#mbh Instagram Photos & Videos

mbh - 55.7k posts

    Seringkali kita mendngrkan kata ikhlas Dan kita pun tau bahwa ikhlas itu perlu tpi pd plaksana'anya apakah benar² dilakukan? Belum tentu,bukannya tdk mau tpi mngkin karna tdk semua orang mampu ikhlas itu bljrnya sekali tpi ujiannya akan trus miners ada berkali-kali, bljar tuk mngrti bahwa tdk semua yg diharapkan akan mnjadi knytaan, bljar tuk mnyadari bahwa hidup tdk slmnya indah, adakalnya dia mngijinkn kita untuk melalui drita, kdang rencana kta dibelokan kdng kita hrs kehilngan, kdng rencna kita harus merelakan kpd yg kita pikir berhrga malah justru diambil oleh dia disaat smua cara ssh kamu coba dan kamu msh blum mampu untuk mnrima, beljrlah untuk let go and let god, percya, sabar, ikhlas, percya stop worrying and start Thrusting, tdk ada gunanya kmu khawatir dan gelisah tpi pcyalah klau than punya rencna dan biarlh dia yg bekrja, sabar itu bkn hnya percya akan cranya  tapi jg percya dan sabar bahwa semua akan indah pd waktnya dan ikhlas jngn prnh menysli dan menangis apa yg sdah terjadi tpi trima apapun hasilnya dg sukacita dan tetaplah bersyukur disegala perkara, ingat what tuhan blum membrikan apa yg kmu minta bkn brarti kmu ditolak olehnya tpi disitu kmu diajarkan untuk ikhlas dan percya....... _
_
_
_
_
#wkwkw
#hhj
#mbh
#awg

    Seringkali kita mendngrkan kata ikhlas Dan kita pun tau bahwa ikhlas itu perlu tpi pd plaksana'anya apakah benar² dilakukan? Belum tentu,bukannya tdk mau tpi mngkin karna tdk semua orang mampu ikhlas itu bljrnya sekali tpi ujiannya akan trus miners ada berkali-kali, bljar tuk mngrti bahwa tdk semua yg diharapkan akan mnjadi knytaan, bljar tuk mnyadari bahwa hidup tdk slmnya indah, adakalnya dia mngijinkn kita untuk melalui drita, kdang rencana kta dibelokan kdng kita hrs kehilngan, kdng rencna kita harus merelakan kpd yg kita pikir berhrga malah justru diambil oleh dia disaat smua cara ssh kamu coba dan kamu msh blum mampu untuk mnrima, beljrlah untuk let go and let god, percya, sabar, ikhlas, percya stop worrying and start Thrusting, tdk ada gunanya kmu khawatir dan gelisah tpi pcyalah klau than punya rencna dan biarlh dia yg bekrja, sabar itu bkn hnya percya akan cranya tapi jg percya dan sabar bahwa semua akan indah pd waktnya dan ikhlas jngn prnh menysli dan menangis apa yg sdah terjadi tpi trima apapun hasilnya dg sukacita dan tetaplah bersyukur disegala perkara, ingat what tuhan blum membrikan apa yg kmu minta bkn brarti kmu ditolak olehnya tpi disitu kmu diajarkan untuk ikhlas dan percya....... _
    _
    _
    _
    _
    #wkwkw
    #hhj
    #mbh
    #awg

    2 0 1 hour ago
    6’1” & the money 9’2” #MBH

    6’1” & the money 9’2” #MBH

    33 2 1 hour ago
    Expanding on my most recent post about my approach behind the chair to helping client’s achieve their dream hair!

    Expanding on my most recent post about my approach behind the chair to helping client’s achieve their dream hair!

    133 6 22 August, 2019
    Tauk about a great Thursday! Offland IPA 16oz cans freshly packed and ready for purchase, if you are in the Montauk area today, you won’t want to miss this limited IPA! 📸: @montaukbrewco

    Tauk about a great Thursday! Offland IPA 16oz cans freshly packed and ready for purchase, if you are in the Montauk area today, you won’t want to miss this limited IPA! 📸: @montaukbrewco

    67 2 22 August, 2019
    Let’s talk about Hair Rehab

Maintaining and creating integrity in the hair is something I feel super passionate about

When a new client  comes to see me @mavenbeverlyhills I do a lengthy consultation. I want to know about everything the hair has been through the last few years (ie: how often has it been colored, what colors has it been, how many different stylists have you gone to and why, what products do you use from tip to tail, and how often have you kept up with trimming hair). With these questions I am able to really get an understanding of the client’s hair story

I take these questions and then form
what I refer to as THE PLAN. I want to know what is their idea of dream hair. I don’t care if it’s not realistic in one appointment - I just want to know on the client’s mind what would they love to have their hair look like

With all of this information. I map out our short term plan, maintenance schedule, product prescription, and together, my client and I embark on a plan to perfect hair

This is after one visit with new client, Teresa. She had tons of breakage due to being over-processed and her hair had become dry and brittle because she was using purple shampoo and other amazon at home products had too much protein. She also has experienced the dreaded hormonal postpartum hair loss and had been dealing with stress

Everyone’s hair has a story!  Teresa and I hugged we cried, we made a plan and now we are ok the journey to perfect hair. She let me cut what need to be cut, she let me color what needed to be colored, and just like a patient/Dr. she took home all of the products I prescribed. Teresa and I now have a plan and a pre-booked her appointment and I’m thrilled to be part of her journey to more confidence and perfect dream hair

What are you waiting for? ☝🏼Click that link in the bio and set up your appointment and let’s work together for your dream hair goal!

    Let’s talk about Hair Rehab

    Maintaining and creating integrity in the hair is something I feel super passionate about

    When a new client comes to see me @mavenbeverlyhills I do a lengthy consultation. I want to know about everything the hair has been through the last few years (ie: how often has it been colored, what colors has it been, how many different stylists have you gone to and why, what products do you use from tip to tail, and how often have you kept up with trimming hair). With these questions I am able to really get an understanding of the client’s hair story

    I take these questions and then form
    what I refer to as THE PLAN. I want to know what is their idea of dream hair. I don’t care if it’s not realistic in one appointment - I just want to know on the client’s mind what would they love to have their hair look like

    With all of this information. I map out our short term plan, maintenance schedule, product prescription, and together, my client and I embark on a plan to perfect hair

    This is after one visit with new client, Teresa. She had tons of breakage due to being over-processed and her hair had become dry and brittle because she was using purple shampoo and other amazon at home products had too much protein. She also has experienced the dreaded hormonal postpartum hair loss and had been dealing with stress

    Everyone’s hair has a story! Teresa and I hugged we cried, we made a plan and now we are ok the journey to perfect hair. She let me cut what need to be cut, she let me color what needed to be colored, and just like a patient/Dr. she took home all of the products I prescribed. Teresa and I now have a plan and a pre-booked her appointment and I’m thrilled to be part of her journey to more confidence and perfect dream hair

    What are you waiting for? ☝🏼Click that link in the bio and set up your appointment and let’s work together for your dream hair goal!

    67 5 22 August, 2019
    💃💃PROMO AIDILADHA dengan 3 FREEGIFT ISTIMEWA 💃💃
.
+ Tungku baby
+ Pilis
+ Pouch bag .
🌹COMBO L (RM232 FREE POS)**
Harga asal RM240
Belian combo jimat RM8
.
👉Phytonatal 90 biji
👉Akar Herbanika 15 tbag
👉Minyak herbanika 130ml
👉Minyak berubat herba 120ml
👉Herbal balm 7 gram
.
Jom tengok keterangan ringkas combo ini 👇👇
.
👉Phytonatal 90 biji - diambil mula hari ke7 atau ke atas- bila badan dah mula sdkt kuat utk ke tandas. 
tujuan melawas mmbuang air bsr.
.
👉Akar Herbanika 15 tbag - teh herba - rebus / rendam air panas.Minum air nya spnjg hari
.
👉Minyak herbanika 130ml -param: sapu slrh badan dari tapak kaki ke tengkuk 2 x sehari pagi dan ptg lps mandi.
Juga utk minyak urut.
.
👉Minyak berubat herba 120ml - titis atas pad utk kelancaran nifas. bgs utk luka, gatal2. 
baby blh guna sbg minyak telon. tak panas cuma sdkt berangin.bagus utk elak kembung perut.
.
👉Herbal balm 7 gram - pilis.sapu dikening, dahi utk elak skt kepala.
.
WA 0129463044
WA 0129463044
WA 0129463044
.
atau terus klik link di bawah 👇

http://nrmustajabstore.wasap.my
http://nrmustajabstore.wasap.my
http://nrmustajabstore.wasap.my

#phytonatal #akarherbanika #minyakherbanika #minyakberubatherba #krimherbanikabarut #barragel #herbalbalm #mbh #nonaroguy #setbersalinnr #setpantangnonaroguy

    💃💃PROMO AIDILADHA dengan 3 FREEGIFT ISTIMEWA 💃💃
    .
    + Tungku baby
    + Pilis
    + Pouch bag .
    🌹COMBO L (RM232 FREE POS)**
    Harga asal RM240
    Belian combo jimat RM8
    .
    👉Phytonatal 90 biji
    👉Akar Herbanika 15 tbag
    👉Minyak herbanika 130ml
    👉Minyak berubat herba 120ml
    👉Herbal balm 7 gram
    .
    Jom tengok keterangan ringkas combo ini 👇👇
    .
    👉Phytonatal 90 biji - diambil mula hari ke7 atau ke atas- bila badan dah mula sdkt kuat utk ke tandas.
    tujuan melawas mmbuang air bsr.
    .
    👉Akar Herbanika 15 tbag - teh herba - rebus / rendam air panas.Minum air nya spnjg hari
    .
    👉Minyak herbanika 130ml -param: sapu slrh badan dari tapak kaki ke tengkuk 2 x sehari pagi dan ptg lps mandi.
    Juga utk minyak urut.
    .
    👉Minyak berubat herba 120ml - titis atas pad utk kelancaran nifas. bgs utk luka, gatal2.
    baby blh guna sbg minyak telon. tak panas cuma sdkt berangin.bagus utk elak kembung perut.
    .
    👉Herbal balm 7 gram - pilis.sapu dikening, dahi utk elak skt kepala.
    .
    WA 0129463044
    WA 0129463044
    WA 0129463044
    .
    atau terus klik link di bawah 👇

    http://nrmustajabstore.wasap.my
    http://nrmustajabstore.wasap.my
    http://nrmustajabstore.wasap.my

    #phytonatal #akarherbanika #minyakherbanika #minyakberubatherba #krimherbanikabarut #barragel #herbalbalm #mbh #nonaroguy #setbersalinnr #setpantangnonaroguy

    0 0 22 August, 2019
    Anak pinter...dah ngantuk trz pamitan plng k rmh kidul...#mbh ibu dik illa plng ngidul y...hehehe

    Anak pinter...dah ngantuk trz pamitan plng k rmh kidul... #mbh ibu dik illa plng ngidul y...hehehe

    3 0 21 August, 2019
    Sinoman part 2 rt 07
#mbh lurah mantu

    Sinoman part 2 rt 07
    #mbh lurah mantu

    13 0 21 August, 2019
    💞COMBO 2 MINYAK KEGEMARAN RAMAI. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak. 
Minyak favourite seisi keluarga.
Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
Mengurangkan bengkak buasir.
Dan banyak lagila nak senarai.😊
Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
Panas sikit je.
Mak tang elok guna sebagai param.
Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa. 
Combo ni hanya 👇
RM82 FREE POS SM
RM82 FREE POS SM

WA 0129463044

www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

#minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel  #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    💞COMBO 2 MINYAK KEGEMARAN RAMAI. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak.
    Minyak favourite seisi keluarga.
    Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
    Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
    Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
    Mengurangkan bengkak buasir.
    Dan banyak lagila nak senarai.😊
    Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
    Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
    MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
    Panas sikit je.
    Mak tang elok guna sebagai param.
    Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa.
    Combo ni hanya 👇
    RM82 FREE POS SM
    RM82 FREE POS SM

    WA 0129463044

    www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

    #minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    0 0 21 August, 2019
    💞COMBO 3 MINYAK NR 👉Ommey- Secomel namanya untuk si manja anda. Tak panas, tak berangin. Bau pandan. Best! 
Pengganti minyak telon baby. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak. 
Minyak favourite seisi keluarga.
Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
Mengurangkan bengkak buasir.
Dan banyak lagila nak senarai.😊
Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
Panas sikit je.
Mak tang elok guna sebagai param.
Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa. 
Combo ni hanya 👇
RM116 FREE POS SM

WA 0129463044

www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

#minyakberubatherba #minyakherbanika #ommey #minyakommey #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    💞COMBO 3 MINYAK NR 👉Ommey- Secomel namanya untuk si manja anda. Tak panas, tak berangin. Bau pandan. Best!
    Pengganti minyak telon baby. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak.
    Minyak favourite seisi keluarga.
    Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
    Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
    Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
    Mengurangkan bengkak buasir.
    Dan banyak lagila nak senarai.😊
    Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
    Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
    MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
    Panas sikit je.
    Mak tang elok guna sebagai param.
    Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa.
    Combo ni hanya 👇
    RM116 FREE POS SM

    WA 0129463044

    www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

    #minyakberubatherba #minyakherbanika #ommey #minyakommey #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    0 0 21 August, 2019
    💞COMBO 2M+1B 👉Barragel- Pencuci berasaskan  sireh. 
Selamat digunakan seisi keluarga dari baby hingga dewasa.
Tanpa SLS, Paraben dan Pewarna Tiruan.
Selamat untuk kegunaan harian.
Boleh guna dari head to toe, bukan untuk cucian faraj sahaja malah boleh jadi mandian seisi keluarga. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak. 
Minyak favourite seisi keluarga.
Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
Mengurangkan bengkak buasir.
Dan banyak lagila nak senarai.😊
Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
Panas sikit je.
Mak tang elok guna sebagai param.
Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa. 
Combo ni hanya 👇
RM108 FREE POS SM

WA 0129463044

www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

#minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel  #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    💞COMBO 2M+1B 👉Barragel- Pencuci berasaskan sireh.
    Selamat digunakan seisi keluarga dari baby hingga dewasa.
    Tanpa SLS, Paraben dan Pewarna Tiruan.
    Selamat untuk kegunaan harian.
    Boleh guna dari head to toe, bukan untuk cucian faraj sahaja malah boleh jadi mandian seisi keluarga. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak.
    Minyak favourite seisi keluarga.
    Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
    Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
    Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
    Mengurangkan bengkak buasir.
    Dan banyak lagila nak senarai.😊
    Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
    Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
    MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
    Panas sikit je.
    Mak tang elok guna sebagai param.
    Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa.
    Combo ni hanya 👇
    RM108 FREE POS SM

    WA 0129463044

    www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

    #minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    0 0 21 August, 2019
    💞COMBO 2M+1B 👉Barragel- Pencuci berasaskan  sireh. 
Selamat digunakan seisi keluarga dari baby hingga dewasa.
Tanpa SLS, Paraben dan Pewarna Tiruan.
Selamat untuk kegunaan harian.
Boleh guna dari head to toe, bukan untuk cucian faraj sahaja malah boleh jadi mandian seisi keluarga. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak. 
Minyak favourite seisi keluarga.
Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
Mengurangkan bengkak buasir.
Dan banyak lagila nak senarai.😊
Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
Panas sikit je.
Mak tang elok guna sebagai param.
Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa. 
Combo ni hanya 👇
RM108 FREE POS SM

WA 0129463044

www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

#minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel  #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    💞COMBO 2M+1B 👉Barragel- Pencuci berasaskan sireh.
    Selamat digunakan seisi keluarga dari baby hingga dewasa.
    Tanpa SLS, Paraben dan Pewarna Tiruan.
    Selamat untuk kegunaan harian.
    Boleh guna dari head to toe, bukan untuk cucian faraj sahaja malah boleh jadi mandian seisi keluarga. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak.
    Minyak favourite seisi keluarga.
    Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
    Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
    Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
    Mengurangkan bengkak buasir.
    Dan banyak lagila nak senarai.😊
    Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
    Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
    MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
    Panas sikit je.
    Mak tang elok guna sebagai param.
    Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa.
    Combo ni hanya 👇
    RM108 FREE POS SM

    WA 0129463044

    www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

    #minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    1 0 21 August, 2019
    💞COMBO 3 MINYAK NR 👉Ommey- Secomel namanya untuk si manja anda. Tak panas, tak berangin. Bau pandan. Best! 
Pengganti minyak telon baby. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak. 
Minyak favourite seisi keluarga.
Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
Mengurangkan bengkak buasir.
Dan banyak lagila nak senarai.😊
Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
Panas sikit je.
Mak tang elok guna sebagai param.
Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa. 
Combo ni hanya 👇
RM116 FREE POS SM

WA 0129463044

www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

#minyakberubatherba #minyakherbanika #ommey #minyakommey #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    💞COMBO 3 MINYAK NR 👉Ommey- Secomel namanya untuk si manja anda. Tak panas, tak berangin. Bau pandan. Best!
    Pengganti minyak telon baby. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak.
    Minyak favourite seisi keluarga.
    Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
    Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
    Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
    Mengurangkan bengkak buasir.
    Dan banyak lagila nak senarai.😊
    Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
    Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
    MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
    Panas sikit je.
    Mak tang elok guna sebagai param.
    Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa.
    Combo ni hanya 👇
    RM116 FREE POS SM

    WA 0129463044

    www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

    #minyakberubatherba #minyakherbanika #ommey #minyakommey #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    1 0 21 August, 2019
    💞COMBO 2 MINYAK KEGEMARAN RAMAI. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak. 
Minyak favourite seisi keluarga.
Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
Mengurangkan bengkak buasir.
Dan banyak lagila nak senarai.😊
Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
Panas sikit je.
Mak tang elok guna sebagai param.
Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa. 
Combo ni hanya 👇
RM82 FREE POS SM
RM82 FREE POS SM

WA 0129463044

www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

#minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel  #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    💞COMBO 2 MINYAK KEGEMARAN RAMAI. 👉Minyak berubat herba - atau nama pendeknya MBH. Serbaguna. Ini nak senarai memang banyak.
    Minyak favourite seisi keluarga.
    Luka-luka ringan, gatal-gatal, gigitan serangga
    Sakit gigi pun i (pernah sapu). Mak tang boleh titis atas kulit kepala bagi segar, elak sakit kepala.
    Masa pregnant mudah naik rashes, i sapu alhamdulillah baik.
    Mengurangkan bengkak buasir.
    Dan banyak lagila nak senarai.😊
    Minyak ni untuk kegunaan dewasa dan kanak-kanak.
    Maryam guna sejak dia baby lagi. Masa tu Minyak Ommey belum ada dipasaran lagi. 👉Minyak Herbanika - atau nama pendeknya MH.
    MH ni jadi minyak urut memang best. Sakit-skit badan, sakit kaki. Kita urut dengan minyak ni.
    Panas sikit je.
    Mak tang elok guna sebagai param.
    Sapu seluruh badan 2x sehari pagi dan petang lepas mandi. Insyallah, habis pantang nanti segar bugar tubuh kita rasa.
    Combo ni hanya 👇
    RM82 FREE POS SM
    RM82 FREE POS SM

    WA 0129463044

    www.wasap.my/+60129463044/combo3minyak

    #minyakberubatherba #minyakherbanika #barragel #minyaktelon #minyakberubat #mbh #mh

    1 0 21 August, 2019
    Đầm suông ☘️🍃🍁
.
.

Chất liệu: linen thun
——————————————
Made by Hanhan
——————————————
#Dress #linen
#mbH #madebyHanHan
#Hanhan
——————————————
https://www.facebook.com/626441964452293/posts/712255352537620?sfns=mo

    Đầm suông ☘️🍃🍁
    .
    .

    Chất liệu: linen thun
    ——————————————
    Made by Hanhan
    ——————————————
    #Dress #linen
    #mbH #madebyHanHan
    #Hanhan
    ——————————————
    https://www.facebook.com/626441964452293/posts/712255352537620?sfns=mo

    2 0 21 August, 2019
    🤙🏼 we wanna know: who's your favorite person to #missbhayve with? 
Tag your friends, fam and boo thangs to let them know they're your #fav partner in crime

the eggs to your bacon

the only lil sweet pea you wanna share your pod with 
Most importantly, the next person you'd like to join you at our upcoming shows!!! #tag #share #like #follow #love #mbh #missbhaven

We present to you our personal favorite pair of #missbhayvers 
When your lead singer and drummer not only make a great live duet, but also a great couple, you start to make music a little differently. Shout out to these #relationshipgoals and come see the #chemistry on stage at our next show!

    🤙🏼 we wanna know: who's your favorite person to #missbhayve with?
    Tag your friends, fam and boo thangs to let them know they're your #fav partner in crime

    the eggs to your bacon

    the only lil sweet pea you wanna share your pod with
    Most importantly, the next person you'd like to join you at our upcoming shows!!! #tag #share #like #follow #love #mbh #missbhaven

    We present to you our personal favorite pair of #missbhayvers
    When your lead singer and drummer not only make a great live duet, but also a great couple, you start to make music a little differently. Shout out to these #relationshipgoals and come see the #chemistry on stage at our next show!

    9 1 20 August, 2019
    whalebone’s clothing is to dye for especially when you get creative and decide to tye dye your favorite shirt! go check them out you won’t regret it!

    whalebone’s clothing is to dye for especially when you get creative and decide to tye dye your favorite shirt! go check them out you won’t regret it!

    90 3 20 August, 2019

Top #mbh posts

    Agosto es el mes de la 🅼🅰🆁🆃🅸🅽🅴🆉 y, esta #burger ideada por el gran @Burger_life_blog te aguarda ya en todas nuestras sucursales #MBH 🍔. 👉 Tomate cocido con ajo, jamón natural salteado en manteca, alioli y cheddar🥓🧀. Te vas a enamorar 😍.
------------------------------------
#BurgerDelMes #MBHLove #Martínez #YADISPONIBLE

    Agosto es el mes de la 🅼🅰🆁🆃🅸🅽🅴🆉 y, esta #burger ideada por el gran @Burger_life_blog te aguarda ya en todas nuestras sucursales #MBH 🍔. 👉 Tomate cocido con ajo, jamón natural salteado en manteca, alioli y cheddar🥓🧀. Te vas a enamorar 😍.
    ------------------------------------
    #BurgerDelMes #MBHLove #Martínez #YADISPONIBLE

    725 19 2 August, 2019
    Puerco araña, puerco araña, al HAMBRE ataca, con su telaraña. 🐷💪🏻 La #VillaCrespo 🍔 está siempre lista para atacar a tu hambre con una explosión 💣 de sabor, ¿Ya pasaste a devorarla? 🙌🏻😋
-----------------------------
#MBH #BurgerPasión #VillaCrespoCorazón #MiBarrio

    Puerco araña, puerco araña, al HAMBRE ataca, con su telaraña. 🐷💪🏻 La #VillaCrespo 🍔 está siempre lista para atacar a tu hambre con una explosión 💣 de sabor, ¿Ya pasaste a devorarla? 🙌🏻😋
    -----------------------------
    #MBH #BurgerPasión #VillaCrespoCorazón #MiBarrio

    685 10 12 July, 2019