#marykaygombak Instagram Photos & Videos

marykaygombak - 62.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaygombak and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
12 minutes
Average like
1.8
Average comment
0.1
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

Mary Kay LOVER 😘🥰😍 ❤Fatin Anati
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant.
0 0 1 hour ago

✅CHROMAFUSION BLUSH
Sapukan pada tulang pipi atau puncak pipi untuk kelihatan segar menawan dengan serlahan warna. ✅CHROMAFUSION CONTOUR
Sapukan pada bawah tulang pipi atau bawah rahang untuk memberi kesan kontur pada muka. ✅CHROMAFUSION HIGHLIGHTER
Untuk rupa yang lebih menawan dan berseri, sapukan serbuk penyerlah pada tulang pipi untuk memberi kesan menyerlah berseri pada bahagian pipi yang disinari. ❤Fatin Anati
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant.
#blushermarykay #conturing

✅CHROMAFUSION BLUSH
Sapukan pada tulang pipi atau puncak pipi untuk kelihatan segar menawan dengan serlahan warna. ✅CHROMAFUSION CONTOUR
Sapukan pada bawah tulang pipi atau bawah rahang untuk memberi kesan kontur pada muka. ✅CHROMAFUSION HIGHLIGHTER
Untuk rupa yang lebih menawan dan berseri, sapukan serbuk penyerlah pada tulang pipi untuk memberi kesan menyerlah berseri pada bahagian pipi yang disinari. ❤Fatin Anati
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant.
#blushermarykay #conturing
1 0 1 hour ago

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata:
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata: 
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya
1 0 1 hour ago

*Youthfinity*

Youth memberi maksud muda, anak muda, sentiasa muda.

Infinity bermaksud tidak terhad, tidak terbatas. *SERLAKAN KECANTIKAN ANDA YANG MELANGKAU BATAS MASA DAN ALAM* ❤ Youthfinity Eye Cream
* Formula krim lembut sesuai untuk kawasan mata yang sensitif. Membelai kulit dengan lembapan.
* Mengurangkan penampilan garis2 halus.
* kulit bawah mata kelihatan anjal.
* Mengurangkan tanda2 penuaan.
* Mata akan kelihatan lebih bermaya, segar dan bersinar. ❤ Youthfinity Cream
* Memberi lembapan pada kulit.
* Kulit kelihatan lebih gebu dan anjal.
* Membantu memulihkan keserian kulit.
* Garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan berkurang
* Kulit lebih lembut, lebih berseri dan keremajaan kulit terserlah. ❤ Youthfinity Serum
* Membantu kulit menjadi anjal.
* Menyerlahkan keseratan kulit.
* Garis halus dan kedutan kelihatan semakin berkurang.

Cari skincare selamat yg cepat nampak kesan?
Inilah yg terbaik untuk anda. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza

*Youthfinity*

Youth memberi maksud muda, anak muda, sentiasa muda.

Infinity bermaksud tidak terhad, tidak terbatas. *SERLAKAN KECANTIKAN ANDA YANG MELANGKAU BATAS MASA DAN ALAM* ❤ Youthfinity Eye Cream
* Formula krim lembut sesuai untuk kawasan mata yang sensitif. Membelai kulit dengan lembapan.
* Mengurangkan penampilan garis2 halus.
* kulit bawah mata kelihatan anjal.
* Mengurangkan tanda2 penuaan.
* Mata akan kelihatan lebih bermaya, segar dan bersinar. ❤ Youthfinity Cream
* Memberi lembapan pada kulit.
* Kulit kelihatan lebih gebu dan anjal.
* Membantu memulihkan keserian kulit.
* Garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan berkurang
* Kulit lebih lembut, lebih berseri dan keremajaan kulit terserlah. ❤ Youthfinity Serum
* Membantu kulit menjadi anjal.
* Menyerlahkan keseratan kulit.
* Garis halus dan kedutan kelihatan semakin berkurang.

Cari skincare selamat yg cepat nampak kesan?
Inilah yg terbaik untuk anda. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant 
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza
2 0 1 hour ago

Bestnya Charcoal mask ni. Dah kering pun boleh senyum2 lagi. .
Mask mary kay tak de yang buat kulit korang suffer. Charcoal mask ni bukan peel of mask. Tak de istilah nak tarik2 mask sampai tercabut bulu2 semua. Kita bukan buat waxing😅
.
Charcoal mask ni sangat selesa. Pastu, ia tak merekah-rekah sampai kotor lantai rumah korang. Tengok cik kemal senyum. Ada nampak cik kemal stress pakai mask?😆
.
Love u charcoal mask❤️
.
Korang nak feel charcoal mask? Jom set date ngan cik kemal. FREE cik kemal bagi cuba😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Bestnya Charcoal mask ni. Dah kering pun boleh senyum2 lagi. .
Mask mary kay tak de yang buat kulit korang suffer. Charcoal mask ni bukan peel of mask. Tak de istilah nak tarik2 mask sampai tercabut bulu2 semua. Kita bukan buat waxing😅
.
Charcoal mask ni sangat selesa. Pastu, ia tak merekah-rekah sampai kotor lantai rumah korang. Tengok cik kemal senyum. Ada nampak cik kemal stress pakai mask?😆
.
Love u charcoal mask❤️
.
Korang nak feel charcoal mask? Jom set date ngan cik kemal. FREE cik kemal bagi cuba😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 1 hour ago

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya 
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
6 0 2 hours ago

Jangan lupa tau BASIC SKINCARE... Night cream Timewise 3d dan softener yang akan melembapkan kulit sepanjang masa. Kulit yang sihat adalah kulit yang cukup air,cukup makanan dan vitamin.

Dan jangan malas apply serum dan pelembap ok, inilah saatnya 11mlm hgga 3pg, skin akan 'bekerja', repair mana patut..😊 Jom HIRE kulit bekerja sekarang !!!!! 💪💪💪 #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykay #lovemarykay #skin #healthyskin #fa

Jangan lupa tau BASIC SKINCARE... Night cream Timewise 3d dan softener yang akan melembapkan kulit sepanjang masa. Kulit yang sihat adalah kulit yang cukup air,cukup makanan dan vitamin.

Dan jangan malas apply serum dan pelembap ok, inilah saatnya 11mlm hgga 3pg, skin akan 'bekerja', repair mana patut..😊 Jom HIRE kulit bekerja sekarang !!!!! 💪💪💪 #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykay #lovemarykay #skin #healthyskin #fa
3 0 2 hours ago

Lip matte PROMO. BUY 1 FREE 1. Korang dah grab?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Lip matte PROMO. BUY 1 FREE 1. Korang dah grab?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
1 0 2 hours ago

Sleeping beauty dengan sleeping mask.

Haruslah bermasker barulah awet mude! 😍

So, kalau hari2 biasa ni, u olls tak sempat nak pakai masker bertopeng tu, joms pakai GEL MASK ni. Pakai sampai pagi.

Lepas cuci jangan terkejut tau. Pipi HALUS, MULUS dan GEBU macam pau! 🤭

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#gelmask #sleepingmask #timewisemarykay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #mask #maskmarykay #skincare #facial

Sleeping beauty dengan sleeping mask.

Haruslah bermasker barulah awet mude! 😍

So, kalau hari2 biasa ni, u olls tak sempat nak pakai masker bertopeng tu, joms pakai GEL MASK ni. Pakai sampai pagi.

Lepas cuci jangan terkejut tau. Pipi HALUS, MULUS dan GEBU macam pau! 🤭

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#gelmask #sleepingmask #timewisemarykay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #mask #maskmarykay #skincare #facial
3 1 3 hours ago

Alhamdulillah setel attend kelas EESSD Norfiza mlm smlm. Sharing yang menarik dan tertarik 😍😍
.
.
Tqsm atas ilmu yang dikongsikan. Yang bestnye lagi.. dapat special gift dari my mentor @fixa.maryk.. Suka angattt... Love. Love. Love.. Tq.
.
.
Kalau berminat nak try product MK secara percuma atau nak tau lebih lanjut berkenaan kerjaya di dalam MK boleh tanya n whatsapp lenny okey🤗
.

Love,
Lenny Jasmin 0122769937
Beauty Consultant Mary Kay

#marykayus #maryk_lenny #marykaygombak #sisterhood #skincaremarykay #edp

Alhamdulillah setel attend kelas EESSD Norfiza mlm smlm. Sharing yang menarik dan tertarik 😍😍
.
.
Tqsm atas ilmu yang dikongsikan. Yang bestnye lagi.. dapat special gift dari my mentor @fixa.maryk.. Suka angattt... Love. Love. Love.. Tq.
.
.
Kalau berminat nak try product MK secara percuma atau nak tau lebih lanjut berkenaan kerjaya di dalam MK boleh tanya n whatsapp lenny okey🤗
.

Love,
Lenny Jasmin 0122769937
Beauty Consultant Mary Kay

#marykayus #maryk_lenny #marykaygombak #sisterhood #skincaremarykay #edp
4 1 3 hours ago

Dari tempat sejuk ke tempat yg panas. Dari pagi ke malam, my make up stay all day long! .
.
Yes!Sara x touch up apa pun make up dari pukul 8pg sampai 10malam (cuti ya!) 😂
.
.
Sara pakai OFHG as make up based, matte + Luminous fd (yes. Sara suka mix dua) , set dgn translucent powder. Lepas tu letak lah lip & cheek stick dlt mata, pipi & bibir. Pkai mascara sikit. Settle! 😍
.
.
Sarah | 0132471325
Trusted Mary Kay Beauty Consultant
. .

#marykayjourney #marykaykl #marykaygombak #marykaysetapak #marykaykepong #marykaynilai #makeupremover #mekapremover #eyemakeup #lip #makeup #makeuplover #glowing #healthyskin #foundation #cccream #translucentpowder #glowingskin #glowingmakeup #skincare #makeup #marykaymakeup #marykaynilai #marykayseremban #acne #pimple #acnetreatment #clearskin #glassskin

Dari tempat sejuk ke tempat yg panas. Dari pagi ke malam, my make up stay all day long! .
.
Yes!Sara x touch up apa pun make up dari pukul 8pg sampai 10malam (cuti ya!) 😂
.
.
Sara pakai OFHG as make up based, matte + Luminous fd (yes. Sara suka mix dua) , set dgn translucent powder. Lepas tu letak lah lip & cheek stick dlt mata, pipi & bibir. Pkai mascara sikit. Settle! 😍
.
.
Sarah | 0132471325
Trusted Mary Kay Beauty Consultant
. .

#marykayjourney #marykaykl #marykaygombak #marykaysetapak #marykaykepong #marykaynilai #makeupremover #mekapremover #eyemakeup #lip #makeup #makeuplover #glowing #healthyskin #foundation #cccream #translucentpowder #glowingskin #glowingmakeup #skincare #makeup #marykaymakeup #marykaynilai #marykayseremban #acne #pimple #acnetreatment #clearskin #glassskin
3 0 3 hours ago

Success Road to Mary Kay journey with Kak Indah💥
-
If U CAN dream it, U can achieve it. Believe that your potential is unlimited,then ANYTHING is just POSSIBLE!
-
Say U Want it, so Dream for it & Act to turn your dream into Possible. Jangan dok mimpi ala mak jenin memang tak jadi apa dik non ooi, oppss🤭
-
🌸Ka Indah dulu bermodalkan starter kit tak sampai pon RM200, Kak Indah sign up menjadi Beauty Consultant sebab niat awal di hati nak cantikkan kulit sebagai pengguna je. Of coz, Mary Kay jadi pilihan Kak Indah sebab yakin dengan skincare yang diyakini bagus & selamat. Eh, top 5 Global Skincare in the world kan!Tapi nak bagitau, starter kit new member hanya bermodalkan permulaan RM70✨
-
🌸Slowly, Kak Indah upgrade level self-confidence dengan belajar tentang tatahias wajah. Dari basic make up 5 minit sampaila ke advance make up, eh Mary Kay bagi secara PERCUMA tau! Patut la ada saying quoted, CONFIDENCE IS BEAUTY. Wallah, dahla dapat improve my skin in healthy way with Mary Kay🤗
-
Nak start ber May Kay? Lelaju contact Kak Indah💪Mary Kay could be the answer to CHANGE U for better person. U name it, coz i love to hear from u gais✨😘
-
Lots of love from me,
-
💗,
Kak Indah
#YourBeautyconsultant (ID:218089MY)
📲019-9102613
(Whatsapp link ada kat Bio Profile)
-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge
#marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves
#marykaygombak
#marykayshahalamsek13
#marykayconsultant
#lipstick #lips #ilovemakeup #fashionista #makeupblogger #lipstickjunkie #lipart #lipstik #redlipstick #makeupdolls #lipcolour #ontrend #makeupoftheday #beautyblogger #instamakeup #lipstickaddict #lipsticklover #makeup #cosmetic #macretromatteliquidlipcolour

Success Road to Mary Kay journey with Kak Indah💥
-
If U CAN dream it, U can achieve it. Believe that your potential is unlimited,then ANYTHING is just POSSIBLE!
-
Say U Want it, so Dream for it & Act to turn your dream into Possible. Jangan dok mimpi ala mak jenin memang tak jadi apa dik non ooi, oppss🤭
-
🌸Ka Indah dulu bermodalkan starter kit tak sampai pon RM200, Kak Indah sign up menjadi Beauty Consultant sebab niat awal di hati nak cantikkan kulit sebagai pengguna je. Of coz, Mary Kay jadi pilihan Kak Indah sebab yakin dengan skincare yang diyakini bagus & selamat. Eh, top 5 Global Skincare in the world kan!Tapi nak bagitau, starter kit new member hanya bermodalkan permulaan RM70✨
-
🌸Slowly, Kak Indah upgrade level self-confidence dengan belajar tentang tatahias wajah. Dari basic make up 5 minit sampaila ke advance make up, eh Mary Kay bagi secara PERCUMA tau! Patut la ada saying quoted, CONFIDENCE  IS BEAUTY. Wallah, dahla dapat improve my skin in healthy way with Mary Kay🤗
-
Nak start ber May Kay? Lelaju contact Kak Indah💪Mary Kay could be the answer to CHANGE  U for better person. U name it, coz i love to hear from u gais✨😘
-
Lots of love from me,
-
💗,
Kak Indah
#YourBeautyconsultant (ID:218089MY)
📲019-9102613
(Whatsapp link ada kat Bio Profile)
-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge
#marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves
#marykaygombak
#marykayshahalamsek13
#marykayconsultant
#lipstick #lips #ilovemakeup #fashionista #makeupblogger #lipstickjunkie #lipart #lipstik #redlipstick #makeupdolls #lipcolour #ontrend #makeupoftheday #beautyblogger #instamakeup #lipstickaddict #lipsticklover #makeup #cosmetic #macretromatteliquidlipcolour
4 0 3 hours ago

Assalam. Hi korang! .

Lama kedai online ni tutup 😂 Maaflah. Sarah bercuti ambil angin kejap. Tapi sekarang kedai online dah bukak balik! 🎉🎊
.
.
Jom shopping!
.
.
Sarah | 0132471325
Trusted Mary Kay Beauty Consultant
. .

#marykayjourney #marykaykl #marykaygombak #marykaysetapak #marykaykepong #marykaynilai #makeupremover #mekapremover #eyemakeup #lip #makeup #makeuplover #glowing #healthyskin #foundation #cccream #translucentpowder #glowingskin #glowingmakeup #skincare #makeup #marykaymakeup #marykaynilai #marykayseremban #acne #pimple #acnetreatment #clearskin #glassskin

Assalam. Hi korang! .

Lama kedai online ni tutup 😂 Maaflah. Sarah bercuti ambil angin kejap. Tapi sekarang kedai online dah bukak balik! 🎉🎊
.
.
Jom shopping!
.
.
Sarah | 0132471325
Trusted Mary Kay Beauty Consultant
. .

#marykayjourney #marykaykl #marykaygombak #marykaysetapak #marykaykepong #marykaynilai #makeupremover #mekapremover #eyemakeup #lip #makeup #makeuplover #glowing #healthyskin #foundation #cccream #translucentpowder #glowingskin #glowingmakeup #skincare #makeup #marykaymakeup #marykaynilai #marykayseremban #acne #pimple #acnetreatment #clearskin #glassskin
3 0 3 hours ago

MEMANG BETUL² BERHANTU Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah !
Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. #bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant

MEMANG BETUL² BERHANTU Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah ! 
Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. #bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant
1 0 3 hours ago

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant
1 0 4 hours ago

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19
0 0 4 hours ago

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19
0 0 4 hours ago

*CHROMAFUSIONTM BLUSH* - Sapukan pada tulang pipi atau puncak pipi untuk kelihatan segar menawan dengan serlahan warna *CHROMAFUSIONTM CONTOUR* - dagu untuk memberi kesan kontur pada muka. *CHROMAFUSIONTM HIGHLIGHTER* - Untuk rupa yang lebih menawan dan berseri, sapukan serbuk penyerlah pada tulang pipi untuk memberi kesan menyerlah berseri pada bahagian pipi yang disinari.
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19

*CHROMAFUSIONTM BLUSH* - Sapukan pada tulang pipi atau puncak pipi untuk kelihatan segar menawan dengan serlahan warna *CHROMAFUSIONTM CONTOUR* - dagu untuk memberi kesan kontur pada muka. *CHROMAFUSIONTM HIGHLIGHTER* - Untuk rupa yang lebih menawan dan berseri, sapukan serbuk penyerlah pada tulang pipi untuk memberi kesan menyerlah berseri pada bahagian pipi yang disinari.
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19
2 0 4 hours ago

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19

𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19
1 0 4 hours ago

Glowing or glowingnyaaaaa😎😎😎😎😎 bersinar2 kena pakai sunglass😆
.
Bila kulit kita cukup lembapan, cukup penjagaan, it will glow and nampak sangat moist😍
.
Inilah namanya kulit yang sihat! .
Macam mana keadaan skin korang? Adakah korang puas hati?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Glowing or glowingnyaaaaa😎😎😎😎😎 bersinar2 kena pakai sunglass😆
.
Bila kulit kita cukup lembapan, cukup penjagaan, it will glow and nampak sangat moist😍
.
Inilah namanya kulit yang sihat! .
Macam mana keadaan skin korang? Adakah korang puas hati?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 4 hours ago

New Skinvigorate Sonic Brush!
.
Termurah tetapi terbaik kesannya!
.
Kenapa jatuh hati dengan Skinvigorate Sonic ni? 😍
.
☑️ Skin rasa best and refreshing lepas gunakan Skinvigorate Sonic ni
☑️ Membersihkan kedalam pori-pori kulit
☑️ Membantu penyerapan products secara lebih mendalam
☑️ Only 60seconds per day
☑️ 1year warranty with consultation! .
Your beauty consultant!
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #cantikalami #productviral #glowwe #PuanMary #marykaykualalumpur #marykaykl #marykayselangor #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaycheras #cosmetics #jeragat #jerawat #serummurah #beautyconsultantmarykay #sideincome #kerjaonlinemudah #MaryKayreadystocks #skinvigorateSonicMYSG

New Skinvigorate Sonic Brush!
.
Termurah tetapi terbaik kesannya!
.
Kenapa jatuh hati dengan Skinvigorate Sonic ni? 😍
.
☑️ Skin rasa best and refreshing lepas gunakan Skinvigorate Sonic ni
☑️ Membersihkan kedalam pori-pori kulit
☑️ Membantu penyerapan products secara lebih mendalam
☑️ Only 60seconds per day
☑️ 1year warranty with consultation! . 
Your beauty consultant!
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #cantikalami #productviral #glowwe #PuanMary #marykaykualalumpur #marykaykl #marykayselangor #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaycheras #cosmetics #jeragat #jerawat #serummurah #beautyconsultantmarykay #sideincome #kerjaonlinemudah #MaryKayreadystocks #skinvigorateSonicMYSG
0 0 5 hours ago

Bulan ni promo basic set Timewise 3D. Terbaik sangat untuk korang yang nak mencuba untuk start berskincare routine ni. The best part is, Timewise 3D ni mampu untuk prevent premature aging😎
.
Nak cuba?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Bulan ni promo basic set Timewise 3D. Terbaik sangat untuk korang yang nak mencuba untuk start berskincare routine ni. The best part is, Timewise 3D ni mampu untuk prevent premature aging😎
.
Nak cuba?
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 5 hours ago

Hai korang .
.
Produk terbaru from Mary Kay untuk korang yanv suka makeup natural-natural macam saya jugaaaa .
.
Mana satu pilihan korang? .
.
This one hanya RM39.00 .
.
Nak try? Jom whatsapp i. .
.
#promonovember2019
#makeupsimple
#makeupsimpleandnatural
#marykaypromo
#marykaypinggiranbatucaves
#marykayselayang
#marykaygombak

Hai korang .
.
Produk terbaru from Mary Kay untuk korang yanv suka makeup natural-natural macam saya jugaaaa .
.
Mana satu pilihan korang? .
.
This one hanya RM39.00 .
.
Nak try? Jom whatsapp i. .
.
#promonovember2019 
#makeupsimple
#makeupsimpleandnatural
#marykaypromo 
#marykaypinggiranbatucaves 
#marykayselayang 
#marykaygombak
0 0 5 hours ago

Sekiranya korang baru nak berjinak-jinak dengan rutin penjagaan kulit, boleh start dengan 3 item dahulu. Apa 3 item itu?
.
1 : Cleanser.
2 : Moisturizer.
3 : SPF
.
Start from basic untuk kita biasakan diri dengan rutin. Then barulah kita upgrade 1 by 1.
.
Dapat?😊
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Sekiranya korang baru nak berjinak-jinak dengan rutin penjagaan kulit, boleh start dengan 3 item dahulu. Apa 3 item itu?
.
1 : Cleanser. 
2 : Moisturizer.
3 : SPF
.
Start from basic untuk kita biasakan diri dengan rutin. Then barulah kita upgrade 1 by 1.
.
Dapat?😊
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
1 0 5 hours ago

Ishhh.. apa ni glowing sangat😍😍😍😍
.
Sukanya cik kemal tengok kulit glowing mcm ni. .
Korang suka kulit glowing? Jom follow 👍🏻
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Ishhh.. apa ni glowing sangat😍😍😍😍
.
Sukanya cik kemal tengok kulit glowing mcm ni. .
Korang suka kulit glowing? Jom follow 👍🏻
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
2 0 5 hours ago

Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗.
.
.
Dapat sesuatu ?
.
Korang dah ada serum? Kalau belum, jom risik 1.😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗.
.
.
Dapat sesuatu ?
.
Korang dah ada serum? Kalau belum, jom risik 1.😉
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 5 hours ago

Korang mesti suka pakai serum kan? Cik kemal perasan, sekarang ni rata-rata orang menjual serum kerana tau serum sangat baik untuk kulit. .
Akan tetapi, tahukah korang bahawa, penggunaan serum, tapi, menepikan routine penjagaan yang lain, membuatkan penggunaan serum tidak mendatangkan hasil?🙃
.
Tapi itu yg kita semua buatkan? Hanya pakai serum tapi tak pakai pelembap. .
Ketahuilah, kulit kita ni ibarat pokok. Kalau kita beri lembapan dan baja, ia akan jadi cantik dan berseri2.❤️
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Korang mesti suka pakai serum kan? Cik kemal perasan, sekarang ni rata-rata orang menjual serum kerana tau serum sangat baik untuk kulit. .
Akan tetapi, tahukah korang bahawa, penggunaan serum, tapi, menepikan routine penjagaan yang lain, membuatkan penggunaan serum tidak mendatangkan hasil?🙃
.
Tapi itu yg kita semua buatkan? Hanya pakai serum tapi tak pakai pelembap. .
Ketahuilah, kulit kita ni ibarat pokok. Kalau kita beri lembapan dan baja, ia akan jadi cantik dan berseri2.❤️
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
1 0 6 hours ago

Lagi 5 set dah sampai gaisss 😍😍😍😍 Malam ni packing untuk postage esok okey! Ada few sets lagi belum sampai, delay sikit hihihi 😬
.
Promo Lipmatte Mary Kay BUY 1 FREE 1 masih onzzz tau! Cepat-cepat grab! Mana lagi nak dapat dua lipmatte dengan harga RM39 😱😱😱
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423

Lagi 5 set dah sampai gaisss 😍😍😍😍 Malam ni packing untuk postage esok okey! Ada few sets lagi belum sampai, delay sikit hihihi 😬
.
Promo Lipmatte Mary Kay BUY 1 FREE 1 masih onzzz tau! Cepat-cepat grab! Mana lagi nak dapat dua lipmatte dengan harga RM39 😱😱😱
.
WHATSAPP 👇🏻👇🏻
👸🏻 QASRINA
📱 012-3414423
13 1 7 hours ago

Pink Changing Life. Yes its true!
.
Kami bukan sekadar menjual cosmetic dan skincare. Tapi dalam masa yang sama kami memberi❤️
.
Memberi kepada yang lebih memerlukan. .
Tau tak sambil korang membeli, korang juga menderma. Terima kasih atas pembelian korang. Sedikit sebanyak membantu mereka yang memerlukan🤗
.
Spread the loves💝
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit?
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat

Pink Changing Life. Yes its true!
.
Kami bukan sekadar menjual cosmetic dan skincare. Tapi dalam masa yang sama kami memberi❤️
.
Memberi kepada yang lebih memerlukan. .
Tau tak sambil korang membeli, korang juga menderma. Terima kasih atas pembelian korang. Sedikit sebanyak membantu mereka yang memerlukan🤗
.
Spread the loves💝
.

Nak ilmu berkaitan penjagaan kulit? 
Nak tau lebih lanjut berkaitan produk?
Nak kenal kulit dengan lebih mendalam?
Nak tau berkaitan career bersama Mary Kay?
.
TANYA CIK KEMAL😌
.
❤️ 𝒸𝒾𝓀 𝓀𝑒𝓂𝒶𝓁
http://www.wasap.my/60102082075
𝑀𝒶𝓇𝓎 𝒦𝒶𝓎 𝐵𝑒𝒶𝓊𝓉𝓎 𝒞𝑜𝓃𝓈𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝓉.
.
#beautyeyes #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayselangor #marykaykeramat #marykaysetapak #marykaygombak #marykaycheras #marykayampang #kosmetik #kulitcantik #kulitsihat #jeragat #serummurah #marykaybeautyconsultant #sideincome #lipmattemurah #cantikcantik #cantikalami #kerjaonline #marykaylover #viralvideo #emas916 #glowingskin #glowyskin #jerawat #antiaging #produkviral #parutjerawat
0 0 7 hours ago

Penting ke moisturizer?

Yup! Sgt penting‼️ Kalau skin x ckup moist, skin nampak kusam, makeup pn bercapuk, skin cepat tunjuk tanda2 penuaan. 😖😖 Selain moisturizer, make sure you drink lots of water. Kena kena kena jgn malas minum air. Bukan utk kesihatan kulit je, tp your overall health.

Nak try Moisturizer yang best? Haaa meh pm kita story mory lagi 😉
Fira, Mary kay beauty consultant 🌹
Www.wasap.my/60179671487

#marykay #yourbeautyconsultant #marykaygombak #marykaygreenwood #marykaybtcaves #marykaySelayang #marykayampang #marykaykualalumpur

Penting ke moisturizer?

Yup! Sgt penting‼️ Kalau skin x ckup moist, skin nampak kusam, makeup pn bercapuk, skin cepat tunjuk tanda2 penuaan. 😖😖 Selain moisturizer, make sure you drink lots of water. Kena kena kena jgn malas minum air. Bukan utk kesihatan kulit je, tp your overall health.

Nak try Moisturizer yang best? Haaa meh pm kita story mory lagi 😉 
Fira, Mary kay beauty consultant 🌹
Www.wasap.my/60179671487

#marykay #yourbeautyconsultant #marykaygombak #marykaygreenwood #marykaybtcaves #marykaySelayang #marykayampang #marykaykualalumpur
1 0 8 hours ago

Top #marykaygombak posts

.
.
✔️ Oil-Free Makeup Remover
✔️✔️ Skinvigorate Brush
✔️ Cleanser
✔️ Toner
✔️Serum
✔️ Moisturizer
✔️ Gel-Mask
✔️ Soothing Eye Gel
.
Qas tak gunakan ring light, so please bear with the lighting hehehe
.
p/s : Dark circle suka main-main. Ok la mata panda tanda anak dua 😫😂
.
pss : Sebab tu kita kena pakai foundation,kan?
.
psss : Nak tutorial simple daily makeup tak? Cepat komen nakkkkk!!!
.
Anything just ask.
.
🙋🏻‍♀️ QASRINA
📞 0123414423 (save tau)
📲 Link di atas

.
.
✔️ Oil-Free Makeup Remover
✔️✔️ Skinvigorate Brush
✔️ Cleanser
✔️ Toner
✔️Serum
✔️ Moisturizer
✔️ Gel-Mask
✔️ Soothing Eye Gel
.
Qas tak gunakan ring light, so please bear with the lighting hehehe
.
p/s : Dark circle suka main-main. Ok la mata panda tanda anak dua 😫😂
.
pss : Sebab tu kita kena pakai foundation,kan?
.
psss : Nak tutorial simple daily makeup tak? Cepat komen nakkkkk!!!
.
Anything just ask.
.
🙋🏻‍♀️ QASRINA
📞 0123414423 (save tau)
📲 Link di atas
362 9 17 July, 2019

.
Here wo go! Dalam kereta pon boleh makeup ya gaiss! Semua mudah tau sekarang! Tengok camera phone je tak tengok cermin dah 😂😂
.
Ok senang sangat nak pakai Stick nie tau. Dap dap je uolss! 30 saat dah siap. Size pun omeyy sangat! RM39 grab laju-laju k!

Nota mulut :
Limited Edition Lipmatte code OFFBEAT ORCHID RM39 je uoollss!
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423

.
Here wo go! Dalam kereta pon boleh makeup ya gaiss! Semua mudah tau sekarang! Tengok camera phone je tak  tengok cermin dah 😂😂
.
Ok senang sangat nak pakai Stick nie tau. Dap dap je uolss! 30 saat dah siap. Size pun omeyy sangat! RM39 grab laju-laju k!

Nota mulut :
Limited Edition Lipmatte code OFFBEAT ORCHID RM39 je uoollss!
.
🙋🏻‍♀️ SSD QASRINA
📞 012-3414423
163 8 15 September, 2019

Memperkenalkan LIP & CHEEK STICK! 😍😍😍
.
2 in 1 dimana stick ni boleh jadi blusher dan juga lipstick 😁
.
Senang sangat nak bawa kemana-mana jika anda jenis orang yang simple! Nak letak dalam poketbje pon boleh. 👍🏼
.
Supersoft, creamy texture !
Smooth application !
Buildable – stay subtle or go bold !
.
Hurry up! Jom grab sekarang!
Limited Edition nie!
.
SSD QASRINA 0123414423

Memperkenalkan LIP & CHEEK STICK! 😍😍😍
.
2 in 1 dimana stick ni boleh jadi blusher dan juga lipstick 😁
.
Senang sangat nak bawa kemana-mana jika anda jenis orang yang simple! Nak letak dalam poketbje pon boleh. 👍🏼
.
Supersoft, creamy texture ! 
Smooth application !
Buildable – stay subtle or go bold !
.
Hurry up! Jom grab sekarang!
Limited Edition nie!
.
SSD QASRINA 0123414423
142 7 11 September, 2019

💋MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋
======================
💋Formula gel yang ringan
💋Melembabkan bibir
💋Glossy & Shinning
💋Tidak keringkan bibir
💋Kesan focus yang lembut
💋Menutupi masalah bibir gelap
💋Menutupi masalh tona tak sekata
💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window
.
Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
.
.
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya

💋MARYKAY GEL SEMI-SHINE LIPSTICK💋
======================
💋Formula gel yang ringan
💋Melembabkan bibir
💋Glossy & Shinning
💋Tidak keringkan bibir
💋Kesan focus yang lembut
💋Menutupi masalah bibir gelap
💋Menutupi masalh tona tak sekata
💋Teknologi 'Cushion Matrix' utk Tahan lama
💋Mengandungi minyak bunga matahari dan estrak jojoba
💋Didatangkan dalam bekas 'clear top' window
.
Ada 9 warna hebat!
💋 ROSEWOOD
💋 TRANQUIL TOFFEE
💋 LUMINOUS LILAC
💋 ROMANTIC PINK
💋 MOD PINK
💋 RASPBERRY ICE
💋 HAUTE PINK
💋 SCARLET RED
💋 RED SMOLDER
.
.
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya
519 4 14 March, 2019

Magnifies your skin with 50X Zoom lens,which gives you better understanding of your skin. Are you ready to unfold your skin story.
.
Get a FREE skin analyst
.
@maryk.shahira
@maryk.shahira
@maryk.shahira
@maryk.shahira .
.
WhatsApp me!!👇🏼 ., .
.
👩🏻‍💼 Shahira Anuar
📲 0132292826
👜 Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #marykaygombak #marykayhululangat #marykaykajang #safieyilias #sajat #agentmarykay #kerjayamarykay

Magnifies your skin with 50X Zoom lens,which gives you better understanding of your skin. Are you ready to unfold your skin story.
.
Get a FREE skin analyst
.
@maryk.shahira 
@maryk.shahira 
@maryk.shahira 
@maryk.shahira .
.
WhatsApp me!!👇🏼 ., .
.
👩🏻‍💼 Shahira Anuar
📲 0132292826
👜 Your Favorite Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
 #lipstickmarykay #marykayampang
#marykaybestseller #beautyconsultantmarykay #semimattegel #lipstickmurah #lipliners #satinlipssets #lipsmask  #timewise #marykaypuchong #botanical #timewise #marykaypromo #lipmatte #marykay #timewisemiracle #testimonimarykay #skinvigoratebrush #marykaypromotion #marykaygombak #marykayhululangat #marykaykajang #safieyilias #sajat #agentmarykay #kerjayamarykay
414 2 21 August, 2019

Muka lepas selasai cuci muka ambil wuduk
.
Kulit maintain je sihat, abaikan jeragat sikit yang nampak tu sbb memang jeragat takkan hilang
.
Bukan mudah nak dptkan kulit sihat
.
Dari dulu tercari-cari produk, lepas pakai macam2 produk bahaya
.
Dah jumpa Mary Kay, tak sanggup dah nak pakai produk bahaya dalam pasaran sekarang
.
Produk tak terkawal keluar, dan semata-mata nak kaut keuntungan dan harapkan ramai orang akan sesuai dgn produk mereka
.
Bukan sikit kulit muka orang lain rosak tapi banyak! .
MUSTAHIL satu produk sesuai untuk semua orang!!❗
.
Alhamdulillah bertemu produk Mary Kay yang tak mahal pun ✌
.
#freeskincareclass #freebeautyclass #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykayipoh #marykaygombak #marykayskincare #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #skincare #makeup #kosmetik #foundation #cccream #lipstikmarykay #lipstik #promosi #brushmuka #skinvigoratebrush #kulitsensitif #igshopmalaysia #igkecantikan #produkspf #produkkecantikanmalaysia #produkbotanikal #botanikal #melacepskincare #botanicalskincare

Muka lepas selasai cuci muka ambil wuduk
.
Kulit maintain je sihat, abaikan jeragat sikit yang nampak tu sbb memang jeragat takkan hilang
.
Bukan mudah nak dptkan kulit sihat
.
Dari dulu tercari-cari produk, lepas pakai macam2 produk bahaya
.
Dah jumpa Mary Kay, tak sanggup dah nak pakai produk bahaya dalam pasaran sekarang
.
Produk tak terkawal keluar, dan semata-mata nak kaut keuntungan dan harapkan ramai orang akan sesuai dgn produk mereka
.
Bukan sikit kulit muka orang lain rosak tapi banyak! .
MUSTAHIL satu produk sesuai untuk semua orang!!❗
.
Alhamdulillah bertemu produk Mary Kay yang tak mahal pun ✌
.
#freeskincareclass #freebeautyclass #marykay #marykaymalaysia #marykayperak #marykayipoh #marykaygombak #marykayskincare #produkmarykay #produkkecantikan #skincaremarykay #skincare #makeup #kosmetik #foundation #cccream #lipstikmarykay #lipstik #promosi #brushmuka #skinvigoratebrush #kulitsensitif #igshopmalaysia #igkecantikan #produkspf #produkkecantikanmalaysia #produkbotanikal #botanikal #melacepskincare #botanicalskincare
1,071 0 2 May, 2017

Uma empresa de muita influência e que transforma a vida de milhares de pessoas.A exatos 2 anos faço parte desse legado,tenho orgulho de trabalhar na Mary Kay. PARABÉNS @marykaybrasil por permitir que um batom 💄 transforme tantas vidas! 💝💝💝 Faço parte, amo e NÃO TROCO POR NADA!!! 😉😍

Uma empresa de muita influência e que transforma a vida de milhares de pessoas.A exatos 2 anos  faço parte desse legado,tenho orgulho de trabalhar na Mary Kay. PARABÉNS @marykaybrasil por permitir que um batom 💄 transforme tantas vidas! 💝💝💝 Faço parte, amo e NÃO TROCO POR NADA!!! 😉😍
109 3 13 September, 2018