#marykaywangsamaju Instagram Photos & Videos

marykaywangsamaju - 23.5k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #marykaywangsamaju and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
28 minutes
Average like
2.5
Average comment
0.1
Posts with video
2/36
Posts with photo
34/36

Hashtag Popularity

Mary Kay LOVER 😘🥰😍 ❤Fatin Anati
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant.
0 0 43 minutes ago

✅CHROMAFUSION BLUSH
Sapukan pada tulang pipi atau puncak pipi untuk kelihatan segar menawan dengan serlahan warna. ✅CHROMAFUSION CONTOUR
Sapukan pada bawah tulang pipi atau bawah rahang untuk memberi kesan kontur pada muka. ✅CHROMAFUSION HIGHLIGHTER
Untuk rupa yang lebih menawan dan berseri, sapukan serbuk penyerlah pada tulang pipi untuk memberi kesan menyerlah berseri pada bahagian pipi yang disinari. ❤Fatin Anati
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant.
#blushermarykay #conturing

✅CHROMAFUSION BLUSH
Sapukan pada tulang pipi atau puncak pipi untuk kelihatan segar menawan dengan serlahan warna. ✅CHROMAFUSION CONTOUR
Sapukan pada bawah tulang pipi atau bawah rahang untuk memberi kesan kontur pada muka. ✅CHROMAFUSION HIGHLIGHTER
Untuk rupa yang lebih menawan dan berseri, sapukan serbuk penyerlah pada tulang pipi untuk memberi kesan menyerlah berseri pada bahagian pipi yang disinari. ❤Fatin Anati
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati #marykaykl #marykaybeautyconsultant.
#blushermarykay #conturing
1 0 47 minutes ago

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata:
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya

*KEBAIKAN DAN KELEBIHAN YOTHFINITY*
Menurut satu kajiselidik pengguna bebas, sebilangan besar wanita bersetuju bahawa YOUTHFINITY®️ membantu serlahkan daya hidup muda kulit mereka dengan tekstur kulit mereka menjadi selembut sutera. Mereka turut berkata: 
Ketika mula diguna: • Tekstur kulit menjadi lembut
• Kulit berasa segar.
• Kulit mula selesa, bebas daripada tekanan penuaan.
• Kulit kelihatan berseri dan berdaya tahan. *Selepas tiga minggu* :
• Kulit kelihatan jauh lebih cantik dan sihat.
• Kulit kelihatan lebih anjal dan sekata • Garisan dan kedutan halus pada kulit semakin berkurang setiap hari. • Kulit kelihatan jauh berseri. +berdasarkan dapatan satu kajiselidik pengguna bebas melibatkan wanita yang menggunakan produk pada waktu pagi dan malam. .
❤Fαƚιɳ Aɳαƚι
Marykay beauty consultant
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaycosmetics #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #MaryKayProduk #marykaykualalumpur #marykayampang #marykaygombak #marykayputrajaya
1 0 52 minutes ago

*Youthfinity*

Youth memberi maksud muda, anak muda, sentiasa muda.

Infinity bermaksud tidak terhad, tidak terbatas. *SERLAKAN KECANTIKAN ANDA YANG MELANGKAU BATAS MASA DAN ALAM* ❤ Youthfinity Eye Cream
* Formula krim lembut sesuai untuk kawasan mata yang sensitif. Membelai kulit dengan lembapan.
* Mengurangkan penampilan garis2 halus.
* kulit bawah mata kelihatan anjal.
* Mengurangkan tanda2 penuaan.
* Mata akan kelihatan lebih bermaya, segar dan bersinar. ❤ Youthfinity Cream
* Memberi lembapan pada kulit.
* Kulit kelihatan lebih gebu dan anjal.
* Membantu memulihkan keserian kulit.
* Garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan berkurang
* Kulit lebih lembut, lebih berseri dan keremajaan kulit terserlah. ❤ Youthfinity Serum
* Membantu kulit menjadi anjal.
* Menyerlahkan keseratan kulit.
* Garis halus dan kedutan kelihatan semakin berkurang.

Cari skincare selamat yg cepat nampak kesan?
Inilah yg terbaik untuk anda. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza

*Youthfinity*

Youth memberi maksud muda, anak muda, sentiasa muda.

Infinity bermaksud tidak terhad, tidak terbatas. *SERLAKAN KECANTIKAN ANDA YANG MELANGKAU BATAS MASA DAN ALAM* ❤ Youthfinity Eye Cream
* Formula krim lembut sesuai untuk kawasan mata yang sensitif. Membelai kulit dengan lembapan.
* Mengurangkan penampilan garis2 halus.
* kulit bawah mata kelihatan anjal.
* Mengurangkan tanda2 penuaan.
* Mata akan kelihatan lebih bermaya, segar dan bersinar. ❤ Youthfinity Cream
* Memberi lembapan pada kulit.
* Kulit kelihatan lebih gebu dan anjal.
* Membantu memulihkan keserian kulit.
* Garis-garis halus dan tanda-tanda penuaan berkurang
* Kulit lebih lembut, lebih berseri dan keremajaan kulit terserlah. ❤ Youthfinity Serum
* Membantu kulit menjadi anjal.
* Menyerlahkan keseratan kulit.
* Garis halus dan kedutan kelihatan semakin berkurang.

Cari skincare selamat yg cepat nampak kesan?
Inilah yg terbaik untuk anda. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant 
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza
2 0 1 hour ago

MEMANG BETUL² BERHANTU Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah !
Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. #bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant

MEMANG BETUL² BERHANTU Apa kate mereka tentang Bella Belara 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition.. Memang power perfume oversea ni dengan harga yg mampu milik .. Kalau tengok botol exclusive dan baunya tak setanding dengan harga yg murah ! 
Jom lah belikan untuk wife , girlfriend untuk pikat hati orang tersayang .. #bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant
1 0 3 hours ago

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
#best ke #sukasangat
#box #christmaspresents #redbox #novemberchallenge #novemberbaby #specialgift #boxoflove #marykaypromo #marykaysale #marykaybeautyconsultant
1 0 3 hours ago

Siapa kata Mary Kay mahal tu? 😂😂 Full set ni sebenarnya tak sampai 6 hingget utk dapatkan kulit yg cantik, sihat dan awet muda jelita tau.. 😍😍 Set ni sgt sesuai untuk awk yg dah 23 thn ke atas. Cuba check skincare awk ada anti penuaan tak?

Kalau takde mmg confirm la umur 40-an nanti banyak kedut tau 😱😱😱 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykaykl
#marykaylover
#kulitsihatdancantik #peluangkerjaya

Siapa kata Mary Kay mahal tu? 😂😂 Full set ni sebenarnya tak sampai 6 hingget utk dapatkan kulit yg cantik, sihat dan awet muda jelita tau.. 😍😍 Set ni sgt sesuai untuk awk yg dah 23 thn ke atas. Cuba check skincare awk ada anti penuaan tak?

Kalau takde mmg confirm la umur 40-an nanti banyak kedut tau 😱😱😱 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykaykl
#marykaylover
#kulitsihatdancantik #peluangkerjaya
0 0 4 hours ago

Malam COD... siang COD.. meeting meeting meeting.. appoinment appoinment apoinment... order order order... send send send... ching ching ching... haaa tu bunyi tabung lah.. masuk masuk masuk.. hehehehe.. .
Nak x jadi mcm Bella? Bukan susah pun... siapa nak tahu, jom whatsapp Bella laju2..
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Malam COD... siang COD.. meeting meeting meeting.. appoinment appoinment apoinment... order order order... send send send... ching ching ching... haaa tu bunyi tabung lah.. masuk masuk masuk.. hehehehe.. .
Nak x jadi mcm Bella? Bukan susah pun... siapa nak tahu, jom whatsapp Bella laju2..
.

For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
4 0 4 hours ago

New Skinvigorate Sonic Brush!
.
Termurah tetapi terbaik kesannya!
.
Kenapa jatuh hati dengan Skinvigorate Sonic ni? 😍
.
☑️ Skin rasa best and refreshing lepas gunakan Skinvigorate Sonic ni
☑️ Membersihkan kedalam pori-pori kulit
☑️ Membantu penyerapan products secara lebih mendalam
☑️ Only 60seconds per day
☑️ 1year warranty with consultation! .
Your beauty consultant!
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
.
Ready Stock 😘
.
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
.
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #cantikalami #productviral #glowwe #PuanMary #marykaykualalumpur #marykaykl #marykayselangor #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaycheras #cosmetics #jeragat #jerawat #serummurah #beautyconsultantmarykay #sideincome #kerjaonlinemudah #MaryKayreadystocks #skinvigorateSonicMYSG

New Skinvigorate Sonic Brush!
.
Termurah tetapi terbaik kesannya!
.
Kenapa jatuh hati dengan Skinvigorate Sonic ni? 😍
.
☑️ Skin rasa best and refreshing lepas gunakan Skinvigorate Sonic ni
☑️ Membersihkan kedalam pori-pori kulit
☑️ Membantu penyerapan products secara lebih mendalam
☑️ Only 60seconds per day
☑️ 1year warranty with consultation! . 
Your beauty consultant!
.
𝐀𝐬𝐤 𝐍𝐢𝐤𝐤𝐲 𝐟𝐨𝐫 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐬 𝐚𝐧𝐝 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐬 💕
. 
Ready Stock 😘
. 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙲𝚘𝚗𝚜𝚞𝚕𝚝𝚊𝚝𝚒𝚘𝚗 
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝚂𝚊𝚖𝚙𝚕𝚎𝚜 / 𝙶𝚒𝚏𝚝
𝙵𝚛𝚎𝚎 𝙿𝚘𝚜𝚝𝚊𝚐𝚎!
𝟿𝟶 𝚍𝚊𝚢𝚜 𝚆𝚊𝚛𝚛𝚊𝚗𝚝𝚢
.
🕵️‍♀️𝐘𝐨𝐮𝐫 𝐭𝐫𝐮𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐞𝐚𝐮𝐭𝐲 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐮𝐥𝐭𝐚𝐧𝐭
.
𝓝𝓲𝓴𝓴𝔂
𝟎𝟏𝟗-𝟑𝟔𝟑𝟕𝟏𝟕𝟑
https://www.marykay.com.my/nikky
. 
#Nikky #marykay #marykaymalaysia #glasskin #kulitcantik #cantikcantik #cantikalami #productviral #glowwe #PuanMary #marykaykualalumpur #marykaykl #marykayselangor #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaycheras #cosmetics #jeragat #jerawat #serummurah #beautyconsultantmarykay #sideincome #kerjaonlinemudah #MaryKayreadystocks #skinvigorateSonicMYSG
0 0 4 hours ago

Alhamdulillah... Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan.. kalau malas, mmg xkan dpt apa2.. thank you soo much pada yang support Bella.. yg tadah muka.. sekaligus membeli dgn Bella.. much appreciated.. love all of u! 😘 .
Siapa lagi nak tolong Bella grow? Atau pun nak sama2 dapat mcm Bella dapat? Contact Bella now... .
For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik

Alhamdulillah... Dimana ada kemahuan, disitu ada jalan.. kalau malas, mmg xkan dpt apa2.. thank you soo much pada yang support Bella.. yg tadah muka.. sekaligus membeli dgn Bella.. much appreciated.. love all of u! 😘 .
Siapa lagi nak tolong Bella grow? Atau pun nak sama2 dapat mcm Bella dapat? Contact Bella now... .
For more details and FREE consultation, whatsapp Bella ye..
.
☎️ 017 6311 882
☎️ 017 6311 882
.

Atau klik je link di bio...
.

#marykaymalaysia #marykay #marykaytop3 #marykayfacial #marykaymysg #marykaysetiawangsa #marykaypandanjaya #marykaykutu #marykaypandanindah #marykaymurah  #marykaymelawati #marykayinstalment #marykaykl #marykaykeramat #marykayselangor #lipstickmurah  #marykaywangsamaju #marykaylipstick #marykaymalaysiamurah #marykaylife #marykaymakeup #marykayampang #publika #marykayset #pencucimuka #pencucimukamurah #makeuptutorial #pencucimukaterbaik
3 2 4 hours ago

Saya bukan reti mekap pun.. saya cuma suka tengok orang mekap, nak tiru tak jadi 😅 ada masa time rajin saya pakai la eye shadow maskara tapi tahap2 beginner aje la. Nubis kata kan. Hahahaha

Saya takde nak contour, highlight, concealer semua. Mekap kit saya pun ada basic item je haa. Saya pernah mekap tebal sekali je seumur hidup, masa kawin🤣

Sebab tu saya lebih suka pada penjagaan kulit berbanding mekap. Tak payah la saya tacap tebal2 nak bagi nampak helok.

Siapa mcm saya?😁
.
Your BC💋| 0122564064
.
#marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #melacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam

Saya bukan reti mekap pun.. saya cuma suka tengok orang mekap, nak tiru tak jadi 😅 ada masa time rajin saya pakai la eye shadow maskara tapi tahap2 beginner aje la. Nubis kata kan. Hahahaha

Saya takde nak contour, highlight, concealer semua. Mekap kit saya pun ada basic item je haa. Saya pernah mekap tebal sekali je seumur hidup, masa kawin🤣

Sebab tu saya lebih suka pada penjagaan kulit berbanding mekap. Tak payah la saya tacap tebal2 nak bagi nampak helok.

Siapa mcm saya?😁
.
Your BC💋| 0122564064
.
#marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #melacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam
17 0 9 hours ago

Supplement Hot Selling dalam Mary Kay! Sekali try tak boleh move on‼️😍
.
🌷 Mary Kay Oil-Free Hydrating Gel
.
🌟Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
👉Mengembalikan keseimbangan kulit
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit. .
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar
👍Telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. .
👍Bebas minyak dan pewangi. .
👍Non-comedogenic (tidak membuat pori tersumbat)
.
Your BC💋| 0122564064
.
#marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #melacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam

Supplement Hot Selling dalam Mary Kay! Sekali try tak boleh move on‼️😍
.
🌷 Mary Kay Oil-Free Hydrating Gel
.
🌟Gel yang menyegarkan dan bebas minyak ini mengembalikan keseimbangan kelembapan kulit dan menghidratkannya sehingga 10 jam. Selain menyejukkan, gel ini juga cepat meresap, menjadikan kulit berasa licin dan lembut. Gel ini sesuai untuk kulit normal hingga berminyak
.
👉Menghidratkan kulit sehingga 10 jam
👉Mengembalikan keseimbangan kulit
👉Formula lembut dan tidak berminyak, meresap dengan cepat
👉Diperkaya dengan ekstrak teh hijau dan vitamin E
👉Mengandungi ekstrak marin untuk membantu melembutkan kulit. .
👉Menjadikan kulit berasa dingin dan segar
👍Telah diuji secara klinikal untuk kerengsaan dan alergi kulit. .
👍Bebas minyak dan pewangi. .
👍Non-comedogenic (tidak membuat pori tersumbat)
.
Your BC💋| 0122564064
.
#marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #melacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam
4 0 9 hours ago

Sharing dari one of sister Mary Kay.. sister illy ni guna set botanical effects formula 2💕

Boleh nampak kan perubahan kulit bila guna secara konsisten..😉 yg penting sabar, sabar, sabar.. sebab setiap sen yg kita keluar kan nanti akan buat kita senyummmm sampai telinga😁
.
Your BC💋| 0122564064
.
#marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #melacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam

Sharing dari one of sister Mary Kay.. sister illy ni guna set botanical effects formula 2💕

Boleh nampak kan perubahan kulit bila guna secara konsisten..😉 yg penting sabar, sabar, sabar.. sebab setiap sen yg kita keluar kan nanti akan buat kita senyummmm sampai telinga😁
.
Your BC💋| 0122564064
.
#marykay #makeup #skincareroutine #skincareproducts #cantikinstagram #loveskincare #skincaretips #botanicaleffects #timewise3d #melacepplus #timewise #softener #makeupkit #lipstickmarykay #kerjakosongmk #beautylconsultant #sunscreen #mkmen #mkperfume #marykaywangsamaju #marykaykl #marykaypahang #marykayshahalam
2 0 9 hours ago

Siapa kata Mary Kay mahal tu? 😂😂 Full set ni sebenarnya tak sampai 6 hingget utk dapatkan kulit yg cantik, sihat dan awet muda jelita tau.. 😍😍 Set ni sgt sesuai untuk awk yg dah 23 thn ke atas. Cuba check skincare awk ada anti penuaan tak?

Kalau takde mmg confirm la umur 40-an nanti banyak kedut tau 😱😱😱 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics
#marykayproduct #marykaymysg
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers #marykaykl #beautyconsultant #sideincome #malaysia #marykaybest #marykaykl
#marykaylover
#kulitsihatdancantik #peluangkerjaya

Siapa kata Mary Kay mahal tu? 😂😂 Full set ni sebenarnya tak sampai 6 hingget utk dapatkan kulit yg cantik, sihat dan awet muda jelita tau.. 😍😍 Set ni sgt sesuai untuk awk yg dah 23 thn ke atas. Cuba check skincare awk ada anti penuaan tak?

Kalau takde mmg confirm la umur 40-an nanti banyak kedut tau 😱😱😱 #marykay #marykaymalaysia #marykaykl #marykaywangsamaju #marykaycosmetics 
#marykayproduct #marykaymysg 
#aesthetic #rayyanhaya #wadiadra #dermatologist #bellaamara #amyrarosli #stailista #minaz #laraalana #kulitcantik #kulitsihat #like4like #emmamaembong #malaysiaigers#marykaykl#beautyconsultant#sideincome#malaysia#marykaybest#marykaykl
#marykaylover
#kulitsihatdancantik #peluangkerjaya
5 0 10 hours ago

Percaya atau tak each of makeup item(s) yang digunakan dalam video ni harga tak sampai Rm100 pun! Tapi dapat effect makeup yang super duper wow! 😍

#makeuptutorial #makeupideas #makeup #makeupoftheday #makeupparty #marykay #marykayampang #marykaybukitantarabangsa #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaymalaysia

Percaya atau tak each of makeup item(s) yang digunakan dalam video ni harga tak sampai Rm100 pun! Tapi dapat effect makeup yang super duper wow! 😍

#makeuptutorial #makeupideas #makeup #makeupoftheday #makeupparty #marykay #marykayampang #marykaybukitantarabangsa #marykaymelawati #marykaywangsamaju #marykaymalaysia
3 0 11 hours ago

Want to know more about Mary Kay?
Lai² tekan² saja 💕
.
🅸🅴🆁🅰
👄ℑ𝔫𝔡𝔢𝔭𝔢𝔫𝔡𝔢𝔫𝔱 𝔅𝔢𝔞𝔲𝔱𝔶 ℭ𝔬𝔫𝔰𝔲𝔩𝔱𝔞𝔫𝔱👄
Mary Kay Malaysia
🔥𝟎𝟏𝟔𝟕𝟏𝟏𝟓𝟕𝟒𝟕🔥
(click link in bio)  #marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #serumjerawat #vitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #beautyconsultantshahalam #follow4follow #beautyconsultantbatangkali #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantselangor

Want to know more about Mary Kay?
Lai² tekan² saja 💕
.
🅸🅴🆁🅰
👄ℑ𝔫𝔡𝔢𝔭𝔢𝔫𝔡𝔢𝔫𝔱 𝔅𝔢𝔞𝔲𝔱𝔶 ℭ𝔬𝔫𝔰𝔲𝔩𝔱𝔞𝔫𝔱👄
Mary Kay Malaysia
🔥𝟎𝟏𝟔𝟕𝟏𝟏𝟓𝟕𝟒𝟕🔥
(click link in bio)  #marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #serumjerawat #vitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #beautyconsultantshahalam #follow4follow #beautyconsultantbatangkali #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantselangor
0 0 12 hours ago

Tak minta banyak, mintak percaya and consistent je.. Awak juga yg untung nnt.. 😘
.
🅸🅴🆁🅰
👄ℑ𝔫𝔡𝔢𝔭𝔢𝔫𝔡𝔢𝔫𝔱 𝔅𝔢𝔞𝔲𝔱𝔶 ℭ𝔬𝔫𝔰𝔲𝔩𝔱𝔞𝔫𝔱👄
Mary Kay Malaysia
🔥𝟎𝟏𝟔𝟕𝟏𝟏𝟓𝟕𝟒𝟕🔥
(click link in bio) 
#marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #serumjerawat #vitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #beautyconsultantshahalam #follow4follow #beautyconsultantbatangkali #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantselangor

Tak minta banyak, mintak percaya and consistent je.. Awak juga yg untung nnt.. 😘
.
🅸🅴🆁🅰
👄ℑ𝔫𝔡𝔢𝔭𝔢𝔫𝔡𝔢𝔫𝔱 𝔅𝔢𝔞𝔲𝔱𝔶 ℭ𝔬𝔫𝔰𝔲𝔩𝔱𝔞𝔫𝔱👄
Mary Kay Malaysia
🔥𝟎𝟏𝟔𝟕𝟏𝟏𝟓𝟕𝟒𝟕🔥
(click link in bio) 
#marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #serumjerawat #vitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #beautyconsultantshahalam #follow4follow #beautyconsultantbatangkali #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantselangor
0 0 13 hours ago

Jadi perempuan ni renyah? TAK LAH! unik je 😍😍 kita punyai macam² kelebihan dan kemampuan dan segala ke yg lain², yg mana kaum adam sekarang ni pun nak join sama.. Eh.. TAK BOLEHH!! 😝😝
.
.
STEP² asas penjagaan kulit wajah. Jgn smpi jadi kulit hayam yer 🤤
..
.
Nak belajar lebih tentang kulit muka sendiri, meh kita borak tepi 😘
.
🅸🅴🆁🅰
👄ℑ𝔫𝔡𝔢𝔭𝔢𝔫𝔡𝔢𝔫𝔱 𝔅𝔢𝔞𝔲𝔱𝔶 ℭ𝔬𝔫𝔰𝔲𝔩𝔱𝔞𝔫𝔱👄
Mary Kay Malaysia
🔥𝟎𝟏𝟔𝟕𝟏𝟏𝟓𝟕𝟒𝟕🔥
(click link in bio) 
#marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #serumjerawat #vitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #beautyconsultantshahalam #follow4follow #beautyconsultantbatangkali #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantselangor

Jadi perempuan ni renyah? TAK LAH! unik je 😍😍 kita punyai macam² kelebihan dan kemampuan dan segala ke yg lain², yg mana kaum adam sekarang ni pun nak join sama.. Eh.. TAK BOLEHH!! 😝😝
.
.
STEP² asas penjagaan kulit wajah. Jgn smpi jadi kulit hayam yer 🤤
..
.
Nak belajar lebih tentang kulit muka sendiri, meh kita borak tepi 😘
.
🅸🅴🆁🅰
👄ℑ𝔫𝔡𝔢𝔭𝔢𝔫𝔡𝔢𝔫𝔱 𝔅𝔢𝔞𝔲𝔱𝔶 ℭ𝔬𝔫𝔰𝔲𝔩𝔱𝔞𝔫𝔱👄
Mary Kay Malaysia
🔥𝟎𝟏𝟔𝟕𝟏𝟏𝟓𝟕𝟒𝟕🔥
(click link in bio) 
#marykayrawang #marykayselangor #marykayshahalam #skinvigorate #serumjerawat #vitaminc #foundationterbaik #testimonimarykay #marykaykl #foundationmarykay #marykaywangsamaju #marykaypromo #skincareterbaik #lipstickmarykay #cccreammarykay #kulitsihat #jeragat #marykaybeautyconsultant #skincarequotes #beauty #skincareselamat #jerawat  #beautyconsultantshahalam #follow4follow #beautyconsultantbatangkali #kerjayamarykay #paknil #balingbelakang #serummarykay #beautyconsultantselangor
3 0 13 hours ago

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
0 0 13 hours ago

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #marykayshootingeyegel #lipstickmarykay #promomarykay

⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #marykayshootingeyegel #lipstickmarykay #promomarykay
6 0 13 hours ago

Assalam n morningggg semua

Pagi ni sis nak share tentang gel biru ni kesukaan ramai ni😍
.
.
⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya.
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #promomarykay #shootingeyegel #eyegel

Assalam n morningggg semua

Pagi ni sis nak share tentang gel biru ni kesukaan ramai ni😍
.
.
⭐Eye spa with Indulge Soothing Eye Gel MaryKay ⭐
.
😱 Mata SEMBAB?
😱 EYEBAG menganggu?
😱 Lingkaran gelap atau hitamm bawah mata?
😱 Mengadap laptop lama?
😱 Berjaga malam untuk siapkan assigmnt?
😱 Menangis lama?😭
😱 Pakai spec mata?
😱 Fine lines?
😱 menyebabkan mata penat sepenat penatnya.....
.
Jom rehatkan mata dengan EyeSpa with SOOTHING EYE GEL dari Mary Kay 👉 
Berfungsi untuk:
.
💖menegang 💖menganjal 💖mengurangkan kesembapan mata 💖menjadikan mata nampak lebih muda 👉 Sangat menyejukkan dan beri ketenangan pada mata
.
👉 Tak perlu bersusah payah lagi hiris timun untuk ditekap di mata. Lebih cepat dan berkesan. Kesannya juga bole di lihat walau pertama kali menggunakannya. 
kata orang dari mata turun ke hati. Jom pelihara mata dengan penjagaan sempurna.
.
.
JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak  #promomarykay #shootingeyegel #eyegel
2 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
2 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
0 0 13 hours ago

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay

Cantikkk gila color Lip Matte ni!! Tema lipstick tahan lama, ringan di bibir dan tidak hitam bibir. .
.
NOW Beli 1 FREE 1 LIP MATTE RM39🔥🔥🔥 JERRR!!!
.
.

JOM WHATSAPP FOR FREE CONSULTATION & FREE TRIAL❤️
.
Maryk_MekZah 0176108067
Beauty Consultant Mary Kay
Http://www.wasap.my/60176108076
.
#marykaymalaysia #marykay #marykaycosmetics #marykayproduct #freeconsult #freeskincareclass #marykaygombak #marykaykualalumpur #marykaymysg #marykaysetapak #marykaybatucaves #marykaybatumuda #marykaysentul #marykayselayang #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayjlnipoh #marykayjalantiong #marykaydanaukota #marykaytamanmelawati #marykaylrtgombak #lipmatte #lipstickmarykay #promomarykay
1 0 13 hours ago

Mana nak dapat barang berkualiti dengan harga biasa-biasa nie?

Sana sini orang jual lipmatte. Tapi siapa dah pakai lipmatte Mary Kay ni mmg akan terus jatuh hati. 😍

Ringan, tak rasa tebal, tak rasa berat and tak berkerak. Dulu lipmatte ni dah pernah keluar. Tp Mary Kay keluarkan semula kerana demand yg tinggi. 🥰🥰 KALI NIE BUY 1 FREE 1 ❗HURRY ❗
.
. . .
Freegift•Free COD•Free sample•Free consultation . DM FOR PURCHASE 💞 WHATSAPP 018.964.9123
#marykaylife #marykayus #marykay #marykaymalaysia #marykaygombak
#marykaysetapak
#marykaywangsamaju
#marykayampang #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #raya2019 #makeupclass #malaysia #basictoadvance #freemakeupclass

Mana nak dapat barang berkualiti dengan harga biasa-biasa nie?

Sana sini orang jual lipmatte. Tapi siapa dah pakai lipmatte Mary Kay ni mmg akan terus jatuh hati. 😍

Ringan, tak rasa tebal, tak rasa berat and tak berkerak. Dulu lipmatte ni dah pernah keluar. Tp Mary Kay keluarkan semula kerana demand yg tinggi. 🥰🥰 KALI NIE BUY 1 FREE 1 ❗HURRY ❗
.
. . .
Freegift•Free COD•Free sample•Free consultation . DM FOR PURCHASE 💞 WHATSAPP 018.964.9123
#marykaylife #marykayus #marykay #marykaymalaysia #marykaygombak
#marykaysetapak
#marykaywangsamaju
#marykayampang #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #raya2019 #makeupclass #malaysia #basictoadvance #freemakeupclass
1 0 13 hours ago

Mana nak dapat barang berkualiti dengan harga biasa-biasa nie?

Sana sini orang jual lipmatte. Tapi siapa dah pakai lipmatte Mary Kay ni mmg akan terus jatuh hati. 😍

Ringan, tak rasa tebal, tak rasa berat and tak berkerak. Dulu lipmatte ni dah pernah keluar. Tp Mary Kay keluarkan semula kerana demand yg tinggi. 🥰🥰 KALI NIE BUY 1 FREE 1 ❗HURRY ❗
.
. . .
Freegift•Free COD•Free sample•Free consultation . DM FOR PURCHASE 💞 WHATSAPP 018.964.9123
#marykaylife #marykayus #marykay #marykaymalaysia #marykaygombak
#marykaysetapak
#marykaywangsamaju
#marykayampang #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #raya2019 #makeupclass #malaysia #basictoadvance #freemakeupclass

Mana nak dapat barang berkualiti dengan harga biasa-biasa nie?

Sana sini orang jual lipmatte. Tapi siapa dah pakai lipmatte Mary Kay ni mmg akan terus jatuh hati. 😍

Ringan, tak rasa tebal, tak rasa berat and tak berkerak. Dulu lipmatte ni dah pernah keluar. Tp Mary Kay keluarkan semula kerana demand yg tinggi. 🥰🥰 KALI NIE BUY 1 FREE 1 ❗HURRY ❗
.
. . .
Freegift•Free COD•Free sample•Free consultation . DM FOR PURCHASE 💞 WHATSAPP 018.964.9123
#marykaylife #marykayus #marykay #marykaymalaysia #marykaygombak
#marykaysetapak
#marykaywangsamaju
#marykayampang #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #raya2019 #makeupclass #malaysia #basictoadvance #freemakeupclass
4 0 13 hours ago

Mana nak dapat barang berkualiti dengan harga biasa-biasa nie?

Sana sini orang jual lipmatte. Tapi siapa dah pakai lipmatte Mary Kay ni mmg akan terus jatuh hati. 😍

Ringan, tak rasa tebal, tak rasa berat and tak berkerak. Dulu lipmatte ni dah pernah keluar. Tp Mary Kay keluarkan semula kerana demand yg tinggi. 🥰🥰 KALI NIE BUY 1 FREE 1 ❗HURRY ❗
.
. . .
Freegift•Free COD•Free sample•Free consultation . DM FOR PURCHASE 💞 WHATSAPP 018.964.9123
#marykaylife #marykayus #marykay #marykaymalaysia #marykaygombak
#marykaysetapak
#marykaywangsamaju
#marykayampang #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #raya2019 #makeupclass #malaysia #basictoadvance #freemakeupclass

Mana nak dapat barang berkualiti dengan harga biasa-biasa nie?

Sana sini orang jual lipmatte. Tapi siapa dah pakai lipmatte Mary Kay ni mmg akan terus jatuh hati. 😍

Ringan, tak rasa tebal, tak rasa berat and tak berkerak. Dulu lipmatte ni dah pernah keluar. Tp Mary Kay keluarkan semula kerana demand yg tinggi. 🥰🥰 KALI NIE BUY 1 FREE 1 ❗HURRY ❗
.
. . .
Freegift•Free COD•Free sample•Free consultation . DM FOR PURCHASE 💞 WHATSAPP 018.964.9123
#marykaylife #marykayus #marykay #marykaymalaysia #marykaygombak
#marykaysetapak
#marykaywangsamaju
#marykayampang #marykaybatucaves #marykayklcc #marykayproduk #marykaykl #marykaylovers #sayajual #sayapakai #beautyconsultant #kerjaya #trusted #skincare #productmarykay #brushmakeup #brushmakeupmarykay #marykaybrushmakeup #brushmakeupsetmurah #perfume #raya2019 #makeupclass #malaysia #basictoadvance #freemakeupclass
4 0 13 hours ago

Promo bulan nie masih onzzz
.
jom grab sekarng
.
Nak free postage😍 free sample😍 free consultation😍 meh pm Miera cepat.
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaypulapolkl #marykaywangsamaju #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykaymysg #marykaylovers #marykaygombak #marykaysemabokjaya #marykaymakeup

Promo bulan nie masih onzzz
. 
jom grab sekarng
. 
Nak free postage😍 free sample😍 free consultation😍 meh pm Miera cepat. 
0182584028
Independent Beauty Consultant
Mary Kay Malaysia
.
#marykayserendah #marykayrawangbandartasikputeri #marykaypulapolkl #marykaywangsamaju #marykayuitmshahalam #marykayusmpenang #marykaymysg #marykaylovers #marykaygombak #marykaysemabokjaya #marykaymakeup
1 0 14 hours ago

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
Xoxo,
Nazirah 💞
0173697211
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris

MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩 Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
Xoxo, 
Nazirah 💞 
0173697211 
#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
2 0 15 hours ago

YEAY BELLA DA ANG LAGI MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩

Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019 dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau!
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
.
Highly recommended 🔥🔥 .
Xoxo,
Huda 💞
www.wsap.com.my/60182184676

#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai #marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris

YEAY BELLA DA ANG LAGI MEMANG BETUL² BERHANTU LAH PERFUME BELLA BELARA NI 🤩

Morning semuaaa. Apa kata mereka tentang Bella Belara ni 😍

Feedback yg sangat positif .. Barang baik mesti lah feedback pon baik kan 😁

Sebenarnya Bella Belara ni dah dikuarkan masa tahun 2016 tapi Limited Edition. Dan tahun 2019  dikeluarkan lagi juga tetap Limited Edition. Harga pun sgt berpatutan tau ❤️
.
Baru sebut pun dah terbuai-buai.. sedap dan manis betul nama Perfumes terbaru Mary Kay ni.. semanis baunya yg sungguh indah ! ♥
.
Uolls pasti jatuh cinta dengan bau buah-buahan pada semburan kali pertama. Apabila sentuhan bunga ros dan jasmine bersatu, ianya menjadi hangat dan membawa keceriaan & keriangan. Blonde woods pula beri efek keghairahan ! Wowww bestnya ! 😍😍😍
.
Anda wajib CUBA perfume LIMITED-EDITION ni tau! 
Nak cuba secara percuma & tahu lebih lanjut mengenai produk, boleh tekan link di bioprofile 👌😉
. 
Highly recommended 🔥🔥 . 
Xoxo, 
Huda 💞 
www.wsap.com.my/60182184676

#bellabelara #perfumemarykay #perfumewangi #marykaymalaysia #marykaysetapak #marykaydanaukota #marykaykl #bizig #bizonline #marykaygombak #marykaymelawati #marykaysrirampai#marykaywangsamaju #wangian #terlajaklaris
1 0 16 hours ago

Wangian terbaru limited edition from MaryKay *Live Fearlessly Eau De Parfume* ❤ top notes : italian bergamot, ginger, lush petals
❤ Middle Notes : Bold Rose, Lilly of the Valley, Orchid.
❤ Bottom Notes : Roasted Tonka Bean, Cedarwood, Australian Sandalwood, Vanilla Musk. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza

Wangian terbaru limited edition from MaryKay *Live Fearlessly Eau De Parfume* ❤ top notes : italian bergamot, ginger, lush petals
❤ Middle Notes : Bold Rose, Lilly of the Valley, Orchid.
❤ Bottom Notes : Roasted Tonka Bean, Cedarwood, Australian Sandalwood, Vanilla Musk. .
FATIN ANATI
Senior Beauty Consultant 
Mary Kay
.
www.wasap.my/60196216969
.
#marykay #marykaybatucaves #makeup #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykaysetiawangsa #marykaysrirampai #marykaywangsamelawati 
#marykay #marykaymalaysia #marykaybeautyconsultant #marykayconsultant #marykaykl #marykayskincare #marykaymakeup #marykaymysg #marykaylife #marykayproduct #marykaygombak #marykayputrajaya
#baikpunya #visitmalaysia2020
#dewiremaja2019 #gegarvaganza
6 0 17 hours ago

Top #marykaywangsamaju posts

AGING WITHOUT & WITH GOOD SKIN CARE

Nampak tak perbezaannya?
.
Ada orang kata biarlah nanti lama2 tua juga. Yes memang tak di nafikan, kita akan tua. Tapi kita boleh memilih sama ada untuk membiarkan sahaja proses itu berlaku atau melambatkan proses tersebut dengan penggunaan skincare yang terbaik dan age beautifully.
Anda sudah berumur 23 tahun dan keatas? Sudah masanya ada pilih skincare terbaik utk melambatkan proses penuaan anda! Kenapa? Sebab proses penuaan berlaku seawal 23tahun tau!

Jadi, nak biarkan sahaja kite menua atau nak cantik sampai tua? Mestilah nak cantik kan? Jadi apa tunggu lagi..
.
Mary Kay Miracle Set Timewise boleh membantu anda. WhatsApp saya untuk konsultasi kulit secara percuma 😉

Hana
0143695746
Mary Kay My

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak #marykaymelaka #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaywangsamaju

AGING WITHOUT & WITH GOOD SKIN CARE

Nampak tak perbezaannya?
.
Ada orang kata biarlah nanti lama2 tua  juga. Yes memang tak di nafikan, kita akan tua. Tapi kita boleh memilih sama ada untuk membiarkan sahaja proses itu berlaku atau melambatkan proses tersebut dengan penggunaan skincare yang terbaik dan age beautifully. 
Anda sudah berumur 23 tahun dan keatas? Sudah masanya ada pilih skincare terbaik utk melambatkan proses penuaan anda! Kenapa? Sebab proses penuaan berlaku seawal 23tahun tau!

Jadi, nak biarkan sahaja kite menua atau nak cantik sampai tua? Mestilah nak cantik kan?  Jadi apa tunggu lagi..
.
Mary Kay Miracle Set Timewise boleh membantu anda. WhatsApp saya untuk konsultasi kulit secara percuma 😉

Hana
0143695746
Mary Kay My

#marykay #marykaymalaysia #marykayselangor #marykayrawang #marykaygombak #marykayampang #uitmjengka #skincareterbaik #hijabistatrend #acneproneskin #marykaygombak#marykaymelaka  #pobling #blackheads #aprilskin #uitmpuncakalam #marykayshahalam
#organicskincare #TimewiseSkincare #blackheads #tutorialmakeup #marykaypuncakalam #marykayskinvigorate #marykayKL #lipstick #marykaymakeup #hantaran #botanicaleffects
#freeskincareclass #marykaywangsamaju
206 3 5 November, 2019

Hai awak,masih makan biskut raya lagi ke?😋 Hari ni saya ada meeting bulanan bersama company.Tema kami, Hari Raya.Raya Raya pon masih semangat ni nak cantikan you all semua😉

Macam biasa, saya menggunkan kosmetik semuanya dari Mary Kay.Kosmetik Mary Kay adalah Mineral based untuk manfaat tambahan untuk kulit.

Oh ya..utk bibir ,hari ni saya apply liquid lip matte Mary [email protected] play yang super duper hot item bulan ni.Sebab apa tau tak?Sebabnya.. ade promo best sangat untuk bulan ni.Lip matte ni saya suka combine dengan 2 warna atau mana mana lipstik Mary Kay yang saya pakai.Boleh guna sekali sebagai eye colour.
,long-lasting dan paling penting tak mengeringkan bibir saya.😁 #marykaymysg #beautybyfatinhanani
#marykaycosmetic #marykaylipmatte
#marykayatplayliquidlipmatte #marykaykl #marykayselayang #marykaygombak #marykaywangsamaju #marykaysetapak #marykayampang.

Hai awak,masih makan biskut raya lagi ke?😋 Hari ni saya ada meeting bulanan bersama company.Tema kami, Hari Raya.Raya Raya pon masih semangat ni nak cantikan you all semua😉

Macam biasa, saya menggunkan kosmetik semuanya dari Mary Kay.Kosmetik Mary Kay adalah Mineral based untuk manfaat tambahan untuk kulit.

Oh ya..utk bibir ,hari ni saya apply liquid lip matte Mary Kay@ play yang super duper hot item bulan ni.Sebab apa tau tak?Sebabnya.. ade promo best sangat untuk bulan ni.Lip matte ni saya suka combine dengan 2  warna atau mana mana lipstik Mary Kay yang saya pakai.Boleh guna sekali sebagai eye colour.
,long-lasting dan paling penting tak mengeringkan bibir saya.😁 #marykaymysg#beautybyfatinhanani
#marykaycosmetic#marykaylipmatte
#marykayatplayliquidlipmatte#marykaykl#marykayselayang#marykaygombak#marykaywangsamaju#marykaysetapak#marykayampang.
213 17 7 hours ago

Bila orang paling busy di dunia text kita ajak jumpa,
jangan di tolak.Rezki besar .Bukan mudah nak dapat peluang ' emas' macam ni. Sambil makan pon die punya lontaran idea dan strategy tu sepantas kunyahan nasi di mulut😆

Kak Mahnon Suria, 'adik' Mary Kay saya yang hebat.Tapi banyaknya die yang dah mcm mak Mary Kay pula😉.Siapa tak kenal orang hebat ni.Seorang student pHD , juga seorang ESSD di Mary Kay punya hati yang sangat baik. Beliau juga ratu sharing kami.Sumber inspirasi juga motivasi .Terima kasih kak,atas segalanya.Terima kasih buah tangan dari Rome jugak❤

#sisterhood #mymarykayjourney #mymarykaysister
#beautybyfatinhanani #marykaykl #marykayselangor #marykaygombak #marykayselayang #marykaysetapak #marykayuiagombak #marykaybtcaves #marykayampang #marykaywangsamaju #marykaysetiawangsa
#marykayprimasrigombak

Bila orang paling busy di dunia text kita ajak jumpa,
jangan di tolak.Rezki besar .Bukan mudah nak dapat peluang ' emas' macam ni. Sambil makan pon die punya lontaran idea dan strategy tu sepantas kunyahan nasi di mulut😆

Kak Mahnon Suria, 'adik' Mary Kay saya yang hebat.Tapi banyaknya die yang dah mcm mak Mary Kay pula😉.Siapa tak kenal orang hebat ni.Seorang student pHD , juga seorang ESSD di Mary Kay punya hati yang sangat baik. Beliau juga ratu sharing kami.Sumber inspirasi juga motivasi .Terima kasih kak,atas segalanya.Terima kasih buah tangan dari Rome jugak❤

#sisterhood#mymarykayjourney#mymarykaysister
#beautybyfatinhanani#marykaykl#marykayselangor#marykaygombak#marykayselayang#marykaysetapak#marykayuiagombak#marykaybtcaves#marykayampang#marykaywangsamaju#marykaysetiawangsa
#marykayprimasrigombak
125 2 17 October, 2019

Thank you my customer❣

Dah lebih 2 tahun setia dengan my personal skin consultation,hari ni datang untuk analysis perkembangan kulit.Setiap 6 bulan sekali saya akan analysis skin customer untuk melihat perkembangan kulit mereka.Of course,balik check result skin,muka mesti 'manyak sinyum '😆.Dah 2 tahun setia dengan Mary Kay,takkan berpaling lagi,okey!

Oh ya,saya Analysis guna apa?
Tentunya dengan gadjet canggih #marykayskinanalyzer .
Kenapa perlu susah susah kalau ada cara mudah untuk check tahap keadaan skin anda?

Belum ada personal beauty consultant?Saya selalu sudi untuk anda🧕

Misi saya hanya satu,nak bantu lebih ramai wanita dapat kulit yang sihat,cantik dan yakin akan datang kemudian. 📌nota kaki: Tengah latih bakal beauty consultant sofiyyah el farafiesha belajar analyze kulit juga🙆‍♀️ #marykayskinanalyzer #unfoldyourskinstory
#marykaybeautyconsultant #beautybyfatinhanani
#marykaygombak #marykaykl #marykaywangsamaju #marykayampang #marykayselayang
#marykaybtcaves #marykaysetapak #marykayselangor #marykayuia

Thank you my customer❣

Dah lebih 2 tahun setia dengan my personal skin consultation,hari ni datang untuk analysis perkembangan kulit.Setiap 6 bulan sekali saya akan analysis skin customer untuk melihat perkembangan kulit mereka.Of course,balik check result skin,muka mesti 'manyak sinyum '😆.Dah 2 tahun setia dengan Mary Kay,takkan berpaling lagi,okey!

Oh ya,saya Analysis guna apa?
Tentunya dengan gadjet canggih #marykayskinanalyzer .
Kenapa perlu susah susah kalau ada cara mudah untuk check tahap keadaan skin anda?

Belum ada personal beauty consultant?Saya selalu sudi untuk anda🧕

Misi saya hanya satu,nak bantu lebih ramai wanita dapat kulit yang sihat,cantik dan yakin akan datang kemudian. 📌nota kaki: Tengah latih bakal beauty consultant sofiyyah el farafiesha belajar analyze kulit juga🙆‍♀️ #marykayskinanalyzer#unfoldyourskinstory
#marykaybeautyconsultant#beautybyfatinhanani
#marykaygombak#marykaykl#marykaywangsamaju#marykayampang#marykayselayang
#marykaybtcaves#marykaysetapak#marykayselangor#marykayuia
109 2 2 October, 2019

OIL FREE MAKEUP REMOVER MARY KAY
The best makeup remover in my lifeee!!😍😍 paling suka makeup remover letak sedikit sahaja di  kapas .
this makeup remover boleh buang smua mekap kat muka  Muka tak berminyak n lembut je. I loikeee!!!😍😍
.
Tahan 6 bulan walaupun pakai tiap2 hari..😌 For dry to oily skin
Suitable for sensitive skin.
👉 bebas wangian
👉 bebas minyak
👉 sesuai utk yg memakai kanta lekap.
👉 diuji oleh ophtalmologist.
Tak perlu gosok kuat- kuat utk tanggalkan mekap.
Makeup remover biasa mampu menipiskan kulit tanpa anda sedari. Kulit jadi mengelupas.Tapi tidak dengan Make Up remover Mary Kay☺
.
.Berminat nak tahu tentang produk mary kay ? Atau nak cuba produk mary kay ? Pm ifa ye 💕💕💕➡0176056706 .
💕free consultation 💕 free gift 💕 free sample 💕 free postage
.
#oilfreemakeupremover #makeupremovermarykay #oilfreemakeupremovermarykay #melacepset #marykaymeru #marykayklang #marykaysijangkang #marykaybanting #marykayhululangat #marykaybtho #marykayampang #marykaykualaterengganu #marykaykijal #foundationmarykay #bedakmarykay #lipstickmarykay #marykaykeramat #marykaysentul #marykaywangsamaju #marykaykampungbaru #marykaypetalingjaya #marykayttdi #marykayoneutamamarykayamcorpmall #marykaymidvalley #marykaypavillion #marykaysunwayvelocity #marykaymaluri #marykayioimall #marykaykuis

OIL FREE MAKEUP REMOVER MARY KAY
The best makeup remover in my lifeee!!😍😍 paling suka makeup remover letak sedikit sahaja di  kapas .
this makeup remover boleh buang smua mekap kat muka  Muka tak berminyak n lembut je. I loikeee!!!😍😍
.
 Tahan 6 bulan walaupun pakai tiap2 hari..😌 For dry to oily skin
Suitable for sensitive skin.
👉 bebas wangian
👉 bebas minyak
👉 sesuai utk yg memakai kanta lekap.
👉 diuji oleh ophtalmologist.
Tak perlu gosok kuat- kuat utk tanggalkan mekap.
Makeup remover biasa mampu menipiskan kulit tanpa anda sedari. Kulit jadi mengelupas.Tapi tidak dengan Make Up remover Mary Kay☺
.
.Berminat nak tahu tentang produk mary kay ? Atau nak cuba produk mary kay ? Pm ifa ye 💕💕💕➡0176056706 .
💕free consultation 💕 free gift 💕 free sample 💕 free postage
.
#oilfreemakeupremover#makeupremovermarykay#oilfreemakeupremovermarykay#melacepset#marykaymeru#marykayklang#marykaysijangkang#marykaybanting#marykayhululangat#marykaybtho#marykayampang#marykaykualaterengganu#marykaykijal#foundationmarykay#bedakmarykay#lipstickmarykay#marykaykeramat#marykaysentul#marykaywangsamaju#marykaykampungbaru#marykaypetalingjaya#marykayttdi#marykayoneutamamarykayamcorpmall#marykaymidvalley#marykaypavillion#marykaysunwayvelocity#marykaymaluri#marykayioimall#marykaykuis
108 2 20 March, 2019

Bertema Batik hari ini sempena Sales Director Development Day,sempena " Go Red,Go Bali" challenge yang dilancarkan pada bulan ni.
Mujurlah dah ade sepasang tersedia untuk China Seminar di Nanjing,China beberapa tahun lalu.Sesekali berbaju tradisi Malaysia, lain macam "feel"rupanya😉

Credit to📸 @ninazahari

#ootd #mymarykaylife #salesdirectordevelopmentdaylopmentday# #beuatybyfatinhanani
#mymarykayjourney #marykaybtcaves #marykaygombak #marykayselayang #marykaysetapak #marykayukayperdana #marykaykl #marykayselangor #marykaywangsamaju #marykaysrirampai #marykaysridamansara

Bertema Batik hari ini sempena Sales Director Development Day,sempena " Go Red,Go Bali" challenge yang dilancarkan pada bulan ni.
Mujurlah dah ade sepasang tersedia untuk China Seminar di Nanjing,China beberapa tahun lalu.Sesekali berbaju tradisi Malaysia, lain macam "feel"rupanya😉

Credit to📸 @ninazahari

#ootd#mymarykaylife#salesdirectordevelopmentdaylopmentday##beuatybyfatinhanani 
#mymarykayjourney#marykaybtcaves#marykaygombak#marykayselayang#marykaysetapak#marykayukayperdana#marykaykl#marykayselangor#marykaywangsamaju#marykaysrirampai#marykaysridamansara
117 7 3 October, 2019

Kulit berminyak.. Tak tahu dah nak pakai ape..
Jangan risau.. Korang Bole cuba Oil Free Hydrating Gel..Nampak kan beza sebelum dan selepas.. Sebelum muka berminyak.. After apply ofhg.. No shining dah kat muka 😍
.
Ofhg ni sejenis supplement kulit.. Klu korang kata Bole tak nak pki ofhg sahaja tak nak pakai mouisturizer..? Jawapannya tak Bole...
.
Sebab? Sebab supplement hny bertindak di atas permukaan kulit shj.. Mouisturizer bertindak sehingga ke bawah kulit..
.
So klu kulit kita berminyak, pki mouisturizer dlu utk cntrol minyak di bawah permukaan kulit.. Nak bg kulit still nmpk x berminyak.. Pakai ofhg.. Ofhg ni Bole jugak jadik mekap based tau..
.
Super duper best la ofhg ni.. Rugi tak guna.. Fiza dah nk masuk 4 botol ofhg da.. Punya best pakai 😍😘
.
Nak cuba Ofhg?
Meh wassap Fiza sekarang yer
.

Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay

Kulit berminyak.. Tak tahu dah nak pakai ape..
Jangan risau.. Korang Bole cuba Oil Free Hydrating Gel..Nampak kan beza sebelum dan selepas.. Sebelum muka berminyak.. After apply ofhg.. No shining dah kat muka 😍
.
Ofhg ni sejenis supplement kulit.. Klu korang kata Bole tak nak pki ofhg sahaja tak nak pakai mouisturizer..? Jawapannya tak Bole...
.
Sebab? Sebab supplement hny bertindak di atas permukaan kulit shj.. Mouisturizer bertindak sehingga ke bawah kulit..
.
So klu kulit kita berminyak, pki mouisturizer dlu utk cntrol minyak di bawah permukaan kulit.. Nak bg kulit still nmpk x berminyak.. Pakai ofhg.. Ofhg ni Bole jugak jadik mekap based tau..
.
Super duper best la ofhg ni.. Rugi tak guna.. Fiza dah nk masuk 4 botol ofhg da.. Punya best pakai 😍😘
.
Nak cuba Ofhg?
Meh wassap Fiza sekarang yer
.

Lagi best sebab Fiza akan bagi:
.
🎁 SPECIAL PRICE
🎁 SPECIAL GIFT
🎁 FREE MK SAMPLES
🎁 FREE MK NEW CATALOGUE
.
‼Extra Special Diskaun kalau order dan buat payment hari yang sama!! 🤗🤪
.
Jangan tunggu lagi.. Wassap Fiza sekarang.. Fast response .
Love 💋
Fiza ▪️ 019-4761252
Future Sales Director
Beauty Consultant Marykay 🇲🇾
.
#marykaymalaysia #testimonimarykay
#marykayklcc
#marykayampang
#marykaykajang
#marykaybangi
#marykayputrajaya #marykaywangsamaju #foundationmarykay  #duckscarvestoletgo
#setjerawat
#setskincaremurah
#naturalskincare
#organicskincare
#masalahjerawat
#jeragat
#hilangkanjerawat
#kulitkusam
#mukabreakout
#spamurah
#scrubmuka
#facialmurah
#uitm
#marykaycheras
#codmarykay #pencucimukamarykay #serummarykay
#lipstickmarykay
110 5 7 March, 2019

Bila kita happy dengan kerja kita. Even after office hours, kita still nak buat kerja. Betul tak?
.
Yes. Ini lah yang Sis dapat dengan bisnes Mary Kay. Sejak involved dalam Mary Kay ni, 24/7 asyik nak buat Mary Kay je.
.
Nak edit gambar secantik habis.
.
Nak serve customers sebaik mungkin.
.
Nak bantu seramai wanita yang boleh.
.
I know I can. Sebab Sis already start doing it now. Sis akan pastikan setiap yang Sis jumpa, Sis akan share apa yang buat life Sis lebih happy sekarang. Less stress. Work from home. Be your own boss. Flexible time. With full income!!!!
.
Korang nak jugak kan? Mesti lah nak kan? Kerja ikut masa kita. Setiap hari boleh jalan & shopping. Yes! Eat. Shop. Work.
.
Hang out dengan orang yang sangat positive & at the same, fun & friendly. Perubahan pada diri. Lebih cantik! Lebih yakin.
.
Come & join us. Nak tahu information tentang peluang perniagaan/kerjaya di Mary Kay, WhatsApp Sis tau. Nanti Sis share segala mak bapak anak cucu details.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)

Bila kita happy dengan kerja kita. Even after office hours, kita still nak buat kerja. Betul tak?
.
Yes. Ini lah yang Sis dapat dengan bisnes Mary Kay. Sejak involved dalam Mary Kay ni, 24/7 asyik nak buat Mary Kay je.
.
Nak edit gambar secantik habis.
.
Nak serve customers sebaik mungkin.
.
Nak bantu seramai wanita yang boleh.
.
I know I can. Sebab Sis already start doing it now. Sis akan pastikan setiap yang Sis jumpa, Sis akan share apa yang buat life Sis lebih happy sekarang. Less stress. Work from home. Be your own boss. Flexible time. With full income!!!!
.
Korang nak jugak kan? Mesti lah nak kan? Kerja ikut masa kita. Setiap hari boleh jalan & shopping. Yes! Eat. Shop. Work.
.
Hang out dengan orang yang sangat positive & at the same, fun & friendly. Perubahan pada diri. Lebih cantik! Lebih yakin.
.
Come & join us. Nak tahu information tentang peluang perniagaan/kerjaya di Mary Kay, WhatsApp Sis tau. Nanti Sis share segala mak bapak anak cucu details.
👧🏻 Dayang
📲 017 244 7636
(WhatsApp link at bio profile)
109 5 15 hours ago