#marykayselayang Instagram Photos & Videos

marykayselayang - 27.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykayselayang and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 minutes
Average like
2
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

Mira baru balik dari NCO Training @ Mary Kay Beauty Centre.
.
Company Mary Kay sediakan free training untuk Beauty Consultant untuk mantapkan skills!
.
Masuk je class tengok dah full, nasib baik belah tepi ada kosong, mencelah lah di tepi hehehe. Hish banyak rupanya yang Mira kena polish skills ni 😂
.
Thank you Company sebab sentiasa sediakan free education untuk wealls semua 😊
.
Serious la kalau korang join this company, tapi kalau tak gunakan segala kelebihan dan manfaat yanh company berikan, memang rugi tau. Rugi tak timba ilmu 😊
.
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya 
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
6 0 1 hour ago

Jangan lupa tau BASIC SKINCARE... Night cream Timewise 3d dan softener yang akan melembapkan kulit sepanjang masa. Kulit yang sihat adalah kulit yang cukup air,cukup makanan dan vitamin.

Dan jangan malas apply serum dan pelembap ok, inilah saatnya 11mlm hgga 3pg, skin akan 'bekerja', repair mana patut..😊 Jom HIRE kulit bekerja sekarang !!!!! 💪💪💪 #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykay #lovemarykay #skin #healthyskin #fa

Jangan lupa tau BASIC SKINCARE... Night cream Timewise 3d dan softener yang akan melembapkan kulit sepanjang masa. Kulit yang sihat adalah kulit yang cukup air,cukup makanan dan vitamin.

Dan jangan malas apply serum dan pelembap ok, inilah saatnya 11mlm hgga 3pg, skin akan 'bekerja', repair mana patut..😊 Jom HIRE kulit bekerja sekarang !!!!! 💪💪💪 #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykay #lovemarykay #skin #healthyskin #fa
3 0 2 hours ago

Sleeping beauty dengan sleeping mask.

Haruslah bermasker barulah awet mude! 😍

So, kalau hari2 biasa ni, u olls tak sempat nak pakai masker bertopeng tu, joms pakai GEL MASK ni. Pakai sampai pagi.

Lepas cuci jangan terkejut tau. Pipi HALUS, MULUS dan GEBU macam pau! 🤭

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#gelmask #sleepingmask #timewisemarykay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #mask #maskmarykay #skincare #facial

Sleeping beauty dengan sleeping mask.

Haruslah bermasker barulah awet mude! 😍

So, kalau hari2 biasa ni, u olls tak sempat nak pakai masker bertopeng tu, joms pakai GEL MASK ni. Pakai sampai pagi.

Lepas cuci jangan terkejut tau. Pipi HALUS, MULUS dan GEBU macam pau! 🤭

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#gelmask #sleepingmask #timewisemarykay #marykaymysg #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #mask #maskmarykay #skincare #facial
3 1 2 hours ago

Success Road to Mary Kay journey with Kak Indah💥
-
If U CAN dream it, U can achieve it. Believe that your potential is unlimited,then ANYTHING is just POSSIBLE!
-
Say U Want it, so Dream for it & Act to turn your dream into Possible. Jangan dok mimpi ala mak jenin memang tak jadi apa dik non ooi, oppss🤭
-
🌸Ka Indah dulu bermodalkan starter kit tak sampai pon RM200, Kak Indah sign up menjadi Beauty Consultant sebab niat awal di hati nak cantikkan kulit sebagai pengguna je. Of coz, Mary Kay jadi pilihan Kak Indah sebab yakin dengan skincare yang diyakini bagus & selamat. Eh, top 5 Global Skincare in the world kan!Tapi nak bagitau, starter kit new member hanya bermodalkan permulaan RM70✨
-
🌸Slowly, Kak Indah upgrade level self-confidence dengan belajar tentang tatahias wajah. Dari basic make up 5 minit sampaila ke advance make up, eh Mary Kay bagi secara PERCUMA tau! Patut la ada saying quoted, CONFIDENCE IS BEAUTY. Wallah, dahla dapat improve my skin in healthy way with Mary Kay🤗
-
Nak start ber May Kay? Lelaju contact Kak Indah💪Mary Kay could be the answer to CHANGE U for better person. U name it, coz i love to hear from u gais✨😘
-
Lots of love from me,
-
💗,
Kak Indah
#YourBeautyconsultant (ID:218089MY)
📲019-9102613
(Whatsapp link ada kat Bio Profile)
-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge
#marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves
#marykaygombak
#marykayshahalamsek13
#marykayconsultant
#lipstick #lips #ilovemakeup #fashionista #makeupblogger #lipstickjunkie #lipart #lipstik #redlipstick #makeupdolls #lipcolour #ontrend #makeupoftheday #beautyblogger #instamakeup #lipstickaddict #lipsticklover #makeup #cosmetic #macretromatteliquidlipcolour

Success Road to Mary Kay journey with Kak Indah💥
-
If U CAN dream it, U can achieve it. Believe that your potential is unlimited,then ANYTHING is just POSSIBLE!
-
Say U Want it, so Dream for it & Act to turn your dream into Possible. Jangan dok mimpi ala mak jenin memang tak jadi apa dik non ooi, oppss🤭
-
🌸Ka Indah dulu bermodalkan starter kit tak sampai pon RM200, Kak Indah sign up menjadi Beauty Consultant sebab niat awal di hati nak cantikkan kulit sebagai pengguna je. Of coz, Mary Kay jadi pilihan Kak Indah sebab yakin dengan skincare yang diyakini bagus & selamat. Eh, top 5 Global Skincare in the world kan!Tapi nak bagitau, starter kit new member hanya bermodalkan permulaan RM70✨
-
🌸Slowly, Kak Indah upgrade level self-confidence dengan belajar tentang tatahias wajah. Dari basic make up 5 minit sampaila ke advance make up, eh Mary Kay bagi secara PERCUMA tau! Patut la ada saying quoted, CONFIDENCE  IS BEAUTY. Wallah, dahla dapat improve my skin in healthy way with Mary Kay🤗
-
Nak start ber May Kay? Lelaju contact Kak Indah💪Mary Kay could be the answer to CHANGE  U for better person. U name it, coz i love to hear from u gais✨😘
-
Lots of love from me,
-
💗,
Kak Indah
#YourBeautyconsultant (ID:218089MY)
📲019-9102613
(Whatsapp link ada kat Bio Profile)
-
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#KhainissIBCMaryKay #GSselfBrandingChallenge
#marykayselangor #marykayselayang #marykaybatucaves
#marykaygombak
#marykayshahalamsek13
#marykayconsultant
#lipstick #lips #ilovemakeup #fashionista #makeupblogger #lipstickjunkie #lipart #lipstik #redlipstick #makeupdolls #lipcolour #ontrend #makeupoftheday #beautyblogger #instamakeup #lipstickaddict #lipsticklover #makeup #cosmetic #macretromatteliquidlipcolour
4 0 3 hours ago

Sedikit ilmu untuk dikongsikn bersama.... 📌 *Bagaimana peeling product boleh mengakibatkan muka putih?*
Merkuri akan menghakiskan lapisan epidermis kulit sedikit Demi sedikit sebab tu masa proses memakai peeling product, muka mengalami pengelupasan. 📌 *Kenapa kulit jadi putih masa Pakai peeling?*
Kulit menjadi putih sebab lapisan epidermis terhakis dan yg tinggal hanyalah lapisan dermis yg memang sifat nya berwarna putih! 📌 *Kenapa Pakai peeling tak naik jerawat dan jeragat hilang?*
Kerana “perumah” bagi jerawat adalah epidermis telah *_di buang_* jadi jerawat tidak dapat tumbuh!

Hydroquinon yg ada dalam peeling product bertindak seperti klorok, *_bleach_* off semua jeragat, tapi jgn seronok sangat, jeragat berakar umbi, dia akan membesar Dari Dalam dermis 📌 *Kenapa stop peeling product muka jadi gelap?*
Sebab kulit epidermis terbentuk semula, maka sila sedar diri... awak tu Hitam senandung mana mau nya nak putih mcm tepung komak! 📌 *Kenapa stop peeling naik jerawat besar nanah2?*
Sebab chemical yg tertanam bawah kulit akan keluar semula... kulit nyah toksin dengan kaedah keluar jerawat... so wajib Pakai mary Kay utk rawat!😊😊 For more info??
www.wasap.my/60193095614
www.wasap.my/60193095614

#wanemarykay
#marykaysmksb
#marykayselayang
#marykaycondoselayang228

Sedikit ilmu untuk dikongsikn bersama.... 📌 *Bagaimana peeling product boleh mengakibatkan muka putih?*
Merkuri akan menghakiskan lapisan epidermis kulit sedikit Demi sedikit sebab tu masa proses memakai peeling product, muka mengalami pengelupasan. 📌 *Kenapa kulit jadi putih masa Pakai peeling?*
Kulit menjadi putih sebab lapisan epidermis terhakis dan yg tinggal hanyalah lapisan dermis yg memang sifat nya berwarna putih! 📌 *Kenapa Pakai peeling tak naik jerawat dan jeragat hilang?*
Kerana “perumah” bagi jerawat adalah epidermis telah *_di buang_* jadi jerawat tidak dapat tumbuh!

Hydroquinon yg ada dalam peeling product bertindak seperti klorok, *_bleach_* off semua jeragat, tapi jgn seronok sangat, jeragat berakar umbi, dia akan membesar Dari Dalam dermis 📌 *Kenapa stop peeling product muka jadi gelap?*
Sebab kulit epidermis terbentuk semula, maka sila sedar diri... awak tu Hitam senandung mana mau nya nak putih mcm tepung komak! 📌 *Kenapa stop peeling naik jerawat besar nanah2?*
Sebab chemical yg tertanam bawah kulit akan keluar semula... kulit nyah toksin dengan kaedah keluar jerawat... so wajib Pakai mary Kay utk rawat!😊😊 For more info??
www.wasap.my/60193095614
www.wasap.my/60193095614

#wanemarykay 
#marykaysmksb 
#marykayselayang 
#marykaycondoselayang228
5 0 4 hours ago

Hai korang .
.
Produk terbaru from Mary Kay untuk korang yanv suka makeup natural-natural macam saya jugaaaa .
.
Mana satu pilihan korang? .
.
This one hanya RM39.00 .
.
Nak try? Jom whatsapp i. .
.
#promonovember2019
#makeupsimple
#makeupsimpleandnatural
#marykaypromo
#marykaypinggiranbatucaves
#marykayselayang
#marykaygombak

Hai korang .
.
Produk terbaru from Mary Kay untuk korang yanv suka makeup natural-natural macam saya jugaaaa .
.
Mana satu pilihan korang? .
.
This one hanya RM39.00 .
.
Nak try? Jom whatsapp i. .
.
#promonovember2019 
#makeupsimple
#makeupsimpleandnatural
#marykaypromo 
#marykaypinggiranbatucaves 
#marykayselayang 
#marykaygombak
0 0 5 hours ago

Penting ke moisturizer?

Yup! Sgt penting‼️ Kalau skin x ckup moist, skin nampak kusam, makeup pn bercapuk, skin cepat tunjuk tanda2 penuaan. 😖😖 Selain moisturizer, make sure you drink lots of water. Kena kena kena jgn malas minum air. Bukan utk kesihatan kulit je, tp your overall health.

Nak try Moisturizer yang best? Haaa meh pm kita story mory lagi 😉
Fira, Mary kay beauty consultant 🌹
Www.wasap.my/60179671487

#marykay #yourbeautyconsultant #marykaygombak #marykaygreenwood #marykaybtcaves #marykaySelayang #marykayampang #marykaykualalumpur

Penting ke moisturizer?

Yup! Sgt penting‼️ Kalau skin x ckup moist, skin nampak kusam, makeup pn bercapuk, skin cepat tunjuk tanda2 penuaan. 😖😖 Selain moisturizer, make sure you drink lots of water. Kena kena kena jgn malas minum air. Bukan utk kesihatan kulit je, tp your overall health.

Nak try Moisturizer yang best? Haaa meh pm kita story mory lagi 😉 
Fira, Mary kay beauty consultant 🌹
Www.wasap.my/60179671487

#marykay #yourbeautyconsultant #marykaygombak #marykaygreenwood #marykaybtcaves #marykaySelayang #marykayampang #marykaykualalumpur
1 0 7 hours ago

One of my favourite supplement waktu skin Mira breakout ! Kulit yang tiada masalah pon boleh pakai jugak tauuu 😘 immediate result yang uolss boleh rasa adalah , KULIT UOLSS RASA SEJUK , RASA SANGAT CALMING ! Fuhh tak tau nak cakap macam mana 😅.
.
👉Oil-Free Hydrating Gel.
.
🌸Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak.
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat.
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E.
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit.
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊⠀
.⠀
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara

One of my favourite supplement waktu skin Mira breakout ! Kulit yang tiada masalah pon boleh pakai jugak tauuu 😘 immediate result yang uolss boleh rasa adalah , KULIT UOLSS RASA SEJUK , RASA SANGAT CALMING ! Fuhh tak tau nak cakap macam mana 😅.
.
👉Oil-Free Hydrating Gel.
.
🌸Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak.
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam.
👉Mengembalikan keseimbangan kulit.
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat.
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E.
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit.
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar.
.
Siapa perlukan khidmat Mira untuk guide anda sehingga dapat kulit yang sihat, boleh Whatssap atau DM Mira ya. Whatssap 011-36099436 (Link di bio) 😊⠀
.⠀
Independent Beauty Consultant,⠀
Mirrah Atika ❤️⠀
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )⠀
.⠀
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara
2 0 10 hours ago

TIPS KULIT HIDUP, SIHAT & BERSERI :
1. Banyakkan minum air kosong.
2. Elakkan minuman caffeine.
3. Lebihkan sayur dan buah-buahan.

Cikli nak bagi PERCUMA tumbler Mary Kay limited edition ni untuk korang. Lepas ni tak de alasan tak sempat minum air kosong k.

Cikli dah letak satu kat umah, satu kat ofis.🤭 Tumbler TERHAD!

SWIPE LEFT k!

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay
.
#tumblermarykay #marykaymysg #marykayselayang #independentbeautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #readystockmarykay #marykaypromotion #freegift

TIPS KULIT HIDUP, SIHAT & BERSERI :
1. Banyakkan minum air kosong.
2. Elakkan minuman caffeine.
3. Lebihkan sayur dan buah-buahan.

Cikli nak bagi PERCUMA tumbler Mary Kay limited edition ni untuk korang. Lepas ni tak de alasan tak sempat minum air kosong k.

Cikli dah letak satu kat umah, satu kat ofis.🤭 Tumbler TERHAD!

SWIPE LEFT k!

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay
. 
#tumblermarykay #marykaymysg #marykayselayang #independentbeautyconsultantmarykay #marykaymalaysia #marykayselayang #marykaygombak #marykaybatucaves #readystockmarykay #marykaypromotion #freegift
0 1 11 hours ago

PROUD TO BE PART OF THIS COMPANY! 😍😍😍
.
56 tahun dalam pasaran dunia, 19 tahun di Malaysia.
.
💓 70 000 orang beauty consultants di seluruh Malaysia 😍
💓 1000 orang sales director 😍
💓 200 orang Pink Car Achievers 😍
💓 6 orang National Sales Director 😍
.
Malaysia menduduki tempat ke 7 dunia dari hampir 40 negara yang memasarkan produk Mary Kay‼️‼️
.
Malaysia berada di tempat ke 2 di Asia Pacific dengan jualan yang tinggi dan income consultant tertinggi 👏 Ya Allah hebatnya semua Allahuakbar! 😍👍
.
Siapa yang nak buat side income, boleh hubungi Mira ya 😊 Syarat kena rajin & konsisten 💪🏻.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❤️
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara .

PROUD TO BE PART OF THIS COMPANY! 😍😍😍
.
56 tahun dalam pasaran dunia, 19 tahun di Malaysia.
.
💓 70 000 orang beauty consultants di seluruh Malaysia 😍
💓 1000 orang sales director 😍
💓 200 orang Pink Car Achievers 😍
💓 6 orang National Sales Director 😍
.
Malaysia menduduki tempat ke 7 dunia dari hampir 40 negara yang memasarkan produk Mary Kay‼️‼️
.
Malaysia berada di tempat ke 2 di Asia Pacific dengan jualan yang tinggi dan income consultant tertinggi 👏 Ya Allah hebatnya semua Allahuakbar! 😍👍
.
Siapa yang nak buat side income, boleh hubungi Mira ya 😊 Syarat kena rajin & konsisten 💪🏻.
.
Independent Beauty Consultant,
Mirrah Atika ❤️
011-36099436 ( Tekan link di Bio !! )
.
#marykayum
#marykaypj
#marykayusj
#marykayklang
#marykaybangsar
#marykaypuchong
#marykaysunway
#marykaykepong
#marykayampang
#marykaygombak
#marykayselangor
#marykaykenrinchi
#marykayshahalam
#marykaydamansara
#marykaypetalingjaya
#marykayselayang
#mirrahmarykay
#marykaysubangjaya
#marykaybatucaves
#marykayuitmshahalam
#marykaypuncakalam
#marykaykotakemuning
#marykaykeramat
#marykaybukitjelutong
#marykaypantaidalam
#marykaykampungbaru
#marykaykotadamansara
#marykaykelanajaya
#marykaymanjalara
#marykaysridamansara .
10 0 11 hours ago

Thank you my lovely customer kerana percayakan lisa! Lisa akan consult skin awak sampai bersih dan sihat okay😍
-
Click link in bio🌻
𝓛𝓲𝓼𝓪 | 019-2967622
𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙡𝙖𝙮𝙨𝙞𝙖🇲🇾💛 #marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick

Thank you my lovely customer kerana percayakan lisa! Lisa akan consult skin awak sampai bersih dan sihat okay😍
-
Click link in bio🌻
𝓛𝓲𝓼𝓪 | 019-2967622
𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙡𝙖𝙮𝙨𝙞𝙖🇲🇾💛#marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick
3 0 12 hours ago

Alhamdulillah! Baru try cleanser dengan hydrate pun dah nampak kesan😍💛
-
Skin dia agak sensitive sebelum ni sebab tak pakai product yang betul dan mengikut jenis kulit.
-
Lisa akan consult awak lagi lagi sampai skin awak bersih dan sihat☺️
Masalah budjet jangan risau, kita bincang dekat ws okay!
-
Click link in bio🌻
𝓛𝓲𝓼𝓪 | 019-2967622
𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙡𝙖𝙮𝙨𝙞𝙖🇲🇾💛 #marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick #testimonial

Alhamdulillah! Baru try cleanser dengan hydrate pun dah nampak kesan😍💛
-
Skin dia agak sensitive sebelum ni sebab tak pakai product yang betul dan mengikut jenis kulit.
-
Lisa akan consult awak lagi lagi sampai skin awak bersih dan sihat☺️
Masalah budjet jangan risau, kita bincang dekat ws okay!
-
Click link in bio🌻
𝓛𝓲𝓼𝓪 | 019-2967622
𝘽𝙚𝙖𝙪𝙩𝙮 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙪𝙡𝙩𝙖𝙣𝙩 𝙈𝙖𝙡𝙖𝙮𝙨𝙞𝙖🇲🇾💛#marykaygombak #marykayselangor #marykaykl #marykaymalaysia #marykaymysg #marykaycheras #marykaysungaibuluh #marykaypromo #marykayselayang #letscantik #masalahkulit #masalahjerawat #jeragat #kulitkusam #clearskin #beautytips #healthyskinwithlisa #parutjerawat #botanicaleffect #marykaymakeup #marykaytw3d #marykaytwr #marykaylipstick #testimonial
3 0 12 hours ago

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
0 0 13 hours ago

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #marykayshootingeyegel #lipstickmarykay #promomarykay

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #marykayshootingeyegel #lipstickmarykay #promomarykay
6 0 13 hours ago

Assalam n morningggg semua

Pagi ni sis nak share tentang gel biru ni kesukaan ramai ni😍
.
.
⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay #shootingeyegel #eyegel

Assalam n morningggg semua

Pagi ni sis nak share tentang gel biru ni kesukaan ramai ni😍
.
.
⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak  #promomarykay #shootingeyegel #eyegel
2 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
2 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
0 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
1 0 13 hours ago

Super staying on your lips, all worth with just RM39 ladies! Grab sekarang!☺️
.
Nak free postage😍 free sample😍 free consultation😍 .
Jom Whatsapp Miera
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaymakeup #marykaypulapolkl #marykaygombak #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaymysg #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykayklang #marykayshahalam #marykaysemabokjaya

Super staying on your lips, all worth with just RM39 ladies! Grab sekarang!☺️
.
Nak free postage😍 free sample😍 free consultation😍 .
Jom Whatsapp Miera
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaymakeup #marykaypulapolkl #marykaygombak #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaymysg #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykayklang #marykayshahalam #marykaysemabokjaya
2 0 13 hours ago

Lipstick yang tahan lama, lebih berseri dan yang penting tidak mengeringkan bibir ! 😍😍😍
.
Lipmatte sebatang RM39 sahaja tau! Tapi bulan nie special promo BELI 1 PERCUMA 1
.
MURAH ATAU MURAH SANGAT?
.
Jom Whatsapp Miera
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaypulapolkl #marykaymysg #marykaysemabokdalam #marykaygombak #marykayselayang #marykaybatucaves #marykayairpanas #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang

Lipstick yang tahan lama, lebih berseri dan yang penting tidak mengeringkan bibir ! 😍😍😍
.
Lipmatte sebatang RM39 sahaja tau! Tapi bulan nie special promo BELI 1 PERCUMA 1
.
MURAH ATAU MURAH SANGAT?
.
Jom Whatsapp Miera
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaypulapolkl #marykaymysg #marykaysemabokdalam #marykaygombak #marykayselayang #marykaybatucaves #marykayairpanas #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang
1 0 14 hours ago

5 basic skincare rountine 👍🏻 i choose The Best For My Skin , Mary Kay 😘
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay. Set ini didatangkan dengan ⤵️
.
1️⃣ Cleanser
2️⃣ Day Cream SPF30
3️⃣ Night Cream
4️⃣ Eye Cream
5️⃣ Mask
.
D-Defends ( mempertahan)
D-Delays (melambatkan)
D-Delivers (menghasilkan)
.
Sangat bagus untuk golongan yang baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25 tahun keatas. Sebab umur 25 kulit kita sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekata with Timewise 3D!!! You will Love it!!!
.
Jom Whatsapp Miera
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaypulapolkl #marykayairpanas #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykayklang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaymysg #neelofahijab #gegarvaganza2019

5 basic skincare rountine 👍🏻 i choose The Best For My Skin , Mary Kay 😘
.
Jom upgrade skincare anda kepada Timewise 3D yang terbaru di Mary Kay. Set ini didatangkan dengan ⤵️
. 
1️⃣ Cleanser
2️⃣ Day Cream SPF30
3️⃣ Night Cream 
4️⃣ Eye Cream 
5️⃣ Mask
. 
D-Defends ( mempertahan)
D-Delays (melambatkan)
D-Delivers (menghasilkan)
. 
Sangat bagus untuk golongan yang baru nak memulakan langkah penjagaan kulit setelah berumur 25 tahun keatas. Sebab umur 25 kulit kita sudah memulai proses penuaan. Jom awet muda & cerah sekata with Timewise 3D!!! You will Love it!!!
. 
Jom Whatsapp Miera
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
. 
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaypulapolkl #marykayairpanas #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykayklang #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaymysg #neelofahijab #gegarvaganza2019
1 0 14 hours ago

Siapa tahu kita kena ada at least berapa serum dalam skincare routine untuk extra & double cantik ?!👀🙋🏻‍♀️
.
Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗
.
.
Nak free postage😍 free sample😍 free consultation😍 meh pm Miera cepat.
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.. #marykayserendah marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykaypulapolkl #marykayairpanas #marykaygombak #marykayselayang #marykaysemabokjaya #marykayklang #marykayshahalam #marykaydamansaramutiara

Siapa tahu kita kena ada at least berapa serum dalam skincare routine untuk extra & double cantik ?!👀🙋🏻‍♀️
. 
Kita perlu sekurang kurangnya 2 serum dalam skincare routine harian kita 😁.
.
.
1 serum khas untuk cerah dan lagi satu serum khas untuk anjal , tips untuk uolsss yang nak kulit double triple cantik daripada sekarang 🤗
.
.
Nak free postage😍 free sample😍 free consultation😍 meh pm Miera cepat. 
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.. #marykayserendah marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykaypulapolkl #marykayairpanas #marykaygombak #marykayselayang #marykaysemabokjaya #marykayklang #marykayshahalam #marykaydamansaramutiara
1 0 14 hours ago

Skincare sebelum2 ni yang Cikli pakai, biasher2 jeeee. Tak de special sangat. Tak de sifat anti aging tu. Sekadar mencuci je.
.
Tiap2 bulan, tangan gatal, nak tukar yang lain. Biler dah tukar menyesal. Sebab tak sesuai dengan kulit. Ye lah! Masa tu mana tahu pasal kulit😅

Lepas cuci muka, kulit terasa lagi benjol2 biji2 halus. Jerawat nasik tu ler. Pori pulak terbukak. Hishhh! Geram pulak!

Bawah mata tu, lebam terok. Kedut2 lagi. Siapa pakai spec mata dia tahu lah. Tak larat nak cover dengan concealer. Tak larat nak pakai foundation tebal2. 🙄
.
Tapi, Lepas 5 bulan, semua berubah. Semua masalah ni beransur-ansur hilang. Pakai foundation, cukup lah senipis kulit bawang.😍
.
Tak caye, try at least pencuci muka. (Cikli start in ❤️ dengan Cleanser Timewise tau)
.
Kulit LICIN, HALUS MULUS. Tak sia-sia banyak belajar ilmu kulit dalam Mary Kay.

Segala kesilapan lalu dah ku tebus!

Jom, Cikli bantu korang pulak.
We listen to your problem first.
We care for you. "Let your skin talk"

Muahhh💋

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymalaysia #makeup #marykaymakeup #positivevibes #beautyvibes #beauty #cccreammarykay #foundation

Skincare sebelum2 ni yang Cikli pakai, biasher2 jeeee. Tak de special sangat. Tak de sifat anti aging tu. Sekadar mencuci je.
. 
Tiap2 bulan, tangan gatal, nak tukar yang lain. Biler dah tukar menyesal. Sebab tak sesuai dengan kulit. Ye lah! Masa tu mana tahu pasal kulit😅

Lepas cuci muka, kulit terasa lagi benjol2 biji2 halus. Jerawat nasik tu ler. Pori pulak terbukak. Hishhh! Geram pulak!

Bawah mata tu, lebam terok. Kedut2 lagi. Siapa pakai spec mata dia tahu lah. Tak larat nak cover dengan concealer. Tak larat nak pakai foundation tebal2. 🙄
.
Tapi, Lepas 5 bulan, semua berubah. Semua masalah ni beransur-ansur hilang. Pakai foundation, cukup lah senipis kulit bawang.😍
.
Tak caye, try at least pencuci muka. (Cikli start in ❤️ dengan Cleanser Timewise tau)
. 
Kulit LICIN, HALUS MULUS. Tak sia-sia banyak belajar ilmu kulit dalam Mary Kay.

Segala kesilapan lalu dah ku tebus!

Jom, Cikli bantu korang pulak. 
We listen to your problem first.
We care for you. "Let your skin talk"

Muahhh💋

Whatsapp
Nurli +6 0 1 6 9 0 3 2 6 2 0 (save tau)
IBC Mary Kay

#marykaymysg #marykayselayang #marykaybatucaves #marykaygombak #marykaymalaysia #makeup #marykaymakeup #positivevibes #beautyvibes #beauty #cccreammarykay #foundation
1 1 14 hours ago

🌷MARY KAY SKINGIVORATE 🌷
.
‼️ CONFIRM CUCI BERSIH ‼️
.
💎 Berus Cuci Muka
👉 Satu set rm189
👉 Dapat 2 brush dengan bateri (setiap berus sesuai utk 3 bulan sahaja)
.
💎 Replacement Brush (2pcs)
.
Berminat nak tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 0137375712 ❤
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

🌷MARY KAY SKINGIVORATE 🌷
.
‼️ CONFIRM CUCI BERSIH ‼️
.
💎 Berus Cuci Muka
👉 Satu set rm189
👉 Dapat 2 brush dengan bateri (setiap berus sesuai utk 3 bulan sahaja)
.
💎 Replacement Brush (2pcs)
.
Berminat nak tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 0137375712 ❤
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
2 0 15 hours ago

🌷MARY KAY SKINGIVORATE 🌷
.
‼️ CONFIRM CUCI BERSIH ‼️
.
💎 Berus Cuci Muka
👉 Satu set rm189
👉 Dapat 2 brush dengan bateri (setiap berus sesuai utk 3 bulan sahaja)
.
💎 Replacement Brush (2pcs)
.
Berminat nak tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 0137375712 ❤
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

🌷MARY KAY SKINGIVORATE 🌷
.
‼️ CONFIRM CUCI BERSIH ‼️
.
💎 Berus Cuci Muka
👉 Satu set rm189
👉 Dapat 2 brush dengan bateri (setiap berus sesuai utk 3 bulan sahaja)
.
💎 Replacement Brush (2pcs)
.
Berminat nak tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 0137375712 ❤
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
1 0 15 hours ago

🌷MARY KAY SKINGIVORATE 🌷
.
‼️ CONFIRM CUCI BERSIH ‼️
.
💎 Berus Cuci Muka
👉 Satu set rm189
👉 Dapat 2 brush dengan bateri (setiap berus sesuai utk 3 bulan sahaja)
.
💎 Replacement Brush (2pcs)
.
Berminat nak tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 0137375712 ❤
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

🌷MARY KAY SKINGIVORATE 🌷
.
‼️ CONFIRM CUCI BERSIH ‼️
.
💎 Berus Cuci Muka
👉 Satu set rm189
👉 Dapat 2 brush dengan bateri (setiap berus sesuai utk 3 bulan sahaja)
.
💎 Replacement Brush (2pcs)
.
Berminat nak tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 0137375712 ❤
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
0 0 15 hours ago

BUY 1 FREE 1 AT RM39 ‼️
.
🔥 LIPMATTE MARY KAY 🔥
.
👉 COMBO RM39
👉 Warna yg menarik ! 👉 Tak cepat tanggal !
.
Semoga murah rezeki ❤
.
WS Nurin di 0137375712
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

BUY 1 FREE 1 AT RM39 ‼️
.
🔥 LIPMATTE MARY KAY 🔥
.
👉 COMBO RM39
👉 Warna yg menarik ! 👉 Tak cepat tanggal !
.
Semoga murah rezeki ❤
.
WS Nurin di 0137375712
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
0 0 15 hours ago

BUY 1 FREE 1 AT RM39 ‼️
.
🔥 LIPMATTE MARY KAY 🔥
.
👉 COMBO RM39
👉 Warna yg menarik ! 👉 Tak cepat tanggal !
.
Semoga murah rezeki ❤
.
WS Nurin di 0137375712
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

BUY 1 FREE 1 AT RM39 ‼️
.
🔥 LIPMATTE MARY KAY 🔥
.
👉 COMBO RM39
👉 Warna yg menarik ! 👉 Tak cepat tanggal !
.
Semoga murah rezeki ❤
.
WS Nurin di 0137375712
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
1 0 15 hours ago

BUY 1 FREE 1 AT RM39 ‼️
.
🔥 LIPMATTE MARY KAY 🔥
.
👉 COMBO RM39
👉 Warna yg menarik ! 👉 Tak cepat tanggal !
.
Semoga murah rezeki ❤
.
WS Nurin di 0137375712
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

BUY 1 FREE 1 AT RM39 ‼️
.
🔥 LIPMATTE MARY KAY 🔥
.
👉 COMBO RM39
👉 Warna yg menarik ! 👉 Tak cepat tanggal !
.
Semoga murah rezeki ❤
.
WS Nurin di 0137375712
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
1 0 15 hours ago

KULIT CANTIK ❤
KULIT SIHAT ❤
.
Set BOTANICAL EFFECT 🔥
.
Mary Kay Set Botanical Effect membantu :
.
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉membantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉menjadikan wajah kelihatan muda & berseri
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 013-7375712 ❤
.
Semoga murah rezeki 🌷
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

KULIT CANTIK ❤
KULIT SIHAT ❤
.
Set BOTANICAL EFFECT 🔥
.
Mary Kay Set Botanical Effect membantu :
.
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉membantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉menjadikan wajah kelihatan muda & berseri
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 013-7375712 ❤
.
Semoga murah rezeki 🌷
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
0 0 15 hours ago

KULIT CANTIK ❤
KULIT SIHAT ❤
.
Set BOTANICAL EFFECT 🔥
.
Mary Kay Set Botanical Effect membantu :
.
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉membantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉menjadikan wajah kelihatan muda & berseri
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 013-7375712 ❤
.
Semoga murah rezeki 🌷
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

KULIT CANTIK ❤
KULIT SIHAT ❤
.
Set BOTANICAL EFFECT 🔥
.
Mary Kay Set Botanical Effect membantu :
.
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉membantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉menjadikan wajah kelihatan muda & berseri
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 013-7375712 ❤
.
Semoga murah rezeki 🌷
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
1 0 15 hours ago

KULIT CANTIK ❤
KULIT SIHAT ❤
.
Set BOTANICAL EFFECT 🔥
.
Mary Kay Set Botanical Effect membantu :
.
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉membantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉menjadikan wajah kelihatan muda & berseri
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 013-7375712 ❤
.
Semoga murah rezeki 🌷
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara

KULIT CANTIK ❤
KULIT SIHAT ❤
.
Set BOTANICAL EFFECT 🔥
.
Mary Kay Set Botanical Effect membantu :
.
👉membantu merawat masalah jerawat
👉memulihkan keseimbangan kulit
👉mengecilkan saiz pori
👉membantu mengawal pengeluaran minyak yg berlebihan
👉menjadikan wajah kelihatan muda & berseri
.
Berminat untuk tahu lebih lanjut ?
WS Nurin di 013-7375712 ❤
.
Semoga murah rezeki 🌷
.
#MaryKay #MaryKaySelayang #MaryKayBatuCaves #MaryKayGombak #MaryKaySungaiBuloh #MaryKayDamansara
0 0 15 hours ago

Assalamualaikum uolls 🌹 Pagi! Moga rezeki hari ini Allah perluaskan buat semua ♥️Nak kongsi produk wajib harian 🆑. Mmg puas hati 👍🏻😘 Korang baca fungsinya mesti akan rasa wow 😍

Timewise Miracle Set 3D💞

4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk - (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit

TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen - memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.

TimeWise Age Minimize 3D Night Cream - bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.

TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream - membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam

Kulit sihat, bersih, dan cantik, terus nampak muda 💕

#CikLavender #marykay #marykaygombak #marykayselayang
#marykaybatucaves #marykaymalaysia #independentbeautyconsultant

Assalamualaikum uolls 🌹 Pagi! Moga rezeki hari ini Allah perluaskan buat semua ♥️Nak kongsi produk wajib harian 🆑. Mmg puas hati 👍🏻😘 Korang baca fungsinya mesti akan rasa wow 😍

Timewise Miracle Set 3D💞

4 in 1 Cleanser
Mampu bertindak untuk - (1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan (2) menghasilkan kulit yang bersih
(3) membuang kulit mati dan (4) mencerahkan kulit

TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen - memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.

TimeWise Age Minimize 3D Night Cream - bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.

TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream - membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam

Kulit sihat, bersih, dan cantik, terus nampak muda 💕

#CikLavender #marykay #marykaygombak#marykayselayang
#marykaybatucaves#marykaymalaysia#independentbeautyconsultant
2 0 18 hours ago

Top #marykayselayang posts

Ada rm70?
Suka cantik?
Suka bantu orang lain?
Ada BIG DREAM?
BERSEMANGAT.?
Jangan risau kalau anda tiada kawan, tiada keyakinan, kerana REZEKI itu hanya Allah yang tahu.

Jom, join hari ni.

Whatsapp saya 01118980669 atau klik link di bio.

#peluangbisnes #peluangkerjaya #marykayperak #marykayselangor #marykayshahalam #marykayampang #marykaymakeup #marykaybatucaves #marykaykl #marykayselayang

Ada rm70?
Suka cantik?
Suka bantu orang lain?
Ada BIG DREAM?
BERSEMANGAT.?
Jangan risau kalau anda tiada kawan, tiada keyakinan, kerana REZEKI itu hanya Allah yang tahu.

Jom, join hari ni.

Whatsapp saya 01118980669 atau klik link di bio.

#peluangbisnes #peluangkerjaya #marykayperak #marykayselangor #marykayshahalam #marykayampang #marykaymakeup#marykaybatucaves #marykaykl #marykayselayang
130 1 24 October, 2019

Mira tengah ajar customer Mira macam mana nak dapatkan kulit cantik bersih dengan Skinvigorate Brush ni 🤗
.
Korang nak cantik jugak tak? 👉🏻👈🏻
.
💗Free Postage
💗Free Sample
💗Free Consultation
.
Mirrah Atika ❤️
☎️011-36099436
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaykepong #marykaygombak #marykayselayang #marykaykualalumpur #marykaykl #marykaykl #marykaykualalumpur #marykaykepong #marykaygombak #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybtcaves #marykayselayang #marykaydamansara #marykaydamamsara #marykaysegambut #marykaymalaysia #marykayklcc #marykayoneutama #marykayikea #ubatjerawat #krimjerawat #masalahkulit #peluangkerjaya #perundingkecantikan #kerjasendiri #sideincome #kerjasampingan #charcoalmask

Mira tengah ajar customer Mira macam mana nak dapatkan kulit cantik bersih dengan Skinvigorate Brush ni 🤗
.
Korang nak cantik jugak tak? 👉🏻👈🏻
.
💗Free Postage
💗Free Sample
💗Free Consultation
.
Mirrah Atika ❤️
☎️011-36099436
Mary Kay Beauty Consultant
.
#marykaykepong #marykaygombak #marykayselayang #marykaykualalumpur #marykaykl #marykaykl #marykaykualalumpur #marykaykepong #marykaygombak #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybtcaves #marykayselayang #marykaydamansara #marykaydamamsara #marykaysegambut #marykaymalaysia #marykayklcc #marykayoneutama #marykayikea #ubatjerawat #krimjerawat #masalahkulit #peluangkerjaya #perundingkecantikan#kerjasendiri #sideincome #kerjasampingan #charcoalmask
127 6 7 October, 2018

Excuse my bare face.. I just trying to explain you guus what you can enjoy from our Sensitive Skin Set which include our two basic skincare, Cleanser and Moisturizer..tq for watching 😀😀
.
.
Kindly contact @thekechaa.marykay for any beauty consultation 😉😉😉
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee

Excuse my bare face.. I just trying to explain you guus what you can enjoy from our Sensitive Skin Set which include our two basic skincare,  Cleanser and Moisturizer..tq for watching 😀😀
.
.
Kindly contact @thekechaa.marykay for any beauty consultation 😉😉😉
.
.
Love,
Kekcha
Perunding Kecantikkan Marykay Malaysia
019-3661572
.
.
#jomcantikberjemaahdenganmarykaydankecha
#gebugebasdengankechaa #marykayrawang #marykaykotabharu #marykaykelantan #markayselangor #marykayjohor #marykayselangor #marykaykl #marykaysarawak #marykaysabah  #marykayperak #promosimarykay #fashionvalet #calacara #elrahexclusive #fvootd #vivyyusof #bellaamara #tudungruffle #tudungpeople #mimpikita #marykaykepong #marykaysentul #marykayselayang #marykayGOMBAK #leeyanarahman #asyalliee
104 11 28 March, 2018

#beikamk
Haaa nampak x bintik2 hitam kat facial cloth tu?? Tu la blackhead tau!! Ngeeee..senang je nak keluarkan white n blackhead ni dgn Botanical effect mask formula 2 ni..eh, dah tak perlu ke spa!😍😍😍
.
Yezzaaa betul tuu..kite boleh buat sendiri kat rumah jeee skrg..jimat pn jimat..puas hati pn puas! BE Mask ni sangat best sbb ianya membuang sel kulit mati pada permukaan kulit kita ni..mana2 yg kulit kusam tu, sila lah pakai mask sbb sel kulit mati anda semakin menebal tuu..sbb tu la bila kite pakai macam2, serum, moisturizer, segala cream, ianya mcm takde effect..haaa sbb kulit mati ni la😵😵😵
.
Mask ni pakai 2-3x je seminggu..tak perlu pakai setiap hari tau..so mmg jimat sangat la kan..boleh than lama 1 tube BE Mask ni🤗🤗
.
Oh ye selain membuang blackhead n whitehead, BE Mask juga boleh naikkan pipi korg mcm botox! Haaa gituu..pakai secara konsisten, pipi makin anjal laaa nantii..xyah cucuk2 k🤭🤭😉😉
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan
#marykaykuantan
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak
#marykaytamanselayang
#marykaykl
#marykaybatucaves
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#botanicaleffect
#bemask
#botanicaleffectmaskf2
#botanicaleffectmask
#bemaskf2
#blackheadwhitehead
#magicalbeefallinlove
#marykaybodycare
#timewisemiracle
#timewiseskincare
#marykayessentialbrushcollection
#essentialbrushmarykay

#beikamk 
Haaa nampak x bintik2 hitam kat facial cloth tu?? Tu la blackhead tau!! Ngeeee..senang je nak keluarkan white n blackhead ni dgn Botanical effect mask formula 2 ni..eh, dah tak perlu ke spa!😍😍😍
.
Yezzaaa betul tuu..kite boleh buat sendiri kat rumah jeee skrg..jimat pn jimat..puas hati pn puas! BE Mask ni sangat best sbb ianya membuang sel kulit mati pada permukaan kulit kita ni..mana2 yg kulit kusam tu, sila lah pakai mask sbb sel kulit mati anda semakin menebal tuu..sbb tu la bila kite pakai  macam2, serum, moisturizer, segala cream, ianya mcm takde effect..haaa sbb kulit mati ni la😵😵😵
.
Mask ni pakai 2-3x je seminggu..tak perlu pakai setiap hari tau..so mmg jimat sangat la kan..boleh than lama 1 tube BE Mask ni🤗🤗
.
Oh ye selain membuang blackhead n whitehead, BE Mask juga boleh naikkan pipi korg mcm botox! Haaa gituu..pakai secara konsisten, pipi makin anjal laaa nantii..xyah cucuk2 k🤭🤭😉😉
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan 
#marykaykuantan 
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak 
#marykaytamanselayang
#marykaykl 
#marykaybatucaves 
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#botanicaleffect 
#bemask 
#botanicaleffectmaskf2 
#botanicaleffectmask 
#bemaskf2 
#blackheadwhitehead 
#magicalbeefallinlove 
#marykaybodycare 
#timewisemiracle
#timewiseskincare 
#marykayessentialbrushcollection 
#essentialbrushmarykay
130 1 22 July, 2018

With my offspring , Siti Najwa jadi Director sejak umur 19 tahun lagi ! Masa belajar pun dia dapat anugerah dekan okies ! 🌸 Hebat kan?😊
.
Hebat ni bukan lahir2 terus hebat tau, masa najwa mula2 nak sign as as beauty consultant Mary Kay, dia langsung tak ada pengalaman meniaga, dia mula dari zero sehingga sekarang jadi hero😍 kami berdua pun ada masalah kulit, sebab tu kami join supaya kami dapat rawat kulit dan bantu wanita lain merawat kulit dia juga😍😍😍
.
Syukur sekarang najwa buat full time mary kay dengan income melebihi orang biasa2 ! Najwa mula sign up as beauty consultant mary kay pada tahun 2016 dengan pendaftaran rm189😍
.
Selepas mendaftar, company bagi lagi kit permulaan yanh mengandungi produk mary kay bernilai hampir rm400 dan bag mary kay rm100😍😍
.
Rugi ? Anda nilaikan ! .
Dari situ, bermulalah kerjaya mary kay 😍 nak bekerjaya macam kami ? Part time atau full time it’s depend on you😍 jum iqa guide siapa yang berminat🤗
.
.
share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay
.
.
#marykaybeautyconsultant
#ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaypuchong #marykaysubangjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykualabalah #marykaypasirmas #marykayampang #marykaytamanimpianihsan #marykaysetapak #marykaykeramat

With my offspring , Siti Najwa jadi Director sejak umur 19 tahun lagi ! Masa belajar pun dia dapat anugerah dekan okies ! 🌸 Hebat kan?😊
.
Hebat ni bukan lahir2 terus hebat tau, masa najwa mula2 nak sign as as beauty consultant Mary Kay, dia langsung tak ada pengalaman meniaga, dia mula dari zero sehingga sekarang jadi hero😍 kami berdua pun ada masalah kulit, sebab tu kami join supaya kami dapat rawat kulit dan bantu wanita lain merawat kulit dia juga😍😍😍
.
Syukur sekarang najwa buat full time mary kay dengan income melebihi orang biasa2 ! Najwa mula sign up as beauty consultant mary kay pada tahun 2016 dengan pendaftaran rm189😍
.
Selepas mendaftar, company bagi lagi kit permulaan yanh mengandungi produk mary kay bernilai hampir rm400 dan bag mary kay rm100😍😍
.
Rugi ? Anda nilaikan ! .
Dari situ, bermulalah kerjaya mary kay 😍 nak bekerjaya macam kami ? Part time atau full time it’s depend on you😍 jum iqa guide siapa yang berminat🤗
.
.
share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://www.wasap.my/60182710227/ILoveMaryKay
.
.
#marykaybeautyconsultant 
#ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaypuchong #marykaysubangjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykualabalah #marykaypasirmas #marykayampang #marykaytamanimpianihsan #marykaysetapak #marykaykeramat
183 2 25 September, 2018

#beikamk
BE Mask ni sangat best sbb ianya membuang sel kulit mati pada permukaan kulit kita ni..mana2 yg kulit kusam tu, sila lah pakai mask sbb sel kulit mati anda semakin menebal tuu..sbb tu la bila kite pakai macam2, serum, moisturizer, segala cream, ianya mcm takde effect..haaa sbb kulit mati ni la😵😵😵
.
Mask ni pakai 2-3x je seminggu..tak perlu pakai setiap hari tau..so mmg jimat sangat la kan..boleh than lama 1 tube BE Mask ni🤗🤗
.
Oh ye selain membuang blackhead n whitehead, BE Mask juga boleh naikkan pipi korg mcm botox! Haaa gituu..pakai secara konsisten, pipi makin anjal laaa nantii..xyah cucuk2 k🤭🤭😉😉
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan
#marykaykuantan
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak
#marykaytamanselayang
#marykaykl
#marykaybatucaves
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#botanicaleffect
#bemask
#botanicaleffectmaskf2
#botanicaleffectmask
#bemaskf2
#blackheadwhitehead
#magicalbeefallinlove
#marykaybodycare
#timewisemiracle
#timewiseskincare
#marykayessentialbrushcollection
#essentialbrushmarykay

#beikamk
BE Mask ni sangat best sbb ianya membuang sel kulit mati pada permukaan kulit kita ni..mana2 yg kulit kusam tu, sila lah pakai mask sbb sel kulit mati anda semakin menebal tuu..sbb tu la bila kite pakai  macam2, serum, moisturizer, segala cream, ianya mcm takde effect..haaa sbb kulit mati ni la😵😵😵
.
Mask ni pakai 2-3x je seminggu..tak perlu pakai setiap hari tau..so mmg jimat sangat la kan..boleh than lama 1 tube BE Mask ni🤗🤗
.
Oh ye selain membuang blackhead n whitehead, BE Mask juga boleh naikkan pipi korg mcm botox! Haaa gituu..pakai secara konsisten, pipi makin anjal laaa nantii..xyah cucuk2 k🤭🤭😉😉
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan 
#marykaykuantan 
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak 
#marykaytamanselayang
#marykaykl 
#marykaybatucaves 
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#botanicaleffect 
#bemask 
#botanicaleffectmaskf2 
#botanicaleffectmask 
#bemaskf2 
#blackheadwhitehead 
#magicalbeefallinlove 
#marykaybodycare 
#timewisemiracle
#timewiseskincare 
#marykayessentialbrushcollection 
#essentialbrushmarykay
156 0 22 July, 2018

#unboxingmkika
Alhamdulillah sampai dah kotak misteri ni!! Yg paling best mestilah serum lumivieeee yg ditunggu2!! 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Semangat laa pakai lumivie pasni..lagi satu liquid foundation brush yg baruuu dan gebussss!! Sangat teruja sbb best gile pakai!!! Cepat sgt dia blend tauuu..waaaa soooo in luv dgn berus baru marykay nii🤤🤤❤️❤️
.
Korg nak cuba swndiri x mcm mana brush baru ni? Jom contact kite jom! Kt bg try foc🤗🤗
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan
#marykaykuantan
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak
#marykaytamanselayang
#marykaykl
#marykaybatucaves
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#acnespotsolution
#acnespot
#clearproof
#ubatjerawat
#ubatjerawatbest
#ubatjerawatmarykay
#magicalbeefallinlove
#marykaybodycare
#timewisemiracle
#timewiseskincare
#marykayessentialbrushcollection
#essentialbrushmarykay
#unboxing
#unboxingmarykay

#unboxingmkika
Alhamdulillah sampai dah kotak misteri ni!! Yg paling best mestilah serum lumivieeee yg ditunggu2!! 💃🏻💃🏻💃🏻
.
Semangat laa pakai lumivie pasni..lagi satu liquid foundation brush yg baruuu dan gebussss!! Sangat teruja sbb best gile pakai!!! Cepat sgt dia blend tauuu..waaaa soooo in luv dgn berus baru marykay nii🤤🤤❤️❤️
.
Korg nak cuba swndiri x mcm mana brush baru ni? Jom contact kite jom! Kt bg try foc🤗🤗
.
Tiqah 🧕🏻
0129759386
.
#marykay
#marykaypekan 
#marykaykuantan 
#marykaypahang
#marykayselayang
#marykaygombak 
#marykaytamanselayang
#marykaykl 
#marykaybatucaves 
#marykayselangor
#ilovemarykay
#magicalbee
#acnespotsolution 
#acnespot 
#clearproof 
#ubatjerawat 
#ubatjerawatbest 
#ubatjerawatmarykay
#magicalbeefallinlove 
#marykaybodycare 
#timewisemiracle
#timewiseskincare 
#marykayessentialbrushcollection 
#essentialbrushmarykay
#unboxing
#unboxingmarykay
161 0 23 July, 2018

Mengarut ! Sekarang 2018- siapa cakap putih tu lawa sila masuk tong sampah🤬
.
KULIT SIHAT ITU CANTIK DAN LAWA❤️
.
Sedih sebenarnya bila masyarat ada persepsi, MCERAH ITU CANTIK.. persepsi ni membuatkan ada sesetengah golongan berlumba2 untuk putih ☹️☹️
.
Lebih menyedikan bila ada founder eksploitasi golongan ni dan cipta produk yang memutihkan..PALING MENAKUTKAN, kehadiran merkuri dalam skincare dalam pasaran kita dannn😢😢 kadang2 ada yang tahu tapi hiraukan dek tak tahu kesan sebenar merkuri berkenaan.. okey meh sis citer🙃🙃
.
Sebenarnya merkuri menghalang pembentukan melanin menyebabkan kulit semakin cerah..berdasarkan kajian, 40% rakyat malaysia menggunakan pencerah kulit😢
.
Kesan utama merkuri ialah kerosakan buah pinggang dan boleh juga sebabkan ruam kulit, perubahan warna kulit serta parut😢😢
.
Lebih teruk bahan ini mampu memgurangkan ketahanan kulit terhadap bacteria dan kulat, inilah yang ada sesetengah pengguna bila stop, jadi breakouts teruk☹️☹️
.
Sumber : WHO
.
Dulu iqa pun pernah terjebak, masa tahun 2014, masa tu awareness kurang, belum ada isu sangat,.. sekarang isu dah banyak dan sekarang KKM pun selalu post mengenai bahaya produk2 macam ni..kita semua tinggal baca... sama juga dengan SUPPLEMENT MAKAN. Perlu banyakkan reading, kalau ikut Dr Rafidah, beliau cakap jangan ambil 🙂🙂 nanti follow beliau okey😘
.
Masa dulu iqa guna sampai pedih2 kulit, harini iqa kongsi supaya tak ade yang menyesal macam iqa😘😘 macam2 skincare iqa guna untuk rawat balik, tapi Mary Kay yang betul2 berkesan untuk iqa ! 😍😍 patutlah Mary Kay Top 5 skincare globally 😍❤️
.
Takut kan ? Hati2 okey semua😘😘 .
share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://iqamarykay.wasap.my/
.
.
#marykaybeautyconsultant
#ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaypuchong #marykaysubangjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykualabalah #marykaypasirmas #marykayampang #marykaytamanimpianihsan #marykaybalakongjaya #marykayskincare #marykaymakeu

Mengarut ! Sekarang 2018- siapa cakap putih tu lawa sila masuk tong sampah🤬
.
KULIT SIHAT ITU CANTIK DAN LAWA❤️
.
Sedih sebenarnya bila masyarat ada persepsi, MCERAH ITU CANTIK.. persepsi ni membuatkan ada sesetengah golongan berlumba2 untuk putih ☹️☹️
.
Lebih menyedikan bila ada founder eksploitasi golongan ni dan cipta produk yang memutihkan..PALING MENAKUTKAN, kehadiran merkuri dalam skincare dalam pasaran kita dannn😢😢 kadang2 ada yang tahu tapi hiraukan dek tak tahu kesan sebenar merkuri berkenaan.. okey meh sis citer🙃🙃
.
Sebenarnya merkuri menghalang pembentukan melanin menyebabkan kulit semakin cerah..berdasarkan kajian, 40% rakyat malaysia menggunakan pencerah kulit😢
.
Kesan utama merkuri ialah kerosakan buah pinggang dan boleh juga sebabkan ruam kulit, perubahan warna kulit serta parut😢😢
.
Lebih teruk bahan ini mampu memgurangkan ketahanan kulit terhadap bacteria dan kulat, inilah yang ada sesetengah pengguna bila stop, jadi breakouts teruk☹️☹️
.
Sumber : WHO
.
Dulu iqa pun pernah terjebak, masa tahun 2014, masa tu awareness kurang, belum ada isu sangat,.. sekarang isu dah banyak dan sekarang KKM pun selalu post mengenai bahaya produk2 macam ni..kita semua tinggal baca... sama juga dengan SUPPLEMENT MAKAN. Perlu banyakkan reading, kalau ikut Dr Rafidah, beliau cakap jangan ambil 🙂🙂 nanti follow beliau okey😘
.
Masa dulu iqa guna sampai pedih2 kulit, harini iqa kongsi supaya tak ade yang menyesal macam iqa😘😘 macam2 skincare iqa guna untuk rawat balik, tapi Mary Kay yang betul2 berkesan untuk iqa ! 😍😍 patutlah Mary Kay Top 5 skincare globally 😍❤️
.
Takut kan ? Hati2 okey semua😘😘 .
share with Love,💋💋💋
Iqah 0182710227💄💄💄
http://iqamarykay.wasap.my/
.
.
#marykaybeautyconsultant 
#ilovemarykay #marykaymalaysia #marykaykajang #marykaybangi #marykaysemenyih #marykayserdang #marykaybalakong #marykaypetalingjaya #marykaypuchong #marykaysubangjaya #marykaykl #marykayjeli #marykayselangor #marykayshahalam #marykaygombak #marykaybatucaves #marykayselayang #marykaykepong #marykayputrajaya #marykayjeli #marykaytanahmerah #marykaykualabalah #marykaypasirmas #marykayampang #marykaytamanimpianihsan #marykaybalakongjaya #marykayskincare #marykaymakeu
128 3 18 October, 2018