#marihamil Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marihamil and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
35 hours
Average like
16.6
Average comment
0.9
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

@jomhamil_official Profile picture

@jomhamil_official

Testimoni baby furmon❤

Selepas 1tahun berkahwin saya belum mendapat zuriat selama 10bulan ...dan saya berasa gelisah dan putus asa... Suami pulak bertanya saya... Saya mencari prodak testimoni di fb.. Kini saya membeli dan mencuba pakai furmon.. Dan saya sapu² akhirnya hamil... Saya sangat berpuas hati .. Dan saya sangat bersyukur.. Anugerah rezeki yang tak sangka²Allah nak bagi...
Anak saya lahir pada Lahir 23/07/2018 berat 2.06
Hospital sultanah aminah johor bahru. Skrg hamil anak ke 2
Alhmdulillah terima kasih furmon
.
Baby boys Muhammad Yusuff Zidan Khan Bin Siddiq
Lahir 23/07/2018 Jam 8.30
Berat 2.6
Hospital sultanah Aminah
Nama ibu Siti Nurr Aisyah Caniago
.
.
.
.
.
.
Nak Ikhtiar Hamil Tapi Period Tak Teratur?
Wssap kakak terus ke
www.wasap.my/60172054142/ikhtiarhamilfurmon
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst .
.

Testimoni baby furmon❤

Selepas 1tahun berkahwin saya belum mendapat zuriat selama 10bulan ...dan saya berasa gelisah dan putus asa... Suami pulak bertanya saya... Saya mencari prodak testimoni di fb.. Kini saya membeli dan mencuba pakai furmon.. Dan saya sapu² akhirnya hamil... Saya sangat berpuas hati .. Dan saya sangat bersyukur.. Anugerah rezeki yang tak sangka²Allah nak bagi...
Anak saya lahir pada Lahir 23/07/2018 berat 2.06
Hospital sultanah aminah johor bahru. Skrg hamil anak ke 2 
Alhmdulillah terima kasih furmon
.
Baby boys  Muhammad Yusuff Zidan Khan Bin Siddiq 
Lahir 23/07/2018 Jam 8.30
Berat 2.6
Hospital sultanah Aminah 
Nama ibu Siti Nurr Aisyah Caniago
.
.
.
.
.
.
Nak Ikhtiar Hamil Tapi Period Tak Teratur?
Wssap kakak terus ke 
www.wasap.my/60172054142/ikhtiarhamilfurmon
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst .
.
8 0 18 September, 2019
@jomhamilbersamafurmon Profile picture

@jomhamilbersamafurmon

"SHARING AHLI FURMON: 5 MINGGU"
.
"Sy pernah Keguguran bulan 11/17, masatu usia kandungan baru 5weeks..tak lama lps tu ad spotting, then Miscarriage,,
.
Alhamdulillah lps bbrp bulan mencuba dgn *Furmon* sy kembali pregnant.. Seronok dan rasa tak percaya pun ada, sbb tak smpai bbrp bulan furmon bantu sy untuk pregnant lagi.. Lps drpd tu sy terus konsisten pakai Furmon ni.. Terima kasih nur sbb bantu sy utk hamil lg, bg tunjuk ajar n bimbingan..
terima kasih juga utk furmon dan IE lotion (jarang pakai)"
-Amira, Kajang-
.
Alhamdulillah tahniah😘
Nur doakan baby dan moral sihat sehingga melahirkan Aamiin .
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #pernahgugur #miscarriage #NurTRB .
.................................
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak nur Guide Sampai Berjaya Hamil?
Wssap Nur terus tekan link ni⤵️⤵️ 📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil

"SHARING AHLI FURMON: 5 MINGGU"
.
"Sy pernah Keguguran bulan 11/17, masatu usia kandungan baru 5weeks..tak lama lps tu ad spotting, then Miscarriage,,
.
Alhamdulillah lps bbrp bulan mencuba dgn *Furmon* sy kembali pregnant.. Seronok dan rasa tak percaya pun ada, sbb tak smpai bbrp bulan furmon bantu sy untuk pregnant lagi.. Lps drpd tu sy terus konsisten pakai Furmon ni.. Terima kasih nur sbb bantu sy utk hamil lg, bg tunjuk ajar n bimbingan..
terima kasih juga utk furmon dan IE lotion (jarang pakai)"
-Amira, Kajang-
.
Alhamdulillah tahniah😘
Nur doakan baby dan moral sihat sehingga melahirkan Aamiin .
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil  #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #pernahgugur #miscarriage #NurTRB .
.................................
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak nur Guide Sampai Berjaya Hamil? 
Wssap Nur terus tekan link ni⤵️⤵️ 📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
2 0 15 September, 2019
@jomhamilbersamafurmon Profile picture

@jomhamilbersamafurmon

"SHARING AHLI FURMON: 5 MINGGU"
.
"Sy pernah Keguguran bulan 11/17, masatu usia kandungan baru 5weeks..tak lama lps tu ad spotting, then Miscarriage,,
.
Alhamdulillah lps bbrp bulan mencuba dgn *Furmon* sy kembali pregnant.. Seronok dan rasa tak percaya pun ada, sbb tak smpai bbrp bulan furmon bantu sy untuk pregnant lagi.. Lps drpd tu sy terus konsisten pakai Furmon ni.. Terima kasih nur sbb bantu sy utk hamil lg, bg tunjuk ajar n bimbingan..
terima kasih juga utk furmon dan IE lotion (jarang pakai)"
-Amira, Kajang-
.
Alhamdulillah tahniah😘
Nur doakan baby dan moral sihat sehingga melahirkan Aamiin .
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #pernahgugur #miscarriage #NurTRB .
.................................
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak nur Guide Sampai Berjaya Hamil?
Wssap Nur terus tekan link ni⤵️⤵️ 📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil

"SHARING AHLI FURMON: 5 MINGGU"
.
"Sy pernah Keguguran bulan 11/17, masatu usia kandungan baru 5weeks..tak lama lps tu ad spotting, then Miscarriage,,
.
Alhamdulillah lps bbrp bulan mencuba dgn *Furmon* sy kembali pregnant.. Seronok dan rasa tak percaya pun ada, sbb tak smpai bbrp bulan furmon bantu sy untuk pregnant lagi.. Lps drpd tu sy terus konsisten pakai Furmon ni.. Terima kasih nur sbb bantu sy utk hamil lg, bg tunjuk ajar n bimbingan..
terima kasih juga utk furmon dan IE lotion (jarang pakai)"
-Amira, Kajang-
.
Alhamdulillah tahniah😘
Nur doakan baby dan moral sihat sehingga melahirkan Aamiin .
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil  #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #pernahgugur #miscarriage #NurTRB .
.................................
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak nur Guide Sampai Berjaya Hamil? 
Wssap Nur terus tekan link ni⤵️⤵️ 📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
.
📲www.wasap.my/601139642492/nakhamil
1 0 15 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Smlm ada cust dtg HQ.. .
Saya : Dah brapa lama kawin puan?
.
cust : 2 tahun kak... ( muke sedih )
.
saya : period ok tak??
.
cust : period skng sebulan dtg 2 kali.. .
saya : period kalau sebulan skali mai bru cantik. Bila kitaran haid kite teratur senang tuk kite tau bile waktu SUBUR kite.
.
cust : dulu saya dah amalkn LISTRA. Period ok dah sebulan skali dtg.. Sengugut pun x da.. Tp saya stop die jadi balik... kena terus amalkn ke kak??
.
saya : Kalau bley konsistan amalkan.. sbb kadang bile strss atau penat bley ganggu hormon kite.. end up period jd ting tong..
.
cust : ye la kak.... saya strsss.. lagi pjj ngan suami.. saya kat srawak... suami kat jb... mintk transfr jb sampai la ni xdpt ( kali ni saya lak yg sedih :'( )
.
saya : amalkan lah LISTRA ni konsistan puan.. kalau bley bile dah hamil pun terus amalkn.. dah branak pun amalkn.. Sbb khasiat die bkn tuk subur je.. tp bgus tuk kite org pompuan ni..
Utk stabil kn hormon kite.. Biar lambat Menopause...
.
.
.
kat sini kak eaisyah nk bebel sikit...Ramai yg amik remeh bab PERIOD ni.. .
TAHU TAK RAHSIA DI SEBALIK PERIOD NI?? .
Allah bantu kite utk mudah kite merancang keluarga.. nk ngandung ke.. tak nak ke...
.
sgt senang kalau period kite teratur.. tak perlu pun amik pil perancang.... yg end up nya akan buat kite x period berbulan2 n buat perut kite buncit... .
Utk yg nk ikhtiar hamil pulak sgt penting utk pastikn period nya dtg konsistan setiap bulan.... so senang nk deal ngan suami bile nk bersama... ;)
.
so siapa yg ada prob period ting tong ?? cer komen " kak bantu saya "
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#1rumah1listra
#solusikesuburan
#pakejqurban
#jomhamil
#marihamil
#mudahhamil
#tipshamil

Smlm ada cust dtg HQ.. .
Saya : Dah brapa lama kawin puan?
.
cust : 2 tahun kak... ( muke sedih )
.
saya : period ok tak??
.
cust : period skng sebulan dtg 2 kali.. .
saya : period kalau sebulan skali mai bru cantik. Bila kitaran haid kite teratur senang tuk kite tau bile waktu SUBUR kite.
.
cust : dulu saya dah amalkn LISTRA. Period ok dah sebulan skali dtg.. Sengugut pun x da.. Tp saya stop die jadi balik... kena terus amalkn ke kak??
.
saya : Kalau bley konsistan amalkan.. sbb kadang bile strss atau penat bley ganggu hormon kite.. end up period jd ting tong..
.
cust : ye la kak.... saya strsss.. lagi pjj ngan suami.. saya kat srawak... suami kat jb... mintk transfr jb sampai la ni xdpt ( kali ni saya lak yg sedih :'( )
.
saya : amalkan lah LISTRA ni konsistan puan.. kalau bley bile dah hamil pun terus amalkn.. dah branak pun amalkn.. Sbb khasiat die bkn tuk subur je.. tp bgus tuk kite org pompuan ni..
Utk stabil kn hormon kite.. Biar lambat Menopause...
.
.
.
kat sini kak eaisyah nk bebel sikit...Ramai yg amik remeh bab PERIOD ni.. .
TAHU TAK RAHSIA DI SEBALIK PERIOD NI?? .
Allah bantu kite utk mudah kite merancang keluarga.. nk ngandung ke.. tak nak ke...
.
sgt senang kalau period kite teratur.. tak perlu pun amik pil perancang.... yg end up nya akan buat kite x period berbulan2 n buat perut kite buncit... .
Utk yg nk ikhtiar hamil pulak sgt penting utk pastikn period nya dtg konsistan setiap bulan.... so senang nk deal ngan suami bile nk bersama... ;)
.
so siapa yg ada prob period ting tong ?? cer komen " kak bantu saya "
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#1rumah1listra
#solusikesuburan
#pakejqurban
#jomhamil
#marihamil
#mudahhamil
#tipshamil
18 0 4 September, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

“Tq for testimoni shareing sis.. 😘😍🥰Sy guna furmon stakat period sy x tsekat2 mcm dulu 😂 Klu dulu, 4bulan xdtg bulan.

Sy start guna furmon august 2018. Then now, period bulan 9 ada, bulan 10 ada.. 😄 Org happy bla tinguk double line, sy plak happy bla ada period. 😂😂 Harap period back to normal n dpat baby furmon mcm yg lain2. Aamiin3x” - Siti , Sabah -
.
.
.
Nak Ikhtiar Hamil Tapi ada masalah haid tak teratur dan sukar lekat?
Wssap Farhana terus ke
www.wasap.my/60135036716/nakhamil .
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst

“Tq for testimoni shareing sis.. 😘😍🥰Sy guna furmon stakat period sy x tsekat2 mcm dulu 😂 Klu dulu, 4bulan xdtg bulan.

Sy start guna furmon august 2018. Then now, period bulan 9 ada, bulan 10 ada.. 😄 Org happy bla tinguk double line, sy plak happy bla ada period. 😂😂 Harap period back to normal n dpat baby furmon mcm yg lain2. Aamiin3x” - Siti , Sabah -
.
.
.
Nak Ikhtiar Hamil Tapi ada masalah haid tak teratur dan sukar lekat?
Wssap Farhana terus ke 
www.wasap.my/60135036716/nakhamil .
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst
1 0 3 September, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

SHARING AHLI FURMON : PENANTIAN SELAMA 12 TAHUN,MASALAH SUKAR LEKAT,KEPUTIHAN & PERIOD TAK TERATUR ,IKHTIAR DENGAN SET SUAMI ISTERI .
.
. "Dik..maaf ganggu pagi2
Hari tu ingat tak akak check upt tu kan yang delay 3 hari tu..
Alhamdulillah dik akak berjaya hamil ikhtiar set suami isteri furmon dengan ie lotion...
Sebelum ni kan dik delay period tak harap sangat..rasa macam tak ada je 😔
Tapi dik kata try uji brand upt lain...
Hati ni dup dap je dan berdoa moga ada rezeki kali ini...
Akak tengok upt positif ni..akak rasa tak percaya je 😭
Terima kasih Ya Allah..Terima kasih Furmon
Akak dan suami pun dah 12 menanti...
Hadiah teristimewa sangat2 ni buat akak dan suami 😊
Sebelum ni akak ada bermacam masalah sukar lekat - masalah period tak teratur, dengan keputihan dan suami ada gak..
Dik, doakan kandungan akak sihat sehingga melahirkan ye..
Syukur sangat2 rezeki Allah ni" "Jamaliah, Pahang-
.
.

Alhmdulilah tahniah akk ummi ucapkn semoga kndgn akk mbesar dgn sihat. .. Berminat nak cuba furmon ?
Boleh terus tekan link di bawah 👇
Www .wasap.my/60135036716/FurmonNakHamil .
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst #kelabikhtiarhamil

SHARING AHLI FURMON : PENANTIAN SELAMA 12 TAHUN,MASALAH SUKAR LEKAT,KEPUTIHAN & PERIOD TAK TERATUR ,IKHTIAR DENGAN SET SUAMI ISTERI .
.
. "Dik..maaf ganggu pagi2
Hari tu ingat tak akak check upt tu kan yang delay 3 hari tu..
Alhamdulillah dik akak berjaya hamil ikhtiar set suami isteri furmon dengan ie lotion...
Sebelum ni kan dik delay period tak harap sangat..rasa macam tak ada je 😔
Tapi dik kata try uji brand upt lain...
Hati ni dup dap je dan berdoa moga ada rezeki kali ini...
Akak tengok upt positif ni..akak rasa tak percaya je 😭
Terima kasih Ya Allah..Terima kasih Furmon
Akak dan suami pun dah 12 menanti...
Hadiah teristimewa sangat2 ni buat akak dan suami 😊
Sebelum ni akak ada bermacam masalah sukar lekat - masalah period tak teratur, dengan keputihan dan suami ada gak..
Dik, doakan kandungan akak sihat sehingga melahirkan ye..
Syukur sangat2 rezeki Allah ni" "Jamaliah, Pahang-
.
.

Alhmdulilah tahniah akk ummi ucapkn semoga kndgn akk mbesar dgn sihat. .. Berminat nak cuba furmon ? 
Boleh terus tekan link di bawah 👇
Www .wasap.my/60135036716/FurmonNakHamil .
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst #kelabikhtiarhamil
1 0 3 September, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

SHARING BENAR AHLI FURMON : PENANTIAN 3 TAHUN, PERIOD TAK TERATUR “ Salam sis,alhamdulilah sy dh pregnant tapi awal lagi baru 5w..Awal Dec sy amik set suami isteri,belom hbs guna dh rezeki.Alhamdulilah.
penantian 3thn masalah period tak teratur. “ - umi,terengganu
.
.
#PenantianJadiRealiti #ikthiarHamil #MahuHamil #inginHamil #senangHamil #mariHamil #jomhamil #ttc #ttcsisters #ttcmalaysia #trb #furmon ...

SHARING BENAR AHLI FURMON : PENANTIAN 3 TAHUN, PERIOD TAK TERATUR “ Salam sis,alhamdulilah sy dh pregnant tapi awal lagi baru 5w..Awal Dec sy amik set suami isteri,belom hbs guna dh rezeki.Alhamdulilah.
penantian 3thn masalah period tak teratur. “ - umi,terengganu
.
.
#PenantianJadiRealiti #ikthiarHamil #MahuHamil #inginHamil #senangHamil #mariHamil #jomhamil #ttc #ttcsisters #ttcmalaysia #trb #furmon ...
2 0 3 September, 2019
@listramalaysia Profile picture

@listramalaysia

PROMO HIJRAH MERDEKA HANYA UTK MEREKA YG SEDANG IKHTIAR. .
.
Jom HIJRAH kan diri anda dr berdua menjadi bertiga tahun ni.. tiada yg mustahil bagi Allah. .
.
Apa yg anda perlu buat hanya lah DOA bersungguh2.. IKHTIAR sehabis mungkin.. & TAWAKAL lah pd Allah.. Allah akan bg bila sampai masa nya. Percaya lah..😉
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#trytoconceive
#marihamil
#jomhamil
#tunkuazizahfertilityfoundation

PROMO HIJRAH MERDEKA HANYA UTK MEREKA YG SEDANG IKHTIAR. .
.
Jom HIJRAH kan diri anda dr berdua menjadi bertiga tahun ni.. tiada yg mustahil bagi Allah. .
.
Apa yg anda perlu buat hanya lah DOA bersungguh2.. IKHTIAR sehabis mungkin.. & TAWAKAL lah pd Allah.. Allah akan bg bila sampai masa nya. Percaya lah..😉
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#trytoconceive 
#marihamil 
#jomhamil 
#tunkuazizahfertilityfoundation
26 1 1 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

PROMO HIJRAH MERDEKA HANYA UTK MEREKA YG SEDANG IKHTIAR. .
.
Jom HIJRAH kan diri anda dr berdua menjadi bertiga tahun ni.. tiada yg mustahil bagi Allah. .
.
Apa yg anda perlu buat hanya lah DOA bersungguh2.. IKHTIAR sehabis mungkin.. & TAWAKAL lah pd Allah.. Allah akan bg bila sampai masa nya. Percaya lah..😉
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#asiapcificsuperhealthbrand
#promohijrahmerdeka
#trytoconceive
#marihamil
#jomhamil
#tunkuazizahfertilityfoundation

PROMO HIJRAH MERDEKA HANYA UTK MEREKA YG SEDANG IKHTIAR. .
.
Jom HIJRAH kan diri anda dr berdua menjadi bertiga tahun ni.. tiada yg mustahil bagi Allah. .
.
Apa yg anda perlu buat hanya lah DOA bersungguh2.. IKHTIAR sehabis mungkin.. & TAWAKAL lah pd Allah.. Allah akan bg bila sampai masa nya. Percaya lah..😉
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#promohijrahmerdeka 
#trytoconceive 
#marihamil 
#jomhamil 
#tunkuazizahfertilityfoundation
19 0 1 September, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

Awalnya Menunda Hamil, Akhirnya Malah Susah Hamil

Sudah sering terjadi kasus seperti berikut ini: pasangan suami istri sepakat menunda program hamil karena alasan sedang sibuk dengan karir masing-masing. Bulan demi bulan berlalu. Tak terasa tahun demi tahun berlalu. Dan akhirnya karir mereka pun menanjak.
Mereka kini sudah memiliki penghasilan yang lebih besar dan tabungan yang cukup.
Mereka lalu berpikir, "Kayaknya ini waktu yang tepat untuk punya anak". Lalu mereka mencoba dan mencoba namun tak kunjung berhasil. Segala cara dilakukan namun tak kunjung dapat momongan.

Kasus seperti ini sering sekali terjadi.
Pertanyaan kebanyakan orang adalah: apa penyebab mereka susah hamil setelah sekian lama menunda kehamilan?

Banyak penyebab-penyebab yang mungkin dialami. Mencari dokter ataupun alternatif tetapi belum berhasil. Tapi tidak menutup kemungkinan bahwa ini tidak ada solusi.
Ternyata ada satu jenis terapi yang sedang populer di masyarakat Indonesia sekarang. TERAPI PROMIL HERBAL BEE Sudah banyak sekali yang berhasil mengatasi masalahnya berkat terapi ini.
Dan untung terapi ini tidak mahal dibandingkan harus cek ke dokter, alternatif, dan lain-lain.

Konsultasi & Program Hamil Hubungi: ☎ Whatsapp : 085706177730

Awalnya Menunda Hamil, Akhirnya Malah Susah Hamil

Sudah sering terjadi kasus seperti berikut ini: pasangan suami istri sepakat menunda program hamil karena alasan sedang sibuk dengan karir masing-masing. Bulan demi bulan berlalu. Tak terasa tahun demi tahun berlalu. Dan akhirnya karir mereka pun menanjak. 
Mereka kini sudah memiliki penghasilan yang lebih besar dan tabungan yang cukup.
Mereka lalu berpikir, "Kayaknya ini waktu yang tepat untuk punya anak". Lalu mereka mencoba dan mencoba namun tak kunjung berhasil. Segala cara dilakukan namun tak kunjung dapat momongan.

Kasus seperti ini sering sekali terjadi.
Pertanyaan kebanyakan orang adalah: apa penyebab mereka susah hamil setelah sekian lama menunda kehamilan?

Banyak penyebab-penyebab yang mungkin dialami. Mencari dokter ataupun alternatif tetapi belum berhasil. Tapi tidak menutup kemungkinan bahwa ini tidak ada solusi. 
Ternyata ada satu jenis terapi yang sedang populer di masyarakat Indonesia sekarang. TERAPI PROMIL HERBAL BEE Sudah banyak sekali yang berhasil mengatasi masalahnya berkat terapi ini. 
Dan untung terapi ini tidak mahal dibandingkan harus cek ke dokter, alternatif, dan lain-lain.

Konsultasi & Program Hamil Hubungi: ☎ Whatsapp : 085706177730
58 3 29 August, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Promo HIJRAH MERDEKA ni hanya utk mereka yg ikhtiar hamil je tau.. .
.
Sbb kami nk bantu mereka MERDEKA dari serangan masalah ketidaksuburan. .
.
Moga ikhtiar mereka kali ni menjd HIJRAH terbaik dlm hidup mereka dari berdua menjd bertiga..
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapcificsuperhealthbrand
#pregnancy
#trytoconceive
#marihamil
#hamilcarasunnah
#promohijrahmerdeka

Promo HIJRAH MERDEKA ni hanya utk mereka yg ikhtiar hamil je tau.. .
.
Sbb kami nk bantu mereka MERDEKA dari serangan masalah ketidaksuburan. .
.
Moga ikhtiar mereka kali ni menjd HIJRAH terbaik dlm hidup mereka dari berdua menjd bertiga..
.
.
#listra 
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapcificsuperhealthbrand 
#pregnancy 
#trytoconceive 
#marihamil 
#hamilcarasunnah 
#promohijrahmerdeka
42 9 29 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
3 0 29 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
7 0 29 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
3 0 29 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

PROGRAM HAMIL HOLISTIC

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. "Hamil, melahirkan, punya anak adalah hak Allah. Allah memberi keturunan kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi musibah (misalnya: keguguran) kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi kemandulan kepada orang yang dikehendaki (Naudzubillah, semoga kita terhindar dari ini). Maka janganlah melontarkan pertanyaan-pertanyaan demikian, karena itu hak Allah. Mempertanyakan hal itu terus-menerus berarti mempertanyakan kekuasaan Allah". Kapan ya bisa ada dirahimku?
Berapa lama lagi aku harus menunggu? ......... Lho kok ditunggu?

Dijemput dong Bunda dan Ayah dengan ikhtiar "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" dan kekuatan DOA. Pingin rasanya seperti yang lain yang sudah berhasil di testimoni
Konsultasi GRATIS "TERAPI HAMIL HOLISTIC" hubungi:
--------------------------------------------------------------------------- WA👉085706177730
Semua Hambatan Kehamilan Pasti Ada Solusi nya, Temukan Jawabannya di PROGRAM HAMIL HOLISTIC.
.
.
KONSULTASI GRATIS PROGRAM CEPAT HAMIL HUBUNGI:
WA👉085706177730 -------------------------------------------------------------

PROGRAM HAMIL HOLISTIC

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. "Hamil, melahirkan, punya anak adalah hak Allah. Allah memberi keturunan kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi musibah (misalnya: keguguran) kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi kemandulan kepada orang yang dikehendaki (Naudzubillah, semoga kita terhindar dari ini). Maka janganlah melontarkan pertanyaan-pertanyaan demikian, karena itu hak Allah. Mempertanyakan hal itu terus-menerus berarti mempertanyakan kekuasaan Allah". Kapan ya bisa ada dirahimku?
Berapa lama lagi aku harus menunggu? ......... Lho kok ditunggu?

Dijemput dong Bunda dan Ayah dengan ikhtiar "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" dan kekuatan DOA. Pingin rasanya seperti yang lain yang sudah berhasil di testimoni 
Konsultasi GRATIS "TERAPI HAMIL HOLISTIC" hubungi:
--------------------------------------------------------------------------- WA👉085706177730 
Semua Hambatan Kehamilan Pasti Ada Solusi nya, Temukan Jawabannya di PROGRAM HAMIL HOLISTIC.
.
.
KONSULTASI GRATIS PROGRAM CEPAT HAMIL HUBUNGI: 
WA👉085706177730 -------------------------------------------------------------
10 1 28 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan.
Membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti:
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA(keputihan)
KURET BERULANG ULANG
PCOS/PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
SPERMA ENCER/TIDAK BAIK
SEL TELUR TIDAK MATANG
Kami punya solusi nya yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA.
KONSULTASI GRATIS.
Harap menghubungi kontak di atas. 🌿Sudah terbukti & terpercaya untuk mengatasi semua hambatan kehamilan.
100%Halal & Terpecaya.
-- 👉 ☎ WA : 085706177730 👈👈

Yuk cek IG kami, seputar kehamilan. 
Membantu PASUTRI supaya cepat hamil atau mempunyai momongan dengan metode yang relatif singkat, apapun penghalangnya, seperti: 
KISTA
MIOM
SIKLUS HAID TIDAK LANCAR
TUBA FALOPI
OBESITAS/KEGEMUKAN
KEKURUSAN
KELAINAN MULUT RAHIM
KELAINAN RAHIM
INVEKSI VAGINA(keputihan)
KURET BERULANG ULANG
PCOS/PCO
ENDOMETRIOSIS
VARIKOKEL
SPERMA ENCER/TIDAK BAIK
SEL TELUR TIDAK MATANG
Kami punya solusi nya yang cepat, tepat, efektif dan sehat. 95% TERBUKTI KEBERHASILANYA. 
KONSULTASI GRATIS. 
Harap menghubungi kontak di atas. 🌿Sudah terbukti & terpercaya untuk mengatasi semua hambatan kehamilan.
100%Halal & Terpecaya.
-- 👉 ☎ WA : 085706177730 👈👈
48 1 26 August, 2019
@rahsia_cepat_hamil Profile picture

@rahsia_cepat_hamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
0 0 26 August, 2019
@rahsia_cepat_hamil Profile picture

@rahsia_cepat_hamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
3 0 26 August, 2019
@rahsia_cepat_hamil Profile picture

@rahsia_cepat_hamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
4 0 26 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

Syukur Alhamdulillah 😘
6 Tahun Menanti...
#penantianjadirealiti
.
"Alhamdullilah, penantian selama 6 tahun menjadi realiti. Mama susah lekat selepas melahirkan abang.
5 tahun jarak dengan abang. Setelah mencuba set lengkap suami isteri, saya berjaya hamil" - Puan Chatyria, Selangor -
.
Nama : Rodriguez Laka
Tarikh : 19 November 2018
2.56PM, 3.19KG
.
.
.
#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst

Syukur Alhamdulillah 😘
6 Tahun Menanti...
#penantianjadirealiti
.
"Alhamdullilah, penantian selama 6 tahun menjadi realiti. Mama susah lekat selepas melahirkan abang.
5 tahun jarak dengan abang. Setelah mencuba set lengkap suami isteri, saya berjaya hamil" - Puan Chatyria, Selangor -
.
Nama : Rodriguez Laka
Tarikh : 19 November 2018
2.56PM, 3.19KG
.
.
.
#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst
5 0 26 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

* #SharingBabyRompers* 👶🏻 Alhamdulillah, thank you Furmon. It's Girl!! Baby Amanda Zuhaira - Puan Nazirah, Sarawak - 💝 Nama Baby : Amanda Zuhaira
💝 Tarikh Lahir : 08 September 2018
💝 Berat Masa Lahir : 3.25KG
💝 Masa Lahir : 10:50PM
.
.
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst

*#SharingBabyRompers* 👶🏻 Alhamdulillah, thank you Furmon. It's Girl!! Baby Amanda Zuhaira - Puan Nazirah, Sarawak - 💝 Nama Baby : Amanda Zuhaira
💝 Tarikh Lahir : 08 September 2018
💝 Berat Masa Lahir : 3.25KG
💝 Masa Lahir : 10:50PM
.
.
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst
2 0 26 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

Ok sebelum ni noraini Ada masalah sengugut teruk dah ikhtiar macam2 . penantian selama 3 tahun..sampailah guna furmon, akak suggest guna set suami isteri.. Alhamdulillah penggunaan sebulan terus lekat. Sekarang anak dah 10bulan.. Berkat usaha dgn set suami isteri berjaya hamil, sambil tawakal kepada Allah. Nama anak nuryn nafeesa bt mohd sukri 🤗 Terima kasih furmon.
Noraini, damansara .
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst

Ok sebelum ni noraini Ada masalah sengugut teruk dah ikhtiar macam2 . penantian selama 3 tahun..sampailah guna furmon, akak suggest guna set suami isteri.. Alhamdulillah penggunaan sebulan terus lekat. Sekarang anak dah 10bulan.. Berkat usaha dgn set suami isteri berjaya hamil, sambil tawakal kepada Allah. Nama anak nuryn nafeesa bt mohd sukri 🤗 Terima kasih furmon. 
Noraini, damansara .
.
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst
2 0 26 August, 2019
@furmon_senanghamil Profile picture

@furmon_senanghamil

SHARING AHLI FURMON : PENANTIAN SELAMA 3 TAHUN . .
.

Penantian 3 tahun, tiada masalah apa2, cuma sukar lekat.. alhamdullilah...dengan nama Allah saya guna sebotol shj furmon dah dpt baby☺ -syazwani,pineng-
.
Nama anak : Tazrinasha adriana, 9bulan .
.

Alhmdulilah , tahniah sis syazwani moga anak ini m'besar dgn sihat & m'jadi anak yang solehah.Aamin ....comel baby mata bulat ... .
.
.

Ingin ikhtiar hamil boleh tekan link di bawah 👇
www.wasap.my/60135036716/FurmonNakHamil .
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst

SHARING AHLI FURMON : PENANTIAN SELAMA 3 TAHUN . .
.

Penantian 3 tahun, tiada masalah apa2, cuma sukar lekat.. alhamdullilah...dengan nama Allah saya guna sebotol shj furmon dah dpt baby☺ -syazwani,pineng-
.
Nama anak : Tazrinasha adriana, 9bulan .
.

Alhmdulilah , tahniah sis syazwani moga anak ini m'besar dgn sihat & m'jadi anak yang solehah.Aamin ....comel baby mata bulat ... .
.
.

Ingin ikhtiar hamil boleh tekan link di bawah 👇
www.wasap.my/60135036716/FurmonNakHamil .
.

#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #cyst
0 0 26 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

Bahhwa misionaris paling baik karena posisi ini memungkinkan penis mencapai daerah di depan leher rahim – sehingga penetrasi yang terjadi cukup dalam. Penetrasi yang dalam dipercaya dapat memperbesar peluang hamil sebab sperma yang masuk lebih mendekati bagian tuba fallopi – saluran di mana sel telur berada.⁠
.⁠

Selamat mencoba ya pasutri..⁠.⁠
.
"SEMOGA BERMANFAAT" 😊🙏
🗣 Comment Dan Tag Teman/ Pasangan Kalian !...
🎬 UPDATE SETIAP HARI !
📣 INFORMASI KESEHATAN
📝 Tulis Pendapat Kamu Di Kolom Komentar
===============================================
Konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas silahkan hubungi konsultan resmi kami ya bunda nomer Wa: 085706177730 ===============================================

Bahhwa misionaris paling baik karena posisi ini memungkinkan penis mencapai daerah di depan leher rahim – sehingga penetrasi yang terjadi cukup dalam. Penetrasi yang dalam dipercaya dapat memperbesar peluang hamil sebab sperma yang masuk lebih mendekati bagian tuba fallopi – saluran di mana sel telur berada.⁠
.⁠
⁠
Selamat mencoba ya pasutri..⁠.⁠
.
"SEMOGA BERMANFAAT" 😊🙏
🗣 Comment Dan Tag Teman/ Pasangan Kalian !...
🎬 UPDATE SETIAP HARI !
📣 INFORMASI KESEHATAN
📝 Tulis Pendapat Kamu Di Kolom Komentar
===============================================
Konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas silahkan hubungi konsultan resmi kami ya bunda nomer Wa: 085706177730 ===============================================
41 1 24 August, 2019
@jomhamilbersamafurmon Profile picture

@jomhamilbersamafurmon

"ALHAMDULILLAH, SUAMI DAH TERUS BERHENTI MEROKOK LEPAS SAPU IE LOTION NI"
.
"Assalam......
Atie nk bgthu ni...feedback dr suami atie..smlm die bgthu atie..die jd xnk mrokok
Bla tngok rokok jd bnci..mlut pon rsa pahit..
Atie suka sgt2 ...penangan IE...dgn izinNya suami atie skrg smakin kurang merokok..dan mmg die ckp xnk lgsg dh...
Atie hrap sgt2 smua akn brlalu dgn baik...
In 2weeks pkai IE suami ckp mcm ☝🏻☝🏻☝🏻...syukur pd Allah n trima kasih sbb knalkan IE pd atiey..moga pasni akn dpt tngok double red line plak..😘😘😘
Atie rsa nk mnangis smlm bla suami ckp die dh xrsa nk mrokok
Tngk rokok pon die jd mual n phit tekak
Sbb dr b4 nikah atie mntk die stop cigarate...tp xnk..dan mcm2 lg die mrah
Skrg..tnpa atie mntk die sndri xnk mrokok lg..😭😭😭
Syukur sgt2 .."
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak nur Guide Sampai Berjaya Hamil?
Wssap nur terus ke www.wasap.my/601139642492/nakhamil .
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #sukarlekat #NurTRB #jomhamilbersamafurmon

"ALHAMDULILLAH, SUAMI DAH TERUS BERHENTI MEROKOK LEPAS SAPU IE LOTION NI"
.
"Assalam......
Atie nk bgthu ni...feedback dr suami atie..smlm die bgthu atie..die jd xnk mrokok
Bla tngok rokok jd bnci..mlut pon rsa pahit..
Atie suka sgt2 ...penangan IE...dgn izinNya suami atie skrg smakin kurang merokok..dan mmg die ckp xnk lgsg dh...
Atie hrap sgt2 smua akn brlalu dgn baik...
In 2weeks pkai IE suami ckp mcm ☝🏻☝🏻☝🏻...syukur pd Allah n trima kasih sbb knalkan IE pd atiey..moga pasni akn dpt tngok double red line plak..😘😘😘
Atie rsa nk mnangis smlm bla suami ckp die dh xrsa nk mrokok
Tngk rokok pon die jd mual n phit tekak
Sbb dr b4 nikah atie mntk die stop cigarate...tp xnk..dan mcm2 lg die mrah
Skrg..tnpa atie mntk die sndri xnk mrokok lg..😭😭😭
Syukur sgt2 .."
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak nur Guide Sampai Berjaya Hamil?
Wssap nur terus ke www.wasap.my/601139642492/nakhamil .
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil  #berjayahamil #ttcmalaysia #ttccommunity #ttcsingapura #furmonsapusapuhamil #sukarlekat #NurTRB  #jomhamilbersamafurmon
1 0 24 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

Berikut ini adalah beberapa tips jitu yang dapat Anda lakukan untuk cepat hamil yang dikutip dari doktersehat.com, diantaranya:⠀
.⠀
1. Berhubungan seks pada waktu yang tepat⠀
.⠀
Peluang sperma membuahi sel telur terbilang kecil, yaitu hanya pada 4-5 hari menjelang masa-masa ovulasi dan pada hari ovulasi itu sendiri. Maka yang bisa Anda lakukan adalah berhubungan seks dalam periode ini. Masalahnya, penelitian menemukan bahwa tubuh Anda sering tidak berproses tepat waktu seperti mesin.⠀
.⠀
Masa-masa ovulasi dapat bergeser karena banyak faktor. Bahkan, jika siklus haid Anda tergolong normal, ovulasi dapat terjadi kapan saja. Untuk mencegah risiko bergesernya waktu ovulasi, disarankan untuk berhubungan seks secara rutin setidaknya 3-4 kali seminggu. Pakar kandungan dan kesuburan menyarankan untuk tidak berhubungan seks setiap hari, karena kesuburan sel sperma mampu bertahan hingga 7 hari.⠀
.⠀
2. Kelola stres⠀
.⠀
Banyak pasangan tidak sadar bahwa stres bisa membuat kehamilan sulit untuk dicapai. Stres di sini tidak hanya berkaitan dengan kondisi yang dialami oleh wanita saja, tetapi jika pria mengalami stres hal itu juga bisa memengaruhi proses pembuahan. Saat stres, tubuh secara otomatis akan memproduksi hormon kortisol, hormon ini sangat tidak baik bagi wanita yang sedang ingin hamil ataupun bagi wanita yang sedang hamil muda.⠀

3. Gaya hidup sehat⠀
.⠀
Gaya hidup sehat sangat penting dilakukan oleh pasangan saat ingin merencanakan kehamilan. Salah satu hal yang bisa Anda lakukan adalah berolahraga. Olahraga secara teratur dipercaya dapat meningkatkan kesuburan. Namun, yang perlu menjadi catatan adalah olahraga yang berlebihan justu akan menurunkan kesuburan.⠀
.⠀
4. Konsumsi asam folat⠀
5. Posisi berhubungan seks yang tepat⠀
.⠀
Semoga bermanfaat.⁣⠀
.⁣⠀
.⁣⠀
Mau Konsultasi Kesehatan Gratis ?
Hubungi WA 085706177730

Berikut ini adalah beberapa tips jitu yang dapat Anda lakukan untuk cepat hamil yang dikutip dari doktersehat.com, diantaranya:⠀
.⠀
1. Berhubungan seks pada waktu yang tepat⠀
.⠀
Peluang sperma membuahi sel telur terbilang kecil, yaitu hanya pada 4-5 hari menjelang masa-masa ovulasi dan pada hari ovulasi itu sendiri. Maka yang bisa Anda lakukan adalah berhubungan seks dalam periode ini. Masalahnya, penelitian menemukan bahwa tubuh Anda sering tidak berproses tepat waktu seperti mesin.⠀
.⠀
Masa-masa ovulasi dapat bergeser karena banyak faktor. Bahkan, jika siklus haid Anda tergolong normal, ovulasi dapat terjadi kapan saja. Untuk mencegah risiko bergesernya waktu ovulasi, disarankan untuk berhubungan seks secara rutin setidaknya 3-4 kali seminggu. Pakar kandungan dan kesuburan menyarankan untuk tidak berhubungan seks setiap hari, karena kesuburan sel sperma mampu bertahan hingga 7 hari.⠀
.⠀
2. Kelola stres⠀
.⠀
Banyak pasangan tidak sadar bahwa stres bisa membuat kehamilan sulit untuk dicapai. Stres di sini tidak hanya berkaitan dengan kondisi yang dialami oleh wanita saja, tetapi jika pria mengalami stres hal itu juga bisa memengaruhi proses pembuahan. Saat stres, tubuh secara otomatis akan memproduksi hormon kortisol, hormon ini sangat tidak baik bagi wanita yang sedang ingin hamil ataupun bagi wanita yang sedang hamil muda.⠀
⠀
3. Gaya hidup sehat⠀
.⠀
Gaya hidup sehat sangat penting dilakukan oleh pasangan saat ingin merencanakan kehamilan. Salah satu hal yang bisa Anda lakukan adalah berolahraga. Olahraga secara teratur dipercaya dapat meningkatkan kesuburan. Namun, yang perlu menjadi catatan adalah olahraga yang berlebihan justu akan menurunkan kesuburan.⠀
.⠀
4. Konsumsi asam folat⠀
5. Posisi berhubungan seks yang tepat⠀
.⠀
Semoga bermanfaat.⁣⠀
.⁣⠀
.⁣⠀
Mau Konsultasi Kesehatan Gratis ? 
Hubungi WA 085706177730
27 1 22 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

1. Bayam

Bayam kaya akan asam folat hingga memengaruhi tingkat kualitas dan kesehatan sperma yang dihasilkan. Karena itu mengkonsumsi bayam secara teratur tentu akan memberikan dampak signifikan baik pada jumlah sperma yang dihasilkan serta semakin tingginya tingkat kualitas sperma.

2. Telur

Sumber protein yang tertinggi bagi manusia berasal dari telur. Karena itu dengan rajin mengonsumsi telur, maka jumlah sperma yang dihasilkan akan meningkat drastis.

3. Dark Chocolate

Dark chocolate adalah salah satu jenis makanan yang kaya akan asam amino yang tinggi, sehingga baik untuk sperma. Hal ini hanya dimiliki oleh cokelat asli ya, karena coklat dengan gula tambahan justru tidak baik untuk produktivitas sperma.

4. Bawang Putih

Bahan tambahan pada makanan ini memiliki segudang manfaat untuk kesehatan berkat kandungan selenium dan vitamin B6 di dalamnya. Salah satu manfaatnya yang luar biasa adalah kemampuannya untuk meningkatkan jumlah sperma dalam waktu singkat.

5. Asparagus

Tumbuhan hijau yang sehat dan agak mahal ini mengandung kadar vitamin C yang tinggi sehingga mampu melindungi sperma akibat kerusakan radikal bebas. Dengan rajin mengonsumsi asparagus, jumlah sperma yang dihasilkan akan meningkat secara signifikan sehingga akan memperbesar kemungkinan angka kehamilan. Selamat mencoba!

1. Bayam

Bayam kaya akan asam folat hingga memengaruhi tingkat kualitas dan kesehatan sperma yang dihasilkan. Karena itu mengkonsumsi bayam secara teratur tentu akan memberikan dampak signifikan baik pada jumlah sperma yang dihasilkan serta semakin tingginya tingkat kualitas sperma.

2. Telur

Sumber protein yang tertinggi bagi manusia berasal dari telur. Karena itu dengan rajin mengonsumsi telur, maka jumlah sperma yang dihasilkan akan meningkat drastis.

3. Dark Chocolate

Dark chocolate adalah salah satu jenis makanan yang kaya akan asam amino yang tinggi, sehingga baik untuk sperma. Hal ini hanya dimiliki oleh cokelat asli ya, karena coklat dengan gula tambahan justru tidak baik untuk produktivitas sperma.

4. Bawang Putih

Bahan tambahan pada makanan ini memiliki segudang manfaat untuk kesehatan berkat kandungan selenium dan vitamin B6 di dalamnya. Salah satu manfaatnya yang luar biasa adalah kemampuannya untuk meningkatkan jumlah sperma dalam waktu singkat.

5. Asparagus

Tumbuhan hijau yang sehat dan agak mahal ini mengandung kadar vitamin C yang tinggi sehingga mampu melindungi sperma akibat kerusakan radikal bebas. Dengan rajin mengonsumsi asparagus, jumlah sperma yang dihasilkan akan meningkat secara signifikan sehingga akan memperbesar kemungkinan angka kehamilan. Selamat mencoba!
26 2 21 August, 2019
@jomhamil_official Profile picture

@jomhamil_official

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
☎ Whatsapp Nurul 0172054142
( Consultant HQ Furmon )
.
Nabilah akan berikan info selanjutnya tentang #FURMON
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..Nurul doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
☎ Whatsapp Nurul 0172054142
( Consultant HQ Furmon )
.
Nabilah  akan berikan info selanjutnya tentang #FURMON
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #codmelaka
6 0 21 August, 2019
@maitasha_furmonmalaysia Profile picture

@maitasha_furmonmalaysia

Nak sangat pregnant tapi taktau kenapa susah sangat ! 😣
.
Jom check balik. Ada tak masalah-masalah ni pada suami anda :
👇👇👇👇 .
√ sperma cair
√ sperma kurang
√ Sperma suami sikit yang aktif.
√ melancarkan peredaran darah
√ menambah kuantiti dan memperbaiki kualiti
.
Dah check dengan doktor. Doktor kata tak ada masalah. Tapi kenapa susah pregnant sis?
.
Nak bantu sayang2 semua selesaikan semua masalah kesuburan ni dan guide untuk hamil insyaAllah 😊
.
.
Ikhtiar nak dapat zuriat? 📲Whatsapp terus www.wasap.my/60126654371/nakhamil

#penantianzuriat_furmonmalaysia #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #sayanakhamil #sayanakzuriat #marihamil #senanghamil #rawatrahim #rawatankesuburan #masalahwanita #haidtakteratur #periodtakteratur #senggugut #keputihan #keguguran #endometriosis #cyst #fibroid #pcos #furmon #furmonmurah #furmonnanocream #ielotion #spermacair #spermakurang #spermatakaktif #melancarkanperedarandarah

Nak sangat pregnant tapi taktau kenapa susah sangat ! 😣
.
Jom check balik. Ada tak masalah-masalah ni pada suami anda :
👇👇👇👇 .
√ sperma cair
√ sperma kurang
√ Sperma suami sikit yang aktif.
√ melancarkan peredaran darah
√ menambah kuantiti dan memperbaiki kualiti
.
Dah check dengan doktor. Doktor kata tak ada masalah. Tapi kenapa susah pregnant sis?
.
Nak bantu sayang2 semua selesaikan semua masalah kesuburan ni dan guide untuk hamil insyaAllah 😊
.
.
Ikhtiar nak dapat zuriat? 📲Whatsapp terus www.wasap.my/60126654371/nakhamil

#penantianzuriat_furmonmalaysia #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #sayanakhamil #sayanakzuriat #marihamil #senanghamil #rawatrahim #rawatankesuburan #masalahwanita #haidtakteratur #periodtakteratur #senggugut #keputihan #keguguran #endometriosis #cyst #fibroid #pcos #furmon #furmonmurah #furmonnanocream #ielotion #spermacair #spermakurang #spermatakaktif #melancarkanperedarandarah
2 0 18 August, 2019
@maitasha_furmonmalaysia Profile picture

@maitasha_furmonmalaysia

Nak sangat pregnant tapi taktau kenapa susah sangat ! 😣
.
Jom check balik. Ada tak masalah-masalah ni:
👇👇👇👇 .
√ Haid tak teratur. Kadang2 sampai 2,3 bulan baru datang.
√ Senggugut teruk sangat.
√ Keputihan banyak. Selalu gatal-gatal...😂😂
√ Telur banyak tak matang. Dah check dengan doktor.
√ Sperma suami sikit yang aktif.
√ Dah check dengan doktor. Doktor kata tak ada masalah. Tapi kenapa susah pregnant sis?
.
Nak bantu sayang2 semua selesaikan semua masalah kesuburan ni dan guide untuk hamil insyaAllah 😊
.
.
Ikhtiar nak dapat zuriat? 📲Whatsapp terus www.wasap.my/60126654371/nakhamil

#penantianzuriat_furmonmalaysia #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #sayanakhamil #sayanakzuriat #marihamil #senanghamil #rawatrahim #rawatankesuburan #masalahwanita #haidtakteratur #periodtakteratur #senggugut #keputihan #keguguran #endometriosis #cyst #fibroid #pcos

Nak sangat pregnant tapi taktau kenapa susah sangat ! 😣
.
Jom check balik. Ada tak masalah-masalah ni:
👇👇👇👇 .
√ Haid tak teratur. Kadang2 sampai 2,3 bulan baru datang.
√ Senggugut teruk sangat.
√ Keputihan banyak. Selalu gatal-gatal...😂😂
√ Telur banyak tak matang. Dah check dengan doktor.
√ Sperma suami sikit yang aktif.
√ Dah check dengan doktor. Doktor kata tak ada masalah. Tapi kenapa susah pregnant sis?
.
Nak bantu sayang2 semua selesaikan semua masalah kesuburan ni dan guide untuk hamil insyaAllah 😊
.
.
Ikhtiar nak dapat zuriat? 📲Whatsapp terus www.wasap.my/60126654371/nakhamil

#penantianzuriat_furmonmalaysia #ikhtiarhamil #ikhtiarzuriat #sayanakhamil #sayanakzuriat #marihamil #senanghamil #rawatrahim #rawatankesuburan #masalahwanita #haidtakteratur #periodtakteratur #senggugut #keputihan #keguguran #endometriosis #cyst #fibroid #pcos
1 0 18 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn
.
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. .
Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, sumbatan pada tubafallopi, endometriosis, dll. .
Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya.
.
Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil.
.
Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.
.
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
======================================================
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️ ✔ WhatsApp : 085706177730

Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn
.
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. .
Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, sumbatan pada tubafallopi, endometriosis, dll. .
Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya.
.
Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda 
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil.
.
Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.
.
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
======================================================
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️ ✔ WhatsApp : 085706177730
96 2 15 August, 2019
@hqfurmon.nrlyani Profile picture

@hqfurmon.nrlyani

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..
Farhana doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan?
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
☎ Whatsapp yani 0136400598 ( Consultant HQ Furmon )
.
Yani akan berikan info selanjutnya tentang #FURMON
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil

"SAPU-SAPU FURMON BOLEH HAMIL KE"
.
Alhamdullilah sebahagian cust tersayang #furmon yang dah berjaya hamil
Tahniah yang berjaya hamil...😉
Syukur alhamdullilah...😍
.
Yang masih menanti..
Farhana doakan usaha kalian diberkati Allah..
Jangan putus asa💪
INSYALLAH tak lama lagi
Aamiin 😊
.
Pernah cuba #FURMON?
.
Kalau belum cuba pasti rugi...
.
Kebaikan FURMON
1. Memulihkan #keputihan
2. Memulihkan #Cyst
3. Mengatasi kesukaran #hamil
4. Melancarkan #periodtakteratur
5. Merawat masalah #PCOS #Endo #Fibriod
6. Menstabilkan #hormon
7. Memulihkan #tiriod
8. Menghilangkan #Senggugut
9. Kuatkan #rahim(kerap gugur)
.
Jika anda ada alami beberapa situasi diatas adalah digalakkan, disyorkan untuk mencuba Furmon.
Berkesan? 
In sha allah anda gunakan pasti berkesan..
.
✅ 1 botol Tahan sehingga 30 hari
.
Jangan susah hati dan ragu-ragu untuk mencuba
Jom whatsapp sekarang, boleh cerita lebih lanjut :-
.
☎ Whatsapp yani 0136400598 ( Consultant HQ Furmon )
.
Yani akan berikan info selanjutnya tentang #FURMON
.
🌷FURMON Membantu Merealisasikan Impian Terindahmu 🌷
.
#alhamdullilah  #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil
1 0 15 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

PENGERTIAN INFERTILITAS PADA SUAMI ISTRI.

Kemandulan, dan gak subur bisa di katakan infertilitas.
Jadi suami istri gak mampu hamil dengan waktu lebih 1 tahun, meskipun hubungan badan 2-3x lebih dalam satu minggu rutin tanpa alat/kondom tapi gak hamil-hamil nah ini namanya infertilitas.

Kalau ada yang Infertilitas disini, stop untuk menyalahkan baik si wanita dan si pria.
Karena rencana kehamilan tidak semua orang beruntung pasti sebagian tidak beruntung dan susah mau hamil.

Lebih baik di cek dulu, cari tahu sebabnya kemudian introspeksi dulu dan mencari solusi agar segera punya debay.

Sedikit saya jelaskan sebabnya ya.

Pada Wanita.
1. Permasalahan ovulasi atau PCOS/ PCO
2. Ketidakseimbangan hormon
3. Siklus mens tidak teratur
4. Masalah Tuba dan juga adenomiosis
5. Kegemukan
6. Keputihan kronis
7. Riwayat penyakit tertentu.
8. Tiroid
9. Masa lalu buruk (sering HB bebas). Masih belum di ketahui

Pada Pria.
1. Masalah sperma
2. Ketidakseimbangan hormon
3. Ada sumbatan di saluran sperma pria
Itu yang masih di ketahui, dan kalau yang masih belum di ketahui.
Misal
1. Permasalahan pada sel telur yang tidak pecah sehingga sulit pembuahan.
2. Terlambatnya perjalanan zigot (hasil pembuahan), apa itu zigot? zigot itu sel yang bersatu dari sperma dan sel telur ini yg nanti menjadi janin.
3. Perlekatan implantasi gagal terjadi

Sudah jelas ya? . ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan
_______________________
Contact person :
✆ Whatsapp: 085706177730
_______________________

Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!

PENGERTIAN INFERTILITAS PADA SUAMI ISTRI.

Kemandulan, dan gak subur bisa di katakan infertilitas.
Jadi suami istri gak mampu hamil dengan waktu lebih 1 tahun, meskipun hubungan badan 2-3x lebih dalam satu minggu rutin tanpa alat/kondom tapi gak hamil-hamil nah ini namanya infertilitas.

Kalau ada yang Infertilitas disini, stop untuk menyalahkan baik si wanita dan si pria.
Karena rencana kehamilan tidak semua orang beruntung pasti sebagian tidak beruntung dan susah mau hamil.

Lebih baik di cek dulu, cari tahu sebabnya kemudian introspeksi dulu dan mencari solusi agar segera punya debay.

Sedikit saya jelaskan sebabnya ya.

Pada Wanita.
1. Permasalahan ovulasi atau PCOS/ PCO
2. Ketidakseimbangan hormon
3. Siklus mens tidak teratur
4. Masalah Tuba dan juga adenomiosis
5. Kegemukan
6. Keputihan kronis
7. Riwayat penyakit tertentu.
8. Tiroid
9. Masa lalu buruk (sering HB bebas). Masih belum di ketahui

Pada Pria.
1. Masalah sperma
2. Ketidakseimbangan hormon
3. Ada sumbatan di saluran sperma pria 
Itu yang masih di ketahui, dan kalau yang masih belum di ketahui. 
Misal
1. Permasalahan pada sel telur yang tidak pecah sehingga sulit pembuahan.
2. Terlambatnya perjalanan zigot (hasil pembuahan), apa itu zigot? zigot itu sel yang bersatu dari sperma dan sel telur ini yg nanti menjadi janin. 
3. Perlekatan implantasi gagal terjadi

Sudah jelas ya? . ▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
Dapatkan info seputar kesehatan organ kewanitaan atau tentang keterlambatan kehamilan
_______________________
Contact person :
✆ Whatsapp: 085706177730 
_______________________

Like 💜💙💛, komentar dan tag teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan.!!
27 1 13 August, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

PROGRAM HAMIL HOLISTIC

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. "Hamil, melahirkan, punya anak adalah hak Allah. Allah memberi keturunan kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi musibah (misalnya: keguguran) kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi kemandulan kepada orang yang dikehendaki (Naudzubillah, semoga kita terhindar dari ini). Maka janganlah melontarkan pertanyaan-pertanyaan demikian, karena itu hak Allah. Mempertanyakan hal itu terus-menerus berarti mempertanyakan kekuasaan Allah". Kapan ya bisa ada dirahimku?
Berapa lama lagi aku harus menunggu? ......... Lho kok ditunggu?

Dijemput dong Bunda dan Ayah dengan ikhtiar "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" dan kekuatan DOA. Pingin rasanya seperti yang lain yang sudah berhasil di testimoni
Konsultasi GRATIS "TERAPI HAMIL HOLISTIC" hubungi:
--------------------------------------------------------------------------- WA👉085706177730
Semua Hambatan Kehamilan Pasti Ada Solusi nya, Temukan Jawabannya di PROGRAM HAMIL HOLISTIC.
.
.
KONSULTASI GRATIS PROGRAM CEPAT HAMIL HUBUNGI:
WA👉085706177730 -------------------------------------------------------------

PROGRAM HAMIL HOLISTIC

Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri. "Hamil, melahirkan, punya anak adalah hak Allah. Allah memberi keturunan kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi musibah (misalnya: keguguran) kepada orang yang dikehendaki. Allah memberi kemandulan kepada orang yang dikehendaki (Naudzubillah, semoga kita terhindar dari ini). Maka janganlah melontarkan pertanyaan-pertanyaan demikian, karena itu hak Allah. Mempertanyakan hal itu terus-menerus berarti mempertanyakan kekuasaan Allah". Kapan ya bisa ada dirahimku?
Berapa lama lagi aku harus menunggu? ......... Lho kok ditunggu?

Dijemput dong Bunda dan Ayah dengan ikhtiar "PROGRAM HAMIL HOLISTIC" dan kekuatan DOA. Pingin rasanya seperti yang lain yang sudah berhasil di testimoni 
Konsultasi GRATIS "TERAPI HAMIL HOLISTIC" hubungi:
--------------------------------------------------------------------------- WA👉085706177730 
Semua Hambatan Kehamilan Pasti Ada Solusi nya, Temukan Jawabannya di PROGRAM HAMIL HOLISTIC.
.
.
KONSULTASI GRATIS PROGRAM CEPAT HAMIL HUBUNGI: 
WA👉085706177730 -------------------------------------------------------------
8 3 1 August, 2019
@habbasauda_listraslgr Profile picture

@habbasauda_listraslgr

Pada bakal2 ibu semua . Jaga la pemakanan anda sewaktu sebelum hamil lg.. kerana ia nya sgt mempengaruhi tahap kesihatan anda dan keturunan anda.. Apa yg patut ibu hamil amalkn sepjg waktu planning hamil ni?

Saya sgt sarankn amalkn makanan sunnah spt KURMA, SUSU KAMBING , HABATUSAUDA , KISMIS , MADU, MINYK ZAITUN , pendek kata semua makanan sunnah amalkn la.. ia sgt baik utk bakal ibu dan anak dlm kandungan.. Alhamdulillah produk listra adalah berasaskn makanan Sunnah.. Habasauda Listra membantu ibu hamil sentiasa bertenaga.. dan menguatkn anak dlm kandungan.. Listra Good Milk susu kambing yg sgt sedap.. tanpa rasa dan bau hamis.. dan tanpa kandungan gula.. sgt baik utk ibu hamil .. Insya Allah baby akan sihat.. n bebas kuning.. .
.
Ingin tau lebih lanjut ttg produk listra?? Wasap jer..
.
www.wasap.my/60179772262/listra_susu_kambing .
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodontime
#periodawareness
#ttc
#pcosawarness
#ENDOMETRIOSISAWARENESS
#trytoconceive
#marihamil
#jomhamil
#mudahhamil

Pada bakal2 ibu semua . Jaga la pemakanan anda sewaktu sebelum hamil lg.. kerana ia nya sgt mempengaruhi tahap kesihatan anda dan keturunan anda.. Apa yg patut ibu hamil amalkn sepjg waktu planning hamil ni?

Saya sgt sarankn amalkn makanan sunnah spt KURMA, SUSU KAMBING , HABATUSAUDA , KISMIS , MADU, MINYK ZAITUN , pendek kata semua makanan sunnah amalkn la.. ia sgt baik utk bakal ibu dan anak dlm kandungan.. Alhamdulillah produk listra adalah berasaskn makanan Sunnah.. Habasauda Listra membantu ibu hamil sentiasa bertenaga.. dan menguatkn anak dlm kandungan.. Listra Good Milk susu kambing yg sgt sedap.. tanpa rasa dan bau hamis.. dan tanpa kandungan gula.. sgt baik utk ibu hamil .. Insya Allah baby akan sihat.. n bebas kuning.. .
.
Ingin tau lebih lanjut ttg produk listra?? Wasap jer..
.
www.wasap.my/60179772262/listra_susu_kambing .
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodontime 
#periodawareness 
#ttc 
#pcosawarness 
#ENDOMETRIOSISAWARENESS 
#trytoconceive 
#marihamil
#jomhamil
#mudahhamil
6 0 31 July, 2019
@programhamil_2 Profile picture

@programhamil_2

Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn
.
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. .
Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, sumbatan pada tubafallopi, endometriosis, dll. .
Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya.
.
Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil.
.
Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.
.
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
======================================================
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️ ✔ WhatsApp : 085706177730

Semoga yang like bulan ini bisa dapat 2 garis merah., amiinn
.
"METODE SINGKAT DAN SEDERHANA RAHASIA CEPAT HAMIL UNTUK MEMPEROLEH KETURUNAN"

Banyak yang gagal promil sana-sini, Sudah mencoba pengobatan apapun belum berhasil juga. Jangan pernah menyerah, Setiap Usaha yang dilakukan Tidak akan Pernah Sia-Sia.
Kebahagiaan tidak ditunggu, tetapi dijemput dan diperjuangkan. .
Jangan menunda sampai penyakit dan hambatan semakin parah sehingga semakin sulit diatasi seperti haid tdk teratur, kista, miom, sumbatan pada tubafallopi, endometriosis, dll. .
Bunda semua memiliki jatah bahagia juga. Perjuangan tanpa henti akan membuat Tuhan bertambah yakin untuk menitipkan anak yang manis pada bunda pada akhirnya nanti. Apa yang kita lakukan hari ini, menentukan apa yang akan kita dapatkan esok dan kedepannya.
.
Menunda 1 hari = menunda kehadiran buah hati 9 bulan bahkan lebih. Semangat Promil, Bunda 
Lebih dari sribu bukti keberhasilan dari Seluruh penjuru Indonesia dari Sabang sampai Merauke, mulai dari Sumatera, Jawa, Kalimantan, Nusa Tenggara, Bali, Sulawesi, Papua, bahkan Timor Leste bisa dilihat di Instagram therapisherbalhealth dan therapypromil.
.
Program hamil paling terbaru dengan sistem yang efisien yang menangani kasus hambatan kehamilan bahkan ketika medis sudah angkat tangan. Ayo bunda jemput kebahagiaan bunda disini bersama kami Therapy Herbal Holistic.
.
Kami akan membantu memberikan solusi atas semua hambatan kehamilan Bunda dan suami agar kesuburan meningkat dan peluang kehamilan semakin besar dengan metode "PROGRAM HAMIL " mengacu pada terapi Pengobatan TIMUR.

Kodrat seorang istri yang diinginkan oleh SUAMI adalah bisa melahirkan BAYI dari RAHIM-nya sendiri.
Semoga Memberikan Inspirasi dan Bermanfaat!
======================================================
Punya pertanyaan seputar progam kehamilan? ----------------------------------------
️✔ contact person :
️ ✔ WhatsApp : 085706177730
90 6 28 July, 2019

Top #marihamil posts

@seputar_tips_hamil Profile picture

@seputar_tips_hamil

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund!
Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami

RESPON CEPAT HUBUNGI:
WA : 085706177730

TIPS POSITIF HAMIL DALAM 3 BULAN
==============================
Buat Bunda yang belum positif hamil & belum dikaruniai momongan
Hayo, siapa yang mau dapat TIPS GRATIS cara "TEPAT & BENAR" dalam menentukan PROSES KEHAMILAN??? Bagi yg ingin dapat TIPS GRATIS silahkan Komen "SAYA MAU TIPSNYA" di kolom komentar ya!

TIPS GRATIS ini akan kami berikan bagi 200 komen yg masuk lebih dulu!

YuK! Tuliskan komen dari sekarang juga ya Bund!
Karna waktu terbatas hanya 2 Minggu ke depan

Kami juga punya "PROGRAM HAMIL" dengan harga terjangkau bagi bunda yg mau ikut dengan PROMIL kami.
Dan sudah banyak TESTIMONI dari para Bunda yg sudah BERHASIL membuktikannya.

Bagi yg mau ikut PROMIL bersama kami segera hubungi kontak kami

RESPON CEPAT HUBUNGI: 
WA : 085706177730
10 2 21 hours ago
@special.pregnant Profile picture

@special.pregnant

😘😇, Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
👉MIOM
👉KISTA
👉PCOS
👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS
👉APS
👉EKTOPIK
👉KEPUTIHAN
👉GANGGUAN HORMON
👉SPERMA ENCER
👉AZOOSPERMIA
👉OLIGOSPERMIA
👉TORCH
👉DLL.
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95
Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil.

TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL.
TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI.
SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI

contact person : ️
KONSULTASI GRATIS👌
📲CHAT WA: 085-601-360-003

#hamilbulanini
#ayohamil #ayohamilbunda #ayohamillagi #ayohamilbun #marihamil #hamilmuda😘 #ibuhamilmuda #ikhtiarmudahhamil #perkembanganbayi #perkembangananak

😘😇, Memiliki seorang anak dalam rumah tangga sangatlah di butuhkan karena dia yang melangkapi kebahagian dalam rumah tangga dan bisa memberikan suasana baru. Akan tetapi terkadang ada penghalang sehingga bisa menghambat kehamilan seperti:
👉MIOM
👉KISTA
👉PCOS
👉PENYUMBATAN SAL TUBA {NON PATEN KIRI DAN KANAN} 👉KANKER SERVIKS
👉APS
👉EKTOPIK
👉KEPUTIHAN
👉GANGGUAN HORMON
👉SPERMA ENCER
👉AZOOSPERMIA
👉OLIGOSPERMIA
👉TORCH
👉DLL. 
Jika para bunda mengalami masalah tersebut kami akan membantu memberikan solusi agar bisa tertuntaskan, dalam waktu yang relatif singkat dengan tingkat keberhasilan 95
Kasus penanganan tercepat 1 bulan dan terlama 3 bulan sudah langsung hamil.

TERBARU DI INDONESIA MEMBERI BUKTI BUKAN JANJI DENGAN PROMIL TERAPY HERBAL BIOENTROPY ENERGY YANG SUDAH BANYAK MEMBANTU PASANGAN SUAMI DAN ISTRI UNTUK HAMIL.
TIDAK PERLU BIAYA YANG BANYAK SEPERTI BAYI TABUNG DAN IMSEMNISASI. 
SEGERA KONSULTASIKAN MASALAH DAN KELUHAN ANDA BERSAMA KAMI

contact person : ️
KONSULTASI GRATIS👌
📲CHAT WA: 085-601-360-003

#hamilbulanini
#ayohamil #ayohamilbunda #ayohamillagi #ayohamilbun #marihamil #hamilmuda😘 #ibuhamilmuda #ikhtiarmudahhamil #perkembanganbayi #perkembangananak
16 1 27 May, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

TAHU TAK ANDA BILE PERIOD TAK DATANG ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH PCOS & TELUR TAK MATANG. .
.
Kenapa ia nya terjadi??
.
Ia nya di sbb kn oleh HORMON yg tidak stabil.. .
.
Swipe ke tepi utk video penjelasan dari PAKAR SAKIT PUAN DR FIDAK
.
.
.
Alhamdulillah listra telah bantu ramai wanita yg alami masalah PCOS kembali sihat & subur.. .
.
Nak kami bantu anda " komen di bawah bile last period anda "
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#sihatsuburmenawan
#periodontime
#periodawareness
#pcosfighter
#pcoswarrior
#ttc
#trytoconceive
#telurtakmatang
#marihamil
#mudahhamil
#nakhamil
#hamilcarasunnah

TAHU TAK ANDA BILE PERIOD TAK DATANG ANDA MUNGKIN MENGALAMI MASALAH PCOS & TELUR TAK MATANG. .
.
Kenapa ia nya terjadi??
.
Ia nya di sbb kn oleh HORMON yg tidak stabil.. .
.
Swipe ke tepi utk video penjelasan dari PAKAR SAKIT PUAN DR FIDAK
.
.
.
Alhamdulillah listra telah bantu ramai wanita yg alami masalah PCOS kembali sihat & subur.. .
.
Nak kami bantu anda " komen di bawah bile last period anda "
.
.
#listra 
#sunnahmuamalanku 
#sihatsuburmenawan 
#periodontime 
#periodawareness 
#pcosfighter 
#pcoswarrior 
#ttc 
#trytoconceive 
#telurtakmatang 
#marihamil 
#mudahhamil 
#nakhamil 
#hamilcarasunnah
354 25 15 June, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Ini antara ubat yg doktor akn suggest jika anda mengalami masalah PCOS.. dah ia juga ada beberapa kesan sampingan ye.. .
.
Atau anda bley juga amalkn LISTRA sbg ikhtiar utk masalah PCOS.. jgn risau Produk Listra ada 100% bahansemulajadi. .
Produk Listra juga mendpt pengiktirafan di peringkat antarabangsa ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND dan mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. .
.
Ingin tau lebih lanjut.. tekan link di bio.. .
.
Sumber info dari : www.mayoclinic.org/drugs-supplement
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcosawarness
#curewithsunnah
#curewithoutdrugs
#trytoconceive
#inginhamil
#marihamil
#mudahhamil
#pcos

Ini antara ubat yg doktor akn suggest jika anda mengalami masalah PCOS.. dah ia juga ada beberapa kesan sampingan ye.. .
.
Atau anda bley juga amalkn LISTRA sbg ikhtiar utk masalah PCOS.. jgn risau Produk Listra ada 100% bahansemulajadi. .
Produk Listra juga mendpt pengiktirafan di peringkat antarabangsa ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND dan mendpt kelulusan KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA. .
.
Ingin tau lebih lanjut.. tekan link di bio.. .
.
Sumber info dari :  www.mayoclinic.org/drugs-supplement
.
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#pcosawarness 
#curewithsunnah 
#curewithoutdrugs 
#trytoconceive 
#inginhamil
#marihamil 
#mudahhamil 
#pcos
39 15 12 March, 2019
@infertilitas_pregnancy.id Profile picture

@infertilitas_pregnancy.id

Si kecil akan terasa indah jika hadir ditengah-tengah keluarga,
namun, buah hati yang dinanti tak kunjung DATANG ?
menurut penelitian :
mengungkapkan bahwa semakin berumur peluang untuk mendapatkan buah hati akan semakin KECIL
Jadi bunda sudah lama menikah namun BELUM punya momongan,
maka SEGERALAH carilah solusi atas ini.
belum lagi tuntutan keluarga besar mengharapkan hadirnya momongan. dan makin berat lagi adalah suami menimbang-nimbang untuk melakukan poligami. bahkan menuju ke pintu perceraian.
===================================================
Bukan cuma kamu Bunda, banyak diantara mereka juga merasa demikian, namun banyak diantara mereka senyum gembira dengan berhasil menggendong momongan dengan mencoba obat herbal ini"
"Program ini telah membantu ribuan Bunda di seluruh sampai dipelosok Indonesia "Jangan tunda lagi, jadilah Seorang wanita yang SEMPURNA dengan memiliki buah hati"
======================================================================================
Yuk lekas wujudkan impian bunda hamil :) Konsultasikan penghambat kehamilan atau penyakit beresiko, Sudah terbukti banyak yang berhasil sekarang bunda yang harus membuktikannya Sendiri:
Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via:
WA: 085706177730
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌

Si kecil akan terasa indah jika hadir ditengah-tengah keluarga,
namun, buah hati yang dinanti tak kunjung DATANG ?
menurut penelitian :
mengungkapkan bahwa semakin berumur peluang untuk mendapatkan buah hati akan semakin KECIL
Jadi bunda sudah lama menikah namun BELUM punya momongan,
maka SEGERALAH carilah solusi atas ini.
belum lagi tuntutan keluarga besar mengharapkan hadirnya momongan. dan makin berat lagi adalah suami menimbang-nimbang untuk melakukan poligami. bahkan menuju ke pintu perceraian.
===================================================
Bukan cuma kamu Bunda, banyak diantara mereka juga merasa demikian, namun banyak diantara mereka senyum gembira dengan berhasil menggendong momongan dengan mencoba obat herbal ini"
"Program ini telah membantu ribuan Bunda di seluruh sampai dipelosok Indonesia "Jangan tunda lagi, jadilah Seorang wanita yang SEMPURNA dengan memiliki buah hati"
======================================================================================
Yuk lekas wujudkan impian bunda hamil :) Konsultasikan penghambat kehamilan atau penyakit beresiko, Sudah terbukti banyak yang berhasil sekarang bunda yang harus membuktikannya Sendiri: 
Untuk dapat info medis dan jika ada pertanyaan seputar program cepat hamil silahkan ajukan via: 
WA: 085706177730 
Tekan ♥, dan mention teman kamu untuk saling berbagi tentang info kesehatan!! Jangan lupa Like dan Tag teman atau saudara terdekat kalian untuk mengikuti kami 🙏💙💛 Indah nya kebersamaan jika kita saling berbagi kepada orang di sekitar kita agar saling mengetahui 👪👰🙏🙌
114 2 17 September, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

Cepat grab pakej LISTRA UMI / MAMA / MAK .. .
Anda akan berpeluang utk memenangi ANGPOW GOLD 999 LISTRA .. .
.
Cara nya mudah shj.. nk tau mcm mana cara nya.. jom DM akk.. or wasap kat link bio.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan
#sunnahmuamalanku
#asiapacificsuperhealthbrand
#pcosawareness
#cyst
#pcos
#marihamil
#mudahhamil
#trytoconceive
#ttc
#goldbar999

Cepat grab pakej LISTRA UMI / MAMA / MAK .. .
Anda akan berpeluang utk memenangi ANGPOW GOLD 999 LISTRA .. .
.
Cara nya mudah shj.. nk tau mcm mana cara nya.. jom DM akk.. or wasap kat link bio.. .
.
#listra
#sihatsuburmenawan 
#sunnahmuamalanku 
#asiapacificsuperhealthbrand 
#pcosawareness 
#cyst 
#pcos
#marihamil 
#mudahhamil 
#trytoconceive 
#ttc
#goldbar999
14 2 14 February, 2019
@ikhtiarhamil_rahimsihat Profile picture

@ikhtiarhamil_rahimsihat

"NURUL, BAHAN FURMON NI APA YER"
.
Bahan furmon terdiri dari bahan semula jadi
Jangan risau 😉
Bahan dalam furmon bantu tingkatkan kesuburan awak
.
✅ Dioscorea villosa (keladi liar)
Tumbuhan yang banyak didapati di Amerika Utara. Ia mengandungi bahan saponin diosgenin yang boleh ditukarkan menjadi hormone progesterone apabila berada dalam tubuh manusia.
.
✅ Ekstrak Aloe Vera
Aloe Vera adalah satu-satunya ramuan persolekan semulajadi yang terunggul setakat ini. Ia berkesan untuk menyerlahkan kulit, agar kelihatan lembut, licin, berseri & mengurangkan penuaan.
.
✅ Ekstrak Kacang Soya
Kacang soya mengandungi bahan semulajadi yang mirip kepada hormon wanita. Secara tradisional, makanan mengandungi soya telah menjadi makanan untuk penduduk Cina dan Jepun, di mana insiden-insiden penyakit kanser yang bergantung dengan hormon seperti kanser payudara dan kanser prostat adalah rendah.
.
.
✅ Ekstrak Biji Anggur
Ekstrak biji anggur merupakan faktor anti-pengoksidaan yang terunggul setakat ini, berkesan untuk mencegah kerosakan radikal-radikal bebas terhadap sel-sel, 20 kali lebih kuat daripada Vitamin C dari segi antioksidannya.
.
✅ Vitamin E
Vitamin E yang diserap oleh kulit akan tertinggal pada tisu-tisu kulit untuk melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas.
.
✅ Pine Pollen
Pine Pollen merupakan sejenis makanan spektrum luas memiliki kemampuan untuk mengubah kesihatan anda dengan cara yang betul dengan menyediakan nutrisi yang unggul dengan penting Asid Amino, pelbagai vitamin, mineral dan antioksidan. Mengandungi Androstenedione, Androsterone, Testosteron dan DHEA, Pine Pollen membantu mengekalkan dan meningkatkan jisim otot, mengoptimumkan pertumbuhan semula tisu, mengekalkan kulit yang licin dan ketat dan meningkatkan atau mengekalkan libido.
Pine Pollen juga membantu dalam perkumuhan berlebihan estrogen dan meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak yang berlebihan.
.
#bahanfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #furmonsapusapuhamil
.
================================
Consultant/Pesanan Furmon
Whatsapp 01113308208

"NURUL, BAHAN FURMON NI APA YER"
.
Bahan furmon terdiri dari bahan semula jadi
Jangan risau 😉
Bahan dalam furmon bantu tingkatkan kesuburan awak
.
✅ Dioscorea villosa (keladi liar)
Tumbuhan yang banyak didapati di Amerika Utara. Ia mengandungi bahan saponin diosgenin yang boleh ditukarkan menjadi hormone progesterone apabila berada dalam tubuh manusia.
.
✅ Ekstrak Aloe Vera
Aloe Vera adalah satu-satunya ramuan persolekan semulajadi yang terunggul setakat ini. Ia berkesan untuk menyerlahkan kulit, agar kelihatan lembut, licin, berseri & mengurangkan penuaan.
.
✅ Ekstrak Kacang Soya
Kacang soya mengandungi bahan semulajadi yang mirip kepada hormon wanita. Secara tradisional, makanan mengandungi soya telah menjadi makanan untuk penduduk Cina dan Jepun, di mana insiden-insiden penyakit kanser yang bergantung dengan hormon seperti kanser payudara dan kanser prostat adalah rendah.
.
.
✅ Ekstrak Biji Anggur
Ekstrak biji anggur merupakan faktor anti-pengoksidaan yang terunggul setakat ini, berkesan untuk mencegah kerosakan radikal-radikal bebas terhadap sel-sel, 20 kali lebih kuat daripada Vitamin C dari segi antioksidannya.
.
✅ Vitamin E
Vitamin E yang diserap oleh kulit akan tertinggal pada tisu-tisu kulit untuk melindungi kulit daripada kerosakan radikal bebas.
.
✅ Pine Pollen
Pine Pollen merupakan sejenis makanan spektrum luas memiliki kemampuan untuk mengubah kesihatan anda dengan cara yang betul dengan menyediakan nutrisi yang unggul dengan penting Asid Amino, pelbagai vitamin, mineral dan antioksidan. Mengandungi Androstenedione, Androsterone, Testosteron dan DHEA, Pine Pollen membantu mengekalkan dan meningkatkan jisim otot, mengoptimumkan pertumbuhan semula tisu, mengekalkan kulit yang licin dan ketat dan meningkatkan atau mengekalkan libido.
Pine Pollen juga membantu dalam perkumuhan berlebihan estrogen dan meningkatkan metabolisme dan pembakaran lemak yang berlebihan.
.
#bahanfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #furmonsapusapuhamil
.
================================
Consultant/Pesanan Furmon 
Whatsapp 01113308208
293 0 7 May, 2019
@eaisyah_listra Profile picture

@eaisyah_listra

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness
#ovariancyst
#sihatsuburmenawan
#trytoconceive
#senanghamil
#marihamil
#jomhamil
#nakhamil
#curewithsunnah
#hamilcarasunnah

OVARI
.
👩 Sepasang ovari (kilang telur) berada di kiri & kanan
.
👩 Terletak disisi rahim
.
👩 Dalam hayat wanita terdapat sebanyak 3 sampai 4 juta sel telur semasa bayi perempuan berumur enam bulan dalam kandungan ibu .
👩 Sel telur mula kurang kepada 300,000 ke 400,000 bila capai usia baligh
.
👩 Setiap bulan sebanyak 300 ke 400 sel telur membesar tapi hanya satu daripadanya yg akan terus membesar & capai kematangan .
👩 Sel telur yg matang ini dikeluarkan dari ovari semasa peringkat pengovulan atau subur.
.
.
.
.
#listra
#sunnahmuamalanku
#solusikesuburan 
#doakankamihamil
#1rumah1listra
#projekhamil2019
#pcosawareness 
#ovariancyst 
#sihatsuburmenawan 
#trytoconceive 
#senanghamil
#marihamil 
#jomhamil 
#nakhamil
#curewithsunnah 
#hamilcarasunnah
32 11 19 February, 2019
@furmon_hamildalam3bulan Profile picture

@furmon_hamildalam3bulan

"SELFIE MAMA DENGAN BABY FURMON"
.
Masalah sya dulu susah nak.mengandung sebb period tak teratur dan masalah berat badan... Penantian hampir setahun..
.
Alhamdulilah sya guna formon Blm sempat botol kedua habis.. .
Alhamdulilah dgn izin Allah S.W.T sya disahkan mengandung 4 minggu.
.
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak Zana Guide Sampai Berjaya Hamil Bersama Furmon?
Wssap zana terus ke www.wasap.my/60177734208/nakhamil .
#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil #berjayahamil #ttcmalaysia #furmonsapusapuhamil #beratbadanlebih #periodtakteratur #ZanaTRB #furmonhamildalam3bulan

"SELFIE MAMA DENGAN BABY FURMON"
.
Masalah sya dulu susah nak.mengandung sebb period tak teratur dan masalah berat badan... Penantian hampir setahun..
.
Alhamdulilah sya guna formon Blm sempat botol kedua habis.. .
Alhamdulilah dgn izin Allah S.W.T sya disahkan mengandung 4 minggu.
.
.
Nak Ikhtiar Hamil?
Nak Zana Guide Sampai Berjaya Hamil Bersama Furmon?
Wssap zana terus ke www.wasap.my/60177734208/nakhamil .
#babyfurmon #penantianjadirealiti #ikhtiarhamil #inginhamil #nakhamil #marihamil  #berjayahamil #ttcmalaysia #furmonsapusapuhamil #beratbadanlebih #periodtakteratur #ZanaTRB #furmonhamildalam3bulan
5 0 10 January, 2019