#marykaymekap Instagram Photos & Videos

marykaymekap - 1.7k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaymekap and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
24 hours
Average like
8.9
Average comment
0.8
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

MARY KAY PRODUCT.
.
📍Produk Mary kay since 1963
📍Product(Top 5 in the world)
📍Cosmetic brand in Malaysia (Top 3)
📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk.
📍Ada waranti 90 hari
📍Bahan organik
📍Dikaji oleh saintis yang profesional
.
Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation

WHATSAPP 011-37436769
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay

MARY KAY PRODUCT.
.
📍Produk Mary kay since 1963
📍Product(Top 5 in the world)
📍Cosmetic brand in Malaysia (Top 3)
📍Menghasilkan lebih 200 jenis produk.
📍Ada waranti 90 hari
📍Bahan organik
📍Dikaji oleh saintis yang profesional
.
Visit ig @dhea.beautyconsultant
.
Dhea sedia berkhidmat ! ✔Free consultation

WHATSAPP 011-37436769
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykaypenang #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay
0 0 12 November, 2019

SLEEPING BEAUTY.

Sambil rehatkan badan, kita cantikkan kulit. Best kan? Bangun pagi je rasa kulit lebih lembut & tegang.

Amalkan malam-malam, sebelum tidur, pakai Timewise Moisture Renewing Gel Mask. Boleh je before nak pakai Gel Mask tu, pakai dulu serum & night cream. Lagi bagus sebenarnya buat macam tu. Double up all the benefits in 1 time!

10 kebaikan Timewise Moisture Renewing Gel Mask :

1. Mengecilkan pori-pori

2. Memberi kelembapan pada kulit

3. Menambah kolagen pada kulit

4. Memperbaharui struktur kulit

5. Melembutkan kulit

6. Menenangkan kulit

7. Melicinkan kulit

8. Menceriakan kulit

9. Menghidrat kulit serta merta

10. Memulihkan keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan.

Highly recommend pakai. Untuk semua jenis kulit. Termasuklah kulit sensitif / kulit berjerawat / kulit berminyak / kulit kering / kulit combination. Sebab sangat bagus untuk kulit!

Timewise Moisture Renewing Gel Mask memang terbaik 😍😍

SLEEPING BEAUTY.

Sambil rehatkan badan, kita cantikkan kulit. Best kan? Bangun pagi je rasa kulit lebih lembut & tegang.

Amalkan malam-malam, sebelum tidur, pakai Timewise Moisture Renewing Gel Mask. Boleh je before nak pakai Gel Mask tu, pakai dulu serum & night cream. Lagi bagus sebenarnya buat macam tu. Double up all the benefits in 1 time!

10 kebaikan Timewise Moisture Renewing Gel Mask :

1. Mengecilkan pori-pori

2. Memberi kelembapan pada kulit

3. Menambah kolagen pada kulit

4. Memperbaharui struktur kulit

5. Melembutkan kulit

6. Menenangkan kulit

7. Melicinkan kulit

8. Menceriakan kulit

9. Menghidrat kulit serta merta

10. Memulihkan keradangan kulit wajah akibat penggunaan produk pengelupasan dan pemutihan.

Highly recommend pakai. Untuk semua jenis kulit. Termasuklah kulit sensitif / kulit berjerawat / kulit berminyak / kulit kering / kulit combination. Sebab sangat bagus untuk kulit!

Timewise Moisture Renewing Gel Mask memang terbaik 😍😍
5 1 10 November, 2019

MARYKAY RENEWING GEL MASK

Lebih famous dipanggil 'sleeping mask'. Satu2nya Mask di Mary kay yang boleh dibawa tidur.

Sangat mudah, sapu2 dan terus tidur 😴

Esok pagi, Tadaaa...
Terasa lembut toing2 kulit sendiri.

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Dan macam mana ianya berfungsi??
✅menarik dan mengekalkan lembapan kulit
✅membantu menegang dan menenangkan kulit
✅membuatkan kulit menjadi lebih licin
✅meningkatkan tahap keanjalan kulit
✅membuatkan kulit tampak lebih muda dari usia
✅membantu dalam mengurangkan garis2 halus dan tanda usia
✅menghidratkan kulit secara serta merta
.
Wajib ada kalau rasa nak cantik! Jom kita cantik same2 ❤

MARYKAY RENEWING GEL MASK

Lebih famous dipanggil 'sleeping mask'. Satu2nya Mask di Mary kay yang boleh dibawa tidur.

Sangat mudah, sapu2 dan terus tidur 😴

Esok pagi, Tadaaa...
Terasa lembut toing2 kulit sendiri.

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Dan macam mana ianya berfungsi??
✅menarik dan mengekalkan lembapan kulit
✅membantu menegang dan menenangkan kulit
✅membuatkan kulit menjadi lebih licin
✅meningkatkan tahap keanjalan kulit
✅membuatkan kulit tampak lebih muda dari usia
✅membantu dalam mengurangkan garis2 halus dan tanda usia
✅menghidratkan kulit secara serta merta
.
Wajib ada kalau rasa nak cantik! Jom kita cantik same2 ❤
17 1 9 November, 2019

Tengah2 hari ni muka rasa panas, melekit2 bila berpeluh kan. Tambah lagi yang keja naik turun tangga, keja kat tengah panas, confirm berpeluh2 dan muka rasa panas tak selesa dan mesti korang rasa nak basuh muka je selalu kan.

Tips sikit, sebelum korang cuci muka tu, cuba baca ni::
.
.
‼️Jangan kerap sangat cuci muka‼️
.
Meskipun kita berasa berpeluh selama cuaca panas, tidak elok untuk mandi atau mencuci wajah lebih daripada dua kali sehari. Apabila sering mencuci, kulit akan kehilangan kelembapan, sehingga menghasilkan minyak berlebihan agar kembali lembap. Jadi mencuci muka terlalu kerap akan meningkatkan kadar minyak pada wajah anda.

Bagi anda yang ada masalah kulit sensitif, gunakan pencuci wajah yang lembut. Elakkan rutin penjagaan wajah yang kompleks. Elakkan juga menggunakan sebarang produk penjagaan yang mengandungi alkohol. Setiap kali anda mencuci wajah, keringkan dengan lembut secara menekap muka menggunakan tuala.

Tips Mary Kay:
🔆Cuci muka 2x sehari
🔆Amalka double clenasing: pertama dengan oil free make up remover dan kedua cuci dengan Timewise 3D Cleanser
🔆Pakai pelembap berSPF pd waktu siang.

Tengah2 hari ni muka rasa panas, melekit2 bila berpeluh kan. Tambah lagi yang keja naik turun tangga, keja kat tengah panas, confirm berpeluh2 dan muka rasa panas tak selesa dan mesti korang rasa nak basuh muka je selalu kan.

Tips sikit, sebelum korang cuci muka tu, cuba baca ni::
.
.
‼️Jangan kerap sangat cuci muka‼️
.
Meskipun kita berasa berpeluh selama cuaca panas, tidak elok untuk mandi atau mencuci wajah lebih daripada dua kali sehari. Apabila sering mencuci, kulit akan kehilangan kelembapan, sehingga menghasilkan minyak berlebihan agar kembali lembap. Jadi mencuci muka terlalu kerap akan meningkatkan kadar minyak pada wajah anda.

Bagi anda yang ada masalah kulit sensitif, gunakan pencuci wajah yang lembut. Elakkan rutin penjagaan wajah yang kompleks. Elakkan juga menggunakan sebarang produk penjagaan yang mengandungi alkohol. Setiap kali anda mencuci wajah, keringkan dengan lembut secara menekap muka menggunakan tuala.

Tips Mary Kay:
🔆Cuci muka 2x sehari
🔆Amalka double clenasing: pertama dengan oil free make up remover dan kedua cuci dengan Timewise 3D Cleanser
🔆Pakai pelembap berSPF pd waktu siang.
7 1 8 November, 2019

BUY 1 FREE 1 Mary Kay At Play® Baked Eye Trio .
NORMAL PRICE RM94 FOR 2 .

PROMO PRICE RM47 FOR 2 .

Jom uolls, cantik kan lg makeup uolls dgn Mary Kay At Play® Baked Eye Trio .

Love,
Julie.marykayjb
MaryKay Beauty Consultant JB

#marykayatplay
#bakedeyetrios
#bakedeyetriomarykay #matacantikmenawan #mekapcantikdanmurah #mekapmarykayjimat #marykaymekap #atplay #atplaymarykay #codpasirgudang #codmasai #codkotamasaipasirgudang #cod #codtamanmolek #codtamanrinting #permasjohor #codpermasjaya #marykaybeautyconsultantmalaysia

BUY 1 FREE 1 Mary Kay At Play® Baked Eye Trio . 
NORMAL PRICE RM94 FOR 2 .

PROMO PRICE RM47 FOR 2 .

Jom uolls, cantik kan lg makeup uolls dgn Mary Kay At Play® Baked Eye Trio .

Love,
Julie.marykayjb
MaryKay Beauty Consultant JB

#marykayatplay™
#bakedeyetrios
#bakedeyetriomarykay #matacantikmenawan #mekapcantikdanmurah #mekapmarykayjimat #marykaymekap #atplay #atplaymarykay #codpasirgudang #codmasai #codkotamasaipasirgudang #cod #codtamanmolek #codtamanrinting #permasjohor #codpermasjaya #marykaybeautyconsultantmalaysia
0 0 7 November, 2019

🌸RAHSIA LEBIH MUDA 10 TAHUN🌸

Suka dengar kan? Hehe jom tengok fungsi2 set baru ni😍😍😍
💐Fungsi Timewise 3D

Kenapa namanya 3D?
🎏 DEFENDS
antioksidan untuk menentang penuaan pada kulit.
🎏 DELAYS
melambatkan proses penuaan kulit dan perlindungan dari UVA/UVB
🎏 DELIVERS
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit dalam masa 4 MINGGU.

INGREDIENT UTAMA
💕 Enkapsulasi resveratrol
- untuk galak antioksidan 3 kali ganda
- warna kulit lebih sekata dan bantu kolagen semulajadi kulit
💕 Vitamin B3
- terkenal dengan kuasa pencerahan dan antioksidan
💕 Age Defying Peptide
- bantu kolagen dan elastik kulit secara semulajadi untuk tampil anjal dan tegang.

Ok, dah baca semua kan? Suka? Nak tau lebih banyak? Nak cuba? Komen kat sini atau messenger ke, wassap ke, call ke. Mana2 pun boleh. Dialu2kan sesangat sebab produk ni sangatlah bestnya tiada terkata😁😁

🌸RAHSIA LEBIH MUDA 10 TAHUN🌸

Suka dengar kan? Hehe jom tengok fungsi2 set baru ni😍😍😍
💐Fungsi Timewise 3D

Kenapa namanya 3D?
🎏 DEFENDS
antioksidan untuk menentang penuaan pada kulit.
🎏 DELAYS
melambatkan proses penuaan kulit dan perlindungan dari UVA/UVB
🎏 DELIVERS
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit dalam masa 4 MINGGU.

INGREDIENT UTAMA
💕 Enkapsulasi resveratrol
- untuk galak antioksidan 3 kali ganda
- warna kulit lebih sekata dan bantu kolagen semulajadi kulit
💕 Vitamin B3
- terkenal dengan kuasa pencerahan dan antioksidan
💕 Age Defying Peptide
- bantu kolagen dan elastik kulit secara semulajadi untuk tampil anjal dan tegang.

Ok, dah baca semua kan? Suka? Nak tau lebih banyak? Nak cuba? Komen kat sini atau messenger ke, wassap ke, call ke. Mana2 pun boleh. Dialu2kan sesangat sebab produk ni sangatlah bestnya tiada terkata😁😁
6 1 7 November, 2019

Pink it over lipmatte+romantic pink semi shine...😘😘😘
.
#lipmatemarykay #semishinemarykay
#ilovemymarykay #marykaymekap #marykaylipsticks

Pink it over lipmatte+romantic pink semi shine...😘😘😘
.
#lipmatemarykay #semishinemarykay
#ilovemymarykay #marykaymekap #marykaylipsticks
15 0 6 November, 2019

Terdapat 2 jenis oil free hydrating gel,kenali kulit anda, dapat kan skin anylisis percuma dari saya dengan menggunakan skin analyzer Mary Kay

Jom dapatkan barangan makeup dan skincare Mary Kay

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Terdapat 2 jenis oil free hydrating gel,kenali kulit anda, dapat kan skin anylisis percuma dari saya dengan menggunakan skin analyzer Mary Kay

Jom dapatkan barangan makeup dan skincare Mary Kay

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
1 0 6 November, 2019

Oil free hydrating gel
Pelembab untuk kulit berjerawat
Formula tanpa minyak untuk kulit segar dan membebaskan kulit dari jerawat

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Oil free hydrating gel
Pelembab untuk kulit berjerawat
Formula tanpa minyak untuk kulit segar dan membebaskan kulit dari jerawat

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
2 0 6 November, 2019

"Kenapa muka saya nampak kusam?" sape ada masalah macam ni? tau tak kenapa?sebab sel-sel kulit mati tak dibuang dengan betul. macam mana nak buang sel kulit ?mati?
.
jawapan nya ialah: wajibkan scrub muka 2 kali seminggu. baru la muka glowing uolls!
.
Pernah tak masa makeup tapi ada mcm lubang lubang yg menampakan kulit jd tak flawless?
Itu maksudnya pori uolss terbuka besar tau.. Tapi jgn risau Mary Kay ada untuk bantu.

KECILKAN LUBANG PORI dengan TIMEWISE PORE MINIMIZER
👉 Serum yang lembut dan cepat menyerap
👉 Mengurangkan penampilan liang pori dan dengan serta-merta memperbaiki tekstur kulit,
👉 Menjadikan kulit berasa sihat dan melegakan tekanan
👉 Mengetatkan rupa liang pori.
👉 Ianya tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin

Bahan utama dalam pore minimizer
✅ Pokok Silk Pokok Parsi Persia - Pokok Silk Parsi dari Asia ke Asia, juga dipanggil "pokok tidur" di Jepun kerana setiap malam, daunnya yang halus dan halus seperti perlahan. Ekstrak kulit ini ditunjukkan untuk menyokong faktor-faktor penting untuk kulit, yang boleh membantu mengetatkan rupa kulit secara keseluruhan dan sekitar liang-liang.
✅ Ekstrak Soy Bean - Menggunakan proses untuk membantu menjadikan protein soya lebih serasi untuk kulit, ekstrak ini membantu menyampaikan manfaat minimizer pori. Ekstrak kacang kedelai dilaporkan menyokong faktor, penting untuk integriti kulit, yang boleh membantu mengetatkan rupa kulit secara keseluruhan dan sekitar liang-liang.

Wajib ada setiap orang supaya kulit kita betul2 dirawat, dijaga menjadi halus & lembut !

"Kenapa muka saya nampak kusam?" sape ada masalah macam ni? tau tak kenapa?sebab sel-sel kulit mati tak dibuang dengan betul. macam mana nak buang sel kulit ?mati?
.
jawapan nya ialah: wajibkan scrub muka 2 kali seminggu. baru la muka glowing uolls!
.
 Pernah tak masa makeup tapi ada mcm lubang lubang  yg menampakan kulit jd tak flawless? 
Itu maksudnya pori uolss terbuka besar tau.. Tapi jgn risau Mary Kay ada untuk bantu.

KECILKAN  LUBANG PORI dengan TIMEWISE PORE MINIMIZER
👉 Serum yang lembut dan cepat menyerap
👉 Mengurangkan penampilan liang pori dan dengan serta-merta memperbaiki tekstur kulit,
👉 Menjadikan kulit berasa sihat dan melegakan tekanan
👉 Mengetatkan rupa liang pori.
👉 Ianya tidak berminyak atau melekit dan meninggalkan kemasan yang licin

Bahan utama dalam pore minimizer
✅ Pokok Silk Pokok Parsi Persia - Pokok Silk Parsi dari Asia ke Asia, juga dipanggil "pokok tidur" di Jepun kerana setiap malam, daunnya yang halus dan halus seperti perlahan. Ekstrak kulit ini ditunjukkan untuk menyokong faktor-faktor penting untuk kulit,  yang boleh membantu mengetatkan rupa kulit secara keseluruhan dan sekitar liang-liang.
✅ Ekstrak Soy Bean - Menggunakan proses untuk membantu menjadikan protein soya lebih serasi untuk kulit, ekstrak ini membantu menyampaikan manfaat minimizer pori. Ekstrak kacang kedelai dilaporkan menyokong faktor, penting untuk integriti kulit, yang boleh membantu mengetatkan rupa kulit secara keseluruhan dan sekitar liang-liang.

Wajib ada setiap orang supaya kulit kita betul2 dirawat, dijaga menjadi halus & lembut !
6 1 5 November, 2019

💐A floral woody fragrance, Live FearlesslyTM Eau💐

de Parfum was created to delight women with a confident start, a feminine spin and a fearless finish. *Top Notes*: Italian Bergamot, Ginger, Lush Petals *Middle Notes*: Bold Rose, Lily of the Valley, Orchid *Bottom Notes*: Roasted Tonka Bean, Cedarwood, Australian Sandalwood, Vanilla Musk

Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh tengok di highlight qis semua feedback dan testimoni pengguna Mary Kay😘
.
🙋FREE Consultation
🙋FREE Sample/Gift
🙋FREE Postage
🙋90 days warranty
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay

💐A floral woody fragrance, Live FearlesslyTM Eau💐

de Parfum was created to delight women with a confident start, a feminine spin and a fearless finish. *Top Notes*: Italian Bergamot, Ginger, Lush Petals *Middle Notes*: Bold Rose, Lily of the Valley, Orchid *Bottom Notes*: Roasted Tonka Bean, Cedarwood, Australian Sandalwood, Vanilla Musk

Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh tengok di highlight qis semua feedback dan testimoni pengguna Mary Kay😘
.
🙋FREE Consultation
🙋FREE Sample/Gift
🙋FREE Postage
🙋90 days warranty
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay
0 0 3 November, 2019

Korang tau tak bahawa penggunaan minyak wangi ini adalah satu cara penggayaan diri yang tidak boleh dilihat oleh orang lain tetapi memberi kesan yang besar kepada kita?
.
Apabila minyak wangi disembur pada kornag, ia akan menghilang tetapi tetap wujud dengan memberikan bau-bauan yang wangi dan meningkatkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai.
.
BELLA BELARA adalah wangian yang sesuai digunakan setiap hari; tidak kira siang mahupun malam.
.
🌼Top notes :
Mengandungi bauan Mandarin, Strawberry Leaves, Nectarine, Apricot dan Cassis.
.
🌼Middle notes :
Mengandungi bauan Rose Petals, Freesia, Lily of the Valley, Ylang dan Jasmine.
.
🌼Bottom notes :
Mengandungi bauan Blonde Woods, Sandalwood, Vetiver, Moss dan Tolu Balsam.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh tengok di highlight qis semua feedback dan testimoni pengguna Mary Kay😘
.
🙋FREE Consultation
🙋FREE Sample/Gift
🙋FREE Postage
🙋90 days warranty
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay

Korang tau tak bahawa penggunaan minyak wangi ini adalah satu cara penggayaan diri yang tidak boleh dilihat oleh orang lain tetapi memberi kesan yang besar kepada kita?
.
Apabila minyak wangi disembur pada kornag, ia akan menghilang tetapi tetap wujud dengan memberikan bau-bauan yang wangi dan meningkatkan keyakinan anda untuk berdepan dengan orang ramai.
.
BELLA BELARA adalah wangian yang sesuai digunakan setiap hari; tidak kira siang mahupun malam.
.
🌼Top notes :
Mengandungi bauan Mandarin, Strawberry Leaves, Nectarine, Apricot dan Cassis.
.
🌼Middle notes :
Mengandungi bauan Rose Petals, Freesia, Lily of the Valley, Ylang dan Jasmine.
.
🌼Bottom notes :
Mengandungi bauan Blonde Woods, Sandalwood, Vetiver, Moss dan Tolu Balsam.
.
Nak cuba secara percuma & tau lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link kat bioprofile. Dan juga boleh tengok di highlight qis semua feedback dan testimoni pengguna Mary Kay😘
.
🙋FREE Consultation
🙋FREE Sample/Gift
🙋FREE Postage
🙋90 days warranty
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay
0 0 3 November, 2019

KULIT KEMBALI REMAJA DAN AWEK MUDA😱
.
.
Penuaan yang sedia ada dapat ditangani dengan bantuan TimeWise Repair ini dan membantu memuda+meremajakan kulit anda

Bila collagen dalam kulit kita makin kurang, maka kulit turut menjadi kurang anjal. Oleh itu TimeWise Repair ini akan menambahkan collagen ke dalam kulit anda 😍

Usia yang tua tiada masalah
Tetapi wajah yang tua dari usia itu pasti menjadi mimpi ngeri setiap wanita 😬

TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM
BENEFIT: ❤️ADVANVED LIFTING SERUM
. • Menegang & mengangkat kulit
• Mengenyalkan kulit
• Memulihkan keremajaan kulit & keserian
• Memulihkan kelembutan kulit
• Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
• Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap #freefacial #kerjayamarykay

KULIT KEMBALI REMAJA DAN AWEK MUDA😱
.
.
Penuaan yang sedia ada dapat ditangani dengan bantuan TimeWise Repair ini dan membantu memuda+meremajakan kulit anda

Bila collagen dalam kulit kita makin kurang, maka kulit turut menjadi kurang anjal. Oleh itu TimeWise Repair ini akan menambahkan collagen ke dalam kulit anda 😍

Usia yang tua tiada masalah
Tetapi wajah yang tua dari usia itu pasti menjadi mimpi ngeri setiap wanita 😬

TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM
BENEFIT: ❤️ADVANVED LIFTING SERUM
. • Menegang & mengangkat kulit
• Mengenyalkan kulit
• Memulihkan keremajaan kulit & keserian
• Memulihkan kelembutan kulit
• Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
• Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera
.
.
#marykaymalaysia #marykayformen #marykayproducts
#marykaycheras #freebeautyconsultant
#skincaremarykay #sideincomemarykay #marykayskincare #thebestskincare #marykayclass #marykayforall #bellaamara #eljameelarannea #ctdk #fattzura #minaz  #marykaykl #marykayselangor #marykayteam
#marykayfeedback #testimonimarykay #marykaycosmetics #marykaymekap#freefacial #kerjayamarykay
0 0 3 November, 2019

TIMEWISE 3D MARY KAY😍
Set skincare yg paling digemari dlm banyak2 skincare Mary Kay💋
.
Betul la kajian yang Mary Kay buat, set timewise 3D ni akan bagi kesan ketara dalam masa 4 minggu (sebulan)
.
Kebanyakkan testimoni memang nampak perubahan seawal seminggu dua tapi lebih ketara di minggu ke-4.

Siapa yang sesuai guna TW3D ini?
🍉Anda yg berusia 24thn keatas
🍉Yang dh nmpak tanda2 penuaan
🍉Sesuai utk kulit normal/kering (jeragat)
🍉Sesuai utk kulit berminyak/kombinasi (berjerawat)
.
**day cream ada yg ada spf ada yg xde spf ( ada org alergic spf)

TIMEWISE 3D MARY KAY😍
Set skincare yg paling digemari dlm banyak2 skincare Mary Kay💋
.
Betul la kajian yang Mary Kay buat, set timewise 3D ni akan bagi kesan ketara dalam masa 4 minggu (sebulan)
.
Kebanyakkan testimoni memang nampak perubahan seawal seminggu dua tapi lebih ketara di minggu ke-4.

Siapa yang sesuai guna TW3D ini?
🍉Anda yg berusia 24thn keatas
🍉Yang dh nmpak tanda2 penuaan
🍉Sesuai utk kulit normal/kering (jeragat)
🍉Sesuai utk kulit berminyak/kombinasi (berjerawat)
.
**day cream ada yg ada spf ada yg xde spf ( ada org alergic spf)
15 1 2 November, 2019

Suka nk cepat tp nak nampak kekal flawless n gebu?

Meh pakai bedak compact Mary Kay.
Mmg cantik tak capuk n tahan lama di wajah.
Casing dia pun sgt ekslusif tauuu.

Che Rafidah
0166268174

#tipsflawless #marykaymekap

Suka nk cepat tp nak nampak kekal flawless n gebu?

Meh pakai bedak compact Mary Kay.
Mmg cantik tak capuk n tahan lama di wajah.
Casing dia pun sgt ekslusif tauuu.

Che Rafidah
0166268174

#tipsflawless #marykaymekap
3 0 24 October, 2019

Siapa kat sini mengalami masalah bibir gelap? Bibir lebam? Bibir kusam? 😩
.
Dont worry set lip care satin lips Mary Kay kan adaa 😉
.
Sy recommend sangat untuk uols rawat dengan Shea Butter dari Mary Kay. Jom kita berkenalan dengan 2 item yang sangat powerful.
.
MARY KAY SHEA BUTTER LIP SCRUB & LIP BALM!! 😍😍
.
Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat mengelupas, pakai lipstick pun crack tu wajib ada dua item comel ni. .
1) Satin Lips ® Shea Sugar Scrub
.
💋💋 kristal gula : semulajadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan
.
💋💋 shea butter : skrub menanggalkan sel kulit mati dengan rasa lembut, licin dan berkhasiat
.
💋💋 minyak bunga matahari : terkenal dengan kandungan antioksidan Vitamin E yang kaya
.
.
2)Satin Lips ® Shea Butter Balm
.
💋💋 shea butter : diketahui kaya dengan antioksidan vitamin A dan E selain membantu kulit untuk kekal lembap
.
💋💋 jojoba butter : mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat membantu melembapkan dan melindungi kulit
.
.
Haii ladies2 di luar sana, nak bibir cantik? Lembap? Seksi? pinky pinky natural gitu.
.
Gunakan Satin Lips Mary Kay secara konsisten 💋.
.
_

Lots of love,

Siapa kat sini mengalami masalah bibir gelap? Bibir lebam? Bibir kusam? 😩
.
Dont worry set lip care satin lips Mary Kay kan adaa 😉
.
Sy recommend sangat untuk uols rawat dengan Shea Butter dari Mary Kay. Jom kita berkenalan dengan 2 item yang sangat powerful.
.
MARY KAY SHEA BUTTER LIP SCRUB & LIP BALM!! 😍😍
.
Siapa yg ada masalah bibir kering, cepat mengelupas, pakai lipstick pun crack tu wajib ada dua item comel ni. . 
1) Satin Lips ® Shea Sugar Scrub
.
💋💋 kristal gula : semulajadi untuk mengilatkan bibir kepada kesempurnaan
.
💋💋 shea butter : skrub menanggalkan sel kulit mati dengan rasa lembut, licin dan berkhasiat
.
💋💋 minyak bunga matahari : terkenal dengan kandungan antioksidan Vitamin E yang kaya
.
.
2)Satin Lips ® Shea Butter Balm
.
💋💋 shea butter : diketahui kaya dengan antioksidan vitamin A dan E selain membantu kulit untuk kekal lembap
.
💋💋 jojoba butter : mirip dengan minyak yang dihasilkan oleh badan manusia, oleh itu ia dapat membantu melembapkan dan melindungi kulit
.
.
Haii ladies2 di luar sana, nak bibir cantik? Lembap? Seksi?  pinky pinky natural gitu.
.
Gunakan Satin Lips Mary Kay secara konsisten 💋.
.
_

Lots of love,
11 1 21 October, 2019

FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF15 😍👏
.
Kenapa anda perlu miliki Foundation Primer ni ?
✅ Dijadikan based Make Up supaya tampak lebih smooth dan flawless
✅ Memberi satu lapisan perlindungan pd kulit dgn ada nya SPF15 kulit terlindung dari sinaran matahari
✅ Tidak melekit pada wajah & DRY immediately !
✅ Tekstur yg halus (non-comedogenic) pori tidak tersumbat malah meratakan pori wajah yg besar
✅ Makeup tahan lebih lama, tidak bercapuk ataupun berminyak
.
.
👏 Jgn lepaskan peluang ni , jom grab satu . Tak rugi pun, rugi sebab tak grab! 😍

FOUNDATION PRIMER SUNSCREEN BROAD SPECTRUM SPF15 😍👏
.
Kenapa anda perlu miliki Foundation Primer ni ?
✅ Dijadikan based Make Up supaya tampak lebih smooth dan flawless
✅ Memberi satu lapisan perlindungan pd kulit dgn ada nya SPF15 kulit terlindung dari sinaran matahari
✅ Tidak melekit pada wajah & DRY immediately !
✅ Tekstur yg halus (non-comedogenic) pori tidak tersumbat malah meratakan pori wajah yg besar
✅ Makeup tahan lebih lama, tidak bercapuk ataupun berminyak
.
.
👏 Jgn lepaskan peluang ni , jom grab satu . Tak rugi pun, rugi sebab tak grab! 😍
10 1 21 October, 2019

CARA SERTAI 100FACES MAKE UP CHALLENGE
.
.
Asalammualaikum 🙋
Sal mencari next model untuk bantu Sal complete kan 100faces challenge ini.
.
.
Sesiapa yang berminat untuk sertai challenge ini, PM Sal segera okay.

KLIK LINK DI BIO linktr.ee/salmahsal

#beautifulbutterfly
#salmahsal
#beautyconsultant
#marykaymekap
#kerjayamarykay
#marykaybandarkinrarapuchong

CARA SERTAI 100FACES MAKE UP CHALLENGE
.
.
Asalammualaikum 🙋
Sal mencari next model untuk bantu Sal complete kan 100faces challenge ini.
.
.
Sesiapa yang berminat untuk sertai challenge ini, PM Sal segera okay.

KLIK LINK DI BIO linktr.ee/salmahsal

#beautifulbutterfly 
#salmahsal
#beautyconsultant 
#marykaymekap 
#kerjayamarykay
#marykaybandarkinrarapuchong
12 2 20 October, 2019

Siapa disini yg ada masalah parut jerawat berlubang-lubang, pori-pori besar, kulit wajah kasar.. .
.
.
TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET (swipe left to view testimoni).. Di mana set ini boleh membantu masalah anda.
.
💖TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE .
✔menyuburkan kulit dr bawah
✔menambahbaikan tekstur kulit & tampilan garis halus
✔mengecilkan pori2
✔menanggalkan sel kulit mati akibat dr jerawat yg kecut secara lembut .
.
. 💖💖TIMEWISE PORE MINIMIZER
✔mengecilkan pori2 dgn lebih cepat
✔menegangkan kulit muka
✔menghaluskan kulit
✔muka lbh nampak flawless & mekap lebih cantik😘 .
.
So, anda tak perlulah nak berhabis duit nk buat treatment .. Gunakan set ni utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN... .
.
Tidak perlu guna hari2 tau..Guna 2 -3 kali seminggu aje..Harga mampu milik pula ye.. .
.
Jimat kan ??😊 Satu set tahan 7-8 bulan ke atas 😱😱sangat-sangat jimat kan utk produk terbaik macam ni 😘 .
.
Jom pm skg.. Free consultation .

Siapa disini yg ada masalah parut jerawat berlubang-lubang, pori-pori besar, kulit wajah kasar.. .
.
.
TIMEWISE MICRODERMABRASION PLUS SET (swipe left to view testimoni).. Di mana set ini boleh membantu masalah anda.
.
💖TIMEWISE MICRODERMABRASION REFINE .
✔menyuburkan kulit dr bawah
✔menambahbaikan tekstur kulit & tampilan garis halus
✔mengecilkan pori2
✔menanggalkan sel kulit mati akibat dr jerawat yg kecut secara lembut .
.
. 💖💖TIMEWISE PORE MINIMIZER
✔mengecilkan pori2 dgn lebih cepat
✔menegangkan kulit muka
✔menghaluskan kulit
✔muka lbh nampak flawless & mekap lebih cantik😘 .
.
So, anda tak perlulah nak berhabis duit nk buat treatment .. Gunakan set ni utk kembalikan tekstur kulit yg HALUS & LICIN... .
.
Tidak perlu guna hari2 tau..Guna 2 -3 kali seminggu aje..Harga mampu milik pula ye.. .
.
Jimat kan ??😊 Satu set tahan 7-8 bulan ke atas 😱😱sangat-sangat jimat kan utk produk terbaik macam ni 😘 .
.
Jom pm skg.. Free consultation .
16 1 19 October, 2019

Perasan ke tak mekap selalu x jadi.. mekap crack?? Mekap tapi muka still nampak kusam dan capuk²?? Salah 1 punca diaa sebab apa??
.
.
❌cukup skincare rutin 5 basic utama
atau tak betul
❌ pakai Moisturizer tak sebab konon muka bertambah minyak.. Ehhh MOISTURIZER tambah KELEMBAPAN skin lah sayang bukan tambah minyak ye😁
❌ PERNAH EXFOLIATE skin.. Tak tau pun exfoliate tu apaa.. EXFOLIATE tu adalah process MEMBUANG SEL KULIT MATI Wajibb buat 2 ke 3 kali seminggu.. Kalau sel kulit mati MENEBAL.. haa mekap jadi mcm ni lahh👇
❌ CUCI MUKA DENGAN BETUL Senang cakap CINCAIII 🙄 gosok² dah siap.. Haaa tu pun punca mekap berteraburrrr camni tau 👇

Mekap yang cantik datang dari skin yang sihat. BETUL aihh mekap cantik macam mana pun kalau skin TAK SIHAT..still akan nampak LACK kat sana.. So jom.. Sihatkn skin dulu baru lah bleh makeup cantik2..

Perasan ke tak mekap selalu x jadi.. mekap crack?? Mekap tapi muka still nampak kusam dan capuk²?? Salah 1 punca diaa sebab apa??
.
.
❌cukup skincare rutin 5 basic utama
atau tak betul
❌ pakai Moisturizer tak sebab konon muka bertambah minyak.. Ehhh MOISTURIZER tambah KELEMBAPAN skin lah sayang bukan tambah minyak ye😁
❌ PERNAH EXFOLIATE skin.. Tak tau pun exfoliate tu apaa.. EXFOLIATE tu adalah process MEMBUANG SEL KULIT MATI Wajibb buat 2 ke 3 kali seminggu.. Kalau sel kulit mati MENEBAL.. haa mekap jadi mcm ni lahh👇
❌ CUCI MUKA DENGAN BETUL Senang cakap CINCAIII 🙄 gosok² dah siap.. Haaa tu pun punca mekap berteraburrrr camni tau 👇

Mekap yang cantik datang dari skin yang sihat. BETUL aihh mekap cantik macam mana pun kalau skin TAK SIHAT..still akan nampak LACK kat sana.. So jom.. Sihatkn skin dulu baru lah bleh makeup cantik2..
21 1 19 October, 2019

👀👀👀👀👁️👁️👁️👁️
Korang yg suke/pandai mekap tu mesti tau ni ape kan... Hehehe
.
Korang yg xske mekap tapi minat n ske tgok org2 mekap tu.. mesti tau jugak ap bnde ni😁😁😁
.
Yeahhh..Concealer😘😘
.
Concealer adalah salah satu item yang setiap orang patut ada especially orang yang memang suka pakai make up. Kan kan😘
.
Apa yang menarik dengan Perfecting Concealer Mary Kay ni?
.
💅Ia mampu menyembunyikan cela, tanda usia (kedut), parut2 jerawat & eyebag.
💅Long lasting & lightweight.
💅Sembunyikan kemerahan di muka.
💅Sangat sesuai untuk semua jenis kulit & tona kulit, pilih je shade mne yg sesuai.
💅Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
.
Kalau berminat, blh whatsapp akaq ye😍
Pi tekan je link kt profil tu❤️
.
Adawiyah
0179079542
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayConcealer
#MaryKayPerfectingConcealer
#MaryKayProduk
#MarykayMekap
#MaryKayKosmetik
#MaryKaykelantan
#MaryKaySkincare

👀👀👀👀👁️👁️👁️👁️
Korang yg suke/pandai mekap tu mesti tau ni ape kan... Hehehe
.
Korang yg xske mekap tapi minat n ske tgok org2 mekap tu.. mesti tau jugak ap bnde ni😁😁😁
.
Yeahhh..Concealer😘😘
.
Concealer adalah salah satu item yang setiap orang patut ada especially orang yang memang suka pakai make up. Kan kan😘
.
Apa yang menarik dengan Perfecting Concealer Mary Kay ni?
.
💅Ia mampu menyembunyikan cela, tanda usia (kedut), parut2 jerawat & eyebag.
💅Long lasting & lightweight.
💅Sembunyikan kemerahan di muka.
💅Sangat sesuai untuk semua jenis kulit & tona kulit, pilih je shade mne yg sesuai.
💅Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
.
Kalau berminat, blh whatsapp akaq ye😍
Pi tekan je link kt profil tu❤️
.
Adawiyah
0179079542
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayConcealer
#MaryKayPerfectingConcealer
#MaryKayProduk 
#MarykayMekap
#MaryKayKosmetik
#MaryKaykelantan
#MaryKaySkincare
2 0 19 October, 2019

TIMEWISE 3D MARY KAY😍
Set skincare yg paling digemari dlm banyak2 skincare Mary Kay💋
.
Betul la kajian yang Mary Kay buat, set timewise 3D ni akan bagi kesan ketara dalam masa 4 minggu (sebulan)
.
Kebanyakkan testimoni memang nampak perubahan seawal seminggu dua tapi lebih ketara di minggu ke-4.

Siapa yang sesuai guna TW3D ini?
🍉Anda yg berusia 24thn keatas
🍉Yang dh nmpak tanda2 penuaan
🍉Sesuai utk kulit normal/kering (jeragat)
🍉Sesuai utk kulit berminyak/kombinasi (berjerawat)
.
**day cream ada yg ada spf ada yg xde spf ( ada org alergic spf)

TIMEWISE 3D MARY KAY😍
Set skincare yg paling digemari dlm banyak2 skincare Mary Kay💋
.
Betul la kajian yang Mary Kay buat, set timewise 3D ni akan bagi kesan ketara dalam masa 4 minggu (sebulan)
.
Kebanyakkan testimoni memang nampak perubahan seawal seminggu dua tapi lebih ketara di minggu ke-4.

Siapa yang sesuai guna TW3D ini?
🍉Anda yg berusia 24thn keatas
🍉Yang dh nmpak tanda2 penuaan
🍉Sesuai utk kulit normal/kering (jeragat)
🍉Sesuai utk kulit berminyak/kombinasi (berjerawat)
.
**day cream ada yg ada spf ada yg xde spf ( ada org alergic spf)
16 1 17 October, 2019

"eh, np muka ko berminyak je? Selalu aku tgk x pon"
.
"sis, muka saya naik jerawat la klu pki Foundation, sy x brani pki any foundation da"
.
Pernah tak korang alami masalah di atas? ⬆️
Muka berminyak..rasa melekit2 je pki Foundation tu.. sis dlu mcm tu tau.. Smpi trauma nk pki Foundation..
.
Bila dh jmp Marykay.. Trs jatuh cinta.. Seriusly.. Best sgt liquid foundation marykay ni.. Nak tahu sebab ape? Meh sis listkan ⤵️
.
✔️ Ada dua formula ikut jenis kulit.. So klu muka berminyak.. Amik formula utk kulit berminyak..so,nnt xdelaa muka tu berminyak je..
.
✔️ Non comodegenic.. Haaa ni sis paling suka.. Sebab ape? Sebab die x kan sumbat kan pori kita.. Muka masih Bole bernafas Walaupon seharian pki mekap.. So xdelaaa jerawat pusu2 nak naik nnt
.
✔️ Ada vitamin A n E.. Haaa.. Best, sambil mekap.. Sambil merawat kulit kita jugak.. Vitamin E utk pudarkan cela kat muka tu.. 😍😍
.
✔️ Ringan.. Tak rasa pon mcm pki Foundation tau.. X rasa muka berat.. X rasa melekit..
.
Haaa..sebab ni la sis suka sgt2 Liquid Foundation marykay ni.. Sumpah xnk pki yg laen daa 😍😍😍🤗🤗
.
Jom whatsapp finas sekarang📲 01126560928 (link at bio)

"eh, np muka ko berminyak je? Selalu aku tgk x pon"
.
"sis, muka saya naik jerawat la klu pki Foundation, sy x brani pki any foundation da"
.
Pernah tak korang alami masalah di atas? ⬆️
Muka berminyak..rasa melekit2 je pki Foundation tu.. sis dlu mcm tu tau.. Smpi trauma nk pki Foundation..
.
Bila dh jmp Marykay.. Trs jatuh cinta.. Seriusly.. Best sgt liquid foundation marykay ni.. Nak tahu sebab ape? Meh sis listkan ⤵️
.
✔️ Ada dua formula ikut jenis kulit.. So klu muka berminyak.. Amik formula utk kulit berminyak..so,nnt xdelaa muka tu berminyak je..
.
✔️ Non comodegenic.. Haaa ni sis paling suka.. Sebab ape? Sebab die x kan sumbat kan pori kita.. Muka masih Bole bernafas Walaupon seharian pki mekap.. So xdelaaa jerawat pusu2 nak naik nnt
.
✔️ Ada vitamin A n E.. Haaa.. Best, sambil mekap.. Sambil merawat kulit kita jugak.. Vitamin E utk pudarkan cela kat muka tu.. 😍😍
.
✔️ Ringan.. Tak rasa pon mcm pki Foundation tau.. X rasa muka berat.. X rasa melekit..
.
Haaa..sebab ni la sis suka sgt2 Liquid Foundation marykay ni.. Sumpah xnk pki yg laen daa 😍😍😍🤗🤗
.
Jom whatsapp finas sekarang📲 01126560928 (link at bio)
17 1 17 October, 2019

Makin lama pakai, makin cantik skin. Tak bercapuk tak gelapkan muka, tak bertompok, tak menutup pori, tak melekit, semua semua la tak hehe.

Tapi yang MAGIC nya, muka nampak cantikkkkkkk je, berseri seri, glowing, eh eh sedangkan muka macam tak nampak je pakai pape. Seri air wuduk ke tu? Hehe tu tambahan la utk muka berserii 😍 tapi yg buat muka makin manis glowing disebabkan liquid foundation Mary Kay ni la. Haaaa salah dia la ni😝

Selesa, tekstur ringan, mudah dipakai, non-comodogenic, ada R&D, great scientists, tested, finish well-blend. Paling best, ada vitamin E. Dan foundation Mary Kay boleh merawat skin tau.
.
Serious la? Yeeee serious la 😍😍🌹
.
.
"Menarik! Ok kena cuba ni" berkata dalam hati ke tuuu 😉

Makin lama pakai, makin cantik skin. Tak bercapuk tak gelapkan muka, tak bertompok, tak menutup pori, tak melekit, semua semua la tak hehe.

Tapi yang MAGIC nya, muka nampak cantikkkkkkk je, berseri seri, glowing, eh eh sedangkan muka macam tak nampak je pakai pape. Seri air wuduk ke tu? Hehe tu tambahan la utk muka berserii 😍 tapi yg buat muka makin manis glowing disebabkan liquid foundation Mary Kay ni la. Haaaa salah dia la ni😝

Selesa, tekstur ringan, mudah dipakai, non-comodogenic, ada R&D, great scientists, tested, finish well-blend. Paling best, ada vitamin E. Dan foundation Mary Kay boleh merawat skin tau.
.
Serious la? Yeeee serious la 😍😍🌹
.
.
"Menarik! Ok kena cuba ni" berkata dalam hati ke tuuu 😉
7 1 15 October, 2019

CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay
Apa perbezaannya? 😀😀 Meh nak share
🌸CC CREAM MARY KAY🌸
✅ Litupannya agak nipis dari Liquid foundation
✅ Digunakan sebagai day cream juga
✅ Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream
✅ Nampak natural look
✅ Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
🌸LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌸
✅ Litupannya tebal dari CC Cream
✅ Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah
✅ Tiada SPF
✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering
.
Jadi dah tau kan? Dua2 pun ada kelebihan masing2..lagi bagus kalau combine and blend sekali dua2 ni..lagi bnyk kelebihan yang dpt dan yg penting mesti nampak lagi cun melecun ✨

CC Cream Mary Kay VS Liquid Foundation Mary Kay 
Apa perbezaannya? 😀😀 Meh nak share
🌸CC CREAM MARY KAY🌸
✅ Litupannya agak nipis dari Liquid foundation
✅ Digunakan sebagai day cream juga
✅ Kalau takda jerawat/ parut jerawat/jeragat blh pakai CC cream
✅ Nampak natural look
✅ Ada SPF15 so dapat melindungi kulit wajah dr UV sinaran matahari
✅ Sesuai untuk semua jenis kulit
.
.
🌸LIQUID FOUNDATION MARY KAY🌸
✅ Litupannya tebal dari CC Cream
✅ Kalau ada parut jerawat, jeragat, blh la pakai Liquid foundation. At least blh cover parut2 tu dan tutup Cela pda wajah
✅ Tiada SPF
✅ Ada dua jenis:- MATTE: Untuk kulit berminyak dan combination. LUMINOUS: Untuk kulit normal dan kering
.
Jadi dah tau kan? Dua2 pun ada kelebihan masing2..lagi bagus kalau combine and blend sekali dua2 ni..lagi bnyk kelebihan yang dpt dan yg penting mesti nampak lagi cun melecun ✨
11 1 15 October, 2019

Onz takkk lipmatte terbaru dari MaryKay niii 😍😍. Actually lipmatte dah lama marykay keluarkan, cuma bulan ni MaryKay keluar kan warna yang best best pulakkk !!
.
Korang peminat Lip Matte? Mesti tahu jenis jenis lipmatte yang best or tak best kan? Haaaa meh kakak nak suggest, why korang kena grab lipmatte kali niii -
.
✔️ Tak kering kan bibir !.
✔️ Harga sgt mampu milik !.
✔️ Pakai skit saja dah cukup!.
✔️ Pilihan warna yang pelbagai 👍
.
So lipmatte jom? 😍. Kakak suka semua color 😂
.
#lipmattemarykay #marykaylipstick #codmarykaykl #marykaymalaysia #marykayampang #marykaykl #lipmattebest #lipmattemurah #mekapmurah #marykaymekap #marykaymurah

Onz takkk lipmatte terbaru dari MaryKay niii 😍😍. Actually lipmatte dah lama marykay keluarkan, cuma bulan ni MaryKay keluar kan warna yang best best pulakkk !!
.
Korang peminat Lip Matte? Mesti tahu jenis jenis lipmatte yang best or tak best kan? Haaaa meh kakak nak suggest, why korang kena grab lipmatte kali niii -
.
✔️ Tak kering kan bibir !.
✔️ Harga sgt mampu milik !.
✔️ Pakai skit saja dah cukup!.
✔️ Pilihan warna yang pelbagai 👍
.
So lipmatte jom? 😍. Kakak suka semua color 😂
.
#lipmattemarykay #marykaylipstick #codmarykaykl #marykaymalaysia #marykayampang #marykaykl #lipmattebest #lipmattemurah #mekapmurah #marykaymekap #marykaymurah
2 0 15 October, 2019

Miss M : kak, tgn sya ni dh mcm kulit buaya.kasar, berkedut... Lengan & siku pun nmpak gelap, kering & kusam jer😔 ada tak produk nk bgi cntik tgn sya ni.. Malu lh kak,tgok tgn mcm ni.. Muka ok.. Tgn plak ada problem huhuhu..
.
.
Jgn risau dek oiii... MARY KAY ada produk hand spa yg boleh settlekn problem adek

Ni dia... White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set😍😍 Set ini mengandungi:
🎀 Softener utk melembutkan kulit mati
🎀Scrub utk mengeluarkan semua kulit mati
🎀lotion utk memberi kelembapan yg berpanjangan. (Scrub & lotion powered by nourishing shea butter & scented with white tea and citrus)
Apa yg anda perolehi drpd HAND SPA ini :
🎀Menanggalkan kulit mati dgn mudah
🎀Tangan lebih lembut, lembap dan halus
🎀Tangan nampak lebih cerah
.
“MUDAH, JIMAT & BERBALOI”
Tak pyh nk pgi spa byr mahal2 semata2 nk buat spa tgn je. Buat sendiri kt rumah pun boleh😁😁
.
Set ni bukan sahaja untuk tangan tapi boleh juga di bahagian kulit badan yang bermasalah gelap seperti celah peha, bawah lengan, leher dan buku lali. Untuk tumit kaki pecah pun bole jugak.

Set ni sangat Sesuai utk Bakal Pengantin

Lps seharian bekerja tu, msti letih tgn tu kn..
Belailah tgn anda dgn handspa ni dulu..
Berikan yg terbaik utk tgn cantik anda

Miss M : kak, tgn sya ni dh mcm kulit buaya.kasar, berkedut... Lengan & siku pun nmpak gelap, kering & kusam jer😔 ada tak produk nk bgi cntik tgn sya ni.. Malu lh kak,tgok tgn mcm ni.. Muka ok.. Tgn plak ada problem huhuhu..
.
.
Jgn risau dek oiii... MARY KAY ada produk hand spa yg boleh settlekn problem adek

Ni dia... White Tea & Citrus Satin Hands Pampering Set😍😍 Set ini mengandungi:
🎀 Softener utk melembutkan kulit mati
🎀Scrub utk mengeluarkan semua kulit mati
🎀lotion utk memberi kelembapan yg berpanjangan. (Scrub & lotion powered by nourishing shea butter & scented with white tea and citrus) 
Apa yg anda perolehi drpd HAND SPA ini :
🎀Menanggalkan kulit mati dgn mudah
🎀Tangan lebih lembut, lembap dan halus
🎀Tangan nampak lebih cerah
.
“MUDAH, JIMAT & BERBALOI”
Tak pyh nk pgi spa byr mahal2 semata2 nk buat spa tgn je. Buat sendiri kt rumah pun boleh😁😁
.
Set ni bukan sahaja untuk tangan tapi boleh juga di bahagian kulit badan yang bermasalah gelap seperti celah peha, bawah lengan, leher dan buku lali. Untuk tumit kaki pecah pun bole jugak.

Set ni sangat Sesuai utk Bakal Pengantin

Lps seharian bekerja tu, msti letih tgn tu kn..
Belailah tgn anda dgn handspa ni dulu..
Berikan yg terbaik utk tgn cantik anda
9 1 8 hours ago

DULU move 400 times seminit... SEKARANG 12,000 times per minit.

DULU 2 speed.. SEKARANG 3 speed & 1 minit auto shut offf.. (untuk memastikan uols cuci seperti yg disarankan & betul2 dapat kesan maksimum) 😉

DULU pakai batery... SEKARANG pakai chargerr uu.. Takdela kene invest tukar bateri, xdalah rosak sebab lame sangat biar bateri dalam tu berkarat.. Hebatt..
.
DULU water resistent.. SEKARANG IPX7 waterproof standard😱😱 Dulu kita panggil skinvigorate brush
SEKARANG SKINVIGORATE SONIC SKIN CARE SYSTEM.

Dulu guna dengan cleanser je..
SEKARANG boleh guna dengan SERUM!! Hebatt kan??
.
.
Jadi SEKARANG lah masanya awak kene cuba taw☺️

DULU move 400 times seminit... SEKARANG 12,000 times per minit.

DULU 2 speed.. SEKARANG 3 speed & 1 minit auto shut offf.. (untuk memastikan uols cuci seperti yg disarankan & betul2 dapat kesan maksimum) 😉

DULU pakai batery... SEKARANG pakai chargerr uu.. Takdela kene invest tukar bateri, xdalah rosak sebab lame sangat biar bateri dalam tu berkarat.. Hebatt..
.
DULU water resistent.. SEKARANG IPX7 waterproof standard😱😱 Dulu kita panggil skinvigorate brush
SEKARANG SKINVIGORATE SONIC SKIN CARE SYSTEM.

Dulu guna dengan cleanser je..
SEKARANG boleh guna dengan SERUM!! Hebatt kan??
.
.
Jadi SEKARANG lah masanya awak kene cuba taw☺️
26 5 8 hours ago

Siapa ada masalah muka breakout sebab salah pakai product especially Chemical product!!
.
.
Sis recommend sangat set treatment ini untuk awak. Jangan risau, Harga sangat mampu milik dan tahan sehingga 6-7 bulan Penggunaan. Dengan set ini je kulit awak yang breakout, oily, jerawat. Sekrang akan makin pudar parut jerawat n makin bersih je kulit.
.
.
🌷Testimoni Set Treatment Mary Kay🌷

1.Botanical Effects Cleanse
2.Oil-Free Hydrating Gel
3.Timewise Matte-Wear Liquid Foundation
.
.
Nanti klau ada budget lebih, bole tambah lagi dengan mask, toner atau serum pulak, lagilah bertambah flawless kan 😍
.
Apa yang penting dalam mary kay? Dapatkan kulit sihat berseri tanpa pengelupasan/ pemutihan/ kerosakan 🙅
.
.
Jom whatsapp sekarang, sis sedia untuk membantu 📱Finas | 01126560928 (link at bio)

Siapa ada masalah muka breakout sebab salah pakai product especially Chemical product!!
.
.
Sis recommend sangat set treatment ini untuk awak. Jangan risau, Harga sangat mampu milik dan tahan sehingga 6-7 bulan Penggunaan. Dengan set ini je kulit awak yang breakout, oily, jerawat. Sekrang akan makin pudar parut jerawat n makin bersih je kulit.
.
.
🌷Testimoni Set Treatment Mary Kay🌷

1.Botanical Effects Cleanse
2.Oil-Free Hydrating Gel
3.Timewise Matte-Wear Liquid Foundation
.
.
Nanti klau ada budget lebih, bole tambah lagi dengan mask, toner atau serum pulak, lagilah bertambah flawless kan 😍
.
Apa yang penting dalam mary kay? Dapatkan kulit sihat berseri tanpa pengelupasan/ pemutihan/ kerosakan 🙅
.
.
Jom whatsapp sekarang, sis sedia untuk membantu 📱Finas | 01126560928 (link at bio)
27 2 12 October, 2019

10.10 SALE....
Jom uolllllsssssss......
😘😘😘😘😘😘😘
#marykaymekap
#marykayperak
#marykaytelukintan
#marykaymakeup
#cikpuanberMK
#Cikpuanmarykay

10.10 SALE....
Jom uolllllsssssss......
😘😘😘😘😘😘😘
#marykaymekap
#marykayperak
#marykaytelukintan
#marykaymakeup
#cikpuanberMK
#Cikpuanmarykay
2 0 10 October, 2019

🌸RAHSIA LEBIH MUDA 10 TAHUN🌸

Suka dengar kan? Hehe jom tengok fungsi2 set baru ni😍😍😍
💐Fungsi Timewise 3D

Kenapa namanya 3D?
🎏 DEFENDS
antioksidan untuk menentang penuaan pada kulit.
🎏 DELAYS
melambatkan proses penuaan kulit dan perlindungan dari UVA/UVB.
🎏 DELIVERS
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit dalam masa 4 MINGGU.

INGREDIENT UTAMA
💕 Enkapsulasi resveratrol
- untuk galak antioksidan 3 kali ganda
- warna kulit lebih sekata dan bantu kolagen semulajadi kulit
💕 Vitamin B3
- terkenal dengan kuasa pencerahan dan antioksidan
💕 Age Defying Peptide
- bantu kolagen dan elastik kulit secara semulajadi untuk tampil anjal dan tegang.

Ok, dah baca semua kan? Suka? Nak tau lebih banyak? Nak cuba? Komen kat sini atau Dm ke, wassap ke, call ke. Mana2 pun boleh. Dialu2kan sesangat sebab produk ni sangatlah bestnya tiada terkata😁😁
📱Finas | 01126560928 (link at bio)

🌸RAHSIA LEBIH MUDA 10 TAHUN🌸

Suka dengar kan? Hehe jom tengok fungsi2 set baru ni😍😍😍
💐Fungsi Timewise 3D

Kenapa namanya 3D?
🎏 DEFENDS
antioksidan untuk menentang penuaan pada kulit.
🎏 DELAYS
melambatkan proses penuaan kulit dan perlindungan dari UVA/UVB.
🎏 DELIVERS
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit dalam masa 4 MINGGU.

INGREDIENT UTAMA
💕 Enkapsulasi resveratrol
- untuk galak antioksidan 3 kali ganda
- warna kulit lebih sekata dan bantu kolagen semulajadi kulit
💕 Vitamin B3
- terkenal dengan kuasa pencerahan dan antioksidan
💕 Age Defying Peptide
- bantu kolagen dan elastik kulit secara semulajadi untuk tampil anjal dan tegang.

Ok, dah baca semua kan? Suka? Nak tau lebih banyak? Nak cuba? Komen kat sini atau Dm ke, wassap ke, call ke. Mana2 pun boleh. Dialu2kan sesangat sebab produk ni sangatlah bestnya tiada terkata😁😁
📱Finas | 01126560928 (link at bio)
12 1 10 October, 2019

Foundation apa yang tak menyumbat pori? - MARY KAY

Foundation apa yang medium coverage? Ringan macam tak pakai apa-apa kat muka? - MARY KAY

Foundation apa yang harga local tapi kualiti international? - MARY KAY

Foundation apa yang diuji kaji lebih 500,000 kali sebelum dipasarkan? - MARY KAY

Foundation apa yang 1 tube 29ml tahan sehingga 10 bulan? - MARY KAY.

Foundation apa yang ada formula yang berbeza untuk kulit normal / kering / berminyak / kombinasi? - MARY KAY

Okay sekarang saya nak tanya berbaloi ke tidak pakai foundation Mary Kay? Kita semua kan perempuan yang cantik dan bijak. Bukan je nak kulit sihat kan. Selamat pun penting juga.

Foundation apa yang tak menyumbat pori? - MARY KAY

Foundation apa yang medium coverage? Ringan macam tak pakai apa-apa kat muka? - MARY KAY

Foundation apa yang harga local tapi kualiti international? - MARY KAY

Foundation apa yang diuji kaji lebih 500,000 kali sebelum dipasarkan? - MARY KAY

Foundation apa yang 1 tube 29ml tahan sehingga 10 bulan? - MARY KAY.

Foundation apa yang ada formula yang berbeza untuk kulit normal / kering / berminyak / kombinasi? - MARY KAY

Okay sekarang saya nak tanya berbaloi ke tidak pakai foundation Mary Kay? Kita semua kan perempuan yang cantik dan bijak. Bukan je nak kulit sihat kan. Selamat pun penting juga.
13 1 9 October, 2019

Ini barang make up harian finas. Yg penting selesa pada muka dan nampak sempurna. Nanti nak zohor nak kena cepat siap. Kalau lambat boss bicing pulak kan? Make up ni senang nak tanggal, wipe guna make up remover sikit, dan cuci guna cleanser je. Bersih!!
.
✅ Foundation primer
✅ CC cream
✅ Translucent loose powder
✅ Finishing spray
.
Spray guna lepas make up. Dan finas akan spray lagi lepas beberapa jam. Saja, nak refresh muka dan sentiasa nampak fresh!!
.
Lagipon, dok bawah ekon ni sejuk oii. Cepat naw ngantoknye. Elokla finas spray. Lebih nampak segar & lawa. Ehh
.
Nak tahu details jom whatsapp finas sekarang
📱Finas | 01126560928 (link at bio)

Ini barang make up harian finas. Yg penting selesa pada muka dan nampak sempurna. Nanti nak zohor nak kena cepat siap. Kalau lambat boss bicing pulak kan? Make up ni senang nak tanggal, wipe guna make up remover sikit, dan cuci guna cleanser je. Bersih!!
.
✅ Foundation primer
✅ CC cream
✅ Translucent loose powder
✅ Finishing spray
.
Spray guna lepas make up. Dan finas akan spray lagi lepas beberapa jam. Saja, nak refresh muka dan sentiasa nampak fresh!!
.
Lagipon, dok bawah ekon ni sejuk oii. Cepat naw ngantoknye. Elokla finas spray. Lebih nampak segar & lawa. Ehh
.
Nak tahu details jom whatsapp finas sekarang
📱Finas | 01126560928 (link at bio)
19 1 8 October, 2019

Top #marykaymekap posts

Lumivie Intensive Serum💛
.
Fokus serum ni utk ap ek???
.
Haaaa.. serum ni khas utk korang yg nak kulit cerah, putih, berseri glowing ala2 Korea tu😍
.
Jeragat, parut2 gelap/hitam bekas jerawat, pigmentasi, kulit kusam, xbermaya, korang boleh cube serum ni..Lumivie serum ni akan bantu pudarkan jeragat n parut2 hitam yg kat muka tu... Nnty jgn trkjut kalau dh cantik😁
.
Berminat???
👇👇👇👇👇👇
Fatin
01112996914
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKaySerum
#MaryKayLumivie
#MaryKayLumivieSerum
#MaryKayMelaCep
#Marykayproduk
#MaryKaySkincare
#MaryKayMekap
#MaryKayKosmetik
#MaryKayTerengganu

Lumivie Intensive Serum💛
.
Fokus serum ni utk ap ek???
.
Haaaa.. serum ni khas utk korang yg nak kulit cerah, putih, berseri glowing ala2 Korea tu😍
.
Jeragat, parut2 gelap/hitam bekas jerawat, pigmentasi, kulit kusam, xbermaya, korang boleh cube serum ni..Lumivie serum ni akan bantu pudarkan jeragat n parut2 hitam yg kat muka tu... Nnty jgn trkjut kalau dh cantik😁
.
Berminat???
👇👇👇👇👇👇
Fatin
01112996914
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKaySerum
#MaryKayLumivie
#MaryKayLumivieSerum
#MaryKayMelaCep
#Marykayproduk
#MaryKaySkincare
#MaryKayMekap
#MaryKayKosmetik
#MaryKayTerengganu
4 0 9 August, 2019

👀👀👀👀👁️👁️👁️👁️
Korang yg suke/pandai mekap tu mesti tau ni ape kan... Hehehe
.
Korang yg xske mekap tapi minat n ske tgok org2 mekap tu.. mesti tau jugak ap bnde ni😁😁😁
.
Yeahhh..Concealer😘😘
.
Concealer adalah salah satu item yang setiap orang patut ada especially orang yang memang suka pakai make up. Kan kan😘
.
Apa yang menarik dengan Perfecting Concealer Mary Kay ni?
.
💅Ia mampu menyembunyikan cela, tanda usia (kedut), parut2 jerawat & eyebag.
💅Long lasting & lightweight.
💅Sembunyikan kemerahan di muka.
💅Sangat sesuai untuk semua jenis kulit & tona kulit, pilih je shade mne yg sesuai.
💅Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
.
Kalau berminat, blh whatsapp akaq ye😍
Pi tekan je link kt profil tu❤️
.
Fatin
01112996914
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayConcealer
#MaryKayPerfectingConcealer
#MaryKayProduk
#MarykayMekap
#MaryKayKosmetik
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincare

👀👀👀👀👁️👁️👁️👁️
Korang yg suke/pandai mekap tu mesti tau ni ape kan... Hehehe
.
Korang yg xske mekap tapi minat n ske tgok org2 mekap tu.. mesti tau jugak ap bnde ni😁😁😁
.
Yeahhh..Concealer😘😘
.
Concealer adalah salah satu item yang setiap orang patut ada especially orang yang memang suka pakai make up. Kan kan😘
.
Apa yang menarik dengan Perfecting Concealer Mary Kay ni?
.
💅Ia mampu menyembunyikan cela, tanda usia (kedut), parut2 jerawat & eyebag.
💅Long lasting & lightweight.
💅Sembunyikan kemerahan di muka.
💅Sangat sesuai untuk semua jenis kulit & tona kulit, pilih je shade mne yg sesuai.
💅Sangat sesuai untuk kulit sensitif.
.
Kalau berminat, blh whatsapp akaq ye😍
Pi tekan je link kt profil tu❤️
.
Fatin
01112996914
Mary Kay Beauty Consultant
.
#MaryKayConcealer
#MaryKayPerfectingConcealer
#MaryKayProduk 
#MarykayMekap
#MaryKayKosmetik
#MaryKayTerengganu
#MaryKaySkincare
3 1 25 September, 2019

MARYKAY RENEWING GEL MASK

Lebih famous dipanggil 'sleeping mask'. Satu2nya Mask di Mary kay yang boleh dibawa tidur.

Sangat mudah, sapu2 dan terus tidur 😴

Esok pagi, Tadaaa...
Terasa lembut toing2 kulit sendiri.

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Dan macam mana ianya berfungsi??
✅menarik dan mengekalkan lembapan kulit
✅membantu menegang dan menenangkan kulit
✅membuatkan kulit menjadi lebih licin
✅meningkatkan tahap keanjalan kulit
✅membuatkan kulit tampak lebih muda dari usia
✅membantu dalam mengurangkan garis2 halus dan tanda usia
✅menghidratkan kulit secara serta merta
.
Wajib ada kalau rasa nak cantik! Jom kita cantik same2 ❤

MARYKAY RENEWING GEL MASK

Lebih famous dipanggil 'sleeping mask'. Satu2nya Mask di Mary kay yang boleh dibawa tidur.

Sangat mudah, sapu2 dan terus tidur 😴

Esok pagi, Tadaaa...
Terasa lembut toing2 kulit sendiri.

Sangat sesuai untuk semua jenis kulit. Dan macam mana ianya berfungsi??
✅menarik dan mengekalkan lembapan kulit
✅membantu menegang dan menenangkan kulit
✅membuatkan kulit menjadi lebih licin
✅meningkatkan tahap keanjalan kulit
✅membuatkan kulit tampak lebih muda dari usia
✅membantu dalam mengurangkan garis2 halus dan tanda usia
✅menghidratkan kulit secara serta merta
.
Wajib ada kalau rasa nak cantik! Jom kita cantik same2 ❤
17 1 9 November, 2019

Wow sangat! 😍 Bulan ni PROMOSI kaw²! Harga RM1++ je sis untuk 3 barang ni!
.
.
Apa ciri² Mary kay liquid foundation❓
.
☑️ Mengandungi sebatian kolagen berpaten &
Vitamin E sangat baik utk kulit.
☑️ Ringan.
☑️ Non-Comodegenic (TAK SUMBAT PORI).
☑️ Natural look (tak de la nampak putih yg fake 😛).
☑️ Water based.
☑️ Anti touch up/tahan hingga ke petang.
☑️ Makeup tak bertompok², tak bercapuk, tak merekah.
☑️ Bila berpeluh ia semakin blend (so makin cantik la! 😘).
☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit.
☑️ Ada 4 tona warna ikut kesesuaian warna kulit
.
.
Foundation dah la best!
Bila pakai foundation brush ni bertambah² best! 😍
.
Merupakan brush jenis fiber synthetic, tak serap so tak bazir foundation. Berbentuk condong, senang nak reach bahagian yg sempit, sapuan lebih kemas, rata dan flawless gitu.
Senang nak mantain sebab kita boleh basuh or spray je guna Brush Cleaner .
.
Hah! Apa tunggu lagi, jom grab sekarang! Tak rugi sangat sis! Ini betul² ni! 😚😎
.
.
Sya
Trusted Beauty Consultant
Your dream is my concern 💕
.
.
#foundationprimer #foundationroutine #berusfoundation #flawlessskin #flawlessmakeup #mukaflawless #marykaymekap #marykayjohor #marykaymysg #makeupartist #kulitcantikgebu #cccreammarykay

Wow sangat! 😍 Bulan ni PROMOSI kaw²! Harga RM1++ je sis untuk 3 barang ni!
.
.
Apa ciri² Mary kay liquid foundation❓
.
☑️ Mengandungi sebatian kolagen berpaten &
Vitamin E sangat baik utk kulit.
☑️ Ringan.
☑️ Non-Comodegenic (TAK SUMBAT PORI).
☑️ Natural look (tak de la nampak putih yg fake 😛).
☑️ Water based.
☑️ Anti touch up/tahan hingga ke petang.
☑️ Makeup tak bertompok², tak bercapuk, tak merekah.
☑️ Bila berpeluh ia semakin blend (so makin cantik la! 😘).
☑️ Sesuai untuk semua jenis kulit.
☑️ Ada 4 tona warna ikut kesesuaian warna kulit
.
.
Foundation dah la best! 
Bila pakai foundation brush ni bertambah² best! 😍
.
Merupakan brush jenis fiber synthetic,  tak serap so tak bazir foundation. Berbentuk condong, senang nak reach bahagian yg sempit, sapuan lebih kemas, rata dan flawless gitu.
Senang nak mantain sebab kita boleh basuh or spray je guna Brush Cleaner .
.
Hah! Apa tunggu lagi, jom grab sekarang! Tak rugi sangat sis! Ini betul² ni! 😚😎
.
.
 Sya 
Trusted Beauty Consultant
Your dream is my concern 💕
.
.
#foundationprimer #foundationroutine #berusfoundation #flawlessskin #flawlessmakeup #mukaflawless #marykaymekap #marykayjohor #marykaymysg #makeupartist #kulitcantikgebu #cccreammarykay
41 3 2 January, 2019

5 hari x ke gym. 🏋️‍♀️
.
Cukup lah buat hari ini. Esok sambung lagi.
.
Jom balik masak 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳
.
.

Kelas mekap percuma? Watsapp me.
Www.wasap.my/60172346341 .
.
#zaleabeauty
#zealousbee
#marykayproduk
#marykaymekap
#kelasmekappercuma
#kelasfacial

5 hari x ke gym. 🏋️‍♀️
.
Cukup lah buat hari ini. Esok sambung lagi.
.
Jom balik masak 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳
.
.

Kelas mekap percuma? Watsapp me.
Www.wasap.my/60172346341 .
.
#zaleabeauty 
#zealousbee 
#marykayproduk 
#marykaymekap
#kelasmekappercuma 
#kelasfacial
13 1 18 February, 2019

MARY KAY CC CREAM

CC Cream foundation terbaik! Must have utk semua wanita di luar sana tau! 😍😍😍
.
.
8 kebaikan CC Cream yang patut anda tahu. Antara kebaikannya:
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan .
2. Melembapkan kulit tanpa jadikan kulit berminyak atau melekit .
3. Melindungi kulit drpd sinaran uv (spf15) .
4. Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta kulit bermasalah .
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit .
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit .
7. Mengurangkan kemerahan kulit .
8. Melindungi kulit drpd radikal bebas /kesan pencemaran dgn kuasa antioksida .

Wajib ada ! 👍👍👍
.
Finas | 011-26560928 (link at bio)

MARY KAY CC CREAM

CC Cream foundation terbaik! Must have utk semua wanita di luar sana tau! 😍😍😍
.
.
8 kebaikan CC Cream yang patut anda tahu. Antara kebaikannya: 
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan .
2. Melembapkan kulit tanpa jadikan kulit berminyak atau melekit .
3. Melindungi kulit drpd sinaran uv (spf15) .
4. Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta kulit bermasalah .
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit .
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit .
7. Mengurangkan kemerahan kulit .
8. Melindungi kulit drpd radikal bebas /kesan pencemaran dgn kuasa antioksida .

Wajib ada ! 👍👍👍
.
Finas | 011-26560928 (link at bio)
37 1 5 May, 2019

Gandingan terbaik👍😍 .
.
Psstt.. Nak bagitahu rahsia..nak tau ke? Hehe .. Inilah gandingan favourite sis untuk kulit tampil berseri dan flawless! ramai customer dah mencubanya & ternyata sangat berpuas hati dengan hasilnya😍👏 .
.
Liquid foundation Mk satu-satunya foundation yang mengikut jenis kulit kita tau.. .
.
1. Matte wear - untuk kulit kombinasi dan berminyak .
2. Luminous wear - untuk kulit kering dan normal .
.
Boleh je nak pakai foundation begitu sahaja..dah cantik dah..tapi bila sapu Translucent loose powder..efek dia lagi cantik & wow! Kulit jadi glowing, mekap jadi lebih tahan lama & dapat mengawal minyak dan kilatan di muka😍 .
.
Best ke best.. Kalau rasa best sangat boleh whatsapp / dm sis to order ya 😘 .
.
013 6671986
Aina Mk
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#liquidfoundation #translucentloosepowder #marykaymekap #marykayraya #marykaymakeup #marykaymalaysia #testimonimarykayelle #marykayellecustomerfeedback #marykayellefeedback

Gandingan terbaik👍😍 .
.
Psstt.. Nak bagitahu rahsia..nak tau ke? Hehe .. Inilah gandingan favourite sis untuk kulit tampil berseri dan flawless! ramai customer dah mencubanya & ternyata sangat berpuas hati dengan hasilnya😍👏 .
.
Liquid foundation Mk satu-satunya foundation yang mengikut jenis kulit kita tau.. .
.
1. Matte wear - untuk kulit kombinasi dan berminyak .
2. Luminous wear - untuk kulit kering dan normal .
.
Boleh je nak pakai foundation begitu sahaja..dah cantik dah..tapi bila sapu Translucent loose powder..efek dia lagi cantik & wow! Kulit jadi glowing, mekap jadi lebih tahan lama & dapat mengawal minyak dan kilatan di muka😍 .
.
Best ke best.. Kalau rasa best sangat boleh whatsapp / dm sis to order ya 😘 .
.
013 6671986
Aina Mk
Mary Kay Beauty Consultant .
.
#liquidfoundation #translucentloosepowder #marykaymekap #marykayraya #marykaymakeup #marykaymalaysia #testimonimarykayelle #marykayellecustomerfeedback #marykayellefeedback
113 2 12 September, 2016

*MARY KAY CC CREAM* .
CC Cream foundation terbaik! Must have utk semua wanita di luar sana tau! 😍😍😍
.
*8 kebaikan CC Cream yang patut anda tahu. Antara kebaikannya: *
.
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan .
2. Melembapkan kulit tanpa jadikan kulit berminyak atau melekit .
3. Melindungi kulit drpd sinaran uv (spf15) .
4. Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta kulit bermasalah .
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit .
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit .
7. Mengurangkan kemerahan kulit .
8. Melindungi kulit drpd radikal bebas /kesan pencemaran dgn kuasa antioksida .
.
Wajib ada ! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
🎁Free postage
🎁Free gift
🎁Free sample MK
🎁Free katalog
.
Whatsapp/dm
📲017-4575127
Mary Kay Beauty Consultant
.

#marykaykedah
#marykayalorsetar #marykaychangloon #marykaypetalingjaya #marykayperlis #marykaymalaysia
#marykay #marykaybeautyconsultant #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaymelaka #marykayayerkeroh
#cccream #marykaymalaysia #marykaycccream #marykaymakeup #cccreammalaysia #cccreamterbaik #bbcream #foundation #foundationterbaik #skincaremalaysia #skincareterbaik #marykayproduk #marykaymekap

*MARY KAY CC CREAM* . 
CC Cream foundation terbaik! Must have utk semua wanita di luar sana tau! 😍😍😍
.
*8 kebaikan CC Cream yang patut anda tahu. Antara kebaikannya: *
. 
1. Melawan garis halus dan tanda penuaan .
2. Melembapkan kulit tanpa jadikan kulit berminyak atau melekit .
3. Melindungi kulit drpd sinaran uv (spf15) .
4. Menutup cela, memelihara kulit berjerawat serta kulit bermasalah .
5. Mencerah dan menyerikan tona kulit .
6. Membetulkan ketidaksempurnaan pada kulit .
7. Mengurangkan kemerahan kulit .
8. Melindungi kulit drpd radikal bebas /kesan pencemaran dgn kuasa antioksida .
. 
Wajib ada ! 👍🏻👍🏻👍🏻
.
🎁Free postage
🎁Free gift
🎁Free sample MK
🎁Free katalog
.
Whatsapp/dm
📲017-4575127
Mary Kay Beauty Consultant
.

#marykaykedah
#marykayalorsetar #marykaychangloon #marykaypetalingjaya #marykayperlis #marykaymalaysia
#marykay #marykaybeautyconsultant #marykayshahalam #marykaysubangjaya #marykaymelaka #marykayayerkeroh
#cccream #marykaymalaysia #marykaycccream #marykaymakeup #cccreammalaysia #cccreamterbaik #bbcream #foundation #foundationterbaik #skincaremalaysia #skincareterbaik #marykayproduk #marykaymekap
6 1 23 June, 2019

🔴 SET BASIC MAKEUP FLAWLESS 🔴
.
Jom tgk tutorial dlm video tu..
Simple tapi cantik sangat coverage nya..😍
Paling best set basic ni tak akan membuatkan mekap korang bercapuk dan paling penting mekap tahan lama..tu yg best tu 😍
.
📲Whatsapp 0104391064
.
#basicmakeup #basicmakeupmurah #setflawless #foundationbrush #foundationmalaysia #foundationmarykay #foundationmurahmalaysia #foundationmarykaybest #compactpowder #compactpowdermurah #compactpowdermarykay #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykaymekap #mekapmarykaycantikjimat #marykayskudai #marykaynusajayajohor #marykaysenaikulaijb #marykaymalaysia #marykay #marykaysingapore #bazarpaknilonline #bazarmekap

🔴 SET BASIC MAKEUP FLAWLESS 🔴
.
Jom tgk tutorial dlm video tu..
Simple tapi cantik sangat coverage nya..😍
Paling best set basic ni tak akan membuatkan mekap korang bercapuk dan paling penting mekap tahan lama..tu yg best tu 😍
.
📲Whatsapp 0104391064
.
#basicmakeup #basicmakeupmurah #setflawless #foundationbrush #foundationmalaysia #foundationmarykay #foundationmurahmalaysia #foundationmarykaybest #compactpowder #compactpowdermurah #compactpowdermarykay #loosepowder #loosepowdermurah #loosepowdermarykay #marykaymekap #mekapmarykaycantikjimat #marykayskudai #marykaynusajayajohor #marykaysenaikulaijb #marykaymalaysia #marykay #marykaysingapore #bazarpaknilonline #bazarmekap
18 2 23 March, 2019