#marykayoffer Instagram Photos & Videos

marykayoffer - 4.1k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykayoffer and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
21 hours
Average like
2.8
Average comment
0.4
Posts with video
1/36
Posts with photo
35/36

Hashtag Popularity

Second trip for today! Thank you for your support.

I jus wanna to make someone beautiful! 😘

SWIPE LEFT coz my client so lucky to get FREE Lipstick Mary Kay😍

U want it?

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#marykaypromotion #marykaybestseller #marykayselayang #markaymalaysia #marykaymysg #marykaybatucaves #marykaygombak #timewiserepair #marykayoffer #GegarVaganva2019 #maharajalawakmega2019 #readystockmarykay

Second trip for today! Thank you for your support.

I jus wanna to make someone beautiful! 😘

SWIPE LEFT coz my client so lucky to get FREE Lipstick Mary Kay😍

U want it?

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#marykaypromotion #marykaybestseller #marykayselayang #markaymalaysia #marykaymysg #marykaybatucaves #marykaygombak #timewiserepair #marykayoffer #GegarVaganva2019 #maharajalawakmega2019 #readystockmarykay
2 1 12 November, 2019

Are you readyy???
Klik link ni untuk tengok full list 11.11 DEAL 😍😍😍 www.wasap.my/60173262007
(Klik link di bio)
#marykayoffer

Are you readyy???
Klik link ni untuk tengok full list 11.11 DEAL 😍😍😍 www.wasap.my/60173262007
(Klik link di bio)
#marykayoffer
11 1 11 November, 2019

November 2019 offer
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#marykay
#marykayoffer

November 2019 offer
🌹🌹🌹🌹🌹🌹
#marykay
#marykayoffer
5 0 10 November, 2019

👚👙👗Baju baru
👖 Seluar baru
🧣Shawls baru
👡👠👞👢 Kasut baru
👜👝👛 Handbag baru
🕶👓 Glasses baru

Semua akan jadi lama... Tapi kalau invest untuk kulit wajah?
Takkan pernah jadi “kulit lama”
🤣😂🤣😂 Orang bilang poreberrr
sweet 17😚😚😚 Why not youalls invest sikit dengan memilikinye 👩🏻‍🦰Anti Penuaan 😘❤️❤️❤️❤️❤️ #marykay #awetmuda #lovemarykay #marykayoffer #marykaykedahperlis

👚👙👗Baju baru
👖 Seluar baru
🧣Shawls baru
👡👠👞👢 Kasut baru
👜👝👛 Handbag baru
🕶👓 Glasses baru

Semua akan jadi lama... Tapi kalau invest untuk kulit wajah?
Takkan pernah jadi “kulit lama”
🤣😂🤣😂 Orang bilang poreberrr 
sweet 17😚😚😚 Why not youalls invest sikit dengan memilikinye 👩🏻‍🦰Anti Penuaan 😘❤️❤️❤️❤️❤️ #marykay #awetmuda #lovemarykay #marykayoffer #marykaykedahperlis
4 0 9 November, 2019

Ramai orang memang tercari-cari Perfume overseas ni Sebab apa tau ➕ Wangi yang nikmat ➕ Tahan lama yang berhari2
➕ Semakin lama semakin wangi 🌸 ➕ Bila dah wangi mood sepanjang masa bahagia sentiasa 😍

Tengok ni menggila orang grab perfume Bella ni.
Memang Bella bikin gila pula tau. 😆

Sekarang offer combo lipstick + maskara jimat RM 154 oii. SIAPA NAK BAGI ❓

Mari sini Whatsapp dekat link bio atau 0192300496

I tunggu u Whatsapp I, okeyy 😘
.
.
#marykaymalaysia #fasehahmarykay #marykayperfume #marykayoffer #marykaybellabelara

Ramai orang memang tercari-cari Perfume overseas ni Sebab apa tau ➕ Wangi yang nikmat ➕ Tahan lama yang berhari2
➕ Semakin lama semakin wangi 🌸 ➕ Bila dah wangi mood sepanjang masa bahagia sentiasa 😍

Tengok ni menggila orang grab perfume Bella ni. 
Memang Bella bikin gila pula tau. 😆

Sekarang offer combo lipstick + maskara jimat RM 154 oii. SIAPA NAK BAGI ❓

Mari sini Whatsapp dekat link bio atau 0192300496

I tunggu u Whatsapp I, okeyy 😘
.
.
#marykaymalaysia #fasehahmarykay #marykayperfume #marykayoffer #marykaybellabelara
3 0 7 November, 2019

Terdapat 2 jenis oil free hydrating gel,kenali kulit anda, dapat kan skin anylisis percuma dari saya dengan menggunakan skin analyzer Mary Kay

Jom dapatkan barangan makeup dan skincare Mary Kay

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Terdapat 2 jenis oil free hydrating gel,kenali kulit anda, dapat kan skin anylisis percuma dari saya dengan menggunakan skin analyzer Mary Kay

Jom dapatkan barangan makeup dan skincare Mary Kay

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
1 0 6 November, 2019

Oil free hydrating gel
Pelembab untuk kulit berjerawat
Formula tanpa minyak untuk kulit segar dan membebaskan kulit dari jerawat

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare

Oil free hydrating gel
Pelembab untuk kulit berjerawat
Formula tanpa minyak untuk kulit segar dan membebaskan kulit dari jerawat

Jom dapatkan barangan makeup MK

Wats app 0192251312 to order
Lambat melepas... #marykay #marykaycolorset #marykayoffer #marykaywangsamaju #marykaygombak #marykayampang #marykaydamansara #marykayselayang #marykayatria #marykaypv10 #marykaydanaukota #uptowndanaukota #marykaymekap #marykayskincare
2 0 6 November, 2019

Banyak kan serum dalam Mary Kay 😍 Jom sy share serba sedikit tentang setiap serum ni!
.
➊ 𝑅𝐸𝑃𝐿𝐸𝑁𝐼𝑆𝐻𝐼𝑁𝐺 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀 𝐶+
👉 menggalakkan penghasilan kolagen
👉 membawa keanjalan kepada kulit
.
➋ 𝑃𝑂𝑅𝐸 𝑃𝑈𝑅𝑌𝐹𝑌𝐼𝑁𝐺 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀
👉 mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
👉 sesuai untuk masalah jerawat kritikal .
➌ 𝑉𝑂𝐿𝑈-𝐹𝐼𝑅𝑀 𝐿𝐼𝐹𝑇𝐼𝑁𝐺 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀
👉 menegang dan menganjalkan kulit
👉 mengurangkan garisan halus & kedutan
👉 membekalkan 61% kelembapan dengan segera
👉 mengembalikan keremajaan & seri wajah
.
➍ 𝑇𝐼𝑀𝐸𝑊𝐼𝑆𝐸 3𝐷 𝑁𝐼𝐺𝐻𝑇 𝐶𝑅𝐸𝐴𝑀
👉 meningkatkan daya kekuatan kulit
👉 memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi
👉 mencegah penuaan
.
➎ 𝑉𝐼𝑇𝐴𝑀𝐼𝑁 𝐶 𝐴𝐶𝑇𝐼𝑉𝐴𝑇𝐼𝑁𝐺 𝑆𝑄𝑈𝐴𝑅𝐸𝑆
👉 sekatakan tona kulit
👉 mengurangkan garis halus & kedutan
👉 menambahkan seri wajah
.
➏ 𝐿𝑈𝑀𝐼𝑉𝐼𝐸 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀
👉 mencerahkan kulit
👉 memudarkan jeragat
👉 sekatakan tona kulit
.
➐ 𝑃𝑂𝑅𝐸 𝑀𝐼𝑁𝐼𝑀𝐼𝑍𝐸𝑅
👉 membantu mengurangkan keterampilan pori
.
➑ 𝑌𝑂𝑈𝑇𝐻𝐹𝐼𝑁𝐼𝑇𝑌
👉 kulit lebih anjal
👉 kurangkan keterampilan kedutan & garis halus
👉 kulit lebih berseri 📲 011-6101 4231 (naza)
Your Beauty Consultant
#marykay #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayserum #marykayserumc #merawatwajah #merawatmuka #marykayoffer #marykaymurah #marykaybesut #marykayjerteh #marykaybesutjerteh #marykayterengganu #marykaypasirputeh #marykaymalaysia

Banyak kan serum dalam Mary Kay 😍 Jom sy share serba sedikit tentang setiap serum ni!
.
➊ 𝑅𝐸𝑃𝐿𝐸𝑁𝐼𝑆𝐻𝐼𝑁𝐺 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀 𝐶+
👉 menggalakkan penghasilan kolagen
👉 membawa keanjalan kepada kulit
.
➋ 𝑃𝑂𝑅𝐸 𝑃𝑈𝑅𝑌𝐹𝑌𝐼𝑁𝐺 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀
👉 mengekalkan pori sentiasa dalam keadaan bersih
👉 sesuai untuk masalah jerawat kritikal .
➌ 𝑉𝑂𝐿𝑈-𝐹𝐼𝑅𝑀 𝐿𝐼𝐹𝑇𝐼𝑁𝐺 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀
👉 menegang dan menganjalkan kulit
👉 mengurangkan garisan halus & kedutan
👉 membekalkan 61% kelembapan dengan segera
👉 mengembalikan keremajaan & seri wajah
.
➍ 𝑇𝐼𝑀𝐸𝑊𝐼𝑆𝐸 3𝐷 𝑁𝐼𝐺𝐻𝑇 𝐶𝑅𝐸𝐴𝑀
👉 meningkatkan daya kekuatan kulit
👉 memulihkan kerosakan pada kulit secara semulajadi
👉 mencegah penuaan
.
➎ 𝑉𝐼𝑇𝐴𝑀𝐼𝑁 𝐶 𝐴𝐶𝑇𝐼𝑉𝐴𝑇𝐼𝑁𝐺 𝑆𝑄𝑈𝐴𝑅𝐸𝑆
👉 sekatakan tona kulit
👉 mengurangkan garis halus & kedutan
👉 menambahkan seri wajah
.
➏ 𝐿𝑈𝑀𝐼𝑉𝐼𝐸 𝑆𝐸𝑅𝑈𝑀
👉 mencerahkan kulit
👉 memudarkan jeragat
👉 sekatakan tona kulit
.
➐ 𝑃𝑂𝑅𝐸 𝑀𝐼𝑁𝐼𝑀𝐼𝑍𝐸𝑅
👉 membantu mengurangkan keterampilan pori
.
➑ 𝑌𝑂𝑈𝑇𝐻𝐹𝐼𝑁𝐼𝑇𝑌
👉 kulit lebih anjal
👉 kurangkan keterampilan kedutan & garis halus
👉 kulit lebih berseri 📲 011-6101 4231 (naza) 
Your Beauty Consultant 
#marykay#marykaycosmetics#marykaybeautyconsultant#marykayserum#marykayserumc#merawatwajah#merawatmuka#marykayoffer#marykaymurah#marykaybesut#marykayjerteh#marykaybesutjerteh#marykayterengganu#marykaypasirputeh#marykaymalaysia
3 0 4 November, 2019

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
Chromafusion :
🔶Cocoa Contour
🔶Glazed Highliter
PRICE : RM39/each
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
Chromafusion :
🔶Cocoa Contour
🔶Glazed Highliter
PRICE : RM39/each
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers
0 0 4 November, 2019

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
Chromafusion Blush :
🔶Shy Blush
🔶Juice Peach
PRICE : RM39/each
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
Chromafusion Blush :
🔶Shy Blush
🔶Juice Peach
PRICE : RM39/each
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers
1 0 4 November, 2019

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
1x Bella Bellara Eau De Parfume,50ml
1x Lash Love Mascara,8g
FREE 1x Gel Semi Matte Mauve Moment 3.6g
1x Christmas Box
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
1x Bella Bellara Eau De Parfume,50ml
1x Lash Love Mascara,8g
FREE 1x Gel Semi Matte Mauve Moment 3.6g
1x Christmas Box
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers
0 0 4 November, 2019

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
1x Live Fearlessly Eau De Parfume,50ml
1x Lash Love Mascara,8g
FREE 1x Gel Semi Matte Always Apricot 3.6g
1x Christmas Box
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
1x Live Fearlessly Eau De Parfume,50ml
1x Lash Love Mascara,8g
FREE 1x Gel Semi Matte Always Apricot 3.6g
1x Christmas Box
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Makeuplovers
0 0 4 November, 2019

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
NEW! Live Fearlessly Eau De Parfume 🌺PRICE : RM165
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Perfume

November Offer!!! #MaryKayMalaysia
.
NEW! Live Fearlessly Eau De Parfume 🌺PRICE : RM165
.
Order whatsapp 0127528475 📲

#MaryKayOffer #Perfume
0 0 4 November, 2019

Offer Perfume bln ni 🌺🌼🌺🌼
Bau memang wangiiii sgtttt..memang terpikat 💗💗 Order 👇👇👇
@pinkybeautycaremarykay

#perfume #marykayoffer

Offer Perfume bln ni 🌺🌼🌺🌼
Bau memang wangiiii sgtttt..memang terpikat 💗💗 Order 👇👇👇
@pinkybeautycaremarykay

#perfume #marykayoffer
1 0 4 November, 2019

11.11
SHOPPING FIESTA
BUY 1 FREE 1

WOW! 😍
CEPAT GRAB! Murah sgt mcm ni selalunya sekejab bole Out Of Stock.. .

Sharing with Love,
Ain Haida
Mary Kay Beauty Consultant
www.wassap.my/60184714388

#marykayoffer #promosimurah #promosimurahmarykay #marykaymurah #buyonefreeone #lipmattebest #lipmattemurah #lipsticktakkeringkanbibir #lipstickmarykay #lipmattemarykay

11.11
SHOPPING FIESTA
BUY 1 FREE 1

WOW! 😍
CEPAT GRAB! Murah sgt mcm ni selalunya sekejab bole Out Of Stock.. .

Sharing with Love,
Ain Haida
Mary Kay Beauty Consultant
www.wassap.my/60184714388

#marykayoffer #promosimurah #promosimurahmarykay #marykaymurah #buyonefreeone #lipmattebest #lipmattemurah #lipsticktakkeringkanbibir  #lipstickmarykay #lipmattemarykay
3 0 1 November, 2019

Tak pernah rasa puas bila pakai Botanical Effects Mask ni lah. Rasa macam nak tepek hari-hari 🤣
.
.
Sempena ulang tahun Mary Kay yang ke-19 di Malaysia, Mary Kay ada buat diskaun 19% untuk mask best ni utk special Oktober.
.
.Sooo kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok. Menda baik cepat habis korang. .
.
Mary Kay Beauty Consultant
HANIM
http://www.wasap.my/0129853625

#maskmarykay #BotanicalEffectMaskMaryKay
#marykaykuantan #marykaykuantancod #marykaybandarkuantan #marykayoffer #promoannyversary

Tak pernah rasa puas bila pakai Botanical Effects Mask ni lah. Rasa macam nak tepek hari-hari 🤣
.
.
Sempena ulang tahun Mary Kay yang ke-19 di Malaysia, Mary Kay ada buat diskaun 19% untuk mask best ni utk special Oktober.
.
.Sooo kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok. Menda baik cepat habis korang. .
.
Mary Kay Beauty Consultant
HANIM
http://www.wasap.my/0129853625

#maskmarykay #BotanicalEffectMaskMaryKay
#marykaykuantan #marykaykuantancod #marykaybandarkuantan #marykayoffer #promoannyversary
5 0 28 October, 2019

Mask?? Penting ke pakai Face Mask?? Sangat penting ok.. Kenapa? Sebabnya kulit kita kalau hari2 mekap..dan ditambahkan plak tak dicuci dengan bersih.. Akan menghasilkan byk kulit mati.. Bila kulit mati.. Kulit akan menjadi kusam.. dan akhirnya akan timbul whitehead and blackhead.. Nak biarkan Saja ke? tidak kan..So.. Pakailah Mary Kay Mask

Tau kan fungsi mask ni menanggalkan sel kulit mati..so tak la kusam kulit kita kalau pakai mask. Lepas apply mask ni rase lembut jer kulit.
Selain tu,mask pun membantu menanggalkan whitehead dan blackhead n mengecilkan pori..😍 Kalau belum ade mask,nak cuba dulu or nak tau mask yg mane sesuai utk awak boleh pm... 😉

Anie MK Consultant
📲 Wasap.my/60123397536/maskbepromo

#mask #maskbotanical #whitehead #blackhead #skincare #marykaymask #BotanicalEffects #maskmurah #marykayoffer #MaryKayutara #promo #sale #diwalioffer

Mask?? Penting ke pakai Face Mask?? Sangat penting ok.. Kenapa? Sebabnya kulit kita kalau hari2 mekap..dan ditambahkan plak tak dicuci dengan bersih.. Akan menghasilkan byk kulit mati.. Bila kulit mati.. Kulit akan  menjadi kusam.. dan akhirnya akan timbul whitehead and blackhead.. Nak biarkan Saja ke? tidak kan..So.. Pakailah Mary Kay Mask

Tau kan fungsi mask ni menanggalkan sel kulit mati..so tak la kusam kulit kita kalau pakai mask. Lepas apply mask ni rase lembut jer kulit.
Selain tu,mask pun membantu menanggalkan whitehead dan blackhead n mengecilkan pori..😍 Kalau belum ade mask,nak cuba dulu or nak tau mask yg mane sesuai utk awak boleh pm... 😉

Anie MK Consultant
📲 Wasap.my/60123397536/maskbepromo

#mask #maskbotanical #whitehead #blackhead #skincare #marykaymask #BotanicalEffects #maskmurah #marykayoffer #MaryKayutara #promo #sale #diwalioffer
2 0 27 October, 2019

Selamat pagi
#marykayoffer

Selamat pagi
#marykayoffer
3 0 27 October, 2019

Dah macam2 pakai. Tapi masalah kulit tetap sama. Tak de perubahan?

Nah, Cikli sediakan SET BASIC KULIT KERING & KOMBINASI.

Kita rawat selow2. InshaAllah, dalam beberapa minggu SKIN IMPROVE.

Cikli as an Independent Beauty Consultant Mary Kay akan guide dari mula pakai, semasa dan selepas tau. (90 DAYS SATISFACTION WARRANTY)

Nak sample? Nak free gift? Nak free konsultasi? Nak free delivery? Meh wasap Cikli
+6016.903.2620

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymalaysia #marykaysetjerawat #setmarykay #skincare #marykayoffer #marykaypromotion #octoberoffer #jumbosale #beauty #marykaypromotion #marykaybestseller #readystockmarykay
#aesthetic #dermatologist #kulitsihat #marykayselangor #marykaykl #marykaylabuan #marykaysabah #beautyconsultantmarykay
#jerawat #jeragat #wanitahariini #ehmalaysia #tvalhijrah #marykaytop5globalskincarebrand
#arianilovers

Dah macam2 pakai. Tapi masalah kulit tetap sama. Tak de perubahan?

Nah, Cikli sediakan SET BASIC KULIT KERING & KOMBINASI.

Kita rawat selow2. InshaAllah, dalam beberapa minggu SKIN IMPROVE.

Cikli as an Independent Beauty Consultant Mary Kay akan guide dari mula pakai, semasa dan selepas tau. (90 DAYS SATISFACTION WARRANTY)

Nak sample? Nak free gift? Nak free konsultasi? Nak free delivery? Meh wasap Cikli
+6016.903.2620

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymalaysia #marykaysetjerawat #setmarykay #skincare #marykayoffer #marykaypromotion #octoberoffer #jumbosale #beauty #marykaypromotion #marykaybestseller #readystockmarykay 
#aesthetic #dermatologist #kulitsihat #marykayselangor #marykaykl #marykaylabuan #marykaysabah #beautyconsultantmarykay
#jerawat #jeragat #wanitahariini #ehmalaysia #tvalhijrah #marykaytop5globalskincarebrand
#arianilovers
2 4 25 October, 2019

Tak pernah rasa puas bila pakai Botanical Effects Mask nih lah. Rasa macam nak tepek hari-hari 🤣
.
.
Sempena ulang tahun Mary Kay yang ke-19 di Malaysia, Mary Kay ada buat diskaun 19% untuk mask best ni sehingga 13 Oktober 2019
.
.Sooo kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok. Menda baik cepat habis korang. .
.
Mary Kay Beauty Consultant
FATIHAH
http://www.wasap.my/0165552013

#maskmarykay #BotanicalEffectMaskMaryKay
#marykaykuantan #marykaykuantancod #marykaybandarkuantan #marykayoffer #promoannyversary

Tak pernah rasa puas bila pakai Botanical Effects Mask nih lah. Rasa macam nak tepek hari-hari 🤣
.
.
Sempena ulang tahun Mary Kay yang ke-19 di Malaysia, Mary Kay ada buat diskaun 19% untuk mask best ni sehingga 13 Oktober 2019
.
.Sooo kena cepat-cepat grab sebelum kehabisan stok. Menda baik cepat habis korang. .
.
Mary Kay Beauty Consultant
FATIHAH
http://www.wasap.my/0165552013

#maskmarykay #BotanicalEffectMaskMaryKay
#marykaykuantan #marykaykuantancod #marykaybandarkuantan #marykayoffer #promoannyversary
2 0 24 October, 2019

Ni la video pertama Cikli masa mula2 guna produk Mary Kay.

Kerana #botanicaleffectmask ni la Cikli tergamam tengok blackhead keluar banyakkkk!😂 Lepas pakai mask ni, kulit jadi cerah, bersih, licin. Pori KETARA BERSIH!

Baru buat sekali. Apatah lagi buat 2-3 kali seminggu kan! 😍

Tak payah susah payah picit. Rosak kulit. Meh pakai BE MASK #marykaybestseller tau🙂

#maryknurtutorial
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaymask #marykaypromotion #marykaytutorial #maryknurtutorial #skincaretutorial #skincare #beauty #facial #beautycare #marykaylovers #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #independentbeautyconsultant #marykayoffer #octoberoffer

Ni la video pertama Cikli masa mula2 guna produk Mary Kay.

Kerana #botanicaleffectmask ni la Cikli tergamam tengok blackhead keluar banyakkkk!😂 Lepas pakai mask ni, kulit jadi cerah, bersih, licin. Pori KETARA BERSIH!

Baru buat sekali. Apatah lagi buat 2-3 kali seminggu kan! 😍

Tak payah susah payah picit. Rosak kulit. Meh pakai BE MASK #marykaybestseller tau🙂

#maryknurtutorial 
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykaymask #marykaypromotion #marykaytutorial #maryknurtutorial #skincaretutorial #skincare #beauty #facial #beautycare #marykaylovers #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #independentbeautyconsultant #marykayoffer #octoberoffer
2 1 19 October, 2019

Dulu2 memang suka picit2 kat hidung nak kasi kuar blackheads dan whiteheads.. Rupanya bila kita picit merosakkan kolagen yg ada.. Pori pulak terbukak luas.
.
Siapa mcm ni angkat tangan 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
Sekarang tak perlu susah2 nak picit. Sapu jer utk 10-15 minit, biar kering dan bilas..
.
2 kali seminggu jea pun.. Kulit dah licin dan blackheads dan whiteheads pon berkurangan.
Happy nyer😍😍😍
.
HIGHLY RECOMMENDED. JOM GRAB SEKARANG. RM64 jer😍
Tahan 6-7 bulan.

Wasap Cikli guide cara pakai sekali.
+6016.903.2620
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaymask #marykaypromotion #marykaybestseller #readystockmarykay #botanicaleffectmask #marykayoffer #octoberoffer

Dulu2 memang suka picit2 kat hidung nak kasi kuar blackheads dan whiteheads.. Rupanya bila kita picit merosakkan kolagen yg ada.. Pori pulak terbukak luas.
. 
Siapa mcm ni angkat tangan 🙋🏼‍♀️🙋🏼‍♀️
.
Sekarang tak perlu susah2 nak picit. Sapu jer utk 10-15 minit, biar kering dan bilas..
.
2 kali seminggu jea pun.. Kulit dah licin dan blackheads dan whiteheads pon berkurangan.
Happy nyer😍😍😍
.
HIGHLY RECOMMENDED. JOM GRAB SEKARANG. RM64 jer😍
Tahan 6-7 bulan.

Wasap Cikli guide cara pakai sekali.
+6016.903.2620
.
#marykaymalaysia #marykaymysg #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaymask #marykaypromotion #marykaybestseller #readystockmarykay #botanicaleffectmask #marykayoffer #octoberoffer
3 1 19 October, 2019

Do u know why this skinvigorate sonic best sangat .

First bulan ini ada promo guys
Beli skinvi sonic bersama cleanser dapat harga murahh sangat berbanding beli one by one . Skinvi sonic + cleanser timewise 3D only rm394 and got FREE this cute mini luggage
2nd is skinvi sonic ni mencuci lebih hebat berbanding cucian tangan . Diuji secara klinikal 4x lebih efektik cucian terhadap minyak , solekan dan kotoran . Okay skinvi ni jugak is RECHARGEABLE , no need bateri tauu . Yang lagi best sangat ianya 200x putaran dalam masa 1 saat . So boleh bayangkan tak muka kita superb bersih daripada cucian tangan 😍

Berminat boleh terus click on my BIO or wasap 0142635318

Yours beauty consultant 🎀  𝑀𝒶𝓇𝓎𝓀𝒶𝓎𝐼𝒻𝒻𝒶𝒽 🎀
#skinvigoratesonicmysg
#lumiviemarykay
#marykaypromo
#marykayoffer #marykaybangikajangputrajaya
#marykaybalakong
#marykayselangor
#marykaykelantan
#marykaykotabharu
#marykaytanahmerah
#marykaykualakrai

Do u know why this skinvigorate sonic best sangat .

First bulan ini ada promo guys 
Beli skinvi sonic bersama cleanser dapat harga murahh sangat berbanding beli one by one . Skinvi sonic + cleanser timewise 3D only rm394 and got FREE this cute mini luggage 
2nd is skinvi sonic ni mencuci lebih hebat berbanding cucian tangan .  Diuji secara klinikal 4x lebih efektik cucian terhadap minyak , solekan dan kotoran . Okay skinvi ni jugak is RECHARGEABLE , no need bateri tauu . Yang lagi best sangat ianya 200x putaran dalam masa 1 saat . So boleh bayangkan tak muka kita superb bersih daripada cucian tangan 😍

Berminat boleh terus click on my BIO or wasap 0142635318

Yours beauty consultant 🎀  𝑀𝒶𝓇𝓎𝓀𝒶𝓎𝐼𝒻𝒻𝒶𝒽 🎀 
#skinvigoratesonicmysg 
#lumiviemarykay 
#marykaypromo 
#marykayoffer #marykaybangikajangputrajaya 
#marykaybalakong 
#marykayselangor 
#marykaykelantan 
#marykaykotabharu 
#marykaytanahmerah 
#marykaykualakrai
5 0 18 October, 2019

Do u know why this skinvigorate sonic best sangat .

First bulan ini ada promo guys
Beli skinvi sonic bersama cleanser dapat harga murahh sangat berbanding beli one by one . Skinvi sonic + cleanser MK MEN only rm299 and got FREE this cute mini luggage
2nd is skinvi sonic ni mencuci lebih hebat berbanding cucian tangan . Diuji secara klinikal 4x lebih efektik cucian terhadap minyak , solekan dan kotoran . Okay skinvi ni jugak is RECHARGEABLE , no need bateri tauu . Yang lagi best sangat ianya 200x putaran dalam masa 1 saat . So boleh bayangkan tak muka kita superb bersih daripada cucian tangan 😍

Berminat boleh terus click on my BIO or wasap 0142635318

Yours beauty consultant 🎀  𝑀𝒶𝓇𝓎𝓀𝒶𝓎𝐼𝒻𝒻𝒶𝒽 🎀
#skinvigoratesonicmysg
#lumiviemarykay
#mkmenmarykay💖
#marykaypromo
#marykayoffer #marykaybangikajangputrajaya
#marykaybalakong
#marykayselangor
#marykaykelantan
#marykaykotabharu
#marykaytanahmerah
#marykaykualakrai

Do u know why this skinvigorate sonic best sangat .

First bulan ini ada promo guys 
Beli skinvi sonic bersama cleanser dapat harga murahh sangat berbanding beli one by one . Skinvi sonic + cleanser MK MEN only rm299 and got FREE this cute mini luggage 
2nd is skinvi sonic ni mencuci lebih hebat berbanding cucian tangan .  Diuji secara klinikal 4x lebih efektik cucian terhadap minyak , solekan dan kotoran . Okay skinvi ni jugak is RECHARGEABLE , no need bateri tauu . Yang lagi best sangat ianya 200x putaran dalam masa 1 saat . So boleh bayangkan tak muka kita superb bersih daripada cucian tangan 😍

Berminat boleh terus click on my BIO or wasap 0142635318

Yours beauty consultant 🎀  𝑀𝒶𝓇𝓎𝓀𝒶𝓎𝐼𝒻𝒻𝒶𝒽 🎀 
#skinvigoratesonicmysg 
#lumiviemarykay 
#mkmenmarykay💖
#marykaypromo 
#marykayoffer #marykaybangikajangputrajaya 
#marykaybalakong 
#marykayselangor 
#marykaykelantan 
#marykaykotabharu 
#marykaytanahmerah 
#marykaykualakrai
2 0 18 October, 2019

Do u know why this skinvigorate sonic best sangat .

First bulan ini ada promo guys
Beli skinvi sonic bersama cleanser dapat harga murahh sangat berbanding beli one by one . Skinvi sonic + cleanser lumivie only rm399 and got FREE this cute mini luggage
2nd is skinvi sonic ni mencuci lebih hebat berbanding cucian tangan . Diuji secara klinikal 4x lebih efektif cucian terhadap minyak , solekan dan kotoran . Okay skinvi ni jugak is RECHARGEABLE , no need bateri tauu . Yang lagi best sangat ianya 200x putaran dalam masa 1 saat . So boleh bayangkan tak muka kita superb bersih daripada cucian tangan 😍

Berminat boleh terus click on my BIO or wasap 0142635318

Yours beauty consultant 🎀  𝑀𝒶𝓇𝓎𝓀𝒶𝓎𝐼𝒻𝒻𝒶𝒽 🎀
#skinvigoratesonicmysg
#lumiviemarykay
#marykaypromo
#marykayoffer #marykaybangikajangputrajaya
#marykaybalakong
#marykayselangor
#marykaykelantan
#marykaykotabharu
#marykaytanahmerah
#marykaykualakrai

Do u know why this skinvigorate sonic best sangat .

First bulan ini ada promo guys 
Beli skinvi sonic bersama cleanser dapat harga murahh sangat berbanding beli one by one . Skinvi sonic + cleanser lumivie only rm399 and got FREE this cute mini luggage 
2nd is skinvi sonic ni mencuci lebih hebat berbanding cucian tangan .  Diuji secara klinikal 4x lebih efektif cucian terhadap minyak , solekan dan kotoran . Okay skinvi ni jugak is RECHARGEABLE , no need bateri tauu . Yang lagi best sangat ianya 200x putaran dalam masa 1 saat . So boleh bayangkan tak muka kita superb bersih daripada cucian tangan 😍

Berminat boleh terus click on my BIO or wasap 0142635318

Yours beauty consultant 🎀  𝑀𝒶𝓇𝓎𝓀𝒶𝓎𝐼𝒻𝒻𝒶𝒽 🎀 
#skinvigoratesonicmysg 
#lumiviemarykay 
#marykaypromo 
#marykayoffer #marykaybangikajangputrajaya 
#marykaybalakong 
#marykayselangor 
#marykaykelantan 
#marykaykotabharu 
#marykaytanahmerah 
#marykaykualakrai
2 0 18 October, 2019

Makin lama pakai, makin cantik skin. Tak bercapuk tak gelapkan muka, tak bertompok, tak menutup pori, tak melekit.
.

Tapi yang MAGIC nya, muka nampak cantikkkkkkk je, berseri seri, glowing, eh eh sedangkan muka macam tak nampak je pakai pape.
.
Seri air wuduk ke tu? Hehe tu tambahan la utk muka berserii🥰🥰 tapi yg buat muka makin manis glowing disebabkan liquid foundation Mary Kay ni la. Haaaa salah dia la ni😝

SELESA
TEKSTUR RINGAN
MUDAH DIPAKAI
NON-COMEDOGENIC
ADA R&D
GREAT SCIENTIST
TESTED
FINISH WELL BLEND.
ADA VITAMIN E.

Dan foundation Mary Kay boleh merawat skin tau. Serious la? Yeeee serious la 😍😍🌹 "Menarik! Ok kena cuba ni" berkata dalam hati ke tuuu🤭

Meh la pinang terus. RM60 offer bulan ni. Berbaloi la dapat banyak manfaat.😍
.
Whatsapp
+6016.903.2620

#liquidfoundationmarykay #foundation #marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymysg #marykaymalaysia #maryknur #marykaytutorial #marykayoffer #marykaypromotion

Makin lama pakai, makin cantik skin. Tak bercapuk tak gelapkan muka, tak bertompok, tak menutup pori, tak melekit.
.

Tapi yang MAGIC nya, muka nampak cantikkkkkkk je, berseri seri, glowing, eh eh sedangkan muka macam tak nampak je pakai pape.
.
Seri air wuduk ke tu? Hehe tu tambahan la utk muka berserii🥰🥰 tapi yg buat muka makin manis glowing disebabkan liquid foundation Mary Kay ni la. Haaaa salah dia la ni😝

SELESA
TEKSTUR RINGAN
MUDAH DIPAKAI
NON-COMEDOGENIC
ADA R&D
GREAT SCIENTIST
TESTED
FINISH WELL BLEND.
ADA VITAMIN E.

Dan foundation Mary Kay boleh merawat skin tau. Serious la? Yeeee serious la 😍😍🌹 "Menarik! Ok kena cuba ni" berkata dalam hati ke tuuu🤭

Meh la pinang terus. RM60 offer bulan ni. Berbaloi la dapat banyak manfaat.😍
.
Whatsapp
+6016.903.2620

#liquidfoundationmarykay #foundation #marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymysg #marykaymalaysia #maryknur #marykaytutorial #marykayoffer #marykaypromotion
3 1 17 October, 2019

19% OFF! SIAPA NAK BAGI DISKAUN BANYAK2 MACAM NI? 😍

Jarang2 tau dapat promo macam ni tau. Dah la semua best2! 😍
.
- Liquid Foundation
- Botanical Effects Mask F1, F2, F3
- Timewise 3D Day Cream SPF30
- Lip Liner
- Semi matte lipstik (Midnight Red)
.- Botanical Effects Freshen F3
- Satin Hands

Cepat2 grab sebelum habis! Bulan depan dah tak dapat offer macam ni! 😍

Whatsapp Cikli
+60169032620

#marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaymysg #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #skincare #makeup #beauty #botanicaleffectmask #liquidfoundationmarykay #lipstickmarykay

19% OFF! SIAPA NAK BAGI DISKAUN BANYAK2 MACAM NI? 😍

Jarang2 tau dapat promo macam ni tau. Dah la semua best2! 😍
.
- Liquid Foundation
- Botanical Effects Mask F1, F2, F3
- Timewise 3D Day Cream SPF30
- Lip Liner
- Semi matte lipstik (Midnight Red)
.- Botanical Effects Freshen F3
- Satin Hands

Cepat2 grab sebelum habis! Bulan depan dah tak dapat offer macam ni! 😍

Whatsapp Cikli
+60169032620

#marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykaymysg #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #skincare #makeup #beauty #botanicaleffectmask #liquidfoundationmarykay #lipstickmarykay
4 1 17 October, 2019

New comers from MK..
More intelligent..
#skincareproducts #marykayoffer #berusmukamarykay

New comers from MK..
More intelligent..
#skincareproducts  #marykayoffer #berusmukamarykay
4 0 16 October, 2019

Aloooo. Suwitnye letak atas dulang hantaran kan! 😍

Siapa naik pelamin tahun ni?🙋‍♀️
.
Jom dapatkan SET CLEANSER + SKINVI SONIC bulan ni.

Dapat FREE MINI LUGGAGE EKSLUSIF MARY KAY😍

Tak lengkap skincare korang kalau tak de Skinvi Sonic ni tau. Baru lah dapat cuci muka BERSIH setanding di spa mewah! Korang boleh cuci dan urut muka hari hari lah! 😍

Contact Cikli tau. Special OFFER + Special GIFT for u all😘
Whatsapp
+6016 9032620

#SkinvigorateSonicMYSG #marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymalaysia #skincare #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #maryknur #skinvigoratebrush

Aloooo. Suwitnye letak atas dulang hantaran kan! 😍

Siapa naik pelamin tahun ni?🙋‍♀️
.
Jom dapatkan SET CLEANSER + SKINVI SONIC bulan ni.

Dapat FREE MINI LUGGAGE EKSLUSIF MARY KAY😍

Tak lengkap skincare korang kalau tak de Skinvi Sonic ni tau. Baru lah dapat cuci muka BERSIH setanding di spa mewah! Korang boleh cuci dan urut muka hari hari lah! 😍

Contact Cikli tau. Special OFFER + Special GIFT for u all😘
Whatsapp
+6016 9032620

#SkinvigorateSonicMYSG #marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymalaysia #skincare #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #maryknur #skinvigoratebrush
2 1 15 October, 2019

Posto posto🎊🎊🎊
.
Tq for repeat order😚
.
.
Diorang repeat sebab diorang dah fall in ❤️ Korang biler? Jangan tengok je. Meh ler berMary Kay. 😚
.
#marykaylife #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #maryknur #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #repeatcustomer #readystockmarykay

Posto posto🎊🎊🎊
.
Tq for repeat order😚
.
.
Diorang repeat sebab diorang dah fall in ❤️ Korang biler? Jangan tengok je. Meh ler berMary Kay. 😚
. 
#marykaylife #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #maryknur #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #repeatcustomer #readystockmarykay
1 1 15 October, 2019

Memperkenalkan produk yang sesuai untuk 35 ke 40 tahun dan ke atas. .
TIMEWISE REPAIR. .
Berfungsi untuk: ❤️Menyokong proses kritikal dalam pemulihan kulit. ❤️Manggalakkan keanjalan dan kepadatan kulit ❤️Melindungi matrik permukaan kulit yang merupakan asas kepada kulut yang anjal.. .
http://keklejensarangsemut.wasap.my
http://keklejensarangsemut.wasap.my
.
#marykay #marykayshazwanisafei #cantik #happy #keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #skincaremarykay #skincarecantik #skincantik #masker #maskermarykay
#marykayoffer
#MaryKayBeautyConsultant
#copypaste

Memperkenalkan produk yang sesuai untuk 35 ke 40 tahun dan ke atas. .
TIMEWISE REPAIR. .
Berfungsi untuk: ❤️Menyokong proses kritikal dalam pemulihan kulit. ❤️Manggalakkan keanjalan dan kepadatan kulit ❤️Melindungi matrik permukaan kulit yang merupakan asas kepada kulut yang anjal.. .
http://keklejensarangsemut.wasap.my
http://keklejensarangsemut.wasap.my
.
#marykay #marykayshazwanisafei #cantik #happy #keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #skincaremarykay #skincarecantik #skincantik #masker #maskermarykay
#marykayoffer
#MaryKayBeautyConsultant
#copypaste
6 1 15 October, 2019

Siapa pakai mask dia PALING HUNTONG!

Kulit lebih LEMBUT, LICIN dan CERAH SEKATA.

Sebab? KULIT BARU DAH MUNCUL!

Siapa belom ada mask lagi? Jom dapatkan sekarang. Cikli rekemen #maskmarykay BERBALOI2! 😍

WHATSAPP
+6016.903.2620

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #botanicaleffectmask #facial #mask #kulitkusam #tipskecantikan

Siapa pakai mask dia PALING HUNTONG!

Kulit lebih LEMBUT, LICIN dan CERAH SEKATA.

Sebab? KULIT BARU DAH MUNCUL!

Siapa belom ada mask lagi? Jom dapatkan sekarang. Cikli rekemen #maskmarykay BERBALOI2! 😍

WHATSAPP
+6016.903.2620

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #botanicaleffectmask #facial #mask #kulitkusam #tipskecantikan
8 1 14 October, 2019

Jarang-jarang ada offer untuk item kali ni. Cewahhh! Sebab dah 19 Tahun Mary Kay di Malaysia tau! 😍

Jom Tengok sampai habis!
Pink Sales last hari ni (13/10)

TApi,
Tapi,
Tapi,

Kalau ada stok lagi, Pink Sales ni akan extend lagi tau.

Joms tengok dulu. Mana tahu ada yang berkenan kan.😉 Huntong sangat! DISKAUN 19%. Baik grab sekarang, sementara tengah offer ni! 😍

Wasap Cikli
+6016.903.2620

#marykaypromotion #marykayoffer #octoberoffer #GegarVaganva2019 #marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymysg #maryknur

Jarang-jarang ada offer untuk item kali ni. Cewahhh! Sebab dah 19 Tahun Mary Kay di Malaysia tau! 😍

Jom Tengok sampai habis! 
Pink Sales last hari ni (13/10)

TApi,
Tapi,
Tapi,

Kalau ada stok lagi, Pink Sales ni akan extend lagi tau.

Joms tengok dulu. Mana tahu ada yang berkenan kan.😉 Huntong sangat! DISKAUN 19%. Baik grab sekarang, sementara tengah offer ni! 😍

Wasap Cikli
+6016.903.2620

#marykaypromotion #marykayoffer #octoberoffer #GegarVaganva2019 #marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymysg #maryknur
1 1 2 hours ago

Top #marykayoffer posts

Haish hati tak tenang betul! Every month promotion dari MaryKay memang best sangat sangat. Best yang tahap tak boleh nak pejam mata & kena dapatkan juga. Memang menangis kalau tak dapat 😫
.
.
Wassup sis sekarang sementara ada stock! .
.
#marykaypromotion #marykayjunpromo #marykaysales #marykayoffer #marykaymakeupmurah #marykayterbaik #marykayreadystock #marykaytrustedseller #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaytestimoniterbaik #skincareterbaik #marykayterbaik #eyeshadowmurah #eyeshadowtutorial #eyeshadowmarykay #makeupraya #promoraya #saleraya

Haish hati tak tenang betul! Every month promotion dari MaryKay memang best sangat sangat. Best yang tahap tak boleh nak pejam mata & kena dapatkan juga. Memang menangis kalau tak dapat 😫
.
.
Wassup sis sekarang sementara ada stock! .
.
#marykaypromotion #marykayjunpromo #marykaysales #marykayoffer #marykaymakeupmurah #marykayterbaik #marykayreadystock #marykaytrustedseller #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykaytestimoniterbaik #skincareterbaik #marykayterbaik #eyeshadowmurah #eyeshadowtutorial #eyeshadowmarykay #makeupraya #promoraya #saleraya
25 0 2 June, 2019

Memperkenalkan produk yang sesuai untuk 35 ke 40 tahun dan ke atas. .
TIMEWISE REPAIR. .
Berfungsi untuk: ❤️Menyokong proses kritikal dalam pemulihan kulit. ❤️Manggalakkan keanjalan dan kepadatan kulit ❤️Melindungi matrik permukaan kulit yang merupakan asas kepada kulut yang anjal.. .
http://keklejensarangsemut.wasap.my
http://keklejensarangsemut.wasap.my
.
#marykay #marykayshazwanisafei #cantik #happy #keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #skincaremarykay #skincarecantik #skincantik #masker #maskermarykay
#marykayoffer
#MaryKayBeautyConsultant
#copypaste

Memperkenalkan produk yang sesuai untuk 35 ke 40 tahun dan ke atas. .
TIMEWISE REPAIR. .
Berfungsi untuk: ❤️Menyokong proses kritikal dalam pemulihan kulit. ❤️Manggalakkan keanjalan dan kepadatan kulit ❤️Melindungi matrik permukaan kulit yang merupakan asas kepada kulut yang anjal.. .
http://keklejensarangsemut.wasap.my
http://keklejensarangsemut.wasap.my
.
#marykay #marykayshazwanisafei #cantik #happy #keklejensarangsemut #keksarangsemut #kekgulahangus #skincaremarykay #skincarecantik #skincantik #masker #maskermarykay
#marykayoffer
#MaryKayBeautyConsultant
#copypaste
6 1 15 October, 2019

😱這支韓國一上市就斷貨啦!PONY大師親自推薦啊!你們知道的太少了😂
這個月買這支精華液就再送你如同美白針的水溶小C片😍😍😍剩RM99!😱這個月要黑都很難😂 ⭐Lumivie Intensive Serum黑珍珠亮采精华⭐

黑能亮✨
明亮,水润,焕活
大溪地黑珍珠精华原液,以黑褪黑的奇迹。

想白的持久除了代谢黑色素,你还要"防御"
大溪地黑珍珠精华:
来自母贝的胺基酸精华➕纯净海中高亲肤性微量元素。

减少黑色素形成→促进黑色素代谢→滋润肌肤持久亮白。
细致明亮绽放→持久亮白不断电。

依兰依兰添加䆁放压力舒缓身心
➡健康小常识,压力造成肌肤僵化,代谢变慢,同时容易刺激黑色素生成,导致肌肤暗沉。
#清爽美白 #一白遮三醜 #美白 #marykaymalaysia #marykayoffer #whiteskin

😱這支韓國一上市就斷貨啦!PONY大師親自推薦啊!你們知道的太少了😂
這個月買這支精華液就再送你如同美白針的水溶小C片😍😍😍剩RM99!😱這個月要黑都很難😂 ⭐Lumivie Intensive Serum黑珍珠亮采精华⭐

黑能亮✨
明亮,水润,焕活
大溪地黑珍珠精华原液,以黑褪黑的奇迹。

想白的持久除了代谢黑色素,你还要"防御"
大溪地黑珍珠精华:
来自母贝的胺基酸精华➕纯净海中高亲肤性微量元素。

减少黑色素形成→促进黑色素代谢→滋润肌肤持久亮白。
细致明亮绽放→持久亮白不断电。

依兰依兰添加䆁放压力舒缓身心
➡健康小常识,压力造成肌肤僵化,代谢变慢,同时容易刺激黑色素生成,导致肌肤暗沉。
#清爽美白 #一白遮三醜  #美白 #marykaymalaysia #marykayoffer #whiteskin
128 1 7 March, 2019

Siapa pakai mask dia PALING HUNTONG!

Kulit lebih LEMBUT, LICIN dan CERAH SEKATA.

Sebab? KULIT BARU DAH MUNCUL!

Siapa belom ada mask lagi? Jom dapatkan sekarang. Cikli rekemen #maskmarykay BERBALOI2! 😍

WHATSAPP
+6016.903.2620

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #botanicaleffectmask #facial #mask #kulitkusam #tipskecantikan

Siapa pakai mask dia PALING HUNTONG!

Kulit lebih LEMBUT, LICIN dan CERAH SEKATA.

Sebab? KULIT BARU DAH MUNCUL!

Siapa belom ada mask lagi? Jom dapatkan sekarang. Cikli rekemen #maskmarykay BERBALOI2! 😍

WHATSAPP
+6016.903.2620

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaypromotion #octoberoffer #marykayoffer #botanicaleffectmask #facial #mask #kulitkusam #tipskecantikan
8 1 14 October, 2019

Bila nak raya makin Trending plak Mary Kay.. SBB APA?
Company pun support 100%..
Promo Kaw2x😍😍
.
Punya nak bantu wanita2 n gadis2 cantik dgn harga penjimatan..
Apa lagi?
.
Terhad sgt nih!!
Tgl 3 set je lg dgn Nad utk offer nih!!
Berbaloi sgt nih!!
Meh pm laju2x tau.. #marykayoffer
#marykaypenang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaysgudang
#offermarykay
#offerraya
#nakcantik
#cantik
#beautyconsultantmarykaymalaysia

Bila nak raya makin Trending plak Mary Kay.. SBB APA?
Company pun support 100%..
Promo Kaw2x😍😍
.
Punya nak bantu wanita2 n gadis2 cantik dgn harga penjimatan..
Apa lagi?
.
Terhad sgt nih!!
Tgl 3 set je lg dgn Nad utk offer nih!!
Berbaloi sgt nih!!
Meh pm laju2x tau.. #marykayoffer
#marykaypenang
#marykayklang
#marykayshahalam
#marykaysgudang
#offermarykay
#offerraya
#nakcantik
#cantik
#beautyconsultantmarykaymalaysia
9 1 23 May, 2019

Alhamdulillah.. Bulan ni sambutan Mary Kay HANGAT WEHH!!
.
Semua nak nampak cantik masa raya!!
Jom semua!!
PROMO sempena raya tak lama je lg..
FREE COD N POSTAGE!!
Cepat!!
.
Whatsapp hari ini!! #marykaypromo
#marykaymysg
#marykayoffer
#testimoniskincare
#hotitem
#hariraya
#jomcantik
#viralmedia
#igreviewmalaysia

Alhamdulillah.. Bulan ni sambutan Mary Kay HANGAT WEHH!!
.
Semua nak nampak cantik masa raya!!
Jom semua!!
PROMO sempena raya tak lama je lg..
FREE COD N POSTAGE!!
Cepat!!
.
Whatsapp hari ini!! #marykaypromo
#marykaymysg
#marykayoffer
#testimoniskincare
#hotitem
#hariraya
#jomcantik
#viralmedia
#igreviewmalaysia
9 0 20 May, 2019

PROMO RAMADHAN: .
.
Set Timewise 3D sangat2 berbaloi kalau grab bulan ni. Harga dah la murah. Dapat lagi gift. YaAllah.. bersyukurlah banyak offer bulan ni tau 😂
.
.
#timewise3d
#marykaymalaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykaybynina
#marykaycheras
#marykaykl
#pencucimuka
#marykayoffer

PROMO RAMADHAN: .
.
Set Timewise 3D sangat2 berbaloi kalau grab bulan ni. Harga dah la murah. Dapat lagi gift. YaAllah.. bersyukurlah banyak offer bulan ni tau 😂
.
.
#timewise3d
#marykaymalaysia 
#marykaybeautyconsultant 
#marykaybynina
#marykaycheras
#marykaykl
#pencucimuka
#marykayoffer
87 2 8 May, 2019

Second trip for today! Thank you for your support.

I jus wanna to make someone beautiful! 😘

SWIPE LEFT coz my client so lucky to get FREE Lipstick Mary Kay😍

U want it?

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#marykaypromotion #marykaybestseller #marykayselayang #markaymalaysia #marykaymysg #marykaybatucaves #marykaygombak #timewiserepair #marykayoffer #GegarVaganva2019 #maharajalawakmega2019 #readystockmarykay

Second trip for today! Thank you for your support.

I jus wanna to make someone beautiful! 😘

SWIPE LEFT coz my client so lucky to get FREE Lipstick Mary Kay😍

U want it?

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#marykaypromotion #marykaybestseller #marykayselayang #markaymalaysia #marykaymysg #marykaybatucaves #marykaygombak #timewiserepair #marykayoffer #GegarVaganva2019 #maharajalawakmega2019 #readystockmarykay
2 1 12 November, 2019