#marykaydanaukota Instagram Photos & Videos

marykaydanaukota - 3.4k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaydanaukota and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
2 hours
Average like
1.9
Average comment
0
Posts with video
5/36
Posts with photo
31/36

Hashtag Popularity

MEMANG BETUL² BERHANTU Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah !
Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. #bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant

MEMANG BETUL² BERHANTU Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah ! 
Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. #bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant
1 0 3 hours ago

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant
1 0 3 hours ago

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
0 0 13 hours ago

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #marykayshootingeyegel #lipstickmarykay #promomarykay

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #marykayshootingeyegel #lipstickmarykay #promomarykay
6 0 13 hours ago

Assalam n morningggg semua

Pagi ni sis nak share tentang gel biru ni kesukaan ramai ni😍
.
.
⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay #shootingeyegel #eyegel

Assalam n morningggg semua

Pagi ni sis nak share tentang gel biru ni kesukaan ramai ni😍
.
.
⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak  #promomarykay #shootingeyegel #eyegel
2 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
2 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
0 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
1 0 13 hours ago

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
Xoxo,
Nazirah 💞
0173697211
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
Xoxo, 
Nazirah 💞 
0173697211 
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
2 0 15 hours ago

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
6 0 16 hours ago

YEAY BELLA DA ANG LAGI MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩

Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
Xoxo,
Huda 💞
www.wsap.com.my/60182184676

#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris

YEAY BELLA DA ANG LAGI MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩

Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
Xoxo, 
Huda 💞 
www.wsap.com.my/60182184676

#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
1 0 16 hours ago

Hai chu olls.. Bln ni ada promosi taw buy 1 free 1...cantik sgt red siren tu... Npak menyerlah... 😘😘😘 bln ni aje taw... Rm39
Ros,
Beauty consaltant marykay
01111498647

#marykaykualalumpur
#marykaysetapak
#marykaydanaukota
#marykayserikembangan

Hai chu olls.. Bln ni ada promosi taw buy 1 free 1...cantik sgt red siren tu... Npak menyerlah... 😘😘😘 bln ni aje taw... Rm39 
Ros, 
Beauty consaltant marykay
01111498647

#marykaykualalumpur
#marykaysetapak
#marykaydanaukota
#marykayserikembangan
0 0 12 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
1 0 12 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
0 0 12 November, 2019

NOW BUY RM353 FREE GEL MASK 🔥🔥🔥JERRR!!!!
.
.

Never miss !!!! Pagi sentuh mukaaa alahai lembut 😍 seriously
.
MY FAVOURITE SKINCARE ! 😍❤ TIMEWISE RANGE ! Siapa nak kulit awet muda atau kulit yang lebih sihat ? Jumss dapatkan consultation free dari ciksiti 🤗.
Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤ cepat whatsapp for best deal !.
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵.
.
1️⃣ Cleanser.
2️⃣ Day Cream SPF30.
3️⃣ Night Cream.
4️⃣ Eye Cream.
.
D- Defends (mempertahan).
D- Delays (melambatkan).
D- Delivers (menghasilkan).
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤❤❤.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #handsspa #promomarykay

NOW BUY RM353 FREE GEL MASK 🔥🔥🔥JERRR!!!!
.
.

Never miss !!!! Pagi sentuh mukaaa alahai lembut 😍 seriously
.
MY FAVOURITE SKINCARE ! 😍❤ TIMEWISE RANGE ! Siapa nak kulit awet muda atau kulit yang lebih sihat ? Jumss dapatkan consultation free dari ciksiti 🤗.
Siapa tak suka something yang advance kan !!! ANTI AGING & BRIGHTENING IN ONE SET !!! 😭❤ cepat whatsapp for best deal !.
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay! Set ini didatangkan dengan ⤵.
.
1️⃣ Cleanser.
2️⃣ Day Cream SPF30.
3️⃣ Night Cream.
4️⃣ Eye Cream.
.
D- Defends (mempertahan).
D- Delays (melambatkan).
D- Delivers (menghasilkan).
.
Sangat bagus untuk golongan yg baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25tahun keatas. Sebab umur 25 kita kulit sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekataaaaa with Timewise 3D !!! You will Love it !! ❤❤❤.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #handsspa #promomarykay
1 0 12 November, 2019

Offer bulan ni set timewise 3D FREE GEL MASK RM353 jerrr!!! 🤩🤩🤩
.
.
*MEMANG CEPAT DAN AJAIB*. Kulit dulu kusam sekarang masih sihat dan cerah.Kenapa? kenapa i ckp camni?? Pencuci muka siap boleh cerahkan kulit. *Siapa kena pakai*
✔Mereka yang nak kulit cantik
✔yang nak kulit cerah
✔yang nak kulit lambat berkedut
✔yang nak ringkas!xnak pakai macam2
✔Muka berminyak
✔Muka kusam dan kasar
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay

Offer bulan ni set timewise 3D FREE GEL MASK RM353 jerrr!!! 🤩🤩🤩
.
.
*MEMANG CEPAT DAN AJAIB*. Kulit dulu kusam sekarang masih sihat dan cerah.Kenapa? kenapa i ckp camni?? Pencuci muka siap boleh cerahkan kulit. *Siapa kena pakai*
✔Mereka yang nak kulit cantik
✔yang nak kulit cerah
✔yang nak kulit lambat berkedut
✔yang nak ringkas!xnak pakai macam2
✔Muka berminyak
✔Muka kusam dan kasar
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay
2 0 12 November, 2019

Offer bulan ni set timewise 3D FREE GEL MASK RM353 jerrr!!! 🤩🤩🤩
.
.
*MEMANG CEPAT DAN AJAIB*. Kulit dulu kusam sekarang masih sihat dan cerah.Kenapa? kenapa i ckp camni?? Pencuci muka siap boleh cerahkan kulit. *Siapa kena pakai*
✔Mereka yang nak kulit cantik
✔yang nak kulit cerah
✔yang nak kulit lambat berkedut
✔yang nak ringkas!xnak pakai macam2
✔Muka berminyak
✔Muka kusam dan kasar
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay

Offer bulan ni set timewise 3D FREE GEL MASK RM353 jerrr!!! 🤩🤩🤩
.
.
*MEMANG CEPAT DAN AJAIB*. Kulit dulu kusam sekarang masih sihat dan cerah.Kenapa? kenapa i ckp camni?? Pencuci muka siap boleh cerahkan kulit. *Siapa kena pakai*
✔Mereka yang nak kulit cantik
✔yang nak kulit cerah
✔yang nak kulit lambat berkedut
✔yang nak ringkas!xnak pakai macam2
✔Muka berminyak
✔Muka kusam dan kasar
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay
2 0 12 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
0 0 12 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
1 0 12 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
0 0 11 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
0 0 11 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
0 0 11 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @marykaybellaa
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
2 0 11 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
.

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
.
2 0 11 November, 2019

Item untuk kelihatan Flawless😍😍
.
.
Intense Moisturizer Cream+ Primer + CC Cream + Mineral Powder.
.
Atau
.
.
Primer + Liquid Foundation + Tranlucents Loose Powder.
.
.
MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai..
.
.
CC cream.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Item untuk kelihatan Flawless😍😍
.
.
Intense Moisturizer Cream+ Primer + CC Cream + Mineral Powder.
.
Atau
.
.
Primer + Liquid Foundation + Tranlucents Loose Powder.
.
.
MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai..
.
.
CC cream.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
10 0 11 November, 2019

Gel Mask Mary Kay

Mempunyai 10 kebaikan... Ianya boleh digunakan dengan 2 kaedah... 💞Kaedah 1 - digunakan diwajah dan dibiarkan selama 10 minit dan kemudiannya dibilas.... 💞Kaedah 2 - disapukan pada kulit wajah di malam hari dan dibawa tidur semalaman.. Keesokan harinya baru mencuci dan terasa kulit wajah lembut serta lembab.. Mek Zah 0176108076
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #gelmask #sleepingmask #promomarykay

Gel Mask Mary Kay

Mempunyai 10 kebaikan... Ianya boleh digunakan dengan 2 kaedah... 💞Kaedah 1 - digunakan diwajah dan dibiarkan selama 10 minit dan kemudiannya dibilas.... 💞Kaedah 2 - disapukan pada kulit wajah di malam hari dan dibawa tidur semalaman.. Keesokan harinya baru mencuci dan terasa kulit wajah lembut serta lembab.. Mek Zah 0176108076
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #gelmask #sleepingmask #promomarykay
2 0 11 November, 2019

Gel mask mampu mengawal lebihan minyak dihagian hidung yang macam secupak minyak selepas tidur malah mengecilkan pori-pori kulit serta merawat garis-garis halus yang Ketara di kulit. .
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay #gelmask

Gel mask mampu mengawal lebihan minyak dihagian hidung yang macam secupak minyak selepas tidur malah mengecilkan pori-pori kulit serta merawat garis-garis halus yang Ketara di kulit. .
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak  #promomarykay #gelmask
0 0 11 November, 2019
BUY GEL MASK FREE BRUSH MARY KAY 🔥 RM88 JERRR!!!
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak  #promomarykay #gelmask
1 0 11 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
4 0 11 November, 2019

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
1 0 11 November, 2019

Top #marykaydanaukota posts

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Skincare routine yang wajib ada untuk menjaga kulit bebas daripada sebarang masalah kulit 😍😍😍
.
.
💞Timewise Miracle Set 3D* *4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
(2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan
(4) mencerahkan kulit
.
💖 *TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
💖*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.
.
🎁FREE Renewing Gel Mask ( Rm110 PERCUMA)
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
6 0 16 hours ago

Umur berapa boleh guna timewise Repair , anda yang mendekati 40 series 😁.
.
MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET✨.
.
Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik klinik kecantikan sekarang. .
Kenapa popular?
Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita!
Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.
Woww 😱 😍.
.
Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni.
.
Awak berumur 40an keatas, atau yang dah pakai set TW Miracle?
Dah mula boleh bertukar kepada set ni😁😁.
..
🎀 FREE Simple
🎀 FREE postage
🎀 FREE COD
🎀 FREE Consultation
__

Zaharah (MekZah) 0176108076
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾
http://www.wasap.my/60176108076
.

#marykaymalaysia #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykayampang #marykayselayang #marykaytamanmelati #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayperak #marykayshahalam #marykaysubang #marykayputrajaya #marykaysemenyih #artismalaysia #kulitsehat #kulitsensitive #kulitmasalah #kulitjeragat #marykaysepang #marykaysepang #marykayklang #marykayshahalam #marykaymelaka #skinvigoratebrush #like4likes #likeforlikes #artismalaysia

Umur berapa boleh guna timewise Repair , anda yang mendekati 40 series 😁.
.
MARY KAY TIMEWISE REPAIR SET✨.
.
Timewise Repair ni menggunakan GLYCOLIC ACID sebagai bahan utama. Pernah dengar glycolic acid? Glycolic acid peel merupakan salah satu rawatan yang popular di klinik klinik kecantikan sekarang. .
Kenapa popular?
Sebab glycolic acid mempunyai molekul yg sangat kecil memudahkan dia untuk meresap jauh ke dalam kulit untuk membuang sel sel kulit yg mati, kulit kusam, kedutan, dan akan menyerlahkan inner shine kulit kita!
Hasilnya, kulit nampak lebih cerah , tona sekata, halus, anjal & bebas kedutan.
Woww 😱 😍.
.
Sebab tu lah Marykay pun menggunakan glycolic acid sebagai bahan utama dalam Timewise Repair ni.
.
Awak berumur 40an keatas, atau yang dah pakai set TW Miracle?
Dah mula boleh bertukar kepada set ni😁😁.
..
🎀 FREE Simple
🎀 FREE postage
🎀 FREE COD
🎀 FREE Consultation
__

Zaharah (MekZah) 0176108076
Beauty Consultant Mary Kay 🇲🇾
http://www.wasap.my/60176108076
.

#marykaymalaysia  #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykayampang #marykayselayang #marykaytamanmelati #marykaykajang #marykaycheras #marykayipoh #marykayperak  #marykayshahalam #marykaysubang #marykayputrajaya #marykaysemenyih #artismalaysia #kulitsehat #kulitsensitive #kulitmasalah #kulitjeragat  #marykaysepang #marykaysepang #marykayklang #marykayshahalam #marykaymelaka #skinvigoratebrush #like4likes #likeforlikes  #artismalaysia
14 1 19 October, 2019

*MARYKAY CC CREAM*
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
*Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream* *Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb: * ✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream * ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

*MARYKAY CC CREAM* 
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
*Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream* *Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb: * ✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream * ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
14 0 15 October, 2019

MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream * ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream * ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
42 1 26 October, 2019

Microdermabrasion Set

Set ni ada 2 product
💧Microdermabrasion Refine
Refine seperti scrub. Sesiapa yg jerawat byk dan jenis berpasir tak sesuai.
👉🏻 boleh menghilangkan sel kulit mati
👉🏻 boleh melembutkan kulit wajah supaya serum2 yg lain senang masuk dlm skin.
👉🏻 boleh sekatakan tone kulit.
Pakai seminggu sekali bersama cleanser ketika mencuci wajah

Kalau pakai refine wajib pakai pore minimizer. 💧Pore minimizer
Sesuai utk semua skin.
👉🏻 melembutkan lagi wajah selepas pakai refine
👉🏻merawat cela2
👉🏻 mengecilkan pori2
👉🏻mengebukan wajah
Boleh dipakai setiap hari siang dan malm selepas freshner

Berminat???
Hubungi saya beauty consultant .
.
.
Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Microdermabrasion Set

Set ni ada 2 product
💧Microdermabrasion Refine
Refine seperti scrub. Sesiapa yg jerawat byk dan jenis berpasir tak sesuai.
👉🏻 boleh menghilangkan sel kulit mati
👉🏻 boleh melembutkan kulit wajah supaya serum2 yg lain senang masuk dlm skin.
👉🏻 boleh sekatakan tone kulit.
Pakai seminggu sekali bersama cleanser ketika mencuci wajah

Kalau pakai refine wajib pakai pore minimizer. 💧Pore minimizer 
Sesuai utk semua skin.
👉🏻 melembutkan lagi wajah selepas pakai refine
👉🏻merawat cela2
👉🏻 mengecilkan pori2
👉🏻mengebukan wajah 
Boleh dipakai setiap hari siang dan malm selepas freshner

Berminat???
Hubungi saya beauty consultant .
.
.
Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
20 0 14 October, 2019

Item untuk kelihatan Flawless😍😍
.
.
Intense Moisturizer Cream+ Primer + CC Cream + Mineral Powder.
.
Atau
.
.
Primer + Liquid Foundation + Tranlucents Loose Powder.
.
.
MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai..
.
.
CC cream.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Item untuk kelihatan Flawless😍😍
.
.
Intense Moisturizer Cream+ Primer + CC Cream + Mineral Powder.
.
Atau
.
.
Primer + Liquid Foundation + Tranlucents Loose Powder.
.
.
MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai..
.
.
CC cream.
✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
10 0 11 November, 2019

Item untuk kelihatan Flawless😍😍
.
.
Primer + CC Cream + Mineral Powder.
.
Atau
.
.
Primer + Liquid Foundation + Tranlucents Loose Powder.
.
.
MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream * ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

Item untuk kelihatan Flawless😍😍
.
.
Primer + CC Cream + Mineral Powder.
.
Atau
.
.
Primer + Liquid Foundation + Tranlucents Loose Powder.
.
.
MARYKAY CC CREAM.
.
Confius nk pakai cc cream or foundation boleh bace ni ye....😘😘 .
.
Mary Kay Foundation VS Mary Kay CC Cream.
.
.
Kalau uolls perlukan coverage yg bagus tapi tak nak foundation yg terlalu tebal 10 inci, uolls kena try Mary Kay Foundation ni sbb:
.
.
✔Texture yg ringan,
✔Natural look, lembut,
✔Mudah untuk dicuci.
✔Tidak melekit.
✔Water based foundation.
✔Sesuai untuk kulit brminyak, normal, kering dan combination.
✔Mengurangkan jeragat.
✔Mengurangkan cela atau jerawat.
✔Ada ekstrak lemon dan timun untuk sejukkan kulit. Best!!! Sambil cantik sambil merawat kulit .
✔Boleh juga di bawa solat. Mesra solat.
✔Tahan sehingga 8 bulan *Kalau uolls jenis yg suka light coverage & nak banyak kebaikan dalam 1 tiub, uolls boleh pakai CC cream * ✔Melawan garis halus dan tanda penuaan.
✔Melembapkan kulit tanpa menjadikan kulit berminyak atau melekit.
✔Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB (spf15).
✔Menutup cela, memelihara kulit jerawat serta menenangkan kulit bermasalah.
✔Mencerah dan menyerikan tona kulit dengan segera.
✔Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit.
✔Mengurangkan kemerahan pada kulit.
✔Mempertahankan dan melindungi kulit dari radikal bebas atau kesan pencemaran dengan kuasa antioksida 
Kalau nak lagi FLAWLESS & GLOWING, combine dua2 ye 😍👍.
.

Sharing with 💖💖💖
.
☎011 10292010 - @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
5 0 10 November, 2019

3 item penting untuk memulakan hari yang ceria😍
.
.
Pencuci Muka Timewise 3D membantu menanggal kotoran serta mambantu melawan penuaan dan mencerahkan kulit. Ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan normal skin serta untuk kulit berminyam dan combination skin. Sangat sesuai untuk sensitif skin serta skin yang bermasalah😍
.
Cleansing brush Sonic dengan kuasa yang padu membuat kan pori pori muka lebih bersih serta membuatkan kulit lebih anjal👍😍
.
.
Finishing Spray sesuai spray bila nak keluar rumah selepas makeup. mmg gerenti glowing😍😍 itu yg sis fall in love sgt taw.
.
.
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

3 item penting untuk memulakan hari yang ceria😍
.
.
Pencuci Muka Timewise 3D membantu menanggal kotoran serta mambantu melawan penuaan dan mencerahkan kulit. Ada dua jenis iaitu untuk kulit kering dan normal skin serta untuk kulit berminyam dan combination skin. Sangat sesuai untuk sensitif skin serta skin yang bermasalah😍
.
Cleansing brush Sonic dengan kuasa yang padu membuat kan pori pori muka lebih bersih serta membuatkan kulit lebih anjal👍😍
.
.
Finishing Spray sesuai spray bila nak keluar rumah selepas makeup. mmg gerenti glowing😍😍 itu yg sis fall in love sgt taw.
.
.
🎁FREE POSTAGE.
🎁FREE GIFT.
🎁FREE CONSULTATION.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
19 0 4 November, 2019

𝗦𝗸𝗶𝗻𝘃𝗶𝗴𝗼𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗦𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗙𝗮𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗿𝘂𝘀𝗵 𝗛𝗲𝗮𝗱

Gerakan Cleansing Brush Head diilhamkan daripada gerakan lebah semasa proses pendebungaan.

Lebah menggunakan pergerakan sonik atau dirujuk sebagai 𝐬𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 atau 𝐛𝐮𝐳𝐳 𝐩𝐨𝐥𝐥𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧.

Secara detail, masa pendebungaan berlaku, lebah akan meningkatkan getaran otot yang membolehkan mereka terbang untuk melepaskan debunga.

Proses sonication ni menghasilkan bunyi dengung. Bunyi yang sama you boleh dengar masa pakai Skinvigorate Sonic. Unik kan.

Sayap lebah bergerak sebanyak 130 kali dalam 1 saat atau lebih. Paling best, getaran sonic lebah tak akan merosakkan bunga. 😲 Hebatnya.

So, just imagine 200 *getaran* sonic dalam 1 saat dari Skinvigorate Sonic tu buat kat kulit uols!? Bye-bye semua debu, minyak, kotoran, mekap & bahan pencemar! Yang penting, tak merosakkan kulit kita.

YEAY! MUST GET 1 NOW.

𝟲𝟬 𝗦𝗔𝗔𝗧, 𝗗𝗨𝗔 𝗞𝗔𝗟𝗜 𝗦𝗘𝗛𝗔𝗥𝗜
DAHI - 15 SAAT
HIDUNG + DAGU - 15 SAAT
PIPI - 15 SAAT SEBELAH .
.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
.
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh #marykayraub #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d

𝗦𝗸𝗶𝗻𝘃𝗶𝗴𝗼𝗿𝗮𝘁𝗲 𝗦𝗼𝗻𝗶𝗰 𝗙𝗮𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗶𝗻𝗴 𝗕𝗿𝘂𝘀𝗵 𝗛𝗲𝗮𝗱

Gerakan Cleansing Brush Head diilhamkan daripada gerakan lebah semasa proses pendebungaan.

Lebah menggunakan pergerakan sonik atau dirujuk sebagai 𝐬𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧 atau 𝐛𝐮𝐳𝐳 𝐩𝐨𝐥𝐥𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧.

Secara detail, masa pendebungaan berlaku, lebah akan meningkatkan getaran otot yang membolehkan mereka terbang untuk melepaskan debunga.

Proses sonication ni menghasilkan bunyi dengung. Bunyi yang sama you boleh dengar masa pakai Skinvigorate Sonic. Unik kan.

Sayap lebah bergerak sebanyak 130 kali dalam 1 saat atau lebih. Paling best, getaran sonic lebah tak akan merosakkan bunga. 😲 Hebatnya.

So, just imagine 200 *getaran* sonic dalam 1 saat dari Skinvigorate Sonic tu buat kat kulit uols!? Bye-bye semua debu, minyak, kotoran, mekap & bahan pencemar! Yang penting, tak merosakkan kulit kita.

YEAY! MUST GET 1 NOW.

𝟲𝟬 𝗦𝗔𝗔𝗧, 𝗗𝗨𝗔 𝗞𝗔𝗟𝗜 𝗦𝗘𝗛𝗔𝗥𝗜
DAHI - 15 SAAT
HIDUNG + DAGU - 15 SAAT
PIPI - 15 SAAT SEBELAH .
.
.

Sharing with 💖💖💖
☎☎011 10292010 @maryk_bella
. 
#marykaymalaysia #marykayipoh #marykayampang #marykayshahalam #marykaysubang #markaykl #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayjalanduta #marykaysetapak #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaydanaukota #marykaykajang #marykaynilai #marykayselangor #marykayserdang #marykaypahang #marykaybentong #marykaytemerloh  #marykayraub  #artismalaysia #marykaysepang #marykaysembilan #marykaymelaka #marykayjb #marykayjohorbahru  #clearproof #clearproofmarykay #timewise3d
6 0 8 November, 2019