#mbhmedispaampang Instagram Photos & Videos

mbhmedispaampang - 1.2k posts

    KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM 💅💄
.
Set radiant 4⃣ ada 4 mekanisma untuk kecantikan :
.
♥ESP @ Protein
🔻memberi keperluan asid amino
🔻membantu pertumbuhan sel yang sihat.
🔻 Membaiki tisu yang rosak dan bina sel yang baru.
.
♥Collagen
🔻 menegangkan elastisiti kulit dan memelihara kulit dari kedut.
🔻mengurangkan parut dan kedutan.
.
♥Vitamin C
🔻Mengurangkan risiko kulit kering dan kusam.
🔻 membina collagen dalam kulit
🔻 membantu penyembuhan luka
🔻memerangi radikel bebas.
.
♥GLA complex
🔻asid lemak omega 6 membantu memelihara kelembapan kulit.
🔻mengurangkan radang kulit
🔻kulit lebih glowing dan bersinar.
.
Nak cuba?
Whatsapp Umi Nazrah👇
019-4320059

    KECANTIKAN BERMULA DARI DALAM 💅💄
    .
    Set radiant 4⃣ ada 4 mekanisma untuk kecantikan :
    .
    ♥ESP @ Protein
    🔻memberi keperluan asid amino
    🔻membantu pertumbuhan sel yang sihat.
    🔻 Membaiki tisu yang rosak dan bina sel yang baru.
    .
    ♥Collagen
    🔻 menegangkan elastisiti kulit dan memelihara kulit dari kedut.
    🔻mengurangkan parut dan kedutan.
    .
    ♥Vitamin C
    🔻Mengurangkan risiko kulit kering dan kusam.
    🔻 membina collagen dalam kulit
    🔻 membantu penyembuhan luka
    🔻memerangi radikel bebas.
    .
    ♥GLA complex
    🔻asid lemak omega 6 membantu memelihara kelembapan kulit.
    🔻mengurangkan radang kulit
    🔻kulit lebih glowing dan bersinar.
    .
    Nak cuba?
    Whatsapp Umi Nazrah👇
    019-4320059

    120 1 14 August, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    13 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    5 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    9 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    7 5 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    9 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
. .
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    . .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    6 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    7 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍 .
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍 .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    6 0 29 April, 2019
    Thank you cik @yanieyusuf
Sebab sudi datang ke Mbh medispa
.
Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍 .
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Thank you cik @yanieyusuf
    Sebab sudi datang ke Mbh medispa
    .
    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍 .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    7 0 29 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    2 0 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    6 0 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    1 0 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    2 0 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    3 0 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    3 0 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    9 1 25 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    7 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    2 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    2 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
.
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
.
Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
.
Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
    .
    Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
    .
    Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    1 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
.
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
.
Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
.
Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
    .
    Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
    .
    Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
.
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
.
Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
.
Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
    .
    Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
    .
    Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    3 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    1 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
.
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
.
Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
.
Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
    .
    Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
    .
    Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    1 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
.
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
.
Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
.
Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
    .
    Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
    .
    Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    3 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
.
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
.
Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
.
Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau.
    .
    Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah.
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar.
    .
    Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    1 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    1 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    3 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    3 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    2 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    4 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    8 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    3 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    5 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    4 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggermalaysia

    3 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    9 1 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    4 0 24 April, 2019

Top #mbhmedispaampang posts

    Hampir 1 bulan je lagi nak Ramadhan, lepas tu Raya.  Tahun ni akan jadi kenangan buat Yanie tau, tahun pertama bgelar seorang mama. Nak jugak lah jadi mama vogue raya nanti.  Sebelum nak fokus cari baju raya,  Yanie dh usha dlu spa yang boleh cantikkn Yanie nanti  yeahhh.. 😍😎 MBH Medispa ada promo khas raya tau dengan harga kaw kaw murah nya. .
.
.

Antara rawatan terbaharu dari diorang yang mengoda Yanie adalah Pinkish Cheek KPOP. Hahaha nak gak pipi ni ala2 senyum merah2 pink semulajadi kan hihi. 💃 Bukan tu je ada gak rawatan terbaharu dengan menggunakan Salmon DNA booster tau. Pertama kali Yanie dengar tau rawatan ini di Malaysia. .
.

Banyak lagi rawatan muka yang mereka tawarkan khas untuk raya ni, bukan tu je malah ada jugak rawatan rambut dan rawatan bentuk badan.  Rawatan badan ni mesti ramai nak cuba kan.. Ohhh slim ohh diet 😅 Jangan rsau tak yah susah2 pikir, nanti korang pergi je MBH Medispa..hahaha.. Yelah target nak pakai kebaya kan raya ni hihi.. .
.
.
Memang best dengar rawatan dan promo yang dilancarkan tadi. Ada yang nak belanja Yanie tak?  Hahah.. Oklah nanti banyak lagi Yanie cerita dalam blog yanieyusuf.com ye. .
.
.

RAYA semua Baru bersama MBH Medispa 💅 @mbh_medispa .
.
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Hampir 1 bulan je lagi nak Ramadhan, lepas tu Raya. Tahun ni akan jadi kenangan buat Yanie tau, tahun pertama bgelar seorang mama. Nak jugak lah jadi mama vogue raya nanti. Sebelum nak fokus cari baju raya, Yanie dh usha dlu spa yang boleh cantikkn Yanie nanti yeahhh.. 😍😎 MBH Medispa ada promo khas raya tau dengan harga kaw kaw murah nya. .
    .
    .

    Antara rawatan terbaharu dari diorang yang mengoda Yanie adalah Pinkish Cheek KPOP. Hahaha nak gak pipi ni ala2 senyum merah2 pink semulajadi kan hihi. 💃 Bukan tu je ada gak rawatan terbaharu dengan menggunakan Salmon DNA booster tau. Pertama kali Yanie dengar tau rawatan ini di Malaysia. .
    .

    Banyak lagi rawatan muka yang mereka tawarkan khas untuk raya ni, bukan tu je malah ada jugak rawatan rambut dan rawatan bentuk badan. Rawatan badan ni mesti ramai nak cuba kan.. Ohhh slim ohh diet 😅 Jangan rsau tak yah susah2 pikir, nanti korang pergi je MBH Medispa..hahaha.. Yelah target nak pakai kebaya kan raya ni hihi.. .
    .
    .
    Memang best dengar rawatan dan promo yang dilancarkan tadi. Ada yang nak belanja Yanie tak? Hahah.. Oklah nanti banyak lagi Yanie cerita dalam blog yanieyusuf.com ye. .
    .
    .

    RAYA semua Baru bersama MBH Medispa 💅 @mbh_medispa .
    .
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    90 5 3 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. 
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
@mbh_medispa
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    @mbh_medispa
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    6 2 24 April, 2019
    Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. .
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
.
@mbh_medispa
@mbh_medispa.ampang
#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    . .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki. .
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    .
    @mbh_medispa
    @mbh_medispa.ampang
    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    110 0 24 April, 2019
    Reposted from @yanieyusuf -  Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
.
Lama dah yanie tak buat facial,  tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa,  walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
.
. 
Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn,  sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
.
.
Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu.  Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
.
.
Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
.
Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi.  Insya-Allah 😍😍
.
.
Ohh korang jangan lupa tau,  MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
.
.
@mbh_medispa

#MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    Reposted from @yanieyusuf - Semalam Yanie sempat manjakan wajah utk kekal bersih dan segar di MBH Medispa. Kira cam hari reward untuk diri sendiri lah gtu. 👸
    .
    Lama dah yanie tak buat facial, tambahan sekarang aktif dengan anak dan aktiviti luar. Tu yang amik kesempatan cuti semalam terus layan buat facial. Yang best dekat MBH Medispa ni diorg akan check dlu jenis dan kenalpasti masalah kulit kita. Tu sebab yanie pilih MBH medispa, walaupun jauh tapi puas hati. Yanie buat dekat Ampang sebab mudah dan kawasan yg senang parking.
    .
    .
    Nasib baik buat appointment tau sebab ada je org buat spa tau. Hihi tak adalah yanie kena tunggu turn, sampai je isi borang dan terus dia buat check kulit wajah. .
    .
    .
    Tak sangka rupanya kulit yanie jenis berminyak dan ada lah jeragat sket yg belah kiri ni sampai kedalam 😥. Nampak cam clear je muka ni haha.. So diorg syorkan untuk buat facial Crystal Clear dulu. Bersihkan muka dan membuang kotoran daki.
    .
    .
    Nanti yanie cter lebih lanjut tentang treatment facial Crystal Clear tu cam ne ye. (blog yanieyusuf.com). .
    .
    Apa pun serius yanie puas hati dan kulit lebih bersih dan segar. Terima kasih @mbh_medispa.ampang buat treatment terbaik utk yanie ye. Sebelum raya yanie datang lagi. Insya-Allah 😍😍
    .
    .
    Ohh korang jangan lupa tau, MBH medispa ada buat lelongan pada 27hb April ni kat semua cawangan. Cepat grab pakej2 yg murah2 ye. Hihi sale pun masih On sempena pakej "Raya Semua Baru".
    .
    .
    @mbh_medispa

    #MBHrayaNIconfirmCUN #yanieyusuf #kbba9 #mbhmedispa #mbhmedispaampang #beautyblogger #kelabbloggerbenashaari #RayaSemuaBaru #bloggerMalaysia

    5 2 24 April, 2019