#marykaydamansara Instagram Photos & Videos

marykaydamansara - 40.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaydamansara and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
18 minutes
Average like
4.8
Average comment
0.5
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya 
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
6 0 1 hour ago

💞TIMEWISE MOISTURE RENEWING MOISTURE💞

Item wajib pakai selepas cleanser, membersihkan baki kotoran yang melekat di muka dan membantue menyegarkan kulit muka.

Bila kulit muka dah segar, mudah untuk serum/cream meresap ke dalam kulit wajah. Nah! Barulah kulit dapat meresap semua kebaikan yang ada pada serum&cream🥰

Hanya RM93 sahaja untun satu botol😘

#marykaysoftener #marykayrenewingsoftener #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycantik #marykaypromo #marykaybest #marykayflawless #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaydamansaradamai #marykaysubang #marykaysubangperdana #marykaysubangbestari #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykaysungaibuloh #marykayklang #marykaybandarbotanic #marykayseremban #marykaypahang #marykaybera #beautyconsultantmarykaymalaysia #testimonimarykay #lfmkjourney #dazzlebyfadlyani

💞TIMEWISE MOISTURE RENEWING MOISTURE💞

Item wajib pakai selepas cleanser, membersihkan baki kotoran yang melekat di muka dan membantue menyegarkan kulit muka.

Bila kulit muka dah segar, mudah untuk serum/cream meresap ke dalam kulit wajah. Nah! Barulah kulit dapat meresap semua kebaikan yang ada pada serum&cream🥰

Hanya RM93 sahaja untun satu botol😘

#marykaysoftener #marykayrenewingsoftener #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycantik #marykaypromo #marykaybest #marykayflawless #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaydamansaradamai #marykaysubang #marykaysubangperdana #marykaysubangbestari #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykaysungaibuloh #marykayklang #marykaybandarbotanic #marykayseremban #marykaypahang #marykaybera #beautyconsultantmarykaymalaysia  #testimonimarykay  #lfmkjourney #dazzlebyfadlyani
5 3 3 hours ago

SIAPA NAK KAN KULIT SIHAT DENGAN HARGA BERPATUTAN?😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh #instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan #skinvigorate
#marykaykedah #kulitbreakout
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves

SIAPA NAK KAN KULIT SIHAT DENGAN HARGA BERPATUTAN?😍
.
JOM DAPATKAN KULIT SIHAT DENGAN BOTANICAL EFFECTS😍😍 .
Sangat sesuai untuk kulit sensitif dan breakout tau!
BOTANICAL EFFECTS FORMULA 2 SESUAI UNTUK JENIS KULIT NORMAL/KOMBINASI😊
.
After try botanical effects,korang confirm jatuh cinta😍😍
Kulit yang dulunya dry after guna botanical effects akan lebih lembap dan sihat!❤️
.
Set pertama yang sis  pakai masa muka breakout dulu😭😭😭
Alhamdulillah kini skin dah pulih dan sihat🤗
Semua orang nak skin yang sihat kan?
Skin yang sihat perlukan basic skincare dan produk yang selamat tau😘
.
Nak skin sihat?skin cantik?Uols kena ada knowledge tau!
Kena tahu masalah skin!
Tahu produk yang perlu digunakan!
Solution utk masalah skin!
.
Kepakaran sis ialah bantu uols selesaikan masalah skin!😍😍free consultation uols!
Nak tahu tanda tanda kulit combination?
Whatsapp laju laju tau!😊
.

Cleanser
🌸Formula tidak kering menanggalkan makeup dan kotoran dengan lembut. Kulit akan terasa lembap dan menaikkan seri kulit.
.
2. Freshen 🌸Menutup liang pori yang terbukak, membuang sisa kotoran (jika ada), dan meratakan tona kulit yang tak sekata. Meredakan jerawat. Seimbangkan pH kulit.
.
3. Hydrate 🌸Bertindak sebagai pelembap supaya kulit kekal terhidrat, segar tanpa rasa kering atau oily. Tona kulit lebih sekata dan glowing dgn penggunaan jangka masa panjang. Mampu menghilangkan jerawat.
.
4. Mask 🌸Buang sel kulit mati yg menyebabkan kulit kusam. Kulit akan lebih berseri. Blackhead whitehead akan hilang dan diganti dengan kulit lembut dan cerah.
.
Jom ws sis utk free consultation!!
0175010563
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves
2 0 4 hours ago

My skin got better after a month struggling with breakout!😭😭
.
Alhamdulillah syukur berbeza tau bila breakout masa kulit dah sihat and masa kulit belum sihat!
Kalau dulu ambek masa 4 bulan lebih untuk recover tapi sekarang sebulan dah ok syukur😍
.
Apa serum magic tu?mestilah serum clearproof from Mary Kay!
Keringkan jerawat tapi tak keringkan skin haa bestnya😍
.
Day by day Ain pakai and after a month dah makin okay!
Masa breakout ain wajib guna complete basic skincare especially exfoliator,serum acne and SPF😍😍
.
Even ain dah guna basic skincare yang kuat ain still buat facial tau😍
Jangan kedekut dengan skin ok!
Sebab skin uols nak pakai lama tau😁
.
Excited nak try produk Mary Kay?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

My skin got better  after a month struggling with breakout!😭😭
.
Alhamdulillah syukur berbeza tau bila breakout masa kulit dah sihat and masa kulit belum sihat!
Kalau dulu ambek masa 4 bulan lebih untuk recover tapi sekarang sebulan dah ok syukur😍
.
Apa serum magic tu?mestilah serum clearproof from Mary Kay!
Keringkan jerawat tapi tak keringkan skin haa bestnya😍
.
Day by day Ain pakai and after a month dah makin okay!
Masa breakout ain wajib guna complete basic skincare especially exfoliator,serum acne and SPF😍😍
.
Even ain dah guna basic skincare yang kuat ain still buat facial tau😍
Jangan kedekut dengan skin ok!
Sebab skin uols nak pakai lama tau😁
.
Excited nak try produk Mary Kay?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
2 0 5 hours ago

Lagi 5 set dah sampai gaisss 😍😍😍😍 Malam ni packing untuk postage esok okey! Ada few sets lagi belum sampai, delay sikit hihihi 😬
.
Promo Lipmatte Mary Kay BUY 1 FREE 1 masih onzzz tau! Cepat-cepat grab! Mana lagi nak dapat dua lipmatte dengan harga RM39 😱😱😱
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423

Lagi 5 set dah sampai gaisss 😍😍😍😍 Malam ni packing untuk postage esok okey! Ada few sets lagi belum sampai, delay sikit hihihi 😬
.
Promo Lipmatte Mary Kay BUY 1 FREE 1 masih onzzz tau! Cepat-cepat grab! Mana lagi nak dapat dua lipmatte dengan harga RM39 😱😱😱
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423
13 1 6 hours ago

Ramai yang mengadu kulit mereka merah-merah, gatal-gatal, naik jerawat selepas pakai whitening atau peeling produk. Hati-hati ya.. Itu tandanya, kandungan merkuri dan bahan kimia sangat tinggi dalam produk yang awak pakai. Bagus berhenti, sebelum terlambat. Kesian kulit awak terhakis 😣
.
Sebab itu, mary kay ada menyediakan produk penjagaan kulit yang khas untuk merawat dan sesuai untuk setiap jenis kulit. Inilah dia Botanical Effects👆. Botanical effects terdiri daripada 3 formula F1, F2, F3. Sangat sesuai bagi mereka yang:
.
1. Berjerawat
2. Kulit terlalu kering/ berminyak
3. Oily di kawasan T-zone
4. Black head n whitehead yang banyak
5. Kulit kusam
6. Muka gelap akibat sunburn
7. Kulit muka rosak akibat produk
8. Liang pori besar
9. Kulit sensitif/alergi
.
Jom dapatkan konsultasi dengan Mira utk dapatkan skincare yang terbaik. Botanical effects langsung tak mahal.. Sangat berbaloi. Harga memang mampu milik.. Dan paling best, dia memulihkan keadaan kulit kita. 😊
.
Lots of ❤️
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #marykaymurah #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant

Ramai yang mengadu kulit mereka merah-merah, gatal-gatal, naik jerawat selepas pakai whitening atau peeling produk. Hati-hati ya.. Itu tandanya, kandungan merkuri dan bahan kimia sangat tinggi dalam produk yang awak pakai. Bagus berhenti, sebelum terlambat. Kesian kulit awak terhakis 😣
.
Sebab itu, mary kay ada menyediakan produk penjagaan kulit yang khas untuk merawat  dan sesuai untuk setiap jenis kulit. Inilah dia Botanical Effects👆. Botanical effects terdiri daripada 3 formula F1, F2, F3. Sangat sesuai bagi mereka yang:
.
1. Berjerawat
2. Kulit terlalu kering/ berminyak
3. Oily di kawasan T-zone
4. Black head n whitehead yang banyak
5. Kulit kusam
6. Muka gelap akibat sunburn
7. Kulit muka rosak akibat produk
8. Liang pori besar
9. Kulit sensitif/alergi
.
Jom dapatkan konsultasi dengan Mira utk dapatkan skincare yang terbaik. Botanical effects langsung tak mahal.. Sangat berbaloi. Harga memang mampu milik.. Dan paling best, dia memulihkan keadaan kulit kita. 😊
.
Lots of ❤️
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykayreadystock #readystockmarykay #marykaymurah #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant
2 0 7 hours ago

Astagaaa..! Tak tau nak cakap. Pengsan bangun balik tengok harga ni. Exclusive BULAN NI SAHAJA !! Ini harga yang korang bayar bila korang join Mary Kay bulan ni. Iya! Bulan ni sahaja boleh dapat harga semurah ini! Join bulan depan memang tak dapat dah. Mira yang dah memang BC pun tak dapat harga murah camni 😭 ruginya kalau tak grab.
.
Peminat mekap memang wajib grab harga ni. Tak kiralah nak jadi MUA ke, nak pakai sendiri je ke, nak berniaga ke, better register je terus jadi ahli. Memang murah berbaloi🤩.
.
Mana taknya, harga asal set ni RM853, Promo RM539. Register RM70 bulan ni, terus boleh dapatkan Pro Palette ni pada harga RM262 SAHAJA. Percuma Timewise Softener (RM93) & Mary Kay product RM50 mira bagi bila korang join dengan mira bulan ni. Best kan?
.
Jangan tunggu lama-lama.
Wasap mira sekarang👇
.
019-2082844 | Mira
Or click link di bio
.
#beautyconsultantmarykay #agentwanted #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubangjaya #marykayipoh #marykaypulaupinang #marykayperlis #marykaylangkawi #marykaykedah #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykuantan #marykaybesut #marykayterenggagu #marykaykotabharu #marykaykelantan #sideincomemalaysia #fulltime #parttime #marykayputrajaya

Astagaaa..! Tak tau nak cakap. Pengsan bangun balik tengok harga ni. Exclusive BULAN NI SAHAJA !! Ini harga yang korang bayar bila korang join Mary Kay bulan ni. Iya! Bulan ni sahaja boleh dapat harga semurah ini! Join bulan depan memang tak dapat dah. Mira yang dah memang BC pun tak dapat harga murah camni 😭 ruginya kalau tak grab.
.
Peminat mekap memang wajib grab harga ni. Tak kiralah nak jadi MUA ke, nak pakai sendiri je ke, nak berniaga ke, better register je terus jadi ahli. Memang murah berbaloi🤩.
.
Mana taknya, harga asal set ni RM853, Promo RM539. Register RM70 bulan ni, terus boleh dapatkan Pro Palette ni pada harga RM262 SAHAJA. Percuma Timewise Softener (RM93) & Mary Kay product RM50 mira bagi bila korang join dengan mira bulan ni. Best kan?
.
Jangan tunggu lama-lama. 
Wasap mira sekarang👇
.
019-2082844 | Mira
Or click link di bio
.
#beautyconsultantmarykay #agentwanted #marykayshahalam #marykaypuchong #marykaydamansara #marykaysubangjaya #marykayipoh #marykaypulaupinang #marykayperlis #marykaylangkawi #marykaykedah #marykayseremban #marykaymelaka #marykayjohor #marykaysabah #marykaysarawak #marykaykuantan #marykaybesut #marykayterenggagu #marykaykotabharu #marykaykelantan #sideincomemalaysia #fulltime #parttime #marykayputrajaya
4 0 8 hours ago

Tq my customer. My 2nd batch order for november😍😍 Sue
Independent Senior Beauty Consultant
Mary Kay❤
http://www.wasap.my/0193993017/marykay
#marykaymalaysia
#marykaysubang
#marykaydenaialam
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#marykaydamansara
#marykaybukitraja
#marykaymeru

Tq my customer. My 2nd batch order for november😍😍 Sue
Independent Senior Beauty Consultant
 Mary Kay❤
http://www.wasap.my/0193993017/marykay
#marykaymalaysia
#marykaysubang
#marykaydenaialam 
#marykayshahalam 
#marykaysetiaalam 
#marykaydamansara 
#marykaybukitraja
#marykaymeru
2 0 8 hours ago

Hey makeup lover! 🙋🏻‍♀️
Tengah cari full set makeup palette yg bukan saje boleh di customize mengikut citarasa malah boleh replace dgn yg baru bila habis?
.
Sila laa grab promo ni sebelum korang nangis. Full set tau! Semua chromafusion color. Ape benda chromafusion ni?
.
Teknologi makeup color yang boleh buat color tahan 24hrs! Best kan? Sepanjang hari mekap kekal tak comot. Tapi, jangan pula di bawa tidur ye🙅
.
Okay, Dalam palette pro ni ada:
.
✨ 2pcs mineral pressed powder
✨ 1pc chromafusion contour
✨ 3pcs chromafusion cheek color
✨ 18pcs chromafusion eye color
.
Meriahnya! Lebih meriah bila boleh jimat RM314 (35% off!) tau😰. Lepastu mira belanja special gift worth RM50. Best kan?
.
Wasap mira for special discount📢
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykaycosmetics #marykaypalette #marykaymurah #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant

Hey makeup lover! 🙋🏻‍♀️
Tengah cari full set makeup palette yg bukan saje boleh di customize mengikut citarasa malah boleh replace dgn yg baru bila habis?
.
Sila laa grab promo ni sebelum korang nangis. Full set tau! Semua chromafusion color. Ape benda chromafusion ni?
.
Teknologi makeup color yang boleh buat color tahan 24hrs! Best kan? Sepanjang hari mekap kekal tak comot. Tapi, jangan pula di bawa tidur ye🙅
.
Okay, Dalam palette pro ni ada:
.
✨ 2pcs mineral pressed powder
✨ 1pc chromafusion contour
✨ 3pcs chromafusion cheek color
✨ 18pcs chromafusion eye color
.
Meriahnya! Lebih meriah bila boleh jimat RM314 (35% off!) tau😰. Lepastu mira belanja special gift worth RM50. Best kan?
.
Wasap mira for special discount📢
019-2082844 | Amira
Or click link di bio
.
#marykaycosmetics #marykaypalette #marykaymurah #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant
2 0 8 hours ago

Lipmatte ni tak melekit . Ringan . Bau sedap je . And bila pakai dekat bibir dia moist je . Tak mengeringkan bibir . So korang tak perlu risau nanti bibir rosak la ape la semua tak . Sbb lipmatte ni sekali try mesti jatuh cinta .
Whatsapp : 0123812601 (mayra)

#marykaymurah #marykaybangsar #marykaybangsarsouth #marykaycheras #marykaysunway #marykaysunwaypyramid #marykaypromo #marykaylipmatte #marykayskincare #marykaymakeup #marykaysymphony #marykaypj #marykayhartamas #marykaytheh #marykaymontkiara #marykaymidvalley #marykayoldklangroad #marykaydamansara #lipmatte #lipstick #eyegel #marykayperfume #minyakwangi #marykaysoftener #bebasalkohol #lumiviemurah #glowskin #glassskin #koreanskin #putih

Lipmatte ni tak melekit . Ringan . Bau sedap je . And bila pakai dekat bibir dia moist je . Tak mengeringkan bibir . So korang tak perlu risau nanti bibir rosak la ape la semua tak . Sbb lipmatte ni sekali try mesti jatuh cinta . 
Whatsapp : 0123812601 (mayra)

#marykaymurah #marykaybangsar #marykaybangsarsouth #marykaycheras #marykaysunway #marykaysunwaypyramid #marykaypromo #marykaylipmatte #marykayskincare #marykaymakeup  #marykaysymphony #marykaypj #marykayhartamas #marykaytheh #marykaymontkiara #marykaymidvalley #marykayoldklangroad #marykaydamansara #lipmatte #lipstick #eyegel #marykayperfume #minyakwangi #marykaysoftener #bebasalkohol  #lumiviemurah  #glowskin #glassskin #koreanskin  #putih
2 0 9 hours ago

OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)

Mayra memang minat gila dgt ofhg ni sbb bila pakai muka rase moist gila and dia mmg kawal minyak kulit kita . Even bf mayra pun suka gel ni . Lelaki pun boleh pakai tau . Lelagi lelaki ni kulit dia cepat berminyak so benda ni mmg sesuai untuk dyorg .
Nak bagi hadiah untuk bf ? Bagi kulit sama2 cantik . Mayra boleh tlg balutkan sekali bagi cantik berserta kad ucapan . 🥳

Whatsapp : 0123812601

#marykaymurah #marykaybangsar #marykaybangsarsouth #marykaycheras #marykaysunway #marykaysunwaypyramid #marykaypromo #marykayskincare #marykayeyesoothinggel #marykaysymphony #marykaypj #marykayhartamas #marykaytheh #marykaymontkiara #marykaymidvalley #marykayoldklangroad #marykaydamansara #lipmatte #lipstick #marykayperfume #timewisesoftener #bebasalkohol #marykaylumivie #glowskin #glassskin #koreanskin #putih #glow #ofhg #oilfreehydratinggel

OIL FREE HYDRATING GEL (OFHG)

Mayra memang minat gila dgt ofhg ni sbb bila pakai muka rase moist gila and dia mmg kawal minyak kulit kita . Even bf mayra pun suka gel ni . Lelaki pun boleh pakai tau . Lelagi lelaki ni kulit dia cepat berminyak so benda ni mmg sesuai untuk dyorg . 
Nak bagi hadiah untuk bf ? Bagi kulit sama2 cantik . Mayra boleh tlg balutkan sekali bagi cantik berserta kad ucapan . 🥳

Whatsapp : 0123812601

#marykaymurah #marykaybangsar #marykaybangsarsouth #marykaycheras #marykaysunway #marykaysunwaypyramid #marykaypromo #marykayskincare #marykayeyesoothinggel #marykaysymphony #marykaypj #marykayhartamas #marykaytheh #marykaymontkiara #marykaymidvalley #marykayoldklangroad #marykaydamansara #lipmatte #lipstick #marykayperfume  #timewisesoftener #bebasalkohol #marykaylumivie #glowskin #glassskin #koreanskin  #putih #glow #ofhg #oilfreehydratinggel
2 0 9 hours ago

Siapa tahu kita kena ada at least berapa serum dalam skincare routine untuk extra & double cantik ?!👀🙋🏻‍♀️ Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗.
.
.
Dapat sesuatu ?

Serum C Mary Kay sangat sangat membantu untuk menganjalkan & menyerikan kulit ! Tengok lah kulit kak leen kita ni 😍 nampak glowing dan flawless sangat.
.
.
KULIT KUSAM BERPUNCA DARIPADA 👇🏻.
- tak pakai sun screen.
- tak pakai mask.
- tak pakai serum.
.
.
Dah tahu mana satu punca masalah kulit kusam uolss ?

Tapi kalau siapa yang pakai serum mak datin ( youthfinity ) tak mix dengan serum yang lain pon takpa 😄 sebab yang tu dah advance

Apa apa pon kalau nak pakai serum , jangan tinggal Spf setiap kali keluar rumah & kena pakai mask 2/3 kali seminggu
.
🧕Jom CikAnggun bantu consult keadaan muka awak. Free je tau.
.

#MarykaySelangor #MarykayKL #MarykayShahAlam #MarykayPetalingJaya #MarykayDenaiAlam #MaryKaySubang #MarykayElmina #MaryKaySubangBestari #MarykaySubangJaya #MaryKaysubangAirport #MarykayDamansara #maryKayPutrajaya #MarykayBukitJelutong #Marykay #MaryKayPuchong #MarykaySkincare #MarykayIpoh #MarykayKelantan #MaryKayMalaysia #MarykayKotaBharu #MaryKayNilai #MaryKayPerak #MaryKayMelaka #serum#

Siapa tahu kita kena ada at least berapa serum dalam skincare routine untuk extra & double cantik ?!👀🙋🏻‍♀️ Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗.
.
.
Dapat sesuatu ?

Serum C Mary Kay sangat sangat membantu untuk menganjalkan & menyerikan kulit ! Tengok lah kulit kak leen kita ni 😍 nampak glowing dan flawless sangat.
.
.
KULIT KUSAM BERPUNCA DARIPADA 👇🏻.
- tak pakai sun screen.
- tak pakai mask.
- tak pakai serum.
.
.
Dah tahu mana satu punca masalah kulit kusam uolss ?

Tapi kalau siapa yang pakai serum mak datin ( youthfinity ) tak mix dengan serum yang lain pon takpa 😄 sebab yang tu dah advance

Apa apa pon kalau nak pakai serum , jangan tinggal Spf setiap kali keluar rumah & kena pakai mask 2/3 kali seminggu
.
🧕Jom CikAnggun bantu consult keadaan muka awak. Free je tau.
.

#MarykaySelangor#MarykayKL#MarykayShahAlam#MarykayPetalingJaya#MarykayDenaiAlam#MaryKaySubang#MarykayElmina#MaryKaySubangBestari#MarykaySubangJaya#MaryKaysubangAirport#MarykayDamansara#maryKayPutrajaya#MarykayBukitJelutong#Marykay#MaryKayPuchong#MarykaySkincare#MarykayIpoh#MarykayKelantan#MaryKayMalaysia#MarykayKotaBharu#MaryKayNilai#MaryKayPerak#MaryKayMelaka#serum#
0 0 9 hours ago

Susah betul nak sebut Chromafusion. Saintifik sangat😂. Sebenarnya, sekarang Mary Kay dah upgrade fomula terbaru untuk color pallettes tau. Ia dinamakan Chromafusion technology.
.
Okay. Apa tu Chromafusion? So, mira buat some research & read Product Fact Sheets Mary Kay, ini yang dimaksudkan dengan Chromafusion & apa yang Chromafusion color ni boleh buat.
.
Chromafusion color concept :
✅ 12 hours wear
✅ Life proof Formula Stays looking fresh through work, workouts, wheater & more!
✅ True, high-impact color payoff
✅ Powered by Mary Kay Chromafusion Matrix Technology
✅ New lineup of pigment-rich matte & shimmer shades curated by top make-up artists!
.
.
konsep dia, chromafusion technology for 24hrs performance. Long lasting color, tahan comot & pigmented all day long. Special sangat! 🤩🤩🤩
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaymurah #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant

Susah betul nak sebut Chromafusion. Saintifik sangat😂. Sebenarnya, sekarang Mary Kay dah upgrade fomula terbaru untuk color pallettes tau. Ia dinamakan Chromafusion technology.
.
Okay. Apa tu Chromafusion? So, mira buat some research & read Product Fact Sheets Mary Kay, ini yang dimaksudkan dengan Chromafusion & apa yang Chromafusion color ni boleh buat.
.
Chromafusion color concept :
✅ 12 hours wear
✅ Life proof Formula Stays looking fresh through work, workouts, wheater & more!
✅ True, high-impact color payoff
✅ Powered by Mary Kay Chromafusion Matrix Technology
✅ New lineup of pigment-rich matte & shimmer shades curated by top make-up artists!
.
.
konsep dia, chromafusion technology for 24hrs performance. Long lasting color, tahan comot & pigmented all day long. Special sangat! 🤩🤩🤩
.
#readystockmarykay #marykayreadystock #marykaymurah #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaydamansara #marykaykualalumpur #marykayklang #marykayputrajaya #marykaybeautyconsultant
5 0 9 hours ago

SALE DILANJUTKAN 📣📣
.
PROMO LIPMATTE BUY1 FREE1 😱😱
.
RM39 DAPAT DUA LIPMATTE GUYS!!
.
MURAH SANGAT NI SERIOUS RUGI KALAU TAK GRAB ! CEPAT!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423

SALE DILANJUTKAN 📣📣
.
PROMO LIPMATTE BUY1 FREE1 😱😱
.
RM39 DAPAT DUA LIPMATTE GUYS!!
.
MURAH SANGAT NI SERIOUS RUGI KALAU TAK GRAB ! CEPAT!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423
7 1 10 hours ago

🍉 NOVEMBER SPECIAL 🍉
.
🎁 BELLA BELARA GIFT PACK
.
BUY
✔️ Eau De Parfume
✔️ LASH LOVE MASCARA
.
FREE 😱
🎈 GEL SEMI-MATTE LIPSTICK (worth RM52)
🎈 MK CHRISTMAS BOX
.
PRICE : RM210-RM240
.
HURRY UP! GRAB NOW!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423

🍉 NOVEMBER SPECIAL 🍉
.
🎁 BELLA BELARA GIFT PACK
.
BUY
✔️ Eau De Parfume
✔️ LASH LOVE MASCARA
.
FREE 😱
🎈 GEL SEMI-MATTE LIPSTICK (worth RM52)
🎈 MK CHRISTMAS BOX
.
PRICE : RM210-RM240
.
HURRY UP! GRAB NOW!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423
3 1 10 hours ago

Benda paling happy sekali bila unboxing. Walaupun semua barang orang. 💪🏽😂
.
Alhamdulillah. Terima kasih semua yang support Qas. Qas amat hargai setiap satu dari anda. ♥️
.
Postage start hari ni ye! Ada lagi sementara tunggu lagi satu kotak sampai ! Ada lagi 11 set lipmatte. 🔥

Benda paling happy sekali bila unboxing. Walaupun semua barang orang. 💪🏽😂
.
Alhamdulillah. Terima kasih semua yang support Qas. Qas amat hargai setiap satu dari anda. ♥️
.
Postage start hari ni ye! Ada lagi sementara tunggu lagi satu kotak sampai ! Ada lagi 11 set lipmatte. 🔥
16 1 10 hours ago

SALE DILANJUTKAN 📣📣
.
PROMO LIPMATTE BUY1 FREE1 😱😱
.
RM39 DAPAT DUA LIPMATTE GUYS!!
.
MURAH SANGAT NI SERIOUS RUGI KALAU TAK GRAB ! CEPAT!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423

SALE DILANJUTKAN 📣📣
.
PROMO LIPMATTE BUY1 FREE1 😱😱
.
RM39 DAPAT DUA LIPMATTE GUYS!!
.
MURAH SANGAT NI SERIOUS RUGI KALAU TAK GRAB ! CEPAT!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423
19 1 10 hours ago

🍉 NOVEMBER SPECIAL 🍉
.
TIMEWISE REPAIR LESS 10%
✅ DAY CREAM
✅ NIGHT CREAM
.
FREE 🎁 GEL SEMI-MATTE LIPSTICK (RM52)
.
PRICE : RM212 EACH
NORMAL PRICE : RM236 😵
.
HURRY UP! GRAB NOW!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423

🍉 NOVEMBER SPECIAL 🍉
.
TIMEWISE REPAIR LESS 10%
✅ DAY CREAM
✅ NIGHT CREAM
.
FREE 🎁 GEL SEMI-MATTE LIPSTICK (RM52)
.
PRICE : RM212 EACH
NORMAL PRICE : RM236 😵
.
HURRY UP! GRAB NOW!
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423
5 1 10 hours ago

One of my favourite supplement waktu skin Mira breakout ! Kulit yang tiada masalah pon boleh pakai jugak tauuu 😘 immediate result yang uolss boleh rasa adalah , KULIT UOLSS RASA SEJUK , RASA SANGAT CALMING ! Fuhh tak tau nak cakap macam mana 😅.
.
👉Oil-Free Hydrating Gel.
.
🌸Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak.
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat.
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E.
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit.
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊⠀
.⠀
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

One of my favourite supplement waktu skin Mira breakout ! Kulit yang tiada masalah pon boleh pakai jugak tauuu 😘 immediate result yang uolss boleh rasa adalah , KULIT UOLSS RASA SEJUK , RASA SANGAT CALMING ! Fuhh tak tau nak cakap macam mana 😅.
.
👉Oil-Free Hydrating Gel.
.
🌸Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak.
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat.
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E.
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit.
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊⠀
.⠀
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
2 0 10 hours ago

Makin meningkat umur tapi makin muda pula🤭
Cek dengan skin analyser dapat result much younger tau😀
.
Kesan bila uols guna produk semulajadi,selamat dan juga berkualiti😊. .
Apa akan jadi bila pakai produk merkuri tinggi😱😱kulit uols akn rosak dan terhakis dalam masa singkat😢😢
Yaa kulit Ain dulu pun pernah rosak akibat produk merkuri dan ada kimia bahaya
.
Nak cuba Mary Kay for first time?nak dapatkan free consultation?
.
Jom whatsapp Ain
0165743608
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Makin meningkat umur tapi makin muda pula🤭
Cek dengan skin analyser dapat result much younger tau😀
.
Kesan bila uols guna produk semulajadi,selamat dan juga berkualiti😊. .
Apa akan jadi bila pakai produk merkuri tinggi😱😱kulit uols akn rosak dan terhakis dalam masa singkat😢😢
Yaa kulit Ain dulu pun pernah rosak akibat produk merkuri dan ada kimia bahaya
.
Nak cuba Mary Kay for first time?nak dapatkan free consultation?
.
Jom whatsapp Ain
0165743608
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
1 0 11 hours ago

Sleeping mask paling best yang pernah ain pakai!😊
Satu tiub tahan penggunaan sehingga 6 bulan!
.
For dry skin uols boleh guna 3 kali seminggu!
.
Kesan when uols konsisten pakai gel mask ni is
Kulit lembut ✅
Kulit lebih lembap ✅
Makeup tak bercapuk ✅
Muka lebih glowing😍
.
PALING BEST UOLS BOLEH DAPAT GEL MASK FOR FREE JER💃💃
Jom tanya Ain macam mana nak dapatkan free!!
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Sleeping mask paling best yang pernah ain pakai!😊
Satu tiub tahan penggunaan sehingga 6 bulan!
.
For dry skin uols boleh guna 3 kali seminggu!
.
Kesan when uols konsisten pakai gel mask ni is
Kulit lembut ✅
Kulit lebih lembap ✅
Makeup  tak bercapuk ✅
Muka lebih glowing😍
.
PALING BEST UOLS BOLEH DAPAT GEL MASK FOR FREE JER💃💃
Jom tanya Ain macam mana nak dapatkan free!!
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
2 0 11 hours ago

Promo set Timewise 3D. Beli cleanser, day n nite cream FREE Tw Renewing Gel Mask yg bernilai rm110. Woww!! Jimat byk niii.
.
Pm su cpt tau.. Takut nnt abih. Rugiii jaaa😊

Sue
Independent Senior Beauty Consultant
Mary Kay❤
http://www.wasap.my/0193993017/marykay
#marykaymalaysia
#marykaysubang
#marykaydenaialam
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#marykaydamansara
#marykaybukitraja
#marykaymeru

Promo set Timewise 3D. Beli cleanser, day n nite cream FREE Tw Renewing Gel Mask yg bernilai rm110. Woww!! Jimat byk niii.
.
Pm su cpt tau.. Takut nnt abih. Rugiii jaaa😊

Sue
Independent Senior Beauty Consultant
 Mary Kay❤
http://www.wasap.my/0193993017/marykay
#marykaymalaysia
#marykaysubang
#marykaydenaialam 
#marykayshahalam 
#marykaysetiaalam 
#marykaydamansara 
#marykaybukitraja
#marykaymeru
1 0 11 hours ago

Jom tampil muda dgn set Timewise 3D.
.
.
😍Defense
Lindungi kulit dari radikal bebas n chy matahari
.
. 😍Delay
Melambatkan tanda2 penuaan
.
. 😍Deliver
Dlm 12weeks..nampak perubahan ketara pd kulit..kulit lebih lembut n garis2 halus mengurang
.
Sue
Independent Senior Beauty Consultant
Mary Kay❤
http://www.wasap.my/0193993017/marykay
#marykaymalaysia
#marykaysubang
#marykaydenaialam
#marykayshahalam
#marykaysetiaalam
#marykaydamansara
#marykaybukitraja
#marykaymeru

Jom tampil muda dgn set Timewise 3D.
.
.
😍Defense
Lindungi kulit dari radikal bebas n chy matahari
.
. 😍Delay
Melambatkan tanda2 penuaan
.
. 😍Deliver
Dlm 12weeks..nampak perubahan ketara pd kulit..kulit lebih lembut n garis2 halus mengurang
.
Sue
Independent Senior Beauty Consultant
 Mary Kay❤
http://www.wasap.my/0193993017/marykay
#marykaymalaysia
#marykaysubang
#marykaydenaialam 
#marykayshahalam 
#marykaysetiaalam 
#marykaydamansara 
#marykaybukitraja
#marykaymeru
2 1 11 hours ago

PROUD TO BE PART OF THIS COMPANY! 😍😍😍
.
56 tahun dalam pasaran dunia, 19 tahun di Malaysia.
.
💓 70 000 orang beauty consultants di seluruh Malaysia 😍
💓 1000 orang sales director 😍
💓 200 orang Pink Car Achievers 😍
💓 6 orang National Sales Director 😍
.
Malaysia menduduki tempat ke 7 dunia dari hampir 40 negara yang memasarkan produk Mary Kay‼️‼️
.
Malaysia berada di tempat ke 2 di Asia Pacific dengan jualan yang tinggi dan income consultant tertinggi 👏 Ya Allah hebatnya semua Allahuakbar! 😍👍
.
Siapa yang nak buat side income, boleh hubungi Mira ya 😊 Syarat kena rajin & konsisten 💪🏻.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❤️
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara .

PROUD TO BE PART OF THIS COMPANY! 😍😍😍
.
56 tahun dalam pasaran dunia, 19 tahun di Malaysia.
.
💓 70 000 orang beauty consultants di seluruh Malaysia 😍
💓 1000 orang sales director 😍
💓 200 orang Pink Car Achievers 😍
💓 6 orang National Sales Director 😍
.
Malaysia menduduki tempat ke 7 dunia dari hampir 40 negara yang memasarkan produk Mary Kay‼️‼️
.
Malaysia berada di tempat ke 2 di Asia Pacific dengan jualan yang tinggi dan income consultant tertinggi 👏 Ya Allah hebatnya semua Allahuakbar! 😍👍
.
Siapa yang nak buat side income, boleh hubungi Mira ya 😊 Syarat kena rajin & konsisten 💪🏻.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❤️
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara .
10 0 11 hours ago

Top #marykaydamansara posts

.
.
✔️ Oil-Free Makeup Remover
✔️✔️ Skinvigorate Brush
✔️ Cleanser
✔️ Toner
✔️Serum
✔️ Moisturizer
✔️ Gel-Mask
✔️ Soothing Eye Gel
.
Qas tak gunakan ring light, so please bear with the lighting hehehe
.
p/s : Dark circle suka main-main. Ok la mata panda tanda anak dua 😫😂
.
pss : Sebab tu kita kena pakai foundation,kan?
.
psss : Nak tutorial simple daily makeup tak? Cepat komen nakkkkk!!!
.
Anything just ask.
.
🙋🏻‍♀️ QASRINA
📞 0123414423 (save tau)
📲 Link di atas

.
.
✔️ Oil-Free Makeup Remover
✔️✔️ Skinvigorate Brush
✔️ Cleanser
✔️ Toner
✔️Serum
✔️ Moisturizer
✔️ Gel-Mask
✔️ Soothing Eye Gel
.
Qas tak gunakan ring light, so please bear with the lighting hehehe
.
p/s : Dark circle suka main-main. Ok la mata panda tanda anak dua 😫😂
.
pss : Sebab tu kita kena pakai foundation,kan?
.
psss : Nak tutorial simple daily makeup tak? Cepat komen nakkkkk!!!
.
Anything just ask.
.
🙋🏻‍♀️ QASRINA
📞 0123414423 (save tau)
📲 Link di atas
362 9 17 July, 2019

.
Here wo go! Dalam kereta pon boleh makeup ya gaiss! Semua mudah tau sekarang! Tengok camera phone je tak tengok cermin dah 😂😂
.
Ok senang sangat nak pakai Stick nie tau. Dap dap je uolss! 30 saat dah siap. Size pun omeyy sangat! RM39 grab laju-laju k!

Nota mulut :
Limited Edition Lipmatte code OFFBEAT ORCHID RM39 je uoollss!
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423

.
Here wo go! Dalam kereta pon boleh makeup ya gaiss! Semua mudah tau sekarang! Tengok camera phone je tak  tengok cermin dah 😂😂
.
Ok senang sangat nak pakai Stick nie tau. Dap dap je uolss! 30 saat dah siap. Size pun omeyy sangat! RM39 grab laju-laju k!

Nota mulut :
Limited Edition Lipmatte code OFFBEAT ORCHID RM39 je uoollss!
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423
163 8 15 September, 2019

Memperkenalkan LIP & CHEEK STICK! 😍😍😍
.
2 in 1 dimana stick ni boleh jadi blusher dan juga lipstick 😁
.
Senang sangat nak bawa kemana-mana jika anda jenis orang yang simple! Nak letak dalam poketbje pon boleh. 👍🏼
.
Supersoft, creamy texture !
Smooth application !
Buildable – stay subtle or go bold !
.
Hurry up! Jom grab sekarang!
Limited Edition nie!
.
SSD QASRINA 0123414423

Memperkenalkan LIP & CHEEK STICK! 😍😍😍
.
2 in 1 dimana stick ni boleh jadi blusher dan juga lipstick 😁
.
Senang sangat nak bawa kemana-mana jika anda jenis orang yang simple! Nak letak dalam poketbje pon boleh. 👍🏼
.
Supersoft, creamy texture ! 
Smooth application !
Buildable – stay subtle or go bold !
.
Hurry up! Jom grab sekarang!
Limited Edition nie!
.
SSD QASRINA 0123414423
142 7 11 September, 2019

Kalau ada soalan tanya kat comment ye🥰
.
Tips utk make up flawless & tahan lama is prepping & setting.
.
Prep: Sebelum apply foundation, wajib pakai primer dulu. Mcm sheera, sheera pakai day cream spf30 dulu, pastu oil free hydrating gel & primer foundation
.
Setting: Selepas make up, pastikan spray dengan Make Up Finishing Spray supaya make up tahan lama & tak nampak bercapuk. Nampak fresh & glowing. More natural.
.
Foundation Mary Kay sangat best sebab non-comedogenic, means tak block pori kita so kulit takkan berjerawat & bermasalah.
.
** Lagi satu, pastikan lps dah make up, cuci make up dengan bersih. Guna oil free make up remover MARY KAY tau. Make Up Remover rank no 1 tu... 😘
.
.
Your Beauty Consultant,
𝓢𝓱𝓮𝓮𝓻𝓪 𝓐𝔂𝓪
.
[ Video & caption owned by @maryk_sheera . Thank you😊 ]
#marykaymalaysia
#marykaypromo
#marykaymurah
#marykaydamansara
#marykayselangor
#marykaykl

Kalau ada soalan tanya kat comment ye🥰
.
Tips utk make up flawless & tahan lama is prepping & setting.
.
Prep: Sebelum apply foundation, wajib pakai primer dulu. Mcm sheera, sheera pakai day cream spf30 dulu, pastu oil free hydrating gel & primer foundation
.
Setting: Selepas make up, pastikan spray dengan Make Up Finishing Spray supaya make up tahan lama & tak nampak bercapuk. Nampak fresh & glowing. More natural.
.
Foundation Mary Kay sangat best sebab non-comedogenic, means tak block pori kita so kulit takkan berjerawat & bermasalah.
.
** Lagi satu, pastikan lps dah make up, cuci make up dengan bersih. Guna oil free make up remover MARY KAY tau. Make Up Remover rank no 1 tu... 😘
.
.
Your Beauty Consultant,
𝓢𝓱𝓮𝓮𝓻𝓪 𝓐𝔂𝓪
.
[ Video & caption owned by @maryk_sheera . Thank you😊 ]
#marykaymalaysia
#marykaypromo
#marykaymurah
#marykaydamansara
#marykayselangor
#marykaykl
150 3 19 September, 2019

simple makeup using mary kay products 🥰
.
nak guna makeup mary kay full set macam ni ? contact ifa ya 😘
.
nak pakai mary kay ?
nak cantik bersama mary kay ?
nak dapatkan side income bersama mary kay ?
ASK IFFAH ❤️
klik link at my bio
salam sayang
iffah ➡️ 0176056706 💕
.

#marykaypetalingjaya #marykaysunwaypiramid #makeupmarykay #produkmarykaymurah #foundationprimer #foundationmarykay #blushermarykay #juicyguava #mascaramarykay #lipstickmarykay #berusmarykay #brushmarykay #lipspamarykay #marykaykuis #marykaykotadamansara #marykayttdi #marykaydamansara #marykayvsq #marykaysunway #marykaysijangkang #marykaymeru #kerjayamarykay

simple makeup using mary kay products 🥰
.
nak guna makeup mary kay full set macam ni ? contact ifa ya 😘
.
nak pakai mary kay ?
nak cantik bersama mary kay ?
nak dapatkan side income bersama mary kay ?
ASK IFFAH ❤️
klik link at my bio
salam sayang
iffah ➡️ 0176056706 💕
.

#marykaypetalingjaya#marykaysunwaypiramid#makeupmarykay#produkmarykaymurah#foundationprimer#foundationmarykay#blushermarykay#juicyguava#mascaramarykay#lipstickmarykay#berusmarykay#brushmarykay#lipspamarykay#marykaykuis#marykaykotadamansara#marykayttdi#marykaydamansara#marykayvsq#marykaysunway#marykaysijangkang#marykaymeru#kerjayamarykay
172 7 23 April, 2019

Clearproof Mary Kay

1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu
.
@marykay_marysa
0193672703 😘
.
#marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #marykayserdang #marykaydamansara #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymysg #jerawatbatu #masalahjerawat #produkuntukjerawat #hilangkanjerawat #kulitberminyak #marykayskincare #produkmarykay #flawless #beauty #kecantikan

Clearproof Mary Kay

1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu
.
@marykay_marysa 
0193672703 😘
.
#marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #marykayserdang #marykaydamansara #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymysg #jerawatbatu #masalahjerawat #produkuntukjerawat #hilangkanjerawat #kulitberminyak #marykayskincare #produkmarykay #flawless #beauty #kecantikan
312 2 10 May, 2019

Skinvi brush Mary Kay! Nampak tak kuning telur tu tak pecah? Means berus kita tak tajam, and rata je atas permukaan kulit. It WON’T harm your skin guys. Don’t worry okay ❤️ Lembut and cleanse off your blackheads gently. Kulit rasa lembut and semua toner/serum/moisturizer akan senang serap sebab dah cuci muka dengan bersih. Worth it sangat sangat. Ada 1 year warranty pulak tu. ❤️
.
#marykay #marykaymy #marykaymalaysia #berusmarykay #marykaykajang #marykaybangi #marykayampang #marykayshahalam #marykaydamansara #cleanser #beruscucimuka #beautyconsultantmarykaymalaysia #noblackheads #smootherskin #removedeadcells #marykaykedah #marykaypenang #marykayputrajaya #marykayterengganu

Skinvi brush Mary Kay! Nampak tak kuning telur tu tak pecah? Means berus kita tak tajam, and rata je atas permukaan kulit. It WON’T harm your skin guys. Don’t worry okay ❤️ Lembut and cleanse off your blackheads gently. Kulit rasa lembut and semua toner/serum/moisturizer akan senang serap sebab dah cuci muka dengan bersih. Worth it sangat sangat. Ada 1 year warranty pulak tu. ❤️
.
#marykay #marykaymy #marykaymalaysia #berusmarykay #marykaykajang #marykaybangi #marykayampang #marykayshahalam #marykaydamansara #cleanser #beruscucimuka #beautyconsultantmarykaymalaysia #noblackheads #smootherskin #removedeadcells #marykaykedah #marykaypenang #marykayputrajaya #marykayterengganu
271 1 18 June, 2019

💄Mary Kay Nourishine Plus lipgloss
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Comel je. Warna yang sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Hari ini saya nak kongsi dgn anda semua kelebihan lipsgloss yg cantik ni.
.
Ringkas & mudah di bawa kemana2.😘
.
Memang terbaik sebab : 💄Tak kering langsung 🎀Rasa macam bibir ni sentiasa moist yelah nama lagi lipgloss kan.
.
Walaupun lap dengan tisu untuk makan, still rasa bibir masih lembap. Sesuai lah untuk mereka yang bibir selalu kering.
. 💄Warna tak cepat hilang
🎀Selalunya kalau lipgloss ni memang mudah hilang warnanya disebabkan strukturnya yang begitu moist. So far, kalau pakai even dah lap pun still ada je warna dia. .
💄Ada glitter.
🎀Haha ini bonus! Bibir akan jadi blink-blink dibawah cahaya lampu. Tapi tidak lah blink yang sangat ketara. Nice to see lah.
. 💄Berus yang unik
🎀Uniknya sebab berus dia bukan yang jenis berus lipstick biasa tu & tak mudah comot sesuai untuk semua peringkat umur.
.
☎Wasap 0176578188
Nurul Naim
www.marykay.com.my/nurulnaim

💄Mary Kay Nourishine Plus lipgloss
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
Comel je. Warna yang sesuai untuk semua jenis kulit.
.
 Hari ini saya nak kongsi dgn anda semua kelebihan lipsgloss yg cantik ni.
.
 Ringkas & mudah di bawa kemana2.😘
.
 Memang terbaik sebab : 💄Tak kering langsung 🎀Rasa macam bibir ni sentiasa moist yelah nama lagi lipgloss kan.
.
 Walaupun lap dengan tisu untuk makan, still rasa bibir masih lembap. Sesuai lah untuk mereka yang bibir selalu kering.
. 💄Warna tak cepat hilang
🎀Selalunya kalau lipgloss ni memang mudah hilang warnanya disebabkan strukturnya yang begitu moist. So far, kalau pakai even dah lap pun still ada je warna dia. .
💄Ada glitter.
🎀Haha ini bonus! Bibir akan jadi blink-blink dibawah cahaya lampu. Tapi tidak lah blink yang sangat ketara. Nice to see lah.
. 💄Berus yang unik
🎀Uniknya sebab berus dia bukan yang jenis berus lipstick biasa tu & tak mudah comot sesuai untuk semua peringkat umur.
.
☎Wasap 0176578188
Nurul Naim
www.marykay.com.my/nurulnaim
108 3 5 September, 2018

Clearproof Mary Kay

1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu
.
@marykay_marysa
0193672703 😘
.
#marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #marykayserdang #marykaydamansara #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymysg #jerawatbatu #masalahjerawat #produkuntukjerawat #hilangkanjerawat #kulitberminyak #marykayskincare #produkmarykay #flawless #beauty #kecantikan

Clearproof Mary Kay

1. CLARIFYING CLEANSING GEL ➿Membersih serta membuang kotoran dan minyak secara lembut
.
2. DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK ➿Bertindak tiga kali ganda membersih kulit seperti magnet menarik kekotoran hingga ke liang roma .
3. BLEMISH CONTROL TONER ➿Membantu mengelupas sel-sel permukaan kulit mati dan membantu menjaga liang pori lebih bersih
.
4. SPOT SOLUTION ➿Membantu membersihkan jerawat dgn cepat dan mengelak dari pertumbuhan jerawat yg baru. .
5. PORE PURIFYING SERUM ➿Serum lutsinar ini mengandungi 2% Asid Salicyilic dan bertindak utk pengelupasan dan membantu mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
.
6. OIL FREE MOISTURIZER ➿Memulihkan kelembapan utk menyediakan penghidratan yg seimbang Menenangkan kulit yang jengkel . .
🙋🏻‍♀Siapa yg perlu pakai Set ClearProof ini ?
.
😘 Sesiapa sahaja yang sedang mencari regimen penjagaan kulit untuk merawat masalah kulit yg berjerawat .
😘 Dan untuk sesiapa sahaja yang inginkan kulit yang segar dan muka yang bersih dari jerawat ! ✔Kulit Berminyak ✔Kulit Kombinasi ✔Kulit berjerawat yang bermusim . .
😘 Dan juga untuk sesiapa sahaja yang ingin menghilangkan jerawat di bahagian : ✔Belakang badan ✔Kawasan Leher ✔Bawah Dagu
.
@marykay_marysa 
0193672703 😘
.
#marykay #marykaykajang #marykaybangi #marykayshahalam #marykayserdang #marykaydamansara #marykaykedah #marykaymelaka #marykaymysg #jerawatbatu #masalahjerawat #produkuntukjerawat #hilangkanjerawat #kulitberminyak #marykayskincare #produkmarykay #flawless #beauty #kecantikan
314 2 10 May, 2019