#marykaykl Instagram Photos & Videos

marykaykl - 266.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaykl and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
3 minutes
Average like
0.8
Average comment
0
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Moisturiser yang sangat recommended untuk oily skin!
Oil free hydrating gel
.
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jugak dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.😍
.

Kenapa Ain suka sangat OFHG NI?🔥 - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap so before pakai makeup memang akan apply ofhg dulu😊
.
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
.
- Control minyak
.
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
.
- Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
.
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
.
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
.
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
Nak rawat kulit?
First time nak guna Mary Kay?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0165743608
.
#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah #timewise3d
#skinvigorate #mirafilzah
#instagood #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Moisturiser yang sangat recommended  untuk oily skin! 
Oil free hydrating gel
.
Ia adalah sejenis moisturizer tapi termasuk jugak dalam category supplement. Ia sesuai digunakan untuk orang yang kulit combination to oily. Jom kita go through satu-satu.😍
.

Kenapa Ain suka sangat OFHG NI?🔥 - Tekstur gel yang sangat rigan & cepat meresap so before pakai makeup memang akan apply ofhg dulu😊
.
- Melembapkan kulit tanpa membuatkan kulit berminyak
.
- Control minyak
.
- Dijadikan sebagai Make-up Base supaya foundation dan bedak lebih tahan lama
.
- Sebagai cooling gel lepas berjemur kat matahari sebab dia juga sejuk!
.
- Meredakan radang iaitu kulit yang cepat merah atau jerawat yang merah-merah
.
- Membantu pertumbuhan sel kulit baru yg sihat
.
- Meredakan kulit yang pernah mengalami pengelupasan dan rosak akibat produk yang mengandungi Mercury & Hydroquinone (produk pengelupasan)
.
Nak rawat kulit?
First time nak guna Mary Kay?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain!
Whatsapp Ain
0165743608
.
#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykelanajaya
#promosiskincare
#marykaykedah#timewise3d
#skinvigorate#mirafilzah
#instagood#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
0 0 2 minutes ago

Sangat recommended untuk orang yang ada jenis oily skin😄
.

WHITEHEAD BERKURANG✅
BLACKHEAD BERKURANG✅
KULIT KURANG BERMINYAK✅
KULIT NAMPAK GLOWING DAN TAK KUSAM✅
.
Siapa nakkan 4 manfaat di atas dengan hanya 1 botol mask yang tahan penggunaan lebih 8 bulan??😍
.
Anyone yang ada jenis kulit berminyak ni korang should try charcoal mask tau!😍
Confirm akan rasa skin kurang berminyak dan selesa tau😘
.
Ain start pakai mask ni dah lama about dah setahun sebab ana alami sikit masalah whitehead dan blackhead di area hidung🥺🥺
.
Alhamdulillah sebab konsisten pakai 2 kali seminggu!
Now,my whitehead and blackhead pun dah clear! .
Ciri ciri kulit berminyak:-)
1.Wajah nampak berkilat
2.Rasa skin berminyak di seluruh bahagian muka apabila bangun tidur di pagi hari
3.Pori pori besar
4.skin nampak kusam
5.Nampak noda pada wajah
.
Hanya mengandungi kompleks ekstrak botani yang dpat bersihkan dan pulihkan keserian wajah tau!!ana suka sgt guna mask ni bila bersihkan je jelas pori2 lebih rapat dan rasa muka sangat licin🤗🤗
.
1.ARANG AKTIF dapat meresap bendasing yg berat dua kali ganda tau!kulit akan jadi lebih bersih dari blackhead,whitehead dan pori2 akan lebih rapat!
.
2.TANAH LIAT KAOLIN DAN BENTONIT dapat keluarkan lebihan minyak dari skin tau!dan dapat kurangkan kilatan pada skin anda😍
.
3.EKSTRAK BEBUAS DAN KACANG BOSTON dapat kurangkan cela pada wajah dan jadikan skin lebih berseri2😍.
.
Best sangat!!siapa dah guna mesti rasa nk guna hari2!tapi no no sebab mask hanya boleh guna selang 3 hari tau sebab sel kulit akan mati 3 hari sekali!nak guna skincare pon ada cara yg btul!!
Nak kan beauty consultant guide uols!
Ain happy nk bantu tau!
Ws ain 0175010563 or klik di bio!🤗🤗
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves #like4like

Sangat recommended untuk orang yang ada jenis oily skin😄
.

WHITEHEAD BERKURANG✅
BLACKHEAD BERKURANG✅
KULIT KURANG BERMINYAK✅
KULIT NAMPAK GLOWING DAN TAK KUSAM✅
.
Siapa nakkan 4 manfaat di atas dengan hanya 1 botol mask yang tahan penggunaan lebih 8 bulan??😍
.
Anyone yang ada jenis kulit berminyak ni korang should try charcoal mask tau!😍
Confirm akan rasa skin kurang berminyak dan selesa tau😘
.
Ain start pakai mask ni dah lama about dah setahun sebab ana alami sikit masalah whitehead dan blackhead di area hidung🥺🥺
.
Alhamdulillah sebab konsisten pakai 2 kali seminggu!
Now,my whitehead and blackhead pun dah clear! .
Ciri ciri kulit berminyak:-)
1.Wajah nampak berkilat
2.Rasa skin berminyak di seluruh bahagian muka apabila bangun tidur di pagi hari
3.Pori pori besar
4.skin nampak kusam
5.Nampak noda pada wajah
.
Hanya mengandungi kompleks ekstrak botani  yang dpat bersihkan dan pulihkan keserian wajah tau!!ana suka sgt guna mask ni bila bersihkan je jelas pori2 lebih rapat dan rasa muka sangat licin🤗🤗
.
1.ARANG AKTIF dapat meresap bendasing yg berat dua kali ganda tau!kulit akan jadi lebih bersih dari blackhead,whitehead dan pori2 akan lebih rapat!
.
2.TANAH LIAT KAOLIN DAN BENTONIT dapat keluarkan lebihan minyak dari skin tau!dan dapat kurangkan kilatan pada skin anda😍
.
3.EKSTRAK BEBUAS DAN KACANG BOSTON  dapat kurangkan cela pada wajah dan jadikan skin lebih berseri2😍.
.
Best sangat!!siapa dah guna mesti rasa nk guna hari2!tapi no no sebab mask hanya boleh guna selang 3 hari tau sebab sel kulit akan mati 3 hari sekali!nak guna skincare pon ada cara yg btul!!
Nak kan beauty consultant guide uols!
Ain happy nk bantu tau!
Ws ain 0175010563 or klik di bio!🤗🤗
.
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan
#marykaykedah
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves#like4like
0 0 5 minutes ago

Hi dear!so ain nak share skincare routine untuk oily skin type!
.
Siapa cakap oily skin tak perlu guna moisturiser?kena guna tau tapi kena cari yang sesuai untuk skin uols iaitu moisturiser yang oil free😁
.
Nak Ain bantu uols?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain?
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Hi dear!so ain nak share skincare routine untuk oily skin type!
.
Siapa cakap oily skin tak perlu guna moisturiser?kena guna tau tapi kena cari yang sesuai untuk skin uols iaitu moisturiser yang oil free😁
.
Nak Ain bantu uols?
Jom dapatkan free consultation dengan Ain?
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
1 0 11 minutes ago

Nak jumpa lily utk tau mcm mana lily buat Mary Kay, sanggup tinggalkan kerja hakiki, sanggup lepaskan kerjaya yg lily suka?
.
Atau nak belajar jaga kulit yg betul dgn lily? Nak belajar makeup asas supaya muka ada seri? Atau nak cuba produk secara percuma?
.
Ke nak scan kulit? Pun boleh. Lily guna Skin Analyzer yg boleh zoom 50 kali keatas kulit. Boleh tengok samada kulit uols lebih muda atau lebih tua dari usia sebenar. Best sangat yg ni! Sbb boleh tahu masalah kulit kita sekali. Mata kasar mana nampak uols 💃💃
.
JOM PM LILY. KITA SET MASA UTK DATING 💋💋
.
Lily Suraya | 0175961077
Mary Kay Senior Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayKulai #MaryKaySenai #MaryKaySkudai #MaryKayShahAlam

Nak jumpa lily utk tau mcm mana lily buat Mary Kay, sanggup tinggalkan kerja hakiki, sanggup lepaskan kerjaya yg lily suka?
.
Atau nak belajar jaga kulit yg betul dgn lily? Nak belajar makeup asas supaya muka ada seri? Atau nak cuba produk secara percuma?
.
Ke nak scan kulit? Pun boleh. Lily guna Skin Analyzer yg boleh zoom 50 kali keatas kulit. Boleh tengok samada kulit uols lebih muda atau lebih tua dari usia sebenar. Best sangat yg ni! Sbb boleh tahu masalah kulit kita sekali. Mata kasar mana nampak uols 💃💃
.
JOM PM LILY. KITA SET MASA UTK DATING 💋💋
.
Lily Suraya | 0175961077
Mary Kay Senior Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayKulai #MaryKaySenai #MaryKaySkudai #MaryKayShahAlam
0 0 13 minutes ago

Apa yang uols boleh dapat bila purchase one set skinvigorate sonic ni😱😱
.
First mestilah skinvigorate!
Ha nak tau tak apa yang berbeza dekat skinvigorate sonic ni?
Skinvigorate baru ni ada 3 speed tau!
So uols boleh pilih mana yang selesa dengan skin uols😘
.
And uols akan dapat free brush head yang lebih besar dari skinvigorate lama!
Bristle lebih halus dan lembut sangat gentle untuk your skin tau!
Paling best uols takkan guna over sebab lepas seminit putaran skinvigorate sonic akan stop sendiri haa moden kan😆😆
.
And uols akan dapat free cable!kenapa free cable ni Ain?
Yaa the best tak perlu dah tukar baterry selalu sebab perlu cas je senang kan!!😬😬
.
Excited nak cuba satu?
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl #marykaymelaka
#marykaydamansara #kulitcantik
#marykayshahalam #marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj #marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah #skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah #timewise3d
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout #ilovemarykay
#bahanbotani #testimonimarykay

Apa yang uols boleh dapat bila purchase one set skinvigorate sonic ni😱😱
.
First mestilah skinvigorate!
Ha nak tau tak apa yang berbeza dekat skinvigorate sonic ni?
Skinvigorate baru ni ada 3 speed tau!
So uols boleh pilih mana yang selesa dengan skin uols😘
.
And uols akan dapat free brush head yang lebih besar dari skinvigorate lama!
Bristle lebih halus dan lembut sangat gentle untuk your skin tau!
Paling best uols takkan guna over sebab lepas seminit putaran skinvigorate sonic akan stop sendiri haa moden kan😆😆
.
And uols akan dapat free cable!kenapa free cable ni Ain?
Yaa the best tak perlu dah tukar baterry selalu sebab perlu cas je senang kan!!😬😬
.
Excited nak cuba satu?
Whatsapp Ain
0165743608
.

#marykaykl#marykaymelaka
#marykaydamansara#kulitcantik
#marykayshahalam#marykayipoh
#marykayseriiskandar
#marykaypj#marykayperlis
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah#skinvigorate
#marykaysandakan
#marykaykedah#timewise3d
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout#ilovemarykay
#bahanbotani#testimonimarykay
1 0 25 minutes ago
Feedback Mary Kay User
. . 
Nak kulit cantik? 
Jom Whatsapp Miera 
0182584028
. . 
#testimony #marykaytestimoni #marykayserendah #marykaypulapolkl #marykaykbharu #marykaysetapak #marykaylovers #marykaymelaka #marykaykl #marykayshahalam
1 0 26 minutes ago

In just 4 weeks dah nampak perubahan pd kulit kakak ni. Ok, the thing is, kulit kita semua berbeza. Kesan dia mgkin berbeza pd setiap org, maybe akan jd 3 bulan, 6 bulan ke baru nampak beza. 😊. But all u have to know is, ADA KESAN DAN PERBEZAAN. Just compare your current skincare, pakai berapa lama dan takat mana perubahan yg u dah nampak. 🤷‍♀️ .

Gunalah produk yg berkualiti..budget tu penting jugak kan, tp kalau beli x de kesan pon sia2 je terbazir mcmtu je duit kita. So, decide now, think wisely. 😉. Skrg pon tgh murah ni! Jimat lebih RM150. Jgn sia siakan. 😊. Sy pon nak bantu u all dpt kulit cantik, tp poket x rabak. 😍 .

Dapatkan consultation PERCUMA drpd saya sekarang. 😉 .

Fatihah adnan
0165059490
Mary Kay Beauty Consultant
.
(4 years experience in Mary Kay) 😉
.

#marykaytimewise3d #marykayreadystock #marykaymalaysia #marykaykl #dropshipdiperlukan #marykaypromo #marykaymurah #sobella #wawacosmetics #olumisbybelladally #marykaytestimoni #foreomurah #duck #mobilespa #natural #naqiuboboy

In just 4 weeks dah nampak perubahan pd kulit kakak ni. Ok, the thing is, kulit kita semua berbeza. Kesan dia mgkin berbeza pd setiap org, maybe akan jd 3 bulan, 6 bulan ke baru nampak beza. 😊. But all u have to know is, ADA KESAN DAN PERBEZAAN. Just compare your current skincare, pakai berapa lama dan takat mana perubahan yg u dah nampak. 🤷‍♀️ .

Gunalah produk yg berkualiti..budget tu penting jugak kan, tp kalau beli x de kesan pon sia2 je terbazir mcmtu je duit kita. So, decide now, think wisely. 😉. Skrg pon tgh murah ni! Jimat lebih  RM150. Jgn sia siakan. 😊. Sy pon nak bantu u all dpt kulit cantik, tp poket x rabak. 😍 .

Dapatkan consultation PERCUMA drpd saya sekarang. 😉 .

Fatihah adnan
0165059490
Mary Kay Beauty Consultant
.
(4 years experience in Mary Kay) 😉
.

#marykaytimewise3d #marykayreadystock #marykaymalaysia #marykaykl #dropshipdiperlukan #marykaypromo #marykaymurah #sobella #wawacosmetics #olumisbybelladally  #marykaytestimoni #foreomurah #duck #mobilespa #natural #naqiuboboy
1 0 37 minutes ago

LumiVie Intensive Serum yg paling sis suka 😍😍
.
Serum yang berfungsi hebat dalam menjadikan tona kulit lebih sekata dan bermaya serta menyelesaikan masalah kulit kusam
.
Serum amatlah penting dalam penjagaan wajah seharian, kerana molekul serum yang amat halus mampu bertindak sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam
.
Jom sis now harga promo menanti anda !
.
📲| Whatsapp 01114425007
.
Imah,
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykayserum #serummarykay #lumiviemarykay #nakcerah #nakputih #marykaymalaysia
#pudarjeragat #nakputih #kulitcerah #marykayampang #marykaykl #codmarykaykl #marykaybeautyconsultant #agenmarykaykl

LumiVie Intensive Serum yg paling sis suka 😍😍
.
Serum yang berfungsi hebat dalam menjadikan tona kulit lebih sekata dan bermaya serta menyelesaikan masalah kulit kusam
.
Serum amatlah penting dalam penjagaan wajah seharian, kerana molekul serum yang amat halus mampu bertindak sehingga ke lapisan kulit yang paling dalam
.
Jom sis now harga promo menanti anda !
.
📲| Whatsapp 01114425007
.
Imah, 
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykayserum #serummarykay #lumiviemarykay #nakcerah #nakputih #marykaymalaysia
#pudarjeragat #nakputih #kulitcerah #marykayampang #marykaykl #codmarykaykl #marykaybeautyconsultant #agenmarykaykl
0 0 42 minutes ago

Muka nampak lagi tua, lagi berusia dari suami 😭😭😭😭 lelaki tak bermain dgn hormon seperti perempuan sbb tu prempuan lebih mudah tkena masalah kulit terutama advance aging! 😭

NAK AWET MUDA? NAK KULIT TEGANG TANPA KEDUTAN? NAK KURANGKAN GARIS HALUS?

Ada 3 kelebihan Timewise 3D iaitu :
✔️ Defend (mempertahan kulit dari radikal bebas)
✔️ Delay (melambatkan tanda-tanda penuaan)
✔️ Deliver (menyampaikan manfaat dengan ketara dalam 4 minggu)

Kesan ketara boleh dilihat seawal 12 minggu!!!
Tahan pengguaan 6-8 bulan tau! Memang jimat 🤩👍🏼 Bulan November ni ada promo less 10% dan dapat percuma satu lagi Timewise Item! Berminat? Jom Hana bantu consult kulit 😉
.

Hana, ur friendly beauty consultant
0143695746 (link on bio)
Mary Kay My

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam #organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects #freeskincareclass #marykaywangsamaju

Muka nampak lagi tua, lagi berusia dari suami 😭😭😭😭 lelaki tak bermain dgn hormon seperti perempuan sbb tu prempuan lebih mudah tkena masalah kulit terutama advance aging! 😭

NAK AWET MUDA? NAK KULIT TEGANG TANPA KEDUTAN? NAK KURANGKAN GARIS HALUS?

Ada 3 kelebihan Timewise 3D iaitu :
✔️ Defend (mempertahan kulit dari radikal bebas)
✔️ Delay (melambatkan tanda-tanda penuaan)
✔️ Deliver (menyampaikan manfaat dengan ketara dalam 4 minggu)

Kesan ketara boleh dilihat seawal 12 minggu!!!
Tahan pengguaan 6-8 bulan tau! Memang jimat 🤩👍🏼 Bulan November ni ada promo less 10% dan dapat percuma satu lagi Timewise Item! Berminat? Jom Hana bantu consult kulit 😉
.

Hana, ur friendly beauty consultant
0143695746 (link on bio)
Mary Kay My

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak#marykaymelaka  #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects#freeskincareclass #marykaywangsamaju
3 0 49 minutes ago

RED ALERT - aummm😎 .

Siapa yang seram pakai warna terang2 boleh dap dap je guna jari & apply kat bibir. Nanti nampak mcm lip tint ala2 korea. Formula dia moisturising tp matte finishing. Nak try dulu habaq dekat Dilla ya😁 .

Dee,
Future Ind. Sales Director
http://www.wasap.my/60183719495 (whatsapp link on bio)

RED ALERT - aummm😎 .

Siapa yang seram pakai warna terang2 boleh dap dap je guna jari & apply kat bibir. Nanti nampak mcm lip tint ala2 korea. Formula dia moisturising tp matte finishing. Nak try dulu habaq dekat Dilla ya😁 .

Dee,
Future Ind. Sales Director
http://www.wasap.my/60183719495 (whatsapp link on bio)
0 1 52 minutes ago

.
Jom tgk promo Nov Mary Kay kali ni..
.
Macam2 ade.. just pm me if u are interested!
.
#muniemaryk #marykay #marykaykl #marykayselangor #marykaymy #marykaygombakselayang

.
Jom tgk promo Nov Mary Kay kali ni..
.
Macam2 ade.. just pm me if u are interested!
.
#muniemaryk #marykay #marykaykl #marykayselangor #marykaymy #marykaygombakselayang
2 0 54 minutes ago

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare #skincaresihat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak  #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare  #skincaresihat  #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1
1 0 59 minutes ago

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare #skincaresihat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak  #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare  #skincaresihat  #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1
1 0 1 hour ago

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare #skincaresihat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak  #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare  #skincaresihat  #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1
2 0 1 hour ago

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare #skincaresihat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak  #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare  #skincaresihat  #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1
1 0 1 hour ago

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare #skincaresihat #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1

Grab 1 dapat FREE lagi 1 😍

Lipmatte Mary Kay ni kan korang, aduhaiiii. Lain daripada lipmatte brand lain! Serious!

Rata rata lipmatte mmg susah nak tanggal. Ada jgk yang baunya wangi sgt utk tutup bau bahan kimia berbahaya yg ada dlm lipmatte tu sebenarnya.

Tapi lipmatte Mary Kay berbeza! Tekstur ringan di bibir. Rasa mcm tak pakai apa apa. Mudah ditanggalkan, senang nak berwudhu tak perlu tonyoh bagai nak berlipat bibir tu 😂

Paling best, lipmatte Mary Kay selamat digunakan. Kalau tertelan pon takpe! 😍

Jom grab cepat. While stock last! Mana nak cari beli 1 harga tapi dpt 2 barang. Mary Kay je ada! Whatsapp Iera ya!
.
.
👩🏻‍💼 Ziera
📲 013-5882287
👜 Your Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaygombak  #skincareterbaik #acneproneskin #beautyconsultant #skincareclass #marykaykl #marykayperak #blackheadremover #botanicaleffects #organicskincare #Timewise3D #makeupmarykay #kosmetik #timewiseskincare  #skincaresihat  #melacepskincare #lipstick #marykaymakeup #MatteLipstick #skincareselamat #lipmattemurah #lipmatte #MarykayIpoh #promomarykay #serummuka #makeupclass #buy1free1
2 0 1 hour ago

TimeWise Age Minimize 3D - 4 in 1 Cleanser
.
Selamat tengahari uolls! Harini lunch apaa? 😚
Sambil2 lunch tu Jom kita tengok apa yang bestnya cleanser TimeWise 3D ni 👇🏻
.
👉🏻 Menghilangkan kekotoran pada kulit
👉🏻 Menghasilkan kulit yang bersih
👉🏻 Membuang sel2 kulit mati
👉🏻 Mencerahkan kulit
.

Berminat untuk tahu lebih lanjut boleh ws saya ya 🙆🏻‍♀️
.

I offer you :- .
- Free Gift 🎁 .
- Free Consultation 👩🏻‍⚕️
- Free Skin Analyse 🕵🏻‍♀️
- 90 days warranty 💯
.
Contact me :-
Syamim Nadiah 🧕🏻
Independent Beauty Consultant 💅🏻
0139562574 📲
.
#marykay #marykaymurah #marykaypromo #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylovers #marykayshahalam #marykaysubang #marykayselangor #sayajualmarykay #marykayskincare #marykayterbaik #marykayproduk #marykaylipstick #kerjayamarykay #kerjakosong #mua #contour #Timewise3d #timewise #organicskincare #naturalskincare #naturalproducts #skincare #botanicalskincare #lipstickviral #marykaykl #marykaypuchong #marykaybangi #lipmatte

TimeWise Age Minimize 3D - 4 in 1 Cleanser
.
Selamat tengahari uolls! Harini lunch apaa? 😚
Sambil2 lunch tu Jom kita tengok apa yang bestnya cleanser TimeWise 3D ni 👇🏻
.
👉🏻 Menghilangkan kekotoran pada kulit
👉🏻 Menghasilkan kulit yang bersih
👉🏻 Membuang sel2 kulit mati
👉🏻 Mencerahkan kulit
.

Berminat untuk tahu lebih lanjut boleh ws saya ya 🙆🏻‍♀️
.

I offer you :- .
- Free Gift 🎁 .
- Free Consultation 👩🏻‍⚕️
- Free Skin Analyse 🕵🏻‍♀️
- 90 days warranty 💯
.
Contact me :-
Syamim Nadiah 🧕🏻
Independent Beauty Consultant 💅🏻
0139562574 📲
.
#marykay #marykaymurah #marykaypromo #marykaymalaysia #marykaymakeup #marykaylovers #marykayshahalam #marykaysubang #marykayselangor #sayajualmarykay #marykayskincare #marykayterbaik #marykayproduk #marykaylipstick #kerjayamarykay #kerjakosong #mua #contour #Timewise3d #timewise #organicskincare #naturalskincare #naturalproducts #skincare #botanicalskincare #lipstickviral #marykaykl #marykaypuchong  #marykaybangi #lipmatte
0 0 1 hour ago

Masih mencari produk yang sesuai dengan kulit ke tu + tak tahu jenis kulit pula ??😩... Ha jangan risau @dhea.beautyconsultant boleh bantu anda semua🤩, kita kenal pasti kulit dulu, baru Dhea suggest produk mana yang sesuai🤩. Ada waranti 90 hari tau. 🤩Best ke sangat best???
.
Jangan lupa bagi peluang untuk berkulit sihat🔥
.
Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation

WHATSAPP 011-37436769
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay

Masih mencari produk yang sesuai dengan kulit ke tu + tak tahu jenis kulit pula ??😩... Ha jangan risau @dhea.beautyconsultant boleh bantu  anda semua🤩, kita kenal pasti kulit dulu, baru Dhea suggest produk mana yang sesuai🤩. Ada waranti 90 hari tau. 🤩Best ke sangat best???
.
Jangan lupa bagi peluang untuk berkulit sihat🔥
.
Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation

WHATSAPP 011-37436769
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay
0 0 1 hour ago

Pertama, Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.

Kedua, Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.

Ketiga, kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.

Keempat, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.

Kelima, sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit!

Keenam, banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.

Ketujuh, cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau.

Kelapan, jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). Kesembilan, ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe.

Kesepuluh, Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.
.
FREE CONSULTATION, FREE POSTAGE! .
Ws iyma 01123310554/tekan link di bio!
.
.
.
Iyma
Independent
Beauty
Consultant .
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh #instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan #skinvigorate
#marykaykedah #kulitbreakout
#laraalana #uyainaarshad
#wadiadra #neelofahijab
#kulitsihat #ubatjerawat
#ubatjeragat #ubatparut
#kulitbreakout
#bahanbotani #bellamara
#duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle
#skinvigorate

Pertama, Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.

Kedua, Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.

Ketiga, kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.

Keempat, sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.

Kelima, sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit!

Keenam, banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.

Ketujuh, cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau.

Kelapan, jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice). Kesembilan, ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe.

Kesepuluh, Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.
.
FREE CONSULTATION, FREE POSTAGE! .
Ws iyma 01123310554/tekan link di bio!
.
.
.
Iyma
Independent 
Beauty 
Consultant .
#marykaykl
#marykaydamansara
#marykayshahalam
#marykayseriiskandar
#marykayipoh#instagood
#marykaymanjung
#marykaypahang
#marykaysabah
#marykaysandakan#skinvigorate
#marykaykedah#kulitbreakout
#laraalana#uyainaarshad
#wadiadra#neelofahijab
#kulitsihat#ubatjerawat
#ubatjeragat#ubatparut
#kulitbreakout 
#bahanbotani#bellamara
#duckscarves #mirafilzah #petalingjaya #syafiqkyle
#skinvigorate
1 0 1 hour ago

Ohsem new Girl Friend💖💖💖💖
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19

Ohsem new Girl Friend💖💖💖💖
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayKLCC #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productMarykay #brushmakeup #brushesMaryKay #makeupbrushMaryKay #perfume #marykaylife #nikkysartlook #perfume #EDPparfum #Gegarvaganza2019 #GV6 #ShamGV19 #NaqiuGV19
0 0 1 hour ago

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian
2 0 1 hour ago

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian
1 0 1 hour ago

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian
1 0 1 hour ago

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian
1 0 1 hour ago

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian

MARY KAY NOV PROMOTION
.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh follow @my.testimoni utk tgk testimoni semua pengguna Mary Kay. 😘⠀
.
🧕🏻𝗙𝗥𝗘𝗘 𝗦𝗮𝗺𝗽𝗹𝗲/𝗚𝗶𝗳𝘁
🧕🏻𝟵𝟬 𝗱𝗮𝘆𝘀 𝘄𝗮𝗿𝗿𝗮𝗻𝘁𝘆
.⠀
With ❤️⠀
𝒞𝒶𝓇𝑜𝓁𝓎𝓃 𝒥𝒶𝓃𝑒⠀
Your Trusted Beauty Consultant
.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaypenang #marykayperlis #marykayperak #marykaykedah #marykaykl #marykayselangor #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykaycyberjaya #marykaymurah #marykaypromo #marykayterengganu #marykaykelantan #marykaypahang #marykayjohor #marykaymelaka #marykaynegerisembilan #marykayseremban #marykaysabah #marykaysarawak #marykaylabuan #marykaybrunei #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykaykajangperdana #marykaysaujanaimpian
1 0 1 hour ago

Top #marykaykl posts

Vacation Mode On !

Luggage from @marykaymysg 💕

#Luggage #MaryKay #MaryKayKL #HaileyShiyeu

Vacation Mode On !

Luggage from @marykaymysg 💕

#Luggage #MaryKay #MaryKayKL #HaileyShiyeu
142 3 23 hours ago

Kalau ada soalan tanya kat comment ye🥰
.
Tips utk make up flawless & tahan lama is prepping & setting.
.
Prep: Sebelum apply foundation, wajib pakai primer dulu. Mcm sheera, sheera pakai day cream spf30 dulu, pastu oil free hydrating gel & primer foundation
.
Setting: Selepas make up, pastikan spray dengan Make Up Finishing Spray supaya make up tahan lama & tak nampak bercapuk. Nampak fresh & glowing. More natural.
.
Foundation Mary Kay sangat best sebab non-comedogenic, means tak block pori kita so kulit takkan berjerawat & bermasalah.
.
** Lagi satu, pastikan lps dah make up, cuci make up dengan bersih. Guna oil free make up remover MARY KAY tau. Make Up Remover rank no 1 tu... 😘
.
.
Your Beauty Consultant,
𝓢𝓱𝓮𝓮𝓻𝓪 𝓐𝔂𝓪
.
[ Video & caption owned by @maryk_sheera . Thank you😊 ]
#marykaymalaysia
#marykaypromo
#marykaymurah
#marykaydamansara
#marykayselangor
#marykaykl

Kalau ada soalan tanya kat comment ye🥰
.
Tips utk make up flawless & tahan lama is prepping & setting.
.
Prep: Sebelum apply foundation, wajib pakai primer dulu. Mcm sheera, sheera pakai day cream spf30 dulu, pastu oil free hydrating gel & primer foundation
.
Setting: Selepas make up, pastikan spray dengan Make Up Finishing Spray supaya make up tahan lama & tak nampak bercapuk. Nampak fresh & glowing. More natural.
.
Foundation Mary Kay sangat best sebab non-comedogenic, means tak block pori kita so kulit takkan berjerawat & bermasalah.
.
** Lagi satu, pastikan lps dah make up, cuci make up dengan bersih. Guna oil free make up remover MARY KAY tau. Make Up Remover rank no 1 tu... 😘
.
.
Your Beauty Consultant,
𝓢𝓱𝓮𝓮𝓻𝓪 𝓐𝔂𝓪
.
[ Video & caption owned by @maryk_sheera . Thank you😊 ]
#marykaymalaysia
#marykaypromo
#marykaymurah
#marykaydamansara
#marykayselangor
#marykaykl
152 3 19 September, 2019

Tell me somethin' girl
Are you happy in this modern world?
Or do you need more?
Is there somethin' else you're searchin' for?

I'm falling
In all the good times I find myself longin' for change
And in the bad times I fear myself

Tell me something girl
Aren't you tired tryin' to fill that void?
Or do you need more?
Ain't it hard keeping it so hardcore?

I'm falling
In all the good times I find myself longing for change
And in the bad times I fear myself

I'm off the deep end, watch as I dive in
I'll never meet the ground
Crash through the surface, where they can't hurt us
We're far from the shallow now

#tb #marykayseminar2018 #fisd #marykaycareerconference2019 #sd #amininshaAllah #richestrubyarea #ilovemarykay #independentbeautyconsultant #marykaykl #marykaypandanperdana #marykaycheras #marykayklcc #fattastic #neelofa #fashionvalet #duckscarf #fattzura

Tell me somethin' girl
Are you happy in this modern world?
Or do you need more?
Is there somethin' else you're searchin' for?

I'm falling
In all the good times I find myself longin' for change
And in the bad times I fear myself

Tell me something girl
Aren't you tired tryin' to fill that void?
Or do you need more?
Ain't it hard keeping it so hardcore?

I'm falling
In all the good times I find myself longing for change
And in the bad times I fear myself

I'm off the deep end, watch as I dive in
I'll never meet the ground
Crash through the surface, where they can't hurt us
We're far from the shallow now

#tb #marykayseminar2018 #fisd #marykaycareerconference2019 #sd #amininshaAllah #richestrubyarea #ilovemarykay #independentbeautyconsultant #marykaykl #marykaypandanperdana #marykaycheras #marykayklcc #fattastic #neelofa #fashionvalet #duckscarf #fattzura
190 7 25 November, 2018

Meine Kleinen Schätze von #marykay 💝 und dabei Grüße ich ganz Herzlich die Mary Kay Queen @breierandrea ein wundervoller Mensch der dich nicht nur Professionell berät nein sie hat für alles ein offenes Ohr. Danke Andrea für dein liebevolle, herzliche Art. Du hast schon so wahnsinnig viel erreicht du bist meine Mary Kay Queen
.
.
.
.
.
.
.
.
(Unbezahlte unbeauftragte Werbung alle Produkte wurden selbst gekauft) .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
#marykay #marykaylife #makeuptutorial #makeup #manicure #marykaylovers #beauty #marykaykl #glamour #fashion #girl #style #instagram #instadaily #makeuplover #likeforlike #skincareroutine #skincare #glowingskin #facial #skin #beautycare #skincareproducts #beautiful #spa #cosmetics #antiaging #kosmetik #beautyhacks #facials
.
.
.
.
.
.

Meine Kleinen Schätze von #marykay 💝 und dabei Grüße ich ganz Herzlich die Mary Kay Queen @breierandrea ein wundervoller Mensch der dich nicht nur Professionell berät nein sie hat für alles ein offenes Ohr. Danke Andrea für dein liebevolle, herzliche Art. Du hast schon so wahnsinnig viel erreicht du bist meine Mary Kay Queen
.
.
.
.
.
.
.
.
(Unbezahlte unbeauftragte Werbung alle Produkte wurden selbst gekauft) .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
#marykay #marykaylife #makeuptutorial #makeup #manicure #marykaylovers #beauty #marykaykl #glamour #fashion #girl #style #instagram #instadaily #makeuplover #likeforlike #skincareroutine #skincare #glowingskin #facial #skin #beautycare #skincareproducts #beautiful #spa #cosmetics #antiaging #kosmetik #beautyhacks #facials
.
.
.
.
.
.
153 3 11 November, 2019

Dari JB I pergi KL, untuk beri semangat dan bagi hadiah sekali. Bukan selalu jumpa. Selalu jumpa dekat group je. Lepak lepak, gelak gelak, share tips utk lebih berjaya. Sampai tak sedar dah pukul 2 lebih, perut pun masuk angin 😂 thank you girls you made my day!
.
It is amazing what you can accomplish if you do not think who gets the credit.
.
Jom join team I. Semua positive, semua baik baik. Semua rajin berusaha dan rajin menolong 💋
.
Lily Suraya | 0175961077
Mary Kay Senior Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayKulai #MaryKaySenai #MaryKaySkudai #MaryKayShahAlam

Dari JB I pergi KL, untuk beri semangat dan bagi hadiah sekali. Bukan selalu jumpa. Selalu jumpa dekat group je. Lepak lepak, gelak gelak, share tips utk lebih berjaya. Sampai tak sedar dah pukul 2 lebih, perut pun masuk angin 😂 thank you girls you made my day!
.
It is amazing what you can accomplish if you do not think who gets the credit.
.
Jom join team I. Semua positive, semua baik baik. Semua rajin berusaha dan rajin menolong 💋
.
Lily Suraya | 0175961077
Mary Kay Senior Sales Director
.
#DILARANGCURICAPTION #MaryKayJohor #MaryKayMalaysia #MaryKayMY #MaryKayJohorBahru #MaryKayJb #MaryKayKL #MaryKaySelangor #MaryKayPerak #MaryKayPerlis #MaryKayKedah #MaryKayMelaka #MaryKayPahang #MaryKayTerengganu #MaryKayKelantan #MaryKaySabah #MaryKayPenang #MaryKayKuantan #MaryKayKulai #MaryKaySenai #MaryKaySkudai #MaryKayShahAlam
172 3 7 July, 2019

Soon to be mine !!!☺️💗💗💗 #takconfirmtakshare
.
Walaupun dah ada 2 kereta ( Viva & Honda City ) , cikti tetap excited tauuuu nak terima kereta HONDA JAZZ dari Mary Kay sebab this time ITS FREE OF CHARGE 😍😍😍 tak perlu keluarkan sekupang pon nak bayar !!!
.
.
Okay nak tahu apa yang cikti buat sampai dapat kereta FREE dari MARY KAY ni ? Jom WhatsApp 😘♥️ cikti nak focus bantu 5 orang sahaja bulan ni !
.
.
Nak guna produk dengan harga murah ✅.
Nak travel secara percuma ✅.
Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✅.
Nak buat secara part time @ full time ✅.
.
.
WhatsApp cikti sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY”
Cikti akan guide anda 😘😊.
.
.
Love
Sales Director Mary Kay Malaysia
0192400562 📞.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic
#marykaybeautyconsultantmalaysia
#beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay #promoseptembermarykay
#lumivieset
#jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay #skincare #firstHondaJazzMaryKayatSabakBernam

Soon to be mine !!!☺️💗💗💗 #takconfirmtakshare
.
Walaupun dah ada 2 kereta ( Viva & Honda City ) , cikti tetap excited tauuuu nak terima kereta HONDA JAZZ dari Mary Kay sebab this time ITS FREE OF CHARGE 😍😍😍 tak perlu keluarkan sekupang pon nak bayar !!!
.
.
Okay nak tahu apa yang cikti buat sampai dapat kereta FREE dari MARY KAY ni ? Jom WhatsApp 😘♥️ cikti nak focus bantu 5 orang sahaja bulan ni !
.
.
Nak guna produk dengan harga murah ✅.
Nak travel secara percuma ✅.
Nak side income 4 angka sebulan atau lebih ✅.
Nak buat secara part time @ full time ✅.
.
.
WhatsApp cikti sekarang “SAYA NAK JADI BC MARY KAY”
Cikti akan guide anda 😘😊.
.
.
Love 
Sales Director Mary Kay Malaysia 
0192400562 📞.
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykayshahalam #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic 
#marykaybeautyconsultantmalaysia
#beautyconsultantmarykay #beautyconsultantmarykaymalaysia #ofhg #oilfreehydratinggel #intensemoisturizingcream #marykayintensemoisturizingcream #marykayoilfreehydratinggel #oilfreehydratinggelmarykay#promoseptembermarykay 
#lumivieset
#jeragat #parutjerawat #marykaylimbang #marykaysipitang #marykaylawas #marykaylabuan #lumivieserum #skinvigoratemarykay#skincare#firstHondaJazzMaryKayatSabakBernam
214 21 15 October, 2019

One of our favourite spot for family wefie..
Bismillah..
Bermusafir kami ke Kota Bharu hari ni❤

#misikeretamerahjambu #beautybyfatinhananii #fadzlifatinkids #beuatyconsultant #marykayselayang #marykaykl #marykaysetapak #marykayampang #marykaycosmetic

One of our favourite spot for family wefie..
Bismillah..
Bermusafir kami ke Kota Bharu hari ni❤

#misikeretamerahjambu#beautybyfatinhananii#fadzlifatinkids#beuatyconsultant#marykayselayang#marykaykl#marykaysetapak#marykayampang#marykaycosmetic
2,254 1 21 June, 2019