#masalahjerawat Instagram Photos & Videos

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #masalahjerawat and here's what we found interesting.

Inside 36 Posts

Time between posts:
7 minutes
Average like
2.5
Average comment
0.2
Posts with video
0/36
Posts with photo
36/36

Hashtag Popularity

@flawless_bydila Profile picture

@flawless_bydila

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
0 0 11 minutes ago
@flawless_bydila Profile picture

@flawless_bydila

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
0 0 11 minutes ago
@beluvcosmeticsofficial Profile picture

@beluvcosmeticsofficial

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
0 0 13 minutes ago
@beluvcosmeticsofficial Profile picture

@beluvcosmeticsofficial

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Terpaksa cantik dengan Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer ni 🤭😍😍😍
.
💯Menghilangkan kulit berminyak
💯Menghilangkan jerawat
💯Menyegarkan kulit
💯Merawat kulit mengelupas
💯Melembapkan kulit 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
1 0 23 minutes ago
@beautystore_ciksu Profile picture

@beautystore_ciksu

PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR!!
.
selain skincare untuk mengurangkan masalah di muka , dengan pengambilan supplement dapat meningkatkan kesihatan dan kecantikan kita. Terus dpt 2in1 kebaikan kan.
.
so ambil #VitaminCShaklee ni bukan untuk kecantikan semata jela ok uolls .
NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE ?⁣

1 botol tahan enam bulan , hanya bermodalkan 50 sen sehari , anda akan dapat kesemua manfaatkan kesihatan ni .⁣

WHATSAPP UNTUK ORDER⁣

🔺 Suraya | 0123409270
🔺 COD MELAKA
🔺 Postage Setiap Hari ( J&T | Poslaju )
.
#shakleemelaka #codmelaka #vitaminc #vitamincmalaysia #vitamincshaklee #masalahjerawat

PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR!!
.
selain skincare untuk mengurangkan masalah di muka , dengan pengambilan supplement dapat meningkatkan kesihatan dan kecantikan kita. Terus dpt 2in1 kebaikan kan.
.
so ambil #VitaminCShaklee  ni bukan untuk kecantikan semata jela ok uolls .
NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE ?⁣
⁣
1 botol tahan enam bulan , hanya bermodalkan 50 sen sehari , anda akan dapat kesemua manfaatkan kesihatan ni .⁣
⁣
WHATSAPP UNTUK ORDER⁣
⁣
🔺 Suraya | 0123409270
🔺 COD MELAKA
🔺 Postage Setiap Hari ( J&T | Poslaju )
.
#shakleemelaka #codmelaka #vitaminc #vitamincmalaysia #vitamincshaklee #masalahjerawat
0 0 32 minutes ago
@essenzo.official.indo Profile picture

@essenzo.official.indo

Hari gini masih pusing sama jerawat ?
-
Jerawat muncul akibat kulit yang tidak bersih dan kotoran yg menumpuk lama.
Dan akhirnya pori2 kulit tersumbat oleh sel2 kulit mati.
-
Solusi bebas jerawat adalah Essenzo Tea Tree !
===============
#essenzo #teatree #jerawat #kulit #kesehatan #wajahputih #pusing #masalahjerawat #jerawatbandel #alami #minyakatsiri #minyakalami #kecantikanwajah #natural #wanitadanpria #beutiful #essenzoindoofficial #indonesia #selebgram

Hari gini masih pusing sama jerawat ?
-
Jerawat muncul akibat kulit yang tidak bersih dan kotoran yg menumpuk lama.
Dan akhirnya pori2 kulit tersumbat oleh sel2 kulit mati.
-
Solusi bebas jerawat adalah Essenzo Tea Tree !
===============
#essenzo #teatree #jerawat #kulit #kesehatan #wajahputih #pusing #masalahjerawat #jerawatbandel #alami #minyakatsiri #minyakalami #kecantikanwajah #natural #wanitadanpria #beutiful #essenzoindoofficial #indonesia #selebgram
1 0 38 minutes ago
@beluvcosmeticsofficial Profile picture

@beluvcosmeticsofficial

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍
.
.

Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰
💖Kulit berminyak
💖Kulit kering
💖Kulit berjerawat
💖Kulit berjeragat 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

RASA NAK MARAH JEEE!!! Kenapa tak bagitau *BELUV COSMETICS ALOEVERA MOISTURIZER* ni berkesan sangat²²😍😍😍😍
.
.

Beluv Cosmetics Aloevera kaya dengan ekstrak aloevera yang dapat hilangkan masalah² kulit🥰
💖Kulit berminyak
💖Kulit kering
💖Kulit berjerawat
💖Kulit berjeragat 🌹Harga Promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
0 0 44 minutes ago
@beluvcosmeticsofficial Profile picture

@beluvcosmeticsofficial

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱
.
1. Pengambilan agent dan dropship

Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship.

2. Clearance stock

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm.

Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕
🌹Harga promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer buat harga promosi??😱
.
1. Pengambilan agent dan dropship

Awal tahun hadapan kami akan buat pengambilan agent dan dropship. Kami bagi berikan peluang untuk customer membeli secara direct dgn Hq bagi mendptkan harga yg lebih rendah sebelum pengambilan agent dan dropship.

2. Clearance stock

Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer membuat clearance sale untuk stock tahun ini sebelum kami restock kembali tahun akn datang dan pastinya ada improvement formulation dan berdaftar kkm.

Grab sekarang sebelum tamat harga promosi 🥰💕
🌹Harga promosi : RM22 exc postage

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
0 0 47 minutes ago
@15_minit_bebas_tumit_merekah Profile picture

@15_minit_bebas_tumit_merekah

Pernah tak korang ambil tahu apa itu tumit merekah?

Ia kerap berlaku pada mereka yang kurang cakna terhadap penjagaan kaki dan mereka yang aktif melakukan aktiviti harian tanpa memakai alas kaki yang betul.

Banyak lagi faktor yang boleh menyebabkan tumit merekah.

Nanti Kak nora kongsi pada korang okey😘.
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Pernah tak korang ambil tahu apa itu tumit merekah?

Ia kerap berlaku pada mereka yang kurang cakna terhadap penjagaan kaki dan mereka yang aktif melakukan aktiviti harian tanpa memakai alas kaki yang betul.

Banyak lagi faktor yang boleh menyebabkan tumit merekah.

Nanti Kak nora kongsi pada korang okey😘.
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 1 hour ago
@deelaramli_official2 Profile picture

@deelaramli_official2

Krim susuk moden , bertekstur pekat bewarna putih. Berbau lavender. Di formula kan oleh seorang Profesor dari Oxford dan di proses menggunakan mesin teknologi NANO

krim pekat bermolekul halus sehalus rambut kita yang bertindak sepantas 12x ganda

Tu sebab ramai yang guna , dapat kesan seawal 2 minggu. Bergantung respon badan masing masing juga ya😊

𝗦𝗮𝗽𝗮 𝗡𝗮𝗸 𝗖𝘂𝗯𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼
𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 📲𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 011-15644756

𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐤𝐚𝐭 𝐁𝐈𝐎

PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM

NOW PROMO
HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80
Sebekas tahan 2-3 bulan

Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide,
FREE gift ***SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
#lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
#antiaging #antijerawat #kulitkusam
#masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik

Krim susuk moden , bertekstur pekat bewarna putih. Berbau lavender. Di formula kan oleh seorang Profesor dari Oxford dan di proses menggunakan mesin teknologi NANO

krim pekat bermolekul halus sehalus rambut kita yang bertindak sepantas 12x ganda

Tu sebab ramai yang guna , dapat kesan seawal 2 minggu. Bergantung respon badan masing masing juga ya😊

𝗦𝗮𝗽𝗮 𝗡𝗮𝗸 𝗖𝘂𝗯𝗮 𝗗𝗲𝗻𝗴𝗮𝗻 𝗛𝗮𝗿𝗴𝗮 𝗣𝗿𝗼𝗺𝗼
𝗖𝗲𝗽𝗮𝘁 📲𝗪𝗵𝗮𝘁𝘀𝗮𝗽𝗽 011-15644756

𝐚𝐭𝐚𝐮 𝐜𝐥𝐢𝐜𝐤 𝐥𝐢𝐧𝐤 𝐰𝐡𝐚𝐭𝐬𝐚𝐩𝐩 𝐤𝐚𝐭 𝐁𝐈𝐎

PRODUK LULUS KKM, ADA SIJIL HALAL JAKIM

NOW PROMO
HARGA ASAL RM 100, HARGA PROMO RM 80
Sebekas tahan 2-3 bulan

Postage FREE, FREE video cara pakai,FREE guide,
FREE gift ***SAPA BERMINAT NAK JOIN DEALER RM500 dapat 10pcs

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
 #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
 #antiaging #antijerawat #kulitkusam
 #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik
0 0 1 hour ago
@mylea.beauty Profile picture

@mylea.beauty

.
.
Nak tau tak... Harini founder mylea buat pelancaran New mylea freckles serum kat tv al hijrah
.
TAPI saya nak bagi tau jugak nie... HARINI LAST TAU UNTUK DAPATKAN HARGA RM200 3 BOX
.
Dengar pakar hok buat kajian serum baru nie kata...bukan saya kata awak🥰, dia kejut TAU TAK sebab jual harga murah sangat....dia suruh jual rm150 sebotol...😱 .
”Sy yakin this is the best local product sbb bahan baru yg tak pernah masuk pasaran Malaysia dan kita register this ingredients dan sy blh letakkan ianya lagi hadapan dari product antarabangsa sebab sy sendiri yg kaji dan letakkan bahan2 terbaik dari dunia dalam New MFS..”
- Dermatologist Mylea -
.
AWAK NAK TAK DENGAN HARGA YANG DIA SURUH JUAL TU
.
Kalau tak nak.. REPLY TAK NAK ye...saya nak pujuk FOUNDER nie untuk kekalkan harga asal Rm120 satu botol
.
Boleh kan tolong saya reply TAK NAK
.
esok last day harga RM200 utk 3 botol
.
.
#mylea #myleafrecklesserum #myleaterengganu #myleaserum #masalahjeragat #masalahjerawat #jeragat #jerawat #nakcantik #glowing #masalahkulitmuka #tipshilangjeragat #kulitkusam #parut #hilangparut #codkualaterengganu #agentwanted #luluskkm #sale #myleamalaysia

.
.
Nak tau tak... Harini founder mylea buat pelancaran New mylea freckles serum kat tv al hijrah
.
TAPI saya nak bagi tau jugak nie... HARINI LAST TAU UNTUK DAPATKAN HARGA RM200 3 BOX
.
Dengar pakar hok buat kajian serum baru nie kata...bukan saya kata awak🥰, dia kejut TAU TAK sebab jual harga murah sangat....dia suruh jual rm150 sebotol...😱 .
”Sy yakin this is the best local product sbb bahan baru yg tak pernah masuk pasaran Malaysia dan kita register this ingredients dan sy blh letakkan ianya lagi hadapan dari product antarabangsa sebab sy sendiri yg kaji dan letakkan bahan2 terbaik dari dunia dalam New MFS..”
- Dermatologist Mylea -
.
AWAK NAK TAK DENGAN HARGA YANG DIA SURUH JUAL TU
.
Kalau tak nak.. REPLY TAK NAK ye...saya nak pujuk FOUNDER nie untuk kekalkan harga asal Rm120 satu botol
.
Boleh kan tolong saya reply TAK NAK
.
esok last day harga RM200 utk 3 botol
.
.
#mylea #myleafrecklesserum #myleaterengganu #myleaserum #masalahjeragat #masalahjerawat #jeragat #jerawat #nakcantik #glowing #masalahkulitmuka #tipshilangjeragat #kulitkusam #parut #hilangparut #codkualaterengganu #agentwanted #luluskkm #sale #myleamalaysia
2 0 1 hour ago
@shakleemelaka_ciksue Profile picture

@shakleemelaka_ciksue

PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR!!
.
selain skincare untuk mengurangkan masalah di muka , dengan pengambilan supplement dapat meningkatkan kesihatan dan kecantikan kita. Terus dpt 2in1 kebaikan kan.
.
so ambil #VitaminCShaklee ni bukan untuk kecantikan semata jela ok uolls .
NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE ?⁣

1 botol tahan enam bulan , hanya bermodalkan 50 sen sehari , anda akan dapat kesemua manfaatkan kesihatan ni .⁣

WHATSAPP UNTUK ORDER⁣

🔺 Suraya | 0123409270
🔺 COD MELAKA
🔺 Postage Setiap Hari ( J&T | Poslaju )
.
#shakleemelaka #codmelaka #vitaminc #vitamincmalaysia #vitamincshaklee #masalahjerawat

PARUT JERAWAT MAKIN PUDAR!!
.
selain skincare untuk mengurangkan masalah di muka , dengan pengambilan supplement dapat meningkatkan kesihatan dan kecantikan kita. Terus dpt 2in1 kebaikan kan.
.
so ambil #VitaminCShaklee  ni bukan untuk kecantikan semata jela ok uolls .
NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE ?⁣
⁣
1 botol tahan enam bulan , hanya bermodalkan 50 sen sehari , anda akan dapat kesemua manfaatkan kesihatan ni .⁣
⁣
WHATSAPP UNTUK ORDER⁣
⁣
🔺 Suraya | 0123409270
🔺 COD MELAKA
🔺 Postage Setiap Hari ( J&T | Poslaju )
.
#shakleemelaka #codmelaka #vitaminc #vitamincmalaysia #vitamincshaklee #masalahjerawat
1 0 1 hour ago
Hi 🙋🏻‍♀️ Taza Skincare Here ♥️
.
Jom share masalah sek awk 🌸

#masalahjerawat #masalahjeragat #masalahjerawatmasalahjeragat #liangporibesar #masalahparutjerawat #carahilangkanmasalahkulit
9 0 2 hours ago
Hi 🙋🏻‍♀️ Taza Skincare Here ♥️
.
Jom share masalah sek awk 🌸

#masalahjerawat #masalahjeragat #masalahjerawatmasalahjeragat #liangporibesar #masalahparutjerawat #carahilangkanmasalahkulit
5 0 2 hours ago
Hi 🙋🏻‍♀️ Taza Skincare Here ♥️
.
Jom share masalah sek awk 🌸

#masalahjerawat #masalahjeragat #masalahjerawatmasalahjeragat #liangporibesar #masalahparutjerawat #carahilangkanmasalahkulit
9 0 2 hours ago
@sssery.mokhtar Profile picture

@sssery.mokhtar

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya)
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp KAKAK sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup SKUDAI / JOHOR 📲 Www.wasap.my/60189404216
📲 Www.wasap.my/60189404216
📲 Www.wasap.my/60189404216
.
#VSLPRODUKVIRAL
#AGENTSAHVSLSKUDAIJOHOR .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers
#vslbeautycare
#vslskincare
#Vslthebestskincare
#VslTeamCikReena
#VslJohorbahru
#Vslskudai
#vslmalaysia
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl
#feedbackvsl
#agentsah

SEBELUM DAN SELEPAS 🥴 “ 𝐕𝐒𝐋 𝐌𝐄𝐍𝐈𝐏𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐊𝐔𝐋𝐈𝐓 𝐌𝐔𝐊𝐀? (Soalan yang selalu orang tertanya-tanya) 
Proses Peeling selama 14 hari MemBuang kulit mati yang lama Dan mengantikan dengan Kulit baru yang lebih bersih dan cantik.(Bukan menipiskan)

Selepas proses rawatan 2 minggu masuk maintain kulit yang baru keluar akan dibersihkan secara perlahan2 jika kita rajin "konsisten" dengan penggunaan item2 vsl.

Feedback USER VSL kita yang dah bertahun tahun pakai,Tak de pun kulit muka rosak atau makin teruk ye!! jom tukar ke produk VSL

VSL BEAUTY CARE🌹 🔥Whatsapp KAKAK sekarang 👇👇 ✅Fast Result
🎁 FREE SPECIAL GIFT
📦Ready Stock
📮Postage All in Malaysia
🚗COD Disediakan
📍Self Pickup SKUDAI / JOHOR 📲 Www.wasap.my/60189404216
📲 Www.wasap.my/60189404216
📲 Www.wasap.my/60189404216
.
#VSLPRODUKVIRAL 
#AGENTSAHVSLSKUDAIJOHOR .
.

#vslbeautycaredealer
#vslbeautycarelovers 
#vslbeautycare 
#vslskincare 
#Vslthebestskincare
#VslTeamCikReena
#VslJohorbahru
#Vslskudai
#vslmalaysia 
#masalahjerawat
#jelitasepanjangusia
#testimonivsl 
#feedbackvsl
#agentsah
9 0 2 hours ago
@ainsyazana.co Profile picture

@ainsyazana.co

Selamat petang! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatian perhatian! Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲
.
Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅
.
Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲
.
💚Flawless gel cleanser RM44
💚Duo cleansing serum RM54.40
💚Moisturiser travelling cream
1 RM24
💚Flawless cc cream RM44
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#alyla
#alylaangel
#antiblemish
#collagenboaster
#skincarestips
#skincareaddict
#skincarejerawat
#moisturiser
#moisturiserjerawat
#oilyskin
#oilyskinsolution
#royalpine
#masalahjerawat
#acnetreatment
#acne
#skincareroutine
#skincare
#alylaroyalpine
#alylacccream
#cccream
#koreanskin
#royalpinegelcleanser
#gelcleanser

Selamat petang! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatian perhatian!  Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲
.
Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅
.
Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲
.
💚Flawless gel cleanser RM44
💚Duo cleansing serum RM54.40
💚Moisturiser travelling cream 
1 RM24
💚Flawless cc cream RM44
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#alyla
#alylaangel
#antiblemish
#collagenboaster
#skincarestips
#skincareaddict
#skincarejerawat
#moisturiser
#moisturiserjerawat
#oilyskin
#oilyskinsolution
#royalpine
#masalahjerawat
#acnetreatment
#acne
#skincareroutine
#skincare
#alylaroyalpine 
#alylacccream
#cccream
#koreanskin
#royalpinegelcleanser
#gelcleanser
2 0 2 hours ago
@ainsyazana.co Profile picture

@ainsyazana.co

Selamat petang! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatian perhatian! Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲
.
Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅
.
Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲
.
💚Flawless gel cleanser RM44
💚Duo cleansing serum RM54.40
💚Moisturiser travelling cream
1 RM24
💚Flawless cc cream RM44
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#alyla
#alylaangel
#antiblemish
#collagenboaster
#skincarestips
#skincareaddict
#skincarejerawat
#moisturiser
#moisturiserjerawat
#oilyskin
#oilyskinsolution
#royalpine
#masalahjerawat
#acnetreatment
#acne
#skincareroutine
#skincare
#alylaroyalpine
#alylacccream
#cccream
#koreanskin
#royalpinegelcleanser
#gelcleanser

Selamat petang! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatian perhatian!  Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲
.
Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅
.
Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲
.
💚Flawless gel cleanser RM44
💚Duo cleansing serum RM54.40
💚Moisturiser travelling cream 
1 RM24
💚Flawless cc cream RM44
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#alyla
#alylaangel
#antiblemish
#collagenboaster
#skincarestips
#skincareaddict
#skincarejerawat
#moisturiser
#moisturiserjerawat
#oilyskin
#oilyskinsolution
#royalpine
#masalahjerawat
#acnetreatment
#acne
#skincareroutine
#skincare
#alylaroyalpine 
#alylacccream
#cccream
#koreanskin
#royalpinegelcleanser
#gelcleanser
3 0 2 hours ago
@ainsyazana.co Profile picture

@ainsyazana.co

Selamat petang! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatian perhatian! Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲
.
Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅
.
Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲
.
💚Flawless gel cleanser RM44
💚Duo cleansing serum RM54.40
💚Moisturiser travelling cream
1 RM24
💚Flawless cc cream RM44
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#alyla
#alylaangel
#antiblemish
#collagenboaster
#skincarestips
#skincareaddict
#skincarejerawat
#moisturiser
#moisturiserjerawat
#oilyskin
#oilyskinsolution
#royalpine
#masalahjerawat
#acnetreatment
#acne
#skincareroutine
#skincare
#alylaroyalpine
#alylacccream
#cccream
#koreanskin
#royalpinegelcleanser
#gelcleanser

Selamat petang! 🙋
.
20% OFF ROYAL PINE - CLEARANCE STOCK ‼️
.
Perhatian perhatian!  Hehe. Promo 20% masih lagi onz. Set Royal pine untuk si kulit bermasalah jerawat & breakout. 🌲
.
Set ni dapat membantu hilangkan jerawat dan buat muka licin toing toing selembut bayi. Percayalah muka anda akan susah berminyak dah lepas amalkan Royal Pine Skincare! 🙅
.
Clearance ni sempena royalpine akan tukar packaging baru dan akan jadi anak beranak Nafura jugak. Tidak lonely lagi. Haha. Duo serum toner dengan packaging baru dah ready stock. Promo price RM65 shj. Boleh roger zis okey!📲
.
💚Flawless gel cleanser RM44
💚Duo cleansing serum RM54.40
💚Moisturiser travelling cream 
1 RM24
💚Flawless cc cream RM44
.
#syazanaempire
.
COD: Bangsar South, Kerinchi, Vista Angkasa, Menara TM, KL Sentral, ALL LRT Kelana Jaya line & closest area.
.
Postage: RM 6 SM
.
Whatsapp: 013 4366814
.
#alyla
#alylaangel
#antiblemish
#collagenboaster
#skincarestips
#skincareaddict
#skincarejerawat
#moisturiser
#moisturiserjerawat
#oilyskin
#oilyskinsolution
#royalpine
#masalahjerawat
#acnetreatment
#acne
#skincareroutine
#skincare
#alylaroyalpine 
#alylacccream
#cccream
#koreanskin
#royalpinegelcleanser
#gelcleanser
2 0 2 hours ago
@hannanmedispa_kemaman Profile picture

@hannanmedispa_kemaman

CUSTOMER NANGIS DEPAN PINTU HANNAN SEBAB TAK DAPAT GRAB PROMOSI 90% OFF 😨
.
Ramai sangat PM Miera utk buat promosi. Haaa good news nihhh, sempena Deepavali kali ni, Miera nak potong harga kaw kaw tau ! Bukan RM50 utk SKIN ANALYSIS & CONSULTATION , hanya RM10 sahaja harini yallss 😍
.
Jom risik2 facial promosi Deepavali , memang tak menyesal. Komen "RM10" kat bawah utk book slot 👇🏼
.
KALAU NAK SOMETHING SPECIAL DI HM KEMAMAN TEKAN LINK DI BIO!!!
.
#hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spakemaman #facialmurah #spamurah #wargakemaman #setmungLawo #setmungpuahhati #kemamangidamang #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #slimming #noweveryonecancantik #hmk #nakcantik #feedbackpositive #mobilespa

CUSTOMER NANGIS DEPAN PINTU HANNAN SEBAB TAK DAPAT GRAB PROMOSI 90% OFF 😨
.
Ramai sangat PM Miera utk buat promosi. Haaa good news nihhh, sempena Deepavali kali ni, Miera nak potong harga kaw kaw tau ! Bukan RM50 utk SKIN ANALYSIS & CONSULTATION , hanya RM10 sahaja harini yallss 😍
.
 Jom risik2 facial promosi Deepavali , memang tak menyesal. Komen "RM10" kat bawah utk book slot 👇🏼
.
KALAU NAK  SOMETHING SPECIAL DI HM KEMAMAN TEKAN LINK DI BIO!!!
.
#hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spakemaman #facialmurah #spamurah #wargakemaman #setmungLawo #setmungpuahhati #kemamangidamang #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #slimming #noweveryonecancantik #hmk #nakcantik #feedbackpositive #mobilespa
3 2 2 hours ago
@hannanmedispa_batupahat Profile picture

@hannanmedispa_batupahat

"SARA! SAYA NAK KAWIN TAPI JERAWAT MASIH BERKAMPUNG DKT MUKA" 😭
.
Ramai yg contact sara cakap nak kawin tapi masih stress dgn masalah kulit muka. Segan dengan bakal suami/ isteri 😭 .
Haaa tunggu apa lagi sara nak bagi FREE FACIAL ni tau komen "NAK" sekarang.
.
Nak direct whatsapp sara boleh klik link di bio ‼
.
#hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless

"SARA! SAYA NAK KAWIN TAPI JERAWAT MASIH BERKAMPUNG DKT MUKA" 😭
.
Ramai yg contact sara cakap nak kawin tapi masih stress dgn masalah kulit muka. Segan dengan bakal suami/ isteri 😭 .
Haaa tunggu apa lagi sara nak bagi FREE FACIAL ni tau komen "NAK" sekarang.
.
Nak direct whatsapp sara boleh klik link di bio ‼
.
#hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah  #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless
2 0 3 hours ago
@beautyby.fatin Profile picture

@beautyby.fatin

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak
3 0 3 hours ago
@beautyby.fatin Profile picture

@beautyby.fatin

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak
1 0 3 hours ago
@beautyby.fatin Profile picture

@beautyby.fatin

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak
3 0 3 hours ago
@beautyby.fatin Profile picture

@beautyby.fatin

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak

SET CANTIK LENGKAP ! untuk kulit GEBU,FLAWLESS & BEBAS JERAWAT😘
-
TESTIMONI FATIN SENDIRI COMSUME SHAKLEE HANYA BEBERAPA BULAN !
.
Jom baca khasiat SET KECANTIKAN SHAKLEE👇🏻
-
🐣 VITAMIN E (tahan 4 bulan 120 biji)
-
🔸Mengecilkan pori-pori wajah
🔸Memperlahankan proses penuaan kulit
🔸Mengawal kolestrol
🔸Mengawal minyak
🔸Menghilangkan parut
🔸Mencerahkan wajah.
🔸Meningkatkan kelembapan kulit
🔸Sangat bagus untuk memudarkan parut.
🔸Menjadikan pemakainya awet muda
🔸Membantu peredaran darah dan membaiki tisu
🔸Sangat baik untuk PMS
🔸Membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki dan wanita (suami isteri)
🔸Baik untuk kesihatan kulit dan rambut
-
🐣 VITAMIN C (tahan 6 bulan 180 biji)
-
🔻Membentuk kolagen dalam kulit
🔻Menegangkan kulit muka
🔻Mencerahkan kulit.
🔻Melambatkan proses penuaan.
🔻Menghalang pembentukan jerawat
🔻Atasi jeragat
🔻Meningkatkan sistem imunisasi badan.
🔻Membantu mengurangkan masalah alergi dan resdung.
🔻Mengatasi masalah gusi berdarah
.
🐣 ESP (tahan 2-3 bulan 850g)
-
🔺kulit jadi lebih anjal dan gebu
🔺pudarkan parut
🔺mengawal pertumbuhan jerawat
🔺menguatkan akar rambut
🔺mengurangkan keguguran rambut
🔺mempertingkatkan fungsi hormon wanita
🔺kulit jadi lebih tegang dan sihat
🔺menghalang penyakit batu karang
🔺kekalkan tenaga utk jangka masa panjang
🔺Sentiasa kenyang
🔺sesuai utk mereka yg ingin turunkan berat
-
FATIN|011-2654 1684
#kuruscantik
#cantik
#cantikgebu
#parutpudar
#masalahjerawat
#shakleepromo
#promosetcantikshaklee
#setcantikshaklee
#setcantikbajetshaklee
#kulitbebasjerawat
#kulitflawless
#cantiksemulajadi
#promosiESP
#shakleebyfatin
#shakleeupm
#shakleeutp
#shakleeperak
2 0 3 hours ago
@15_minit_bebas_tumit_merekah Profile picture

@15_minit_bebas_tumit_merekah

Pernah tak korang ambil tahu apa itu tumit merekah?

Ia kerap berlaku pada mereka yang kurang cakna terhadap penjagaan kaki dan mereka yang aktif melakukan aktiviti harian tanpa memakai alas kaki yang betul.

Banyak lagi faktor yang boleh menyebabkan tumit merekah.

Nanti Kak nora kongsi pada korang okey😘.
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Pernah tak korang ambil tahu apa itu tumit merekah?

Ia kerap berlaku pada mereka yang kurang cakna terhadap penjagaan kaki dan mereka yang aktif melakukan aktiviti harian tanpa memakai alas kaki yang betul.

Banyak lagi faktor yang boleh menyebabkan tumit merekah.

Nanti Kak nora kongsi pada korang okey😘.
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
2 2 3 hours ago
@kaymanbeauty.zatiey Profile picture

@kaymanbeauty.zatiey

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty
0 0 3 hours ago
@kaymanbeauty.zatiey Profile picture

@kaymanbeauty.zatiey

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty
0 0 3 hours ago
@kaymanbeauty.zatiey Profile picture

@kaymanbeauty.zatiey

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty
2 0 3 hours ago
@kaymanbeauty.zatiey Profile picture

@kaymanbeauty.zatiey

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty
3 0 3 hours ago
@kaymanbeauty.zatiey Profile picture

@kaymanbeauty.zatiey

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#jelitakl #jelitaklmelaka #melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty
3 0 3 hours ago
@kaymanbeauty.zatiey Profile picture

@kaymanbeauty.zatiey

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty

Charcoal in this soap can helps pull out unwanted dirt and excess oils from pores, leaving your complexion smooth and pores less visible. Meanwhile honey helps to moisturise and is packed with antioxidant that helps promote healthier and flawless skin. 🌸
.
Price : RM35 only
.
#melaka #codmelaka #jerawat #mukajerawat #masalahjerawat #mukakusam #parutjerawat #rambutgugur #masalahkulitkusam #blackheads #whitehead #masalahporiterbuka #claymaskmalaysia  #masalahjeragat #masalahkulit #kulitkering #kulitberminyak #kulitberjerawat #kulitbermasalah #kulitbebasjerawat #kulitberseri #kulitbelang #sunburn #kulitsunburn #kaymanbeauty #kaymanbeautymelaka #coalfacesoap #coalfacecleanserkaymanbeauty
3 0 3 hours ago
@beautycare_shine Profile picture

@beautycare_shine

Klinik Shine Beauty Care Surabaya

Selalu ada solusi dan harapan untuk menyembuhkan jerawat kamu 😊
.
Shine Beauty Care Acne Program : Hancurkan jerawatnya bukan kulitnya !
.
Start from IDR 150K*
*Harga bervariasi disesuaikan dengan kondisi jerawat tiap pasien
.
Share ke temen kamu yang mumet dengan jerawatnya !
.
Berikan hanya yang terbaik untuk kulitmu ya.. Reservasi sekarang 💁🏻‍♀️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🏩 Jl. Dr. Ir. H Soekarno no. 233 (RAYA MERR) Surabaya
⏰ Selasa - Minggu (10.00 - 19.00)
📱Reservation (WA)+6282-117-51-6161
📧 shinebeautycare2018@gmail.com

#acne #acnetreatment #acneprogram #acneproblems #jerawat #solusijerawat #facialacne #acnefacial #facialjerawat #bluepdt #acnepeeling #acneinjection #injeksijerawat #injeksijerawatsurabaya #iplacne #masalahjerawat #jerawatmembandel #obatjerawat #perawatanjerawat #promofacial #promofacialsurabaya
#shinebeautycare #shinebeautycaretreatment #klinikshinebeautycare #klinikkecantikansurabaya #klinikkecantikan #klinikkecantikkansurabayatimur

Selalu ada solusi dan harapan untuk menyembuhkan jerawat kamu 😊
.
Shine Beauty Care Acne Program : Hancurkan jerawatnya bukan kulitnya !
.
Start from IDR 150K*
*Harga bervariasi disesuaikan dengan kondisi jerawat tiap pasien
.
Share ke temen kamu yang mumet dengan jerawatnya !
.
Berikan hanya yang terbaik untuk kulitmu ya.. Reservasi sekarang 💁🏻‍♀️⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
🏩 Jl. Dr. Ir. H Soekarno no. 233 (RAYA MERR) Surabaya
⏰ Selasa - Minggu (10.00 - 19.00)
📱Reservation (WA)+6282-117-51-6161
📧 shinebeautycare2018@gmail.com

#acne #acnetreatment #acneprogram #acneproblems #jerawat #solusijerawat #facialacne #acnefacial #facialjerawat #bluepdt #acnepeeling #acneinjection #injeksijerawat #injeksijerawatsurabaya #iplacne #masalahjerawat #jerawatmembandel #obatjerawat #perawatanjerawat #promofacial #promofacialsurabaya
#shinebeautycare #shinebeautycaretreatment #klinikshinebeautycare #klinikkecantikansurabaya #klinikkecantikan #klinikkecantikkansurabayatimur
6 2 4 hours ago
@beautystore_ciksu Profile picture

@beautystore_ciksu

💬 Adakah anda tahu bahawa badan kita tidak menghasilkan Vitamin C sendiri ?⁣

💬 Adakah anda tahu pengambilan Vitamin C dalam jangka masa panjang mengurangkan risiko penyakit kronik ?⁣

💬 Adakah anda tahu Vitamin C merupakan antara salah satu antioksidan yang menghalang kerosakan sel ?⁣

Secara kasarnya — Vitamin C ni diperlukan oleh tubuh badan kita sebab kita tidak menghasilkan Vitamin C dengan sendirinya . Vitamin C bukan sahaja membantu dari segi kesihatan dalaman , tetapi juga kecantikan & kekuatan imun tubuh .⁣

Jadi jangan terkejut — bila anda sentiasa amalkan diet Vitamin C mencukupi :⁣

✅ Kulit extra glowing⁣
✅ Kurang stress⁣
✅ Imun lebih kuat⁣
✅ Risiko mendapat penyakit kronik lebih rendah⁣

Jangan tanya siapa yang lebih perlukan vitamin c !⁣
Kita semuaaaaa perlukannya 😆⁣

NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE ?⁣

1 botol tahan enam bulan , hanya bermodalkan 50 sen sehari , anda akan dapat kesemua manfaatkan kesihatan ni .⁣

WHATSAPP UNTUK ORDER⁣

🔺 Suraya | 0123409270
🔺 COD MELAKA
🔺 Postage Setiap Hari ( J&T | Poslaju )
.
#shakleemelaka #codmelaka #vitaminc #vitamincmalaysia #vitamincshaklee #masalahjerawat

💬 Adakah anda tahu bahawa badan kita tidak menghasilkan Vitamin C sendiri ?⁣
⁣
💬 Adakah anda tahu pengambilan Vitamin C dalam jangka masa panjang mengurangkan risiko penyakit kronik ?⁣
⁣
💬 Adakah anda tahu Vitamin C merupakan antara salah satu antioksidan yang menghalang kerosakan sel ?⁣
⁣
Secara kasarnya — Vitamin C ni diperlukan oleh tubuh badan kita sebab kita tidak menghasilkan Vitamin C dengan sendirinya . Vitamin C bukan sahaja membantu dari segi kesihatan dalaman , tetapi juga kecantikan & kekuatan imun tubuh .⁣
⁣
Jadi jangan terkejut — bila anda sentiasa amalkan diet Vitamin C mencukupi :⁣
⁣
✅ Kulit extra glowing⁣
✅ Kurang stress⁣
✅ Imun lebih kuat⁣
✅ Risiko mendapat penyakit kronik lebih rendah⁣
⁣
Jangan tanya siapa yang lebih perlukan vitamin c !⁣
Kita semuaaaaa perlukannya 😆⁣
⁣
NAK DAPATKAN VITAMIN C SHAKLEE ?⁣
⁣
1 botol tahan enam bulan , hanya bermodalkan 50 sen sehari , anda akan dapat kesemua manfaatkan kesihatan ni .⁣
⁣
WHATSAPP UNTUK ORDER⁣
⁣
🔺 Suraya | 0123409270
🔺 COD MELAKA
🔺 Postage Setiap Hari ( J&T | Poslaju )
.
#shakleemelaka #codmelaka #vitaminc #vitamincmalaysia #vitamincshaklee #masalahjerawat
2 0 4 hours ago

Top #masalahjerawat posts

@harlettebeauty Profile picture

@harlettebeauty

Tangerang

Bagaimana sihstep skincare menggunakan harlettè yang bener?
.
.
Pagi hari :
1. Cuci muka pake oatmilk gentle facial wash
2. Gunakan toner (optional)
3. Gunakan serum(optional)
4. Gunakan day creme oatmilk
.
Malam hari :
1. Bersihkan wajah menggunakan micellar water
2. cuci muka dengan oatmilk gentle facial wash
3. Gunakan toner(optional)
4. Gunakan serum(optional)
5. Gunakan oatmilk sleeping mask
.
.
#harlettebeauty #solusijerawat #skincarejerawat #harlette #masalahjerawat #acneisnormal #beautytips

Bagaimana sihstep skincare menggunakan harlettè yang bener?
.
.
Pagi hari :
1. Cuci muka pake oatmilk gentle facial wash
2. Gunakan toner (optional)
3. Gunakan serum(optional)
4. Gunakan day creme oatmilk
.
Malam hari :
1. Bersihkan wajah menggunakan micellar water
2. cuci muka dengan oatmilk gentle facial wash 
3. Gunakan toner(optional)
4. Gunakan serum(optional)
5. Gunakan oatmilk sleeping mask
.
.
#harlettebeauty #solusijerawat #skincarejerawat #harlette #masalahjerawat #acneisnormal#beautytips
9,791 19 18 June, 2019
@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

4 alasan kenapa kamu perlu menambahkan toner dalam rangkain skincare kamu. Simak yuk!
1. Mengangkat sisa-sisa make up, minyak, dan kotoran yang masuk ke dalam pori-pori: Membersihkan wajah dari sisa-sisa make up, asap, dan debu yang hinggap setelah seharian beraktivitas ternyata tidak cukup dengan cleanser aja. Gunakan toner untuk memastikan tidak ada kotoran yang tertinggal agar wajah terlihat cerah dan sehat.

2. Menyeimbangkan pH kulit: Setelah kamu mencuci muka, biasanya kulit akan kehilangan sebagian pH. Nah, toner memiliki peran penting dalam menyeimbangkan pH kulit agar kulit tampak mulus, segar, dan lembab.

3. Meminimalisir risiko munculnya jerawat akibat pori-pori yang tersumbat: Nah, karena kamu sudah membersihkan wajah secara menyeluruh dengan toner, kemungkinan munculnya jerawat akibat pori-pori tersumbat akan semakin kecil.

4. Mengecilkan pori-pori: Toner juga dapat mengontrol kadar minyak pada kulit dan membuat pori-pori terlihat lebih kecil.
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

4 alasan kenapa kamu perlu menambahkan toner dalam rangkain skincare kamu. Simak yuk! 
1. Mengangkat sisa-sisa make up, minyak, dan kotoran yang masuk ke dalam pori-pori: Membersihkan wajah dari sisa-sisa make up, asap, dan debu yang hinggap setelah seharian beraktivitas ternyata tidak cukup dengan cleanser aja. Gunakan toner untuk memastikan tidak ada kotoran yang tertinggal agar wajah terlihat cerah dan sehat.

2. Menyeimbangkan pH kulit: Setelah kamu mencuci muka, biasanya kulit akan kehilangan sebagian pH. Nah, toner memiliki peran penting dalam menyeimbangkan pH kulit agar kulit tampak mulus, segar, dan lembab.

3. Meminimalisir risiko munculnya jerawat akibat pori-pori yang tersumbat: Nah, karena kamu sudah membersihkan wajah secara menyeluruh dengan toner, kemungkinan munculnya jerawat akibat pori-pori tersumbat akan semakin kecil.

4. Mengecilkan pori-pori: Toner juga dapat mengontrol kadar minyak pada kulit dan membuat pori-pori terlihat lebih kecil.
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea  #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
1,138 13 29 August, 2019
@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

Vitamin C atau ascorbic acid memang dikenal akan manfaat anti-oksidannya yang baik untuk kesehatan kulit. Ngga heran kalau banyak produk perawatan kulit yang memiliki kandungan ini, tanpa terkecuali serum. Supaya lebih mudah diserap oleh kulit, vitamin C pada serum memiliki konsentrasi yang tinggi. Siapa yang udah pernah merasakan manfaat dari serum vitamin C?
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #infokecantikan #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea #kesehatankulit #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Vitamin C atau ascorbic acid memang dikenal akan manfaat anti-oksidannya yang baik untuk kesehatan kulit. Ngga heran kalau banyak produk perawatan kulit yang memiliki kandungan ini, tanpa terkecuali serum. Supaya lebih mudah diserap oleh kulit, vitamin C pada serum memiliki konsentrasi yang tinggi. Siapa yang udah pernah merasakan manfaat dari serum vitamin C?
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #infokecantikan #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea #kesehatankulit #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
1,007 6 2 September, 2019
@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

1. Jarang membersihkan layar HP: Ketika mengangkat telfon, tanpa sadar bakteri yang bersarang di layar HP kamu akan berpindah ke wajah. Gimana sih caranya membersihkan layar HP yang benar? Cara paling aman adalah dengan menggunakan lap microfiber yang biasa digunakan sebagai lap kacamata.
.
2. Memakai foundation terlalu tebal: Kalau lagi jerawatan, pasti banyak banget deh yang ngga pede. Akhirnya, banyak yang memilih menggunakan foundation untuk menyiasatinya. Padahal, menggunakan foundation terlalu tebal malah bikin proses penyembuhan jerawat kamu semakin lambat.
.
3. Kurang tidur: Tanpa kamu sadari, kurang tidur merupakan salah satu pemicu stress. Ketika ini terjadi, hormon Kortisol akan memproduksi minyak lebih banyak.
.
4. Jarang membersihkan brush make up: Coba diinget-inget kapan kamu terakhir kali membersihkan brush make up? Atau jangan-jangan malah belum pernah sama sekali? Hiiy, ayo bersihin sekarang juga!
_______
P.s: Beauty! Kamu tau ngga kalau sekarang kamu bisa sharing langsung tentang skincare dan makeup dengan sesama Beauty lainnya melalui komunitas SKWAD Beauty di Whatsapp? Sambil sharing, kamu juga berkesempatan untuk menangin 1 paket skincare yang menyesuaikan jenis kulit kamu lho! Gimana caranya? Langsung cek highlight "Giveaway!" yaa!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

1. Jarang membersihkan layar HP: Ketika mengangkat telfon, tanpa sadar bakteri yang bersarang di layar HP kamu akan berpindah ke wajah. Gimana sih caranya membersihkan layar HP yang benar? Cara paling aman adalah dengan menggunakan lap microfiber yang biasa digunakan sebagai lap kacamata.
.
2. Memakai foundation terlalu tebal: Kalau lagi jerawatan, pasti banyak banget deh yang ngga pede. Akhirnya, banyak yang memilih menggunakan foundation untuk menyiasatinya. Padahal, menggunakan foundation terlalu tebal malah bikin proses penyembuhan jerawat kamu semakin lambat.
.
3. Kurang tidur: Tanpa kamu sadari, kurang tidur merupakan salah satu pemicu stress. Ketika ini terjadi, hormon Kortisol akan memproduksi minyak lebih banyak.
.
4. Jarang membersihkan brush make up: Coba diinget-inget kapan kamu terakhir kali membersihkan brush make up? Atau jangan-jangan malah belum pernah sama sekali? Hiiy, ayo bersihin sekarang juga!
_______
P.s: Beauty! Kamu tau ngga kalau sekarang kamu bisa sharing langsung tentang skincare dan makeup dengan sesama Beauty lainnya melalui komunitas SKWAD Beauty di Whatsapp? Sambil sharing, kamu juga berkesempatan untuk menangin 1 paket skincare yang menyesuaikan jenis kulit kamu lho! Gimana caranya? Langsung cek highlight "Giveaway!" yaa!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea  #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
1,638 14 28 August, 2019
@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

"Kulit aku berminyak nih, Kak. Eksfoliator mana yang cocok buat aku?" "Kulit kering boleh ngga ya eksfoliasi pake eksfoliator fisik?" Sebenernya, Beauty, semua jenis kulit boleh melakukan eksfoliasi fisik maupun kimia, tapi hindari melakukan eksfoliasi terlalu sering jika kamu memiliki kulit yang cenderung kering. Pastikan juga scrub yang kamu gunakan lembut dan tidak menyakiti kulit.
_______
P.s: Beauty! Kamu tau ngga kalau sekarang kamu bisa sharing langsung tentang skincare dan makeup dengan sesama Beauty lainnya melalui komunitas SKWAD Beauty di Whatsapp? Sambil sharing, kamu juga berkesempatan untuk menangin 1 paket skincare yang menyesuaikan jenis kulit kamu lho! Gimana caranya? Langsung cek highlight "Giveaway!" yaa!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

"Kulit aku berminyak nih, Kak. Eksfoliator mana yang cocok buat aku?" "Kulit kering boleh ngga ya eksfoliasi pake eksfoliator fisik?" Sebenernya, Beauty, semua jenis kulit boleh melakukan eksfoliasi fisik maupun kimia, tapi hindari melakukan eksfoliasi terlalu sering jika kamu memiliki kulit yang cenderung kering. Pastikan juga scrub yang kamu gunakan lembut dan tidak menyakiti kulit.
_______
P.s: Beauty! Kamu tau ngga kalau sekarang kamu bisa sharing langsung tentang skincare dan makeup dengan sesama Beauty lainnya melalui komunitas SKWAD Beauty di Whatsapp? Sambil sharing, kamu juga berkesempatan untuk menangin 1 paket skincare yang menyesuaikan jenis kulit kamu lho! Gimana caranya? Langsung cek highlight "Giveaway!" yaa!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #kulitglowing #perawatanwajah #kulitmulus #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #makeupkorea #skincarekorea  #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
521 2 28 August, 2019
@skwadbeauty Profile picture

@skwadbeauty

Bruntusan adalah kondisi di mana terdapat bintik-bintik kecil kemerahan di sekitar wajah yang sering dianggap sebagai masalah kulit. Bruntusan tidak hanya menimbulkan rasa gatal dan rasa perih saat berkeringat. Ketimbang jerawat, bruntusan memang tidak terlihat terlalu signifikan, namun munculnya bruntusan tentu mengurangi rasa percaya diri. Apa sih yang sebenarnya menyebabkan bruntusan? Simak penjelasan dari SKWAD Beauty ini!
_______
.
@skwadbeauty
@skwadbeauty
@skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #perawatanwajah #bruntusan #bruntusandiwajah #bruntusanhilang #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #kulitbruntusan #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty

Bruntusan adalah kondisi di mana terdapat bintik-bintik kecil kemerahan di sekitar wajah yang sering dianggap sebagai masalah kulit. Bruntusan tidak hanya menimbulkan rasa gatal dan rasa perih saat berkeringat. Ketimbang jerawat, bruntusan memang tidak terlihat terlalu signifikan, namun munculnya bruntusan tentu mengurangi rasa percaya diri. Apa sih yang sebenarnya menyebabkan bruntusan? Simak penjelasan dari SKWAD Beauty ini!
_______
.
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty
➡ @skwadbeauty

Follow 📲 @skwadtech
Follow 🍟 @skwadfood
Follow 👫 @skwadparents
Follow 👻 @skwadmystery
Follow 💊 @skwadhealth
Follow 💪 @skwadfitness
-------------------------
#tipskecantikan #skincaretips #makeupnatural #skincaredrugstore #perawatanwajah #bruntusan #bruntusandiwajah #bruntusanhilang #kulitremaja #tipsskincare #rekomendasiskincare #kulitberjerawat #skincarelokal #skincarethreads #kulitbruntusan #hilangkanjerawat #bebasjerawat #tipsjerawat #masalahjerawat #jerawatbatu #jerawatcepathilang #faktakecantikan #skincaretips101 #solusijerawat #skincareremaja #makeupremaja #basicskincare #skincare #skwadbeauty
2,334 34 6 September, 2019
@nacrebeautycare Profile picture

@nacrebeautycare

Wajah yang bersih dan terawat merupakan keinginan setiap perempuan. Salah satu cara untuk mendapatkannya adalah dengan rutin menggunakan skin care :)
.
Setiap orang memiliki kondisi kulit yang berbeda, dan penggunaan skincare yang tidak tepat justru akan membuat kondisi wajah semakin memburuk.
.
The Ordinary merupakan solusi untuk setiap permasalahan kulit!
Jadi sebelum kamu membeli skincare kamu wjib mengenali jenis kulitmu terlebih dahulu beauties :)
Apakah kering, berminyak, kombinasi, atau sensitif. Jenis kulit tersebut bisa menentukan produk apa yang harus kamu beli :)
.
Pastikan kamu memilih produk yang memang diformulasikan sesuai dengan jenis kulitmu agar produk yang kamu pilih bisa bekerja secara optimal.
.
kira-kira apa masalah kulit yang sedang kamu hadapi beauties?
.
#theordinary #solusikulit #kulitberminyak #kulitsensitif #breakout #acnecare #masalahjerawat #skincarekorea #koreanskincare #nacrebeautycare #lactidacid #niacinamide #rosehip #vitamin

Wajah yang bersih dan terawat merupakan keinginan setiap perempuan. Salah satu cara untuk mendapatkannya adalah dengan rutin menggunakan skin care :)
.
Setiap orang memiliki kondisi kulit yang berbeda, dan penggunaan skincare yang tidak tepat justru akan membuat kondisi wajah semakin memburuk.
.
The Ordinary merupakan solusi untuk setiap permasalahan kulit!
Jadi sebelum kamu membeli skincare kamu wjib mengenali jenis kulitmu terlebih dahulu beauties :)
Apakah kering, berminyak, kombinasi, atau sensitif. Jenis kulit tersebut bisa menentukan produk apa yang harus kamu beli :)
.
Pastikan kamu memilih produk yang memang diformulasikan sesuai dengan jenis kulitmu agar produk yang kamu pilih bisa bekerja secara optimal.
.
kira-kira apa masalah kulit yang sedang kamu hadapi beauties?
.
#theordinary #solusikulit #kulitberminyak #kulitsensitif #breakout #acnecare #masalahjerawat #skincarekorea #koreanskincare #nacrebeautycare #lactidacid #niacinamide #rosehip #vitamin
1,512 105 30 March, 2019
@harlettebeauty Profile picture

@harlettebeauty

Jakarta, Indonesia

Sebuah kisah tentang seorang supir truck yang selama 28 tahun terkena sinar matahari (Slide untuk melihat wajahnya)
Selengkapnya bisa check highlight instastory “SUN”
.
.
Itulah kenapa penting banget untuk kita pake skincare yang mengandung SPF supaya kulit kita terlindungi dan sehat.
.
.
P.S.
Cerita ini aku dapetin dari google, belum ada penjelasan apakah ini mitos atau ga. Tapi yang perlu diketahui, efek sinar matahari beneran bisa merusak kulit itu bener loh guys. Bukan buat menakuti ya, tapi biar kita lebih aware untuk selalu menggunakan sunscreen.💙 #harlettebeauty #solusijerawat #skincarejerawat #harlette #masalahjerawat #beauty #acneisnormal #cantikitukulitsehat

Sebuah kisah tentang seorang supir truck yang selama 28 tahun terkena sinar matahari (Slide untuk melihat wajahnya) 
Selengkapnya bisa check highlight instastory “SUN”
.
.
Itulah kenapa penting banget untuk kita pake skincare yang mengandung SPF supaya kulit kita terlindungi dan sehat.
.
.
P.S.
Cerita ini aku dapetin dari google, belum ada penjelasan apakah ini mitos atau ga. Tapi yang perlu diketahui, efek sinar matahari beneran bisa merusak kulit itu bener loh guys. Bukan buat menakuti ya, tapi biar kita lebih aware untuk selalu menggunakan sunscreen.💙 #harlettebeauty #solusijerawat #skincarejerawat #harlette #masalahjerawat #beauty #acneisnormal #cantikitukulitsehat
504 5 19 June, 2019
@harlettebeauty Profile picture

@harlettebeauty

Jakarta, Indonesia

Kamu udah pake day creme sebelum beraktivitas belum? 😘
Saat berpuasa, kulit akan cenderung kering. So, kamu butuh moisturizer untuk menjaga kelembaban kulit.
.
.
✨ Tekstur krim ringan banget tapi tetap melembabkan dan lembut di kulit, sehingga cocok untuk kulit sensitif dan acne prone skin.
✨ Skincare pelembab/moisturizer sekaligus berfungsi sebagai sunscreen karena memiliki kandungan SPF.
✨ Mengandung bahan “niacinamide” yang membantu mengatasi jerawat dan menyamarkan bekas-bekas jerawat. Sehingga, wajah jadi cerah, glowing, dan sehat💙
.
.
Stealing @josephineruthc ‘s photo. Thankyou dear😘
#acnetips #acnefighter #tipsjerawat #harlettebeauty #harlette #menujukulitsehat #cantikitukulitsehat #masalahjerawat #ngatasinjerawat #skincarejerawat

Kamu udah pake day creme sebelum beraktivitas belum? 😘
Saat berpuasa, kulit akan cenderung kering. So, kamu butuh moisturizer untuk menjaga kelembaban kulit.
.
.
✨ Tekstur krim ringan banget tapi tetap melembabkan dan lembut di kulit, sehingga cocok untuk kulit sensitif dan acne prone skin.
✨ Skincare pelembab/moisturizer sekaligus berfungsi sebagai sunscreen karena memiliki kandungan SPF.
✨ Mengandung bahan “niacinamide” yang membantu mengatasi jerawat dan menyamarkan bekas-bekas jerawat. Sehingga, wajah jadi cerah, glowing, dan sehat💙
.
.
Stealing @josephineruthc ‘s photo. Thankyou dear😘 
#acnetips #acnefighter #tipsjerawat #harlettebeauty #harlette #menujukulitsehat #cantikitukulitsehat #masalahjerawat #ngatasinjerawat#skincarejerawat
1,038 229 17 May, 2019