#marykaycolorset Instagram Photos & Videos

marykaycolorset - 33 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaycolorset and here's what we found interesting.

Inside 34 Posts

Time between posts:
681 hours
Average like
11.8
Average comment
0.7
Posts with video
5/34
Posts with photo
29/34

Hashtag Popularity

Helo everyone, finally this is the look yang I selalu pakai untuk dating, kenduri, interview, jalan jalan and mana manalah yang I nak pergi 😆 Most of the product I used are from @marykaymysg , and if you guys interested to try it let me know okay! ♡

Thanks for watching! 🥰

PRODUCT DETAILS;

SKIN PREPPING (Timewise 3D Set)
MK Precision Brow Liner (Code: Brunette)
Maybelline Fit Me (Code 120) + MK Illuminating Drop (Code: Illuminating Horizon)
MK Translucent Loose Powder
MK Chromafusion (Code: Onxy, Rustic)
MK Lash Waterproof Mascara
MK at Play (Code: Peach Pop) + MK Sheer Dimension
MK Illuminating Drop (Code: Golden Horizon)
MK Semi-Matte (Always Appricot) + MK at Play (Code:
MK Setting Spray

#marykaymysg
#marykaymakeup
#marykaytutorial
#marykaycolorset

Helo everyone, finally this is the look yang I selalu pakai untuk dating, kenduri, interview, jalan jalan and mana manalah yang I nak pergi 😆 Most of the product I used are from @marykaymysg , and if you guys interested to try it let me know okay! ♡

Thanks for watching! 🥰

PRODUCT DETAILS;

SKIN PREPPING (Timewise 3D Set)
MK Precision Brow Liner (Code: Brunette)
Maybelline Fit Me (Code 120) + MK Illuminating Drop (Code: Illuminating Horizon)
MK Translucent Loose Powder
MK Chromafusion (Code: Onxy, Rustic)
MK Lash Waterproof Mascara
MK at Play (Code: Peach Pop) + MK Sheer Dimension
MK Illuminating Drop (Code: Golden Horizon)
MK Semi-Matte (Always Appricot) + MK at Play (Code: 
MK Setting Spray

#marykaymysg
#marykaymakeup
#marykaytutorial
#marykaycolorset
49 5 5 hours ago

Terdapat 2 jenis oil free hydrating gel,kenali kulit anda, dapat kan skin anylisis percuma dari saya dengan menggunakan skin analyzer Mary Kay

Jom dapatkan barangan makeup dan skincare Mary Kay

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Terdapat 2 jenis oil free hydrating gel,kenali kulit anda, dapat kan skin anylisis percuma dari saya dengan menggunakan skin analyzer Mary Kay

Jom dapatkan barangan makeup dan skincare Mary Kay

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
1 0 6 November, 2019

Oil free hydrating gel
Pelembab untuk kulit berjerawat
Formula tanpa minyak untuk kulit segar dan membebaskan kulit dari jerawat

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Oil free hydrating gel
Pelembab untuk kulit berjerawat
Formula tanpa minyak untuk kulit segar dan membebaskan kulit dari jerawat

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
2 0 6 November, 2019

Mary kay at play
Eyeshadow ombre dari no fairyteal yg sgt2 cantik hanya RM47
Blusher stick peach pop RM39
Lip matte RM39

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Mary kay at play
Eyeshadow ombre dari no fairyteal yg sgt2 cantik hanya RM47
Blusher stick peach pop RM39
Lip matte RM39

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
5 0 26 September, 2019

Mary kay at play
Eyeshadow ombre yg sgt2 cantik banya RM47
Blusher stick RM39
Lip matte RM39

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Mary kay at play
Eyeshadow ombre yg sgt2 cantik banya RM47
Blusher stick RM39
Lip matte RM39

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
3 0 26 September, 2019

Padanan yg sgt cantik
Blusher stick peach pop RM39. 00 sahaja di gandingkan dengan eyeshadow ombre oh honey RM47 untuk mekap kelihatan sgt2 natural tapi tetap gojes

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Padanan yg sgt cantik
Blusher stick peach pop RM39. 00 sahaja di gandingkan dengan eyeshadow ombre oh honey RM47 untuk mekap kelihatan sgt2 natural tapi tetap gojes

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
2 0 26 September, 2019

• SELAMAT HARI RAYA•

Selemat Hari Raya maaf zahir dan batin!
Haa sini saya mau share dengan product yang saya pakai skrng ni to get this look!
- foundation primer spf 15
- cc cream sunscreen spf 15
- mineral cheek color duo
Mau try? Boleh! Just slide in my DM!
#marykayash #independentbeautyconsultantmarykay #enrichwomenslives #marykaycolorset

• SELAMAT HARI RAYA•

Selemat Hari Raya maaf zahir dan batin! 
Haa sini saya mau share dengan product yang saya pakai skrng ni to get this look!
- foundation primer spf 15
- cc cream sunscreen spf 15
- mineral cheek color duo 
Mau try? Boleh! Just slide in my DM! 
#marykayash #independentbeautyconsultantmarykay #enrichwomenslives #marykaycolorset
31 0 6 June, 2019

Mary Kay Color Set #marykaymysg #marykaycolorset

Mary Kay Color Set #marykaymysg #marykaycolorset
3 0 1 June, 2019

Hi sayang2 semua akak nak offer color set ni pada harga yg lagi best
Offer ni hanya untuk 2 hari ini sahaja sehingga 30hb April 2019 sahaja tau
Lepas tu x de dah
Ada yg berminat
Meh pm akak
Click wats app no akak tu kat bio ye

Akak ada 2 set sahaja
Siapa cepat dia dapat
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Hi sayang2 semua akak nak offer color set ni pada harga yg lagi best
Offer ni hanya untuk 2 hari ini sahaja sehingga 30hb April 2019 sahaja tau
Lepas tu x de dah
Ada yg berminat
Meh pm akak
Click wats app no akak tu kat bio ye

Akak ada 2 set sahaja
Siapa cepat dia dapat
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
6 0 28 April, 2019

Mary Kay Color set ni bernilai RM1k++ tau! Tp boleh dpt dgn harga lebih murah! Caranya adalah dengan jadi family Mary Kay. Jom lah, raya x lama lagi tau.. X payah pening fikir beli berus mekap baru, set mekap baru, sebab Mary Kay sudah mudahkan utk kita.. Lebih2 lg dgn RM70 saja. Tolong jgn fikir dua kli. Ini lebih untung, Vel pun xtau part apa yg rugi.
Pm me ya, ws: 0143757964

#marykaycolorset #mekapmarykay
#membermarykay #marykaybeautyconsultant #marykaysabah #berusmekapmarykay #lipstickmarykay #marykayrm70 #daftarahlimarykay #registermarykay #marykaykudat #marykaykotamarudu #marykaypitas #kaamatan2019 #kaamatanpitas2019

Mary Kay Color set ni bernilai RM1k++ tau!  Tp boleh dpt dgn harga lebih murah!  Caranya adalah dengan jadi family Mary Kay.  Jom lah,  raya x lama lagi tau.. X payah pening fikir beli berus mekap baru,  set mekap baru, sebab Mary Kay sudah mudahkan utk kita.. Lebih2 lg dgn RM70 saja. Tolong jgn fikir dua kli.  Ini lebih untung,  Vel pun xtau part apa yg rugi. 
Pm me ya,  ws: 0143757964

#marykaycolorset #mekapmarykay 
#membermarykay #marykaybeautyconsultant #marykaysabah #berusmekapmarykay #lipstickmarykay #marykayrm70 #daftarahlimarykay #registermarykay #marykaykudat #marykaykotamarudu #marykaypitas #kaamatan2019 #kaamatanpitas2019
1 0 26 April, 2019

Good lipstick with confidence!💄 . . .
Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects . .
Click link on bio!
For Free Skin Consultation . .
Nor - 0165096112
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkl #mkkotakinabalu #mksarawak #mksabah

Good lipstick with confidence!💄 . . . 
Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects . . 
Click link on bio! 
For Free Skin Consultation . . 
Nor - 0165096112 
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkl #mkkotakinabalu #mksarawak #mksabah
12 0 2 April, 2019

Smooth, pigmented colours on your lips 👄 Warnanya yang tahan lama tau love sangat! .

Bibir pun tak kering guna Semi-Shine ni sebab ada manfaat kelembapan dari jojoba & minyak bunga matahari 🌻 Bibir akan tampil cantik & sihat! Hehehe .

Kalau warna fav sis utk Semi-Shine ni code Tranquil Toffee & Red Smolder 💄
.

Click link on the bio
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan

Smooth, pigmented colours on your lips 👄 Warnanya yang tahan lama tau love sangat! .

Bibir pun tak kering guna Semi-Shine ni sebab ada manfaat kelembapan dari jojoba & minyak bunga matahari 🌻 Bibir akan tampil cantik & sihat! Hehehe .

Kalau warna fav sis utk Semi-Shine ni code Tranquil Toffee & Red Smolder 💄
.

Click link on the bio 
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira 
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan
8 0 30 March, 2019

Good lipstick with confidence! 💋
.

Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘
.

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects ✨
.

Click link on bio!
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira | 0139503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant
.
.
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan

Good lipstick with confidence! 💋
.

Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘
.

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects ✨
.

Click link on bio! 
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira | 0139503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant
.
.
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan
9 0 30 March, 2019

Semi-shine lipstick come in with 12 shades with something in there for everyone. .
Semi-Shine lipstick are the softest gel for everyone 💋
.
Click link on the bio
For Free Skin Consultation .
MK Sya Safira | 013-9503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan

Semi-shine lipstick come in with 12 shades with something in there for everyone. .
Semi-Shine lipstick are the softest gel for everyone 💋
.
Click link on the bio 
For Free Skin Consultation .
MK Sya Safira | 013-9503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan
9 0 30 March, 2019

🌹✨Marykay color set✨🌹 #mk #marykay #color #set #marykaycolorset#

Berminat?🥰🥰🥰 📲http://wasap.my/60195366759/mk 📲http://wasap.my/60195366759/mk 📲http://wasap.my/60195366759/mk

🌹✨Marykay color set✨🌹 #mk#marykay#color#set#marykaycolorset#

Berminat?🥰🥰🥰 📲http://wasap.my/60195366759/mk 📲http://wasap.my/60195366759/mk 📲http://wasap.my/60195366759/mk
5 0 14 hours ago

InspirationLook2019😍😍😍
100% Mary Kay!
#Timewise3DSkincare
#MaryKayColorSet

InspirationLook2019😍😍😍
100% Mary Kay!
#Timewise3DSkincare
#MaryKayColorSet
7 1 3 January, 2019

Yeayyyy done 21 days Make Up Challenge

#TeamFleur #MaryKayColorSet #MaryKay #BeautyConsultant

Yeayyyy done 21 days Make Up Challenge

#TeamFleur #MaryKayColorSet #MaryKay #BeautyConsultant
18 0 19 November, 2018
21 days make up challenge.

#TeamFleur #MaryKay #MaryKayColorSet #MaryKaySkincareSet #BeautyConsultant
14 3 11 November, 2018
Make up challenge #TeamFleur 
#MaryKayColorSet #MaryKay #BeautyConsultant
20 0 4 November, 2018

Haaa teruja tak uolsss yang ditunggu - tunggu telah tiba😍😍 Luis Casco telah berkongsi dua teknik solekan mata iaitu :

1. Cool Girl Smokey Eyes untuk wanita yang mempunyai Monolid

2. Romantic Glam for Double Eyelids

Limited Edition Mary Kay Fall/Winter 2018 Colour Collection teruja kaann 😍😍 dengan warna yang sangat menarik.
Dengan 4 Edisi Terhad iaitu :

1. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Romance Revival Eye Shadow & Petite Palette
2. Limited Edition Mary Kay Gel With Expandable Brush Applicator - Ornard Orchid

3. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Opulent Golds Eye Shadow & Petite Palette &

4. Limited Edition Mary Kay With Expandable Brush Applicator - Espresso Ink😍😍😍😍 Haaaa,orang yang mempunyai monolid tak perlu risau lagi, teknik ni akan membuatkan mata anda kelihatan besar👀👀👀 PM to place your order 🤩

#MaryKay #MaryKayColorSet #BeautyConsultant

Haaa teruja tak uolsss yang ditunggu - tunggu telah tiba😍😍 Luis Casco telah berkongsi dua teknik solekan mata iaitu :

1. Cool Girl Smokey Eyes untuk wanita yang mempunyai Monolid

2. Romantic Glam for Double Eyelids

Limited Edition Mary Kay Fall/Winter 2018 Colour Collection teruja kaann 😍😍 dengan warna yang sangat menarik. 
Dengan 4 Edisi Terhad iaitu :

1. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Romance Revival Eye Shadow & Petite Palette 
2. Limited Edition Mary Kay Gel With Expandable Brush Applicator - Ornard Orchid

3. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Opulent Golds Eye Shadow & Petite Palette &

4. Limited Edition Mary Kay With Expandable Brush Applicator - Espresso Ink😍😍😍😍 Haaaa,orang yang mempunyai monolid tak perlu risau lagi, teknik ni akan membuatkan mata anda kelihatan besar👀👀👀 PM to place your order 🤩

#MaryKay #MaryKayColorSet #BeautyConsultant
12 0 2 November, 2018

Congrats to my dearest friend for her Graduation Convocation today..putting on full Mary Kay Color Set on her face this morning.. So proud of you dear..may this scroll makes brighter future for u.. #MaryKay #BeautyConsultant #MaryKayColorSet

Congrats to my dearest friend for her Graduation Convocation today..putting on full Mary Kay Color Set on her face this morning.. So proud of you dear..may this scroll makes brighter future for u.. #MaryKay #BeautyConsultant #MaryKayColorSet
8 0 30 October, 2018

I love mary kay color set😍😍😍😍 Bila makeup, kulit terasa ringan dan tak belengas atau bahasa lain berminyak..walaupon pakai berjam2 still nampak glowing loving gteww.. Im fall in love with mary kay

#beautyconsultantmarykay
#yourbeautyconsultant
#ilovemarykay
#discoverwhatyoulove
#marykaycolorset

I love mary kay color set😍😍😍😍 Bila makeup, kulit terasa ringan dan tak belengas atau bahasa lain berminyak..walaupon pakai berjam2 still nampak glowing loving gteww.. Im fall in love with mary kay

#beautyconsultantmarykay 
#yourbeautyconsultant 
#ilovemarykay 
#discoverwhatyoulove 
#marykaycolorset
28 0 14 February, 2018

Witwiuu...My Special Guest last week..Inda berapa suka bermikap debilang..skli di ajar paling basic pnya seja pn santik sdh baa ni my lovely guest Hot Mama 😘😘 Bemikap tdk laa sesusah mana pn..dan x slh pn bemikap sbnrnya..kita kan Hey Ladies hehe.. ♥♥ #mintamaaplightingbida
#basicskincare #basicmakeup #marykayskincare #marykaycolorset #ilovemymarykay #hotmama #myscc #lastweek #power10

Witwiuu...My Special Guest last week..Inda berapa suka bermikap debilang..skli di ajar paling basic pnya seja pn santik sdh baa ni my lovely guest Hot Mama 😘😘 Bemikap tdk laa sesusah mana pn..dan x slh pn bemikap sbnrnya..kita kan Hey Ladies hehe.. ♥♥ #mintamaaplightingbida
#basicskincare #basicmakeup #marykayskincare #marykaycolorset  #ilovemymarykay #hotmama #myscc #lastweek #power10
21 1 7 November, 2017

Bila barang² yang diorder dah sampai, dia punya happy macam dapat hadiah hari jadi! 😍😍😍
.
#marykaylover💋
#marykayskincare
#marykaycolorset
#mkmenskincare
#skinvibrushmarykay

Bila barang² yang diorder dah sampai, dia punya happy macam dapat hadiah hari jadi! 😍😍😍
.
#marykaylover💋 
#marykayskincare 
#marykaycolorset
#mkmenskincare 
#skinvibrushmarykay
16 3 3 November, 2017

How do you define natural beauty? Natural look with these basic color items and youre ready to go! ❤ #marykaycolorset #naturallook #naturalbeauty

How do you define natural beauty? Natural look with these basic color items and youre ready to go! ❤ #marykaycolorset #naturallook #naturalbeauty
6 0 10 June, 2017

Bedak muka ade byk jenis
Ade yg biasa n ade yg mineral
Mineral pulak byk gred
Ada yg kualiti low, biasa & high grade
.
Yg jenis biasa punya mcm 2waycake, compact biasa texture dia kurg halus so dia xlekat btul2 kat skin . Tu yg buat jd bcapuk n mekap cair
.
Bedak jenis Mineral plg bagusss sbb dia halus. Sbb tu bedak MK smuanya drp mineral. Mineral pulak kalau gred low dia xhalus sgt tau. So sama jgk xlekat btul2 kat skin. Average la. Tp high grade mineral mmg marvelous, finishing , texture , kemasan smua mmg cntik & dia sgt halus melekat kat kulit cntik je.
.
#marykaymuar #marykayjohor #marykay #marykaymalaysia #marykaymineralfoundation #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycolorset

Bedak muka ade byk jenis
Ade yg biasa n ade yg mineral
Mineral pulak byk gred
Ada yg kualiti low, biasa & high grade
.
Yg jenis biasa punya mcm 2waycake, compact biasa texture dia kurg halus so dia xlekat btul2 kat skin . Tu yg buat jd bcapuk n mekap cair
.
Bedak jenis Mineral plg bagusss sbb dia halus. Sbb tu bedak MK smuanya drp mineral. Mineral pulak kalau gred low dia xhalus sgt tau. So sama jgk xlekat btul2 kat skin. Average la. Tp high grade mineral mmg marvelous, finishing , texture , kemasan smua mmg cntik & dia sgt halus melekat kat kulit cntik je.
.
#marykaymuar #marykayjohor #marykay #marykaymalaysia #marykaymineralfoundation #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycolorset
7 0 31 May, 2017

Top #marykaycolorset posts

Good lipstick with confidence!💄 . . .
Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects . .
Click link on bio!
For Free Skin Consultation . .
Nor - 0165096112
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkl #mkkotakinabalu #mksarawak #mksabah

Good lipstick with confidence!💄 . . . 
Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects . . 
Click link on bio! 
For Free Skin Consultation . . 
Nor - 0165096112 
Mary Kay Ind. Beauty Consultant

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymysg #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkl #mkkotakinabalu #mksarawak #mksabah
12 0 2 April, 2019

Semi-shine lipstick come in with 12 shades with something in there for everyone. .
Semi-Shine lipstick are the softest gel for everyone 💋
.
Click link on the bio
For Free Skin Consultation .
MK Sya Safira | 013-9503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan

Semi-shine lipstick come in with 12 shades with something in there for everyone. .
Semi-Shine lipstick are the softest gel for everyone 💋
.
Click link on the bio 
For Free Skin Consultation .
MK Sya Safira | 013-9503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan
9 0 30 March, 2019

Smooth, pigmented colours on your lips 👄 Warnanya yang tahan lama tau love sangat! .

Bibir pun tak kering guna Semi-Shine ni sebab ada manfaat kelembapan dari jojoba & minyak bunga matahari 🌻 Bibir akan tampil cantik & sihat! Hehehe .

Kalau warna fav sis utk Semi-Shine ni code Tranquil Toffee & Red Smolder 💄
.

Click link on the bio
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan

Smooth, pigmented colours on your lips 👄 Warnanya yang tahan lama tau love sangat! .

Bibir pun tak kering guna Semi-Shine ni sebab ada manfaat kelembapan dari jojoba & minyak bunga matahari 🌻 Bibir akan tampil cantik & sihat! Hehehe .

Kalau warna fav sis utk Semi-Shine ni code Tranquil Toffee & Red Smolder 💄
.

Click link on the bio 
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira 
Mary Kay Ind. Beauty Consultant .

#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan
8 0 30 March, 2019

Good lipstick with confidence! 💋
.

Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘
.

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects ✨
.

Click link on bio!
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira | 0139503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant
.
.
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan

Good lipstick with confidence! 💋
.

Semi-Shine Lipstick mengadungi Jojoba dan Minyak Bunga Matahari yang untuk melembapkan bibir so bibir takkan kering or gelap 😘
.

Formula yang smooth, creamy dan warnanya tahan lama. Plus ada shinny effects ✨
.

Click link on bio! 
For Free Skin Consultation .

MK Sya Safira | 0139503650
Mary Kay Ind. Beauty Consultant
.
.
#gelsemimattelipstick #gelsemishinelipstick #marykaylipstick #marykaycolorset #nudelipstick #marykaymalaysiasingapore #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #mkkuantan #mkgambang #mkseremban #mknegerisembilan
9 0 30 March, 2019

Congrats to my dearest friend for her Graduation Convocation today..putting on full Mary Kay Color Set on her face this morning.. So proud of you dear..may this scroll makes brighter future for u.. #MaryKay #BeautyConsultant #MaryKayColorSet

Congrats to my dearest friend for her Graduation Convocation today..putting on full Mary Kay Color Set on her face this morning.. So proud of you dear..may this scroll makes brighter future for u.. #MaryKay #BeautyConsultant #MaryKayColorSet
8 0 30 October, 2018

• SELAMAT HARI RAYA•

Selemat Hari Raya maaf zahir dan batin!
Haa sini saya mau share dengan product yang saya pakai skrng ni to get this look!
- foundation primer spf 15
- cc cream sunscreen spf 15
- mineral cheek color duo
Mau try? Boleh! Just slide in my DM!
#marykayash #independentbeautyconsultantmarykay #enrichwomenslives #marykaycolorset

• SELAMAT HARI RAYA•

Selemat Hari Raya maaf zahir dan batin! 
Haa sini saya mau share dengan product yang saya pakai skrng ni to get this look!
- foundation primer spf 15
- cc cream sunscreen spf 15
- mineral cheek color duo 
Mau try? Boleh! Just slide in my DM! 
#marykayash #independentbeautyconsultantmarykay #enrichwomenslives #marykaycolorset
31 0 6 June, 2019
21 days make up challenge.

#TeamFleur #MaryKay #MaryKayColorSet #MaryKaySkincareSet #BeautyConsultant
14 3 11 November, 2018

Haaa teruja tak uolsss yang ditunggu - tunggu telah tiba😍😍 Luis Casco telah berkongsi dua teknik solekan mata iaitu :

1. Cool Girl Smokey Eyes untuk wanita yang mempunyai Monolid

2. Romantic Glam for Double Eyelids

Limited Edition Mary Kay Fall/Winter 2018 Colour Collection teruja kaann 😍😍 dengan warna yang sangat menarik.
Dengan 4 Edisi Terhad iaitu :

1. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Romance Revival Eye Shadow & Petite Palette
2. Limited Edition Mary Kay Gel With Expandable Brush Applicator - Ornard Orchid

3. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Opulent Golds Eye Shadow & Petite Palette &

4. Limited Edition Mary Kay With Expandable Brush Applicator - Espresso Ink😍😍😍😍 Haaaa,orang yang mempunyai monolid tak perlu risau lagi, teknik ni akan membuatkan mata anda kelihatan besar👀👀👀 PM to place your order 🤩

#MaryKay #MaryKayColorSet #BeautyConsultant

Haaa teruja tak uolsss yang ditunggu - tunggu telah tiba😍😍 Luis Casco telah berkongsi dua teknik solekan mata iaitu :

1. Cool Girl Smokey Eyes untuk wanita yang mempunyai Monolid

2. Romantic Glam for Double Eyelids

Limited Edition Mary Kay Fall/Winter 2018 Colour Collection teruja kaann 😍😍 dengan warna yang sangat menarik. 
Dengan 4 Edisi Terhad iaitu :

1. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Romance Revival Eye Shadow & Petite Palette 
2. Limited Edition Mary Kay Gel With Expandable Brush Applicator - Ornard Orchid

3. Limited Edition Mary Kay Chromafusion Opulent Golds Eye Shadow & Petite Palette &

4. Limited Edition Mary Kay With Expandable Brush Applicator - Espresso Ink😍😍😍😍 Haaaa,orang yang mempunyai monolid tak perlu risau lagi, teknik ni akan membuatkan mata anda kelihatan besar👀👀👀 PM to place your order 🤩

#MaryKay #MaryKayColorSet #BeautyConsultant
12 0 2 November, 2018
Make up challenge #TeamFleur 
#MaryKayColorSet #MaryKay #BeautyConsultant
20 0 4 November, 2018