#masalahjerawat Instagram Photos & Videos

masalahjerawat - 228.9k posts

Statistics

We looked inside some of the posts tagged with #masalahjerawat and here's what we found interesting.

Inside 48 Posts

Time between posts:
6 minutes
Average like
0.8
Average comment
0
Posts with video
7/48
Posts with photo
41/48

Hashtag Popularity

TAK MAMPU BERTAHAN

Lagi sorang mini agent mengadu. Stock baru je mendarat tapi dah salam sold out!

Power ke power?

Tak rugi join team Sis fida. Sebab kita bagi tips marketing, kita ajar cara business. Copywriting disediakan. Tinggal copy paste je uols. Kita bagi A-Z, mana nak dpt mcm ni? Siapa nak bagi? Peluang yang jarang dapat di mana2

Tak nak lepaskan peluang? Cepat ws. Modal serendah rm75 sahaja!
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq

TAK MAMPU BERTAHAN

Lagi sorang mini agent mengadu. Stock baru je mendarat tapi dah salam sold out!

Power ke power?

Tak rugi join team Sis fida. Sebab kita bagi tips marketing, kita ajar cara business. Copywriting disediakan. Tinggal copy paste je uols. Kita bagi A-Z, mana nak dpt mcm ni? Siapa nak bagi? Peluang yang jarang dapat di mana2

Tak nak lepaskan peluang? Cepat ws. Modal serendah rm75 sahaja!
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending  #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq
0 0 15 February, 2020

TAK MAMPU BERTAHAN

Lagi sorang mini agent mengadu. Stock baru je mendarat tapi dah salam sold out!

Power ke power?

Tak rugi join team Sis fida. Sebab kita bagi tips marketing, kita ajar cara business. Copywriting disediakan. Tinggal copy paste je uols. Kita bagi A-Z, mana nak dpt mcm ni? Siapa nak bagi? Peluang yang jarang dapat di mana2

Tak nak lepaskan peluang? Cepat ws. Modal serendah rm75 sahaja!
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq

TAK MAMPU BERTAHAN

Lagi sorang mini agent mengadu. Stock baru je mendarat tapi dah salam sold out!

Power ke power?

Tak rugi join team Sis fida. Sebab kita bagi tips marketing, kita ajar cara business. Copywriting disediakan. Tinggal copy paste je uols. Kita bagi A-Z, mana nak dpt mcm ni? Siapa nak bagi? Peluang yang jarang dapat di mana2

Tak nak lepaskan peluang? Cepat ws. Modal serendah rm75 sahaja!
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnest #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending  #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq
0 0 15 February, 2020

Tumit kaki duk sok sek sok sek.
Buat apa nak susahkan diri lagi sis?

Khaki cantik kan ada.
Gosok-gosok aje terus flawless licin pinkish gitewww😘
.
. Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah
#kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Tumit kaki duk sok sek sok sek.
Buat apa nak susahkan diri lagi sis?

Khaki cantik kan ada.
Gosok-gosok aje terus flawless licin pinkish gitewww😘
.
.  Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah 
#kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 15 February, 2020

Licin tapak kaki yang pecah -pecah tu?
Biar betul.
Jom la cuba sekarang!

Hanya D.I.Y kat rumah je sis.
tak usah membazir masa dan minyak kereta ke spa.
semua dihujung jari je.Klik nombor dibawah dan order sahaja dari kami.
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah
#kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Licin tapak kaki yang pecah -pecah tu?
Biar betul.
Jom la cuba sekarang!

Hanya D.I.Y kat rumah je sis.
tak usah membazir masa dan minyak kereta ke spa.
semua dihujung jari je.Klik nombor dibawah dan order sahaja dari kami.
.
.
Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah 
#kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 15 February, 2020

TESTIMONI YOUTH SKINCARE
.
.
Rasa happy sebab dapat bantu customer dapat kulit idaman.
Bebas jerawat, kulit makin flawless & makin nampak muda.
.
Ingredients dalam Youth skincare 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan dan diuji oleh pakar DERMATOLOGI & OFTALMOLOGI.
So, tentulah ianya bebas daripada bahan kimia berbahaya.
.
Penggunaan Youth Skincare secara konsisten:
✔ kelihatan lebih muda & sihat
✔ tekstur kulit yang lebih baik & lembut
✔ tampak lebih berseri
✔ kulit lebih tegang & kurang kedutan
.
.
Korang nak dapatkan fullset Youth skincare boleh hubungi saya terus.👇👇
.
Eling | 013 915 0118
Shaklee Business Leader

TESTIMONI YOUTH SKINCARE
.
.
Rasa happy sebab dapat bantu customer dapat kulit idaman.
Bebas jerawat, kulit makin flawless & makin nampak muda.
.
Ingredients dalam Youth skincare 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan dan diuji oleh pakar DERMATOLOGI & OFTALMOLOGI.
So, tentulah ianya bebas daripada bahan kimia berbahaya.
.
Penggunaan Youth Skincare secara konsisten:
✔ kelihatan lebih muda & sihat
✔ tekstur kulit yang lebih baik & lembut
✔ tampak lebih berseri
✔ kulit lebih tegang & kurang kedutan
.
.
Korang nak dapatkan fullset Youth skincare boleh hubungi saya terus.👇👇
.
Eling | 013 915 0118
Shaklee Business Leader
1 1 15 February, 2020

RESTOCK RESTOCK!

Mini agent restock lagi. Cepat betul semua makan stock ya. Kejap2 dapat msg anak2 nak tambah order, nak restock

Ada yang kata cust repeat sekali 2-3 botol. Alhamdulillah, #TeamSalesPadu semakin berkembang dari hari ke hari

Sis fida ajar dan guide. Awal amalkan. Awak yang dpt hasil. Picit2 telefon pun duit masuk 😉
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq

RESTOCK RESTOCK!

Mini agent restock lagi. Cepat betul semua makan stock ya. Kejap2 dapat msg anak2 nak tambah order, nak restock

Ada yang kata cust repeat sekali 2-3 botol. Alhamdulillah, #TeamSalesPadu semakin berkembang dari hari ke hari

Sis fida ajar dan guide. Awal amalkan. Awak yang dpt hasil. Picit2 telefon pun duit masuk 😉
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending  #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq
1 0 15 February, 2020

RESTOCK RESTOCK!

Mini agent restock lagi. Cepat betul semua makan stock ya. Kejap2 dapat msg anak2 nak tambah order, nak restock

Ada yang kata cust repeat sekali 2-3 botol. Alhamdulillah, #TeamSalesPadu semakin berkembang dari hari ke hari

Sis fida ajar dan guide. Awal amalkan. Awak yang dpt hasil. Picit2 telefon pun duit masuk 😉
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq

RESTOCK RESTOCK!

Mini agent restock lagi. Cepat betul semua makan stock ya. Kejap2 dapat msg anak2 nak tambah order, nak restock

Ada yang kata cust repeat sekali 2-3 botol. Alhamdulillah, #TeamSalesPadu semakin berkembang dari hari ke hari

Sis fida ajar dan guide. Awal amalkan. Awak yang dpt hasil. Picit2 telefon pun duit masuk 😉
.
.
.
📲 WhatsApp 019-6942803
Atau klik link di bio
.
.
🔥 Stokis | Agent | Dropship Wanted
.
.
#TeamMamyPower #birdnestessencehq #birdnestjohor #bebytoratora #birdnestessence #birdnestessencejohor #agentwanted #dropshipwanted #hadiahbirthday #hadiahanniversary #sarangburung #artismalaysia #neelofa #dramatv3 #fattahamin #sarangburungmalaysia #masalahjerawat #trending  #fazura #instafamous #nilofa #viralmalaysia #birdnestessencekedah #syasyarushdiena #birdnestessenceselangor #tipskecantikan #gosip #bneoriginal #bneoriginalhq
2 0 15 February, 2020

Pernah pakai lipstik/ lipmatte / lipgloss tapi lepas tu jadi melekit! Melekat! Bila buang, bibir kering mak aii! Nak cakap tak confident bila bibir bak tanah kemarau, luka pastu tonyoh lagi sbb nak cover! Not with SUTERA HERBAL LIP THERAPY! Iqa jamin boleh cantik & repair bibir tuuuuuu 😘

Whatsapp sekarang!!
01128525156

#jamutunteja
#takkanjamuhilangdidunia
#wepreferJTT
#jttmembership #jamutuntejakotabharu #jttkelantan #jamumalaysia #periodteratur #tipsberpantang #tipshamil #sephoramalaysia #salemalaysia #kulitflawless #tipskulitberminyak #tipshilangkanjerawat #quotesoftheday #weddinginspiration #photographermalaysia #susulofakelantan #mykoridessertcafe #kopimesin #maharanitunteja #setberpantang #masalahjerawat #keputihan #penjagaankulit #bibirkering #tutorialbawal #breasfeeding #dansadansing2020

Pernah pakai lipstik/ lipmatte / lipgloss tapi lepas tu jadi melekit! Melekat! Bila buang, bibir kering mak aii! Nak cakap tak confident bila bibir bak tanah kemarau, luka pastu tonyoh lagi sbb nak cover! Not with SUTERA HERBAL LIP THERAPY! Iqa jamin boleh cantik & repair bibir tuuuuuu 😘

Whatsapp sekarang!!
01128525156

#jamutunteja
#takkanjamuhilangdidunia 
#wepreferJTT
#jttmembership #jamutuntejakotabharu #jttkelantan #jamumalaysia #periodteratur #tipsberpantang #tipshamil #sephoramalaysia #salemalaysia #kulitflawless #tipskulitberminyak #tipshilangkanjerawat  #quotesoftheday #weddinginspiration #photographermalaysia #susulofakelantan #mykoridessertcafe #kopimesin #maharanitunteja #setberpantang  #masalahjerawat  #keputihan  #penjagaankulit #bibirkering #tutorialbawal  #breasfeeding #dansadansing2020
2 0 15 February, 2020

Wau 😍 breast anjal , pinggang ramping , punggung montok , rambut lebat , kulit putih gebu 😚 dye amalkan ape ek? Dye amalkan pinklady lah uolls . 😜 hanya amik 2biji capsule just telan dengan air bangun pagi tuptup dah tiptop macam ni 💃 sape taknak kan body cutting macam tu 😝 semua wanita impikan body yang cantik 💞 so tunggu apelagi?
Jom lah whatapps sis cepat cepat 😉 nanti sis guide uolss sampai merencikk gituwww 😇 .
.
.
#pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladyasetmantap #misspinklady2019 #trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #payudaramontok #mantap #anjal #missvketat #keputihanhilang
#menopause #libido #rahimsihat #masalahjerawat #masalahjeragat #beratideal #tambahberatbadan #ramping #kurus #putih #putihmulus #putihgebu #cerahkankulit #kulitkusam #groupjutawan #teampuansiti #teamzhaleeqha

Wau 😍 breast anjal , pinggang ramping , punggung montok , rambut lebat , kulit putih gebu 😚 dye amalkan ape ek? Dye amalkan pinklady lah uolls . 😜 hanya amik 2biji capsule just telan dengan air bangun pagi tuptup dah tiptop macam ni 💃 sape taknak kan body cutting macam tu 😝 semua wanita impikan body yang cantik 💞 so tunggu apelagi? 
Jom lah whatapps sis cepat cepat 😉 nanti sis guide uolss sampai merencikk gituwww 😇 .
.
.
#pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladyasetmantap #misspinklady2019 #trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #payudaramontok #mantap #anjal #missvketat #keputihanhilang
#menopause #libido #rahimsihat #masalahjerawat #masalahjeragat #beratideal #tambahberatbadan #ramping #kurus #putih #putihmulus #putihgebu #cerahkankulit #kulitkusam #groupjutawan #teampuansiti #teamzhaleeqha
0 0 15 February, 2020

Wau 😍 breast anjal , pinggang ramping , punggung montok , rambut lebat , kulit putih gebu 😚 dye amalkan ape ek? Dye amalkan pinklady lah uolls . 😜 hanya amik 2biji capsule just telan dengan air bangun pagi tuptup dah tiptop macam ni 💃 sape taknak kan body cutting macam tu 😝 semua wanita impikan body yang cantik 💞 so tunggu apelagi?
Jom lah whatapps sis cepat cepat 😉 nanti sis guide uolss sampai merencikk gituwww 😇 .
. .
#pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladyasetmantap #misspinklady2019 #trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #payudaramontok #mantap #anjal #missvketat #keputihanhilang
#menopause #libido #rahimsihat #masalahjerawat #masalahjeragat #beratideal #tambahberatbadan #ramping #kurus #putih #putihmulus #putihgebu #cerahkankulit #kulitkusam #groupjutawan #teampuansiti #teamzhaleeqha

Wau 😍 breast anjal , pinggang ramping , punggung montok , rambut lebat , kulit putih gebu 😚 dye amalkan ape ek? Dye amalkan pinklady lah uolls . 😜 hanya amik 2biji capsule just telan dengan air bangun pagi tuptup dah tiptop macam ni 💃 sape taknak kan body cutting macam tu 😝 semua wanita impikan body yang cantik 💞 so tunggu apelagi? 
Jom lah whatapps sis cepat cepat 😉 nanti sis guide uolss sampai merencikk gituwww 😇 .
. .
#pinkladyhq #pinkladybodyperfection #pinkladyasetmantap #misspinklady2019 #trustedsellerpinklady
#pinkladyoriginal #pinkladyluluskkm #payudaramontok #mantap #anjal #missvketat #keputihanhilang
#menopause #libido #rahimsihat #masalahjerawat #masalahjeragat #beratideal #tambahberatbadan #ramping #kurus #putih #putihmulus #putihgebu #cerahkankulit #kulitkusam #groupjutawan #teampuansiti #teamzhaleeqha
0 0 15 February, 2020

Kadang-kadang kita pun tak tahu produk ape yang boleh membantu untuk masalah parut jerawat ni. jom dengar jawapan dari Dr Wina cara menyelesaikan masalah parut jerawat ni.
.
Klik link di bio untuk dapatkan special offer atau terus direct whatsapp sekarang! Terhad untuk 5 orang terawal tonton video ni!
.
Kalau ada sebarang pertanyaan ataupun soalan untuk doktor-doktor kami, Sila komen di bawah 👇🏻👇🏻
.
#hannanmedispabatupahat #parutjerawat #parutberlubang #parutlekukberkawah #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless

Kadang-kadang kita pun tak tahu produk ape yang boleh membantu untuk masalah parut jerawat ni. jom dengar jawapan dari Dr Wina cara menyelesaikan masalah parut jerawat ni.
.
Klik link di bio untuk dapatkan special offer atau terus direct whatsapp sekarang! Terhad untuk 5 orang terawal tonton video ni!
.
Kalau ada sebarang pertanyaan ataupun soalan untuk doktor-doktor kami, Sila komen di bawah 👇🏻👇🏻
.
#hannanmedispabatupahat #parutjerawat #parutberlubang #parutlekukberkawah #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah  #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless
7 0 15 February, 2020

Kadang-kadang kita pun tak tahu produk ape yang boleh membantu untuk masalah parut jerawat ni. jom dengar jawapan dari Dr Wina cara menyelesaikan masalah parut jerawat ni.
.
Klik link di bio untuk dapatkan special offer atau terus direct whatsapp sekarang! Terhad untuk 5 orang terawal tonton video ni!
.
Kalau ada sebarang pertanyaan ataupun soalan untuk doktor-doktor kami, Sila komen di bawah 👇🏻👇🏻
.
#hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spakemaman #facialmurah #spamurah #wargakemaman #setmungLawo #setmungpuahhati #kemamangidamang #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #slimming #noweveryonecancantik #hmk #nakcantik #feedbackpositive #mobilespa

Kadang-kadang kita pun tak tahu produk ape yang boleh membantu untuk masalah parut jerawat ni. jom dengar jawapan dari Dr Wina cara menyelesaikan masalah parut jerawat ni.
.
Klik link di bio untuk dapatkan special offer atau terus direct whatsapp sekarang! Terhad untuk 5 orang terawal tonton video ni!
.
Kalau ada sebarang pertanyaan ataupun soalan untuk doktor-doktor kami, Sila komen di bawah 👇🏻👇🏻
.
#hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spakemaman #facialmurah #spamurah #wargakemaman #setmungLawo #setmungpuahhati #kemamangidamang #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #slimming #noweveryonecancantik #hmk #nakcantik #feedbackpositive #mobilespa
1 0 15 February, 2020

💧Kulit kronik akibat salahgunaan produk merkuri
💧Breakout akibat hormon (stress)
💧Sunburn yg teruk
💧Jerawat nanah, batu, pasir, halus yg sudah lama bertapa dimuka
💧Parut jerawat berlubang singgah tak pergi2
💧Parut & biji2 air serta chickenpox
💧Parut2 hitam jerawat yg tak hilang2
💧Pori2 besar dan tersumbat
💧Jeragat yg sgt susah nak pudar
💧Blackhead & whitehead berleluasa 💧Kulit muka yg sgt berminyak
💧Tona kulit tak sekata (kusam dan tak bermaya)
💧Melembabkan kulit yg kering

_
Whatsapp IKA (011-10271237) / KLIK LINK AT BIO 😉

READY STOCK & FREEGIFT LETOP !
📮EVERYDAY 😉
_
#teamlovelieeja #teammeroketlaju #LUVBabes #lovelieecyberjaya #lovelieeequinepark #lovelieepuncakjalil #lovelieesouthcity #lovelieeserikembangan #lovelieeputrajaya
#upm #uniten #uitmdengkil #lovelieeessentialscleanser
#lovelieeessentialsserum
#lovelieeessentialssunscreen #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium
#lovelieeessentialsskincare
#lovelieebeauty
#lovelieebyasyalliee #lovelieefeedback
#lovelieemalaysia #masalahjerawat #ubatjerawat #skincaremalaysia #luvtips

💧Kulit kronik akibat salahgunaan produk merkuri
💧Breakout akibat hormon (stress)
💧Sunburn yg teruk
💧Jerawat nanah, batu, pasir, halus yg sudah lama bertapa dimuka
💧Parut jerawat berlubang singgah tak pergi2
💧Parut & biji2 air serta chickenpox
💧Parut2 hitam jerawat yg tak hilang2
💧Pori2 besar dan tersumbat
💧Jeragat yg sgt susah nak pudar
💧Blackhead & whitehead berleluasa 💧Kulit muka yg sgt berminyak
💧Tona kulit tak sekata (kusam dan tak bermaya)
💧Melembabkan kulit yg kering

_
Whatsapp IKA (011-10271237) / KLIK LINK AT BIO 😉

READY STOCK & FREEGIFT LETOP !
📮EVERYDAY 😉
_
#teamlovelieeja #teammeroketlaju #LUVBabes #lovelieecyberjaya #lovelieeequinepark #lovelieepuncakjalil #lovelieesouthcity #lovelieeserikembangan #lovelieeputrajaya
#upm #uniten #uitmdengkil #lovelieeessentialscleanser 
#lovelieeessentialsserum 
#lovelieeessentialssunscreen #hellopeachplease #hellopeachpleasepremium
#lovelieeessentialsskincare 
#lovelieebeauty 
#lovelieebyasyalliee #lovelieefeedback 
#lovelieemalaysia #masalahjerawat #ubatjerawat #skincaremalaysia #luvtips
1 0 15 February, 2020

Selese ke nak simpan tumit merekah?

Jom la ubati sekarang,sebelum terlambat!

Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Selese ke nak simpan tumit merekah?

Jom la ubati sekarang,sebelum terlambat!

Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 15 February, 2020

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mempunyai 10x ganda kepekatan untuk bantu penghasilan sel kulit dan kolagen secara semula jadi

Bagus sangat untuk proses perbaiki semula kulit kita yang ada masalah ✅parut berlubang
✅parut hitam
✅jeragat
✅tona tak sekata

Lelaki dan perempuan boleh guna tau!

Wassap Sya untuk order k. Klik link di bawah.

www.wassap.my/60125588449

WHATSAPP TASYA
0125588449

#youthskincare #serum #skincare #masalahjerawat #sesuaiuntuksemuajeniskulit #activatingserum

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mempunyai 10x ganda kepekatan untuk bantu penghasilan sel kulit dan kolagen secara semula jadi

Bagus sangat untuk proses perbaiki semula kulit kita yang ada masalah ✅parut berlubang
✅parut hitam
✅jeragat
✅tona tak sekata

Lelaki dan perempuan boleh guna tau!

Wassap Sya untuk order k. Klik link di bawah.

www.wassap.my/60125588449

WHATSAPP TASYA
0125588449

#youthskincare #serum #skincare #masalahjerawat #sesuaiuntuksemuajeniskulit #activatingserum
0 0 15 February, 2020

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mempunyai 10x ganda kepekatan untuk bantu penghasilan sel kulit dan kolagen secara semula jadi

Bagus sangat untuk proses perbaiki semula kulit kita yang ada masalah ✅parut berlubang
✅parut hitam
✅jeragat
✅tona tak sekata

Lelaki dan perempuan boleh guna tau!

Wassap Sya untuk order k. Klik link di bawah.

www.wassap.my/60125588449

WHATSAPP TASYA
0125588449

#youthskincare #serum #skincare #masalahjerawat #sesuaiuntuksemuajeniskulit #activatingserum

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mempunyai 10x ganda kepekatan untuk bantu penghasilan sel kulit dan kolagen secara semula jadi

Bagus sangat untuk proses perbaiki semula kulit kita yang ada masalah ✅parut berlubang
✅parut hitam
✅jeragat
✅tona tak sekata

Lelaki dan perempuan boleh guna tau!

Wassap Sya untuk order k. Klik link di bawah.

www.wassap.my/60125588449

WHATSAPP TASYA
0125588449

#youthskincare #serum #skincare #masalahjerawat #sesuaiuntuksemuajeniskulit #activatingserum
0 0 15 February, 2020

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mempunyai 10x ganda kepekatan untuk bantu penghasilan sel kulit dan kolagen secara semula jadi

Bagus sangat untuk proses perbaiki semula kulit kita yang ada masalah ✅parut berlubang
✅parut hitam
✅jeragat
✅tona tak sekata

Lelaki dan perempuan boleh guna tau!

Wassap Sya untuk order k. Klik link di bawah.

www.wassap.my/60125588449

WHATSAPP TASYA
0125588449

#youthskincare #serum #skincare #masalahjerawat #sesuaiuntuksemuajeniskulit #activatingserum

YOUTH ACTIVATING SERUM

Mempunyai 10x ganda kepekatan untuk bantu penghasilan sel kulit dan kolagen secara semula jadi

Bagus sangat untuk proses perbaiki semula kulit kita yang ada masalah ✅parut berlubang
✅parut hitam
✅jeragat
✅tona tak sekata

Lelaki dan perempuan boleh guna tau!

Wassap Sya untuk order k. Klik link di bawah.

www.wassap.my/60125588449

WHATSAPP TASYA
0125588449

#youthskincare #serum #skincare #masalahjerawat #sesuaiuntuksemuajeniskulit #activatingserum
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
#lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
#antiaging #antijerawat #kulitkusam
#masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
 #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
 #antiaging #antijerawat #kulitkusam
 #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda
1 0 15 February, 2020

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
#lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
#antiaging #antijerawat #kulitkusam
#masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
 #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
 #antiaging #antijerawat #kulitkusam
 #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda
0 0 15 February, 2020

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
#lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
#antiaging #antijerawat #kulitkusam
#masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
 #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
 #antiaging #antijerawat #kulitkusam
 #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda
2 0 15 February, 2020

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
#lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
#antiaging #antijerawat #kulitkusam
#masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda

Bila wajah dah nampak kesan penuaan lebih dri umur sebenar sapa tak risau kan. Umur 20 an dah ada kedut, umur 30 an jeragat dah tebal, kering kusam

Sekarang uols tak pyah risau, tak payah bazir kan duit beli skincare macam macam, calit je wd untuk dalaman, biar wd rawat dari dalaman, minum air secukup nya inshaAllah akan nampak hasil

PROMO COMBO (2unit) RM160 SAMPAI FEB SHJ
HARGA SEUNIT RM 100

FREE POSTAGE
FREE GIFT
FREE VIDEO GUIDE CARA PAKAI

pembelian combo layak join LUCKY DRAW BERNILAI RM15k ( 10 hadiah ) tau

Best kan?

Meh whatsapp Kak Long Deela now
011-15644756
.
.
. ‼️DEALER WANTED
Boleh whastapp sis jugak ye, ada group support sekali

#wdtamalaysia #womendesiremalaysia #wdtakl #wdtaselangor #leeyanarahman #minimalace #SKII #esteelauder #dermalogica #instaboomakademi #hervskincare
 #lipmattesobella #wdtamalaysia #antijeragat
 #antiaging #antijerawat #kulitkusam
 #masalahJerawat #ubatJerawat #ubatJeragat #firmax #produkkesihatan #produkkecantikan #Tipscantik #petuacantik #petuakecantikan #petuabahandapur #krimawetmuda
0 0 15 February, 2020

Did you know... 🌹
-
Saffron is the most expensive spice in the world and it is one of the STAR ingredients in both Premium Saffron Toner 2.0 and Saffron Mist, bukan biasa biasa 🌬 The best quality you can get!
-
With that kind of quality and with this kind of price, phewwww affordable sangat sangat!
🔥Saffron Mist RM20
🔥Premium Saffron Toner 2.0 RM69
-
#testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #naturalskincareproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #hydratingtoner #saffrontonermalaysia #premiumsaffrontoner #facemistmalaysia #facemist #saffron #roseclaymask #roseclaymalaysia #claymask #claymaskmalaysia #skincaremalaysia #clearskin #kulitkering #dryskin #glowingskin #acneproneskincare #acnescars #jerawat #masalahjerawat #darkspots #parutjerawat #premiumsaffrontonerjelitakl

Did you know... 🌹
-
Saffron is the most expensive spice in the world and it is one of the STAR ingredients in both Premium Saffron Toner 2.0 and Saffron Mist, bukan biasa biasa 🌬 The best quality you can get!
-
With that kind of quality and with this kind of price, phewwww affordable sangat sangat!
🔥Saffron Mist RM20
🔥Premium Saffron Toner 2.0 RM69
-
#testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #naturalskincareproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #hydratingtoner #saffrontonermalaysia #premiumsaffrontoner #facemistmalaysia #facemist #saffron #roseclaymask #roseclaymalaysia #claymask #claymaskmalaysia #skincaremalaysia #clearskin #kulitkering #dryskin #glowingskin #acneproneskincare #acnescars #jerawat #masalahjerawat #darkspots #parutjerawat #premiumsaffrontonerjelitakl
3 0 15 February, 2020

Now readystock with us🔥
-
Introducing you the very famous face mist by JelitaKL, Saffron Mist which can benefit you in so many ways! Suitable for all skintype, can also be use for your hair rather than use it only for your skin 🙆🏻‍♀️
-
Only RM20 for 100ml can last up to one month, exclude postage but definitely extra gift will be provided 😘
-
#testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #homemade #naturalskincareproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #hydratingtoner #saffrontonermalaysia #premiumsaffrontoner #facemistmalaysia #facemist #saffron #roseclaymask #roseclaymalaysia #claymask #claymaskmalaysia #skincaremalaysia #clearskin #kulitkering #dryskin #glowingskin #acneproneskincare #acnescars #jerawat #masalahjerawat #darkspots #parutjerawat #premiumsaffrontonerjelitakl

Now readystock with us🔥
-
Introducing you the very famous face mist by JelitaKL, Saffron Mist which can benefit you in so many ways! Suitable for all skintype, can also be use for your hair rather than use it only for your skin 🙆🏻‍♀️
-
Only RM20 for 100ml can last up to one month, exclude postage but definitely extra gift will be provided 😘
-
#testimonijelitakl #feedbackjelitakl #jelitakl #homemade #naturalskincareproducts #toner #saffrontoner #tonermalaysia #hydratingtoner #saffrontonermalaysia #premiumsaffrontoner #facemistmalaysia #facemist #saffron #roseclaymask #roseclaymalaysia #claymask #claymaskmalaysia #skincaremalaysia #clearskin #kulitkering #dryskin #glowingskin #acneproneskincare #acnescars #jerawat #masalahjerawat #darkspots #parutjerawat #premiumsaffrontonerjelitakl
2 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
0 0 15 February, 2020

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan #beautyinfo #beautytips

Sudah banyak testimoni pelanggan kami, giliran kamu yang buktikan...! 👇😘
.
📲wa : 082161359824
.

#tipskecantikan #infokesehatan #tipskesehatan #jerawat #kulitberjerawat #masalahjerawat #kesehatankulit #kesehatan #kulit #infokecantikan  #beautyinfo #beautytips
1 0 15 February, 2020

Kenapa perlu pilih Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer?
.
💗Diformulasikan oleh pakar di Kolej Kemahiran Tinggi Mara Lenggong 💗Teksture matte
💗Teksture ringan
💗Menghilangkan masalah kulit
💗Teksture tak melekit
💗Wangian ros

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia

Kenapa perlu pilih Beluv Cosmetics Aloevera Moisturizer?
.
💗Diformulasikan oleh pakar di Kolej Kemahiran Tinggi Mara Lenggong 💗Teksture matte
💗Teksture ringan
💗Menghilangkan masalah kulit
💗Teksture tak melekit
💗Wangian ros

Tekan link untuk ws: https://wa.me/601156397025

#masalahjerawat #masalahkulitberminyak #mukaberminyak #masalahjeragat
#masalahkulit #masalahgatalgatal #masalahluka #melembapkankulit #masalahkulitkering #masalahsunburn #beluvcosmetics #beluvcosmeticsofficial #krimmukaterbaik #moisturizeraloevera #moisturizerforface #produkberkualiti #produklakukeras #produkmalaysia #produkbermutu #moisturizermalaysia
1 0 15 February, 2020
TULAH ! SAPA SURUH SKIN GEBU GEBAS SGT ! .
nasib gigirl juga ,abam abam jgn buat perangai mcm ni eyh ..buat kat bini sendiri xpe 🤭
.

apa benda lah yg diorang sapu hari hari sampai kawan pun geram dgn skin dia 😂
.
.

#bougasbeauty
#serumbougasshahalamsek19
#bougasserum
#serumbougas
#serumbougasbeauty #bougasbeutyserum #bougasbeutyserumofficial #serumjerawat #serumkecutjerawat #serumjeragat #serumviral #serumno1malaysia #cerah #hilangparut #hilangkanjerawat #belofa #naelofar #serumantiaging #neelofa #bougasserumpuchong #bougasserumsubang #bougasserum #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahparut #masalahkulit #uitm
0 0 15 February, 2020

“PUNCA MUKA NAMPAK LEBIH TUA DAR USIA , SALAH SATUNYA SEBAB KULIT KERING & KUSAM.”
.
pernah tak org tegur muka awak nampak lebih tua dari usia ? pernah ke bila u adik tp org panggil kakak? .
bila u kakak org panggil makcik 😂
.
ayoyooo.. confirm korang x pernah pakai or jenis tak konsisten pakai pelembab muka kan ? . .
jangan abaikan , benda penting. kene jaga . supaya kita always nampak awet muda gittew .
.

MOISTURISER BOUGAS BEAUTY .
.

RM65
50g (2bulan penggunaa) .
.

ws trus all item ready stock ! (+60123159185) ainal . .

#bougasbeauty
#serumbougasshahalamsek19
#bougasserum
#serumbougas
#serumbougasbeauty #bougasbeutyserum #bougasbeutyserumofficial #serumjerawat #serumkecutjerawat #serumjeragat #serumviral #serumno1malaysia #cerah #hilangparut #hilangkanjerawat #belofa #naelofar #serumantiaging #neelofa #bougasserumpuchong #bougasserumsubang #bougasserum #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahparut #masalahkulit #uitm

“PUNCA MUKA NAMPAK LEBIH TUA DAR USIA , SALAH SATUNYA SEBAB KULIT KERING & KUSAM.”
.
pernah tak org tegur muka awak nampak lebih tua dari usia ? pernah ke bila u adik tp org panggil kakak? .
bila u kakak org panggil makcik 😂
.
ayoyooo.. confirm korang x pernah pakai or jenis tak konsisten pakai pelembab muka kan ? . .
jangan abaikan , benda penting. kene jaga . supaya kita always nampak awet muda gittew .
.

MOISTURISER BOUGAS BEAUTY .
.

RM65 
50g (2bulan penggunaa) .
.

ws trus all item ready stock ! (+60123159185) ainal . .

#bougasbeauty
#serumbougasshahalamsek19
#bougasserum
#serumbougas
#serumbougasbeauty #bougasbeutyserum #bougasbeutyserumofficial #serumjerawat #serumkecutjerawat #serumjeragat #serumviral #serumno1malaysia #cerah #hilangparut #hilangkanjerawat #belofa #naelofar #serumantiaging #neelofa #bougasserumpuchong #bougasserumsubang #bougasserum #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahparut #masalahkulit #uitm
1 0 15 February, 2020

Hai Sayang2 semua 😘 . Masih ada yang ragu-ragu dengan Pinklady Body Perfection ni ?
.
.
Jangan risau..Pinklady memiliki semua yang di bawah ⤵️⤵️
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ Berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
.
.
Ada lagi,
✔️ASIA PACIFIC TOP EXCELLENCE BRAND
✔️ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND
.
.
Jadi.. Sebelum kita consume apa2 produk supplement kita patut check produk selamat atau tidak 😊
.
Yang pasti Pinklady adalah selamat untuk diamalkan 🤗 100% herba yang berkualiti tinggi 👍
.
Apa tunggu lagi nak cantik , nak sihat dan selamat Pinklady Body Perfection adalah jawapannya💃
.
.
Whatsapp 📲 0162374132
Atau terus klik BIO link 😘
.
Nak lagi senang? boleh terus order melalui link dibawah ini 👇
.
https://orderproduk.com/3299
.
.
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #pinkladymalaysia #besarkanpayudara #krimpayudara #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setberpantang #hairproducts #missvharum #manjakani #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara #wanita #suamiisteri #produkviral

Hai Sayang2 semua 😘 . Masih ada yang ragu-ragu dengan Pinklady Body Perfection ni ?
.
.
Jangan risau..Pinklady memiliki semua yang di bawah ⤵️⤵️
.
✔️ Kelulusan KKM 🌸 MAL18056050TC
✔️ Mempunyai SIJIL HALAL JAKIM
✔️ Memiliki Certificate Of Lab Analysis dari UKM
✔️ Berdaftar dengan KKLIU (Kelulusan Iklan drpd Lembaga Iklan Ubat)
.
.
Ada lagi,
✔️ASIA PACIFIC TOP EXCELLENCE BRAND
✔️ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND
.
.
Jadi.. Sebelum kita consume apa2 produk supplement kita patut check produk selamat atau tidak 😊
.
Yang pasti Pinklady adalah selamat untuk diamalkan 🤗 100% herba yang berkualiti tinggi 👍
.
Apa tunggu lagi nak cantik , nak sihat dan selamat Pinklady Body Perfection adalah jawapannya💃
.
.
Whatsapp 📲 0162374132
Atau terus klik BIO link 😘
.
Nak lagi senang? boleh terus order melalui link dibawah ini 👇
.
https://orderproduk.com/3299
.
.
.
#pinkladybodyperfection #pinklady #pinkladyoriginal #pinkladyoriginalhq #pinkladyhq #pinkladymalaysia #pinkladymalaysia #besarkanpayudara #krimpayudara #pinkladypromosi #collagenmalaysia #ketatkanmissv #besarkanpayudara #masalahjerawat #masalahpelawasan #ibumenyusu #dalampantang #keputihan #jamuwanita #setberpantang #hairproducts #missvharum #manjakani #hormones #ubatjerawat #payudaracantik #pembesarpayudara #wanita #suamiisteri #produkviral
1 0 15 February, 2020

5 KEBAIKAN SKIN ANDA WAJIB DAPATKAN PELEMBAB NI .
. ✅Tekstur yang ringan iaitu berasaskan air atau gel ✅Sesuai untuk kulit normal dan kulit berminyak ✅Ringan dan tidak melekit di kulit
✅Mempunyai bau ros yang wangi daripada bahan Rosa Damascena Flower Water selain mempunyai fungsi yang baik untuk kulit. ✅Mempunyai bahan Hyaluronic Acid untuk melembapkan kulit dan ‘lock moisture’
.
ready stock +60123159185 (ainal ) .
.

#bougasbeauty
#serumbougasshahalamsek19
#bougasserum
#serumbougas
#serumbougasbeauty #bougasbeutyserum #bougasbeutyserumofficial #serumjerawat #serumkecutjerawat #serumjeragat #serumviral #serumno1malaysia #cerah #hilangparut #hilangkanjerawat #belofa #naelofar #serumantiaging #neelofa #bougasserumpuchong #bougasserumsubang #bougasserum #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahparut #masalahkulit #uitm

5 KEBAIKAN SKIN ANDA WAJIB DAPATKAN PELEMBAB NI .
. ✅Tekstur yang ringan iaitu berasaskan air atau gel ✅Sesuai untuk kulit normal dan kulit berminyak ✅Ringan dan tidak melekit di kulit
✅Mempunyai bau ros yang wangi daripada bahan Rosa Damascena Flower Water selain mempunyai fungsi yang baik untuk kulit. ✅Mempunyai bahan Hyaluronic Acid untuk melembapkan kulit dan ‘lock moisture’
.
ready stock +60123159185 (ainal ) .
.

#bougasbeauty
#serumbougasshahalamsek19
#bougasserum
#serumbougas
#serumbougasbeauty #bougasbeutyserum #bougasbeutyserumofficial #serumjerawat #serumkecutjerawat #serumjeragat #serumviral #serumno1malaysia #cerah #hilangparut #hilangkanjerawat #belofa #naelofar #serumantiaging #neelofa #bougasserumpuchong #bougasserumsubang #bougasserum #masalahkulitkusam #masalahjerawat #masalahjeragat #masalahparut #masalahkulit #uitm
1 0 15 February, 2020

Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah
#kulitkusam
#kulitsensitive
#kulitberjerawat
#masalahjerawat
#jerawat
#serum
#kulitlicin
#kulitputih
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik
#kakimerekah
#scrubbadan
#scrub
#lulurbadan
#jeragat
#codklang
#codshahalam

Apa -apa pertanyaan boleh wasap Kak Nora Segera!
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
www.wasap.my/60143275005
.
.

#tumitmerekah 
#kulitkusam 
#kulitsensitive 
#kulitberjerawat 
#masalahjerawat 
#jerawat 
#serum 
#kulitlicin 
#kulitputih 
#serumpemutih #15minitbebastumitmerekah #kakicantik 
#kakimerekah 
#scrubbadan 
#scrub 
#lulurbadan 
#jeragat
#codklang 
#codshahalam
0 0 15 February, 2020

Korang, nak tanya nie.. Sebab apa yang membuatkan korang nak start bisness?
.
Tak kisah lah dari dropship ke. Atau sekarang dah jadi stokis ke..
.
Kalau macam Nita, penyebab utama adalah Family. Nita nak bagi future yang terjamin untuk family. At least dapatlah menampung apa yang patut. Dari untung berniaga,boleh buat saving. Kembangkan lagi bisness.
.
InsyaAllah kalau di izinkan Allah, bila bisness dah kukuh, Nita nak share peluang untuk orang lain pulak create future lebih baik dari apa yang diorang lalui sekarang.
.
Nita tahu ramai kat luar sana yang tengah struggle, ada yang tak cukup duit, tak tahu nak buat apa. I’ve been there. .
Bila kita kat bawah, sapa pun tak pandang. Family pun bukan semua yang menyokong.
Nak pinjam dengan sapa. Kawan susah senang boleh kira dengan jari.
.
Sebab tue niat Nita bila join Meeracle nie, Nita nak tukar semua nie. Ada rezeki lebih, Nita nak tolong orang lain pulak.
Korang pun sama jugak ke?
.
.
#meeracleface #allnewmeeracle #meeracle
#formulagemstone #menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove #meeraclegombak #meeraclekepong
#meeracleselayang #meeraclebatucaves #meeraclekualalumpur #meeraclepetalingjaya #meeracledamansara #meeraclebangsar #meeracleampang #meeraclefacialserum #meeraclefacialcleanser #meeracleprofaceapplicator #leadingtheway #fattzura #masalahjerawat #masalahkulit #kulitjeragat

Korang, nak tanya nie.. Sebab apa yang membuatkan korang nak start bisness?
.
Tak kisah lah dari dropship ke. Atau sekarang dah jadi stokis ke..
.
Kalau macam Nita, penyebab utama adalah Family. Nita nak bagi future yang terjamin untuk family. At least dapatlah menampung apa yang patut. Dari untung berniaga,boleh buat saving. Kembangkan lagi bisness.
.
InsyaAllah kalau di izinkan Allah, bila bisness dah kukuh, Nita nak share peluang untuk orang lain pulak create future lebih baik dari apa yang diorang lalui sekarang.
.
Nita tahu ramai kat luar sana yang tengah struggle, ada yang tak cukup duit, tak tahu nak buat apa. I’ve been there. .
Bila kita kat bawah, sapa pun tak pandang. Family pun bukan semua yang menyokong. 
Nak pinjam dengan sapa. Kawan susah senang boleh kira dengan jari.
.
Sebab tue niat Nita bila join Meeracle nie, Nita nak tukar semua nie. Ada rezeki lebih, Nita nak tolong orang lain pulak. 
Korang pun sama jugak ke?
.
.
#meeracleface #allnewmeeracle #meeracle 
#formulagemstone #menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove #meeraclegombak #meeraclekepong 
#meeracleselayang #meeraclebatucaves #meeraclekualalumpur #meeraclepetalingjaya #meeracledamansara #meeraclebangsar #meeracleampang #meeraclefacialserum #meeraclefacialcleanser #meeracleprofaceapplicator #leadingtheway #fattzura #masalahjerawat #masalahkulit #kulitjeragat
0 0 15 February, 2020

Korang, nak tanya nie.. Sebab apa yang membuatkan korang nak start bisness?
.
Tak kisah lah dari dropship ke. Atau sekarang dah jadi stokis ke..
.
Kalau macam Nita, penyebab utama adalah Family. Nita nak bagi future yang terjamin untuk family. At least dapatlah menampung apa yang patut. Dari untung berniaga,boleh buat saving. Kembangkan lagi bisness.
.
InsyaAllah kalau di izinkan Allah, bila bisness dah kukuh, Nita nak share peluang untuk orang lain pulak create future lebih baik dari apa yang diorang lalui sekarang.
.
Nita tahu ramai kat luar sana yang tengah struggle, ada yang tak cukup duit, tak tahu nak buat apa. I’ve been there. .
Bila kita kat bawah, sapa pun tak pandang. Family pun bukan semua yang menyokong.
Nak pinjam dengan sapa. Kawan susah senang boleh kira dengan jari.
.
Sebab tue niat Nita bila join Meeracle nie, Nita nak tukar semua nie. Ada rezeki lebih, Nita nak tolong orang lain pulak.
Korang pun sama jugak ke?
.
.
#meeracleface #allnewmeeracle #meeracle
#formulagemstone #menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove #meeraclegombak #meeraclekepong
#meeracleselayang #meeraclebatucaves #meeraclekualalumpur #meeraclepetalingjaya #meeracledamansara #meeraclebangsar #meeracleampang #meeraclefacialserum #meeraclefacialcleanser #meeracleprofaceapplicator #leadingtheway #fattzura #masalahjerawat #masalahkulit #kulitjeragat

Korang, nak tanya nie.. Sebab apa yang membuatkan korang nak start bisness?
.
Tak kisah lah dari dropship ke. Atau sekarang dah jadi stokis ke..
.
Kalau macam Nita, penyebab utama adalah Family. Nita nak bagi future yang terjamin untuk family. At least dapatlah menampung apa yang patut. Dari untung berniaga,boleh buat saving. Kembangkan lagi bisness.
.
InsyaAllah kalau di izinkan Allah, bila bisness dah kukuh, Nita nak share peluang untuk orang lain pulak create future lebih baik dari apa yang diorang lalui sekarang.
.
Nita tahu ramai kat luar sana yang tengah struggle, ada yang tak cukup duit, tak tahu nak buat apa. I’ve been there. .
Bila kita kat bawah, sapa pun tak pandang. Family pun bukan semua yang menyokong. 
Nak pinjam dengan sapa. Kawan susah senang boleh kira dengan jari.
.
Sebab tue niat Nita bila join Meeracle nie, Nita nak tukar semua nie. Ada rezeki lebih, Nita nak tolong orang lain pulak. 
Korang pun sama jugak ke?
.
.
#meeracleface #allnewmeeracle #meeracle 
#formulagemstone #menjadidenganmeeracle
#meeracleempoweringyou #meeracleadvanceformula
#selfloveisfirstlove #meeraclegombak #meeraclekepong 
#meeracleselayang #meeraclebatucaves #meeraclekualalumpur #meeraclepetalingjaya #meeracledamansara #meeraclebangsar #meeracleampang #meeraclefacialserum #meeraclefacialcleanser #meeracleprofaceapplicator #leadingtheway #fattzura #masalahjerawat #masalahkulit #kulitjeragat
8 0 15 February, 2020

"Jika ditanya kepada kaum wanita, apakah perkara paling dibimbangi mengenai kecantikan pasti jawapannya JERAGAT serta BINTIK HITAM pada muka." 😥
.
Baharu! Hannan Dermal Rescue Mask dengan formula yang dipertingkatkan! Sekali lagi dengan kerjasama IIUM, Hannan Medispa telah mengeluarkan Advanced Formulation Dermal Rescue Mask dengan bahan tambahan seperti
.
☑ Hyaluronic Acid - Mengekalkan kelembapan kulit
☑ Allantoin - Menggalakkan pertumbuhan sel baru
☑ Vit C - Mencerahkan tona kulit , memudarkan jeragat ☑ Dipotassium Glycyrrhizate - Anti- Radang & Anti- Allergi
☑ Ekstrak Daun Sireh - Mengecilkan pori
.
nak dapatkan ? senang jee dm atau whatsapp sara untuk pembelian okay dengan klik link di bio 😘
.
#hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless

"Jika ditanya kepada kaum wanita, apakah perkara paling dibimbangi mengenai kecantikan pasti jawapannya JERAGAT serta BINTIK HITAM pada muka." 😥
.
Baharu! Hannan Dermal Rescue Mask dengan formula yang dipertingkatkan! Sekali lagi dengan kerjasama IIUM, Hannan Medispa telah mengeluarkan Advanced Formulation Dermal Rescue Mask dengan bahan tambahan seperti
.
☑ Hyaluronic Acid - Mengekalkan kelembapan kulit
☑ Allantoin - Menggalakkan pertumbuhan sel baru
☑ Vit C - Mencerahkan tona kulit , memudarkan jeragat ☑ Dipotassium Glycyrrhizate - Anti- Radang & Anti- Allergi
☑ Ekstrak Daun Sireh - Mengecilkan pori
.
nak dapatkan ? senang jee dm atau whatsapp sara untuk pembelian okay dengan klik link di bio 😘
.
#hannanmedispabatupahat #hannanmedispa #hannanskincare #hannancosmetics #spabatupahat #facialmurah #spamurah  #facialtreatment #masalahjerawat #masalahjeragat #taknakcantikjangantengok #noweveryonecancantik #hmbp #nakcantik #feedbackpositive #jdt #bangsajohor #johordarultakzim #batupahat #spamuka #skinsihat #skincantik #skinflawless
2 0 15 February, 2020

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut?
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat  sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan  atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut? 
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral
0 0 15 February, 2020

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut?
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat  sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan  atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut? 
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral
0 0 15 February, 2020

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut?
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat  sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan  atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut? 
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral
0 0 15 February, 2020

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut?
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral

Antara keistimewaan Vitamin C Serum by Annona :
🍊
.
✔️ bantu mempercepat proses pembaharuan sel kulit. Kulit makin lembut dan berseri-seri (cocok untuk kulit sensitif, berjerawat atau kulit rosak sebab salah pakai produk).
.
✔️ bantu untuk mengangkat  sel kulit mati. Membuat kulit tampak sehat cerah bercahaya (cocok untuk masalah jerawat, Bruntusan  atau kulit kusam.
.
✔️ bantu haluskan tekstur kulit (cocom untuk masalah pori pori besar dan bantu kulit makin halus dan lembut dari biasa).
.
Mau tau lebih lanjut? 
WhatsApp 0856 0419 1776

#ubatjeragat #masalahjerawat #masalahjeragat #pencucimukaterbaik #pencucimukamalaysia #skincareviral #parutjeragat #parutberlubang #kulitrosak #kulitlicin #kulitberminyak #unisza #umt #uitmchendering #TitanAngels #Annona #VitaminCSerumAnnona #kualatetengganu
#terengganu #vcsterengganu #marang #chendering #gombak #gongbadak #manir #teamvcsmila #viral
0 0 15 February, 2020

Top #masalahjerawat posts

Bagaimana sihstep skincare menggunakan harlettè yang bener?
.
.
Pagi hari :
1. Cuci muka pake oatmilk gentle facial wash
2. Gunakan toner (optional)
3. Gunakan serum(optional)
4. Gunakan day creme oatmilk
.
Malam hari :
1. Bersihkan wajah menggunakan micellar water
2. cuci muka dengan oatmilk gentle facial wash
3. Gunakan toner(optional)
4. Gunakan serum(optional)
5. Gunakan oatmilk sleeping mask
.
.
#harlettebeauty #solusijerawat #skincarejerawat #harlette #masalahjerawat #acneisnormal #beautytips

Bagaimana sihstep skincare menggunakan harlettè yang bener?
.
.
Pagi hari :
1. Cuci muka pake oatmilk gentle facial wash
2. Gunakan toner (optional)
3. Gunakan serum(optional)
4. Gunakan day creme oatmilk
.
Malam hari :
1. Bersihkan wajah menggunakan micellar water
2. cuci muka dengan oatmilk gentle facial wash 
3. Gunakan toner(optional)
4. Gunakan serum(optional)
5. Gunakan oatmilk sleeping mask
.
.
#harlettebeauty #solusijerawat #skincarejerawat #harlette #masalahjerawat #acneisnormal#beautytips
9,872 20 13 hours ago

#MissCindyEducation
Buat yang sering berjerawat coba nih di cek apa sebab nya kamu jerawatan 🤔
Ternyata posisi jerawat ada hubungan nya dengan organ dalam kita lhoo...
.
.
.
#miss #cindy #sharingiscaring #tips #beauty #knowledge #beautysolution #penyebabjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawat #beautytips #skincare #skincarerutin #jerawat #masalahjerawat #acne #makeup

#MissCindyEducation
Buat yang sering berjerawat coba nih di cek apa sebab nya kamu jerawatan 🤔
Ternyata posisi jerawat ada hubungan nya dengan organ dalam kita lhoo...
.
.
.
#miss #cindy #sharingiscaring #tips #beauty #knowledge #beautysolution #penyebabjerawat #obatjerawatampuh #obatjerawat #beautytips #skincare #skincarerutin #jerawat #masalahjerawat #acne #makeup
2,965 92 19 November, 2019

Kadang kita suka bingung, facial wash apa sih yang cocok untuk kulit sensitif?
.
.
1. Gentle facial wash : pilihlah yang lembut di kulit (yang tidak mengandung scrub)
2. No SLS : salah satu penyebab kulit iritasi dan kering itu adalah SLS (sabun yang busanya banyak)
3. No alcohol : “simple alcohol” dapat memicu reaksi kulit jadi iritasi.
.
.
Nah, oatmilk gentle facial wash ini lembut banget di kulit, jadi buat kulit sensitive aman. ada butiran oatnya beneran alias “real oat” yang berfungsi mengangkat kotoran di kulit wajah. “NO SLS” ya, jadi ga bikin wajah kering dan meradang. So, kulit wajah jadi lembut dan sehat.
#cantikitukulitsehat

Kadang kita suka bingung, facial wash apa sih yang cocok untuk kulit sensitif?
.
.
1. Gentle facial wash : pilihlah yang lembut di kulit (yang tidak mengandung scrub) 
2. No SLS : salah satu penyebab kulit iritasi dan kering itu adalah SLS (sabun yang busanya banyak) 
3. No alcohol : “simple alcohol” dapat memicu reaksi kulit jadi iritasi.
.
.
Nah, oatmilk gentle facial wash ini lembut banget di kulit, jadi buat kulit sensitive aman. ada butiran oatnya beneran alias “real oat” yang berfungsi mengangkat kotoran di kulit wajah. “NO SLS” ya, jadi ga bikin wajah kering dan meradang. So, kulit wajah jadi lembut dan sehat. 
#cantikitukulitsehat
782 18 11 July, 2019

Paling sebel memang kalau jerawat nangkring di wajah dan mengganggu penampilan dan bikin jadi ngga PD. Jangan kuatir, #drkrisshnco punya solusinya.

Memperkenalkan Clair dari Dr. Krissh & Co. Clair adalah rangkaian skincare yang diformulasikan khusus untuk kulit berminyak dan cenderung berjerawat, membantu meredakan iritasi pada kulit dan juga meratakan warna kulit akibat bekas jerawat. Rangkaian cosmeceutical ini diformulasikan dengan bahan aktif alami tea tree oil yang sangat efektif mengatasi jerawat.

Rangkaian Clair terdiri dari: Clair liquid, Clair foam, Clair toner, Clair cream dan Clair screen. Informasi lebih lanjut mengenai masing-masing produk dapat dilihat pada stories highlight atau di website kami www.drkrissh.com

Diformulasikan oleh dokter kecantikan Profesional dan telah tercantum dalam BPOM serta memiliki sertifikat halal MUI. Bekerja lebih efektif dan relatif lebih aman untuk kulit.

Hubungi WA +6287777421422 untuk pemesanan.
.
.
#drkrissh #skincare #beautyproduct #produkkecantikan #doctorformulatedbeauty #doctorformulated #cantikalami #kulitcantik #beautyskin #kulitcantikidaman #krimbpom #krimkulit #krimhalal #halal #bpom #krimindonesia #produkindonesia #krimkecantikan #obatjerawat #obatjerawathalal #atasijerawat #masalahjerawat #minimalistdesign #clairdrkrisshnco #claircream #packagingdesign

Paling sebel memang kalau jerawat nangkring di wajah dan mengganggu penampilan dan bikin jadi ngga PD. Jangan kuatir, #drkrisshnco punya solusinya.

Memperkenalkan Clair dari Dr. Krissh & Co. Clair adalah rangkaian skincare yang diformulasikan khusus untuk  kulit berminyak dan cenderung berjerawat, membantu meredakan iritasi pada kulit dan juga meratakan warna kulit akibat bekas jerawat. Rangkaian cosmeceutical ini diformulasikan dengan bahan aktif alami tea tree oil yang sangat efektif mengatasi jerawat.

Rangkaian Clair terdiri dari: Clair liquid, Clair foam, Clair toner, Clair cream dan Clair screen. Informasi lebih lanjut mengenai masing-masing produk dapat dilihat pada stories highlight atau di website kami www.drkrissh.com

Diformulasikan oleh dokter kecantikan Profesional dan telah tercantum dalam BPOM serta memiliki sertifikat halal MUI. Bekerja lebih efektif dan relatif lebih aman untuk kulit.

Hubungi WA +6287777421422 untuk pemesanan.
.
.
#drkrissh #skincare #beautyproduct #produkkecantikan #doctorformulatedbeauty #doctorformulated #cantikalami #kulitcantik #beautyskin #kulitcantikidaman #krimbpom #krimkulit #krimhalal #halal #bpom #krimindonesia #produkindonesia #krimkecantikan #obatjerawat #obatjerawathalal #atasijerawat #masalahjerawat #minimalistdesign #clairdrkrisshnco #claircream #packagingdesign
106 8 6 June, 2019

“Real oat” and “milk” texture for your sensitive skin ~
.
.
💙 No SLS
💙 Paraben Free
💙 Simple Alcohol Free
💙 Gentle with Real Oat
.
#cantikitukulitsehat

“Real oat” and “milk” texture for your sensitive skin ~
.
.
💙 No SLS
💙 Paraben Free
💙 Simple Alcohol Free
💙 Gentle with Real Oat
.
#cantikitukulitsehat
505 17 11 July, 2019

.⁣
Jerawat terkadang muncul di saat yang nggak disangka. Lagi mau ada acara, eh dia muncul tiba-tiba :( Ini nih rekomendasi obat totol jerawat yang ampuh supaya nggak lagi membandel. Kalo produk favorit mu apa?⁣
.⁣
WA : 0812.5000.3528⁣
Atau klik link di bio ya..⁣
Shopee : toyspalace⁣
Toko pedia : toys-palace⁣
Bukalapak : tokosimurah⁣
Website : www.tokosimurah.com⁣
.⁣
#jualkosmetik #cantikakosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikoriginal #jualoriginalkosmetik #jualcosmetics #cosmetics #kosmetik #atasijerawat #obatjerawat #masalahjerawat #perawatanjerawat

.⁣
Jerawat terkadang muncul di saat yang nggak disangka. Lagi mau ada acara, eh dia muncul tiba-tiba :( Ini nih rekomendasi obat totol jerawat yang ampuh supaya nggak lagi membandel. Kalo produk favorit mu apa?⁣
.⁣
WA : 0812.5000.3528⁣
Atau klik link di bio ya..⁣
Shopee : toyspalace⁣
Toko pedia : toys-palace⁣
Bukalapak : tokosimurah⁣
Website : www.tokosimurah.com⁣
.⁣
#jualkosmetik #cantikakosmetik #jualkosmetikmurah #jualkosmetikoriginal #jualoriginalkosmetik #jualcosmetics #cosmetics #kosmetik #atasijerawat #obatjerawat #masalahjerawat #perawatanjerawat⁣
5,396 86 30 November, 2019

Jerawat memang sangat mengganggu penampilan wajah kita dear…
.
Tapi mulai sekarang STOP untuk menekan jerawat kalian yaa dear… karena kalau dipecahkan secara paksa jerawat pasti akan meninggalkan bekasnya.
.
Nah untuk merawat kulit yang berjerawat agar tidak meninggalkan bekas, yuk lakukan tips ini dan jangan lupa untuk pakai serum post acne dari Fabilskincare yaa 😘😘
.
.
Satu paket Acne Skincare terdiri dari :
- Mud Foam Charcoal
- Whitening Toner
- Day Cream Glow
- Night CreamAcne
- Serum acne (optional)

INFO ORDER / KONSULTASI :

087854613798

#perawatanwajahbpom #perawatankulitjerawat #kulitkusamhilang #kulitgebu #kulitberminyak #masalahkulit #kulitflawless #kulitberjerawat #rawatjeragat #jeragathilang #tipsjerawat #masalahjerawat #cerahkankulit #dewyglowpenang #mukaputih #putihpinkish #nakkulitcerah #cerahgebu #bvrcbaby #putihgebu #parutpudar #kulitlicin #losyenputihajaib #tipskulitcantik #pencucimuka #fabilskincare

Jerawat memang sangat mengganggu penampilan wajah kita dear…
.
Tapi mulai sekarang STOP untuk menekan jerawat kalian yaa dear… karena kalau dipecahkan secara paksa jerawat pasti akan meninggalkan bekasnya.
.
Nah untuk merawat kulit yang berjerawat agar tidak meninggalkan bekas, yuk lakukan tips ini dan jangan lupa untuk pakai serum post acne dari Fabilskincare yaa 😘😘
.
.
Satu paket Acne Skincare terdiri dari :
- Mud Foam Charcoal
- Whitening Toner
-  Day Cream Glow
- Night CreamAcne
- Serum acne (optional)

INFO ORDER / KONSULTASI :

087854613798

#perawatanwajahbpom #perawatankulitjerawat #kulitkusamhilang #kulitgebu #kulitberminyak #masalahkulit #kulitflawless #kulitberjerawat #rawatjeragat #jeragathilang #tipsjerawat #masalahjerawat #cerahkankulit #dewyglowpenang #mukaputih #putihpinkish #nakkulitcerah #cerahgebu #bvrcbaby #putihgebu #parutpudar #kulitlicin #losyenputihajaib #tipskulitcantik #pencucimuka #fabilskincare
186 8 7 October, 2019