#marykayskincare Instagram Photos & Videos

marykayskincare - 258.8k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykayskincare and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
9 minutes
Average like
3.1
Average comment
0.4
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

0 1 10 minutes ago

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata:
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata: 
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya
1 0 1 hour ago

*Youthfinity*

Youth memberi maksud muda, anak muda, sentiasa muda.

Infinity bermaksud tidak terhad, tidak terbatas. *SERLAKAN KECANTIKAN ANDA YANG MELANGKAU BATAS MASA DAN ALAM* ❤ Youthfinity Eye Cream
* Formula krim lembut sesuai untuk kawasan mata yang sensitif. Membelai kulit dengan lembapan.
* Mengurangkan penampilan garis2 halus.
* kulit bawah mata kelihatan anjal.
* Mengurangkan tanda2 penuaan.
* Mata akan kelihatan lebih bermaya, segar dan bersinar. ❤ Youthfinity Cream
* Memberi lembapan pada kulit.
* Kulit kelihatan lebih gebu dan anjal.
* Membantu memulihkan keserian kulit.
* Garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan berkurang
* Kulit lebih lembut, lebih berseri dan keremajaan kulit terserlah. ❤ Youthfinity Serum
* Membantu kulit menjadi anjal.
* Menyerlahkan keseratan kulit.
* Garis halus dan kedutan kelihatan semakin berkurang.

Cari skincare selamat yg cepat nampak kesan?
Inilah yg terbaik untuk anda. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza

*Youthfinity*

Youth memberi maksud muda, anak muda, sentiasa muda.

Infinity bermaksud tidak terhad, tidak terbatas. *SERLAKAN KECANTIKAN ANDA YANG MELANGKAU BATAS MASA DAN ALAM* ❤ Youthfinity Eye Cream
* Formula krim lembut sesuai untuk kawasan mata yang sensitif. Membelai kulit dengan lembapan.
* Mengurangkan penampilan garis2 halus.
* kulit bawah mata kelihatan anjal.
* Mengurangkan tanda2 penuaan.
* Mata akan kelihatan lebih bermaya, segar dan bersinar. ❤ Youthfinity Cream
* Memberi lembapan pada kulit.
* Kulit kelihatan lebih gebu dan anjal.
* Membantu memulihkan keserian kulit.
* Garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan berkurang
* Kulit lebih lembut, lebih berseri dan keremajaan kulit terserlah. ❤ Youthfinity Serum
* Membantu kulit menjadi anjal.
* Menyerlahkan keseratan kulit.
* Garis halus dan kedutan kelihatan semakin berkurang.

Cari skincare selamat yg cepat nampak kesan?
Inilah yg terbaik untuk anda. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant 
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza
2 0 1 hour ago

Skinvigorate Sonic 🌸
.
.
Super duper good facial cleansing device. Bila cuci muka pakai skinvigorate sonic ni, rasa bersih sangat. Segala kotoran atau make up kat muka tu, hilang 💨
.
Mencuci muka dengan skinvigorate sonic adalah 4 kali lebih bersih berbanding menggunakan tangan. Tak percaya? Boleh cubaaa 😘
.
BC Nurul Fazira
018-7834258
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykaymakeup #marykayskincare #botanicaleffectevolution #botanicaleffects #timewise3d #timewiserepair #clearproof #marykayformen #youthfinity #marykayperfume

Skinvigorate Sonic 🌸
.
.
Super duper good facial cleansing device. Bila cuci muka pakai skinvigorate sonic ni, rasa bersih sangat. Segala kotoran atau make up kat muka tu, hilang 💨
.
Mencuci muka dengan skinvigorate sonic adalah 4 kali lebih bersih berbanding menggunakan tangan. Tak percaya? Boleh cubaaa 😘
.
BC Nurul Fazira
018-7834258
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaylovers #marykaymakeup #marykayskincare #botanicaleffectevolution #botanicaleffects #timewise3d #timewiserepair #clearproof #marykayformen #youthfinity #marykayperfume
0 0 1 hour ago

I dah berus muka guna skinvigorate sonic ni.
.
Skin rasa lebih bersih,licin,lembut dan cerah.😇😇😇
.
So..boleh la I tido senang hati malam ni.
.
Goodnite😴😴😴
.
#marykaybeautyconsultant
#marykayskinvigoratesonic
#marykayskincare
#marykaylife
#marykayselangor
#marykaymalaysia

I dah berus muka guna skinvigorate sonic ni.
.
Skin rasa lebih bersih,licin,lembut dan cerah.😇😇😇
.
So..boleh la I tido senang hati malam ni.
.
Goodnite😴😴😴
.
#marykaybeautyconsultant 
#marykayskinvigoratesonic 
#marykayskincare 
#marykaylife 
#marykayselangor 
#marykaymalaysia
0 0 2 hours ago

CHARCOAL MASK KEGEMARAN RAMAI 🌟
.

Ramai yang suka mask arang ini. Formula dari campuran ekstra arang, lempung kaolin dan bentonit, honeysucle dan kacang navy meninggalkan rasa kulit yang bersih, lembut dan segar.
.
Exfoliate kulit anda dua atau tiga kali seminggu untuk menyerap lebihan minyak dan mencuci kulit secara menyeluruh.
.
CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK retails at RM108.
.
DM/whatapps untuk order dan pertanyaan.
.

Love,
Farhana Hanim
Independent Beauty Consultant
0177950917
.
.
#clearproof
#antijerawat
#marykayskincare
#marykaykampar
#marykay
#ilovemarykay
#skincare
#acne
#krimjerawat
#ubatjerawat
#glassskin #clearskin
#acneprone #clearproofmarykaymalaysia #clearproofmarykay #charcoalmask #skincarejerawat #skincare

CHARCOAL MASK KEGEMARAN RAMAI 🌟
.

Ramai yang suka mask arang ini. Formula dari campuran ekstra arang, lempung kaolin dan bentonit, honeysucle dan kacang navy meninggalkan rasa kulit yang bersih, lembut dan segar.
.
Exfoliate kulit anda dua atau tiga kali seminggu untuk menyerap lebihan minyak dan mencuci kulit secara menyeluruh.
.
CLEARPROOF DEEP CLEANSING CHARCOAL MASK retails at RM108.
.
DM/whatapps untuk order dan pertanyaan.
.

Love,
Farhana Hanim
Independent Beauty Consultant
0177950917
.
.
#clearproof
#antijerawat
#marykayskincare
#marykaykampar
#marykay
#ilovemarykay
#skincare
#acne
#krimjerawat
#ubatjerawat
#glassskin #clearskin
#acneprone #clearproofmarykaymalaysia #clearproofmarykay #charcoalmask #skincarejerawat #skincare
1 0 2 hours ago

Sekarang ni,masuk toilet je I confirm nak memberus.
.
Bukan setakat berus gigi,berus cermin dan berus jamban,muka pun I berus😆
.
Hasilnya,muka I sama berkilat dengan cermin tau😎
.
Skinvigorate sonic brush ni mampu bersihkan skin kita 85% lebih bersih dari jari.So,blh imagine tak kuasa pembersihan dia mcm mana?
.
Nak try satu? .
I am happy to share & more happy to help🤗
.
0163231466
.
#day6
#10dayschallenge
#skinvigoratesonicmarykay®
#marykayskinvigorate
#marykayskincare
#marykayselangor
#marykaysetiaalam
#marykayshahalam
#marykayklang
#marykaybeautyconsultant

Sekarang ni,masuk toilet je I confirm nak memberus.
.
Bukan setakat berus gigi,berus cermin dan berus jamban,muka pun I berus😆
.
Hasilnya,muka I sama berkilat dengan cermin tau😎
.
Skinvigorate sonic brush ni mampu bersihkan skin kita 85% lebih bersih dari jari.So,blh imagine tak kuasa pembersihan dia mcm mana?
.
Nak try satu? .
I am happy to share & more happy to help🤗
.
0163231466
.
#day6
#10dayschallenge 
#skinvigoratesonicmarykay® 
#marykayskinvigorate 
#marykayskincare 
#marykayselangor 
#marykaysetiaalam 
#marykayshahalam 
#marykayklang 
#marykaybeautyconsultant
0 0 2 hours ago

Awak, dah jelas ke belum mengenai PUNCA & SEBAB terjadinya penuaan dengan cepat pada kulit wajah? For now before sleep jom Amy share CARA MENGATASI & MEREMAJAKAN KEMBALI KULIT WAJAH YANG DAH MULA AGING 😊. Produk apa nak guna?? Haa.
.
Semestinya TIMEWISE MIRACLE 3D yang merupakan pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu;
.
1. Defends (Pertahanan)
Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit.
.
2. Delays (Melambatkan)
Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.
.
3. Delivers (Menyampaikan)
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4 minggu
.

1 set lengkap Timewise Miracle 3D terdiri daripada:
.
🌼Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanser

Membersihkan pori dan menanggalkan sel kulit mati. Membuang daki kotoran dan cela yang membuatkan kulit jadi kusam. Mencerahkan kulit.
.
🌼Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Sunscreen

Mencergaskan sel kulit supaya ia sentiasa nampak glowing/ bersinar. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB yang menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Memberi kelembapan pada kulit selama 12 jam. Buatkan make up nampak cantik dan glowing.
.
🌼Age Minimize 3D Night Cream

Mengurangkan garis halus dan kedutan. Membantu keanjalan kulit dan menjadikan kulit sentiasa awet muda. Memberi kelembapan kepada kulit selama 12 jam. Mencerahkan kulit dan bantu pudarkan bintik bintik hitam seperti parut jerawat dan jeragat.
.
🌼Age Minimize Eye Cream

Mengurangkan garis halus dan kedutan di sekeliling mata. Mata akan nampak berseri seri dan bermaya. Mengurangkan masalah lingkaran gelap dan sembap bawah mata. Tiada lagi masalah mata kendur dan nampak tua
.

Jom kita cegah & rawat sebelum terjadinya penuaan pada kulit wajah dengan cepat ✌️
.
♥️
#amyilmiramk #marykayskincare #marykaytimewise3d #marykaybeautyconsultant #tipskecantikan

Awak, dah jelas ke belum mengenai PUNCA & SEBAB terjadinya penuaan dengan cepat pada kulit wajah? For now before sleep jom Amy share CARA MENGATASI & MEREMAJAKAN KEMBALI KULIT WAJAH YANG DAH MULA AGING 😊. Produk apa nak guna?? Haa.
.
Semestinya TIMEWISE MIRACLE 3D yang merupakan pertahanan regimen kulit radikal bebas Mary Kay yang paling berkuasa menggunakan teknologi terkini yang menentang usia untuk membantu anda kelihatan lebih muda dgn punca 3D iaitu;
. 
1. Defends (Pertahanan)
Menyediakan pelbagai manfaat antioksidan untuk menentang radikal bebas yg mempercepatkan penuaan pd kulit.
. 
2. Delays (Melambatkan)
Melambatkan proses penuaan kulit prematang dgn perlindungan UVA/UVB spectrum luas & teknologi eksklusif.
. 
3. Delivers (Menyampaikan)
Memberikan peningkatan untuk menangani tanda penuaan kulit yang ketara dalam 4 minggu
.

1 set lengkap Timewise Miracle 3D terdiri daripada:
.
🌼Age Minimize 3D 4 in 1 Cleanser

Membersihkan pori dan menanggalkan sel kulit mati. Membuang daki kotoran dan cela yang membuatkan kulit jadi kusam. Mencerahkan kulit.
.
🌼Age Minimize 3D Day Cream SPF30 Sunscreen

Mencergaskan sel kulit supaya ia sentiasa nampak glowing/ bersinar. Melindungi kulit dari sinaran UVA dan UVB yang menyebabkan kulit kelihatan kusam dan gelap. Memberi kelembapan pada kulit selama 12 jam. Buatkan make up nampak cantik dan glowing.
.
🌼Age Minimize 3D Night Cream

Mengurangkan garis halus dan kedutan. Membantu keanjalan kulit dan menjadikan kulit sentiasa awet muda. Memberi kelembapan kepada kulit selama 12 jam. Mencerahkan kulit dan bantu pudarkan bintik bintik hitam seperti parut jerawat dan jeragat.
.
🌼Age Minimize Eye Cream

Mengurangkan garis halus dan kedutan di sekeliling mata. Mata akan nampak berseri seri dan bermaya. Mengurangkan masalah lingkaran gelap dan sembap bawah mata. Tiada lagi masalah mata kendur dan nampak tua
.

Jom kita cegah & rawat sebelum terjadinya penuaan pada kulit wajah dengan cepat ✌️
.
♥️
#amyilmiramk #marykayskincare #marykaytimewise3d #marykaybeautyconsultant #tipskecantikan
0 1 2 hours ago

Alhamdulilah
Rutin setiap malam
Semakin pakai mk
Semakin kulit sehat

Botanical effects Freshen
Timewise vitamin c activating squares
Timewise repair serum

Timewise repair serum👇 ♦️Menganjalkan kulit
♦️Menegangkan kulit
♦️Memulih remajaan kulit
♦️Meningkat kelembapan kulit

Timewise vitamin c activating squares👇 ♦️Vitamin yang asli
♦️Meningkat ketahanan kulit dari sinar uv
♦️Melambat proses penuaan

Freshen

Formula x mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dr kulit.Kekalkn keseimbangan semulajadi kulit so,kulit nampak berseri dan sihat.Bantu menenangkan dan melegakn kulit.Kulit rasa lembut dan licin,bersedia utk pelembapan.

Kalau mana yang nak repair kulit muka
Boleh cuba set ni
Alhamdulilah kulit makin sehat
Putih glowing
Gebu♥️♥️ Mai wasup sis
0176092878
#marykaymalaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykayskincare
#marykaybotanicaleffects
#marykayatplay
#marykaylipstick
#marykaycosmetics
#marykaybodycare
#marykayskinvigoratebrush
#marykaymakeup
#marykaylovers
#marykaylife
#taiping
#petalingjaya

Alhamdulilah
Rutin setiap malam
Semakin pakai mk
Semakin kulit sehat

Botanical effects Freshen 
Timewise vitamin c activating squares
Timewise repair serum

Timewise repair serum👇 ♦️Menganjalkan kulit
♦️Menegangkan kulit
♦️Memulih remajaan kulit
♦️Meningkat kelembapan kulit

Timewise vitamin c activating squares👇 ♦️Vitamin yang asli
♦️Meningkat ketahanan kulit dari sinar uv
♦️Melambat proses penuaan

Freshen

Formula x mengering dan singkirkan kekotoran berlebihan dr kulit.Kekalkn keseimbangan semulajadi kulit so,kulit nampak berseri dan sihat.Bantu menenangkan dan melegakn kulit.Kulit rasa lembut dan licin,bersedia utk pelembapan.

Kalau mana yang nak repair kulit muka
Boleh cuba set ni
Alhamdulilah kulit makin sehat
Putih glowing
Gebu♥️♥️ Mai wasup sis
0176092878 
#marykaymalaysia
#marykaybeautyconsultant
#marykayskincare
#marykaybotanicaleffects
#marykayatplay
#marykaylipstick
#marykaycosmetics
#marykaybodycare
#marykayskinvigoratebrush
#marykaymakeup
#marykaylovers
#marykaylife
#taiping
#petalingjaya
7 0 2 hours ago

Set timewise repair day cream & night cream + free gift 😍😍
#marykayskincare #marykaymalaysia #marykayproducts

Set timewise repair day cream & night cream + free gift 😍😍
#marykayskincare #marykaymalaysia #marykayproducts
2 0 3 hours ago

Perfume set jimat 😍 + free gift
#marykaylife #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare

Perfume  set jimat 😍 + free gift 
#marykaylife #marykaymalaysia #marykayproducts #marykayskincare
5 0 3 hours ago

Hoy se me dio por maquillarme asi! Y me encanta! .. Use una de mis sombras favoritas y el delineador plumon! Es super preciso y seca al instante 😍
✨como hace mucho calor base at play, tiene un acabado mate super natural y absorbe el exceso de grasitud; y el indispensable protector solar!!! 🙌 así como amo el sol, lo respeto y no quiero que perjudique la salud de mi piel! 💪💕
.
.
#marykaymakeup #marykayskincare #marykayatplay #belleza #makeup

Hoy se me dio por maquillarme asi!  Y me encanta! .. Use una de mis sombras favoritas y el delineador plumon! Es super preciso y seca al instante 😍
✨como hace mucho calor base at play, tiene un acabado mate super natural y absorbe el exceso de grasitud; y el indispensable protector solar!!! 🙌 así como amo el sol, lo respeto y no quiero que perjudique la salud de mi piel! 💪💕
.
.
#marykaymakeup #marykayskincare #marykayatplay #belleza #makeup
7 0 3 hours ago

💞TIMEWISE MOISTURE RENEWING MOISTURE💞

Item wajib pakai selepas cleanser, membersihkan baki kotoran yang melekat di muka dan membantue menyegarkan kulit muka.

Bila kulit muka dah segar, mudah untuk serum/cream meresap ke dalam kulit wajah. Nah! Barulah kulit dapat meresap semua kebaikan yang ada pada serum&cream🥰

Hanya RM93 sahaja untun satu botol😘

#marykaysoftener #marykayrenewingsoftener #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycantik #marykaypromo #marykaybest #marykayflawless #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaydamansaradamai #marykaysubang #marykaysubangperdana #marykaysubangbestari #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykaysungaibuloh #marykayklang #marykaybandarbotanic #marykayseremban #marykaypahang #marykaybera #beautyconsultantmarykaymalaysia #testimonimarykay #lfmkjourney #dazzlebyfadlyani

💞TIMEWISE MOISTURE RENEWING MOISTURE💞

Item wajib pakai selepas cleanser, membersihkan baki kotoran yang melekat di muka dan membantue menyegarkan kulit muka.

Bila kulit muka dah segar, mudah untuk serum/cream meresap ke dalam kulit wajah. Nah! Barulah kulit dapat meresap semua kebaikan yang ada pada serum&cream🥰

Hanya RM93 sahaja untun satu botol😘

#marykaysoftener #marykayrenewingsoftener #marykaymakeup #marykayskincare #marykaycantik #marykaypromo #marykaybest #marykayflawless #marykaymalaysia #marykayselangor #marykaykotadamansara #marykaydamansara #marykaydamansaradamai #marykaysubang #marykaysubangperdana #marykaysubangbestari #marykayshahalam #marykayshahalamsek13 #marykaysungaibuloh #marykayklang #marykaybandarbotanic #marykayseremban #marykaypahang #marykaybera #beautyconsultantmarykaymalaysia  #testimonimarykay  #lfmkjourney #dazzlebyfadlyani
5 3 3 hours ago

Want to know secret of healthy skin and look fresh everyday?😉
.
🌸Wash your face twice a day. Cleansing or washing your face form the basis of a good beauty routine for flawless skin, and it should not be compromised on, no matter what
🌸Massage your face
🌸Drink A LOT of water
🌸Wear sunscreen everyday
🌸Use a face mask regularly
🌸Get enough sleep
.
With Timewise Age Minimize 3D your skin can get full of benefits from it 😘
.
.
🚗COD: AREA MANGGATAL - UMS - KiNGFiSHER - UiTM - POLiTEKNiK - TELiPOK - TUARAN - TAMPARULi📍
📬POSTAGE: SS || SM EVERYDAY
.
For more info just 👇🏻👇🏻👇🏻
📲Direct Message or Click Link in Bio
🙋🏻‍♀️ Ms Elly || MK. Ind. Beauty Consultant💞
__________________________________________________________
#marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykayskincare #marykaybeautycare

Want to know secret of healthy skin and look fresh everyday?😉
.
🌸Wash your face twice a day. Cleansing or washing your face form the basis of a good beauty routine for flawless skin, and it should not be compromised on, no matter what
🌸Massage your face
🌸Drink A LOT of water
🌸Wear sunscreen everyday
🌸Use a face mask regularly
🌸Get enough sleep
.
With Timewise Age Minimize 3D your skin can get full of benefits from it 😘
.
.
🚗COD: AREA MANGGATAL - UMS - KiNGFiSHER - UiTM - POLiTEKNiK - TELiPOK - TUARAN - TAMPARULi📍
📬POSTAGE: SS || SM EVERYDAY
.
For more info just 👇🏻👇🏻👇🏻
📲Direct Message or Click Link in Bio
🙋🏻‍♀️ Ms Elly || MK. Ind. Beauty Consultant💞
__________________________________________________________
#marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykayskincare #marykaybeautycare
3 0 4 hours ago

MARY KAY TIMEWISE MIRACLE SET 3D❤
. ✅ Defends
- Mempertahan/melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.
✅ Delay
- Melambatkan penuaan.
✅ Deliver
- Improve skin untuk hasil lebih muda dalam masa 4 minggu sahaja.
.

Timewise Miracle Set 3D💞
.
*4 in 1 Cleanser*
Mampu bertindak untuk:
.
(1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
.(2) menghasilkan kulit yang bersih
.(3) membuang kulit mati dan
.(4) mencerahkan kulit
.
*TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.

Klik link di bio utk Special gift dr sis ya 🤗

#marykaypahang #marykayskincare #marykayproduk #produkmarykay #marykay #promo #bestdeal #bestseller #PerundingKecantikan #PerundingKecantikanMaryKay #sayaguna #sayajual #terbaik #maluapabossku

MARY KAY TIMEWISE MIRACLE SET 3D❤
. ✅ Defends
- Mempertahan/melindungi kulit dari kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas.
✅ Delay
- Melambatkan penuaan.
✅ Deliver
- Improve skin untuk hasil lebih muda dalam masa 4 minggu sahaja.
.

Timewise Miracle Set 3D💞
.
*4 in 1 Cleanser*
Mampu bertindak untuk:
.
(1) menghilangkan kekotoran pada kulit dan
.(2) menghasilkan kulit yang bersih
.(3) membuang kulit mati dan
.(4) mencerahkan kulit
.
*TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen*
memberi kelembapan pada kulit disamping menyediakan perlindungan spektrum luas UVA / UVB. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, membantu mengurang kelihatan garis-garis halus.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Night Cream*
bertindak untuk membantu membina semula kulit. Ia memulihkan kerosakan pada kulit secara semula jadi, kelihatan muda dan membantu mengurang kelihatan garis-garis halus dan kedutan. Ia juga meningkatkan daya kekuatan pada kulit.
.
*TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream*
membantu mengurangkan tanda penuaan, termasuk penampilan lingkaran hitam, bengkak, garis halus dan kedutan. Selain itu, ia mengekalkan kelembapan di kawasan mata selama 12 jam
.

Klik link di bio utk Special gift dr sis ya 🤗

#marykaypahang #marykayskincare #marykayproduk #produkmarykay #marykay #promo #bestdeal #bestseller #PerundingKecantikan #PerundingKecantikanMaryKay #sayaguna #sayajual #terbaik #maluapabossku
0 0 4 hours ago

Jom sis ajr cr nk buat spa tgn dkt rmh je. Xprlu la nk byr mhal2 pegi spa kt luar tu sbb dgn set ni, dah dpt hasil mcm pegi spa tau. Jom tgk 👇🏻
.
Cara guna Satin Hand Pampering Set 😍
.
Step 1: Softener
Lembapkan tangan ladies terlebih dahulu, kemudian sapukan softener secara perlahan kesemua jari jemari ladies.
.
Step 2: Smoothie Hand Scrub
Tekan 1-2 pump hand scrub, kemudian urut tangan ladies menganjur ke atas di antara jari-jemari ladies. Setelah semua jari jemari diurut dengan scrub, bilas dan lap sehingga kering.

Step 3: Hand Cream
Urut krim ke tangan dan antara jari. Krim tangan ini bukan hanya meninggalkan tangan menjadi lembut dan seperti sutera tapi melembapkan tangan selama 24 jam.
.
.
Jue | 01128316889
Independent Beauty Consultant
.
#marykayjelebu #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaybangi #marykaynilai #marykaybandarsriputra #marykaybukitmahkota #marykaykl #marykayshahalam #marykayseremban #marykaylover #marykayskincare #marykaymalaysia
#codselangor #codkl #codnegerisembilan #codbandarsriputra #codbangi #codshahalam #codbandarsaujanaputra #codseremban #codjelebu #codnilai #codklcc #codampang

Jom sis ajr cr nk buat spa tgn dkt rmh je. Xprlu la nk byr mhal2 pegi spa kt luar tu sbb dgn set ni, dah dpt hasil mcm pegi spa tau. Jom tgk 👇🏻
.
Cara guna Satin Hand Pampering Set 😍
.
Step 1: Softener 
Lembapkan tangan ladies terlebih dahulu, kemudian sapukan softener secara perlahan kesemua jari jemari ladies.
.
Step 2: Smoothie Hand Scrub 
Tekan 1-2 pump hand scrub, kemudian urut tangan ladies menganjur ke atas di antara jari-jemari ladies. Setelah semua jari jemari diurut dengan scrub, bilas dan lap sehingga kering.

Step 3: Hand Cream 
Urut krim ke tangan dan antara jari. Krim tangan ini bukan hanya meninggalkan tangan menjadi lembut dan seperti sutera tapi melembapkan tangan selama 24 jam.
.
.
Jue | 01128316889
Independent Beauty Consultant
.
#marykayjelebu #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaybangi #marykaynilai #marykaybandarsriputra #marykaybukitmahkota #marykaykl #marykayshahalam #marykayseremban #marykaylover #marykayskincare #marykaymalaysia
#codselangor #codkl #codnegerisembilan #codbandarsriputra #codbangi #codshahalam #codbandarsaujanaputra #codseremban #codjelebu #codnilai #codklcc #codampang
2 0 4 hours ago

Set Satin Hands yang super duper best dan wangi!!
.
❤Kelebihan set ni:
.
✅Satin Hands®️ Pampering Set memberikan anda belaian hebat dalam tiga langkah mudah.
.
✅Set ini mengandungi skrub dan krim tangan baru yang dirumus dengan shea butter yang penuh lembapan serta wangian teh putih dan sitrus, tambah dengan pelembap bebas wangian yang anda telahpun ketahui dan gemari.
.
Jom manjakan jari jemari korang tu, wasap jue cpt jika nak tahu penggunaan set Satin Hands ni.. ☺️☺️☺️
.
.
Jue | 01128316889
Independent Beauty Consultant
.
#marykayjelebu #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaybangi #marykaynilai #marykaybandarsriputra #marykaybukitmahkota #marykaykl #marykayshahalam #marykayseremban #marykaylover #marykayskincare #marykaymalaysia
#codselangor #codkl #codnegerisembilan #codbandarsriputra #codbangi #codshahalam #codbandarsaujanaputra #codseremban #codjelebu #codnilai #codklcc #codampang

Set Satin Hands yang super duper best dan wangi!!
.
❤Kelebihan set ni:
.
✅Satin Hands®️ Pampering Set memberikan anda belaian hebat dalam tiga langkah mudah.
.
✅Set ini mengandungi skrub dan krim tangan baru yang dirumus dengan shea butter yang penuh lembapan serta wangian teh putih dan sitrus, tambah dengan pelembap bebas wangian yang anda telahpun ketahui dan gemari.
.
Jom manjakan jari jemari korang tu, wasap jue cpt  jika nak tahu penggunaan set Satin Hands ni.. ☺️☺️☺️
.
.
Jue | 01128316889
Independent Beauty Consultant
.
#marykayjelebu #marykaynegerisembilan #marykayselangor #marykaybangi #marykaynilai #marykaybandarsriputra #marykaybukitmahkota #marykaykl #marykayshahalam #marykayseremban #marykaylover #marykayskincare #marykaymalaysia
#codselangor #codkl #codnegerisembilan #codbandarsriputra #codbangi #codshahalam #codbandarsaujanaputra #codseremban #codjelebu #codnilai #codklcc #codampang
2 0 4 hours ago

Siapa kulit kering, Jeragat!!! Serum Lumivie dpt membantu mengurangkan Jeragat yg ada.. SERUM LUMIVIE dari Mary Kay.

Isi kandungannya ada BLACK PEARL dan beberapa bahan lain yg sgt bagus dan terbaik untuk merawat kulit.

Siapa yang sesuai pakai serum ni? ✅ Orang yang ada Jeragat dan parut jerawat
✅ Orang yang nak kulit cerah
✅ Orang yang nk lembabkan kulit
✅ Orang yang ada masalah kulit kusam
✅ Orang yang ada masalah tona kulit tak sekata

#marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulimhitech

Siapa kulit kering, Jeragat!!! Serum Lumivie dpt membantu mengurangkan Jeragat yg ada.. SERUM LUMIVIE dari Mary Kay.

Isi kandungannya ada BLACK PEARL dan beberapa bahan lain yg sgt bagus dan terbaik untuk merawat kulit.

Siapa yang sesuai pakai serum ni? ✅ Orang yang ada Jeragat dan parut jerawat
✅ Orang yang nak kulit cerah
✅ Orang yang nk lembabkan kulit
✅ Orang yang ada masalah kulit kusam
✅ Orang yang ada masalah tona kulit tak sekata

#marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulimhitech
0 0 4 hours ago

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel dan Intense Moisturizing Cream 😍

Pelembap yang sangat2 best!! Perbezaan antara kedua jenis pelembap adalah ia digunakan mengikut jenis kulit. 👍👍 🌼 *Oil free hydrating gel*
👌Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkan sehingga 10 jam. .
👌 Selain menyejukan, gel ini cepat meresap menjadikan kulit berasa licin, lembut, dingin dan segar. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak. Diperkayakan dengan estrak teh hijau dan vitamin E dan juga ekstrak marin untuk melembutkan kulit.
(Sesuai juga digunakan untuk kulit berminyak, berjerawat dan sensitif) 👍 🌼 *Intense Moisturizing Cream*
👌 Untuk kulit kering dan menjadikan kulit terhidrat selama 10 jam. 👌 Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus. Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan vitamin E untuk menyuburkan kulit.
(Sesuai di gunakan untuk kulit kering, mengelupas dan nipis. Sesuai juga untuk mereka yang pernah menggunakan produk pengelupasan yang berat) 👍👍 #marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay

Mary Kay Oil Free Hydrating Gel dan Intense Moisturizing Cream 😍

Pelembap yang sangat2 best!! Perbezaan antara kedua jenis pelembap adalah ia digunakan mengikut jenis kulit. 👍👍 🌼 *Oil free hydrating gel*
👌Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkan sehingga 10 jam. .
👌 Selain menyejukan, gel ini cepat meresap menjadikan kulit berasa licin, lembut, dingin dan segar. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak. Diperkayakan dengan estrak teh hijau dan vitamin E dan juga ekstrak marin untuk melembutkan kulit.
(Sesuai juga digunakan untuk kulit berminyak, berjerawat dan sensitif) 👍 🌼 *Intense Moisturizing Cream*
👌 Untuk kulit kering dan menjadikan kulit terhidrat selama 10 jam. 👌 Kulit tampak lebih berseri dan berasa lebih lembut dan halus. Membantu melembutkan kulit dengan ekstrak marin dan vitamin E untuk menyuburkan kulit.
(Sesuai di gunakan untuk kulit kering, mengelupas dan nipis. Sesuai juga untuk mereka yang pernah menggunakan produk pengelupasan yang berat) 👍👍 #marykayfeedback #marykaybotanicaleffect #marykaytimewisemiracleset #marykaytimewisemicrodermabrasion #marykaybotanicaleffecevo #marykaymelacep #marykayclearproof #marykaymkmen #mkmen #marykayskincare #marykaycosmetic #marykaymakeup #marykaycccream #marykayfoundation #marykaytimewiseserumc #marykaymalaysia #marykayjohor #marykaymuar #marykayledang #marykaytangkak #marykaymerlimau #marykaymelaka #marykaybeautyconsultant
#marykaylashlovewaterproofmascara
#marykaylovers #marykaykulim #marykaybeautyconsultant #lashlovemascaramarykay
0 0 4 hours ago

✨TIMEWISE AGE MINIMIZE 3D 4 in 1 CLEANSER✨
.
Cleanser anti aging ini best tau sebab 4 dalam 1, sebab:-
🍀Cleanse -> menghilangkan kekotoran pada kulit
🍀Freshen -> menghasilkan kulit yang bersih
🍀Exfoliate -> membuang sel kulit mati
🍀Brightening -> mencerahkan kulit
.
Wow😍..cleanser pun ada brightening function, hebat juga 😄..my daily cleanser routine bah ni😆
.
🚗COD: AREA MANGGATAL - UMS - KiNGFiSHER - UiTM - POLiTEKNiK - TELiPOK - TUARAN - TAMPARULi📍
📬POSTAGE: SS || SM EVERYDAY
.
For more info just 👇🏻👇🏻👇🏻
📲Direct Message or Click Link in Bio
🙋🏻‍♀️ Ms Elly || MK. Ind. Beauty Consultant💞
__________________________________________________________
#marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykayskincare #marykaybeautycare

✨TIMEWISE AGE MINIMIZE 3D 4 in 1 CLEANSER✨
.
Cleanser anti aging ini best tau sebab 4 dalam 1, sebab:-
🍀Cleanse -> menghilangkan kekotoran pada kulit
🍀Freshen -> menghasilkan kulit yang bersih
🍀Exfoliate -> membuang sel kulit mati
🍀Brightening -> mencerahkan kulit
.
Wow😍..cleanser pun ada brightening function, hebat juga 😄..my daily cleanser routine bah ni😆
.
🚗COD: AREA MANGGATAL - UMS - KiNGFiSHER - UiTM - POLiTEKNiK - TELiPOK - TUARAN - TAMPARULi📍
📬POSTAGE: SS || SM EVERYDAY
.
For more info just 👇🏻👇🏻👇🏻
📲Direct Message or Click Link in Bio
🙋🏻‍♀️ Ms Elly || MK. Ind. Beauty Consultant💞
__________________________________________________________
#marykaysabah #marykaykotakinabalu #marykayskincare #marykaybeautycare
3 0 4 hours ago

Lip matte Mary kay👄
. 💖 Diuji oleh dermatologi
💖 Diuji secara klinikal terhadap alergi kulit
💖 Tidak komedogenik(tidak menyumbat liang pori)
💖 Sesuai utk kulit sensitif
💖 Bebas pewangi
💖 Bebas minyak
.
#freetrylipmatte

Lip matte Mary kay👄
. 💖 Diuji oleh dermatologi
💖 Diuji secara klinikal terhadap alergi kulit
💖 Tidak komedogenik(tidak menyumbat liang pori)
💖 Sesuai utk kulit sensitif
💖 Bebas pewangi
💖 Bebas minyak
. 
#freetrylipmatte
3 1 5 hours ago

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift
1 0 5 hours ago

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift
1 0 5 hours ago

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift
1 0 5 hours ago

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift
1 0 5 hours ago

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift
1 0 5 hours ago

Busy Life, Simple Solutions 💝

Life is complicated. Your skin care regimen shouldn’t be. This simple nutrient-packed regimen helps put your skin back in balance 💕. Regimen includes Cleansing Gel, Moisturizing Gel and Refreshing Toner, Invigorating Scrub, Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen
More info @ https://www.marykay.co.uk/nasante .
.
.
#marykay #marykayskincare #marykayuk #skincare #skincareroutine #skincareproducts #botanical #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #surrey #surreyhills #richmond #kingston #twickenham #middlesex #hounslow #brentford #isleworth #ealing #chiswick #oxford #oxford_uk #cambridge

Busy Life, Simple Solutions 💝

Life is complicated. Your skin care regimen shouldn’t be. This simple nutrient-packed regimen helps put your skin back in balance 💕. Regimen includes Cleansing Gel, Moisturizing Gel and Refreshing Toner, Invigorating Scrub, Moisturizing Lotion SPF 30 Sunscreen 
More info @ https://www.marykay.co.uk/nasante .
.
.
#marykay #marykayskincare #marykayuk #skincare #skincareroutine #skincareproducts #botanical #beautyconsultantmarykay #marykaybeautyconsultant #surrey #surreyhills #richmond #kingston #twickenham #middlesex #hounslow #brentford #isleworth #ealing #chiswick #oxford #oxford_uk #cambridge
5 2 5 hours ago

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift

2 parcel diterbangkan hari ini

yg jauh, kte bole pos

jgn risau barang pecah @ rosak, sis gne bubble wrapping utk jaga kualiti

yg beli blusher, beli contour, siap letak dlm bekas tau sbb nk jaga kualiti

business bkn nk untung semata mata
tp nk jaga brg supaya selamat sampai ke tgn anda

terima kasih support business kecil bc inaz 🥰🥰🥰🥰🥰 #marykayrawang #marykayskincare #marykaytimewise #marykaybodycare #marykaymakeup #marykayhantaran #marykaygift
1 0 5 hours ago

Small little order does make a lot of difference, if it is done consistently on a daily basis.
Dalam bisnes, ada turun ada naik. Tak semestinya sentiasa dapat banyak order, tapi yang penting ialah usaha kita setiap hari mencari sales. Rezeki kita tetap ada, percaya lah... sentiasa tatap bersyukur.

Thank you my friend for your purchase of our best-selling item, Oil-Free Makeup remover.

FREE delivery Nationwide

#makeupremover #makeupremoverterbaik
#skincarecommunity  #skincareclass #freegifts #freeclass #skincare #skincaremelaka #beautysecret #beautyskin #flawless  #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykayskincare #marykay #marykaymalaysia #mekapmelaka #melaka #cantikkulit #kelaspercuma #percuma #beautybiz  #extraincome #duitpoket #bizkecantikan #pinkstardust #followme #makeupparty

Small little order does make a lot of difference, if it is done consistently on a daily basis. 
Dalam  bisnes, ada turun ada naik. Tak semestinya sentiasa dapat banyak order, tapi yang penting ialah usaha kita setiap hari mencari sales. Rezeki kita tetap ada, percaya lah... sentiasa tatap bersyukur.

Thank you my friend for your purchase of our best-selling item, Oil-Free Makeup remover.

FREE delivery Nationwide

#makeupremover #makeupremoverterbaik
#skincarecommunity #skincareclass #freegifts #freeclass #skincare #skincaremelaka #beautysecret #beautyskin #flawless #marykaycosmetics #marykaymakeup #marykayskincare #marykay #marykaymalaysia #mekapmelaka #melaka #cantikkulit #kelaspercuma #percuma #beautybiz  #extraincome #duitpoket #bizkecantikan #pinkstardust #followme #makeupparty
4 0 5 hours ago

💕 #MAKEUP #FINISHING #SPRAY #MARYKAY 💕 . 💆Risau makeup tak tahan lama? . 💆Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? . 💆Makeup bercapuk akibat berpeluh?? . 💥💥💥Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini..😍😍😍 . ❤Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: . 👉tahan sehingga 16 jam . 👉bebas minyak .
👉ringan .
👉tak melekit .
👉mudah kering . ❤Cara guna pun sangat mudah:
Selesai makeup, pegang botol lebih kurang 8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya😇😇😇
.
Just klik bio link yaa☺
#SYILLA 📲www.wassap.my/0135563964/finishingspray
Beauty Consultant Mary Kay

#readystock
#kulit
#sihat
#cantik
#berseri
#glowing
#halus
#lembut
#aura
#menawan
#jelita
#mudah
#spray
#muka
#bebas
#minyak
#tidak
#melekit
#marykaymalaysia
#marykayskincare
#marykaysabah
#marykaykotakinabalu
#marykayinanam
#skincare

💕 #MAKEUP #FINISHING #SPRAY #MARYKAY 💕 . 💆Risau makeup tak tahan lama? . 💆Pagi makeup, tengah hari makeup dah hilang? . 💆Makeup bercapuk akibat berpeluh?? . 💥💥💥Jangan risau dengan adanya Makeup Finishing Spray ini..😍😍😍 . ❤Kelebihan Makeup Finishing Spray ni ialah: . 👉tahan sehingga 16 jam . 👉bebas minyak .
👉ringan .
👉tak melekit .
👉mudah kering . ❤Cara guna pun sangat mudah:
Selesai makeup, pegang botol lebih kurang  8 - 10 inci dari muka, tutup mata dan semburkan 2 hingga 4 kali dalam bentuk "X" dan "T" untuk mengekalkan kesempurnaan kulit hingga berjam-jam lamanya😇😇😇
.
Just klik bio link yaa☺
#SYILLA 📲www.wassap.my/0135563964/finishingspray
Beauty Consultant Mary Kay

#readystock
#kulit
#sihat 
#cantik
#berseri
#glowing
#halus
#lembut
#aura
#menawan
#jelita
#mudah
#spray
#muka
#bebas
#minyak
#tidak
#melekit
#marykaymalaysia
#marykayskincare
#marykaysabah
#marykaykotakinabalu
#marykayinanam
#skincare
2 0 5 hours ago

Top #marykayskincare posts

new season is here which means weather is changing, your skin’s texture is changing, so it’s time for you to change up your skin care routine as well. here’s a list of some of the most basic products you should be using🧖🏻‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿: just like you have a special soap for your hands and one for your body, you need another one for your face. A cleanser will help you you remove oil, dirt and bacteria. should be using twice, morning and night. ⠀⠀⠀⠀
🌸 𝗘𝘅𝗳𝗼𝗹𝗶𝗮𝘁𝗼𝗿: I like to describe this step as flossing. Everyone brushes but not everyone takes the time to floss daily. Exfoliating helps speed up your skin's process and helps it look younger by removing dead skin cells. ⠀⠀ ⠀⠀ 🌸 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗰𝗼𝗮𝗹 𝗠𝗮𝘀𝗸: activated charcoal acts like a magnet to unclog pores and reduce shine, leaving you with a matte appearance. Also helps with dark spots and skin discoloration. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 𝗠𝗼𝗶𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝘇𝗲𝗿: water alone isn’t a strong enough ingredient to keep your skin moisturized. the more you wash your skin without applying a moisturizer, the more likely your skin will dry out. ⠀⠀ ⠀

Fun fact: our lips don’t have sebaceous glands like the rest of our body, the function of these glands is to keep our skin moisturized but your lips are on their own that’s why they easily become dry or chapped. Make sure to exfoliate them and not just use chapstick all the time✨

a lot of you guys know but for the ones who don’t, I’ve been a Beauty Consultant for the past 6 years and I absolutely love it! Along the way I’ve learned so much about skin care.. so if you’re struggling with any skin concerns, please don’t be afraid to ask me any questions.
TO SHOP WITH ME LINK IN BIO💞

new season is here which means weather is changing, your skin’s texture is changing, so it’s time for you to change up your skin care routine as well. here’s a list of some of the most basic products you should be using🧖🏻‍♀️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 𝗖𝗹𝗲𝗮𝗻𝘀𝗲𝗿: just like you have a special soap for your hands and one for your body, you need another one for your face. A cleanser will help you you remove oil, dirt and bacteria. should be using twice, morning and night. ⠀⠀⠀⠀
🌸 𝗘𝘅𝗳𝗼𝗹𝗶𝗮𝘁𝗼𝗿: I like to describe this step as flossing. Everyone brushes but not everyone takes the time to floss daily. Exfoliating helps speed up your skin's process and helps it look younger by removing dead skin cells. ⠀⠀ ⠀⠀ 🌸 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗰𝗼𝗮𝗹 𝗠𝗮𝘀𝗸: activated charcoal acts like a magnet to unclog pores and reduce shine, leaving you with a matte appearance. Also helps with dark spots and skin discoloration. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🌸 𝗠𝗼𝗶𝘀𝘁𝘂𝗿𝗶𝘇𝗲𝗿: water alone isn’t a strong enough ingredient to keep your skin moisturized. the more you wash your skin without applying a moisturizer, the more likely your skin will dry out. ⠀⠀ ⠀

Fun fact: our lips don’t have sebaceous glands like the rest of our body, the function of these glands is to keep our skin moisturized but your lips are on their own that’s why they easily become dry or chapped. Make sure to exfoliate them and not just use chapstick all the time✨

a lot of you guys know but for the ones who don’t, I’ve been a Beauty Consultant for the past 6 years and I absolutely love it! Along the way I’ve learned so much about skin care.. so if you’re struggling with any skin concerns, please don’t be afraid to ask me any questions.
TO SHOP WITH ME LINK IN BIO💞
207 23 4 October, 2019

NEU: Erlebt jetzt Hautpflege mit Schall-Power & dem neuen besten Freund eurer Haut: Das Skinvigorate Sonic Hautpflegesystem ❤. Es entfernt 4x mehr Fett, Make-up und Verunreinigungen als die Reinigung von Hand allein. Holt euch das Schall-Power-Duo jetzt bei eurer selbständigen Schönheits-Consultant 🧖‍♀️.
#marykaydeutschland #marykay #schallpower #skinvigorate #sonic #marykayhautpflege #skincare #marykayskincare

NEU: Erlebt jetzt Hautpflege mit Schall-Power & dem neuen besten Freund eurer Haut: Das Skinvigorate Sonic Hautpflegesystem ❤. Es entfernt 4x mehr Fett, Make-up und Verunreinigungen als die Reinigung von Hand allein. Holt euch das Schall-Power-Duo jetzt bei eurer selbständigen Schönheits-Consultant 🧖‍♀️.
#marykaydeutschland #marykay #schallpower #skinvigorate #sonic #marykayhautpflege #skincare #marykayskincare
726 17 25 July, 2019

Mis tips especiales para mis amigos de @marykayespana Un día tarde pero las recomendaciones siempre funcionan 👍. A ver cuéntenme quien hizo las mascarillas ya? ................ telling my friends at Mary Kay Spain all about how to prep Skin for their great upcoming event. Bio cellulose mask #CharcoalMask #MaryKay #LUISTips #Luis casco #Luis cascoMakeUp #SkinCareTips #MaryKaySkincare #MaryKayGlobalBeautyAmbassador

Mis tips especiales para mis amigos de @marykayespana Un día tarde pero las recomendaciones siempre funcionan 👍. A ver cuéntenme quien hizo las mascarillas ya? ................ telling my friends at Mary Kay Spain all about how to prep Skin for their great upcoming event. Bio cellulose mask #CharcoalMask #MaryKay #LUISTips #Luis casco #Luis cascoMakeUp #SkinCareTips #MaryKaySkincare #MaryKayGlobalBeautyAmbassador
634 22 11 September, 2019

Liebe Männer, dieses Produkt tut was für eure Haut: Stellt euer Skinvigorate Sonic Hautpflegesystem auf die Geschwindigkeitsstufe, die euch angenehm ist. Für die ULTIMATIVE Gesichtsreinigung mit eurem MKMen Daily Face Wash anwenden.
#marykay #marykaymen #mkmen #marykaydeutschland #beautylover #marykayskincare #marykayhautpflege

Liebe Männer, dieses Produkt tut was für eure Haut: Stellt euer Skinvigorate Sonic Hautpflegesystem auf die Geschwindigkeitsstufe, die euch angenehm ist. Für die ULTIMATIVE Gesichtsreinigung mit eurem MKMen Daily Face Wash anwenden.
#marykay #marykaymen #mkmen #marykaydeutschland #beautylover #marykayskincare #marykayhautpflege
669 12 18 August, 2019

Habt ihr schon immer davon geträumt, euer eigener Boss zu sein und mit Beauty Geld zu verdienen? Ihr könnt jeden Tag das tun, was ihr liebt und die Arbeit mit den Dingen verbinden, die euch am Herzen liegen - Zeit mit der Familie verbringen, Reisen, Shopping oder eure Leidenschaft für Kreativität? IHR KÖNNT - EURE ZEIT IST JETZT 🌟! Klickt auf den Link im Profil, um auf unsere Info-Seite zu kommen 🙌! #marykay #marykaydeutschland #girlboss #skinvigorate #sonic #skincare #beauty #schallpower #marykayhautpflege #marykayskincare

Habt ihr schon immer davon geträumt, euer eigener Boss zu sein und mit Beauty Geld zu verdienen? Ihr könnt jeden Tag das tun, was ihr liebt und die Arbeit mit den Dingen verbinden, die euch am Herzen liegen - Zeit mit der Familie verbringen, Reisen, Shopping oder eure Leidenschaft für Kreativität? IHR KÖNNT - EURE ZEIT IST JETZT 🌟! Klickt auf den Link im Profil, um auf unsere Info-Seite zu kommen 🙌! #marykay #marykaydeutschland #girlboss #skinvigorate #sonic #skincare #beauty #schallpower #marykayhautpflege #marykayskincare
527 2 26 July, 2019

‼️Drop an emoji if you agree with this post..‼️
.
.
Follow @beautyconsultanttools for more inspiration post and Mary Kay Beauty Consultant Marketing, Sales & Recruiting tips.
.
.
#beautyconsultanttools

‼️Drop an emoji if you agree with this post..‼️
.
.
Follow @beautyconsultanttools  for more inspiration post and Mary Kay Beauty Consultant Marketing, Sales & Recruiting tips.
.
.
#beautyconsultanttools
274 53 30 April, 2019

Nadiah & mary kay berpisah tiada... Nak masuk 6 tahun dah I setia ngan you beb! Lama lagi I kenal you dari boyfriend i hahahahaha🤣 Love yaa mk💕
.
.
Abaikan my shawl hahaha cuz I don’t care🤪

#marykay #marykaymysg #marykayshahalam #marykayskincare #marykaylife #marykaylovers #marykaymakeup
#freeskinanaylisis #marykayskinanalyzer #marykayskincareterbaik

Nadiah & mary kay berpisah tiada... Nak masuk 6 tahun dah I setia ngan you beb! Lama lagi I kenal you dari boyfriend i hahahahaha🤣 Love yaa mk💕
.
. 
Abaikan my shawl hahaha cuz I don’t care🤪

#marykay #marykaymysg #marykayshahalam #marykayskincare #marykaylife #marykaylovers #marykaymakeup 
#freeskinanaylisis #marykayskinanalyzer #marykayskincareterbaik
141 3 6 September, 2019