#marykaymalaysiamurah Instagram Photos & Videos

marykaymalaysiamurah - 1.6k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaymalaysiamurah and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
10 hours
Average like
1.8
Average comment
0.2
Posts with video
4/36
Posts with photo
32/36

Hashtag Popularity

Siapa rasa nak bersiap lama sangat? Sampai husband n boyfren korg tu bising kan bila kita ni girls nak bersiap..so ni Bella tunjuk cara mudah dan cepat utk makeup.. SANGAT2 simple tp boleh buat muka glow n u are ready to go!! .
Set yang Bella pakai ni, bulan ni ada promo tau... so grab cepat tau...rugi sangat kalau uolls x grab...
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Siapa rasa nak bersiap lama sangat? Sampai husband n boyfren korg tu bising kan bila kita ni girls nak bersiap..so ni Bella tunjuk cara mudah dan cepat utk makeup.. SANGAT2 simple tp boleh buat muka glow n u are ready to go!! .
Set yang Bella pakai ni, bulan ni ada promo tau... so grab cepat tau...rugi sangat kalau uolls x grab...
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 6 22 hours ago

*TimeWise Vitamin C Activating Squares*
================= IA BUKAN DALAM BENTUK CECAIR. IA BUKAN DALAM BENTUK SERBUK.

TimeWise Vitamin C Activating Squares merupakan satu penemuan baru dlm teknologi penjagaan kulit, & diaktifkan hanya pd hujung jari anda
Kaedah ini sgt berkesan, ia blh menguatkan serum anti penuaan sedia ada iaitu sbg pemangkin yg blh digabungkan bersama.

Hanya diperkuatkan dgn satu kepingan kecil di tapak tangan anda dan ia akn menyerap sbg satu dos vitamin C bagi melawan kesan penuaan.

Hasil ujian klinikal selama 2 minggu!!! 🍊 Tona kulit semakin rata seluruh muka 🍊 Kulit muka semakin berseri 🍊 Kekurangan keterlihatan garis penuaan dan kedutan pada wajah
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

*TimeWise Vitamin C Activating Squares*
================= IA BUKAN DALAM BENTUK CECAIR. IA BUKAN DALAM BENTUK SERBUK.

TimeWise Vitamin C Activating Squares merupakan satu penemuan baru dlm teknologi penjagaan kulit, & diaktifkan hanya pd hujung jari anda 
Kaedah ini sgt berkesan, ia blh menguatkan serum anti penuaan sedia ada iaitu sbg pemangkin yg blh digabungkan bersama.

Hanya diperkuatkan dgn satu kepingan kecil di tapak tangan anda dan ia akn menyerap sbg satu dos vitamin C bagi melawan kesan penuaan.

Hasil ujian klinikal selama 2 minggu!!! 🍊 Tona kulit semakin rata seluruh muka 🍊 Kulit muka semakin berseri 🍊 Kekurangan keterlihatan garis penuaan dan kedutan pada wajah
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 12 December, 2019

Ada tak siapa2 yang tgh fikir and planning sume2 ni? Mesti ada punya kaaannn... semua org pun mesti ada berangan-angan utk semua ni...
.
Jom borak2 dgn Bella tentang your dreams and planning.. saje nak tahu... hehehe
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Ada tak siapa2 yang tgh fikir and planning sume2 ni? Mesti ada punya kaaannn... semua org pun mesti ada berangan-angan utk semua ni...
.
Jom borak2 dgn Bella tentang your dreams and planning.. saje nak tahu... hehehe
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
5 0 12 December, 2019

Perkenalkan 𝐒𝐨𝐧𝐢𝐜 𝐒𝐤𝐢𝐧𝐯𝐢𝐠𝐨𝐫𝐚𝐭𝐞 terbaru dari Mary Kay😍
.
Hanya 60 saat untuk kebersihan tahap Sonik dan gabungan dual fungsi untuk membersih & mengurut .
✨Di uji secara klinikal, mampu membersih 4 kali ganda lebih efektif terhadap minyak, sisa solekan, kotoran dan pencemaran berbanding menggunakan jari.
.
✨Mempunyai 3 tahap kelajuan dan 2 kepala peranti.
.
✨ 200 kali putaran dalam sesaat.
.
✨mempunyai kesan getaran membantu perjalanan darah ketika cucian.
.
✨Mempunyai had masa seminit untuk memastikan pembersihan yang optimum dan konsisten X urutan.
.
✨Membantu mengetatkan otot wajah yang kendur.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Perkenalkan 𝐒𝐨𝐧𝐢𝐜 𝐒𝐤𝐢𝐧𝐯𝐢𝐠𝐨𝐫𝐚𝐭𝐞 terbaru dari Mary Kay😍
.
Hanya 60 saat untuk kebersihan tahap Sonik dan gabungan dual fungsi untuk membersih & mengurut .
✨Di uji secara klinikal, mampu membersih 4 kali ganda lebih efektif terhadap minyak, sisa solekan, kotoran dan pencemaran berbanding menggunakan jari.
.
✨Mempunyai 3 tahap kelajuan dan 2 kepala peranti.
.
✨ 200 kali putaran dalam sesaat.
.
✨mempunyai kesan getaran membantu perjalanan darah ketika cucian.
.
✨Mempunyai had masa seminit untuk memastikan pembersihan yang optimum dan konsisten X urutan.
.
✨Membantu mengetatkan otot wajah yang kendur.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 12 December, 2019

Jaga bibir kita dengan scrub setiap minggu untuk buang sel kulit mati. Kalau xbuang, sel mati tu duk menempel kt situ.. Pakai lipstik mahal sekalipun tetap xselari warna sebenar sbb bibir xscrub dan xlembut... Belai bibir anda 😊
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Jaga bibir kita dengan scrub setiap minggu untuk buang sel kulit mati. Kalau xbuang, sel mati tu duk menempel kt situ.. Pakai lipstik mahal sekalipun tetap xselari warna sebenar sbb bibir xscrub dan xlembut... Belai bibir anda 😊
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 12 December, 2019

Bibir kering?
.
Menggelupas?
.
Hitam?
.
Ayoyo... Kene cek balik sama ada sis pernah scrub bibir?
Kalau x pernah, mesti scrub bibir tu dulu 2-3x seminggu selama beberapa minit je.. Tak lama pun...
Barulah pakai lip balm then apply lipstik..baru la nampak cantik... Lips spa ni diperkaya dengan shea butter utk melembapkan bibir... Bila selalu scrub barulah bibir tu nampal pinkish gitu...itulah warna sebenar bibir kita...😊.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Bibir kering?
.
Menggelupas?
.
Hitam?
.
Ayoyo... Kene cek balik sama ada sis pernah scrub bibir?
Kalau x pernah, mesti scrub bibir tu dulu 2-3x seminggu selama beberapa minit je.. Tak lama pun...
Barulah pakai lip balm then apply lipstik..baru la nampak cantik... Lips spa ni diperkaya dengan shea butter utk melembapkan bibir... Bila selalu scrub barulah bibir tu nampal pinkish gitu...itulah warna sebenar bibir kita...😊.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 12 December, 2019

Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah:
.
✅Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.
.
✅Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
.
✅Berfungsi untuk menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk membantu wajah dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.
.
✅Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
.
Ingat !!!! Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Antara kelebihan Oil Free Make Up Remover Mary Kay adalah:
.
✅Tidak mengandungi minyak. Sgt sesuai dipakai untuk semua jenis kulit.
.
✅Merupakan salah satu dr supplement dalam produk Mary Kay kerana selain membersihkan solekan pada wajah, dalam masa yg sama ianya mencuci dan melembap.
.
✅Berfungsi untuk menganjalkan kulit dlm satu sapuan. Ini bermakna Oil Free Make Up Remover ni bukan sekadar pencuci mekap tetapi ianya berfungsi utk membantu wajah dari kusam akibat pemakaian mekap yang terlalu lama dan juga selamat digunakan untuk mencuci bibir.
.
✅Mampu menanggalkan kotoran mekap 'Water Proof' dengan satu cucian shj. Malah ia menanggalkan make up dalam cara yang lembut, ringan dan nyaman pd kulit wajah.
.
Ingat !!!! Bahagian sekeliling mata dan bibir adalah kawasan yang paling sensitif pada tekanan yang kuat. Dengan penggunaan oil-free makeup remover, anda tidak perlu menyental untuk menghilangkan mekap mata, kening dan lipstick. Dengan harga mampu milik dan kualiti bertaraf 5 bintang, itulah salah satu kelebihan produk Mary Kay.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 12 December, 2019

Cantik x kalau ada brush collection macam ni? Seronok kan.. bila nak pakai, sume ada.. LENGKAP! Siap dgn beg utk simpan brush.. .
Mary Kay pun ada tau.. ESSENCIAL BRUSH COLLECTION.... sangat best..sangat lembut..sangat2 menepati dan menyenangkan utk kita apply make up.. .

SIAPA NAK CUBA? LETAK FON NUM DI KOMEN ATAU DM, NNT BELLA CONTACT UOLLSS... .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Cantik x kalau ada brush collection macam ni? Seronok kan.. bila nak pakai, sume ada.. LENGKAP! Siap dgn beg utk simpan brush.. .
Mary Kay pun ada tau.. ESSENCIAL BRUSH COLLECTION.... sangat best..sangat lembut..sangat2 menepati dan menyenangkan utk kita apply make up.. .

SIAPA NAK CUBA? LETAK FON NUM DI KOMEN ATAU DM, NNT BELLA CONTACT UOLLSS... .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
2 0 12 December, 2019

Setiap apa yang kita apply pada muka, haruslah sentiasa bersih supaya kotoran2 atau bakteria x singgah pada kulit muka yang boleh mengakibatkan muka kotor, pori tersumbat dan jerawat pun mula lah berkampung... .

Nak ke macam tu? Haaa mesti tak nak kan.. so kalau nak cantik, barang2 yang kita guna pun mesti lah cantik2 tau! .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Setiap apa yang kita apply pada muka, haruslah sentiasa bersih supaya kotoran2 atau bakteria x singgah pada kulit muka yang boleh mengakibatkan muka kotor, pori tersumbat dan jerawat pun mula lah berkampung... .

Nak ke macam tu? Haaa mesti tak nak kan.. so kalau nak cantik, barang2 yang kita guna pun mesti lah cantik2 tau! .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 0 11 December, 2019

Saje nak share..bermodalkan ini, dan penyebab ini lah, sekarang Bella jadi confident, independent and beautiful..nak tahu kenapa? .

Sebab dulu kulit Bella sgt2 teruk kuar jerawat..nasib baik Bella jumpa Mary Kay yg dpt sembuh kan semua tu.. drpd hanya nk jadi pengguna, sekarang Bella dah boleh menjana pendapatan..
.

Bila dah ada pendapatan, hati pun semakin senang sbb kulit dah elok, baru lah dtg keyakinan diri.. dan dtgnya semangat utk membantu insan2 lain diluar sana utk sama2 usaha seperti Bella.. jgn sia2 kan peluang yang ada sementara kita masih diberi peluang utk melakukan sesuatu.. takut 1 hari nnt, nikmat yang ada ni ditarik balik, kita akan terkapai2.. .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Saje nak share..bermodalkan ini, dan penyebab ini lah, sekarang Bella jadi confident, independent and beautiful..nak tahu kenapa? .

Sebab dulu kulit Bella sgt2 teruk kuar jerawat..nasib baik Bella jumpa Mary Kay yg dpt sembuh kan semua tu.. drpd hanya nk jadi pengguna, sekarang Bella dah boleh menjana pendapatan..
.

Bila dah ada pendapatan, hati pun semakin senang sbb kulit dah elok, baru lah dtg keyakinan diri.. dan dtgnya semangat utk membantu insan2 lain diluar sana utk sama2 usaha seperti Bella.. jgn sia2 kan peluang yang ada sementara kita masih diberi peluang utk melakukan sesuatu.. takut 1 hari nnt, nikmat yang ada ni ditarik balik, kita akan terkapai2.. .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
5 0 9 December, 2019

OIL FREE HYDRATING GEL
.

Manfaat dan keistimewaan ❤ Gel tidak berminyak ❤ Diserap dengan mudah untuk sejukkan dan segarkan kulit
❤ Hidrasi kulit sehingga 10 jam
❤ Memulihkan keseimbangan lembapan kulit ❤ Mengandungi estrak teh hijau yg terkenal sebagai anti oksidan dan agen penyegar kulit
❤ Pakar mencadangkan penggunaan OFHG secara optimum mampu menjadikan kulit lebih lembut, halus dan kelihatan lebih muda .

Bagaimana ia berfungsi
- Membantu kulit mengekalkan keseimbangan kelembapan nya sendiri .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

OIL FREE HYDRATING GEL
.

Manfaat dan keistimewaan ❤ Gel tidak berminyak ❤ Diserap dengan mudah untuk sejukkan dan segarkan kulit
❤ Hidrasi kulit sehingga 10 jam
❤ Memulihkan keseimbangan lembapan kulit ❤ Mengandungi estrak teh hijau yg terkenal sebagai anti oksidan dan agen penyegar kulit
❤ Pakar mencadangkan penggunaan OFHG secara optimum mampu menjadikan kulit lebih lembut, halus dan kelihatan lebih muda .

Bagaimana ia berfungsi
- Membantu kulit mengekalkan keseimbangan kelembapan nya sendiri .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 0 7 December, 2019

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG) .
OFHG ini fungsinya macam pelembab/moisturizer tapi ianya merupakan supliment tambahan untuk 'makanan' kulit kita .
Bila kata supliment tambahan, anda sapu nipis di kulit wajah selepas pakai pelembab.
.
Kecuali keadaan kulit yang sangat nipis kesan produk terdahulu, boleh pakai ini saja tanpa pelembab sehingga keadaan kulit nampak stabil.
.
Jom kita tengok kegunaan dan manfaat OFHG ini pada kulit kita :
.
🌸 Struktur gel yang ringan dan cepat meresap ke dalam kulit
.
🌸 Melembabkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak (oil-free)
.
🌸 Mengawal minyak dekat kulit kita
.
🌸 Meredakan radang iaitu kulit sensitif yang cepat merah atau ada masalah jerawat yang merah-merah
.
🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Selain itu, untuk mendapatkan hasil solekan yang lebih cantik, anda wajib pakai OFHG ini sebelum start bersolek untuk mengelakkan solekan anda nampak 'crack' akibat kulit terlalu kering!🤗
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel (OFHG) .
OFHG ini fungsinya macam pelembab/moisturizer tapi ianya merupakan supliment tambahan untuk 'makanan' kulit kita .
Bila kata supliment tambahan, anda sapu nipis di kulit wajah selepas pakai pelembab.
.
Kecuali keadaan kulit yang sangat nipis kesan produk terdahulu, boleh pakai ini saja tanpa pelembab sehingga keadaan kulit nampak stabil.
.
Jom kita tengok kegunaan dan manfaat OFHG ini pada kulit kita :
.
🌸 Struktur gel yang ringan dan cepat meresap ke dalam kulit
.
🌸 Melembabkan kulit tanpa membuat kulit kita berminyak (oil-free)
.
🌸 Mengawal minyak dekat kulit kita
.
🌸 Meredakan radang iaitu kulit sensitif yang cepat merah atau ada masalah jerawat yang merah-merah
.
🌸 Membantu pertumbuhan sel kulit baru
.
Selain itu, untuk mendapatkan hasil solekan yang lebih cantik, anda wajib pakai OFHG ini sebelum start bersolek untuk mengelakkan solekan anda nampak 'crack' akibat kulit terlalu kering!🤗
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 7 December, 2019

Indulge Soothing Eye Gel calms, cools and refreshes a tired-looking appearance. Enjoy a spa day! Kelembutan dan kesegaran gel biru turqouis dengan ekstrak tumbuhan. 3 perkataan yang boleh digambarkan:
.
.
💦 Cooling
.
💦 Calming treat
.
💦 Reduce of puffy eyes
.
.
3 Bahan ajaib di dalamnya adalah ekstrak teh hijau (camelia sinensis) yang boleh mencegah radikal bebas, ekstrak timun (cucumis sativus) yang menenang serta menyejukkan kulit dan ekstrak bunga ros (rosa canina) juga menenang dan menyejukkan kulit.
.
Antara hasil hebat darinya, dapat mengembalikan tona kulit, menganjal, mengurang bengkak di bawah mata, merawat, menyegarkan wajah yang kusam, meningkat lembapan kulit hingga 130%.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Indulge Soothing Eye Gel calms, cools and refreshes a tired-looking appearance. Enjoy a spa day! Kelembutan dan kesegaran gel biru turqouis dengan ekstrak tumbuhan. 3 perkataan yang boleh digambarkan:
.
.
💦 Cooling
.
💦 Calming treat
.
💦 Reduce of puffy eyes
.
.
3 Bahan ajaib di dalamnya adalah ekstrak teh hijau (camelia sinensis) yang boleh mencegah radikal bebas, ekstrak timun (cucumis sativus) yang menenang serta menyejukkan kulit dan ekstrak bunga ros (rosa canina) juga menenang dan menyejukkan kulit.
.
Antara hasil hebat darinya, dapat mengembalikan tona kulit, menganjal, mengurang bengkak di bawah mata, merawat, menyegarkan wajah yang kusam, meningkat lembapan kulit hingga 130%.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 7 December, 2019

Pakai makeup tp senang comot? Makeup x tahan lama? Muka berminyak? Minyak di muka x boleh control? .
Jangan risau okaaayyyy... Bella boleh tolong.. whatsapp Bella laju2 kalau nak tahu.. harga pun murah2 je.. ada 20% diskaun... jom lah... Bella nak tolong korang jadi gorjes ni... .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Pakai makeup tp senang comot? Makeup x tahan lama? Muka berminyak? Minyak di muka x boleh control? .
Jangan risau okaaayyyy... Bella boleh tolong.. whatsapp Bella laju2 kalau nak tahu.. harga pun murah2 je.. ada 20% diskaun... jom lah... Bella nak tolong korang jadi gorjes ni... .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 0 7 December, 2019

MARY KAY INDULGE SOOTHING EYE GEL .
Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif berbanding bahagian lain pada muka. . .

Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah dermis akan mengecut yang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata.
.
Jadi mata adalah bahagian yang perlu diberi penjagaan rapi.
.
Bagaimana Indulge Soothing Eye Gel ini membantu mata kita :
.
1. Mengandungi bahan botani yang dapat menentang, merawat dan menyegarkan mata yang kelihatan penat.
2. Meningkatkan kelembapan kulit mata, mengurangkan sembap mata / eyebag.
3. Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak bawah mata.
4. Memperbaiki penampilan kulit dimana kulit kelihatan lebih lembut dan licin.
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #eyebags #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #eyegel #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

MARY KAY INDULGE SOOTHING EYE GEL .
Tahukah anda bahawa kulit disekeliling mata adalah kulit yang paling nipis dan sensitif berbanding bahagian lain pada muka. . .

Apabila usia meningkat, lapisan lemak dibawah dermis akan mengecut yang menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan cengkung di bawah mata.
.
Jadi mata adalah bahagian yang perlu diberi penjagaan rapi.
.
Bagaimana Indulge Soothing Eye Gel ini membantu mata kita :
.
1. Mengandungi bahan botani yang dapat menentang, merawat dan menyegarkan mata yang kelihatan penat.
2. Meningkatkan kelembapan kulit mata, mengurangkan sembap mata / eyebag.
3. Mengembalikan tona kulit, menganjalkan dan mengurangkan penampilan bengkak bawah mata.
4. Memperbaiki penampilan kulit dimana kulit kelihatan lebih lembut dan licin.
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #eyebags #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #eyegel #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
3 0 7 December, 2019

KENAPA PERLU TAKUT BINA KERJAYA DI MARY KAY?
.
Ramai diantara kita masih takut2 untuk membina kerjaya dalam Mary kay, antara sebab yang saya selalu dengar, mereka berpendapat:-
.
💋Mary Kay is MLM
.
💋Mary kay Mahal .
💋Takut tak dapat untung
.
💋Takut susah nak buat
.
💋Takut apa yang dibuat tak jalan
.
💋Takut tak dapat customer
.
Ini semua pemikiran kita semua sebelum menceburi sesuatu perniagaan 😊 Bisnes Mary Kay ni sangat mudah berbanding bisnes lain. Kenapa?
.
💄 Kita sentiasa ada orang pantau untuk makesure kita success.
.
💄 Kita ada sisterhood Mary Kay yang saling membantu tanpa mengharapkan apa2 balasan.
.
💄 Kita ada Education Class PERCUMA khas untuk Beauty Consultant Mary Kay.
.
💄 Kita bukan MLM, Kita Beauty Consultant dan company direct selling terbesar di DUNIA.
.
💄 Mary Kay seperti bisnes sendiri , Start Dari Bawah.
.
💄 Anda lah bos, anda lah pekerja.
.
💄 Tiada yang paksa anda buat.
.
💄 Hadiah perhargaan setiap bulan.
.
💄 Bisnes Mary kay boleh bercabang banyak bidang seperti menjadi juru solek, juru spa.

Dan banyak lagi 😱😍 Now!! Awak berani untuk mencuba?
Awak mahu rasa apa yang saya rasa?
Awak mahu dapat apa yang saya dapat?
Awak mahu pakai barangan mary kay secara percuma?
Awak mahu saya bantu awak keluar dari zone selesa awak sekarang?
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

KENAPA PERLU TAKUT BINA KERJAYA DI MARY KAY?
.
Ramai diantara kita masih takut2 untuk membina kerjaya dalam Mary kay, antara sebab yang saya selalu dengar, mereka berpendapat:-
.
💋Mary Kay is MLM
.
💋Mary kay Mahal .
💋Takut tak dapat untung
.
💋Takut susah nak buat
.
💋Takut apa yang dibuat tak jalan
.
💋Takut tak dapat customer
.
Ini semua pemikiran kita semua sebelum menceburi sesuatu perniagaan 😊 Bisnes Mary Kay ni sangat mudah berbanding bisnes lain. Kenapa?
.
💄 Kita sentiasa ada orang pantau untuk makesure kita success.
.
💄 Kita ada sisterhood Mary Kay yang saling membantu tanpa mengharapkan apa2 balasan.
.
💄 Kita ada Education Class PERCUMA khas untuk Beauty Consultant Mary Kay.
.
💄 Kita bukan MLM, Kita Beauty Consultant dan company direct selling terbesar di DUNIA.
.
💄 Mary Kay seperti bisnes sendiri , Start Dari Bawah.
.
💄 Anda lah bos, anda lah pekerja.
.
💄 Tiada yang paksa anda buat.
.
💄 Hadiah perhargaan setiap bulan.
.
💄 Bisnes Mary kay boleh bercabang banyak bidang seperti menjadi juru solek, juru spa.

Dan banyak lagi 😱😍 Now!! Awak berani untuk mencuba?
Awak mahu rasa apa yang saya rasa?
Awak mahu dapat apa yang saya dapat?
Awak mahu pakai barangan mary kay secara percuma?
Awak mahu saya bantu awak keluar dari zone selesa awak sekarang?
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
1 0 7 December, 2019

SURPRISE 🥳

JOIN MARY KAY HANYA RM70 SAHAJA??!
.
Wow! Good News!!
.
Memang surprise, dulu nak join Mary Kay kena bayar rm189... Sekarang register RM70 sahaja dan anda akan dapat barang bernilai hampir RM200 😍
.
Jom mulakan bisnes dengan Marykay. No risk!
.
Whatsapp laju2 ye uolls. 😘

Berminat boleh direct pm 😘⠀
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

SURPRISE 🥳

JOIN MARY KAY HANYA RM70 SAHAJA??!
. 
Wow! Good News!!
. 
Memang surprise, dulu nak join Mary Kay kena bayar rm189... Sekarang register RM70 sahaja dan anda akan dapat barang bernilai hampir RM200 😍
. 
Jom mulakan bisnes dengan Marykay. No risk!
. 
Whatsapp laju2 ye uolls. 😘

Berminat boleh direct pm 😘⠀
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
1 0 7 December, 2019

ANDA MEMPUNYAI ANTARA MASALAH2 TERSEBUT? . . ✔ Mata kelihatan letih .
✔ Mata sembab
✔ Dark circle seperti panda
✔ Eye bag berkilo
✔ Keliling mata kering
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

ANDA MEMPUNYAI ANTARA MASALAH2 TERSEBUT? . . ✔ Mata kelihatan letih .
✔ Mata sembab
✔ Dark circle seperti panda
✔ Eye bag berkilo
✔ Keliling mata kering
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 0 6 December, 2019

Water spa!

Kenapa water spa? Sebab semuanya buat kulit rasa moist dan mcm letak air di wajah. 😊

Utk mata sembap, letih, eyebag, mata asyik menghadap PC mmg best apply indulge soothing eye gel (ISEG) buat mata rasa sejuk mcm letak timun di mata. Si hijau cili padi ni.

Oil free hydrating gel is the best supplement ever. OFHG buat wajah rasa sentiasa lembap dan buat make up jd tahan lama. Bukan calang supplement ni. Buat kulit rasa bernafas, fresh, dan kurangkan radang. Fuhhh bnyk sgt manfaat nk cter. Bila pakai sendiri baru faham. 😘 Kekal hidrat tanpa kedutan. Itu kita nak.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

Water spa!

Kenapa water spa? Sebab semuanya buat kulit rasa moist dan mcm letak air di wajah. 😊

Utk mata sembap, letih, eyebag, mata asyik menghadap PC mmg best apply indulge soothing eye gel (ISEG) buat mata rasa sejuk mcm letak timun di mata. Si hijau cili padi ni.

Oil free hydrating gel is the best supplement ever. OFHG buat wajah rasa sentiasa lembap dan buat make up jd tahan lama. Bukan calang supplement ni. Buat kulit rasa bernafas, fresh, dan kurangkan radang. Fuhhh bnyk sgt manfaat nk cter. Bila pakai sendiri baru faham. 😘 Kekal hidrat tanpa kedutan. Itu kita nak.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
1 0 5 December, 2019

2 item hot selling fast!!! 2 benda ni je buat wajah kita jadi 'siap'. Untuk yang nampak natural tp xsuka make up. Inilah jawapannya sesuai utk anda.

CC cream ni bukan sahaja correction complexion malah memberi 8 manfaat yang lain utk kulit. Bukan untuk make up semata2! Memberi kelembapan, menutup cela, sekatakan tona warna dan memberi perlindungan spf15 drpd sinaran uv dan radikal bebas.

Translucent powder tu lg best... Dap2 je dh nmpk glowing. Ianya mengadungi serbuk mutiara buat wajah bergemerlapan ibarat mutiara gitew. Bedak putih tp hasil superb.

Tak susah nk bg wajah nampak segar dan berseri.

Sementara less kebabom ni elok sgt cpt2 grab..nnt kempunan bucu katil. 😁
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

2 item hot selling fast!!! 2 benda ni je buat wajah kita jadi 'siap'. Untuk yang nampak natural tp xsuka make up. Inilah jawapannya sesuai utk anda.

CC cream ni bukan sahaja correction complexion malah memberi 8 manfaat yang lain utk kulit. Bukan untuk make up semata2! Memberi kelembapan, menutup cela, sekatakan tona warna dan memberi perlindungan spf15 drpd sinaran uv dan radikal bebas.

Translucent powder tu lg best... Dap2 je dh nmpk glowing. Ianya mengadungi serbuk mutiara buat wajah bergemerlapan ibarat mutiara gitew. Bedak putih tp hasil superb.

Tak susah nk bg wajah nampak segar dan berseri.

Sementara less kebabom ni elok sgt cpt2 grab..nnt kempunan bucu katil. 😁
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
4 0 5 December, 2019

Hi...saje nak belanja video hari ni...bukan apa.. kadang2 kalau kita x tunjuk sndr kebaikan product yang kita guna pada semua org, nnt org x pecaya kan.. hehehehe.. .
Ok jom layan video ye..i send love♥️ to @fira_maryk 😘. .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.
Atau klik je link di bio...
.
#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #makeupremover #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Hi...saje nak belanja video hari ni...bukan apa.. kadang2 kalau kita x tunjuk sndr kebaikan product yang kita guna pada semua org, nnt org x pecaya kan.. hehehehe.. .
Ok jom layan video ye..i send love♥️ to @fira_maryk 😘. .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.
Atau klik je link di bio...
.
#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #makeupremover #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
5 0 4 December, 2019

💟Translucent Loose Powder💟
.
Kalau susah sangat nak pilih bedak yang sama dengan warna kulit kita. Ini yang boleh anda pilih.
Bedak ni tiada color. Ia transparent. Bila kita apply, ia akan telus ikut warna kulit asal kita. .
Advantage bagi anda yang berkulit putih. Heheh, yang bestnya pakai Bedak ni.
.
Dia ada effect glowing2 sikit sebab ada serbuk mutiara bg awet muda skali.
.
So bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus baru nampak kemas dan sekata. 😊
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

💟Translucent Loose Powder💟
.
Kalau susah sangat nak pilih bedak yang sama dengan warna kulit kita. Ini yang boleh anda pilih. 
Bedak ni tiada color. Ia transparent. Bila kita apply, ia akan telus ikut warna kulit asal kita. .
Advantage bagi anda yang berkulit putih. Heheh, yang bestnya pakai Bedak ni.
.
Dia ada effect glowing2 sikit sebab ada serbuk mutiara bg awet muda skali.
.
So bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus baru nampak kemas dan sekata. 😊
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 4 December, 2019

💟Translucent Loose Powder💟
.
Kalau susah sangat nak pilih bedak yang sama dengan warna kulit kita. Ini yang boleh anda pilih.
Bedak ni tiada color. Ia transparent. Bila kita apply, ia akan telus ikut warna kulit asal kita. .
Advantage bagi anda yang berkulit putih. Heheh, yang bestnya pakai Bedak ni.
.
Dia ada effect glowing2 sikit sebab ada serbuk mutiara bg awet muda skali.
.
So bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus baru nampak kemas dan sekata. 😊
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

💟Translucent Loose Powder💟
.
Kalau susah sangat nak pilih bedak yang sama dengan warna kulit kita. Ini yang boleh anda pilih. 
Bedak ni tiada color. Ia transparent. Bila kita apply, ia akan telus ikut warna kulit asal kita. .
Advantage bagi anda yang berkulit putih. Heheh, yang bestnya pakai Bedak ni.
.
Dia ada effect glowing2 sikit sebab ada serbuk mutiara bg awet muda skali.
.
So bila pakai kulit muka nampak berkilat..kene pakai dengan berus baru nampak kemas dan sekata. 😊
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
0 0 4 December, 2019

Tau x harga tu, termasuk dgn registration rm70.. cuba buat matematik skit, harga total tu tolak dgn rm70.. haaaa korg tgk lah sndr kat calculator tu kuar angka berapa.. .
Agak2nya kalau kita pegi beli kat luar, jenama yang terkenal kat Malaysia ni, boleh dpt x dgn harga tu? Tepuk dada tanya selera.. tepuk purse, cepat2 whatsapp Bella ye... 😘😘
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Tau x harga tu, termasuk dgn registration rm70.. cuba buat matematik skit, harga total tu tolak dgn rm70.. haaaa korg tgk lah sndr kat calculator tu kuar angka berapa.. .
Agak2nya kalau kita pegi beli kat luar, jenama yang terkenal kat Malaysia ni, boleh dpt x dgn harga tu? Tepuk dada tanya selera.. tepuk purse, cepat2 whatsapp Bella ye... 😘😘
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
2 0 4 December, 2019

MARY KAY ULTRA STAY LIP LACQUER KIT
.
1. Ultra Stay Lip Lacquer
🌸 Ada 3 pilihan warna iaitu Rose , Cherry & Plum.
🌸 Merupakan lipmatte yang memberi sapuan warna pada bibir
🌸 Sangat cepat kering di bibir
.

2. Lip Lacquer Sealer
🌼 Merupakan cecair transparent , yang kelihatan seperti lip gloss
🌼 Fungsi utama sapuan lip sealer selepas penggunaan lip lacquer ialah utk *LOCK* warna lip lacquer di bibir yang telah kita sapu 🌼 Melembapkan bibir
.

3. Lip Lacquer Eraser
🌷 Romover khas untuk membuang/membersihkan Lip Lacquer 🌷 Mengandungi bahan yang membersihkan kesan lip lacquer dengan lembut
🌷 Selepas cucian, bibir akan lebih lembap dan licin.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

MARY KAY ULTRA STAY LIP LACQUER KIT
. 
1.  Ultra Stay Lip Lacquer
🌸 Ada 3 pilihan warna iaitu Rose , Cherry & Plum.
🌸 Merupakan lipmatte yang memberi sapuan warna pada bibir
🌸 Sangat cepat kering di bibir
.

2. Lip Lacquer Sealer
🌼 Merupakan cecair transparent , yang kelihatan seperti lip gloss
🌼 Fungsi utama sapuan lip sealer selepas penggunaan lip lacquer ialah utk *LOCK* warna lip lacquer di bibir yang telah kita sapu 🌼 Melembapkan bibir
.

3. Lip Lacquer Eraser
🌷 Romover khas untuk membuang/membersihkan Lip Lacquer 🌷 Mengandungi bahan yang membersihkan kesan lip lacquer dengan lembut
🌷 Selepas cucian, bibir akan lebih lembap dan licin.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
2 0 3 December, 2019

Lipstick At Play Marykay
BUY 1 free 1 guyssssss💋💋 🌹Long lasting
🌹TIDAK mengeringkan bibir
🌹Melembapkan bibir
🌹Teksture yang ringan
🌹Warna yang cantik 🏷️PROMOTION PRICE RM39. 00
🎁FREE GIFT

Kita sebagai pengguna mesti bijak untuk mengenal pasti bahan bahan yang ade dalam produk kita❤️ #marykayparttime
#marykayshahalam
#marykayparttime
#lipstickmarykayterlajaklaris
#promosimarykay #marykaymalaysiamurah #marykaymalaysiaoriginal

Lipstick At Play Marykay
BUY 1 free 1 guyssssss💋💋 🌹Long lasting
🌹TIDAK mengeringkan bibir
🌹Melembapkan bibir
🌹Teksture yang ringan
🌹Warna yang cantik 🏷️PROMOTION PRICE RM39. 00
🎁FREE GIFT

Kita sebagai pengguna mesti bijak untuk mengenal pasti bahan bahan yang ade dalam produk kita❤️ #marykayparttime
#marykayshahalam
#marykayparttime
#lipstickmarykayterlajaklaris
#promosimarykay#marykaymalaysiamurah#marykaymalaysiaoriginal♥
2 0 3 December, 2019

SATIN LIP BUTTER SHEA SCRUB & LIP BALM..
.
Bahan - bahan dalam kedua satin lips ni memberikan kesan terbaik untuk bibir kita.. .
🌸Sugar Scrub
Akan buang sel kulit mati di bibir. Rasa dia manis taw. Tp jgn telan hehe. Scrub bibir 3x seminggu untk dptkan kesan yg bagus.
.
🌸Butter Balm- lip balm. Lepas scrub, sapu lip balm. Kdgn Shea & Jojoba Butters mmg sgt bagus untuk bantu bibir kekal lembap. Gunakan 3x sehari.
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

SATIN LIP BUTTER SHEA SCRUB & LIP BALM..
.
Bahan - bahan dalam kedua satin lips ni memberikan kesan terbaik untuk bibir kita.. .
🌸Sugar Scrub
 Akan buang sel kulit mati di bibir. Rasa dia manis taw. Tp jgn telan hehe. Scrub bibir 3x seminggu untk dptkan kesan yg bagus.
.
🌸Butter Balm- lip balm. Lepas scrub, sapu lip balm. Kdgn Shea & Jojoba Butters mmg sgt bagus untuk bantu bibir kekal lembap. Gunakan 3x sehari.
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipmattemurah #serum #marykayreadystock #lipstickmurah #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
1 0 3 December, 2019

Mesti ramai yang mempunyai masalah bibir yg kering atau merekah.. sampai berdarah2 sbb kulit terlalu kering kan.. .
Kadang2 minum air banyak pun, tapi bibir tetap kering..mana tak nye, dengan keadaan cuaca lagi.. dgn alergy nye lagi.. .
Ok xpe.. Bella boleh tolong pulihkan semula bibir korang tu.. supaya jadi lebih munggil n pinkish semula.. kalah Angelina Jolie taaauuuu... .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipscrubmarykay #lipbalm #marykayreadystock #lipbalmmarykay  #marykaywangsamaju #lipscrub #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Mesti ramai yang mempunyai masalah bibir yg kering atau merekah.. sampai berdarah2 sbb kulit terlalu kering kan.. .
Kadang2 minum air banyak pun, tapi bibir tetap kering..mana tak nye, dengan keadaan cuaca lagi.. dgn alergy nye lagi.. .
Ok xpe.. Bella boleh tolong pulihkan semula bibir korang tu.. supaya jadi lebih munggil n pinkish semula.. kalah Angelina Jolie taaauuuu... .

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipscrubmarykay #lipbalm #marykayreadystock #lipbalmmarykay #marykaywangsamaju #lipscrub #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
2 0 2 December, 2019

ASID HYALURONIC
.
Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic nie antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical?
.
Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic acid nie, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan? 😍
.
Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit ! 😍
.
Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10 tahun lebih muda? INI JAWAPAN NYA ! .
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

ASID HYALURONIC
.
Terjumpa kenyataan Dr. Zubaidi mengenai asid hyaluronic. Tahu tak, asid hyaluronic nie antara antioksida terbaik untuk kulit sebab mampu mengurangkan keradangan dan menghalang kerosakan yang berpunca dari aktiviti free radical?
.
Produk kosmetic yang mengandungi asid hyaluronic ini juga merupakan komponen pelembab terbaik kerana mampu menarik air dan menghantarnya ke dalam sel-sel kulit. Dengan Hyaluronic acid nie, kelembapan mampu dikekalkan 1,000 kali lebih banyak sehingga even skin terdedah dengan cuaca panas dan kering sekalipun, ia masih mampu mengekalkan kelembapan kulit. Wow sangat kan? 😍
.
Antara 2 produk Mary Kay yang mengandungi asid hyaluronic adalah Mary Kay Timewise Moisture Renewing Softener and Mary Kay Timewise Renewing Gel Mask. Ia mampu merawat kulit yang rosak, mengaktifkan kolagen di bawah kulit dan melembabkan kulit ! 😍
.
Mahukan kulit yang halus, licin dan nampak 10 tahun lebih muda? INI JAWAPAN NYA ! .
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
1 1 28 November, 2019

🌸Gel Mask Mary Kay🌸
.
.
Lebih famous dipanggil 'sleeping mask'. Satu2nya Mask di Mary kay yang boleh dibawa tidur.
.
Sangat mudah, sapu2 dan terus tidur 😴
.
Esok pagi, Tadaaa...
Terasa lembut toing2 kulit sendiri.
.
Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Dan macam mana ianya berfungsi??
.
✅menarik dan mengekalkan lembapan kulit
.
✅membantu menegang dan menenangkan kulit
.
✅membuatkan kulit menjadi lebih licin
.
✅meningkatkan tahap keanjalan kulit
.
✅membuatkan kulit tampak lebih muda dari usia
.
✅membantu dalam mengurangkan garis2 halus dan tanda usia
.
✅menghidratkan kulit secara serta merta.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl

🌸Gel Mask Mary Kay🌸
.
.
Lebih famous dipanggil 'sleeping mask'. Satu2nya Mask di Mary kay yang boleh dibawa tidur.
.
Sangat mudah, sapu2 dan terus tidur 😴
.
Esok pagi, Tadaaa...
Terasa lembut toing2 kulit sendiri.
.
Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Dan macam mana ianya berfungsi??
.
✅menarik dan mengekalkan lembapan kulit
.
✅membantu menegang dan menenangkan kulit
.
✅membuatkan kulit menjadi lebih licin
.
✅meningkatkan tahap keanjalan kulit
.
✅membuatkan kulit tampak lebih muda dari usia
.
✅membantu dalam mengurangkan garis2 halus dan tanda usia
.
✅menghidratkan kulit secara serta merta.
.
.
Spread the love,
Nabihah
www.wasap.my/60196957660

#marykayterengganu #marykaybeautyconsultant #marykaykualanerus #marykaymakeup #marykaymysg #marykaymanir #marykayterengganubeautyconsultant #marykaykualaterengganu #marykay #marykaymalaysiamurah #marykayperfumemalaysia #marykaycosmetics #marykayskincare #marykaylovers #marykayjohor #marykaylife #marykaysabah #marykaykedah #marykaylipstick #marykayselangor #marykayperak #marykayproduct #marykaykl
1 0 28 November, 2019

Top #marykaymalaysiamurah posts

Charcoal Mask Mary Kay ! 💖 🌚 Kelebihan :
▪ Menghidrat Kulit Anda
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran
▪ Membersih sehingga ke dalam pori dengan menarik keluar minyak
▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
🌚Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
.
▪ Arang Aktif mengikat kotoran, toksin dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan.
. ▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar
▪Ia tidak mengandungi gam, jadi kulit tidak rosak semasa membilas. 😉
.
.
jom wassap sis now😍
.
.
☎01110292010 @maryk_bella

#marykaymalaysiamurah #charcoalmask #maskmarykay #charcoalmaskmarykay #marykaymurah

Charcoal Mask Mary Kay ! 💖 🌚 Kelebihan :
▪ Menghidrat Kulit Anda
▪ Menghilangkan minyak berlebihan
▪ Menarik kekotoran
▪ Membersih sehingga ke dalam pori dengan menarik keluar minyak
▪ Membuat kulit lebih cerah dan glowing
▪ Mengurangkan penampilan liang-liang pori
.
🌚Ciri ciri KHAS MENGENAI MK CHARCOAL MASK?
.
▪ Arang Aktif mengikat kotoran, toksin dan bakteria membolehkan proses yang dikenali sebagai penjerapan (tidak menyerap) untuk mengambil tempat dengan membawa segala-galanya ke permukaan.
. ▪Liang pori menjadi kurang kelihatan kerana kotoran dan minyak menjadikan mereka kelihatan lebih besar
▪Ia tidak mengandungi gam, jadi kulit tidak rosak semasa membilas. 😉
.
.
jom wassap sis now😍
.
.
☎01110292010 @maryk_bella

#marykaymalaysiamurah#charcoalmask#maskmarykay#charcoalmaskmarykay#marykaymurah
5 1 3 July, 2019

Nak kulit nampak awet muda?? Tegang, pipi anjal tanpa cucuk botox?? Kulit tanpa kedutan pd wajah?? 😍

Haa ni la dia set yg membantu jadikan kulit awet muda jauh dr usia sebenar. Skincare antiageing & antioksidant tanpa plumbum n mercury. Dijamin Selamat! 👍🤩

Best kan? Jom berMary Kay. Confirm xmenyesal. ❣️

+6010-5706153 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
.
#top5globalskincarebrand #marykaymalaysia #plantbasedproducts🌿 #clinicallytested #clinicallyproven #clinicallysafe #cantikselamat #cantikbersamamarykay💕 #discoverwhatulovewithmk💖 #sispakaisiapuashatisishare #gelmask #maskantipenuaan #maskantioksidant #moiturerenewinggelmask #marykaymalaysiamurah #marykayselangor #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykay #cantiksemulajadi #saynotomercuryproduct

Nak kulit nampak awet muda?? Tegang, pipi anjal tanpa cucuk botox?? Kulit tanpa kedutan pd wajah?? 😍
•
Haa ni la dia set yg membantu jadikan kulit awet muda jauh dr usia sebenar. Skincare antiageing & antioksidant tanpa plumbum n mercury. Dijamin Selamat! 👍🤩
•
Best kan? Jom berMary Kay. Confirm xmenyesal. ❣️
•
+6010-5706153 🌸
Mary Kay Beauty Consultant
.
#top5globalskincarebrand #marykaymalaysia #plantbasedproducts🌿 #clinicallytested #clinicallyproven #clinicallysafe #cantikselamat #cantikbersamamarykay💕 #discoverwhatulovewithmk💖 #sispakaisiapuashatisishare #gelmask #maskantipenuaan #maskantioksidant #moiturerenewinggelmask #marykaymalaysiamurah #marykayselangor #marykaykelantan #marykaykualalumpur #marykayputrajaya #marykayshahalam #marykaymalaysia #marykay #cantiksemulajadi #saynotomercuryproduct
3 2 23 October, 2018

Be thankful for what you are now, and keep fighting for what you want to be tomorrow.
.
#marykaymalaysia
#marykaymurah
#marykaymalaysiamurah
#marykayselangorbeautyconsultant
#marykaypromo

Be thankful for what you are now, and keep fighting for what you want to be tomorrow.
.
#marykaymalaysia
#marykaymurah
#marykaymalaysiamurah 
#marykayselangorbeautyconsultant 
#marykaypromo
24 1 4 September, 2019

Nak kulit licin berseri?? Meh pakai berus skinvi dari Mary Kay. 1 minit je stiap kali guna uolls😍💃

🌹Kelebihan Berus Skinvigorate🌹

Just nak share 12 sebab mengapa berus skinvigorate ni best sangat
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 4 bulan, tidak perlu dicas.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🌷Berkualiti tinggi. Harga sangat berpatutan sbb boleh tahan lama & berkualiti. Ada waranty setahun.

Kulit yg xdibersihkan dgn betul akan sebabkan pori tersumbat & kulit kusam. Xnak kulit kusam? Pkai berus yg hebat ni. Memang sgt3 best. Rugi xcuba taw.👍😍

wasap.my/60137029110
Nik Nur Hidayah 💋
Mary Kay Beauty Consultant
Free Facial Free Consultation

#top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysiamurah #marykaymalaysiasingapore #sispakaisispuashatisisshare👍 #sispakaisisjual #blackeadremover #whiteheadsremover #tamanequine #putrajaya #puchong #kinrara #petalingjaya #pasirputeh #kelantan #balakong #selangor #serikembangan #balakong #atmosphere #cantiksemulajadi #cantikdenganselamat

Nak kulit licin berseri?? Meh pakai berus skinvi dari Mary Kay. 1 minit je stiap kali guna uolls😍💃
•
🌹Kelebihan Berus Skinvigorate🌹

Just nak share 12 sebab mengapa berus skinvigorate ni best sangat
.
🌷Memberus bersih kotoran dan mekap seperti bedak dan foundation sehingga 85% berbanding gosokan jari.
.
🌷waterproof (kalis air) boleh guna waktu mandi. Masa berenang jer tak boleh😉
.
🌷Setiap kepala berus mengandungi 20,000 helai bulu untuk membersihkan kesemua 20,000 liang pori pada wajah kita. Wow hebat kan!
.
🌷Setiap helai bulu berus sehalus 80 mikrometer...dapat masuk ke dalam liang pori yang sebesar 180 mikrometer!
.
🌷Cleanser (Pencuci wajah) dapat dijimatkan apabila mencuci dengan berus.
.
🌷Boleh menggunakan cleanser brand lain dengan berus ini.
.
🌷Dikuasai bateri AA, tahan 4 bulan, tidak perlu dicas.
.
🌷Berus ini ringan, kecil, mudah digenggam tangan. Mudah dibawa ke mana sahaja.
.
🌷Berputar selaju 400 kali seminit. Ia bukan hanya dapat membuang sel kulit mati dan kotoran malah turut memberi urutan pada wajah ketika memberus. Bulunya yang halus lagi lembut memberi pengguna perasaan seperti di Spa. Yang best tak perlu lagi bazir duit dan masa untuk ke spa. Boleh digunakan hari-hari.
.
🌷Memudahkan semua krim dan serum wajah meresap ke kulit dengan mudah, meningkatkan keberkesanan produk wajah.
.
🌷Membantu sehingga 60% serapan krim penjagaan wajah ke kulit. Tanpa berus, krim diserap setakat maksimum 40% sahaja.
.
🌷Berkualiti tinggi. Harga sangat berpatutan sbb boleh tahan lama & berkualiti. Ada waranty setahun.
•
Kulit yg xdibersihkan dgn betul akan sebabkan pori tersumbat & kulit kusam. Xnak kulit kusam? Pkai berus yg hebat ni. Memang sgt3 best. Rugi xcuba taw.👍😍
•
wasap.my/60137029110
Nik Nur Hidayah 💋
Mary Kay Beauty Consultant
Free Facial Free Consultation
•
#top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysiamurah #marykaymalaysiasingapore #sispakaisispuashatisisshare👍 #sispakaisisjual #blackeadremover #whiteheadsremover #tamanequine #putrajaya #puchong #kinrara #petalingjaya #pasirputeh #kelantan #balakong #selangor #serikembangan #balakong #atmosphere #cantiksemulajadi #cantikdenganselamat
5 3 22 November, 2018

Assalamualaikum
Selamat pagi uolls. Have a great weekend ❤️

Uolls, masih bersih muka pakai jari ke?
Sis pakai berus Skinvi Mary Kay je, muka pun terpaksa jd licin n bersih 😆💃

Nik Nur Hidayah
Ind Mary Kay Beauty Consultant
wasap.my/60137029110
Your trusted seller.
.
wasap.my/60137029110
wasap.my/60137029110
@tekan link di bio! 🤗

#top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysiamurah #marykaykedah #marykayselangor #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelate #marykaytranu #marykayselangor #marykaykl #marykaymelaka #marykayjohor #marykayfreepos #marykayn9 #marykaynilai #marykaymantin #marykaysierra #marykayserdang #marykayperak #marykayputrajaya #marykayfreepostage #marykaysabahsarawak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaymalaysiamurah #plantbasedproducts #clinicallysafe #clinicallytested #clinicallyproven #lelakikirimantuhan

Assalamualaikum
Selamat pagi uolls. Have a great weekend ❤️
•
Uolls, masih bersih muka pakai jari ke? 
Sis pakai berus Skinvi Mary Kay je, muka pun terpaksa jd licin n bersih 😆💃
•
Nik Nur Hidayah
Ind Mary Kay Beauty Consultant 
wasap.my/60137029110
Your trusted seller.
.
wasap.my/60137029110
wasap.my/60137029110
@tekan link di bio! 🤗
•
#top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysiamurah #marykaykedah #marykayselangor #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelate #marykaytranu #marykayselangor #marykaykl #marykaymelaka #marykayjohor #marykayfreepos #marykayn9 #marykaynilai #marykaymantin #marykaysierra #marykayserdang #marykayperak #marykayputrajaya #marykayfreepostage #marykaysabahsarawak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaymalaysiamurah #plantbasedproducts #clinicallysafe #clinicallytested #clinicallyproven  #lelakikirimantuhan
6 3 20 January, 2019

Alhamdulillah tgh2 sibuk kenduri harini pun rezeki Mary Kay masuk. Bestkan berMary Kay?? Mana2 je bisnes still on. ✌️😉

Ada yg nak sis consult kulit? Jom? Sis ad di kg smpai hari Jumaat ni. Roger je sis. Jom cantik cara selamat n tak rosakkan kulit. 😍


wasap.my/60137029110
Nik Ind Mary Kay Beauty Consultant

#top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysiamurah #marykaykedah #marykayselangor #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelate #marykaytranu #marykayselangor #marykaykl #marykaymelaka #marykayjohor #marykayfreepos #marykayn9 #marykaynilai #marykaymantin #marykaysierra #marykayserdang #marykayperak #marykayputrajaya #marykayfreepostage #marykaysabahsarawak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaymalaysiamurah #plantbasedproducts #clinicallysafe #clinicallytested #clinicallyproven #lelakikirimantuhan

Alhamdulillah tgh2 sibuk kenduri harini pun rezeki Mary Kay masuk. Bestkan berMary Kay?? Mana2 je bisnes still on. ✌️😉
•
Ada yg nak sis consult kulit? Jom? Sis ad di kg smpai hari Jumaat ni. Roger je sis. Jom cantik cara selamat n tak rosakkan kulit. 😍
•
•
wasap.my/60137029110
Nik Ind Mary Kay Beauty Consultant
•
#top5globalskincarebrands🌟 #discoverwhatulovewithmk💖 #marykaymalaysia #marykay #marykaymalaysiamurah #marykaykedah #marykayselangor #marykayperlis #marykaykedah #marykaykelate #marykaytranu #marykayselangor #marykaykl #marykaymelaka #marykayjohor #marykayfreepos #marykayn9 #marykaynilai #marykaymantin #marykaysierra #marykayserdang #marykayperak #marykayputrajaya #marykayfreepostage #marykaysabahsarawak #marykaysabah #marykaysarawak #marykaymalaysiamurah #plantbasedproducts #clinicallysafe #clinicallytested #clinicallyproven  #lelakikirimantuhan
8 1 6 February, 2019

P O R E L E S S S E T .

Foundation primer ni berfungsi :.
- mencantikkan kulit kite semasa pakai cc cream ataupun foundation.
- Ade spf15 yg dpt menjaga kulit dr sinaran uv.
- Menghaluskan liang pori.
- Mekap tak bercapuk apabila berpeluh.

Jom dptkan harga kasih syg😍. Love,
Julie.marykayjb
MaryKay Beauty Consultant

#setbajet #setbajetmarykay #porihalus #mekapcantikmalaysia
#cccreammurah #foundationmakeup
#marykayjb #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykayserialam #marykayjohorbahru #marykaymasai #marykaytamanrinting #marykayskudai #marykaysingapore #marykaymalaysiamurah #marykaymalaysiaoriginal #beautiful #tipskulitcantik #kecantikankulit

P O R E L E S S  S E T .

Foundation primer ni berfungsi :.
- mencantikkan kulit kite semasa pakai cc cream ataupun foundation.
- Ade spf15 yg dpt menjaga kulit dr sinaran uv.
- Menghaluskan liang pori.
- Mekap tak bercapuk apabila berpeluh.

Jom dptkan harga kasih syg😍. Love,
Julie.marykayjb
MaryKay Beauty Consultant

#setbajet #setbajetmarykay #porihalus #mekapcantikmalaysia
#cccreammurah #foundationmakeup
#marykayjb #marykaypermasjaya #marykaypasirgudang #marykayserialam #marykayjohorbahru #marykaymasai #marykaytamanrinting #marykayskudai #marykaysingapore #marykaymalaysiamurah #marykaymalaysiaoriginal #beautiful #tipskulitcantik #kecantikankulit
1 2 24 September, 2019

📢 Extend selagi stok available .

Dah nak musim gaji ni .

Jom grab item favorite uolls .

Next month da xde lg sale yg sama .

Wassap / DM 😘 . * Link wassap ade di bio .

Love,
Julie.marykayjb
MaryKay Beauty Consultant

#marykaysales #marykaymurahgila #marykaymalaysiamurah #independentbeautyconsultant #codjohorbahru #orangjohor #sayabangsajohor #mysgproject #muasingapura #wargasingapura #wargajohor #codpasirgudang #codutmskudai #codskudaijohor

📢 Extend selagi stok available .

Dah nak musim gaji ni .

Jom grab item favorite uolls .

Next month da xde lg sale yg sama .

Wassap / DM 😘 . * Link wassap ade di bio .

Love,
Julie.marykayjb
MaryKay Beauty Consultant

#marykaysales #marykaymurahgila #marykaymalaysiamurah #independentbeautyconsultant #codjohorbahru #orangjohor #sayabangsajohor #mysgproject #muasingapura #wargasingapura #wargajohor #codpasirgudang #codutmskudai #codskudaijohor
1 0 22 October, 2019