#marykaydesapandan Instagram Photos & Videos

marykaydesapandan - 919 posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaydesapandan and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
143 hours
Average like
9.8
Average comment
0.6
Posts with video
7/36
Posts with photo
29/36

Hashtag Popularity

💖DECEMBER DELIGHTS!💖
.
NEW products! Inovasi baru Mary Kay🥰
.
Gincu yang punya #colourlock system. Gerenti gincu tahan lama 8 jam!
.
Jom dm Nadia atau klik saja di Bio Link di atas😘
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #liplacquer #gincutahanlama #mua #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #kotakinabalu #kotabharu #sabah

💖DECEMBER DELIGHTS!💖
.
NEW products! Inovasi baru Mary Kay🥰
.
Gincu yang punya #colourlock system. Gerenti gincu tahan lama 8 jam!
.
Jom dm Nadia atau klik saja di Bio Link di atas😘
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #liplacquer #gincutahanlama #mua #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #kotakinabalu #kotabharu #sabah
1 0 12 hours ago

💖DECEMBER DELIGHTS!💖
.
NEW products! Inovasi baru Mary Kay🥰
.
Gincu yang punya #colourlock system. Gerenti gincu tahan lama 8 jam!
.
Jom dm Nadia atau klik saja di Bio Link di atas😘
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #liplacquer #gincutahanlama #mua #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #kotakinabalu #kotabharu #sabah

💖DECEMBER DELIGHTS!💖
.
NEW products! Inovasi baru Mary Kay🥰
.
Gincu yang punya #colourlock system. Gerenti gincu tahan lama 8 jam!
.
Jom dm Nadia atau klik saja di Bio Link di atas😘
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #liplacquer #gincutahanlama #mua #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #kotakinabalu #kotabharu #sabah
2 0 13 hours ago

Bulan baru = PROMOSI BARU! 💖😍
.
Overview promosi2 bulan Disember...
Christmas celebration. End of year sale. 12.12 sale!
Banyak betul sale! 💃🏻💃🏻
.
Klik link bawah utk respon cepat👇🏻👇🏻
.

http://www.wasap.my/60168376132 .
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #eyeshadow #pembayangmata #mata #christmas #gift #xmas #yearendsale #SkinCare #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan

Bulan baru = PROMOSI BARU! 💖😍
.
Overview promosi2 bulan Disember...
Christmas celebration. End of year sale. 12.12 sale!
Banyak betul sale! 💃🏻💃🏻
.
Klik link bawah utk respon cepat👇🏻👇🏻
.

http://www.wasap.my/60168376132 .
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #eyeshadow #pembayangmata #mata #christmas #gift #xmas #yearendsale #SkinCare #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan
4 0 4 December, 2019

Bulan baru = PROMOSI BARU! 💖😍
.
Overview promosi2 bulan Disember...
Christmas celebration. End of year sale. 12.12 sale!
Banyak betul sale! 💃🏻💃🏻
.
Klik link bawah utk respon cepat👇🏻👇🏻
.

http://www.wasap.my/60168376132 .
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #eyeshadow #pembayangmata #mata #christmas #gift #xmas #yearendsale #SkinCare #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan

Bulan baru = PROMOSI BARU! 💖😍
.
Overview promosi2 bulan Disember...
Christmas celebration. End of year sale. 12.12 sale!
Banyak betul sale! 💃🏻💃🏻
.
Klik link bawah utk respon cepat👇🏻👇🏻
.

http://www.wasap.my/60168376132 .
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #eyeshadow #pembayangmata #mata #christmas #gift #xmas #yearendsale #SkinCare #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan
6 0 4 December, 2019

Bulan baru = PROMOSI BARU! 💖😍
.
Overview promosi2 bulan Disember...
Christmas celebration. End of year sale. 12.12 sale!
Banyak betul sale! 💃🏻💃🏻
.
Klik link bawah utk respon cepat👇🏻👇🏻
.

http://www.wasap.my/60168376132 .
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #eyeshadow #pembayangmata #mata #christmas #gift #xmas #yearendsale #SkinCare #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan

Bulan baru = PROMOSI BARU! 💖😍
.
Overview promosi2 bulan Disember...
Christmas celebration. End of year sale. 12.12 sale!
Banyak betul sale! 💃🏻💃🏻
.
Klik link bawah utk respon cepat👇🏻👇🏻
.

http://www.wasap.my/60168376132 .
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #mekap #promosi #limitededition #gincu #eyeshadow #pembayangmata #mata #christmas #gift #xmas #yearendsale #SkinCare #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan
5 0 4 December, 2019

Last day utk grab launching Promo Skinvigorate Sonic bulan ni u guys..
.
Please do get this awesome facial cleansing brush.. Boleh guna pagi mlm.
.
Korang takkan menyesal. Seriously from the bottom of my heart.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #berusmuka #cucimuka #tipskecantikankulit #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #marykaysepanggar #marykaysepangar #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu

Last day utk grab launching Promo Skinvigorate Sonic bulan ni u guys..
.
Please do get this awesome facial cleansing brush.. Boleh guna pagi mlm.
.
Korang takkan menyesal. Seriously from the bottom of my heart.
.
 #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #berusmuka #cucimuka #tipskecantikankulit #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #marykaysepanggar #marykaysepangar #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu
0 0 31 October, 2019

Last day utk grab launching Promo Skinvigorate Sonic bulan ni u guys..
.
Please do get this awesome facial cleansing brush.. Boleh guna pagi mlm.
.
Korang takkan menyesal. Seriously from the bottom of my heart.
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #berusmuka #cucimuka #tipskecantikankulit #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #marykaysepanggar #marykaysepangar #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu

Last day utk grab launching Promo Skinvigorate Sonic bulan ni u guys..
.
Please do get this awesome facial cleansing brush.. Boleh guna pagi mlm.
.
Korang takkan menyesal. Seriously from the bottom of my heart.
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaysalesdirector #berusmuka #cucimuka #tipskecantikankulit #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #marykaysepanggar #marykaysepangar #MaryKayMalaysia #marykaykotakinabalu
4 0 31 October, 2019

Knowledge is power.
.
So now you know, thats why you need to be patience. Please give enough time for your skin & antiaging skincare to work together.
.
Trust me, it is worth it. Sabar ya..once you see the diffence in your skin, you will be hooked forever with the best skincare, ever!😉 (for me, of course it's Mary Kay) 👍🏻
.
#SDAmiNadia #beautytips #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 #kotabharu #kelantan #kualalumpur #jelatek #Euphoria #antipenuaan #antiaging

Knowledge is power.
.
So now you know, thats why you need to be patience. Please give enough time for your skin & antiaging skincare to work together.
.
Trust me, it is worth it. Sabar ya..once you see the diffence in your skin, you will be hooked forever with the best skincare, ever!😉 (for me, of course it's Mary Kay) 👍🏻
.
#SDAmiNadia #beautytips #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 #kotabharu #kelantan #kualalumpur #jelatek #Euphoria #antipenuaan #antiaging
3 0 27 August, 2019

Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2

Throwback 3hb Ogos. Mini gathering geng MPAT 2017.
.
Walaupun dah lama tak jumpa, tapi bila jumpa masih lagi havoc macam dulu. Rindu sangat semua orang🥰
.
Memandangkan bulan ni ada #skinanalyzer #sa50faces challenge, Nadia dapat scan wajah2 kesayangan ni sama. Terima kasih uols bagi kerjasama.. Tapi tak sempat nak scan semua...kecoh mana nk makan, nak membawang, nak scan, baby Zayyan nak beriba dengan mak2 angkat ramai💞🥰
.
Jom uols bantu Nadia.. Nadia nak scan kulit wajah uols.. FREE JE.. DAPAT FREE CONSULTATION skali.
.
#marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2
13 3 14 August, 2019

"Mary Kay ni MESRA WUDUQ tak?!" Ramai yang tanya kaksha soalan ni🤩
.

Kena faham istilah MESRA WUDUQ tu dulu ye adik kakak.

MESRA WUDUQ = MUDAH DI TANGGALKAN @ DIHILANGKAN.
.

Yer, kosmetik Mary Kay mudah nak ditanggalkan. Boleh lap dengan tisu atau cotton pad basah. Tapi untuk kesempurnaan pembersihan, pakai la makeup remover TANPA minyak ni👍 Confirm bersih‼️
.

Walaupun u all pakai produk yang claim sebagai mesra wuduq, tetap kena bersihkan dulu. Sebab nanti air wuduq tu jadi air musta'mal. Tak sah wuduq korang 😅
.

Takde istilah tak payah cuci muka boleh terus berwuduq yer. Kalau ada orang cakap tu penipu nau 🤪.
.
.
Kulit pun bersih dan sihat. Jadi pengguna bijak jom dapatkan makeup remover ni dengan harga mampu milik🤓
.

Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia

"Mary Kay ni MESRA WUDUQ tak?!" Ramai yang tanya kaksha soalan ni🤩
.

Kena faham istilah MESRA WUDUQ tu dulu ye adik kakak.

MESRA WUDUQ = MUDAH DI TANGGALKAN @ DIHILANGKAN.
.

Yer, kosmetik Mary Kay mudah nak ditanggalkan. Boleh lap dengan tisu atau cotton pad basah. Tapi untuk kesempurnaan pembersihan, pakai la makeup remover TANPA minyak ni👍 Confirm bersih‼️
.

Walaupun u all pakai produk yang claim sebagai mesra wuduq, tetap kena bersihkan dulu. Sebab nanti air wuduq tu jadi air musta'mal. Tak sah wuduq korang 😅
.

Takde istilah tak payah cuci muka boleh terus berwuduq yer. Kalau ada orang cakap tu penipu nau 🤪.
.
.
Kulit pun bersih dan sihat. Jadi pengguna bijak jom dapatkan makeup remover ni dengan harga mampu milik🤓
.

Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia
8 0 11 August, 2019

JOM HAND SPA DI RUMAH !!! WHITE TEA & CITRUS SATIN HANDS
.
Pampering Set Mary Kay yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau.
Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set HADIAH hari lahir, suprise, HANTARAN pertunangan ataupon hantaran perkahwinan 😍
.
Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah 😘Lagi menjimatkan wang dan bila2 masa.
.
NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi:
dengan remove sel kulit mati
🌸Melembutkan macam satin .
🌸Remove segala rasa tajam dan kekasaran tangan .
🌸Melembap dan moist dia best giler .
🌸Tangan nampak lebih muda!

#marykaybeautyconsultant #marykaymalaysia #marykaypandanindah #marykaypandanjaya #marykaypandanmewah #marykaydesapandan #marykayampang #marykayjohor #marykaykl #marykayselangor
EinaIbrahimMK
0123277948

JOM HAND SPA DI RUMAH !!! WHITE TEA & CITRUS SATIN HANDS
.
Pampering Set Mary Kay yang terbaru dengan aroma bauan Honeydew, membuat tangan kita rasa segar & sihat, seperti lepas mkn dessert tau.
Set yang cantik ni juga sesuai dijadikan set HADIAH hari lahir, suprise, HANTARAN pertunangan ataupon hantaran perkahwinan 😍
.
Jom Buat Spa Sendiri Dekat Rumah 😘Lagi menjimatkan wang dan bila2 masa.
.
NEW SATIN HANDS PAMPERING SET mengandungi:
dengan remove sel kulit mati
🌸Melembutkan macam satin .
🌸Remove segala rasa tajam dan kekasaran tangan .
🌸Melembap dan moist dia best giler .
🌸Tangan nampak lebih muda!

#marykaybeautyconsultant#marykaymalaysia#marykaypandanindah#marykaypandanjaya#marykaypandanmewah#marykaydesapandan#marykayampang#marykayjohor#marykaykl#marykayselangor 
EinaIbrahimMK
0123277948
2 0 30 July, 2019

Tahniah!!
.
Sangat memberi Inspirasi.. TERIMA KASIH SD Reen sebab sudi share pengalaman dan ilmu.
.
Di Mary Kay semua wanita boleh capai segala impian yang diinginkan. Ayu boleh katakan yang segala yang wanita inginkan ada di Mary Kay.
Xpercaya...?? JOM BACA apa yang Mary Kay boleh Beri : .
1) BEAUTIFUL & CONFIDENCE
. Guna produk Mary Kay menjadikan kulit kita lebih sihat dan cantik. Cantik dan berkeyakinan.
.
2) WISDOM
- Terdapat banyak kelas ilmu, sharing dari Director, Tips kecantikan dll
.
3) ACHIEVEMENT
- Travel around the world, rings, lambakan hadiah.
- Graduation
.
4) PERSONAL DEVELOPMENT
- Comunication skills dll
.
5) HAPPY AND HEALTHY
- Kulit wajah cantik & sihat ; kehidupan lebih gembira dan kesihatan juga terjaga.
.
6) BALANCED FAMILY LIFE
- lebih byk masa dgn keluarga.
.
7) FINANCIAL INDEPENDENCE
- Komisyen, bonus, diskaun.
.
8) SISTERHOOD
- Dapat kawan baru yg sama minat, sama kerjaya, saya field, sama pengalaman. Share ilmu and tips dll. .
BEST sangat! Berminat nak berada dalam Mary Kay World??? .
Nak tahu lebih details dm/ whatsapp ayu cecepat atau tinggalkan no.tel uols kat inbox..nanti ayu reply okey.. Jangan bertangguh lagi. Jangan sekat minat dan rezeki anda. DI Mary Kay anda akan rasai sistem kerjaya yang sangat hebat, profesional dan terjamin. Tiada istilah paksaan utk menjual, segalanya datang dari DIRI KITA SENDIRI. Sebab kita share kebaikan bukan semata menjual produk tanpa perundingan. .
Enriching Women's Lives
.
Love,
Suwaibah
013-9683203
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKay
#MaryKaykl
#MaryKaySelangor
#MaryKayklcc
#MaryKayampang #MaryKayPandanJaya
#MaryKaydesapandan #MaryKayjalantunrazak #MaryKayrhb #MaryKaybandartunrazak #MaryKaypermaisuri #MaryKayHUKM
#MaryKayKerjaya #MaryKayBeautyConsultant
#kerjaya #careeropportunity #wahm #bisnesonline #igmalaysiashop #cantikkaya #rich
#skincareclass #cosmetics

Tahniah!!
.
Sangat memberi Inspirasi.. TERIMA KASIH SD Reen sebab sudi share pengalaman dan ilmu.
.
Di Mary Kay semua wanita boleh capai segala impian yang diinginkan. Ayu boleh katakan yang segala yang wanita inginkan ada di Mary Kay.
Xpercaya...?? JOM BACA apa yang Mary Kay boleh Beri : . 
1) BEAUTIFUL & CONFIDENCE
. Guna produk Mary Kay menjadikan kulit kita lebih sihat dan cantik. Cantik dan berkeyakinan.
.
2) WISDOM
- Terdapat banyak kelas ilmu, sharing dari Director, Tips kecantikan dll
.
3) ACHIEVEMENT
- Travel around the world, rings, lambakan hadiah.
- Graduation
.
4) PERSONAL DEVELOPMENT
- Comunication skills dll
.
5) HAPPY AND HEALTHY
- Kulit wajah cantik & sihat ; kehidupan lebih gembira dan kesihatan juga terjaga.
.
6) BALANCED FAMILY LIFE
- lebih byk masa dgn keluarga.
.
7) FINANCIAL INDEPENDENCE
- Komisyen, bonus, diskaun.
.
8) SISTERHOOD
- Dapat kawan baru yg sama minat, sama kerjaya, saya field, sama pengalaman. Share ilmu and tips dll. .
BEST sangat! Berminat nak berada dalam Mary Kay World??? .
Nak tahu lebih details dm/ whatsapp ayu cecepat atau tinggalkan no.tel uols kat inbox..nanti ayu reply okey.. Jangan bertangguh lagi. Jangan sekat minat dan rezeki anda. DI Mary Kay anda akan rasai sistem kerjaya yang sangat hebat, profesional dan terjamin. Tiada istilah paksaan utk menjual, segalanya datang dari DIRI KITA SENDIRI. Sebab kita share kebaikan bukan semata menjual produk tanpa perundingan. .
Enriching Women's Lives
.
Love,
Suwaibah
013-9683203
Mary Kay Beauty Consultant
#MaryKay
#MaryKaykl 
#MaryKaySelangor
#MaryKayklcc
#MaryKayampang #MaryKayPandanJaya
 #MaryKaydesapandan #MaryKayjalantunrazak #MaryKayrhb #MaryKaybandartunrazak #MaryKaypermaisuri #MaryKayHUKM
#MaryKayKerjaya #MaryKayBeautyConsultant
#kerjaya #careeropportunity #wahm #bisnesonline #igmalaysiashop #cantikkaya #rich
#skincareclass #cosmetics
29 2 26 July, 2019

LUMINATING DROP

Sangat2 cantik harga mampu milik ok✌ ✔Fungsi

iluminating drop 👩🏼memberikan effect shimmer untuk shading, highlight, dan enchanted kan make up look. 🧕Korang boleh campurkan dengan cc cream atau foundation untuk apply dekat satu muka.

Di area mana yang korang nak letak😍 👃Atas hidung
👄Cupid bow - lekuk bibir
👩Tulang pipi

Warna pilihan yang limited edition 😍😘 1. Silver Sand - warna paling cerah. Sesuai untuk skin cerah2 pink.

2. Golden Horizon - skin sawo matang kepada mereka yang suka skin natural beauty.
3. Bronze Light - warna yang sesuai untuk mereka yang berkulit gelap.

#marykaybeautyconsultant #marykayampang #marykaypandanjaya #marykaypandanindah #marykaypandanmewah #marykaydesapandan #marykaypandanperdana #marykaykluangjohor #marykayjohor #marykaymalaysia
EinaIbrahim
0123277948

LUMINATING DROP

Sangat2 cantik harga mampu milik ok✌ ✔Fungsi

iluminating drop 👩🏼memberikan  effect shimmer untuk shading, highlight, dan enchanted kan make up look. 🧕Korang boleh campurkan dengan cc cream atau foundation untuk  apply dekat satu muka.

Di area mana yang korang nak letak😍 👃Atas hidung
👄Cupid bow - lekuk bibir
👩Tulang pipi

Warna pilihan yang limited edition 😍😘 1. Silver Sand - warna paling cerah. Sesuai untuk skin cerah2 pink.

2. Golden Horizon - skin sawo matang kepada mereka yang suka skin natural beauty. 
3. Bronze Light - warna yang sesuai untuk mereka yang berkulit gelap.

#marykaybeautyconsultant#marykayampang#marykaypandanjaya#marykaypandanindah#marykaypandanmewah#marykaydesapandan#marykaypandanperdana#marykaykluangjohor#marykayjohor#marykaymalaysia 
EinaIbrahim
0123277948
7 0 5 hours ago

👉 KORANG NAK MUKA GLOWING MACAM AWEK KOREA?

MEMILIKI 'GLASS SKIN' BAK GADIS KOREA SEMESTINYA MENJADI IMPIAN SETIAP WANITA. KINI, IMPIAN UNTUK BERWAJAH KOREA BOLEH JADI KENYATAAN!

Teruskan baca kalau korang nak tahu rahsia untuk dapatkan kulit muka yg glowing dan memukau. 👇

Hanya sapukan HONEY GLOW FINISHER kat muka, secara instant korang akan dapat muka yg perfecto!

Kategori : Makeup Base

Cara penggunaan
1. Selepas apply skincare (Moisturiser), mulakan dengan primer foundation.
2. Biarkan primer foundation set utk 1@2mnt kemudian apply *HGF*. Dan teruskan proses makeup seperti biasa.

Kesan :
1. Kulit glowing secara semulajadi.
2. Kesan khas 'Glass Skin' idaman ala artis Korea.
3. Boleh gunakan *HGF* shj jika tak mahu makeup tebal tapi kulit masih nampak segar dan glowing sepanjang hari.

Nur Afidah
Mary Kay Beauty Consultant.

#limitededition #marykaytop5skincarebrand #marykaydesapandan #marykaycosmetics #marykaycareer #marykaylover #marykaypuchong #marykaykl #marykaypenang #MarykayMalaysia #marykaycheras #marykaymysg #marykayproduct #marykayshahalam

👉 KORANG NAK MUKA GLOWING MACAM AWEK KOREA?

MEMILIKI 'GLASS SKIN' BAK GADIS KOREA SEMESTINYA MENJADI IMPIAN SETIAP WANITA. KINI, IMPIAN UNTUK BERWAJAH KOREA BOLEH JADI KENYATAAN!

Teruskan baca kalau korang nak tahu rahsia untuk dapatkan kulit muka yg glowing dan memukau. 👇

Hanya sapukan HONEY GLOW FINISHER kat muka, secara instant korang akan dapat muka yg perfecto!

Kategori : Makeup Base

Cara penggunaan
1. Selepas apply skincare (Moisturiser), mulakan dengan primer foundation.
2. Biarkan primer foundation set utk 1@2mnt kemudian apply *HGF*. Dan teruskan proses makeup seperti biasa.

Kesan :
1. Kulit glowing secara semulajadi.
2. Kesan khas 'Glass Skin' idaman ala artis Korea. 
3. Boleh gunakan *HGF* shj jika tak mahu makeup tebal tapi kulit masih nampak segar dan glowing sepanjang hari.

Nur Afidah
Mary Kay Beauty Consultant.

#limitededition#marykaytop5skincarebrand#marykaydesapandan#marykaycosmetics#marykaycareer#marykaylover#marykaypuchong#marykaykl#marykaypenang#MarykayMalaysia#marykaycheras#marykaymysg#marykayproduct#marykayshahalam
6 0 3 July, 2019

⭐️Illuminating Drop.⭐️ Illuminating Drop ialah 1 cecair liqiud yg digunakan selepas pakai foundation. Lebih kepada fungsi highlight. Dipakai dibahagian tulang pipi, dahi, hidung, atas bibir, dagu. Membuatkan makeup nampak lebih menarik, lebih wow !! Ada 3 warna pilihan mengikut tona kulit anda.
Silver- kulit cerah
Gold - sawo matang
Bronze - kulit gelap ✓Free Postage
✓Free Consultation
✓Free Sample

Nur Afidah
Mary Kay Beauty Consultant

#illuminatingdrops #marykaytop5skincarebrand #marykaydesapandan #marykaycosmetics #marykaycareer #marykaylover #marykaypuchong #marykaykl #MarykayMalaysia #marykayselangor #limitededition#

⭐️Illuminating Drop.⭐️ Illuminating Drop ialah 1 cecair liqiud yg digunakan selepas pakai foundation. Lebih kepada fungsi highlight. Dipakai dibahagian tulang pipi, dahi, hidung, atas bibir, dagu.  Membuatkan makeup nampak lebih menarik, lebih wow !! Ada 3 warna pilihan mengikut tona kulit anda. 
Silver- kulit cerah
Gold - sawo matang
Bronze - kulit gelap ✓Free Postage
✓Free Consultation
✓Free Sample

Nur Afidah
Mary Kay Beauty Consultant

#illuminatingdrops#marykaytop5skincarebrand#marykaydesapandan#marykaycosmetics#marykaycareer#marykaylover#marykaypuchong#marykaykl#MarykayMalaysia#marykayselangor#limitededition#
9 0 2 July, 2019

SD Ninie menggayakan Lip Matte Mary Kay😘 cantik ke cantik sangat?😊jangan biarkan bibir anda pucat lesi tanpa lipstick okay! Nak bibir sihat & pada masa yang sama cantik bila uolss pakai? Apply je Lip Matte Mary Kay okay😘😊. Lip Matte Mary Kay sangat mampu milik uolss tak RM 50 atau RM 40 pon(even jenama international)!!! Dan saiznye juga besar. 💄Lipstick jenis matte
💄No plumbum dan no high chemical
💄Tidak mengeringkan bibir
💄Tahan lama

Pm sis now
Free postage😍Free sample😍Free consultation.

https://www.marykay.com.my/NurAfidah

Meh pm sis cepat

Love,
Nur Afidah
Mary Kay Beauty Consultant.

#marykaytop5skincarebrand #marykaydesapandan #marykaycosmetics #marykaycareer #marykaylover #marykaypuchong #marykaykl #marykaypenang #MarykayMalaysia #marykayselangor #marykaycheras #marykayampang #marykayshahalam#

SD Ninie menggayakan Lip Matte Mary Kay😘 cantik ke cantik sangat?😊jangan biarkan bibir anda pucat lesi tanpa lipstick okay! Nak bibir sihat & pada masa yang sama cantik bila uolss pakai? Apply je Lip Matte Mary Kay okay😘😊. Lip Matte Mary Kay sangat mampu milik uolss tak RM 50 atau RM 40 pon(even jenama international)!!! Dan saiznye juga besar. 💄Lipstick jenis matte
💄No plumbum dan no high chemical
💄Tidak mengeringkan bibir
💄Tahan lama

Pm sis now
Free postage😍Free sample😍Free consultation.

https://www.marykay.com.my/NurAfidah

Meh pm sis cepat

Love,
Nur Afidah
Mary Kay Beauty Consultant.

#marykaytop5skincarebrand#marykaydesapandan#marykaycosmetics#marykaycareer#marykaylover#marykaypuchong#marykaykl#marykaypenang#MarykayMalaysia#marykayselangor#marykaycheras#marykayampang#marykayshahalam#
7 0 27 June, 2019

SERUM PEMUDAR PARUT&JERAGAT!!! Masalah jerawat takde sis,tapi saya ada masalah jeragat!!!😥jeragat juga adalah masalah kulit ya sayang sayang sis semua😊punca utama adalah daripada kulit yang kering dan sinaran UVA&UVB.

NEW IN MARY KAY!
SERUM ANTI JERAGAT TERBAIK!

Malacep Lumivie Serum

Singkatan dari perkataan Lumi (luminious)dan Vie (hidup dalam bahasa
Perancis)membawa maksud untuk kulit yang luminious dan tumbuh dengan sihat.Mengandungi mutiara hitam tahitian semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yang biasa
.
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.

Mengandungi kandungan kalsium,magnesium,kuprum,iodin,fosforus,sodium,pottasium dan asid amino.
-Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif.
-Membantu merangsang tenaga dalam kulit dan membantu dalam menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
-Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.

Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit berminyak,normal,kering,combinasi dan sensitif .
-Non Comedogenic(tidak menyumbat pori).
-Dermatologically tested.
- Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi - Diuji ke atas kulit org Asia.
-Bebas pewangi.

Nak free postage😍free sample😍free skin consultation,meh pm sis cepat.

https://www.marykay.com.my/NurAfidah

Afidah
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.

#marykaytop5skincarebrand #marykaycosmetics #marykaydesapandan #marykaypuchong #marykaykl #marykaylover #marykaypenang #marykayselangor #marykayselangor #marykaymysg #marykaycheras #MarykayMalaysia#

SERUM PEMUDAR PARUT&JERAGAT!!! Masalah jerawat takde sis,tapi saya ada masalah jeragat!!!😥jeragat juga adalah masalah kulit ya sayang sayang sis semua😊punca utama adalah daripada kulit yang kering dan sinaran UVA&UVB.

NEW IN MARY KAY!
SERUM ANTI JERAGAT TERBAIK!

Malacep Lumivie Serum

Singkatan dari perkataan Lumi (luminious)dan Vie (hidup dalam bahasa 
Perancis)membawa maksud untuk kulit yang luminious dan tumbuh dengan sihat.Mengandungi mutiara hitam tahitian  semulajadi yg lebih mahal dan sukar diperolehi berbanding mutiara putih yang biasa
.
Kelebihan Mutiara Hitam Tahitian.

Mengandungi kandungan kalsium,magnesium,kuprum,iodin,fosforus,sodium,pottasium dan asid amino.
-Bertindak dlm melindungi dan mencerahkan kulit dengan efektif.
-Membantu merangsang tenaga dalam kulit dan membantu dalam menghidupkan semula kulit yg tidak bermaya.
-Membantu menguatkan daya ketahanan kulit.

Sesuai utk semua jenis kulit samada kulit berminyak,normal,kering,combinasi dan sensitif .
-Non Comedogenic(tidak menyumbat pori).
-Dermatologically tested.
- Diuji ke atas kulit alergik dan iritasi - Diuji ke atas kulit org Asia.
-Bebas pewangi.

Nak free postage😍free sample😍free skin consultation,meh pm sis cepat.

https://www.marykay.com.my/NurAfidah

Afidah
Independent Beauty Consultant Mary Kay Malaysia.

#marykaytop5skincarebrand#marykaycosmetics#marykaydesapandan#marykaypuchong#marykaykl#marykaylover#marykaypenang#marykayselangor#marykayselangor#marykaymysg#marykaycheras#MarykayMalaysia#
3 0 27 June, 2019

Masih mencari apa yang lbh sesuai utk kulut anda....disini eina ade beberapa pilihan utk anda
Jika ingin tahu tahap kesihatan kulit anda,blh dm eina
0123277948
#marykaymalaysia #marykayampang #marykaypandanindah #marykaypandanjaya #marykaydesapandan #marykaycodklcc #marykayputrajaya #marykaykl

Masih mencari apa yang lbh sesuai utk kulut anda....disini eina ade beberapa pilihan utk anda
Jika ingin tahu tahap kesihatan kulit anda,blh dm eina
0123277948
#marykaymalaysia#marykayampang#marykaypandanindah#marykaypandanjaya#marykaydesapandan#marykaycodklcc#marykayputrajaya#marykaykl
10 0 25 June, 2019

PROMOSI RAYA STILL ON!!
.
Liquid lip matte trending skrg ni kan. Cubalah Mary Kay. Berkualiti, selamat.
.
Tak usah risau, MURAH GILER! Uols mesti terkejut dgn harga dia.. Unsangkarable tau😉
.
Ready stocks ada dengan Nadia. Do dm / whatsapp me.
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #raya #nakraya #gincu #gincumatte #bibir #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 #kotabharu #kelantan #kualalumpur #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall

PROMOSI RAYA STILL ON!!
.
Liquid lip matte trending skrg ni kan. Cubalah Mary Kay. Berkualiti, selamat.
.
Tak usah risau, MURAH GILER! Uols mesti terkejut dgn harga dia.. Unsangkarable tau😉
.
Ready stocks ada dengan Nadia. Do dm / whatsapp me.
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #raya #nakraya #gincu #gincumatte #bibir #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #au2 #aeonau2 #kotabharu #kelantan #kualalumpur #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall
13 1 21 June, 2019

Cari Lip Matte yg sgt berkualiti, selamat & MURAH GILER, even lg murah dari lip matte buatan local! 😍
.
No wonder lah masa sale September tahun lepas, dlm masa 2 hari dah licin!
.
Bulan ni BACK BY POPULAR DEMAND! MESTI KENA ORDER CEPAT!
.
Dm whatsapp Nadia cepat utk book.
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #raya #nakraya #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattemetallic #gincu #gincumatte #bibir #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #ampang #desapandan #au2 #aeonau2 #kotabharu #kelantan #kualalumpur

Cari Lip Matte yg sgt berkualiti, selamat & MURAH GILER, even lg murah dari lip matte buatan local! 😍
.
No wonder lah masa sale September tahun lepas, dlm masa 2 hari dah licin!
.
Bulan ni BACK BY POPULAR DEMAND! MESTI KENA ORDER CEPAT!
.
Dm whatsapp Nadia cepat utk book.
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #raya #nakraya #lipmatte #lipmattemurah #lipmattemalaysia #lipmattemetallic #gincu #gincumatte #bibir #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #ampang #desapandan #au2 #aeonau2 #kotabharu #kelantan #kualalumpur
15 1 2 June, 2019

NEW and LIMITED MARY KAY Lipstick Matte ready to order NOW ! 😍

HURRY ! ITS LIMITED EDITION, STOK TAK BANYAK !

BUY 3 FREE 1
Afidah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#lipmatte #myfavourite #marykaymalaysia #marykaylover #marykaypuchong #marykayshahalam #marykaydesapandan #marykaycheras #marykaykl #marykayampang #limitededition

NEW and LIMITED MARY KAY Lipstick Matte ready to order NOW ! 😍

HURRY ! ITS LIMITED EDITION, STOK TAK BANYAK !

BUY 3 FREE 1 
Afidah
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia

#lipmatte#myfavourite#marykaymalaysia#marykaylover #marykaypuchong#marykayshahalam#marykaydesapandan#marykaycheras#marykaykl#marykayampang#limitededition
8 0 1 June, 2019

Sekali dah cuba guna Skinvigorate untuk cuci wajah dengan cleanser, memang takkan guna tangan dah untuk cuci wajah. Jauh lebih bersih!

Bila guna, terasa dibelai macam di spa. Sambil mencuci kulit, sambil mengurut wajah sekali.
Yang best, boleh guna 2 kali sehari! Pagi mlm.

#raya #nakraya #mekapraya #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #berus #berusmuka #cleansingbrush #pencucimuka #cleanser #MaryKayMalaysia #SDAmiNadia #warranty

Sekali dah cuba guna Skinvigorate untuk cuci wajah dengan cleanser, memang takkan guna tangan dah untuk cuci wajah. Jauh lebih bersih!

Bila guna, terasa dibelai macam di spa. Sambil mencuci kulit, sambil mengurut wajah sekali. 
Yang best, boleh guna 2 kali sehari! Pagi mlm.

#raya #nakraya #mekapraya #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #berus #berusmuka #cleansingbrush #pencucimuka #cleanser #MaryKayMalaysia #SDAmiNadia #warranty
17 1 24 May, 2019

‼️ Its TIMEWISE REPLENISHING SERUM+C !! 😍😍
Siapa yg di galakkan pakai serum c ni❓
.
🌼 bermula usia dr 24 tahun ke atas !
🌼 jenis kulit wajah yg sihat tanpa jerawat kronik dan sunburn !
🌼 Anda yg memerlukan effect glowing !
🌼 wanita dewasa yg memerlukan effect spt di cucuk botox (dari vita. C) dgn tona kulit lebih sekata !
🌼 Anda yang ingin miliki kulit wajah lebih gebu, anjal, pipi tak jatuh, awet mudah dannn tersangatttla lembuttt. .
🌼 best result can with timewise miracle set atau rangkaian skincare mary kay !
. ‼️FREE !!!! FREE !!!! FREE!!!!!‼️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Dengan setiap pembelian TIMEWISE REPLENISHING SERUM+C anda akan dapat PEECUMA👇👇👇
🎀 TimeWise Vitamin C Activating Square
.

Mary Kay melancarkan produk baru.
.

TimeWise Vitamin C Activating Square adalah inovasi baru dalam industri kecantikkan mengunakan teknologi menyampaikan vitamin c asli terus ke kulit anda dalam segi empat kecil dan mudah larut.
.

TimeWise Vitamin C Activating Square dapat perkuatkan serum anti penuaan anda.
.

Kelebihan👇
. ✅ Tona kulit semakin sekata
✅ Kulit kelihatan lebih berseri
✅ Garis-garis halus serta kedutan akan berkurangan
.
Jomm beli 1 botol serum C with promo code price dan dapat FREE 1 activating square serum C
.
.
Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia

‼️ Its TIMEWISE REPLENISHING SERUM+C !! 😍😍
Siapa yg di galakkan pakai serum c ni❓
.
🌼 bermula usia dr 24 tahun ke atas !
🌼 jenis kulit wajah yg sihat tanpa jerawat kronik dan sunburn !
🌼 Anda yg memerlukan effect glowing !
🌼 wanita dewasa yg memerlukan effect spt di cucuk botox (dari vita. C) dgn tona kulit lebih sekata !
🌼 Anda yang ingin miliki kulit wajah lebih gebu, anjal, pipi tak jatuh, awet mudah dannn tersangatttla lembuttt. .
🌼 best result can with timewise miracle set atau rangkaian skincare mary kay !
. ‼️FREE !!!! FREE !!!! FREE!!!!!‼️
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 Dengan setiap pembelian TIMEWISE REPLENISHING SERUM+C anda akan dapat PEECUMA👇👇👇
🎀 TimeWise Vitamin C Activating Square
.

Mary Kay melancarkan produk baru.
.

TimeWise Vitamin C Activating Square adalah inovasi baru dalam industri kecantikkan mengunakan teknologi menyampaikan vitamin c asli terus ke kulit anda dalam segi empat kecil dan mudah larut.
.

TimeWise Vitamin C Activating Square dapat perkuatkan serum anti penuaan anda.
.

Kelebihan👇
. ✅ Tona kulit semakin sekata
✅ Kulit kelihatan lebih berseri
✅ Garis-garis halus serta kedutan akan berkurangan
.
Jomm beli 1 botol serum C with promo code price dan dapat FREE 1 activating square serum C
.
.
Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia
18 0 24 May, 2019

PROMO‼️
PROMO‼️
PROMO‼️
.
Hi Morning semua😍
.
Pagi² ni kaksha nak share NEW promo untuk uolsss.. Bertuahh badan dapat pakai marykay cantik² raya nanti. Mana tidaknya, promo PINK SALES kali ni terlajak murah😱😱😱
.
Seriusss rugi kalau uols tak grab, sebab arini gaji confirm ramai yang akan borong.
.
Promo beli 1 percuma 1 ni, uols boleh share dengan adk beradik/kawan² atau simpan sendiri sebab expired date lambat lagi tau. Boleh pakai untuk raya tahun depan juga ni😍
.
1) Set Foundation - RM 75
2) Set lipgloss - RM 52
3) Set lipstick - RM 52
4) Set sunscreen SPF35 - RM 118
5) Set eyecream - RM 125
6) Set eyebrow tint gel - RM 56
7) Set Eyeshadow - RM 26 .

Nak order boleh DM kak sha cecepat ok!
.
Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia

PROMO‼️
PROMO‼️
PROMO‼️
.
Hi Morning semua😍
.
Pagi² ni kaksha nak share NEW promo untuk uolsss.. Bertuahh badan dapat pakai marykay cantik² raya nanti. Mana tidaknya, promo PINK SALES kali ni terlajak murah😱😱😱
.
Seriusss rugi kalau uols tak grab, sebab arini gaji confirm ramai yang akan borong.
.
Promo beli 1 percuma 1 ni, uols boleh share dengan adk beradik/kawan² atau simpan sendiri sebab expired date lambat lagi tau. Boleh pakai untuk raya tahun depan juga ni😍
. 
1) Set Foundation - RM 75
2) Set lipgloss - RM 52
3) Set lipstick - RM 52
4) Set sunscreen SPF35 - RM 118
5) Set eyecream - RM 125
6) Set eyebrow tint gel - RM 56
7) Set Eyeshadow - RM 26 .

Nak order boleh DM kak sha cecepat ok!
.
Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia
14 1 22 May, 2019

PAKAI FOUNDATION PENYEBAB PORI TERSUMBAT?? Haaa.. Pastikan foundation yang anda guna itu non- comedogenic!
.

APA ITU NON - COMEDOGENIC ?
Non - comedogenic adalah satu bahan yang terdapat dalam kosmetik yang bertujuan untuk tidak menyumbat pori.
.
Apabila pori dapat bernafas dengan baik , tidak akan timbul masalah seperti JERAWAT dan BERMINYAK.
Kak sha share apa yang kak sha guna untuk perlidungan keluar rumah. Kak sha akan guna foundation mary kay, sebabnya SANGAT RINGAN , TIDAK BERMINYAK , TIDAK MELEKIT dan TIDAK MENYUMBAT PORI. Dan inilah sebab yang paling kukuh , kenapa anda juga perlu mencuba foundation Timewise yang super best ni !
.

Jangan risau nak pakai tebal pun, skin still protected sebab adanya vitamin dan anti aging.. Boleh kurangkan juga garis² halus uolss💁‍♀️
.
Istimewa PINK SALES PROMO..anda beli 1 saya bagi lagi 1 product. WHILE STOCK LAST‼️
.
.
Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia

PAKAI FOUNDATION PENYEBAB PORI TERSUMBAT?? Haaa.. Pastikan foundation yang anda guna itu non- comedogenic!
.

APA ITU NON - COMEDOGENIC ? 
Non - comedogenic adalah satu bahan yang terdapat dalam kosmetik yang bertujuan untuk tidak menyumbat pori.
. 
Apabila pori dapat bernafas dengan baik , tidak akan timbul masalah seperti JERAWAT dan BERMINYAK. 
Kak sha share apa yang kak sha guna untuk perlidungan keluar rumah. Kak sha akan guna foundation mary kay, sebabnya SANGAT RINGAN , TIDAK BERMINYAK , TIDAK MELEKIT dan TIDAK MENYUMBAT PORI. Dan inilah sebab yang paling kukuh , kenapa anda juga perlu mencuba foundation Timewise yang super best ni !
.

Jangan risau nak pakai tebal pun, skin still protected sebab adanya vitamin dan anti aging.. Boleh kurangkan juga garis² halus uolss💁‍♀️
.
Istimewa PINK SALES PROMO..anda beli 1 saya bagi lagi 1 product. WHILE STOCK LAST‼️
.
. 
Berminat dapatkan segera.. Limited stock.. Booking sekarang dapat special GIFT dari sis.
.
.
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
.
🛍️FREE SAMPLE
🎁FREE SPECIAL GIFT
🧕🏻FREE PERSONAL CONSULTANT
📦READY STOCK
🛵COD AMPANG/KL
🚚FREE DELIVERY/POSTAGE EVERYDAY

Click On Bio✨
Aisha Aminudin
Independant Beauty Consultant
☎️019.3361580

________________________

#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia
8 0 21 May, 2019

BELI 1 HARGA DAPAT 2 BARANG
Wowwww‼️‼️ Promo promo promo lagi😱😱
.

Harga mampu milik sangat uolss.. Mana yang budget ciput tapi masih nak nampak cantik di pagi raya, harussss grabb promo ni.
.

Saya tak janji sampai bila ada stock tapi kalau terlepas jangan nangis tepi bucu katil ye.. Selalunya 2-3 hari dah licin 🤣🤣🤣
.

Jom orderrr sekarang👇👇
Https://aishaaminudin.wasap.my
.
#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia

BELI 1 HARGA DAPAT 2 BARANG
Wowwww‼️‼️ Promo promo promo lagi😱😱
.

Harga mampu milik sangat uolss.. Mana yang budget ciput tapi masih nak nampak cantik di pagi raya, harussss grabb promo ni.
.

Saya tak janji sampai bila ada stock tapi kalau terlepas jangan nangis tepi bucu katil ye.. Selalunya 2-3 hari dah licin 🤣🤣🤣
.

Jom orderrr sekarang👇👇
Https://aishaaminudin.wasap.my
.
#makeupclass #marykaycheras #marykayampang #marykaymalaysia #marykaydengkil #marykaydesapandan #marykaykl #sayajualmurah #makeupartismalaysia #makeuptutorial #freebeautyclass #beautycomestoyou #enrichingwomenlives #kulitsihat #skincareroutine #skinvigorates #testimoni #minaz #bellaamara #nsabeauty #trending #gelmask #masker #jodohjodohanissa #nur2 #ctdk #bazaarpaknil #bazaarKL #bazaaronline #bazaarmalaysia
11 1 21 May, 2019

Someone told me before that 'there is no right or wrong in doing makeup'. So don't be afraid to put on some colours on your pretty face😊

For a busy mum like myself, I would prefer to spend just a lil time in front of a mirror (I know it's hard especially during hari raya, but it's kinda annoying when your husband started to tease you for taking too long to get ready right? 😆) Still, you gotta look presentable, lovely & be camera-ready especially on hari raya! 😍

Thank goodness with Mary Kay makeup, I can achieve that flawless skin. Actually it's easier than you think!

Music: Voyage
Musician: @iksonofficial

#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #mekap #mekapraya #raya #flawless #easymakeuptutorial #au2 #aeonau2 #kemkementah #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #ampanghilir #kotabharu #kelantan #kualalumpur

Someone told me before that 'there is no right or wrong in doing makeup'. So don't be afraid to put on some colours on your pretty face😊

For a busy mum like myself, I would prefer to spend just a lil time in front of a mirror (I know it's hard especially during hari raya, but it's kinda annoying when your husband started to tease you for taking too long to get ready right? 😆) Still, you gotta look presentable, lovely & be camera-ready especially on hari raya! 😍

Thank goodness with Mary Kay makeup, I can achieve that flawless skin. Actually it's easier than you think!

Music: Voyage
Musician: @iksonofficial

#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #mekap #mekapraya #raya #flawless #easymakeuptutorial #au2 #aeonau2 #kemkementah #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #ampanghilir #kotabharu #kelantan #kualalumpur
22 9 17 May, 2019

Yup. Mary Kay ada pelbagai jenis gincu (matte, semi matte, semi gel, gloss, vitamin E etc etc)😍
.
Dengan pelbagai warna menarik!
.
Raya pasti menyerlahkan kejelitaan kita😍
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #nakcantik #raya #nakraya #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #aeonau2 #au2 #intermark #intermarkmall #gincu #gincumatte #bibir

Yup. Mary Kay ada pelbagai jenis gincu (matte, semi matte, semi gel, gloss, vitamin E etc etc)😍
.
Dengan pelbagai warna menarik!
.
Raya pasti menyerlahkan kejelitaan kita😍
.
#SDAmiNadia #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #nakcantik #raya #nakraya #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #aeonau2 #au2 #intermark #intermarkmall #gincu #gincumatte #bibir
8 0 15 May, 2019
I love these 2 colours!
Masa hari2 tak mekap sgt, nak cepat, calitkan gincu True Dimension ni pn dah naikkan seri wajah😊
.
TAWARAN BELI 1 PERCUMA 1 NI TAU! 😍
.
#SDAmiNadia #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #kemkementah #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #aeonau2 #au2 #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #ampanghilir #marykaydtho #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #gincu #raya #nakraya #mekapraya #mekap
10 1 12 May, 2019

Alhamdulillah. Cerita minggu ini. Terima kasih buat pelanggan2 Nadia yg sudi membeli produk Mary Kay dari Nadia.
Secara tak langsung, terus menyokong bisnes kecil Nadia. Nadia sgt2 berterima kasih. 😊
.
Ready stocks & promosi bulan ini masih ada. Dm / whatsapp Nadia utk info. Raya2 ni semua org nak cantik2 kan😍
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #UThant #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #serum #raya #nakraya #mekapraya

Alhamdulillah. Cerita minggu ini. Terima kasih buat pelanggan2 Nadia yg sudi membeli produk Mary Kay dari Nadia.
Secara tak langsung, terus menyokong bisnes kecil Nadia. Nadia sgt2 berterima kasih. 😊
.
Ready stocks & promosi bulan ini masih ada. Dm / whatsapp Nadia utk info. Raya2 ni semua org nak cantik2 kan😍
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #UThant #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #keramat #serum #raya #nakraya #mekapraya
16 1 11 May, 2019

Tips wajah berseri di hari lebaran😍
.
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #desapandan #kemkementah #keramat #UThant #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #raya #nakraya #aeonau2 #au2
#Repost @ehmalaysia
・・・
Mengamalkan gaya hidup sihat juga turut mempengaruhi keserian kulit wajah, oleh itu EH! tampilkan @sophialiana dalam meneroka tiga cara terbaik yang sering dilakukan untuk kekal berseri sepanjang hari dan salah satu darinya adalah dengan menggunakan Mary Kay TimeWise VItamin C Activating Squares yang baik dalam menyalurkan Vitamin C asli pada kulit wajah anda.

Tips wajah berseri di hari lebaran😍
.
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc  #marykaykeramat #marykaydesapandan #penjagaanwajah #penjagaankulit #ampanghilir #ampang #desapandan #kemkementah #keramat #UThant #setiawangsa #wangsamaju #dtho #datokeramat #raya #nakraya #aeonau2 #au2 
#Repost @ehmalaysia
・・・
Mengamalkan gaya hidup sihat juga turut mempengaruhi keserian kulit wajah, oleh itu EH! tampilkan @sophialiana dalam meneroka tiga cara terbaik yang sering dilakukan untuk kekal berseri sepanjang hari dan salah satu darinya adalah dengan menggunakan Mary Kay TimeWise VItamin C Activating Squares yang baik dalam menyalurkan Vitamin C asli pada kulit wajah anda.
18 0 10 May, 2019

Top #marykaydesapandan posts

Yeay! My LOS reward bagi Quarter 1 2019 dah smpai pagi tadi.
.
Tadi ptg baru sempat unboxing, lepas balik drp klinik checkup anak demam.
.
So far Nadia tak pernah terlepas rewards LOS. Yes, Mary Kay bagi hadiah byk. Setiap bulan ada. Setiap 3 bulan ada. Setiap tahun ada. Peluang dah ada, tinggal buat je😊
.
#ilovemyjob #ilovemycareer #ilovemymarykay #jobsatisfaction #rewardsandrecognition #ladyboss #Euphoria #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #marykaykl #marykaykementah #MaryKayMalaysia

Yeay! My LOS reward bagi Quarter 1 2019 dah smpai pagi tadi.
.
Tadi ptg baru sempat unboxing, lepas balik drp klinik checkup anak demam.
.
So far Nadia tak pernah terlepas rewards LOS. Yes, Mary Kay bagi hadiah byk. Setiap bulan ada. Setiap 3 bulan ada. Setiap tahun ada. Peluang dah ada, tinggal buat je😊
.
#ilovemyjob #ilovemycareer #ilovemymarykay #jobsatisfaction #rewardsandrecognition #ladyboss #Euphoria #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #marykaykl #marykaykementah #MaryKayMalaysia
21 0 30 October, 2018

Mary kay Timewise miracle 3D bukan semata utk cuci muka, tapi penuh dengan keajaiban & kebaikan antipenuaan. Semakin lama semakin awet muda! 😍
.
Dm / whatsapp Nadia 014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #antipenuaan
#Repost @cikmanggis (@get_repost)
・・・
Ada ke yang malas cuci muka sebelum tidur?? 🤔

Ingat... Walau penat sekalipun, make sure cuci muka bersih2 sebelum tidur untuk mencegah masalah kulit wajah. Tak lama pun.... tak sampai 5 minit, siap! Okay? 👌

@ehmalaysia X #MaryKay

#ehmalaysia #marykayMY #ehxmarykay

Mary kay Timewise miracle 3D bukan semata utk cuci muka, tapi penuh dengan keajaiban & kebaikan antipenuaan. Semakin lama semakin awet muda! 😍
.
Dm / whatsapp Nadia 014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #antipenuaan 
#Repost @cikmanggis (@get_repost)
・・・
Ada ke yang malas cuci muka sebelum tidur?? 🤔

Ingat... Walau penat sekalipun, make sure cuci muka bersih2 sebelum tidur untuk mencegah masalah kulit wajah. Tak lama pun.... tak sampai 5 minit, siap! Okay? 👌

@ehmalaysia X #MaryKay

#ehmalaysia #marykayMY #ehxmarykay
3 1 4 November, 2018

FYI, Nadia menggunakan eye-shadow baru limited edition Chromafusion in #romancerevival
.
Serious senang giler & cepat nak pakai..
.
Nadia yg Busy lady, preggy lg, cukup rest, tgh selsema skrg ni pun bila pakai terus nampak FRESH! ☺️
.
Ready stocks ada ye. Cepat dm /whatsapp @amimnadia 014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #nakcantik #pembayangmata #mata #eyeshadow #marykaykementah

FYI, Nadia menggunakan eye-shadow baru limited edition Chromafusion in #romancerevival
.
Serious senang giler & cepat nak pakai..
.
Nadia yg Busy lady, preggy lg, cukup rest, tgh selsema skrg ni pun bila pakai terus nampak FRESH! ☺️
.
Ready stocks ada ye. Cepat dm /whatsapp @amimnadia 014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #mekapraya #nakcantik #pembayangmata #mata #eyeshadow #marykaykementah
27 2 10 November, 2018

SKINVIGORATE. Beauty tools yg wajib ada utk semua, lelaki dan perempuan. (Part 1)
.
Kenapa? Sebab semua org wajib cuci muka 2 kali sehari (pagi & mlm). Cuci muka menggunakan pencuci muka anda, dan di power up lg dengan Skinvigorate Brush akan menghasilkan kulit yg lebih bersih berbanding guna tangan sahaja.
.
Jom tonton video Nadia ni. Dm /whatsapp Nadia 014-5399444
.
READY STOCKS AVAILABLE 😘😘
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #berus #cucimuka

SKINVIGORATE. Beauty tools yg wajib ada utk semua, lelaki dan perempuan. (Part 1)
.
Kenapa? Sebab semua org wajib cuci muka 2 kali sehari (pagi & mlm). Cuci muka menggunakan pencuci muka anda, dan di power up lg dengan Skinvigorate Brush akan menghasilkan kulit yg lebih bersih berbanding guna tangan sahaja.
.
Jom tonton video Nadia ni. Dm /whatsapp Nadia 014-5399444
.
READY STOCKS AVAILABLE 😘😘
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #berus #cucimuka
4 2 30 November, 2018

Kenapa perlu dapatkan konsultasi daripada Perunding Kecantikan Bebas (Independent Beauty Consultant, IBC) Mary Kay seperti Nadia dulu sebelum memakai produk Mary Kay?
.
Sebab kami sudah diberi ilmu, latihan & pendedahan tentang produk2 Mary Kay. Dan Nadia sendiri sebagai IBC memang pakai & amalkan skincare & produk Mary Kay.
.
Perlu diingat, setiap orang punya kulit berbeza. Apa yg Nadia pakai tak semestinya sesuai untuk anda & sebaliknya. Sebab itu penting dapatkan khidmat rundingan dari IBC dahulu.
.
Jom Nadia bantu anda dapatkan kulit yg lebih sihat, cantik & awet muda, macam Nadia😊 (anda tentu tak percaya keadaan kulit wajah Nadia sebelum Nadia menggunakan Mary Kay😁)
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
📲014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #jerawat #kulitberminyak

Kenapa perlu dapatkan konsultasi daripada Perunding Kecantikan Bebas (Independent Beauty Consultant, IBC) Mary Kay seperti Nadia dulu sebelum memakai produk Mary Kay?
.
Sebab kami sudah diberi ilmu, latihan & pendedahan tentang produk2 Mary Kay. Dan Nadia sendiri sebagai IBC memang pakai & amalkan skincare & produk Mary Kay.
.
Perlu diingat, setiap orang punya kulit berbeza. Apa yg Nadia pakai tak semestinya sesuai untuk anda & sebaliknya. Sebab itu penting dapatkan khidmat rundingan dari IBC dahulu.
.
Jom Nadia bantu anda dapatkan kulit yg lebih sihat, cantik & awet muda, macam Nadia😊 (anda tentu tak percaya keadaan kulit wajah Nadia sebelum Nadia menggunakan Mary Kay😁)
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
📲014-5399444
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #MaryKayMalaysia #jerawat #kulitberminyak
4 1 4 December, 2018

Hari ni kita pegi ronda Padang Besar.
Mekap Nadia mengenakan limited edition Chromafusion eye palette & limited edition lip matte & Metallic BARU! (Strawberry Steel) 😊
.
Ready stocks masih ada utk kedua-duanya ni😊
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #bibir #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata #chromafusionmarykay

Hari ni kita pegi ronda Padang Besar.
Mekap Nadia mengenakan limited edition Chromafusion eye palette & limited edition lip matte & Metallic BARU! (Strawberry Steel) 😊
.
Ready stocks masih ada utk kedua-duanya ni😊
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #bibir #MaryKayMalaysia #eyeshadow #pembayangmata #mata #chromafusionmarykay
11 5 12 December, 2018

Makeup remover No. 1 paling berkesan yg Nadia pakai so far. Bukan sbb Nadia ni Mary Kay Independent Beauty Consultant Nadia ckp macam ni, tapi memang sangat bagus Oil Free Eye Makeup Remover Mary Kay ni.
.
✔️Botol besar tahan lebih lama berbanding brand lain.
.
✔️Sangat2 mudah untuk tanggalkan mekap. Tekap2 pun boleh tanggal. TAK PERLU TENYEH ATAU SAPU KUAT2.
.
✔️Bebas minyak!
.
✔️Tanggalkan semua jenia mekap, termasuk kalis air! 😍
.
✔️Non-comedogenic (tidak menutup pori-pori)
.
✔️Juga sangat sesuai untuk pengguna contact lenses. Mekap mata (eyeshadow, eyeliner, mascara etc) & lipstick pun sangat mudah ditanggalkan😍👍🏻
.
Ready stocks sentiasa ada untuk makrup remover ni, sebab ianya best seller.. Dan Nadia mmg guna😊
.
P/s: Nadia pakai lip matte & Metallic BARU in Hot Pink Platinum. ❤️❤️❤️
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #bibir #MaryKayMalaysia # #makeupremover

Makeup remover No. 1 paling berkesan yg Nadia pakai so far. Bukan sbb Nadia ni Mary Kay Independent Beauty Consultant Nadia ckp macam ni, tapi memang sangat bagus Oil Free Eye Makeup Remover Mary Kay ni.
.
✔️Botol besar tahan lebih lama berbanding brand lain.
.
✔️Sangat2 mudah untuk tanggalkan mekap. Tekap2 pun boleh tanggal. TAK PERLU TENYEH ATAU SAPU KUAT2.
.
✔️Bebas minyak!
.
✔️Tanggalkan semua jenia mekap, termasuk kalis air! 😍
.
✔️Non-comedogenic (tidak menutup pori-pori)
.
✔️Juga sangat sesuai untuk pengguna contact lenses. Mekap mata (eyeshadow, eyeliner, mascara etc) & lipstick pun sangat mudah ditanggalkan😍👍🏻
.
Ready stocks sentiasa ada untuk makrup remover ni, sebab ianya best seller.. Dan Nadia mmg guna😊
.
P/s: Nadia pakai lip matte & Metallic BARU in Hot Pink Platinum. ❤️❤️❤️
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #bibir #MaryKayMalaysia ##makeupremover
24 6 12 December, 2018
🍓STRAWBERRY STEEL🍓
.
Limited edition Liquid Lip Matte & Metallic BARU
.
Cepat secure your order NOW sementara stok masih ada.
.
Pm / whatsapp @amimnadia 014-5399444
.
💋SD D.A.M.N💋
Mary Kay Independent Beauty Consultant
.
#marykaykualalumpur #marykaykl #marykayampang #marykaykotabharu #marykaykelantan #marykayklcc #marykaybeautyconsultantmalaysia #marykaykeramat #marykaydesapandan #mekap #penjagaankulit #penjagaanwajah #ampanghilir #ampang #desapandan #gvillage #greateasternmall #kemkementah #keramat #ikeacheras #mytownshoppingcentre #UThant #gincu #gincumatte #bibir #MaryKayMalaysia #SDAmiNadia #limitededition
13 4 13 December, 2018