cake,
Kami datangkan untuk awak,
Nutella cheese cake lazat,
Dengan kombinasi nutella,
Oreo crumble dan cream cheese,
Memamg buat awak termimpi2. 💖🌹🥰
.
Kek ni memang tak tahan lama,
Sebab sekejap je dah habis licin. 😂😂😂
.
RM10 (SLICE)
RM100(WHOLE)
.
Nak order tekan link wassp di bawah... www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#jgnmengalahseblmmencuba

Special buat peminat cheese cake, 
Kami datangkan untuk awak, 
Nutella cheese cake lazat, 
Dengan kombinasi nutella,
Oreo crumble dan cream cheese,
Memamg buat awak termimpi2. 💖🌹🥰
. 
Kek ni memang tak tahan lama, 
Sebab sekejap je dah habis licin. 😂😂😂
.
RM10 (SLICE)
RM100(WHOLE)
.
Nak order tekan link wassp di bawah... www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
.
#sedaplainmaciammm 
#supplementofhappines
#mamasabwarrior 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#jgnmengalahseblmmencuba
2 0 44 minutes ago

Special buat peminat cheese cake,
Kami datangkan untuk awak,
Nutella cheese cake lazat,
Dengan kombinasi nutella,
Oreo crumble dan cream cheese,
Memamg buat awak termimpi2. 💖🌹🥰
.
Kek ni memang tak tahan lama,
Sebab sekejap je dah habis licin. 😂😂😂
.
RM10 (SLICE)
RM100(WHOLE)
.
Nak order tekan link wassp di bawah... www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#jgnmengalahseblmmencuba

Special buat peminat cheese cake, 
Kami datangkan untuk awak, 
Nutella cheese cake lazat, 
Dengan kombinasi nutella,
Oreo crumble dan cream cheese,
Memamg buat awak termimpi2. 💖🌹🥰
. 
Kek ni memang tak tahan lama, 
Sebab sekejap je dah habis licin. 😂😂😂
.
RM10 (SLICE)
RM100(WHOLE)
.
Nak order tekan link wassp di bawah... www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
.
#sedaplainmaciammm 
#supplementofhappines
#mamasabwarrior 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#jgnmengalahseblmmencuba
1 0 45 minutes ago

Special buat peminat cheese cake,
Kami datangkan untuk awak,
Nutella cheese cake lazat,
Dengan kombinasi nutella,
Oreo crumble dan cream cheese,
Memamg buat awak termimpi2. 💖🌹🥰
.
Kek ni memang tak tahan lama,
Sebab sekejap je dah habis licin. 😂😂😂
.
RM10 (SLICE)
RM100(WHOLE)
.
Nak order tekan link wassp di bawah... www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
.
#sedaplainmaciammm
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#jgnmengalahseblmmencuba

Special buat peminat cheese cake, 
Kami datangkan untuk awak, 
Nutella cheese cake lazat, 
Dengan kombinasi nutella,
Oreo crumble dan cream cheese,
Memamg buat awak termimpi2. 💖🌹🥰
. 
Kek ni memang tak tahan lama, 
Sebab sekejap je dah habis licin. 😂😂😂
.
RM10 (SLICE)
RM100(WHOLE)
.
Nak order tekan link wassp di bawah... www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
www.wasap.my/60172745029/CheeseCake
.
#sedaplainmaciammm 
#supplementofhappines
#mamasabwarrior 
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#jgnmengalahseblmmencuba
2 0 48 minutes ago

Top #mamasabwarrior posts

Good morning 🌹😍 RED VELVET BY MAMASAB BAKERY .
RED VELVET antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang di Mamasab. 😎😎
.
Kebiasaannya yang bukan peminat RED VELVET pon bila makan kek RED VELVET Mamasab akan terus jatuh chenta macam saya.🥰🥰
.
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya RED VELVET Mamasab Bakery?
.
Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu. 😋😋
.
Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese @ tambah Nutella, nak tambah berries ke.. 🤤🤤
.
Original nutella tau dari botol, takde campur-campur dah. Sebab tu la peminat RED VELVET FULL NUTELLA tak cari lain dah 🤩🤩
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning 🌹😍 RED VELVET BY MAMASAB BAKERY .
RED VELVET antara kek yang femes & bertahan lama sampai sekarang di Mamasab. 😎😎
.
Kebiasaannya yang bukan peminat RED VELVET pon bila makan kek RED VELVET Mamasab akan terus jatuh chenta macam saya.🥰🥰
.
Mana-mana bakery ada jual tapi apa yang specialnya RED VELVET Mamasab Bakery?
.
Keknya yang moist, di topping cream cheese tebal & gebu. 😋😋
.
Lepas tu boleh pilih nak topping original cream cheese @ tambah Nutella, nak tambah berries ke.. 🤤🤤
.
Original nutella tau dari botol, takde campur-campur dah. Sebab tu la peminat RED VELVET FULL NUTELLA tak cari lain dah 🤩🤩
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
195 21 9 December, 2019

Teringin lak brownies hari ni kannnn. Tetiber telak ni choclat choclaty lak... byk pilihan lak tuuuuu. Klu all u all pilih yg mana?
.
.
Delivery SETIAP HARI .
• KL
• Selangor
• Kuantan
.
Delivery Negeri Lain Mengikut Jadual Roadtour.
.
.
📲📲📲
BERMINAT⁉️APA LAGI ⁉️
KLIK JE LINK DI BIO UNTUK WASAP ABAM OK❓🙆🏼‍♂️
📲📲📲
. .
#cakedecorating #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #sabrinabakery #brownies #bake #cake #baking #food #bakery #foodporn #dessert #chocolate #foodie #pastry #cakes #foodphotography #tasty #patisserie #cookies #bread #cooking #cakedesign
#mamasablovers #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #mamasabwarrior #mamasabbakery

Teringin lak brownies hari ni kannnn. Tetiber telak ni choclat choclaty lak... byk pilihan lak tuuuuu. Klu all u all pilih yg mana?
.
.
Delivery SETIAP HARI .
• KL
• Selangor
• Kuantan
.
Delivery Negeri Lain Mengikut Jadual Roadtour.
.
.
📲📲📲
BERMINAT⁉️APA LAGI ⁉️
KLIK JE LINK DI BIO UNTUK WASAP ABAM OK❓🙆🏼‍♂️
📲📲📲
. .
#cakedecorating #cutecake #mamasabwarrior #agentsabrinabakery #kekviral #sabrinabakery #brownies #bake #cake #baking #food #bakery #foodporn #dessert #chocolate #foodie #pastry #cakes #foodphotography #tasty #patisserie #cookies #bread #cooking #cakedesign
#mamasablovers #bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018 #mamasabwarrior #mamasabbakery
169 6 31 July, 2019

Good morning sunshine 🌹💖
.
THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘
.
Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆
.
Alhamdulillah brownies mendapat jemputan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤
.
Rm35
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning sunshine 🌹💖
.
THE POWER OF KEDUT by Mamasab Bakery 🌹😍😘
.
Brownies Legend Mamasab memang dari dulu lagi menjadi pujan. Teksturnya yang chewy & berkerak perghhh makan 1 slice tak cukup. Tambah pulak kurang manis, lagi la tak rasa bersalah makan lebih😆
.
Alhamdulillah brownies mendapat jemputan 😍💪 Terima kasih sayang2 ❤
.
Rm35
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
194 34 6 December, 2019

Cream cheese yang membuatkan sayang2 tak boleh bincang tak boleh decide nak order kek yang mana 😂😂 #dfcc #redvelvet #creamcheese #pelengkapkek .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Cream cheese yang membuatkan sayang2 tak boleh bincang tak boleh decide nak order kek yang mana 😂😂 #dfcc #redvelvet #creamcheese #pelengkapkek .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
508 11 21 November, 2019

Bila ko makan durian crepe tapi feeling dia sama syok macam makan durian.. haaaaa itulah rasa DURIAN CREPE MASAB BAKERY.

TEAM KAMI GUNA ISI DURIAN D24 tau sebab tu sedapppppp. Baunya saja dah pekat macam bau durian 😆😆😆 Wasap.my/60108023718/duriancrepe
Wasap.my/60108023718/duriancrepe
Wasap.my/60108023718/duriancrepe

Penghantaran ke seluruh Lembah Klang dengan cas berbaloi 💖💖💖💖 #izzahkuWoW
#mamasabwarrior
#teamAFviral0853

Bila ko makan durian crepe tapi feeling dia sama syok macam makan durian.. haaaaa itulah rasa DURIAN CREPE MASAB BAKERY.

TEAM KAMI GUNA ISI DURIAN D24 tau sebab tu sedapppppp. Baunya saja dah pekat macam bau durian 😆😆😆 Wasap.my/60108023718/duriancrepe
Wasap.my/60108023718/duriancrepe
Wasap.my/60108023718/duriancrepe

Penghantaran ke seluruh Lembah Klang dengan cas berbaloi 💖💖💖💖 #izzahkuWoW
#mamasabwarrior
#teamAFviral0853
175 42 29 July, 2019

Pagi ni team mama bercucuk tanam dengan keindahan hijau dan disiram dengan air gula melaka dan akhir sekali meletakkan baja coconut . Gitewwwwww 💖🌹
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Pagi ni team mama bercucuk tanam dengan keindahan hijau dan disiram dengan air gula melaka dan akhir sekali meletakkan baja coconut . Gitewwwwww 💖🌹
.
Saiz 7” rm40
Saiz 10” rm70
Saiz 12” rm90
.

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
265 27 3 December, 2019

Whoopie in the making 💖🌹
.
Masih ada harga promosi tau 😱😱😱 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Whoopie in the making 💖🌹
.
Masih ada harga promosi tau 😱😱😱 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
804 30 28 November, 2019

Cream cheese ni buat sayang2 tak tidoq lena dok pikiaq nak order kek nak order kannn 🤤🤤ke min je perasan 😆 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Cream cheese ni buat sayang2 tak tidoq lena dok pikiaq nak order kek nak order kannn 🤤🤤ke min je perasan 😆 .

Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakeryofficialcyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialshahalam
.
IG: @mamasab.bakeryofficialkl 
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
550 18 27 November, 2019

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai. Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan. Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni pd 16 Oct 2019 sahaja. Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018.
#mamasablovers

Good morning semua 🌹💖
.
Mama panggil SUPER SAVER WEDNESDAY 🥰🌹
.
Promosi hebat kami adakan  untuk product legend kami di mamasab Bakery KHAS dan SPECIAL untuk anda! 😘😘
.
Brownies mamasab mmg dari dulu lagi dah jd pujaan ramai.  Teksturnya yg chewy dan berkedut di atas mmg menjadi pilihan lah kan.  Makan satu slice mana cukup! Tup tup tgk dah sekotak makan 😂 Tambah pulak tak manis, lagi lah tk makan tanpa rasa bersalah🤪
.
So kali ni kita kasi discount untuk uoll grab best seller product kita di Mamasab Bakery ni ok 😍
.
.
RM30
RM30
RM30
.
.
Ingat tauuu promo ni  pd 16 Oct 2019 sahaja.  Jgn lupa dapatkan segera tauuu! .
Nak tgok harga n pelbagai kek yg MENARIK di Mamasab Bakery boleh tgok katalog kat @katalog_sabrinabakery
.
Meh mana yg nak WALK in boleh cawangan
.
HQ Petaling Jaya 
IG: @mamasab.bakeryofficial
.
IG : @mamasab.bakery.cyberjaya
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialkuantan
.
IG : @Mamasab.bakeryofficialjb
.
Mana yg nak delivery boleh DM kami terus untuk kami bantu pass kan no sayang2 pada Agent yg available ke tempat syg2
.
#sedaplainmaciammmb
#supplementofhappines
#mamasabwarrior
#offlinekitakuasaionlinekitatembusi
#mamasabBakeryformerlyknownassabrinabakery
#bakeryviralmalaysia
#bakeryNo1Malaysia
#bestgrowingFnBbisnesaward2018. 
#mamasablovers
1,485 136 16 October, 2019