#marykayampang Instagram Photos & Videos

marykayampang - 60.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykayampang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 minutes
Average like
2.9
Average comment
0.1
Posts with video
3/36
Posts with photo
33/36

Hashtag Popularity

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata:
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata: 
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya
1 0 50 minutes ago

Lovin this shade of Citrus. Been lacking of this shade in my wardrobe...Shall I add more? Ugh! No no no...Tempting as it is, pls no more shopping...let’s work work work....THEN! Baru boleh sambung shopping...eh! (My logic)
.
.
Out for some learning today. Need to focus on what to do and how to do it.
Let’s work!
.
.
Oh..speaking of work, took a tad of extra time with my eye makeup again today. Really got influenced by @vivyyusof lately. Even to how she wears her eyeshadow, I just had to give it a go!
.
Makeup:
Mary Kay Trio Eyeshadow range
Mary Kay CC Cream in Very Light
Mary Kay Baked Cheek Powder in Kind Heart
Mary Kay Lipstick in Pink Passion
.
Scarf:
Anyaman Square Scarf in Citrus by @theduckgroup
Top:
@lilit_woman .
.
#makeupbasics #eyemakeup #unicorneyeshadow #unicorneyes #unicorn #rainboweyeshadow #rainbow #eyeshadow #marykaytriobakedeyeshadows #marykaymakeup #marykay #marykaykl #marykayampang #marykaydenaialam #younglivingampang #businesswoman #enterpreneur #workingmom #ownbusiness #confidence #selflove #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant

Lovin this shade of Citrus. Been lacking of this shade in my wardrobe...Shall I add more? Ugh! No no no...Tempting as it is, pls no more shopping...let’s work work work....THEN! Baru boleh sambung shopping...eh! (My logic)
.
.
Out for some learning today. Need to focus on what to do and how to do it.
Let’s work!
.
.
Oh..speaking of work, took a tad of extra time with my eye makeup again today. Really got influenced by @vivyyusof lately. Even to how she wears her eyeshadow, I just had to give it a go!
.
Makeup:
Mary Kay Trio Eyeshadow range
Mary Kay CC Cream in Very Light
Mary Kay Baked Cheek Powder in Kind Heart
Mary Kay Lipstick in Pink Passion
.
Scarf:
Anyaman Square Scarf in Citrus by @theduckgroup
Top:
@lilit_woman .
.
#makeupbasics #eyemakeup #unicorneyeshadow #unicorneyes #unicorn #rainboweyeshadow #rainbow #eyeshadow #marykaytriobakedeyeshadows #marykaymakeup#marykay #marykaykl #marykayampang #marykaydenaialam #younglivingampang #businesswoman #enterpreneur #workingmom #ownbusiness #confidence #selflove #beautyconsultantmarykay #beautyconsultant
4 0 1 hour ago

Bestnya Charcoal mask ni. Dah kering pun boleh senyum2 lagi. .
Mask mary kay tak de yang buat kulit korang suffer. Charcoal mask ni bukan peel of mask. Tak de istilah nak tarik2 mask sampai tercabut bulu2 semua. Kita bukan buat waxing😅
.
Charcoal mask ni sangat selesa. Pastu, ia tak merekah-rekah sampai kotor lantai rumah korang. Tengok cik kemal senyum. Ada nampak cik kemal stress pakai mask?😆
.
Love u charcoal mask❤️
.
Korang nak feel charcoal mask? Jom set date ngan cik kemal. FREE cik kemal bagi cuba😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Bestnya Charcoal mask ni. Dah kering pun boleh senyum2 lagi. .
Mask mary kay tak de yang buat kulit korang suffer. Charcoal mask ni bukan peel of mask. Tak de istilah nak tarik2 mask sampai tercabut bulu2 semua. Kita bukan buat waxing😅
.
Charcoal mask ni sangat selesa. Pastu, ia tak merekah-rekah sampai kotor lantai rumah korang. Tengok cik kemal senyum. Ada nampak cik kemal stress pakai mask?😆
.
Love u charcoal mask❤️
.
Korang nak feel charcoal mask? Jom set date ngan cik kemal. FREE cik kemal bagi cuba😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 1 hour ago

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya 
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
6 0 1 hour ago

Lip matte PROMO. BUY 1 FREE 1. Korang dah grab?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Lip matte PROMO. BUY 1 FREE 1. Korang dah grab?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
1 0 2 hours ago

60 SECONDS TO SUPERIOR SONIC CLEAN! 😍. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sains di sebalik produk hangat ini:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ SONIC POWER: Dengan kuasa getaran 200 KALI SESAAT, ia mampu membersih secara mendalam hingga ke liang pori muka. 😍. Terbukti secara KLINIKAL untuk membersih 4 kali ganda bg menanggalkan kotoran, minyak, solekan dan pencemaran berbanding menggunakan jari. 💗 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PEMBERSIHAN TERSENDIRI: Diperkenalkan dgn 3 kelajuan, anda boleh mengawal sendiri mengikut kemahuan anda.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ HASIL YG KONSISTEN: Mempunyai feature auto-off selama 60 saat bg memastikan pembersihan yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PELBAGAI PILIHAN PENYAMBUNGAN: Nikmati lebih keberkesanan dan manfaat dgn Massage head utk kesan penggunaan serum yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh digunakan dgn sebarang jenis pencuci muka. 😉 . Tp of course Mary Kay product is the best combo! 💗😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎀 𝒮𝒽𝒶𝒽𝒾𝒹𝒶.𝓂𝒶𝓇𝓎𝓀 🎀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📱 0122878489⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wasap.my/+60122878489/MaryKay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#berusmukabest #berusmukapower #berusmukamurah #berusmukaviral #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #bebasjerawat #bebasminyak #glassskin #koreanlook #marykay #marykaybatupahat #sayajualmarykay #marykay #marykaybp #marykayjohor #marykaykl #marykaybangi #marykayampang #marykayipoh #marykaymanjung #marykayselangor #sparkledaisy

60 SECONDS TO SUPERIOR SONIC CLEAN! 😍. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sains di sebalik produk hangat ini:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ SONIC POWER: Dengan kuasa getaran 200 KALI SESAAT, ia mampu membersih secara mendalam hingga ke liang pori muka. 😍. Terbukti secara KLINIKAL untuk membersih 4 kali ganda bg menanggalkan kotoran, minyak, solekan dan pencemaran berbanding menggunakan jari. 💗 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PEMBERSIHAN TERSENDIRI: Diperkenalkan dgn 3 kelajuan, anda boleh mengawal sendiri mengikut kemahuan anda.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ HASIL YG KONSISTEN: Mempunyai feature auto-off selama 60 saat bg memastikan pembersihan yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PELBAGAI PILIHAN PENYAMBUNGAN: Nikmati lebih keberkesanan dan manfaat dgn Massage head utk kesan penggunaan serum yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh digunakan dgn sebarang jenis pencuci muka. 😉 . Tp of course Mary Kay product is the best combo! 💗😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎀  𝒮𝒽𝒶𝒽𝒾𝒹𝒶.𝓂𝒶𝓇𝓎𝓀 🎀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📱 0122878489⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wasap.my/+60122878489/MaryKay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#berusmukabest #berusmukapower #berusmukamurah #berusmukaviral #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #bebasjerawat #bebasminyak #glassskin #koreanlook #marykay #marykaybatupahat #sayajualmarykay #marykay #marykaybp #marykayjohor #marykaykl #marykaybangi #marykayampang #marykayipoh #marykaymanjung #marykayselangor #sparkledaisy
0 0 3 hours ago

60 SECONDS TO SUPERIOR SONIC CLEAN! 😍. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sains di sebalik produk hangat ini:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ SONIC POWER: Dengan kuasa getaran 200 KALI SESAAT, ia mampu membersih secara mendalam hingga ke liang pori muka. 😍. Terbukti secara KLINIKAL untuk membersih 4 kali ganda bg menanggalkan kotoran, minyak, solekan dan pencemaran berbanding menggunakan jari. 💗 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PEMBERSIHAN TERSENDIRI: Diperkenalkan dgn 3 kelajuan, anda boleh mengawal sendiri mengikut kemahuan anda.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ HASIL YG KONSISTEN: Mempunyai feature auto-off selama 60 saat bg memastikan pembersihan yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PELBAGAI PILIHAN PENYAMBUNGAN: Nikmati lebih keberkesanan dan manfaat dgn Massage head utk kesan penggunaan serum yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh digunakan dgn sebarang jenis pencuci muka. 😉 . Tp of course Mary Kay product is the best combo! 💗😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎀 𝒮𝒽𝒶𝒽𝒾𝒹𝒶.𝓂𝒶𝓇𝓎𝓀 🎀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📱 0122878489⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wasap.my/+60122878489/MaryKay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#berusmukabest #berusmukapower #berusmukamurah #berusmukaviral #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #bebasjerawat #bebasminyak #glassskin #koreanlook #marykay #marykaybatupahat #sayajualmarykay #marykay #marykaybp #marykayjohor #marykaykl #marykaybangi #marykayampang #marykayipoh #marykaymanjung #marykayselangor #sparkledaisy

60 SECONDS TO SUPERIOR SONIC CLEAN! 😍. .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Sains di sebalik produk hangat ini:⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ SONIC POWER: Dengan kuasa getaran 200 KALI SESAAT, ia mampu membersih secara mendalam hingga ke liang pori muka. 😍. Terbukti secara KLINIKAL untuk membersih 4 kali ganda bg menanggalkan kotoran, minyak, solekan dan pencemaran berbanding menggunakan jari. 💗 .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PEMBERSIHAN TERSENDIRI: Diperkenalkan dgn 3 kelajuan, anda boleh mengawal sendiri mengikut kemahuan anda.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⭐ HASIL YG KONSISTEN: Mempunyai feature auto-off selama 60 saat bg memastikan pembersihan yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌟 PELBAGAI PILIHAN PENYAMBUNGAN: Nikmati lebih keberkesanan dan manfaat dgn Massage head utk kesan penggunaan serum yg optimum.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Boleh digunakan dgn sebarang jenis pencuci muka. 😉 . Tp of course Mary Kay product is the best combo! 💗😍⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🎀  𝒮𝒽𝒶𝒽𝒾𝒹𝒶.𝓂𝒶𝓇𝓎𝓀 🎀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Mary Kay Beauty Consultant⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
📱 0122878489⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Wasap.my/+60122878489/MaryKay⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#berusmukabest #berusmukapower #berusmukamurah #berusmukaviral #kulitcantik #kulitglowing #kulitflawless #bebasjerawat #bebasminyak #glassskin #koreanlook #marykay #marykaybatupahat #sayajualmarykay #marykay #marykaybp #marykayjohor #marykaykl #marykaybangi #marykayampang #marykayipoh #marykaymanjung #marykayselangor #sparkledaisy
0 0 3 hours ago

Malam COD... siang COD.. meeting meeting meeting.. appoinment appoinment apoinment... order order order... send send send... ching ching ching... haaa tu bunyi tabung lah.. masuk masuk masuk.. hehehehe.. .
Nak x jadi mcm Bella? Bukan susah pun... siapa nak tahu, jom whatsapp Bella laju2..
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Malam COD... siang COD.. meeting meeting meeting.. appoinment appoinment apoinment... order order order... send send send... ching ching ching... haaa tu bunyi tabung lah.. masuk masuk masuk.. hehehehe.. .
Nak x jadi mcm Bella? Bukan susah pun... siapa nak tahu, jom whatsapp Bella laju2..
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 0 4 hours ago

Glowing or glowingnyaaaaa😎😎😎😎😎 bersinar2 kena pakai sunglass😆
.
Bila kulit kita cukup lembapan, cukup penjagaan, it will glow and nampak sangat moist😍
.
Inilah namanya kulit yang sihat! .
Macam mana keadaan skin korang? Adakah korang puas hati?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Glowing or glowingnyaaaaa😎😎😎😎😎 bersinar2 kena pakai sunglass😆
.
Bila kulit kita cukup lembapan, cukup penjagaan, it will glow and nampak sangat moist😍
.
Inilah namanya kulit yang sihat! .
Macam mana keadaan skin korang? Adakah korang puas hati?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 4 hours ago

Alhamdulillah... Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan.. kalau malas, mmg xkan dpt apa2.. thank you soo much pada yang support Bella.. yg tadah muka.. sekaligus membeli dgn Bella.. much appreciated.. love all of u! 😘 .
Siapa lagi nak tolong Bella grow? Atau pun nak sama2 dapat mcm Bella dapat? Contact Bella now... .
For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Alhamdulillah... Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan.. kalau malas, mmg xkan dpt apa2.. thank you soo much pada yang support Bella.. yg tadah muka.. sekaligus membeli dgn Bella.. much appreciated.. love all of u! 😘 .
Siapa lagi nak tolong Bella grow? Atau pun nak sama2 dapat mcm Bella dapat? Contact Bella now... .
For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
3 2 4 hours ago

Bulan ni promo basic set Timewise 3D. Terbaik sangat untuk korang yang nak mencuba untuk start berskincare routine ni. The best part is, Timewise 3D ni mampu untuk prevent premature aging😎
.
Nak cuba?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Bulan ni promo basic set Timewise 3D. Terbaik sangat untuk korang yang nak mencuba untuk start berskincare routine ni. The best part is, Timewise 3D ni mampu untuk prevent premature aging😎
.
Nak cuba?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 4 hours ago

Sekiranya korang baru nak berjinak-jinak dengan rutin penjagaan kulit, boleh start dengan 3 item dahulu. Apa 3 item itu?
.
1 : Cleanser.
2 : Moisturizer.
3 : SPF
.
Start from basic untuk kita biasakan diri dengan rutin. Then barulah kita upgrade 1 by 1.
.
Dapat?😊
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Sekiranya korang baru nak berjinak-jinak dengan rutin penjagaan kulit, boleh start dengan 3 item dahulu. Apa 3 item itu?
.
1 : Cleanser. 
2 : Moisturizer.
3 : SPF
.
Start from basic untuk kita biasakan diri dengan rutin. Then barulah kita upgrade 1 by 1.
.
Dapat?😊
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
1 0 5 hours ago

Ishhh.. apa ni glowing sangat😍😍😍😍
.
Sukanya cik kemal tengok kulit glowing mcm ni. .
Korang suka kulit glowing? Jom follow 👍🏻
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Ishhh.. apa ni glowing sangat😍😍😍😍
.
Sukanya cik kemal tengok kulit glowing mcm ni. .
Korang suka kulit glowing? Jom follow 👍🏻
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
2 0 5 hours ago

Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗.
.
.
Dapat sesuatu ?
.
Korang dah ada serum? Kalau belum, jom risik 1.😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗.
.
.
Dapat sesuatu ?
.
Korang dah ada serum? Kalau belum, jom risik 1.😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 5 hours ago

Korang mesti suka pakai serum kan? Cik kemal perasan, sekarang ni rata-rata orang menjual serum kerana tau serum sangat baik untuk kulit. .
Akan tetapi, tahukah korang bahawa, penggunaan serum, tapi, menepikan routine penjagaan yang lain, membuatkan penggunaan serum tidak mendatangkan hasil?🙃
.
Tapi itu yg kita semua buatkan? Hanya pakai serum tapi tak pakai pelembap. .
Ketahuilah, kulit kita ni ibarat pokok. Kalau kita beri lembapan dan baja, ia akan jadi cantik dan berseri2.❤️
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Korang mesti suka pakai serum kan? Cik kemal perasan, sekarang ni rata-rata orang menjual serum kerana tau serum sangat baik untuk kulit. .
Akan tetapi, tahukah korang bahawa, penggunaan serum, tapi, menepikan routine penjagaan yang lain, membuatkan penggunaan serum tidak mendatangkan hasil?🙃
.
Tapi itu yg kita semua buatkan? Hanya pakai serum tapi tak pakai pelembap. .
Ketahuilah, kulit kita ni ibarat pokok. Kalau kita beri lembapan dan baja, ia akan jadi cantik dan berseri2.❤️
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
1 0 5 hours ago

Pink Changing Life. Yes its true!
.
Kami bukan sekadar menjual cosmetic dan skincare. Tapi dalam masa yang sama kami memberi❤️
.
Memberi kepada yang lebih memerlukan. .
Tau tak sambil korang membeli, korang juga menderma. Terima kasih atas pembelian korang. Sedikit sebanyak membantu mereka yang memerlukan🤗
.
Spread the loves💝
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Pink Changing Life. Yes its true!
.
Kami bukan sekadar menjual cosmetic dan skincare. Tapi dalam masa yang sama kami memberi❤️
.
Memberi kepada yang lebih memerlukan. .
Tau tak sambil korang membeli, korang juga menderma. Terima kasih atas pembelian korang. Sedikit sebanyak membantu mereka yang memerlukan🤗
.
Spread the loves💝
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 6 hours ago

Alhamdulillah.. Dengan izin Allah.. Ini adalah antara testimoni dari customer Fiza sendiri..
.
Ramai dah mempunyai kulit muka yg sihat.. Nak pakai Marykay kena banyak bersabar.. Dan bila bersabar.. Ini la hasilnya..
.
Nak kulit cantik jugak?
Wassap Fiza sekarang...
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#testimonimarykay #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #marykaycheras #marykayklcc #botanicaleffects #pencucimukamarykay #skincaremarykay

Alhamdulillah.. Dengan izin Allah.. Ini adalah antara testimoni dari customer Fiza sendiri..
.
Ramai dah mempunyai kulit muka yg sihat.. Nak pakai Marykay kena banyak bersabar.. Dan bila bersabar.. Ini la hasilnya..
.
Nak kulit cantik jugak?
Wassap Fiza sekarang...
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#testimonimarykay #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #setskincaremurah #marykaycheras #marykayklcc #botanicaleffects #pencucimukamarykay #skincaremarykay
4 0 7 hours ago

KULIT TAK CANTIK TAK PAKAI BOTANICAL EFFECT
.
Botanical Effect ni dirumuskan khas utk merawat dan membersihkan kulit dari dalam.. Kalau pernah pki produk local yg high mercury tu.. Lagilaaaa dia akan bersihkan...
.
Mempunyai 4 item:
👽Cleanser
👽Freshner
👽Mask
👽Hydrate
.
Keempat empat item ni sangat membantu antara satu sama laen untuk merawat kulit..
.
Wassap Fiza sekarang yer for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl #setjerawat #setskincaremurah #bandarsripermaisuri #babyshima #bigstage

KULIT TAK CANTIK TAK PAKAI BOTANICAL EFFECT
.
Botanical Effect ni dirumuskan khas utk merawat dan membersihkan kulit dari dalam.. Kalau pernah pki produk local yg high mercury tu.. Lagilaaaa dia akan bersihkan...
.
Mempunyai 4 item:
👽Cleanser
👽Freshner
👽Mask
👽Hydrate
.
Keempat empat item ni sangat membantu antara satu sama laen untuk merawat kulit..
.
Wassap Fiza sekarang yer for more information
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #fattzura #fattzuraonly #marykaykl #setjerawat #setskincaremurah #bandarsripermaisuri #babyshima #bigstage
8 0 7 hours ago

Botanical Effects..
.
Perasan tak ada 3 nombor berbeza dekat set ni.. Yer.. Itu menunjukkan formula..
.
Formula 1: Dry skin
Formula 2: Normal skin
Formula 3: Oily skin
.
Cleanser dry skin.. X sama dengan cleanser normal and oily skin.. Sebabnya? Antaranya adalah orang yg kulit kering sangatla tidak boley pakai cleanser yang berbuih manakala orang yg kulit berminyak.. Sangat memerlukan cleanser yg berbuih..
.
So,korang yakin ke nk pki cleanser yang tulis *suitable for all skin* sedangkan korang kulit kering/minyak.. 😂
.
Ok tak yah pening kepala.. Meh wassap Fiza sekarang.
.
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat

Botanical Effects..
.
Perasan tak ada 3 nombor berbeza dekat set ni.. Yer.. Itu menunjukkan formula..
.
Formula 1: Dry skin
Formula 2: Normal skin
Formula 3: Oily skin
.
Cleanser dry skin.. X sama dengan cleanser normal and oily skin.. Sebabnya? Antaranya adalah orang yg kulit kering sangatla tidak boley pakai cleanser yang berbuih manakala orang yg kulit berminyak.. Sangat memerlukan cleanser yg berbuih..
.
So,korang yakin ke nk pki cleanser yang tulis *suitable for all skin* sedangkan korang kulit kering/minyak.. 😂
.
Ok tak yah pening kepala.. Meh wassap Fiza sekarang.
.
Fiza l 019-4761252
Beauty Consultant Marykay
.
#marykayproducts #marykayskincare #marykaycheras #marykayklcc #marykayampang #marykaykajang #marykaybangi #marykayputrajaya #marykaybc #bcmarykay #settreatmentmarykay #serumjerawat #serummarykay #kecutkanjerawat
3 0 7 hours ago

Penting ke moisturizer?

Yup! Sgt penting‼️ Kalau skin x ckup moist, skin nampak kusam, makeup pn bercapuk, skin cepat tunjuk tanda2 penuaan. 😖😖 Selain moisturizer, make sure you drink lots of water. Kena kena kena jgn malas minum air. Bukan utk kesihatan kulit je, tp your overall health.

Nak try Moisturizer yang best? Haaa meh pm kita story mory lagi 😉
Fira, Mary kay beauty consultant 🌹
Www.wasap.my/60179671487

#marykay #yourbeautyconsultant #marykaygombak #marykaygreenwood #marykaybtcaves #marykaySelayang #marykayampang #marykaykualalumpur

Penting ke moisturizer?

Yup! Sgt penting‼️ Kalau skin x ckup moist, skin nampak kusam, makeup pn bercapuk, skin cepat tunjuk tanda2 penuaan. 😖😖 Selain moisturizer, make sure you drink lots of water. Kena kena kena jgn malas minum air. Bukan utk kesihatan kulit je, tp your overall health.

Nak try Moisturizer yang best? Haaa meh pm kita story mory lagi 😉 
Fira, Mary kay beauty consultant 🌹
Www.wasap.my/60179671487

#marykay #yourbeautyconsultant #marykaygombak #marykaygreenwood #marykaybtcaves #marykaySelayang #marykayampang #marykaykualalumpur
1 0 7 hours ago

Pengalaman sye menggunakan Mary Kay😍😍😍
-
Sye jarang nak share gamba testimoni. Selalu sye akan share gambar sendiri.🧕🏻🧕🏻🧕🏻
-
Sye bkn testimoni. Sye memng pengguna Mary Kay. Dah setahun pakai.😘😘😘
-
Sebelum ni ade pakai skincare jenama lain. Tpi sejak tukar ke Mary kay walaupn setahun pakai. Rasenye berbeza. Pakai pn rase best.🤩🤩🤩
-
Skincare sblm ni dh pakai 8 tahun. Tpi kalau dibandingkn ngn Mary Kay. Mary kay paling bagus. Memng x nak tukar dah. Walaupn harga mahal skit. Tpi setiap set seme than 6 bulan ke atas tau.😇😇😇
-
Tapi kalau nak lagi jimat. Boleh register, hanya RM70 sahaja. So kalau beli dpt la diskaun.😱😱😱
-
Berminat nak cuba, nak tnye. Boleh DM atau wasap saya. 🧕🏻🧕🏻🧕🏻
-
Ingat saya, ingatlah Mary Kay.😘😘😘
-
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
-
#skincaretips #skincarenatural #skin #skins #melacep #promomarykay #ogos #laststock #skincare #skincareproducts #marykaymalaysia #marykayperakmalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayampang #marykaykualalumpur #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #2019 #marykaykuantan #promoskincare #promomerdeka #marykaylangkawi #marykayshahalam #marykaypandanindah

Pengalaman sye menggunakan Mary Kay😍😍😍
-
Sye jarang nak share gamba testimoni. Selalu sye akan share gambar sendiri.🧕🏻🧕🏻🧕🏻
-
Sye bkn testimoni. Sye memng pengguna Mary Kay. Dah setahun pakai.😘😘😘
-
Sebelum ni ade pakai skincare jenama lain. Tpi sejak tukar ke Mary kay walaupn setahun pakai. Rasenye berbeza. Pakai pn rase best.🤩🤩🤩
-
Skincare sblm ni dh pakai 8 tahun. Tpi kalau dibandingkn ngn Mary Kay. Mary kay paling bagus. Memng x nak tukar dah. Walaupn harga mahal skit. Tpi setiap set seme than 6 bulan ke atas tau.😇😇😇
-
Tapi kalau nak lagi jimat. Boleh register, hanya RM70 sahaja. So kalau beli dpt la diskaun.😱😱😱
-
Berminat nak cuba, nak tnye. Boleh DM atau wasap saya. 🧕🏻🧕🏻🧕🏻
-
Ingat saya, ingatlah Mary Kay.😘😘😘
-
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
📞 wasap ➡ 017-5387063 (Fara)
-
#skincaretips #skincarenatural #skin #skins #melacep #promomarykay #ogos #laststock #skincare #skincareproducts #marykaymalaysia #marykayperakmalaysia #marykayperak #marykayselangor #marykayampang #marykaykualalumpur #marykaynegerisembilan #marykaymelaka #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelantan #2019 #marykaykuantan #promoskincare  #promomerdeka #marykaylangkawi #marykayshahalam #marykaypandanindah
22 2 10 hours ago

One of my favourite supplement waktu skin Mira breakout ! Kulit yang tiada masalah pon boleh pakai jugak tauuu 😘 immediate result yang uolss boleh rasa adalah , KULIT UOLSS RASA SEJUK , RASA SANGAT CALMING ! Fuhh tak tau nak cakap macam mana 😅.
.
👉Oil-Free Hydrating Gel.
.
🌸Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak.
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat.
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E.
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit.
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊⠀
.⠀
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

One of my favourite supplement waktu skin Mira breakout ! Kulit yang tiada masalah pon boleh pakai jugak tauuu 😘 immediate result yang uolss boleh rasa adalah , KULIT UOLSS RASA SEJUK , RASA SANGAT CALMING ! Fuhh tak tau nak cakap macam mana 😅.
.
👉Oil-Free Hydrating Gel.
.
🌸Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak.
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat.
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E.
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit.
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊⠀
.⠀
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
2 0 10 hours ago

Thank you dear customer. Sis ni grab Skinvigorate Sonic Brush !! Thank you dear. Akak jual 😘👍
.
.
#skinvibrushmarykay #marykaykl #codmarykay #marykayampang #readystockmarykay #marykayskinvigorate #marykaykl

Thank you dear customer. Sis ni grab Skinvigorate Sonic Brush !! Thank you dear. Akak jual 😘👍
.
.
#skinvibrushmarykay #marykaykl #codmarykay #marykayampang #readystockmarykay #marykayskinvigorate #marykaykl
7 0 10 hours ago

Percaya atau tak each of makeup item(s) yang digunakan dalam video ni harga tak sampai Rm100 pun! Tapi dapat effect makeup yang super duper wow! 😍

#makeuptutorial #makeupideas #makeup #makeupoftheday #makeupparty #marykay #marykayampang #marykaybukitantarabangsa #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaymalaysia

Percaya atau tak each of makeup item(s) yang digunakan dalam video ni harga tak sampai Rm100 pun! Tapi dapat effect makeup yang super duper wow! 😍

#makeuptutorial #makeupideas #makeup #makeupoftheday #makeupparty #marykay #marykayampang #marykaybukitantarabangsa #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaymalaysia
3 0 11 hours ago

PROUD TO BE PART OF THIS COMPANY! 😍😍😍
.
56 tahun dalam pasaran dunia, 19 tahun di Malaysia.
.
💓 70 000 orang beauty consultants di seluruh Malaysia 😍
💓 1000 orang sales director 😍
💓 200 orang Pink Car Achievers 😍
💓 6 orang National Sales Director 😍
.
Malaysia menduduki tempat ke 7 dunia dari hampir 40 negara yang memasarkan produk Mary Kay‼️‼️
.
Malaysia berada di tempat ke 2 di Asia Pacific dengan jualan yang tinggi dan income consultant tertinggi 👏 Ya Allah hebatnya semua Allahuakbar! 😍👍
.
Siapa yang nak buat side income, boleh hubungi Mira ya 😊 Syarat kena rajin & konsisten 💪🏻.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❤️
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara .

PROUD TO BE PART OF THIS COMPANY! 😍😍😍
.
56 tahun dalam pasaran dunia, 19 tahun di Malaysia.
.
💓 70 000 orang beauty consultants di seluruh Malaysia 😍
💓 1000 orang sales director 😍
💓 200 orang Pink Car Achievers 😍
💓 6 orang National Sales Director 😍
.
Malaysia menduduki tempat ke 7 dunia dari hampir 40 negara yang memasarkan produk Mary Kay‼️‼️
.
Malaysia berada di tempat ke 2 di Asia Pacific dengan jualan yang tinggi dan income consultant tertinggi 👏 Ya Allah hebatnya semua Allahuakbar! 😍👍
.
Siapa yang nak buat side income, boleh hubungi Mira ya 😊 Syarat kena rajin & konsisten 💪🏻.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❤️
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara .
10 0 11 hours ago

Assalamualaikum, selamat pagi? Lipstick matte dari mary kay promo besar besaran tau 😍 sangat cantik !! Siap matte padu , mana yg nk buat collection matte boleh bagi pm cepat cepat, murah sangat sangat tau 🤩
.
Link on bio ✨
Sis tyra 💕
Independent Beauty Consultant
📍 Mary Kay Malaysia
.
#lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #buy1free1marykay #lipstickrm39 #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #lipsticklover #botanical #lipstickkekallama #marykaypromo #lipmatte #marykay #liptickmatte #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #liptickmurah #bibirmerah #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #mattelipstick #marykayfreepostage #marykaysetiawangsa #marykaypink #marykayperlis

Assalamualaikum, selamat pagi? Lipstick matte dari mary kay promo besar besaran tau 😍 sangat cantik !! Siap matte padu , mana yg nk buat collection matte boleh bagi pm cepat cepat, murah sangat sangat tau 🤩
.
Link on bio ✨
Sis tyra 💕
Independent Beauty Consultant
📍 Mary Kay Malaysia
.
 #lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #buy1free1marykay #lipstickrm39 #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask  #lipsticklover #botanical #lipstickkekallama #marykaypromo #lipmatte #marykay #liptickmatte #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #liptickmurah #bibirmerah #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #mattelipstick #marykayfreepostage #marykaysetiawangsa #marykaypink #marykayperlis
1 0 12 hours ago

.
.
PROMOSI NOVEMBER...🔥🔥🔥.
.
🎀Day Cream Less 10% RM212 (Harga Asal RM236).
❗❗❗-Jimat RM24-❗❗❗
FREE - Lipstick Crushed Berry (Harga Asal RM52). Wowww1😱😱😱😱. Banyaknyaaaa JIMAT!
.
Boleh Beli Mary kay Tumbler 600ml bernilai RM15.
.
Timewise Repair Volu-Firm Day Cream WithSPF 30.
✅ Mengelakkan glikasi kulit dan pembentukkan produk akhirglikasi tingkat lanjut (AGE).
✅ Memulihkan ketegangan kulit.
✅ Mengurangkan kerangsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran.
✅ Memulihkan tona kulit yang sekata.
✅ Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/UVB yang mengakibatkan penuaan kulit.
✅ Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam.
.
.
Jom whatsapp Ina order sekarang🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Pertama kali guna pun boleh dpt "rasa" best💋💋💋 .
.
Nak skin cantik, sihat?
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan?
Whatsapp sis for free consultation.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
.
📱 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant ----------------------------------------------------------------------
#testimonimarykay #marykaymalaysia #kulitjerawat #kulitkering #hilangkanjerawat #pencucimukaorganic #pencucitanpakimia #marykayskincare #marykayampang

.
.
PROMOSI NOVEMBER...🔥🔥🔥.
.
🎀Day Cream Less 10% RM212 (Harga Asal RM236).
❗❗❗-Jimat RM24-❗❗❗
FREE - Lipstick Crushed Berry (Harga Asal RM52). Wowww1😱😱😱😱. Banyaknyaaaa JIMAT!
.
Boleh Beli Mary kay Tumbler 600ml bernilai RM15.
.
Timewise Repair Volu-Firm Day Cream WithSPF 30.
✅ Mengelakkan glikasi kulit dan pembentukkan produk akhirglikasi tingkat lanjut (AGE).
✅ Memulihkan ketegangan kulit.
✅ Mengurangkan kerangsaan kulit terhadap faktor-faktor luaran.
✅ Memulihkan tona kulit yang sekata.
✅ Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/UVB yang mengakibatkan penuaan kulit.
✅ Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam.
.
.
Jom whatsapp Ina order sekarang🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️. Pertama kali guna pun boleh dpt "rasa" best💋💋💋 .
.
Nak skin cantik,  sihat? 
Nak cuba rawat masalah kulit dgn produk yang bagus, berkualiti dan berkesan? 
Whatsapp sis for free consultation.
.
BELIEVE💜BEAUTIFUL💜CONFIDENCE💜
.
.
📱 0196627794 | INA
👜 Marykay Beauty Consultant ----------------------------------------------------------------------
#testimonimarykay #marykaymalaysia #kulitjerawat #kulitkering #hilangkanjerawat #pencucimukaorganic #pencucitanpakimia #marykayskincare#marykayampang
2 0 12 hours ago

Kan cik kemal kata Bella ramai peminat❤️
.
Grab yours NOW!
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Kan cik kemal kata Bella ramai peminat❤️
.
Grab yours NOW!
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
2 0 13 hours ago

Top #marykayampang posts

CC CREAM MARY KAY .😍😍😍😍
.
Kenapa faqier suka Mary Kay CC Cream .
.
Most of the time, Faqier akan mengunakan cc cream sahaja. Walaupun nipis, tapi coverage yg cukup dan sangat cantik. Nak try? 10 minit je .
.
Lelaki dan perempuan boleh pakai!!! .
Tak suka mekap? .
.
Nak nampak natural jer tapi dalam masa yang sama nak lindungi kulit ? .
.
Cukup pakai 1 ni jer untuk yang tak suka tepek mekap tapi dalam masa yang sama nak jaga wajah dari sinaran uv dan kulit sihat! .
.
Buat anda yang tercari-cari foundation / cream yang mempunyai good coverage,flawless skin, tekstur ringan dan ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya! 😍 .
.
Apa kelebihkan CC Cream ini? .
.
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit .
✅ Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan Sensitif .
✅ Bebas Minyak & wangi .
✅ Diuji oleh pakar dermalogi .
.
Jom dapatkannya skrg!
@maryk_faqier
@maryk_faqier
@maryk_faqier
Link on bio ✨📱0176613122 whatsapp now!!! Faqier🌷
Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
#lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #cccreammarykay

CC CREAM MARY KAY .😍😍😍😍
.
Kenapa faqier suka Mary Kay CC Cream .
.
Most of the time, Faqier akan mengunakan cc cream sahaja. Walaupun nipis, tapi coverage yg cukup dan sangat cantik. Nak try? 10 minit je .
.
Lelaki dan perempuan boleh pakai!!! .
Tak suka mekap? .
.
Nak nampak natural jer tapi dalam masa yang sama nak lindungi kulit ? .
.
Cukup pakai 1 ni jer untuk yang tak suka tepek mekap tapi dalam masa yang sama nak jaga wajah dari sinaran uv dan kulit sihat! .
.
Buat anda yang tercari-cari foundation / cream yang mempunyai good coverage,flawless skin, tekstur ringan dan ada sun protector, Mary Kay CC Cream lah jawapannya! 😍 .
.
Apa kelebihkan CC Cream ini? .
.
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit .
✅ Sesuai juga untuk kulit yang berjerawat dan Sensitif .
✅ Bebas Minyak & wangi .
✅ Diuji oleh pakar dermalogi .
.
Jom dapatkannya skrg!
@maryk_faqier 
@maryk_faqier 
@maryk_faqier 
Link on bio ✨📱0176613122 whatsapp now!!! Faqier🌷
Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
#lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #cccreammarykay
1,144 0 10 January, 2019

One of our favourite spot for family wefie..
Bismillah..
Bermusafir kami ke Kota Bharu hari ni❤

#misikeretamerahjambu #beautybyfatinhananii #fadzlifatinkids #beuatyconsultant #marykayselayang #marykaykl #marykaysetapak #marykayampang #marykaycosmetic

One of our favourite spot for family wefie..
Bismillah..
Bermusafir kami ke Kota Bharu hari ni❤

#misikeretamerahjambu#beautybyfatinhananii#fadzlifatinkids#beuatyconsultant#marykayselayang#marykaykl#marykaysetapak#marykayampang#marykaycosmetic
2,254 1 21 June, 2019

OIL FREE MAKEUP REMOVER MARY KAY
The best makeup remover in my lifeee!!😍😍 paling suka makeup remover letak sedikit sahaja di  kapas .
this makeup remover boleh buang smua mekap kat muka  Muka tak berminyak n lembut je. I loikeee!!!😍😍
.
Tahan 6 bulan walaupun pakai tiap2 hari..😌 For dry to oily skin
Suitable for sensitive skin.
👉 bebas wangian
👉 bebas minyak
👉 sesuai utk yg memakai kanta lekap.
👉 diuji oleh ophtalmologist.
Tak perlu gosok kuat- kuat utk tanggalkan mekap.
Makeup remover biasa mampu menipiskan kulit tanpa anda sedari. Kulit jadi mengelupas.Tapi tidak dengan Make Up remover Mary Kay☺
.
.Berminat nak tahu tentang produk mary kay ? Atau nak cuba produk mary kay ? Pm ifa ye 💕💕💕➡0176056706 .
💕free consultation 💕 free gift 💕 free sample 💕 free postage
.
#oilfreemakeupremover #makeupremovermarykay #oilfreemakeupremovermarykay #melacepset #marykaymeru #marykayklang #marykaysijangkang #marykaybanting #marykayhululangat #marykaybtho #marykayampang #marykaykualaterengganu #marykaykijal #foundationmarykay #bedakmarykay #lipstickmarykay #marykaykeramat #marykaysentul #marykaywangsamaju #marykaykampungbaru #marykaypetalingjaya #marykayttdi #marykayoneutamamarykayamcorpmall #marykaymidvalley #marykaypavillion #marykaysunwayvelocity #marykaymaluri #marykayioimall #marykaykuis

OIL FREE MAKEUP REMOVER MARY KAY
The best makeup remover in my lifeee!!😍😍 paling suka makeup remover letak sedikit sahaja di  kapas .
this makeup remover boleh buang smua mekap kat muka  Muka tak berminyak n lembut je. I loikeee!!!😍😍
.
 Tahan 6 bulan walaupun pakai tiap2 hari..😌 For dry to oily skin
Suitable for sensitive skin.
👉 bebas wangian
👉 bebas minyak
👉 sesuai utk yg memakai kanta lekap.
👉 diuji oleh ophtalmologist.
Tak perlu gosok kuat- kuat utk tanggalkan mekap.
Makeup remover biasa mampu menipiskan kulit tanpa anda sedari. Kulit jadi mengelupas.Tapi tidak dengan Make Up remover Mary Kay☺
.
.Berminat nak tahu tentang produk mary kay ? Atau nak cuba produk mary kay ? Pm ifa ye 💕💕💕➡0176056706 .
💕free consultation 💕 free gift 💕 free sample 💕 free postage
.
#oilfreemakeupremover#makeupremovermarykay#oilfreemakeupremovermarykay#melacepset#marykaymeru#marykayklang#marykaysijangkang#marykaybanting#marykayhululangat#marykaybtho#marykayampang#marykaykualaterengganu#marykaykijal#foundationmarykay#bedakmarykay#lipstickmarykay#marykaykeramat#marykaysentul#marykaywangsamaju#marykaykampungbaru#marykaypetalingjaya#marykayttdi#marykayoneutamamarykayamcorpmall#marykaymidvalley#marykaypavillion#marykaysunwayvelocity#marykaymaluri#marykayioimall#marykaykuis
108 2 20 March, 2019

Bismillahirahmannirahim.
YaAllah limpahkan rezeki najwa damia. Permudahkan segala urusannya. Jauhilah dia daripada segala kesulitan yang dia akan tempuhi. Jika ada berikanlah dia jalan yang mudah utk dia. Aaamiin aamiin ya robbal alamin ✨
.
I love my career 💖
I’m your beauty consultant marykay 👑
.
.
Love,wawa 🌷
Independent Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
@maryk.waw4 .
#ilovemarykay #lipstickmarykay  #marykayampang
#marykaybestseller  #beautyconsultantmarykay #semimattegel  #lipstickmurah  #lipliners #satinlipssets  #lipsmask  #timewise #marykaypuchong  #botanical  #timewise #marykaypromo  #lipmatte  #marykay #timewisemiracle  #testimonimarykay #skinvigoratebrush  #marykaypromotion #settimewisemiracle  #botanicaleffectmarykay #skinvigoratebrushmarykay  #marykayfoundation #kerjayamarykay  #businessmarykay #beautyconsultantmarykayhartamas

Bismillahirahmannirahim. 
YaAllah limpahkan rezeki najwa damia. Permudahkan segala urusannya. Jauhilah dia daripada segala kesulitan yang dia akan tempuhi. Jika ada berikanlah dia jalan yang mudah utk dia. Aaamiin aamiin ya robbal alamin ✨
.
I love my career 💖
I’m your beauty consultant marykay 👑
.
.
Love,wawa 🌷
Independent Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
@maryk.waw4 .
#ilovemarykay #lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay#semimattegel #lipstickmurah #lipliners#satinlipssets #lipsmask #timewise#marykaypuchong #botanical #timewise#marykaypromo #lipmatte #marykay#timewisemiracle #testimonimarykay#skinvigoratebrush #marykaypromotion#settimewisemiracle #botanicaleffectmarykay#skinvigoratebrushmarykay #marykayfoundation#kerjayamarykay #businessmarykay#beautyconsultantmarykayhartamas
149 2 2 September, 2018

💋MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋
======================
💋Formula gel yang ringan
💋Melembabkan bibir
💋Glossy & Shinning
💋Tidak keringkan bibir
💋Kesan focus yang lembut
💋Menutupi masalah bibir gelap
💋Menutupi masalh tona tak sekata
💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window
.
Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
.
.
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya

💋MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋
======================
💋Formula gel yang ringan
💋Melembabkan bibir
💋Glossy & Shinning
💋Tidak keringkan bibir
💋Kesan focus yang lembut
💋Menutupi masalah bibir gelap
💋Menutupi masalh tona tak sekata
💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window
.
Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
.
.
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya
519 4 14 March, 2019

💞Mary Kay Skinvigorate Brush💞

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate yang sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay. Ianya telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆. Apa fungsi berus ni??? Jom semak.😍 💝 Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda..
💝 Mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah..
💝 Menyelesaikan masalah white head dan black head..
💝 Menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri..
💝 Membantu memberikan lebih keanjalan dan menjadikan wajah lebih V-shape..
💝 Meningkatkan kadar serapan serum di wajah..
💝 Brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💝 Tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana.
💝 Ada waranty lagi tau
Jom dapatkannya skrg!
@maryk_faqier
@maryk_faqier
@maryk_faqier
Link on bio ✨📱0176613122 whatsapp now!!! Faqier🌷
Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
#lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #cccreammarykay
#marykay #cccreammarykay #marykaylovers #marykaymalaysia

💞Mary Kay Skinvigorate Brush💞

Bukan sebarang berus tau!
Berus skinvigorate yang sememangnya sedang HOT🔥🔥 🔥di pasaran merupakan salah satu BEST SELLER produk di Mary Kay. Ianya telah mendapat pelbagai awards di peringkat antarabangsa🏆🏆🏆. Apa fungsi berus ni??? Jom semak.😍 💝 Mencuci jauh lebih bersih ke dalam pori anda..
💝 Mampu membersihkan sehingga 85% kotoran diwajah..
💝 Menyelesaikan masalah white head dan black head..
💝 Menjadikan wajah dicuci dgn lebih bersih berseri..
💝 Membantu memberikan lebih keanjalan dan menjadikan wajah lebih V-shape..
💝 Meningkatkan kadar serapan serum di wajah..
💝 Brush yang tidak terlalu kasar atau terlalu lembut mengikut kadar kesesuaian tekanan kulit kerana produk Mary Kay dihasilkn dr kajian pakar kulit dan pakar perubatan.
💝 Tahan lasak dan mudah dibawa ke mana mana.
💝 Ada waranty lagi tau
Jom dapatkannya skrg!
@maryk_faqier 
@maryk_faqier 
@maryk_faqier 
Link on bio ✨📱0176613122 whatsapp now!!! Faqier🌷
Beauty Consultant🎈
Mary Kay Malaysia💞
#lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong#timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay  #marykayfoundation #kerjayamarykay #businessmarykay #beautyconsultantmarykay #marykaycheras #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #cccreammarykay
 #marykay #cccreammarykay #marykaylovers #marykaymalaysia
1,087 0 22 January, 2019

Mary Kay pink day! What do we do on pink day? Get recognition on our efforts, sharing session (which enhance our soft skills), fuel up motivations, receive gifts!! Who doesn’t love gifts? In Mary Kay, banyak gila gifts I dapat. Tak sampai setahun pun join 🤩🤩 thank you Mary Kay! And The sisterhood is really something else! .
@marykay_marysa anything questions click link on my bio ❤️ 0193672703
.
#marykay #marykaylife #marykaycareer #kerjayamarykay #marykayshahalam #marykaybangi #marykayampang #marykaymalaysia #buildupconfidence #softskillstraining #freemakeupclass #freebusinesstraining #freetrip #parttimejob #parttimebusiness #marykayputrajaya .

Mary Kay pink day! What do we do on pink day? Get recognition on our efforts, sharing session (which enhance our soft skills), fuel up motivations, receive gifts!! Who doesn’t love gifts? In Mary Kay, banyak gila gifts I dapat. Tak sampai setahun pun join 🤩🤩 thank you Mary Kay! And The sisterhood is really something else! .
@marykay_marysa anything questions click link on my bio ❤️ 0193672703
.
#marykay #marykaylife #marykaycareer #kerjayamarykay #marykayshahalam #marykaybangi #marykayampang #marykaymalaysia #buildupconfidence #softskillstraining #freemakeupclass #freebusinesstraining #freetrip #parttimejob #parttimebusiness #marykayputrajaya .
284 2 18 June, 2019

Morning 🤩 Nak share something yg best dan excited to my followers ! Simple 5 step untuk penjagaan kulit muka 🤗 aishah menggunakan Mary Kay Timewise 3D untuk rutin harian Dan set ni lebih advance tau 😱 Check this out yaa 😘 kalau ada yg terlepas boleh jemput ke wall sy @aishah.maryk 😉
.
.
Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤ Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! .
Aishah share dgn uolls mcm mana nak apply this all item in one set lengkap ni dgn jayanya 😁
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan.
.
Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤❤❤ .
AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN 🙆🏻‍♀ .

Click link di bio untk lamar set skincare anda 😘

XoXo,
Aishah Aqila Nasir - 0162539327
Beauty Consultant Mary Kay .
http://shahmaryk.wasap.my
#marykaymalaysia #marykaykl #marykayklcc #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare  #testimonimarykay #lelakikirimantuhan #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinanalyzermarykay #marykayuitmshahalam #marykayunisel

Morning 🤩 Nak share something yg best dan excited to my followers ! Simple 5 step untuk penjagaan kulit muka 🤗 aishah menggunakan Mary Kay Timewise 3D untuk rutin harian Dan set ni lebih advance tau 😱 Check this out yaa 😘 kalau ada yg terlepas boleh jemput ke wall sy @aishah.maryk 😉
.
.
Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤ Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! .
Aishah share dgn uolls mcm mana nak apply this all item in one set lengkap ni dgn jayanya 😁
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan.
.
Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤❤❤ .
AN INVESTMENT IN GOOD SKIN CARE PRODUCT IS THE BEST WAY FOR YOUR GREAT SKIN 🙆🏻‍♀ .

Click link di bio untk lamar set skincare anda 😘

XoXo, 
Aishah Aqila Nasir - 0162539327
Beauty Consultant Mary Kay .
http://shahmaryk.wasap.my
#marykaymalaysia #marykaykl #marykayklcc #marykayshahalam #marykayklang #marykayampang #marykaycheras #marykayselangor #marykaysungaibuloh #marykaybukitraja #marykaypuncakalam #marykaysetiaalam #marykayskincare #testimonimarykay #lelakikirimantuhan #beautyconsultantmarykay #basicsetmarykay #skinanalyzermarykay #marykayuitmshahalam #marykayunisel
145 11 28 November, 2018