#marykaymalaysia Instagram Photos & Videos

marykaymalaysia - 904k posts

    SESUAI UNTUK FIRST-TIME MARY KAY USER 😍 Botanical Effects sesuai untuk pelbagai jenis kulit 😍 Sesiapa yang baru nak cuba produk Mary Kay, boleh try set ni dahulu sebab set Botanical Effects adalah set PALING BASIC tapi PALING POWER dalam Mary Kay 😘
.
🌱 BOTANICAL EFECTS SKINCARE 🌱
.
Botanical Effects ini terdapat dalam 3 formula;
1. Formula 1 untuk kulit kering
2. Formula 2 untuk kulit normal 
3. Formula 3 untuk kulit berminyak
.
Untuk regimen penjagaan kulit yang sihat, kita perlu ada 4 step berikut 👇
.
1.Cleanse (Pencuci muka)
2.Mask (Masker)
3.Freshen (Toner )
4.Hydrate (Pelembab ) .
❤Cleanse (3in1) 👉 Mencuci, membersih dan membuka pori-pori wajah. Ianya bertindak mengeluarkan minyak serta kekotoran, membersih, menyegar serta menanggalkan kesan solekan seperti bedak, foundation mahupun blusher!😉
.
❤Mask 👉 Mengeluarkan kekotoran daripada dalam lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencuci muka dan menanggalkan sel-sel kulit mati. Paling saya suka sebab lepas pakai nie kulit wajah rasa sangat-sangat bersih dan hasil solekan nampak sangat cantik!!! (Kesan dari kulit yang bersih!)
Psstt....10 minit sahaja yer..2 kali seminggu!
.
❤Freshen 👉 Menutup pori-pori yang telah dibuka oleh cleanse dan masker seterusnya menyegarkan kulit. Ianya juga dikategorikan sebagai proses 'double cleansing' dan jika masih terdapat kotoran sama ada dari sel kulit mati mahupun sisa solekan, ianya akan kelihatan di cotton pads yang anda gunakan.
.
❤Hydrate 👉 Sebagai air/pelembab untuk kekalkan lembapan kulit yang lebih sihat.
.
Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍
I ❤ Mary Kay!!
.
𝓗𝓪𝓲, 𝓼𝓪𝔂𝓪 𝓐𝓷𝓷𝓪,, 𝓜𝓪𝓻𝔂 𝓚𝓪𝔂 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 𝓜𝓪𝓵𝓪𝔂𝓼𝓲𝓪 🇲🇾
𝓑𝓸𝓵𝓮𝓱 𝓼𝓪𝔂𝓪 𝓫𝓪𝓷𝓽𝓾 𝓶𝓪𝓼𝓪𝓵𝓪𝓱 𝓴𝓾𝓵𝓲𝓽 𝔀𝓪𝓳𝓪𝓱 𝓪𝓷𝓭𝓪 🤗
.
FREE skin consultation?
FREE kelas penjagaan wajah?
FREE kelas mekap?
FREE product testing?
FREE postage?
FREE tester/gift?
.
Jom contact Anna,
Senior Beauty Consultant,
Mary Kay Malaysia.
𝟘 𝟙 𝟙 - 𝟙 𝟘 𝟟 𝟠 𝟜 𝟛 𝟘 𝟘
( jangan lupa  s a v e )
#marykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson

    SESUAI UNTUK FIRST-TIME MARY KAY USER 😍 Botanical Effects sesuai untuk pelbagai jenis kulit 😍 Sesiapa yang baru nak cuba produk Mary Kay, boleh try set ni dahulu sebab set Botanical Effects adalah set PALING BASIC tapi PALING POWER dalam Mary Kay 😘
    .
    🌱 BOTANICAL EFECTS SKINCARE 🌱
    .
    Botanical Effects ini terdapat dalam 3 formula;
    1. Formula 1 untuk kulit kering
    2. Formula 2 untuk kulit normal
    3. Formula 3 untuk kulit berminyak
    .
    Untuk regimen penjagaan kulit yang sihat, kita perlu ada 4 step berikut 👇
    .
    1.Cleanse (Pencuci muka)
    2.Mask (Masker)
    3.Freshen (Toner )
    4.Hydrate (Pelembab ) .
    ❤Cleanse (3in1) 👉 Mencuci, membersih dan membuka pori-pori wajah. Ianya bertindak mengeluarkan minyak serta kekotoran, membersih, menyegar serta menanggalkan kesan solekan seperti bedak, foundation mahupun blusher!😉
    .
    ❤Mask 👉 Mengeluarkan kekotoran daripada dalam lapisan kulit yang tidak dapat dilakukan oleh pencuci muka dan menanggalkan sel-sel kulit mati. Paling saya suka sebab lepas pakai nie kulit wajah rasa sangat-sangat bersih dan hasil solekan nampak sangat cantik!!! (Kesan dari kulit yang bersih!)
    Psstt....10 minit sahaja yer..2 kali seminggu!
    .
    ❤Freshen 👉 Menutup pori-pori yang telah dibuka oleh cleanse dan masker seterusnya menyegarkan kulit. Ianya juga dikategorikan sebagai proses 'double cleansing' dan jika masih terdapat kotoran sama ada dari sel kulit mati mahupun sisa solekan, ianya akan kelihatan di cotton pads yang anda gunakan.
    .
    ❤Hydrate 👉 Sebagai air/pelembab untuk kekalkan lembapan kulit yang lebih sihat.
    .
    Jom tanya Anna berkaitan Mary Kay 😍
    I ❤ Mary Kay!!
    .
    𝓗𝓪𝓲, 𝓼𝓪𝔂𝓪 𝓐𝓷𝓷𝓪,, 𝓜𝓪𝓻𝔂 𝓚𝓪𝔂 𝓑𝓮𝓪𝓾𝓽𝔂 𝓒𝓸𝓷𝓼𝓾𝓵𝓽𝓪𝓷𝓽 𝓜𝓪𝓵𝓪𝔂𝓼𝓲𝓪 🇲🇾
    𝓑𝓸𝓵𝓮𝓱 𝓼𝓪𝔂𝓪 𝓫𝓪𝓷𝓽𝓾 𝓶𝓪𝓼𝓪𝓵𝓪𝓱 𝓴𝓾𝓵𝓲𝓽 𝔀𝓪𝓳𝓪𝓱 𝓪𝓷𝓭𝓪 🤗
    .
    FREE skin consultation?
    FREE kelas penjagaan wajah?
    FREE kelas mekap?
    FREE product testing?
    FREE postage?
    FREE tester/gift?
    .
    Jom contact Anna,
    Senior Beauty Consultant,
    Mary Kay Malaysia.
    𝟘 𝟙 𝟙 - 𝟙 𝟘 𝟟 𝟠 𝟜 𝟛 𝟘 𝟘
    ( jangan lupa s a v e )
    #marykay #marykaymalaysia #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykaykedah #marykayselangor #marykayjohor #marykaypahang #marykayperlis #marykayportdickson

    0 0 8 minutes ago
    Memperkenalkan *MARY KAY GOLDEN BEAUTY BAR /GBB*⁣
( Golden Beauty Bar's T-head disadur dengan emas 22K)💪🏽Jangan p letak AR RAHNU plak😂😂⁣
⁣
Berfungsi sebagai peranti kecantikan yang mudah pakai direka khas untuk ⁣
⁣
✅memejal⁣
✅memudakan dan ⁣
✅menambah seri kulit anda. ⁣
⁣
Ia sangat sesuai untuk mereka yang "prihatin tentang tanda penuaan seperti kelandutan dan kekusaman👨🏼‍🦳👵🏼"⁣
⁣
Dengan pengunaan bersama serum akan mempercepatkan lagi proses yang diinginkan .⁣
⁣
Penggunaan secara konsisten membuatkan kulit wajah lebih anjal dengan kesan 'V' shapes.⁣
⁣
Nikmatilah rawatan wajah seperti profesional dalam keselesaan rumah anda sendiri pada bila-bila masa! 🤗⁣
⁣
Promo August Still Onz! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣𝑳𝒊𝒏𝒌 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒂𝒑𝒑 𝒐𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊𝒍𝒆 💋 ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
𝑳𝒐𝒗𝒆, ⁣⁣⁣⁣⁣
𝑪𝒊𝒌 𝑴𝒊𝒓𝒂 𝑭𝒊𝒚𝒚𝒂 💎 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑺𝒌𝒊𝒏𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑮𝒊𝒓𝒍 ⁣⁣⁣⁣⁣
𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 ⁣⁣⁣⁣⁣
𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#cikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#beautyconsultantmarykay⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaymalaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bossbabe⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykayskincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaymakeup⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaygelsemishinelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaygelsemimattelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaylipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaycareerwithcikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣#goldenbeautybar
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣

    Memperkenalkan *MARY KAY GOLDEN BEAUTY BAR /GBB*⁣
    ( Golden Beauty Bar's T-head disadur dengan emas 22K)💪🏽Jangan p letak AR RAHNU plak😂😂⁣

    Berfungsi sebagai peranti kecantikan yang mudah pakai direka khas untuk ⁣

    ✅memejal⁣
    ✅memudakan dan ⁣
    ✅menambah seri kulit anda. ⁣

    Ia sangat sesuai untuk mereka yang "prihatin tentang tanda penuaan seperti kelandutan dan kekusaman👨🏼‍🦳👵🏼"⁣

    Dengan pengunaan bersama serum akan mempercepatkan lagi proses yang diinginkan .⁣

    Penggunaan secara konsisten membuatkan kulit wajah lebih anjal dengan kesan 'V' shapes.⁣

    Nikmatilah rawatan wajah seperti profesional dalam keselesaan rumah anda sendiri pada bila-bila masa! 🤗⁣

    Promo August Still Onz! ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣𝑳𝒊𝒏𝒌 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒂𝒑𝒑 𝒐𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊𝒍𝒆 💋 ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑳𝒐𝒗𝒆, ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑪𝒊𝒌 𝑴𝒊𝒓𝒂 𝑭𝒊𝒚𝒚𝒂 💎 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑺𝒌𝒊𝒏𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑮𝒊𝒓𝒍 ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #cikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #beautyconsultantmarykay⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaymalaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #bossbabe⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykayskincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaymakeup⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaygelsemishinelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaygelsemimattelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaylipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaycareerwithcikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #goldenbeautybar
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣

    1 0 12 minutes ago
    Anda peminat serum? Suka tepek kat muka segala jenis serum?⁣
⁣
Barang baik untuk anda⁣
Mary Kay Golden Beauty Bar ini wajiblah anda miliki⁣
⁣
Sebab? ⁣
⁣Dengan getaran 6000 - 8000 kali seminit, ia meningkat kan kadar penyerapan serum yang anda pakai tuuuu. ⁣
⁣
✅ lebih cepat serap⁣
✅ serum bertindak lebih awal⁣
✅ kesan serta merta ⁣
⁣
Boleh dapat FREE je dengan Promo Bulan ni 🥰⁣
⁣
Promo August Still Onz! ⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣𝑳𝒊𝒏𝒌 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒂𝒑𝒑 𝒐𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊𝒍𝒆 💋 ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
𝑳𝒐𝒗𝒆, ⁣⁣⁣⁣⁣
𝑪𝒊𝒌 𝑴𝒊𝒓𝒂 𝑭𝒊𝒚𝒚𝒂 💎 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑺𝒌𝒊𝒏𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑮𝒊𝒓𝒍 ⁣⁣⁣⁣⁣
𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 ⁣⁣⁣⁣⁣
𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#cikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#beautyconsultantmarykay⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaymalaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#bossbabe⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykayskincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaymakeup⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaygelsemishinelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaygelsemimattelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaylipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
#marykaycareerwithcikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣⁣⁣⁣⁣#goldenbeautybar
⁣⁣⁣⁣⁣⁣
⁣⁣

    Anda peminat serum? Suka tepek kat muka segala jenis serum?⁣

    Barang baik untuk anda⁣
    Mary Kay Golden Beauty Bar ini wajiblah anda miliki⁣

    Sebab? ⁣
    ⁣Dengan getaran 6000 - 8000 kali seminit, ia meningkat kan kadar penyerapan serum yang anda pakai tuuuu. ⁣

    ✅ lebih cepat serap⁣
    ✅ serum bertindak lebih awal⁣
    ✅ kesan serta merta ⁣

    Boleh dapat FREE je dengan Promo Bulan ni 🥰⁣

    Promo August Still Onz! ⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣𝑳𝒊𝒏𝒌 𝒘𝒉𝒂𝒕𝒔𝒂𝒑𝒑 𝒐𝒏 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒊𝒍𝒆 💋 ⁣ ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑳𝒐𝒗𝒆, ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑪𝒊𝒌 𝑴𝒊𝒓𝒂 𝑭𝒊𝒚𝒚𝒂 💎 ⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝒀𝒐𝒖𝒓 𝑺𝒌𝒊𝒏𝒄𝒂𝒓𝒆 𝑮𝒊𝒓𝒍 ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑩𝒆𝒂𝒖𝒕𝒚 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕 ⁣⁣⁣⁣⁣
    𝑴𝒂𝒓𝒚 𝑲𝒂𝒚 𝑴𝒂𝒍𝒂𝒚𝒔𝒊𝒂⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #cikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #beautyconsultantmarykay⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaymalaysia⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #bossbabe⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykayskincare⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaymakeup⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaygelsemishinelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaygelsemimattelipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaylipstick⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    #marykaycareerwithcikmirafiyya⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #goldenbeautybar
    ⁣⁣⁣⁣⁣⁣
    ⁣⁣

    0 0 18 minutes ago
    A Base Líquida Matte At Play® ajuda a controlar o excesso de brilho e oleosidade da pele por 08 horas, mantém sua pele sequinha e ainda permite a construção da cobertura de sua preferência. 💋

    A Base Líquida Matte At Play® ajuda a controlar o excesso de brilho e oleosidade da pele por 08 horas, mantém sua pele sequinha e ainda permite a construção da cobertura de sua preferência. 💋

    2 1 1 hour ago
    ✔ Dalam dunia ni hanya 2% sahaja Company yang ada R&D sendiri (Research and Development) dan salah satu dalam 2% company tu adalah Mary Kay sendiri ✔ Satu2 nya produk yang ada warranty 90 hari untuk customers. Produk lain ada warranty? tak ada kan. Tapi Mary Kay ada. Nampak tak betapa Mary Kay sangat menjaga kepentingan produk dan keselamatan pengguna ✔ Mary Kay bukan sahaja menghasilkan produk yang berkualiti malah perniagaan yang unik dengan misi untuk MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA. Dan sekarang bukan sahaja wanita malah lelaki pun mula menceburi dunia kecantikan Mary Kay.. Nak sertai saya dalam kerjaya Mary kay..jom pm... #marykaysungaibuloh
#marykaysubang
#marykaystarterkit 
#marykaymalaysia 
#marykaykundang 
#marykaybandarcountryhomes 
@marykaymysg

    ✔ Dalam dunia ni hanya 2% sahaja Company yang ada R&D sendiri (Research and Development) dan salah satu dalam 2% company tu adalah Mary Kay sendiri ✔ Satu2 nya produk yang ada warranty 90 hari untuk customers. Produk lain ada warranty? tak ada kan. Tapi Mary Kay ada. Nampak tak betapa Mary Kay sangat menjaga kepentingan produk dan keselamatan pengguna ✔ Mary Kay bukan sahaja menghasilkan produk yang berkualiti malah perniagaan yang unik dengan misi untuk MEMPERKAYAKAN KEHIDUPAN WANITA. Dan sekarang bukan sahaja wanita malah lelaki pun mula menceburi dunia kecantikan Mary Kay.. Nak sertai saya dalam kerjaya Mary kay..jom pm... #marykaysungaibuloh
    #marykaysubang
    #marykaystarterkit
    #marykaymalaysia
    #marykaykundang
    #marykaybandarcountryhomes
    @marykaymysg

    0 0 1 hour ago
    Kenapa bila pakai Vit C Serum Annona ni, kulit yang dulunya berminyak bagai pisang goreng jadi lembab dan lembut bila diusap?
.
Ha meh nak bagitau rahsianya..
.
Sebab dalam VCS ni ada bahan hebat yang boleh beri kelembapan pada kulit. Hyaluronic Acid nama diberi. Ia boleh 'kunci' kelembapan dari sekitar ke kulit sis.
.
Minyak dan kelembapan di kulit dapat di 'balance' kan. Tu yang kulit jadi lembut, tak jemu nak usap selalu. Jerawat pun takut dah nak mendarat tau.
.
Sapa yang rasa kulit terlebih minyak degil tak mahu hilang tu meh pm tepi sis kita nyah kan lebihan minyak ni dari wajah. Klik je 😊
.
WhatsApp cikQa 0194735223

    Kenapa bila pakai Vit C Serum Annona ni, kulit yang dulunya berminyak bagai pisang goreng jadi lembab dan lembut bila diusap?
    .
    Ha meh nak bagitau rahsianya..
    .
    Sebab dalam VCS ni ada bahan hebat yang boleh beri kelembapan pada kulit. Hyaluronic Acid nama diberi. Ia boleh 'kunci' kelembapan dari sekitar ke kulit sis.
    .
    Minyak dan kelembapan di kulit dapat di 'balance' kan. Tu yang kulit jadi lembut, tak jemu nak usap selalu. Jerawat pun takut dah nak mendarat tau.
    .
    Sapa yang rasa kulit terlebih minyak degil tak mahu hilang tu meh pm tepi sis kita nyah kan lebihan minyak ni dari wajah. Klik je 😊
    .
    WhatsApp cikQa 0194735223

    2 1 5 hours ago
    KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI? FAKTA.
.
#1 Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.
.
#2 Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.
.
#3 Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.
.
#4 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.
.
#5 Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit!
.
#6 Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.
.
#7 Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau.
.
#8 Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice).
.
#9 Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe.
.
#10 Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.
.
Last but not least, kalau you guna berterusan, memang terasa betul perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecik, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah dari just pakai cleanser dengan tangan.
.
Independent Beauty Consultant Marykay,
Adlin Izzati binti Abdul Karim
.
@marykaymysg
#skinvigorate 
#skinvigoratesonicmysg
#marykaymalaysia

    KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI? FAKTA.
    .
    #1 Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.
    .
    #2 Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.
    .
    #3 Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.
    .
    #4 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.
    .
    #5 Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit!
    .
    #6 Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.
    .
    #7 Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau.
    .
    #8 Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice).
    .
    #9 Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe.
    .
    #10 Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.
    .
    Last but not least, kalau you guna berterusan, memang terasa betul perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecik, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah dari just pakai cleanser dengan tangan.
    .
    Independent Beauty Consultant Marykay,
    Adlin Izzati binti Abdul Karim
    .
    @marykaymysg
    #skinvigorate
    #skinvigoratesonicmysg
    #marykaymalaysia

    5 0 5 hours ago
    KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI? FAKTA.
.
#1 Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.
.
#2 Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.
.
#3 Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.
.
#4 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.
.
#5 Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit!
.
#6 Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.
.
#7 Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau.
.
#8 Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice).
.
#9 Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe.
.
#10 Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.
.
Last but not least, kalau you guna berterusan, memang terasa betul perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecik, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah dari just pakai cleanser dengan tangan.
.
Independent Beauty Consultant Marykay,
Adlin Izzati binti Abdul Karim
.
@marykaymysg
#skinvigorate 
#skinvigoratesonicmysg
#marykaymalaysia

    KENAPA SEMUA ORANG PERLU ADA SKINVI? FAKTA.
    .
    #1 Skinvi mencuci kulit you 85% lagi effective dari cuci muka guna tangan.
    .
    #2 Skinvi boleh berputar 400 kali putaran SEMINIT sambil mengurut kulit, jadi bagus sangat utk blood circulation. Blood circulation yang baik boleh bantu you untuk dapat kulit sihat dan lebih radiant.
    .
    #3 Kita ada sebanyak 20,000 pores di seluruh muka (tak nampak kan?) Jerawat akan tumbuh bilamana pores tersumbat dengan debu and minyak. Brush Skinvi memang sengaja di-design dengan saiz yang teramat kecik, lagi kecik dari saiz pores kita, jadi bristle Skinvi dapat masuk dalam dan bersihkan pores yang tersumbat.
    .
    #4 Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk yang berkulit sensitif, sebab bristles-nya tersangatlah soft.
    .
    #5 Sesuai untuk orang yang selalu busy, sebab you hanya perlukan paling lama 2 minit!
    .
    #6 Banyak cleansing yang ada kat pasaran cepat rosak kalau terkena air, tapi Skinvi adalah bersifat waterproof.
    .
    #7 Cara cuci brush tersangatlah senang. Cuci je dengan shower gel atau shampoo right after lepas guna dan bilas bersih. Selamat, jangan risau.
    .
    #8 Jauh affordable berbanding brand yang lain. Sila compare dengan produk yang tinggi kualitinya. Yang lebih murah dari Mary Kay, adalah lebih baik you guna berus gigi je pada kulit sebab lagi murah harganya, lagi kasar bristle-nya (your choice).
    .
    #9 Ringan dan ada dua tahap kelajuan yang you boleh pilih. I biasa guna yang laju untuk sental bahagian hidung hehe.
    .
    #10 Skinvi boleh capai lebih dari 400 putaran SEMINIT dengan urutan lembut dan jauh lebih bersih.
    .
    Last but not least, kalau you guna berterusan, memang terasa betul perbezaan dia. Tona sekata, pori mengecik, kulit rasa cergas dan segar, and kulit nampak lagi cerah dari just pakai cleanser dengan tangan.
    .
    Independent Beauty Consultant Marykay,
    Adlin Izzati binti Abdul Karim
    .
    @marykaymysg
    #skinvigorate
    #skinvigoratesonicmysg
    #marykaymalaysia

    4 0 5 hours ago
    LIMITED EDITION MARY KAY ILLUMINATING DROP
.
Create look berbeza bila apply CC Cream / Liquid Foundation pada cara make up kita, cuma mix kan drops dan blend. Kemudian dab atau brush pada muka. Terus lawa ‼️
.
3 shades yang boleh kita pilih :
✅ Silver Sand
✅ Golden Horizon
✅ Bronze Light
.
Kalau tak mau mix dengan CC Cream / Liquid foundation pon oke, bole apply dekat :
✅ Nose, Cupid’ bow + Brow bones
✅ Cheekbones
✅ Shoulders + Collarbones
.
Bole nampak beza tau bila mix kan dengan drops ni, muka lebih glowing!! Look lebih fresh!! Hasil make up lebih vass!!
.
#marykaymalaysia 
#marykaybukittinggi
#marykaybanting
#marykaytelokpanglimagarang

    LIMITED EDITION MARY KAY ILLUMINATING DROP
    .
    Create look berbeza bila apply CC Cream / Liquid Foundation pada cara make up kita, cuma mix kan drops dan blend. Kemudian dab atau brush pada muka. Terus lawa ‼️
    .
    3 shades yang boleh kita pilih :
    ✅ Silver Sand
    ✅ Golden Horizon
    ✅ Bronze Light
    .
    Kalau tak mau mix dengan CC Cream / Liquid foundation pon oke, bole apply dekat :
    ✅ Nose, Cupid’ bow + Brow bones
    ✅ Cheekbones
    ✅ Shoulders + Collarbones
    .
    Bole nampak beza tau bila mix kan dengan drops ni, muka lebih glowing!! Look lebih fresh!! Hasil make up lebih vass!!
    .
    #marykaymalaysia
    #marykaybukittinggi
    #marykaybanting
    #marykaytelokpanglimagarang

    0 0 5 hours ago
    Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula?

Mai nk share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sy suka sangat dengan Mary Kay.. Mary Kay satu² syarikat yang mengamalkan balance priorities ❤️ God First
❤️ Family Second
❤️ Career Third

Selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. 💋 Recognition
💋 Hadiah bertimbun-timbun
💋 Career Car / Pink Car
💋 Diamond Ring
💋 Education

Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di  Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended.

Awak kaki online? Atau awak suka face to face? Itu terpulang kepada awak.. itu awak yg Akan PILIH 😊

Komen Berminat if you all's berminat 😍😍 Together We Achieve More

Whatsapp 0122694102

#Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula?

    Mai nk share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sy suka sangat dengan Mary Kay.. Mary Kay satu² syarikat yang mengamalkan balance priorities ❤️ God First
    ❤️ Family Second
    ❤️ Career Third

    Selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. 💋 Recognition
    💋 Hadiah bertimbun-timbun
    💋 Career Car / Pink Car
    💋 Diamond Ring
    💋 Education

    Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended.

    Awak kaki online? Atau awak suka face to face? Itu terpulang kepada awak.. itu awak yg Akan PILIH 😊

    Komen Berminat if you all's berminat 😍😍 Together We Achieve More

    Whatsapp 0122694102

    #Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    0 0 5 hours ago
    Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula?

Mai nk share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sy suka sangat dengan Mary Kay.. Mary Kay satu² syarikat yang mengamalkan balance priorities ❤️ God First
❤️ Family Second
❤️ Career Third

Selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. 💋 Recognition
💋 Hadiah bertimbun-timbun
💋 Career Car / Pink Car
💋 Diamond Ring
💋 Education

Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di  Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended.

Awak kaki online? Atau awak suka face to face? Itu terpulang kepada awak.. itu awak yg Akan PILIH 😊

Komen Berminat if you all's berminat 😍😍 Together We Achieve More

Whatsapp 0122694102

#Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula?

    Mai nk share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sy suka sangat dengan Mary Kay.. Mary Kay satu² syarikat yang mengamalkan balance priorities ❤️ God First
    ❤️ Family Second
    ❤️ Career Third

    Selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. 💋 Recognition
    💋 Hadiah bertimbun-timbun
    💋 Career Car / Pink Car
    💋 Diamond Ring
    💋 Education

    Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended.

    Awak kaki online? Atau awak suka face to face? Itu terpulang kepada awak.. itu awak yg Akan PILIH 😊

    Komen Berminat if you all's berminat 😍😍 Together We Achieve More

    Whatsapp 0122694102

    #Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    1 0 5 hours ago
    Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula?

Mai nk share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sy suka sangat dengan Mary Kay.. Mary Kay satu² syarikat yang mengamalkan balance priorities ❤️ God First
❤️ Family Second
❤️ Career Third

Selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. 💋 Recognition
💋 Hadiah bertimbun-timbun
💋 Career Car / Pink Car
💋 Diamond Ring
💋 Education

Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di  Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended.

Awak kaki online? Atau awak suka face to face? Itu terpulang kepada awak.. itu awak yg Akan PILIH 😊

Komen Berminat if you all's berminat 😍😍 Together We Achieve More

Whatsapp 0122694102

#Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    Looking for New Business Partner! Siapa minat buat bisnes atau sedang mencari bisnes apa nak mula?

    Mai nk share sikit tentang Mary Kay.. Kenapa sy suka sangat dengan Mary Kay.. Mary Kay satu² syarikat yang mengamalkan balance priorities ❤️ God First
    ❤️ Family Second
    ❤️ Career Third

    Selain tu Mary Kay juga menawarkan peningkatan kerjaya kita semua beauty consultant tidak kita dari background apa pun. Full time atau Part Time. 💋 Recognition
    💋 Hadiah bertimbun-timbun
    💋 Career Car / Pink Car
    💋 Diamond Ring
    💋 Education

    Education ni paling menarik.. Sebabnya tak ramai yang mula bisnes tapi tidak di beri latihan. Di Mary Kay anda di berikan free education secara online dan juga offline. Blended.

    Awak kaki online? Atau awak suka face to face? Itu terpulang kepada awak.. itu awak yg Akan PILIH 😊

    Komen Berminat if you all's berminat 😍😍 Together We Achieve More

    Whatsapp 0122694102

    #Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    0 0 5 hours ago
    I am so proud of u zila, tq for having me as ur recruiter, youre so inspired also i m so happy to have u in my team... In marykay of coz grabbing is 1 of them, at same time we get to find ppl interest, understand ppl life, give them knowledge, guide them, spend time with them, have them as ur babies, see everyone success & happiness everyday, yet finding & solving ppl passion & problems.. Sharing & care, guide, groom among each other is where the true happiness lays from ur heart when ppl tell u .. "Thank you for putting me here".. Continue ur best Zila.. Am always here with u!! 💖💖💕🤗 #marykaymalaysia
#marykaypinkday17oct19
#marykaykl
#marykayselangor
#marykaywins

    I am so proud of u zila, tq for having me as ur recruiter, youre so inspired also i m so happy to have u in my team... In marykay of coz grabbing is 1 of them, at same time we get to find ppl interest, understand ppl life, give them knowledge, guide them, spend time with them, have them as ur babies, see everyone success & happiness everyday, yet finding & solving ppl passion & problems.. Sharing & care, guide, groom among each other is where the true happiness lays from ur heart when ppl tell u .. "Thank you for putting me here".. Continue ur best Zila.. Am always here with u!! 💖💖💕🤗 #marykaymalaysia
    #marykaypinkday17oct19
    #marykaykl
    #marykayselangor
    #marykaywins

    5 0 5 hours ago
    PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE
.
Antara kelebihan Youth Skincare 👇
☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan)
☑ Tak diuji ke atas haiwan
☑ Tak menyebabkan allergic reaction
☑ Tak menyumbatkan liang pori .
☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan
☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata)
☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit)
☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten
☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya
☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya
☑ Bebas dari pewarna sintetik
☑ Bebas gluten
.
100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal.
.
2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda!
.
Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada:
.
💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
💞 Youth Perfecting Skin Toner
💞 Youth Activating Serum
💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
💞 Youth Radiance C+E .
Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau.

Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat:
.
☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75)
☑ FREE POSTAGE
☑ CASHBACK (dapat RM48)
.
Whatsapp Umi Nazrah
019-4320059

    PROMOSI YOUTH SKINCARE SHAKLEE
    .
    Antara kelebihan Youth Skincare 👇
    ☑ 100% VEGAN (berasaskan tumbuh- tumbuhan)
    ☑ Tak diuji ke atas haiwan
    ☑ Tak menyebabkan allergic reaction
    ☑ Tak menyumbatkan liang pori .
    ☑ Sesuai untuk semua jenis kulit, umur, lelaki dan perempuan
    ☑ Diuji oleh oftalmologist (pakar mata)
    ☑ Diuji oleh dermatologist (pakar kulit)
    ☑ Hasil kajian klinikal selama 8 tahun dengan 8 paten
    ☑ Bebas dari 1500 bahan kimia bahaya
    ☑ Tiada paraben, merkuri, dan sebagainya
    ☑ Bebas dari pewarna sintetik
    ☑ Bebas gluten
    .
    100% wanita dikatakan mempunyai kulit yang nampak lebih muda dan ia terbukti secara klinikal.
    .
    2/3 pulak bertukar kulit jadi 10 tahun lebih muda!
    .
    Untuk full set Youth atau kita panggil Intensive Treatment & Repair Set ada:
    .
    💞 Youth Luminous Gel Oil Cleanser
    💞 Youth Perfecting Skin Toner
    💞 Youth Activating Serum
    💞 Youth Age Defense Moisturizer SPF50
    💞 Youth Advanced Renewal Night Cream
    💞 Youth Radiance C+E .
    Memang Shaklee guarantee 100% kulit wajah akan lebih muda selain improve kesihatan kulit tau.

    Untuk PROMO bulan ni memang untung sangat tauu, boleh dapat:
    .
    ☑ FREE MEMBERSHIP (WORTH RM75)
    ☑ FREE POSTAGE
    ☑ CASHBACK (dapat RM48)
    .
    Whatsapp Umi Nazrah
    019-4320059

    2 1 5 hours ago
    MKMEN® ADVANCE FACIAL HYDRATOR SUNCREEN SPF 30 RM112
(Sunscreen & Eye Cream) ~Memberikan perlindungan UVA/UVB untuk melindungi kulit daripada sinar matahari berbahaya yang menyebabkan penuaan kulit pramatang. ~Losen mudah terserap ini memberikan 30 kali lebih banyak perlindungan semula jadi terhadap selaran matahari dan mengekalkan perlindungan mataharinya selama 80 minit di dalam air. ~Membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan ~Mengembalikan wajah kulit yang tampak lebih muda ~Menjadikan kulit berasa licin dan lembut ~Menjadikan kulit kelihatan sihat

MKMEN® ADVANCED EYE CREAM RM85 ~Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan dengan dramatik ~Menghidrat sertamerta dan menegangkan kulit di sekitar mata ~Melegakan, mencerahkah dan melicinkan kulit di sekitar mata dengan serta-merta ~Ia mengurangkan penampilan lingkaran hitam dan kesembapan ~Mata lesu kembali bertenaga ~Ia mencergaskan kulit kusam dan penat ~Kulit di sekitar mata berasa cergas ~Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari ~memulihkan penampilan kulit yang lebih muda 
#untuklelakihandsome
#penjagaankulitlelaki 
#marykaymalaysia 
#skincareformen
#gombak
#srigombak
#kualalumpur

    MKMEN® ADVANCE FACIAL HYDRATOR SUNCREEN SPF 30 RM112
    (Sunscreen & Eye Cream) ~Memberikan perlindungan UVA/UVB untuk melindungi kulit daripada sinar matahari berbahaya yang menyebabkan penuaan kulit pramatang. ~Losen mudah terserap ini memberikan 30 kali lebih banyak perlindungan semula jadi terhadap selaran matahari dan mengekalkan perlindungan mataharinya selama 80 minit di dalam air. ~Membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan ~Mengembalikan wajah kulit yang tampak lebih muda ~Menjadikan kulit berasa licin dan lembut ~Menjadikan kulit kelihatan sihat

    MKMEN® ADVANCED EYE CREAM RM85 ~Mengurangkan penampilan garis-garis halus dan kedutan dengan dramatik ~Menghidrat sertamerta dan menegangkan kulit di sekitar mata ~Melegakan, mencerahkah dan melicinkan kulit di sekitar mata dengan serta-merta ~Ia mengurangkan penampilan lingkaran hitam dan kesembapan ~Mata lesu kembali bertenaga ~Ia mencergaskan kulit kusam dan penat ~Kulit di sekitar mata berasa cergas ~Kulit berasa dilembapkan sepanjang hari ~memulihkan penampilan kulit yang lebih muda
    #untuklelakihandsome
    #penjagaankulitlelaki
    #marykaymalaysia
    #skincareformen
    #gombak
    #srigombak
    #kualalumpur

    0 0 6 hours ago
    Haaa korang jangan lupa grab tau. tengok sis ni dah menyesal sebab tak beli awal.
.
Ada jerawat tepekkan kat jerawat,comfirm cepat aje kecut tau.

Meh wasap 016.2596982

    Haaa korang jangan lupa grab tau. tengok sis ni dah menyesal sebab tak beli awal.
    .
    Ada jerawat tepekkan kat jerawat,comfirm cepat aje kecut tau.

    Meh wasap 016.2596982

    1 1 6 hours ago
    *Penjagaa Kulit Untuk Lelaki (Facial Wash & Toner)

PRODUK INI ADALAH SEMPURNA UNTUK LELAKI YANG: ~Lebih mengemari rutin penjagaan kulit yang mudah untuk membersihkan muka.. ~Mencari penyelesaian pembersihan yang cepat, tidak mengeringkan sebelum mencukur. ~Lebih gemari pemberih cecair yang mudah digunakan semasa mandi atau senang dimasukkan ke dalam beg gym.

MKMEN® DAILY FACIAL WASH: RM69 ~Membersihkan kotoran ~Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ~Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ~Pori-pori berasa bersih dengan sepenuhnya ~Meninggalkan kulit berasa cergas ~Sesuai untuk semua jenis kulit ~Sesuai untuk mata sensitif ~Bebas alkohol

MKMEN® FACIAL TONER RM69 ~Formula tanpa alkohol cukup lembut yang boleh digunakan setiap hari selepas bercukur dan kulit tidak berasa terhakis ~Bukan sahaja menjadikan kulit lega, malah seimbang, lembut, tenang dan dihidratkan. ~Membantu melegakan kesan cukuran pisau dan menyediakan kulit untuk pelembapan ~Menghapuskan kotoran mikro dari kulit sambil mengurangkan keketaraan pori.

RAMUAN UTAMA DAN FUNGSI;- Alantoin Membantu melembutkan kulit Panthenol Terbitan vitamin B5, dikenal pasti dapat membantu mengekalkan lembapan kulit dan membantu melembutkan kulit. 
DM Madona 0122868583
#skincareformen 
#penjagaankulitlelaki
#marykaymalaysia 
#lpenjagaankulitlelaki
#untuklelakinakhandsome
#gombak
#greenwood
#tamanmelewar

    *Penjagaa Kulit Untuk Lelaki (Facial Wash & Toner)

    PRODUK INI ADALAH SEMPURNA UNTUK LELAKI YANG: ~Lebih mengemari rutin penjagaan kulit yang mudah untuk membersihkan muka.. ~Mencari penyelesaian pembersihan yang cepat, tidak mengeringkan sebelum mencukur. ~Lebih gemari pemberih cecair yang mudah digunakan semasa mandi atau senang dimasukkan ke dalam beg gym.

    MKMEN® DAILY FACIAL WASH: RM69 ~Membersihkan kotoran ~Mengurangkan minyak berlebihan dengan ketara ~Menyediakan kulit untuk langkah mencukur ~Pori-pori berasa bersih dengan sepenuhnya ~Meninggalkan kulit berasa cergas ~Sesuai untuk semua jenis kulit ~Sesuai untuk mata sensitif ~Bebas alkohol

    MKMEN® FACIAL TONER RM69 ~Formula tanpa alkohol cukup lembut yang boleh digunakan setiap hari selepas bercukur dan kulit tidak berasa terhakis ~Bukan sahaja menjadikan kulit lega, malah seimbang, lembut, tenang dan dihidratkan. ~Membantu melegakan kesan cukuran pisau dan menyediakan kulit untuk pelembapan ~Menghapuskan kotoran mikro dari kulit sambil mengurangkan keketaraan pori.

    RAMUAN UTAMA DAN FUNGSI;- Alantoin Membantu melembutkan kulit Panthenol Terbitan vitamin B5, dikenal pasti dapat membantu mengekalkan lembapan kulit dan membantu melembutkan kulit.
    DM Madona 0122868583
    #skincareformen
    #penjagaankulitlelaki
    #marykaymalaysia
    #lpenjagaankulitlelaki
    #untuklelakinakhandsome
    #gombak
    #greenwood
    #tamanmelewar

    1 0 6 hours ago
    🧡Skinvigorate Cleansing Brush🧡
.
.
.
Pertama kali berkenalan dengan Skinvigorate Cleansing Brush sangat memberikan suatu pengalaman yang menakjubkan.
.
.
.
Berus yang halus membersihkan kulit muka sehingga ke liang pori sehingga 85% daripada cuci dengan tangan. Blackhead..whitehead..pun takut nak datang dekat.
.
.
.
Siapa sangka berus kecil molek ini mampu membersihkan kulit muka sebegitu bersih sehingga kesan make up walau pun telah dicuci dengan Oil-Free Eye Make Up Remover pun masih boleh ditanggalkan. .
.
.
Berusnya pun sangat sangat la halus..lembut..tak kasarkan kulit..Pastinya..saya sangat suka..sangat berpuas hati..sangat yakin dengan kulit sekarang yang lebih bersih. Ke mana-mana saja saya bawa supaya kesan kotoran dimuka lebih mudah dibersihkan.
.
.
.
Bahkan, tak perlu risau dengan masalah berus hilang, berus kotor atau kongsi berus sebab ada berus ganti yang dibekalkan dalam kotak termasuk bateri.
.
.
.
Psst!!..Nak tau tak..suami pun merasainya dan yakin kulitnya juga semakin bersih. Apa lagi yang nak dikatakan melainkan BEST!
.
.
.
MAIZATUL AKMA BT BAHARUDIN
Your Beauty Consultant
.
.
.
@marykaymysg 
#Skinvigorate
#skinvigoratesonicMYSG
#marykaymalaysia

    🧡Skinvigorate Cleansing Brush🧡
    .
    .
    .
    Pertama kali berkenalan dengan Skinvigorate Cleansing Brush sangat memberikan suatu pengalaman yang menakjubkan.
    .
    .
    .
    Berus yang halus membersihkan kulit muka sehingga ke liang pori sehingga 85% daripada cuci dengan tangan. Blackhead..whitehead..pun takut nak datang dekat.
    .
    .
    .
    Siapa sangka berus kecil molek ini mampu membersihkan kulit muka sebegitu bersih sehingga kesan make up walau pun telah dicuci dengan Oil-Free Eye Make Up Remover pun masih boleh ditanggalkan. .
    .
    .
    Berusnya pun sangat sangat la halus..lembut..tak kasarkan kulit..Pastinya..saya sangat suka..sangat berpuas hati..sangat yakin dengan kulit sekarang yang lebih bersih. Ke mana-mana saja saya bawa supaya kesan kotoran dimuka lebih mudah dibersihkan.
    .
    .
    .
    Bahkan, tak perlu risau dengan masalah berus hilang, berus kotor atau kongsi berus sebab ada berus ganti yang dibekalkan dalam kotak termasuk bateri.
    .
    .
    .
    Psst!!..Nak tau tak..suami pun merasainya dan yakin kulitnya juga semakin bersih. Apa lagi yang nak dikatakan melainkan BEST!
    .
    .
    .
    MAIZATUL AKMA BT BAHARUDIN
    Your Beauty Consultant
    .
    .
    .
    @marykaymysg
    #Skinvigorate
    #skinvigoratesonicMYSG
    #marykaymalaysia

    8 3 6 hours ago
    CC CREAM SPF15‼️ 💃
.
Kenapa cc cream mary kay ni orang sangat sangat suka? Dan  saya pun ‼️😍😍
.
.
Sebab first ✔️‼️, cc cream ni bagi natural look. Pakai mcm tak pakai apa apa. Ni yg sy paling suka ni, dia buat mcm skin kita ni natural cantik hihi pada hal ada je parut parut degil yg berselindung kan🙊🤭
.
.
Second, bagi sy cc cream ni tak melekit atau berminyak lansung ✔️‼️. Sebab ni lah yg orang akan stay dengan sesuatu krim tu kan? Its either bercapuk, or minyak gila, or tak rasa apa apa. Mesti korang nak yg tak rasa apa2 kan? Haaa kena cuba cc cream marykay ni
.
.
Lepas tu sy suka sbb cc cream ni ada SPF 15 ✔️‼️, so dia berfungsi sbg sunblock jugak. So klau anda jenis tak suka pakai sunprotector kan, so cc cream ni memang sgt helpful lah💪
.
.
And last sekali, cc cream marykay is non comedogenic which it’s wont clog pores ✔️‼️. Apa tu? Hehe. Maksud nya ianya tak akan sekat pori wajah okay. So takde lah sebab pakai cc cream ni nanti pori tersumbat , then jerawat naik. No🙅‍♀️ ❤ Dayang Fazirah🥰 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant ☎  wasap.my/60165845219/MARYKAY #iamyourbeautyconsultant #marykaycomestoyou  #marykaymalaysia 
#ilovemyskin
#marykayjaa
#cccreammixfoundation @ Taman Putra Perdana

    CC CREAM SPF15‼️ 💃
    .
    Kenapa cc cream mary kay ni orang sangat sangat suka? Dan saya pun ‼️😍😍
    .
    .
    Sebab first ✔️‼️, cc cream ni bagi natural look. Pakai mcm tak pakai apa apa. Ni yg sy paling suka ni, dia buat mcm skin kita ni natural cantik hihi pada hal ada je parut parut degil yg berselindung kan🙊🤭
    .
    .
    Second, bagi sy cc cream ni tak melekit atau berminyak lansung ✔️‼️. Sebab ni lah yg orang akan stay dengan sesuatu krim tu kan? Its either bercapuk, or minyak gila, or tak rasa apa apa. Mesti korang nak yg tak rasa apa2 kan? Haaa kena cuba cc cream marykay ni
    .
    .
    Lepas tu sy suka sbb cc cream ni ada SPF 15 ✔️‼️, so dia berfungsi sbg sunblock jugak. So klau anda jenis tak suka pakai sunprotector kan, so cc cream ni memang sgt helpful lah💪
    .
    .
    And last sekali, cc cream marykay is non comedogenic which it’s wont clog pores ✔️‼️. Apa tu? Hehe. Maksud nya ianya tak akan sekat pori wajah okay. So takde lah sebab pakai cc cream ni nanti pori tersumbat , then jerawat naik. No🙅‍♀️ ❤ Dayang Fazirah🥰 Your Mary Kay Independent Beauty Consultant ☎ wasap.my/60165845219/MARYKAY #iamyourbeautyconsultant #marykaycomestoyou #marykaymalaysia
    #ilovemyskin
    #marykayjaa
    #cccreammixfoundation @ Taman Putra Perdana

    3 0 6 hours ago
    Marykay补水爽肤水❤️
市面上是很难找到一款爽肤水是含有玻尿酸成分,不只是可以当作爽肤水,也可以做水敷面膜
所以Marykay的softener也被牛儿老师称为“神奇水”
用过的人都说
“脸看起来光泽多了”
“皮肤不再干干了”
👉长效保湿
👉帮助紧致肌肤
👉密集补水
👉抗老
👉除皱
👉紧实
👉滋润
👉无香精&酒精 
好方便,一个产品有两个功效,你要吗? 柔肤水又能当保湿面膜,你用过吗?

#marykaymalaysia
#Softerner

    Marykay补水爽肤水❤️
    市面上是很难找到一款爽肤水是含有玻尿酸成分,不只是可以当作爽肤水,也可以做水敷面膜
    所以Marykay的softener也被牛儿老师称为“神奇水”
    用过的人都说
    “脸看起来光泽多了”
    “皮肤不再干干了”
    👉长效保湿
    👉帮助紧致肌肤
    👉密集补水
    👉抗老
    👉除皱
    👉紧实
    👉滋润
    👉无香精&酒精
    好方便,一个产品有两个功效,你要吗? 柔肤水又能当保湿面膜,你用过吗?

    #marykaymalaysia
    #Softerner

    0 0 6 hours ago
    MaryKay For Men

1) MK Men Daily Facial Wash
Dengan membersih muka menggunakan pembersih muka MK For Men ia dapat membantu abam-abam  untuk menghapuskan kotoran yang melekat di kulit muka seperti debu, habuk dan minyak ☑️
Selain itu juga, pembersih ini bertindak sebagai agen untuk memastikan kulit muka abam -abam kekal bersih dan menghalang daripada pertumbuhan jerawat dan pori -pori.

2. MK Advance Eyes Cream
Ia bertindak sebagai agen untuk membersih dan mengilapkan kulit muka serta mengurangkan tanda2 penuaan seperti kedutan di bahagia mata ☑️ 3. MK Men Advance Facial HydratorSunscreen SPF 25
Ia bertindak membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan ☑️
Selain itu juga, ia mampu melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

4. MK Men Body Spray
Salah satu produk yang dapat mengelakan daripada bau badan yang berlebihan. ia juga membantu kaun lelaki tampil berkeyakinan dan segar ☑️ Whatsapp 0122694102
#Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    MaryKay For Men

    1) MK Men Daily Facial Wash
    Dengan membersih muka menggunakan pembersih muka MK For Men ia dapat membantu abam-abam  untuk menghapuskan kotoran yang melekat di kulit muka seperti debu, habuk dan minyak ☑️
    Selain itu juga, pembersih ini bertindak sebagai agen untuk memastikan kulit muka abam -abam kekal bersih dan menghalang daripada pertumbuhan jerawat dan pori -pori.

    2. MK Advance Eyes Cream
    Ia bertindak sebagai agen untuk membersih dan mengilapkan kulit muka serta mengurangkan tanda2 penuaan seperti kedutan di bahagia mata ☑️ 3. MK Men Advance Facial HydratorSunscreen SPF 25
    Ia bertindak membantu mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan ☑️
    Selain itu juga, ia mampu melembapkan kulit dan mengekal keseimbangan pada kulit supaya tidak terlalu berminyak dan tidak terlalu kering malah kulit wajah akan lebih sihat dan segar. Ditambah pula dengan spf 25 melindungi kulit daripada sinaran uv.

    4. MK Men Body Spray
    Salah satu produk yang dapat mengelakan daripada bau badan yang berlebihan. ia juga membantu kaun lelaki tampil berkeyakinan dan segar ☑️ Whatsapp 0122694102
    #Marykay #Beautyconsultant #Beauty #Consultant #Bcmarykay #Cantik #Sihat #Botanical #Timewise #Sale #Skincare #Set #Makeup #Career #Kerjaya #marykaymalaysia #JoinNow #Register #Rm70 #DaftarAhli

    0 0 6 hours ago

Top #marykaymalaysia posts

    My partner for 2 days. Mentoring New Director Education together. Great experience working with you 😍 #MaryKayMalaysia

    My partner for 2 days. Mentoring New Director Education together. Great experience working with you 😍 #MaryKayMalaysia

    385 4 21 August, 2019
    👯‍♀Girls Night Out ⏩⏩👩🏻‍✈️👩🏻‍💼👩🏻‍⚕Office Chic ! (IN 10 MINUTES)

Teaming up again with @marykaymysg to show you guys how you can create these super simple looks within 10 minutes and see I also threw in a quick turban tutorial for ya 
I used Girls night out and Office chic to create these looks. 😉

#MaryKayMalaysia

    👯‍♀Girls Night Out ⏩⏩👩🏻‍✈️👩🏻‍💼👩🏻‍⚕Office Chic ! (IN 10 MINUTES)

    Teaming up again with @marykaymysg to show you guys how you can create these super simple looks within 10 minutes and see I also threw in a quick turban tutorial for ya
    I used Girls night out and Office chic to create these looks. 😉

    #MaryKayMalaysia

    11,724 86 1 August, 2019
    SUBHANALLAH, ALHAMDULILLAH
.
After all the hard work, sweat and tears. 😭😭 I would like to thank Allah the Almighty for awarding and granting the biggest blessing I have received in my life.💖
.
This year, at the age of only 23 years old, I have received the most precious gift from Mary Kay. I am extremely grateful to have found and be with a company who has a strong foundation of 56 years.😭
.
Within 2 years of being with Mary Kay, I was given countless of gifts, rewards and free travel all through hard work🎁 Mary Kay does rewards its consultants if they work hard. And yes, I worked hard to be where I am today.
.
I would like also like to thank Shooter Vibes Unit for your untiring support. With it, I have achieved my target while helping you achieve the income goal that you have set.
.
Know that I will continue to guide, support and lead you in the right direction towards success. But again, only you hold your future. And know that you can achieve your dreams and goals all through hard work.
.
Soon, my Shooter Vibes Angel unit will enjoy driving their own pink car with pride and joy. Always believe in yourself and know that nothing is impossible through self discipline and hard work.
.
Love, 
Senior Sales Director 
Mary Kay Malaysia & Singapore💖
Afiqah Haidafitri 👩🏻‍⚕️
.
#marykaymalaysia #pinkcarmarykay #thankyoumarykay #shootervibesangels #myangels #mybigwhy #mysyurga #marykayshahalam #marykaykl #marykay #bisnesmarykay #registerahlimarykay

    SUBHANALLAH, ALHAMDULILLAH
    .
    After all the hard work, sweat and tears. 😭😭 I would like to thank Allah the Almighty for awarding and granting the biggest blessing I have received in my life.💖
    .
    This year, at the age of only 23 years old, I have received the most precious gift from Mary Kay. I am extremely grateful to have found and be with a company who has a strong foundation of 56 years.😭
    .
    Within 2 years of being with Mary Kay, I was given countless of gifts, rewards and free travel all through hard work🎁 Mary Kay does rewards its consultants if they work hard. And yes, I worked hard to be where I am today.
    .
    I would like also like to thank Shooter Vibes Unit for your untiring support. With it, I have achieved my target while helping you achieve the income goal that you have set.
    .
    Know that I will continue to guide, support and lead you in the right direction towards success. But again, only you hold your future. And know that you can achieve your dreams and goals all through hard work.
    .
    Soon, my Shooter Vibes Angel unit will enjoy driving their own pink car with pride and joy. Always believe in yourself and know that nothing is impossible through self discipline and hard work.
    .
    Love,
    Senior Sales Director
    Mary Kay Malaysia & Singapore💖
    Afiqah Haidafitri 👩🏻‍⚕️
    .
    #marykaymalaysia #pinkcarmarykay #thankyoumarykay #shootervibesangels #myangels #mybigwhy #mysyurga #marykayshahalam #marykaykl #marykay #bisnesmarykay #registerahlimarykay

    663 35 10 August, 2019
    Rahsia penjagaan kulit saya adalah Skinvigorate Cleansing Brush daripada Mary Kay! Ia sangat hebat kerana boleh bertindak membersih kulit 85% lebih bersih daripada menggunakan tangan. Kulit terasa lembut dan lebih segar! ❤️
.
Khairunnisa Mahfar Adib,
Perunding Kecantikan Anda 
@marykaymysg 
#SkinvigorateSonicMYSG 
#Skinvigorate
#MaryKayMalaysia

    Rahsia penjagaan kulit saya adalah Skinvigorate Cleansing Brush daripada Mary Kay! Ia sangat hebat kerana boleh bertindak membersih kulit 85% lebih bersih daripada menggunakan tangan. Kulit terasa lembut dan lebih segar! ❤️
    .
    Khairunnisa Mahfar Adib,
    Perunding Kecantikan Anda
    @marykaymysg
    #SkinvigorateSonicMYSG
    #Skinvigorate
    #MaryKayMalaysia

    405 41 4 August, 2019
    Still Cleansing by hands? 🧐 There’s a lot that you’re missing!!! Like make up, dirts and impurities & things that you can’t see clogged in your pores 🥵 So, you think your skin is clean, but it is really clean?? Your hands can get into your 180 micrometer in size of pores??? 😅 You know the answer!! . 
You can now get your pores cleansed consistently with Mary Kay Skinvigorate Brush!!!! 😍
. 
The Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush will make you think and feel differently 💡 .
This lightweight, two speed power brush gently massages as it throughly cleans the skin, removing residue, dirt and makeup in seconds!!! 😍👍🏻
.
In Fact, an independent clinical study showed that the Skinvigorate Cleansing Brush provides 85% better make up removal than manual cleansing!! .
Get yours now! 😍😍😍 .
Independent Beauty Consultant MY, Nurul Asikin Binti Salleh ❤️ . 
#Skinvigorate #SkinvigorateSonicMYSG #marykaymalaysia

    Still Cleansing by hands? 🧐 There’s a lot that you’re missing!!! Like make up, dirts and impurities & things that you can’t see clogged in your pores 🥵 So, you think your skin is clean, but it is really clean?? Your hands can get into your 180 micrometer in size of pores??? 😅 You know the answer!! .
    You can now get your pores cleansed consistently with Mary Kay Skinvigorate Brush!!!! 😍
    .
    The Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush will make you think and feel differently 💡 .
    This lightweight, two speed power brush gently massages as it throughly cleans the skin, removing residue, dirt and makeup in seconds!!! 😍👍🏻
    .
    In Fact, an independent clinical study showed that the Skinvigorate Cleansing Brush provides 85% better make up removal than manual cleansing!! .
    Get yours now! 😍😍😍 .
    Independent Beauty Consultant MY, Nurul Asikin Binti Salleh ❤️ .
    #Skinvigorate #SkinvigorateSonicMYSG #marykaymalaysia

    505 4 11 August, 2019